- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Малее..чудя се дали да го гледам..страшно ли е?Първоначално написано от BlackEyedPeas
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Еми честно казано и аз не знам правилния отговор. За едни ще е страшно, за други пък нищо особенно, но за мен си беше страшничко, щом подскачах дори и на най-малкия звук.Първоначално написано от yeeee
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Отдавна не бях поглеждала тука и понеже мн вярвам и се плаша лесно яко ме стреснахте хора особено онази история с хората който са се обесили първо за дядотто и после за чичото малеее o.O
I hate cold-blooded people !!!
да постоянно имам и не ми е особено кеф (и не е щото ме удря съчмата)![]()
Е , че разкажи някоя история , а по темата нямам вяра , но все пак мисля , че съществуватПървоначално написано от 1234565
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
леле хораа откакто почнах да гледам ,,Свръхестествено" започнаха да ми се пречуват някакви неща,страх ме е от тъмнотоснощи изгледах 6 епизода и легнах в 3:00..и се събуждам в 3:30 аадски много ме болеше лявата ръката .. отидох в банята да пина малко вода и както си се гледах в огледалото някой почука!!!.изпуснах чашата и се порязах на пръста на лявата ръка
![]()
ОМФГ
По коя ТВ го гледаш ? Яко се вкарваш ...Първоначално написано от yeeee
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Според мен го тегли от интернет..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Според мен го тегли от интернет..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ма за какво се раправя това сериалче. Чувала съмго ма не знам.Първоначално написано от RainbowGirl
I hate cold-blooded people !!!
Много Supernatural гледате....
Ауу тая тема преди доста време я прегледах цялата..много интересна ми беше![]()
Амм днес стана нещо странно.Ходихме на един манастир с наще ии там имаше една градинка.Та ние бяхме в градинката..аз и майка ми бяхме една до друга и по едно време усетих,че някой ми хвана ръката..НЕ докосна,а буквално ме хвана за ръката.Питах мама,дали това беше тя ии тя каза не...
Преди години,когато спях в хола почти всяка вечер чувах скърцане.Тогава бях много малка..като легнех да спя и все едно стените скърцаха.Адски много ме беше страх,а сега ми се струва глупаво и невъзможно![]()
Виж ся ако на вашите спалнята скърца ...Първоначално написано от HotHeaded
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
НалиПървоначално написано от Jus7DreamBoy
свалям си го от замунда :д Разказва се за двама братя които пътуват и срещат всякакви паранормални неща :д много е интересно 6 сезона е аз още съм на 1-вия :д Ето http://www.zamunda.net/details.php?id=251672&hit=1
Здравейте!Ще ви кажа какво стана снощи,но моля ви без подигравки!
Вчера гледах един индийски филм за любовта по БТВ.Нашите бяха на село да оправят нещо,но аз си останах вкъщи(не ми се ходеше).И така,пуснах 8 часа вечерта тв и гледам филма.Котарака ми идва при мен по време на рекламите и мяука силно.Аз го пускам да си легне при мен,но той продъжава да мяука.По едно време той огладнява и чака да го пусна.Ставам и отивам да отворя вратата,но моя човек не иска да излезе.Аз се ядосвам и отивам да взема храната му.Вървя по коридора,но не светвам,защото ме мързи.И както си вървя някой ме докосва по рамото.Аз не се плаша и казвам ,,Здрасти!,, .Никой не отговаря,затова светвам.Гледам,че съм сама в коридора.Мисля си,че може да е от елека ми(на гуглата му има пухчета) и продължавам.Влизам в кухнята и светвам.Вземам храната на котарака и се връщам.Гледаме без Ченко(котарака ми) да мяука.Филма свършва 00:00 вечерта.Аз угасям ,но не ми се спи.На Ченко също.Имам някакво лошо усещане.Изведнъж някой чука по стъклената врата в хола.Понеже в стаята е угасено от (не ме е стах от тъмното) не искам да отварям.Вместо това взимам една от дървените ми бухалки,завивам се с котарака ми под юргана и така седим до 00:40.Някъде около 00:30 чукането спира,но аз съм уплашена.Изчаквам 10 мин. и отивам с бухалката да проверя кой е.През дупката за големия ключ виждам сянка-мъжка,около 1.50,слаба.Изплашвам се и си лягам.Така до сутринта.
Е,може да ми се е привидяло,но мисля,че не.Моля ви,не ме смятайте за куку.Просто аз видях сянката.Пък и ми са се случвали и др. неща.Ако искате да научите и др. неща ми пишете ЛС.
Честно казано искам да ви питам,случвало ли ви се е като излизате от тоалетната да усещате странно присъствие?На мен това ми се случва много често.![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
По напред в темата пишат че имат такова усещанеА иначе аз нямам
![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Да, усещала съм. За повече инфо ЛС.
Първоначално написано от DeVilTerroR
![]()
![]()
Хора,надявам се,че има някои като мен,дето са родени събота,защото може би е обяснението защо ни се случват странни работи...Ако искате повече инфо ми пишете ЛС...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
А защо не пишеш в темата ? Просто ни разказвай, предполагам, че на всеки ще му е интересно ;р
Иначе майка ми също е виждала сянка на мъж, по-точно лице, като била малка и спяли с леля ми в едно легло. И като се събудила видяла някакав образ, само сянката, очертанията на лицето му и каза, че я е гледал.
А една колежка преди няколко страници писа за странно усещане все едно се издига във въздуха... и на майка ми се е случвало и й изтръпнало цялото тяло.
А чичо ми е разказвал как се прибирал една вечер с някви негови приятели и от пътя излязал господ и му казал нещо ама не си спомня кво![]()
Не знам доколко са верни тия работи, ама много искам да ми се случи нещо такова, сигурно ще умра от страх ама ми е интересно ;д
Страшничко си е.Първоначално написано от djipsito
Искам да кажа, че прочетох цялата тема (е почти де, че беше съпроводена от спорове, които ми убиха желанието за четене) и видях, че много са писали, че са усещали странно присъствие в коредора на апартамента им и само там от целия апартамент.
Аз съм така. Апартамента ни е голям и единия коредор е дълъг и на него се намира WC-то и винаги, когато изляза от там бягам (точно както момичетата/момчетата, писали по-горе. Сега не мога да цитирам, тъй като е чак на пета страница и много занимавка, ама който е чел цялата тема ще се сети за какво му говоря). Имам чувството, че някои е зад мен и дори не се обръщам на там. Да не говорим за крайните стаи (стаите след този коредор) - там не стъпвам. Вечерта дори и да имам работа там не ходя.![]()
Просто ако започнем да обръщаме внимание на всички малки звуци, които чуем ще се побъркаме.![]()
Случвало ми се е да ми падат неща, които няма как, ама това не си ме плаши.![]()
Ама веднъж се къпах и точно спирам водата, за да изляза и отварям стъклата на душкабината и посягам към хавлията, взимам я и излизам и съм на сантиметри до душкабината, когато стъклата й започват да се тресят някво брутално и душа пада на земята (той е сложен върху едно, което го държи). И през тва време сякаш ми беше леко причерняло или и аз не знам, сякаш нещо мина през мене. Абе усетих нещо. И дим да ме няма от банята.![]()
Оле мале имам толкова истории, за които се сещах докато четях темата, ама ся нещо забравих.
А сега се сетих. (пиша в последователност на мислите си)
Значи като бях малка и си играх в апартамента и тогава по едно време паднах, в смисъл не точно, но в играта реших да си се плъзна по земята и тогава сякаш нещо ме хвана отзад за блузата и ме дръпна. Аз се обърнах бързо, но нямаше нищо. Та не го мислих, колкото и странно да ми се струваше и си мислех дали не се бях объркала, ама просто нямаше как. Сигурна съм.Нямаше къде да съм се закачила, тъй като зад мен беше празно пространство (хола и дневната ни бяха свързани, само една малка стена ги делеше, нямаше врата между тях и просто нямаше нищо зад мен, затова и си играех там.
Иначе може пак да е било причуване или нещо друго, вечер какво ли не чувам понякога. А от пукането на телевизори, паркети, микроволни и т.н. не се плаша, тъй като от майка ми знам (като малка тя ми беше казала, защото си мислех, че има духове посред нощ), че вечер всички мебели и т.н. изстиват и пуканията на микроволновата например вечер са от това, че тя като не се използва и ... изстива. Не мога да ви го обясня по-добре, съжалявам.
![]()
И така... Ако се сетя нещо още от многото ми приключения ще разкажа, но сега просто ми изчезнаха всичките истории. Пък и се сещам за много, ама не са толкова стряскащи - може да са причувания, превиждания в тъмното. Аз и горили съм виждала като малка в тъмното (даваха Кинг Конг по телевизията и се зазяпах в тъмното, не съм халюцинирала).
една зимна вечер сънувах, че сутринта в 8 часа отивам някаде и се подхлъзвам [защото тогава валеше сняг и асвалта беше замръзен] и един бял микробус ме блъска и умирам. Сутринта леля ми се обажда за да ида у тях.. Представяте ли си почти се случи същото в съня милВ 8 часа минавам от онзи път, където бях сънувала и на същото място се подхлъзвам и падам, и по тва време същият микробус минава обаче от другата страна на пътя [защото пътищата се разделят на 2]
незнам дали е съвпадение или една от игрите на съдбата..
![]()
От както прочетох това,не съм спала 3 нощи.Затваряха ми се очите обаче аз едвам ги държах отворени,защото ме беше страх [дори заспивах на светната лампа ;д].Пък и подобно нещо се случи във филма "Гняв 3".Момиченцето [едно от главните герои] си беше легнало да спи.И момчето дух [изглеждаше много страшно] започна да я гали по лицето.Момичето се събуди и започна да крещи,момчето също.И сега когато разбрах какво се е случило на ex7azy и като се сетя за филма,направо ме е страх да си затворя очите нощем.Първоначално написано от ex7azy
![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!