View Full Version : На горещия стол е... Electra
1. Как мислиш, на кой от двата пола му е по-лесно в нашата култура?
2. За какво все още не ти достига смелост?
3. Кое смяташ, че има по голяма роля в развитието на човек - какъв се е родил или това, което му се случва?
1. Мисля, че на мъжете им е по лесно в днешно време, особено ако говорим баналните неща от ежедневието и живота.
2. Може би, да се приближа до гнездо с оси отново без смъртоносно спрейче в ръка хах.
3. Най-голяма роля за мен има възпитанието и средата в която израства.
има се предвид това как жената от малка е учена (поне мен лично майка ми помня да ми е казвала), когато се прибира особено вечер вкъщи бързо да си влиза в хода, да се оглежда като отваря входната врата, респективно да си държи здраво ключовете в ръката и бързичко да влезе "на сигурно"
Ами в свят пълен с глупаци които нападат непрекъснато по-слабите и се опитват да се възползват от тях не мисля, че това скоро ще се промени. Феминизма не би помогнал за подобно нещо, тъй като дори жените са склонни да се възползват/изнудват/унижават/бият/дразнят/тормозят по-слабите от тях, даже в много случай са по-жестоки от мъжете в тая си дейност. Отделно има куп педали които биха изнасилили момиче/жена, а това няма да се промени с никакви феминистки движения.
Кое копче?
Хах това ме израдва много (: Голямо колебание ще е, но пък винаги съм си мислил колко яко би било да може да станеш невидим, та мисля да избера червеното. Допадат ми също и зелено, сиво и розово.
nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 10:37
Мнение за "приятелството" между мъже и жени?
draid, сега ми стана още по-интересно да погледна картата ти
//ако решиш, че няма да е прекалено лично - тук (http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi), пък можеш и да си изтриеш данните, ако държиш. ще съм ти много благодарна)
.................................................. ....
пред какви трудности си се изправял?
кой е най-ценният урок, който си получил?
учиш ли се от другите, или повече от себе си и собствените си перипетии?
какво не можеш?
без какво не можеш?
а без какво не искаш? (тези двата ми вървят в комплект; )
колко и кои са най-близките до теб хора и каква е функцията им в живота ти?
а твоята в техните?
с колко/кои души от форума поддържаш лични отношения?
с какво те привлича фантастиката? //(не)осъзнато бягство ли е? компенсаторен механизъм? етц.
не мислиш ли, че Тарковски издава поколението ти?:Д с какво те привлича киното? или по друг начин - какво ти дава?
коя философска школа се доближава най-много до твоите нагласи за човека и света?
вярваш ли, че човек идва, за да даде нещо на света? какво мислиш, че (ще) е твоето нещо?
каква е крайната ти цел, след която смяташ, че ще си удовлетворен? (опиши ми моментa B)
защо kalpazanka иска да се ожени за теб, как смяташ
kalpazanka
08-22-2014, 10:44
Айде, сега и в педофилия ме обвинихте.
golemiq_korab_minava
08-22-2014, 10:45
che toi po-golqm ot tebe be
che toi po-golqm ot tebe be
или са на една възраст... и на мен така ми се струва
anonymous768631
08-22-2014, 10:48
Дойде ли ти тегаво да отговориш на всички въпроси на Blab?
Как ти приключи първата любов?(имам предвид първото влюбване. Не е нещо сексуално)
Как ти приключи последната любов?
Мнение за "приятелството" между мъже и жени?
1.Трудна работа е, но не е невъзможно. Патил съм си от такова приятелство няколко пъти, но продължавам да имам жени приятели.
draid, сега ми стана още по-интересно да погледна картата ти
//ако решиш, че няма да е прекалено лично - тук (http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi), пък можеш и да си изтриеш данните, ако държиш. ще съм ти много благодарна)
.................................................. ....
пред какви трудности си се изправял?
кой е най-ценният урок, който си получил?
учиш ли се от другите, или повече от себе си и собствените си перипетии?
какво не можеш?
без какво не можеш?
а без какво не искаш? (тези двата ми вървят в комплект; )
колко и кои са най-близките до теб хора и каква е функцията им в живота ти?
а твоята в техните?
с колко/кои души от форума поддържаш лични отношения?
с какво те привлича фантастиката? //(не)осъзнато бягство ли е? компенсаторен механизъм? етц.
не мислиш ли, че Тарковски издава поколението ти?:Д с какво те привлича киното? или по друг начин - какво ти дава?
коя философска школа се доближава най-много до твоите нагласи за човека и света?
вярваш ли, че човек идва, за да даде нещо на света? какво мислиш, че (ще) е твоето нещо?
каква е крайната ти цел, след която смяташ, че ще си удовлетворен? (опиши ми моментa B)
1. Честно казано ме мързи да се занимавам да попълвам, да трия и т.н. Ще трябва да се довериш на коментари само хах.
2. Трудностите пред които всеки в живота се изправя. Не бих желал да споделям по специфична информация.
3. Че хората рядко правят и мислят това което говорят, може би и още няколко други.
4. Уча се от всичко, сравнително бързо. Рядко повтарям една грешка повече от веднъж, освен ако наистина не искам да се убедя, че е грешка.
5. Не мога да свиря на пиано.
6. Не съм сигурен, че има такова нещо. Човек се учи да се пориспособява, колкото и да е трудно.
7. Не искам без здраве/приятели/контакти
8. Най-близките ми хора са предимно роднини, те са искрени и рядко могат да ти забият нож в гърба, функцията им е разнообразна подкрепа, споделяне и т.н.
9. Моята функция вероятно е същата, но няма как да говоря от тяхно име.
10. Не мога да споделя
11. Привлича ме с различен начин на мислене, разчупване на стереотипите за света и също така някой тези в научната фантастика.
12. Не съм запознат с него като цяло, единственото което съм гледал от него е Stalker, но както казах и в друг коментар книгата е далеч по-добра. Киното ми доставя удоволствие, гледам изключително много филми.
13. Никога не съм се замислял и като цяло не съм се интересувал много живо от философия.
14. Не мисля, че човек се ражда за да даде нещо на света, ако човек се раждаше за да дава нещо на света, то и животните би следвало да го правят. Не мисля и че главната цел на човек е да остави поколение след себе си. Има нещо сбъркано в нашето съществуване, нещо нередно. Не бих заложил, че ще оставя нещо на света, много малък процент от населението имат тази привилегия.
15. Не знам дали някога ще има крайна цел. Целите винаги се променят и не бих се ангажирал с конкретни прогнози. Цел която мисля, че ще ме направи щастлив, може да се окаже че не ме прави когато я постигна. За момента както казах и в предни постове това трябва да е постигане на финансово положение което няма да ме кара да се притеснявам за бъдещето си, създаване на семейство и ред други банални нещица.
Защото съм много хубав, интелигентен и най-вече скромен :)
Дойде ли ти тегаво да отговориш на всички въпроси на Blab?
Как ти приключи първата любов?(имам предвид първото влюбване. Не е нещо сексуално)
Как ти приключи последната любов?
1. Да донякъде, особено като са толкова много хах
2. Както приключва първата любов на повечето хора, ако не говорим за несподелена такава. Завърши с раздяла, малко страдание и изваждане на някой уроци от това.
3. В последните години трудно се влюбвам, ама да речем, че последната приключи по независещи от нас причини.
Мисля, че ти си от малкото хора тук които може би знаят на колко съм всъщност. Може би и аз знам някой неща за теб. Да кажем че сме квит хах.
А в педофилия, трудна работа ми се вижда.
nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 12:16
1. Има ли нещо, което никога не би направил в секса?
2. Какво е нещото, което ще те откаже от секс с някоя, дори когато си на "1 ръка разстояние"?
3. Кой е най - стойностният за теб филм?
draid
The act of being drunk and getting laid; Commonly at a party, with someone unfamiliar.
"Last weekend I got draid with some girl at the club"
Това ли значи никът ти? Ако не, какво?
Доволен ли си от себе си в момента? Какво си постигнал, какъв човек си етц.
Съжаляваш ли за нещо?
Какъв цвят е косата ти?
Студентските или ученическите си години си прекарал по-щастливо?
guwap1017
08-22-2014, 12:31
Здравей, Draid!
1. Къде свършва действителността и започва фантазията?
2. Възможно ли е човек да се чувства по-силен, когато вярват в него?
3. По какъв начин се доказва любовта?
4. Какво им пречи на някои хора да бъдат добри?
5. С какво се утешаваш в трудни моменти?
:)
1. Има ли нещо, което никога не би направил в секса?
2. Какво е нещото, което ще те откаже от секс с някоя, дори когато си на "1 ръка разстояние"?
3. Кой е най - стойностният за теб филм?
1. Някое извращение например. Има болни мозъци. Иначе не мисля че съм консервативен в това отношение.
2. Е ако сме стигнали до секс, надали има много неща които ще ме откажат. Ако е нечистоплътна може би, но това би се разбрало и преди това. Ако разбера, че е болна от нещо в момента и не се е излекувала и т.н.
3. Трудно е да определя един филм като най-стойностен. Има доста филми които си заслужават да бъдат изгледани. Ще нахвърлям някой смислени : Изкуплението Шоушенк, Недосегаемите(С Omar Sy), Американска история X, Американски прелести, Момиче за милиони, Голяма риба, Her, абе прекалено много филми има които си заслужава човек да гледа, дори не мисля че имам любим филм.
draid
The act of being drunk and getting laid; Commonly at a party, with someone unfamiliar.
"Last weekend I got draid with some girl at the club"
Това ли значи никът ти? Ако не, какво?
Доволен ли си от себе си в момента? Какво си постигнал, какъв човек си етц.
Съжаляваш ли за нещо?
Какъв цвят е косата ти?
Студентските или ученическите си години си прекарал по-щастливо?
1. Не, не означава това. Тоя ник е резултат от една грешка направена много отдавна. Така се роди.
2. Може да се каже, че съм доволен, краткосрочните цели които си бях поставил са изпълнени. Сериозен човек съм копйто държи на думата си.
3. Съжалявам да.
4. Светъл
5. Последните ученически и почти целите студентски.
Здравей, Draid!
1. Къде свършва действителността и започва фантазията?
2. Възможно ли е човек да се чувства по-силен, когато вярват в него?
3. По какъв начин се доказва любовта?
4. Какво им пречи на някои хора да бъдат добри?
5. С какво се утешаваш в трудни моменти?
1. За всеки действителността е различна.
2. Възможно е да се чувства по-силен когато разчитат на него, а и вярват.
3. Всеки разбира любовта по различен начин, предполагам и всеки я доказва различно. За мен е важна честността.
4. Повечето хора са лоши или поне носят лошото в себе си. Какво им пречи не знам, може бе е по яко да си лош отколкото добър. Виж например момичетата се радват на лошите момчета (:
5. С това което имам.
pandabear
08-22-2014, 13:03
здравеееееееееееееей, скорпионче =)
знаеш ли, че определени видове скорпиони се самоубиват, като изпаднат в критична ситуация? какво мислиш? има ли нещо, което би те накарало и ти да го направиш?
черен или бял скорпион си?
върху кого не би си пуснал отровата?
как си представяш смъртта?
как би се казвал филм, в който ти участваш? какъв жанр е? каква роля изпълняваш?
галиш ли си книгите с твърда корица?
като ги отвориш миришеш ли ги?
кой е любимият ти аромат?
какъв цвят са ти очите?
мразиш ли?
anonymous708973
08-22-2014, 13:31
прогресивен или плосък данък
Винаги ми е било интересно защо се забравя третият вид. Прогресивният не е обратното на плоския някак.
Дрейд на стола! ЙЕС БЕ!
1. Обичаш ли да си сам или предпочиташ компанията на други хора? Умееш ли да се наслаждаваш на собствената си компания или нещо не е съвсем както трябва?
2. Имаш ли "компания" или по-скоро няколко различни човека, с които излизаш на четири очи? Разкажи ни нещо за най-близките си хора - примерно, как сте се запознали, защо станахте близки, спориш ли с тях?
3. Колко дълга беше последната ти връзка и защо приключи?
4. Как би определил интереса си към миналото на приятелката си? Ох, това звучи супердраматично и филмиращо, изобщо не трябва да ти звучи така :D Имам предвид... интересуваш ли се или пет пари не даваш? Разпитваш ли или чакаш да ти кажат? Би ли се издразнил примерно, ако ти казва за 18-ти път, че излиза с Венци и се окаже, че Венци е бивш? И защо? Защото ревнуваш или защото просто е странно да не го спомене? А има ли вариант ти до 18-тото излизане да не си разбрал откъде го познава? Примерно... би ли попитал "А, кой е Венци?", не визирам проверяване, просто чист интерес към хората, с които приятелката ти общува.
5. Случвало ли ти се е да не се разбираш с близки приятели на половинката си? Как процедираш?
Малко рандъм въпроси нахвърлях :)
здравеееееееееееееей, скорпионче =)
знаеш ли, че определени видове скорпиони, които се самоубиват, като изпаднат в критична ситуация? какво мислиш? има ли нещо, което би те накарало и ти да го направиш?
черен или бял скорпион си?
върху кого не би си пуснал отровата?
как си представяш смъртта?
как би се казвал филм, в който ти участваш? какъв жанр е? каква роля изпълняваш?
галиш ли си книгите с твърда корица?
като ги отвориш миришеш ли ги?
кой е любимият ти аромат?
какъв цвят са ти очите?
мразиш ли?
1. Знам да. Мисля, че не желаят да бъдат осквернени хах. По начало приемам самоубийството за слабост, поне това породено от разни душевни дерзания и т.н. Може би във военна ситуация, например представи си те заловят някой радикални ислямисти и знаеш, че ще те измъчват, обезглавяват и т.н. тогава е добра идея да се прибегне до такова нещо. Също ако информация която не трябва да попада в грешни ръце и т.н.
2. Нямам идея, роден съм Ноември
3. Ами не знам. Умираш и толкова, не съм убеден че има нещо след нея.
4. Неее
5. Естествено, особено когато са нови
6. Кафяви
7. Понякога.
Винаги ми е било интересно защо се забравя третият вид. Прогресивният не е обратното на плоския някак.
Дрейд на стола! ЙЕС БЕ!
1. Обичаш ли да си сам или предпочиташ компанията на други хора? Умееш ли да се наслаждаваш на собствената си компания или нещо не е съвсем както трябва?
2. Имаш ли "компания" или по-скоро няколко различни човека, с които излизаш на четири очи? Разкажи ни нещо за най-близките си хора - примерно, как сте се започзнали, защо станахте близки, спориш ли с тях?
3. Колко дълга беше последната ти връзка и защо приключи?
4. Как би определил интереса си към миналото на приятелката си? Ох, това звучи супердраматично и филмиращо, изобщо не трябва да ти звучи така :D Имам предвид... интересуваш ли се или пет пари не даваш? Разпитваш ли или чакаш да ти кажат? Би ли се издразнил примерно, ако ти казва за 18-ти път, че излиза с Венци и се окаже, че Венци е бивш? И защо? Защото ревнуваш или защото просто е странно да не го спомене? А има ли вариант ти до 18-тото излизане да не си разбрал откъде го познава? Примерно... би ли попитал "А, кой е Венци?", не визирам проверяване, просто чист интерес към хората, с които приятелката ти общува.
5. Случвало ли ти се е да не се разбираш с близки приятели на половинката си? Как процедираш?
Малко рандъм въпроси нахвърлях :)
1. Обичам да съм сам и да съм в компания, зависи от настроенията ми. Мога да седя сам цял ден накъде на някоя полянка и да се наслаждавам на тишината.
2. Имам разбира се. С някой съм се запознал в университета с други в училище. Някой съм срещнал през общи познати, някой са били приятелки на мои приятели и т.н. Станали сме близки, защото сме си допаднали по някакъв начин. Аз винаги споря, обичам да споря ей така за спорта.
3. Кратка беше, тия месеци приключи. Не беше моят тип човек.
4. Ами проявявал съм интерес към това как се справят и дали са щастлива. За съжаление с времето хората забравят, че някога са били с човека Х 2-3г. и не се сещат и един sms да пуснат да видят дали е жив. Не че ми пречи, просто са ми странни такива хора и леко ме разочароват. Ако седи и ми говори за приятеля си и ми го натяква при всяка възможност сигурно ще се издразня да.
5. Случвало ми се е дори с родители, главно поради мисленето им. Ограничени хора, справям се като не се засичам с тях и не контактувам за да избегна възможността да им кажа в очите какви са.
anonymous708973
08-22-2014, 14:32
Ама не ми четеш въпросите, де.
Питах дали прояваваш интерес към миналото на приятелката си, не към миналите си приятелки.
И питах дали си повече човекът с голяма компания или човекът, който предпочита да излиза с близки хора насаме и някак така се е получило, че не се познават взаимно и не излизате всички заедно :)
Ама не ми четеш въпросите, де.
Питах дали прояваваш интерес към миналото на приятелката си, не към миналите си приятелки.
И питах дали си повече човекът с голяма компания или човекът, който предпочита да излиза с близки хора насаме и някак така се е получило, че не се познават взаимно и не излизате всички заедно :)
Еми така кажи бре. Естествено, че проявявам интерес към миналото на приятелката си.
Ами аз се адаптирам добре и в компании в които не познавам повечето хора, контактен съм стига да ми допадне човека с когото разговарям. Иначе обичам да излизам в компании с познати, обичам заведения с по-тиха музика за да може да се чуваме, освен ако не сме в дискотека например. Повечето ми познати се познават взаимно, имам и други които не се, но май нямам човек който познавам само аз и никой друг от обкръжението ми не го знае.
guwap1017
08-22-2014, 15:30
1. Как си представяш 21 век без интернет и мобилни телефони? Ще промени ли по някакъв начин живота на хората?
2. Умееш ли да разпределяш отношението си към хората? Как го постигаш?
3. Ако динозаврите не бяха загинали щяхме ли да бъдем живи? :D
4. Споделяш ли мнението ми, че е грозно да гледаш младо и красиво момиче да слуша чалга и да мята кючеци?!?!
5. Какво те кара да се чувстваш обичан и значим?
Каква музика слушаш?
На колко години реши с какво искаш да се занимаваш?
Решителен човек ли си?
Чувстваш ли се на възрастта си?
Колко често се чуваш с вашите?
1. Как си представяш 21 век без интернет и мобилни телефони? Ще промени ли по някакъв начин живота на хората?
2. Умееш ли да разпределяш отношението си към хората? Как го постигаш?
3. Ако динозаврите не бяха загинали щяхме ли да бъдем живи? :D
4. Споделяш ли мнението ми, че е грозно да гледаш младо и красиво момиче да слуша чалга и да мята кючеци?!?!
5. Какво те кара да се чувстваш обичан и значим?
1. Като голям проблем на децата родени след '98-'00 аз лично ще го преживея
2. Това не го разбрах
3. Делят ни доста години, така че вероятно пак бихме се появили по един или друг начин.
4. Не мисля, че това каква музика слушаш те определя като човек, виж поведението е друго нещо.
5. Хората около мен.
Каква музика слушаш?
На колко години реши с какво искаш да се занимаваш?
Решителен човек ли си?
Чувстваш ли се на възрастта си?
Колко често се чуваш с вашите?
1. Отговорих вече.
2. Исках да се занимавам с медицина, но по стечение на нещата станах инженер. Около 15 мисля че бях когато реших, че ще кандидатствам с математика. Какво точно да запиша реших в момента на излизане на класиранията, тъй като не бях приет тогава на първо желание в ТУ.
3. Да, така смятам.
4. Понякога се чувствам по-млад, понякога по-стар, общо взето още имам младежки дух.
5. Всеки ден, виждаме се всяка седмица за поне един ден, а понякога и за повече когато съм свободен.
guwap1017
08-22-2014, 17:27
Draid, въпросът, който не разбра....
Към всички ли се държиш еднакво добре? Да имаш по-специално отношение към някого.
Че кой няма по специално отношение към някого ? Иначе с роднините си се стремя да се държа еднакво добре.
Така който питал, питал. Има още 34мин и аз напускам кораба.
anonymous708973
08-22-2014, 20:37
Говориш за децата набор 98-00, какъв досег имаш с тях?
Брат/сестра имаш ли? По-голям/а, по-малък/ка? Какви проблеми сте имали, сега отношенията ви как са, какви полезни уроци сте си предали един на друг? Разпиши се малко тук, моля.
nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 20:39
1. Какво може да те накара да останеш без думи?
2. Коя е последната несправедливост, с която се сблъска?
3. Какво би избрал в момент на ярост - търпение или действие?
П.С. Леко се разочаровах, не че те интересува. :) Може би са късметлии хората, които те познават, или поне тези, които ще имат тази привилегия. Всичко хубаво и ще следя сериозните ти включвания. Интересен човек си. :)
Брат/сестра имаш ли?
Може и да се бъркам, но не е ли брат на Violenza? :д
Говориш за децата набор 98-00, какъв досег имаш с тях?
Брат/сестра имаш ли? По-голям/а, по-малък/ка? Какви проблеми сте имали, сега отношенията ви как са, какви полезни уроци сте си предали един на друг? Разпиши се малко тук, моля.
1. Ами общо взето мисля че никакъв освен сина на един приятел който израстна пред мен, той вероятно е '00-'01. Като цяло те израснаха с различни технологии, не знаят какво е да няма интернет, да няма телефони и да нямаш достъп до тонове информация когато си пожелаеш. За това и смятам, че биха страдали най-много от липсата на подобни неща, те просто не познават друго. По същата логика по която нашите родители ще превъзмогнат много по лесно липсата на подобни неща от нас.
2. Имам брат, по-голям от мен, общо взето и като деца и сега често се караме. Той е с повечко от 2-3г по-голям от мен и може би поради това не изградихме толкова близки отношения. Като цяло си помагаме, но не сме като братя с разлика една или две години които си споделят всичко и са постоянно заедно и т.н.
1. Какво може да те накара да останеш без думи?
2. Коя е последната несправедливост, с която се сблъска?
3. Какво би избрал в момент на ярост - търпение или действие?
П.С. Леко се разочаровах, не че те интересува. :) Може би са късметлии хората, които те познават, или поне тези, които ще имат тази привилегия. Всичко хубаво и ще следя сериозните ти включвания. Интересен човек си. :)
1. Ами трудно ми е да преценя, обикновено все намирам думи. Може би някое предателство от човек от когото това е последното нещо което съм очаквал.
2. Вдигнаха моята кола от средата на редица, вероятно защото е била с друга регистрация, т.е. подбрана е на база това. Иначе скоро не съм се сблъсквал с несправедливости или поне не си спомням.
3. В повечето случаи бих избрал търпението, но може да се случи и да действам. Много зависи от ситуацията. Като цяло съм доста търпелив човек и мога да чакам доста време за да постигна нещо.
Защо се разочарова ако мога да запитам ?
nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 21:22
Отдавна разбрах, че този форум се е превърнал в един сапунен мехур, където хората просто се надпреварват как да укоряват и да предават своя житейски опит, че забравят истинската идея. Whatever. Обичам тайнствеността в хората, като цяло е нещо, което буди интереса, но в случая ме изненада. Вярвам, че си открит и позитивен човек, просто в началото като седна мислех, че няма да отговаряш толкова... монотонно, предвид факта, че винаги имаш точна и ясна преценка и дори писането на една страница коментар от теб би ми било интересно. Просто исках да добия наистина някаква реална представа за теб, но нещо не успях. :) My fault.
Мисля, че в стремежа си да запази известна фиктивна анонимност, провъзгласеният от публиката герой падна от трона ака. стола.
draid рядко ми е правил впечатление, но в повечето случаи е било добро. Добро в смисъл на егоистичен и самовлюбен всезнайко. ^^ Има си своя чар.
И за да не е спам - отговори на въпроса от аватара ми. Или не. Както решиш.
моногамен ли си?
какво мотивира партньорството(/ата) ти? изобщо - контакта с другия/те.
каква роля (всъщност, поотделно) имат родителите ти в изграждането ти като личност?
в какви устои ще възпитаваш децата си?
ако можеше да моделираш същество (независимо изкуствен интелект или модифициран биологичен индивид), какво щеше да бъде то - по форма и съдържание, (не)възможности, функции, етц.?
Отдавна разбрах, че този форум се е превърнал в един сапунен мехур, където хората просто се надпреварват как да укоряват и да предават своя житейски опит, че забравят истинската идея. Whatever. Обичам тайнствеността в хората, като цяло е нещо, което буди интереса, но в случая ме изненада. Вярвам, че си открит и позитивен човек, просто в началото като седна мислех, че няма да отговаряш толкова... монотонно, предвид факта, че винаги имаш точна и ясна преценка и дори писането на една страница коментар от теб би ми било интересно. Просто исках да добия наистина някаква реална представа за теб, но нещо не успях. :) My fault.
Аз съм открит човек за тези които го заслужат. Не може да очакваш да получиш друго освен монотонен коментар когато разпитваш някого едностранно. Казват, че истината се ражда в спора. Аз предпочитам да използва "Истината се ражда в диалога". За да бъде една комуникация пълноценна трябва да има диалог, тогава най-често можеш да добиеш представа за това какъв е човек. Караха ме няколко пъти да сядам тук, отказвах дълго тъй като знаех, че няма какво да кажа по темата което да ви грабне, т.е може и да има, но не бих го казал ей така. Може би с времето ще добиеш някаква представа за това какъв човек съм, а може и да кажеш какъв мислиш че съм ако желаеш това е твое право все пак сме свободна държава (:
Мисля, че в стремежа си да запази известна фиктивна анонимност, провъзгласеният от публиката герой падна от трона ака. стола.
draid рядко ми е правил впечатление, но в повечето случаи е било добро. Добро в смисъл на егоистичен и самовлюбен всезнайко. ^^ Има си своя чар.
И за да не е спам - отговори на въпроса от аватара ми. Или не. Както решиш.
Аз не съм искал да се качвам бе душа за какво падане ми говориш ? Между другото такива коментари като твоя ми напомнят колко забавно може да когато хората си направят даден извод.
моногамен ли си?
какво мотивира партньорството(/ата) ти? изобщо - контакта с другия/те.
каква роля (всъщност, поотделно) имат родителите ти в изграждането ти като личност?
в какви устои ще възпитаваш децата си?
ако можеше да моделираш същество (независимо изкуствен интелект или модифициран биологичен индивид), какво щеше да бъде то - по форма и съдържание, (не)възможности, функции, етц.?
Съжалявам, времето на трона ми изтече сега политам надолу от където дойдох (:
nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 21:43
Нищо подобно. Но съм съгласна с това, че чара му е в това да е самовлюбен и егоистичен. ;)
А относно диалога - не мисля, че ще ми се отдаде такава възможност. Приключих с темата тук. :)
nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 21:44
Не може да очакваш да получиш друго освен монотонен коментар когато разпитваш някого едностранно.
Мисля, че си абсолютно прав. Разбрахме се. :)
Хей, не се засягай, че ще стане скучно.
Явно не съм се изразила правилно (което не е вярно, де) - никъде не съм казала, че си искал да сядаш на стола. Дори при дадената ситуация мисля, че ти си в абсолютното си право да отговаряш монотонно и без желание. Дишай, на твоя страна съм.
А да си изкарам изводи от отговорите ти в точно тази тема не може да става и дума. Пък и не ми е цел да си изграждам мнение за човек, когото не съм виждала.
Продължавай в същия дух. Радваш.
anonymous708973
08-22-2014, 22:20
Може и да се бъркам, но не е ли брат на Violenza? :д
И аз така смятах доста дълго време :D
anonymous708973
08-22-2014, 22:23
Аз съм открит човек за тези които го заслужат. Не може да очакваш да получиш друго освен монотонен коментар когато разпитваш някого едностранно.
Вероятно под "монотонен" тя далеч нямаше предвид едностранен, а просто... праволинеен. На английски ще го изразя по-добре - отговорите ти са satisfactory (а не satisfying). Няма изненада, няма плам, няма реакция просто някак. Имало е хора, които на въпросите са изписвали доста по-обоснован отговор с интересни странични включвания и отклонения. Лично на мен са ми по-интересни за четене.
Примерно, на въпроса ми за брат ти... бая повече можеше да се изпише. Или пак съдя по себе си и пак не успявам да се науча, че това е грешка.
Хей, не се засягай, че ще стане скучно.
Явно не съм се изразила правилно (което не е вярно, де) - никъде не съм казала, че си искал да сядаш на стола. Дори при дадената ситуация мисля, че ти си в абсолютното си право да отговаряш монотонно и без желание. Дишай, на твоя страна съм.
А да си изкарам изводи от отговорите ти в точно тази тема не може да става и дума. Пък и не ми е цел да си изграждам мнение за човек, когото не съм виждала.
Продължавай в същия дух. Радваш.
Аз се засягам доста трудно и винаги дишам спокойно (:
И аз така смятах доста дълго време :D
Интересно.
Вероятно под "монотонен" тя далеч нямаше предвид едностранен, а просто... праволинеен. На английски ще го изразя по-добре - отговорите ти са satisfactory (а не satisfying). Няма изненада, няма плам, няма реакция просто някак. Имало е хора, които на въпросите са изписвали доста по-обоснован отговор с интересни странични включвания и отклонения. Лично на мен са ми по-интересни за четене.
Примерно, на въпроса ми за брат ти... бая повече можеше да се изпише. Или пак съдя по себе си и пак не успявам да се науча, че това е грешка.
Ами то може много да се изпише да, въпроса е колко искаш да изпишеш и колко ти се пише.
SHPAIdURmeN
08-22-2014, 22:35
http://prikachi.com/images/861/7555861d.jpg :D
anonymous895156
08-23-2014, 00:41
сложете старчето
сега
kalpazanka
08-23-2014, 07:29
Мисля, че ти си от малкото хора тук които може би знаят на колко съм всъщност. Може би и аз знам някой неща за теб. Да кажем че сме квит хах.
Айде, тогава, казвай къде работя и колко получавам годишно, та да се приключва.
За част от личния ми живот вече те светна моя колежка в една друга тема в един друг раздел.
golemiq_korab_minava
08-23-2014, 08:51
1.
Мога да седя сам цял ден накъде на някоя полянка и да се наслаждавам на тишината.
.
Ей това е кеф. Дразниш ли се от най-различни звуци, когато искаш да си лягаш, или да си починеш? Мрасиш ли когато искаш да се заслушаш в тишината, а чуваш ТВ-то на съседите или тихия тътен на дискотеките :Д
Dagichka
08-23-2014, 09:07
искам 102 на стола :с
Аз пък разбрах доста неща и то без да задавам въпроси.
Не знам какво сте очаквали и защо сте разочаровани.
draid, имаш право да определиш кой ще сяда на стола. Ако не, другите да се разбират.
Айде, тогава, казвай къде работя и колко получавам годишно, та да се приключва.
За част от личния ми живот вече те светна моя колежка в една друга тема в един друг раздел.
Изглеждам ли ти като човек който ще седне да разправя информация наляво надясно за друг човек и то във форум ? Разочароваш ме.
Аз пък разбрах доста неща и то без да задавам въпроси.
Не знам какво сте очаквали и защо сте разочаровани.
draid, имаш право да определиш кой ще сяда на стола. Ако не, другите да се разбират.
Който иска да сяда, нямам претенции.
Colouring
08-23-2014, 09:54
Не съм ти задавала въпроси, но те четох, беше ми интересно.
102 бил ли е или съм го пропуснала?
nIkEnCeTy_bE
08-23-2014, 09:58
Бил е. От по редовните всички са били без DarkTemplar, SpiritInBlack, kalpazanka не съм засичала, Ewok мисля, че не е и Blab. Общо взето всички са минавали, дори по 2 пъти някой.
DisappointedDreamer
08-23-2014, 09:59
x7aZzy е сядала, ама ми е многомногомного симпатична и бих искала да я видя пак тук :Д
искам 102 на стола :с
и аз, че ми е на дневен ред:Д
//аз съм седяла на стола 2 или 3 пъти през годините, намерете си ме и си ме четете:Д
kalpazanka
08-23-2014, 11:13
Изглеждам ли ти като човек който ще седне да разправя информация наляво надясно за друг човек и то във форум ? Разочароваш ме.
Не бих се изненадала, ако го направиш.
Хахаха, значи си много далеч от това дори да имаш бегла представа за мен. Жалко (:
kalpazanka
08-23-2014, 11:25
Да ти кажа, не ми и трябва да имам лична представа.
Не го приемай лично, просто не надценявам хората, за да не ме разочароват после.
мдъъъ, последните няколко месеца на такива драми се нагледах в тоя форум, и то все от хора, които имах за доста по-...абе 'по', та всичко може да се очаква =Д
+1 за Калпазанка или Екстази и от мен. И Тигърчо е пич, ама няма да се навие вероятно.
girlwithblueeyes
08-23-2014, 11:34
x7aZzy е сядала, ама ми е многомногомного симпатична и бих искала да я видя пак тук :Д
Аз не съм я засичала но и на мен също ще ми е интересна тя или NambyPamby
И 102 :D
мдъъъ, последните няколко месеца на такива драми се нагледах в тоя форум, и то все от хора, които имах за доста по-...абе 'по', та всичко може да се очаква =Д
Ми то защото подхождате с някакви очаквания.
Аз като не очаквам нищо от никого, нищо не ме и изненадва.
Ми то защото подхождате с някакви очаквания.
Аз като не очаквам нищо от никого, нищо не ме и изненадва.
Ех, очаквания чак ...
Сега ако те запсувам няма ли да се учудиш поне малко ? // внимавай как ще отговориш, ей :cool:
Сега ако те запсувам няма ли да се учудиш поне малко ? // внимавай как ще отговориш, ей :cool:
Както и да отговоря, няма да ти хареса, защото имаш очакване :cool:
Във всеки случай, точно с псувни не ме плаши. В тоя форум съм отнесла сигурно повече от всеки друг.
pandabear
08-23-2014, 11:59
к'ъв е тоя 102...някакъв безизвестен.
Да ти кажа, не ми и трябва да имам лична представа.
Не го приемай лично, просто не надценявам хората, за да не ме разочароват после.
Бре, бре хайде изчезвам.
galaxy29
08-24-2014, 11:29
кой ще сяда на столчо
ми настанявай се бе слънце :3
anonymous708973
08-25-2014, 15:09
Намби искам аз!
Усещам, че ще я заобичам таз девойка.
anonymous895156
08-25-2014, 23:59
ивето на стола <3
golemiq_korab_minava
08-26-2014, 07:52
ивето, да, или момичето със сините очки
Colouring
08-26-2014, 08:04
Намби искам аз!
Мхм.
anonymous895156
08-26-2014, 11:58
auriss ^^
da
girlwithblueeyes
08-26-2014, 14:51
Никой няма да сяда на тоя стол ?
я колко мноо ора за мен
фенве фенве
гирлвитблуееъес покажи как сядаш
как са наместваш
как са мяташ
golemiq_korab_minava
08-26-2014, 18:29
da, razklati stola girl
girlwithblueeyes
08-26-2014, 19:20
102 да сяда на стола и да не се обяснява. По 2 дена се чудите кой да седи на тоя стол
Dagichka
08-26-2014, 19:31
хайде 102, искам да те питам имаш ли си термосче :oops:
galaxy29
08-26-2014, 20:35
ми настанявай се бе слънце :3
някой др път
guwap1017
08-27-2014, 06:04
Пантерата сядала ли е? Не помня вече...
SHPAIdURmeN
08-27-2014, 08:54
galaxy29 да седне, но ако иска :D
Навита ли си ?
хайде draid да каже и да се приключва
Dagichka
08-27-2014, 09:09
102 или галаксито, и двамата са ми любимци :cool:
galaxy29
08-27-2014, 09:51
някой др път
: )
Dagichka
08-27-2014, 10:41
много си лоша ма
pandabear
08-27-2014, 10:45
ае 102 на стола
Да затоплим дупето на дзверчето(102)
pandabear
08-27-2014, 10:48
т'ва ще е единствената тема, която ще следя.
pac0line
08-27-2014, 10:54
накрая всички ще ми седнете :@
nIkEnCeTy_bE
08-27-2014, 20:59
Включвам се с Wednesday666 и FAKE IT, също tireheb.
paradosou
08-27-2014, 21:34
Включвам се с Wednesday666 и FAKE IT, също tireheb.
Казвала съм и ще се повторя ~ добър вкус. Ти би ли отговаряла?
Сложете Аурис, той ще е интересен.
по-скоро ще завалят саксии ;]
nIkEnCeTy_bE
08-28-2014, 05:56
О, мила, аз не съм за тук. :)
О, мила, аз не съм за тук. :)
защо не?
SHPAIdURmeN
08-28-2014, 07:44
а ти искаш ли да седнеш ?
https://www.youtube.com/watch?v=mYXlngpSBZQ
pifiella
08-29-2014, 16:14
Мале,колко съм изостанала...Това да не влизаш половин година си е страшно! :д
TheDevilInMe
08-30-2014, 09:34
Мале,колко съм изостанала...Това да не влизаш половин година си е страшно! :д
Сяда ли ти се на стола?
pifiella
08-30-2014, 10:12
Сяда ли ти се на стола?
Да може, скучно ми е...
Как се казваш?
На колко си?
С какво се занимаваш?
Книга,която те е грабнала?
Любим цитат?
Предаване,което гледаш с интерес?
Спортуваш ли?
pifiella
08-30-2014, 10:37
Как се казваш?
На колко си?
С какво се занимаваш?
Книга,която те е грабнала?
Любим цитат?
Предаване,което гледаш с интерес?
Спортуваш ли?
1.Габриела
2. На 20
3. Със следване и гледане на деца.
4. Многооо са. Може би първата книга,която прочетох и провокира в мен някакви по-дълбоки размисли беше "Тютюн". На моменти се преоткривах в нея.
5. "... Ако изпушиш три цигари, четвъртата ще ти се стори безвкусна. Ако прекараш две нощи в любов, третата ще те отегчи. А нейните цигари и нейната любов от десет години насам бяха едни и същи! " Не знам защо ми е любим,просто ей така.
6. Преди да го спрат гледах "Часът на мама".
7. Активно-не, но съм си взела карта за зумба от септември.
golemiq_korab_minava
08-30-2014, 13:01
Животът или парите?
За какво конкретно мечтаеш?
Искаш ли свои деца?
Кога изгуби девствеността си и как?
Обичаш ли да спортуваш и какво?
Каква зодия си, какви очи имаш, с каква коса си? :Д
Как си представяш бъдещетето след 10 години и по-точно какво искаш да ти се случи (да правиш) тогава?
DisappointedDreamer
08-30-2014, 13:11
Умееш ли да четеш хората?
Разбираш ли от намеци?
Готова си да се бориш срещу течението за изгубена кауза или да започнеш наново, загърбвайки миналото?
Какво за теб е "грешката"?
Как разбираме, че сме постъпили 'грешно'?
Най-големият урок в животът ти е...?
Защо хората се боим от непознатото?
Какво трябва да направим, за да уловим и заддържим позитивни емоции и енергия?
Какво за теб означава "рая" като понятие? Опиши го.
Не е ли скучен?
Какво възпрепрядства хората най-много от постигането ни на дадени цели?
Как бихме могли да отстраним тази пречка?
За какво мечтаеш?
А работиш ли към осъществяването му?
Опиши живота като животно. Какво би бил той? Защо?
pifiella
08-30-2014, 13:33
Животът или парите?
За какво конкретно мечтаеш?
Искаш ли свои деца?
Кога изгуби девствеността си и как?
Обичаш ли да спортуваш и какво?
Каква зодия си, какви очи имаш, с каква коса си? :Д
Как си представяш бъдещетето след 10 години и по-точно какво искаш да ти се случи (да правиш) тогава?
1. 1000 пъти животът!
2. Конкретно в момента мечтая да намеря мир,вътре в себе си и да спра да мисля в перспектива за всичко. Искам да се науча да бъда щастлива днес,а не отвяна в мисли за утрешния ден.
3.Нямам-все още.
4. На 19. Както исках и с човека,с когото исках.
5. Не, не обичам.
6.Телец,пъстри,кестенява
7. След 10 години....искам да съм щастлива,а кое ще ме прави щастлива тогава си нямам на идея. Предполагам,че ще съм дипломирана,че ще съм записала второ висше,което да е за моето вътрешно удовлетворение. Надявам се да имам деца и те да имат баща. Просто да съм щастлива.
golemiq_korab_minava
08-30-2014, 13:49
Казваш живота. А парите не определят ли живота и неговото качество?
Как си представяш, че ще живееш с много малко пари в най-лошите условия в нашата цивилизация?
Какъв вътрешен мир търисиш? Кое го спира? Защо днес не можеш да бъдеш щастлива? Какво днес те прави щастлива? Защо искаш второ висше?
Ще ходиш ли в чужбина?
Брат ти научи ли всички столици и продължава ли да те бие? :Д
pifiella
08-30-2014, 14:32
Умееш ли да четеш хората?
Разбираш ли от намеци?
Готова си да се бориш срещу течението за изгубена кауза или да започнеш наново, загърбвайки миналото?
Какво за теб е "грешката"?
Как разбираме, че сме постъпили 'грешно'?
Най-големият урок в животът ти е...?
Защо хората се боим от непознатото?
Какво трябва да направим, за да уловим и заддържим позитивни емоции и енергия?
Какво за теб означава "рая" като понятие? Опиши го.
Не е ли скучен?
Какво възпрепрядства хората най-много от постигането ни на дадени цели?
Как бихме могли да отстраним тази пречка?
За какво мечтаеш?
А работиш ли към осъществяването му?
Опиши живота като животно. Какво би бил той? Защо?
1.Мисля,че умея,но ако се отнася до хора,които са ми просто познати. А що се отнася до близките ми хора, чувствата ми влияят и нямам адекватна преценка.
2.Не знам,зависи от човека и от това,какво се опитва да ми каже.
3. Старая се да не губя неща,които са ценни за мен,че после да се боря за тях. Загърбвала съм минало,но то е било гадно и не си е струвало усилията. И боренето и загърбването са трудни, ако сега ми се наложи ще избера изгубената кауза, но дотолкова,че да не изгубя себе си в нея.
4. Грешките са част от живота и ги приемам като нещо,което просто е трябвало да се случи. Разбира се,че го има и момента за проява на лична воля, размисъл и преценяване на рисковете, но след като възможността за "съгрешение" се е появила в живота на даден човек,то нейното място и моментът да се случи е този...Грешката е неизменна част от живота ми/ни и за мен след една грешка,ако сгрешилият иска,може да се намери и прошка. Просто хората трябва да престанем да търсим само грешките на другите хора и да се вгледаме в себе си.
5. Някои разбират,други не...всичко е въпрос на светоглед и съвест. Аз разбирам като виждам,че хората,които обичам страдат и затова се опитвам да не ги наранявам с моите си грешки.
6. Целият живот е низ от уроци, до този момент може би съм стигнала до това,че просто трябва да съм добър човек и да уважавам хората като личности.
7. Защото непознатото не може да се опитоми,а ние сме свикнали така да си решаваме проблемите.
8. Трябва да си правим равносметка на живота по-честичко и да благодарим за всичко,което имаме. Да се радваме на простичките неща. Да оценяваме това,че можем да видим залеза или че можем да усетиш сутрешната студенина по пръстите на ръцете си. В момента,в който осъзнаем,че това е достатъчно да ни направи малко по-шастливи,значи сме позитивни и енергични.
9. Преди години почина дядо ми,който обожаваше да отглежда плодни дървета и го сънувах точно така-на едно поле,навсякъде цъфнали дръвчета той ми каза,че е това е неговият рай. От тогава смятам,че раят е това,което обичаш.
10. Не знам.
11. Страхът от провала, от успеха. От това,че ако постигнем дадено нещо,то критериите и следващите ни желания ще са по-високи,и по -високи...
12. Като осъзнаем,че сме на земята за кратко и че ни е даден живот,за да го живеем.
13. В момента мечтая за кутия сладолед,иначе го написах по-горе
14. Всекидневно се опитвам да го постигна.
15. Котка,ама от най-мързеливите,дето обичат да ги решат,да ги глезят, да им купуват някакви интересни дранкулки и да спят. Просто,обичам да спя.
pifiella
08-30-2014, 14:52
Казваш живота. А парите не определят ли живота и неговото качество?
Как си представяш, че ще живееш с много малко пари в най-лошите условия в нашата цивилизация?
Какъв вътрешен мир търисиш? Кое го спира? Защо днес не можеш да бъдеш щастлива? Какво днес те прави щастлива? Защо искаш второ висше?
Ще ходиш ли в чужбина?
Брат ти научи ли всички столици и продължава ли да те бие? :Д
1. Парите определят качеството на живота - до толкова,до колкото ние им позволяваме. Истинското щастие е малко вероятно да ти го донесат парите.
2. Прекрасно, просто и гладно! Предполагам,че и да имам и да нямам пари,то там няма да има и какво да се купи. Поне няма да гледам как ненормалници се заливат с вода,за да събират лайкове.
3. Като го открия ще ти кажа.Искам просто като трябва да взема решение,да си затворя очите и да чуя вътрешния си глас,който винаги взема правилни решения,но аз нямам време/желание да се вслушам в него.
4.Аз го спирам или просто още не съм "узряла" за него.
5.Щастлива съм, просто имам нужда от още нещо много мъничко,което да ми допълва щастието, де да знам, други възгледи. Като малките деца,които имат достатъчно играчки и изведнъж виждат някакво старо мънисто под дивана и ахват... Просто успея ли да уравновеся емоциите в себе си,ще съм напълно щастлива.
6. Защото искам да си развия възможностите.
7. За сега няма.
8. Нямам брат!
впечатлена съм.
харесвам отговорите ти.
прекрасно))
//утре ще се включа с въпроси, че сега спя
Aeternal
08-30-2014, 22:08
Една причина искаш да имаш деца, която не започва с "Аз искам"?
pifiella
08-31-2014, 07:59
Една причина искаш да имаш деца, която не започва с "Аз искам"?
Майка ми иска! Внуци,та внуци... :D
Dagichka
08-31-2014, 08:16
в какви взаимоотношения си с родителите си?
какво става след като умрем?
на град в профила ти пише шоколадовия град :д обичаш ли шоколад, кой ти е любимият?
парите "свобода, изсечена върху монета" ли са?
колко чифта обувки имаш, с какви ходиш по улиците най-често?
даваш ли пари на просяци?
а на улични музиканти?
расистка ли си?
откъде се появяват предразсъдъците у хората?
pifiella
08-31-2014, 09:21
в какви взаимоотношения си с родителите си?
какво става след като умрем?
на град в профила ти пише шоколадовия град :д обичаш ли шоколад, кой ти е любимият?
парите "свобода, изсечена върху монета" ли са?
колко чифта обувки имаш, с какви ходиш по улиците най-често?
даваш ли пари на просяци?
а на улични музиканти?
расистка ли си?
откъде се появяват предразсъдъците у хората?
1. С майка ми съм в прекрасни взаимоотношения. Много си я обичам и винаги съм имала чувството,че с нея ме свързва някаква друга неземна сила. Все едно я познавам много,много преди да се родя. Прекрасен родител,които си познава децата и знае от какво точно имат нужда.
С баща ми никога не съм се разбирала особено,просто още не съм открила дали е защото сме еднакви като характери или сме пълна противоположност,никога не ми е вървяла комуникацията с него. С различни светогледи и без допирни точки. Случвало ми се е да имам нужда от някаква морална подкрепа или разбиране и да не го получа...Но се е случвало и обратното... Въпреки това,ако нещо му се случи или ми се обади за нещо,аз веднага ще тръгна да се прибирам и да му помогна,просто защото съм такава.Това се отнася до всички роднини.
2. След като умрем,ли? Душата,която сме затваряли цял живот в оковите на телесното,най-накрая отлита свободна нанякъде. Дали е душа,дали е късче енергия или бели пеперуди,не знам,но вярвам,че това "нещо" напуска земята,заедно с опита и кармата,които сме придобили през земния си път.
3. Живея за шоколад...мммм! Обичам милка милкинис,но съм запозната с това как се не/прави българският шоколад и какви боклуци "ръгат"вътре, та предпочитам да си правя сама.
4. Много интересно,наистина. Този Ремарк къде ме заби. Да кажем,че той е живял във времена,когато свободата е могла да се купи с много пари,но са нямали, а сега и да имаш пари няма откъде да си я купиш.
5. Не съм вещоман.. Имам предимно спортни обувки-кецове,маратонки,балерини и все удобни,защото имам висок свод на краката и предпочитам да ми е комфортно. Не знам колко са на брой маратонките ми,но са весели и цветни,предимно с тях ходя. А високи имам 4 чифта-черни,сини,едни шарени и бели, които закупих,когато бях шаферка и така хубава се пребих пред всички,че още ме е срам като се сетя.
6. Много ми е жал за такива хора,защото предимно ги използват некви сводници. Давала съм пари на такива,които просто си седят,а не ходят да досаждат в метрото или докато седя на пейка. Никога няма да дам на ужасната бабичка,която проси на подлеза на СУ и кълне,ако не и дадеш пари. Като видя просещо дете,отивам и му купувам баничка,пари няма да му дам,защото ще му ги вземат. Последно купих рогче на едно циганенце,дето ядеше зелени джанки на София-Север и се беше качило на дървото,беше като маймунка детето.
7. Давам,но зависи от хората,от песента,от настроенията ми. Случвало ми се е да е супер гаден ден и да чуя как някой пее "но аз имам най-голямото богатсво,един прозорец и безброй звезди..." и как да не му дам на човека?
8. Не,грам,изобщо.
9. Според мен всичко се корени в семейството и във възпитанието,което получва едно дете. Но освен,това и самовъзпитанието има роля и личният пример на родителя.Нали,няма как баща ти да псува циганите,пък после ти да ги обичаш. Или да се мразят гейовете по презумпция,просто защото са такива,глупаво и безсмислено. Колкото по- малко бариери си слага човек на съзнанието и колкото по-малко пречки има пред възприятието на света, толкова по-добре и в по-голяма храмония ще живее той.
golemiq_korab_minava
08-31-2014, 12:11
1. Парите определят качеството на живота - до толкова,до колкото ние им позволяваме. Истинското щастие е малко вероятно да ти го донесат парите.
2. Прекрасно, просто и гладно! Предполагам,че и да имам и да нямам пари,то там няма да има и какво да се купи. Поне няма да гледам как ненормалници се заливат с вода,за да събират лайкове.
3. Като го открия ще ти кажа.Искам просто като трябва да взема решение,да си затворя очите и да чуя вътрешния си глас,който винаги взема правилни решения,но аз нямам време/желание да се вслушам в него.
4.Аз го спирам или просто още не съм "узряла" за него.
5.Щастлива съм, просто имам нужда от още нещо много мъничко,което да ми допълва щастието, де да знам, други възгледи. Като малките деца,които имат достатъчно играчки и изведнъж виждат някакво старо мънисто под дивана и ахват... Просто успея ли да уравновеся емоциите в себе си,ще съм напълно щастлива.
6. Защото искам да си развия възможностите.
7. За сега няма.
8. Нямам брат!
Защо тогава искаш добро образование и високоплатена работа? Нямаш ли желания, които са свързани с пари? Ако искаш свое дете, би ли го отгледала без пари? Не искаш ли да отидеш на почивка някъде?
Ко, каза сестро, брат ли нямаш? Или братчеД?..
pifiella
08-31-2014, 12:43
Защо тогава искаш добро образование и високоплатена работа? Нямаш ли желания, които са свързани с пари? Ако искаш свое дете, би ли го отгледала без пари? Не искаш ли да отидеш на почивка някъде?
Ко, каза сестро, брат ли нямаш? Или братчеД?..
Никъде не съм казала,че искам високоплатена работа. Сегашното ми образование е свързано с това, което обичам да правя, ако след време го работя,разбира се,че ще съм щастлива и разбира се,че ще получавам заплата.Предполагам,че ще е няква нищожна,освен ако от BBC не ме вземат при тях. :D
Образованието,по принцип е индивидуална нужда и всеки човек сам може да прецени, какво е за него и какво му дава. Аз се образовам и като гледам 24китчен. Просто имам желание да се занимавам с неща,които ми провокират мисленето, развитието и по някакъв начин разширяват мирогледа.
Разбира се,че желая някакви материални неща, но не на всяка цена. Моите желания с пари,са свързани с малко пари. Отказвала съм скъпи неща,които е безсмислено на този етап да притежавам.Просто така съм възпитана, мога да живея и с 2 и с 200. Например сега събирам пари за курс по италиански-колко меркантилно!
Зависи за колко "без пари" става на въпрос,ако имам възможност да му покривам най-наложителните разходи-да. Познавам много семейства,които си гледат децата с минимални заплати и това не ги е направило по-малко хора. И аз не съм отгледана в лукс и не съм имала много неща,но това ми се е отразило отрезвително и добре.
Искам на много места. Например в Мароко и Дубай, може би някой ден, но като знам как ми върви по почивки,сигурно ще ми се лепне някоя болест.
Това беше малък Сашко със столиците,братовчед ми. И да, научи ме детето коя е столицата на Абхазия и други такива.....
Ейййй, Пифиии...
Как си днес?
А как си по принцип?
Как върви университета?
Няма ли да се запознаем най-накрая? :lol: трябваше да затваряме буркани заедно.
Къде се изгуби толкова време?
С какво се занимаваш в момента?
И така... радвам се да те видя отново на линия!
pifiella
08-31-2014, 13:16
Ейййй, Пифиии...
Как си днес?
А как си по принцип?
Как върви университета?
Няма ли да се запознаем най-накрая? :lol: трябваше да затваряме буркани заедно.
Къде се изгуби толкова време?
С какво се занимаваш в момента?
И така... радвам се да те видя отново на линия!
1.Днес съм добре.
2. Щастливо-отнесена в хауса
3. Жик-так върви,заковах 5.5 и НЯМА стипендия за Габи :D
4. Aз те видях веднъж,ама съм потайна гад. В гадния фитнес,връхлетях по средата на часа, тоя не ме пусна и те мернах в периферията,ама ти блъскаше нещо здравата!
5. Не знам, била съм някъде на живот...Пак ще се изгубя след някой ден,така че радвайте ми се докато съм тук!
6. Карам стаж и гледам бебе-племенничка.
7. Благодаря! (shame)
pifiella
08-31-2014, 13:17
какво учиш / си учила ?
Журналистика.
anonymous895156
08-31-2014, 13:50
коя фолк дива ще грабне наградата "певица на 2014 година"?
pifiella
08-31-2014, 14:33
коя фолк дива ще грабне наградата "певица на 2014 година"?
Емилия?
girlwithblueeyes
08-31-2014, 14:36
Може би от доста време насам съм впечатлена от отговорите на някой . Харесваш ми !!
1 В коя сфера на журналистиката би искала да се развиваш ?
2 Би ли искала да живееш в друга епоха
3 Скачала ли си с парашут?
4 Един мъж е силен когато плаче или когато сдържа емоциите си ?
да се включа и аз за разнообразие
Духовност, материализъм или комбинация от двете?
pifiella
08-31-2014, 15:13
Може би от доста време насам съм впечатлена от отговорите на някой . Харесваш ми !!
1 В коя сфера на журналистиката би искала да се развиваш ?
2 Би ли искала да живееш в друга епоха
3 Скачала ли си с парашут?
4 Един мъж е силен когато плаче или когато сдържа емоциите си ?
1. Разследваща/криминална журналистика, но с оглед на това,че отивайки във вестник/телевизия те те слагат в ресора,в който има свободно място,може и нещо друго да ми хареса. Но не бих си причинила да се занимавам с "лайфстайл "или няква друга гавра в България. Занимава ми се с нещо сериозно, а не с гривни от ластици или рокли от кондоми,да и такива има вече!
2. Да. В някоя по-простичка, когато не е имало такива извращения,каквито се случват сега.
3. Не,но съм скачала от скала в морето. Тази болка ще ми стигне за цял живот.
4. Предпочитам да плаче, поне ще знам какво му има, отколкото да ходи като гръмоносен облак. А и не приемам плача за слабост,напротив понякога силните хора плачат много повече. Абсурдното твърдение,че силните мъже не плачат е довело до поколения смотаняци,които си избиват емоцията и агресията върхи някой/нещо друго.
https://bivol.bg/ - наистина ли би си го причинила ? Разследващата журналистика имам предвид ? Толкова ли ти е мила държавата и толкова ли не ти пука за здравето и семейството ти ?
//или просто си от оня тип хора ?
girlwithblueeyes
08-31-2014, 15:29
1 Защо точно разследваща журналистика ?
2 Ако не те бяха приели тази специалност каква друга опция имаше ?
3 Искаш ли да имаш деца ?
4 Човек се развива цял живот или след опредалени години трябва да е постигнал нещо ?
golemiq_korab_minava
08-31-2014, 16:18
Никъде не съм казала,че искам високоплатена работа. Сегашното ми образование е свързано с това, което обичам да правя, ако след време го работя,разбира се,че ще съм щастлива и разбира се,че ще получавам заплата.Предполагам,че ще е няква нищожна,освен ако от BBC не ме вземат при тях. :D
Образованието,по принцип е индивидуална нужда и всеки човек сам може да прецени, какво е за него и какво му дава. Аз се образовам и като гледам 24китчен. Просто имам желание да се занимавам с неща,които ми провокират мисленето, развитието и по някакъв начин разширяват мирогледа.
Разбира се,че желая някакви материални неща, но не на всяка цена. Моите желания с пари,са свързани с малко пари. Отказвала съм скъпи неща,които е безсмислено на този етап да притежавам.Просто така съм възпитана, мога да живея и с 2 и с 200. Например сега събирам пари за курс по италиански-колко меркантилно!
Зависи за колко "без пари" става на въпрос,ако имам възможност да му покривам най-наложителните разходи-да. Познавам много семейства,които си гледат децата с минимални заплати и това не ги е направило по-малко хора. И аз не съм отгледана в лукс и не съм имала много неща,но това ми се е отразило отрезвително и добре.
Искам на много места. Например в Мароко и Дубай, може би някой ден, но като знам как ми върви по почивки,сигурно ще ми се лепне някоя болест.
Това беше малък Сашко със столиците,братовчед ми. И да, научи ме детето коя е столицата на Абхазия и други такива.....
Продължавам да те горя на клада :Д
Как си представяш живота, ако мечтите ти да посетиш Мароко и Дубай някой ден на ,,почивка'' се изпарят, щом разбеш, че липсата на пари няма да ти позволи този лукс? Ами самото образование? Когато не можеш да си купиш една книга, за да можеш да се наядеш? Всичко е материално ;) Само един апартамент е 100 000 лв. Как ще ти се отрази последната саборетина, където всяка нощ бумчи музика, а от преде наркомани надничат в прозорците ти? И какво после ще е чувстото, когато се преместиш в една светла къщичка с двор на тихо и спокойно място?
Не мислиш ли, че реализацията по специалността ти също е свързана с пари?
Та така. Въпроса ми беше взет от tuk - https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fbg.wikiquote.org%2Fwiki%2F%25D0%2 592%25D0%25B5%25D0%25BD%25D1%2586%25D0%25B5%25D1%2 581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2_%25D0%259A%25D0% 25BE%25D0%25BD%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B0%25D0% 25BD%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0% 25B2&ei=eEoDVJ6pOcLMygOb9YGoBA&usg=AFQjCNFK338UYsFQ5qwaMPylvLQ64QFKyw&sig2=4yLRCGxojJ_PxMhAIlUeBA
интересно ми стана.
Та така, браво на Сашко :) ;д
pifiella
08-31-2014, 17:07
да се включа и аз за разнообразие
Духовност, материализъм или комбинация от двете?
Ако комбинацията от двете би ме направила щастлива,значи този вариант. Няма как да е само едното или само другото. В определен период от живота ми може да открия смисъл и в двете крайности,не знам.
pifiella
08-31-2014, 17:25
https://bivol.bg/ - наистина ли би си го причинила ? Разследващата журналистика имам предвид ? Толкова ли ти е мила държавата и толкова ли не ти пука за здравето и семейството ти ?
//или просто си от оня тип хора ?
Да,може би съм от този тип хора... и бих си го причинила,ако ми се отдаде такъв шанс.
Държава,която не милее за гражданите си,не може да ми е мила в никакъв случай и разбира се,че искам семейството ми да е добре.
Смятам,че в България и продавач на банички да си, пак имаш шанс да те гръмнат.
Постоянно се убеждавам в това,просто всичко е несигурно.Никъде не е казано,че ще умра от бомба в колата,а не от тухла,случайно паднала, върху главата ми./даже рима има/ Разбира се,че като се навираш между шамарите все ще отнеш някой,но... Просто не смятам,че това е най-опасната работа,все едно да съм адвокат и да защитам некви мутри или да съм инспекор в ХЕИ, и да ме набият,защото съм затворила някоя кръчма.
pifiella
08-31-2014, 17:55
1 Защо точно разследваща журналистика ?
2 Ако не те бяха приели тази специалност каква друга опция имаше ?
3 Искаш ли да имаш деца ?
4 Човек се развива цял живот или след опредалени години трябва да е постигнал нещо ?
1. Справедливостта е важна за мен във всеки един аспект. Обичам да се занимавам със смислени неща,а в това откривам смисъл, предполагам,че и удовлетворение. Смисъл, много по-голям от това да се занимавам в България с икономическа,културна или недай си Боже политическа журналистика... След месец-два ще разбера дали съм говорила празни приказки... а докато стане от мен "професионалист" вие,мили форумци, ми се радвайте,защото после не се знае-я в някоя шахта,я на части... :D
2. Никаква друга опция нямах, само това си кандидатсвах, само това писах, но бях сигурна. Ако ня бях, може би щях да запиша българска филология, те нещата се препокриват до някъде.
3. Да,много.
4. Дядо ми, на 93 години, искаше от мен да му купувам книги,за да чете.Сядаше до прозореца,едвам виждаше,но четеше и до последно беше като попивателна гъба. Познавам и такива дето са си спрели развитието в трети клас. Строго индивидуално е. Човек спре ли да се развива, по-добре да си тегли ножа/лично мнение/. Винаги има какво да допълниш или подобриш в живота си.
Не мога да съдя хората,които и на 40 години нямат деца/човек до себе си/ къща/пони или телескоп... Не мога да ги съдя,защото не знам какви са били техните стремежи,може и да са си ги постигнали хората, просто пречупени през моя поглед те да изглеждат "жалки и нещастни",а те да са най-щастливите на планетата.
Много философско стана...и не знам дали отговорих изобщо.
golemiq_korab_minava
08-31-2014, 18:02
spam spam imash cherven karton, ne mi otgovori na vreliq stol!
pifiella
08-31-2014, 18:19
Продължавам да те горя на клада :Д
Как си представяш живота, ако мечтите ти да посетиш Мароко и Дубай някой ден на ,,почивка'' се изпарят, щом разбеш, че липсата на пари няма да ти позволи този лукс? Ами самото образование? Когато не можеш да си купиш една книга, за да можеш да се наядеш? Всичко е материално ;) Само един апартамент е 100 000 лв. Как ще ти се отрази последната саборетина, където всяка нощ бумчи музика, а от преде наркомани надничат в прозорците ти? И какво после ще е чувстото, когато се преместиш в една светла къщичка с двор на тихо и спокойно място?
Не мислиш ли, че реализацията по специалността ти също е свързана с пари?
Та така. Въпроса ми беше взет от tuk - https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fbg.wikiquote.org%2Fwiki%2F%25D0%2 592%25D0%25B5%25D0%25BD%25D1%2586%25D0%25B5%25D1%2 581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25B2_%25D0%259A%25D0% 25BE%25D0%25BD%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B0%25D0% 25BD%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0% 25B2&ei=eEoDVJ6pOcLMygOb9YGoBA&usg=AFQjCNFK338UYsFQ5qwaMPylvLQ64QFKyw&sig2=4yLRCGxojJ_PxMhAIlUeBA
интересно ми стана.
Та така, браво на Сашко :) ;д
Искам да отида,но не мечтая за това и не ми е фикс-идея. Ако стане,стане,няма да си режа вените.Между мечтите ми и моето искам аз правя голяма разлика. Мечтите ми винаги са били много по-различни от кола,обувки и телефон, но това не означава,че ходя гола и боса... Като не мога да отида до "така желаните" дестинации,ще отида на Батулия да поджапам малко при змиите.
За образованието е друго. Първо,че то се включва не към графа "искам", а към нещо друго,което е важно за мен, а аз си държа на важните неща. Ако трябва и като стриптизьорка ще бачкам,ама ще имам пари,колкото да си плащам таксите.
Ти откъде знаеш,че аз сега не живея в съборетина,примерно? Живея-да,отгоре имам трима пича,които по цяла нощ блъскат леглата,съквартирантката ми е наркобос и имам оси на терасата,ама оплаквам ли се-твърдо нье!
Това с къщите и с живеенето е толкова относително.Никой не може да ми гарантира,че на спокойната улица няма да попадна на съсед психопат,като в Дистърбия,примерно или че наркоманите дето надничат през прозорците могат да се окажат свестни. И тук отнова стиганахме до предразсъдъците и до това,че ще съдим хората кой къде живее,лошо,брат,много лошо,покай се! Със сигурност ще се чувствам по-добре на спокойната улуца,ама ще ми липсват наркоманите.
Не, реализацията в журналистиката не е свързана с пари,а с лягане с шефове,за да ти дават по-готини задачки,нали разбираш... ;)
golemiq_korab_minava
08-31-2014, 19:07
Искам да отида,но не мечтая за това и не ми е фикс-идея. Ако стане,стане,няма да си режа вените.Между мечтите ми и моето искам аз правя голяма разлика. Мечтите ми винаги са били много по-различни от кола,обувки и телефон, но това не означава,че ходя гола и боса... Като не мога да отида до "така желаните" дестинации,ще отида на Батулия да поджапам малко при змиите.
За образованието е друго. Първо,че то се включва не към графа "искам", а към нещо друго,което е важно за мен, а аз си държа на важните неща. Ако трябва и като стриптизьорка ще бачкам,ама ще имам пари,колкото да си плащам таксите.
Ти откъде знаеш,че аз сега не живея в съборетина,примерно? Живея-да,отгоре имам трима пича,които по цяла нощ блъскат леглата,съквартирантката ми е наркобос и имам оси на терасата,ама оплаквам ли се-твърдо нье!
Това с къщите и с живеенето е толкова относително.Никой не може да ми гарантира,че на спокойната улица няма да попадна на съсед психопат,като в Дистърбия,примерно или че наркоманите дето надничат през прозорците могат да се окажат свестни. И тук отнова стиганахме до предразсъдъците и до това,че ще съдим хората кой къде живее,лошо,брат,много лошо,покай се! Със сигурност ще се чувствам по-добре на спокойната улуца,ама ще ми липсват наркоманите.
Не, реализацията в журналистиката не е свързана с пари,а с лягане с шефове,за да ти дават по-готини задачки,нали разбираш... ;)
Ни моиш ме излъжеш. Не става въпрос за това какво би правила, за да си хусигориш образование и че ще четеш, а за това дали ще си щастива по този начин както вървят действията. Смисъл няма да ти е хубаво да си стриптис, нито да четеш на шума на лудите съседи.
Та, така. Такъв живот би ли предпочела цяла вечност? Или се стремиш като всеки един нормален човек към изхода, към осъвършенствание, да градиш и тнт.. Така сме създадени, че винаги ще изпитваме нещо лошо, което да опитаме да променим...
А в днешно време, колкото и да не ни се вярва в неразвитите държави именно парите определят качеството на живот. Разбира се, че не са основните, но без тех - требва човек да има амбиции на сиганин, да живее ден за ден и да крраде кокошки на село..
Аз пък не се оплаквам, само констатирам, че съм в нов апартамент, ама стените са кухи като талаш с картови и съседите се чуват как говорят, ТВ-то и така. дразня се, не мога да се примеря сории сестър. :д Не е така в къщите и скъпите квартали .Не си ли съгласна С МЕен?
Иначе като характер по социална ли?
обичаш ли на планина?
животни?
дразнят ли те тъпаците, които обръщат всеки разговор на политика и социална несправедливост ?
Aeternal
08-31-2014, 21:29
А какво мислиш за инцеста? По-конкретно за рожбите му и още по-конкретно за една конкретна, която се мъчи да ти привлече вниманието с фермани на политическа и социална тематика?
Как се запознахте с приятеля ти?
Каква ви беше първата среща? Разкажи. ;р
С какво те привлече най-много? А ти него?
Има ли я още тръпката, или вече нещата са значително по-спокойни? Всъщност мислиш ли, че двете се изключват?
Снимка ще качиш ли?
Коя богиня би била? Защо избираш нея?
Какво мислиш за религиите?
Какви са ти приятелите? Имаш ли компания?
golemiq_korab_minava
09-01-2014, 06:33
мислиш ли Auriss Auriss и аетернал за политически аутсайдери и социални изменници? :Д
pifiella
09-01-2014, 08:41
Ни моиш ме излъжеш. Не става въпрос за това какво би правила, за да си хусигориш образование и че ще четеш, а за това дали ще си щастива по този начин както вървят действията. Смисъл няма да ти е хубаво да си стриптис, нито да четеш на шума на лудите съседи.
Та, така. Такъв живот би ли предпочела цяла вечност? Или се стремиш като всеки един нормален човек към изхода, към осъвършенствание, да градиш и тнт.. Така сме създадени, че винаги ще изпитваме нещо лошо, което да опитаме да променим...
А в днешно време, колкото и да не ни се вярва в неразвитите държави именно парите определят качеството на живот. Разбира се, че не са основните, но без тех - требва човек да има амбиции на сиганин, да живее ден за ден и да крраде кокошки на село..
Аз пък не се оплаквам, само констатирам, че съм в нов апартамент, ама стените са кухи като талаш с картови и съседите се чуват как говорят, ТВ-то и така. дразня се, не мога да се примеря сории сестър. :д Не е така в къщите и скъпите квартали .Не си ли съгласна С МЕен?
Иначе като характер по социална ли?
обичаш ли на планина?
животни?
Моля те,съгласявам се с всичко,прекрасно е! Просто за всичко си има време,място. Трябва да се мине през някоя пейка и през някое таванско, докато се стигне до Бояна...
1. Мисля,че да и че ми личи доста. Ако не бях социална,нямаше да избере журналистиката. Нали не върви да те е срам да говориш с хората и да ти вадят думите с ченгел. Хората,които ме познават, много ми се радват на това.
2. Обичам планината,родната ми къща е в подножието на планината, задният двор ми е боровата гора. Хубаво е,зареждащо е! Най-хубавото нещо е като се прибера вечер да изляза на терасата и да слушам реката,животинките...
3. Да,много са ми симпатични.Отгледана на село при баба и дядо и това да имаш 12 котки и да си играеш с всичките,че да не се сърдят, ми е много познато. :D Сега ми е много тъжно,че не мога да си взема животинка за квартирата,ама не искам да я мъча в една стая.
pifiella
09-01-2014, 08:49
дразнят ли те тъпаците, които обръщат всеки разговор на политика и социална несправедливост ?
Всичко ме дразни,особено "политиката" ни,толкова са ми долни тия,ей. Цяла година трябва да обикалям, за да си стигна до факултета,защото са заградила всичко,всякаш им е бащиния,сложили са си охрана,която за да ме пусне да отида на лекция,трябва да ми види книжката,че нали може да съм терорист.
Това е социална несправедливост и надхвърляне на правомощията. Отклоних се малко,де... :D
pifiella
09-01-2014, 08:57
А какво мислиш за инцеста? По-конкретно за рожбите му и още по-конкретно за една конкретна, която се мъчи да ти привлече вниманието с фермани на политическа и социална тематика?
Много е ужасно това,направо тръпки ме побиват. Познавам хора,които са родени от кръвосмешение и имат ужасни здравословни проблеми и никак не им е лесен живота. Тези,които познавам са деца на двама първи братовчеди,оженени преди години, за да не отидат богаствата в друг род...Логика,нали?
Вниманието ми се привлича трудно,но няма лошо!
pifiella
09-01-2014, 09:54
Как се запознахте с приятеля ти?
Каква ви беше първата среща? Разкажи. ;р
С какво те привлече най-много? А ти него?
Има ли я още тръпката, или вече нещата са значително по-спокойни? Всъщност мислиш ли, че двете се изключват?
Снимка ще качиш ли?
Коя богиня би била? Защо избираш нея?
Какво мислиш за религиите?
Какви са ти приятелите? Имаш ли компания?
1. Той ми писа.
2. Чакаше ме на спирката на 85 и НЕ носеше цветя,а жълта торба на Била, непростимо е :D После седяхме на една пейка 2 часа, говорихме си и после отидохме да си оправям някви неща в университета,използвах го да ми донесе 10 литра вода от магазина,после вечеряхме, забележете -домати и бисквити "Тук" и заспахме щото бяхме уморени.
3. Не съм се замисляла,просто ми допадна като човек и като разбирания. Нещо ме подтикна да му отговоря на съобщението,което по принцип не правя, видях,че ми е писал и честно да си призная почувствах нещо и се развълнувах. А попринцип не се вълнувам като постоянно някви пишат - ko praish, ko stava,kak q karash,kak sa barash... нали! Може да е съдба това,та нека не пречим на неземните сили :)
Ей,това вече наистина не знам.Надявам се,че съм го впечатлила с ум, интелект, красота, но най-вероятно е с цици...Мъже! :D
4. Едното не трябва да изключва другото.
Значително по-спойно стана всичко,защото свикнахме един с друг,разбрахме,че трябва да се напаснем, а не да се променяме. Караме се,предимно за глупости и снощи се карахме пак за глупост,но смятам,че е нормално. Инатливи сме и минава половин ден,докато единият се сети да отстъпи. Самата мисъл,че имаш на кого да разчиташ във всяко едно отношение,че като се разболееш има човек,който да знае с колко лъжички захар пиеш чая си или да знае,че когато ми е тъжно нещо сладко оправя положнието и още куп такива неща за много ценни за мен...Смятам,че това е важно и че това е обич.
5. Не.
6.Афродита,защото тя си живее в собствен свят,розов,летящи понита,малко е развратна и винаги има готини роби около себе си :D
7. Религиите са хубаво нещо,приемам на всеки вероизповеданието,стига и те да приемат,че когато са на място,различно от тяхната родина,трябва да се съобразяват със законите. Визирам един случай от преди месец-удавеното мюсюлманско момиче, чиито близки протестираха да не и се прави аутопсия. Нека всеки си вярва във всичко,което му е на сърцето,но трябва да има граници и да не натрапват разбиранията си на другите хора,това се отнася за всички религии.
Визирам мюсюлманите с този пример,защото тяхната религия наистина ме плаши,особено надолу към Анадола се случват зверста,които са потресаващи.
8. Приятелите ми са като мен.
Имам една най-добра приятелка,с която се познаваме от детската градина,живеем през една улица,12 години учихме заедно, много си я обичам,сега не се срещаме много,защото малко ни се разделиха житейските пътища,но всеки път щом се прибера се виждаме, чуваме.
Имам още двама добри приятели- момче и момиче,с тях се запознах в 8-ми клас и постоянно се чуваме,виждаме,пием фрешове и клюкарстваме. Много са свестни и може да се разчита на тях. А момчето толкова пъти ме е измъквалo от двойка по счетоводство,че цял живот ще го уважавам :D
Компанията ми е от колежки от университета,доста си паснахме и са хора,с които намерих общ език и много допирни точки. Смеем се като идиоти,но трябва да мине още време преди да мога да ги нарека истински приятели.
Имам и много познати,с които винаги мога да изляза,да се посмеем,но са просто познати.
Оу,забравих баба ми,която е "фаталната жена" и е един бонбон. Тя е с разбиранията на 20-годишна, знае всичко за мен,за живота ми, за проблемите,никога не съм крила нищо от нея. Много млада е станала баба и може би затова се държи така приятелски и с разбиране. Много си я ценя.
DisappointedDreamer
09-01-2014, 09:57
защо е трябвало да носи цветя на първа среща?
pifiella
09-01-2014, 09:59
защо е трябвало да носи цветя на първа среща?
Защото ме пита искам ли -и аз казах да, а после нямаше. ШОК!
DisappointedDreamer
09-01-2014, 10:01
опиши перфектната среща за теб.
DisappointedDreamer
09-01-2014, 10:04
какво впечатление смяташ, че правиш на хората?
какво не харесваш във външния си вид?
а в характера?
какъв е смисъл на живота?
трябва ли да следваме социалните норми, или е ОК ако кривнем в друг път?
какво означава да си 'нормален'?
харесваш ли изкуството?
защо?
какви чувства те кара да изпитваш?
а защо се нуждаем от тези чувства?
ние повече 'сърце' или 'ум' сме?
лошо ли е да си прекалено емоционален? а прекалено рационален?
а златна среда между двете има ли?
paradosou
09-01-2014, 10:04
страшен въпрос
в добрия смисъл ест :)
pifiella
09-01-2014, 10:51
Като се замисля никога не съм имала представа за "перфектната" среща. И на 14 години и сега.
Попринцип съм романтична натура и това е доста странно.
Но да кажем,че трябва да е привечер,защото обичам момента,когато слънцето залязва и започва да се простира здрача,много романтично ми действа. Да е зима или поне да има надежда,че ще завали сняг,не много,колкото просто да е по-приказно,а пък,ако и улиците са украсени с коледни неща,още по-добре. Да се разхождат двамата влюбени под лампичките и да гледат светлинките,те да им се отразяват в очите,да се държат за ръце, да си говорят,да се изслушват, да са щастливи и да се наслаждават на момента. После да влязат някъде да пият нещо топло, да се поцелуват и да се прибират пак под светлинките и снежинките,на които сега ще гледат с друг поглед.
И да не забравяме,че е важен е човекът,а не срещата.
DisappointedDreamer
09-01-2014, 10:51
всъщност, не мисля, че 'перфектна' е правилната дума. под нея разбирай, най-желаната.^
bloodsugarsexmagik
09-01-2014, 10:54
Кой е най-добрият начин, човек да изрази любовта си?
До колко се влияеш от първото впечатление? А от хорското мнение за даден човек?
Определяш ли се като широко скроен човек ?
Повърхностна ли си ?
Имаш ли любима вещ? Каква ?
pifiella
09-01-2014, 11:49
какво впечатление смяташ, че правиш на хората?
какво не харесваш във външния си вид?
а в характера?
какъв е смисъл на живота?
трябва ли да следваме социалните норми, или е ОК ако кривнем в друг път?
какво означава да си 'нормален'?
харесваш ли изкуството?
защо?
какви чувства те кара да изпитваш?
а защо се нуждаем от тези чувства?
ние повече 'сърце' или 'ум' сме?
лошо ли е да си прекалено емоционален? а прекалено рационален?
а златна среда между двете има ли?
1.Никаква идея нямам и не му пука. Сигурно високомерно...
2. Доста неща-имам малък чип нос,гадни пръсти и крака, имам много белези по краката от падания, боли ме гръбнака и нещо съм започнала да се изгърбвам,което е много страшно и трябва да ида на лекар, много съм бяла,едната ми вежда е коренно различна от другата и такива неща.
3. Търпелива съм до краен предел и позволявам на хората да ми се качват на главата. Гледам всички да са добре и забравям за себе си,което си е лошо и ми се случва постоянно.
4. Да сме по-добри в неговия край,отколкото в началото му и да оставим частица след себе си.
5. Не мислиш ли,че всяка социална норма в един момент е била крив път?
Когато няколко човека стъпят в грешната посока,те я отъпкват и правят пътека,която рано или късно ще стане общоприета от обществото.
6.Да си нещастен.
7. Да.
8.Защото ме успокоява и ме кара да се чувствам някак "неземно".
9. На възхищение,любопитсво и възторг. Понякога на съжаление,че човек,вместо да твори убива.Различни чувства.
10. За да се сетим,че сме живи и имаме души,които не могат да се нахранят с картофки и пържола.
11. Надявам се комбинация от двете. Ако някое трябва да надделее,то по-добре да е сърцето.
12. Когато си прекалено емоционален,не може да си рационален и това довежда до грешки. Няколко пъти съм се оставяла единствено и само на емоцията и на момента,след 1-2 часа рационалното надделява и осънавам какво съм направила. По-добре да си по-рационален, отколкото емоционален.
13. Може и да има "златна среда",аз не съм я открила.
pifiella
09-01-2014, 11:53
мислиш ли Auriss Auriss и аетернал за политически аутсайдери и социални изменници? :Д
Чудесни са!
Защо реши да учиш журналистика, кога се прибираш в София, кога ще се запознаем, имаш ли си гадже, разкажи ни за него, кой номер обувки носиш, колко си висока?
Не съм ти чела отговорите все още, нямам време, ама ми е интересно!
pifiella
09-02-2014, 15:24
Кой е най-добрият начин, човек да изрази любовта си?
До колко се влияеш от първото впечатление? А от хорското мнение за даден човек?
Определяш ли се като широко скроен човек ?
Повърхностна ли си ?
Имаш ли любима вещ? Каква ?
1. С искрена усмивка и пламтящи очички.
2. Първото впечатление е важно,но винаги при последващи срещи изграждам много по-достоверен образ за човека. Много пъти съм добивала погрешни "първи" впечатления и не вярвам много на тази си преценка.
Хорското мнение не може да ми определи отношението към даден човек.
3. Мисля,че съм или поне се опитвам.
4.Не.
5. Дървена четка за коса,без която не ходя никъде(може би е на 10 години). Също така - гривна ,подарена ми от близък човек,който много ме обичаше, но почина. Смятам,че ми нося късмет, напомня ми за него и винаги си я нося с мен.
pifiella
09-02-2014, 15:47
Защо реши да учиш журналистика, кога се прибираш в София, кога ще се запознаем, имаш ли си гадже, разкажи ни за него, кой номер обувки носиш, колко си висока?
1. Обичам да пиша, обичам книгите,хартията,миризмата на стари вестници,а и се отказах от медицината в 11 клас и нямах много време да му мисля.
Преди много години слушах нещо по радиото,не знам как се казваше,но беше направено великолепно- две репортерки/едната май сега работи при Карбовски/ бяха в едно село/Кърджали някъде/,в което имаше само един човек, разпитваха го за живота,за потурчването,за самотата,смъртта,той пееше някаква тъжна турска песен,чуваха се само звънците на животните,беше направено истинско и красиво . Толкова добре им се получаваше диалогът,че направо потапяха слушащия в ситуацията. Впечатлих се много,може би, защото не бях чувала нещо друго освен "Хоризонт" до този момент и си казах,че някой ден бих искала да се занимавам с нещо подобно.
2. По принцип съм в София.
3. Съдбата ще реши.
4. Аха.
5.Оу,сега ме е ядосал по-добре да не разказвам нищо,че ще го очерня. :D
Иначе е добро човече,което много се грижи за мен. Никога няма да забравя как една нощ дойде, от майна си райна, да ме заведе до спешното,защото умирах/наистина/. После си заразя за два дни ангажиментите,за да седи при мен и да ми помага...Мисля,че това казва много и достатъчно :)
6. За обувките 38,не знам колко съм висока-някъде към 1.60
DisappointedDreamer
09-02-2014, 16:09
кой мислиш да сложиш на стола след теб
Fisherman
09-02-2014, 16:11
сложи разочарованата мечтателка,за да разберем пикантни тайни около богатия и сексуален живот
DisappointedDreamer
09-02-2014, 16:14
имам други предложения.
И как си я представяш тая разследваща журналистика ?
на кои журналисти симпатизираш? а по-общо - медии?
ФЖМК? как те се струва средата в университета? имаш ли авторитети сред преподавателите и кои?
как(ва) социална журналистика? //питам за посоката (ти), формата и т.н.
всъщност, кой курс си?
дай мнението си за: Миролюба Бенатова, Мартин Карбовски, Любен Дилов - син, Камен Воденичаров, Димитър Митовски, Георги Тошев, Митко Новков, Елена Пенева, Диляна Димитрова (Площад Славейков), Гергана Пирозова, Силвия Чолева, Гого Лозанов, Андрей Райчев, Антония и Бела от План Б.... спирам, за когото от тези имаш по-изразено мнение, разбира се:Д)
кои български медии следиш/считаш за значими?
мястото на културната журналистика у нас? //едно време и моята мечта беше да се занимавам с журналистика - културна обаче, доста ми се посмяха във факултета:Д сега виждам мястото (си в/) на социалната журналистика, реализирана в документалния театър.
всъщност, коя е най-свободната медийна форма, според теб? у нас и изобщо?
какъв стаж правиш в момента? доколко е фиктивен той?
спечелила си грант/стипендия за 1 социален журналистически проект. да речем, че трябва да започнеш реализацията му в близкия месец-два. какъв ще бъде той?
козирог/водолей ли си?
мога ли да прочета твои текстове (любопитна си/съм) и къде? (и художествени, ако имаш такива; вярвам, че имаш)
не мога да намеря постера, който исках да постна, но и тази снимка ще свърши работа. та?
http://www.flixya.com/files-photo/B/o/n/Bonkajs-1315854.jpg
pifiella
09-02-2014, 16:52
кой мислиш да сложиш на стола след теб
Който иска да идва,аз утре изчезвам.
pifiella
09-02-2014, 16:54
И как си я представяш тая разследваща журналистика ?
Бой,бой,рязане на крайници,пак бой,клечки под ноктите...
Общо взето така^
Blab,после ще ти отговоря,че сега ме няма.
Е верно ли така тъпо ше ми отговориш ?
anonymous768631
09-03-2014, 07:13
Хмм...
Досега правила ли си каквито и да е опити в разследващата журналистика?
Би ли си легнала с някой шеф заради въпросните "задачки"?
Щом не милееш за България, защо не пробваш навън?
Мразиш ли Мама Здравка?
pifiella
09-03-2014, 11:10
на кои журналисти симпатизираш? а по-общо - медии?
ФЖМК? как те се струва средата в университета? имаш ли авторитети сред преподавателите и кои?
как(ва) социална журналистика? //питам за посоката (ти), формата и т.н.
всъщност, кой курс си?
дай мнението си за: Миролюба Бенатова, Мартин Карбовски, Любен Дилов - син, Камен Воденичаров, Димитър Митовски, Георги Тошев, Митко Новков, Елена Пенева, Диляна Димитрова (Площад Славейков), Гергана Пирозова, Силвия Чолева, Гого Лозанов, Андрей Райчев, Антония и Бела от План Б.... спирам, за когото от тези имаш по-изразено мнение, разбира се:Д)
кои български медии следиш/считаш за значими?
мястото на културната журналистика у нас? //едно време и моята мечта беше да се занимавам с журналистика - културна обаче, доста ми се посмяха във факултета:Д сега виждам мястото (си в/) на социалната журналистика, реализирана в документалния театър.
всъщност, коя е най-свободната медийна форма, според теб? у нас и изобщо?
какъв стаж правиш в момента? доколко е фиктивен той?
спечелила си грант/стипендия за 1 социален журналистически проект. да речем, че трябва да започнеш реализацията му в близкия месец-два. какъв ще бъде той?
козирог/водолей ли си?
мога ли да прочета твои текстове (любопитна си/съм) и къде? (и художествени, ако имаш такива; вярвам, че имаш)
не мога да намеря постера, който исках да постна, но и тази снимка ще свърши работа. та?
http://www.flixya.com/files-photo/B/o/n/Bonkajs-1315854.jpg
1. Да,кажем,че ми харесва това,което правят Даниела Тренчева и Елена Чопакова. Точно тоази социална тематика ми допада.
Много харесвам Иван Георгиев,смятам,че на него просто му се получават репортажите/документалистиката,че и воденето.
Георги Тошев адски го харесвам. Единственият ни останал такъв,не знам дали хората като цяло са запознати този човек до къде е стигнал и какви хора е интервюирал. Много обща култура,много интелект и знае как да си ги използва човекът.
Харесвам Нина Александрова-преди и след Карбовски,тя е по-човешкия му вариант.Страхотни разсъждения вмята тая жена.Много хубав глас има,жалко,че все по тъжни социални теми говори.
Сещам се и за една жена Донка Петрунова,която е повече писател,отколкото журналист.Тя е първата,която влиза в женски затвор под прикритие,с истинско обвинение,рискувайки да си остане там,защото само един човек знае,че тя е невинна. От книгите и много може да се научи.Така им е влязла под кожата на затворничките,че с детайли те са и разказвали как и защо са убили децата си/комшиите,абе много добре написано.Цялото това нещо се е случило години преди интернета и копи-пейста,та заслужава уважение.
И Алекси Сокачев,разбира се-разби ме на мача със Стяуа :D Не знам той какъв се води,но ми харесва.
Със сигурност има още,просто не се сещам.
Нямам любима медия,гледам и слушам почти всичко,после правя заключения. НО медиите са ни подкупни зверски и човек трудно може да определи коя е най-безпристрастната,колкото повече я търся,толкова повече ми се губи. Иначе като разновидности- радио,тв,вестници,всичко!
НЕ ХАРЕСВАМ -Цветанка Ризова. Мисля,че тя отдавна е забравила какво е то журналистическа безпристрастност...Просто, ако някой я загледа за 5 минути ще види.
2. Средата ми се струва недостатъчно академична,но можеше и да е по-зле.Хубавото на бездействието е,че поне студентите имаме време да си ходим по стажове/кафета и кой където си иска.
Авторитет голям ми е този: http://www.youtube.com/watch?v=KHsrlAm3Qag :D
Монова много я обичам,тя е преподавател наистина,предполагам,че и други ще срещна.
3. Нямам идея. Харесва ми като замисъл и реализация "Начия земя". Да не казвам, че ми се занимава със социално онеправдани хора,защото е изтъркано, но някаква такава среда.
4. Втори,зелена и захаросана още.
5. Бенатова-първо и завиждам на готината фамилия,как да не станеш известен с такова име :D
Работи си жената,има си потенциал,прави стойностни неща, за да продължава толкова години да прави разследвания,значи е добра в професията си. Може да се каже,че я харесвам,просто ми е малко антипатична/завист/!
Карбовски- и да и не. Харесвам,когато прави проекти,които имат обществено значение и засягат много хора,събуждат органите на реда и т.н. Евала му правя,за тия репортажи,които показват нещо и се случва промяна.Но!
Когато прави репортажи за малки изнасилени деца и ги пита кое къде са им слагали,когато интервюира някой сакат човечец и го пита по 1000 пъти,ама ти защо си без крака,ама как остана без крака,когато хваща някоя майка с 10 деца и я пита дали не я е страх,че ще й умрат децата от глад...Такива неща гледам,но все още има човешко в мене и ми идва в повече. Не,че те не са важни,разбира се,че показват как тъпата ни държава се гаври с хората,но да бъркаш в нещастието на хората,само за да извлечеш нещо гадно и болно,което да излъчиш... ми идва в повече. Запознах се с него/стаж,който не проведох/ и първите думи бяха-Да познаваш някой сакат/беден/умиращ,който да интервюираме.
Като го чета това, виждам,че си противореча,но по-ясно не мога да го напиша.
Любен Дилов-освен,че фъфля,много ми е политически.
Воденичаров-никакви наблюдения,това е все едно да ме питаш за Драго Чая.
Димитър Митовски-свързвам го повече с филмите,отколкото с друго.Не знам,нямам представа.
Георги Тошев -(сърце,сърце)!
Елена Пенева-много хубава коса има, всестранно развита личност. Хем прави култура,хем отразява такава. Харесва ми,повече трябва да има такива журналисти,повече положителни неща да виждаме/чуваме. Чела съм нейни неща в "Капитал",много приятни и неангажиращи коментари.
Оу,чак сега видях,че било за тези, с които съм запозната!
Лозанов спря-Криско,видимо недоволна съм,пък!
Стига толкова,че са претоварих.
6. Слушам "Дарик".
7.Едвам,едвам,умира направо. Трябва да има,а не само умрели и катастрофи,но търсенето определя предлагането.Хората като нямат стимул за друго,освен да злобеят за съседа си и за колата му,няма как да се появи интерес към културата. Не знам какво трябва да се направи,за да се оправи нещо.Може би нови жанрови форми,предавания,ама ми се струва,че и това няма да помогне.
8.Скритата камера,ама тя е освен свободна е и незаконна ;) То всичко може да е свободно,ако не играе цензурата.
9. Стажът ми приключи,бях в един сайт. Беше ми полезен,да. След месец,ако всичко е наред ще отида на стаж във вестник/разследваща журналистика.
10. След 10 дни започва учебната година,а почти всички деца-бежанци няма да отидат на училище. Бих се спряла на това. Ще се радвам,ако мога да набия в главите на скъпите ни ограничени сънародници,че децата не са им виновни за нищо.
11.Не, телец с асцендент близнаци,а луна в риби.
12. Имам всякакви текстове,но засега ще си ги запазя само аз да им се кефя :D
13. Снимката е прекрасна. Първото,което ми идва на ум е,че това е действителността и че,ако човек започне да се занимава с журналистика и му идва от сърце,може би така ще му приключи животът.
Днес гледах,че са екзекутирали още един журналист и пак останах изумена как тоя човек нямаше страх в очите. И осъзнах,че ако моите думи,един ден станат реалност и аз наистина се занимавам професионално с журналистика,(дали разследваща,дали криминална,военна или пр.) ще трябва да загърбя доста неща за сметка на други. И смятам,че бих го направила.
А самата снимка показва това,което, мисля че, всички знаем - такава работа винаги е изпълнена с риск,но какво е един риск,ако кадърът или снимката са си заслужавали. За да отидеш там,срещу оръжието,не ти е просто ,колко да си вземеш заплатата и да си изпълниш графика,това е друго- любов и безумие към това,което правиш. Нещо като гордостта и предрасъдъците, едното не може да живее без другото.
пс:Направо съм изумена от прекрасния финал,които сътворих :D
pifiella
09-03-2014, 11:15
Хмм...
Досега правила ли си каквито и да е опити в разследващата журналистика?
Би ли си легнала с някой шеф заради въпросните "задачки"?
Щом не милееш за България, защо не пробваш навън?
Мразиш ли Мама Здравка?[/QUOTE]
1. Професионално-не. Надявам се, да ме научат на нещо от другия месец.
2. Сега ще каже-не,надявам се и след 10 години да е не.
3.Може и да пробвам,дай първо да покорим тукашните медии,пък после другите.
4. Да,малко..ама ми писа 6 на изпита и злобата ми се стопи :D
pifiella
09-03-2014, 11:17
Избирайте си друг да мъчите,аз се прибирам при мама и няма да имам време!
Айде, хубава мрачна седмица от мен!
anonymous768631
09-03-2014, 12:11
Ми ти трябва да го кажеш следващия.
pifiella
09-03-2014, 12:18
Ми ти трябва да го кажеш следващия.
OK. Tи?
anonymous768631
09-03-2014, 12:23
Пфф, неочаквана номинация. Втори път ми е на горещ стол след този в един друг подфорум преди години.
Но, ОК, съгласен.
shmatarok
09-03-2014, 12:37
^
Как се казваш?
На колко си години?
От къде си?
С какво се занимаваш?
Защо се регистрира тук?
Защо се подвизаваш все още?
paradosou
09-03-2014, 12:46
pifiella, симпатяга си :)
Към kartacha:
И ти ли учиш журналистика? Всъщност с каквото и да се занимаваш - влече ли те? Какво/колко влагаш в него?
Падаш ли си по премерената арогантност 8-)? *дано не ми разбереш грешно въпроса btw* Би ли харесал момиче, което в някаква степен я излъчва?
Кои навици/черти на характера смяташ за опасни? За да не стават разминавки ~ не визирам неща от типа на пушенето 8-), разбира се.
Ако имаш възможност да рекламираш, без значение дали идея, стока, поведение ако щеш... ще се възползваш ли? И как?
Четеш ли? Какво?
Кое е най-хубавото нещо, което хората са измислили?
anonymous768631
09-03-2014, 13:10
Много е по-яко да отговаряш с тънък шрифт в цитатите, ама така не ми отчита символи, така че с всеки отговор ще ви слагам по една изненадка, колкото да е валиден. :D
^
Как се казваш? Вальо ме зоват приятелите, "Валентине!" - враговете и майчето.
На колко си години? 21
От къде си? Аскуу
С какво се занимаваш? Уча журналистика, занимавам се с журналистика, продавам разни работи, за да преживявам.
Защо се регистрира тук? Оо, не помня, наистина. Май по принцип, за да съм част от общоността. Тогава форумът беше много нашумял, а аз се регистрирах по какви ли не форуми. Всеки случай не е било, за да питам дали приятелката ми е бременна, или да питам дали ми е достатъчно голям, примерно.
Защо се подвизаваш все още? Това е магията, аз хем съм тук, хем ме няма. Обяснявам накратко: след първоначалния ми по-активен период съм на фази. Имам, примерно, половин година затишие, после решавам, че ми е тегаво и влизам в раздел "Секс", защото той е смях в словесен вид(сиреч път към дълголетието). Харесва ми, виждам, че форумът се е попроменил, обещавам си да съм сериозен. Пиша месец-месец и нещо, един ден просто забравям да влизам и всичко наново.
И ти ли учиш журналистика? Мхм. Всъщност с каквото и да се занимаваш - влече ли те? Естествено. Защо иначе ще се занимавам с това нещо? Какво/колко влагаш в него? Всичко, но не достатъчно. Често хващам повече от една диня под мищница и се дъня.
Падаш ли си по премерената арогантност 8-)? *дано не ми разбереш грешно въпроса btw* Би ли харесал момиче, което в някаква степен я излъчва? Хмм... Не помня кой много мъдър човек беше казал: „Всяка жена е красива.“ Ще заложа на Конфуций, макар че и да не го е казал, трябвало е да го каже. А аз имам уникалния талант да откривам красотата във всяка една жена. :D Така че вероятно бих я харесал. Ако питаш дали би ми направила по-специално впечатление от някоя, която е типичния пример за средновековна дама...надали.
Кои навици/черти на характера смяташ за опасни? За да не стават разминавки ~ не визирам неща от типа на пушенето 8-), разбира се. Свои черти или по принцип? Ако говорим за човешки черти по принцип, мисля, че ще заложа на: липса на чувство за принадлежност, арогантност и наглост
Ако имаш възможност да рекламираш, без значение дали идея, стока, поведение ако щеш... ще се възползваш ли? И как? Всеки рекламира ежедневно. Дори когато обсъждаш филм с приятели, пак му правиш реклама, добра или лоша. Рекламирате си идеи, рекламирате си всичко. В тоя ред на мисли – защо не, ако цената(не само финансовата) си струва. Чакай, всъщност не разбрах. Аз ли да рекламирам, или някой да рекламира при мен?
Четеш ли? Естествено. Какво? В момента – форума. В момента по принцип – Media Sapiens на Сергей Минаев. А по принцип, по принцип – най-много фентъзи, но не се ограничам жанрово.
Кое е най-хубавото нещо, което хората са измислили? Футболът. Безусловно.
Опиши се с 3 думи Лоялен, неразумен, пламенен
paradosou
09-03-2014, 13:42
Nah. Явно само аз задавам супер неуточнени/неразбираеми/отвлечени въпроси. Който иска да търси чар :D.
влюбвал ли си се
колко време е била най-дългата ти връзка
най-кратката
вършил ли си глупости от любов
романтичен ли си
коя част от женското тяло е най секси
би ли участвал в социално сексуално изследване
ако мацка ти каже че иска да се запишете докато го правите ще се навиеш ли
тръбиш ли пред приятели за твоите сексуални изживявания
anonymous768631
09-03-2014, 14:59
Усмихващи въпроси, като за раздела.
влюбвал ли си се Да.
колко време е била най-дългата ти връзка 2 месеца за нея, 5 месеца за мен.
най-кратката Има-няма 10 дена. От ранните години на гимназията.
вършил ли си глупости от любов Вършил съм неща, които са неразумни по общо разбиране. Не бих казал, че са глупости, защото много от тях бих повторил.
романтичен ли си Клиширано звучи, но всеки разбира романтиката по различен начин. Е, по всички възможни тълкувания на думата аз съм неромантичен.
коя част от женското тяло е най секси Дупето ftw!
би ли участвал в социално сексуално изследване Да, защо не.
ако мацка ти каже че иска да се запишете докато го правите ще се навиеш ли Да. Нямам притеснения от себе си, това, което мога или не мога. Имам поне два познати случая на хора, които са правили записи, за да имат с какво да шантажират другия, ако реши да ги оставя. Не ме притеснява, че може да ме натиска със записа. Аз ще съм първият, който ще го качи в Замунда, ако тръгне да вика много.
тръбиш ли пред приятели за твоите сексуални изживявания Зависи. Има момичета и момичета. Когато е връзка, само обобщавам, щом ме питат. Ако е секс с произволен партньор, мога да споделя и малко повече. Ако е нещо извън границите на типичното, разказвам подробно. Имал съм редица подобни случаи. Така че отговорът в общи линии се очертава като "Зависи".
Ще използваш записа,за да "превъзпиташ",правилно ли те разбрах?
Ако имаш връзка (за Х период от време) и пичка ти предложи секс за една нощ,НО ти гарантира дискретност,ще приемеш ли?
Имат ли бъдеще връзките от разстояние?
Сексуална фантазия,която е осъществена и неосъществена такава?
Какви качества/черти трябва да притежава една жена,за да предизвика интерес у теб?
anonymous768631
09-03-2014, 15:50
1 символ.
Ще използваш записа,за да "превъзпиташ",правилно ли те разбрах? Не. Разбра ме грешно. Имах предвид, че не би ме било страх да ме заплашват със записи. Дори да ме плашат, че ще ги качат, аз ще съм този, който ще го направи първи, за да демонстрира неебателност. Не бих шантажирал някого с подобни записи, освен ако случаят не е крайно специален. Никога никога, нали знаеш.
Ако имаш връзка (за Х период от време) и пичка ти предложи секс за една нощ,НО ти гарантира дискретност,ще приемеш ли? Жива и здрава да е пичката. Имам момиче. Освен ако не сме договорили някаква свободна връзка, която позволява такива неща, то отговорът е: не, няма да спя с пичката.
Имат ли бъдеще връзките от разстояние? Те и минало имат, сигурно и в бъдеще ще ги има. Не съм привърженик. Надявам се да не ми се налага да бутам по подобен начин бъдеща връзка.
Сексуална фантазия,която е осъществена и неосъществена такава? Хмм, публичното място го минахме(макар да не съм ми мечтал за него чак), червенокосата не ми се е отдала, но инак съм покрил другите основни цветове на косата... Защо не близначки?
Какви качества/черти трябва да притежава една жена,за да предизвика интерес у теб? Ако говорим за момиче, което не познавам, очевадно са визия и поведения сред хората. Много ценя излъчването. Най си обичам класическите дами, то стана ясно и по-нагоре. Ако е вече позната, то целя да открия мисловен процес. Това сито е предостатъчно към момента, за да ми спести десетки нежелани контакти.
girlwithblueeyes
09-03-2014, 16:06
1 Какво те възбужда?
2 Любима секс поза ?
3Харесва ли ти една жена със жартиери ?
4 Спортуваш ли нещо ? Какво ?
5 Имаш ли си любим спорт?
Не искам отговор с по едna дума:D
3Харесва ли ти една жена със жартиери ?
Не искам отговор с по едna дума:D
много се странни в тая тема
задавате некви ебати никвите въпроси
и после очаквате другия да ви пише есе по тях
бахго
спортната журналистика журналистика ли е?
познаваш ли Варненеца?:Д
Би ли си взел куче или каквото и да е друго животно?
Ограничаваш ли споделянето с приятелите си? Има ли неща, които не би им казал? Кога би се ограничил?
Момичетата често ли те свалят? :д
Любими потребители от форума? Всъщност виждал ли си се с някого от тук? С кого?
Защо kartacha?
В София ли следваш?
Как си запълваш свободното време?
На планина или в заведение?
Отговаряш ли на собствените си критерии за добър приятел?
Самокритичен ли си?
Опиши женски характер, който със сигурност би те привлякъл.
Всъщност как подхождаш към момичетата? Вероятно според ситуацията, ама все трябва да има сравнително постоянни неща, които се проявяват, да кажем склонност към закачки, увереност...?
Пътувал ли си извън България? Ако да - къде? Какво ти е направило впечатление?
Влюбването е...?
Как ти приключи последната връзка?
Най-често те чуват да казваш...?
Можеш ли да рисуваш? Да пееш? Да свириш на нещо?
Досадно ли ти беше? :д
nIkEnCeTy_bE
09-03-2014, 19:39
Йей, доживях. Мисля, че точно това, че влизаш по - рядко те прави интересен и за пореден път се убеждавам, че си много земен. Ще те чета с удоволствие. Ето и от мен:
1. Има ли нещо, което те е подразнило във форума? Конкретен случай/мнение/човек?
2. Най - лошото нещо, което си казвал на момиче?
3. Какво е нещото, което би отказал в секса?
4. Имаш следната ситуация. На кафе си с приятелката си и своите приятели. Приятелите ти казват нещо на твоята, за което те са прави и ти го знаеш. Ще й кажеш ли, че не е права или ще замълчиш пред тях с цел да не я обидиш?
5. Колко важно е за теб момичето до теб да е целеустремена?
6. С какво никога не си могъл да се примириш?
7. Често ли се възмущаваш?
anonymous768631
09-04-2014, 06:47
Много се радвам. Не очаквах, че ще имам особен интерес. Най-малко очаквах някой да ме помни.
1 Какво те възбужда? Предимно жените. Бих се възбудил за пари при добра оферта. И за да направя отговора си по-литературен, ще кажа, че най-вече ми се възбужда съзнанието от някакви работи - интересно четиво, логически пъзел и т.н.
2 Любима секс поза ? Хмм, момичето по корем, а аз връз нея. Макар че съм леко калпав и залагам на класиката.
3Харесва ли ти една жена със жартиери ? Харесват ми и много жени с жартиери, ако става въпрос. Ох, Малена...
4 Спортуваш ли нещо ? Какво ? Спортист съм по душа. Играя нещо винаги, когато мога и съм в кондиция. Влюбен съм във футбола, както стана ясно. Страшно добър вратар съм(на малко игрище), най-нескромно го заявявам. Е, имам кусури за дялкане, но компенсирам с други качества, а и повече от 15 години опит под рамката. Инак съм и тренирал много спортове, но никога особено сериозно.
5 Имаш ли си любим спорт? Цар футбол!
Не искам отговор с по едna дума:D И смятам, че не съм ти давал такъв. :)
спортната журналистика журналистика ли е? Смятам, че е. Защо да не е? В интерес на истината натам се бях насочил в началото.
познаваш ли Варненеца?:Д Не, но той сигурно е интелигентно момче.
Би ли си взел куче или каквото и да е друго животно? Имам си куче в Аскуу. Много интелигентно е. Но вече е възрастно и нали знаете... :/
Ограничаваш ли споделянето с приятелите си? Не. Всъщност не ограничавам споделянето с никого. Който не е питал, той не знае. Има ли неща, които не би им казал? Да. Всъщност ние момчетата сме така. Рядко обичаме да ни заливат с информация приятелите ни, особено като става въпрос за любови и чудеса. Затова им спестявам. Това, което ги интересува, сами ще си потърсят като информация. Разбирай, ще си питат. Кога би се ограничил? Обикновено следя темите, които вълнуват някого. Не обичам да натоварвам хората, макар че съм много подробен и често така става.
Момичетата често ли те свалят? :д Категорично не. Всъщност мисля, че има един подобен случай засега, който поне аз съм регистрирал, и той се разиграва в настоящето. Пък ще се види дали реално е преценетът.
Любими потребители от форума? Имаше много потребители, които ме кефеха някак свойски. Много от тях вече ги няма. И за да няма обидени и пропуснати, ще подметна иронично: drlevane, сиреч Юлиан Александров - банишорският тигът. Всъщност виждал ли си се с някого от тук? С кого? Да. Виждал съм се. Оказа се, че едно приятелче от моя град има регистрация - Хуку(де факто Huku). Отделно, една колежка била доста активна. Говорихме преди година и нещо. Импровизирахме си състезание кой първи ще намери другия. Никой никого не е намерил, защото аз пак забравих да влизам тогава. Но се надявам да не ме чете сега, че обезателно ще ме познае и ще загубя. И все пак, ако чете, ще предположа, че е Blab, за да имам първия куршум!
Защо kartacha? Знаеш ли книгите игри? Един много весел жанр интерактивни четива, в които героят си самият ти. Това, как ще се развие историята, зависи от само от теб. Е, те бяха много популярни преди. Та имаше една книжка(поредица от три книжки по-скоро) "Трошача". Аз си го перифразирах на Картача(като държа да се пише с А, а не с Ъ). Така си именувах първия акаунт и първия герой в Battle.net на Diablo II. Това е още в пети клас, примерно. И оттогава си остана. Така съм навсякъде. Не смятам да си променям ника. Кефи ме някак да контрастира на интелектуалното ми ниво.
В София ли следваш? Да.
Как си запълваш свободното време? Свободно от какво? Реално в свободното за мен време работя, за да се прехранвам. Ако разбираш в свободното от следването време, то, да, бачкам в един готин денонощен магазин в Студентски, работя в едно студентско радио, опитвам се да бутам един проект за собствена инди игрица, чета книжки, играя футбол, гледам футбол. А, да, и ходя по мачове на любимия ми отбор - Хасково. Всъщност аз затова работя. Инак надали щях да имам нужда толкова от пари.
На планина или в заведение? Вкъщи или в радиото. Домошар съм. И все пак, ако трябва да избирам между двете, то ще е планината, но със строгото условие, че няма да ходя, а ще мързелувам, лежейки на някой склон.
Отговаряш ли на собствените си критерии за добър приятел? Надявам се, че да. Моите критерии не са супер високи - да съществува доверие между двамата, както и да има желание да отделя време и морална енергия, за да общува(дори не само вербално, повече емоционално) с мен.
Самокритичен ли си? Да, макар че никога няма да го покажа явно. Самокритичността е хубаво нещо, но често води до самосъжаление. Не бих искал да си го позволя.
Опиши женски характер, който със сигурност би те привлякъл. Сдържана, ведра любопитка(разбирайте по-скоро отворена към света и любознателна. Не някоя ревнива).
Всъщност как подхождаш към момичетата? Вероятно според ситуацията, ама все трябва да има сравнително постоянни неща, които се проявяват, да кажем склонност към закачки, увереност...? Аз съм крайно неуверен, защото в миналото имах маниакален страх от провали. Колкото и да съм го изчистил, той пак си е оставил белези. В общи линии другото, което ми пречи, е, че не искам да се дъня точно в случаите, в които ми пука дали нещата ще станат. Там съм пасивен и се дъня просто защото изпускам моментите. В другите случаи пó ми се получава. А и там имам няколко заучени фрази, които са изненадващо ефективни. Когато имам общи познати с момичето, гледам да си уредя спонтанна среща в магазина или на пътя. Момичетата много се впечатляват от някакви такива "спонтанности". Иначе като женкар съм почти на ниво epic fail. При все, че в последно време ми стана гнус да се занимавам с най-долните от женското семе, разбирайте салфеткаджийките, малките лигли, кифльоците и т.н., съвсем си ограничих менюто.
Пътувал ли си извън България? Ако да - къде? Да, ходил съм в Турция, когато бях на...хмм, 12? Какво ти е направило впечатление? Мина относително спокойно. Бяхме в един лагер, в който се провеждаше турнир по народни танци на трупи от различни държави. Беше цветно, но през цялото време бях само сред познати. Само един мач срещу турците и изгубването ми в подлезите на Истанбул бяха контакта ми с чужденците.
Влюбването е...? Способ, чрез който мозъкът се опитва да ти осигури що годе постоянен секс дори въпреки волята ти.
Как ти приключи последната връзка? Трагично. Тя ме отряза по едно време, защото видя, че не притежавам изцяло качествата, които ми приписваше, та си намери друг, на който да ги приписва. Аз се опитах да ѝ покажа, че държа на нея, защото така съм възпитан, винаги да давам всичко от себе си, когато искам нещо. Отказах се три месеца по-късно, когато тя намери момче, с което искаше само да спи само защото не притежава качествата, които приписваше на мен и на тоя след мен. Абе, болна работа.
Най-често те чуват да казваш...? "А торбичка ще желаете ли?"
Можеш ли да рисуваш? Като Да Винчи съм(линк (https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1800294_628930473840173_1660490353_n.jpg?oh=8ab289 9d0d2802f9401e1ac067994f1b&oe=5461144F&__gda__=1417293688_056e3fd1d11aa560496e1124461ce0e 2)). Проблем? Да пееш? "Само Хасково, само Хасково, само, само, само Хасково!" Мога разбира се, все пак съм от агитката. Да свириш на нещо? Не, малко мога на Guitar Hero, но ще ми е полезно, ако се науча да свиря на тъпан.
Досадно ли ти беше? :д Не, напротив. Обичам, обичам...
Йей, доживях. Мисля, че точно това, че влизаш по - рядко те прави интересен и за пореден път се убеждавам, че си много земен. Ще те чета с удоволствие. Ето и от мен:
1. Има ли нещо, което те е подразнило във форума? Конкретен случай/мнение/човек? Доста неща ме дразнят. Но в повечето случаи влизам точно заради тия неща. Те са цвета. Ако говорим зряло и трезво, то най-много са ме дразнили конкретните потребители:
- drlevane - защото щеше да ни строши уе, скелети.
- Aleksandra93(и всичките ѝ преображения) - просто защото е трол
- Rabalka - защото така
- Baffals - защото опропасти шанса си да стане оборотно пиче и стана Майкъл Фелпс
- marilyn, но в миналото - защото понякога се държеше като майчето
- Пантерката, но по-малко и по-рядко - по същата причина. Аман от морализъм понякога. :D Оставете ни да храним имбецилите.
2. Най - лошото нещо, което си казвал на момиче? Оо, много са. Мога да си направя топ 100. Но вероятно най-грубото е, че не можем да си останем само приятели, защото с хора като нея не си позволявам да стоя в една стая, камо ли на една маса.
3. Какво е нещото, което би отказал в секса? Камшици, облекчавания на големи и малки нужди, връзвания, гризане на уши, всякакви неща, което се отклоняват от по-типичното.
4. Имаш следната ситуация. На кафе си с приятелката си и своите приятели. Приятелите ти казват нещо на твоята, за което те са прави и ти го знаеш. Ще й кажеш ли, че не е права или ще замълчиш пред тях с цел да не я обидиш? Естествено, че ще ѝ кажа, че не е права, щом не е права.
5. Колко важно е за теб момичето до теб да е целеустремена? Доста важно е. Всеки човек около мен обичам да е такъв. Не обичам спрелтаци. целеустремено*
6. С какво никога не си могъл да се примириш? С чуждопоклонничеството.
7. Често ли се възмущаваш? Да, доста по-често отколкото ми иска. Но ми дават поводи, честно! Ако те занимава, прочети последното ми възмущение. Клик, клик! (http://www.reakcia.net/2014/09/03/lakonichen-gnyav-sreshtu-mashinata/)
anonymous768631
09-04-2014, 06:48
За триене, защото беше решило, че ще се качи два пъти.
nIkEnCeTy_bE
09-04-2014, 07:11
Чакаааай. 8-) Много хубава статия! Гавра голяма са си направили, ама то трябва да си свикнал. Като знам, че тепърва ще се сблъсквам... Ех. Ама аз съм от хората, които по - скоро тайно се възмущават. В случая надали бих вдигнала панаир веднага, ама след изпита ще му кажа две приказки на професора друг път да предупреждава по навреме. Да се разкарваш по 1928192891 пъти си е... ужасно. Ама хората си мълчат в повечето случаи, защото не е в тяхна полза. Всеки гледа да си вземе изпитите. Не знам още дали е добре да си пълно перде в университета и да се примиряваш или да се извисявяш като голям патриот. Ще го науча. Anyway.
Още въпроси имамммммм:) От едно време обръщам внимание на мненията ти.
1. За какво още не ти достига смелост?
2. Неуспехите в любовта смяташ ли, че влияят на психиката на човек?
3. Кое мислиш, че е по - важно: да правим нещата правилно или да правим правилните неща?
4. Срамежлив ли си?
5. Какво НЕ би направил за момиче?
6. Какво най - много ти харесва от това да учиш и да се занимаваш с журналистика?
7. Има ли нещо от детството, което е повлияло най - много на изграждането ти като характер?
8. А родителите колко важна роля заемат в това?
9. Има ли човек, на когото искрено се възхищаваш?
10. Какво мислиш за Крум Савов?
Meonesssss
09-04-2014, 07:35
1. Постоянството твоя черта ли е ?
2. Обичаш ли да четеш, ако да - коя книга ти е правила най-силно впечатления ?
3. Коя е най-голямата болка, която си преживявал ?
4. Плакал ли си пред приятелите си ?
5. Бира или уиски ?
6. Смущавали ли са те някои въпроси които са ти задавани в тази тема ?
7. В гимназия или соу си учил ?
8. Обичаш ли мандаринки ?
anonymous768631
09-04-2014, 07:37
Oh, stahp it, stahp it...
Continue!
1. За какво още не ти достига смелост? Хаха, от седмица-две се напъвам да си наложа да пробвам да поканя една клиентка, дето бачка в един съседен обект, да пием по нещо. И все не ща да си отворя устата. :D
2. Неуспехите в любовта смяташ ли, че влияят на психиката на човек? О, да. Поне на мен ми влияят. Малко увереност да им и да ти я затрият с ковренски номера.
3. Кое мислиш, че е по - важно: да правим нещата правилно или да правим правилните неща? За да съм максимално изтъркан, ще кажа, че е най-важно да правим правилните неща правилно. Но в интерес на истината е различно за конкретния случай.
4. Срамежлив ли си? Може да се каже, че съм, когато става въпрос за общуване с момичета, към които имам намерения(казах по-горе). Във всички други случаи - не. Заговарям случайни хора по улиците на случайни теми(не съм луд, ако има нужда просто) без притеснение. Почти всеки път си намирам другарче, с което да си лафя по влаковете. Клиентите ме обичат, защото съм разговорлив и умея да се шегувам. Комуникативен съм, но има един момент, в който се чупя. Като например в опита си да питам някое момиче да пием по нещо. Някак ми е неестествено. Изглежда ми като най-голямата глупост, която може да се каже въобще. Мисля си, че ще съм супер явен, едва ли не. А дори в моментите, в които съм го казвал, ушите ми пламват и свеждат поглед. Да, точно като третокласник.
5. Какво НЕ би направил за момиче? Не бих направил много неща. Не бих предал родината си, не бих спрял да правя това, което правя. Абе, доста неща. Да не се разбира погрешно. Правил съм компромиси с времето, за да отделя и за въпросната "нея", но съвсем да спра да играя футбол, например... Ми, не!
6. Какво най - много ти харесва от това да учиш и да се занимаваш с журналистика? Средата. Хората масово са много яки.
7. Има ли нещо от детството, което е повлияло най - много на изграждането ти като характер? О, надали е една случка. По-скоро е сбор от случки. Омразата ми към пътувания, например, отдавам на това, че нашите всяка седмица ме мъкнеха по някое село, а в деня, в който пътуваме, баща ми винаги става изнервен. Само лоши спомени. Мразя разходките и да ходя като цяло, може би, защото като малък поне веднъж извървявах пеш дистанцията от вкъщи до даскало(или обратно), а това са 5-6 километра. От втори до дванайсети клас. Кофти е някак. И много други такива.
8. А родителите колко важна роля заемат в това? Солидна, разбира се. Вярно, че се бъзикаме, че аз и сестра ми сме се самоотглеждали, ама не е съвсем така.
9. Има ли човек, на когото искрено се възхищаваш? Много хора в много различни сфери. Журналист по-скоро няма, футболист - Паоло Малдини, спортист като цяло - Данчо Йовчев, а чисто като човек... Хм, пак на много хора и по различни причини. Не мога да отлича конкретна личност. Нямам модел на подражание.
10. Какво мислиш за Крум Савов? Преди го харесвах. Безспорно интелигентен, много умерен. Но зацикли в един момент. Не се развива. А и май го е хванала критическата. Абе, малко ми е морално остарял.
anonymous768631
09-04-2014, 07:45
Разделно, че късно видях.
1. Постоянството твоя черта ли е ? По-скоро не. Много се разкъсвам между различни дейности.
2. Обичаш ли да четеш, ако да - коя книга ти е правила най-силно впечатления ? И горе казах, обичам да чета. А за книгата... Хмм, книгата е "Без дом" на Ектор Мало. Не мога, една от малкото, които съм препрочитал. Аз нямам тази практика. И винаги плача, когато...хайде, няма да спойлвам. Прочетете я. Други заглавия, които мога да отлича, са: "Джим Копчето" на Михаел Енде, "Малкият принц" на Екзюпери, четирилогията на Талев(по-специално "Преспанските камбани"), "Орки" на Стен Никълс, "Вампирите от Тау-Кит" на Петър Льочев, може да има и много други, но не се сещам сега.
3. Коя е най-голямата болка, която си преживявал ? Удар в топките. Сериозно. :D Ако говорим за душевна болка, то се колебая между раздялата с последната ми приятелка и ежегодното отпадане на българските отбори от евротурнирите. И на двете си поревах/вам доста.
4. Плакал ли си пред приятелите си ? Да.
5. Бира или уиски ? Бира. Почти не пия твърд алкохол. Рядко и малко видове.
6. Смущавали ли са те някои въпроси които са ти задавани в тази тема ? Не мисля. По-скоро са ме карали да мисля много и да се чувствам несигурен в отговора.
7. В гимназия или соу си учил ? В гимназия.
8. Обичаш ли мандаринки ? Да, но повече обичам портокали. А любимите ми плодове са прасковите и гроздето. Варената царевица май не се брои, но я обожавам.
nIkEnCeTy_bE
09-04-2014, 07:48
Може ли още няколко въпросчета? 8-)
1. Бихте ли осиновили дете с жена ти след време, ако нямате възможност за собствено?
2. Надеждата умира ли последна? В кои случаи би се отказал от нещо? А упорит ли си?
3. Участваш ли в протести? Съвестен гражданин ли си?
4. Псуваш ли?
5. Коя професия намираш за жалка/нищожна/мръсна?
6. Най - милото нещо, което са правили за теб?
7. Коя дума/действие може най - много да те обиди?
8. Какви са краткосрочните ти цели?
9. Колко си висок?
10. Получавал ли си някакво признание за това, което правиш за отбора, на когото симпатизираш?
nIkEnCeTy_bE
09-04-2014, 07:51
Сладка варена царевица с пармезан и масло. Аааааа........
anonymous768631
09-04-2014, 08:04
Може ли още няколко въпросчета? 8-) Може, нали затова съм на "стола".
1. Бихте ли осиновили дете с жена ти след време, ако нямате възможност за собствено? Защо не. Ако имаме възможност да го гледаме и ако тя е също за, разбира се.
2. Надеждата умира ли последна? Надеждата не умира. Оптимист до гроб. В кои случаи би се отказал от нещо? Когато то е спряло да е нещото, за което съм започнал да се боря в началото и когато виждам, че не може да се промени по една или друга причина. А упорит ли си? Оо, да!
3. Участваш ли в протести? Участвах много активно в уличните протести до преди време. Сега протестирам срещу системата индивидуално чрез подривна дейност на порочните ѝ практики. Съвестен гражданин ли си? Да, смятам, че съм такъв.
4. Псуваш ли? Когато се наложи. Разбирай, че обичам експресивния език, даг'е.
5. Коя професия намираш за жалка/нищожна/мръсна? Не мисля, че има жалка работа, а по-скоро, че има жалки работници.
6. Най - милото нещо, което са правили за теб? Много странно е, че не мога да се сетя. Едно от милите неща беше подаръкът на сестра ми за последния ми рожден ден. Ваучер за книжки, който сега се усещам, че изпуснах да оползотворя. Но жестът остава. Друго, колегите от радиото, пак за последния ми рожден ден, се появиха с доста сериозна бройка на рождения ми ден, за който бях обявил, че ще черпя по една скромна бира в студиото. Беше много весела вечер. Мило беше и когато колежката, с която водя предаване, която спокойно мога да нарека добър приятел, ме прегърна по-късно вечерта и ми наговори мили работи. Ние по принцип не си казваме такива неща. Приятелството ни е на 100% мъжко като език на изразяване. Има доста неща. Не се сещам за всичко.
7. Коя дума/действие може най - много да те обиди? Много се обиждам, когато хора се усъмняват, че говоря честно. Много се оскърбявам и когато чувам връстници да обиждат България. Много ми е гадно за много неща. :D
8. Какви са краткосрочните ти цели? Да посетя всички мачове на отбора си за сезона в "А" група, първи от 22 години. Да направя максималното, за да стабилизраме и утвърдим радиото с колегите. Да завърша игрицата.
9. Колко си висок? 1,79 по лична карта. Някъде там, в действителност.
10. Получавал ли си някакво признание за това, което правиш за отбора, на когото симпатизираш? Не. Освен добри думи от други фенове. Но нищо повече. Вероятно предполагаш, че и никога съм го нямал за цел.
любими книги/филми/режисьори/песни/изпълнители?
щастлив ли си?
както те мотивира да ставаш всяка сутрин?
видях, че харесваш футбол. други спортове? оправдаха ли ти се очакванията за Световното? за кого беше? какво ще запомниш от него?
любим футболист и отбор?
сори, ако се повтарят въпроси. не съм чела всичко ( :
nIkEnCeTy_bE
09-04-2014, 08:14
1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?
2. Участвал ли си в клип/предаване? А би ли?
3. Като човек, учещ журналистика, доколко следиш новини/събития?
4. Най - важното за теб в една връзка?
5. Опиши най - приятната за теб почивка.
6. Как те описват приятелите и познатите ти? Какъв си отстрани според хората? А според теб?
7. Най - добрата ти черта? А най - лошата?
8. Какво би премълчал?
9. Имаш ли идеал за жена?
А, btw, на общежитие ли живееш?
IWannaBeSedated
09-04-2014, 08:30
Смяташ ли, че "мишката ще изяде книжката"? Защо?
В кои медии е бъдещето?
Любим български град/забележителност?
Би ли станал военен кореспондент, ако ти бъде предоставена добра възможност?
Странно хоби/навик?
anonymous768631
09-04-2014, 08:46
Отговори:
любими книги/филми/режисьори/песни/изпълнители? Книги съм изброил две-три мнения нагоре. Филми не гледам много, но бих казал: Fluke. Режисьор - Тарантино. Песен - И толкоз на Димитър Таралежков (https://www.youtube.com/watch?v=5KX5uPM9Rjs)
щастлив ли си? Да.
както те мотивира да ставаш всяка сутрин? Обикновено си лягам сутрин, ако въобще си лягам. По същество, надеждата. Надеждата, че днес ще е моят днес, надеждата, че аз съм човекът, надеждата...
видях, че харесваш футбол. други спортове? Гледам всякакви спортове. Буквално(почти де). От снукър, през баскетбол до конен спорт, стига да хвана. оправдаха ли ти се очакванията за Световното? Да, за мен световното беше яко с изключение на няколко щриха. за кого беше? За Хърватско. какво ще запомниш от него? Много неща - 7:1, Чили, Иран, няколко брутални гола.
любим футболист и отбор? ФК Хасково и Недялко Хубенов, капитан на Хасково. :)
1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил? Сложен въпрос. Може би е първият, който ме смути. Вероятно бих се върнал в 10-ти клас, за да предотвратя загубата на една приятелка(не интимна). Не, не е умряла, просто направих голяма глупост. Оттогава сме се виждали веднъж.
2. Участвал ли си в клип/предаване? А би ли? Участвал съм. И на запис, и на живо. Не хапе.
3. Като човек, учещ журналистика, доколко следиш новини/събития? Гледам да се информирам минимално, но за нещата, които смятам за значими, и то по алтернативни информационни канали. Свръхинформирането не е яко нещо. У нас телевизорът се пуска само когато има мач. Политика на мен и на съквартиранта. Как, аджеба, да гледам новини? Все едно месар да яде кренвирши.
4. Най - важното за теб в една връзка? Взаимното желание тя да продължава и да се развива.
5. Опиши най - приятната за теб почивка. Вкъщи, пред компютъра, зациклил пред някоя игра. Релакс на макс. Може и с книжка, но то е по-творческо някак. Понякога натоварва.
6. Как те описват приятелите и познатите ти? Всеки различно, сигурно. Не съм ги питал. Като цяло, вероятно, като ветрогонец, който си подритва здравната книжка. Какъв си отстрани според хората? Не беше ли това и предният въпрос? А според теб? Според мен съм си аз. Честен, да, неразумен. Склонен съм, ако смятам, че е правилното нещо, съвсем интенционално да си разбия главата в стената, дори да съм наясно с последиците предварително. Само защото така е правилно.
7. Най - добрата ти черта? Честността. А най - лошата? Винаги закъснявам. Не зависи от мен, обстоятелствата така ми казаха да направя!
8. Какво би премълчал? Пред кого?
9. Имаш ли идеал за жена? Искаш да посоча личност? Визуално мога да ти дам 2-3 примера, но надали познаваме едни и същи хора, за да ти говоря за характер. Хайл лайфа не следя. Известните не ги зная какви са като хора.
А, btw, на общежитие ли живееш? Мхм.
anonymous768631
09-04-2014, 08:51
И още един:
Смяташ ли, че "мишката ще изяде книжката"? Защо? Мишката е последното нещо, което яде книжката в момента. Просто в ежедневието на празноглавци няма място за книжки. А за липсата на "сиво" не можем да виним само(дори основно) мишката.
В кои медии е бъдещето? One-man-media. Според мен ще дойде ден, в който хората ще развият своята култура на информационно потребление дотам, че ще си търсят сами информацията, която искат. Трябва ми идея за бална рокля, чета моден блог... Младите вече започнаха.
Любим български град/забележителност? Хасково си ми е любим. Страшно хубав град е. За забележителността - Царевец.
Би ли станал военен кореспондент, ако ти бъде предоставена добра възможност? Надали. Мисля, че мястото ми е в аналитичната. Да ходят други да си приключенстват.
Странно хоби/навик? В днешно време трудно нещо е странно. Но, да речем, да обработвам звукозаписи.
Вече така или иначе издаде немалко, та... снимка ще сложиш ли? Харесваш ли сe визуално? Кои дадености/черти би си променил?
Колко лицеви можеш да направиш?
Бил ли си се? Поводът...?
Какво те отвращава?
Често ли се усмихваш, или си повече сериозен? Жестикулираш ли много?
Какъв ти е стилът на обличане?
А под "стил" какво разбираш по принцип?
Премерен ли си?
Разкажи виц. Или просто забавна случка, на което си се смял искрено.
Клише, но... има ли сигурен път към успеха? А към провала?
Колко езика говориш? А кои ти харесват?
Би ли влязъл в политиката? В коя сфера, ако да?
Какъв ученик беше? Пазиш ли приятелства от гимназията? Любими и съответно омразни предмети? 8)
Пушил ли си трева? Какво ти е мнението, трябва ли да се легализира?
Защо казваш, че едва ли не няма особен интерес към теб от женска страна? Само тая тема ако вземем предвид, ще излезе, че повече момичета те занимават, макар че това не са точно свалки 8).
Иронията силна страна ли ти е? Кога последно я прояви?
Играл ли си федербал? Хаха. Бива ли те?
отново съм приятно изненадана))
явно съм доста впечатлителна напоследък:Д
//щях да го напиша преди няколко часа, като те прочетох, но форумът не е приятелски настроен към телефона ми. въпроси - после)
а, да, не съм аз:Д
SHPAIdURmeN
09-04-2014, 11:54
Ще обясниш ли произхода на ник-а ти и неговата история във форума :D?
DisappointedDreamer
09-04-2014, 11:55
доста приятно изненадана. ^
girlwithblueeyes
09-04-2014, 12:04
Присъединявам ес към впечатлените^^
1 Как би реагирал ако приятелката ти реши д се снима за еротично списание ?
2Ако детето ти иска да се занимава с него но виждаш че то не му се отдава как би постъпил?
3Високомерието положително ли качество е ?
4 Можеш ли да събереш целият си живот в един кашон и да отидеш на напълно непознато място ?
5 Можеш ли да палиш огън с подръчни материали ?
6 Какво би напарвил ако се озовош сам в пещера ?
Отделно, една колежка била доста активна. Говорихме преди година и нещо. Импровизирахме си състезание кой първи ще намери другия. Никой никого не е намерил, защото аз пак забравих да влизам тогава. Но се надявам да не ме чете сега, че обезателно ще ме познае и ще загубя. И все пак, ако чете, ще предположа, че е Blab, за да имам първия куршум!
Вальо, разкрит си! :D
Ако говорим за душевна болка, то се колебая между раздялата с последната ми приятелка и ежегодното отпадане на българските отбори от евротурнирите. И на двете си поревах/вам доста.
хах :cool: добре бе
и аз харесвам
Ще обясниш ли произхода на ник-а ти и неговата история във форума :D? той го направи
Добре, това вече не го очаквах, Н.!
:D Всъщност, преди мислех, че си ме разкрил! :D
anonymous768631
09-04-2014, 15:37
Никога не бих предположил, че си marilyn. А ти имаше ли подозрения?
Никога не бих предположил, че си marilyn. А ти имаше ли подозрения?
Не, никакви. Но видях темата, прочетох Вальо от Хасково, учи "Журналистика" и вече всичко ми стана ясно. :D
Въпрос от мен: Защо не учиш по ТМО, а киснеш във форума?
anonymous768631
09-04-2014, 15:43
Ха...
Въпрос от мен: Защо не учиш по ТМО, а киснеш във форума? Уплътнявам 1 час между нощна смяна, работа в радиото и пак нощна смяна. Не трябва да заспивам, защото не съм спал от има няма 35 часа вече и няма да се събудя за работа. Но това надали те изненадва.
girlwithblueeyes
09-04-2014, 15:44
Продължавам :D
1 Какво смяташ за сегашното положение на Юнайдет?
2 Луис Суаре сбърка ли че премина в Барселона?
3 Трябва ли селекционера на Испания да заложи на нови играчи предвит положението на световното ?
Уплътнявам 1 час между нощна смяна, работа в радиото и пак нощна смяна. Не трябва да заспивам, защото не съм спал от има няма 35 часа вече и няма да се събудя за работа. Но това надали те изненадва.
Разбирам те и не ме изненадва. ;) Ще се видим на 9-ти! :D
anonymous768631
09-04-2014, 15:53
С уточнението, че от години не следя западен футбол...
Продължавам :D
1 Какво смяташ за сегашното положение на Юнайдет? Юнайтед пак няма да влязат в топ 4. Simple as that.
2 Луис Суаре сбърка ли че премина в Барселона? Луис Суарез направи най-силния сезон в кариерата. Подобен успех той нямаше да повтори нито в Ливърпул, нито в Барса, така че съм по-скоро неутрален.
3 Трябва ли селекционера на Испания да заложи на нови играчи предвит положението на световното ? Силното испанско поколение беше фойерверк. Да, много сериозен фойерверк, обстоятелствата се стекоха максимално добре за тях и те спечелиха всичко. В момента това грандиозно поколение е изчерпано, а нови от сравнима класа почти няма. Младите испански играчи са прехвалени, а треньорите им никога не са били силни. Испанските успехи се дължаха не на тактиката на треньора, а на методиката на тренировките в младежките академии. Предишното(вече) поколение играчи на Испания имаха уникалния шанс предшествениците им да са слаби. Така те получиха шанса да се развият максимално и да натрупат опит. Вия на 20-21 нижеше голове за Валенсия, Фабрегас от малък беше капитан на Арсенал и т.н. Новите играчи, които тепърва ще влизат в националния отбор на Испания, нямаха този шанс. Звезда на бъдещия им отбор се очертава Педро. Това само по себе си е достатъчен показател за мен.
paradosou
09-04-2014, 16:11
Не бих спрял на едно място. По-добре да се самоубия от глупост, отколкото да си умра в чакане на помощ.
Така, така :).
Коя е най-интересната лекция, на която си присъствал?
Кога според теб хората са най-искрени? Пак безкрайно субективен въпрос, ама ще го преживееш. Спомена нещо за влакове, там обстановката непринудена ли е?
София привлича ли те по някакъв начин?
SHPAIdURmeN
09-04-2014, 16:28
той го направи
ДААААААА и да умра от търсене. :D
За тези като мен :
Защо kartacha? Знаеш ли книгите игри? Един много весел жанр интерактивни четива, в които героят си самият ти. Това, как ще се развие историята, зависи от само от теб. Е, те бяха много популярни преди. Та имаше една книжка(поредица от три книжки по-скоро) "Трошача". Аз си го перифразирах на Картача(като държа да се пише с А, а не с Ъ). Така си именувах първия акаунт и първия герой в Battle.net на Diablo II. Това е още в пети клас, примерно. И оттогава си остана. Така съм навсякъде. Не смятам да си променям ника. Кефи ме някак да контрастира на интелектуалното ми ниво.
anonymous768631
09-04-2014, 16:33
(отговар)
Така, така :).
Коя е най-интересната лекция, на която си присъствал? Имаше нещо... Хмм, ама не помня. Не съм ходил на много лекции като цяло. Сещам се за една лекция по Международна журналистика, в която ставаше въпрос за възникването на журналистиката. Много силна лекция.
Кога според теб хората са най-искрени? Пак безкрайно субективен въпрос, ама ще го преживееш. Когато общуват с непознати. Например из форумите. Спомена нещо за влакове, там обстановката непринудена ли е? Относително непринудена е, защото пак си заобиколен от непознати.
София привлича ли те по някакъв начин? Ами, засега ме привлича само с университета.
Само последната страница четох, съжалявам ако се повтарям, ама..
Колко си висок?
Слабо,атлетично или пухкаво тяло имаш? А какво предпочиташ да има половинката ти?
Кой номер обувки носиш?
Имаш ли си приятелка? Ако да-от колко време сте заедно?
Откъде си?
Какво те дразни в София? А в България? Какво би променил, ако имаше възможност?
Какво те дразни у теб самия? Опитваш ли се да го промениш?
Беше ли на море? Лято или зима? Шоколад или сладолед? Бира или вино?
Каква зодия си? Вярваш ли в зодии?
SHPAIdURmeN
09-04-2014, 18:48
Аз имам въпрос към задаващите :
Защо сте приятно изненадани ?
nIkEnCeTy_bE
09-04-2014, 18:56
Аз имам въпрос към задаващите :
Защо сте приятно изненадани ?
Защото за тези, които сме наблюдавали мненията му от преди, е винаги приятно да срещнеш същият оптимизъм, сериозност и харизматичност в отговорите на един човек. Отделно от това е крайно време да спрат да се повтарят хората на този стол. Аз лично си затвърдих още веднъж положителното мнение за него. :)
anonymous768631
09-05-2014, 06:40
Ето, пак закъснявам...
Само последната страница четох, съжалявам ако се повтарям, ама..
Колко си висок? Приблизително 1,79.
Слабо,атлетично или пухкаво тяло имаш? Пухкаво, атлетично тяло имам. :D За да съм точен - набит съм, доста здрав, но имам и солидна пухкавост. Малко като боксьор от тежка категория, ама без скила. А какво предпочиташ да има половинката ти? Месото е за мъжете. Кокалите са за кучетата. Но почти никога не ми излизат сметките, както съм ги мислил.
Кой номер обувки носиш? 44-46. Зависи от модела.
Имаш ли си приятелка? Ако да-от колко време сте заедно? Нямам си.
Откъде си? От Аскуу, сиреч Хасково.
Какво те дразни в София? Пренатоварено от хора. Все някой за някъде бърза. Инак е яко, че има много млади и идейни хора, особено в Студентски, но като цяло ми е с повече минуси. А в България? Песимизмът на хората, които живеят в нея. Дразни ме и че няма директна ЖП линия от София до моя роден град. Минават се едни села там, ужас. Какво би променил, ако имаше възможност? Влакчетата. Обичам да си играя с влакчета.
Какво те дразни у теб самия? Това, че винаги закъснявам. Опитваш ли се да го промениш? Вече не. Осъзнах, че е изцяло извън моя власт. Обстоятелствата си се подреждат така, че да закъснея точно толкова, колкото трябва. Май де...
Беше ли на море? Не. Лято или зима? Зима. Мразя жегите и те ме мразят. Шоколад или сладолед? Сладолед. Бира или вино? Бира.
Каква зодия си? Риби. Вярваш ли в зодии? Вярвам. Съществуват. Дори всеки ден чета за тях по вестниците! :D Ако имаш предвид дали вярвам, че това, на коя дата съм роден(приблизително), ме определя като характер - то отговорът е не.
Оптимист, песимист или реалист си?
Интроверт или екстроверт?
Обичаш ли по дискотеки и барове да ходиш? А да се разхожаш в парк, гора, поле?
Суеверен ли си?
Какво обичаш да ядеш?
Последната книга, която прочете? Хареса ли ти?
Любима книга и филм (или автор/режисьор) ?
anonymous768631
09-05-2014, 08:48
Не четеш, Кърваво Фъ... Не че аз бих се чел.
Оптимист, песимист или реалист си? Оптимист до гроб.
Интроверт или екстроверт? На периоди. Предимно екстровертна личност съм.
Обичаш ли по дискотеки и барове да ходиш? Категорично не. Ходя по максимум веднъж годишно и то по много сериозен повод с приятели/колеги. А да се разхожаш в парк, гора, поле? Не. Обичам да стоя по пейки. Мразя ходенето. Някъде по-нагоре съм и обяснил защо.
Суеверен ли си? Не. Понякога, когато иде реч за спорт, ставам. Така е с всички спортисти и спортни фенове. Няма бягане от това явление.
Какво обичаш да ядеш? Много неща. Аз съм единственият човек, който познавам, който яде абсолютно всичко, което обществото ни приема за ядивно. Нямам капризи. Любимите ми ястия са ориз със зеле на фурна, агънцето по Великден, шкембе чорба.
Последната книга, която прочете? Камъче в небето на Айзък Азимов. Хареса ли ти? Да, доста увлекателно четиво. Жалко, че беше кратичка.
Любима книга и филм (или автор/режисьор) ? Писал съм по-нагоре подробно, но сега лаконично ще се повторя. Филми не гледам почти и надали ще е уместно да излъча някой. Не се сещам на прима виста. Книга, може би, "Без дом" на Ектор Мало.
DisappointedDreamer
09-05-2014, 14:34
какви качества трябва да притежаваш, за да "успееш" на този свят?
а за да се харесваш на него?
може ли да сме приятели с всички? да харесваме всички? защо не?
съществува ли "доброто влияние" като понятие?
защо трагичните елементи на дадено събитие/присъстващи в живота на даден човек, са тъй очарователни и интересни?
съгласен ли си със следния цитат:
The real drawback to marriage is that it makes one unselfish. And unselfish people are colourless. They lack individuality.
защо?
anonymous768631
09-05-2014, 18:02
какви качества трябва да притежаваш, за да "успееш" на този свят? За да успееш в професионален план, трябва да си на първо място добър в това, което вършиш. На второ и на трето трябва да си пробивен и постоянен. За да успееш като човек, трябва да си на първо място човек.
а за да се харесваш на него? За да се харесваш на света? Дано съм разбрал правилно. Ами, за да се харесаш на света трябва да има доста малко информация за теб, но всеки да я има тая информация.
може ли да сме приятели с всички? Не. Има хора, които не могат да бъдат приятели, както и не оценят приятелството. С тях трудно ще сме приятели. да харесваме всички? Да, защо не. Аз харесвам всички, защото са хора. Обичам хората. А това, да харесваме всички отделни индивидуалностти, надали е възможно. защо не? Да се чете като "Защо не можем да харесваме всички индивидуалности?": Чисто логически можем да обясним симпатиите си към различни индивиди чрез съвкупност от качества, които харесваме или не, и тяхното наличие или неналичие в индивида. Тук не говорим за приятелство, което е градено с години. Аз например не харевам особено много повечето си приятели, но са ми приятели, защото имаме минало, и ми създават увереност, че имаме и бъдеще(бати поетичното). Например, харесвам Пешо, защото е весел, прозорлив и не е злобен и злопаметен. Дразни ни само, че е мързелив. Де факто го харесваме, защото притежава a и b и не притежава c и d. Впечатлението разваля единствено качеството e. Чисто като формула за мен би трябвало да изглежда така: (A-B)/C, като A са положителните качества на индивида, B са отрицателните, които индивидът не притежава, те се изваждат, защото са с отрицателна стойност и така стойността в скобите расте, а C са лошите качества, които индивидът притежава. Деля общото на тях, а не ги събирам, защото приемам, че по презумпция хората сме по-наблюдателни за недостатъците на другите. Но c и d, които той не притежава, са качества, които някой друг притежава. На практика те са утвърдени като валидни понятия, защото ги притежават достатъчна критична маса от души, които да ги утвърдят като валидни. Така излиза, че математически може да се спретне свят, в който всички да са обект на харесване за някого спрямо индивидуалните му предпочитания. Само трябва да бъдат изградени личности, които не притежават много качества в групите B и C, съответно качества c, d и е. Отделно, те трябва да преобладават в група B, а не в C. Но именно наличието им в група C ги валидира като понятие. Така ако приемем, че живеем в свят, в който качество x, което се схваща като лошо от някой индивид, не е разпространено в достатъчна критична маса от групи C на различни индивиди, както по презумпция трябва да е в свят, в който "лошите" качества са малко разпространени, то ще е невалидно мерило за характера. Следовално няма да присъства и в група B, тогава спокойно може да не възприемаме въобще ефекта му в пресмятането. Както вече стана въпрос, по презумпция хората са по-наблюдателни към лошото, затова ако в един свят няма или няма достатъчно качества, които да се схващат от един индивид като лоши, достатъчни за индивида да диференцира другите индивиди, то някои от "добрите" качества ще изпъкнат като по-лоши от другите и ще бъдат отделени в друга група.
Накратко и по-разбираемо - хората имат нуждата да делят нещата на добри за тях и лоши за тях. Ако приемем, че има трима души, които да означим с оценка спрямо това колко са добри според някой - А(10), Б(6) и В(3), то А ще е доброто, В ще е лошото, а Б ще е по-скоро лошо, защото е по-близо до В. В тази среда А ще се схваща като абсолютната доброта, а В като абсолютна лошотия. Но в друга среда, в която В го няма, Б ще се схваща като абсолютното зло, защото реално е най-лошото, което е в наличие.
Ох... Пак се отплеснах.
съществува ли "доброто влияние" като понятие? Не съм сигурен, че е речниково... :D Но съм се убедил, че хората си влияят един на друг, дори и в добрия смисъл на думата.
защо трагичните елементи на дадено събитие/присъстващи в живота на даден човек, са тъй очарователни и интересни? Защото внасят цвят и служат за мерило. Ако няма неща, които да схващаме като лоши/тъжни, то как ще схващаме други като добри/весели на базата на първите?
съгласен ли си със следния цитат:
The real drawback to marriage is that it makes one unselfish. And unselfish people are colourless. They lack individuality. Не.
защо? На първо място marrige-а въобще не бива да се възприема като нещо, което е повратна точка. Той не променя хората, напротив, той е демонстрация от страна на хората, че са се променили. Отделно не съм съгласен, че бракът те прави неегоистичен. Може връзката с някого да отнема част от егоизма в някои аспекти, но винаги си има аспекти, в които човек остава егоист. Последното изречение дори не го коментирам, защото е тотален булшит. Но доказва в някаква степен, че хората имат повече око за лошото. А и наистина не мога да установя някаква връзка между егоизъм и индивидуалност.
Толкова от мен по тия въпроси.
nIkEnCeTy_bE
09-05-2014, 19:10
1. Опиши нещото, което те кара да се усмихнеш, щом влезеш в студиото. Какво те зарежда там.
2. Какво би правил, ако не се разбираше с колегите си? Щеше ли да се откажеш да работиш това?
3. Водиш ли си график за деня?
4. Подаряваш ли подаръци на вашите/близки за празниците?
5. За какво най - много си благодарен на родителите си?
anonymous768631
09-05-2014, 19:52
Голям интерес вярно... :D
1. Опиши нещото, което те кара да се усмихнеш, щом влезеш в студиото. Какво те зарежда там. Няма как да ти обясня, щото не си влизала в студиото на Реакция. Човече, това не е точно място. То е като живо създание. Има си излъчване, ако можеше да говори, щеше да има много какво да каже. Не вярвам, че може да има сграда, към която да мога да се привържа(изключвам стадионите), но студиото тотално ми разби представите. Тия дни обещавам да ти представя студиото. Да, даже вече имам план как.
2. Какво би правил, ако не се разбираше с колегите си? Щеше ли да се откажеш да работиш това? Не мога да си представя цялата ситуация. В смисъл, че ние сме сериозен екип, в който различни хора имат търкания по различни въпроси. Всеки си има мнение и умее да го отстоява. Въпреки това сме си близки, харесваме се и се уважаваме. Обаче да не се разбирам с тях, не мога да си представя. И все пак, по-скоро щях да се пробвам да се докажа пред хората, ако не ме харесваха. Не знам. Наистина не мога да си го представя.
3. Водиш ли си график за деня? Не, никога. Не си правя планове. Често си имам уговорки предварително, но да седна под час да си разписвам всичко... Не, не, не, благодаря.
4. Подаряваш ли подаръци на вашите/близки за празниците? Почти не. Ако ми хрумне нещо оргинално само. За мен не подаръците, а ежедневните жестове, разговори и т.н. са истинското признание. Не че правя жестове или разговарям много често с нашите, ама то си е от мен. Такъв съм. Поне осъзнавам, че това е реално важното.
5. За какво най - много си благодарен на родителите си? Че не съм си изкарал детството в някой дом или нещо такова, може би...
paradosou
09-05-2014, 20:02
Най-ранният ти детски спомен...?
Направи ли хубав обзор към себе си? Досега кое те провокира най-много?
Кое смяташ че най-много те развива като личност?
Гледал ли си 'Търси се'? Какво ти е мнението?
Ако аз съм, да кажем, актриса, а ти трябва да ми вземеш интервю, как би започнал? Ще има ли акцент върху определен тип въпроси? По какъв начин би се постарал да е интересно за зрителите?
(Част от) биография на известен човек, която те е грабнала с нещо...?
anonymous768631
09-05-2014, 21:20
Най-ранният ти детски спомен...? Бях на...абе, много малък. На 2 примерно. И сестра ми се беше ударила по някакъв начин в ъгъла на стаята, в стената, когато си играеше. Нямам идея как точно, може да е паднала или нещо. И аз като добър голям брат отидох да се карам на стената, че я е ударила.
Друго пак от тия години, спомням си, че като с малки със сестрата си играехме на крави(не ме питайте как се играе, просто идете в някоя чалготека по баловете). И точно когато слизахме от паша, съответно леглото, паднах някак и си набих главата в ръба на бюрото. Тя, разбира се, се разцепи. После имам спомен от няма и час по-късно в болницата. Майка ме държи на ръце, от шепите и тече кръв, чакаме в чакалнята в болницата. Тогава ми беше направило впечатление някакво от тия здравните работи, което имаше картинка майка, която кърми дете. Много се бях замислил за кърменето тогава, доколкото едно дете може да разсъждава особено последователно и задълбочено. Чудех се защо майка ми не ме кърми и такива работи. Да, спомням си и един откъслечен момент, пак на тия години, в който със сестра ми пробвахме вкуса на тревата...не, не, не сме пропадняци. Тревата, дето растеше до кладенеца на село. Да, пак си играехме на крави.
Направи ли хубав обзор към себе си? Чакай, чакай. Какъв обзор към себе си? Спортният термин и предлогът, както и липсата на контекст не ми позволяват да разбера въпроса. Досега кое те провокира най-много? Кое да ме е провокирало от кое?!
Кое смяташ че най-много те развива като личност? Малките отклонения от пътя, които правя, за да си спестя главоболия, бидейки нормален и несъвестен, оправдавайки се, че е нормално и търсейки всевъзможни обяснения, чрез които да се изкарам морално ненакърнен пред себе си. Тая вътрешна борба със себе си и разсмисъла ми над нея ми дават много.
Гледал ли си 'Търси се'? Какво ти е мнението? Не, не съм го гледал. Почти не гледам телевизия.
Ако аз съм, да кажем, актриса, а ти трябва да ми вземеш интервю, как би започнал? Надявам се никога да не работя в медия, в която ще интервюираме хората без конкретен повод. Разбирай, че по принцип ще ти дам шанс да се представиш на хората, ще включа и едно изречение, с което да обясня защо те интервюирам. Зависи и от средата. Базово ще изглежда така:
- в радио - "На гости ни е Катерина, която изигра Цеци в популярния сериал "ИзподМивката". Катя, представи се на нашите слушатели."
- в писмен вид - предварителен увод в размер на 6-7 изречения в различно каренце. Въпросите бих почнал с: "Здравей, Катя, представи се първо - какво учиш, какво работиш, как са матяш, как го движиш..." Но в самото издание би отишло редактирано като "Здравей, Катерина. Първо ще те помолим да се представиш на нашите читатели."
- в телевизия - Изтърканото "До мен е Катерина (камерата леко зуммва към нея, но аз все още съм в кадър) или Цеци от сериала "ИзподМивката", а сега е време за реклами."
В общи линии най-важното е потребителят да знае с кого общувам и с какво той е интересен. Затова няма как да почна с друго, освен с представяне. Освен, разбира се, ако не си някоя супер звезда, която всички познават. Ще има ли акцент върху определен тип въпроси? Разбира се. Именно затова интервю се прави, когато има повод за него, така си има и нещо, което да влезе по-сериозно в самото интервю. Не че отричам 2-3-те общи въпроса от ежедневието на интервюирания, ако е публична фигура особено, но не може безцелно. Ето така не се прави: ЛИНК (https://www.youtube.com/watch?v=0DWVaJVhTwM)! По какъв начин би се постарал да е интересно за зрителите? Обикновено си представям, че потребявам интервюто вместо да го правя. Понякога имам забивания, което е кофти за радиото, но така определено ти идват интересни въпросите. Държа по-къса дистанция(не физически), това се усеща в радиото и е важно. Друго е, че си имам в някаква степен таланта да чета хората и техните емоции. Горе-долу съм си изградил умението да направлявам разговора така, че да се стигне до темата, която искам(това при интервюто мога да направя просто с въпрос, но е важно да го умееш, за да получиш отенъците, които търсиш). Сиреч, мога да предразполагам хората да ми говорят. Талант и практика, натрупана през годините бидене на носна кърпичка на доста приятели и познати.
(Част от) биография на известен човек, която те е грабнала с нещо...? Не чета такива неща. Гледам да "пиша" собствена. :)
Добре, нормално ли е всеки отговор да ми се получава километричен? Надявам се да не дразни.
paradosou
09-05-2014, 21:32
Направи ли хубав обзор към себе си? Досега кое те провокира най-много?
Зададените ти от всички въпроси визирах и с двата въпроса. Тавтологията пък визира тавтология :D. Как да е, явно съм талантливо неточна.
Катерина беше добре, ама Цеци и "ИзподМивката"... уоу.
Айде лека на всички :D.
anonymous768631
09-05-2014, 21:41
Веднага доотговарям.
Зададените ти въпроси визирах и с двата въпроса. Тавтологията пък визира тавтология :D. Ами, в някаква степен, макар че думата май не трябва да е обзор, а представяне. Все тая де. Смятам, че за чисто човешкия аспект на kartacha всеки може да си изгради представа от конкретните въпроси и отговори. В какъв смисъл да ме провокира? Най-много ме провокира да размишлявам въпросът за това защо не можем да харесваме всички.
Катерина беше добре, ама Цеци и "ИзподМивката"... уоу. Така ми дойде, когато ти видях новия аватар. Момичето изглежда точно като тия сърдитите тийнейджърки от филмите, които си се затварят в стаята, слушайки гейски рок банди, за да демонстрират себе си. А за мен всички такива момичета са Цецита. Ако си ти на снимката, не се засягай. В смисъл, хубаво дете си. Просто някак си самата снимка ми докара такава аналогия. :D
какво е предаването, което водиш, че не ми се рови точно сега?//анотирай/анонсирай ми го;
предполагам отговора на въпроса, но все пак - каква е целевата аудитория на Реакция? а на вашето предаване?
пробвал ли си в по-голяма медия? ако можеше да избираш, коя би избрал? а позиция? по-скоро мениджърска, техническа, продуцентска, редакторска, презентаторска, или?
кои журналисти харесваш?
силно ме вълнува тонрежисурата, препоръчай ми програми и извори, от които да се уча;
всъщност, кой курс си?
как си представяш професионалното си развитие след завършването на 4-ти курс? къде, с кого, в какъв формат, етц.
не гледаш телевизия, но може би слушаш радио, след като (вероятно) си го избрал като свой профил, та - кои предавания/честоти слушаш? коя е най-интересната за теб радио медия в българския ефир? а най-успешната?
програмирай ни в няколко реда дневна и уикенд програми, може да не са пълни, но поне с няколко акцента;
смяташ ли, че медията (конкретно - радиото) трябва да е специализирана или, по друг начин - с конкретно зададено направление/фокус? защо?
интернет радиото има ли бъдеще според теб и как(во) си го представяш? (съвсем добронамерено питам, защото имаш пряк опит, а моят е само на слушател/наблюдател, който обича да разглежда архиви, но не си представя под час да отваря стриймове в нета)
не вярваш в астрологията, но иначе би ли споделил рождените си данни тук (дата и година на раждане, място, час)?
//според мен би било интересно всички тези своеобразни интервюта/дневници да бъдат илюстрирани с натална карта, без значение какви измишльотини са това;
пп: забелязах, че Дарик Носталжи са пуснали 1 предаване в ефира си (Драго Симеонов с нещо от типа "любопитни факти") това значи ли, че са решили да развиват станцията? сериозно питам, ако имаш информация, ще се радвам да я споделиш с мен; //много ми харес(в)а да се занимавам с радио и си търся ново поле за изява:Д
едит: всъщност, кой държи това радио? //може и на лично;
anonymous768631
09-05-2014, 23:01
Сега слушам малко Нощен Хоризонт и чух доста интересни думи за Чардафон. Радвам се, че ме подсети.
какво е предаването, което водиш, че не ми се рови точно сега?//анотирай/анонсирай ми го; Предаването, което водя, се казва "СтудентскиАД". Опитваме се да намираме студентски проблеми, да изобличаваме виновниците. Заравяме ръце в помията на ви(с)шОто. Може да звучи излишно патетично, но това е един час на безкомпросна борба за студентските права.
предполагам отговора на въпроса, но все пак - каква е целевата аудитория на Реакция? По принцип радиото е за всички мислещи млади хора, но по едно или друго стечение на обстоятелствата ни слушат основно студенти - настоящи или скоро завършили. а на вашето предаване? То е насочено конкретно към студентите.
пробвал ли си в по-голяма медия? Не. Досега не съм намерил мястото, на което да пробвам. Имах 1-2 възможности, но ги върнах. ако можеше да избираш, коя би избрал? Радио. а позиция? по-скоро мениджърска, техническа, продуцентска, редакторска, презентаторска, или? По-скоро се виждам като човек, който да прави радио, чисто мениджърски. Ще видим.
кои журналисти харесваш? Оо, аз съм много лош в това отношение. Кефя се на различни техни журналистически усилия, но не мога да ти посоча 4-5-ма, които да са харесвам като цяло. По-скоро съм хейтър. И все пак, чакай да помисля.
Хммм...
Печат - Мариан Макариев(Тема: Спорт)
Радио - Юлиана Беновска(К1), разбирам, че е нетипично и че е дразнител за много, но такава енергия и журналистически рефлекс... Ники Атанасов("Нощен Хоризонт" по БНР), Лили Маринкова("Неделя 150" по БНР), Десислав Лафчиев(един колега от Реакция заради великата му спортно-пародийна рубрика "Без душ"), Таня Величкова("Преди всички" по БНР), Томислав Русев(Спортно шоу "Гонг"), не толкова заради воденето, колкото заради цялостната му работа.
Телевизия - там е тегаво и не мога да кажа, че съм видял фигура, която да харесвам по принцип. Но мога да отлича Кеврокян, защото наистина си умее работата.
силно ме вълнува тонрежисурата, препоръчай ми програми и извори, от които да се уча; Ще се постарая да ти потърся, но аз не съм се занимавал с такава. Но както с всичко друго, практика му е майката.
всъщност, кой курс си? Втори за трети... Дай боже.
как си представяш професионалното си развитие след завършването на 4-ти курс? къде, с кого, в какъв формат, етц. Мислил съм за няколко идеи. Едната е да се бутна в някое радио, за да добивам опит и познания. Искам да поема от всичко - от аудио монтаж до изготвяне на седмичния график. Мислил съм и за два възможни сайтоблога, които да поддържаме с екип(имам впечатления за много хора, ако го реша, има кого да питам), който да се издържа от потребителите. На принципа на донорството или на принципа левче за кефче, не зная, има да се мисли. Но смятам, че при един сайт на ниво е възможно. Сериозни медии останаха малко в България. Двете възможности са сайтът да се занимава с медии, нивото им, медийни анализи. Другият вариант е да е сайт, който се занимава с отразяване на образованието в страната. Образователни проблеми, популяризиране на инициативи и всичко. Изглеждат обречени, но съм голям почитател на загубените каузи.
не гледаш телевизия, но може би слушаш радио, след като (вероятно) си го избрал като свой профил, та - кои предавания/честоти слушаш? Рядко слушам и радио, защото ежедневието ми е много скъсано, не се заседявам за много, освен на компютъра, в работа или в леглото. На компютъра правя разни глупости(като форума) или върша работа. Не мога да отделя особено енергия. Честичко слушам агресивна музика, за да ме държи нащрек. В леглото нямам много време за радио. На работа слушам Радио 1 Рок, особено когато се случим на смяна с една дива колежка. Инак слушам понякога Дарик, БНР и т.н. В магазина не мога да слушам нещо различно от музикална станция, освен ако няма мач, защото не е много яко да не обръщаш внимание на клиентите. Нямам радио(физическия радиоприемник) в общежитието, за да си го слушам, когато си беля картофи или си мажа филии, примерно. коя е най-интересната за теб радио медия в българския ефир? Програма Хоризонт на БНР. С много над втората. а най-успешната? Програма Хоризонт на БНР, с много над втората. Тук си има и официални изследвания.
програмирай ни в няколко реда дневна и уикенд програми, може да не са пълни, но поне с няколко акцента; Ох... Много ми е трудно. Всеки ден ми е различно:
0-8 работа в магазина, после към вкъщи.
9-17 сън.
17-20 бозя на компютъра и пия кафе.
20-24 на работа в магазина.
или примерно...
0-5 на компютъра.
5-13 спя.
13-15 бозя пред компютъра и пия кафе.
15-16 отивам до магазина, да си взема цигари, та се залафвам с колегите.
16-20 чета нещо или пак бозя, гледам някой мач, може би.
20-24(че и нататък) излизам да се видя с някой приятел.
Например... Няма особена разлика дали ми е през работната седмица или в уикенда при мен.
смяташ ли, че медията (конкретно - радиото) трябва да е специализирана или, по друг начин - с конкретно зададено направление/фокус? защо? Практиката е доказала, че за да хванеш слушатели, трябва да ги гониш. Радиото, според мен, един ден ще се ориентира точно към един специфичен музикално-информационен формат, който да отговаря на всички поребностти на една конкретно определена таргет група.
интернет радиото има ли бъдеще според теб и как(во) си го представяш? (съвсем добронамерено питам, защото имаш пряк опит, а моят е само на слушател/наблюдател, който обича да разглежда архиви, но не си представя под час да отваря стриймове в нета) Да. Техниката се развива. Има приложения за Android, има такива приемници, които хващат онлайн радиа, за жалост не и в България(поне не масово), а и хората не стоят малко пред компютрите, има си колонки и т.н. работи. Смятам, че дори ще измести конвенционалния формат в някаква степен. Или по-скоро в бъдеще ще има много хибридни радиа.
не вярваш в астрологията, но иначе би ли споделил рождените си данни тук (дата и година на раждане, място, час)? Да, защо не. Роден съм на 28 февруари, 1993 година, в град Хасково по гьобек салдъ.
//според мен би било интересно всички тези своеобразни интервюта/дневници да бъдат илюстрирани с натална карта, без значение какви измишльотини са това; С каква карта? И ще ми дадеш ли да си видя моята такава? :D Къде са картите за другите хорица?
пп: забелязах, че Дарик Носталжи са пуснали 1 предаване в ефира си (Драго Симеонов с нещо от типа "любопитни факти") това значи ли, че са решили да развиват станцията? сериозно питам, ако имаш информация, ще се радвам да я споделиш с мен; За първи път чувам за Дарик Носталжи. Шейм он ми. //много ми харес(в)а да се занимавам с радио и си търся ново поле за изява:Д Ново? Да не си работила в радио? Упсех със заниманията. :)
едит: всъщност, кой държи това радио? //може и на лично; Дарик Носталжи ли? Предполагам Дарик... :D
anonymous895156
09-06-2014, 00:10
предлагам следващият на стола да е golemiq_korab
SHPAIdURmeN
09-06-2014, 07:41
какво е предаването, което водиш, че не ми се рови точно сега?//анотирай/анонсирай ми го; Предаването, което водя, се казва "СтудентскиАД". Опитваме се да намираме студентски проблеми, да изобличаваме виновниците. Заравяме ръце в помията на ви(с)шОто. Може да звучи излишно патетично, но това е един час на безкомпросна борба за студентските права.
Бих могъл веднага да ти намеря жертва, която да разследваш. :D.
anonymous768631
09-06-2014, 09:27
предлагам следващият на стола да е golemiq_korab
Има ли правило по колко време се седи? В смисъл, че мислех да стоя още 2 дена, до деня преди изпита, за късметче. Но и сам забелязвам, че оредяха въпросите, така че може би за тази вечер ще измисля кого да сложа. Предполагам, че по-активните в питането в моя случай paradosou и nikenceto_be, както и Blab са сядали. Така че ще видя.
Бих могъл веднага да ти намеря жертва, която да разследваш. :D.
Дай я насам.
SHPAIdURmeN
09-06-2014, 09:30
Предполагам, че по-активните в питането в моя случай paradosou и nikenceto_be, както и Blab са сядали. Така че ще видя.
Ъгрийд !
Дай я насам.
Ще ти пратя ЛС , може би след седмица. Трябва повечко да се информирам , защото не искам да ти давам излишна информация.
nIkEnCeTy_bE
09-06-2014, 09:34
1. По - какво ще ти е изпита? Лесно ли се съсредоточаваш, когато трябва да учиш или да свършиш нещо важно?
2. Какво може да те извади извън кожата ти?
3. Лесно ли се възмущаваш? За какво последно го направи?
4. Коя смяташ, че е най - голямата нередност в нашата държава?
5. Кой е най - добрият ти приятел? Защо точно той? Какво го прави такъв? Опиши най - важното, което е правил за теб.
там, където исках да програмираш седмицата, имах предвид радио,)
anonymous768631
09-06-2014, 10:12
Брадвата, брадвата...
Ще ти пратя ЛС , може би след седмица. Трябва повечко да се информирам , защото не искам да ти давам излишна информация. Аз мога да отсявам, което ми е нужно, а и мога да ти помогна в намирането на информация, но както си решил, ще чакам с нетърпение.
1. По - какво ще ти е изпита? По Теория на международните отношения. Лесно ли се съсредоточаваш, когато трябва да учиш или да свършиш нещо важно? Не, ЗАБОГА, 2-3 дена пиша по разни столове вместо да уча.
2. Какво може да те извади извън кожата ти? Признаците на празноглавие в най-общ смисъл. Липсата на причинно-следствени връзки в мисленето на хората, заучаването и употребата дословно на чужди мнения. За сляпото чуждопоклонничество казах и по-рано, но то е най-чест и характерен пример. За жалост се среща доста често. Но това ме научи да наказвам вербално хората, които са такива, по-изтънчено.
3. Лесно ли се възмущаваш? За какво последно го направи? Пак съм отговарял, но от тогава ми дойде още едно грандиозно възмущение. Искахме с един колега да си разменим графиците, така че аз да работя събота вместо него. От 4-те дни, които оставаха докрая на седмицата, началничката размени местата ни в 3 от тях, но не и в събота. Много се възмутих и казах на колегата, че ще му взема смяната, а и занапред ние да си се разбираме между нас и после да им казваме кой кога е работил. ***м ти тъпите графици. За пореден път се убеждавам, че когато хората, от които зависи нещо, си се разбират помежду си как да го свършат, то непременно бива по-добре изпълнено, отколкото когато някой биг бос налага ред.
4. Коя смяташ, че е най - голямата нередност в нашата държава? Колкото и да има други неща, които за мен са по-вредни, то най-лошото и цялостно нередно ми се вижда това, че пенсионерите вземат смешни пари, с които доказано не може да се оцелява...поне не и нормално. Крайно оскърбително е да си работил 30-40 години и да бъдеш отхвърлен, когато вече не можеш да работиш.
5. Кой е най - добрият ти приятел? Не мога и не искам да отделям такъв. Няколко са. Масата са от компанията ми, в която движех, от когато бях 5-6 клас до сега. От тях ще отделя 4, които условно ще наричам Лалето, Голямата глава, Бабата и Машината. Съквартиранта ми, може би, както и колежката, с която водя предаване лека-полека се утвърждава като такъв. Защо точно той? Какво го прави такъв? С първите четирима имам много спомени, както добри, така и лоши, но те винаги са били до мен, когато е трябвало, а и особено когато ми е трябвало да ги няма за малко. Съквартирантът е до мен, ще, не ще, пък и се справя в задачата. Колежката е меринджей и много ми пасва като характер, неслучайно ми стана близка доста бързо. Опиши най - важното, което е правил за теб.
По единично:
Колежката - слуша ме и помага, когато споделям.
Съквартирантът - не ме оставя гладен. И прави така, че да не се чувствам неудобно, че често го цоцам.
Бабата - макар да е по-заможен от масата хора в компанията, никога не го е показвал. Винаги е бил с нас, както сме си ние. Много често ни е правил самоволно, без да го търсим, добрини за нас.
Лалето - той е от тия, дето сами няма да се сетят да те потърсят, но е след 2 минути там, където е нужен.
Машината - ме е приютявал у тях, когато е нужно, също важи това, че не ме е оставял да мра от глад.
Голямата глава - стъпи в салатата на Нова година.
В общи линии виждаш, че не мога да откроя нещо грандиозно, а всичко е съградено с множество малки нещица. Те значат.
anonymous768631
09-06-2014, 10:19
там, където исках да програмираш седмицата, имах предвид радио,)
Делник:
0-6 - музичка
6-12 - сутрешен блок
12-13 - новини и музичка
13-18 - малко културни и ведри предавания с много музика(да речем 30 към 70%), удобни за работното място.
18-19 - музичка за релакс в трафика
19-20 - нещо спортно
20-23:40 - вечерно музикално предаване, което да включва дълги музикални части и кратки говорими. Може да има и поздравителен режим.
23:40-24 - акценти от деня, но представени малко по-подробно и с авторска интервенция.
Няма значение дали е сряда или събота. В днешно време доста малко хора работят от понеделник до петък.
Добре ме подсети, че трябва и в нашето си радио да помислим за програмата през новия сезон.
anonymous768631
09-06-2014, 15:52
Вече знам кого ще сложа на стола. Това ще стане утре сутрин, след като се върна от работа. Тая вечер за последно можете да се пробвате да ми омаскарите образа с някакви компрометиращи въпроси.
anonymous768631
09-07-2014, 05:42
ОК. Видяло се е. Следващият на стола е AngelBelchev. Хайде, ето ви изненада.
А той иска ли?
аз знам какво не иска
фризьор
само за аватара ти завиждам
всъщност моя не е никак зле
така е
и по краката имам коса
вий сте ебах ви в комуната, мЕйна
TheDevilInMe
09-08-2014, 15:24
kartacha, май на него не му се седи особено, защо не избиреш някого другиго да го поразпитаме пък него. ;)
SHPAIdURmeN
09-08-2014, 17:11
Toй дали е на линия не се знае, този AngelBelchev. Иначе му писах съобщение, че е поканен.