- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Някоя жена гледаща 'Оранжевото е новото черно' би ли ми дала причина да го прави, но да е честна .
5 страници приказки за Менсън, а сега никой не иска да говори за катерички.
дам, предполагам, че не се изразих достатъчно разбираемо, щом още няма отговори.
Вкарват една блондинка в женски затвор, има много катерички, има и много любителки на катерички, даже блондинката е такава, но всичко е показано по един прекрасен начин.
^ що някъв papugai със същия аватар като твоя, но 17 коментара ми писа да ми се извини ако ме е обидил?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Защо питаш мен, питай него, той е писал на всички, сякаш всички ме мразят.
Май ще се излиза днес, предложението ми харесва.
Btw скайп се държи странно. Което ми напомня, че преди няколко дни беше култово - както си пиша най-нормално изведнъж цялото меню излезе на арабски?!?!?! (И камерата се включи, според мен самоволно![]()
). Явно съм цъкнала смяна на езика за части от секундата без даже да усетя... Смехът беше епик.
Общо-взето като в мъдростта 'Срещат се два чайника - единият син, другият зелен и започват да спорят... кой е по-зелен. Минал трети и им казал 'Купете си трактор!'...
Три фалшиви профила-дубликати като три желания. Златно-рибешка му работа ;д.
парадосу е разгонена, разговарящите с нея го правят на собствена отговорност
много ги усеща галакситу
Ах, че хубав ден... Бяхме по магазините малко, разкош. Хубави неща си взехме и двамата, доволна съм много. Видях я тая прехвалена Бершка за първи път, няма такива парцали, даже за бърсане на прах няма да станат, щото са 100% изкуствени.
Тя пак си изигра обичайния номер - само нейните ангажименти имат значение, добре, че й писах, че иначе сигурно чак утре щеше да ми сервира плана си. Избеснявам.
http://faq4uni.com/2015/06/13/%D0%B3...5%D1%80%D0%BC/
Пускам ви нещо весело пак, не съм имала възможността да изпитам това невероятно преживяване, ама, съдейки по колегите, е твърде възможно голяма част от нещата да са истина :д Смях се докато ми потекоха сълзи!
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-13-2015 на 22:01
Добре, че попрегледах разни неща, бях забравила, че всяка част е под време и миналата година ми беше супер критично
Също така четох и четох и четох и явно граматиката си е доста кофти от години наред. Не очаквам по-различна оценка от миналогодишната, но нищо не ми пречи да се пробвам
Ще разчитам на нисък интерес и матурната си оценка :д
Не знам как да го запиша този ден в живота си ^^ Някои неще се случват, просто ей така <3
Вече е време да припадна в леглото, да//
Калина много ги обича ироничните разказчета за този тъмен балкански субект, който в сравнение с германеца, разбира се, е микроб. А селяндурите са си селяндури, ако ще да са с бизнес класата на Луфтханза.
23.46 ч.: На мистичната сърбо-унгарска граница сте вече около час
Бързаци.
Има едно нещо вярно, де- в Берлин вали. Ноо там винаги вали и дъжда не го спуска Фюрерът, защото българинът е карък и не е чист ариец.
Това го повярвах, признавам.В Берлин сте. Целувате земята на централната автогара при слизане.
за пореден път се убеждавам, че съдбата си знае работата :д и двамата сме тъпи вироглавци, и двамата ни наказа по един и същи начин с няколко месеца закъснение :дд положението е да плача или да се смея
и като чувам отзиви концертът не е бил толкова мега, колкото всички се надявахме, така че не съжалявам толкова
за мен не е проблем да ти кажа че си мазно копеле и от моя си профил а и лице в лице ще е същото
малко да си припомним..
.....
корбане толкова си тъп че и дори модела ти на поведение е същия, да пишеш на всички потребители еднакви слабоумни съобщения. Дори анар4и се оплакваше че постоянно му досаждаш с личните си съобщения. Това че ти хлопа дъската е ясно ама чак да си мислиш че играеш Диабло, дигаш левели, трупаш експириенс, пълниш стамина, събираш предмети. Интересен сдуханяк си.
и така някои хора боравят с факти а други са тъпи като гъзове