PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Al3ksandra
05-03-2014, 00:38
TheDevilInMe да ти е живо и здраво детенцето.

Бройте ме и мен желаеща за горещия стол : )

TheDevilInMe
05-03-2014, 07:12
избра ли някого? 8-) бройте ме за желаещ

Ако се намери модератор да те сложи, бих те поразпитала. :)

anonymous895156
05-03-2014, 10:41
Ако се намери модератор да те сложи, бих те поразпитала. :)

Лейди ме сложи. 8-)
Хайде на въпроситее

SonataArctica
05-03-2014, 10:45
В какво се изразява промяната ти от преди 5 месеца?

Lilanda
05-03-2014, 10:54
Я Митко..;3

Аз минавам само да те питам как е да си модератор..;3

AnarchyBoy
05-03-2014, 10:55
:lol:

anonymous895156
05-03-2014, 11:26
В какво се изразява промяната ти от преди 5 месеца?

Голяма част от вижданията ми (за да разберете кои, питайте 8-)) са се променили сякаш от самосебе си. Като чета свои стари постове, съобщения, чатове, в които сериозно съм отстоявал тогавашната ми позиция по различни въпроси, се чувствам като наивник (или по-точно като заблудено дете). Очевидно съм още такова и до порастването ми има време, но и мисля, че в немалко отношения разликата между мен и старото ми аз (под старо разбирай такова отпреди над 3-4 месеца) е голяма и продължава да се увеличава. Предполагам, че е за добро.
От гледна точка на поведението ми сякаш съм станал по-сдържан и не толкова категоричен в изказванията си. Опитвам се да гледам на нещата от повече от един ъгъл, което, макар и трудно и понякога неудобно, за мен е правилният начин да се решават проблеми и да се взимат решения.

Я Митко..;3

Аз минавам само да те питам как е да си модератор..;3

Чакам някой да сгафи и ги почвам като кака Лейди. 8-)

golemiq_korab_minava
05-03-2014, 11:33
А мислиш ли, че задължително след всеки следващи 3, 4 месеца човек става по-умен?

golemiq_korab_minava
05-03-2014, 11:57
Ако непознат човек те удари на улицата и те напсува какво ще направиш? Ще го изчакаш да си замине, ще се опиташ по дипломатически начин да го разпиташ, ще отвърнеш? А ако повтори удара? А ако е на твой приятел?
Ако непознат човек на улицата удари роднина?

Как се отнасяш със съучениците ти? В добри отношения ли си, или обратното? Ами с учителите?

Ако няма друг избор, би ли убил човек, за да спасиш близък?
А би ли се включил във война, ако някой нападне родината ти?

Би ли останал в България и защо?
Как обичаш да се забавляваш?
Какво обичаш да правиш?

Ако лъв убие антилопа, но я остави по незнайни причини и други хора вземат месото, би ли приел почерпка, би ли ял месо?

DisappointedDreamer
05-03-2014, 12:55
Прерастването на (почти) всеки един потребител в този форум винаги се изразява в мнението "вече не съм толкова категоричен". 8-)

Melodies
05-03-2014, 13:11
1. Мислиш ли, че си в полза на обществото? Как?
2. С коя съфорумка би излязъл на среща?
3. Разкажи няколко твои щури моменти.

golemiq_korab_minava
05-03-2014, 13:26
2. С коя съфорумка би излязъл на среща?
3. Разкажи няколко твои щури моменти.

ой ой нещу май го зарибяваш :д

Melodies
05-03-2014, 13:29
^ Хвана ме. Така е. За мен той е неустоим. :D

AnarchyBoy
05-03-2014, 13:49
ой ой нещу май го зарибяваш :д

Ти к'во да не ревнуваш? :lol:

golemiq_korab_minava
05-03-2014, 13:55
Ти к'во да не ревнуваш? :lol:

Защо?
Да. Съдирам се от рев.

Поне се отървах от укротяването на кръвожадни котки и питбули. :Д
Димитар само с гушкане ще ги оправи :Д

anonymous895156
05-03-2014, 14:59
А мислиш ли, че задължително след всеки следващи 3, 4 месеца човек става по-умен?

Ако под умен разбираш опитен и мъдър, предполагам, че да. Като не броим редките изключения, с напредване на възрастта всички стават по-разумни и премерени. Естествено, всеки има свое индивидуално темпо на развитие и е възможно да бъдеш в застой или дори да си в регрес за по-дълъг период от този, който ти посочи.

Ако непознат човек те удари на улицата и те напсува какво ще направиш? Ще го изчакаш да си замине, ще се опиташ по дипломатически начин да го разпиташ, ще отвърнеш?

Ще бъда честен - зависи. Не мисля, че в такива ситуации има място за опити за решаване на конфликта по словесен път. Ако непознатият е дебеловрата мутра и аз съм сам, няма какво да се чудя - ще се опитам да избягам и да повикам помощ. 8-) Ако обстоятелствата са по-различни, ще трябва да измислям какво да правя на момента и да се доверя на инстинктите си. А ако повтори удара? ще яде бой 8-)

А ако е на твой приятел? Ако непознат човек на улицата удари роднина? В случай че някой дойде и повали сестра ми/моя приятелка на земята с един удар, ще бъде доста егоистично от нейна страна да очаква да се бия с него, тъй като вече съм видял на какво е способен. Може и да отвърна, не знам; зависи от много неща. Едва ли в екстремна ситуация ще мисля така, както сега, затова предпочитам да не размишлявам излишно и да се доверя на инстинктите си, ако някой ден ми се наложи.

Как се отнасяш със съучениците ти? В добри отношения ли си, или обратното? Държа се с тях нормално и сме в добри отношения, но като цяло нямаме общи интереси и не общувам с тях кой знае колко. Ами с учителите? Разбирам се и с тях.

Ако няма друг избор, би ли убил човек, за да спасиш близък? Ако наистина нямам и става въпрос за близък роднина - да.
А би ли се включил във война, ако някой нападне родината ти? Не ми се ще да умирам млад и да убивам непознати, така че едва ли.

Би ли останал в България и защо? Първо трябва да реша какво да следвам и да преценя дали специалността ми има хляб у нас, иначе - да.
Как обичаш да се забавляваш? О, не знам. Напоследък гледам Двама мъже и половина и Малкълм.
Какво обичаш да правиш? Да излизам, да чета новинарски/други статии, да разглеждам форуми, да правя фейкове в тийнпроблем, да си пиша с някакви хора в скайп и да слушам alexander rybak.

Ако лъв убие антилопа, но я остави по незнайни причини и други хора вземат месото, би ли приел почерпка, би ли ял месо? Ако мъж си смени пола по знайни и незнайни причини и ти се предложи, ще приемеш ли?

1. Мислиш ли, че си в полза на обществото? Как? Не съм направил нищо истински полезно за обществото, така че не мисля, че съм му от полза. По-скоро съм помогнал на животните.
2. С коя съфорумка би излязъл на среща? ааа... не знам, ама с торито ми се иска да боднеме една салатка :33
3. Разкажи няколко твои щури моменти. Може би, когато подпалих част от предния двор на село. Не си падам по такива преживявания и обикновено страня от тях, затова нямам много *щури* спомени.

golemiq_korab_minava
05-03-2014, 15:12
Да. Ако мъж се превърне в истинска жена, защо не ? :д

golemiq_korab_minava
05-03-2014, 15:18
А би ли приел да робуваме на непознати, които са ни завладели, за да не ги убиваме ние ?
Хубави ли са ми въпросите?
Признавал ли си на момиче?
На планина или на плаж?
Скачане с парашут ?
Какво ми мислиш за мен?
Дразня ли те адски?
А за форума?
Какво новинаркско прочете за последно?
От какво се вълнуваш истински?
Какво обичаш да четеш и да учиш най-много?

Melodies
05-03-2014, 18:04
1.Кое женско име ти допада? А мъжко? Имат ли някаква символика?
2. Когато (ако) хората говорят зад гърба ти, на каква тема мислиш го правят?
3. Какво е мнението към хомосексуалните? Не мислиш ли, че хората се отнасят по-презрително към гейовете от колкото лесбийките?
4. Как си се представяш в личен и професионален план след 10-15 години?

mayaaa
05-03-2014, 19:08
А бе, Мите, ти не беше ли вече на стола? :-o

SonataArctica
05-03-2014, 19:16
А бе, Мите, ти не беше ли вече на стола? :-o

Миналият път беше преди над пет месеца, а аз съм се променил доста. :oops:

8-)

SHPAIdURmeN
05-03-2014, 19:23
За кой път си на стола ?

mayaaa
05-03-2014, 19:46
8-)
Аха... ясно. Е, карай, така и нямах възможност да го разпитвам миналия път. :D

Защо се регистрира и защо остана във форума?
Пишеш ли в други форуми? Кои?
Любими предмети в училище?
Как и кога реши да станеш вегетарианец? Изведнъж ли го реши?
Религиозен ли си? Защо?
Опиши се с три думи.
Опиши и мен, до колкото си си изградил впечатление. :cool:
Обичаш ли да четеш? Любими книги?
Какво е мнението ти за пиенето под 18? А над?
Бил ли си някога влюбен?
Колко време е продължила най-дългата ти връзка?
Имаш ли хора, на които би се доверил напълно?
Когато нещо те мъчи е по-вероятно да го споделиш на роднина или на приятел?
Ако можеш да си изпълниш само едно желание с магическа пръчка, какво би било то?
Най-голямата ти грешка (ако имаш такава)?

Al3ksandra
05-03-2014, 19:57
здравей
Как си? какво тии липсва най много в живота? с какво не би се разделил?
п.с. довечера ще задам повече че съм от телефона.

TheDevilInMe
05-04-2014, 06:46
Какво са парите за теб ?
Кое е най-романтичното нещо, което си правил за някого ?
В какво вярваш ?

Lilanda
05-04-2014, 07:27
Кое е най-романтичното нещо, което си правил за някого ?
Митко и романтика..о.О Уоу..о.О

Митенце, внимавай какво ще отговориш на този въпрос! :D

И недейте да го пържите много ей! Ще ви се карам, ако започнете да му задавате неудобни въпроси!

TheDevilInMe
05-04-2014, 07:52
Митко и романтика..о.О Уоу..о.О

Митенце, внимавай какво ще отговориш на този въпрос! :D

И недейте да го пържите много ей! Ще ви се карам, ако започнете да му задавате неудобни въпроси!

Може пък да е от скритите лимонки. :D

golemiq_korab_minava
05-04-2014, 11:29
Митко педераст ли си ? :D :D

golemiq_korab_minava
05-04-2014, 11:30
Мите. Можеш ли да се закълнеш на колко години си?

anonymous895156
05-04-2014, 11:58
А би ли приел да робуваме на непознати, които са ни завладели, за да не ги убиваме ние ? Зависи дали ни управляват добре.
Хубави ли са ми въпросите? Много, искам още! :D
Признавал ли си на момиче? Не, тя ми се беше *признала*, ако може да се нарече така изобщо.
На планина или на плаж? Зависи от настроението ми, но по-скоро планина.
Скачане с парашут ? Винаги съм го искал, но не знам дали ще мога да се престраша.
Какво ми мислиш за мен? На различни мнения сме по много въпроси. Поумнял си спрямо преди. Хубава твоя черта е, че отстояваш мнението си, независимо какво е то.
Дразня ли те адски? Не (е, зависи на каква тема спорим 8-)).
А за форума? Винаги мога да открия нещо ново и интересно тук и това ме задържа.
Какво новинаркско прочете за последно? Някаква катастрофа май.
От какво се вълнуваш истински? От това какъв ще е животът ми един ден (след десетина години).
Какво обичаш да четеш и да учиш най-много? Тази година английски език.

1.Кое женско име ти допада? Николета :Д А мъжко? Светослав, Ясен. Имат ли някаква символика? Май само мъжките.
2. Когато (ако) хората говорят зад гърба ти, на каква тема мислиш го правят? Може би обсъждат/биха обсъждали мои моментни грешки.
3. Какво е мнението към хомосексуалните? Каквото и за хетеро-, би- и прочие сексуалните.Не мислиш ли, че хората се отнасят по-презрително към гейовете от колкото лесбийките? Да, обикновено хетеросексуалните мъже са по-консервативно настроени към хомосексуалистите, но по някаква причина нямат нищо против лесбийките и дори си фантазират разни преживявания с тях. Глупаво е и показва двоен стандарт.
4. Как си се представяш в личен и професионален план след 10-15 години? Обвързан, с дом и сигурна работа, която ми харесва да върша, предполагам без деца.

За кой път си на стола ? Втори.

Аха... ясно. Е, карай, така и нямах възможност да го разпитвам миналия път. :D

Защо се регистрира и защо остана във форума? Регистрирах се, защото ми беше скучно. Останах по същата причина. :D
Пишеш ли в други форуми? Кои? В други форуми само чета (kaldata, nauka.bg и понякога bg-mamma)
Любими предмети в училище? Литература, английски
Как и кога реши да станеш вегетарианец? Изведнъж ли го реши? Реших го спонтанно след един сън с две козички - майка и детенце, майката беше убита :с Последно ядох месо на 28 ноември миналата година./B]
Религиозен ли си? Защо? [B]Човек трябва да умее да извлича полезното от всяко нещо, религиите не са изключение. Преди се водех атеист, после пастафарианец (не е толкова сектантско, колкото звучи :Д), а сега до известна степен симпатизирам на будистката идеология.
Опиши се с три думи. Добър (хаха), хубавец, вървежен.
Опиши и мен, до колкото си си изградил впечатление. :cool: умна, интересна, open-minded
Обичаш ли да четеш? Да, но от един месец съм в застой и не съм пипал нищо.Любими книги? Като по-малък любимите ми поредици бяха "Хари Потър" и "Пърси Джаксън и боговете на Олимп", а любимата ми книга може би е "Дейвид Копърфийлд" на дикенс.
Какво е мнението ти за пиенето под 18? А над? Всеки носи глава на раменете си и отговаря за собствените си навици. Родителите отговарят за това дали децата им пият, а възрастните имат право сами да решават за себе си. Мнението ми е, че когато е в премерени количества, в алкохола няма нищо лошо, може да бъде и полезен.
Бил ли си някога влюбен? Да.
Колко време е продължила най-дългата ти връзка? Технически погледнато - малко над час.
Имаш ли хора, на които би се доверил напълно? Със сигурност има, но вероятно не съм ги опознал достатъчно, за да го направя.
Когато нещо те мъчи е по-вероятно да го споделиш на роднина или на приятел? Нито едно от двете. Предпочитам да не споделям проблемите си с хора, които виждам всекидневно, затова е по-вероятно да го направя в интернет.
Ако можеш да си изпълниш само едно желание с магическа пръчка, какво би било то? Лично за мен - винаги да имам желание за живот и никога да не се депресирам, а за цялото човечество - средното IQ да се вдигне поне с 50 пункта.
Най-голямата ти грешка (ако имаш такава)? Не се сещам за нещо конкретно, но може би това, че понякога обиждам хората без да се усещам.

здравей мара
Как си? Добре съм, чакам да завали силно ^^ какво тии липсва най много в живота? Липсва ми безгрижността на детството ми, когато ходех на детска градина. с какво не би се разделил? с родителите си на този етап
п.с. довечера ще задам повече че съм от телефона.

Какво са парите за теб ? Необходимост, но не и висша цел.
Кое е най-романтичното нещо, което си правил за някого ? Купих й шише с вода. >_<
В какво вярваш ? В хората.

Митко педераст ли си ? :D :D а нз

Мите. Можеш ли да се закълнеш на колко години си? Кълна се, че съм на 14. Доволен ли си? :D
.

mayaaa
05-04-2014, 15:48
Интересно...

До колкото помня, си в математическа гимназия (поправи ме, ако греша). След като любимите ти предмети са езици, защо не отиде в езикова?
Как си си променил хранителните навици, след като си спрял да ядеш месо? Как това ти е повлияло (чисто физически)?
Как щеше са реагираш, ако някой ти беше казал, че ще станеш вегетарианец преди въпросния сън?
Какво мислиш за екстремните спортове? Би ли практикувал?
Различен ли си, до някаква степен, във форума и на живо?

TheDevilInMe
05-04-2014, 16:14
Къде искаш да учиш висше - тук или някъде в чужбина?
Какво е България за теб?
Смяташ ли, че вървиш в правилната посока?
Кое е най-хубавото човешко качество според теб?
Защо не искаш да имаш деца, поне така разбрах де, ивинявай, ако съм в грешка?
Бил ли си влюбен?
Имаш ли брат или пък сестра? Ако да, близки ли сте?

Al3ksandra
05-04-2014, 21:39
Здравей отново.

Опиши идеалното място за живот за теб?
Какво мразиш най-много и какво обичаш най-много?
Материалното или душевното? Защо? Обоснови се.
Как се виждаш след 5 години?
Най-големите пороци за теб са..? Обоснови се.
Смяташ ли се за душата на компанията си?
Какъв трябва да бъде най-добрият/добрата приятел/ка?
Какво в живота ти би те наранило до такава степен, че да му отвърнеш?

Sir Humphry Davy
05-05-2014, 00:14
педал

anonymous895156
05-05-2014, 16:36
Интересно...

До колкото помня, си в математическа гимназия (поправи ме, ако греша). Да. След като любимите ти предмети са езици, защо не отиде в езикова? Математиката също ми е любима. Не отидох в езикова гимназия, защото единствената такава в града ми е доста зле по отношение на качеството на образованието и ми идва прекалено далеч, за разлика от училището, в което съм сега.
Как си си променил хранителните навици, след като си спрял да ядеш месо? Наред с месото отказах и всякакви junk foods (е, случва се да хапна малко чипс от изкушение, но това ще е веднъж на 1-2 седмици); ям всеки ден банани и други плодове. Как това ти е повлияло (чисто физически)? Чувствам се по-лек, по-свободен. Леко съм отслабнал и така се харесвам още повече, въпреки че трябва да кача няколко килограма, за да съм с т. нар. идеално тегло за моя ръст.
Как щеше са реагираш, ако някой ти беше казал, че ще станеш вегетарианец преди въпросния сън? Щях да му се изсмея и да си помисля, че трябва да съм много глупав, за да го направя. Преди не знаех почти нищо за вегетарианството, нямах досег с такива хора, но сляпо повтарях думите на другите, че този начин на хранене е глупост, моментна мода и т.н.
Какво мислиш за екстремните спортове? Не са за всекиго. Би ли практикувал? Като по-малък исках да стана делтапланерист. Ако имам възможност, бих се захванал с нещо такова още сега.
Различен ли си, до някаква степен, във форума и на живо? Може да се каже. На живо съм по-сдържан и нямам желание да говоря на всяка възможна тема с непознати. Това място е по-скоро отдушник, където си пиша олигофрениите (предполагам, че и с повечето потребители е така).

Къде искаш да учиш висше - тук или някъде в чужбина? Зависи от специалността, която ще избера, и дали тогава ще имам намерение да остана в България или да емигрирам. По-скоро в чужбина.
Какво е България за теб? Място, в което можеш да видиш хора от средновековието, много от които отказват да пораснат (на манталитет, толерантност, социално съзнание и отвореност към света) и живеят в свой свят, където са наследници на велика нация и пр. простотии. Природата на страната е красива, климатът ми харесва и може би това е една от причините да искам да изкарам старостта си в някое българско село.
Смяташ ли, че вървиш в правилната посока? Мисля, че да, сега въпросът е с какво темпо го правя.
Кое е най-хубавото човешко качество според теб? алтруизъм в чиста форма
Защо не искаш да имаш деца, поне така разбрах де, ивинявай, ако съм в грешка? О, не, аз искам да имам много деца, просто не мисля, че на 24-5 ще съм готов за такава сериозна стъпка в живота ми.
Бил ли си влюбен? да
Имаш ли брат или пък сестра? Имам по-голяма сестра. Ако да, близки ли сте? Може да се каже. 8-)

Здравей отново. Здрасти

Опиши идеалното място за живот за теб? Скъпа вила с просторен двор и домашни животни в някое красиво село на десетина километра от голям град.
Какво мразиш най-много и какво обичаш най-много? Не мразя нищо. Може да се каже, че не одобрявам агресията под каквато и да била форма. Обичам хората с чисти намерения.
Материалното или душевното? Защо? Обоснови се. И двете. Живея в материален свят и не мога да не се възползвам от благата му, нуждая се от тях, за да оцелявам, самият ми мозък е устроен да ги търси. Не виждам проблем, докато едното не пречи на другото. Балансът е най-важен.
Как се виждаш след 5 години? Далеч по-начетен и зрял, амбициран и приет в да уча това, което искам.
Най-големите пороци за теб са..? Обоснови се. Агресивността, несдържаността и глупостта. Предполагам, че се подразбира защо.
Смяташ ли се за душата на компанията си? Понякога
Какъв трябва да бъде най-добрият/добрата приятел/ка? Доста търпелив :Д
Какво в живота ти би те наранило до такава степен, че да му отвърнеш? Ако нещо или някой нарани мой близък.

.

Dagichka
05-05-2014, 17:13
олеле, вегетарианец и слушащ alexander rybak :cool: любима негова песен?
откъде научи за него? (аз го видях в евровизия там годината, когато участваше :д)
ядеш ли яйца и млечни?
сладко или солено предпочиташ?
знаеш ли, че Орео са вегански? :Д
защо понякога на добрите хора се случват нещастия? карма? или си изкупуват грешки от мм.. минали животи?
кое ти е любимото животно?
би ли отишъл в Африка като доброволец?
любима дума?

mayaaa
05-05-2014, 17:43
Как би описал сестра си? Кажи нещо, по което си приличате и нещо, по което се различавате.
В една компания ти си по-често пасивен или активен?
Малка или голяма компания?
Спортуваш ли нещо (не съм сигурна дали не повтарям нечий въпрос)? Какво и защо си избрал точно това?

DisappointedDreamer
05-05-2014, 17:52
как покоряваме пороците в себе си?
зависими ли сме от половинките си?
какво за теб означава да си "успешен"?
в какво се крие щастието?
може ли човек да постигне независимост?
какво ти хареса в дикенс?
какво за теб представляват книгите?
свободни хора ли сме? какво ограничава свободата ни?

Auriss
05-06-2014, 08:58
Мите, мите...докато не видя лична карта отказвам да повярвам, че си още хлапе.

Във всеки случай ме радва мисълта, че и такива като теб има ^^

Нямам въпроси иначе.

SHPAIdURmeN
05-06-2014, 09:26
Кога си роден ?

Как смяташ да забогатееш зад кулисите или пред тях ?

Мнение за старуту димчо(тебе имам предвид ако не си загрял :D) ?

Lilanda
05-06-2014, 09:49
старуту димчо

Реших и аз да ти задам някой друг въпрос, Мите..;3
Каква музика слушаш? *за чалгата и Сашко всички знаем, искам да ме изненадаш*
Коя песен те успокоява?
А коя те натъжава?
Разчувствала ли те е някога някоя песен дотолкова, че да те накара да се разплачеш?
Ако да, коя?
А филм? Кой? *моля се да не кажеш Титаник*
Смяташ ли, че излизаш от стериотипа на общоприетото 14-годишно българче и ако да/не защо?
Нагоре каза, че имената Ясен и Светослав имат някаква символика за теб. Каква?
Кога ще правим поредната караокебитка? 8-)

Засега е това..;3

Auriss
05-06-2014, 11:04
Нагоре каза, че имената Ясен и Светослав имат някаква символика за теб. Каква?

Сериозно ли, Лиле ? ;/

golemiq_korab_minava
05-06-2014, 12:26
Какво искаш да следваш?
Какво искаш да работиш?
А сигурен ли си?
Мислиш ли, че след 15 години ще можеш да получаваш такива пари, че да живееш както описаното от теб по-горе в България или в чужбина?
Оптимист ли си за човечеството?
А ще ме сложиш ли да се пърля на стола?
Случка, което не се случва на всеки ?

anonymous895156
05-06-2014, 14:09
олеле, вегетарианец и слушащ alexander rybak :cool: Ав :3 любима негова песен? Всички негови песни са ми любими, но най-много харесвам Europe's skies, Fela Igjen и Suomi. Напоследък постоянно слушам Dagdrøm - https://www.youtube.com/watch?v=6TeR1Gtr4Js
откъде научи за него? (аз го видях в евровизия там годината, когато участваше :д) Преди 3-4 месеца бях болен, станах в 4 часа сутринта и във Фейсбук едно момиче беше постнало Fairytale. Доста ми хареса и до днес слушам основно негова музика.
ядеш ли яйца и млечни? Яйцата винаги са ми били малко гнусни, но ги ям в малки количества. Харесвам млечни продукти, най-вече кисело мляко и сирене.
сладко или солено предпочиташ? Сладко, но не обичам да прекалявам с него. Никога не съм разбирал хората, които се тъпчат с шоколад и сладолед.
знаеш ли, че Орео са вегански? :Д Не :D Мерси, че сподели.
защо понякога на добрите хора се случват нещастия? карма? или си изкупуват грешки от мм.. минали животи? Вярвам в кармичната предопределеност на някои по-значими случки в живота ни, може да се каже - и в прераждането. Според мен т. нар. карма е една от причините понякога да ни се случват неща, които намираме за несправедливи. Това, естествено, не значи, че трябва да отдаваме всичките си нещастия, житейски неуспехи и провали на съдбата.
кое ти е любимото животно? Котка
би ли отишъл в Африка като доброволец? Да, но не съм сигурен дали ще мога да го направя, ако знам, че мисията е опасна, а имам деца, които ме чакат.
любима дума? светлина, живот

Как би описал сестра си? На 20 години, интелигентна и сравнително отговорна, моя противоположност в някои отношения. Кажи нещо, по което си приличате и нещо, по което се различавате. Доста по-екстровертна е от мен. Приличаме си по вкуса си за музика и филми.
В една компания ти си по-често пасивен или активен? Зависи от компанията, като цяло не се задържам дълго в такива, в които съм пасивен, нито пък се бутам да съм част от групи с хора, с които нямаме общи интереси, затова по-често съм активен. Което, разбира се, не означава, че не си затварям устата по време на разговор - човек винаги трябва да знае кога да замълчи и да умее да чува другите.
Малка или голяма компания? Малка.
Спортуваш ли нещо (не съм сигурна дали не повтарям нечий въпрос)? В момента - не, но последно бях тренирал година и нещо волейбол. Какво и защо си избрал точно това? Харесвам го като спорт.

как покоряваме пороците в себе си? Като признаем грешките си и съберем кураж да се променим, предполагам.
зависими ли сме от половинките си? Зависими сме от всичко и всички, особено от най-близките ни хора.
какво за теб означава да си "успешен"? Ще се приема за успешен тогава, когато направя нещо значимо в помощ на дори един човек или животно.
в какво се крие щастието? В това да правиш нещата, които обичаш, и да откриеш себе си, като същевременно не вредиш на никого.
може ли човек да постигне независимост? Едва ли. Дори хипотетично да застанеш над природата и всички хора и да не си длъжен на никого, ще бъдеш зависим от собствените си властолюбие, алчност, желание да се развиваш непрекъснато и т.н.
какво ти хареса в дикенс? От "Дейвид Копърфийлд" научих много неща за живота на хората през Викторианската епоха и започнах да ценя по-силно това, което имам. Дикенс ми показа непознат за мен свят и това е причината да го харесвам като автор. Скоро смятам да прочета още нещо негово.
какво за теб представляват книгите? Начин да се потопиш в различна от обичайната за теб атмосфера, да дадеш воля на въображението си и да научиш много (ако, разбира се, знаеш какво да четеш).
свободни хора ли сме? Свободата е въпрос на усещане, но аз поне не се чувствам такъв. какво ограничава свободата ни? Най-вече желанието ни да се харесаме на всички около нас и страхът ни да бъдем такива, каквито сме.

Нямам въпроси иначе.

Мерси. :)

Кога си роден ? Средата на септември, 1999.

Как смяташ да забогатееш зад кулисите или пред тях ? Забогатяването не ми висша е цел. Иначе предпочитам да не съм в центъра на общественото внимание.

Мнение за старуту димчо(тебе имам предвид ако не си загрял :D) ? Сладур 8-)

Реших и аз да ти задам някой друг въпрос, Мите..;3 Я да видя
Каква музика слушаш? *за чалгата и Сашко всички знаем, искам да ме изненадаш* Понякога класическа/филмова и поп.
Коя песен те успокоява? https://www.youtube.com/watch?v=cGDErluxxZI 8-)
А коя те натъжава? https://www.youtube.com/watch?v=nlNCFYtoN2g
Разчувствала ли те е някога някоя песен дотолкова, че да те накара да се разплачеш? Всъщност не.
Ако да, коя? N/A
А филм? Кой? *моля се да не кажеш Титаник* Научен - the Earthlings, любовен - Far and Away и още един, който не искам да споменавам тук. 8-)
Смяташ ли, че излизаш от стериотипа на общоприетото 14-годишно българче и ако да/не защо? Като цяло гледам да не се сравнявам с другите, а да работя над собственото си усъвършенстване, но - да, мисля, че в един или друг смисъл съм далеч от стереотипизирания 14-годишен български ученик.
Нагоре каза, че имената Ясен и Светослав имат някаква символика за теб. Каква? Мислех, че се подразбира. Да кажем, че за мен имената означават чистосърдечност, доброта и честност.
Кога ще правим поредната караокебитка? 8-) Като пуснат песни на Сашко [-(

Засега е това..;3

Какво искаш да следваш? Засега ветеринарна медицина, история или някой екзотичен език.
Какво искаш да работиш? Преводач или ветеринарен лекар.
А сигурен ли си? Към момента искам това, но едва ли ще мисля точно така след година или по-малко.
Мислиш ли, че след 15 години ще можеш да получаваш такива пари, че да живееш както описаното от теб по-горе в България или в чужбина? Трудно, но винаги е възможно да живея сравнително охолно в България с пари, изкарани в чужбина. 8-)
Оптимист ли си за човечеството? Не, реалист съм.
А ще ме сложиш ли да се пърля на стола? Бих, но първо да видим дали има и други желаещи. 8-)
Случка, което не се случва на всеки ? Да се снимаш с поп-фолк *звезда*, може би. Не знам.

.

mayaaa
05-06-2014, 16:56
Айде, още малко. :cool:

А смяташ ли се за спортна натура?
Мислиш ли пак да се захванеш с някакъв спорт и какъв?
Какъв е вкусът ти за филми (жанр, любим филм/филми)?
Филм и книга, които са те разочаровали и защо?

golemiq_korab_minava
05-06-2014, 17:07

А смяташ ли се за спортна натура?

E, малко трудно ще да е на 14 години самоопределянето на такива качества, защото по принцип повечето хора започват да спортуват и мъжествеляват след тази възраст...
Иначе... Да работиш в чужбина, за да живееш в България със спестеното не го препоръчвам за развиващ се човек..

Та за митко> колко близки взаимоотношения имаш с родители?
Кое място от света искаш да посетиш най-много и защо?
Под реалист какво имаш предвид ?
Съгласяваш ли се, че всички хора се мислят за такива?

mayaaa
05-06-2014, 18:06
E, малко трудно ще да е на 14 години самоопределянето на такива качества, защото по принцип повечето хора започват да спортуват и мъжествеляват след тази възраст...
Абе, едно е кога ще започнеш (ако започнеш) да спортуваш и съвсем друго е дали ти се отдава, дали ти е приятно. Мисля, че доста рано разбираш второто.

Dagichka
05-06-2014, 18:10
олеле, мислех, че си по-голям, радваш ме :3
кога се чувстваш самотен?
времето навън (дали вали, грее слънце и тн.) влияе ли ти?
обичаш ли горещ шоколад?
а ако ти кажа, че чрез тъпкането с шоколад и сладолед, някои хора (включително и аз ;д) запълват други.. душевни празнини.. какво смяташ за хранителните разстройства? а за наркотичната зависимост?
пушиш ли? ако да, кога започна и защо?
кога за последно направи нещо ново?
забелязваш ли изгревите и залезите? а звездите? (доколкото ги има в софийското небе де ;д)
https://www.youtube.com/watch?v=oEQfZxQ7TPk поздрав :3

~The Smile~
05-06-2014, 19:02
Какво мислиш за 14-годишни, които пушат и пият? Някога имал ли си такива приятели?
Каква музика слушаш напоследък?
Какво за теб е приятелството? А любовта?
Влюбчив ли си?
Има ли нещо в хората, което не понасяш?
Имаш ли най-добър приятел? А някога карал ли си се с него?
Към какво би се ориентирал след като завършиш гимназия?
Някога пробвал ли си се да пишеш роман?
Можеш ли да пееш?
Как предпочиташ да прекарваш свободното си време?
Имаш ли домашен любимец?
Как обикновено започваш деня си?
Обичаш ли да помагаш на хората?
Коя ти е любимата храна? А напитка?
Имаш ли желание да ходиш на училище?
Разбираш ли се с връстниците си?
Има ли нещо, което наистина те натъжава?
Какво може да те накара да се усмихнеш?
С кого най-често разговаряш?
Детството ти щастливо ли беше?
Имал ли си някога важен момент, който никога няма да забравиш?

102
05-06-2014, 19:28

Нямам въпроси иначе.

или му чуй детското гласче

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 05:37
Абе, едно е кога ще започнеш (ако започнеш) да спортуваш и съвсем друго е дали ти се отдава, дали ти е приятно. Мисля, че доста рано разбираш второто.

На 14 години надали на някое момче ще му е приятно да блъска щанги например? Физиката му още далеч не е развита, както и желанието му. Но разбира се не казвам, че няма деца спортуващи. Но едно е на 14 да риташ футбол с приятели да кажем, друго е вече да се самоопределяш като спортист в напреднала възраст.

Lilanda
05-07-2014, 08:42
Какво имаш против гласа на Митко ти? :mad:

Lilanda
05-07-2014, 08:46
На 14 години надали на някое момче ще му е приятно да блъска щанги например? Физиката му още далеч не е развита, както и желанието му. Но разбира се не казвам, че няма деца спортуващи. Но едно е на 14 да риташ футбол с приятели да кажем, друго е вече да се самоопределяш като спортист в напреднала възраст.
Ице, обикновено футболистите се занимават с футбол от доста по-малки..Доста хора от обкръжението ми са започнали да играят на 8-9-10 години и сега са сигурни, че искат да се занимават именно с това до пенсия..

П.С.: За да не кажеш, че футбола е разпостранен спорт в България - най-добрият ми приятел е баскетболист..За него важи същото като гореспоменатото..

102
05-07-2014, 10:07
Какво имаш против гласа на Митко ти? :mad:

с нещо обидил ли съм го ? не му ли е детско ?

Fisherman
05-07-2014, 11:17
който не дига е педал ,жена ,клес и самочувствието му има язва

SHPAIdURmeN
05-07-2014, 12:38
:D Май всеки тука е останал с впечатлението, че димчоу е по-голям. Що тей ?

На мен все още не ми е направил впечатление митету :( . Пък най малко да си по мисля, че е голям xD

anonymous895156
05-07-2014, 16:07

А смяташ ли се за спортна натура? Не. Харесва ми да се занимавам със сравнително лека физическа дейност, но нито имам необходимите качества за професионален атлет (талант, достатъчно добра координация, желание винаги да печеля и т.н.), нито обичам спорта кой знае колко.
Мислиш ли пак да се захванеш с някакъв спорт и какъв? Ще видим, но това по-скоро ще бъде фитнес или някакви упражнения за тяло (не знам как точно се наричат).
Какъв е вкусът ти за филми (жанр, любим филм/филми)? Харесвам и гледам всякакви видове филми, като изключим стари такива (снимани преди 1980 г.) и хорър.
Филм и книга, които са те разочаровали и защо? Филмът "23" ме разочарова, очаквах доста по-вълнуваща история и завършек. За книга може би "Моята борба" - стори ми се скучна и още в началото спрях да я чета.

Иначе... Да работиш в чужбина, за да живееш в България със спестеното не го препоръчвам за развиващ се човек.. Очевидно не е най-добрият избор.

Та за митко> колко близки взаимоотношения имаш с родители? Колкото на всеки нормален човек на моята възраст, предполагам.
Кое място от света искаш да посетиш най-много и защо? Тибет
Под реалист какво имаш предвид ? Имах предвид, че не съм оптимистично настроен за бъдещето на човечеството, а се опитвам да мисля трезво и смятам, че положението в главите на повечето хора ще става все по-объркано.
Съгласяваш ли се, че всички хора се мислят за такива? Всеки вижда своята реалност и обикновено не я подлага под съмнение, така че - да.

олеле, мислех, че си по-голям, радваш ме :3 авв :3
кога се чувстваш самотен? Когато се скарам с някой познат по-сериозно.
времето навън (дали вали, грее слънце и тн.) влияе ли ти? Да, дъждът ми действа успокоително и ободряващо.
обичаш ли горещ шоколад? Много, стига да не е прекалено сладък.
а ако ти кажа, че чрез тъпкането с шоколад и сладолед, някои хора (включително и аз ;д) запълват други.. душевни празнини.. Не мисля, че това е правилният начин, защото така можеш само временно да избягаш от проблема си. А и има вероятност да си навредиш на фигурата 8-) какво смяташ за хранителните разстройства? а за наркотичната зависимост? обикновено хората, които стигат до тях, имат, както ти каза, душевна празнина, която се опитват да запълнят.
пушиш ли? ако да, кога започна и защо? Не пуша, стига ми цигареният дим навсякъде около мен.
кога за последно направи нещо ново? Преди малко :)
забелязваш ли изгревите и залезите? Залезите винаги, изгревите - само ако съм буден. а звездите? (доколкото ги има в софийското небе де ;д) Не съм от София, а от Димитровград :S да, забелязвам ги, понякога ги наблюдавам
https://www.youtube.com/watch?v=oEQfZxQ7TPk поздрав :3 оле, мерси :33 https://www.youtube.com/watch?v=6TeR1Gtr4Js

Какво мислиш за 14-годишни, които пушат и пият? Имат родители, които да ги спират. Да правят каквото си искат, стига да не ми кадят. Някога имал ли си такива приятели? Имам и сега. Тези в моето обкръжение не са от най-интелигентните.
Каква музика слушаш напоследък? alexanderchoo и чалга
Какво за теб е приятелството? А любовта? биват
Влюбчив ли си? не мисля
Има ли нещо в хората, което не понасяш? доста неща ме отвращават
Имаш ли най-добър приятел? не А някога карал ли си се с него?
Към какво би се ориентирал след като завършиш гимназия? Вече и аз не знам.
Някога пробвал ли си се да пишеш роман? Два пъти като по-малък 8-)
Можеш ли да пееш? Да, Линчето да потвърди колко съм добър111!
Как предпочиташ да прекарваш свободното си време? сам
Имаш ли домашен любимец? не ;/
Как обикновено започваш деня си? Все по-често с нежелание.
Обичаш ли да помагаш на хората? да
Коя ти е любимата храна? картофи, салата А напитка? вода, натурални сокове
Имаш ли желание да ходиш на училище? Тази седмица ще имам ^^
Разбираш ли се с връстниците си? да
Има ли нещо, което наистина те натъжава? страданието или смъртта на някого/нещо
Какво може да те накара да се усмихнеш? две неща
С кого най-често разговаряш? С някои мои съученици и родителите ми.
Детството ти щастливо ли беше? да
Имал ли си някога важен момент, който никога няма да забравиш? имал съм

Момчето с перверзния глас може да не се обажда. 8-)

:D Май всеки тука е останал с впечатлението, че димчоу е по-голям. Що тей ?

На мен все още не ми е направил впечатление митету :( . Пък най малко да си по мисля, че е голям xD

Просто съм очарователен.

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 16:45
Ице, обикновено футболистите се занимават с футбол от доста по-малки..Доста хора от обкръжението ми са започнали да играят на 8-9-10 години и сега са сигурни, че искат да се занимават именно с това до пенсия..

П.С.: За да не кажеш, че футбола е разпостранен спорт в България - най-добрият ми приятел е баскетболист..За него важи същото като гореспоменатото..

И многобройно повече са тези, които са престанали да се занимават, имай го предвид.
Едно е да се занимаваш професионално в някой спорт, друго е да се определяш като спортна натура, тоест, че тренираш и обичаш да го правиш.

mayaaa
05-07-2014, 17:07
Далеч си от вкуса ми за филми и музика. Жалко. Поне си се насочил към хубав спорт.
Въпрос: Смяташ ли, че си намерил истински приятели?

Добре, обясни ми, тогава защо аз още от 6-7 годишна (първи клас) изобщо не харесвах игрите с топка и "бягах" от всяка такава. Съучениците ми играеха народна топка при всеки възможен случай, а аз се чудих как да се измъкна и да се занимавам с нещо друго. И до сега съм същата картинка, през живота си съм играла (наистина) физическо 5 пъти сигурно. И въпреки това, още от малка ми харесваше да си изпробвам силата и да вдигам тежко, а нашите се опитваха да ме спрат, защото мислиха, че ще ми стане нещо. И в крайна сметка ходя на фитнес, където клякам с щанга и почти целите ми тренировки се развиват в "мъжката част", но продължавам да се измъквам от игрите в час по ФВС. Според теб не съм ли знаела и не знам ли дали съм спортна натура и какво ми и ще ми харесва?

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 17:20
Далеч си от вкуса ми за филми и музика. Жалко. Поне си се насочил към хубав спорт.

Добре, обясни ми, тогава защо аз още от 6-7 годишна (първи клас) изобщо не харесвах игрите с топка и "бягах" от всяка такава. Съучениците ми играеха народна топка при всеки възможен случай, а аз се чудих как да се измъкна и да се занимавам с нещо друго. И до сега съм същата картинка, през живота си съм играла (наистина) физическо 5 пъти сигурно. И въпреки това, още от малка ми харесваше да си изпробвам силата и да вдигам тежко, а нашите се опитваха да ме спрат, защото мислиха, че ще ми стане нещо. И в крайна сметка ходя на фитнес, където клякам с щанга и почти целите ми тренировки се развиват в "мъжката част", но продължавам да се измъквам от игрите в час по ФВС. Според теб не съм ли знаела и не знам ли дали съм спортна натура и какво ми и ще ми харесва?
Това, че си знаела, не означава, че всички са знаели, нали?
Защо като малък не съм изпитвал никакъв интерес от фитнеса и прочие, а след години започна да ме влече?
Защо като по малък, въпреки че знаех за някои спортове и се опитваха да ме зарибят - аз не исках, други неща ме влечеха, нямах мерак, а сега се запалих?
Защо спря да ми е интересно ритането на топка и баскетбола, въпреки че като малък го тренирах 1 година и бях много, много запален, че чак си мечтаех да се занимавам винаги с него?

Децата много бързо се променят.

SHPAIdURmeN
05-07-2014, 17:43
^ eй двамцата ( golemiq_korab_minava и mayaaa) направих Ви една тема да си спорите ЕТО :

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/565027-%D0%97%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%87%D1%83%D0%B9%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82-!

Lilanda
05-07-2014, 18:45
Можеш ли да пееш? Да, Линчето да потвърди колко съм добър111!
Потвърдено! 8-)

Ице, обикновено именно на 6-7годишна възраст децата започват да се развиват в спорта..Нали знаеш, че като питаш всяка една от златните ни момичета от колко годишна се занимава с това, какъв е отговорът? Същото се отнася и за всички лекоатлетки...А и за всеки друг спорт между другото..Както човек израства с времето и вижданията му се променят, така и влеченията му се изменят малко или много. Това значи ли, че като преди 5 години съм спортувала постоянно, а сега не, тогава не съм била спортна натура?

Преди време слушах чалга /ама под чалга разбирай най-дивата чалгия/, в момента като чуя чалга се отвръщавам..Това значи ли, че преди не съм била чалгарка?

girlwithblueeyes
05-07-2014, 18:53
1 Перфекционист ли си ?
2 Смяташ ли че можеш да си умен и без да учиш в училище?

klimatronik За някой спортове да започнеш на 14 години е невъзможно . Питай ме кога на 14 години ще градиш нещо във художественнта гимнастика след като повечето момичета сме почнали от 3-4 годишни . Аз на 14 вече по състезания ходех и надграждах и научавах нови неща за момиче на 14 години да тръгне е нулата е равносилно на провал . Може би единственно волейболисти и т.н почват от по-късна възраст.

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 18:59
Потвърдено! 8-)

Това значи ли, че като преди 5 години съм спортувала постоянно, а сега не, тогава не съм била спортна натура?

Това означава, че сега си тюфлек, който не слуша чалга ;)
Не те обиждам, но така излиза. Преди си спортувала но с детския си акъл, а сега си се отказала. Хм. Миналото си е свършено.
Пак казвам. Твърде относително е да определяш човек какъв ще стане на 14, след като да кажем не спортувал тогава.
Не ми повтаряй едни и същи всеобщи клишета за най-известните шампиони, започнали да тренират от бебета. Те не са ти мярка за определение.

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 19:05
1 Перфекционист ли си ?
2 Смяташ ли че можеш да си умен и без да учиш в училище?

klimatronik За някой спортове да започнеш на 14 години е невъзможно . Питай ме кога на 14 години ще градиш нещо във художественнта гимнастика след като повечето момичета сме почнали от 3-4 годишни . Аз на 14 вече по състезания ходех и надграждах и научавах нови неща за момиче на 14 години да тръгне е нулата е равносилно на провал . Може би единственно волейболисти и т.н почват от по-късна възраст.

Ние не говорим за кариера, ами за спортуване. Има разлика.
Пък и точно на 14 не е късно за много спортове, особено за силовите, където се иска малко повече развито тяло.

girlwithblueeyes
05-07-2014, 19:10
Кой е казал че говоря за кариера?
Ако нямах виждала ревящи 14 годишни да ги връщат от залата защото от тях няма да стане нищо бих се съгласила иначе не.

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 19:19
Кой е казал че говоря за кариера?
Ако нямах виждала ревящи 14 годишни да ги връщат от залата защото от тях няма да стане нищо бих се съгласила иначе не.
Като знаеш, тогава защо го отклони?
Брех, че наивно се изказа и за другото..
Точно от такива 14 годишни и други подобни примери дето са ги гонили с предтекст, че не стават за нищо - е имало случай да минат всички останали, защото човешкия дух и сила нямат граници.
И за пример ще ти дам този велик българин .
Енчо Керязов
http://www.youtube.com/watch?v=QPV-o01raj4

tori
05-07-2014, 19:22
Мите, салатата от мен, твърдото - от теб и ръцете са стиснати.

Като стана въпрос за вегетарианството ти - вземаш ли хранителни добавки? Какви? Вашите как реагираха като разбраха, че коренно променяш хранителните си навици? От раз ли стана или с намаляване на месото? Някога смяташ ли да преминеш на веганска диета? А за суровоядството какво мислиш? Би ли издържал да се храниш само със плодове?

girlwithblueeyes
05-07-2014, 19:25
Аз ти говоря за художественната гимнастика .Знаеш ли колко труд и жестоко тренировки трябва да понесе за да стигне на нивото на останалите.Всичко става по етапно. Енчо Керязов е започнал да се занимава с акробатика на 6 години възраст която е отлична за този спорт. Не е започнал от 14 години

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 19:37
Аз ти говоря за художественната гимнастика .Знаеш ли колко труд и жестоко тренировки трябва да понесе за да стигне на нивото на останалите.Всичко става по етапно. Енчо Керязов е започнал да се занимава с акробатика на 6 години възраст която е отлична за този спорт. Не е започнал от 14 години

Не знам на колко точно е бил започнал, ама са го изритали, заради тва, че нямал качествата.
Иначе се съгласявам с теб.
Обаче има и много случай, в които едни напредват по-бързо, защото имат скрити заложби.
Захващаш да ми обясняваш за художествената гимнастика, която не фактор за всеки спорт, а темата която развихме имаше съвсем друга цел. И тя беше, че на 14, ако не спортуваш, това в никакъв случай не означава, че на 15, 20, 25 - няма да започнеш, да се развиеш и да напредеш, за да се наречеш спортуващ индивид. Така че днес, Митето, ако каже че е тумбичка - утре може да бие много негови връстници .

girlwithblueeyes
05-07-2014, 19:44
В случая спора ни с теб беше за възраста .И точно затова проверих името на човека защото помислих еч е започнал от 14 години със спорта . Естественно че ако не виждат качества в теб ще си хващаш парцалите въпроса е че ти трябва да се върнеш и да дадеш всичко от себе си както е направил той. Казах за худ гимнастика понеже там съм доста по-запозната от всеки друг тук и където си има една възраст където е късна вече.За останалото си прав :)

golemiq_korab_minava
05-07-2014, 20:06
В случая спора ни с теб беше за възраста .И точно затова проверих името на човека защото помислих еч е започнал от 14 години със спорта . Естественно че ако не виждат качества в теб ще си хващаш парцалите въпроса е че ти трябва да се върнеш и да дадеш всичко от себе си както е направил той. Казах за худ гимнастика понеже там съм доста по-запозната от всеки друг тук и където си има една възраст където е късна вече.За останалото си прав :)

Така е, обаче за мен въпросът в случая за изхвърлянето е друг и по този начин много деца са ги отказвали от желанията им. В случая с Енчо, той е имал силата и късмета да продължи, но принципно, когато се говори на човек (и още повече дете) че не става, че не може - то той се обезсърчава и вероятността да се откаже е по-голяма.
Така че трябва да се дава шанс на хората с желание, както на тези с физически проблеми и осъкатявания да се борят, ако го искат.
Но както е в реалността - всичко е бизнес явно и сигурно, на никой не му пука от човешката личност.
Онзи ден гледах предаване за риболов в Америка.
Рибарите ловиха някакви големи и много скъпи риби, които вече са на изчезване. Но не, те този риболов са го превърнали в средство за печалба и далеч са изключили истинския му смисъл. Едни роботчета ..

Al3ksandra
05-08-2014, 10:25
Здрасти
Днес въпросите ми са на тема търпимост и отношение към хората..
Смяташ ли се за търпелив човек? До каква степен? А кога чашата ще прелее?
Как се справяш със досадниците?
Когато си раздразнен, показваш ли го на другите? А какво правиш, за да се справиш със това състояние?
Има ли нещо което може да те влуди до такава степен, че да избухнеш на някого?
Бързо ли ти минава яда? А ако си бил виновен ти, можеш ли да се извиниш?

Лек следобед от мен :) Дано са ти харесали въпросите ми.

TheNormalGuy
05-08-2014, 16:48
МитИеееееееееее <3

anonymous895156
05-08-2014, 18:06
1 Перфекционист ли си ? Само когато се налага.
2 Смяташ ли че можеш да си умен и без да учиш в училище? Можеш да бъдеш много интелигентен, без да знаеш какво е книга, но тъй като за мен *умен* означава най-вече силно начетен, бих казал да - рядко виждам умни хора, които не са учили активно в училище и/или университет. Което, естествено, не означава нито, че училището ни прави професори, нито, че това, че имаш високи оценки там, задължително значи, че знанията ти са големи. Колкото до въпроса ти - мисля, че е възможно, защото в крайна сметка всеки ходи на училище, когато е дете, а това, че тогава е допускал грешки и редовно се е правел на маймуна, не трябва да ни кара да го считаме за глупав и да го обявяваме за нисък капацитет.

Мите, салатата от мен, твърдото - от теб и ръцете са стиснати. А така, ама трябва да обсъдим музиката, че май няма да се разберем лесно ;/

Като стана въпрос за вегетарианството ти - вземаш ли хранителни добавки? Какви? Не взимам. Вашите как реагираха като разбраха, че коренно променяш хранителните си навици? Добре - питаха ме само какви са причините ми да отказвам месото .От раз ли стана или с намаляване на месото? От изведнъж. Някога смяташ ли да преминеш на веганска диета? Тук съм малко раздвоен. Ако все пак реша да мина на такава, това вероятно ще стане след няколко години, все пак май не е много добра идея да отказвам млечните продукти в момент, в който тялото ми се нуждае от енергия повече от всякога. А за суровоядството какво мислиш? Мисля, че е прекалено крайно и бих го пробвал само под формата на неколкодневна диета.Би ли издържал да се храниш само със плодове? Не мисля. 8-)

Така че днес, Митето, ако каже че е тумбичка - утре може да бие много негови връстници .

Само да подчертая, че съм над 1,80 и съм далеч от тумбичка. 8-)

Здрасти хелов
Днес въпросите ми са на тема търпимост и отношение към хората..
Смяташ ли се за търпелив човек? Да, обикновено търпя простотиите и грешките на другите. До каква степен? А кога чашата ще прелее? Обикновено прелива, когато глупостите им станат прекалено не на място.
Как се справяш със досадниците? Гледам да ги игнорирам леко, за да усетят сами, че са нежелани, а ако това не се случва прекалено дълго, им го заявявам директно.
Когато си раздразнен, показваш ли го на другите? Зависи от ситуацията и кои са въпросните "други". А какво правиш, за да се справиш със това състояние? Мисля за позитивни неща и се абстрахирам от случилото се.
Има ли нещо което може да те влуди до такава степен, че да избухнеш на някого? Ако видя как измъчва живо същество. Това стана и скоро в училище, една пчела влезе в стаята и се опитваше да избяга, а нашите малоумници до един скочиха да я убиват/затварят в шише, където да я давят. Много се радвам, че й помогнах да се махне.
Бързо ли ти минава яда? Да, също така прощавам на хората лесно. А ако си бил виновен ти, можеш ли да се извиниш? Разбира се... само че после се чувствам доста тъпо. 8-)

Лек следобед от мен :) Лека вечер и от мен :) Дано са ти харесали въпросите ми. че как

МитИеееееееееее <3 къде си, бе, душа

Вече се нагласям да ставам от стола, питайте днес и утре последни въпроси и нека видим следващите желаещи.

102
05-08-2014, 18:48
Вече се нагласям да ставам от стола, питайте днес и утре последни въпроси и нека видим следващите желаещи.

Deadlock, sometimes, seek&destroy

DisappointedDreamer
05-08-2014, 18:48
^мхм, и аз съм за тези потребители

mayaaa
05-08-2014, 19:23
Аз съм за seek&destroy.

anonymous895156
05-08-2014, 19:24

Май не.

Al3ksandra
05-08-2014, 19:50
Е,радвам се че ти допадат въпросите ми.

Какво мислиш за еднополовите отношения?

Fisherman
05-08-2014, 21:54
Май не.

опитай в интернет

anonymous895156
05-09-2014, 12:42
опитай в интернет

Охо, някой вече не е наказан.

anonymous895156
05-09-2014, 13:03
Е,радвам се че ти допадат въпросите ми.

Какво мислиш за еднополовите отношения?

3. Какво е мнението към хомосексуалните? Каквото и за хетеро-, би- и прочие сексуалните.

.

Fisherman
05-09-2014, 13:27
Охо, някой вече не е наказан.

гний си на село и влизай в тоя утрепан форум,където пишат само такива отлъчени от обществото утрепки и се жалвай,че нямаш приятели

приятен ден,европеец

Mozzela
05-09-2014, 13:46
Имаш ли се за човек със силна психика и мислиш ли, че ще ти е достатъчна да се справиш със съвременния живот?

TheNormalGuy
05-09-2014, 16:26
Само да подчертая, че съм над 1,80 и съм далеч от тумбичка. 8-)

....

Социалствам маКЛо аС

golemiq_korab_minava
05-09-2014, 17:27
на стола е фишермен

mayaaa
05-09-2014, 19:06
^Притрябвал ни е...

tori
05-09-2014, 19:07
Фиш беше, сега искаме seek&destroy.

Fisherman
05-09-2014, 22:08
да веднага сядам,какво искате да знаете?какво аках днес или коя съм пипал и къде?бройчица да кажа?или да седна да разказвам,как живея на село и единственото внимание,което получавам е от учителите,защото има комплекс за малоценност?

tireheb
05-09-2014, 23:18
да веднага сядам,какво искате да знаете?какво аках днес или коя съм пипал и къде?бройчица да кажа?или да седна да разказвам,как живея на село и единственото внимание,което получавам е от учителите,защото има комплекс за малоценност?

"как се виждаш след 10 години"
най-вървежният въпрос

pandabear
05-09-2014, 23:29
завиждаш ли, ве?!?!?

golemiq_korab_minava
05-10-2014, 10:15
Фишермен защо се правиш на грубар ?
На колко години си?
Какво ти тежи най-много и защо?
Към какво се се стремиш и искаш ли промяна?
Ядосваш ли се на някои коментари у форума ?

anonymous895156
05-10-2014, 14:31
Имаш ли се за човек със силна психика и мислиш ли, че ще ти е достатъчна да се справиш със съвременния живот?

Донякъде.

seek&destroy иска ли да седне на стола?

anonymous708973
05-10-2014, 16:09
Аааа, как няма да иска!!

seek&destroy
05-10-2014, 17:12
Аахах, това не го очаквах наистина.
Нема ядове, ако решите.

anonymous895156
05-10-2014, 20:36
Добре, ти си съгласна, аз също, те те желаят, остава лейди ди да те сложи официално. Можете да я повикате, като репортнете този пост много пъти.

Al3ksandra
05-12-2014, 11:30
Очаквам с нетърпение да задам новите си въпроси на новия човек, седнал на горещия стол. :)

LadyDi
05-12-2014, 14:18
Някой да ме е викал?

tori
05-12-2014, 17:05
Сийк, разкажи малко повече за себе си - откъде си, на колко години, име евентуално, с какво обичаш да се занимаваш, нещо по-важно/интересно за теб? Човек до себе си имаш ли? А братя/сестри/друг вид домашни любимци? Какво учиш/работиш?
Кой е най-странния ти навик?
Какво в околните те дразни най-много? А в тоя форум? Защо се регистрира и защо остана тук?

seek&destroy
05-12-2014, 18:57
Сийк, разкажи малко повече за себе си - откъде си, на колко години, име евентуално, с какво обичаш да се занимаваш, нещо по-важно/интересно за теб? Човек до себе си имаш ли? А братя/сестри/друг вид домашни любимци? Какво учиш/работиш?
Кой е най-странния ти навик?
Какво в околните те дразни най-много? А в тоя форум? Защо се регистрира и защо остана тук?

Предпочитам чисто личните данни да ги запазя за себе си (име, град).
На 19 години съм, до скоро основното ми занимание беше да ходя на работа, но ме съкратиха, паралелно с това учех, бизнесадминистрация ми е специалността. Обичам да чета книги вечер докато заспя, да търся и гледам хубави филми, да ловя риба, разходки, пейка сбирки в топлите вечери, а пък най-обичам да ходя по-яки концерти и партЕта. Напоследък се зомбирам с една онлайн игра :Д. Общо взето такива работи.
Имам приятел от около 3 години, по-малко братче, което колкото и да не ми се иска расте. Много обичам животните, голяма страст са ми, за съжаление имам алергия към котките и не мога да държа у нас, но тайничко си открадвам по някоя милувка от съседските :Д, ааа да в момента съм започнала един проект за най-яката кучешка къщичка, която ще направим сами с брат ми за бъдещата ни каракачанка.

Навици ... тук се замислих много сериозно. Не мога да седя с гръб към вратата. Мажа сополи под столовете.
Последния въпрос за мен е доста субективен, ще трябва доста да си попиша какво ме дразни в околните. Във форума забелязвам като тенденция себевъзхваляването. Тук се регистрирах преди много години, още 2007г. Доколкото си спомням попаднах случайно, останах защото имаше много готини хора, такива които не се срещат дори по улиците, беше сбирка от всякакви субкултурни личности, научих толкоооооова много неща и то в най-различни области. Един вид пораснах с тоя форум, който сега няма нищо общо с онзи, в който аз се регистрирах, но все пак продължавам да посещавам. Може би това е най-големия ми навик.

mayaaa
05-12-2014, 19:51
Любими песни (да, де, освен seek & destroy), групи? Ограничаваш ли се предимно до определени стилове или навсякъде намираш неща, които да ти допадат?
Защо си избрала тази специалност?
Предпочиташ да се развиваш в България или извън нея?
Любим алкохол?

anonymous708973
05-12-2014, 20:52
бизнесадминистрация ми е специалността.

А така! *потрива ръце*
Защо това избра? Защо не чиста икономика, примерно? Какво ти е интересно и какво те тормози?

Какво обичаш да пиеш?
Спортуваш ли?
Кое ви е задържало с приятеля ти 3 години заедно?
Заедно ли живеете?

Хах, мненията ни за форума са 1:1 :)

girlwithblueeyes
05-13-2014, 08:45
В кои държави си била ?
Хората променят ли се ?
Злобна ли си или цениш красотата ?

Ivaaaaa
05-13-2014, 08:46
обичаш ли спорта? обичаш ли да гледаш спорт? какви спортове гледаш?

seek&destroy
05-13-2014, 09:16
Любими песни (да, де, освен seek & destroy), групи? Ограничаваш ли се предимно до определени стилове или навсякъде намираш неща, които да ти допадат? Еее, как да ти отговоря сега. Всичко, което слушам ми е любимо. Хич не се ограничавам, слушам всичко, което ми допадне. За мен е важно да съм музикално богата, колкото може повече :Д Слушам предимно пънк, рок, малко Ой! и Ска, хардкор... Групиии, да речем като най-любими The exploited, The Doors, Perkele, Sex Pistols, Dropkick Murphys, Ramones, Landser, Rammstein ... от българските Контрол, Хиподил ...
Защо си избрала тази специалност? Защото, колкото и банално да звучи е в област, която смятам да се развивам, интересно ми е и дава широка перспектива
Предпочиташ да се развиваш в България или извън нея? Ако имам възможност не бих се замислила да седя тук въобще
Любим алкохол? Червено вино

seek&destroy
05-13-2014, 09:26
А така! *потрива ръце*
Защо това избра? Защо не чиста икономика, примерно? Какво ти е интересно и какво те тормози? Обясних по-горе. Защото икономиката ми идва доста суха материя. Общо взето няма нещо, което да ме затрудни чак толкова, освен проклетата математика, която цял живот не си ми върви, де.

Какво обичаш да пиеш? Кока-Кола
Спортуваш ли? Не, не е за мене спорта.
Кое ви е задържало с приятеля ти 3 години заедно? Моят навик, неговата любов.
Заедно ли живеете? Не, не бих си го причинила толкова млада :Д

Хах, мненията ни за форума са 1:1 :) .

seek&destroy
05-13-2014, 09:43
В кои държави си била ? Само в Сърбия съм ходила.
Хората променят ли се ? Не напълно, винаги остава нещо надълбоко, което никога не може да се изкорени или промени, може само да се потисне, но рано или късно ще се появи.
Злобна ли си или цениш красотата ? Ако приемем злобата като злобеене към нещо/някой не ми е присъща, друг е въпроса с агресивността, нервите, несъгласието. Ценя само това, което намирам за стойностно, дори с неприветлив външен вид..

обичаш ли спорта? обичаш ли да гледаш спорт? какви спортове гледаш?

Както споменах, не е за мене, не ми допадат никви спортове. Преди гледах футбол, но и това отмина.

golemiq_korab_minava
05-13-2014, 14:07
Коя зодия си :д телец или овен или някоя водна, или стрелец?

seek&destroy
05-13-2014, 14:21
Коя зодия си :д телец или овен или някоя водна, или стрелец?Най-омразната - рак :cool:.

golemiq_korab_minava
05-13-2014, 14:37
.

йее като Найкотам , сладурчета.
Много чувствителни . ;)

TheDevilInMe
05-14-2014, 08:32
Как се виждаш след 10 години?
Кое е най-хубавото ти качество?
Какво обичаш да правиш през свободното си време?
Смяташ ли връзката си за изчерпана?

seek&destroy
05-14-2014, 17:07
Как се виждаш след 10 години? Не знам как ще съм след 2, камо ли след 10 години.
Кое е най-хубавото ти качество?Отговорност
Какво обичаш да правиш през свободното си време? Да се излежавам пред телевизора :cool:
Смяташ ли връзката си за изчерпана?Да, определено..

girlwithblueeyes
05-14-2014, 17:51
1 Какъв стил на обличане харесваш по елегантен или по спортен ?
2Една жена е секси само с високи обувки или това зависи от цялото й излъчване ?
3 Ако някой ден имаш син или дъщеря и те се влюбят в неподходящи хора какво би направила ?

seek&destroy
05-14-2014, 20:56
1 Какъв стил на обличане харесваш по елегантен или по спортен ?
2Една жена е секси само с високи обувки или това зависи от цялото й излъчване ?Ще отговоря на първия и втория въпрос заедно, ако не възразяваш. Лично аз се нося спортно, а и си падам по спортни мацки. Доста ми е важно облеклото на човека срещу мен, дори и да е финансово беден има начин да се приведе в не евтин вид и да изглежда добре. Нали се сещаш, че ако ми се появи някой с анцуг на Адидас от битака за 20лв, тениска на Версаче и прочие, въобще няма да погледна сериозно на тоя човек. Окей, разбирам нямаш пари за оригинал, купи си нормален екип, тогава не би изглеждал като селяндур в моите очи. Едни токчета в никакъв случай не правят една жена секси. Правят я стила, класата, изтънчеността, която притежава.Няма нищо по-жалко от селска пръчка на високи токчета и по-красиво от класна дама на високи токчета.
3 Ако някой ден имаш син или дъщеря и те се влюбят в неподходящи хора какво би направила ?Надявам се да са достатъчно умни и пресметливи относно хората. Искам децата ми да имат свое мнение, мнение което не бива да налагам нито аз, нито обществото. Правилното за едни е грешно за други, знаеш. Не ми е дошло до главата, но ако се случи ще дам съвет, но не бих наказвала, не бих забранявала. Ако човекът наистина е толкова неподходящ, рано или късно и те ще го разберат. Децата трябва да падат и да се учат да се изправят след всяка грешка. Ако се опитвам да ги опазя всячески от всичко зло на тоя свят, как да ги пусна един на улицата?!.

102
05-14-2014, 21:16
здрасти
какви игри си играла ? имам предвид шах, карти, несесърдичовече, монополи, табла, дама
а компютърни ?
а гами ? а кър ?
кажи ми пет хубави филма за теб
айде сега и три книги
мешаш ли алкохол ?
някакви сериали следиш ли ?
как се казваш ?
колко сантиметра си висока ?
какъв цвят е косата ти ? естествения ли е ?
кажи ми три неща които обичаш да си похапваш
домашни любимци ?

anonymous708973
05-14-2014, 22:07
Какво имаше предвид с това "моят навик", защото лично на мен ми прозвуча доста кофти?

seek&destroy
05-14-2014, 22:40
здрасти
какви игри си играла ? имам предвид шах, карти, несесърдичовече, монополи, табла, дама Всичко, което изброй без таблата, така и не можах да схвана нищо :Д А пък съм яко добра на белот.
а компютърни ? Need for Speed
а гами ? а кър ? Ееее да, да, дори скоро играх с децата на улицата пред нас.Пък стражари и апаши, жмички, фунийки, etc.
кажи ми пет хубави филма за теб RocknRolla, A clockwork Orange, Requiem for a dream, Pulp Fiction, Snatch
айде сега и три книги "Лолита", "1984", "Тютюн" преди преработката
мешаш ли алкохол ? Не пия алкохол.
някакви сериали следиш ли ? д-р Хаус :cool:
как се казваш ? Казах вече, че не искам да споменавам.
колко сантиметра си висока ?1.70
какъв цвят е косата ти ? естествения ли е ?В момента е тъмно кестенява и може да се каже, че си е направо като естествената ми коса. Доста скучен цвят, но пък ми отива.
кажи ми три неща които обичаш да си похапвашХмм, дюнери, шопски салати без ракии ииии... аре нещо сладко да кажа - тулумбички.
домашни любимци ?За сега не, но скоро ще си имам малко каракачанче..

seek&destroy
05-14-2014, 23:01
Какво имаше предвид с това "моят навик", защото лично на мен ми прозвуча доста кофти?Свикнала съм с него, пригодила съм се към неговите навици, желания, живот. Тъй като съм тук да изливам откровения, да кофти е, живея в една връзка без бъдеще, нямам какво повече да науча от този човек, нямам интерес нещата да продължават, не влагам нищо, освен честност и грижи. Много от вас ще ме упрекнат, че му губя времето или че не съм честна спрямо него - ами не е така, знае всичко, просто не иска, а и не се приключва лесно толкова дълга връзка, макар че от моя страна е леко, но аз не обичам..

102
05-14-2014, 23:40
всичко много хубаво, ама.. не пиеш..? къв ти е проблема ?

anonymous708973
05-15-2014, 07:44
102, припомни ми една смисъл на Достоевски:

"Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!"

8-)

Свикнала съм с него, пригодила съм се към неговите навици, желания, живот. Тъй като съм тук да изливам откровения, да кофти е, живея в една връзка без бъдеще, нямам какво повече да науча от този човек, нямам интерес нещата да продължават, не влагам нищо, освен честност и грижи. Много от вас ще ме упрекнат, че му губя времето или че не съм честна спрямо него - ами не е така, знае всичко, просто не иска, а и не се приключва лесно толкова дълга връзка, макар че от моя страна е леко, но аз не обичам.

Ясно, оценявам честния отговор.
Но не знам при това положение как стоиш. Пределно ми е ясно, че дълга връзка не се прекратява лесно, но когато емоцията я няма, става доста по-лесно някой страничен пич да ти хване окото (и сърцето). Интересно как не се е случило досега.

С какво искаш да се занимаваш, като завършиш или ти е рано още да прецениш?

tireheb
05-15-2014, 15:56
landser :O
ПОХВАЛНО

фюрерът мъртъв ли е

TheDevilInMe
05-15-2014, 16:31
Вярваш ли в Бог?
Кой е на-близкия ти човек и защо?

SHPAIdURmeN
05-15-2014, 16:53
Смяташ ли се за сладка ?
Красива ли си ?
Обичаш ли да гледаш телевизия ?
Харесваш ли да си около хората ?
Мнение за клишираните въпроси ?

seek&destroy
05-15-2014, 16:55
всичко много хубаво, ама.. не пиеш..? къв ти е проблема ?Не ми е вкусно.

С какво искаш да се занимаваш, като завършиш или ти е рано още да прецениш?Ако щеш вярвай в някакъв ебати неориентирания период съм, често си го задавам тоя въпрос и не стигам до определен отговор. Мисля, че тепърва ми предстой да откривам силните си страни.

landser :O
ПОХВАЛНО

фюрерът мъртъв ли е Как ще е мъртъв, живее в нас!

Вярваш ли в Бог?Не, атеист съм.
Кой е на-близкия ти човек и защо?Този въпрос ме натъжи, няма такъв човек.
.

SHPAIdURmeN
05-15-2014, 17:45
Цвят на очите ? :D

granger
05-15-2014, 19:30
Харесвам те!

Как протича една твоя делнична сутрин?
Лесно ли вземаш решения?
Някакъв порок?
Ако можеше да промениш 1 нещо от външността си какво и било?
Искаш ли един ден да имаш деца?!

seek&destroy
05-15-2014, 20:06
Смяташ ли се за сладка ? Сладурче съм
Красива ли си ? А бее има моменти, в които седя пред огледалото и си мисля колко съм яка, в други въобще не се харесвам. Готина пичка съм ( :cool: ), ама чак пък неква красавица не.
Обичаш ли да гледаш телевизия ? Обичам
Харесваш ли да си около хората ?Около много хора! Харесва ми да се запознавам с различни хора по разни събития, мероприятия, да научавам нови неща. Обичам да ги наблюдавам и анализирам. Но пък имам и моменти, в които просто събирам най-нужното в една раница и хващам някъде сред природата сама. И ми е почти толкова приятно, колкото в първия случай.
Мнение за клишираните въпроси ?Нямам против всякакви въпроси, естествено че ще има и такива, нужни са. Имам против клишираните хора.

Цвят на очите ? :D Ах, моите кафеви очи :D

Харесвам те! Радвам се, че будя такива емоции.

Как протича една твоя делнична сутрин?Нямам сутрини, спя до много късно :Д
Лесно ли вземаш решения?Мисля го, чудя се, колебая се. Иска ми се да съм повече "с рогата напред" в тва отношение.
Някакъв порок?Цигарките
Ако можеше да промениш 1 нещо от външността си какво и било?Тъпия нос. Без него бих изглеждала по-добре, тоест ако беше по-различен де.
Искаш ли един ден да имаш деца?!Тва лесно, трудно е само да им намеря достоен баща.
.

tireheb
05-15-2014, 20:15
кой ти е любимият сезон
кво правиш в 3 вечерта ако не спиш

102
05-15-2014, 20:30
102, припомни ми една смисъл на Достоевски

реших да не се правя на умен
тва имах предвид
и се пише мисъл а не смисъл
родоотстъпница
швабски пезант

102
05-15-2014, 20:48
можеш ли да готвиш ?
чистиш ли ?
какъв размер ти е леглото ?
с брат ти ли спиш в една стая ?
апартамент или къща ?
любим цвят ?
плюшени играчки ?
имаш ли си любими предмети ?
към какво си привързана ?
бира в парка или вино в ресторант ?
криминални романи ?
висок или нисък глас притежаваш ? може би нещо средно...?
в града ти има ли стадион, ходила ли си ?
кой ще спечели шампионската лига ?
любим цвят ?
имаш ли село ? ако да, вършиш ли някаква работа там
видя ли щъркел тая година ?
аре кажи как се казваш, ве, деа

anonymous708973
05-15-2014, 22:10
реших да не се правя на умен
тва имах предвид
и се пише мисъл а не смисъл
родоотстъпница
швабски пезант

Боже, колко съм заспала. Мисъл, естествено, даже не съм отразила какво съм написала.

Кучета или котки?
Любима порода?

TheDevilInMe
05-16-2014, 07:02
Опс извинявай, че те натъжих. :(
Спазваш ли диети?
Планина или морето?
Купон вкъщи или събиране в ресторант?

paradosou
05-16-2014, 08:04
Любима анимация 8-)?
Запознавала ли си се с хора от форума?
Любими личности от световната история? Защо точно те?
Чела ли си нещо на Тери Пратчет? Харесваш ли го?
Какво ненавиждаш?
Какво никога няма да направиш? (въпросът май по-скоро трябва да е 'какво не си представяш, че ще направиш') 8-)
Изброй нагласи в околните, които те дразнят.

seek&destroy
05-16-2014, 20:08
Боже, колко съм заспала. Мисъл, естествено, даже не съм отразила какво съм написала.

Кучета или котки? Грацията на животните.
Любима порода? Ориенталска късокосместа

Опс извинявай, че те натъжих. :( Ти пък : )
Спазваш ли диети? Нема файда, а и не са ми нужни.
Планина или морето?Не обичам да се къпя в морето, гнусно ми е някво, но пък самата атмосфера, която създава ме впечатлява.
Купон вкъщи или събиране в ресторант?Здраво парти в клуб

кой ти е любимият сезон Пролетта, само да не е чак толкова дъждовна като тази.
кво правиш в 3 вечерта ако не спиш Секс, среднощна разходка из града...

Любима анимация 8-)? Семейство Симпсън
Запознавала ли си се с хора от форума?Да, все още имам един много много близък човек.
Любими личности от световната история? Защо точно те?
Чела ли си нещо на Тери Пратчет? Харесваш ли го?Той пише предимно фентъзи, а пък аз изобщо не харесвам подобен род произведения.
Какво ненавиждаш? Несериозното отношение
Какво никога няма да направиш? (въпросът май по-скоро трябва да е 'какво не си представяш, че ще направиш') 8-) Да убия човек, примерно.
Изброй нагласи в околните, които те дразнят.Позьорството, овчето мислене, мрънкането (непрестанното оплакване), мнението на разни индивиди, че някой друг им е длъжен за нещо..

можеш ли да готвиш ? Не съм некъв кулинарен майстор, но ми се получава, да.
чистиш ли ?Първата ми работа след като стана е да приведа къщата в ред.
какъв размер ти е леглото ?Персон и половина
с брат ти ли спиш в една стая ?Той си има негова стая, привиквам го от време на време да гледаме някоя комедийка заедно и се случва да заспи при мен, но като цяло мразя да се съобразявам с някой, докато спя.
апартамент или къща ?Живея в къща и предпочитам пред апартамент.
любим цвят ?Този въпрос винаги ме е учудвал. Любим цвят за какво?! Дреха, кола, стая?!
плюшени играчки ?Мразим.
имаш ли си любими предмети ?Мне.
към какво си привързана ?Слот машинките :cool:
бира в парка или вино в ресторант ?Бира в парка.
криминални романи ?Не си падам, харесвам повече психологически или философски творби.
висок или нисък глас притежаваш ? може би нещо средно...?Май е нисък, много е тъпо, когато искам да извикам нещо/някой.
в града ти има ли стадион, ходила ли си ?Аха.
кой ще спечели шампионската лига ?Не ме интересува.
любим цвят ?
имаш ли село ? ако да, вършиш ли някаква работа тамРадвам се на животинките, помагам с градините, върша някаква работа по двора, ако има, такива неща.
видя ли щъркел тая година ?Не
аре кажи как се казваш, ве, деаАре ще ти кажа на лично

102
05-16-2014, 21:43
аре

SHPAIdURmeN
05-17-2014, 13:27
оф ето ти поздрав, че всеки път като ти погледна ник-а се в главата ми прозвучава тази песен : https://www.youtube.com/watch?v=NUAdgt5Glk0&feature=kp :D

one
05-17-2014, 13:36
по-скоро поздрав с това :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=lD5mHCmDs2I

често ли оставаш сама?
какво правиш, когато си сама, за какво мислиш?
съвестна ли си?
а егоист?

seek&destroy
05-18-2014, 15:08
оф ето ти поздрав, че всеки път като ти погледна ник-а се в главата ми прозвучава тази песен : https://www.youtube.com/watch?v=NUAdgt5Glk0&feature=kp :D

по-скоро поздрав с това :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=lD5mHCmDs2I

Е те т'ва е!

често ли оставаш сама? През голяма част от деня
какво правиш, когато си сама, за какво мислиш? Гледам порно и мастурбирам, мисля за това, което ми е в главата и когато не съм сама.
съвестна ли си? О,да.
а егоист? Хмм, сложно. Не мога да се самоопределя точно, гледам винаги да споделя с другите, ако става дума за предметна стойност, примерно. В отношенията с хората и възможностите съм по-оскъдна. [/QUOTE]

golemiq_korab_minava
05-18-2014, 15:29
Какво мислиш за тайните агенти от Тиинпроблем като мен?

SHPAIdURmeN
05-18-2014, 19:27
:D :D :D ^

Още не сте ме наел ?! :D

По - темата :

Мнение за филма Лорд оф Лар ?
Какви езици учиш ?

Обичаш ли пуканки, а чесън ?

golemiq_korab_minava
05-19-2014, 09:29
Отдавна работиш за мен, но още не го знаеш .

Summer Fresh
05-19-2014, 14:19
Здравей, приятно ми е! :))
Не те познавам, надявам се да се запознаем, ето няколко въпроса от мен:
На колко си?
Предавали ли са те хора, на които си вярвала, от които си го очаквала най-малко?
Като каква се определяш, песимист или оптимист?
Лесно доверчива ли си?
Колко сериозни връзки си имала до момента?
По често разума ли си следваш или си предаваш на желанието?
Каква музика слушаш?

SHPAIdURmeN
05-19-2014, 18:41
Отдавна работиш за мен, но още не го знаеш .

Тцтцтц, много бавен агент си, знам че бачкам за теб просто, като за останалите хора да си мислят друго. За т'ва го казах... Ама ти развали всичко :D

seek&destroy
05-19-2014, 20:31
Здравей, приятно ми е! :))
Не те познавам, надявам се да се запознаем, ето няколко въпроса от мен:
На колко си? 19
Предавали ли са те хора, на които си вярвала, от които си го очаквала най-малко? Не очаквам от никой нищо и не оставам разочарована.
Като каква се определяш, песимист или оптимист? Реалист
Лесно доверчива ли си? Всеки човек има две лица, имам таланта да ги разпознавам, все още не съм намерила човек, на който да разкрия най-дълбоките си мисли и чувства.
Колко сериозни връзки си имала до момента?Две
По често разума ли си следваш или си предаваш на желанието? Казах вече.
Каква музика слушаш?И тва.

:D :D :D ^

Още не сте ме наел ?! :D

По - темата :

Мнение за филма Лорд оф Лар ? shit
Какви езици учиш ? Английски и започвам да се занимавам сериозно с руски.

Обичаш ли пуканки, а чесън ?От тези за микровълнова обожавам, а за къде без чесънче...

Какво мислиш за тайните агенти от Тиинпроблем като мен? Хора с прекалено скучен социален живот търсещи компромати с цел очерняне на останалите (по принцип все са хора, на които се радват) и вдигане на егото, разбира се минават с нов профил, мишки. .

tori
05-19-2014, 20:33
Като сме на вълна форон - с кого от пасмината тук би пила бира/кафе/чай/все-тая-кво?

seek&destroy
05-19-2014, 20:33
Последни въпроси и утре предавам щафетата на следващия.

SHPAIdURmeN
05-19-2014, 21:00
Участвала ли си в щафетно бягане :D ?

golemiq_korab_minava
05-19-2014, 21:03
Тцтцтц, много бавен агент си, знам че бачкам за теб просто, като за останалите хора да си мислят друго. За т'ва го казах... Ама ти развали всичко :D

значи си издаден, не си таен, колкото мен :@

102
05-19-2014, 21:04
Като сме на вълна форон - с кого от пасмината тук би пила все-тая-кво?

бело кафево зелено оранжуво

seek&destroy
05-20-2014, 10:09
Участвала ли си в щафетно бягане :D ? Луд ли сииииииии, на 10-я метър издъхвам яката работа.

Като сме на вълна форон - с кого от пасмината тук би пила бира/кафе/чай/все-тая-кво?С Психопата и 102..

seek&destroy
05-20-2014, 15:34
Желаещи да наследят трона???

SHPAIdURmeN
05-20-2014, 16:17
^

Tи :D

golemiq_korab_minava
05-20-2014, 17:53
Психопат е била жена? :Д

SHPAIdURmeN
05-20-2014, 18:00
golemiq_karab_minava на стола. :D

P.S. Експлоатиран си !

golemiq_korab_minava
05-20-2014, 18:04
Ау, подсъдим си !
ПС: Аз съм климатороника между другото :Д

SHPAIdURmeN
05-20-2014, 18:13
Ау, подсъдим си !
ПС: Аз съм климатороника между другото :Д

НЕДЕЙ СЕ ИЗДАВА ЕЕЕЕЕЕ. Знам, че си :D tctctctc

Chushkopek

golemiq_korab_minava
05-20-2014, 18:40
Споко. Никой нема да знае колко оригинално ще се казва следващото ми име. хехехе ;)
Ок, ако не седни фишермена, ае аз се съгласявам. :0

seek&destroy
05-20-2014, 18:50
Къв фишерман, кви глупости, бе?

ПП. Сега ще пиша на Лейдито да смени заглавието и си ти.

SHPAIdURmeN
05-20-2014, 18:52
Супер !!! :D

tori
05-20-2014, 19:02
Климбо, обичаш ли ме? Много ли? Ще ме краднеш ли от антракса? Ще имаме ли милион чавета? Ще ги храним ли с месо от девственици и котки?
Как се казваш, откъде си, на колко годинки си? Какъв искаш да станеш като пораснеш още по-голям кораб?

golemiq_korab_minava
05-20-2014, 19:15
Климбо, обичаш ли ме?/ Да, обчам те :3
Много ли? - Без граници :д
Ще ме краднеш ли от антракса? - Не, защото и него обичам, искам си ви знаедно.
Ще имаме ли милион чавета? Ще помогна, ако трябва, да се щастливи : ))
Ще ги храним ли с месо от девственици и котки? - Както вие кажете! Предполага, да, ест.
Как се казваш, откъде си, на колко годинки си? Какъв искаш да станеш като пораснеш още по-голям кораб? - Не ме измъчвай така, ще разкриеш шпионина :( Но, за теб - всичко. - Ицо, Варна, 19-20, искам да стана като по-голям кораб - Ноевия ковчег :д

брех как ме щурмувахте без да се усетя ^ :D:D:D ^ ps Е тва жените да те разкрият само могат :D

SHPAIdURmeN
05-20-2014, 19:19
К'ва зодия си ?
Какъв ще ти е следващия ник (ЛС) ?
Харесваш ли потребителите из фороно ?
Какво мислиш относно темата " Лирически чукове" ?

golemiq_korab_minava
05-20-2014, 19:26
К'ва зодия си ? - Scorpion
Какъв ще ти е следващия ник (ЛС) ? -Това зависи от настоението ми след поредния бан от котката или лайди дито.
Харесваш ли потребителите из фороно ?- Някои да, други не. Но, всичко е относително. Никой не познавам добре, така че едни и същи потребители в някои случаи ми допадат, друг път си противоречим много.
Какво мислиш относно темата " Лирически чукове" ? - Не съм влизал в нея.
.

102
05-20-2014, 21:04
Като сме на вълна форон - с кого от пасмината тук би пила бира/кафе/чай/все-тая-кво?С Психопата и 102.

верно ли ве майна
кажи честно

anonymous895156
05-23-2014, 08:37
Какъв е асендентът ти?
Смяташ ли, че зодията отговаря на характера ти?
Мразиш ли ме :С

babity
05-23-2014, 10:05
К'во учиш?
От къде си?

Ivaaaaa
05-23-2014, 10:29
какво искаш да ми направиш?

//на аватара ;д

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 11:43
Какъв е асендентът ти? Не знам :( . .... Между телец и една друга зодия излизаше.. Преди проучвах, но не знам точно колко часа съм роден.
Смяташ ли, че зодията отговаря на характера ти? - Каквото и да ти кажа ще те излъжа. Не съм сигурен. По-скоро не, но уловявам, че имам и доста прилики със зодията ...ми.. (или си?)
Мразиш ли ме :С - Много ме ядосваш в някои теми, но не виждам защо да те мразя. Не мразя никой. някои ме вбесяват, ама чак пък да ги мразя, не. Никой нищо не ми е направил лично.
Симпатяга си ми ти. Умен и любознателен си. .

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 11:44
К'во учиш?
От къде си?

Агрономство. Не ме четеш? :д

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 11:46
какво искаш да ми направиш?

//на аватара ;д

ааа кО нЕ.
Не съм чак такова говедо зашеметено. :0 :) :Д
но теби може и да те изям ;д

anonymous708973
05-23-2014, 13:34
Домашен любимец имаш ли си?
Сестра?
Приятелка?

Разкажи ни за приятелския си кръг. Голяма компания, много на брой малки компанийки, отделни хора? Разбират ли се помежду си? В коя възрастова група са? Какво цениш в тях, какви проблеми имаш с отделните си приятели?

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 14:06
Домашен любимец имаш ли си?
Сестра?
Приятелка?

Разкажи ни за приятелския си кръг. Голяма компания, много на брой малки компанийки, отделни хора? Разбират ли се помежду си? В коя възрастова група са? Какво цениш в тях, какви проблеми имаш с отделните си приятели?

Имаме едно семейно куче - джак ръсел, луда порода. Имаме още едно куче, при роднини. Като лапе бях кучкар. Старите ни кучета много ги гледах, всеки ден се занимавах, обаче с времето ми отнима това желание. Сигурно поради факта, че от когато бях малък вече две кучета по ред губя, или ми ги махат по тъпи причини. Сега изпитвам угризения за второто ни, че не го гледаме добре. Иска се занимавка и отдаване, а това е възможно, ако ги гледаш в своя дом.
Другото е нашия кон. Почти всеки ден ходя да го яздя, разхождам. Цяло лято прекарах в конюшната. Може да се каже, че вече прекарвам по-голямата си част при него , след училището и вкъщи.
Нямам сестра.
Приятелки имам, но гадже не. Не съм най-социалната личност. Нямам голяма компания. От малък, никога не съм се намествал никъде в по-големите компании. Винаги съм си намирал някое приятелче по близко и така с него вече понякога се събраме в по-големи компании, само ако ходим някъде, но никога не ми е било интересно. Не се отпускам в чалготеките. или това става по-трудно или хората трябва да са ми близки.
Възрастовата група е от моята възраст най-често, но имам приятели и над 50-те. Отношението ми с тях е разбира се различно.

anonymous708973
05-23-2014, 14:39
Джак ръсел, ееее! Страхотна порода са, то всички териери са чуднички!
И кон! Браво! Кога се научи да яздиш? Мислил ли си да се състезаваш?

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 15:06
Да, териерите са специални кучета. Не са като другите :д .. като по-малко, няма ли добро възпитание - няма оправия. Звери се като лъв и на лъв.
Сравнително скоро. От няма две години. Като цяло ездата се учи цял живот. За сега съм ходил на две организирани състезание по паркур (препядствия), лятото ще е третото и ако имам възможност ще започва да се уча на дисциплината крос. На надбягвания не съм ходил, няма такъв полигон в близост и конете ни не са обучавани в тази сфера. : )

anonymous708973
05-23-2014, 15:40
А, и за конни състезания ли се използва паркур? Аз мислих, че е само за онези хора, които се опитват да докажат несъществуването на гравитацията :D

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 16:04
Не знам кой от кого си е откраднал термина :D
той уличния фриирън също произлиза от паркура, едно също е де.

babity
05-23-2014, 16:04
Как се казва коня ти?

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 16:08
V
a
g
n
e
r
:D

Fisherman
05-23-2014, 16:24
за кво климатика е на стола,за къв кур некой ще се интересува от един тъпанар,освен ако не иска да стане,като него

tori
05-23-2014, 16:36
О, искам снимка на Вагнер. :3

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 16:56
някой желаещ на стола? Кой не е бил? Фишермен? Тори?

Тори, снимка на лично ще ти пратя.

tori
05-23-2014, 18:12
И двамата сме били в последната половин година, харесай си друг.

Ivaaaaa
05-23-2014, 18:24
ааа кО нЕ.
Не съм чак такова говедо зашеметено. :0 :) :Д
но теби може и да те изям ;д

ама аз не искам да умра!

гледаш ли футбол? любим отбор? беге отбор?
любим филм? цвят? харесваш ли везнички? ;д /зодия/
любима книга? алкохол? какво правиш през свободното си време? обичаш ли да нищоправиш?

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 18:40
е то в корема хуби се живее хах
Не гледам футбол, като цяло не гледам спортове, до преди 2 години доста ходих на лостове и фитн, но спрях.
филми... ми не зн, Адмиралъ май ми взе най-голямо внимание, въпреки че не го гледах целия.. американските екшани и фантастични трилъри също ме забавляват научните фантаситкики също, само дето всяка година се развиват бързо и ги правят без никакъв смисъл вече... абе нямам любим.
цвят зелено.. не мога да си представя света с едн цвят.
до сега в риала не съм познавал везнички :( или не съм знаел за това. Май си приличате с овена. Но, теб ти казах че ще те ям, така че си ми на везната :д
Книги много не чета, изтъпявам. любимите ми книги като малък бяха Белия зъб, На лов в Тайгата, и този сорт, Тютюн също ме кефи, Както и Железния светилник.. да знам, изтъркано е, но останалото което не са с художествена тематика.
Не пия алкохол, или пия, само когато искам да се напия.
Обичам да нищоправя, тук у форуна най-вече нищоправя, това ми стана проооблем хах

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 18:41
Извикайте Дефендер на стола.

Ivaaaaa
05-23-2014, 18:44
Но, теб ти казах че ще те ям

мн перверзно :(

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 18:45
мн перверзно :(

знам, знам

102
05-23-2014, 21:38
someday_ ili onazi s gotiniq avatar

102
05-23-2014, 21:39
дето си бърка в гащите /аватара/

tori
05-23-2014, 22:11
Аз па викам 102 да турнеш на стола, Ице.

golemiq_korab_minava
05-23-2014, 22:13
изпратих ЛС на лейди ди за дефендер, ама той не иска така че , 102 слагам

tori
05-23-2014, 22:19
Йеееей, числото е на стола.
Разкажи ни, молим, как се казваш, откъде си, къде живееш сега и на колко години си. Домашен любимец? Буболечки харесваш ли? А какво мислиш за грима като концепция и такива ми ти работи?

Ivaaaaa
05-23-2014, 22:41
dobre, slagam chisloto

drasti, ko piesh?

Auriss
05-23-2014, 23:10
Учиш ли ?
Ако не учиш - ще учиш ли ?
Работиш ли ?
А работил ли си ?
Ако да - какво ?

Какво искаш от живота ?

seek&destroy
05-24-2014, 05:08
Ква музика слушаш?
Ще гласуваш ли? Ако да, за кого?

tireheb
05-24-2014, 07:12
лол само подметки на тоя стол
първо оня
ся и тоя
-.-

Lilanda
05-24-2014, 07:28
Ако да, за кого?
Само аз ли съм учена, че това не се казва на когото и да е? о.О

Миро, към теб:
Представи си, че настъпва Трета световна война. Имаш избор-биеш се в името на родината с огромен шанс да загинеш на пост или продължаваш "нормалния си начин на живот", но предаваш един от близките си. Какво ще избереш? Защо?
'Що си толко несериозен, душо? /знаеш, че си те харесвам такъв де *гуш*/
Защо 102?
Алтруист ли си поне до някаква степен?
А егоист?
Самокритичен ли си?
Какво мислиш за средностатистическия българин?
А за средностатистическия човек?
Хората идиоти ли сме?

Това е за сега..^^

Fisherman
05-24-2014, 08:11
dobre, slagam chisloto

drasti, ko piesh?

със сигурност не пие това,което и ти

seek&destroy
05-24-2014, 08:36

И аз така знам, ама не ми пука, това е горещия и мога да задам, каквито въпроси реша. Ок?

102
05-24-2014, 15:45
Йеееей, числото е на стола.
Разкажи ни, молим, как се казваш, откъде си, къде живееш сега и на колко години си. Домашен любимец? Буболечки харесваш ли? А какво мислиш за грима като концепция и такива ми ти работи?

Ами Мирослав се казвам. Роден съм в София. Живея в столицата. Доскоро пътувах често до Пловдив/Асеновград до баща ми, ама преустанових тая порочна практика. На 25 май. Нямам домашен любимец. За сега и не искам да имам. Преди много време имах куче. Какви буболечки...? Ловил съм скакалци и паяци от ония месестите. Знаеш ли какво е концепция ?

102
05-24-2014, 15:46
dobre, slagam chisloto

drasti, ko piesh?

След час ще пия бира предполагам. А по принцип пия всичко без някакви измислени сладникави работи. Ама ако има само от тях, не им прощавам.

102
05-24-2014, 15:54
Учиш ли ?
Ако не учиш - ще учиш ли ?
Работиш ли ?
А работил ли си ?
Ако да - какво ?

Какво искаш от живота ?

Последна година съм, смятам да завършвам. Не мога да кажа, че работя баш баш работа.. на приятелски начала ходя в един ЕФ и за момента изкарвам колкото пари са ми нужни. Гледам да не мисля много за живота, че се натъжавам, хахахаа. Ама иначе предполагам, че да се занимавам с каквото искам, да имам голямо семейство, да съм жив и здрав най-вече и самостоятелен във всяко едно отношение. И жена ми да ма слуша, разбира се.

babity
05-24-2014, 15:55
Какво ти е мнението за метадона и употребяваш ли? 8-)
А други забранени субстанции?
Какво те вдъхновява?
Коя ти е най-лошата черта?

yakuza_
05-24-2014, 15:58
За кой ще гласуваш?
Ако имаш право на 3 убийства, ненаказани, кои ще убиеш?
Коя е топ п8тката на форума?
А най-тъпия във форума?

tori
05-24-2014, 18:47
Ами Мирослав се казвам. Роден съм в София. Живея в столицата. Доскоро пътувах често до Пловдив/Асеновград до баща ми, ама преустанових тая порочна практика. На 25 май. Нямам домашен любимец. За сега и не искам да имам. Преди много време имах куче. Какви буболечки...? Ловил съм скакалци и паяци от ония месестите. Знаеш ли какво е концепция ?
Аз под буболечки разбирам всякаква пълзяща и летяща гад, която се лепи на мед, трохи хляб, захар и такиа работи. Само паяците изключвам, защото са пичове. Иначе концепция за ловене на паяци ли имаш предвид? Ако е тва, не знам. Разкажи ми.
Какви жени харесваш? Опиши ми представата си за перфектната жена, без значение дали съществува, дали си я срещал и дали си я обичал.
Нещото, което най-малко харесваш в себе си? А най-якото ти качество?
Защо не говориш с нас по скайп или всъщност аз не съм те чувала? :о
Обичаш ме, нале?

Lilanda
05-24-2014, 19:04
С мен си говори..:oops:

golemiq_korab_minava
05-24-2014, 19:08

нидей фишермен ше ревнува или Цецко.. опс ;Д

golemiq_korab_minava
05-24-2014, 19:11
колко ме обичаш?
колко часа си лягаш и ставаш и кое е нещото, което правиш преди да заспиШ?
най-вкуснатя манджа, КО ЯДЕШ
кое те натъжава

tireheb
05-24-2014, 19:17

верно ли е мойче

anonymous895156
05-24-2014, 19:17
neportorim li sam

tori
05-24-2014, 19:21
Чувствам се изключително зле, благодаря!

Believe :3
05-24-2014, 19:27
Запознавала ли си се с хора от форума? :)

pandabear
05-24-2014, 19:54
верно ли е мойче

хванахме го, мойче

вече ще го гледаме с други очи

tireheb
05-24-2014, 20:14
чеки, мое да е клевета

102
05-24-2014, 20:52
Ква музика слушаш?
Ще гласуваш ли? Ако да, за кого?

Разнообразна. Вкъщи най-често слушам ac/dc-та, скорпиони, рейнбоучета. За сега смятам да не гласувам, но ще водя дядо ми до урните и сигурно все пак ще дам някъв глас. Честно казано, не знам за кой да гласувам. Нещо не смятам, че са ни важни тия избори. Въпреки че толкова изкушаващо ми идва да разкарам куневица от ефира и България. Не моем я траем. Ама не искам да и давам 12 бона, е такова, хаха.

102
05-24-2014, 21:09

Миро, към теб:
Представи си, че настъпва Трета световна война. Имаш избор-биеш се в името на родината с огромен шанс да загинеш на пост или продължаваш "нормалния си начин на живот", но предаваш един от близките си. Какво ще избереш? Защо?
'Що си толко несериозен, душо? /знаеш, че си те харесвам такъв де *гуш*/
Защо 102?
Алтруист ли си поне до някаква степен?
А егоист?
Самокритичен ли си?
Какво мислиш за средностатистическия българин?
А за средностатистическия човек?
Хората идиоти ли сме?

Това е за сега..^^

Нещо не ми се вярва да има такава война, ама хубаво. Представям си. На пост ми се струва малко скучна смърт, що само такъв вариант ми даваш, хаха. И без това, ако има такава война, светът ще се затрие, така че предпочитам да съм пич и да не предавам близки. И без тва имам малко такива. Сериозен съм. Глей, то големи букви, то запетайки. Ами мил детски спомен ми е, предпочитам да не казвам. Ама ако трябва.... За алтруиста.. даже прекалено. Всички имаме някъв процент егоизъм.. природа, кво да я прайш. Иначе аз специално се опитвам да се пренастроя да съм голям егоист в момента, имам нужда. Самокритичен съм, да. Не обичам нищо средностатистическо, но да видим.. моето обкръжение е от подобни на мен хора, които не се влияят от статистики, но да речем тия, които виждам в рейса, влака и т.н.... ами тъпи са ми. Моментното състояние на държавата оказва огромно влияние, де. Отдавна не съм виждал човек, който да си ходи по улицата и да се усмихва. Това не ми харесва. Къде се отвях, хаха.. Весело-измъчен, справящ се, велик. За средностатистическия човек.. консуматор. Не, за мен човеците са най-великото нещо.. уаа.. толкова много емоции, чувства, действия, мисли. Хората са супер.

102
05-24-2014, 21:17
Какво ти е мнението за метадона и употребяваш ли? 8-)
А други забранени субстанции?
Какво те вдъхновява?
Коя ти е най-лошата черта?

Не се ли използва за лечение...? Не съм пристрастен ! Ако ти кажа, че не знам какво е забранено.... Ами обикновено момиченца като теб. Обичам да ме вдухновяват. Тази, разделяща задника ми на две.. мноо косми, брат.

102
05-24-2014, 21:22
За кой ще гласуваш?
Ако имаш право на 3 убийства, ненаказани, кои ще убиеш?
Коя е топ п8тката на форума?
А най-тъпия във форума?

За господин Таблет, мноо ясно. Ми примерно.. оня на Турция, Боко, Папата. djipsito. AnarchyBoy.

102
05-24-2014, 21:34
Аз под буболечки разбирам всякаква пълзяща и летяща гад, която се лепи на мед, трохи хляб, захар и такиа работи. Само паяците изключвам, защото са пичове. Иначе концепция за ловене на паяци ли имаш предвид? Ако е тва, не знам. Разкажи ми.
Какви жени харесваш? Опиши ми представата си за перфектната жена, без значение дали съществува, дали си я срещал и дали си я обичал.
Нещото, което най-малко харесваш в себе си? А най-якото ти качество?
Обичаш ме, нале?

Да, голяма хава. На връв/конец залепваш една дъвка в единия край, нагорещяваш я със запалка/кибрит, мушкаш в дупката на паяка и се хваща. Евентуално го слагаш в буркан и си прайш бъзици с него.
Още съм на момичета, хаха. Спокойни, но отстояващи пламенно мнението си. Желателно е да са прави, де, хаха. Във всяко момиче може да се намери нещо хубаво, така че външно не мога да кажа. Перфектната жена.. хмм.. разнообразна...? Да я намирам за красива и интересна. Еблива. РАЗНООБРАЗНАаА ! ;д Не ми харесва, че ми се появи бенка на мустака. Може би е тва. Най-яко качество.. може би че не ми пука много много. Никой не ми е звънял, че да говоря. Или пък не съм бил на компа, когато е звъняно. И аз не съм те чувал, така че.. Не знам какво е обич, но ще те осиновя.

102
05-24-2014, 21:37
колко ме обичаш?
колко часа си лягаш и ставаш и кое е нещото, което правиш преди да заспиШ?
най-вкуснатя манджа, КО ЯДЕШ
кое те натъжава

Защо да те обичам, ве, климатик ;д Ами 2-3 лягам, според зависи ставам. Напоследък се стремя да си правя планове за деня. Домашна пица. Ти ;д

102
05-24-2014, 21:37
neportorim li sam

Да, непорторим си.

102
05-24-2014, 21:38
Запознавала ли си се с хора от форума? :)

Запознавала съм се. :)

102
05-24-2014, 21:38
хванахме го, мойче

вече ще го гледаме с други очи

Звучиш като Ам-Гъл, аххахахаха.

102
05-24-2014, 21:39
чеки, мое да е клевета

Компромати, брат. Да не забрайш да пуснеш точка за мен.

tori
05-24-2014, 21:43
Не знам какво е обич, но ще те осиновя.
О, звучи яко! Като новопровъзгласен мой тати ще ме водиш ли на лов за паяци? :о

102
05-24-2014, 21:46
О, звучи яко! Като новопровъзгласен мой тати ще ме водиш ли на лов за паяци? :о

Не, ще го правя тоя номер с теб.

tori
05-24-2014, 21:48
Не става пък!

Auriss
05-25-2014, 08:48
Хем ме кефиш, хем ми идва да те напусувам задето се държиш като леке ;/ Приеми го за въпрос :?

djipsito
05-25-2014, 10:51
Кога ще ми предложиш брак ?

djipsito
05-25-2014, 16:27
На светло или на тъмно ме предпочиташ ?
Защо си такъв идиот ?

seek&destroy
05-25-2014, 19:22
Некви наркОтици?
Любима секс поза?
Хазартен ли си?
Комплекси нещо а-у?
Дай снимка!!!!!!!!!

102
05-25-2014, 21:58
Хем ме кефиш, хем ми идва да те напусувам задето се държиш като леке ;/ Приеми го за въпрос :?

Ами тук съм, за да се забавлявам и разнообразявам.. не да се харесвам на аудиторията. Ако ме напсуваш ще го приема с усмивка. Дори дано да е по-пиперливо, за да се засмея. И ти ме кефиш.

102
05-25-2014, 21:59
Кога ще ми предложиш брак ?

Когато гущиръ пръдни.

102
05-25-2014, 22:02
На светло или на тъмно ме предпочиташ ?
Защо си такъв идиот ?

Лято е, нека е светло пиво. Нека бъдем тъмни на светло. Защото съм лудо влюбен в идиотка..?

102
05-25-2014, 22:11
Некви наркОтици?
Любима секс поза?
Хазартен ли си?
Комплекси нещо а-у?
Дай снимка!!!!!!!!!

Не разбирам въпроса за наркотиците.. тютюнопуша понякога, имаше период в който често пуших тревичка /секи ден, година/и може би, не помня/, като малък съм прайл линии, ама нищо сериозно. Всички пози са ми любими, обожавам секса. Ако трябва да отделя някоя.. мисля че се казва лъжички.. и задна примерно. Абе и мисионерската, уааа. Не ги знам позите.. може би тая в която получавам оргазъм. Ми не знам кво е хазартен тип.. понякога цъкаме на карти на вързано, ама едва ли е това.. ЕФ залагам често, ама няма зарибеност. Комплекс за величие може би, ама другите са виновни. Ее, ква снимка, ве, брат.. искам да запазя анонимност.

djipsito
05-25-2014, 22:14
Я не ми бягай от въпросите!!!
Как може червения да е лудо влюбен в синия ?
Как птиците стоят на жиците без да ги удари тока ?
Отгоре или отдолу ... ахам ? ;)
Не се ли притесняваш, че ще ме отблъснеш с твоите оригни ?
Много ли се дразниш като ти кажа, че ти е негърски.... носът ?

102
05-25-2014, 22:37
Я не ми бягай от въпросите!!!
Как може червения да е лудо влюбен в синия ?
Как птиците стоят на жиците без да ги удари тока ?
Отгоре или отдолу ... ахам ? ;)
Не се ли притесняваш, че ще ме отблъснеш с твоите оригни ?
Много ли се дразниш като ти кажа, че ти е негърски.... носът ?

Да приемем, че е далтонист и ще и прости в името на любовта.
Ба ли ги, луди са. Имам фобия от гълъби главно заради това. Нормална живинка не може да виси по жиците, ве.
Отгоре, отдолу, отляво, отдясно, вътре, вънка. После наобратно с две повторения.
Аз го приемам за лъвски рев.
Да, доста.

djipsito
05-25-2014, 22:38
Как може да си чешеш ташака докато ми отговаряш ?

102
05-25-2014, 22:44
Много моля ! И двата. /в твоя чест/

sometimes_
05-26-2014, 07:52
Как се забавляваш? Барове, четене, пътуване, или...?
Smartphone ли ползваш или некъв обикновен телефон? Що?
Какъв е стилът ти на обличане?

Ivaaaaa
05-26-2014, 11:46
http://www.cosmopolitan.bg/sex/11-neshta-koito-si-mislyat-mujete-dokato-im-pravish-svirka-page2.html

кво мислиш за статията? за 10-тата точка? за какво мислиш ти?

102
05-26-2014, 18:33
Как се забавляваш? Барове, четене, пътуване, или...?
Smartphone ли ползваш или некъв обикновен телефон? Що?
Какъв е стилът ти на обличане?

Ся като каза, си давам сметка, че напоследък хич не се забавлявам. Иначе предпочитам кръчмите пред баровете. Да си седнем компания и да си лафим простотии. Чета, да. Много обичам. От друга страна пък, изобщо не обичам да пътувам. Смисъл не ми е няква страст. Готино е като се организира нещо, де. С количка.. С ВЛАКЧО <3. Общо взето май се забавлявам главно като пия с приятели. И някоя мадама, ако има.. още по-добре. Никога не съм се интересувал от gsm-и. Имам някакъв SE Walkman от доста време. По-важно ми е да е лек и евентуално малък, общо взето незабележим. Не обичам да имам много неща в мен. Що ? Ами като цяло не представляват интерес за мен.. некво си там правоъгълниче. Стил на обличане не знам, ама примерно.. тениска+дънки+кецове, риза+тениска+дънки+кецове, яке+риза+тениска+дънки+кецо ве, хахахха. Според времето.

102
05-26-2014, 18:42
http://www.cosmopolitan.bg/sex/11-neshta-koito-si-mislyat-mujete-dokato-im-pravish-svirka-page2.html

кво мислиш за статията? за 10-тата точка? за какво мислиш ти?

От скромния ми досег с това сайтче съм останал с впечатлението, че е доста малоумно. Да, прочетох статията.. малоумна е. Само едно момиче съм целувал след такава интервенция. "Я, бива си я, да видим...."

Lilanda
05-27-2014, 18:25
'Що не го разпитвате ве? :mad:

tireheb
05-27-2014, 19:25
никой не го ебе за тоо

Ssummerjam
05-29-2014, 10:43
С кои хора от тук би се запознал?
:)

pandabear
05-29-2014, 11:49
най-добрият съпорт е...?
"Mamma mia" или "Vicky"?
моят кекс или твоят кекс?
Руфъс или Руфъс?
вода или вода?
дупе или дупе?
с пейка или без пейка?
дюнер или пица?
хавай или капричоза?
люта чушка или чесън?
Аря или Тирион?

102
05-29-2014, 19:10
С кои хора от тук би се запознал?
:)

олелелелей.. сигурно ще забравя някой.. по принцип не съм настроен положително към тия работи, ама ше кажа неколко иозара.. djipsito, babity, draid, Auriss, tori, Lileto i Mitacheto samo v mcdolands, LadyDi, tireheb, Violenza, Fisherman, Chacho, Ivaa, PinkPan7her, an7rax, Deadlock, sometimes, Kolio ot skype chat-a /nemupomnqnicka/, Али Рагюл, Andjyy /neshto takova/, seekanddestroy, blaa, доста станаха, нека забравя некой ;д също така искам да благодаря на Ахмед Доган, господин Местан, правителството, Майкъл Джордан, Тити Папазов, Слави Трифонов и неговия екип, БТВ Комеди, Тодор Батков /ЕЙ БОГУ/, Тодор Славков, Джейми Ланистър и още много знайни и незнайни люде.. благодаря ви, че ме изградихте като личност. Поклон пред вас до земи.

102
05-29-2014, 19:19
най-добрият съпорт е...?
"Mamma mia" или "Vicky"?
моят кекс или твоят кекс?
Руфъс или Руфъс?
вода или вода?
дупе или дупе?
с пейка или без пейка?
дюнер или пица?
хавай или капричоза?
люта чушка или чесън?
Аря или Тирион?

Този, който не feed-ва. Този, който прави ward-ове. Този, който не краде creep-ове. Нещо като теб.
Mamma mia. Vicky за по-специални поводи.
Ама ти можеш ли да правиш кекс..?
Руфърс.
А защо не вода....?
Гъз.
Първо на пейка, после.. после.
П.И.Ц.А.
Що за въпрос ? ХАВАЙ.
Люта чушка.
Е, тва е много криво.. Аря. Ама Тирион си остава ВЕЛИКАН.