- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Страхотно. Беше страшно готина вечер и нощ! Забравих да му напомня каква дата е днес (:д), ама карай...
Чувствам се унижена.. имам чувството, че някой е сграбчил всичките ми надежди и цели, а след това ги е блъснал в земята и ги е разбил... По-скоро се чувствам празна, без отношение към нищо и не мога да реша дали е за добро, или не.
Както винаги...СКУКА!! След мако отивам на гости на баба ми за да и помогна да сготви за Бъдни вечер...
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Ужас, точно днес ли намери да се случи така >.< Нямам ник'во настроение, пък и какво да имам, като си знам, че пак ще се превивам от болки тези два дни. ;х
Очертават се "страхотни" празници, няма що. Поне си накупих достатъчно за ядене, та току виж съм се разсеяла.![]()
Днес ми е някакво никакво ...На моменти имам настроение,на моменти нямам.Като цяло се очертава хубава вечер![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Опитвам да не мисля за него и да съм в добро настроение... Все пак празници, ваканция, ала-бала![]()
хаха обратно на всички съм НЕвъодушевена от 24 и 25 .. за сметка на това си чакам с нетърпение януари!! ;]
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нормално се чувствам. С колкото повече хора (приятели, познати) контактувам и ми споделят лични неща, все повече се убеждавам, че моите драми са "бели кахъри". Хората често сме големи егоисти мислейки си, че сме "най-" (щастливите/влюбените, нещастните/страдащите, печените/интересните, задръстените/неконтактните). Наивно е..
Welcome to the Jungle...
Щастлив, обичам като си говорим
А и утре ще бъде най - страхотния 25 декември до сега, защото ще е прекаран с нея. (h)
цяла вечер ще съм детегледачка на 5 годишното дребосъче, дано да е в настроение и не ме разиграва много.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ха колко е ... как да кажа смешна.. (да не казвам по-тежка дума)
Хмм как ми се иска да имам такова самочувствие като на хората от които съм обградена всеки ден.Хммм
Весели празници!!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ужасно. Намерил снощи нашия да ми се изтъпани в скайп и да ми се извинява. Идиот. И без това, от два дена се мъча да не си спомням какви простотии извърши миналата година на Бъдни вечер...
Едит: Не съм бременна, не съм бременна, не съм бременна! (party) ..
Чувствам се много добре!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Добре.Ще ходя да пия кафенце и да взема подарък..пак в посредния момент.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не искам да съм длъжна да присъствам на никакви гости у нас повече.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Някокво много щастливо ми е след вчераА и предстоят още мнооого такива дни.
Хъгъбъл. Липсва ми само една красива чаша червено вино и ще съм достигнала нирвана. Безгрижно ми е, оставих и малките, и големите си любовни драми и единственият ми проблем в момента е да се самоконтролирам да ям само плодове до Нова година. (което вероятно няма да стане) Искам просто любимите ми хора да са наоколо и мързеливо да философстваме на по чашка пред горящата печкаааа.
Добре съм,след малко се приготвям и излизам с приятелки![]()
Ще откача.
Мислех да се наспя хубаво,а то имен ден,рожден ден,на едно място за работа трябва да ходяя ии..Очертава се дълга вечер.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На кеф съм. До преди малко имах гости, сега си мързелувам из нас и ако се наканя да ида до магазина за пуканки и чипс няма да е зле. Утре най-сетне ще се видя с един близък приятел, а после на гости в моя, че днеска не съм го виждала и направо почвам да издивявам.