PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

102
01-18-2015, 21:20
колко жалко
изпуснал съм хомо вечеринката

galaxy29
01-18-2015, 21:44
хахах :д

Aeternal
01-18-2015, 21:47
колко жалко
изпуснал съм хомо вечеринката

Няма нищо, ще те сложим на почтеното централно място в следващата.

102
01-18-2015, 21:49
ярл дълбок брод

LadyDi
01-19-2015, 16:13
хайде бе, не си ли избрахте кой да сяда

marilyn
01-19-2015, 16:25
хайде бе, не си ли избрахте кой да сяда

Lady, ти не искаш ли?

LadyDi
01-19-2015, 16:27
На мен всички ми знаят историята

Ivaaaaa
01-19-2015, 16:57
аз не я знам ^^
мн сте несериозни. лейди, седни ти щом се скатават

M****
01-19-2015, 17:08
Подкрепям Ивааааааааааааааааааааааа аааа!
//баси, "а"-то на клавиатурата заяде, докато изписвам името... :D

Аз може да съм от 2013 тук, но рядко влизам в този сайт, та затова и аз не знам историята на LadyDi. :)

LadyDi
01-19-2015, 17:18
мен не ме бърка
ако искате да ме питате нещо, ще седна

M****
01-19-2015, 17:29
Тогава нека бъда пръв с въпросите към LadyDi:

1. Твоите очи са (цвят, големина и т.н):
2. Косата ти е с естествен цвят или е боядисана
3. Каква музика слушаш
4. Бакалавър/магистър или нещо друго
5. Работиш ли по специалността си
6. С каква работа изкарваш прехраната
7. Доволна ли си от избора на професия
8. Имаш ли дете/деца
9. Ако "да", то на колко го роди/роди първото
10. Опиши външния си вид с няколко определителни имена
11. Опиши характера си с няколко определителни имена
12. В България ли живееш или в чужбина
13. Ако е второто - поради необходимост за пари ли напусна страната - за да се трудиш, или още по време на обучението напусна милата ни Родина
14. Гледаш ли телевизия
15. Какви филми харесваш
16. Какви чужди езици владееш
17. Обичаш ли да изучаваш нови езици
18. Отдава ли ти се да усвояваш нови езици
19. Какъв е твоят девиз
20. Каква зодия си

Ако се сетя и други въпроси - ще задам още! :)

Auriss
01-19-2015, 17:33
да, и аз се интересувам от размера на очите ти :cool:

teenems
01-19-2015, 17:43
Как се казваш?
До кое местенце на света ти се иска страшно много да отидеш?
Имаш ли татуировка?

LadyDi
01-19-2015, 17:44
Тогава нека бъда пръв с въпросите към LadyDi:

1. Твоите очи са (цвят, големина и т.н): Кафяви, не особено големи, леко дръпнати.
2. Косата ти е с естествен цвят или е боядисана Естествена е. Правила съм кичури, потъмнявала съм я, но като цяло си харесвам естествения цвят.
3. Каква музика слушаш Всякаква, но в колата ми има запаметени две станции - Енерджи и Радио 1 Рок. Може да ти даде някаква бегла представа.
4. Бакалавър/магистър или нещо друго Магистър... и половина :cool:
5. Работиш ли по специалността си Не съвсем, макар че ми се случва да използвам това, което съм учила от дъжд на вятър.
6. С каква работа изкарваш прехраната 11 часа на ден, 6 дни в седмицата :cool: семеен бизнес, работим за себе си
7. Доволна ли си от избора на професия Е, не това мечтаех да правя като малка, но пък е разнообразно.
8. Имаш ли дете/деца Не
9. Ако "да", то на колко го роди/роди първото
10. Опиши външния си вид с няколко определителни имена Дребна на ръст, доста светла кожа (което си е проблем, когато си търся грим), коса с миши цвят (както го нарича мама), ако не се усмихвам, изражението ми е доста сърдито
11. Опиши характера си с няколко определителни имена Емоционална, нетърпелива, завеяна, обичам да споря и обичам да съм права :cool:
12. В България ли живееш или в чужбина В България
13. Ако е второто - поради необходимост за пари ли напусна страната - за да се трудиш, или още по време на обучението напусна милата ни Родина
14. Гледаш ли телевизия Обикновено заспивам с телевизора, но да следя нещо по телевизията - не бих казала
15. Какви филми харесваш По принцип всякакви, но предпочитам да гледам нещо разпускащо, което да не ме вкарва в много размисъл дълго след това
16. Какви чужди езици владееш Английски и испански, като испанският - донякъде, защото съм го позанемарила
17. Обичаш ли да изучаваш нови езици Да изучавам, не бих казала, но с интерес уча разни фрази или се мъча да си превеждам песни
18. Отдава ли ти се да усвояваш нови езици Винаги са ми казвали, че да. Явно това, че не съм научила повече езици се дължи основно на мързел
19. Какъв е твоят девиз Нямам девиз. Не намирам смисъл в това да се водиш от една определена фраза във всичко
20. Каква зодия си Риби

Ако се сетя и други въпроси - ще задам още! ;-)

да, и аз се интересувам от размера на очите ти :cool:
такъв въпрос досега никой не ми беше задавал :cool:

LadyDi
01-19-2015, 17:47
Как се казваш? Марина
До кое местенце на света ти се иска страшно много да отидеш? Южна Америка... Перу, да сме по-точни
Имаш ли татуировка? Няколко

.

dreamwalker
01-19-2015, 17:54
На колко години си?
Харесва ли ти да бъдеш модератор?

Ivaaaaa
01-19-2015, 17:57
на колко годинки си? :Д
омъжена?
религиозна ли си? а вярваща?
кога ходи на църква за последно?
любима храна?
странни навици?
любими филм/книга/песен/група/изпълнители/цитат/стихотворение?
какво ще стане след като умрем?
разкажи ми за най-лошия ти период?
цска или левски?

M****
01-19-2015, 17:58
Малко нахално от моя страна, но ще задам още въпроси, за да тръгне темата и да я залепим постоянно на върха. :P
1. Сподели, че имаш татуировки - какво изобразяват. Може ли да им се преброи бройката или вече се сливат в една по-голяма? Колко са на брой? :)
2. Какво те накара да направиш първата си татуировка (с която поведе хорото)
3. Пушиш ли?
4. Кое е най-щурото нещо, което си правила през живота си
5. Кое е най-голямата глупост, която си правила през живота си
6. Има ли нещо, с което не се гордееш или съжаляваш, че си го извършила/сторила
7. Имаш ли пиърсинг по тялото или лицето (като изключим обеците) и ако "да", то къде е?
8. Напивала ли си се някога безпаметно? :)
9. Приемала ли си забранени от закона субстанции/вещества? Какви?

И отново предавам щафетата на останалите - за други въпроси :)

marilyn
01-19-2015, 18:15
Lady, имаш най-якото име на света! :-)

Как попадна в тийнпроблем?

Кое ти е любимото ядене?

draid
01-19-2015, 18:26
Град ?

LadyDi
01-19-2015, 18:26
На колко години си? Не ми се ще да си казвам точните години, макар че съм го правила. Но да речем, че със сигурност са повече от на повечето потребители и определено повече, отколкото ми се иска :cool:
Харесва ли ти да бъдеш модератор? Навремето ми харесваше. Сега вече не толкова, пък и да кажеш, че модерирам си е направо преувеличение. Почиствам тук-там.

на колко годинки си? :Д Ех, тая възраст много ви привлича значи :cool:
омъжена? Да
религиозна ли си? а вярваща? Религиозна - не. Спазвам някакви традиции и обичаи, но просто защото така са ме учили, че трябва, не защото ми иде отвътре. Вярваща... не, не съвсем. Блъскат се малко двете концепции в мен и като цяло съм оставила тоя въпрос някъде настрани. Хем ми се иска да вярвам, хем като че ли съм повече емпирик
кога ходи на църква за последно? Скоро, на 2 януари, мисля. Може и на първи да е било. Ходя на църква рядко, защото ме потиска обстановката там. Вярвам, че ако човек вярва в Бог и иска да общува с него, той би трябвало да може да го прави навсякъде и както пожелае, а не както му налага някакъв канон.
любима храна? Тестени работи, умирам си за домашно приготвени питки, само дето не ми се отдава да ги правя.
странни навици? Понякога, докато заспивам, имам навика да се залюлея :cool: Звучи тъпо, но ми е останало от бебе, когато майка ме е приспивала, люлеейки ме на крака.
любими филм/книга/песен/група/изпълнители/цитат/стихотворение?
Армагедон
"Захапи за врата" на Тери Пратчет
Know why the nightingale sings на Nightwish
Bon Jovi
изпълнители любими е трудно да ти кажа, харесвам много
цитат също нямам, макар че имам тефтери, изписани с цитати от книги, песни и филми
Стихотворение:
Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate,
I am the captain of my soul.

какво ще стане след като умрем? Спираш да съществуваш. Много ми се иска да вярвам, че може би част от теб остава някъде като нещо, но също като с вярата ми в Бог и тук ми се противопоставят двете концепции...
разкажи ми за най-лошия ти период? Това е един момент, към който хич не обичам да се връщам. Изгубих адски близък човек, за много кратко време, а бях на 3000 км. и така и не успях да кажа много неща, които имах да кажа. Усещането е все едно си изгубил себе си, направо като безтегловност. Но ако ме питаш за нещо бунтарско и дали съм била лошо момиче - ще те разочаровам :cool:
цска или левски? хах, Лудогорец... Не се интересувам особено от български футбол :cool:
.

LadyDi
01-19-2015, 18:37
Малко нахално от моя страна, но ще задам още въпроси, за да тръгне темата и да я залепим постоянно на върха. :P
1. Сподели, че имаш татуировки - какво изобразяват. Може ли да им се преброи бройката или вече се сливат в една по-голяма? Колко са на брой? :) Може да се преброи, не съм фен на огромните татуировки. Четири са, сравнително мънички. Първата, която си направих е два китайски йероглифа - за смелост и за жена (да, знам, много mainstream, ама аз съм си особено привързана към нея, особено защото ми напомня нещо). Втората е божур - символизира просперитет и късмет. Третата е котка (какъв сюрприз) - за домашен уют. И четвъртата е трикветра - келтски символ за триединство между ум, душа и тяло.
2. Какво те накара да направиш първата си татуировка (с която поведе хорото) Откак се помня, винаги съм искала татуировка :cool: Конкретното събитие обаче ми се иска да запазя за себе си, но да речем, че имах нужда от сериозна промяна в нагласата си и реших, че един татус ще ме подсеща за това.
3. Пушиш ли? Да
4. Кое е най-щурото нещо, което си правила през живота си Аз съм кротко дете :cool: Наистина не се сещам за щуротии, винаги съм внимавала какво правя и сега осъзнавам, че може би съм пропуснала доста неща :)
5. Кое е най-голямата глупост, която си правила през живота си Да свия колата на баща ми, да се опитам да ѝ налея бензин, вместо дизел (добре, че момчето на бензиностанцията познаваше автомобила по-добре от мен) и да пропътувам 300 км посред нощ, за да прекарам един уикенд с гаджето. Пълна глупост... вместо да го накарам той да дойде :cool:
6. Има ли нещо, с което не се гордееш или съжаляваш, че си го извършила/сторила Има неща, с които не се гордея, но не съжалявам за нищо. Мисля, че и добрите и лошите ми избори до момента са ме направили това, което съм. А пък аз съм сравнително доволна от резултата :cool:
7. Имаш ли пиърсинг по тялото или лицето (като изключим обеците) и ако "да", то къде е? Не, нямам. Само допълнителни обеци на едното ухо.
8. Напивала ли си се някога безпаметно? :) Уви, да. Събирах истории от трима различни източници...
9. Приемала ли си забранени от закона субстанции/вещества? Какви? Не, не мисля. Само веднъж съм пушила някаква трева, но не ми хареса.

И отново предавам щафетата на останалите - за други въпроси :)

Lady, имаш най-якото име на света! :-) Много благодаря. И аз си го харесвам :)

Как попадна в тийнпроблем? Беше толкова отдавна, че ми се губи, но мисля, че една съученичка ме светна, че имало някакъв форум, в който пишели тинейджъри и било интересно. И така вече 12 години... баси...

Кое ти е любимото ядене? Ами както казах по-нагоре - тестени храни, домашни питки, хляб... обичам и картофи под всякаква форма.

Град ? Варна. Но не съм родена там
.

LoadRunner
01-19-2015, 18:59
колко си висока?
колко тежиш?

LadyDi
01-19-2015, 19:09
колко си висока? 163
колко тежиш? 52

.

Naive
01-19-2015, 19:15
Искаш ли да имаш деца?
Ако да, мислите ли за такива?
Колко? :Д

anonymous895156
01-19-2015, 19:29
щастлива ли си

anonymous895156
01-19-2015, 19:29
палаво момче ли съм

haritov
01-19-2015, 19:39
какво мислиш за израза "прави каквото трябва да става каквото ще"

какво искаш да постигнеш в живота
какво искаш да дадеш на хората от себе си а не от твоите вещи
какво би избрала да стане това което искаш или това което е най-добре за теб
за какво си струва да живееш
какво не ти харесва в твоята среда
кое е твоето семейство това у вас или тези с които протича денят ти

LadyDi
01-19-2015, 19:40
Искаш ли да имаш деца? Искам
Ако да, мислите ли за такива? Мислим :cool:
Колко? :Д Две

dimitar., щастлива съм, доколкото човешката природа позволява
и не знам дали си палаво момче, но определено си калпазанин

OlD Shutherhand
01-19-2015, 19:52
Чела ли си нещо на Карл Май?
Как се реши да станеш модератор?

Aeternal
01-19-2015, 19:53
Знаеш ли имената на пра баби/дядовци?

teenems
01-19-2015, 19:55
Какво те задържа в този форум?

tori
01-19-2015, 19:59
Имаш ли термусче? Какъв цвят?
Обичаш ли кафе или предпочиташ чай?
Тая сутрин в колко часа се събуди?
Как остана тук?
Кога ще ни возиш в Димобила? С антракса чааааакаме, чаааакаме...
Не каза нищо в темата за аборта, за или против си? Ти би ли го направила някога и в каква ситуация ако да?
Любима алкохолна напитка?
Като седнеш в някакво заведение, какво поръчваш обикновено?

kalpazanka
01-19-2015, 20:00
Имахме уговорка да се чуем, душата. Шо станА събота и неделя?
Кога ще ми идваш на гости?
Кога ще пием кафе?
Какво мислиш за мен? :D

LadyDi
01-19-2015, 20:10
какво мислиш за израза "прави каквото трябва да става каквото ще"
Мисля, че човек винаги трябва да бъде верен на себе си. Но пък лично аз винаги съм вземала предвид как моите действия ще се отразят на хората, особено на онези, на които държа. Прави каквото трябва, да става каквото ще предполага някаква незаинтересованост от резултата, а това не ми е съвсем по мярка.

какво искаш да постигнеш в живота
Хармония - със себе си и с другите. Когато си постигнал това, значи си се осъществил по най-добрия възможен начин.

какво искаш да дадеш на хората от себе си а не от твоите вещи
Мога много да давам, въпросът е колко хората искат да вземат от мен. Даването при мен е двупосочен процес. Ако е нужно - и бъбрек мога да дам от себе си ;)

какво би избрала да стане това което искаш или това което е най-добре за теб
Каква е разликата? Кой определя кое е най-добре за мен? Защото обикновено това, което искам е онова, което считам, че е най-доброто за мен.

за какво си струва да живееш
Заради самият живот. Има толкова неща да се видят и толкова неща да се направят в един живот, че е пълна глупост да смяташ, че няма смисъл в живота. Да се почувстваш реализиран в онова, което смяташ, че е най-подходящо за теб - било то кариера, семейство, пътешествия.

какво не ти харесва в твоята среда
Както във всяка среда, понякога ти е необходимо да общуваш с хора, които по принцип не би избрал да бъдат около теб. И край мен има такива, но се старая да ги свеждам до необходимия минимум. Но като цяло, средата, която съм създала за себе си, ме удовлетворява.

кое е твоето семейство това у вас или тези с които протича денят ти
При мен, специално, тези две неща са едно и също. Но предполагам, че не този отговор търсиш, затова ще го кажа така: Твоето семейство е онова, което ти си избрал да ти бъде семейство. Кръвната връзка е вечна, но това не значи, че си длъжен да избираш да си с тези хора до края.
.

LadyDi
01-19-2015, 20:14
Чела ли си нещо на Карл Май? Винету
Как се реши да станеш модератор? Предложиха ми, имах свободно време, навих се. Беше отдавна.

Знаеш ли имената на пра баби/дядовци? Знам ги, да. Знам имената на родителите на моите баби и дядовци, но от там нататък - не.

Какво те задържа в този форум? Основно навикът. Но ако трябва да съм съвсем честна - понякога в този форум можеш да попаднеш на доста интересни размисли.
.

haritov
01-19-2015, 20:17
не винаги това което искаш е най-добре за теб

понякога правим грешен избор съгласна ли си?

LadyDi
01-19-2015, 20:24
Имаш ли термусче? Какъв цвят? Абе, знам, че имате някаква заигравка с тия термусчета, ама не я разбирам :cool:
Обичаш ли кафе или предпочиташ чай? Обожавам кафе, но обичам от време на време и чай. Основно ментов.
Тая сутрин в колко часа се събуди? В 7 без 10.
Как остана тук? Не е толкова трудно, колкото си мислите. От време на време решавам, че вече няма смисъл, после отварям по навик и намирам нещо интересно. И така...
Кога ще ни возиш в Димобила? С антракса чааааакаме, чаааакаме... Кажете къде чакате, да мина да ви взема.
Не каза нищо в темата за аборта, за или против си? Ти би ли го направила някога и в каква ситуация ако да? Всъщност казах, че съм за. За съм правото на избор. Винаги съм се пазила и честно казано, нямам представа какво бих направила, ако бях изпаднала в такава ситуация. Сигурно щях да го задържа, защото ми се иска да вярвам, че момчетата, с които съм била са си стрували :) А и просто съм такава. Но това ти го говоря от сегашното си положение, а преди 10 години може би съм щяла да мисля по-различно.
Любима алкохолна напитка? Обичам сладникавите женски напитки. Бейлис, например.
Като седнеш в някакво заведение, какво поръчваш обикновено? Ако говорим за кафене - кафе или чай, или мляко с какао, ако е по-късно през деня. През лятото може и кола. Ако става въпрос за вечерно заведение - бейлис, ама това второто напоследък ми се случва рядко. На ресторант може да пия и вино.

Имахме уговорка да се чуем, душата. Шо станА събота и неделя? Отспах си за две седмици напред, това стана :cool: Станах на обяд, ходих по някакви кафета, после долу в комшийката да видя бебо, пак спах и вечерта не помня какво правихме. А в неделя си тръгнахме преди обяд. Вярно, че се уговорихме, съвсем изключих. Имах сто неща в главата си, знаеш...
Кога ще ми идваш на гости? Сигурно няма да е толкова скоро, колкото ми се иска :(
Кога ще пием кафе? При първа възможност, даже ако искаш - по скайп.
Какво мислиш за мен? :D Възхищавам се на целеустремеността ти. Обичам да говоря с теб, защото много пъти сме на различно мнение и често ми даваш различна перспектива. Но това не значи, че успяваш да ме убедиш :cool: Най-добре знаеш, че мога да ти се доверя за неща, дето не ги казвам на всеки. Не винаги те разбирам, но пък все се опитвам :cool: Абе, лежиш ми на сърце :)
.

LadyDi
01-19-2015, 20:25
не винаги това което искаш е най-добре за теб

понякога правим грешен избор съгласна ли си?
Да, но обикновено това става ясно постфактум. В момента, в който правиш избора, ти (или поне аз) вярваш, че това е най-доброто за теб.
Затова и пак те питам: кой определя кое е най-добре за теб в момента, в който вземаш решението?

OlD Shutherhand
01-19-2015, 20:32
Как си избра аватара?
Какви езици знаеш?

102
01-19-2015, 20:32
както винаги много готин човек

Aeternal
01-19-2015, 20:43
Най-дебилно/съответно най-яко/ обяснение в любов? Смешно провалени сексуални опити в тийн годините? :Д

tori
01-19-2015, 20:52
Аби, единия е в София, другия е в Русе. Минавай да ни събираш. :д Изпуснахме момента да се повозим като бяхме във Варненско и двамата, мноу кофти.

LadyDi
01-19-2015, 20:52
Как си избра аватара? Аз съм отявлен котколюб. И малко психо, предполагам.
Какви езици знаеш? Английски и испански.

Най-дебилно/съответно най-яко/ обяснение в любов?
Мило, толкова много те обичам. Ако бях поет, щях да ти напиша поема. Ако бях художник, щях да ти нарисувам картина. Но съм прост тенекеджия и мога само да те изчукам здраво :cool: Парадоксът е... че наистина това му е професията.
Смешно провалени сексуални опити в тийн годините? :Д Сещам се само за един. Бяхме се налегнали с гаджето и той влезе в банята за душ. В този момент се прибраха нашите и аз така се стреснах, облякох се набързо и отидох да си приказвам с тях в кухнята, като напълно забравих младежа чистак гол в банята. Поседя половин час така, докато накрая баща ми не ми каза: Ти в крайна сметка няма ли да му занесеш една хавлия на момчето... А аз червя бузи, защото си мисля, че те не знаят какво сме правили...

.

LadyDi
01-19-2015, 20:53
Аби, единия е в София, другия е в Русе. Минавай да ни събираш. :д Изпуснахме момента да се повозим като бяхме във Варненско и двамата, мноу кофти.

Че аз през Русе минавам задължително поне веднъж в месеца като си ходя по моя край. В София и пари да ми давате, няма да ви возя. Страх ме е :cool: Другият път като дойдете по варненско, обадете се. Ама поне един ден по-рано да е, че да я закарам на автомивка, да е представителна.

tori
01-19-2015, 20:56
Ако няма червена панделка отгоре, не става обаче.

yakuza_
01-19-2015, 20:57
Снимка от последната година?
Каква кола би искала да имаш? А цвета син ли ще е?
Кой ти е любимия цвят покрив.

haritov
01-19-2015, 20:57
Да, но обикновено това става ясно постфактум. В момента, в който правиш избора, ти (или поне аз) вярваш, че това е най-доброто за теб.
Затова и пак те питам: кой определя кое е най-добре за теб в момента, в който вземаш решението?

ти може да искаш да взимаш наркотици и до последния си дъх ще го искаш и няма да имаш време да осъзнаеш какво правиш

давам ти пример само
или да се омъжиш за грешния човек и години след като взела това решение да го осъзнаеш да е късно
ето друг пример
може да си влюбена в някой но това да те завлече в по-лош живот в който топлата вода е лукс но щастлив или да си поплачеш че някой те е спрял после да срещнеш друг в който да се влюбиш и да живееш също толкова щастливо но с по-добри стандарти
трети пример

LadyDi
01-19-2015, 21:01
ти може да искаш да взимаш наркотици и до последния си дъх ще го искаш и няма да имаш време да осъзнаеш какво правиш

давам ти пример само
или да се омъжиш за грешния човек и години след като взела това решение да го осъзнаеш да е късно
ето друг пример
може да си влюбена в някой но това да те завлече в по-лош живот в който топлата вода е лукс но щастлив или да си поплачеш че някой те е спрял после да срещнеш друг в който да се влюбиш и да живееш също толкова щастливо но с по-добри стандарти
трети пример

И в трите ти примера, към момента на вземането на решението, аз съм вярвала, че е било най-доброто за мен.
Въртиш се в кръг, разбирам какво се опитваш да ми кажеш, ама на теб не ти е ясно, че казваш друго. Да, наясно съм, че вероятно това, което правя, може да се окаже, че не е най-доброто за мен, но в момента, в който взимам решението да го направя, аз вярвам, че е най-доброто.

Ewok
01-19-2015, 21:02
Би ли дошла в новата квартира (по-към лятото, де :Д) на лимонада и сладки приказки? Мен май не ме харесваш много, но пък Андрейчо, доколкото знам ти е симпатичен, а и имаме едно, скоро ще станат две котета :Д

На колко години за пъри път посети чужда страна? Коя?
А кои държави си посетила дотук?
Пазаруваш ли от лидл?
Любим плод?
Кой готви повече у вас?

LadyDi
01-19-2015, 21:04
Снимка от последната година? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1461361_10204865638872369_5889196106266246190_n.jp g?oh=435cf64a045a05227bf054aeaede7b88&oe=5523DF09&__gda__=1429364067_8ff344c05ffdc40482a70fa578fd646 7 :cool:
Каква кола би искала да имаш? А цвета син ли ще е? Искам да имам едно Ауди А3, автоматик. Не държа особено на цвета, но синьото е хубав цвят :) Във всеки случай, аз съм си особено доволна от Полото и докато то не се откаже от мен, нямам мераци да го сменям.
Кой ти е любимия цвят покрив. За къща ли? Кафяв.
.

yakuza_
01-19-2015, 21:07
Много анонимна снимка :cool:

Как виждаш България след 10 години?
Позитивна ли си (като мислене, не СПИН тест)?
Защо котката ми е дебела и само врещи за храна?

LadyDi
01-19-2015, 21:13
Ако няма червена панделка отгоре, не става обаче.

И червена панделка ще ѝ вържа... щом трябва. Тя си е кипра :cool:

Би ли дошла в новата квартира (по-към лятото, де :Д) на лимонада и сладки приказки? Мен май не ме харесваш много, но пък Андрейчо, доколкото знам ти е симпатичен, а и имаме едно, скоро ще станат две котета :Д
Щом ме каните - бих :) И недей се заблуждава - никога не съм казвала, че не те харесвам. Аз почти не те познавам, виждала съм те само веднъж и не си говорихме кой знае колко. Помня, че нещо ти се дразнех по едно време на някакви мнения, но аз се дразня на всеки втори. Това не значи, че не ви харесвам. Съжалявам, че съм те оставила с такива впечатления, можем да ги поправим :) Между другото, вие не сте ли в София?

На колко години за пъри път посети чужда страна? Коя? На 20. САЩ. Спомням си, че бях ужасена от полета, а той беше 9 часа. Така и не мръднах от мястото си, дори до тоалетна не посмях да отида. Да видиш после как се тича по летището да търсиш тоалетните...
А кои държави си посетила дотук? САЩ, Египет, Турция, Гърция, Австрия, Италия, Франция, Испания, Чехия, Румъния, Тунис (за няколко часа)... Но не съм ги обикаляла (с изключение на САЩ и Египет), по-скоро съм била в някой друг град.
Пазаруваш ли от лидл? Ъм, не. Не ми е удобен като разположение.
Любим плод? Череши.
Кой готви повече у вас? Той.
.

LadyDi
01-19-2015, 21:18
Много анонимна снимка :cool: Е, ти не уточни каква снимка искаш, а и последният път като си пуснах физиономията... имаше банове. Предпочитам да не рискувам.

Как виждаш България след 10 години? Честно да ти кажа, хич не я виждам. Ситуацията става все по-зле. Наскоро до толкова се депресирах, че като цяло спрях да чета новини и да се интересувам какво се случва. Може да е временно. Всъщност да се надяваме, че е временно, ама точно сега не мога да дискутирам някакви политически неща. Яд ме е, че допуснахме циганите да се превърнат в проблем, яд ме е, че нямаме реално гражданско общество, яд ме е, че приемаме толкова неща и целият принцип в страната е "кучетата си лаят, керванът си върви".
Позитивна ли си (като мислене, не СПИН тест)? Да, така мисля и затова така депресиращо ми действа ситуацията в България в момента. В интерес на истината, винаги се опитвам да гледам на нещата от по-добрата им страна. Не за друго, ами не си струва да си губя времето с негативни емоции. Въпреки че понякога са неизбежни.
Защо котката ми е дебела и само врещи за храна? Кастрирана ли е?

.

yakuza_
01-19-2015, 21:21
Бих заложил на не, но тя иска да яде, не да е*е.
Какво име би сложила на детето ти, ако е момиче?
Спортуваш ли?

LadyDi
01-19-2015, 21:29
Бих заложил на не, но тя иска да яде, не да е*е. По принцип кастрираните котки стават по-лакоми и съответно надебеляват. Затова питах. А твоята е дебела, защото сигурно ѝ слагаш всеки път като заврещи.
Какво име би сложила на детето ти, ако е момиче? Михаела вероятно.
Спортуваш ли? Не, не ми остава време, а и като цяло не съм особено спортна натура. Слава Богу, че имам сравнително бърз метаболизъм иначе с тоя начин на живот, досега да съм станала 100 кила. Иначе се старая да се движа, избягвам асансьорите, паркирам по-далече от мястото, където искам да отида и такива работи :cool:
.

yakuza_
01-19-2015, 21:35
Щото във Варна може да паркираш на мястото което искаш :lol:

LadyDi
01-19-2015, 21:36
Щото във Варна може да паркираш на мястото което искаш :lol:

Не, но да речем, че имам 1-2 места около центъра, където винаги се намира къде да спра. Около руското училище, например, винаги си намирам място. И от там - пешачката.

OlD Shutherhand
01-20-2015, 06:06
От дясната ти страна е единственото ти оръжие срещу зомбита.Колко
си прецакана?
Ако настъпи апокалипсис кои хора от форома би избрала да са с теб и защо?

TheDeath
01-20-2015, 06:32
Ако не се бъркам спомена , че си омъжена, как ти предложи?
Ако зависеше от теб , как би поставила основите за решение на проблема с ромите?
Шофирала ли си в нетрезво състояние? А возила ли си се при такъв шофьор? Спирала ли си човек да не кара пиян?
Нарушавала ли си някой закон? как и защо?
Как си представяш перфектния ден?

LadyDi
01-20-2015, 06:36
От дясната ти страна е единственото ти оръжие срещу зомбита.Колко
си прецакана? Много. От дясната ми страна има елка... Едва ли бих могла да ги сметна до смърт...
Ако настъпи апокалипсис кои хора от форома би избрала да са с теб и защо? Е, точно такъв въпрос не очаквах. Мога да си ги взема всичките, така ще се изпокарат за някаква простотия и апокалипсисът ще остане на заден план :cool:

.

LadyDi
01-20-2015, 06:46
Ако не се бъркам спомена , че си омъжена, как ти предложи?Ние живеехме заедно от известно време и в плановете ни винаги е влизал брак. Конкретно предложение, като тези дето сега са модерни - изненада, пръстен, на колене... нямаше. Просто един ден седяхме вкъщи и той ми каза "Какво ще кажеш да се оженим през август?". Извадихме календара и решихме, че септември е по-добрият вариант, защото имаше повече почивни дни и възможност хората от другия край на България да пътуват на спокойствие. Малко по-късно дойде с родителите си "официално" да ме поиска от нашите и тогава ми даде пръстен и на колене ме попита: "Ще ме вземеш ли?".
Ако зависеше от теб , как би поставила основите за решение на проблема с ромите? Със засилен контрол. Имаме си закони, които трябва да се спазват. Допуснахме да се страхуваме от тях, допуснахме да се разраснат като общество, което смята, че само защото съществува, му се полагат разни права. Да, правата се полагат, но има и задължения, които трябва да се спазват. Някак не може само да взимаш и нищо да не даваш. Да, работата е много изпусната и е необходима истинска заинтересованост от управляващите, които обаче не предприемат нищо, защото се страхуват, че ще изпуснат толкова ценните им изборни гласове...
Шофирала ли си в нетрезво състояние? А возила ли си се при такъв шофьор? Спирала ли си човек да не кара пиян? Никога не съм шофирала нетрезва. Когато излизам с колата, въобще не пия. Не съм се возила при такъв шофьор, не бих се качила по никакъв начин, прекалено много ценя живота си. Спирала съм такъв човек, наложи се да му скрия ключовете и да го прибера у тях лично. Доста ме руга в колата, но поне се прибра жив и здрав.
Нарушавала ли си някой закон? как и защо? Е, имам някоя и друга глоба за превишена скорост или невключени светлини на колата. Като цяло имам уважение към закона и съзнателно не съм допускала някакво сериозно нарушение.
Как си представяш перфектния ден? Спокоен, слънчев, сън до късно, разходка...
.

paradosou
01-20-2015, 07:16
Каква беше на 6? Ами на 16? Изобщо как те промениха тийн годините?
Как се срещнахте с половинката? Веднага ли те грабна, или си го набеляза по-късно? Имаше ли по-активен в началото? Как искаш да ви се развие връзката занапред? (пх, тук стана много лично :D)
Какво мислиш за патриотизма?
Имаш ли желаните приятели? Ако да - често ли си контактувате и какво правите обикновено заедно?
С какво ще се заемеш, ако си министър на образованието?
Според теб кое се постига най-трудно като става въпрос за ошлайфане на характера и сдобиване с желани качества? /дано съм си задала достатъчно ясно въпроса, че явно имам талант да говоря с отвлечени понятия/
Би ли се видяла с психолог? Евентуално при какви обстоятелства?
Четеш ли от време на време научни изследвания (от която и да е област)?
Харесваш ли 'Търси се'? Ами 'Господари на ефира' xD?
Някое голямо разочарование...?
'Предпочитам 2 тлъсти порока пред десетина постни добродетели' ~ мнение?
Може и на други да съм го задавала тоя въпрос, ноо какво да се прави, всеки път ми е любопитно да проучвам нагласи, та: 'Успех, постигнат с МНОГО труд, е селски идеал' ~ пак какво мислиш за това донякъде арогантно схващане?
И ти ли предпочиташ реалните запознанства пред тия, които се случват онлайн? Какво дават едните и какво - другите?
Игри играеш ли?
Щом живееш във Варна, качвала ли си се на кораб? Хаха. Как беше?
Потребители, които ти липсват?
Ами аз как ти се струвам :D?
Най-отблъскващото у хората е...? А най-привлекателното...?
Ако трябва да опишеш изчистена своя представа /т.е несъдържаща смесиците и взаимопроникването на характерни черти между половете, които предизвиква днешния свят/ за привлекателен като характер мъж и пак сносна като поведение жена, какво би казала?
Некоректно са ми зададени последните 2 въпроса, ама нейсе...

NomNomNom
01-20-2015, 08:11
Ха, Лейдии :D

Как беше в Египет? С кого ходи , колко време, какво видя, стори ли ти се безопасно за сама жена да отиде ?
Къде другаде планираш да отидеш в близко време?
А в по-далечно ?
Как си с технологиите, можеш ли да си преинсталираш windows-a ? Да си root-неш телефона?
Мъжо ти с кво се занимава?
На една възраст ли сте, ако не - той на каква е?
Как изглежда ( коса,очи, телосложение ) ?
С много или с малко багаж пътуваш?
Плуваш ли ?
Какъв тип турист си - баш турист, по забележителностите и с фотоапарат в ръка - турист тип сливам се с местните или - турист тип вие каквото искате правете, аз оставам в спа-то.
Казвал ли ти е някой някога, че си лош човек?
Срещала ли си се с чужденци в българия?
Имаш ли приятели с различна националност?
Ако не беше с текущия ти мъж, мъж от каква националност би си избрала ( разбира се говорим за стереотипи тук) ?
Aко след 2те деца качиш килограми, би ли започнала да спортуваш за да ги смъкнеш?
Би ли сложила ботокс и хиалуронова киселина , когато ти се появят бръчки?
Всъщност, къде най-далеч би стигнала за да запазиш младостта и привлекателността си ( за мъжо ) ?

LadyDi
01-20-2015, 08:47
Каква беше на 6?
Ученичка в първи клас. Послушна, любопитна и дразнеща с безброй въпроси.
Ами на 16?
Срамежлива в общуването си с момчета и непознати, откровена в мненията си пред близки и приятели. Често съм си патила от голямата си уста.
Изобщо как те промениха тийн годините?
Те тийн годините на практика не те променят, а те изграждат. Иска ми се да вярвам, че станах по-отворена в общуването си с хората, по-тактична, ако щеш. Моят пубертет беше сравнително спокоен (или поне така казват нашите). Не съм имала бунтарски периоди... е, падала съм си по неподходящи хора, парила съм се, но като цяло, мисля, че добре преживях тийн годините :)
Как се срещнахте с половинката?
Тук, във форума :cool: От мнение на мнение, през ICQ, до на живо.
Веднага ли те грабна, или си го набеляза по-късно?
Още преди да се видим на живо имаше тръпка. Но след като го видях, веднага ме грабна :)
Имаше ли по-активен в началото?
Той. Аз имах повече притеснения в началото заради разстоянието. С течение на времето (и въпреки една раздяла), той успя да ми докаже, че не е непреодолим проблем, ако има желание.
Как искаш да ви се развие връзката занапред? (пх, тук стана много лично :D)
Ами да ти кажа честно, стигнали сме етап, в който ни е доста добре. Той е най-добрият ми приятел, човекът, на който разчитам безусловно за всичко. От тук нататък можем само да ставаме по-здрави като единица и да си направим деца :cool:
Какво мислиш за патриотизма?
Патриотизъм означава любов, обич към родината и желание за опазването ѝ, възхищение от националните постижения, привързаност към земя, език и традиции. Без патриотизъм, една нация е като изгубена. Много често обаче понятието се бърка с шовинизъм и краен национализъм, което носи негативните нюанси.
Имаш ли желаните приятели? Ако да - често ли си контактувате и какво правите обикновено заедно?
Имам ги, да. Контактуваме често, дори и да не е на живо. В смисъл, технологиите днес правят общуването възможно, дори да сте далече като физическо разстояние. Благодарна съм за приятелствата си, ценя ги много и съм готова на много за тях.
С какво ще се заемеш, ако си министър на образованието?
От доста време не съм се интересувала живо какво точно се случва в образователната сфера, но имам усещането, че е нужна някаква реформа в изучавания материал, в заплащането на учителите и в дисциплината, която се налага в училище.
Според теб кое се постига най-трудно като става въпрос за ошлайфане на характера и сдобиване с желани качества? /дано съм си задала достатъчно ясно въпроса, че явно имам талант да говоря с отвлечени понятия/
Най-трудно се постига превъзмогването на личността и собствените склонности към определени (не)действия. Ако си способен да превъзмогнеш инстинкта за съхранение на Аз-а (не опазване на физическата неприкосновеност, а в оня смисъл, дето често опростеничко се нарича егоизъм), тогава няма пречки да се сдобиеш с желаните качества.
Би ли се видяла с психолог? Евентуално при какви обстоятелства?
Бих. Аз съм емоционална по природа, дори и това да няма външно изражение. Много трудно преживявам разни неща, обикновено ги държа дълбоко в себе си до последно. Приятелствата и близките, с които можеш да говориш, не винаги са най-подходящият съдник, защото са пристрастни. Един външен човек може да ти даде безпристрастна оценка.
Четеш ли от време на време научни изследвания (от която и да е област)?
Рядко. Трябва особено да ме вълнува дадена сфера, за да се хвана с това.
Харесваш ли 'Търси се'? Ами 'Господари на ефира' xD?
Харесвам.
Някое голямо разочарование...?
Имала съм няколко големи разочарования по отношение на хора около мен. Но пък си давам сметка, че не мога винаги да очаквам всеки да действа според моите разбирания. В тоя ред на мисли се старая да не тая лоши чувства.
'Предпочитам 2 тлъсти порока пред десетина постни добродетели' ~ мнение?
За какво са ми тия пороци? :cool: Предпочитам добродетелите, били те и постни. Някой ме пита нагоре дали съм с положителна нагласа - опитвам се. Опитвам се винаги да виждам първо доброто в хората.
Може и на други да съм го задавала тоя въпрос, ноо какво да се прави, всеки път ми е любопитно да проучвам нагласи, та: 'Успех, постигнат с МНОГО труд, е селски идеал' ~ пак какво мислиш за това донякъде арогантно схващане?
За първи път го чувам това схващане. Аз съм на мнение, че нищо в този живот не идва даром и не бива да идва даром. Успехът е успех, само когато истински си се борил за него. Само тогава ще съумееш да го оцениш като такъв. Ако това е селски идеал... съжалявам хората с градски разбирания :cool:
И ти ли предпочиташ реалните запознанства пред тия, които се случват онлайн? Какво дават едните и какво - другите?
В онлайн пространството всеки може да бъде какъвто поиска. Предвид любопитната ми природа, предпочитам реалните запознанства, защото можеш да прецениш до колко истински човек стои пред теб. Но нещата толкова се изкривиха, че хората все по-рядко общуват на живо. Няма нищо лошо в онлайн общуването, но да наречеш някого приятел само след няколко чата... е абсурдна идея. Запознанство добре, но за да прерасне в някакъв вид привързаност (не само любовна връзка), в един момент това трябва да се пренесе на реалното игрално поле :cool:
Игри играеш ли?
Преди години играех повече. Сега не ми остава време и обикновено разцъквам нещо разтоварващо във фейсбук например.
Щом живееш във Варна, качвала ли си се на кораб? Хаха. Как беше?
Качвала съм се, но не във Варна. Приятно е. Различно. Някак... енергизиращо.
Потребители, които ти липсват?
Липсва ми агитката от Всичко тийн накуп :cool:
Ами аз как ти се струвам :D?
Добре ми се струваш :cool: Без да те обиждам, но рядко си създавам конкретни мнения само от няколко мнения във форума. Във всеки случай, не си ми се набила негативно в очите :)
Най-отблъскващото у хората е...?
Лицемерието. Всичко би било много по-лесно, ако си общувахме открито и във всеки един момент знаехме как се чувства другия спрямо нас.
А най-привлекателното...?
Чувството за хумор :)
Ако трябва да опишеш изчистена своя представа /т.е несъдържаща смесиците и взаимопроникването на характерни черти между половете, които предизвиква днешния свят/ за привлекателен като характер мъж и пак сносна като поведение жена, какво би казала?
Те двете неща много се припокриват. И двамата трябва да разбират другия и да се съобразяват. Мъжът трябва да е достатъчно чувствителен и достатъчно силен, за да накара жената до него да се почувства жена - закриляна и желана. Жената трябва да е достатъчно смела и достатъчно емоционална, за да бъде мъжът до нея пълноценен като мъж. Харесвам идеята за мъжът закрилник и закриляната жена, но това не значи някой дето ми тропа по масата срещу една разлигавена мадама.
Струва ми се, че не ти схванах добре въпроса обаче...
Некоректно са ми зададени последните 2 въпроса, ама нейсе...
.

paradosou
01-20-2015, 09:38
Споко, трябва да съм много впечатлителна, че да ме засегне каквото и да е, написано ей така в нета :).

OlD Shutherhand
01-20-2015, 10:01
Ако можеше да избереш дали да си жена или мъж кое би избрала и защо?

LadyDi
01-20-2015, 10:06
Ха, Лейдии :D Ха-ха! :cool:

Как беше в Египет? С кого ходи , колко време, какво видя, стори ли ти се безопасно за сама жена да отиде ?
Хубаво беше. Странно. Различно. Бях там за две седмици с група колеги от университета. Понеже академията е един вид побратимена с един техен университет, имат традицията да си изпращат студентите на обмен. Водеше се преддипломен стаж. Бяхме в основно в един по-малък град, забравих му името, където им е университета. Водиха ни до Александрия, влизахме в библиотеката там. Водиха ни на плаж в Шарм-ел-Шейх - няма такъв плаж просто :) В Кайро бяхме за ден, видях пирамидите и археологическия им музей. Има какво да се види в Египет, имат толкова много история, безумно интересно ми беше. Не мога да преценя доколко е безопасно за сама жена, но не е добра идея. Не за друго, ами техните традиция и разбирания са различни, ще те гледат странно. То беше достатъчно странно, когато се появихме с голи глави и ръце. Препоръчаха ни да носим панталони и затворени горнища, тениски с къс ръкав, без голямо деколте и без гол кръст. Иначе те гледат странно, неодобрително, дори донякъде злобничко.
Къде другаде планираш да отидеш в близко време?
В близко време съм си набелязала Барселона и Лондон. Ще видим само финансите какво ще покажат.
А в по-далечно ?
Голям мерак имам за Южна Америка - Перу, Бразилия, Аржентина.
Как си с технологиите, можеш ли да си преинсталираш windows-a ? Да си root-неш телефона?
Мога да преинсталирам уиндоус и да си руутна телефона, обаче не смея да твърдя, че разбирам особено много. Пък и предпочитам моичкият да я свърши тая работа. Той ги чува по-добре.
Мъжо ти с кво се занимава?
Покриви и вентилация. Частен бизнес.
На една възраст ли сте, ако не - той на каква е?
С една година е по-голям от мен.
Как изглежда ( коса,очи, телосложение ) ?
Коса и кожа - светли. Очи - зелени, много са му хубави. Има страхотна усмивка. Телосложение... абе, като го взех беше един такъв стегнат, атлетичен. Явно семейният живот му се отрази добре и понапълня, но не бих казала, че е дебел. Има шкембенце, ама то си му върви явно в семейството, пък и бирата не прощава :cool:
С много или с малко багаж пътуваш?
Ох, с много. Най-много от всичко мразя да събирам багаж. Обикновено струпвам много неща на леглото и после започвам едно по едно да елиминирам, докато не се събера в що-годе приемлив куфар :cool:
Плуваш ли ?
Като пирон. Липсва ми координация ръце-крака и изобщо не мога да плувам.
Какъв тип турист си - баш турист, по забележителностите и с фотоапарат в ръка - турист тип сливам се с местните или - турист тип вие каквото искате правете, аз оставам в спа-то.
Баш турист - колкото мога повече да видя и да наснимам. За 3 дни в Корфу се върнах с над 1000 снимки.
Казвал ли ти е някой някога, че си лош човек?
Имаше периоди, в които майка ми е казвала, че в мен има много злоба. Винаги съм се старала да го изкореня, обаче. Навремето бях по-дребнава, сега се опитвам да гледам на нещата по-мащабно. Но не, лош човек не са ме наричали.
Срещала ли си се с чужденци в българия?
Да.
Имаш ли приятели с различна националност?
Мъжът на моя близка приятелка не е българин. Имам познанства останали още от лятото ми в САЩ, имам познанства покрай работата си, с които общувам често, но приятели точно не. В смисъл, не съм прекарвала достатъчно време в чужбина, че да създам приятелство.
Ако не беше с текущия ти мъж, мъж от каква националност би си избрала ( разбира се говорим за стереотипи тук) ?
Хм, може би италианец :cool:
Aко след 2те деца качиш килограми, би ли започнала да спортуваш за да ги смъкнеш?
Да, бих. Суетна съм, както почти всяка жена и държа на външния си вид.
Би ли сложила ботокс и хиалуронова киселина , когато ти се появят бръчки?
Съмнявам се. Не бих искала да казвам твърдо не, защото в момента не мисля, че имам необходимост от това, но в един бъдещ момент, знам ли какво ще ми щукне. Иначе вярвам, че жената може да остарява красиво и без да прибягва до тези неща. Всичко е въпрос на начин на живот и възприятие за самата себе си.
Всъщност, къде най-далеч би стигнала за да запазиш младостта и привлекателността си ( за мъжо ) ?
АКО в даден момент той сметне, че не харесва външния ми вид, и най-важното - ако аз самата не се чувствам доволна от него, сигурно бих предприела някакви дребни неща. Както ми писа по-горе - ботокс, хиалуронова киселина, някакъв пилинг, може би... Но не бих стигнала твърде далеч. Животът минава през различни етапи и във всеки един от тях има красота, която трябва да бъде изживяна. Здравословно поддържане на тялото и лицето е едно, прекаляването и вманиачаването по вечната младост - друго. И второто хич не е полезно. Да не говорим, че в даден момент резултатите стават плачевни.
.

LadyDi
01-20-2015, 10:09
Ако можеше да избереш дали да си жена или мъж кое би избрала и защо?

Жена. Никога не съм изпитвала дори любопитство към това какво е да си мъж. Харесва ми женската природа, женският начин на мислене, емоционалността и нежността на този пол. Е, има си някои недостатъци, но какво да се прави. Сигурно и мъжете имат.

marilyn
01-20-2015, 10:36
Имаш ли сродна душа?

LadyDi
01-20-2015, 11:44
Имаш ли сродна душа?

Имам :) Даже, струва ми се, повече от една.

TheDeath
01-20-2015, 12:05
Вярваш ли, че съществува такова животно - Вечна любов? Имаш ли примери за такава покрай теб?
Кое е най-романтичното нещо, което си правила за мъж? А което на теб са ти правили?
Изневерявала ли си? А на теб? Разбра ли се и как? Какво последва?

uHka22
01-20-2015, 13:00
Кой филм последно гледа ?
Имаш ли домашен любимец ?
Следиш ли политиката ?
Кой беше любимият ти предмет в училище ?
Кой е най-дразнещият ти навик ?
А този в половинката ?

LadyDi
01-20-2015, 13:06
Вярваш ли, че съществува такова животно - Вечна любов? Имаш ли примери за такава покрай теб?
Ако говорим за романтична любов между двама партньори - то не, не вярвам, че съществува вечна любов. Човек в същността си е изменчив, нагажда се, променя се. Ако човек не е вечен, как може чувствата да са вечни? Но вярвам, че може да има обвързаност отвъд изменчивостта - обич, привързаност, приятелство.
Кое е най-романтичното нещо, което си правила за мъж? А което на теб са ти правили?
Романтичните изяви куцат и на двама ни. Да, опитвал се е да прави разни неща като по филмите - вечери, свещи, музики, цветя и т.н., но като цяло това кара и двама ни да се чувстваме неудобно :) Голяма тъпотия. Правил е други неща, които отстрани може да не изглеждат романтични, но пък мен са ме развълнували особено. Като например да пътува всяка седмица по 300 км, за да бъдем заедно за 1 ден. Такива, тривиални работи.
Изневерявала съм на предишен партньор. Сама си признах. Ако не го бях направила, той нямаше от къде да разбере, предполагам, макар че никога не се знае. Последва срив във връзката, макар че не се разделихме в началото. Той твърдеше, че ме обича и иска да го превъзмогнем, но така и не успяхме. Вината си е моя, но и връзката вече беше много изчерпана, а да се лепи счупеното понякога е безсмислено.
.

LadyDi
01-20-2015, 13:13
Кой филм последно гледа ? Into the woods, на кино. Иначе онзи ден зяпах някаква романтична комедия по телевизията... When in Rome или нещо такова.
Имаш ли домашен любимец ? Имам един котарак.
Следиш ли политиката ? Следя доколкото да се каже, че съм в час с нещата, но не ме влече особено.
Кой беше любимият ти предмет в училище ? Английски и история. И литературата харесвах, но учителката беше кошмарно глупава и в общи линии не ми задържаше интереса особено.
Кой е най-дразнещият ти навик ? Пушенето
А този в половинката ? Това, че от време на време буквално се изключва от заобикалящия го свят. И фактът, че е абсолютно неспособен да спази времеви интервал, който сам си е дал. Например: "идвам след пет минути" се превежда като "чакай ме след половин до един час". А аз съм много точна, предпочитам да подраня отколкото да закъснея и често се налага да го чакам някъде. Това ме изнервя.
.

Deadlock
01-20-2015, 14:21
Мнение за Into the woods (по-дългичко, ако го имаш в такъв размер :Д)?

С мъжа ти разказвате ли как сте се запознали? Има ли нотка на срам, че се е случило в тийнпроблем?

Усещаш ли натиск от околните да имате дете "вече"?

Как прекара коледните празници?

Носиш ли грим? А бижута?

Каква е ролята ти в тийнпроблем и каква е ролята му в живота ти? (сигурно са те питали вече)

Кой е най-щастливият ти момент в последната седмица?

Какви са изворите на радост в ежедневието ти?

Поглъща ли те рутината?

Какво е призванието ти в живота?

M****
01-20-2015, 14:37
Изневерявала съм на предишен партньор. Сама си признах. Ако не го бях направила, той нямаше от къде да разбере, предполагам, макар че никога не се знае. Последва срив във връзката, макар че не се разделихме в началото. Той твърдеше, че ме обича и иска да го превъзмогнем, но така и не успяхме. Вината си е моя, но и връзката вече беше много изчерпана, а да се лепи счупеното понякога е безсмислено.
Хм, от всички зададени въпроси досега бях останал с впечатлението, че ако ти се зададе подобен въпрос, то ти би отговорила отрицателно. :D Изглежда, че и тихите води поднасят изненади. :)

anonymous908491
01-20-2015, 15:15
Повечето въпроси не мога да ги задам, мъжо ти е от тук и няма да отговориш честно.
================================================== ===============
Предпочиташ да се прибереш във вас и да откриеш гола жена в шкафа или гол мъж(не твоя) в банята ?
Ако те попитам за някое твое голо селфи, ще ме наречеш лъжец тук и крадец на ЛС или обратното ?
Би ли пътувала до София за 10 минутна изневяра, като в тия 10 минути включвам любовната игра, цигарата и малко реване ?
Какъв цвят е катеричока, фризиран или контра ?
Вярно ли е, че нисичките с малки гърди, са по-палави в леглото ?
По монокини пекла ли си се или не, защо не си и защо си ?

anonymous708973
01-20-2015, 15:46
Прочетох по-нагоре, но да питам конкретно: Чисто битови навици на половинката, които те нервират?
А за какво спорите?
Кои негови качества те балансират и по какъв начин? Примерно, каква е твоята и неговата реакция в кризисни моменти и ситуации под напрежение?
С родителите разбирате ли се?

Кои са твоите женски удоволствия?
Кои неща предпочиташ да правиш сама или правиш в "твоето си" време?

tuzaro
01-20-2015, 18:10
Пушиш ли? А комар?

LadyDi
01-20-2015, 18:30
Мнение за Into the woods (по-дългичко, ако го имаш в такъв размер :Д)?
Много ми хареса. Аз обичам мюзикъли по принцип, а този е доста добър. Мерил Стрийп беше просто невероятна, неслучайно получи 19-та номинация за Оскар. Емили Блънт също. Джони Деп имаше 10 минути екранно време и беше просто блестящ.
С мъжа ти разказвате ли как сте се запознали? Има ли нотка на срам, че се е случило в тийнпроблем?
Разказваме. Няма от какво да се срамуваме, това си е част от нашата история :)
Усещаш ли натиск от околните да имате дете "вече"?
Да, особено кандидат-бабите.
Как прекара коледните празници?
Семейно и спокойно. На Коледа обикновено се събираме двете фамилии и е приятно.
Носиш ли грим? А бижута?
Нося малко. Кожата на лицето ми е чувствителна и все още ми избиват пъпки, затова се налага да слагам коректор или пудра. И почти винаги съм със спирала. Останалите видове грим - червила, гланцове трудно търпя, сенки и очна линия или молив си слагам само когато има някакъв повод.
Каква е ролята ти в тийнпроблем и каква е ролята му в живота ти? (сигурно са те питали вече)
Не мисля, че имам кой знае каква роля във форума. Вярно, че пише модератор, но напоследък и това не правя кой знае колко. А ролята на тийнпроблем в живота ми... убивам скуката :cool:
Кой е най-щастливият ти момент в последната седмица?
Днес е само вторник :cool: Но не се сещам за някакъв особено хубав момент. В последно време седмиците ми са доста еднакви - от работа вкъщи и обратното. Но хайде, да речем, че в петък се видях със стар познат, който не бях виждала от около година и ми беше хубаво. Ще се жени :)
Какви са изворите на радост в ежедневието ти?
Дребни неща - добре свършена работа, някакво разнообразие като кино или театър, срещи с приятели. Елементарна съм в това отношение и нямам нужда от много.
Поглъща ли те рутината?
Поглъща ме. Понякога изпитвам чак клаустрофобия или ми е трудно да стана сутрин. За щастие, намирам си къде да отида през уикенда за презареждане.
Какво е призванието ти в живота?
Не съм го открила още. Понякога имам моменти, в които не се чувствам пълноценна, въпреки че ако гледам мащабно на живота си, не съм недоволна от положението си. Но все имам чувството, че има още какво да направя.

Хм, от всички зададени въпроси досега бях останал с впечатлението, че ако ти се зададе подобен въпрос, то ти би отговорила отрицателно. :D Изглежда, че и тихите води поднасят изненади. :)
Е, аз казах, че съм правила неща, с които не се гордея. Не съм светица, но се старая да се уча от грешките си. Явно така е трябвало да се случи, за да знам, че не си заслужава.

LadyDi
01-20-2015, 18:35
Повечето въпроси не мога да ги задам, мъжо ти е от тук и няма да отговориш честно. Слава Богу, че като гледам какви си ги задал...
================================================== ===============
Предпочиташ да се прибереш във вас и да откриеш гола жена в шкафа или гол мъж(не твоя) в банята ?
Гола жена в шкафа.
Ако те попитам за някое твое голо селфи, ще ме наречеш лъжец тук и крадец на ЛС или обратното ?
Попитай ме и ще разбереш.
Би ли пътувала до София за 10 минутна изневяра, като в тия 10 минути включвам любовната игра, цигарата и малко реване ?
Не, не бих. Не си струва нито времето, което ще прекарам в път, нито парите, които ще похарча за бензин.
Какъв цвят е катеричока, фризиран или контра ?
Точно такъв, какъвто го харесва мъжа ми.
Вярно ли е, че нисичките с малки гърди, са по-палави в леглото ?
Така казват.
По монокини пекла ли си се или не, защо не си и защо си ?
Не съм, защото прелестите ми не са за общо ползване ;) Това право трябва да се заслужи :cool:
.

LadyDi
01-20-2015, 18:40
Прочетох по-нагоре, но да питам конкретно: Чисто битови навици на половинката, които те нервират?
Това, че си хвърля чорапите, където свари, при условие, че кошът за пране е точно до вратата на банята. То като се замисля, той всичко оставя където свари и аз ходя подире му да прибирам.
А за какво спорите?
Ей за тия неща по-горе. Често спорим и за работа.
Кои негови качества те балансират и по какъв начин? Примерно, каква е твоята и неговата реакция в кризисни моменти и ситуации под напрежение?
Той е много спокоен, докато аз избухвам бързо. В кризисни ситуации ми действа много добре.
С родителите разбирате ли се?
Много. Със свекърва ми сме приятелки, ходим си заедно по магазините, на кафета. Подкрепя ме в много неща, за което съм страшно благодарна. Тя е властна жена, отгледала е две момчета и тримата ѝ мъже са особено вироглави, но никога за нищо не ми се е наложила. Винаги дава акъл, но не таи лоши чувства, ако не я послушаш.
Кои са твоите женски удоволствия?
Шоколад. Умирам за шоколад, а от него ми избиват пъпките :( Забраненият плод е най-сладък...
Кои неща предпочиташ да правиш сама или правиш в "твоето си" време?
Предпочитам да спя и да чета. Да изляза с някоя приятелка (калпазанка например :cool:) и да клюкарствам до откат.

Пушиш ли? А комар?
Пуша цигари.
Комар не играя. В смисъл, играя покер примерно, но не ходя да залагам.

tuzaro
01-20-2015, 18:41
А цигари женски ли?

LadyDi
01-20-2015, 18:43
А цигари женски ли?

Кои цигари са женски? Слима ли?

tuzaro
01-20-2015, 18:52
точно те.

galaxy29
01-20-2015, 18:58
и аз искам да те видя като идвам на море или в на боряна и андрей квартирата :д
пури/пурети обичаш ли? цигаре имаш ли си?
правила ли си тройка или нещо такова, искаш ли, ако не си?
мислим да си кастрираме женската котка, дали освен, че ще бухне, ще стане и по-ленива? а за хапчетата против разгонване какво мислиш?
как си?

LadyDi
01-20-2015, 19:09
точно те.
Значи не. Пуша marlboro touch. Малко по-тънки са от обикновената цигара, но не са слим.

и аз искам да те видя като идвам на море или в на боряна и андрей квартирата :д
Ами обади се като идваш на море :)
пури/пурети обичаш ли? цигаре имаш ли си?
Не, не обичам и нямам цигаре. Пуша си старомодни цигари :)
правила ли си тройка или нещо такова, искаш ли, ако не си?
Не, не съм и нямам особено желание.
мислим да си кастрираме женската котка, дали освен, че ще бухне, ще стане и по-ленива? а за хапчетата против разгонване какво мислиш?
Нямам особен опит с женски котки. Като кастрирахме нашия, докторът ни предупреди, че може да стане по-мързелив и да напълнее, обаче не позна. Същият си е като преди и още тича след коланите и гони тука една плюшена мишка. Против съм хапчетата за разгонване. Имат много тежки странични ефекти върху животното и ако не възнамеряваш да я разплождаш, просто няма смисъл. Кастрирайте я. Иначе си е мъчение и за животинката.
как си?
Добре, благодаря. Върнах се от театър преди малко :cool: Ти как си?
.

tuzaro
01-20-2015, 19:20
Харесвам жени които пушат нормални цигари.
Нямаш ли дъщеря на околко 17-18?
поздравявам те с една хубава песен

http://www.vbox7.com/play:98e5b637

anonymous908491
01-20-2015, 19:54
http://i.imgur.com/btfA6i9.jpg
Ако си на нейно място, ще напишеш ли друго или по същата причина и ти би се показала ?

LadyDi
01-20-2015, 20:01
http://i.imgur.com/btfA6i9.jpg
Ако си на нейно място, ще напишеш ли друго или по същата причина и ти би се показала ?
оф... не си струваш дори да те чета вече

anonymous908491
01-20-2015, 20:04
Първо спря да ми отговаряш, следващото е въобще да не ги четеш.
Моите въпроси са много подли, сама не усещаш как си вкарваш автогол с отговаряне или замазване.

LadyDi
01-20-2015, 20:05
Първо спря да ми отговаряш, следващото е въобще да не ги четеш.
Моите въпроси са много подли, сама не усещаш как си вкарваш автогол с отговаряне или замазване.
слабо ме вълнува
мисли каквото ти изнася

anonymous908491
01-20-2015, 20:07
Защото другата възможност е да мисля това, което ти ми кажеш ли ?

LadyDi
01-20-2015, 20:09
Защото другата възможност е да мисля това, което ти ми кажеш ли ?

srsly?
другата възможност е да се мъча да те опровергавам...

anonymous908491
01-20-2015, 20:10
Как се опровергава въпрос ? Наистина бих се радвал да го разбера.

LadyDi
01-20-2015, 20:11
Сигурна съм, че ще се намери кой да ти обясни. Аз нямам нерви да се занимавам с теб.

tori
01-20-2015, 20:13
Лейди, като ти омръзне да ни отговаряш на въпросите, ми се ще да видя и другата модераторка. Не че нещо, викам да предявя желание за по-натам, когато спре да ти е интересно. Иначе се сещам разни други работи да те питам, но ще почакаш докато се изкъпя.

LadyDi
01-20-2015, 20:14
Лейди, като ти омръзне да ни отговаряш на въпросите, ми се ще да видя и другата модераторка. Не че нещо, викам да предявя желание за по-натам, когато спре да ти е интересно. Иначе се сещам разни други работи да те питам, но ще почакаш докато се изкъпя.

Тя няма да седне, вярвай ми.

tuzaro
01-20-2015, 20:18
по моя въпрос не видях отговор

Ewok
01-20-2015, 20:19
Хаха, форумно парти в нас :д
Няма лошо, де

Към Марина
На колко години е котето?
Защо си няма другарче?
Мъжо ти следва/завършил ли е вишо?
Пиеш ли хранителни добавки?

LadyDi
01-20-2015, 20:20
по моя въпрос не видях отговор

Не, нямам 18 годишна дъщеря.

tori
01-20-2015, 20:49
Ей, че кофти. :(

МъжО ти влиза ли все още във фороня? Активен ли е и ако да, мога ли да попитам за потребителско име? Ако не пазиш някаква тайна, де - като човек с гадже от тук, разбирам много добре, че далеч не е място за афиширане ама... Пусто любопитство. :д
А коя е „вашата песен“ и може ли да ни я постнеш?
Какъв сапун/душ-гел ползваш? И на какво мирише?
С какъв лак си лакирана в момента? Може и снимка ако ти се качва. :д

dreamwalker
01-20-2015, 20:58
Какво мислиш за феминизма? Феминистка ли си?

LadyDi
01-20-2015, 21:01
Ей, че кофти. :(

МъжО ти влиза ли все още във фороня? Активен ли е и ако да, мога ли да попитам за потребителско име? Ако не пазиш някаква тайна, де - като човек с гадже от тук, разбирам много добре, че далеч не е място за афиширане ама... Пусто любопитство. :д
Отдавна не влиза. Предполагам потребителското му име още стои, но със сигурност не си го срещала.
А коя е „вашата песен“ и може ли да ни я постнеш?
https://www.youtube.com/watch?v=7Lz89fd1u-Y
Какъв сапун/душ-гел ползваш? И на какво мирише?
На Дав някакъв сапун. Не ползвам душ гел. По принцип ползвам само Дав, доволна съм и ми миришат приятно.
С какъв лак си лакирана в момента? Може и снимка ако ти се качва. :д
От почти две години си правя ноктите с гел. Точно в момента съм с някакъв блед розов, почти не си личи.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10929898_10205015224771923_7137320617920772386_n.j pg?oh=1fc7d48afcf6d861227d469703b46732&oe=556E9D7D&__gda__=1429126952_2226159b36fd22bbfa838a0cf55c241 b
.

OlD Shutherhand
01-20-2015, 21:01
Харесваш ли екшън филмите и ако да защо и ако не пак защо?Имаш ли любим такъв филм?

LadyDi
01-20-2015, 21:11
Какво мислиш за феминизма? Феминистка ли си?

Феминистка съм, да. Феминизъм е схващането, че мъжете и жените трябва да имат равни права и възможности. Не бива да се бърка с мъжемразене, нито с борба за надмощие над другия пол. Поставени в еднакви условия, мъжете и жените трябва да имат еднакви права.

dreamwalker
01-20-2015, 21:13
Коя е твоята любима книга? Защо именно тя?

Ewok
01-20-2015, 21:15
обръщам внимание на своите въпроси.

VinDiesel
01-20-2015, 21:18
Как си издържала 12 години във форума?

LadyDi
01-20-2015, 21:18
Няма лошо, де

Към Марина
На колко години е котето?
На 3 :)
Защо си няма другарче?
Защото квартирата ни е малка и две котки ще ми дойдат в повече. Като се преместим в къщата, може да си взема още една. Или куче. Или котка И куче.
Мъжо ти следва/завършил ли е вишо?
Завършил е. Малко по-късно, но все пак...
Пиеш ли хранителни добавки?
Не.
Извинявай :) Без да искам те пропуснах. Прочетох ти въпросите преди да вляза в банята и мислех какво да ти отговоря и после забравих, че всъщност не съм го направила :lol:

102
01-20-2015, 21:21
да по4етем за живота на Марина преди сан

Ewok
01-20-2015, 21:22
Най-добре две котки куче, и аз това искам - хем забавност от двете госпожици, хем безусловна любов от кучето.

Къщата пак ли е във Варна?
Какво е завършил?
Как ти предложи?
Доволна ли си от сватбата?
Може ли снимка на роклята? (може и без главата :д)
Имахте ли меден месец?

LadyDi
01-20-2015, 21:24
Харесваш ли екшън филмите и ако да защо и ако не пак защо?Имаш ли любим такъв филм?Харесвам тоя жанр. Не се изисква много мислене да го гледаш :) Обичам мащабните филми. Обаче любим... не бих казала, че имам.

Коя е твоята любима книга? Защо именно тя?
"Захапи за врата" на Пратчет.
Пратчет е страхотен, умее страшно да преплита някакви житейски мъдрости с комедия и въобще - чете се с интерес и с лекота. Защо точно тази книга ми е любима... не мога да ти отговоря. Просто, когато се сетя, че ми се чете нещо, винаги посягам първо към нея.

Как си издържала 12 години във форума?
На почивки :cool: И без да се впрягам твърде.
.

LadyDi
01-20-2015, 21:28
да по4етем за живота на Марина преди сан
Почети, със сигурност ще те приспи бързо :)

Най-добре две котки куче, и аз това искам - хем забавност от двете госпожици, хем безусловна любов от кучето.
Хех, да. Ще видим за втора котка, но със сигурност искам куче.

Къщата пак ли е във Варна?
Да, може да се каже. В покрайнините е.
Какво е завършил?
Икономика.
Как ти предложи?
Писах някъде по-нагоре. Нямаше реално предложение с пръстени, цветя и т.н. Просто ме попита искам ли и си избрахме датата набързо.
Доволна ли си от сватбата?
Доволна съм. Беше много хубава.
Може ли снимка на роклята? (може и без главата :д)
Пусни ми приятелство във фейса и разгледай снимките ;)
Имахте ли меден месец?
Няколко дни във Виена.
.

102
01-20-2015, 21:34
какво мислиш за 'шменти капели'
колила ли си нещо
ако можеш да се превръщаш в някакво животно кое щеше да е
фобии
джи точката и има ли тя почва у нас
няколко изречения за хари потър книгата и хари потър филма
като почитателка :) на хари потър прочете ли 'вакантен пост'
коя анимация гледахте последно вие двамцата влюбените
кое е последното нещо което те обиди истински

galaxy29
01-20-2015, 21:35
Няма лошо, де
(blush)

лейди, объркана съм аз :д но си на стола, нямаше нужда да връщаш ^^
какво обичаш да си хапваш?
чела съм, че си мечтала да станеш учителка, какво стана?

LadyDi
01-20-2015, 21:48
какво мислиш за 'шменти капели'
Не съм го гледала. Може би трябва...
колила ли си нещо
Оу, не!
ако можеш да се превръщаш в някакво животно кое щеше да е
Трябваше ли да питаш? Котка :cool:
фобии
Змии.
джи точката и има ли тя почва у нас
О, има почва. Въпросът е да я намериш.
няколко изречения за хари потър книгата и хари потър филма
Книгите са безспорно по-добри от филмите, но и филмите са сравнително добре направени, с много успешен кастинг. Като цяло - хубава поредица, чела съм ги и съм ги гледала повече от веднъж.
като почитателка :) на хари потър прочете ли 'вакантен пост'
Не. Струва ли си?
коя анимация гледахте последно вие двамцата влюбените
Пингвините от Мадагаскар :cool:
кое е последното нещо което те обиди истински
Истински обидена... не помня. Старая се да не приемам нещата дълбоко. Беше ме обидил наскоро един колега, защото проектираше върху мен неща, присъщи на друг човек, само защото имаме еднаква позиция в живота :cool: Ама това са дребни кахъри, пък и проблемът си е негов.

(blush)
лейди, объркана съм аз :д но си на стола, нямаше нужда да връщаш ^^
Знам, че нямаше НУЖДА :)
какво обичаш да си хапваш?
Домашни питки. Мекици. Палачинки. Шоколад. Това последното може да е в комбинация с всяко от другите изброени.
чела съм, че си мечтала да станеш учителка, какво стана?
Живот :) Не ми остана време да преследвам тази мечта.
.

an7raks
01-20-2015, 21:52
Феминистка съм, да. Феминизъм е схващането, че мъжете и жените трябва да имат равни права и възможности. Не бива да се бърка с мъжемразене, нито с борба за надмощие над другия пол. Поставени в еднакви условия, мъжете и жените трябва да имат еднакви права.
Искаш да кажеш, че е напълно нормално жената да работи като миньор, докато мъжа сменя памперси?

LadyDi
01-20-2015, 21:54
Искаш да кажеш, че е напълно нормално жената да работи като миньор, докато мъжа сменя памперси?

Ако смятат, че могат да се справят...

galaxy29
01-20-2015, 21:55
нищо, ще си учителка на децата си живот и здраве, а пък и на нас си ни или поне част от нас, аз те възприемам като такава, а пък и близките ти, сигурно научават хубави неща от теб, тоест какво като професията ти не е такава, ти пак си си :д

an7raks
01-20-2015, 21:57
Ако смятат, че могат да се справят...

Ти смяташ ли, че можеш да се справяш с подобни "мъжки работи", за да защитаваш тезата за равни възможности и равни права?

102
01-20-2015, 22:01
ако можеше да се превръщаш в някакво животно различно от котка какво щеше да бъде то
/за мен 'шменти капели' е най хуавиа бг филм от новите
препоръчвам пък ти си знайш
'вакантен пост' е супер мноо ми хареса
нея не препоръчвам а задължавам ;д

102
01-20-2015, 22:02
нищо, ще си учителка на децата си живот и здраве, а пък и на нас си ни или поне част от нас, аз те възприемам като такава, а пък и близките ти, сигурно научават хубави неща от теб, тоест какво като професията ти не е такава, ти пак си си :д

добре че го видях тва
точно щях да пиша че ти тука си си учителка хх

LadyDi
01-20-2015, 22:02
Ти смяташ ли, че можеш да се справяш с подобни "мъжки работи", за да защитаваш тезата за равни възможности и равни права?
Смятам, че ако искам да бъда миньор, трябва да имам правото да бъда миньор. Трябва да ми се даде възможност, пък дори и да не се справя.

LadyDi
01-20-2015, 22:06
Не ми е цел. Ако смятате, че има какво да научите...
Иначе ти благодаря, че така хубаво ме възприемаш :cool:

ако можеше да се превръщаш в някакво животно различно от котка какво щеше да бъде то
Някаква птица сигурно.
/за мен 'шменти капели' е най хуавиа бг филм от новите
препоръчвам пък ти си знайш
Ти май си ми казвал за Шметни-капели. Може би ще го погледна, не си първият, който ми го препоръчва. Макар че се съмнявам да ми хареса. Не съм хич фен на Влади Въргала.
'вакантен пост' е супер мноо ми хареса
нея не препоръчвам а задължавам ;д
Добре, при следващото посещение в книжарницата, ще си я купя :)

.

102
01-20-2015, 22:09
и аз не съм му фен
но филмчето е много окей
/да предупредя за 'вакантен пост' че е да речем.. мрачна

Auriss
01-20-2015, 22:09
Някаква птица сигурно.
Ама от летящите ли :cool: ?

galaxy29
01-20-2015, 22:15
ще кажеш ли на калпазанка, че зъболекарката ми препоръча да разреждам листерина, защото е много силен, понеже видях в една тема, че го е взела инцидентно и щях да и кажа, ама забравих, а сега не влиза :д

102
01-20-2015, 22:19
ако си стягаш венците неразредени се пият тея неща
ако е просто така - разредено

galaxy29
01-20-2015, 22:30
не съм съгласна, на мен зъболекарката специално за листерина ми каза, че просто е прекалено силен и независимо, дали имаш проблем или не е хубаво да се разрежда и съответно нормалните не е нужно да се разреждат ;д

102
01-20-2015, 22:32
и ти и тя можете да ми направите сандвич
а защо не всяка по един

galaxy29
01-20-2015, 22:35
лейди, ти какво мислиш за водите за уста или по точно за това конкретно? :д

102
01-20-2015, 22:36
значи три сандвича окей

tori
01-20-2015, 23:01
Нашия зъболекар пък не е казвал нищо за разреждане, само каза от време на време да ползваме и по-обикновени води за уста. Аз лично тия листерини не мога да ги трая много, то все едно пия Доместос, братче...

galaxy29
01-20-2015, 23:38
мда, много точно описание :д
аз си мисля, че начинът на употреба зависи от концентрацията и отделно си има такива за различни поводи, ддзн -.-

M****
01-21-2015, 00:07
В такъв случай подкрепяш ли идея, при която и мъжете могат да излизат в бащинство 45 дни преди половинката им да роди?

А също - как мислиш - не дай си Боже, ако се случи една трета Световна война и нуждата на милата ни Родина надхвърля бройката на камерната ни по численост "професионална" войска, то жените ще бъдат ли мобилизирани за активни бойни действия или ще ги пишат най-много като санитарки и мед. сестри, далеч от фронтовата линия? И какво оправдава едно подобно действие - мъжете да гинат по фронтовата линия, а жените да са на по-сигурно място? Справедлива ли е сегашната пенсионна система - мъжете да се пенсионират на по-късна възраст от жените, при все че чисто статистически погледнато средната продължителност на живот при мъжете е по-кратка от тази при жените? Излиза, че жените по-рано се пенсионират и по-дълго живеят - т.е. наслаждават се по-дълго на свободно време като пенсионери...

Aeternal
01-21-2015, 04:59
Ако душата ти имаше лице, щяхте ли да си приличате?

TheDeath
01-21-2015, 06:00

Извинявай, че се намесвам, но в Швеция, Финландия и Норвегия има доста жени, които работят под земята, управляват големи машини, в напредналия свят да си миньор вече не е с кирката и копай дупки, дори в някои български мини има жени, които работят под земята - къде с машини, къде инспектират дупките, к'во ли не :)

OlD Shutherhand
01-21-2015, 06:05
Харесваш ли/играеш ли конпютърни игри?Ако да коя е любимата ти такава игра?Ако не пак защо?

LadyDi
01-21-2015, 06:45
Ама от летящите ли :cool: ?
Еми, да :)

лейди, ти какво мислиш за водите за уста или по точно за това конкретно? :д
Ами и аз ползвам Листерина неразреден. Ама са ми гадни тия води...

.

LadyDi
01-21-2015, 07:01
В такъв случай подкрепяш ли идея, при която и мъжете могат да излизат в бащинство 45 дни преди половинката им да роди?
Говориш ми глупости в момента. Наистина ли не правите разлика между равни права и възможности и различие между половете? Кога е имало идея мъжете да излизат в бащинство 45 дни преди половинката им да роди и за какво би трябвало да излизат? Доколкото аз съм запозната, отпускът, който се полага на майката - 2 години за отглеждане на дете, може да се прехвърли на бащата. Което е нормално и приемливо.
А също - как мислиш - не дай си Боже, ако се случи една трета Световна война и нуждата на милата ни Родина надхвърля бройката на камерната ни по численост "професионална" войска, то жените ще бъдат ли мобилизирани за активни бойни действия или ще ги пишат най-много като санитарки и мед. сестри, далеч от фронтовата линия? И какво оправдава едно подобно действие - мъжете да гинат по фронтовата линия, а жените да са на по-сигурно място? Справедлива ли е сегашната пенсионна система - мъжете да се пенсионират на по-късна възраст от жените, при все че чисто статистически погледнато средната продължителност на живот при мъжете е по-кратка от тази при жените? Излиза, че жените по-рано се пенсионират и по-дълго живеят - т.е. наслаждават се по-дълго на свободно време като пенсионери...
Тази тема е абсолютна смешка, поставена по този начин. Не виждам смисъл да се навлиза в спор за разликите (физически и психологически) между мъжете и жените, защото на всички са ни ясни.
Не разбирам защо да не бъдат мобилизирани и жени, ако се смята, че те могат да се справят. Тук проблемът е във физическата разлика между мъжа и жената, издръжливостта и т.н. Специално за военната подготовка не мога да говоря, нито искам да навлизам в подробности, но в армиите по света има достатъчно жени.
Колкото до пенсионната система - смятам, че пенсионната възраст на мъжете и жените трябва да се изравни.
Задавате ми въпроси за неща, които са обусловени от години неравенство.
Спорът за върховенството на половете е много стар и много тъп, мен ако ме питате.
И продължавате да ме разбирате погрешно. Не съм от тия феминистки дето се борят със зъби и нокти, че жената трябва да има право на това, това и това. Има елементарни човешки права и те трябва да са равни за всички, независимо от пола. Аз искам единствено да имам равна възможност с мъжете да преследвам професия и реализация, която аз сметна за приемлива, а не такава, която обществото ми налага, защото съм се родила жена. Искам, ако избера да нямам деца, това да не означава, че съм второ качество жена. Искам да имам думата за това кой ще ме управлява. Искам, когато работя наравно с мъжа си и нося пари в нашето домакинство наравно с него, да не се очаква от мен, че трябва да поема изцяло грижата по дома, само защото съм жена.

LadyDi
01-21-2015, 07:08
Ако душата ти имаше лице, щяхте ли да си приличате?
Не разбирам този въпрос. Душата не е ли онова, което определя поведението, мисълта и личността? Ако е така, то аз не съм ли това, което е моята душа? Ако съм, значи да - ще прилича на мен :cool:

Харесваш ли/играеш ли конпютърни игри?Ако да коя е любимата ти такава игра?Ако не пак защо?
Харесвам, но напоследък не играя много. Навремето играех CS, WoW, играла съм разни състезателни игри - NFS, играла съм и чисто "женските" игри - Симс, ама тая ми беше интересна само да строя къщите. Първите компютърни игри, които съм играла бяха Mortal Kombat и Doom, мисля че двойките и при двете.
Абе доста са. Нямам любима.
Сега у дома се върви един Xbox и от време на време играем с моя на MK...
.

TheDeath
01-21-2015, 07:25
Бащата има право на 14 календарни дни "майчинство/бащинство" след, като се роди детето, ако мъжете забременяваха щяха да излизат 45 дни предварително, за жените се налага, заради плода и риска от усложнения. Има възможност за прехвърляне на майчинството от майката на бащата, ако имат желание или ако се наложи.
Жени в армиите по света има, това, че тук няма е друга тема, то тук вече и армия няма....

Лайди , да те питам:
Какво смяташ за хората, които отдават прекалено голямо значение на музиката без да са музиканти? Примерно, дрехите, прическата и поведението им крещи каква музика слушат? Според теб е нормално това да е тийн годините и смешно ли ти се струва при по-зрели хора?

M****
01-21-2015, 07:32
А след като има разлика във възможностите на двата пола, то следва ли да има равенство при правата им? Общо взето аз съм против принципа "давайте права, ама да няма отговорности и задължения". Ако подкрепяш идеята жените само да получават облекчения и да става тяхното, но без от тях да се изискват съответните отговорности и задължения, то това малко ми прилича като ситуацията при един етнос, отличаващ се именно с това, с по-мургав цвят на кожата, с хъкане при говор и много чаавета...
И по твое мнение - кой източва НЗОК? Имам предвид кой по-често седи за направления пред лекарските кабинети - мъжкото съсловие или женското? Защо по телевизията многократно повече се въртят реклами за превенция на човешки папилома вирус, за профилактика на гърдите, матката и т.н., а почти отсъстват реклами за превенция на увреждането на простатата?
Следващото не е въпрос, а лична констатация - аз лично смятам, че жените страдат от много повече различни по вид и честота заболявания от мъжете... И въпреки това съм свидетел как малолетни/непълнолетни момичета пият и пушат дори повече от момчетата на тяхната възраст...
Как мислиш - следва ли държавата да предоставя средства на бездетни двойки за инвитро процедури, при все че на младини е възможно нежната половинка да е водила крайно нездравословен начин на живот - пиела, пушила и т.н. и е започнала сексуалния си живот на 14-15 г. и в продължение на много години е гълтала противозачатъчни като бонбончета тик-так... Не съм завършил фармация, но все си мисля, че ако едно момиче почне да се блъска с противозачатъчни още от 14-15 г., то около 32-33 г. е нормално да има затруднения в зачеването и/или износването на един бебок.

kalpazanka
01-21-2015, 07:49

Прекалено добре ме познаваш. :)

не съм съгласна, на мен зъболекарката специално за листерина ми каза, че просто е прекалено силен и независимо, дали имаш проблем или не е хубаво да се разрежда и съответно нормалните не е нужно да се разреждат ;д

Пощенският гълъб кацна- с листерин zero съм и нямам проблеми. Жуля го неразреден.

Душата, има ли нещо, за което се критикуваш като поведение/характер?

LadyDi
01-21-2015, 07:49
Бащата има право на 14 календарни дни "майчинство/бащинство" след, като се роди детето, ако мъжете забременяваха щяха да излизат 45 дни предварително, за жените се налага, заради плода и риска от усложнения. Има възможност за прехвърляне на майчинството от майката на бащата, ако имат желание или ако се наложи.
Жени в армиите по света има, това, че тук няма е друга тема, то тук вече и армия няма....
15 календарни дни са от датата на изписване на бебето от болницата :) Онзи ден оправях тъкмо такава отпуска.

Лайди , да те питам:
Какво смяташ за хората, които отдават прекалено голямо значение на музиката без да са музиканти? Примерно, дрехите, прическата и поведението им крещи каква музика слушат? Според теб е нормално това да е тийн годините и смешно ли ти се струва при по-зрели хора?
Не ми пречат. Вярвам, че всеки трябва да има свободата да се изразява по начина, който смята за най-добър, стига това да не вреди на някого. Ако ти харесва да се обличаш в дрехите, символизиращи субкултурата, с която се идентифицираш (в случая музиката), то в това няма нищо лошо. Не ми се струва смешно при по-зрелите хора. Малко или много, всеки изпитва необходимост да се причислява към нещо и ако намира за добре това да има израз в дрехите му - защо да е проблем? :)
.

M****
01-21-2015, 07:56
Я, то и другата Super Moderator-ка тук е с много хубава профилна снимка! :)
Идея си нямате двете колко много харесвам котките и ненавиждам псетата... :)

LadyDi
01-21-2015, 08:07
А след като има разлика във възможностите на двата пола, то следва ли да има равенство при правата им? Общо взето аз съм против принципа "давайте права, ама да няма отговорности и задължения". Ако подкрепяш идеята жените само да получават облекчения и да става тяхното, но без от тях да се изискват съответните отговорности и задължения, то това малко ми прилича като ситуацията при един етнос, отличаващ се именно с това, с по-мургав цвят на кожата, с хъкане при говор и много чаавета...
Дори да има разлика във възможностите, трябва да има равенство в правата. Т.е. да ти се даде равна възможност да се опиташ да го направиш. Провалът или успехът си зависят от личностните способности. Аз също съм против принципа да се дават права без задължения и отговорности. Абсолютно против. Не съм го споменала, защото не сметнах, че е необходимо, нито че ще издребнеете до там. Да, когато ти се дават равни права с друга група (било то социална или полова), следва очакванията да са същите, да имаш същите отговорности и да изпълняваш същите задължения. По това спор няма.
И по твое мнение - кой източва НЗОК? Имам предвид кой по-често седи за направления пред лекарските кабинети - мъжкото съсловие или женското? Защо по телевизията многократно повече се въртят реклами за превенция на човешки папилома вирус, за профилактика на гърдите, матката и т.н., а почти отсъстват реклами за превенция на увреждането на простатата?
Нямам мнение кой източва НЗОК и честно казано, нямам наблюдение върху това кой стои пред кабинетите, просто защото почти не ползвам направления. Имам обаче наблюдение, че мъжете не обичат и избягват да ходят по лекари. Не знам дали се дължи на някакъв вид мачовщина и вярване, че като са по-силни физически, това ги прави недосегаеми. В тоя ред на мисли и за рекламите - жените са по-активни по отношение на превенцията при чисто женските заболявания. Организират повече кампании и съответно - реклами. Да не мислиш, че зад рекламите за превенция на папилома вирус или рак на гърдата стоят мъже? Активизирайте се :)
Следващото не е въпрос, а лична констатация - аз лично смятам, че жените страдат от много повече различни по вид и честота заболявания от мъжете... И въпреки това съм свидетел как малолетни/непълнолетни момичета пият и пушат дори повече от момчетата на тяхната възраст...
Как мислиш - следва ли държавата да предоставя средства на бездетни двойки за инвитро процедури, при все че на младини е възможно нежната половинка да е водила крайно нездравословен начин на живот - пиела, пушила и т.н. и е започнала сексуалния си живот на 14-15 г. и в продължение на много години е гълтала противозачатъчни като бонбончета тик-так... Не съм завършил фармация, но все си мисля, че ако едно момиче почне да се блъска с противозачатъчни още от 14-15 г., то около 32-33 г. е нормално да има затруднения в зачеването и/или износването на един бебок.
Невинаги проблемите при зачеването са резултат от проблем при жената. Имам близка до мен двойка, която е възпрепятствана и от двете страни. Единственият начин, според лекарите, е инвитро процедура. Трябва ли да им бъде отнето правото да износят и родят собствено дете?
И друго - при отрицателния естествен прираст в България в момента, смяташ ли, че държавата трябва да се откаже от това да насърчава младите да раждат? Вадите единични примери в стремежа си да докажете колко са порочни жените и това на мен ми е противно.
.

LadyDi
01-21-2015, 08:11
По-добре, отколкото си мислиш ;)

Пощенският гълъб кацна- с листерин zero съм и нямам проблеми. Жуля го неразреден.
И аз се жабуря тука с някакъв, ама няма да ми се размине посещението при зъболекар, струва ми се :(

Душата, има ли нещо, за което се критикуваш като поведение/характер?
Да :) Критикувам се, че не винаги имам достатъчно търпение да преследвам целите до край. Понякога просто се примирявам с това, което съм постигнала, вместо да продължа нататък. Като цяло - мързелива съм, осъзнавам го и се мъча да се боря с него, ама пусто... не винаги се получава :cool:
Освен това, често имам навика да мисля прибързано, да си създавам мнение за определени ситуации и да го изразявам пред хората. Не е добре. Трябва да се науча да броя до 10 преди да си отворя устата.
.

M****
01-21-2015, 08:47
Дори да има разлика във възможностите, трябва да има равенство в правата. Т.е. да ти се даде равна възможност да се опиташ да го направиш. Провалът или успехът си зависят от личностните способности. Аз също съм против принципа да се дават права без задължения и отговорности. Абсолютно против. Не съм го споменала, защото не сметнах, че е необходимо, нито че ще издребнеете до там. Да, когато ти се дават равни права с друга група (било то социална или полова), следва очакванията да са същите, да имаш същите отговорности и да изпълняваш същите задължения. По това спор няма.
Нямам мнение кой източва НЗОК и честно казано, нямам наблюдение върху това кой стои пред кабинетите, просто защото почти не ползвам направления. Имам обаче наблюдение, че мъжете не обичат и избягват да ходят по лекари. Не знам дали се дължи на някакъв вид мачовщина и вярване, че като са по-силни физически, това ги прави недосегаеми. В тоя ред на мисли и за рекламите - жените са по-активни по отношение на превенцията при чисто женските заболявания. Организират повече кампании и съответно - реклами. Да не мислиш, че зад рекламите за превенция на папилома вирус или рак на гърдата стоят мъже? Активизирайте се :)
Невинаги проблемите при зачеването са резултат от проблем при жената. Имам близка до мен двойка, която е възпрепятствана и от двете страни. Единственият начин, според лекарите, е инвитро процедура. Трябва ли да им бъде отнето правото да износят и родят собствено дете?
И друго - при отрицателния естествен прираст в България в момента, смяташ ли, че държавата трябва да се откаже от това да насърчава младите да раждат? Вадите единични примери в стремежа си да докажете колко са порочни жените и това на мен ми е противно..
Ето с това ме спечели:

...
Да, когато ти се дават равни права с друга група (било то социална или полова), следва очакванията да са същите, да имаш същите отговорности и да изпълняваш същите задължения. По това спор няма.
затова пиша, точно затова съм съгласен :)

По това:

...
И друго - при отрицателния естествен прираст в България в момента, смяташ ли, че държавата трябва да се откаже от това да насърчава младите да раждат?
на мнение съм, че е къде-къде по-добре е вместо да се хвърлят хиляди левове за бездетни двойки, за които не е ясно дали на младини и двамата (и мъжа, и жената) са нехаели за здравето си (въпреки предупрежденията на околни) - не са консумирали алкохола с мярка, а и при "чистия" ни градски въздух са си позволявали да пушат цигари и т.н., то тези пари може да се насочат към подпомагане на вече родени, но поради независещи от тях причини, разболели се дечица. Приръстът не се определя само на база родени, а и от починали. Ако второто се намали значително, то дори при слаба раждаемост пак може да има положителен приръст.

...
Вадите единични примери в стремежа си да докажете колко са порочни жените и това на мен ми е противно.
Моля те, позволими да пусна един шеговит отговор! :D
Не е необходимо да се доказва каквото и да е било по отношение порочността на жените...
В библията черно на бяло си е написано, че Ева е изкушила Адам и му е дала да отхапе от ябълката, с което родоначалието на човечеството е било пропъдено от Рая... :D :D :D

Ivaaaaa
01-21-2015, 09:03
стига хиперболизирахте качествата на тоя листерин, бе! ползвам го от много време по няколко пъти на ден и нищо ми няма. дори имам в чантата ;д

ениуей
лейди, твърдиш, че си емоционална и нетърпелива, но на мен ми се виждаш супер балансиран и отмерен човек. реалист. е, поне във форума правиш такова впечатление.
какви са родителите ти? на кого приличаш /външно и вътрешно/? братя, сестри? в какви отношения си с тях? какво няма да приложиш от това, което са те научили те във възпитанието на детето ти?
кръстена ли си? ;д
на кои известни личности се възхищаваш? защо?
какво знаеш за зимните спортове? какво си гледала? чувала ли си за оле ейнар бьорндален? ;д
/сори, ако се повтарят въпроси, не съм чела всичко/ ( :

LadyDi
01-21-2015, 09:36
Моля те, позволими да пусна един шеговит отговор! :D
Не е необходимо да се доказва каквото и да е било по отношение порочността на жените...
В библията черно на бяло си е написано, че Ева е изкушила Адам и му е дала да отхапе от ябълката, с което родоначалието на човечеството е било пропъдено от Рая... :D :D :D
Тогава аз ще си позволя пък да цитирам Дан Браун: Да не мислиш, че Библията е спусната по факс от небесата? Писана е от мъже... ;)

M****
01-21-2015, 09:46
Тогава аз ще си позволя пък да цитирам Дан Браун: Да не мислиш, че Библията е спусната по факс от небесата? Писана е от мъже... ;)
Така е! :) Бих добавил: Писана е от мъже, които жени (майки) са ги раждали и възпитавали... :)

Aeternal
01-21-2015, 09:47
И като стана въпрос за Дан Браун, не мислиш ли, че всичките му книги са банални и еднотипно написани?

И въпроса ми за душата беше зададен в един Уайлдовски смисъл, мисля че ти успя да отговориш въпреки, че беше късно и аз не можах да се изразя правилно.

LadyDi
01-21-2015, 09:53
ениуей
лейди, твърдиш, че си емоционална и нетърпелива, но на мен ми се виждаш супер балансиран и отмерен човек. реалист. е, поне във форума правиш такова впечатление.
Радвам се, че правя такова впечатление, но онлайн е много по-лесно да си припишеш черти, които в живото общуване ги нямаш :cool: В смисъл, старая се не реагирам прибързано и емоционално на живо, но не винаги ми се отдава. Тук е по-лесно. По-лесно е и когато комуникираш с хора, които реално нямат ефект върху живота ти. Далеч по-трудно е да си сдържиш емоциите, когато нещо те засяга пряко.
какви са родителите ти?
Родителите ми са прекрасни. Като хора си имат своите особености и недостатъци, но са разкошни родители. Винаги са ме подкрепяли в нещата, с които се захващам, а когато не са били съгласни, не са ми натрапвали нищо. Много нежно са се опитвали да ме насочват, когато смятат, че греша, но в крайна сметка, аз имам правото да си допусна грешките и те го знаят.
на кого приличаш /външно и вътрешно/?
Имам и от двамата. Имам структурата и тялото на майка ми, нейната усмивка и нейните ръце. Очите ми са на баща ми, лицевите изражения също. Когато ме видят с баща ми казват, че приличам на него. Когато ме видят с майка, казват, че приличам на нея. Вътрешно също нося и от двамата. Емоционална съм като мама и често се улавям, че постъпвам така, както би постъпила тя в дадена ситуация, имам нейния стремеж да попивам информация. От баща ми съм наследила твърдоглавието, желанието да съм все права и способността да отлагам всичко до последния момент :cool:
братя, сестри? в какви отношения си с тях?
Една сестра имам, по-малка от мен. Добри са ни отношенията, макар че понякога ме дразни, защото като характер сме коренно различни.
какво няма да приложиш от това, което са те научили те във възпитанието на детето ти?
Не са ме научили на нещо, което да искам детето ми да пропусне. Както казах по-горе - те са страхотни родители и ако се справя наполовина колкото тях, мисля, че ще съм адски добра майка :) От много време те не са ми просто родители, а са ми най-близките приятели. Искам да имам това и със собствените си деца. Искам да се чувстват спрямо мен така, както аз се чувствам спрямо родителите си.
кръстена ли си? ;д
Да.
Lady Di, duh... :cool: Даяна е една много интересна личност, между другото. Много лабилен психически човек, поставен в много неблагоприятни условия. И все пак, успява да намери призванието си и то я превръща в една от най-обичаните жени. Достойно е за възхищение. Да докоснеш толкова много хора, без реално да си се срещал с тях. Не знам дали знаете, но по време на погребението ѝ, в процесията, която следва кортежа участват петстотин представители на благотворителните организации, в които тя е участвала. Петстотин благотворителни организация. И това е само извадка. Освен това, ти сигурно си малка, но аз помня новините около смъртта ѝ и реакциите на хората по света. Просто... нда.
какво знаеш за зимните спортове? какво си гледала? чувала ли си за оле ейнар бьорндален? ;д
Нищо не знам, съжалявам :) По едно време гледах зимни олимпийски игри, но не съм запозната нито със спортовете, нито със спортистите. Не съм чувала за Оле.
/сори, ако се повтарят въпроси, не съм чела всичко/ ( :
.

LadyDi
01-21-2015, 09:57
И като стана въпрос за Дан Браун, не мислиш ли, че всичките му книги са банални и еднотипно написани?
Мисля, да. Но пак са ми интересни да ги чета, не за друго, ами използва доста исторически факти, навързва ги. Абе, увлекателен е, въпреки че като затворя последната страница, обикновено си казвам: И кво... пак същата история :cool:

И въпроса ми за душата беше зададен в един Уайлдовски смисъл, мисля че ти успя да отговориш въпреки, че беше късно и аз не можах да се изразя правилно.
Ти да видиш :cool:

.

uHka22
01-21-2015, 12:04
Кой е любимият ти български автор ?
Любима творба ?
А кой не харесваш ?

Colouring
01-21-2015, 12:30
Коя ти е любимата детска книга?
А филмче?
На колко години се научи да четеш?
Отличничка ли беше в училище?
Запазила ли си приятелствата си от гимназията?
Предполагам пазиш снимки от бала - и до днес ли се харесваш или си казваш "Какво съм си мислила?"? :Д
Колко често ходиш по концерти, на театър?
Последно на кой концерт беше?
Нещо, което е табу за теб?
Глезиха ли те като малка?
Писа, че имаш по-малка сестра, но сте с различни характери - трудне ли й е характерът? Амбициозна ли е? Какви все пак са ви допирните точки, все нещо трябва да има.

M****
01-21-2015, 12:36
LadyDi, по-горе ни сподели, че последния филм, който си гледала на кино (с мъжа ти), е "Пингвините от Мадагаскар". Тук ще уточня, че и при мен последния изгледан филм е същия - на IMAX в Арена Младост. :)
Та, на въпроса - хареса ли ти? :)

Втори въпрос - аз планирам да гледам като следващ филм - "Седмият син" - ще има ли отново съвпадение в избора на филм? :D

LadyDi
01-21-2015, 13:11
Кой е любимият ти български автор ?
Любими точно нямам. Имам такива, които чета с удоволствие. При поезията - стиховете на Камелия Кондова, Георги Константинов, Маргарита Петкова (да, знам, че пише и текстове за чалга песни :cool:). При прозата - обожавам разказите на Йовков.
Любима творба ?
Есенно признание на Георги Константинов
А кой не харесваш ?
Не мога да кажа. Не ми се е набило нещо в главата, което да не ми харесва :)

Коя ти е любимата детска книга?
Пипи Дългото Чорапче! Чела съм я десетки пъти. И Карлсон от покрива.
А филмче?
Том и Джери :)
На колко години се научи да четеш?
Не си спомням, сигурно около петгодишна, защото можех да чета, когато тръгвах на училище.
Отличничка ли беше в училище?
Бях сравнително добра ученичка, макар и не всички оценки да бяха отлични. Дипломата ми от гимназията е 5.63.
Запазила ли си приятелствата си от гимназията?
Няколко. Най-добрата ми приятелка е от гимназията, макар че точно по онова време не бяхме особено близки. Сближихме се по-късно, в университета. Имам и други приятелства от ученическите години, но се поддържат трудно, заради разстоянието.
Предполагам пазиш снимки от бала - и до днес ли се харесваш или си казваш "Какво съм си мислила?"? :Д
Харесвам се. Бях с костюм с панталон :cool:
Колко често ходиш по концерти, на театър?
Не знам какво означава "често", защото не спазвам някаква норма. Когато някоя постановка или концерт ми привлече вниманието, се старая да ги посетя. Снощи, например, бях на театър. Тази вечер също ще ходя, имам билети и за другия вторник.
Последно на кой концерт беше?
Последно ходих октомври, веднъж на Лара Фабиан и веднъж на Хор Турецкий.
Нещо, което е табу за теб?
Малко тъпо ще прозвучи, но какво имаш предвид под "табу"? В смисъл, знам какво означава понятието и като изключим чисто човешките и морални табута, които се приемат за общовалидни, се старая да не си налагам ограничения. От всяко нещо може да се извлече някаква поука, за добро или лошо. Попитай ме по-конкретно, защото така ми е трудно да ти отговоря :)
Глезиха ли те като малка?
Не съм била лишавана от нищо, но не мисля, че съм била глезена. Научена съм да не очаквам да ми бъде дадено, а да се постарая, за да получа.
Писа, че имаш по-малка сестра, но сте с различни характери - трудне ли й е характерът? Амбициозна ли е? Какви все пак са ви допирните точки, все нещо трябва да има.
Всъщност, толкова сме различни, че хората често не вярват, че сме сестри. Допирната ни точка е семейството, като цяло мисля, че споделяме доста различни възгледи за живота. Хубаво ми е да си говорим, но честно не сме съгласни една с друга. Характерът ѝ е труден, моят - два пъти.
.

LadyDi
01-21-2015, 13:14
LadyDi, по-горе ни сподели, че последния филм, който си гледала на кино (с мъжа ти), е "Пингвините от Мадагаскар". Тук ще уточня, че и при мен последния изгледан филм е същия - на IMAX в Арена Младост. :)
Та, на въпроса - хареса ли ти? :)
Не, последният филм, който гледах на кино беше Into the woods. Пингвините беше последната анимация, която гледах заедно с мъжа ми. Хареса ми, да, забавно детско филмче :)

Втори въпрос - аз планирам да гледам като следващ филм - "Седмият син" - ще има ли отново съвпадение в избора на филм? :D
Да, сигурно ще ходя да го гледам, само че не знам кога точно.
.

LadyDi
01-21-2015, 20:56
Ще избирате ли следващия?

anonymous908491
01-21-2015, 21:02
Lady Di, duh... Даяна е една много интересна личност, между другото. Много лабилен психически човек, поставен в много неблагоприятни условия. И все пак, успява да намери призванието си и то я превръща в една от най-обичаните жени. Достойно е за възхищение. Да докоснеш толкова много хора, без реално да си се срещал с тях. Не знам дали знаете, но по време на погребението ѝ, в процесията, която следва кортежа участват петстотин представители на благотворителните организации, в които тя е участвала. Петстотин благотворителни организация. И това е само извадка. Освен това, ти сигурно си малка, но аз помня новините около смъртта ѝ и реакциите на хората по света. Просто... нда..

Всъщност фактите за Даяна са, че е една обикновена английска курва, с акъл на шишарка, с фигура на елха, а на устата си има ценораспис, на който с големи червени букви е написано, че не лапа пишки на хора с по-малко от 100 милиона.
Тая скумрия през живота си не е измила една чиния, не е зашила едно копче или чорап, беше продадена от баща си и единственото и предназначение беше да роди дете.
Тоя урунгел дори не успя да се пребори с крокодила Камила за мъжа си.
Ква благотворителност, тя не е изработила една лира през живота си, не дава собствени пари, прави някви събирания, на които идват същите утайки като нея и единствената им работа е да плюскат.
Погребението и беше режисирано театро, на никой с малко акъл не му пука, че някъв парцал като нея е пукнал, достатъчно курволяци си имаме и без нея.

И въпросът ми е :
Тя ли е твоят идол, на нея ли си искала да приличаш, стаята ти беше ли облепена с нейни плакати, искала ли си да ти купят пони ?

Aeternal
01-21-2015, 21:29
dont feed the trolls

haritov
01-21-2015, 21:38
любим цвят?
изразяваш ли себе си чрез изкуство или някакъв друг креативен начин?
чувстваш ли тялото си като твое собствено което контролираш перфектно ?
доверяваш ли се на интуицията ти?
какво би посъветвала младите хора?
защо котките обичат маслини?
каква искаш да станеш като пораснеш? :D :D :D :D

LadyDi
01-21-2015, 21:49
любим цвят?
жълт
изразяваш ли себе си чрез изкуство или някакъв друг креативен начин?
навремето пишех разни неща, но вече не
чувстваш ли тялото си като твое собствено което контролираш перфектно ?
чак перфектно не, но се чувствам добре в кожата си
доверяваш ли се на интуицията ти?
да
какво би посъветвала младите хора?
да не бързат да пораснат
защо котките обичат маслини?
защото в маслините се съдържат вещества, които по химически състав са близки до активната съставка на валериана, който действа като наркотик за котките
каква искаш да станеш като пораснеш? :D :D :D :D
за къде повече? :cool:
.

Aeternal
01-21-2015, 21:52
Какво липсва на папагала, че си търси внимание по тоя извратен начин? :Д

LadyDi
01-21-2015, 21:55
Какво липсва на папагала, че си търси внимание по тоя извратен начин? :Д

Не съм отделяла време да мисля по този въпрос. Попитай го.

Aeternal
01-21-2015, 21:56

Къде ми е удоволствието в това? :Д

galaxy29
01-22-2015, 22:33
останала ли си приятелка с някой бивш? възможно ли е, ако не си?
май беше казала, че не си имала вързка от типа приятел с привилегии, ако имаше такъв приятел и сте си в добри отношения, щеше ли да спреш да общуваш с него като цяло (освен сексуално), когато се обвържеш?

TheDeath
01-23-2015, 05:38
Обърках темите

LadyDi
01-23-2015, 08:02
останала ли си приятелка с някой бивш? възможно ли е, ако не си?
Останала съм в добри взаимоотношения с двама от тях. В смисъл - чуваме се по рождени дни, нова година, когато се засечем в един град нямаме проблеми да пием кафе и да си говорим. Те познават мъжа ми, аз познавам половинките им. С единия съм по-близка, просто защото докато бяхме двойка, чувствата между нас не бяха особено силни, така че не е имало ревност, която да ни пречи да се виждаме. Приятелство, обаче, е силна дума. Принципно е възможно да запазиш някакъв вид взаимоотношение, но трябва да няма напрежение между вас.

май беше казала, че не си имала вързка от типа приятел с привилегии, ако имаше такъв приятел и сте си в добри отношения, щеше ли да спреш да общуваш с него като цяло (освен сексуално), когато се обвържеш?
Не съм имала уговорката за "приятел с привилегии". Но съм имала ситуация близка до тази, разликата е, че имахме желание за нещо повече, но просто нещата не се подредиха. Едва ли бих спряла да общувам с него изцяло, но сигурно бих ограничила контактите си, ако това притесняваше половинката.

Хайде, не искате ли вече някой да ме сменя?

tuzaro
01-23-2015, 09:02
С теб е хубаво, стой си

LadyDi
01-23-2015, 10:22
да, добре си мълчим

102
01-23-2015, 10:27
седи грей са
чакай рейса

Ivaaaaa
01-23-2015, 15:48
ако можеше да се върнеш назад в миналото и да живееш там примерно една година, кой период би избрала? защо?

SonataArctica
01-23-2015, 15:57
Кой е потребителя, който най-много си баннвала?
Разкажи някоя история от детсвтвото ти.
През какви етапи си минала до сега? Би ли могла да ги опишеш с цитат?
10 лв. на куката или 50 лв. акт?

paradosou
01-23-2015, 16:17
...
имам блед спомен, че си казвал, че w0sh е навит да седне (може и да бъркам)
все пак ако още е така, аз съм за него

Ewok
01-23-2015, 16:19
уош не пише тук от доста време...

SonataArctica
01-23-2015, 16:45
По едно време се мяркаше преди година, но не се е появявал от тогава.

LadyDi
01-23-2015, 19:17
ако можеше да се върнеш назад в миналото и да живееш там примерно една година, кой период би избрала? защо?
Много ме замисли с този въпрос :) Като цяло историята ми е много интересна, с интерес чета литература или гледам филми, но си давам сметка, че едва ли бих могла да оцелея в някоя от тия епохи. Твърде обвързана съм от съвременните технологии :cool: Но, ако трябва да избирам, може би 18-19 в. Или Древна Гърция. Най ме привличат.

Кой е потребителя, който най-много си баннвала?
Илко :cool:
Разкажи някоя история от детсвтвото ти.
Със сестра ми много се биехме. Имаме малка разлика и винаги е имало някакъв вид съперничество между нас... Трябва да сме били 5-6 годишни, нашите ни бяха оставили по някакъв повод сами вкъщи, като комшийката от горния етаж трябваше да ни наглежда. Тя, естествено, не свърши много добра работа. Със сестрата си оцветявахме книжки с принцеси, по онова време нашите ни бяха купили от тези големите комплекти флумастери - от по 30 и няколко цвята. Скарахме се за точно определен нюанс на розовото и тя ме замери с ножицата. От тогава имам белег на ухото, а само 2 сантиметра по-надолу и нямаше да си пишем сега.
Тъпа история, ама е първата, за която се сетих :cool:
През какви етапи си минала до сега? Би ли могла да ги опишеш с цитат?
В какъв смисъл етапи? Детство, тийнейджърство или...?
10 лв. на куката или 50 лв. акт?
50 лв. акт. Никога не съм можела да пробутвам пари, не знам как да го направя и сигурно ще се притесня много, освен това не мога да разбера кога си искат. Затова обикновено кимам с глава и се съгласявам. Рядко са ме спирали, всъщност за 9 години от как съм шофьор имам 2 акта.
.

Aeternal
01-23-2015, 20:41
Книга оказала най-голямо влияние, любим автор?
Гледаш ли анимация? Фантазията и хумора свързани ли са? :Д

d-r.Zob
01-24-2015, 03:15
Щом разказваш истории, разкажи някоя любовна история.

paradosou
01-24-2015, 10:00
ясно, че не влиза... и да, не знам и аз защо го предложих като вероятно е фантастика да се появи пак специално за да бъде разпитван хахаха

Фантазията и хумора свързани ли са? :Д
хубав въпрос, ти не искаш ли да се настаниш? ;р

anonymous908491
01-24-2015, 12:06

По-лесно е да мислиш, какъв цвят рокли си обичала да носиш като малка и по колко време си стояла пред огледалото с корона махайки на въображаемите си поданици.
Та проблем не е времето, а дали го можеш.

LadyDi
01-24-2015, 14:44
По-лесно е да мислиш, какъв цвят рокли си обичала да носиш като малка и по колко време си стояла пред огледалото с корона махайки на въображаемите си поданици.
Та проблем не е времето, а дали го можеш.
Искрено ти съчувствам, сигурна съм, че не ти е лесно. Но да знаеш, че дисоциативните разстройства имат лечение. Може още да не е късно за теб.

kalpazanka
01-24-2015, 14:48
ясно, че не влиза... и да, не знам и аз защо го предложих като вероятно е фантастика да се появи пак специално за да бъде разпитван хахаха

хубав въпрос, ти не искаш ли да се настаниш? ;р

Още един глас за Aeternal. :)

Душата, трябва да се пробваш да пишеш проза.

Какво интересно ти се случи днес?
Не е ли малко кофти да имаш 6-дневна работна седмица, 1 ден пауза и после пак отначало?

anonymous908491
01-24-2015, 16:18
Искрено ти съчувствам, сигурна съм, че не ти е лесно. Но да знаеш, че дисоциативните разстройства имат лечение. Може още да не е късно за теб.

Ваше височество би ли ми препоръчала някой надежден лекар, например кралския психар ?

NomNomNom
01-24-2015, 18:21
Lady, как е възможно мъжа ти в лицето да е едно към едно с баща ми. Само формата му е различна ( на баща ми ), малко по-правоъгълна.
И баща ми вече е много дърт де, ама преди.
Носа, очите, веждите и устните.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/988857_10201697274854400_8453544709858517080_n.jpg ?oh=b67f0b896bcd278ebd59f510dd747de2&oe=556D4A1C&__gda__=1431829653_991ddc0644cc51cfb985e269b4837f1 0

Плези се тука, и формата на лицето им е различна, ама другите елементи са много еднакви :Д

LadyDi
01-24-2015, 19:39
Lady, как е възможно мъжа ти в лицето да е едно към едно с баща ми. Само формата му е различна ( на баща ми ), малко по-правоъгълна.
И баща ми вече е много дърт де, ама преди.
Носа, очите, веждите и устните.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/988857_10201697274854400_8453544709858517080_n.jpg ?oh=b67f0b896bcd278ebd59f510dd747de2&oe=556D4A1C&__gda__=1431829653_991ddc0644cc51cfb985e269b4837f1 0

Плези се тука, и формата на лицето им е различна, ама другите елементи са много еднакви :Д

Малко по-правоъгълна ти се струва, защото моят мъж е повече килограми от баща ти :) Като беше по-слаб, лицето му беше по-правоъгълно. Ще ти пратя снимка.

LadyDi
01-24-2015, 19:44
Книга оказала най-голямо влияние, любим автор?
Като се замисля, няма такава книга. Нито филм. Нито песен. Любим автор - Пратчет.
Гледаш ли анимация? Фантазията и хумора свързани ли са? :Д
Гледам :) Мисля, че да. Липсата на фантазия понякога те кара да виждаш нещата черно-бели, а хуморът изисква цвят :)

Щом разказваш истории, разкажи някоя любовна история.
Моя ли?

.

LadyDi
01-24-2015, 19:46
Душата, трябва да се пробваш да пишеш проза.
Пробвала съм се, душата, ама нали ти казах, че съм нетърпелива, не знам дали бих имала нервите да се занимавам с проза. Мога да нахвърлям това-онова, но се изисква голямо вникване в детайлите, за да изпипаш прозата, а на мен това ми куца.

Какво интересно ти се случи днес?
Нищо особено. Ходих на работа, нахраних служебните котки :cool: Беше тъп ден.

Не е ли малко кофти да имаш 6-дневна работна седмица, 1 ден пауза и после пак отначало?
Кофти е, защото тоя ден пауза пак е работен. Някой трябва да поработи и вкъщи :)

.

tuzaro
01-25-2015, 16:59
Кво стана ся, кой седна?

anonymous908491
01-25-2015, 17:02
Кво стана ся, кой седна?

тя не иска да стане, смее ли някой да я накара, всички са шубета

LadyDi
01-25-2015, 17:29
Кво стана ся, кой седна?

два пъти питам, всички се ослушват
който иска - да казва

tuzaro
01-25-2015, 17:38
много си ги наплашила майна

LadyDi
01-25-2015, 17:40
сигурно

shmatarok
01-25-2015, 18:20
И от мен гласче за Aeternal :)

SHPAIdURmeN
01-25-2015, 19:08
много си ги наплашила майна

Сядай ти.

tuzaro
01-26-2015, 08:25
Има други хора които ги искат повече, аз едва ли ще съм интересен

Naive
01-26-2015, 18:47
А НомНомНом? Ще е интересна на стола.

galaxy29
01-26-2015, 18:54
ужаст ако номном седне с нейните километрични скучни постове ;/

anonymous708973
01-26-2015, 19:01
А НомНомНом? Ще е интересна на стола.

Да, да, даааа!

tori
01-26-2015, 19:02
Нда, Номката и на мен ще ми е интересна. Искаше ми се Калпазанка, но тя щом все отказвала, няма да я натискаме.

galaxy29
01-26-2015, 19:07
нямате вкус..

Naive
01-26-2015, 19:16
И кое й е скучното?

Ewok
01-26-2015, 19:26
Павлетина, признай си, че само на теб са ти скучни постовете ѝ :/

galaxy29
01-26-2015, 19:32
ами ддзн, докато я чета се чувствам сякаш съм на пътешествие в сахара без вода ;/ ама аз просто държах да си изтъкна мнението, иначе да сяда, лесно мога да я пропусна
и боряна, стига си ми изкривявала името ;/

LoadRunner
01-26-2015, 19:34

Аа де, наричай си я по прякор- Галаксина

skatew
01-26-2015, 19:36
ами ддзн, докато я чета се чувствам сякаш съм на пътешествие в сахара без вода ;/

ахахахаха

NomNomNom
01-27-2015, 04:59
ами ддзн, докато я чета се чувствам сякаш съм на пътешествие в сахара без вода ;/ ама аз просто държах да си изтъкна мнението, иначе да сяда, лесно мога да я пропусна
Професионално изкривяване.

Ако ме искате, питайте, пък ще отговарям като сваря.
:D

anonymous708973
01-27-2015, 07:58
Аз да питам!!!
Как се реши на крачката със заминаването? С какво тази връзка е по-различна от предните ти, че след сравнително кратко време знаеш, че това е твоят човек и толкова?

LadyDi
01-27-2015, 08:02
Nom ли слагаме?

M****
01-27-2015, 08:42
Ха, така...
На горещия стол е не кой да е, а... NomNomNom!!! :D
Ей, са изтрелях купища въпроси към теб ]:-)))
1. На колко години си (по моя преценка си около 30-33, нали?)?
2. На колко години е гаджето (бе споменала, че е около 15 г. по-голям от теб, та затова аз залагам, че е около 45 г.)?
3. Защо не искаш да имаш ларви?
4. Защо ти се наложи да пиеш ескапел и кога бе това (предполагам, че е било на скоро, защото четох нещо твое, че си имала киста заради това хапче)?
5. В коя под-сфера на IT бранша си заета в момента, а на новата работа (ако те одобрят)?
6. Имаш ли брат/братя и/или сестра/сестри?
7. Имаш ли домашен любимец?
8. Кокетка ли си? Използваш ли чара си, за да оказваш влияние над околните?
9. Този въпрос е свързан с предишния - лесно ли пощръкляваш мъжете около теб //имам предвид дали лесно упражняваш власт (с твоя чар) над тях, като по този начин би могла да ги правиш като послушни кученца . :)
10. Обичаш ли котките?
11. Обичаш ли кучетата?
12. Спортуваш ли и ако "да" - какво?
13. Ако не е твърде интимно - кога за пръв път го направи //за секса говоря// и по твоя преценка (с оглед времето) - с правилния ли човек е било?
14. Напивала ли си се безпаметно?
15. Опитвала ли си забранени от закона вещества/субстанции и ако да - какви?
16. Пушиш ли?
17. Какви пороци имаш?
18. Кои са трите ти най-добри качества/добродетли?
19. А трите най-лоши качества?
20. Отново по-интимен въпрос: изневерявала ли си на сегашния си приятел (или на някои от предишните)?
21. Пак интимен: правила ли си секс за една нощ?
22. Четеш ли книги редовно?
23. Коя книга прочете за последно?
24. Кой филм гледа на кино за последно?
25. Как издържаше до този момент да бъдеш далеч от приятеля си?
26. Обичаш ли да си похапваш сладко, а солено?
27. Обичаш ли плодова торта?
28. Можеш ли да готвиш? Ако "да" - то кой е твоят специалитет?
29. Обичаш да си на: планина/море?
30. Защо точно "NomNomNom", а не "МлясМлясМляс"? :D

Ако се сетя нещо друго - отново ще питам!
А сега - хубав и успешен ден! :)

NomNomNom
01-27-2015, 09:43
Аз да питам!!!
Как се реши на крачката със заминаването? С какво тази връзка е по-различна от предните ти, че след сравнително кратко време знаеш, че това е твоят човек и толкова?

Как се реши на крачката със заминаването? От година ми шарят очите сериозно, но още не беше време да скъсам някои връзки. Преди приятеля ми, се оглеждах нещо централно европейско - не, че не мога да си намеря хубава работа в UK, или в държавите с по-висок стандарт, но не ми се искаше да сменям рязко средата - например да мина през градове, като Словакия, Прага, Бърно - хем много IT работа, хем много прилича на София, хем забавления за млади хора и много разнообразни националности.
На текущата ми работа в София реално имам възможност да пътувам, защото от време на време имаме хоум офис - хубаво, работя си сериозно, и после се разхождам, където и да е - но пък се появи другият фактор, и сега често ходя до Испания (и в момента ти пиша от там ).

С какво тази връзка е по-различна от предните ти, че след сравнително кратко време знаеш, че това е твоят човек и толкова?
Цял живот съм страдала от ниска самооценка, заради външен вид и килограми. Добави и постоянната ми самокритика към това, че трябва да съм максимално рационална и неемоционална, и да владея всяка ситуация - не като да оказвам контрол, а като да влияя и с мълчание, и с доброто ми и мило държание.

Съответно, се страхувах да поискам мъж, какъвто искам наистина, защото исках да мога да дам всичките тези неща - жена, която се владее и която не вади егото си в никоя ситуация, жена, която той да иска и да изглежда добре, независимо от възрастта й ( понеже не блестя с кой знае какви физически данни , ми е известно, че нещо, което мога да използвам, е възрастта ми ) . И то, не искам да манипулирам някого , да не бъда разбрана грешно - искам мъжът ми да се гордее и да се хвали с мен. Обичам работата си - но не искам това да го афектира, и искам той да се чувства добър, силен и значим в неговата. Не искам да го дразня. Искам само да му се любувам.

Та, защо досега не е било така:
- Не съм скачала към мъже, които наистина харесвам, защото не можех да им дам достатъчно по моя преценка
- Приятелят ми го обожавам. Не го величая, не го поставям над мен - обожавам го и той ме обожава. Но зад тази красива фасада, стоят двама човека, със сериозни сакатлъци в емоционален план, и заради това сме се хванали като удавници на клечка, за тази прекрасност, за която се стараем ... Просто, и двамата не сме виждали, да е възможно, и го ценим.

Крайно откровени сме, партньори сме ( сиреч ние срещу света, не ние един срещу друг ), глезим си се като домашни любимци.

На човешки език, обичам го. Искам да му давам и давам. Също, като всичко това утихне, искам да се мотаем из едно пространство, защото сме си големи другарчета и си ближем раните.

skatew
01-27-2015, 09:48
к'ва ти е луната

Fisherman
01-27-2015, 09:56
обичаш ли да се возиш на задната седалка

Fisherman
01-27-2015, 09:57
http://prikachi.com/images/567/7878567I.png

Blab
01-27-2015, 10:16
к'ва ти е луната
бих се обзаложила, че е в дева;

иначе, ще си помисля за въпроси, засега искам само да кажа, че страшно те харесвам и те "чувствам", ако мога така да се изразя. още отпреди години. напомняш ми за любимо същество (по ирония на съдбата също от нпмг и ит нърд)
всъщност, ето и въпрос - забелязала ли си/смяташ ли, че хората, въвлечени от математиката под една или друга форма са емоционално (и/ли социално) затруднени, мога да използвам и по-голяма дума - осакатени? Ако да - на какво мислиш, че се дължи това?

NomNomNom
01-27-2015, 10:22
М****

Ха, така...
На горещия стол е не кой да е, а... NomNomNom!!! :D
Ей, са изтрелях купища въпроси към теб ]:-)))
СтреснА ме :D

1. На колко години си (по моя преценка си около 30-33, нали?)?Приятеля ми си мислеше месец-два, че съм на 30-38 и ми разказваше, че се е чудел защо изглеждам толкова млада
2. На колко години е гаджето (бе споменала, че е около 15 г. по-голям от теб, та затова аз залагам, че е около 45 г.)? 36.
Тази година правим 22/37.
3. Защо не искаш да имаш ларви? Не би ми доставило удоволствие. Преди време мислех, че ако намеря прекрасен мъж, който да обичам, и той много иска - бих му родила, но при условие, че ми е ясно, че няма да се превърна в робиня детегледачка, и да съм обичана по-малко. Но текущият ми приятел не иска, тъкмо онзи ден обсъждахме някои негативни аспекти и не се сетих сме за положителни.
Уважавам много хората с деца- родителите . Но не смятам, че е задължително всеки да има.
4. Защо ти се наложи да пиеш ескапел и кога бе това (предполагам, че е било на скоро, защото четох нещо твое, че си имала киста заради това хапче)? Ох, изхлузен кондом, който бях погълнала и едва го извадихме. Много се смях на ситуацията, и после много плаках :D
5. В коя под-сфера на IT бранша си заета в момента, а на новата работа (ако те одобрят)?И двете са в направление network ( network + network security , защото си имам интерес и си цъкам ) . Малко по-различен тип задължения и начин на работа.
6. Имаш ли брат/братя и/или сестра/сестри? Не, но имам братовчедка , с която сме гледани като сестри.
7. Имаш ли домашен любимец? В дома на родителите - куче, много котки. Аз нямам.
8. Кокетка ли си? Използваш ли чара си, за да оказваш влияние над околните? Вчера коментирах с моя, че хората много ми прощават, защото съм си такава от дете - моля и благодаря, като детенце, и се радвам като детенце - така хем се пазя от сексуален интерес от гледна точка на мъже, и по-скоро хората реагират към мен бащински - пък жените също не ме гледат на кръв, защото ме възприемат като безобидно същество. В този аспект ако питаш, да, това е чар, който знам, че имам. Но външен вид, и в сексуален аспект - не. Също, в повечето време съм си "човек на място" , но с този лек привкус на малко момиченце. Пък на близките ми - глезя им се постоянно.
9. Този въпрос е свързан с предишния - лесно ли пощръкляваш мъжете около теб //имам предвид дали лесно упражняваш власт (с твоя чар) над тях, като по този начин би могла да ги правиш като послушни кученца . :) Пощръклявам мъжете да работят, знам, че като кажа, че ще свърша нещо, и всички скачат да го вършат, особено ако е нещо предизвикателно. Както казах, не обичам да се държа като жена и не обичам женски номера, и върша работата като мъж, но въпреки това знам, че провокирам мъжете да четат и работят :D

10. Обичаш ли котките? Да
11. Обичаш ли кучетата? Да
12. Спортуваш ли и ако "да" - какво? Зимата не, през останалото време - тичам, фитнес, зумба, тае-бо, и на бокс ходех, плувам - каквото дойде и поне 3 пъти в седмицата.
13. Ако не е твърде интимно - кога за пръв път го направи //за секса говоря// и по твоя преценка (с оглед времето) - с правилния ли човек е било? 14 - за тогава, да .
14. Напивала ли си се безпаметно? Да
15. Опитвала ли си забранени от закона вещества/субстанции и ако да - какви? Трева, гъби, кокаин. Само съм опитвала.
16. Пушиш ли? Не
17. Какви пороци имаш? Люта храна, прекалявам. И си обичам храна като цяло.
18. Кои са трите ти най-добри качества/добродетли? 1. Имам много особено комбинативно мислене, обхождам комбинации от събития и идеи като масив - т.е. всичко поред, колкото и невероятни да изглеждат, също недоспивам от прекалено циклене, ама не е кой знае какво. 2. Усещам хората. Хората ме обичат като слушател. Не се натрапвам, никога, никога, никога не критикувам и не съдя , всякакви лични , сексуални и долни неща, и тайни, от които човек се притеснява, мога да чуя, и реагирам адекватно. 3. Мила и добродушна съм.
19. А трите най-лоши качества? 1.Искам всичко да е по-възможно най-рационалният и ясен начин. Много съм строга и рязка, когато реша, че не е време за сълзи и сополи, ами грозната истина да се погледне в очите, а истината от моята уста е много грозна. Неприятна, и все неща, които хората не искат да чуват.
2. Не отделям време на роднините си ( близките си ) . Обичам ги, но олицетворяват много ирационалност - научих се да ги разбирам и приемам, но да разбираш и приемаш означава да подценяваш. Майка ми не я подценявам, и постоянно й намирах кусури , но сега какъв човек е станала - рядко срещам хора, като нея, с които наистина да ми е удоволствие да си кажа приказка.
3. Отлагам и отбягвам неща, които не искам да правя.

20. Отново по-интимен въпрос: изневерявала ли си на сегашния си приятел (или на някои от предишните)? Сегашния - не, предишни - да. Защо - страхувах се да му кажа, че се разделяме, защото той беше емоционално неуравновесен и щеше да ми е гузно, ако след това е нещастен. Бях с него от 14г. до 16г. , първият ми.
21. Пак интимен: правила ли си секс за една нощ? Да
22. Четеш ли книги редовно? Технически,психология, научно-популярни неща - постоянно. Не чета художествена литература, иначе всеки месец си взимам нещо хартиено, от по-миналия месец прочетох "Мъжете на моята кушетка", което беше доста лековата книжка, написана като за американки, ама пак ме подсети, че с еректилната дисфункция трябва да се пипа много внимателно и с разбиране . За щастие, няма да имам скоро такива проблеми :Д Последната не съм я довършила, някакви лекции на фройд за психология на ежедневието, тъкмо съм на езиковите грешки и забравянето.
23. Коя книга прочете за последно? Художествена .. не помня.
24. Кой филм гледа на кино за последно? Интерстелар
25. Как издържаше до този момент да бъдеш далеч от приятеля си? Не ми се налага, липсваме си , ама и двамата сме свикали да сме сами и леко минаваше - мноого си липсваме, но пък сме някакви умерени. Ясно ни е, че ще се видим скоро,и че ще живеем заедно - дразнещо рационални сме тук, просто знаем, че ще сме заедно. Липсваме си, липсва ми да му покажа какво правя, да му се похваля нещо, да го водя с мен - както и на него - да скачам, като се прибира от работа, или да ме целуне по челото за чао, ма няма какво да се жалвам - искам да сме заедно - ще сме заедно.
26. Обичаш ли да си похапваш сладко, а солено? Солено дааа . Сладко не толкова.
27. Обичаш ли плодова торта? Хм, не , само шоколадова.
28. Можеш ли да готвиш? Ако "да" - то кой е твоят специалитет? Що-годе. Пълнени чушки, палачинки.
29. Обичаш да си на: планина/море? И двете, макар, че обожавам да плувам в морето по хоризонтал, и да обикалям скали, и да се съдирам :Д
30. Защо точно "NomNomNom", а не "МлясМлясМляс"? :D Май от меметата Nomnomnomnomn , не помня вече :D

Ако се сетя нещо друго - отново ще питам!
А сега - хубав и успешен ден! :)

Ай успешен и на теб ! :>

NomNomNom
01-27-2015, 10:30
к'ва ти е луната

Водолей :D

Fisherman- обожавам, ама хората ми се дразнят и сядам отпред чат-пат :D

blab
иначе, ще си помисля за въпроси, засега искам само да кажа, че страшно те харесвам и те "чувствам", ако мога така да се изразя. още отпреди години. напомняш ми за любимо същество (по ирония на съдбата също от нпмг и ит нърд)

Хаха, това звучи сладко, и ти си ми много сладка

всъщност, ето и въпрос - забелязала ли си/смяташ ли, че хората, въвлечени от математиката под една или друга форма са емоционално (и/ли социално) затруднени, мога да използвам и по-голяма дума - осакатени? Ако да - на какво мислиш, че се дължи това?

Хм, типичните математици , които описваш, като поведение - не всички са такива. И има от време на време емоционално осакатени, които не си даваха зор по математика.
Но да хванем поведенческия тренд , дето споменаваш:

Хората се фиксират по една или друга причина в дадена насока ( сфера, предмет, нещо ) - явно, това някога ги е карало да се чувстват сигурни или добре.

Представи си дете, което решава по цял ден задачи и майка му не го кара да чисти заради това.
Представи си дете, дето родителите му се карат постоянно, и за да не го въвличат, и за да не взима страна- извинява се с чете, или постоянно правене на нещо.
Това се превръща в защитна реакция, после част от характера.

Както ти писа по темата за столкарите, че хората се фиксират за да се отърсят от ефекта на разнообразната реалност - според мен тези фиксации в науките се дължат на подобно нещо, просто хората са усетили, че им помага да се справят с нещо друго и става навик.

Вече, колко са е ефективни и добри, зависи от това какви дадености имат - може някой цял ден да копае и да достигне до заключения, които някой ги прави за минути.

Vanchhh
01-27-2015, 10:50
Здрасти, някои въпроси може да се повтарят, моля да ме извиниш :)

1. Каква специалност учиш/си учила?
2. Любима книга?
3. Харесваш ли разходките под дъжда?
4. В кой град живееш в момента?
5. Харесва ли ти живота в България? И ако не, къде ти харесва? Защо?
6. Пътувала ли си по света? И ако да, в кои държави?
7. Имаш ли мечти?

Засега това..

M****
01-27-2015, 10:56
NomNomNom, извинявам се - не исках да те стресна с предишното съобщение! :D :D :D

По отношение на първия ти път в секса - на 14 г.? :O Не е ли малко рано - да си била 7-ми клас...? Остана ли доволна? Хареса ли ти? Побързахте ли отново да го направите малко след това или с месеци не пробвахте пак?

По отношение на наркотиците - сподели, че само си опитвала. Да се разбира ли - 1 път от всяко или:
- трева - 5-10 пъти, но да го водиш като опитване? Хареса ли ти, как ти се отрази, как се чувстваше, имаш ли представа как си изглеждала в очите на околните по това време?
- гъби - отново същите въпроси: повече от един ли път си опитвала (1), харесаха ли ти (2), как ти се отрази (3), как се чувстваше (4), какво "видя", къде "пътува" и как си изглеждала в очите на околните (5), ако са ти разказали?
- кокаин - пак отново - въпроси от (1) до (5). Секс под въздействието му? :D

Тук ще добавя още няколко въпроси:
Ти сподели по-горе, че: "Цял живот съм страдала от ниска самооценка, заради външен вид" - може ли да попитам защо? От няколкото твои снимки, които си споделила тук (аз ти нямам фейсбука, за разлика от повечето тук) ми се струваш готино-изглеждаща... Народът е казал - "русо гладно нЕма". :)

skatew
01-27-2015, 11:15
Водолей :D

ха, колко яко
и моята

NomNomNom
01-27-2015, 11:28
Здрасти, някои въпроси може да се повтарят, моля да ме извиниш :)

1. Каква специалност учиш/си учила? В училище - математика и информатика. Бакалавър нямам.
2. Любима книга? Може би "Дядо Горио", Балзак
3. Харесваш ли разходките под дъжда?Не, хич не обичам да ме вали
4. В кой град живееш в момента?София
5. Харесва ли ти живота в България? И ако не, къде ти харесва? Защо? Моят ми харесва, няма от какво да се оплача много, по принцип съм доволна на това, което имам, ако не съм доволна - правя , каквото е необходимо, за да променя. Това къде се намирам, не е фактор, т.е. няма общо с България. Но ми е тъжно, че пенсиите си ниски, а помощите на ромите - не чак толкова ниски.
6. Пътувала ли си по света? И ако да, в кои държави? Гърция, всяко лято общо взето, в северната част, Италия - Флоренция, Венеция и Пиза, Германия - Берлин, Чехия - Бърно, Словакия - Братислава, Австрия - Кацала съм във Виена и съм обикаляла едно малко градче на границата със Словакия - после ще видя как се казваше, но имаше хубав замък, Испания - Барселона, Каламоча, иначе там пребивавам в Сарагоса. Днес ще летя от Мадрид, и ще видя мъничко от него.
Минавала съм през други европейски градове за мъничко, ходенето до Италия беше с автобус.
7. Имаш ли мечти? Имам желания

Засега това..
хоп

LadyDi
01-27-2015, 11:38
Кажи ми 3 общи черти, които имаш с партньора.
За какво най-много си благодарна в живота?
Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то?
Какво цениш най-много у приятелите си? Или с други думи - какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел?

//намерих една статия с подобни въпроси и ще те питам още :cool: ама едно по едно

NomNomNom
01-27-2015, 11:39
NomNomNom, извинявам се - не исках да те стресна с предишното съобщение! :D :D :D

По отношение на първия ти път в секса - на 14 г.? :O Не е ли малко рано - да си била 7-ми клас...? Остана ли доволна? Хареса ли ти? Побързахте ли отново да го направите малко след това или с месеци не пробвахте пак?
9 месеца бяхме заедно преди да правим секс, в края на годината съм родена, бях на 14г. и половина, 8ми клас. Той беше 6-7г. години по-голям, също девствен. Водехме си после редовен живот. Бяхме заедно две години и няколко месеца. Беше си сериозно за времето, с родителите ми се познаваше - от малка съм самостоятелна, и не живея с родителите си, и директно бях хвърлена в дълбокото, та това е едно и от обясненията на ранната ми дълга връзка.

По отношение на наркотиците - сподели, че само си опитвала. Да се разбира ли - 1 път от всяко или:
- трева - 5-10 пъти, но да го водиш като опитване? Хареса ли ти, как ти се отрази, как се чувстваше, имаш ли представа как си изглеждала в очите на околните по това време? Правилно нацели за тревата, иначе не съм се отрязвала и съм пушила с цивилизовани хора, не по купони. Иначе, не обичам цигари , трева, от тревата зверски ми се яде. Не обичам и алкохол
- гъби - отново същите въпроси: повече от един ли път си опитвала (1), харесаха ли ти (2), как ти се отрази (3), как се чувстваше (4), какво "видя", къде "пътува" и как си изглеждала в очите на околните (5), ако са ти разказали?Бях с бившия ми приятел, и двамата нърдове, ама видиш ли, да пробваме. 12 часа ме държа. Циклех като с алцхаймер. През 30 секунди си забравях какво се случва, и само го питах, и ми беше направил запис - как само цикля и го питам какво става :Д Преди това си бях забравила името, не знаех какво е време, какво е пространство, не знаех нищо, празно съзнание. Виждах животът, като една линия - началото, където се раждаме, и краят, където умираме. И се питах - без да си спомням нищо за света ни - как живеем така, всеки ден, без да се замисляме, че ние ще умрем.
- кокаин - пак отново - въпроси от (1) до (5). Секс под въздействието му? :D
Бях на рожден ден, и отидох до тоалетната, и излизам и гледам - един познат и се чудя - кво пък иска тоз в женския кенеф - и той решил да ми даде, да пробвам ( имаше рожден ден ), и както хич никога не съм искала да пробвам синтетики, пробвах, и просто изтрезнях рязко. Не бях пияна и преди това, но рязко главата ми присветна.

Хвана ме натясно с наркотиците, ама съм пробвала само от любопитство. Чаша вино на вечеря трудно да пия напоследък, камо ли друго.

Признавам си, обичам наргиле, ама не много напоследък и него.

Тук ще добавя още няколко въпроси:
Ти сподели по-горе, че: "Цял живот съм страдала от ниска самооценка, заради външен вид" - може ли да попитам защо? От няколкото твои снимки, които си споделила тук (аз ти нямам фейсбука, за разлика от повечето тук) ми се струваш готино-изглеждаща... Народът е казал - "русо гладно нЕма". :)Руса съм от 6 месеца, но преди време бях 65-66кг на 156, сега съм 52-54 ( варирам) и разликата в лицето е огромна. Също, бях с дълга и тъмна коса, защото всеки постоянно ми натяква - колеги на работа, семейството - че трябва да имам хубава, дълга , тъмна косичка, ма им теглих майната и съжалявам, че не го бях направила по-рано. Не, че толкова съм ги слушала, просто всички са си внушили, че на всеки му отива дълга тъмна коса, но на мен не.

хоп

//гоня полет сега и ще пиша по някое време нощес :Д

fitnesspro.bg
01-27-2015, 12:11
луда тема :)

Ewok
01-27-2015, 12:40
Защо не си живяла с родителите ти от малка? Учила си в друг град? (всъщност май да, доколкото знам си учила в София :Д)
Искаш ли да се омъжиш? Сватба?
Приятелят ти какво работи?
Ще си имате ли домашен любимец?

Naive
01-27-2015, 12:50
Казваш ли на приятелките (и като цяло приятелите) си, че ги обичаш? А те на теб? :Д
Какви езици говориш?
Как се запознахте с приятеля ти?
Как ви се случиха нещата? Кой беше по-инициативният?
Празнуваш ли рождените си дни?
Къде си пътувала навън?

Бтв, сигурно ще прозвучи странно, че си спомням (ама какво да направя, всякакви простотии запаметявам), но за ника ти си обяснявала, че идва от това, че много говориш и в даден момент звучиш "номномномном". :Д

M****
01-27-2015, 12:58
NomNomNom, чета те и асимилирам информацията... :D
Честно - бях останал с впечатлението от писани от теб коментари и от линк-нати няколко твои снимки, че си скромна, по-скоро затворена личност и т.н., а сега вече си мисля, че си един вид бунтарка (срещу какво се бутнуваш - не знам), но сякаш си личност, склонна към експерименти със себе си. Личност, за която няма табута или граници? :)

Та в тази връзка да задам още няколко въпроса:
1. Имаш ли пиърсинг по себе си (и ако "да" - къде е разположен)?
2. Имаш ли татуировка/татуировки (ако имаш повече от една - то колко на брой са)? Ако "да" - къде е/къде са разположена/разположени? Би ли я/ги описала как изглежда(т)? :)
3. Ако имаш пиърсинг/татуировка - какво те мотивира да ги направиш? Нещо специално, случило се в живота ти, или просто един ден се събуди с желание за това?
4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) (https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_%28film%29) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.

И все повече почвам да си те представям по подобен начин...
Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб... :D :D :D

Edit: Желая ти лек полет и път. :)

Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно? :D :P

Niakoitam
01-27-2015, 14:02
Бтв, сигурно ще прозвучи странно, че си спомням (ама какво да направя, всякакви простотии запаметявам), но за ника ти си обяснявала, че идва от това, че много говориш и в даден момент звучиш "номномномном". :Д

Значи не съм сам. :) Досетих се обаче не исках да изглеждам като някакъв психопат преследвач,който си записва в една тетрадка живота на Номката и го учи наизуст. :)

Спомням си че Номката е разправяла как веднъж като била малка Ева си говорела с някакъв приятел по телефона.Обаче понеже много бързо говорела и много неща не и се разбирали приятелят и я забъзикал като започнал да и казва по телефона номномном и тя решила да се кръсти така тук,защото и се сторило забавно за ник.

Иначе на мен пък Номката никога,особено в още по-младите и години никога не ми е оставяла впечатление на много скромна и затворена личност.По-скоро ми е създавала впечатлението на бунтарката,която е готова да се изправи сама срещу света и е готова да опита от всичко и да експериментира всичко без значение кой какво казва по въпроса и дали определя нещо си за правилно или неправилно,за добро или лошо,за хубаво или пък гадно. Отделно че като видя жена с татуировки(да тя има такива) горепосочният ми образ за нея се подсилва :)

По-скоро към тоя образ не ми се вписва единствено това дето казва,че е имала комплекс относно външността си.

M****
01-27-2015, 14:08
...
Иначе на мен пък Номката никога,особено в още по-младите и години никога не ми е оставяла впечатление на много скромна и затворена личност.По-скоро ми е създавала впечатлението на бунтарката,която е готова да се изправи сама срещу света и е готова да опита от всичко и да експериментира всичко без значение кой какво казва по въпроса и дали определя нещо си за правилно или неправилно,за добро или лошо,за хубаво или пък гадно. Отделно че като видя жена с татуировки(да тя има такива) горепосочният ми образ за нея се подсилва :)
Възможно е, аз имам регистрация от януари 2013 г.. От тогава досега съм имал 2-3 етапа на следене на форума. :)
Пишех малко по-активно около януари-февруари 2013 г., след това си спомням, че едно лято (дали бе на 2013 или 2014 не помня) се разписвах отново за около седмица-две и сега отново следя форума от рождения ден на marilyn до този момент.
Представата ми за NomNomNom е от няколко нейни коментара, които съм видял за тези три седмици и от 2-3 нейни снимки, които е публикувала през същото това време.

А от днес - след нейните отговори по отправените от мен въпроси, и аз почвам да си мисля, че е по-скоро бунтарка, вмъкната в невинно-изглеждаща телесна опаковка. :D

marilyn
01-27-2015, 14:42
Номном е сладурче. Много ми е миличка, незнайно как, като не харесвам водолеи. :D

Аз си мислех, че учиш нещо във ФМИ. Грешно ли съм разбрала, тоест следваш ли нещо?
Какво правиш в свободното си време?
От колко време наистина си разбрала, че не искаш деца? (щото и аз не искам и за това също ти се кефя :D )
Карате ли се с гаджето?

NomNomNom
01-27-2015, 16:08
Кажи ми 3 общи черти, които имаш с партньора. Стои до мен и ми диктува :Д 1. Нямаме толеранс към простотия :D 2. Много ученолюбиви 3. Обичаме да разрешаваме проблеми
За какво най-много си благодарна в живота?Моето здраве и здравето на близките.
Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то? По-бърз метаболизъм
Какво цениш най-много у приятелите си? Или с други думи - какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел? Реалист, толерантен, свободно мислещ

//намерих една статия с подобни въпроси и ще те питам още :cool: ама едно по едно
Йей !

NomNomNom
01-27-2015, 16:11
Защо не си живяла с родителите ти от малка? Учила си в друг град? (всъщност май да, доколкото знам си учила в София :Д) Даа, учех в София, за 8ми клас се преместих.
Искаш ли да се омъжиш? Сватба? Да, и да - само близки хора и приятели, ще платя билети за всички за някъде, където ходи wizzair , и ще гледам да го направя хубаво и приятно. Когато му дойде времето де.
Приятелят ти какво работи? И той като мен, но в момента е не точно network, ами IT security - спира хакери, вируси, контролира системите за превенция на атаки и т.н.
Ще си имате ли домашен любимец?Не, ние един друг си казваме "pet pet и cat cat", но сега се обади, че ако много искам , може да си вземем котка :Д

йей

granger
01-27-2015, 16:15
Ева, ти си моят форумен идол.
Я кажи как точно се запознахте с твоя човек,ама малко по-така...
Много ме радвате.
Май нямам други въпроси...засега.
Целув.

NomNomNom
01-27-2015, 16:26
Казваш ли на приятелките (и като цяло приятелите) си, че ги обичаш? А те на теб? :Д Не, говорим си на боклик , мърша и пача. ( основно с братовчедка ми ) :Д
Какви езици говориш?Английски и малко френски. Започнах да прихващам някои думи на испански, и да зацепвам за какво говорят по новините, но още съм в гъбите.
Как се запознахте с приятеля ти? В предишната ми работа - испанският бизнес го прехвърлиха в българия и той дойде да ни обучава как да работим с новите инфраструктури, които дойдоха при нас. И мен ме представиха като " the switch girl" - момичето със суичовете :Д ( мрежови устройства ) , и просто, докато ни обясняваше първата седмица, реших, че ще си го присвоя до края на престоя му . Беше много странно .. всичко. Нежно и прекрасно, в офиса само се търсехме с поглед и се криехме да отидем на обяд, и след работа да се видим . Две седмици беше в българия, втората седмица се омешахме. Накрая той ми написа стихотворение, аз му написах песен, отидох да го чакам пред хотела, но той беше на летището, абе някакво супер странно беше, но се надушихме, че сме раними и добродушни същества.
Как ви се случиха нещата? Кой беше по-инициативният? Аз. Накарах един колега да ни организира вечер навън, за да не се натрапвам аз, облеклото си го подбирах доста време - чудех се дали по-млада да изглеждам, или по-дърта, и дали по-буйна или по -делова. Реших, че ако мога да грабна внимание, то ще е с по-младежки вид - топ на точици от тюл, бежева пола, черно сако, и ярки обувки, цвят праскова, като точиците на тюла, и едни розовко-златисти обеци ( много време се чудех точно какво впечатление искам да създам) . И той уж не ходи по дискотеки, но отидохме в дискотеката, танцувахме, и се целунахме. На другия ден си писахме във фейсбук цял ден, докато той беше на работа, а аз на плаж, сутринта даже го изненадах в офиса и пихме кафе и той беше като шашнат миличкия ( той по принцип си изглеждам малко шашнат, много е сладък ) , и на другия ден го поканих на обяд, после го поканих след работа да се видим - и постоянно се гледахме в очите и се държахме за ръце. Като го поканих след работа, така, заявих му че ме болят краката и го заведох в нас, без обяснения, и там пак ме целуна, и там ставаха някакви нежни неща :Д и така още два дни, и накрая като болна бях цяла седмица, все едно ми липсваше някаква част от тялото , много ми липсваше. И започнахме да си пишем. И в един момент ми разбра годините, малко се шокира, но каза, че всеки може да е куче в интернет и никой не няма да разбере. 3 месеца общо взето трябваше да го убеждавам, че има смисъл всъщност да се видим и да сме заедно.
Имам предвид - как може всеки божи ден да ми пише, да ми споделя живота си, всичко за него, и накрая да ми заяви, че не знае какво се случва и е объркан. Бяха тежки месеци. Общо взето стоях всяка вечер вцепенена , докато си пишем, защото толкова много внимавах нещо да не го настъпя или да не го накарам да се чувства несигурен или зле.

Не е имал истинска връзка в живота си. Просто е твърде мил. Като е бил на моите години, си е имал приятелка за година, не са правили секс. С всички жени е бил така, макар, да не са били много. Не беше девствен де. Животът ни е сходен, от гледна точка на нелеко детство, а при него и нелеки младини. Тормозили са го например, че е четял много, и техните също са му се карали, и са му хвърляли книгите, защото не излизал да общува с деца - а децата навън са го съсипвали от подигравки и някои са го удряли.

Но в края на краищата в момента съм с един невероятен и интелигентен мъж, силен и стабилен, с когото много се обичаме.
Обожавам го.
Празнуваш ли рождените си дни? Не, рядко, само тази година и беше много мило от страна на цялото ми семейство и всичките ми приятели да бъдат с мен. Разбрах, че ме обичат.
Къде си пътувала навън?Гърция, Италия, Словакия, Испания, Германия, Австрия, Чехия, само някои градчета

Да, прави сте с някой там, от там идва :Д:Д :Д Не мога да повярвам, че съм забравила, ама ей така седях и се чудех - и реших, че не помня, и че сигурно че е от мемето, мерси, че ми напомнихте, да, от бившият ми приятел остана

нян нян

Naive
01-27-2015, 17:08
Познаваш ли родителите му? Как те приеха?
А той твоите?
Близките ти подкрепиха ли връзката ви и бяха ли скептични относно разликата? (Тук съм убедена, че отговорът е, че са те подкрепили, ама да си питам)
Би ли искала да се видим? :Д
Гледаш ли сериали?
Четеш ли вестници/новинарски сайтове, следиш ли какво се случва по света и у нас?
Гласува(ш) ли на изборите?

NomNomNom
01-27-2015, 17:19
// да драсна, че ще отговоря утре сутрин, като седна пред компютър

LoadRunner
01-27-2015, 19:57
NomNom сигурен съм че си останала с грешно впечатление от мен че не те харесвам, даже напротив интересна си ми. По- добре такава отколкото като другите фльорци с червило до ушите и неможещи да скалъпят 2 думи на кръст освен ако не става въпрос за последния модел грим с аромат на спагети или е*не от гз в устата.

Но това е покъртително особено като говориш за мъж на 38

Не е имал истинска връзка в живота си. Просто е твърде мил. Като е бил на моите години, си е имал приятелка за година, не са правили секс. С всички жени е бил така, макар, да не са били много. Не беше девствен де. Животът ни е сходен, от гледна точка на нелеко детство, а при него и нелеки младини. Тормозили са го например, че е четял много, и техните също са му се карали, и са му хвърляли книгите, защото не излизал да общува с деца - а децата навън са го съсипвали от подигравки и някои са го удряли.

И не защото той е такъв а защото ти го излагаш на показ и то в такава светлина през ден пред поне 5000 души. И аз все още не разбирам защо го правиш. Стана ми жал за него, и пак казвам не защото е такъв а защото ти го правиш такъв. Това е изключително ненужна излагация на лични факти която поражда едновременни жал и смях в мен. Едно момиче не може да разказва такива неща за гаджето си особено ако се бие в гърдите че много го обича. Сигурно го правиш защото си мислиш че си анонимна, но при положение че вече познаваме(и визуално) личната ти история, къде живееш (едва ли не ако някой се захване може и да разберре и къде точно работиш), приятеля ти, баба ти, дядо ти и още не си показвала вашите..... ЗАСЕГА! едва ли е толкова анонимно вече.

Та като оставим на страна моят пролог, да премина към въпроси.

Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)?
Наивна ли си (според теб)?
Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям?
Коя чашка си (сутиен)?

След всичко това вече съм сигурен защо си навличаш стокъри постоянно.

NomNomNom
01-28-2015, 06:37
NomNomNom, чета те и асимилирам информацията... :D
Честно - бях останал с впечатлението от писани от теб коментари и от линк-нати няколко твои снимки, че си скромна, по-скоро затворена личност и т.н., а сега вече си мисля, че си един вид бунтарка (срещу какво се бутнуваш - не знам), но сякаш си личност, склонна към експерименти със себе си. Личност, за която няма табута или граници? :)

О не, не се бунтувам, аз съм кротко дете. Просто съм пробвала някакви неща от любопитство, не им отдавам значение особено

Та в тази връзка да задам още няколко въпроса:
1. Имаш ли пиърсинг по себе си (и ако "да" - къде е разположен)?На пъпа. Имах и на носа, но голям кич, и го махнах ( въпреки че обецата ми беше много мънинка)
2. Имаш ли татуировка/татуировки (ако имаш повече от една - то колко на брой са)? Ако "да" - къде е/къде са разположена/разположени? Би ли я/ги описала как изглежда(т)? :) Имам 6. Първата - водно конче, символ на духовно самоусъвършенстване, втората - скорпион - издръжливост, 3 - знак за безкрайност, 4- пика , 5 бужур и хризантема 6 везна. Не са видими, когато съм с дрехи. По гърба са, и малко дясната ръка.
3. Ако имаш пиърсинг/татуировка - какво те мотивира да ги направиш? Нещо специално, случило се в живота ти, или просто един ден се събуди с желание за това?Беше ми мерак като по-мънинка, сега ми омръзна идеята, но не бих ги махнала
4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - Не съм го гледала, ама нямам такъв опит. Не знам, ама аз считам съществуването ми за съвсем прилично , изключае, че любопитството ми работеше много.
Просто, като става дума за здраве, за мен е на първо място, много съм плашлива от всякакви заболявания, чак хипохондрия не, но много се пазя, храня се здравословно, до колкото позволяват магазините ни, и спортувам през сезоните, различни от зима. Не пия, не пуша, не взимам и наркотици. https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) (https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_%28film%29) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.

И все повече почвам да си те представям по подобен начин...
Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб... :D :D :D

Edit: Желая ти лек полет и път. :)

Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно? :D :P
Хахахах, нямам го, ама някой дей ден ще го питам, ако случайно го пази, ама ме съмнява :Д

NomNomNom
01-28-2015, 06:40
Значи не съм сам. :) Досетих се обаче не исках да изглеждам като някакъв психопат преследвач,който си записва в една тетрадка живота на Номката и го учи наизуст. :)

Спомням си че Номката е разправяла как веднъж като била малка Ева си говорела с някакъв приятел по телефона.Обаче понеже много бързо говорела и много неща не и се разбирали приятелят и я забъзикал като започнал да и казва по телефона номномном и тя решила да се кръсти така тук,защото и се сторило забавно за ник.
Така е, бях забравила. Но пък и аз имам памет за такива неща у фороно, тъй че не го намирам за странно :Д
Те са дълбоко покрити :D

По-скоро към тоя образ не ми се вписва единствено това дето казва,че е имала комплекс относно външността си.

Мисля, че той беше една от ключовите сили за промените по външността, които исках да си правя, тип татуировки, не се чувствах достатъчно привлекателна. Нещо, което съм усещала, че когато се събират привлекателни хора, съм се чувствала изолирана от самото им отношение, някак хората са били снизходителни към мен. Сега си се харесвам, изглеждам съвсем прилично.

TheDeath
01-28-2015, 06:43
Много ми е интересно да чета отговорите ти, обичам хора, които отговарят подробно, а не само с да, не и не знам :) Аз също съм по дългите обяснения, даже понякога давам напълно излишна информация, което при теб го няма, възхищавам ти се :)
Ето и аз няколко въпросчета да задам:
Ако не греша (а може и да греша) караш или си карала шофьорски курсово - кой е най-големия гаф, който си правила зад волана?
С половинката ти имали ли сте сериозен скандал? Ако да, в началото на връзката или след това? За какво беше и как решихте проблема?
Каква музика харесваш?
Останах с впечатлението, че приятелят ти е испанец, нова съм тука и много, много не знам кой как и какво, та искам да попитам според твоите наблюдения вярно ли е, че хората в този край на Европа са по-горещи, по-темпераментни и като цяло по-трудни характери?
Играла ли си Дисайпълс? :) :) :)

NomNomNom
01-28-2015, 06:45
Номном е сладурче. Много ми е миличка, незнайно как, като не харесвам водолеи. :D
Аз не се сещам за водолеи, много не гледам зодии, обаче съм скорпион с асцендент рак, луната ми е във водолей само :Д
Аз си мислех, че учиш нещо във ФМИ. Грешно ли съм разбрала, тоест следваш ли нещо?След като завърших гимназия, ме приеха със състезание във ФМИ, ама отписах. После записах в НБУ, и там отписах. Ама ходя на сертификационни изпити, до сега 14-15 , наваксала съм четенето :Д
Какво правиш в свободното си време?Кисна през компютъра, или чета. Да ти кажа, след работа съм смазана, защото не се наспивам , и нямам желание за много неща. През уикенда - все има нещо да правя или някъде да отида. Та, напоследък не правя много, но да видим, като вляза в ритъм. Преди пеех чат-пат, спортувах , приказвам си с хора
От колко време наистина си разбрала, че не искаш деца? (щото и аз не искам и за това също ти се кефя :D )Никога не съм искала, по-скоро чаках да ми дойде желание, щото като си говорехме с другите малки момиченца, те искаха братчета, сестричета, бебета, аз ужас изпитвах. И не се промени това. Иначе, да , и аз те разпитвах специално по темата, зщаото ми е интересно :Д
Карате ли се с гаджето?Не, не сме конфликтни личности . И аз не съм, честно :Д
хоп

NomNomNom
01-28-2015, 06:47
Ева, ти си моят форумен идол. Ща разочаровам, възрастта си каза думата, не съм това, което бях :Д
Я кажи как точно се запознахте с твоя човек,ама малко по-така... Там горе някъде написах, дълго такова
Много ме радвате. Хаххаха мерси :Д
Май нямам други въпроси...засега.
Целув.
Целув.

NomNomNom
01-28-2015, 06:49
Познаваш ли родителите му? Как те приеха? Да, баща му беше много щастлив, ама той не знае английски, аз не знам испански и беше фън там два дни, които прекарахме в неговото градче :Д Но ми готви много , развежда ни, прави ни храна много, абе беше хепи. Сестра му също.
А той твоите?Ще ги запознавам сега в петък, и в събота семеен обяд с баба, дядо, леля, братчедката и родителите ми. Всичките тръпнат в очакване :Д
Близките ти подкрепиха ли връзката ви и бяха ли скептични относно разликата? (Тук съм убедена, че отговорът е, че са те подкрепили, ама да си питам)Да, изобщо не им правят такива неща впечатление, нашите все пак имат разлика 13г. :Д
Би ли искала да се видим? :Д Да !
Гледаш ли сериали?Не, ама бих гледала с него, за да имам повод да се гушкам повече.
Четеш ли вестници/новинарски сайтове, следиш ли какво се случва по света и у нас?Гооооре-долу. Около мен колегите много приказват , и от тях разбирам основното, а и моя в световен аспект само ме светва за разни неща. Аз съм по-пасивна
Гласува(ш) ли на изборите?Да
хоп

NomNomNom
01-28-2015, 06:59
NomNom сигурен съм че си останала с грешно впечатление от мен че не те харесвам, даже напротив интересна си ми. По- добре такава отколкото като другите фльорци с червило до ушите и неможещи да скалъпят 2 думи на кръст освен ако не става въпрос за последния модел грим с аромат на спагети или е*не от гз в устата.

И не защото той е такъв а защото ти го излагаш на показ и то в такава светлина през ден пред поне 5000 души. И аз все още не разбирам защо го правиш. Стана ми жал за него, и пак казвам не защото е такъв а защото ти го правиш такъв. Това е изключително ненужна излагация на лични факти която поражда едновременни жал и смях в мен. Едно момиче не може да разказва такива неща за гаджето си особено ако се бие в гърдите че много го обича. Сигурно го правиш защото си мислиш че си анонимна, но при положение че вече познаваме(и визуално) личната ти история, къде живееш (едва ли не ако някой се захване може и да разберре и къде точно работиш), приятеля ти, баба ти, дядо ти и още не си показвала вашите..... ЗАСЕГА! едва ли е толкова анонимно вече.

Тъй, съгласна съм до някъде с теб, обаче това, което съм написала за него, не бих казала, че е срамно.
Първо, мога да бъда лаконична и да напиша, че не му е било леко в детството - някой ще помисли, че са го насилвали родителите му, друг ще си помисли, че става дума за някаква лигавщина.
Мога да бъда лаконична за жените - но аз се гордея с избора на човек да спазва ценностите си и да бъде добър към хората. Мога да кажа просто, че е мил и добър, но за мен той е изключително мил и добър, или поне е бил. Галантен мъж. И аз го обичам заради това, защото има добро сърце, докато кроим как можем най-лесно да убием всеки около нас

Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)? Така е, и в действителност съм. Преди много са ме нападали в личен аспект, и когато започнах да се защитавам и да приемам, това,което ми се е случвало , без да се срамувам ( пак като мъничка по-скоро ) - малко премина към твърде много откровеност. Винаги, когато съм споделяла истината,и когато съм показвала, че не се срамувам от нея, а я приемам като част от себе си - така никой не ме е нападал. Едно е да ти се подиграват за нещо,и ти да се срамуваш и да плачеш, друго е да кажеш - да, случило ми се е, така е и толкоз.
Както фиксацията при някои хора, занимаващи се с точни науки, така и при мен това се е превърнало в средство да се защитя от определен тип атаки , но пък ставам уязвима за друг тип.
Наивна ли си (според теб)? Не, добродушна съм, но съм песимистично настроена дори към семейството ми понякога. От гледна точка на това да не свалям гарда. Свалям го пред тях де, и пред близки, доверявам се, но е трудно.
Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям? Хм, възможно е, от 5-6 месеца почти не съм общувала, а предполагам, че основно съм им казвала колко е прекрасен. Но сигурно съм се похвалила, че ми харесва.
Коя чашка си (сутиен)? Голямо С или малко D, зависи от сутиена.

Е.. с непознати на живо не приказвам такива нещо, тук в писмена форма е много предразполагащо, особено, че близките ми споделят основно, а аз слушам, пък тук аз споделям. :д

NomNomNom
01-28-2015, 07:02

Тъй, съгласна съм до някъде с теб, обаче това, което съм написала за него, не бих казала, че е срамно.
Първо, мога да бъда лаконична и да напиша, че не му е било леко в детството - някой ще помисли, че са го насилвали родителите му, друг ще си помисли, че става дума за някаква лигавщина.
Мога да бъда лаконична за жените - но аз се гордея с избора на човек да спазва ценностите си и да бъде добър към хората. Мога да кажа просто, че е мил и добър, но за мен той е изключително мил и добър, или поне е бил. Галантен мъж. И аз го обичам заради това, защото има добро сърце, докато кроим как можем най-лесно да убием всеки около нас

Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)? Така е, и в действителност съм. Преди много са ме нападали в личен аспект, и когато започнах да се защитавам и да приемам, това,което ми се е случвало , без да се срамувам ( пак като мъничка по-скоро ) - малко премина към твърде много откровеност. Винаги, когато съм споделяла истината,и когато съм показвала, че не се срамувам от нея, а я приемам като част от себе си - така никой не ме е нападал. Едно е да ти се подиграват за нещо,и ти да се срамуваш и да плачеш, друго е да кажеш - да, случило ми се е, така е и толкоз.
Както фиксацията при някои хора, занимаващи се с точни науки, така и при мен това се е превърнало в средство да се защитя от определен тип атаки , но пък ставам уязвима за друг тип.
Наивна ли си (според теб)? Не, добродушна съм, но съм песимистично настроена дори към семейството ми понякога. От гледна точка на това да не свалям гарда. Свалям го пред тях де, и пред близки, доверявам се, но е трудно.
Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям? Хм, възможно е, от 5-6 месеца почти не съм общувала, а предполагам, че основно съм им казвала колко е прекрасен. Но сигурно съм се похвалила, че ми харесва.
Коя чашка си (сутиен)? Голямо С или малко D, зависи от сутиена.

Е.. с непознати на живо не приказвам такива нещо, тук в писмена форма е много предразполагащо, особено, че близките ми споделят основно, а аз слушам, пък тук аз споделям. :д