Първоначално написано от deitona22 Майнащад ли е града ? некак си не ме блажни поканата...поп и ром Не. С теснопътния влак сестга до мен. (за какво се сетих като казах теснопътен...)
Първоначално написано от deitona22 Баща ти (Ким ир сен) имал бая голяма колекция от ром доколкото знам :дд Вече няма
Първоначално написано от Dwyd96 Ами след 10-тина минути отивам да поливам математиката, така че ще се уважаме взаимно Добре. Поливай, чадо.
Първоначално написано от inewton Добре. Поливай, чадо. Прочем истинския аристократ пие Абсент със шампанско ..
Първоначално написано от Indistinct Не. Само полива тортите обилно с няколко черпака ром. И баба ми ги прави с ром.
Първоначално написано от Dwyd96 Прочем истинския аристократ пие Абсент .. Истинския аристократ пие вино.
Първоначално написано от Dwyd96 Вече няма Чудно защо ли Първоначално написано от inewton Не. С теснопътния влак сестга до мен. (за какво се сетих като казах теснопътен...) Теснолинейката ли ? Малко те е хванал рома,Попе.
С електричка.
Първоначално написано от deitona22 Чудно защо ли Теснолинейката ли ? Малко те е хванал рома,Попе. Да, теснолинейката. Пътувал ли си по тоя маршрут?
Първоначално написано от inewton Не. С теснопътния влак сестга до мен. (за какво се сетих като казах теснопътен...) къде си бе иневтоне? утре след работа може да запаля колата и да дойдем с deitona22
Първоначално написано от Indistinct С електричка. И пушека назад
Първоначално написано от Dwyd96 И пушека назад А как се клати.. Не успя да решиш моята задача, ей!
Първоначално написано от inewton Истинския аристократ пие вино. А шампанското кво е. БОЗА ЛИ?
Първоначално написано от YoungBloodZ къде си бе иневтоне? утре след работа може да запаля колата и да дойдем с deitona22 ееее от тебе не го очаквах... са малка буква тцтцттцц Първоначално написано от inewton Да, теснолинейката. Пътувал ли си по тоя маршрут? Не,но ми се иска това лято.
Първоначално написано от YoungBloodZ къде си бе иневтоне? утре след работа може да запаля колата и да дойдем с deitona22 Аз в сряда идвам в София. НЕма нужда.
Първоначално написано от Indistinct А как се клати.. Клати кой какво ?
Първоначално написано от inewton Аз в сряда идвам в София. НЕма нужда. Язе имам рд тогава !!!!!
Първоначално написано от Dwyd96 А шампанското кво е. БОЗА ЛИ? Аз шампанско не пия прочее не е аристократично.
Първоначално написано от deitona22 ееее от тебе не го очаквах... са малка буква тцтцттцц е то ника ти е с малка Първоначално написано от inewton Аз в сряда идвам в София. НЕма нужда. ми да вземем да ти полеем изпитите поне?
Първоначално написано от Indistinct А как се клати.. Не успя да решиш моята задача, ей! Офф вярно... Аре утре ще я погледна.
Първоначално написано от Indistinct А как се клати.. Не успя да решиш моята задача, ей! Защо не си ми казвала, че си пътувала с него?
Първоначално написано от Dwyd96 Офф вярно... Аре утре ще я погледна. Мина то изходното. Но добре, ако успееш да я обясниш поне ще е от полза.
Първоначално написано от inewton Защо не си ми казвала, че си пътувала с него? С електричка ли? Незабавимо преживяване.
Първоначално написано от inewton Аз шампанско не пия прочее не е аристократично. Значи не си опитвал истинско
Първоначално написано от Dwyd96 Офф вярно... Аре утре ще я погледна. Кимчен,защо не каза че разбираш задачи ?
Правила