.
Отговор в тема
Страница 64 от 108 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2699
    Здравейте, май рациновото масло помага за растежа на косата.. така съм чувала.. но има ли Рациново масло на Икаров?

Banned Мега фен
    ^ мисля,че не.. рициновото масло се използва за ''тоалетни преживявания'' ако ме разбираш..

Супер фен Аватара на wiiwa
    някой подстригвал ли се е на така наречената ,,гореща,, ножица , къде в Пловдив се предлага .. наистина ли не си личи, че косата е подстригвана .. каква е цената ? http://www.salonia.bg/cgi-bin/index....ication&ID=104

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^И аз искам да знам къде в Пловдив подстригват с такава ножица,от доста време знам за този вид подстригване,но до сега не съм чула къде го правят?!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ani777 Виж мнението
    Здравейте, май рациновото масло помага за растежа на косата.. така съм чувала.. но има ли Рациново масло на Икаров?
    Аз си слагам рициново масло в маските и има ефект.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мога ли да сложа 1с.л. стимулант в маската, понеже нямам тривитаминол ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ може,не е задължително маската да съдържа тривитаминол,за да помага за растежа

колкото до подстригването - не съм,но и не съм мислила даже да ходя ;д

Banned Мега фен
    момичета темата замря.. някой днес да си е правил маска ?

Град
    София
    ^ Аз ще си правя

Banned Мега фен
    ^ каква ? и колко време мислиш да стоиш ?

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Здравейте момичета, искам да ви попитам какво ще ми предложите за много мазна и изобщо бързо омазняваща се коса.
    Направи ми впечатление рекламата на Шаума с памук, та някой ползвал ли я е? И само да добавя, че се храня здравословно и пубертета съм го минала, така че не мисля че проблема идва отвътре.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз днес се намазах със зехтин и стоях около 3 часа.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ каква ? и колко време мислиш да стоиш ?
    1 жълтък
    2с.л. кисл.мляко
    2с.л. зехтин
    1с.л. лимон
    1с.л. алкохол
    2с.л. бадемово масло
    2с.л. пшенично масло
    1с.л. хининова вода

Правя си я за втори път и ми действа страхотно на косата, понеже е доста суха Преди малко си я направих и мисля да я оставя за 2-3 часа

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Здравейте,купих си катраненият шампоан на Милва и искайм да попитам понеже нали аспирина е против пърхот,може ли да стрия 1 хапче и да го сипя в шампоана или не става?

Banned Мега фен
    ^ супер за маската..

Цитирай Първоначално написано от choparkopar Виж мнението
    Здравейте момичета, искам да ви попитам какво ще ми предложите за много мазна и изобщо бързо омазняваща се коса.
    Направи ми впечатление рекламата на Шаума с памук, та някой ползвал ли я е? И само да добавя, че се храня здравословно и пубертета съм го минала, така че не мисля че проблема идва отвътре.
    купуваш си хума и проблема ти от части е решен.. 2рото по-трудно нещо е да издържиш да не си миеш косата.. примерно единия ден я носи пусната,а на втория като е мазна я връзвай,но не я мий.. някой ден ако няма да излизаш също не я мий.. докато не стигнеш поне 2-3 пъти в седмицата..колкото до шампоани - никога ама никога не си купувай шампоан за мазна коса.. положението ще стане още по-зле.. успех

на мен вече ми мина 1вата седмица без маски.. сега мисля дали още 1 да почивам или още 2.. и ще си купя ампули за растеж + ще почна със стимуланта..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Здравейте,купих си катраненият шампоан на Милва и искайм да попитам понеже нали аспирина е против пърхот,може ли да стрия 1 хапче и да го сипя в шампоана или не става?
    още по-добре.. ако не помогне няма и да навреди

Сега видях,че нямаме Аспирин точно,а Ацетизал..дали има същото действие : ?

Banned Мега фен
    ^ ами не знам... по-добре не слагай,а утре си купи аспирин

Разбрах,че този катранен шампоан изсушавал леко косата,наистина ли е така и ако си сложа балсам дали ще развали действието му?

нова съм в тази тема така че не ми се сърдете ако питам нещо отново. Имам средно дълга коса, изправям я най-малко 1път в седмицата, а когато я измия 2 дни по късно е мн мазна. Искам да е по дълга да е здрава и да не е мазна. Ще ми кажете ли някоя маска или препарати от сорта на тривитаминол, с които да я направя каквато искам и трябва ли първо да отида на фризор? ако може със цена и да е по евтино защото не разполагам с мн средства.

Banned Мега фен
    ^ ами да ти кажа при всички е различно.. хининовия уж е за растеж,а на много хора им изсушава косата,а някой казват че нито им я изсушава,нито омазнява.. с хининовата вода - същата работа... а иначе за балсама - не мисля,че пречи.. ти слагай балсам само по краищата и всичко е ОК

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    нова съм в тази тема така че не ми се сърдете ако питам нещо отново. Имам средно дълга коса, изправям я най-малко 1път в седмицата, а когато я измия 2 дни по късно е мн мазна. Искам да е по дълга да е здрава и да не е мазна. Ще ми кажете ли някоя маска или препарати от сорта на тривитаминол, с които да я направя каквато искам и трябва ли първо да отида на фризор? ако може със цена и да е по евтино защото не разполагам с мн средства.
    няма проблем,нали за това е темата ... като за начало спри толкова с пресата.. по-надолу в страницата има тема за прически в която наистина има доста свежи предложение - все ще си харесаш нещо.. гледай да я изправяш примерно 1 път в седмицата- мисля,че ще е по-добре.. купи си термопродукт ! (те са около 8-12лв.) така че не е много скъпо - алфапарф,сайъс,тафт... отиди в магазина и поразгледай + кристали,които предпазват от пресата.. казвам които,защото има и такива,които не предпазват - обратно на всеобщото грешно мислене (задължително отзаде да пише,че предпазват от топлинна обработка ! -или нещо подобно) ..купи си тривитаминол и бадемово масло като за начало.. щом ти се омазнява косата ще се наложи и хума да си купиш (тривитаминол -8лв.,бадемово масло -2-2.50,хума - зависи малка или голяма.. по-добре си купи голяма,идва по евтино - около 1.50-1.80) прави си маска с тривитаминол,бадемово масло,ракия,жълтък,кисело мляко и хума ! (щом ти е склонна към омазняване косата мисля,че е добре) .. ако ти е цъфнала косата можеш да идеш на фризьор,защото иначе няма да има смисъл от маските .. а и дори да не е ти препоръчвам да отидеш и да ти вземе само връхчетата колкото да ти се освежи косата и да започваш с грижите.. това е.. ако има нещо питай

Banned Мега фен
    ^ забравих да кажа.. може да пиеш и витамини вътрешно,пий повече вода на ден и се храни здравословно !

а по колко горе-долу да слагам от съставките в маската ??

Banned Мега фен
    ^ зависи колко ти е дълга косата.. по 1-2 сп. лъжици от всичко.. 1 жълтък,а хума докато ти стане на хомогенна смес - кашичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си