- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
пресата ми дойде и искам да я пробвам ;д. .. за това си намазах косата със зехтин и ще стоя 30 мин и ще отмия ... а неделя предполагам ще си направя хубава маска![]()
Здравейте момичета,как мислите - маската на чиста / мокра коса ли трябва да се прави![]()
Моята е доста гъста и бухнала и затова преди маска я понамокрям с ръце, иначе много смес трябва да забъркам - не знам дали е правилно, но определено не ми повлиява зле![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Някой да го е ползвал или да е чул нещо за него ? -> http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...r-de-nuit.html
И аз преди не попадах на кадърни фризьори, но преди година и половина попаднах на един и не го разменям за нищо!![]()
:P
Момичета, въпрос:
Вие кога си слагате кристали (или пшенично масло) - преди или след като си изправите косата ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ Кристали слагам преди преса.
за маската за коса - както решиш,но по принцип на суха коса,не измита.. защото няма да е много полезно за косата да я измиеш с шампоан после маската и после пак шампоан
![]()
katii
по принцип след като изляза от банята и си подсуша косата с кърпа.. т.е преди пресата
да ви кажа.. получих си пресата и съм много доволна![]()
Мерси за отговорите![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
sun251
мерси.. иначе мощността има значение при сешоарите,защото колкото по-мощен е даден сешоар,толкова по-силна е въздушната струя.. при пресите има значение градусите.. а това колко вата е,означава колко ток хаби.. т.е. колко харчи.. градусите са по-важната част.. иначе косата ми е доста чуплива,а снимка не мога защото няма кой да ме сниманякой път ще пусна
иначе изправя много добре.. много съм доволна.. и косата ми стои мека,не като повечето преси да се изсушава прекалено много
![]()
Могат ли кристалите да се слагат след преса, или само преди и след като си измия косата ?![]()
I'm sexy and I know it<3
Не имам предвид преди да ползвам преса, не преди да си измия косата ;д , а иначе след преса може ли ?![]()
I'm sexy and I know it<3
Моята коса стои като мазна ако си сложа кристали след пресата.
Последно редактирано от mariam123 : 12-15-2011 на 15:06
^ моля
Alexandraaa
може
mariam123
наистина доста ти е пораснала косата![]()
Така направих си маска от зехтин, пшеничен зародиш, лимон и мед (за да го разтопя сложих гореша вода, евентуално ако предния път ми се е заплела косата от него). Ще седя колкото мога - макс час, че вече ми се доспива.
![]()
^ меда можеш да го затопляш заедно с малко свинска мас или зехтин,това за да не ти пука и да не излиза от чинията,но може и само мед.. аз примерно го топа заедно със свинска мас![]()