Влез

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Anonys
02-18-2014, 12:00
Задавайте въпроси до 00:00 и ще сложа някой на стола утре. :)

paradosou
02-18-2014, 13:05
Какъв си в отношенията си с околните? Сдържан, весел и усмихнат, провокиращ...? Възможностите са толкова много, че колкото повече предположения добавям, толкова по-ограничено ще изглежда :D.
Защо мислиш, че си късметлия?
Научи ли нещо тук?
Първите впечатления на приятелите ти от теб...?
Изгрев или залез?
Ако беше вещ щеше да си...?
3 необмислени неща, които си правил?
Какво може истински да те изнерви?

( :

Anonys
02-18-2014, 13:24
Какъв си в отношенията си с околните? Сдържан, весел и усмихнат, провокиращ...? Гледам да се държа така, както другите се държат към мен. По принцип харесвам да съм причината за нечия усмивка. Не съм сдържан, точно обратното, весел съм, но от това недоспиване и толкова много неща за вършене не съм се смял истински от доста време... Да, усмихнат съм. Дори и провокаторите(биячи) по пътя ги приемам с усмивка. Много съм спокоен, не се изнервям бързо. Изнервям се, но мога да не го показвам, което и правя. Провокатор съм, само ако имам полза и е в мой интерес. Като например, да провокирам някого от класа ми с въпрос(по време на час), за да направя впечатление на г-жата. Обичам също, ако нещо не стане така, както аз смятам за правилно, наистина за правилно, с въпроси да накарам човека отсреща да го направи. Никога обаче не заповядвам. Провокацията е най-добрия начин. :P :D Вежлив съм, помагам на хората по улицата, пък и не само. Чаровен съм, поне така са ми казвали, имам самочувствие, което обаче преди беше по-голямо. Смятам се за умен и интелигентен, но имам още много да се развивам. Понякога съм голям дразнител обаче. Мога да раздразня хората до толкова, че да започнат да крещят. Май и питам прекалено много(но по-близките), което изнервя някои. :D Не съм от онези хора, които се правят, че знаят всичко. Ако не знам нещо - питам, колкото и "тъп" да е въпроса. :)
Възможностите са толкова много, че колкото повече предположения добавям, толкова по-ограничено ще изглежда :D. Така е :D
Защо мислиш, че си късметлия? Заради случките и късмета, който ме е връхлетял. Вчера намерих на улицата 5лв. :D Честно казано доста неща, които наричам късмет са всъщност моя характер. Действията ми и влиянието ми върху чувствата и мислите на другите. Но съм си късметлия. :D
Научи ли нещо тук? Да, научих, че в България има доста ограничени и неграмотни хора. Научих също, че трябва да си затваряш устата понякога. Научих, че не съм най-умния и че трябва уважението ти към някого да се изгражда не от първо впечатление, а от общуването ти с него. Научих доста житейски уроци. :)
Първите впечатления на приятелите ти от теб...? Не знам. Казвали са ми, че съм готин тип, че може лесно да се общува с мен. Да, много съм общителен. Може би, че им допадам.
Изгрев или залез? Залез.
Ако беше вещ щеше да си...? Четирилистна детелина. Искам да съм трудно откриваем.
3 необмислени неща, които си правил? Да говоря, преди да помисля. Да дам пари за нещо, без да помисля, че не ми е нужно. Да се държа лошо и отблъскващо(безразлично) към някои хора, без да искам.
Какво може истински да те изнерви? Приятелката ми. Може би и насилието. Нечовешките отношения на хората. Нечестните ситуации, в които има жертва(на каквото и да е).

( :

Мерси за въпросите, искам още. :D

paradosou
02-18-2014, 13:56
Как се забавляваш?
Нещо, което правиш с лекота...?
Случка, в която си изненадал самия себе си, оказвайки се прав :-D?
Какво не искаш никога да се променя в теб (като черта на характера)?
Зодия?
Написал си тролска тема. Какво ще е заглавието :д?
Лесно ли свикваш с промените?
Имаш ли някакви необичайни навици?
Коя професия не си представяш да работиш? Сега си представи, че все пак я работиш и опиши един произволен работен ден.

Anonys
02-19-2014, 10:26
Как се забавляваш? Като правя това, което обичам. А с приятели е още по-забавно. Обаче детството, пълно с усмивки, смях, игри.. как искам да го върна.
Нещо, което правиш с лекота...? Голям съм непукист. Мога да загърбя нещо, което не ми харесва много лесно, без да мисля много много.
Случка, в която си изненадал самия себе си, оказвайки се прав :-D? :D Бяхме на планина веднъж и вървяхме доста, но имаше още около 500-600 метра, докато стигнем до една чешма. Бяхме тръгнали към 4 следобяд и ако не се бяхме изкачили бързо, щеше да е тъмно на връщане. И момичето, което беше с нас се измори много и аз на шега викам, че след 2 минути ще седнем на някоя пейка и те се изсмяха, защото знаем, че няма пейки, преди тази чешма. И въпреки това, за моя изненада, след като вървяхме малко и видяхме една пейка, между две дървета. Смяхме се там, 'щото въобще и не знаехме, че са я направили, въпреки че бяхме ходили скоро. :)
Какво не искаш никога да се променя в теб (като черта на характера)? Амбициозността
Зодия? Овен
Написал си тролска тема. Какво ще е заглавието :д? :D Не знам.. Може би "Сестра ми е shemale и си прави фелацио" :D
Лесно ли свикваш с промените? Да. Доста познати са за мен.
Имаш ли някакви необичайни навици? Не мисля, освен като да не настъпвам ъгъла на плочката или канала между две плочки, докато вървя. :D
Коя професия не си представяш да работиш? Сега си представи, че все пак я работиш и опиши един произволен работен ден. Може би да работя в топла витрина. Ами по цял ден сигурно ще бягам наляво-надясно, както правят всички, за да си върша работата, но би ме погнусило това да ям. Сигурно няма да имам апетит. Но в последствие най-вероятно ще свикна. Като се прибера сигурно ще си взема един душ и ще си легна.

Кой иска на стола?

DisappointedDreamer
02-19-2014, 10:30
сложи някой който ти е интересен

paradosou
02-19-2014, 10:46
DarkTemplar? Ако иска и ако е свободен ест. Или Pedigree.

Anonys
02-19-2014, 11:29
A кой се е кандидатирал по принцип? 'Щото искам да сложа най-много papugai или Баща Ти или 102.

pandabear
02-19-2014, 17:19
без 102. не заслужава.

Lilanda
02-19-2014, 18:16
A кой се е кандидатирал по принцип? 'Щото искам да сложа най-много papugai или Баща Ти или 102.
Тате беше някъде по-назад..;д

Ivaaaaa
02-19-2014, 18:25
сложи който искаш, но от тези, които каза само papugai не е сядал. или поне аз не си спомням.

102
02-19-2014, 21:03
лал

Auriss
02-20-2014, 18:31
сложи Иваааааааааааааааааааааа

да попием малко акъъъъъъъъъъъъл от нея

Anonys
02-20-2014, 18:48
Ех, да бе. Айде, Ива на стола.

102
02-20-2014, 21:24
повърнааааааах

Ivaaaaa
02-21-2014, 06:52
хах, ами предпочитам да не ви го причинявам (а и на себе си също). щом като не ме харесвате толкова, сложете друг, който ще ви е приятен :)

Anonys
02-21-2014, 07:28
Relax, 420. Сядай.

SHPAIdURmeN
02-21-2014, 16:26
Ивок :D

Бременна ли си ?

На колко години си ?

Наистина ли се казваш Ива ?

А да си расист случайно ?

Цвят на кожата ?

Любим/о цвят, животно, марка кола ?

Какво учиш ?

Пич ли си ? :D :razz:

Ivaaaaa
02-21-2014, 16:37
Ивок :D

Бременна ли си ? - по последни данни - не

На колко години си ? - 18

Наистина ли се казваш Ива ? - нещо такова 8-)

А да си расист случайно ? - това някъв подвеждащ въпрос ли е :О

Цвят на кожата ? - хммм...телесен цвят ^^

Любим/о цвят, животно, марка кола ? - зелено, вълк, Бентли

Какво учиш ? - да кажем нещо икономическо.. засега. слава Богу се отървавам тази година

Пич ли си ? :D :razz: - а НЗ

...

Didko_Beats
02-21-2014, 16:46
Йехе ..,нова жертва 8-)

Какво учиш или какво си учила ?
Кои са ти трите любими неща за правене?
Как се виждаш след 10 години?
Любим алкохол?
Любимата ти вид музика?
Любима група/изпълнител?
Защо се регистрира тука?
к'ва зодия?
А обвързана ли си?
Лесно ли се ядосваш?
Говориш ли други езици, освен български?
Доверчива ли си?
Как се чувстваш в момента?

Ivaaaaa
02-21-2014, 16:59
Йехе ..,нова жертва 8-)

Какво учиш или какво си учила ? - в икономическа паралелка съм - финанси, счетоводство, а-у
Кои са ти трите любими неща за правене? - да гледам зимни спортове (биатлон и ски бягане) на първо място, да спя, да се разхождам на село ^^
Как се виждаш след 10 години? - честно казано не се виждам в България. иска ми се да работя в някоя по-екзотична държава (в Африка примерно) и да бъда ветеринар (това ми е мечта), но дори и да не съм в Африка си се представям като отдаден вет. с деца не се виждам. поне на този етап.
Любим алкохол? - водка!
Любимата ти вид музика? - вече не съм онова момиче, което отрича всичко, освен метъла, но да кажем алтернативен метъл, хард рок и тнт
Любима група/изпълнител? - Мерилин Менсън и Металика
Защо се регистрира тука? - май, за да питам нещо. не си спомням.
к'ва зодия? - везни
А обвързана ли си? - сложно е за обяснение, но да кажем не
Лесно ли се ядосваш? - да, но не го показвам. изглеждам много спокоен и уравновесен човек, но всъщност не съм такава. имам нуждата да си изкарвам яда и много често не е върху правилните хора.
Говориш ли други езици, освен български? - ми английски г/д
Доверчива ли си? - не съм човек, който подлага под съмнение всичко, на което попадне. от една страна съм много доверчива и много често наивна, защото смятам, че хората не са способни на толкова подмолни неща, но много пъти съм била разочарована и наранявана. от друга страна съм недоверчива от гледна точка на това да споделям на някого. нямам приятели, роднини и тн, които да ме познават истински.
Как се чувстваш в момента? - добре. заредена положително. денят ми мина доста хубаво

...

girlwithblueeyes
02-21-2014, 19:10
1 Гледаш ли хокей ?
2 Кой ти е любимия биатлонист?
3 Искаш ли да продължи повече олимпиадата ?

Ivaaaaa
02-21-2014, 19:48
1 Гледаш ли хокей ? по принцип не, но когато попадна гледам. твърде груб ми е на мен 8-)
2 Кой ти е любимия биатлонист? - Мартен Фуркад! Оле Ейнар Бьорндален също. изпитвам огромен респект към този човек, който спечели златото в спринта на 40г
3 Искаш ли да продължи повече олимпиадата ? не, защото няма да е толкова специално събитие. иска ми се само да имах времето да гледам повече. тази олимпиада я претупах.

:)

YoungBloodZ
02-21-2014, 20:29
Хареса ли ти филма? :D
Харесваш ли комедийни филми с негра?
От къде си?
Какви други спортове харесваш освен зимните?
Кое ти е любимото животно?

Ivaaaaa
02-21-2014, 20:36
Хареса ли ти филма? :D - да, не беше лош
Харесваш ли комедийни филми с негра? - негра? -.- харесвам. всъщност предпочитам да гледам комедии с афроамериканци
От къде си? - от къде ли не 8-)
Какви други спортове харесваш освен зимните? - лека атлетика и волейбол
Кое ти е любимото животно? - казах вече. вълк.

...

girlwithblueeyes
02-21-2014, 21:19
1 Имаше ли по-добър кандидат за домакин от Русия ?
2 Би,ли било редно държава без традиции в зимните ,да е домакин на ,подобно събитие ?
3 Лятната или зимната?

Хокеят си е много хубав пък :д

SonataArctica
02-21-2014, 22:27
Кога ще гледаме The fountain?

Ivaaaaa
02-22-2014, 07:35
1 Имаше ли по-добър кандидат за домакин от Русия ? - абе като че смятам, че нямаше. тази година имаше и в биатлона, и в ски бягането проблеми заради високите температури и дори липса на подготвена писта за състезание от ранга на Тур де ски. дори и в Сочи имаше високи температури и спортистите караха с къси екипи, но пистата си беше на ниво. та...смятам, че братушките се справиха добре. откриването беше amazing. за моят кратък живот мога да кажа, че това беше най-доброто, което съм гледала.
2 Би,ли било редно държава без традиции в зимните ,да е домакин на ,подобно събитие ? - държава без традиции не разполага и с условия. нямам нищо против, но е невъзможно, защото ако разполагаш с условия, ти ще бъдеш и фактор. следващите игри са в Пьонгчанг, а корейците не са случайни.
3 Лятната или зимната? - зимната. определено зимната. 8-)

Хокеят си е много хубав пък :д - аз не го отричам 8-)

:)

Ivaaaaa
02-22-2014, 07:37
Кога ще гледаме The fountain?

когато кажеш :)

anonymous708973
02-23-2014, 11:22
Какво значи "лидер" и кои са лидерските качества? Познаваш ли лидери, по какво ги различаваш? Дреме ли лидер във всеки от нас? Развиваш се като такъв или се раждаш лидер? Важно ли е да си лидер?

Давай свободно съчинение по темата - всичко, което се сетиш, че е от значение.

Ivaaaaa
02-23-2014, 18:05
Какво значи "лидер" и кои са лидерските качества? Познаваш ли лидери, по какво ги различаваш? Дреме ли лидер във всеки от нас? Развиваш се като такъв или се раждаш лидер? Важно ли е да си лидер?

Давай свободно съчинение по темата - всичко, което се сетиш, че е от значение.

хммм... когато чуя думата 'лидер', първото нещо, което ми изниква в ума е политически лидер. това да заемаш висока държавна позиция, не те прави водач. истинските лидери или водачи се ползват с доверието на хората и оставят влиянието на егото встрани. даващите влияние и правомощия позиции, които заемат т.нар 'лидери' не винаги са тези, които успяват да променят нещата, а са тези, които са успели да чуят гласа на хората и да го изразят. например през Ренесанса не политиците, владетелите и тн са успели да отключат промяната, а тези, които са се вслушали в чуждия и своя глас. дали всеки може да бъде лидер не съм сигурна, че мога да отговоря. според мен тези, качества не са присъщи на всеки човек и не всеки лидер е лидер. това е комплекс от качества, които развиваш, а не се раждаш с тях. знам ли.. лидерите за важни, защото хората имат нужда от фигури, които да обединяват и защитават интересите им.

Fisherman
02-23-2014, 18:16
Ива правиш услуга на всички,като си решила да се махнеш от България. гг

Ivaaaaa
02-23-2014, 18:23
охооо, фишка запетаята. ко ста'а, майна?

klimatronik
02-23-2014, 18:58
колко много ме обичаш?
Ще се омъжиш ли за мен?
Ще правим ли деца?

Ivaaaaa
02-23-2014, 19:02
колко много ме обичаш? - обичам те толкова, колкото обичам и Александър Легков (а това е МНОГО)
Ще се омъжиш ли за мен? - ма разбира се :-)
Ще правим ли деца? - не искам да ставам дебелааа.. иначе не бих отказала

..

klimatronik
02-23-2014, 19:18
;д Иваааааааа правиш ме щастлив :smt052 :smt057 :smt060

Ivaaaaa
02-23-2014, 19:23
аааааааааама пък въпроси. вместо вие, аз съм разочарованата :(

ако някой има нещо - да пита тази вечер. утре слагам друг.

klimatronik, и ти ме правиш щастлива.

klimatronik
02-23-2014, 19:35
: ) аз не те питам щото тук има много хора, за които смятам, че е хубаво да не знаят и да не слушат лични неща..
Иначе лека мека, утре сутрин съм на училище, а при теб как върви?
Кои качества най-много цениш у приятелите си? Имаш ли си любимо животинче?

Ivaaaaa
02-23-2014, 19:41
: ) аз не те питам щото тук има много хора, за които смятам, че е хубаво да не знаят и да не слушат лични неща.. - аз не визирах теб. ти знаеш доста неща за мен :Д
Иначе лека мека, утре сутрин съм на училище, а при теб как върви? - върви някак. доста ми е натоварено тази година. опитвам се да се движа в крак с нещата, но не винаги ми се получава. станала съм много разсеяна..
Кои качества най-много цениш у приятелите си? - хммм, това че мога да разчитам на тях за много неща. земни и мили са. повечето от приятелите ми (даже всички) са момчета и не правят интриги, не ми говорят зад гърба и ме уважават.
Имаш ли си любимо животинче? - вълкът и бялата мечка

...

едит: всъщност не визирах никой. просто очаквах нещо повече :Д

Fisherman
02-23-2014, 20:20
охооо, фишка запетаята. ко ста'а, майна?

нищо майна,малкия ти мозък ще напусне тия земи

Ivaaaaa
02-24-2014, 05:53
това ли става?

/всичко става, освен фишката ти :(

DisappointedDreamer
02-24-2014, 06:32
кой смяташ да сложиш на стола след теб?

Ivaaaaa
02-24-2014, 09:10
има ли желаещи? иска ми се Синеочка 8-)

girlwithblueeyes
02-24-2014, 16:44
Аз тази седмица няма да мога.Нека седне някой друг ,и после аз:д

Ivaaaaa
02-24-2014, 17:50
слагам Соната!

SonataArctica
02-24-2014, 17:53
слагам Соната!

Казах ти вече, че не искам да сядам. :) Даже ти казах няколко причини.

DisappointedDreamer
02-24-2014, 17:55
^:(

Lilanda
02-24-2014, 17:57
Сонатата всички го искаме..:(

Абе Мони, ти не беше ли на стола лайк преди 1-2 месеца? о.О

едит: Може и да се бъркам..

SonataArctica
02-24-2014, 17:59
Има хора, които искат да седнат. Сложете тях и след като свършат, може би ще седна. :)

Lilanda
02-24-2014, 18:01
Аз искам от доста време, ама май никой не ме иска, та съм се поотказала..:D

Иначе теб с нетърпение ще те чакам..;3

DisappointedDreamer
02-24-2014, 18:05
^Че то и ти беше скоро.

Сложете някой интересен, живеещ, желаещ и усмихнат :)

102
02-24-2014, 18:14
нали знаеш че тва автоматично та изключва

DisappointedDreamer
02-24-2014, 18:16
бинго.
затова го написах.
и пари да ми дават няма да седна на стола сега :Д

Hayashi
02-24-2014, 18:17
Искам аз. Но не се вписвам като интересна...

102
02-24-2014, 18:18
нали знаеш че ти трябва да си плащаш

Ivaaaaa
02-24-2014, 18:20
wait, wait... аз решавам кой.

слагам Хаяши

Fisherman
02-24-2014, 18:56
това ли става?

/всичко става, освен фишката ти :(

искам още науспешни опити за обиди да видя

Ivaaaaa
02-24-2014, 19:01
още опити неуспешни за обиди да видя искам

Fisherman
02-24-2014, 19:02
да видя искам

Fisherman
искам да видя

LadyDi
Казах ти вече, че не искам да сядам. :) Даже ти казах няколко причини.

що не щеш?
я едно аргументативно съчинение бързо

102
02-24-2014, 19:05
сигурно не е усмихнат :)

Ivaaaaa
02-24-2014, 19:07
фишерман, докажи, че имаш фишка и ме остави на мира, МАЙНА

Fisherman
02-24-2014, 19:09
фишерман, докажи, че имаш фишка и ме остави на мира, МАЙНА

пред тебе няма какво да доказвам,домакиньо

SonataArctica
02-24-2014, 20:40
що не щеш?
я едно аргументативно съчинение бързо

Ето няколко причини:
1. Прибирам се в 8-9 вечерта от работа и нямам ентусиазъм да отговарям на въпроси.
2. Не бих отговорил на всички ваши въпроси. (Или по-точно бих, но не бихте били доволни от отговора.)
3. Обичам да задавам въпроси, не да отговарям на тях 8-)
4. Има хора, които желаят да седнат, за разлика от мен

an7raks
02-25-2014, 18:26
Иве, ако още си на стола... Я сподели какво е имало /или не е имало/ между теб и рибешката глава, че така изведнъж си промени отношението към теб?

Ivaaaaa
02-25-2014, 18:29
че ние какви отношения сме показвали преди това? :Д

an7raks
02-25-2014, 18:34
Ба ли ва, някви общи чатове имаше по едно време... Преди няколко месеца си спомням, че те защитаваше и се репчеше, когато някой каже нещо лошо за теб, а сега те нарежда така, както дори и аз не го правя... :/

Ivaaaaa
02-25-2014, 18:38
ддз, несходство в характерите. от моя страна нещата са си все същите. може би е по-добре да питаш него какво се е променило

an7raks
02-25-2014, 18:48
ддз, несходство в характерите. от моя страна нещата са си все същите. може би е по-добре да питаш него какво се е променило
Какво несходство в характерите? Вие сте си никакви, че да трябва да ви се напасват характерите... или поне така твърдиш... А и двамата сте си били със същите характери и преди два месеца, когато той ти възхваляваше краката...
Е, да, ама ти си на стола... :D

tori
02-25-2014, 18:49
То още ги има тези общи чатове бтв. Иначе аз климатроник бих искала да видя, не помня да съм го засичала на стола.

Ivaaaaa
02-25-2014, 18:49
под несходство имам предвид това, което сме си писали. може би от там идва... мисля, че нямаше момент, в който да сме на едно мнение.

an7raks
02-25-2014, 19:00
под несходство имам предвид това, което сме си писали. може би от там идва... мисля, че нямаше момент, в който да сме на едно мнение.

Е, ок, де, и аз не съм бил на едно мнение с теб, ама не съм тръгнал да те тропам във всяка тема...

Ivaaaaa
02-25-2014, 19:03
ами не знам. както ти казах - питай него. не ме вкарвайте в няк'ви филми. още по-малко романтични...

//хубаво е, че и другите забелязват хейта му към мен

an7raks
02-25-2014, 19:07
ами не знам. както ти казах - питай него. не ме вкарвайте в няк'ви филми. още по-малко романтични...

//хубаво е, че и другите забелязват хейта му към мен
Ок!
....
Шаро да се яви веднага по служба!
//чудя се кой от двама ви да хейтя повече... :/

tori
02-25-2014, 19:07
Е, ок, де, и аз не съм бил на едно мнение с теб, ама не съм тръгнал да те тропам във всяка тема...
А ти къде се сравняваш с Фиш?

Ivaaaaa
02-25-2014, 19:09
//чудя се кой от двама ви да хейтя повече... :/

не си забавен. определено не си забавен.

an7raks
02-25-2014, 19:11
не си забавен. определено не си забавен.
дейба! :/ :/ ПУ да ти сЕра на грозните крака!

an7raks
02-25-2014, 19:13
А ти къде се сравняваш с Фиш?

Е, все тая, просто не виждам защо един нормален човек ще гони друг, за да го обижда без да има реален повод... Особено, след като до преди време го е защитавал... А аз все още се надявам рибока да е нормален човек...

Fisherman
02-25-2014, 19:17
Какво несходство в характерите? Вие сте си никакви, че да трябва да ви се напасват характерите... или поне така твърдиш... А и двамата сте си били със същите характери и преди два месеца, когато той ти възхваляваше краката...
Е, да, ама ти си на стола... :D

много си тъп комунисче,пък и от ебавка не подбираш
и какво толкова се интересуваш,се едно ти засяга празната глава,никога не съм бил сериозен в тва,което казвам по интернет,ти си мисли ,каквото пожелаеш

Ivaaaaa
02-25-2014, 19:18
аз не си спомням някога Фишката да ме е защитавал. намери ми къде е било това.

an7raks
02-25-2014, 19:18
много си тъп комунисче,пък и от ебавка не подбираш

Бахти ебавката... много ти е продължителна ебавката, бе... за да ме подразни чак мен...

an7raks
02-25-2014, 19:19
аз не си спомням някога Фишката да ме е защитавал. намери ми къде е било това.

:D как ме виждаш да тръгна да издирвам теми от преди два месеца?

Ivaaaaa
02-25-2014, 19:24
значи не се е случвало :Д

Fisherman
02-25-2014, 19:25
Бахти ебавката... много ти е продължителна ебавката, бе... за да ме подразни чак мен...

начи си цифра тъп

an7raks
02-25-2014, 19:33
значи не се е случвало :Д
:D OK

Рибя главо, аз че съм тъп, тъп съм, ама ти пак не каза, що обиждаш Ива във всяка тема...

AnarchyBoy
02-25-2014, 19:35
Why butthurt?

Ivaaaaa
02-25-2014, 19:38
ама ти пак не каза, що обиждаш Ива във всяка тема...

а така. попитай го!

an7raks
02-25-2014, 19:40
а така. попитай го!

Не даде полезна информация, така че трай! Детронирам те от стола и слагам рибата за тоя въпрос само!

Ivaaaaa
02-25-2014, 19:41
:X

DisappointedDreamer
02-27-2014, 11:25
Не знам какво стана тук. Хаяши ще сяда ли на стола?

Ако не, бих искала да зърна VintageMorphine на него. :)

sneering
02-27-2014, 11:33

Подкрепям! И аз също

Hayashi
02-27-2014, 11:37
Да, да. Ако има кой да задава въпроси.
Ако не, здраве да е.

DisappointedDreamer
02-27-2014, 11:46
Да, да. Ако има кой да задава въпроси.
Ако не, здраве да е.

Ей, телеце :Д Успокой страстите.

Почваме те.

Как е във Франция?
Опиши французите с три думи.
Би ли останала да живееш там след завършване на висше или имаш други планове?
Разкажи някакъв детайл/случка от културния шок, който сигурно си преживяла, когато се премести да живееш там.
Опиши себе си с три думи.
Как обичаш да се глезиш?
Обичаш ли да четеш?
Какво прави една книга стойностна?

Hayashi
02-27-2014, 15:10
Как е във Франция? Вали много. По 4 пъти на седмицата, ужасно е да се прибираш чисто мокър всеки ден.
Опиши французите с три думи. Неглиже, учтиви, лесноотказнащи се. Това е жестоко стереотипно естествено, има много голяма разлика между младото и старото поколение.
Би ли останала да живееш там след завършване на висше или имаш други планове? Засега май повече клоня да се преместя. Нямам нещо, което да ме задържа на този етап и бих искала да поживея на различни места.
Разкажи някакъв детайл/случка от културния шок, който сигурно си преживяла, когато се премести да живееш там.
Опиши себе си с три думи. Упорита, практична, реалист.
Как обичаш да се глезиш? Купувам си вредна храна.
Обичаш ли да четеш? Да, но в момента не съм чела истинска книга от много време. Обмислям да си купя електронна обаче.
Какво прави една книга стойностна? Всъщност не знам. Тези, които са световно признати за стойностни често не ми харесват. Обичам книгата да ме накара да се замисля над разни неща.

insprbL
02-27-2014, 15:30
Kva muzika slushash?
Haresvash li elektronna muzika ot roda na dnb techstep hc techno??
She mi otstupish li da sedna na stola kato ti se otsedi?

LadyDi
02-27-2014, 15:59
Kva muzika slushash?
Haresvash li elektronna muzika ot roda na dnb techstep hc techno??
She mi otstupish li da sedna na stola kato ti se otsedi?

не и ако продължаваш да пишеш на латиница

Deadlock
02-27-2014, 16:04
Hayashi :),

Къде по-конкретно би искала да поживееш след Франция?
Вкъщи е там, където дупето ти седне, или единствено България?
Кой е най-добрият ти приятел?
Влюбена ли си в момента?
Удовлетворена ли си от себе си?
Срамежлива ли си?

tori
02-27-2014, 18:27
Да, същото.

Какво те накара да заминеш за Франция?
Вино пиеш ли? :д
Няма ли да се представиш? Име, възраст, град? Айде, тоя път без ЕГН, да мине от мен.
Доколкото помня беше запалена по азиатската култура. Коя държава харесваш най-много? А какво те запали?
Сериали, игрални филми или анимета?

Hayashi
02-27-2014, 18:27
Kva muzika slushash? Този въпрос винаги ми е бил толкова неадекватен. Все едно да те попитам какви дрехи носиш или какви книги четеш. Различна. Има стилове, които харесвам повече и такива, които не ме допадат, но не се ограничавам.
Haresvash li elektronna muzika ot roda na dnb techstep hc techno?? Трябва да съм пила здраво, за да ми допада. Харесвам друг тип електронна музика тип Жан Мишел Жар.
She mi otstupish li da sedna na stola kato ti se otsedi? Не.

Hayashi
02-27-2014, 18:32
Къде по-конкретно би искала да поживееш след Франция? Канада, Корея, Австралия. Обмислям ги и трите най-сериозно и най-забавното е, че са ужасно различни а всяка една от тях ме привлича по един особен начин и бих поживяла там.
Вкъщи е там, където дупето ти седне, или единствено България? Вкъщи е точно там където дупето ми седне. Аз си го правя и мога да се чувствам вкъщи навсякъде.
Кой е най-добрият ти приятел? От доста време е приятелят ми.
Влюбена ли си в момента? Да, хаха. c:
Удовлетворена ли си от себе си? Не, почти никога. Или съвсем за кратко. Доста е деструктивно да си перфекционалист.
Срамежлива ли си? В буквалният смисъл не. Дори съм пряма и доста дръзка. Но тук всеки път се притеснявам когато имам среща в някаква институция, защото ме е страх, че говоря с твърде много грешки.

Hayashi
02-27-2014, 18:45
Какво те накара да заминеш за Франция? Историята е доста комична всъщност. Исках да замина за Монреал, но нямаше как да си платя таксите и в средата на 12-ти клас съобщих на нашите, че този план отпада и ще кандидатствам във Франция. Идеята беше да отида в Бордо или Страсбург и отново в средата на процеса за кандидатстване реших, че ще отида в Тулуза без да знам нищо за града и без да познавам един човек от там. Та, така оказах се тук предимно заради снимките в Уикипедия. xD А защо заминах в чужбина изобщо, ами не ми се стоеше в България. Няма достатъчно добър университет в областта, в която искам да се развивам, още повече някакво кариерно бъдеще. А и ми се пътува много.
Вино пиеш ли? :д Аз съм битов алкохолик. Бутилка вино с прилично качество е по-евтина от кока колата.
Няма ли да се представиш? Име, възраст, град? Айде, тоя път без ЕГН, да мине от мен. Ужаснодългото ми пълно име е Таня и тъй като е толкова дълго си имам и прякор Тети от далечно детство. На 19 съм, тази година ще стана на 20. Родена съм в Стара Загора и съм живяла там почти през целия си живот.
Доколкото помня беше запалена по азиатската култура. Коя държава харесваш най-много? А какво те запали? Имам най-голям афинитет към китайската история. Но както спонеха напоследък все повече и повече се интересувам от Корея и от съвременния живот там. По китайската култура се запалих предимно от митове и легенди.
Сериали, игрални филми или анимета? Анимета почти не гледам вече, не че някога съм гледала много. Сериали следя само някои, а филми обичам да гледам, но със специфична насоченост и не го правя често. Като цяло не се считам за кино маниак.

SHPAIdURmeN
02-28-2014, 16:09
Защо си избра този аватар ?

Hayashi
02-28-2014, 18:23
Защо си избра този аватар ?

Харесвам фотографката и моделът. Всъщност харесвам всички снимки от фотосесията, а защо съм сложила точно тази не знам. :D

shmatarok
02-28-2014, 18:52
Какво точно учиш?
Защо го избра?
Какви бяха очакванията ти преди да заминеш?
Оправдаха ли се?
Трудно ли ти беше да се приспособиш?
Какво мислиш за французите? 8-)
Обичаш ли да пътуваш? Любими посетени места? Места, които искаш да посетиш? (И в България, и извън)

VintageMorphine
02-28-2014, 19:55
Защо не си червенокоска (като аватара си)? Не те нападам или нещо, просто мисля, че ще ти отива... 8-)

Hayashi
02-28-2014, 21:37
Какво точно учиш? Вече официално биология.
Защо го избра? Но бях в геология, а защо точно го избрах нямам идея. Винаги съм се виждала да работя нещо свързано с природата, а престилките и микроскопите са секси. А и не обичам да работя с много хора, така че беше логичен избор.
Какви бяха очакванията ти преди да заминеш? Че ще е лесно, че ще си намеря много приятели веднага и ще си купонясваме постоянно.
Оправдаха ли се? Не, за съжаление. Самият живот тук би бил прекрасен, ако не ми се налагаше да уча. c:
Трудно ли ти беше да се приспособиш? Не, мисля. В началото беше пълен шок когато ми се наложи да се оправям с куп институции и с много от тях сама, но след първия месец вече бях свикнала напълно.
Какво мислиш за французите? Че са твърде неглиже и избощо не им пука как изглеждат, че не се къпят достатъчно често, че има твърде много бездомници под 40 години, че се отказват от най-малкото. Но пък в общия случай са много мили, учтиви и готови да ти помогнат.
Обичаш ли да пътуваш? Любими посетени места? Места, които искаш да посетиш? (И в България, и извън) Много! Любими градове са ми Верона, Барселона, а в България Варна. Ужасно много искам да посетя Краков, защото съм го виждала от автобуса и изглежда страхотно. Любими места са ми Триградското ждрело и Хижа Рай.
Искам да посетя толкова много държави. Китай, Япония, Корея, Тайланд, Русия, Австралия, Египет, Венецуела, Канада, Щатите, Финландия, Норвегия, Ирландия, Исландия... Един ден си мечтая да съм обиколила поне всички държави в Европа.

Hayashi
02-28-2014, 21:39
Защо не си червенокоска (като аватара си)? Не те нападам или нещо, просто мисля, че ще ти отива... 8-)
Това е някак толкова миличко! Всъщност са им била червенокоса преди, макар че не изцяло. Много хора ме подканват да се боядисам в червено, но истината, е че в момента не мога да си го позволя. Червеното изисква постоянна поддръжка на 2-3 седмици, а предвид количеството ми коса не мога да си платя боите. :D А и всяко трето момиче вече е червенокоса. Обичам да казвам, че всяка скучна мадама се боядисва в червено с идеята, че ще я направи уникална и различна.
В момента ми се ще едно тъмно лилаво, но там пък боите са с още по-сериозни цени.

Cооkie
02-28-2014, 22:12
Все те свързвам с момичето на аватара ти, въпреки че съм почти сигурна, че съм попадала на твоя снимка в някоя от темите (за балове примерно) :D

В момента косата ти боядисана ли е, кога започна да се боядисваш?
Чувстваш ли се "на място" в този град, този университет, тази специалност?
Сама ли живееш или със съквартирант/и? На общежитие или в апартамент? А как би предпочела?
Обичаш ли да готвиш?
Има ли някакъв навик, който ти се иска да имаш, но нямаш? Какъв е той?
Предпочиташ да стоиш до късно и да ставаш късно или да лягаш рано и да ставаш рано?

SHPAIdURmeN
03-01-2014, 07:22
Защо си избра този ник ?
Били тренирала йога ?
Какво мислиш за мача с Лудогорец ?
Фенка ли си на марката Lexus ?
A какво мислиш относно Кати Пери и раздялата й с Джон Майър ?
Познай от къде се досетих за тези въпроси :D ?

Жокер: погледни на долууу :D

102
03-04-2014, 18:11
аре ве

Hayashi
03-04-2014, 20:33
Защо си избра този ник ? Означава гора на японски, а дълго време се подвизавах из нета като Forest goddess.
Били тренирала йога ? Да.
Какво мислиш за мача с Лудогорец ? Не съм го гледала.
Фенка ли си на марката Lexus ? Не.
A какво мислиш относно Кати Пери и раздялата й с Джон Майър ? Не ѝ следя личния живот.

girlwithblueeyes
03-05-2014, 05:30
1 Любим спорт ?
2 На кой спортист симпатизираш ?
3 Страхуваш ли се от мисълта за война ?
4 А смяташ ли че си достатъчно подготвена ако сес тигне до там?
5 За или против воените действия в Афганистан .
6 Би ли приела бежанци в домът си ?

Hayashi
03-05-2014, 20:04
Съжалявам, че съм те пропуснала! :(

В момента косата ти боядисана ли е, кога започна да се боядисваш? В момента косата ми е след неуспешно черно къносване и май си е изцяло моя цвят.
Чувстваш ли се "на място" в този град, този университет, тази специалност? Със сигурност не се чувствам по-малко на място от в Стара Загора. А за университетът и специалността не мога да кажа още.
Сама ли живееш или със съквартирант/и? На общежитие или в апартамент? А как би предпочела? Сама живея, на квартира. Май предпочитам този вариант.
Обичаш ли да готвиш? Направо мразя.
Има ли някакъв навик, който ти се иска да имаш, но нямаш? Какъв е той? Да, да, да! Да мога да си лягам рано.
Предпочиташ да стоиш до късно и да ставаш късно или да лягаш рано и да ставаш рано? Мога да стоя цяла вечер и да си лягам по съмване без да ми е криво, стига да се наспивам. Да ставам рано мразя.

Hayashi
03-05-2014, 20:08
1 Любим спорт ? Фигурно парзаляне! <3 Въпреки, че съм най-навътре с художествената гимнастика, заради сестра ми.
2 На кой спортист симпатизираш ? Не мисля, че има такъв.
3 Страхуваш ли се от мисълта за война ? Не. Войните съществуват откакто го има човечеството, приемам ги за неизбежни.
4 А смяташ ли че си достатъчно подготвена ако сес тигне до там? С моята липса на зрение и кашкавалени ръце, едва ли. Но пък знам къде да се скрия.
5 За или против воените действия в Афганистан. Не мисля, че мога да съм за или против военни действия.
6 Би ли приела бежанци в домът си? Много зависи дали ми допадат като хора. По-скоро не.

Cооkie
03-06-2014, 22:01
Съжалявам, че съм те пропуснала! :(
...

Няма проблем :) Но ето още един въпрос тогава:
След като ти поразгледах блога, видях, че се интересуваш много от козметика. Мислила си да превърнеш този свой интерес в професия и ако да - как, ако не - защо? :)

Didko_Beats
03-09-2014, 17:33
Пичове , тая тема ще има ли някакво развитие ?

LadyDi
03-09-2014, 17:40
Hayashi, избери си заместник.
Ако не - ние да го изберем?

mayaaa
03-10-2014, 06:48
Hayashi, избери си заместник.
Ако не - ние да го изберем?
Искам аз, искам аз! :D

LadyDi
03-10-2014, 06:56
Искам аз, искам аз! :D

въпросът е останалите да те искат

mayaaa
03-10-2014, 14:58
въпросът е останалите да те искат
Знам, знам, ама все пак да се самопредложа, да не ме забравят. :cool:

nezabelejimata
03-10-2014, 16:15
Иии в крайна сметка какво правим ?!?

Shines
03-10-2014, 17:02
Аз съм съгласен mayaaa да седне на стола. Ще ми бъде наистина интересна :).

102
03-10-2014, 18:01
той е съгласен

Didko_Beats
03-10-2014, 18:37
той е съгласен

:D

Просто слагайте някой 8-)

Shines
03-10-2014, 18:44
Дам, просто казах на мен кой ще ми бъде най-интересен :D :D.

LadyDi
03-10-2014, 19:37
аз лично искам да видя VintageMorphine на стола

но мисля, че е редно първо Hayashi да си каже дали иска някого

102
03-10-2014, 19:43

но мисля, че е редно първо Hayashi да си каже дали иска някого

VintageMorphine ne e li NeutralMilkHotel koito e pyk druga lichnost...?

LadyDi
03-10-2014, 19:46
не знам :)

сложете я на стола и ще разберем

insprbL
03-10-2014, 19:46
ahaha kyw stol prava she i go dadem :D

LadyDi
03-10-2014, 19:47
ahaha kyw stol prava she i go dadem :D

още едно мнение и си аут

102
03-10-2014, 19:51
ахахахахааах тчао питч

insprbL
03-10-2014, 19:52
ne e tva

DisappointedDreamer
03-10-2014, 19:53

отдавна я предложих.

insprbL
03-10-2014, 19:57
отдавна я предложих.
taq q kupiha ve4e v shest na trotoara
druga imash li za predlagane

Didko_Beats
03-12-2014, 18:14
Ари бе хора ... 3 дена се мъдрите кой да яда ... 8-)

102
03-12-2014, 18:50
аде де

bobib94
03-13-2014, 08:45
добър ден!

Hayashi
03-13-2014, 08:46
Никого не искам. :) Слагайте Vintage, ако има желание.

bobib94
03-13-2014, 08:59
Никого не искам. :) Слагайте Vintage, ако има желание.

?

102
03-14-2014, 07:40
Shines ще каже.

Didko_Beats
03-16-2014, 18:40
...

mayaaa
03-21-2014, 09:55
Айде де, колко време се мъдрите кой да сяда на тоя стол...

SHPAIdURmeN
03-21-2014, 10:23
AHahxahhaxh последно като излязох от тази тема Hayashi беше на стола и сега е пак тя. :lol:

Какво е чувството да си за n-ти път на стола (обяснение от над 5 изречения :razz:) ?

102
03-22-2014, 06:47
шпайдърмен на стола
чакаме само Shines da udobri

SHPAIdURmeN
03-22-2014, 09:15
^ Число-то да бъде (102)

Които е за, да спами хехехе :razz:

seek&destroy
03-22-2014, 19:25
шпайдърмен на стола
чакаме само Shines da udobri

Нееее

Аре Vintige, супер интересна е, сти'а с тия измислени герои.

SHPAIdURmeN
03-22-2014, 19:58
Нееее

Аре Vintige, супер интересна е, сти'а с тия измислени герои.

Т'ва е то на човек му трябват да го омаят с две три думички и вече е на 7-мото небе :D :D

anonymous895156
03-23-2014, 14:59
аз съм за майчето 8)

Lilanda
03-23-2014, 16:55
Какво се случва с тази тема? :?

Night Star
03-23-2014, 17:06
Айди вече следя ви темата от другия акаунт... Айди кой ще е на столла... И аз предлагам Vintige

girlwithblueeyes
03-24-2014, 10:05
Айде ще сяда ли някой на тоя стол вече ?

SHPAIdURmeN
03-24-2014, 12:17
Няма админ, няма никои на стола.

Кои иска да се изяви, като Селският Цар Иво ( я да видим кои има 6 по История) :D

bobib94
03-24-2014, 13:48
Айде ще сяда ли някой на тоя стол вече ?

аз си седя на моя стол :D

Night Star
03-24-2014, 16:11
Такаа, има ли желаещи ако не давайте да гласуваме като давате предложения..

Fisherman
03-24-2014, 16:22
хаяши,верно ли времето в париж е по-хубаво от тва в България?

mayaaa
03-25-2014, 19:27
Такаа, има ли желаещи ако не давайте да гласуваме като давате предложения..
Аз от супер много време съм казала, че искам, ама, ако искате Vintige, нека е тя.

SHPAIdURmeN
03-25-2014, 21:19
Айде mayaaa да седне, че за разлика от другите, тя е най-активна. Съгласни има ли ?

TheDevilInMe
03-26-2014, 07:15
Айде mayaaa да седне, че за разлика от другите, тя е най-активна. Съгласни има ли ?

И аз съм за нея :)

Shines
03-26-2014, 07:37
И аз съм съгласен mayaaa да седне на стола. Ще ми бъде наистина интересна :).
.

LadyDi
03-26-2014, 07:51
добре, айде слагам мая

DisappointedDreamer
03-26-2014, 13:14
Харесвам!

Как се казваш?
На колко години си?
От кои човешки качества се възмущаваш?
Хората умеят ли да се променят?
Откъде идва чувството ти за хумор?
А самото чувство за хумор?
Откъде идва креативността?
А кои са родителите на въображението?
Какво искаш да учиш?
Как обичаш да прекарваш времето си?
Даваш ли оценки на дните си (примерно, днес е 5-ца, защото не свърших това и онова, и защото се чувствам тъжна)?
Какво мислиш за правото на избор? Съществува ли?
Ние ли сме тези, които управляват живота си?
Религиозна ли си?
Какво смяташ за тези, които са?

bobib94
03-26-2014, 15:40
Аз от супер много време съм казала, че искам, ама, ако искате Vintige, нека е тя.

Мая ти ли си? познавам тее

mayaaa
03-26-2014, 20:35
Харесвам!

Как се казваш? Мая
На колко години си? В профила ми пише... мисля.
От кои човешки качества се възмущаваш? Слаба воля, бих казала. Като цяло, волята за мен винаги е била едно от най-важните качества и винаги съм се опитвала да я развивам. И в този ред на мисли, слабата воля е нещо, което винаги съм мразила.
Хората умеят ли да се променят? Да, според мен, всеки може да са промени и поправи.
Откъде идва чувството ти за хумор? Не съм се замисляла, но първото, което ми идва на ум е, че се стремя да не гледам на нещата толкова на сериозно. Умея да се шегувам и със себе си, вместо да се дразня за глупости.
А самото чувство за хумор? Не мисля, че е много по-различно. Може би, от самоиронията и умението да гледаш на нещата от позитивна/забавна страна. Добре, май започнах да се повтарям.
Откъде идва креативността? От желанието да си различен/уникален.
А кои са родителите на въображението? Желанието за разнообразие, това да достигнеш нови хоризонти.
Какво искаш да учиш? Не съм се насочила към конкретна специалност. Със сигурност ще е нещо пряко или косвено свързано с точните науки. Искам да се развия в информатиката, но нещо не се виждам като програмист. Има време да си събера парчетата от пъзела.
Как обичаш да прекарваш времето си? Ооо, много неща обичам, само нямам достатъчно време за всички. Обичам да съм с приятели, обичам random разходките сама или с компания, обичам да рисувам (въпреки, че не претендирам, че мога), да чета, да слушам музика, да гледам филми...
Даваш ли оценки на дните си (примерно, днес е 5-ца, защото не свърших това и онова, и защото се чувствам тъжна)? Всъщност това е идейно. Иначе, може да се каже, но не по някакви определени критерии/оценки. Сравнявам си "постиженията". Имам предвид, например, правя нещо през даден ден/уикенд/ваканция и го съпоставям с това, което съм направила предишният ден/уикенд/ваканция, опитвайки се да постигна напредък. Не съм особено убедена, че го обясних добре.
Какво мислиш за правото на избор? Съществува ли? И да, и не. Фактически всички имаме право на избор, стига нашият избор да не пречи на правото на хората около нас. Много пъти обаче следваме някакви общоприети "норми" и правим избора си, само защото всички правят този избор и си въобразяваме, че наистина сами сме направили избора си.
Ние ли сме тези, които управляват живота си? Да, да и пак да! Никой не може да ни помогне, ако ние не го правим и никой не може да ни навреди така, както сами можем да си навредим. Другото са само извинения.
Религиозна ли си? Не бих казала или по-скоро не робувам на определена религия. Вярвам в нещо и дори сама не мога да го определя. Не обичам църкви, самата атмосфера не ми влияе добре. Ходя изключително рядко, но не смятам, че това е грешно. Не обичам и икони, пак по същият начин ми влияят, не знам защо. Единствената която имам е с размери малко по-големи от марка. Не смятам обаче, че такива "знаци" са необходими, за да те чуе Бог (дори не съм убедена, че трябва да наричам така това, в което вярвам) в точния момент.
Какво смяташ за тези, които са? Всеки може да си вярва в каквото си прецени и не мисля, че има правилна или грешна вяра. Единствено ми е неприятно, ако се опитват де ме убедят, че аз съм в грешка, че тяхната вяра е неоспорима и аз не почитам Бог. Както аз не им казвам в какво да вярват, така и те нямат право да го правят.

Еее, доживях и аз. ^^

DisappointedDreamer
03-27-2014, 07:01
Ако си на 16 години, то ти си се регистрирала тук на 13. Защо? Какво видя във форума?
Защо остана?
Коя зодия си?
Вярваш ли, че сънищата се сбъдват?
Как определяш себе си в една компания - лидер или слушател?
Какво означава да си лидер?
Лидерите имат ли право да грешат?
Опиши своята компания от приятели с три думи.
Кое качество в себе си харесваш?
А кое не?
Можем ли съзнателно да се променим?
Как идва промяната? Какво я отключва /освен възрастта?

granger
03-27-2014, 08:06
Вярваш ли в съдбата, защо?
Какви са твоите пороци?
Какви книги обичаш да четеш?
Мислиш ли,че има задгробен живот?
На какво най-много държиш в един човек?

Shines
03-27-2014, 08:09
1.От какво се страхуваш?
2.Имаш ли любима книга/автор?
3.Кои са трите неща, с които се гордееш най-много в живота си?
4.Какви са твоите цели в живота?
5.Какво е за теб любовта?
6.Какво мислиш за директността? Мислиш ли, че понякога е по-добре да не сме толкова директни или истината с цената на всичко?
7.Изпитваш ли носталгия към миналото?
8.Какво би те разчувствало най-много?
9.Кое е най-щурото нещо което някога си правила?
10.Ако имаше вълшебна пръчица, какво би направила?
11.Обичаш ли да спиш до късно?
12.Лесно ли прощаваш?
13.Влизаш ли в други форуми? Ако да какви?
14.Какво обичаш да си похапваш най-много?
15.За какво си мислиш вечер, преди да заспиш? А сутрин, след като се събудиш? Утрото по-мъдро ли е от вечерта?

rosi_to
03-27-2014, 17:18
Мнение за Хитлер и анархията?
А за илюминатите?
За или против брачната клетва? ( за запазване на девственост до брака)
Любим сос?
Любима пица?
хихихи.. ^^

SonataArctica
03-27-2014, 17:48
Имаш ли някаква връзка с Хамилкар? 8-)
Как попадна на Соната? Коя песен ти е сегашния фаворит?
Балади или нещо по-бързо?
Как започна да слушаш такъв тип музика?
Практикуваш ли някакъв спорт?
Любим спорт и защо?
Ранен детски спомен?
Кротко дяте ли си била?
Напивала ли си се жестоко?
Любим алкохол?
Пиеш ли често? С причина или без?
Пушиш ли?
Пробвала ли си наркотици?
Най-омразен модератор? 8-)
Има ли нещо расистко в теб?
Към какво ще се целиш след като завършиш - пари или нещо, което ще харесваш да правиш?
Къде би искала да учиш?
Следваш ли някаква идея/идеология?
Какво би искала да постигнеш в живота си?
За/против аборта - обоснови се.

mayaaa
03-27-2014, 21:51
Ако си на 16 години, то ти си се регистрирала тук на 13. Защо? Какво видя във форума? По-зле. На 15 съм и съм се набутала във форума още от 12. :cool: Нещо се случва с настройките на профила ми. Иначе тогава си падах малко drama queen и си търсих съвети за "любовта на живота ми". А и не бях писала във форуми да този момент и ми беше любопитно.
Защо остана? Хареса ми да пиша във форум. Могат да се намерят много интересни неща и е за предпочитане пред поредната малоумна игра.
Коя зодия си? Везни.
Вярваш ли, че сънищата се сбъдват? Не. Сънищата може да са много интересно нещо, но са само в главата ни, изкривените представи на подсъзнанието.
Как определяш себе си в една компания - лидер или слушател? И двете в различни случаи.
Какво означава да си лидер? Да заслужиш и получиш респект от хората около теб.
Лидерите имат ли право да грешат? Човешко е да се греши. По-важно е да признаваш и поправяш грешките си (и това не се отнася само за лидерите).
Опиши своята компания от приятели с три думи. Импулсивни, положителни, истински.
Кое качество в себе си харесваш? Харесвам волята си и умението да се забавлявам.
А кое не? Желанието да съм перфектна, притеснителността си, мързелът.
Можем ли съзнателно да се променим? Да, можем.
Как идва промяната? Какво я отключва /освен възрастта? Компанията, в която се намираме или чувството, че не сме удовлетворени от себе си/живота си.
Бау.

mayaaa
03-27-2014, 21:52
Вярваш ли в съдбата, защо? По-скоро не. За мен това е едно добро извинение за неуспехите на хората.
Какви са твоите пороци? Пия.
Какви книги обичаш да четеш? Научна фантастика, horror, драма. Преди 2-3 години се бях зарибила по "чиклит" книгите, но май ми мина мерака да ги чета.
Мислиш ли,че има задгробен живот? Изключително интересно ми е да чета теории за живот след смъртта, интервюта с хора завърнали се от "онзи свят" и тн, но избягвам да се замислям дали всъщност вярвам или не.
На какво най-много държиш в един човек? Искреността.

1.От какво се страхуваш? Първото, което ми изплува в ума са паяци. :D И все пак предполагам, че говорим за далеч по-сериозна неща, така че от самотата, от провала (във всички аспекти).
2.Имаш ли любима книга/автор? Галактическа болница на Джеймс Уайт. Също "Малкият принц" и мнооого от книгите на Стивън Кинг. :D
3.Кои са трите неща, с които се гордееш най-много в живота си? С това, че съм намерила истински приятели, че уча в едно наистина добро училище... Не мога да си формулирам конкретно третото нещо, но като цяло постиженията и личните ми победи в различни области.
4.Какви са твоите цели в живота? Да завърша с достатъчно добър успех и да вляза в университет, в който искам. Да се специализирам в това, в което съм добра и слабите ми страни (като езиците, например) да не ми попречат. Да изградя стабилно семейство, въпреки че не е задължително.
5.Какво е за теб любовта? Зависимост към даден човек. Това, естествено, е много общо описание, но не мисля, че мога да я предам по-добре с думи.
6.Какво мислиш за директността? Мислиш ли, че понякога е по-добре да не сме толкова директни или истината с цената на всичко? Едното не изключва другото. И все пак, ако трябва да избера истината винаги ще е на първо място за мен.
7.Изпитваш ли носталгия към миналото? Да, определено. Преди да съм се усетила детството се опитва да ми се изплъзне, а давам много за още една игра на дама или криеница! :)
8.Какво би те разчувствало най-много? Разчувстват ме малки, но добри и мили постъпки. Може да е човек, който е седнал да проведе истински разговор с някой просяк без да си мисли кой го гледа, без да си каже "Горкият човек.", отминавайки го и забравяйки за него след 5 минути; някоя възрастна жена, която храни гълъбите в близкия парк и още много примери.
9.Кое е най-щурото нещо което някога си правила? Сещам се за две неща, но може би, как избягахме с една приятелка вечерта след едно от състезанията ми. Отидохме в друг хотел на стабилно разстояние от нашия и си направихме якият купон като цяло. :D Прибирахме се в 4:00 почти умрели от студ. Дори може да се каже, че ни се размина. :D
10.Ако имаше вълшебна пръчица, какво би направила? Бих искала да отида някъде, където никой не ме познава, където ще си почина от всекидневието. Но без никой да се чуди къде съм и какво се случва с мен, един вид да спра времето, но не на мястото, където ще отида, а само за близките ми, приятелите, роднините, училището и всички, които ще са заинтересовани от местоположението ми. :D
11.Обичаш ли да спиш до късно? Ооооо, да!! На моменти дори си разменям деня и нощта, но се старя да ставам в едно приемливо време.
12.Лесно ли прощаваш? Зависи какво се има предвид. Не съм от хората, които не биха говорили с месеци на ядосалите ги, но малко или много ще ми се промени отношението. За да простя ми е достатъчно да си излея яда и после ще ми мине, но съм доста злопаметен човек.
13.Влизаш ли в други форуми? Ако да какви? Като смениха дизайна на teenproblem-а се преместих за година и малко в kaprizen.com и още влизам от дъжд на вятър, но далеч не ми харесва толкова. Форумът е доста умрял, преобладаващата част от пишещите са момичетата по 13 години. А и тук е просто по-различно и всички си се познавате. :D Преди около година teenproblem-а започна да ми липсва и малко по малко се върнах. А и вече си ми харесва дизайна! :D Тук-там пиша и по други форуми, но мнооооого рядко.
14.Какво обичаш да си похапваш най-много? Не знам дали шоколадът се брои за храна, но мисля, че е редно да го спомена. :D Иначе пилешко (и не само) месо в различни форми.
15.За какво си мислиш вечер, преди да заспиш? А сутрин, след като се събудиш? Утрото по-мъдро ли е от вечерта? Вечер обикновено обмислям случилото се през деня и следващия ден. Тогава мога да си помисля на спокойствие и да си анализирам събитията. Сутрин мислите ми се въртят около храна, училище и още сън. :D Принципно не съм съгласна с това твърдение, но при насъбрали се прекалено много неща за един ден определено сутрин се мисли по-трезво.

Мнение за Хитлер и анархията? Хора, които много са си повярвали, но за жалост илюзиите им са довели трагични събития. Лудостта си има много фирми...
А за илюминатите? Същата работа в общи линии.
За или против брачната клетва? ( за запазване на девственост до брака) Против. Плюс това, че бракът изобщо не е задължителен според мен.
Любим сос? Кетчуп.
Любима пица? Маргарита.
хихихи.. ^^

Имаш ли някаква връзка с Хамилкар? 8-) Хах, не.
Как попадна на Соната? Коя песен ти е сегашния фаворит? Просто срещах на различни места името на групата и веднъж ми излезе в песните отстрани на YouTube клеповете, та реших да видя за какво става въпрос. Останах доста по-очарована отколкото предполагах. :cool: А за любима не мога да кажа, но много ми харесаха 8th Commandment, The Wolves Die Young, Wolf & Raven, Replica, Letter To Dana... Love също е много хубава, не мисля, че съм слушала подобна песен преди.
Балади или нещо по-бързо? Много зависи от настроението. Може би, по-бързо, но трябва да призная, че има някои у.н.и.к.а.л.н.и балади.
Как започна да слушаш такъв тип музика? Попаднах в такава компания. Малко по малко започнах да слушам някои от любимите им групи и се зарибих. Това е било в рамките на 2-3 години. Преди това не бих казала, че не ми е харесвала такава музика. Просто... де да знам, не съм се сещала да я слушам, може би. :D По принцип не се ограничавам до някой стил музика, но този ми е любим.
Практикуваш ли някакъв спорт? Фитнес, ако се брои за вид спорт.
Любим спорт и защо? Не съм особено спортна натура, не обичам да тичам, не обичам спортовете от типа на волейбол, баскетбол. Като любим бих посочила плуване, но това не значи, че съм особено добра. Харесвам самото чувство на свобода, усещането за лекота.
Ранен детски спомен? Игрите на Yu-Gi-Oh в детската градина. Нямаше такова забавление просто! И никой наистина не знаеше правилата, но въпреки това го играехме постоянно. :cool:
Кротко дяте ли си била? Бях сравнително послушна, но баш "кротка" не бих се определила. А бе, диване съм си била. :D
Напивала ли си се жестоко? Веднъж, но не ми харесва да съм до толкова пияна. Да пия половин час и следващия ми спомен да е как се събуждам на random място не е за мен. Харесва ми да имам спомени макар и малко накъсани. Иначе някак си ми се губи удоволствието.
Любим алкохол? Текила или водка. С най-чист вкус са и това ми харесва. Афтършокът също не е лош, ама ще си помисля за отговора си отново като се напия с него, защото до сега не съм имала тази възможност. :cool:
Пиеш ли често? С причина или без? Пия през 2-3 месеца, през лятото по-често. Като цяло пия без причина, просто за събирането и купона, но това жестоко напиване си беше с причина, въпреки че не беше предвидено за такова.
Пушиш ли? Цигари не! Пробвала съм, но изобщо не ги харесвам, нито пък идеята да съм ходещ пепелник. Пуша наргиле, въпреки че от доста време не съм.
Пробвала ли си наркотици? Пробвала съм трева, ако я смяташ за наркотик. Не ми е харесала особено (сравнявайки с алкохола), но си има и своите плюсове.
Най-омразен модератор? 8-) Нямам. Може би, ако имахме по-сериозна модерация щеше да има някой който да не ми харесва, но сега са ми много по-омразни спамарите.
Има ли нещо расистко в теб? Не. Никога не съм разбирала това да оценяваш хората, заради тяхната раса и външни белези.
Към какво ще се целиш след като завършиш - пари или нещо, което ще харесваш да правиш? Много се надявам да мога да комбинирам и двете. Вероятно бих избрала второто, ако не мога да ги съчетая. Все пак живеем един живот, колкото и банално да звучи това.
Къде би искала да учиш? Извън България, може би, Англия или Америка.
Следваш ли някаква идея/идеология? Не.
Какво би искала да постигнеш в живота си? Някъде нагоре имаше въпрос за целите в живота ми. Мисля, че е едно и също.
За/против аборта - обоснови се. За! Не смятам, че е от значение, че ембрионът е човек, а щом се е стигнало до желание за аборт, то вероятно няма да има достатъчно добри условия за живот и развитие.
Manah-manah...

stynioo
03-27-2014, 22:17
Стремиш ли се да си различна?

Ако да , успяваш ли?

Ако не , защо?

DisappointedDreamer
03-28-2014, 05:22
Без да те обиждам, ама като чуя 15 годишна с порок "пиене" ме напушва на смях. Колко пиеш и колко често? 'Щото вие може да се събирате с Пенка два пъти в месеца, ама...

Другото, което е не знам как ги определи като истински приятели. Разбира се, може да се познавате от Х на брой години и да сте "минали през много" ама... Нищо не дава по-сигурна гаранция от това ти да ги напуснеш и те пак да са твои и истински. Казвам го от личен опит с приятелство 6+ години, което пропадна ей така.

// и все пак, допадаш ми! :Д ще питам още.

TheDevilInMe
03-28-2014, 05:40
Имаш ли любим сериал ?
Научил ли те e на нещо в реалния живот ?
Била ли си влюбена ?
Вярваш ли в брака и защо ?
Способни ли са хората истински да прощават ?
Какво най-много харесваш в себе си ?
Кучета или котки ?
За или против си смъртното наказание и защо ?
Любимият ти сезон е... ?

Засега това е от мен :)

DisappointedDreamer
03-28-2014, 05:55
Брр! Харесваш ми, но си прекалено категорична в изказванията си, което е нормално, предвид че и аз бях такава на твоята възраст.

В тоя ред на мисли, обаче,

Вярваш ли в съдбата, защо? По-скоро не. За мен това е едно добро извинение за неуспехите на хората.

Съдбата не е свързана само и единствено с "неуспехите на хората". Тя може да е причината за запознанството ти с приятелите/половинката. Самият факт, че с такава готовност намесваш думата "успех" в почти всеки твой отговор тук, ме навява на мисълта, че те е страх от неуспехите. Защо? Какво за теб е успех? Каква форма има? Какво чувство ни дава?

SonataArctica
03-28-2014, 12:23
Кажи какво знаеш за илюминатите и масоните. Не е нужно да е дълго.

mayaaa
03-28-2014, 17:57
Стремиш ли се да си различна?

Ако да , успяваш ли?

Ако не , защо?
Не бих казала, че се стремя. Смятам, че съм различна до някаква степен, от гледна точка на това, че не се опитвам да се правя на някой друг, не подражавам на никого.

Без да те обиждам, ама като чуя 15 годишна с порок "пиене" ме напушва на смях. Колко пиеш и колко често? 'Щото вие може да се събирате с Пенка два пъти в месеца, ама... Очаквах такава реакция и мислих още тогава да обясня какво имам предвид, но реших да не изпадам в излишни подробности. Знам, че не съм голяма и не се опитвам да се правя на такава. Не пия често, нито много, но просто това беше най-близкото до "порок", за което се сетих на момента.

Другото, което е не знам как ги определи като истински приятели. Разбира се, може да се познавате от Х на брой години и да сте "минали през много" ама... Нищо не дава по-сигурна гаранция от това ти да ги напуснеш и те пак да са твои и истински. Казвам го от личен опит с приятелство 6+ години, което пропадна ей така. Може да греша, може да се разочаровам от тях, не го отричам. И все пак не смятам, че трябва да ги тествам, не ми трябва "гаранция". Определям ги като истински не толкова, заради проблемите или радостите, през които сме минали, а по-скоро заради малките неща, на пръв поглед маловажните жестове. Просто ги чувствам като хора, на които мога да се доверя във всеки един момент и нямам някакви изградени критерии, за да ги приемам като такива. И аз имам пропаднало дългогодишно приятелство зад гърба си, но това не означава, че цял живот трябва да се съмнявам в хората около мен.

// и все пак, допадаш ми! :Д ще питам още.

Имаш ли любим сериал ? По принцип не обичам много да гледам сериали. Единственият, на която съм следила всички серии е "Малки сладки лъжкини", така че май може да ми мине за любим.
Научил ли те e на нещо в реалния живот ? Честно, не мисля, че прелива от мъдрост. :D От такава гледна точка не е кой знае какво и мисля, че не може да ми послужи за нещо повече от убиване на време. Иначе има доста добри моменти.
Била ли си влюбена ? Не съм убедена какво да отговоря. В съзнанието ми изплува някакъв образ, имала съм човек, който ми е бил сериозна слабост, но дали съм била истински влюбена... Тогава си мислих, че съм.
Вярваш ли в брака и защо ? Според мен бракът е само формалност. Да, знак на обич е, но не мисля, че е необходим, за да изразиш любовта си към дадения човек.
Способни ли са хората истински да прощават ? Хората могат да прощават, ако им дадеш достатъчно време за това. Това може да са седмици, месеци, години... И все пак има постъпки, които не заслужават да бъдат простени.
Какво най-много харесваш в себе си ? Мисля, че се припокрива с други отговори, но волята си и способността да не гледам на нещата прекалено насериозно.
Кучета или котки ? По природа съм си животнолюб, но към котките имам слабост.
За или против си смъртното наказание и защо ? Против. Винаги съм смятала, че едни 30-40 или повече години прекарани в затвор са далеч по-сурово наказание от смъртта.
Любимият ти сезон е... ? Пролет. Хем е прохладно, хем е слънчево. На където и да се обърнеш има цъфнали дървета. Невероятно е! ^^

Засега това е от мен :)

Брр! Харесваш ми, но си прекалено категорична в изказванията си, което е нормално, предвид че и аз бях такава на твоята възраст. Само да кажа, че докато отговарях на въпросите се чудих дали не се изказвам прекалено категорично. Не съм убедена напълно в твърденията си и извън тази тема не бих се изразявала така. Просто реших, че и подходящо за случая, след като трябва да кажа само и единствено моето мнение тук. И пак казвам: това не значи, че съм сигурна в правотата си.

В тоя ред на мисли, обаче,

Съдбата не е свързана само и единствено с "неуспехите на хората". Тя може да е причината за запознанството ти с приятелите/половинката. Самият факт, че с такава готовност намесваш думата "успех" в почти всеки твой отговор тук, ме навява на мисълта, че те е страх от неуспехите. Защо? Какво за теб е успех? Каква форма има? Какво чувство ни дава?
Не съм имала предвид, че е свързана само с неуспехите. Мисълта ми беше, че доста често се използва като извинение. Хората не успяват да се справят с нещо и си казват, че явно така им е било писано. Иначе да, има нещо вярно в това, че ме е страх от неуспехите или поне тогава, когато са необратими. Успех за мен е да избирам правилния път и да се справям с препятствията по него и това, че една малка грешка точно в тези години може коренно да промени живота ми в бъдеще ме кара да се притеснявам.

Кажи какво знаеш за илюминатите и масоните. Не е нужно да е дълго.
Накратко илюминатите са тайно общество, което цели нов световен ред и власт над цялото човечество. Смята се, че голям брой от световните лидери са били илюминати, но не знам до колко е вярно. Имат за цел да унищожат религията и националната идентичност, за да се създаде свят с едно правителство. Както казах, хора, които много са си повярвали. :D
Масоните също са общество, но не знам до колко се приемат за "тайно". И за тях има теории за световни конспирации и прочие, но целите им, може да се каже, че са за "един по-добър живот" (за хората в обществото, а не в глобален мащаб). Почитат някакво "Върховно Същество", което май сами не знаят какво точно е. :D
Малко с пренебрежение гледам на това или така може да се тълкува, но просто идеите за различните конспирации ме връщат към филма "Красив ум"... Естествено, може и да не съм права.

DisappointedDreamer
03-28-2014, 18:22
Оо, никой не е казал, че трябва да ги "тестваш". И все пак, обяснението ти с малките нещица/мигове/жестове не мога да разбера, защото при мен тези неща важат и при напълно непознати за мен хора.

Каква грешка допусната сега в живота ти би могла да те накара да се притесняваш?
Защо наричаш такова хипотетично действие грешка? //изключвам наркотиците, бременност и т.н. :Д

G3GaSa
03-28-2014, 18:28
Макар, че не си ми мнол симпатична, щъ цитирам.

Какво се случва с тази тема? :?

Ауе да уе? какво се случи тука?
Уж мая беше на столЪ "големия стол"
Пъ ся кво стааа?
Да не би, да е трол?

Обяснете ми веднага, ама колкото се може по-бързо!

G3GaSa
03-28-2014, 18:29
Оо, :Д

Ш кво стана?

102
03-28-2014, 18:38
случайно фамилията ти да е манолова ?

mayaaa
03-28-2014, 19:01
Каква грешка допусната сега в живота ти би могла да те накара да се притесняваш? Не смятам, че съм допускала наистина необратими грешки. Ядосвам си се тук-там за някои неща, но не е нещо, което не се поправя.
Защо наричаш такова хипотетично действие грешка? //изключвам наркотиците, бременност и т.н. :Д Имам предвид предимно за образованието си. Аз не съм сигурна какво ще ми скимне след 10 минути, а какво остава за желанията ми след 10 години. :D И тогава ще е грешка, ако съм си избрала да уча нещо, което няма да ми е интересно нататък, избрала съм си неподходящите учебни заведения и тн.

Ауе да уе? какво се случи тука?
Уж мая беше на столЪ "големия стол" Тук съм си.
Пъ ся кво стааа?
Да не би, да е трол? Как пък ме изкара трол? :D

Обяснете ми веднага, ама колкото се може по-бързо!

случайно фамилията ти да е манолова ?
Не. :cool:

G3GaSa
03-28-2014, 19:06
Как пък ме изкара трол? :D

Е не съм "извинявам се"

Аз познавам една Мая, учихме заедно :cry: беше красива, но бях влюбен в една Елена 8-) и тя у мене...
Както и да е...
Но тя е от Варна и м/у е по-голяма от теб, 92-набор е.

Извод: Ти нямаш нищо общо..

galaxy29
03-28-2014, 19:36
оф, обърках темата :Д

stynioo
03-29-2014, 10:31
Искаш ли да си богата?

mayaaa
03-29-2014, 17:32
Искаш ли да си богата?
Не бих казала. Искам да печеля една прилична сума, но не и да съм богата.

stynioo
03-29-2014, 17:58
Коя е най-голямата лъжа , която си казвала?

li0n
03-30-2014, 16:36
Коя е най-тъпата реплика, която ти е казвал мъж?

mayaaa
03-30-2014, 18:39
Коя е най-голямата лъжа , която си казвала?
Не се сещам за най-голяма. Като цяло лъжа за дреболии.

Коя е най-тъпата реплика, която ти е казвал мъж?
Че ми е вързал тенекия, защото му било много далече мястото където се бяхме разбрали... Като цяло оправданията не му бяха силната страна. :D

П.П. Ако съм ви омръзнала може да ми търсите заместник.

Didko_Beats
03-30-2014, 18:48
Чакай бе ти вчера седна 8-)

Имаш ли търпението?
Би ли се борила за момче?
Нахална ли си?
Можеш ли да готвиш? :D
Kво обичаш да пиеш?
А да пееш?
В България ли искаш да си останеш?
По какъв начин си представяш бъдещето си?

102
03-30-2014, 19:09
че ти изобщо контактувала ли си с мъж различен от баща ти и учителите ти
нещо не се връзва

SHPAIdURmeN
03-30-2014, 21:00
^ Числото рули :D

mayaaa
03-30-2014, 23:34
Чакай бе ти вчера седна 8-) Не е вчера, ама айде.

Имаш ли търпението? По принцип не съм особено търпелив човек, но... уча се, да кажем. :cool:
Би ли се борила за момче? Винаги ми е било супер странно това да се "бориш за някого". Имам предвид, не мога да му кажа какво да чувства, кой да харесва.
Нахална ли си? Може да се каже. :D
Можеш ли да готвиш? :D Аааа, не! Пълна трагедия съм. Последният ми опит беше да си сваря яйца и обърках времето, през което трябва да ги държа. :lol:
Kво обичаш да пиеш? Предполагам, трябва да го приемам като общо, а не за алкохол, но ако греша съм писала някъде нагоре за това. Обичам студен чай, кола, фреш...
А да пееш? Мне, не мога да пея, ако това е въпроса. :D
В България ли искаш да си останеш? Да уча - не, но след като завърша се надявам да се върна. Или пък не. Не съм сигурна.
По какъв начин си представяш бъдещето си? С прилична работа, верни приятели и надявам се, развила се в нещата, които искам и обичам.

че ти изобщо контактувала ли си с мъж различен от баща ти и учителите ти
нещо не се връзва
Момчетата не ги ли приемаш за мъже или те са някаква неидентифицирана извънземна раса?

SHPAIdURmeN
03-31-2014, 17:28
Facebook или Tweeter ?

Какво знаеш за депресията ?

Бързаш ли да съдиш ?

Мислиш ли, че отговарянето на всички тези въпроси, които хората ти задават. Биха ти помогнали до една степен да преоткриеш малка част от себе си ?

Добра ли си по математика ?

Мнението ти за математиката ?

Какво знаеш за шамбала(освен издателството) ?

Според теб колко вида интелигентност има ?

Любим герой от любим сериал ?

mayaaa
04-01-2014, 14:54
Facebook или Tweeter ? Facebook

Какво знаеш за депресията ? Непрекъсната меланхолия. Един голям процент от хората, които смятат, че са в репресия просто драматизират, за да им се обърне внимание.

Бързаш ли да съдиш ? Понякога, но се опитвам да не си правя прибързани изводи за хората.

Мислиш ли, че отговарянето на всички тези въпроси, които хората ти задават. Биха ти помогнали до една степен да преоткриеш малка част от себе си ? Всъщност темата се оказа даже доста полезна за мен. Имаше уж важни неща, за които изобщо не се бях замисляла, дадох си сметка колко недообмислено отговарям понякога и въобще колко наивни представи имам за някои неща. Това за има-няма 50 въпроса са си доста "открития". :D

Добра ли си по математика ? Като цяло да.

Мнението ти за математиката ? Мнение... Еми, наука като наука. :cool: Не е лош предмет, въпреки че малко хора го оценяват.

Какво знаеш за шамбала(освен издателството) ? Митологична (будистка :D) местност в Хималаите. Интересното е, че в съзнанието ми първоначално изплуваха "Странджанската Шамбала" (село Българи) и "гривна Шамбала". :cool:

Според теб колко вида интелигентност има ? Не мисля, че интелигентността се дели на видове. Е, може би вродена и "придобита", но колкото и интелигентен да си роден, ако не си развиваш това качества, грам полза нямаш от него.

Любим герой от любим сериал ? Спенсър от лъжкините. Умна, самоуверена, с характер и воля. Как да не я обича човек? :D Също, може би, Габи от Отчаяни съпруги. Кучка е, но само на нея й отива да бъде такава.

Джаф! :3

Euler
04-02-2014, 13:36
Кое е първото нещо, което изплува в главата ти, когато чуеш изкуство?
Какво определяш като "хубаво тяло" за жена?
Зебрите черни на бели райета ли са или обратното?

li0n
04-02-2014, 13:48
Ако имаше всичките пари на света кое щеше да е първото нещо, което да си купиш?
Вярваш ли в живота след смъртта? Какво според теб се случва с душата на човек, след като си отиде?

Btw съм доброволец за стола след Мая.
Ако ме искате, де.

102
04-02-2014, 16:33
аь уеихд ьие яп,хь
така де
аре верно смяна

mayaaa
04-02-2014, 20:03
Кое е първото нещо, което изплува в главата ти, когато чуеш изкуство? Моливът срещу фотоапарата. :cool: Обожавам цялата поредица снимки!
Какво определяш като "хубаво тяло" за жена? Това някъде го казах скоро. На мен ми харесват фитнес тип тела или "бикини фитнес". Любими са ми Ана Делия и Екатерина Усманова. Джен Селтър също е уникална. Иначе това ми е идеала за тяло: http://i.imgur.com/KCcN7V0.jpg?1
Зебрите черни на бели райета ли са или обратното? Винаги съм си мислила, че са бели на черни райета по някаква причина. :cool: Иначе се сетих за подписа на една съфорумка (или съфорумник, не помня): "Животът е като забра - черно, бяло, черно, бяло, задник." Почувствах се длъжна да го спомена. :D

Ако имаше всичките пари на света кое щеше да е първото нещо, което да си купиш? Честно, не знам. В съзнанието ми не изплува нищо, което много да искам в момента. Амааа дайте ми всичките пари и ще намеря за какво да ги използвам. :D
Вярваш ли в живота след смъртта? Какво според теб се случва с душата на човек, след като си отиде? Мисля, че го казах, но нито вярвам, нито не вярвам. Много обичам да чета теории за живот след смъртта, за духове и тем подобни паранормални, но предпочитам да не се замислям вярвам ли или не.

Btw съм доброволец за стола след Мая.
Ако ме искате, де. Аз нямам против, но много ми се иска да видя BaffaLsc, ако тя и другите искат.
Bang!

102
04-03-2014, 07:27
да ве
да четем за фитнеси от момиче
повърня

TheDevilInMe
04-03-2014, 07:32
И на мен ми се сяда по някое времи. :cool:

bobib94
04-03-2014, 08:11
ако остане и време за мене :P

SHPAIdURmeN
04-03-2014, 21:39
69 :3

mayaaa
04-04-2014, 19:07
Айде казвайте кой да слагаме, де. От тези, които изявиха желание най-много искам TheDevilInMe, така че ако има съгласни я слагайте.

stynioo
04-04-2014, 19:24
лион

Didko_Beats
04-04-2014, 19:44
Слагайте SHPAIdURmeN ... :D

mayaaa
04-06-2014, 00:45
Айде, LadyDi, да сложи някой на стола, защото пак ще се получат 20 дни без никой да седне.

Lilanda
04-06-2014, 00:59
Сложи ти, ти си на стола..

mayaaa
04-06-2014, 12:39
Ми аз казах TheDevilInMe, но докато няма името отгоре не мисля, че някой ще се сети да реагира.

Lilanda
04-06-2014, 12:44
Емм пиши ѝ на лично, пък като се появи някой модератор ще смени името.

Даже ще ѝ задам няколко въпроса. 8-)

Как се казваш?
От къде си?
Защо се регистрира във форума?
Какво те задържа тук?
Какво значи ника ти за теб?

TheDevilInMe
04-06-2014, 13:10
Емм пиши ѝ на лично, пък като се появи някой модератор ще смени името.

Даже ще ѝ задам няколко въпроса. 8-)

Как се казваш?
От къде си?
Защо се регистрира във форума?
Какво те задържа тук?
Какво значи ника ти за теб?

Кристина :)
Пловдив, майна сити :D
Беше доста отдавна, но до колкото си спомням имах нужда от съвети за "любовните" ми проблеми, колко тривиално нали... ;d
Може би това, че има много интересни и колоритни хора, има какво човек да научи от другите, както и да им помогне съответно.
Ника ми идва от име на песен http://www.youtube.com/watch?v=1PK5iIvlgyI

mayaaa
04-07-2014, 13:07
На колко години си?
Какво учиш/работиш?
Предпочитания към стилове музика?
Опиши се с три думи?
Обичала ли си истински?
Имала ли си сериозни връзки?

TheDevilInMe
04-07-2014, 14:15
На колко години си?
Какво учиш/работиш?
Предпочитания към стилове музика?
Опиши се с три думи?
Обичала ли си истински?
Имала ли си сериозни връзки?

На 21, през юли правя 22.
Трета година съм в университета, специалност Счетоводство.
Не се ограничавам, важното е песента да ме грабва и да и заслужава слушането.
Грижовна, искрена, инатлива.
Обичала съм истински точно два пъти, омъжена съм за втория човек. :D
Дa, две. ;d

SHPAIdURmeN
04-07-2014, 19:07
Шо си у форона ?

Didko_Beats
04-07-2014, 19:19
Любимото ти място в Пловдив ?
Do you speak english ? 8-)
За какво все не ти остава време?
Лесно ли се ядосваш?
Гледаш ли анимации?
Играеш ли и ако да - какви игри? Онлайн/реално . Бързо ли ти омръзват?
Коя ти е любимата песен ?
Какво според теб събира хората в тийнпроблем? ( поне малкото останали 8-))

TheDevilInMe
04-07-2014, 20:30
Шо си у форона ?

Шото е готин, макар че вече не е същия де.

TheDevilInMe
04-07-2014, 20:39
Любимото ти място в Пловдив ?
Do you speak english ? 8-)
За какво все не ти остава време?
Лесно ли се ядосваш?
Гледаш ли анимации?
Играеш ли и ако да - какви игри? Онлайн/реално . Бързо ли ти омръзват?
Коя ти е любимата песен ?
Какво според теб събира хората в тийнпроблем? ( поне малкото останали 8-))

Определено Гребната, толкова ми е хубаво да се разхождам там.
Говорими, все пак съм завършила Английската с английски.
За много неща, най-вече за учене. :D
Не, даже трудно се ядосвам, но прелее ли чашата тежко му и горку на човека.
Много обичам анимациите, искрено им се радвам, доста често гледам на кино.
Играя онлайн игрички тип пъзел, ако се сещаш какво се опитвам да кажа. Попринцип като си набележа някоя игра и я цъкам докато не ми писне и не я играя повече.
Труден въпрос, мога да ти кажа последната ми любима - Bruno Mars - When I was your man
Мисля, че сеирът :cool:

shmatarok
04-08-2014, 10:49
Ти ли имаше детенце?

Ако да:
На колко е години, как се казва?
Как успяваш да комбинираш грижите за дете с учението?
Не мислиш ли, че за стандартите на днешните години си избързала?
Някоя забавна случка с малкия?

Ако не, игнорирай горните въпроси.
Как можеш да опишеш щастието?
Смяташ ли, че България върви към оправяне или продължава да дава назад?
Защо избра счетоводството?

TheDevilInMe
04-08-2014, 13:31
Ти ли имаше детенце?

Ако да:
На колко е години, как се казва?
Как успяваш да комбинираш грижите за дете с учението?
Не мислиш ли, че за стандартите на днешните години си избързала?
Някоя забавна случка с малкия?

Ако не, игнорирай горните въпроси.
Как можеш да опишеш щастието?
Смяташ ли, че България върви към оправяне или продължава да дава назад?
Защо избра счетоводството?

Дам...

На 6 месеца е, Георги се казва.
С помощ от бабите и дядовците ги нагласяме нещата, гледат го, когато съм на изпити и така, не е непосилна задача, съчетавам ги нещата.
Според много хора съм много млада, но пък аз се чувствам готова психически и мисля, че когато човек е по-млад по-лесно отглежда дете.
Много са, може ми една от днес, натисна клаксона на колата. :cool:

Щастието е да знаеш, че не всичко е наред и все пак да се чувстваш добре, щастие е да се радваш на малките неща от живота, като междувременно проявиш нужното търпение и старание да ти се случат и големите.
Искрено вярвам,че нещата могат да се оправят, но само ако ние самите си помогнем и променим мисленето си като народ.
Защото ми е интересно.

HollyGolightly
04-08-2014, 23:40
То такива неща не се питат, но бебето планирано ли беше или повече като изненада и кое те накара да се решиш на такава сериозна стъпка в живота си? Много млади хора предпочитат на тези години все още да си "живеят" а не да се грижат за мъж и дете.
Какви са целите в живота ти?
Какво учиш?
(понеже гледам и ти си от Пловдив) От Пловдив по-хубав град в България има ли? :D
Ако преди 5 години някой ти беше казал за това как ще се развие живота ти, как щеше да реагираш?

Auriss
04-09-2014, 02:27
искам само да ти кажа едно БРАВО!
Нямам въпроси, но предполагам си наясно какво би си помислил човек като му кажеш, че Х е майка на 20-годишна възраст. Наистина ме радва, че изглеждаш грамотен и осъзнат човек и си намерила начин хем да го отгледаш, хем да му осигуриш бъдеще, продължавайки с образованието си. БРАВО !

TheDevilInMe
04-09-2014, 05:38
То такива неща не се питат, но бебето планирано ли беше или повече като изненада и кое те накара да се решиш на такава сериозна стъпка в живота си? Много млади хора предпочитат на тези години все още да си "живеят" а не да се грижат за мъж и дете.
Какви са целите в живота ти?
Какво учиш?
(понеже гледам и ти си от Пловдив) От Пловдив по-хубав град в България има ли? :D
Ако преди 5 години някой ти беше казал за това как ще се развие живота ти, как щеше да реагираш?

С приятеля ми много си бяхме говорели за децата и си знаехме, че заедно ще си имаме детенце, не мога да кажа, че е било планирано, но съм сигурност е много желано бебе и никога не сме си и помисляли за друг вариант освен да се роди. Както вече казах най-важно е психическата нагласа, ако за един човек това ще е допълнително бреме, просто изобщо да не се захваща, докато не се почувства готов. То никога няма да си напълно подготвен и винаги ще има на какво да те научи това дете, но поне да си наясно каква отговорност поемаш. Колкото до мъжа ми и преди това от доста време живеехме заедно, всичко сме си делили и сме се грижили един за друг.

Искам да си завърша образованието, дай боже и магистратура да запиша, да дам най-доброто на детето си, да успея да го възпитам като достоен човек и да запазя любовта между мен и мъжа ми.

Вече споменах, счетоводство.

Пловдив е върхът, няма, а няма и да има по-хубав град и го чувам не само от пловдивчани. :D

Нямаше да повярвам, че съм срещнала Човекът и че толкова много сме преживели, за да се стигне до тук.

TheDevilInMe
04-09-2014, 05:51
искам само да ти кажа едно БРАВО!
Нямам въпроси, но предполагам си наясно какво би си помислил човек като му кажеш, че Х е майка на 20-годишна възраст. Наистина ме радва, че изглеждаш грамотен и осъзнат човек и си намерила начин хем да го отгледаш, хем да му осигуриш бъдеще, продължавайки с образованието си. БРАВО !

Благодаря ти. ИИИ все пак след 3 месеца правя 22. :D

След като стана толкова обсъждан, реших да ви го покажа. :cool:
http://prikachi.com/images/401/7242401R.jpg :)

LadyDi
04-09-2014, 06:25
Душица :)
Браво, браво. Да ти е жив и здрав, да те радва и дай Боже да нямаш проблеми с образованието и намирането на работа после.
И аз се възхищавам на млади хора, които са се почувствали готови психически да отгледат дете :)

tori
04-09-2014, 08:24
Благодаря ти. ИИИ все пак след 3 месеца правя 22. :D

След като стана толкова обсъждан, реших да ви го покажа. :cool:
http://prikachi.com/images/401/7242401R.jpg :)
Айййййййй, къф е готЕн. :333333 Да ти е жив и здрав и много да те радва.
Въпроси после ще задавам.

TheDevilInMe
04-09-2014, 10:12
Много ви благодаря за милите пожелания!
http://prikachi.com/images/774/7242774S.jpg

anonymous895156
04-09-2014, 10:22
Да ти е жив и здрав, много е сладък :)

AnarchyBoy
04-09-2014, 10:30
Сладък беб, да е жив и здрав и се надявам мечтите ти да се осъществят и да го отгледаш така както искаш. :)

anonymous708973
04-09-2014, 12:11
Бебчо е РАЗКОШЕН!

Cloud9
04-09-2014, 12:29
Не пиша тук,но сега прочетох за седнлата на стола и аз се включвам да кажа едно браво и евала!Бебчо е невероятен чаровник!Да ви е жив и здрав и много да ви радва.Хубаво е че има хора,по-малки от мен,които вече са готови на тази крачка и се справят и с ученето,и с бебето.да си се обичате и разбирате ви пожелавам и след магистратурата една много хубава работа!

shmatarok
04-09-2014, 14:45
Да ви е жив и здрав малкия и да си се радвате взаимно. :)

Кое човешко качество най-много цениш?
А кое мислиш за най-лошо?
Интересуваш ли се от политика?
В какво вярваш?
Коя зодия си?
Мислиш ли, че зодията определя характера на един човек?

TheDevilInMe
04-09-2014, 16:20
Благодаря ви от негово и мое име, дано и вие сте живи и здрави покрай нас. :)

Да ви е жив и здрав малкия и да си се радвате взаимно. :)

Кое човешко качество най-много цениш?
А кое мислиш за най-лошо?
Интересуваш ли се от политика?
В какво вярваш?
Коя зодия си?
Мислиш ли, че зодията определя характера на един човек?

Искреността.
Лъжеспособността. :cool:
Напоследък почнах да се интересувам, но дефакто няма нищо интересно, едни и същи подли маймуни. :D
Вярвам в справедливостта и любовта.
Раче.
Зодиите много влияят върху личността, но не напълно определят характера на хората.

DisappointedDreamer
04-09-2014, 17:51
Минавам само, за да те поздравя за търпението; позитивността, която излъчваш дори от клавиатурата си; смелостта да станеш майка на толкова години, заживявайки с един човек паралелно с ученето си. Никога не бих го постигнала.

Браво!

102
04-09-2014, 17:53
Извинявай, кой курс си ?

anonymous708973
04-09-2014, 17:56
Имам въпрос.

Има ли нещо, за което би предпочела да си излъгана или да премълчат истината? Помисли добре, не отговаряй първосигнално.

TheDevilInMe
04-09-2014, 18:33
Извинявай, кой курс си ?

Трети.

TheDevilInMe
04-09-2014, 18:50
Имам въпрос.

Има ли нещо, за което би предпочела да си излъгана или да премълчат истината? Помисли добре, не отговаряй първосигнално.

Предполагам, че да. Мисля, че не искам да знам подробности за сексуалния живот на детето ми. :Д

SHPAIdURmeN
04-21-2014, 20:17
Темата умря нещо.

Какво учиш ? Между другото да ти е живо и здраво детето.

102
04-22-2014, 12:50
шпалдърмен на стола але але

SHPAIdURmeN
04-22-2014, 13:06

шпайдърмен*

Didko_Beats
04-22-2014, 13:40

+ 8-)

TheDevilInMe
04-22-2014, 18:34
А, li0n, не иска ли да седне на стола ? :)

Didko_Beats
04-24-2014, 15:17
...

Night Star
04-26-2014, 14:17
Хайде някой вече да сяда... Само се размишлява кой да седне някой да сяда и това е!! :D TheDevilInMe да ти е живо и здраво бебчето и много да те радва.. :*

TheDevilInMe
04-26-2014, 14:56
Хайде някой вече да сяда... Само се размишлява кой да седне някой да сяда и това е!! :D TheDevilInMe да ти е живо и здраво бебчето и много да те радва.. :*

Казах си кого искам да видя на стола, но явно пък този човек не желае, на сила хубаост не става! :D
Както и да е. Много ти благодарим за пожеланията. :P

Didko_Beats
04-30-2014, 20:41
...

102
04-30-2014, 20:52
аеар бве

102
05-01-2014, 17:46
пеевски на стола

SHPAIdURmeN
05-02-2014, 12:54