- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Здравейте, май рациновото масло помага за растежа на косата.. така съм чувала.. но има ли Рациново масло на Икаров?
^ мисля,че не.. рициновото масло се използва за ''тоалетни преживявания'' ако ме разбираш..
някой подстригвал ли се е на така наречената ,,гореща,, ножица , къде в Пловдив се предлага .. наистина ли не си личи, че косата е подстригвана .. каква е цената ? http://www.salonia.bg/cgi-bin/index....ication&ID=104
^И аз искам да знам къде в Пловдив подстригват с такава ножица,от доста време знам за този вид подстригване,но до сега не съм чула къде го правят?!
Мога ли да сложа 1с.л. стимулант в маската, понеже нямам тривитаминол ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ може,не е задължително маската да съдържа тривитаминол,за да помага за растежа![]()
колкото до подстригването - не съм,но и не съм мислила даже да ходя ;д
момичета темата замря.. някой днес да си е правил маска ?
^ Аз ще си правя![]()
^ каква ? и колко време мислиш да стоиш ?
Здравейте момичета, искам да ви попитам какво ще ми предложите за много мазна и изобщо бързо омазняваща се коса.
Направи ми впечатление рекламата на Шаума с памук, та някой ползвал ли я е? И само да добавя, че се храня здравословно и пубертета съм го минала, така че не мисля че проблема идва отвътре.
Здравейте,купих си катраненият шампоан на Милва и искайм да попитам понеже нали аспирина е против пърхот,може ли да стрия 1 хапче и да го сипя в шампоана или не става?![]()
^ супер за маската..
купуваш си хума и проблема ти от части е решен.. 2рото по-трудно нещо е да издържиш да не си миеш косата.. примерно единия ден я носи пусната,а на втория като е мазна я връзвай,но не я мий.. някой ден ако няма да излизаш също не я мий.. докато не стигнеш поне 2-3 пъти в седмицата..колкото до шампоани - никога ама никога не си купувай шампоан за мазна коса.. положението ще стане още по-зле.. успех
на мен вече ми мина 1вата седмица без маски.. сега мисля дали още 1 да почивам или още 2.. и ще си купя ампули за растеж + ще почна със стимуланта..
Сега видях,че нямаме Аспирин точно,а Ацетизал..дали има същото действие : ?
^ ами не знам... по-добре не слагай,а утре си купи аспирин![]()
Разбрах,че този катранен шампоан изсушавал леко косата,наистина ли е така и ако си сложа балсам дали ще развали действието му?
нова съм в тази тема така че не ми се сърдете ако питам нещо отново. Имам средно дълга коса, изправям я най-малко 1път в седмицата, а когато я измия 2 дни по късно е мн мазна. Искам да е по дълга да е здрава и да не е мазна. Ще ми кажете ли някоя маска или препарати от сорта на тривитаминол, с които да я направя каквато искам и трябва ли първо да отида на фризор? ако може със цена и да е по евтино защото не разполагам с мн средства.
^ ами да ти кажа при всички е различно.. хининовия уж е за растеж,а на много хора им изсушава косата,а някой казват че нито им я изсушава,нито омазнява.. с хининовата вода - същата работа... а иначе за балсама - не мисля,че пречи.. ти слагай балсам само по краищата и всичко е ОК![]()
няма проблем,нали за това е темата... като за начало спри толкова с пресата.. по-надолу в страницата има тема за прически в която наистина има доста свежи предложение - все ще си харесаш нещо.. гледай да я изправяш примерно 1 път в седмицата- мисля,че ще е по-добре.. купи си термопродукт ! (те са около 8-12лв.) така че не е много скъпо - алфапарф,сайъс,тафт... отиди в магазина и поразгледай + кристали,които предпазват от пресата.. казвам които,защото има и такива,които не предпазват - обратно на всеобщото грешно мислене (задължително отзаде да пише,че предпазват от топлинна обработка ! -или нещо подобно) ..купи си тривитаминол и бадемово масло като за начало.. щом ти се омазнява косата ще се наложи и хума да си купиш (тривитаминол -8лв.,бадемово масло -2-2.50,хума - зависи малка или голяма.. по-добре си купи голяма,идва по евтино - около 1.50-1.80) прави си маска с тривитаминол,бадемово масло,ракия,жълтък,кисело мляко и хума ! (щом ти е склонна към омазняване косата мисля,че е добре) .. ако ти е цъфнала косата можеш да идеш на фризьор,защото иначе няма да има смисъл от маските .. а и дори да не е ти препоръчвам да отидеш и да ти вземе само връхчетата колкото да ти се освежи косата и да започваш с грижите.. това е.. ако има нещо питай
![]()
^ забравих да кажа.. може да пиеш и витамини вътрешно,пий повече вода на ден и се храни здравословно !![]()
^ зависи колко ти е дълга косата.. по 1-2 сп. лъжици от всичко.. 1 жълтък,а хума докато ти стане на хомогенна смес - кашичка![]()