- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
омгомгоОМГОМГОМГООООООМГ!! ! Много се кефя, страшно много даже, приеха ме в университетаЕ, само офертичка, ама дори и с издънка на матурите пак ще вляза, дипломата ми остава достатъчно висока, божееее, място не мога да си намеря.
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
След снощи като пребита,главата ме боли,но поне си изкарахме сравнително добре.Тъпо ми...Наще ме изнервят,имам нужда да си остана малко сама.Ужасно съм объркана,не може ли поне веднъж нещата да се подредят в моя полза ? Тъпо ми е че го харесвам,не знам той какво изпитва...искам го,но въпреки това ще се опитам да го забравя,въпреки че го виждам всеки ден...не може ли поне веднъж и аз да съм щастлива
Скапана. Болят ме краката, искам да си лежа и да спя. Или да го прегръщам.
Оф, а трябва да излизам след половин-един час.
Толкова ми липсва...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Поздравления. ;]
Супер много ми го хакват(колкото и грубо да звучи, ама пък е най-точно) от 2 седмици насам и никак не е фън. Хората са станали по-зли и кисели, подобно на епидемия е.
Отделно уж всичко се беше наредило, пък изведнъж се оказа, че нищо не е сигурно и ще трябва да се играе на "Риск печели, риск губи", което ме нерви изключително много, 'щото аха да намеря време да си уредя нещата в личен план, а сега трябва отново да отложа сюблимния момент и да спасявам света. 'Що трябва да е лесно, щом може да е трудно, нали?
shmatarok честито
по темата:
Малко ме цепи главата и болят яйчниците, но иначе съм добре
Видяхме се с моя, прекарахме си готино, само къде като се прибрах майка пак ми буча ( както винаги ) ама кво ми пука .. свикнала съм вече.
Утре да предам и курсовата работа, да си изкарам двете упражнения и айде пак шапка на тояга![]()
my head is full of shit.
това обяснява всичко.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
СУ-ПЕР криво ми е! Просто...веднъж не може всичко да е окей, без нещата да решат да се скапят!!! Иде ми да си тресна главата в някоя стена.
Everything changes, but beauty remains ...
Отивам да спя,че искам да отида на даскало,щото днес така се успах че го пропуснах![]()
>>DjBelev<<
Облекчена,че всичко сърши,но и ми е криво,че му го причиних.Сега трябва да мисля как да се изнеса ...
А и имам изпит днес :Х
Честит първи истински свестен сняг!!!!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^ Честит
Малеее колко е натрупало, даже автобуса не можа да дойде, още не са изчистили пътя =D
По темата : Щастливо, днес ще бъде хубав ден, вече ми липсва адски много![]()
Днес като по чудо успях да стана рано и да отида на даскало и то за какво,за да ни пуснат от всички часовене че се оплаквам
Започна леко уж да вали сняг,много искам да натрупа,искам бяла и красива Коледа
Ядосвам си се сама на себе си,защо сърцето не иска да ме чуе,че не трябва да го харесвам
,както и да е аз съм си наясно че няма шанс нещо да се случи между нас,ама явно надеждата наистина умира последна,надявам се поне празничните и почивни дни наистина ми повлияят добре
![]()
Денят започна страхотно !!! Толкова се бях настроила , че няма да вали сняг , че даже сънувах да го казвам. Но после като си вдигнах щорите видях една красива гледка която ми промени настроението. Валеше сняг на парцали хора
![]()
. А и днес в училище ще си разменяме подаръци . Гадното е , че отново съм на лекар и ме болят ушите .
![]()
Чувствам се страхотно !
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Добре.Определено беше интересна вечер...даже доста..сета се чудя какво да правяя само ми се мързелувааа.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Грам не ме вълнува олимпиадата :д
Надявам се обаче есето за състезанието да ми е добро и да спечеля, че имам планове. Дано, дано, че много съм се настроила вече и ще е гадно, ако не спечеля. А най-лошата част е, че ще разбера чак март месец.
Както и да е, да пия едно кафе и да влизам под душа, че ще излизам с моето човече.Крайно време беше да си се прибере.
Великолепен ден!!!!
3 супер хубави часа цитология, а после с моето човече!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Успяла съм!Направо не ми се вЕрваше, че тва е възможно, явно съм се подценявала жестоко и чак сега го осъзнавам. Добре, че определени хора вярват в мен безпрекословно и ме карат от време на време насила да съм по-инициативна, иначе досега да съм затворила сума ти врати зад гърба си и да съм пропуснала множество златни възможности.
Желанията ми едно по едно почнаха да се сбъдват, макар и бавно(но пък славно). Мисля да изпия едно кафенце, че да съм свежарка за вечерта, да си взема един душ, да се наглася и да ходя да вършея с мойте девойки, 'щото е срамота да не отпразнувам резултатите.
Ужасно, искам да изпуша милион цигари и да разкарам абсолютно всички от живота си, с изключение на част от семейството ми. Не ме интересува дали хората искат да ме слушат да се оплаквам, ще се оплаквам колкото си реша. Намирам се във връзка, която не смятам, че ще продължи още дълго и в крайна сметка започнах да приемам факта по-спокойно. Все пак това са нормални неща и не бива да се страхувам от самотата. Не мисля, че трябва да насилвам нещата повече от това, ще изчакам няколко дни и ако нещата не се подобрят - край. Имам нужда от зрял човек, който ме кара да се чувствам желана и единствена. Колкото и егоистично да звучи.
Последно редактирано от ThroughStruggle : 12-22-2011 на 16:18
Невероятно щатлив!
Толкова се радвам, че я има в живота ми(inlove)
Как се чувствам? Ами донякаде в момента самотен..( не заради липсата от доста време на приателка ) а от липсата на тренировки ( контузен съм ). Те са едно от малките неща който имам и които ценя в живота ми. На ринга са ми всичките чувства който изпитвам в момента и липсата им ме кара да се чуствам подтиснат.Насабрал сам някаква странна умраза която изпитвам от година насам към всички хора, и единственото нещо което в момента ми липсва е може би това да им виждам кръвта им по рацете ми ( звучи странно , но незнам изпитвам удовлетворение когато наранявам някого физически ) незнам дали това се дължи на факта , че с простотията си хората ме нараняват мен ПСИХИЧЕСКИ и понякога ставам трудно контролируем което незнам как да оправя. Така се чуствам в момента.