- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Добре, всъщност. Скоро не съм се чувствала така добре. Не си начесах крастата за навън, но поне се разтиках до някъде... И филма беше добър! Бях забравила колко обичам тия глупости за магьосници! :3 Едно истинско нърдче съм аз... <3
"Чиракът на магьосника" ли?
по темата: гледам някакъв филм по нова тв - струва ми се ужасно тъп и лишен от всякакъв сюжет и мисъл. Съжалявам, че го загледах - в момента ми е много тъпо (може би заради този скапан филм).
Знаех си, че трябва да гледам Евровизия - поне е цветна, на фона на този безцветен филм.
Мисля, че в Next играе по-добре.
btw: Харесвам филмите, правени по комиксите на Marvel, харесвам филми с магьосници, харесвам филми от типа на Властелинът на пръстените.
Този ми компютър - едно Acer-че 10' на четири години няма възможност за игри, но преди - на компа при нашите, много обичах да играя AoE и още повече - AoM. Харесваше ми да разцъквам със скандинавците. (:
ко стаа неска уе
дад не е някакъв ученически празник
поразкарах се малко с колата из града и отсекъде само джумбарета
а в квартала само са 3
Мда, преди секунди изгледах микс от музиката, правена преди години и... да, днешната не струва и плюнката, с която да я заплюеш.
И аз не харесвам "Междузвездни войни". Ако ще е нещо на звездна тематика - сериалът "StarGate - SG1" и "StarGate - Atlants" - това е истината. Признавам си, че Universe не съм го гледал, но при първите два много ми харесва как развиват сюжета и зараждането на човечеството + темата за възнасянето. (:
Колкото до Age of Mythology - Titans - няма такава игра. За заклетите геймъри сигурно не е нещо особено като изпълнение, но на мен супер много ми допада да се противопоставят четири древни раси - древни гърци, египтяни, атлантиди и скандинавци - всички със своите основни богове и характерни особености. (:
Последно редактирано от M**** : 05-14-2016 на 21:31