- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали магазин с хубаво бельо (искам на външен вид да изглежда добре, но и качеството да е на ниво).
Разглеждах бельото в магазин Oysho, където доста неща ми допаднаха, в Totally Erected гащите на Calvin Klein много ми харесват, в сайта на Victoria's Secret също има готини неща, но искам да ми препоръчате още поне 1-2 марки, за да имам достатъчно голям избор. Ценовия диапазон нека да не е с много голяма горна граница - до 20лв. за чифт гащи и до 70-80 за сутиен.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
От H&M и аз си бях купила един сутиен преди 2-3 години, но чашката му се изкриви навън по доста странен начин и се наложи да го изхвърля след 3-4 пране. От New Yorker имам само гащи, от които съм горе/долу доволна, но и на двете марки сутиените не ме впечатляват особено много. Идват ми с малко евтин вид, гащите също не са кой знае какво.
Сега се сетих, че SugarFree имат хубаво бельо. Та, мисълта ми е дали имат някакъв онлайн магазин, където мога да им разгледам всички стоки (не е задължително да може да се поръчва, защото знам къде в Бургас им е магазина, но ми се очертава чак края на седмицата да отида, а и последния път като бях нещата бяха доста обрани, та поне да разгледам всичко)?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Момичета, препоръчвайте някакъв шампоан. Дойде времето пак да стоя пред рафта в Лили и ДМ и вече не знам. ;д
Подкрепям Балеа-та с десет ръце!!! Каквото и да вземеш за твоятя коса, няма да останеш разочарована!
Благодаря ви.![]()
Някой поръчвал ли е от Global Brand Store и има ли добро съотношение качество/цена? Много ми харесват нещата от марката Trussardi и мисля да си поръчам една чанта, но все пак да питам за мнения, ако някой е пазарувал от там?
http://ask.fm/iwwkaa
Е, как, не ти ли е любимо да си вържеш косата и да да стърчат сякаш си бръкнала в контакта... аз лично си умирам!
Няма лек срещу тях... за съжаление.
Моите дори с лак не се оправят. Пък и как да сложиш фиба там, където няма коса... примерно. ;д Иначе моите пораснаха от хининовата вода да ви кажа.
така е като възприятията ви са накифлени, а не са яки като моите
Ivaaaaa аз имам доста бебешки коси и също не са ми особено симпатични, защото косата ми е гъста и не стоят "хвърчащо" като на снимките на готините мацки - при мен е кошмар. Та, бях започнала да ги режа от дъно, обаче като започнат да израстват стои все едно си си боядисала косата и си си изцапала кожата - изобщо не е хубаво, така че спрях и ги оставих да пораснат. Моята коса най-често я нося на прав път и косичките ги издърпвам с четка и сешоар според пътя на косата, после слагам малко лак като заглаждам с ръка и стои сравнително добре (ако няма вятър, защото като има пак се разхвърчават навсякъде).
А ако искам косата ми да е вързана, от вечерта слагам лента, която да ми държи косата назад, те се пречупват (лизват се, както му се вика) и сутринта като я вържа им слагам малко по-голямо количество лак, ако се налага и някоя фиба, и изглежда добре.
едит: Някой пробвал ли е Slim Pasta® / Slim Rice® / Slim Noodles®?
Днес си поръчах и имам големи надежди, че ще отслабна, защото ако наистина имат по 9 калории се очаква да дръпна надолу малко.
Ако някой е пробвал, да каже дали е отслабнал и как са на вкус?
Последно редактирано от Зайче.. : 05-26-2016 на 07:43
Защото ми е интересно да го пробвам. Аз като цяло се старая да ям на определен интервал от време и не особено калорични храни, но понякога "прегрешавам" я с пица, я с нещо сладко и искам да пробвам с тези неща да видя как ще е. Като цяло не ми трябва някаква радикална промяна - в момента съм 45кг. искам да съм 40кг.
Винаги ми е било странно това с добавките или някакви такива прахчета. По принцип и аз сега виждам как от бърз метаболизъм, с годините започва да се забавя иии се отразява. Иначе и аз имам около 5 хранения на ден през интервал от 2,30-3 часа. За мен това е тайната. Да не стигаш до там да ти стърже стомаха. Прегрешения спрямо храната всеки има, ама веднъж седмично си е окей. И движението, и спорта, са много важни.