.
Затворена тема
Страница 74 от 81 ПървиПърви ... 2464707172737475767778 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 2020
    Супер фен Аватара на shmatarok
    омгомгоОМГОМГОМГООООООМГ!! ! Много се кефя, страшно много даже, приеха ме в университета Е, само офертичка, ама дори и с издънка на матурите пак ще вляза, дипломата ми остава достатъчно висока, божееее, място не мога да си намеря.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    омгомгоОМГОМГОМГООООООМГ!! ! Много се кефя, страшно много даже, приеха ме в университета Е, само офертичка, ама дори и с издънка на матурите пак ще вляза, дипломата ми остава достатъчно висока, божееее, място не мога да си намеря.
    Е... честито ти за университета

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Честито,но внимавай на матурите,защото дори и да си приет в университет,ако имаш 2 на матурите,не можеш да влезеш в никой университет.Ти си го знаеш това сигурно ,но все пак...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    След снощи като пребита,главата ме боли,но поне си изкарахме сравнително добре.Тъпо ми...Наще ме изнервят,имам нужда да си остана малко сама.Ужасно съм объркана,не може ли поне веднъж нещата да се подредят в моя полза ? Тъпо ми е че го харесвам,не знам той какво изпитва...искам го,но въпреки това ще се опитам да го забравя,въпреки че го виждам всеки ден...не може ли поне веднъж и аз да съм щастлива

anonymous708973
    Guest
    Скапана. Болят ме краката, искам да си лежа и да спя. Или да го прегръщам.
    Оф, а трябва да излизам след половин-един час.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Толкова ми липсва...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от nanananananana Виж мнението
    Е... честито ти за университета
    Мерсии
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Честито,но внимавай на матурите,защото дори и да си приет в университет,ако имаш 2 на матурите,не можеш да влезеш в никой университет.Ти си го знаеш това сигурно ,но все пак...
    Е, аз няма как да изкарам по-малко от петици със сигурност.

Излязоха ми резултатите от изпита, в еуфория съм. Страхотен ден.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Поздравления. ;]

Супер много ми го хакват(колкото и грубо да звучи, ама пък е най-точно) от 2 седмици насам и никак не е фън. Хората са станали по-зли и кисели, подобно на епидемия е.
    Отделно уж всичко се беше наредило, пък изведнъж се оказа, че нищо не е сигурно и ще трябва да се играе на "Риск печели, риск губи", което ме нерви изключително много, 'щото аха да намеря време да си уредя нещата в личен план, а сега трябва отново да отложа сюблимния момент и да спасявам света. 'Що трябва да е лесно, щом може да е трудно, нали?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    shmatarok честито
    по темата:
    Малко ме цепи главата и болят яйчниците, но иначе съм добре
    Видяхме се с моя, прекарахме си готино, само къде като се прибрах майка пак ми буча ( както винаги ) ама кво ми пука .. свикнала съм вече.
    Утре да предам и курсовата работа, да си изкарам двете упражнения и айде пак шапка на тояга

Супер фен Аватара на LeprikonA
    my head is full of shit.

това обяснява всичко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    СУ-ПЕР криво ми е! Просто...веднъж не може всичко да е окей, без нещата да решат да се скапят!!! Иде ми да си тресна главата в някоя стена.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Отивам да спя,че искам да отида на даскало,щото днес така се успах че го пропуснах
    >>DjBelev<<

Облекчена,че всичко сърши,но и ми е криво,че му го причиних.Сега трябва да мисля как да се изнеса ...

А и имам изпит днес :Х

Град
    София
    Честит първи истински свестен сняг!!!!!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^ Честит

Малеее колко е натрупало, даже автобуса не можа да дойде, още не са изчистили пътя =D

По темата : Щастливо, днес ще бъде хубав ден, вече ми липсва адски много

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Днес като по чудо успях да стана рано и да отида на даскало и то за какво,за да ни пуснат от всички часове не че се оплаквам Започна леко уж да вали сняг,много искам да натрупа,искам бяла и красива Коледа Ядосвам си се сама на себе си,защо сърцето не иска да ме чуе,че не трябва да го харесвам ,както и да е аз съм си наясно че няма шанс нещо да се случи между нас,ама явно надеждата наистина умира последна,надявам се поне празничните и почивни дни наистина ми повлияят добре

Денят започна страхотно !!! Толкова се бях настроила , че няма да вали сняг , че даже сънувах да го казвам . Но после като си вдигнах щорите видях една красива гледка която ми промени настроението. Валеше сняг на парцали хора . А и днес в училище ще си разменяме подаръци . Гадното е , че отново съм на лекар и ме болят ушите .

Супер фен Аватара на sladkalady
    Чувствам се страхотно !
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.Определено беше интересна вечер...даже доста..сета се чудя какво да правяя само ми се мързелувааа.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

anonymous708973
    Guest
    Грам не ме вълнува олимпиадата :д
    Надявам се обаче есето за състезанието да ми е добро и да спечеля, че имам планове. Дано, дано, че много съм се настроила вече и ще е гадно, ако не спечеля. А най-лошата част е, че ще разбера чак март месец.

Както и да е, да пия едно кафе и да влизам под душа, че ще излизам с моето човече. Крайно време беше да си се прибере.

Град
    София
    Великолепен ден!!!!

3 супер хубави часа цитология, а после с моето човече!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Успяла съм! Направо не ми се вЕрваше, че тва е възможно, явно съм се подценявала жестоко и чак сега го осъзнавам. Добре, че определени хора вярват в мен безпрекословно и ме карат от време на време насила да съм по-инициативна, иначе досега да съм затворила сума ти врати зад гърба си и да съм пропуснала множество златни възможности.
    Желанията ми едно по едно почнаха да се сбъдват, макар и бавно(но пък славно). Мисля да изпия едно кафенце, че да съм свежарка за вечерта, да си взема един душ, да се наглася и да ходя да вършея с мойте девойки, 'щото е срамота да не отпразнувам резултатите.

Ужасно, искам да изпуша милион цигари и да разкарам абсолютно всички от живота си, с изключение на част от семейството ми. Не ме интересува дали хората искат да ме слушат да се оплаквам, ще се оплаквам колкото си реша. Намирам се във връзка, която не смятам, че ще продължи още дълго и в крайна сметка започнах да приемам факта по-спокойно. Все пак това са нормални неща и не бива да се страхувам от самотата. Не мисля, че трябва да насилвам нещата повече от това, ще изчакам няколко дни и ако нещата не се подобрят - край. Имам нужда от зрял човек, който ме кара да се чувствам желана и единствена. Колкото и егоистично да звучи.
    Последно редактирано от ThroughStruggle : 12-22-2011 на 16:18

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Невероятно щатлив!

Толкова се радвам, че я има в живота ми (inlove)

Как се чувствам? Ами донякаде в момента самотен..( не заради липсата от доста време на приателка ) а от липсата на тренировки ( контузен съм ). Те са едно от малките неща който имам и които ценя в живота ми. На ринга са ми всичките чувства който изпитвам в момента и липсата им ме кара да се чуствам подтиснат.Насабрал сам някаква странна умраза която изпитвам от година насам към всички хора, и единственото нещо което в момента ми липсва е може би това да им виждам кръвта им по рацете ми ( звучи странно , но незнам изпитвам удовлетворение когато наранявам някого физически ) незнам дали това се дължи на факта , че с простотията си хората ме нараняват мен ПСИХИЧЕСКИ и понякога ставам трудно контролируем което незнам как да оправя. Така се чуствам в момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си