- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Тива с враговете не го разбрах. Искаш да кажеш, че ако няма какво да сложа в сутиена и изям едно надарено момиче, това е естрогенна бомба и ще ми пораснат? А ако изям мъж..
Не бе :д
Едно време някои племена са изяждали части от враговете си или за носили техни притежания (скалп, наниз от зъби, кон при индианците, например), защото са вярвали, че по този начин ще получат силата им, било е един вид признак на уважение и признание към могъществото на победения.
Просто вярвам, че каквото е яла храната ти, това ядеш и ти. Тоест, наистина не знам как става номерът, но просто няма как едно натъпкано с гадории месо да не ти се отрази, къде отиват тия неща, изпаряват ли се? Факт е, че момиченцата съзряват физически по-бързо отколкото преди години.
По принцип пилетата УЖ ги блъскат с хормони на растежа. Ама доколко е така, само производителитне си знаят. А в България пилешките бутчета са ненормално големи. При нас във Франция навсякъде в магазина са супер мънички, даже в началото се чудех какво им е защо са толкова малки.
За да не кажете, че го избиваме на веган конспирации, плодовете и зеленчуците са със същия шанс да бъдат замърсени колкото е и месото. Даже там и лесно се доказва.
Я кажете за рибата сега.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да ми дадеш уикипедия като източник вместо реално изследвание е като да ти цитирам съчинение на третокласник при поискване на правен съвет.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз ето в това видео го чух за първи път - https://www.youtube.com/watch?v=b3M1lOYtTBo
Опитай се да го гледаш въпреки мадамата и искрено се надявам, че противният й партньор не се появява във видеото.
Сегааа имам странен въпрос: Има ли канал в ютюб, където за първи път се появяват новите песниДали ще е всичко заедно или по жанрове - все едно, само да не е vevo
Чудя се как да ги следя, щото вечно съм назад.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2015 на 19:04
И ква е разликата между двете ?
Пък и цици да коментираш, сякаш твоите са по-големи от на Пинкуу.
не съм поправяла просто се засмях още ;/
а моите дори не могат да се нарекат големи след рака
Еми яж повече пилешко, от тия големите пилета, които са с размер на пуйка.
ракиши ти си ебати овчаря, аз ти казвам че е много лесно да си купиш стероиди от всяка съществуваща зала, все едно като да си купиш тревица от някъде, те и продавачите не знаят кво продават да не са лаборанти, купуват от крупен прекупвач, той квото им е приготвил това е, ако имаш пари ще си намериш и качествено какъвто беше и спора че хормони за пилетата нямало от де да си купиш овчар, ни в клин ни в ръкав пелтечиш глупости и чел 1 а 1000 други не прочел. Сега ми яж яйцата.
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-s...-vareni-yajtsa
момента, в който постнах линка бях 100% сигурен, че това ще кажеш.
приложи знанията, които има в уикипедия върху тази таблица и си направи изводите http://www.fda.gov/food/foodborneill.../ucm115644.htm (по-официално от това здраве му кажи)
затъпяла е майка ти че те е родила 100 кила л**на овчар смотан, тъпунгер ти ако имаш пари ще ти намерят и качествени неща а те такива евтини боклуци ги продават на келеши като тебе дето събират година за да си купят химия за един месец. Спора беше че може да си купиш всичко лайньо, върви прочети нагоре.
в твоята рода сигурно сте били всичките овчари щом го смяташ за обида. Да не би да са ти развалили мечтите като са те пратили да пазиш козите? Аз знам какво да купя, спокойно. Всеки ден премятат балъци с пари, щото са прости като теб и не понасят чуждо мнение.
Спора беше дали в пилешкото има хормони, ти обърна темата, щото си знаеш, че не си прав... Ма ко да праа, треа и тъпи да има.
Не съм пипвал бб-то. Там има твърде много тъпи гъзове и шепа хора, които знаят за кво иде реч.