PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

iwwocXr
01-28-2015, 07:15
Ядеш ли кюфтета?
Коя е любимата ти чалга певица?
Ходиш ли на Plazza Dance?
Пушиш ли марихуана?
Гледаш ли The Vampire Diares?

LadyDi
01-28-2015, 07:16
Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искала да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитала?
Има ли нещо, за което мечтаеш отдавна и какво те спира да го постигнеш?
Кое считаш за най-голямото постижение в живота си до момента?
Каква роля играе в живота ти любовта? А семейството?
Кога плака за последно? Защо? (освен, ако не ти е неудобно да споделиш)
Какви са отношенията с майка ти?
С какво, според теб, не бива да си правим шеги?

tuzaro
01-28-2015, 07:31
Как се оправяте с приятеля ти с такава разлика?
Не си ли много малка за ИТ специалист?

Wednesday666
01-28-2015, 08:20
За момента имам само един въпрос - когааааа ще се видим в самоковска общинааа 8-)

M****
01-28-2015, 08:53
...
4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - Не съм го гледала, ама нямам такъв опит. Не знам, ама аз считам съществуването ми за съвсем прилично , изключае, че любопитството ми работеше много.
Просто, като става дума за здраве, за мен е на първо място, много съм плашлива от всякакви заболявания, чак хипохондрия не, но много се пазя, храня се здравословно, до колкото позволяват магазините ни, и спортувам през сезоните, различни от зима. Не пия, не пуша, не взимам и наркотици. https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.

И все повече почвам да си те представям по подобен начин...
:D
Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб... :D :D :D

Edit: Желая ти лек полет и път. :)

Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно? :D :PХахахах, нямам го, ама някой дей ден ще го питам, ако случайно го пази, ама ме съмнява :Д
Гледай филма - стар е, тогава да си била на 2 г., но си е класика... :) А и прочетох, че си търсиш възможност за гушкане в прегръдките на приятеля ти - какъв по-хубав повод от това да гледате филм заедно. :D + това, което чета - филмът има нещо общо с вашата професионална сфера :D

@към всички
Кой тук изготвяше хороскопи? Да използвам възможността, без да отварям нова тема, да попитам какво е да си Зодия Рак, с Асцендент Рак (че май на там клонят нещата при мен)? :D

Niakoitam
01-28-2015, 09:03
Какъв жанр филми най-много харесваш?
Падаш ли си по екшън фантастиките?
Играла ли си някога на книгите игри?
Имала ли си тамагочи?
Задружен ли беше последният ти клас?
Какво ти се струваше,че им е общото мнение за теб?
Интересна ли ти е езотриката?
А окултизма?
Защо започна да пишеш в този форум?
Защо продължаваш да пишеш в него?
Какво ти харесва и какво не ти харесва в него като цяло?
Имаш ли си любими потребители тук?
Виждала ли си се с някого от форума? Никове?
А искаш ли да се видиш с някого? Никове?
Какво е мнението ти за мен?

NomNomNom
01-28-2015, 10:57
Много ми е интересно да чета отговорите ти, обичам хора, които отговарят подробно, а не само с да, не и не знам :) Аз също съм по дългите обяснения, даже понякога давам напълно излишна информация, което при теб го няма, възхищавам ти се :) О, не е така, много съм подробна, ти не ми направи впечатление също да си чак толкова много с излишна информация, по-добре повече :Д
Ето и аз няколко въпросчета да задам:
Ако не греша (а може и да греша) караш или си карала шофьорски курсово - кой е най-големия гаф, който си правила зад волана?Ох, то щеше да ми почва кормуването, но го оставих за другата седмица, че тази имам работа всяка вечер и няма как. Но съм карала преди курсовете, май на 16-17 бях, като опитах в една малка уличка, един завой, десен, да го взема с 40, на центъра на градчето. :Д Някакво не беше , както трябва да е, или поне майка ми подскачаше :Д
С половинката ти имали ли сте сериозен скандал? Ако да, в началото на връзката или след това? За какво беше и как решихте проблема?Не сме имали. Ние трудно се събрахме и преговорите бяха трудни, но то са преговори с доводи, не сме се карали. Като се събрахме - един път малко се разочаровах, защото щях да му правя вечеря, пък той забравил и казал на съквартиранта да сготви нещо :Д Пък аз имах планове да го глезя, и малко се саднах , ама то, щото ПМС и бях у тях 2 седмици, без да общувам много с други хора и тъй. Всъщност, имаме преговори, не се караме. Не е имало за какво.
Каква музика харесваш?Рок и трип хоп
Останах с впечатлението, че приятелят ти е испанец, нова съм тука и много, много не знам кой как и какво, та искам да попитам според твоите наблюдения вярно ли е, че хората в този край на Европа са по-горещи, по-темпераментни и като цяло по-трудни характери? Нее, точно обратното виждам у него и другарите ( и другарките му ) - много са отворени към хората, много приятелски настроени, много приказват, при това много бързо, и повечето живеят лесен живот - не са свикнали на нашата политическа кочина и сега тепърва, като осъзнават какво е корупция, и са малко като деца, на които са им казали, че дядо коледа не съществува. Бих казала, че са наивни - тез по-възрастните поне
Играла ли си Дисайпълс? :) :) :) Не, ама ще видя какво е
хоп хоп

NomNomNom
01-28-2015, 11:00
Ядеш ли кюфтета? Не съм фен на месото, ама кюфтетата са найс ( не обичам кебапчета )
Коя е любимата ти чалга певица? Хахахаха, не съм мислила, Галена е яка, някаква фатална такава
Ходиш ли на Plazza Dance? Ходех преди много, покрай колегите ми от първата работа, те са нон-стоп плаза, плейхаус, мегаденс, котън , и като отвориха ориента, и там. Ни съм долна чалгарка, ама съм ги обхождала заведенията подробно.
Пушиш ли марихуана? Не, припалвала съм няколко пъти
Гледаш ли The Vampire Diares?Не, Нина Добрев ми изглежда леко бавничка, пък тез другите двама не са мой тип мъже.
хоп

NomNomNom
01-28-2015, 11:11
Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искала да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитала? Хм, някой психопат затворник, например Менсън, трябва да проуча другите. И ще го попитам да ми разкаже за целия си живот.
Има ли нещо, за което мечтаеш отдавна и какво те спира да го постигнеш? И по-горе ме питаха, нямам толкова лонг-търм мечти и желания. Имам някаква схема в идните месеци/година какво искам да свърша, но не си правя планове и не си мечтая за нататък, не искам да оставам разочарована. Също, бъдещето ме плаши. Не искам да мисля за него, защото за да мисля за него, означава да се опитвам да предвиждам какво може да се случи, а това е невъзможно. Day-to-day и year-to-year планове все пак имам.
Кое считаш за най-голямото постижение в живота си до момента? Характера ми. Никога не е бил това, което е в момента. В професионален план не бих ги нарекла постижения, защото за мен са удоволствие. И там съм с мотото, че винаги може повече и по-добре.
Каква роля играе в живота ти любовта? А семейството? Те ме правят човек, защото те ме карат да изпитвам емоция, която не подлагам на анализ, защото предпочитам да не знам и да чувствам, от колкото да знам и да не чувствам. Което вече се е случвало, и трябваше да дам крачка назад.
Кога плака за последно? Защо? (освен, ако не ти е неудобно да споделиш) Преди седмица-две, заради ПМС. Усещам как ми е нервно, и просто седя и си мълча , за да не дразня хората и накрая за нещо дребно се разревавам, докато му обяснявам - спокойно, не си виновен/на , тялото ми е такова :Д и продължавам по темата, през сълзи
Какви са отношенията с майка ти? Обичаме се много, безкрайно близка приятелка ми е. Много я критикувах до преди няколко месеца, но вече я приех и от както я приех - тя започна сама да осъзнава , че нещата , които е правела и съм критикувала, някои от тях наистина иска да ги махне :Д други пък не :Д И тя е единственият човек, на когото мога да разчитам, като закъсам с каквото и да е било - зле съм с документация и някои други неща, свързани с това, и тя ми помага.
С какво, според теб, не бива да си правим шеги?И да се шегуваме, и да се шегуваме , светът е такъв, какъвто е, нито нещо става по-лошо, нито нещо става по-добро. Заради това - не трябва да си правим шеги с обидчиви или чувствителни хора, защото ей тогава става по-лошо. Или пък да се шегуваме на теми, които могат да развеселят някого. За мен е важен ефектът върху хората, а не съдържанието на шегата.
хоп

NomNomNom
01-28-2015, 11:17
Как се оправяте с приятеля ти с такава разлика? Не сме имали проблеми никога
Не си ли много малка за ИТ специалист?До 15-16г. само оправях компютрите на комшиите и родата ( операционни системи и хардуер) и от 16-17 започнах по-сериозно мрежи ( като навърших 17 тъкмо, започнах да работя ), и вече са минали повече от 3 години, в конкретна област, като съм сплайсвала оптични и пускала медни кабели също, освен всичко :Д Също, имам прилично добра обща култура в останалите областти, не само в моята. Просто ми е приятно, а и трябва да си вадя хляба някак.

хоп

NomNomNom
01-28-2015, 11:18
За момента имам само един въпрос - когааааа ще се видим в самоковска общинааа 8-)

Не се прибираааам :Д Ще си ходя сега в петък вечерта, да запозная нашите с моя, ще спим там и ще ходим после в градчето на баба и дядо :Д Може по софийска, ти нямаш ли път ?

NomNomNom
01-28-2015, 11:27
Какъв жанр филми най-много харесваш? европейско кино, драма
Падаш ли си по екшън фантастиките? не :Д
Играла ли си някога на книгите игри? Май не
Имала ли си тамагочи?Да, много, само ги чупех, ама ги обичах много
Задружен ли беше последният ти клас?Не
Какво ти се струваше,че им е общото мнение за теб?Не ме харесваха :Д
Интересна ли ти е езотриката?Била ми е интересна, и вероятно след време може пак да ми е, но като четиво
А окултизма?Сейм, като предишния
Защо започна да пишеш в този форум? Нямам спомен. Първият ми акаунт е бил, докато съм била на 14
Защо продължаваш да пишеш в него?Защото комуникацията лице-в-лице с много хора, ми е много натоварваща, и предпочитам такава да водя писмено. Например, не трябва да се уговарям с никого, за да дойда да драсна във форума.
Също. Обожавам да чета теми, така си ъпдейтвам базата с често срещани проблеми, макар, че напоследък рядко виждам нещо ново, но това не ми пречи, пак ми е приятно. Също, последните два месеца пиша напоследък, преди това бях дала голяма почивка.
Какво ти харесва и какво не ти харесва в него като цяло? Приемам го като всичко в живота такова, каквото е :Д Харесвам истинските неща, и не обичам да се оплаквам
Имаш ли си любими потребители тук?Всички, дето пишат повече, и по-често, и старите. Дори и да съм джафкала някого, никога не е лично, просто това искам да кажа в този момент и толкоз. Имам предвид, хората правят форума, всички хора, та дори тези, с които мога да се сджафкам, без тях не е същото.
Виждала ли си се с някого от форума? Никове?Даа, ewok, naive , bad apple, machoka, mish, darktemplar, shadow4e, fear4o, ledena krasota, и още, на които май не помня никовете
А искаш ли да се видиш с някого? Никове? Не бих имала против да се видя с повечето, с които се засичам по темите. Стига да не във време като в момента, в което имам яко зор навсякъде и не мога да мръдна :Д
Какво е мнението ти за мен? Приказваш , без да ти дреме кой какво мисли, което одобрявам. И имаш набито око за детайли, и добра памет за тях :D

хоп

Wednesday666
01-28-2015, 11:49
Не се прибираааам :Д Ще си ходя сега в петък вечерта, да запозная нашите с моя, ще спим там и ще ходим после в градчето на баба и дядо :Д Може по софийска, ти нямаш ли път ?

Да ти имам графика ;д
аз съм все софиянка ;д

granger
01-28-2015, 11:52
Еваааааааааааааааа, много е странно как можеш да се потопиш в емоцията на друга двойка. Толкова зареждащо ми звучи всичко покрай вас.
Как се справяш с напрежението в работа,ако има такова?
Опитваш ли се да се докажеш на някого освен на себе си?
Какъв ти е най-големия pet peeve ?

Dagichka
01-28-2015, 13:37
имаш ли препоръки за добро тату студио в софия? :д
би ли си направила още татуировки или за момента ти е окей така?
имаш ли си термосче?
кога за последно се загледа в небето?
когато пътуваш с рейс/влак гледаш ли през прозореца или четеш/цъкаш на телефона?
ако погледнеш вдясно на теб, кой е първият предмет, който виждаш?
обичаш ли китайско?
пробвала ли си някакви странни работи (храни имам предвид)?
защо си с този аватар?

galaxy29
01-28-2015, 14:07
приличаш ми на мъжкарана и мъжа в семейството, така ли е в действителност? ;/

Deadlock
01-28-2015, 14:08
Много си интересна и готина, номном! И ми приличаш на мен по някои доста специфични неща, което ми е интересно също

Чувстваш ли дълг към семейството си да имаш деца?

Медитация?

Каза, че харесваш трипхоп (аз също); дай любими песни от жанра

Какво е отношението ти към психическите заболявания?

Изпитваш ли завист и ако да, към какво/кого?

Тъй като отскоро имам интерес към програмирането, изрекламирай ми го в едно изречение, така че да се запаля и да прекарам цяла нощ в кодене :Р

В тоя ред на мисли, какво те мотивира в работата?

Правиш ли масаж и обичаш ли да ти правят?

Изпитваш ли оргазъм? Кой/и вид/ове? Всеки път ли? По веднъж ли?

anonymous908491
01-28-2015, 14:15
Ако си беше правила снимки(може и да си) когато беше пълна, а приятелят ти ги даде в някой сайт без да те пита, щеше ли да се почувстваш предадена или това е позволено на жените, защото сте клюкарки не знаещи значението на думите 'личен живот' ?

NomNomNom
01-28-2015, 14:22
Еваааааааааааааааа, много е странно как можеш да се потопиш в емоцията на друга двойка. Толкова зареждащо ми звучи всичко покрай вас. Хеее радвам се, то в началото е така, дано и после е :Д
Как се справяш с напрежението в работа,ако има такова? Хм, намирам си нещо продуктивно докато свърши деня и като се прибера - няма напрежение :Д
Опитваш ли се да се докажеш на някого освен на себе си?Вече не, преди все май е имало - я родители, я на работа
Какъв ти е най-големия pet peeve ? Мляскане при хранене, полудявам :Д

хоп

NomNomNom
01-28-2015, 14:25
имаш ли препоръки за добро тату студио в софия? :д Не съм чак тоооолкова доволна
би ли си направила още татуировки или за момента ти е окей така?Не искам повече, тъй ми е добре
имаш ли си термосче?Не, пия студено мляко с кафе само :3
кога за последно се загледа в небето?Миналата седмица, на път към родното градче - чудех се как е възможно толкова ясно да се виждат звездите, и как от много време не съм ги виждала
когато пътуваш с рейс/влак гледаш ли през прозореца или четеш/цъкаш на телефона?Зяпам през прозореца доста, понякога цъкам
ако погледнеш вдясно на теб, кой е първият предмет, който виждаш? ПЦ Мишка
обичаш ли китайско?Да, да
пробвала ли си някакви странни работи (храни имам предвид)?Хм .. където да отида, пробвам местната храна, ама не съм била на извратени места извън европа, и не съм пробвала нещо кой знае колко. Може би халал храната в турските ресторанти ми е малко странна
защо си с този аватар?Ни помня, май се чудех тогава какво да сложа, с план после да го сменя, и не го и смених. Май
хоп

NomNomNom
01-28-2015, 14:25
приличаш ми на мъжкарана и мъжа в семейството, така ли е в действителност? ;/
Не, котката в семейството съм, просто съм упорита.

NomNomNom
01-28-2015, 14:33
Много си интересна и готина, номном! И ми приличаш на мен по някои доста специфични неща, което ми е интересно също хее, найс найс

Чувстваш ли дълг към семейството си да имаш деца? не

Медитация? не, понякога просто обичам да съм неспокойна и да си реша проблемите

Каза, че харесваш трипхоп (аз също); дай любими песни от жанра thievery corporation - femme paralel, beautiful drug, the time we lost our way // portishead - gloomy sunday, biscuit, glorybox // massive attack - karmacoma, teardrop, risingson, примерно

Какво е отношението ти към психическите заболявания? Тези с физическа обосновка ( аномалии някакви ) - предполагам освен медикаментозно, може би няма начин да се решат. Тези с психическа, могат да се решат, но всеки има някоя характеристика на характера, която моооже би превишава нормата, или проблем, който да провокира лавинообразно симптоми ( някаква тревожност примерно ) . Тез вторите, вероятно всеки има нещо, при някои е по-сериозно и се налага да се вземат мерки, за да си съществува човечето нормално

Изпитваш ли завист и ако да, към какво/кого? не, яко не ме боли фара, и идол нямам

Тъй като отскоро имам интерес към програмирането, изрекламирай ми го в едно изречение, така че да се запаля и да прекарам цяла нощ в кодене :Р не съм програмист, и не мога да ти го изрекламирам :Д и не знам какъв интерес точно към какво имаш - например уеб дизайна и функц. ти дават възможността да реализираш своя идея, която мислиш, че хората биха ползвали. Помисли за нещо, което на теб би ти трябвало, или на други хора, които познаваш и го направи. Или поне виж как можеш да го направиш, с коденето ще можеш

В тоя ред на мисли, какво те мотивира в работата?
Необятна е, има толкова много неща за цъкане
Правиш ли масаж и обичаш ли да ти правят?И на двете не, не знам как и не обичам да ми правят. Ама бих мачкала нечий гръб, ако ми се обясни как, няма проблем.

Изпитваш ли оргазъм? Кой/и вид/ове? Всеки път ли? По веднъж ли?да, двата често срещани, всеки път, като имам настроение , и за колкото имам настроение,

хоп

ShtrudeL
01-28-2015, 14:34
Какъв ти е най-големия pet peeve ? Мляскане при хранене, полудявам :Д

Мислех, че съм единствения такъв психопат.. Направо ме вбесява.. пу пу..

Прочетох само последната страница, сега ще видя и предните, та..

Искаш ли да имаш деца?
Смяташ ли, че можеш да си само с един човек до края на живота си?

NomNomNom
01-28-2015, 14:34
Ако си беше правила снимки(може и да си) когато беше пълна, а приятелят ти ги даде в някой сайт без да те пита, щеше ли да се почувстваш предадена или това е позволено на жените, защото сте клюкарки не знаещи значението на думите 'личен живот' ?

Не, нямаше, сама си ги показвам, гордея се с прогреса

NomNomNom
01-28-2015, 14:35
Мислех, че съм единствения такъв психопат.. Направо ме вбесява.. пу пу..
хахахахах говори ми, майка ми и братовчедка ми или им казвам, или напускам стаята, знам, че съм луда, ама не мога.Знам, че баща ми също се дразни :Д

Прочетох само последната страница, сега ще видя и предните, та..

Искаш ли да имаш деца? не
Смяташ ли, че можеш да си само с един човек до края на живота си? да
хоп

anonymous908491
01-28-2015, 14:44
Не, нямаше, сама си ги показвам, гордея се с прогреса

Въпросът ми беше сериозен и въобще не става въпрос дали вадиш срамни неща за някой, защото всеки разбира излагацията по собствен начин.
Какво разбираш под 'личен живот' ?
Често ли обсъждаш личният живот на твои близки хора с непознати ?
Израза 'цип на устата' знаеш ли кога се ползва ?
По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?

ShtrudeL
01-28-2015, 14:46
океей..

Какво мислиш за изневярата, би ли простила?
И ако ти изневериш, би ли си признала?

NomNomNom
01-28-2015, 14:46
Въпросът ми беше сериозен и въобще не става въпрос дали вадиш срамни неща за някой, защото всеки разбира излагацията по собствен начин.
Какво разбираш под 'личен живот' ?Това, от което хората се срамуват
Често ли обсъждаш личният живот на твои близки хора с непознати ? Неща, от които хората се рамуват, не
Израза 'цип на устата' знаеш ли кога се ползва ?Да
По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?Тя ми изглежда доста стриктна, аз съм малко по loose .
хоп

NomNomNom
01-28-2015, 14:49
океей..

Какво мислиш за изневярата, би ли простила? Изневярата за мен е човек да си прави други планове зад гърба ми. И пак зависи с какъв човек съм, примерно от един тип хора бих се засегнала, ако се целуват с някого, от друг тип хора - не. Просто в различните хора мотивацията към различни актове, които се категоризират като изневяра, е различна. Та зависи с кого съм и какво е направил. Но вината е и на двама ни.
И ако ти изневериш, би ли си признала? не искам да изневерявам, и не бих изневерила. Не искам да си помислям да съм с друг човек. Иначе, сигурно бих признала, може би зависи от ситуацията, но не мога да си го представя сега :Д
хоп

anonymous908491
01-28-2015, 14:50
Какво разбираш под 'личен живот' ?Това, от което хората се срамуват

Предполагам, че не се срамуваш от ЕГН-то си, от трите си имена и т.н., би ли ги написала тук ?

NomNomNom
01-28-2015, 14:52
Предполагам, че не се срамуваш от ЕГН-то си, от трите си имена и т.н., би ли ги написала тук ?
С цел да предотвратя законова злоупотреба , не бих.
Както не бих си споделила номера на дебитната карта и секюрити кода.

anonymous908491
01-28-2015, 14:54
Хубаво, тогава, за какво те е срам да говориш и смяташ за навлизане в личният ти живот ?

NomNomNom
01-28-2015, 15:24
Окей, няма да се правя на цапардосана, разбирам ти идеята, ти би се почувствал дискомфортно на мое или негово място.
Приемам това, което казваш.

Ще продължа и ще драсна, кат' имам време

M****
01-28-2015, 17:47
NomNomNom, я отново да те питам няколко въпроса за днес - този път тук, във форума :D
Мислила ли си как ще действаш, ако след шест месеца забременееш (примерно презервативът се е скъсал, не сте обърнали внимание и така са станали нещата)?
И как ще реагираш, ако приятелят ти учудващо си промени позицията и те помоли да задържиш детето и да го дариш с наследник?
Ще направиш ли изключение от принципите си за около 9 месеца?

GuardianAngel
01-28-2015, 17:55
Здравей,NomNomNom :)

Питал съм те нещо на лично съобщение :)

dreamwalker
01-28-2015, 18:06
Харесваш ли името си? Би ли го сменила някога?
Кои програмни езици знаеш?

LoadRunner
01-28-2015, 18:22
Здравей,NomNomNom :)

Питал съм те нещо на лично съобщение :)

NomNomNom поствай тук

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/572837-WHAT-THE-F*CK?highlight=fuck

Плийййс

anonymous708973
01-28-2015, 19:35
По какво според теб се различавате с пинкуу, защото вече видяхме, по какво си приличате ?

По какво, викаш, си приличаме по твоето не толкова скромно мнение?

Номи, вода мога да ти нося за стриктността :)

galaxy29
01-28-2015, 19:38
и според мен си приличате :д не знам той за ко говори, ама аз ви оприличавам по дългите скучни постове и като цяло някакво несимпатично изказване ;/

Deadlock
01-28-2015, 19:50
приличате си само по това, че не сте симпатични на галакси :д

galaxy29
01-28-2015, 19:51
дам и това.. :д

anonymous708973
01-28-2015, 19:56
и според мен си приличате :д не знам той за ко говори, ама аз ви оприличавам по дългите скучни постове и като цяло някакво несимпатично изказване ;/

На теб всеки пост, в който малко от малко има свидетелство за връзка с главния мозък, ти е скучен май, а?
Изцяло нейните визирам. Всичките й постове са суперинтересни и разискват една ситуация от множество гледни точки, при това страшно балансирано и добре поднесено.

galaxy29
01-28-2015, 20:07
не се впрягай само, не отричам, че сте умнички, просто ко да направя, че не ме кефите ;/

Deadlock
01-28-2015, 22:23
добро галакси, досадна пинки :*

NomNomNom
01-29-2015, 07:42
Хубаво, тогава, за какво те е срам да говориш и смяташ за навлизане в личният ти живот ?

Често не говоря за по-неприемливи от социума , пред хора, които знам, че ще реагират по-бурно и емоционално.
Например, ако знаех , че с коментарите си ще предизвикам бурна реакция, щях да ги пропусна вероятно.
Различните хора приемат различно различни неща, и това е съвсем нормално.

Цип на устата точно имам, когато знам, че нещо ще подразни някого, и тъй като ще последва конфронтация, в която спорът няма да е рационален и няма да се търси истината, ами удовлетворение на някакви потребности , предизвикани от дискомфортът от това, което бих казала.

Просто .. нямам големи очаквания към хората , да не реагират емоционално, нямам и проблеми , заради това предпочитам да не дразня.
Имам предвид, все ми е едно. Обичам да правя неща , които са ми приятни, и които не водят до агресия на околните с/у мен.

Та, каквото и да ти кажа, няма особен смисъл, защото вероятно целиш емоционална реакция от моя страна, пък аз не мога да ти я дам. А надеждата ми остава за това никой да не се опитва да ми навреди умишлено, както аз не го правя.

NomNomNom
01-29-2015, 07:47
NomNomNom, я отново да те питам няколко въпроса за днес - този път тук, във форума :DХахха, и другите ти ги видях, и ще драсна по някое време тез дни, макар, че нямам много повече, от това, което вече написах тук
Мислила ли си как ще действаш, ако след шест месеца забременееш (примерно презервативът се е скъсал, не сте обърнали внимание и така са станали нещата)? Ако моя не иска дете, аборт. Ма вече съм на хапчета, че стресът и кистата ми дойдоха в повече
И как ще реагираш, ако приятелят ти учудващо си промени позицията и те помоли да задържиш детето и да го дариш с наследник? Ще се радвам, ще мога да го зарадвам с детенце. Не искам деца, но ако той поиска, ще родя, и ще се радвам да го гледам. От обич към него.
Ще направиш ли изключение от принципите си за около 9 месеца? Разбира се, в този случай, ако мога да дам искрено щастие, на човек, който обичам, ще дам.
хоп

Как да кажа, не ми цел в живота да имам деца, също заради родителите си и семейството си не бих го направила, но за него бих.
Примерно, за друг мъж преди, не съм искала да правя подобно нещо. И няма да съжалявам, каквото и да се случи.

Не съм някакъв зверски егоист, ама как да ти кажа, предпочитам да нямам деца.

NomNomNom
01-29-2015, 07:53
Харесваш ли името си? Би ли го сменила някога? Никога, и фамилията не бих, харесвам си ги :Д
Кои програмни езици знаеш?Не съм програмист, ама работни умения по perl,php,html+css имам, и хайде, С++ от училище, още мога да напиша нещо елементарно и функционално. Javascript мога да чета, да променям и да копи-пействам :Д но още не съм вдигнала достатъчно левел, а и нямам повод, само съм ползвала една функция за един часовник на един портал, и чрез нея написах още 3 функции и няколко if-a :D

хоп

NomNomNom
01-29-2015, 07:54
По какво, викаш, си приличаме по твоето не толкова скромно мнение?

Номи, вода мога да ти нося за стриктността :)

Няма да са бийм,но не съм от стриктните , когато трябва да правя нещо, което не искам :Д
До последния момент ще го отлагам, колкото и да е неефективно

NomNomNom
01-29-2015, 08:11
И, предлагам да слагаме следващия по веригата, ако няма повече въпроси - примерно Ewok била ли е скоро ( не съм я питала дали иска, та да си каже сама :Д )

M****
01-29-2015, 08:14
NomNomNom, да знаеш искрено се радвам за вас! :) Да бъда още по-откровен: повече се радвам за приятеля ти. :D Радвам се, защото това за пореден път доказва, че за всеки влак си има пътници. :) Такъв късмет, който е извадил той с теб, се случва сигурно 1 на милион. И бъди сигурна, че от този човек ще получиш най-доброто отношение, на което е способен. :) Не веднъж съм споделял сред моите приятели и познати, пък и насам-натам по интернет, че моят идеал за момиче е: тя да е млада, красива, светлоока (сини, сиви, зелени очи), да е отворена към възприемане на нови неща и интелигентна, да се е наживяла (разбирай да е опитвала от това-онова, да е задоволила любопитството си), да има татуси (въпреки, че аз лично на себе си никога не бих си направил подобно нещо :D ), да е по-скоро ниска (примерно до 170 см.) и дребна. :)
Сега да не си помислиш, че описвам теб - не. Всеки, който ме познава, знае за тези мои идеали за момиче. :)
Не познавам приятеля ти, не знам как той си представя идеалната жена, но в случай че мисли по подобен на мен начин - бъди сигурна, че ако е способен да те отведе до някоя звезда или друга планета - то ще го направи.

А ако един ден се решите на наследник - този човек, да знаеш, няма да си намери място от щастие! :D

tori
01-29-2015, 08:35
Ewok ако не иска на стола, аз съм мераклийка.

NomNomNom
01-29-2015, 18:42
@Слагайте tori

102
01-29-2015, 19:07
искамискам да питам 1-2 неща номном

tori
01-29-2015, 21:49
Ами разпитай я, де. Така или иначе още в заглавието на темата си пише нейния ник. :д

NomNomNom
01-30-2015, 06:27
NomNomNom, да знаеш искрено се радвам за вас! :) Да бъда още по-откровен: повече се радвам за приятеля ти. :D Радвам се, защото това за пореден път доказва, че за всеки влак си има пътници. :) Такъв късмет, който е извадил той с теб, се случва сигурно 1 на милион. И бъди сигурна, че от този човек ще получиш най-доброто отношение, на което е способен. :) Не веднъж съм споделял сред моите приятели и познати, пък и насам-натам по интернет, че моят идеал за момиче е: тя да е млада, красива, светлоока (сини, сиви, зелени очи), да е отворена към възприемане на нови неща и интелигентна, да се е наживяла (разбирай да е опитвала от това-онова, да е задоволила любопитството си), да има татуси (въпреки, че аз лично на себе си никога не бих си направил подобно нещо :D ), да е по-скоро ниска (примерно до 170 см.) и дребна. :)
Сега да не си помислиш, че описвам теб - не. Всеки, който ме познава, знае за тези мои идеали за момиче. :)
Не познавам приятеля ти, не знам как той си представя идеалната жена, но в случай че мисли по подобен на мен начин - бъди сигурна, че ако е способен да те отведе до някоя звезда или друга планета - то ще го направи.

А ако един ден се решите на наследник - този човек, да знаеш, няма да си намери място от щастие! :D

Наадали, той се дразни повече от мен от деца :Д
Иначе, голям чишит съм в други отношения, ама съм поносима.

@ Стреляйте към Тори

Vanchhh
01-30-2015, 07:11
@NomNomNom
Страшно кефиш, браво. Радвам се, че седна на стола, прочетох всичките ти отговори. Много ми хареса!
Поздрави!

LadyDi
01-30-2015, 07:16
Хайде, тори.
Знаеш ли, че на 29.11.2013 г. тази тема е започнала точно с теб? :cool:

tori
01-30-2015, 09:47
Знам, да. :д Беше ми интересно да видя какво в отговорите ми се е променило от тогава.

Blab
01-30-2015, 09:49
много си (ми) сладичка))

разкажи ми за филма, от който е аватарът ти? не мислиш ли, че това е първата (единствената) анимация на Дисни, която олицетворява американската мечта, и в която няма нищо детско?

102
01-30-2015, 09:51
здрасти госпожице
къде ще кандидатстваме
имаме ли си термосче
какво е да си от руси
какво е да не си от софиа
какво не си харесваш
какво си харесваш
кой въпрос към номномном ти хареса
/отговори на него
имаш ли си термосче

pandabear
01-30-2015, 09:53
здрасти, адашке =)
как върви животът?
готвиш ли се за матурите? к'во ще ти липсва от даскало и какво няма да ти липсва? реши ли накъде ще се насочиш след това?
за бала започна ли да мислиш?
има ли нещо, което никога не си изказвала на глас пред някого?
как върви любовта?
какво те прави щастлива?
какво не те прави щастлива?
би ли искала да промениш нещо в себе си? какво?
коя книга прочете за последно?
коя е песента, която си слушала до втърсване?
кой е филмът, който знаеш наизуст?
ако си мъж за един ден как ще изкараш деня си?
какво не би направила в името на любовта?

tori
01-30-2015, 10:04
много си (ми) сладичка))

разкажи ми за филма, от който е аватарът ти? не мислиш ли, че това е първата (единствената) анимация на Дисни, която олицетворява американската мечта, и в която няма нищо детско?

Радвам се, че ми се кефиш. :3

* Вметка: Гледах филма преди повече от 4-5 години, така че не претендирам, че го познавам особено добре. Карам го по спомени.
Филма е „Принцесата и жабокът“ и е изключително сладка анимация, особено за хора с фетиш към рисувани жаби. :дд Американската мечта... Не знам, не бих казала. Май по-скоро го разбирам така, че когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява. При нея - да - буквално зелена светлина. :дддд
Като цяло филмчето е насочено спрямо тотално различна възрастова група, съответно уроците, които можеш да си извадиш, са такива, че вече малко или много си научил. И лично аз не обърнах особено внимание като го преглеждах.

Иначе за аватара - търсих си жабка, защото защо не? Исках да си имам сладко, зелено нещо на аватара. Гугълнах и се сетих за този Жаб, тъй че него сложих. Нищо специално спрямо филма или нещо такова. Или поне не помня да е имало нещо по-така...

tori
01-30-2015, 10:38
здрасти госпожице - Здравей, Слави, здравей.
къде ще кандидатстваме - Все повече се замислям за УНСС със Икономика в туризма, но ще го помисля още съвсем мъничко. Това точно в момента ми е голямата дилема, тъй че нацели баш в слабото място.
имаме ли си термосче - Имам си термо чаша на Якобс, която не ползвам много често. Брои ли се?
какво е да си от руси - Оф, гадно е. Първо хората от други географски ширини те ебават за говора, второ града ни е твърде малък и няма особено много места за разходка, няма гледки кажи-речи, и не на последно място - Руситу е пълен с феймъси (повечето тийнове си се познаваме/знаем) за които се знае кой на колко, с кого, къде и как се е проебал, дали друса, дали пуши цигари/трева, къде е пил снощи и ей такиа. Аз някак си... не се натискам да знам такива подробности. :д Общо взето е гадно.
какво е да не си от софиа - София също не я харесвам, но май бих я преживяла повече от тва да си остана в Руси.
какво не си харесваш - Ами научих се да се харесвам и приемам, тъй че нямам особено много черти, които не мога да понасям в себе си. Но айде - във външния вид не си харесвам устните, а в характера - тва, че твърде бързо ми минава като се разбеснея. И да - тва, че съм станала много егоцентрична в последно време, голям егоист. И също така не харесвам това, че съм човек на крайностите - или трябва да ме буташ силно напред, за да не седя на едно място, или трябва да ми натискаш спирачките, за да не направя някоя тотална простотия и да нараня себе си или околните.
какво си харесваш - Всичко. :дд Външен вид - тук се зачудих. Особено много си обичам косата, но иначе наистина всичко. В характера - аз мога да преживея всичко, аз съм пич и мога да надскоча дори себе си. Мога да оцелея.
кой въпрос към номномном ти хареса - Коя е любимата ти чалга певица?
/отговори на него - Нямам. :д Не слушам стила особено много, само ме тормозят с чалга тук-таме, тъй че нямам. Ако обаче трябва задължително да кажа едно име, което слушам с кеф, Слави с десет ръце.
имаш ли си термосче - Вече казах - термо чаша.

здрасти, адашке =) - Здраве.
как върви животът? - Всъщност все по-добре - вече не съм болно, но си мързелувкам и имам още два дни за мързел.
готвиш ли се за матурите? к'во ще ти липсва от даскало и какво няма да ти липсва? реши ли накъде ще се насочиш след това? - Готвя се, нда. Ще ми липсва... не знам, май нищо няма да ми липсва особено много. С класа така и не успяхме да се сгъстим особено много.
за бала започна ли да мислиш? - Мда, роклята е поръчана вече, чакам да си я взема.
има ли нещо, което никога не си изказвала на глас пред някого? - Има.
как върви любовта? - Ами перфектно. Човекът до мен е толкова интересен, забавен и ми е някак си по мярка. Той е стабилен мъжки, покрай който се чувствам много добре. Провокира ме да ъпгрейдвам себе си и слабите си черти, прави ме по-точна и по-пич, ако мога така да се изразя.
какво те прави щастлива? - Тишината, спокойствието, малките жестове, някои думи, някои хора, пътуванията, успехите... Всъщност много неща.
какво не те прави щастлива? - Ами много неща - ранното ставане, досадниците, стоенето на едно място, простотията, пошлостта, безвкусицата.
би ли искала да промениш нещо в себе си? какво? - Точно в момента ми се ще да мога да вземам решения доста по-бързо и навременно, отколкото обикновено.
коя книга прочете за последно? - О, пак слабо място. Много отдавна не съм чела книга от корица до корица. В последната една година започвам нещо, но така и не довършвам. Никога. Нямам спомен коя книга точно прочетох до края, съжалявам.
коя е песента, която си слушала до втърсване? - Много сериозно се замислих и загледах, но няма такава, която да съм слушала и сега да я подминавам.
кой е филмът, който знаеш наизуст? - If only. Обожавам го.
ако си мъж за един ден как ще изкараш деня си? - Ще спя по корем нормално, ще забивам мацки, ще си разхвърлям чорапите и ще пия бира, след което звучно ще се оригвам.
какво не би направила в името на любовта? - Взимайки предвид всички глупости, които съм правила от/заради любов, май няма нещо, което не бих направила.

пльок

Ewok
01-30-2015, 11:13
Смяташ ли се за амбициозна?
А за посредствена? Какво е посредствено(стта) за теб?
Защо си мислех, че си някъде от южното черноморие? :д
Кой ти е най-интересният предмет в училище? А най-силният? (в случай, че не се припокриват)
Откъде смяташ, че си научила най-много? (училище, интернет, познати, друго)
Интересуваш ли се от политика?
Имаш ли домашен любимец?
Колко гаджета си имала досега? На колко години ти беше първото?
А първата целувка? (с момче)
В какви отношения си с родителите си?
Братя/сестри? Ако да, с тях в какви си?
Любим сладкиш?
Любим алкохол?
Защо не довършваш книгите?
Какво правиш в свободното си време?
Каква е най-голямата добродетел, която човек може да притежава, според теб? Тоест, какво би оценила най-много?
А недостатък/порок?

anonymous908491
01-30-2015, 11:25
Гордееш ли се, че си кръстена на мен ?
Това прави ли те мноооого повече от другите ?
Ако не беше кръстена на мен, щеше ли да се чувстваш пълноценен човек.

tori
01-30-2015, 12:03
Смяташ ли се за амбициозна? - Не бих казала, че съм. Даже въобще.
А за посредствена? Какво е посредствено(стта) за теб? - Не харесвам думата „посредствен“, дори не знам защо. Не се считам за такава, някак си за мен посредствеността означава скука, безхарактерност, бозавост. Аз не съм точно такава. Или ми се иска да не съм.
Защо си мислех, че си някъде от южното черноморие? :д - Ъъъъммм, идея нямам, всъщност. Имам роднини из Варна, но съм си русенче до мозъка на костите.
Кой ти е най-интересният предмет в училище? А най-силният? (в случай, че не се припокриват) - Винаги много съм обичала биологията и английския език, но от две години насам не ги изучавам. Сега най-интересна ми е литературата, съответно и ми е най-силна.
Откъде смяташ, че си научила най-много? (училище, интернет, познати, друго) - Не бих могла да определя. Опитвам се да си вадя уроците от всичко, ставащо покрай мен и май нямам някаква класация откъде/какво/как/защо. Мисля, че вкъщи съм се оформила най-вече.
Интересуваш ли се от политика? - Въобще не.
Имаш ли домашен любимец? - Червенобузи костенурки си имам, три на брой.
Колко гаджета си имала досега? На колко години ти беше първото? - Точно първото си беше в детската градина - играехме си с колички и се скубехме и дърпахме. Май не питаш това обаче. Първата сериозна връзка започна в края на 8ми клас и продължи три години и месец. Втората сериозна тепърва започна - на 7ми декември миналата година. Излиза, че всъщност са две връзките.
А първата целувка? (с момче) - На 13 години беше.
В какви отношения си с родителите си? - Разбираме се, защото и двете страни дават всичко от себе си в името на мира вкъщи. Тук-таме си изврещяваме, защото сме напълно различни поколения и е нормално, но иначе не сме на нож. Караниците са някакви такива леки форми от чисто битово естество, нищо сериозно.
Братя/сестри? Ако да, с тях в какви си? - Нямам братя и сестри.
Любим сладкиш? - Обичам всичко - кексове, мъфини, сладкиши, баклави, палачинки, шоколад, бонбони, еклери... Най-много обаче май обичам тирамису.
Любим алкохол? - Бейлис, иначе обичам и уиски и бира.
Защо не довършваш книгите? - Някак си не ми върви четенето, дори не знам защо. Но е тъжно.
Какво правиш в свободното си време? - Нищоправя и мързелувам. Излизам, кибича пред компютъра... Нищо кой знае какво, нямам нещо особено, които да съм превърнала в хоби.
Каква е най-голямата добродетел, която човек може да притежава, според теб? Тоест, какво би оценила най-много? - Способността да мислиш трезво, вероятно. Да виждаш нещата от всички гледни точки и да успяваш да си направиш изводите, без да подценяваш/надценяваш нещо. Или себе си.
А недостатък/порок? - Липсата на собствено мнение.

Гордееш ли се, че си кръстена на мен ? - Хахах, естествено.
Това прави ли те мноооого повече от другите ? - Да.
Ако не беше кръстена на мен, щеше ли да се чувстваш пълноценен човек. - По никой начин!
бълбук

Soprano
01-30-2015, 14:46
Би ли дала изцяло себе си, за връзка от разстояние?

Да се преместиш да живееш другаде, дори в чужбина с всичките му условности. Да промениш себе си изцяло, приятели, приятелки, каквото е необходимо. Целия си мироглед. В името на любовта.

Всяко ново нещо, добре забравено старо ли е? Като пример, тази тема.

Пречи ли посредствеността?

Не издържах, след онзи пост за безболезнената менструация, който получих чак по мейл преди малко, просто трябваше да влеза още веднъж.

Ivaaaaa
01-30-2015, 16:13
хай, съншайн (( :
нереално позитивна и добра изглеждаш.
хм.
любимият ми въпрос:
любима книга/филм/автор/режисьор/цитат/стихотворение/песен/група/спорт/спортист?
на коя/и известна/и личност/и се възхищаваш? защо?
падаш ли си по бдсм? ако да, какво си правила?
кое е любимото ти нещо от сексуално-романтичните неща? /целувка еди къде си, еди какъв си секс и тн/?
пафкаш ли? вашите знаят ли? в какви отношения си си тях? на кого приличаш повече? братя/сестри?
страх ли те е от смъртта? как искаш да умреш? какво ще стане след като умреш?
кои потребители те дразнят? а кои харесваш? защо?
странни навици?
чувала ли си за Оле Ейнар Бьорндален, мамка му?
поздрави ме с песен
адиос засега ( :

golemiq_korab_minava
01-30-2015, 16:37
за или против нато? :Д

iwwocXr
01-30-2015, 17:16
Защо слагат всички @ пред потребителските имена при положение, че това не е Twitter или Instagram?
Защо във форума 16-18 годишни дават отговори на въпроси за които не са достатъчно компетентни да отговарят?
Какво мислиш за no lifer-те във форума?
Харесваш ли Фики?
Коя ти е любимата книга?
Храниш ли се редовно в McDonalds?
Пиеш ли Coca-Cola?
Цигари пушиш ли?
Към кого имаш чувства от форума?
fisherman забавлява ли те с коментарите си?

galaxy29
01-30-2015, 18:16
тори, като се видим, ще си сложиш ли нещо с деколте? :oops:

DarkTemplar
01-30-2015, 18:34
Кое ти е любимото място в Русе?
Колко пъти си се къпала в Дунав?
Какво мислиш за площад "Лайното"?
Кой ти е любимият спорт?
Подкрепяш ли някой от местните спортни отбори?

tuzaro
01-30-2015, 18:45
какво ти е мнението за силикона

Blab
01-30-2015, 19:50
Филма е „Принцесата и жабокът“ и е изключително сладка анимация, особено за хора с фетиш към рисувани жаби. :дд Американската мечта... Не знам, не бих казала. Май по-скоро го разбирам така, че когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява. При нея - да - буквално зелена светлина. :дддд
Като цяло филмчето е насочено спрямо тотално различна възрастова група, съответно уроците, които можеш да си извадиш, са такива, че вече малко или много си научил. И лично аз не обърнах особено внимание като го преглеждах.
а за какво е всъщност филмът? //сюжетът/историята; какви са мечтите, копнежите и желанията на персонажите?
"когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява."? вярваш ли го наистина това?
всъщност, в какво вярваш?
по мое наблюдение овните са искрени пред ужасно малко хора, а често и пред никого, дори, допускам, и пред себе си?
ти открита/откровена ли си в комуникацията си с другите и света?
кои са приоритетите ти в живота? сега и в бъдещ план.
какво искаш от света/живота си?
как демонстрираш привързаност/симпатия/обич? //и извън любовните взаимоотношения
като по-малка какво момиче беше - по-girly или tomboy?
какви (женски) игрички употребяваш в ежедневието си?

Andjyy
01-30-2015, 19:53
как си? как е хавата?
защо в голяма част от съфорумниците си оставила + вЧепетление, а според мен си нескопосана
моето женска злоба ли е?/или защото ме подразни зверски, когато бях нова тук
Та, в тоя ред на мисли
не мислиш ли,че си много закотвила?
развиваш ли се? къде?кога?как?
Не четеш? не тренираш? кибичиш/?/ с аверки по кафета? това ли е мечтата на 18-годишна пичка?
казвали ли са ти, че не си като кифлите? че си различна?
Карала ли си мотор? кола? джет? камила? магаре? кон? коза?
скачаш ли на топка? въже? обръч?
возили ли са те в патрулка? а в килия висяла ли си? спирали ли са те за проверка?
крила ли си се в тоалетните на дискотека/преди пълнолетие/при проверка?
стреляш ли с прашка? лък? пистолет? пушка? лъжичка? чехъл?
Цъкаш ли на белот,свара, сантасе, пастра
кога последно игра на бутилка, подаръци, изплющи ме?
пускаш ли тото?
търкаш ли...билети?
правила ли си снимки еротични за себе си? за гадже? пращала ли си ги?
как се надушихте с антракса
понеже имаш връзка от разстояние
би ли му пратила снимка на катеричката си, докато е на лекции/работа
малък ли му е
абе, той не е блеснал с красота и знания, ама не мислиш ли, че като споделяш какво как прави, не го представяш в най-добрата му светлина
за тебб той трябва да е мил,нежен грижовен, но за пред хората трябва да е мъжкар.. добър приятел, страхотен любовник
у мен е останало впечатлението, че си ти мъжът в семейството
така ли е?
окей ли си с това че изпушваш парите на вашите или смяташ че те са длъжни да те хранят,обличат и поемат цигарите/пълнолетна си все пак/
или пък ги купуваш с парите от стипендията
не ти държа сметка, интересно ми е какво мислиш
направи ли план 2015
защо унсс?
сама ли го реши? кога? той повлия ли ?
правите ли си планове? заедно ли ще живеете?
каква е роклята? той ли ще ти е кавалер?
казвали ли са ти,че си много готина на снимката с червеното червило
казвам ти го
ядосах ли те
подразних ли те
ще те чета

tori
01-30-2015, 21:01
хай, съншайн (( : - hay-hay ^^
нереално позитивна и добра изглеждаш. - Не знам дали се радвам за което - винаги съм искала да бъда фаталното женско, което разбива сърца. Жалко, че съм миловидна.
хм.
любимият ми въпрос:
любима книга/филм/автор/режисьор/цитат/стихотворение/песен/група/спорт/спортист? - „451 градуса по Фаренхайт“/„В като вендета“, „Армагедон“ и "If only"/Рей Бредбъри/режисьор нямам любим/цитат също/стихотворенията са наистина много - „Утре“ на Елица Мавродинова ми е най-насърце/Ozzy Osbourne - I just want you/мнооооооого са групите/харесвам кънки на лед, плуване и тва е май/спортист също нямам любим
на коя/и известна/и личност/и се възхищаваш? защо? - По принцип не издигам в култ никого, но особено много се вдъхновявам от Одри Хепбърн. Нямам ни най-малка идея защо, обаче.
падаш ли си по бдсм? ако да, какво си правила? - Харесва ми в някакви минимални такива аспекти. Харесвам хапане, драскане, дърпане на коси, душене...
кое е любимото ти нещо от сексуално-романтичните неща? /целувка еди къде си, еди какъв си секс и тн/? - Целувка под дъжда/на яка гледка/на яко място. Секс в кола или на плаж бих искала да пробвам.
пафкаш ли? вашите знаят ли? в какви отношения си си тях? на кого приличаш повече? братя/сестри? - Пуша, нда. Знаят, но само пред майка ми пуша. Отношенията ги изкоментирах нагоре - добри са, има търпимост. Иначе на бащата повече приличам, но съм нещо като мешана скара. Братя и сестри нямам.
страх ли те е от смъртта? как искаш да умреш? какво ще стане след като умреш? - Не ме е страх, няма от какво. Това е като да ти дойде цикъла - напълно естествено. Всеки, който вярва, че ще отиде в Рая/Ада/Чистилището, вярва в това от страх, че в един момент всичко идва. А края на човешкия живот е неизбежен. Ич ме не е как ще умра, стига да не боли. После ще бъда заровена под два кубика пръст и ще ме ядат буболечки.
кои потребители те дразнят? а кои харесваш? защо? - Когото си харесвам, си знае. Малко са тия, които не харесвам и не мисля да споделям. Обикновено нещата са до някакво впечатление, рядко следя някого.
странни навици? - Малко хора ги знаят и наистина не ми се споделя.
чувала ли си за Оле Ейнар Бьорндален, мамка му? - Не.
поздрави ме с песен - Snuff
адиос засега ( : Чао.

за или против нато? :Д
Ич ми не е.

Защо слагат всички @ пред потребителските имена при положение, че това не е Twitter или Instagram? - Навик.
Защо във форума 16-18 годишни дават отговори на въпроси за които не са достатъчно компетентни да отговарят? - Защото форума е за взаимопомощ, от тийнове за тийнове.
Какво мислиш за no lifer-те във форума? - Трябва ли да мисля? :д
Харесваш ли Фики? - Ей, Фики, Фики, направи малко крака.
Коя ти е любимата книга? - „451 градуса по Фаренхайт“
Храниш ли се редовно в McDonalds? - Не.
Пиеш ли Coca-Cola? - Да, даже в момента се подмята една бутилка из нас. :д
Цигари пушиш ли? Да.
Към кого имаш чувства от форума? - Към когото изпитвам нещо, си знае.
fisherman забавлява ли те с коментарите си? - Отдавна вече не.

тори, като се видим, ще си сложиш ли нещо с деколте? :oops:
Естествено.

Кое ти е любимото място в Русе? - В нас. :дд Извън ебавката - в нас. :ддд Харесвам кея и по-специално панелите. И големите панели лятото. :д
Колко пъти си се къпала в Дунав? - Нито един, в тая мизерия не влизам аз.
Какво мислиш за площад "Лайното"? - Какво може да мислиш за площад? :д Лайно...
Кой ти е любимият спорт? - Плуване и кънки на лед.
Подкрепяш ли някой от местните спортни отбори? - Мне, не се интересувам от русенските ритнитопковци особено. Айде, добре - подкрепям плувния Ирис.

galaxy29
01-30-2015, 21:12
кънки на лед ли? ^^ ама да гледаш или да караш или и двете?
ето ти поздрав http://youtu.be/tvK3A7pE9ts

tori
01-30-2015, 21:36
какво ти е мнението за силикона
Ами харесвам санитарен силикон, удобен и надежден е.
Иначе кво - разкрасителна процедура. Който иска, нека. Аз лично съм доволна от себе си.

а за какво е всъщност филмът? //сюжетът/историята; какви са мечтите, копнежите и желанията на персонажите? - За бедно момиче, което си обърква картите със принц, който е превърнат в жабок. После се влюбват. Иначе голямото ѝ желание е да си отвори ресторант.
"когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява."? вярваш ли го наистина това? - Всъщност да.
всъщност, в какво вярваш? - Основно в себе си и това, че аз мога всичко.
по мое наблюдение овните са искрени пред ужасно малко хора, а често и пред никого, дори, допускам, и пред себе си?
ти открита/откровена ли си в комуникацията си с другите и света? - Откровена съм до степен, в която не си изпявам майчиното мляко, защото умния човек не казва всичко, което знае. Но съм откровена. Виж, обаче, за пред себе си определено съм най-откровена - знам си нещо, знам защо (не) го правя, но няма да кажа на никого, когато ме пита, защото искам да си запазя причината за себе си.
кои са приоритетите ти в живота? сега и в бъдещ план. - Сега - да се излекувам напълно. След пет минути - да пуша. :ддд Иначе да завърша училище, да започна да уча висше и да бачкам лятото.
какво искаш от света/живота си? - Да бъда щастлива.
как демонстрираш привързаност/симпатия/обич? //и извън любовните взаимоотношения - Малки изненадки обичам да правя - харесва ми да виждам благодарността в очите на човек, когото обичам. Гушкам се, целувам хората по бузите и не само. Правя за тях малки нещица, обичам ги. Правя всичко, което мога за тях. Правя секс с тях. Обичам ги.
като по-малка какво момиче беше - по-girly или tomboy? - По-мъжкарана бях, така мисля.
какви (женски) игрички употребяваш в ежедневието си? - Обикновено го играя слаба когато просто не искам да правя нещо, ако е женски номер, тва е единственото май.

как си? как е хавата? - Добре, хубаво ми е.
защо в голяма част от съфорумниците си оставила + вЧепетление, а според мен си нескопосана - Ам... нинам. Щото не всички могат да ме харесат.
моето женска злоба ли е?/или защото ме подразни зверски, когато бях нова тук - Не знам, ти също не ми блестиш особено, тъй че едва ли е чак женска злоба.
Та, в тоя ред на мисли
не мислиш ли,че си много закотвила? - Не мисля.
развиваш ли се? къде?кога?как? - Развивам се, определено.
Не четеш? не тренираш? кибичиш/?/ с аверки по кафета? това ли е мечтата на 18-годишна пичка? - Чета, просто не довършвам.
казвали ли са ти, че не си като кифлите? че си различна? - Да, чувала съм такива клишета.
Карала ли си мотор? кола? джет? камила? магаре? кон? коза? - Не. Има си време за всичко.
скачаш ли на топка? въже? обръч? - Не, не ми се занимава с такива неща. За тва и не тренирам.
возили ли са те в патрулка? а в килия висяла ли си? спирали ли са те за проверка? - Не.
крила ли си се в тоалетните на дискотека/преди пълнолетие/при проверка? - Не ходя по такива места често.
стреляш ли с прашка? лък? пистолет? пушка? лъжичка? чехъл? - Лъжичка и чехъл - да.
Цъкаш ли на белот,свара, сантасе, пастра - Белот.
кога последно игра на бутилка, подаръци, изплющи ме? - Отдавна.
пускаш ли тото? - Не.
търкаш ли...билети? - Не играя лотария.
правила ли си снимки еротични за себе си? за гадже? пращала ли си ги? - Не смятам да споделям.
как се надушихте с антракса - Тук, заприказвахме се и си станахме аверчета.
понеже имаш връзка от разстояние
би ли му пратила снимка на катеричката си, докато е на лекции/работа - Не.
малък ли му е - Достатъчен ми е.
абе, той не е блеснал с красота и знания, ама не мислиш ли, че като споделяш какво как прави, не го представяш в най-добрата му светлина - Не споделям нещо кой знае какво, само каквото мога да споделя със всеки, който иска да разбере какъв е човека до мен.
за тебб той трябва да е мил,нежен грижовен, но за пред хората трябва да е мъжкар.. добър приятел, страхотен любовник
у мен е останало впечатлението, че си ти мъжът в семейството - Останала си с грешно впечатление.
така ли е?
окей ли си с това че изпушваш парите на вашите или смяташ че те са длъжни да те хранят,обличат и поемат цигарите/пълнолетна си все пак/ - При все, че самите те предпочитат на тоя етап да не бачкам, всичко е шест.
или пък ги купуваш с парите от стипендията
не ти държа сметка, интересно ми е какво мислиш
направи ли план 2015 - Не, правя каквото трябва, а да става каквото ще.
защо унсс? - Щото там има тва, което искам да уча.
сама ли го реши? кога? той повлия ли ? - Не съм го решавала сама, повлияно ми е от вън.
правите ли си планове? заедно ли ще живеете? - Правим, да.
каква е роклята? той ли ще ти е кавалер? - Хубава. Ако най-добрия ми приятел може да се прибере, ще е той, ако не - приятеля ми ще е.
казвали ли са ти,че си много готина на снимката с червеното червило - Да.
казвам ти го - Добре.
ядосах ли те - Не си ми фактор, не можеш да ме ядосаш.
подразних ли те - Не, сама се нахъндих на стола.
ще те чета - Щом ти е кеф, чети.

tori
01-30-2015, 21:36
кънки на лед ли? ^^ ама да гледаш или да караш или и двете?
ето ти поздрав http://youtu.be/tvK3A7pE9ts
Гледам. Мерси иначе.

galaxy29
01-30-2015, 21:42
торияно, слагай по някоя емотка, че изглеждаш като ледена кралица :д

tori
01-30-2015, 22:19
Хах, доообре. :дд

Aeternal
01-30-2015, 23:34
Що не спиш?

// чак сега видях, че е имало хора, които са изявили желание да ме сложат на стола. Искрено благодаря, но не обичам да говоря за себе си.

tori
01-31-2015, 00:29
Защото не ми се спи.

Colouring
01-31-2015, 07:01
Странно изобщо, че го помня, обаче май ти бях чела мнениe някога, в което пишеше, че искаш да ходиш в Колежа по туризъм във Варна. Сериозно ли беше? Защо си промени мнението?
/то там хич не е далавера де, просто питам.

tori
01-31-2015, 07:18
Промених го, но бях сериозна. Имам си причини, които не ми се обсъждат. Още го обмислям.

galaxy29
01-31-2015, 07:52
опиши още нещо такаво романтично, като това за жабата, дето разказа

tori
01-31-2015, 08:57
Това е една щастлива история за влюбено момиче. Тя дълги години обичала своя любим тоооолкова много... Обръщала му страшно много внимание и го засипвала с целувки и прегръдки, а той нея обливал с енергия. Любовта им не била перфектна - напротив - понякога имали малки дразги, но никога не се разделили. Веднъж решили да опитат тройка с още едно момиче и толкова им харесало, че все по-често оставали тримата в леглото и се забавлявали.
Това не е история, която ще ви накара да плачете - напротив - дори не от умиление. Кутията Нескафе 250 грама обича всички. И всеки може да я открие в магазина, за да я обича. А добър приятел, с когото да си подели любовта, със сигурност всеки може да открие.
Край.

anonymous908491
01-31-2015, 09:10
Промених го, но бях сериозна. Имам си причини, които не ми се обсъждат. Още го обмислям.

Причините да не са, че Варна се премести в София ?

tori
01-31-2015, 09:20
Не, това не е основното, а допълнение към причините. Ако отида да живея, уча и да си сменям средата някъде, то ще е защото искам аз, а не защото някой ме кара. Да - много хора ми казват, че реално във Варненско файда няма да се местя, мислила съм го и са прави. Да - леко съм повлияна от двама човека, които живеят и учат там поне на този етап. Но основно ще го направя заради себе си. Хората ми се явяват прекрасен бонус.

anonymous908491
01-31-2015, 09:24
Чел съм ти любовните истории, малко трудно ще ме накараш да повярвам, че си леко повлияна.
Ако скъсате по някое време на следването ти, ще се преместиш ли във Варна ?

tori
01-31-2015, 09:35
Не. Хванала съм се на хорото, файда няма да има да се връщам към първоначалните желания.

Andjyy
01-31-2015, 11:40
хахахаха
да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми
НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси
досега мама, тати и бабини са били около теб/обстоятелства, какво да правиш/ и не си имала възможност да си по-самостоятелна/предполагам/
как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи?
Тук съфорумниците споделят за постижения в сферата на изкуството, науката, спорта/ което само може да ни радва/
та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само?
какво е последното нещо, което направи за някого
забелязах, че когато обясняваш нещо, използваш клишета и лафовете на хората от тук
на какво се дължи това? на беден речник или на навик?
утре на матурата лафчетата/клишетата от форума ли ще включиш в есето?
хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо
смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?//
на половината въпроси не си отговорила/ не ме изненада де/
защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите
ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли?
например galaxy29, DarkTemplar, papugai

anonymous908491
01-31-2015, 11:46
Не. Хванала съм се на хорото, файда няма да има да се връщам към първоначалните желания.

То хорото се започва на база, с какво искаш да се занимаваш за в бъдеще, а не понеже пърхаш с мигли по някой.
Помисли над това, да не съжаляваш после.

@Andjyy
Аз на столове не сядам, но мога да съм стол, ако имаш нужда да седнеш

tori
01-31-2015, 12:19
хахахаха
да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми - Не ми е станало кофти, просто въпросите ти са такива, че не ме карат да се замисля, да напиша нещо повече от това, което ми хрумва на първо четене. Ако искаш да видиш нещо по-така, очевидно трябва да зададеш въпрос, който е интересен. Галаксина за сега се справя доста добре, накара въображението ми да работи. Ако искаш да видиш нещо интересно от мен, задай правилните въпроси.
НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси - Лично аз „нахЪнди“ го знам, явно разликата в диалектите и такива работи си казва думата. Питай каквото искаш, само не тръгвай предубедено, защото накрая очевидно не си очарована от въпросите.
досега мама, тати и бабини са били около теб/обстоятелства, какво да правиш/ и не си имала възможност да си по-самостоятелна/предполагам/
как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи? - Ако си мислиш, че са ми натикани до лактите в гъза, съжалявам че те разочаровам. Мога достатъчно добре да се справям и сама. Благодаря, че мислиш за мен.
Тук съфорумниците споделят за постижения в сферата на изкуството, науката, спорта/ което само може да ни радва/
та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само? - Не тренирам нищо - пас. В науката ме бива(ше) единствено в биологията - единственото, което се сещам са разни междуученически едва ли не състезанийца тип олимпиади и такива работи. Точните науки не ми вървят. Изкуството... Ами едно време като малко Тори пеех сравнително добре, занимавала съм се мъничко с фотография, но не продължих. Опитвала съм да свиря на китара покрай бившия ми приятел и неговите приятелчета - и това заебах, защото никой не ме подкрепи в идеята. Обичам (и всъщност съм достатъчно доволна от себе си) да пиша стихове. Писаната реч ми върви особено много на моменти.
какво е последното нещо, което направи за някого - В последната една седмица съм особено парцалена, така че не съм направила нещо кой знае какво, но вчера вечерта успях да помогна на приятелка да се измъкне от кофти ситуация. Вероятно това се брои.
забелязах, че когато обясняваш нещо, използваш клишета и лафовете на хората от тук
на какво се дължи това? на беден речник или на навик? - Честно-казано никва идея нямам. Не съм се улавяла да говоря като някого друг.
хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо - Мога да боравя с игли за пиърсинг добре. Достатъчно шашкащо ли е?
смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?// - Да, бих казала, че съм по-нежна, отколкото ми се иска. Голямото ми желание е да имам тотално друго излъчване, определено. Виж, за „женствена“ съм напълно съгласна и нямам против това. :д Ако питаш дали имам типично женски маниери, мислене, говор, стил на обличане - не мисля, не и колкото отива на женско същество.
защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите - Не съм мрънкала да сядам, просто ми беше интересно кой/какво/защо ще пита. Сядала съм вече и тогава определено не успях да постигна това - във въпросите преобладалава лигавщини. Въпросите, на които не съм отговорила, представляват доста малък процент на фона на отговорените. Има неща, които не искам да споделям тук - при все, че има потребители, чиито имена не знаем, смятам, че съм достатъчно откровена.
ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли? - Ако искате някого по-интересен, кажете си. Аз просто проявих желание.

То хорото се започва на база, с какво искаш да се занимаваш за в бъдеще, а не понеже пърхаш с мигли по някой.
Помисли над това, да не съжаляваш после.
Не ходя някъде, защото пърхам с мигли. Казах - имам си достатъчно причини, за да сменя желанието си. Хората около мен ми влияят - да, но не отивам някъде само заради това.

skatew
01-31-2015, 12:27
ahhaha Andjy ubi

an7raks
01-31-2015, 12:31
ahhaha Andjy ubi

...с простотия...

tireheb
01-31-2015, 12:34
хахахаха
да беше прикрила колко кофти ти стана от въпросите ми
НО понеже сама се нахънди?/нахендри може би?/ си позволявам да изкажа мнение и да задавам въпроси
как ще се справиш в софията? тях ще ги взимаме ли да готвят, чистят или неволята ще ни учи?
та, какви са твоите лични успехи в тези сфери, а и не само?
какво е последното нещо, което направи за някого
на какво се дължи това? на беден речник или на навик?
хоби, интереси, таланти имаш ли? шашни ме/ни с нещо
смяташ ли че си достатъчно женствена/нежна/ //типична представителка на нашия пол?//
защо мрънкаш да сядаш като не си ОК с въпросите
ако не ти се отговаря,може да сложим някой по- интересен, не мислиш ли?

колко долно :О

tori
01-31-2015, 12:36
Би ли дала изцяло себе си, за връзка от разстояние? - Ако срещу мен стои читав човек, с когото имам желание да бъда, да - бих дала каквото мога за това.

Да се преместиш да живееш другаде, дори в чужбина с всичките му условности. Да промениш себе си изцяло, приятели, приятелки, каквото е необходимо. Целия си мироглед. В името на любовта. - Няма как да се променя коренно, невъзможно е откъдето и да го погледнеш. Няма и как да забравя хората около мен, ако не са направили нещо, с което да ме накарат да ги подминавам по тротоарите. Това с кого съм и къде живея е фактор за отдалечаване, но не и фактор за забравяне и чак ебати промяната в мирогледа. Различните ситуации изискват различен подход, де и не мога да кажа със сигурност, но съм правила, правя и ще правя каквото е нужно. За момента не ми се налага да правя кой знае какво в името на любовта, да се променям коренно и така нататък, така че тия неща са далече-далече от мен.

Всяко ново нещо, добре забравено старо ли е? Като пример, тази тема. - Не, новото си е ново за мен. Ако има нещо старо, което не ми се харесва, го изхвърлям от живота си.

Пречи ли посредствеността? - Бих казала да.

Не издържах, след онзи пост за безболезнената менструация, който получих чак по мейл преди малко, просто трябваше да влеза още веднъж. - О, горкия.
Извинявам се, че чак сега ти отговарям - мислех си, че вече съм...

tori
01-31-2015, 12:47
ahhaha Andjy ubi

...с простотия...

колко долно :О

Сеирджии.

paradosou
01-31-2015, 13:16
:???: ЛейдиДи и Калпазанка са го казвали - като не ти харесва кой в момента е разпитван, подминаваш и се приключва.

paradosou
01-31-2015, 13:35
tori, предмет, който ти е особено ценен? Може да не е конкретна вещ, пък ако искаш отговори и конкретно, и общо.
Сантиментална ли си?
Съвременният свят е...? Защо го харесваш? Ами кое в него отблъсква?

:)

tori
01-31-2015, 13:47
:???: ЛейдиДи и Калпазанка са го казвали - като не ти харесва кой в момента е разпитван, подминаваш и се приключва.
Остави - кривотията на когото и да е, насочена спрямо мен, никога не е била проблем. Тя пита, аз отговарям. Не виждам защо отдавате такова значение на някой, който се заяжда.

tori, предмет, който ти е особено ценен? Може да не е конкретна вещ, пък ако искаш отговори и конкретно, и общо. - Най-ценни ми се явяват две гумени гривни, едната от които нося постоянно. Другата седи скъсана на две на едно рафтче. Също така особено ценни са ми две черни запалки със сладки картинки. И още нещо много мъничко, което не бих искала да споделям, но е наистина важно и свързано със много хубав спомен. И петте предмета със свързани с важни за мен хора.
Сантиментална ли си? - Бих казала да, но в никой случай не съм плюшкин
Съвременният свят е...? Защо го харесваш? Ами кое в него отблъсква? - Съвременният свят е със сбъркана концепция. Харесвам го, защото имаме свобода на словото, избора, действията. Можем да започнем кажи-речи от нулата когато решим, стига да имаме смелостта да го направим. Харесвам също и че технологиите са доста напреднали - говоря за медицински апаратури, компютри, проследяване на опасни престъпници примерно, обмяна на опит, книгоиздаване, производство... Като цяло живота ни е улеснен наистина много. Отблъсква ме само липсата на трезва мисъл и човещинка у хората.
„Виждам хора, но не и човещина.“

ameli
01-31-2015, 14:01
Егоист ли си? Егоцентрик? Смяташ ли се за разглезена?
Винаги ли си даваш мнението, дори ако не е желано?
Пламенна ли си в действията си или го караш повече по течението?
Ако трябва да дадеш всичко - на кого ще бъде? Приятел, семейство, куче от улицата?
Какъв цвят избра за роклята?
Сменяш ли си бързо мнението?
Добър човек ли си?
Злопаметна ли си?
Защо се отнасяш към баща си с "дъртия" (или нещо подобно)?
С представители от кои зодии се разбираш най-добре?
Разбираш ли се изобщо, или се нагаждаш според всеки, дори това да е лицемерно?

tori
01-31-2015, 15:46
Егоист ли си? Егоцентрик? Смяташ ли се за разглезена? - Егоист съм, да. И егоцентрик. В последните няколко месеца станах такава. Винаги е Аз, Аз съм центъра на своята собствена вселена. Аз съм пич, аз мога всичко. Естествено, не бих поставила са бе си пред човек от обкръжението си, който има нужда от нещо, но определено Аз съм най-важна за себе си. Разглезена не съм, нищо общо. Мога и знам че мога да се справя със всичко, защото съм минавала през немалко неща, които са ми доказали това. Много съм обичана и лигавена от родителите си, но никога никой от тях не ме е пожалил и винаги съм си поемала отговорността за действията сама. Никога нищо не съм получила без да дам от себе си, съответно не съм и разглезена.
Винаги ли си даваш мнението, дори ако не е желано? - Обикновено да, свикнала съм да казвам каквото мисля направо и без да овъртам.
Пламенна ли си в действията си или го караш повече по течението? - Много зависи от ситуацията и изхода, на който се надявам. Мога да се запаля страшно бързо, стига да ми пука за нещо.
Ако трябва да дадеш всичко - на кого ще бъде? Приятел, семейство, куче от улицата? - Вероятно на семейството си.
Какъв цвят избра за роклята? - Искам да ме видие чак когато я получа, така че ще си запазя цета за сега в тайна. Малко хора знаят какво съм избрала.
Сменяш ли си бързо мнението? - Не ми се ще да е така, но обикновено се сещам, че е можело да направя друго. Така че да.
Добър човек ли си?
Злопаметна ли си? - Според някои хора не съм особено добър човек, но пред себе си съм чиста.
Защо се отнасяш към баща си с "дъртия" (или нещо подобно)? - Тва е базик между нас. Тръгна от "дъртата хала" и остана само в тоя вариант. Той няма против и не ми се обижда.
С представители от кои зодии се разбираш най-добре? - Скорпиони, козирози и овени.
Разбираш ли се изобщо, или се нагаждаш според всеки, дори това да е лицемерно? - Не мисля, че разбрах въпроса добре. Ако говориш за това дали разбирам себе си достатъчно добре - да, разбирам се и се познавам достатъчно добре.
Квак.

Yung Armani
01-31-2015, 15:50
Имаш ли любим американски сериал/шоу и ако да кои?
Любим филм?
Любима мисъл/мото?

anonymous908491
01-31-2015, 15:53
Не ходя някъде, защото пърхам с мигли. Казах - имам си достатъчно причини, за да сменя желанието си. Хората около мен ми влияят - да, но не отивам някъде само заради това.

Жалко, реших, че може и заради мен да идваш в София, ученето щеше да ти е само повод, но истинската причина съм аааааааааа

tori
01-31-2015, 16:23
Имаш ли любим американски сериал/шоу и ако да кои? - Ravenwood, Revenge, Sons of anarchy, Sleepy Hollow гледам/съм гледала/харесвам като сериали, шоута не гледам.
Любим филм? - „В като вендета“, „Армагедон“, „If only“
Любима мисъл/мото? - Аз мога.

Жалко, реших, че може и заради мен да идваш в София, ученето щеше да ти е само повод, но истинската причина съм аааааааааа
Кофти, съжалявам.

pandabear
01-31-2015, 17:02
мислиш ли, че си способна да промениш човек? към по-добро или към по-лошо би ти било по-лесно?
от 1 до 10 колко се влияеш от мнението на хората?
разчиташ повече на себе си или на чуждата помощ?
какво е красиво?
какво е грозно?
ако трябва да определиш живота си като жанр, какъв ще е той?
с кои хора от форума би завързала приятелство?
посочи три отрицателни черти, които мислиш, че притежаваш:
в коя песен 'откриваш' себе си?
би ли се снимала в порно филм?
би ли била еротична танцьорка?
кое е първото нещо, което ти прави впечатление в един мъж?
пусни снимка на мъж и жена, които намираш за привлекателни?
обичаш ли да експериментираш?
рутината дразни ли те?
би ли живяла в каравана?
на какво ухаеш ;d
ами момчето ти?
кое е по-хубаво: прегръдките или целувките?
абе, Сашето (от скайп) дали ще ме покани да съм му дама на бала ;d
/ако не го направи, покани ме ти на твоя, в костюм също съм секси*
разкажи как ти мина деня?
поздрави ме с някаква песничка :}

Ewok
01-31-2015, 17:03
Какво искаш да постигнеш в живота?
Какво/как си представяш да работиш?
А каква е мечтаната работа за теб? (може да не конкретизираш професия, просто обстановка)

Naive
01-31-2015, 17:13
Не разбирам защо евентуалното й заминаване в София заради връзката й ви е такъв трън в очите. Да смениш града, невинаги е обвързано с това да смениш специалността, към която си се насочил. друго - известно е, че е една дистанционна връзка има смисъл тогава и само тогава, когато има изгледи да се съберат на едно място в даден момент. Това несъмнено е компромис и всеки преценява дали е готов да го направи. Ако виждаш бъдеще с този човек и искаш да работиш за такова с него - избирате оптимален вариант, в случая тя има възможност да учи в друг град, защо да не е градът, в който живее приятеля й, след като има какво да учи там, не е някакво забутано село, в което няма университет и млади хора. Ако скъсате, се предполага, че ще си си създал среда на новото място (освен ако не се изолираш да общуваш само с гаджето ест), т.е. ще си свикнал и трудността ще е на друго ниво. А и винаги можеш да заминеш някъде, където ще се чувстваш комфортно, особено когато си на 20.

Нямам въпроси, само исках да се изкажа. :Д

anonymous708973
01-31-2015, 17:19
И аз имам въпроси:
- Влюбчива ли си като цяло? В хора като цяло, не само в потенциален партньор.
- На какво според теб се дължи екстремно бързото развитие на връзката ти предвид "възрастта" й и разстоянието между вас?
- С настоящия ти приятел бяхте ли всъщност приятели преди това?
- Споделят ли той и бившият ти общи черти?
- А кое ги различава, т.е. кое те кара да мислиш, че сегашният ти пасва повече?
- Изобщо... вярваш ли, че е възможно да не сравняваш бивши с настоящи партньори?

tori
01-31-2015, 19:44
мислиш ли, че си способна да промениш човек? към по-добро или към по-лошо би ти било по-лесно? - Да, способна съм. Имам предвид - всеки е способен да промени някого, стига да предизвика правилните демони в него. Вярвам, че изваждайки навън някаква реакция у някого с дадено действие, можеш да го стимулираш да (не) направи нещо. Смятам, че ще ми е по-лесно да го променя към добро, каквото и да значи това.
от 1 до 10 колко се влияеш от мнението на хората? - Като по-мъничка беше някъде 11, сега мисля, че около 3-4
разчиташ повече на себе си или на чуждата помощ? - На себе си. На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата.
какво е красиво? - Много места, гледки, картини, музикални, литературни произведения, хора, постъпки, жестове са красиви. Много зависи от дадената ситуация и момент, за да оценя красотата на много неща. Точно в момента намирам за красива гореща фурна, пълна със печени сандвичи с кашкавал. Ама много! :д Извън базика първото, което ми хрумва, е бледо женско лице, луничаво, с червена коса и зелени очи.
какво е грозно? - Наистина много неща, но лично на мен не ми се обръща внимание особено.
ако трябва да определиш живота си като жанр, какъв ще е той? - Комедия.
с кои хора от форума би завързала приятелство? - Теб, 102, пантерата, темплара, галаксина, папагала... Всъщност с много от вас искам да имам по-близък контакт и много от вас бих искала да опозная мъничко по-добре от просто ник.
посочи три отрицателни черти, които мислиш, че притежаваш:
1. Егоист съм.
2. Когато се разбеснея, ми минава мноооооого бързо.
3. На моменти съм твърде незаинтересована спрямо света извън мен.
в коя песен 'откриваш' себе си? - http://youtu.be/B8lA7fbMYQw
би ли се снимала в порно филм? - Не.
би ли била еротична танцьорка? - Не, пластична съм като дърводелски метър.
кое е първото нещо, което ти прави впечатление в един мъж? - Звучи твърде не като мен, но онова, което ми казва интуицията за него.
пусни снимка на мъж и жена, които намираш за привлекателни?
Жена. (https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10945534_1927639977345330_3846259798258643965_n.jp g?oh=623dd293b1ebac0be6298474f8b60206&oe=555F9E48) Все още се чудя за името ѝ - ако някой знае как се казва, моля да ми каже.
Мъж не се сещам точно сега, съжалявам. По-натам ще покажа, вероятно ще е някой дългокос.
обичаш ли да експериментираш? - Да, еднаквото е скучно. Не можеш все да залагаш на сигурно, трябва да има тръпка.
рутината дразни ли те? - Да.
би ли живяла в каравана? - Да, ако е за кратко, бих. Например бих изкарала един летен сезон около някой плаж.
на какво ухаеш ;d - Според приятелка - на черешки. Според гаджето - на свежо. Според майка ми - на парфюмерия. Според непушачите около мен - на пепелник. Според мен мириша на Dove с краставица и Pur Blanca.
ами момчето ти? - Е, тука ме заби като гвоздей в кисело мляко вече. Мирише на шампоан, сапун, парфюм, дезодорант, вафли, бонбонки, шоколад, дъвки, прах за пране, омекотител и поне десет различни цветя.
кое е по-хубаво: прегръдките или целувките? - И двете си имат чар, зависи какво ми се прави точно в момента. Сега искам прегръдка точно.
абе, Сашето (от скайп) дали ще ме покани да съм му дама на бала ;d - Ще го набием и ще те покани.
/ако не го направи, покани ме ти на твоя, в костюм също съм секси* - Съгласна съм, но много кавалери ми ставате. Ще хвърлям чоп и който се падне, той е! Стискам палци да си ти.
разкажи как ти мина деня? - Помързелувах, излизах, скарах се с някого, видях бабини, излизах с приятелка. Нищо особено - мързелива събота.
поздрави ме с някаква песничка :} - http://youtu.be/v9w9mQx7MN4

На останалите ще отговарям когато си забъркам нещо за ядене, ще почакате мъничко. Нали?

SHPAIdURmeN
01-31-2015, 19:47
Живееш ли в собствена утопия ?
Какво означава "собствена утопия" ?
Предимно повърхностни мнения ли си правиш за хората ? Как можеш да си сигурна, че не ?

pandabear
01-31-2015, 19:53
Blake Lively се казва :)

tori
01-31-2015, 21:08
Какво искаш да постигнеш в живота? - Искам да имам добра работа, прекрасен мъж до себе си, група приятели, искам семейството ми да е здраво и щастливо, вероятно бих поискала и деца по-нататък.
Какво/как си представяш да работиш? - Нещо, което е динамично и интересно, харесвам туризма за сега, екскурзовод звучи много приятно. Вероятно обаче всичко, свързано с туризма бих работила.
А каква е мечтаната работа за теб? (може да не конкретизираш професия, просто обстановка) - Искам динамика, пътувания, забележителности. Искам да имам колеги, с които сме в някакви окей отношения. Без плюене, подливане на вода, игри тип Прееби другарче, тикане на носове в чужди работи и прекалено фамилиарничене.

Не разбирам защо евентуалното й заминаване в София заради връзката й ви е такъв трън в очите. Да смениш града, невинаги е обвързано с това да смениш специалността, към която си се насочил. друго - известно е, че е една дистанционна връзка има смисъл тогава и само тогава, когато има изгледи да се съберат на едно място в даден момент. Това несъмнено е компромис и всеки преценява дали е готов да го направи. Ако виждаш бъдеще с този човек и искаш да работиш за такова с него - избирате оптимален вариант, в случая тя има възможност да учи в друг град, защо да не е градът, в който живее приятеля й, след като има какво да учи там, не е някакво забутано село, в което няма университет и млади хора. Ако скъсате, се предполага, че ще си си създал среда на новото място (освен ако не се изолираш да общуваш само с гаджето ест), т.е. ще си свикнал и трудността ще е на друго ниво. А и винаги можеш да заминеш някъде, където ще се чувстваш комфортно, особено когато си на 20.

Нямам въпроси, само исках да се изкажа. :Д
На същото мнение съм относно връзките от разстояние - няма ли изглед двойката да се събере, файда няма да са заедно.

И аз имам въпроси:
- Влюбчива ли си като цяло? В хора като цяло, не само в потенциален партньор. - Ами да, бих казала, че съм. Лесно успявам да се впечатля от някого и да ми грабне интереса.
- На какво според теб се дължи екстремно бързото развитие на връзката ти предвид "възрастта" й и разстоянието между вас? - Честно-казано нямам идея. При мен връзките се развиват светкавично бързо - първото „обичам те“ не чака много във времето и пространството; не влача човека до мен без секс, за да го изпитам; не му губя времето с безкрайни игри на котка и мишка. Ако има тръпка и интерес, нещата вървят. Даже самата аз ги побутвам и ускорявам.
- С настоящия ти приятел бяхте ли всъщност приятели преди това? - Според мен - да, той казва, че е имал много малко задни мисли спрямо мен, тъй че е било нещо като приятелство. Ама той не вярва в приятелството момче-момиче, тъй че ми е мътно как са били нещата от негова гледна точка.
- Споделят ли той и бившият ти общи черти? А кое ги различава, т.е. кое те кара да мислиш, че сегашният ти пасва повече? - В някои аспекти са един дол дренки, в други се различават коренно. Например бившия ревнуваше от всичко и всеки, а настоящия - макар да ревнува мъничко - не го показва, както и знае, че е много по-добър от останалите момчета покрай мен. Бившия беше неуверен - мислеше си, че не е достатъчно добър за мен или себе си. Настоящия мисли и знае, че по-добър няма да намеря. В секса и единия, и другия даваха и дават най-доброто от себе си, но определено с настоящия човек си паснах много по-добре, защото обожавам ентусиазма и енергията му. Приличат си и по това, че проявяват интерес към електрониката и им вървят точните науки от типа математика и физика. Освен това си приличат и по добрия вкус за женски. :ддд
- Изобщо... вярваш ли, че е възможно да не сравняваш бивши с настоящи партньори? - Не, не вярвам в това.

Живееш ли в собствена утопия ? - Не бих казала. Мисля, че съм реалист и подобни имагинерни перфектни светове, създадени от самата мен, са непонятни за мен.
Какво означава "собствена утопия" ? - Лично аз го разбирам като перфектното място, перфектното време, с перфектните хора, перфектният живот. Но мислено. И болящо веднага щом се „върнеш“ в реалността без значение сам или не, защо, как и от колко време не си стъпвал здраво на земята едва ли не. Означава да създадеш идеал, който не би постигнал никак лесно или въобще ако имаш... сложни мечти. Означава да си сляпо вярващ в нещо.
Предимно повърхностни мнения ли си правиш за хората ? Как можеш да си сигурна, че не ? - Обикновено са повърхностни, да. Рядко се случва да задълбая по-надолу, просто защото не ми дреме особено кой какво казва и прави.

Blake Lively се казва :)
Много благодаря. Гледала съм я в някаква боза „Женско братство“, но никога не съм знаела как точно се казва. Тя е една от малкото руси, миловидни жени, които харесвам.

Привлекателен мъж:
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/f8/22/b9/f822b9d5a9a0b482d05d01588633b1ba.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m73jmz3ctO1ql4p0ho1_500.jpg
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/07/57/06/075706e7d68233183eef25d7d6fb9393.jpg

Освен това: до утре сутрин ще ви изчакам за последни въпроси и отговори, както и предложения/желания кой ще сяда на спола.

galaxy29
01-31-2015, 21:18
анджи, на мен не ми се сяда сега, казвала съм що (:
бтв ко ти става, да ти предложа валидолче, тъкмо да сме квит :д може и френско хапче..

galaxy29
01-31-2015, 21:29
тори, искам още романтични разказчета, хайде, че съм се разчувствала, а ти разказваш някакво приятно, не гнусно пищящо лигаво, ама вложи повече емоция де, че нещо ми се струва сухичко, слей се с историята, разплачи ме

Andjyy
02-01-2015, 08:25
анджи, на мен не ми се сяда сега, казвала съм що (:
бтв ко ти става, да ти предложа валидолче, тъкмо да сме квит :д може и френско хапче..

съфорумник в нужда се познава
какво е френското :oops:
и 10 дни бан ме устройва

granger
02-01-2015, 08:46
Къде ще живеете в Софията?
Какво ще учиш?
Умееш ли да казваш твърдо не.
Има ли хора във форума, с които лично се познаваш?
Имаш ли политически пристрастия?

galaxy29
02-01-2015, 11:35
съфорумник в нужда се познава
какво е френското :oops:
и 10 дни бан ме устройва
хахах, дам
и знаеш какво :oops:

tori
02-01-2015, 12:15
Къде ще живеете в Софията? - Първата година предпочитам да си остана на общежитие - хем ще свикна по-добре със унито (където и да вляза), хем смятам, че ще се социализирам малко повече с колегите и ще успея да завържа връзки, приятелства и други работи. Нататък вече каквото сабя покаже.
Какво ще учиш? - Туризъм.
Умееш ли да казваш твърдо не. - Умея, да. Нашите са ме научили да съм много твърда когато не искам нещо и да не се поддавам на провокации отсреща. Много съм благодарна за това.
Има ли хора във форума, с които лично се познаваш? - Да, има. Русенци познавам след една форонна преди година и половина-две, антракса познавам, една друга мацка, с която се познаваме от друг форон също. Приятни хора.
Имаш ли политически пристрастия? - Не, не се интересувам от тази тема.
Айде де, кой иска да седне на стола или кого искате да видите? Аз лично мисля за Темплара, ако никой нищо не предложи, слагам него.

Галаксина, наистина нямам идея за ново романтично разказче, същалявам. Обещавам тия дни ако ми хрумне нещо, да ти го правя в скайп/на ЛС.

galaxy29
02-01-2015, 12:21
добрем, нищо

iwwocXr
02-01-2015, 14:24
Защо, за бога, ще учиш туризъм?

tori
02-01-2015, 15:09
Защото това искам и това съм се захванала да уча в гимназията.

iwwocXr
02-01-2015, 15:13
Не е задоволително!

GuardianAngel
02-01-2015, 16:37
Тори аз бих седнал на стола,с малката уговорка че несмятам да отговарям на въпроси свързани със секс,смятам че това си е мое лично пространство че да го споделям с всички. :)

tori
02-01-2015, 16:39
Добре, задавайте си въпросите към GuardianAngel тогава.

anonymous908491
02-01-2015, 17:53
Тори аз бих седнал на стола,с малката уговорка че несмятам да отговарям на въпроси свързани със секс,смятам че това си е мое лично пространство че да го споделям с всички. :)

Тогава друго да питам, къде държите жълтото във вас ?

GuardianAngel
02-01-2015, 18:45
Тогава друго да питам, къде държите жълтото във вас ?

Сладурчо....ако несмяташ да ме питаш нещо нормално,не си прави вятър на устата само ;]

anonymous908491
02-01-2015, 18:48
Сладурчо....ако несмяташ да ме питаш нещо нормално,не си прави вятър на устата само ;]

Какъв е проблема, притеснявай се, ако след това те попитам къде живееш

pandabear
02-01-2015, 19:00
как се казваш?
на колко си години?
от къде си?
с какво се занимаваш?
колко си висок/а?
какъв цвят са ти очите?
а косата?
а стаята, в която спиш?
какво яде днес?
в каква поза спиш?
какви са ти чаршафите?
разкажи последния си сън
без какво не можеш?
имаш ли си гадже?
дразни ли те думата гадже ('щото мен да)?
защо си направи регистрация във форума?

leadyflame
02-01-2015, 19:05
колко е напрегнато?

GuardianAngel
02-01-2015, 19:43
как се казваш?
-Александър,близките приятели ме наричат Алекс
на колко си години?
-карам 23
от къде си?
Пловдив
с какво се занимаваш?
-Работя като рехабилитатор в болница
колко си висок/а?
-1,70
какъв цвят са ти очите?
-кафяви
а косата?
-кестеняво,отива към черно
а стаята, в която спиш?
-охх ми лилава ,много обичам лилавото :)
какво яде днес?
-тостове с шунка,гъби,кашкавал и чеснов сос,общо взето това ми се събра за целият ден
в каква поза спиш?
-спя по корем,като няква жаба съм,понякога сам немога да си представя как съм съумявал да спя с друг човек в едно легло като попринцип мястото едвам стига само за мен :D
какви са ти чаршафите?
-в момента са тъмно червено
разкажи последния си сън
-Сънувах едно непознато момиче,което ме гушна и ми каза че ме познава,така стана че след около седмица се запознахме с нея наистина.Може да се каже че това е едно от най-изумителните неща които са ми се случвали.
без какво не можеш?
-немога без времето за себе си,немога без хората на които държа,ааа и най-вече немога без сладко(най-често течен шоколад :D )
имаш ли си гадже?
-в момента ситуацията е малко сложна...момичето което обичам и ме обича е Англия и ще се върне в края на пролетта..но дотогава сме решили да не се чувстваме обвръзани за да разберем дали това което искаме и имаме нужда сме точно един друг
дразни ли те думата гадже ('щото мен да)?
-определено,изключително дразнеща ми е
защо си направи регистрация във форума?
-охх еми мисля че беше,като всеки друг тук да си изплача мъките и да поискам съвет,но беше много отдавна преди 4 години,даже аз наскоро проверявах мненията които съм писал за да се посмея на тогавашният си акъл,но уви те не бяха запазени

102
02-01-2015, 19:46
мислиш ли че лилавото си отива с червеното

tuzaro
02-01-2015, 19:48
Правят ли се някви специални масажи на коляното, щото понякога направо не мога да ходя

GuardianAngel
02-01-2015, 19:53
мислиш ли че лилавото си отива с червеното

Определено не,но и това съм го измислил имам си лилаво покривало докато легна да спя,па кат легна да спя дреме ми къв цвят са :D

GuardianAngel
02-01-2015, 19:57
Правят ли се някви специални масажи на коляното, щото понякога направо не мога да ходя

Масажи на коляното не се правят.Можеш да правиш реласиращ масаж на мускулите около него,най-вече на квадицепса,може да малко да те успокои,но масаж със сигурност няма да те излекува.
Ако много те боли трябва снимка ,консултация с лекар и евентуално физиотерапия и движения без натоварване.

Auriss
02-01-2015, 19:58
:D :D :D симпатяга

shmatarok
02-01-2015, 20:10
Смяташ ли се за грамотен? Какво мислиш за хората, които не умеят да пишат/говорят правилно на родния си език?
Харесва ли ти това, с което се занимаваш? Това ли е мечтаната работа за теб? Ако не, към какво би се стремил?
С какво се занимаваш през свободното си време? Хобита, интереси?
Анимета гледаш ли? Ако да, любими?
Какво те задържа във форума?
Каква е нагласата ти спрямо живота? По-оптимистично ли гледаш на нещата или клониш към песимизъм по-скоро?

GuardianAngel
02-01-2015, 20:11
Които има въпроси да пише,пък ще отговарям утре като се прибера от работа,че ся тря лягам ...че утре е ''любимият'' ми ден от седмицата а 6 часа е ''любимият'' ми час за ставане ;]

GuardianAngel
02-01-2015, 21:04
Смяташ ли се за грамотен?
-аз смятам,че имам добро ниво на грамотност,когато общувам в работна или социална среда винаги се държа на ниво според ситуацията,макар че и аз си изкелефещвам езика в жаргони,съкратени думи и фрази,но главно с приятели или с цел забавление
Какво мислиш за хората, които не умеят да пишат/говорят правилно на родния си език?
-че имат ниска култура и възпитание и то най-вече от семейната среда,днещните млади поколения(а и не само млади)имат промити мозъци и не си оставят много време за това да се научат да пишат и говорят правилно или поне да имат някакво приемливо ниво на изразяване,повечето даже не се замислят върху това
Харесва ли ти това, с което се занимаваш?
-определено ми харесва и най-вече когато има видимо подобрение в състоянието на даденият ми пациент,удовлетвореноста ми е голяма
Това ли е мечтаната работа за теб?
-не бих казал,аз никога не съм харесвал никоя професия,но тази е такава,че поне ми доставя удоволствие и мога да променя живота на някой към по-добро,а това не е никак малко
Ако не, към какво би се стремил?
-би ми било интерсно да се занимавам с психология или история,също така не бих отказал да съм някои гид в туристическа агенция
С какво се занимаваш през свободното си време?
-напоследък в свободното си време доста спя,защото съм много уморен,но като цяло обичам да слушам музика,да се разхождам с приятели (воъбще необичам дискотеки и кафета),чат пат да идем на бар да дръпнем по някое друго уиски и да водим задушевни проникновенни разговори за живота ни :D към списъка спадат гледането не сериали,правенето на масажи на близки и приятели(да обичам да правя масаж :D ),обичам да се запознавам с нови хора и да опознавам различни характери
Хобита, интереси?
-хъмм хобита...обичам да правя цветя от хартия оригами и да ги подарявам,обичам да цъкам стратегически игри от време на време чеша си мозъка с тях :D интерси...хъмм еми обичам да изледвам и наблюдавам хората как и защо правят някои в живота си..така се уча от грешките на другите без аз да страдам,пък и научавам как да се предпазвам
Анимета гледаш ли?
-охх одъртях за анимета,едно време много гледах имах 200 гигабайта на харда,ама вече много рядко се случва,и то само любимите ми като се съберат по 20тина епизода
Ако да, любими?
-хъмм,любими наруто,блеач,д-грай мен,слорд арт онлине,рурони кеншин,секирей има и др.
Какво те задържа във форума?
-ми нз кефи ме от една страна,повечето хора са позитивни с някои изключения,харесва ми това че мога да предложа опита си на някои и ако той е достатъчно осъзнат за възраста си да вземе дори една дума от това което съм го посъветвал да я филтрира през неговата призма и да открие неговият отговор,също така може и аз да науча нещо от някого,забавлявам се,има готини хора с които може да се запознаеш и да общуваш и ако не е форума в реалниат живот може никога да нямаш шанс да се докоснеш до тях
Каква е нагласата ти спрямо живота?
-че не съм жертва на обстоятелствата,всичко си зависи от мен..и щастието и страданието си правя аз и никои не ми е виновен ,а това е само по себе си е нещо което може да учиш цял живот,но като цяло смятам че всичко е въпрос на приемане...как да го кажа въпрос на гледна точка
По-оптимистично ли гледаш на нещата или клониш към песимизъм по-скоро?
-гледам песимистично на нещата,но дълбоко вътре винаги съм с оптимистична нотка ,максимата ми е ''бъди готов за най-лошото,че ако ти се случи нещо положително да можеш да му се зарадваш''

TheDeath
02-02-2015, 05:16
Разбирам, че си от лекарското съсловие, кажи какво е мнението ти за Бързата помощ? Ако имаше възможност какви реформи би направил в тази насока, за да не емигрират вскичКОТО лекари в чужбина? Ти самият мислил ли си да развиваш професията си навън? Чувствал ли си се недооценен в работата си? Ако да, от какво е било провокирано това чувство?
Каква музика предпочиташ?
Какъв ученик беше?
Имаш ли домашен любимец? Какъв домашен любимец би искал да имаш?
Мечтаеш ли си за дом, семейство, или си по-скоро волна птица?
С какво би те впечатлила най-много някоя девойка на първа среща?
Какво най-много те отблъсква в една жена?

skatew
02-02-2015, 06:25
Каква зодия си?/ще предположа-риби/

Dagichka
02-02-2015, 08:49
имаш ли си термосче?
силна интуиция ли имаш, как преценяваш хората толкова добре (говоря за мненията ти в темата какво ви е мнението за предишния потребител бля бля :д)?
с какво закусваш обикновено?
гледаш ли към небето, какво си мислиш докато го правиш?
любим сезон?
най-вкусната храна за теб е?
от сладките работи какво предпочиташ - тип шоколадови нещица или нещо плодово/с крем?
гладен ли си в момента? (аз да :д)
имаш ли татуировки/би ли си направил? какво мислиш за боди арта?
събота бях на парти, около 8 часа нон стоп скачане и танцуване и сега много ме боли гърбът, особено като се протягам назад, може ли да ми препоръчаш нещо за да се пооправя :д

Blab
02-02-2015, 09:16
дислексия?
free love?
ангели?

Ewok
02-02-2015, 09:24
Защо рейпваш пълния член?
А защо игнорваш и кратко?
Смяташ ли се за алфа? И, ако не, то къде в хранителната верига би се поставил?
Спортуваш ли?
Можеш ли да плуваш? А да караш колело?
В какви отношения си с вашите?
Сам ли живееш? Защо?
Имаш ли домашен любимец?
Какво искаш да си постигнал след 5 години? А след 10?

GuardianAngel
02-02-2015, 12:04
Каква зодия си?/ще предположа-риби/

-мне съвсем не позна,напълно противоположното на водата -огнена зодия стрелец с асцендент козирог

skatew
02-02-2015, 12:07
хмм

anonymous895156
02-02-2015, 12:17
хмм

да не би звездите да бъркат :/

Rafa7a
02-02-2015, 13:03
Би ли оставил най-добрия си приятел заради момиче, което ще ти е спътник в живота за следващите години?

GuardianAngel
02-02-2015, 13:26
Разбирам, че си от лекарското съсловие, кажи какво е мнението ти за Бързата помощ?
-Мисля,че нещата в повечето случай се гледат само от едната камбанария,виждал съм толкова некадърни лекари,които просто са завършили мислейки си,че заслажуват много повече.Самочувствието им е до небесата,а в тях няма и капка хуманност.За такива хора професията лекар означава ,че виждат пациентите под формата на парични знаци.Има и много професионалисти,но покрай тях всички се изкарват такива,докато нечуем за поредният абсурд по новите за човек починал от лекарска небрежност.Бързата ни помощ е в много лошо състояние...ти се обаждаш а те ти задават 10 минути въпроси относно човека,които може да ти издъхне в ръцете след броени секунди.Абе просто елате ..човешкият живот няма цена..пък и тва ви е работата.Разбира се смятам,че тези които я вършат съвестно заслужат по-голямо възнаграждения за труда си.
Ако имаше възможност какви реформи би направил в тази насока, за да не емигрират вскичКОТО лекари в чужбина?
-проблемът тук започва от образованието,системата е направена за да се печелят пари..а не от университетите да излизат кадърни и съвестни хора.Голяма част от чуждениците(не всички) идват да си купят дипломата...а пък после и човек да убият никои не го интересува.В медицинското съсловие,както и във всяко друго има пирамида,по която неможеш да се изкачиш само с упорит труд.Ако непознаваш някои там ,никои няма да познава и теб.Няма равнопоставеност...старите държат кокала докрай и недават шанс на младите..искаш да си намериш работа ти искат стаж,които няма как да добиеш ако нямаш работа..всичко е един омагиосан кръг.Ако зависеше от мен,системата трябва да бъде изчистена от корупцията,да завършват само тези които наистина могат и знаят , а не всички които могат да си платят.България е затрупана от вишисти без работа и всяка година на пазара на труда завършват нови потенциални безработни.Според мен още в програмата на образованието трябва да бъдат заложени реални работни платени стажове и стопроцентова реализация за завършилият,както и разбира се заплащането да е обективно,а не посредствено.Така младите ще имат стимул да успяват и остават тук.

Ти самият мислил ли си да развиваш професията си навън?
-не ,аз съм роден тук и смятам да остана тук колкото и да е трудно,ако трябваше да живея и работя навън просто щях да се родя там,неискам да бягам
Чувствал ли си се недооценен в работата си?
-да лекарите/физиотерапевти ни мразят и ни мислят за прости бачкатори,които трябва да бачкат ,да си затварят устата и да им изкараме заплатите,като на нас ни дават толкова колкото да не умрем от глад
Ако да, от какво е било провокирано това чувство?
-Лекарите за ден могат да ти спасят живота което е чудесно,могат за ден да те прегледат и за ден да те изпишат,а аз мога в продължение на месеци да работя с теб всеки ден за да се опитам да върна към предишният ти живот ставайки свидетел на всичките възходи,падения и чувства повреме на твоето възтановяване.И същите тези лекари не ни уважат дори малко..
Каква музика предпочиташ?
-ами предпочитам ретро музиката най-вече рок,диип хаус,прогресив,релаксираща музика
Какъв ученик беше?
-бих казал добър,не бягах от часове,държах се прилично ,не съм тровил нервите на даскалите си :D С минимални усилия постигах максимални резултати.Майка ми все ми казваше,че ако се напъна ще съм номер едно,но за мен това никога небеше важно.
Имаш ли домашен любимец?
-ми нямам
Какъв домашен любимец би искал да имаш?
-определено бих си взел котка(много ги обичам тези същества),но това ще стане когато се изнеса да живея самостоятелно
Мечтаеш ли си за дом, семейство, или си по-скоро волна птица?
-ами бих искал да прекарам живота си човека,които обичам,но неискам нито да се оженя за нея ,нито да имам деца(може да звучи малко егоистично,но това е избора ми и не карам никой на сила)
С какво би те впечатлила най-много някоя девойка на първа среща?
-с това да е отпусната и истинска,а не да ми играе надувка само защото е първа среща и да и тегля думите с ченгел от устата,впечатляват ме усмивката,погледа(най-вече какво се чете в него),впечатляват ме интелигентните и мислещи момичета,а не повърхностните и посредствените
Какво най-много те отблъсква в една жена?
-лекомислието,липсата на реална самооценка и самоуважение,отблъскват ме момичета тип ''принцески'' ,които си мислят,че само защото са момичета и са красиви заслужават да получат всичко в живота като вид даденост,вместо да се борят за него,и да се борят за връзката си.Също така не харесвам и тези, които са готови да смачкат човека,когото обичат заради собсвеният успех.

GuardianAngel
02-02-2015, 14:01
имаш ли си термосче?
-имам,правя си чай в него
силна интуиция ли имаш, как преценяваш хората толкова добре (говоря за мненията ти в темата какво ви е мнението за предишния потребител бля бля :д)?
-Очите са това,с което тялото вижда материалното,сърцето е това,с което душата вижда невидимото.
Да,определено имам много силно развита ...нека да я наречем интуиция/връзка с душата.Аз просто ЧУСТВАМ.Понякога разбирам хората по-добре от тях самите.Това ги плаши и те повечето пъти отричат,понеже ги е страх някои да ги познава.
с какво закусваш обикновено?
-обикновенно не закусвам понеже толкова рано не ми се яде,през почивните дни бисквитки с прясно мляко,филия с течен шоколад,палачинки
гледаш ли към небето, какво си мислиш докато го правиш?
-да гледам,макар и вече доста по рядко..но докато го правя си мисля,че там е моят истински дом
любим сезон?
-есен
най-вкусната храна за теб е?
-хъммм..броколи,гъби,пилешко месо и сметана,като го опитам и се отнасям в рая :D(необичам меса,но в тази комбинация е приемливо)
от сладките работи какво предпочиташ - тип шоколадови нещица или нещо плодово/с крем?
-оххх...еми обичам ги и двете...по често ям шоколадови нещица..но кремче или мелбичка с много плодове са истинската ми страст
гладен ли си в момента? (аз да :д)
-не,ям малко ,може би по един път или най-много два пъти на ден и гледам да не прекалявам..като цяло необичам да ям
имаш ли татуировки/би ли си направил?
-нямам,харесват ми...незнам дали бих си направил...понякога се чудя дали имам нужда от такова нещо за да се чувствам уникален с него
какво мислиш за боди арта?
-уважам всяко изкуство и хората,които го практикуват,като цяло ми харесва
събота бях на парти, около 8 часа нон стоп скачане и танцуване и сега много ме боли гърбът, особено като се протягам назад, може ли да ми препоръчаш нещо за да се пооправя :д
-ако само сега се чувстваш така,бих ти препоръчал няколко релаксиращи масажа на цяло тяло по час всеки,после ще се чувстваш така все едно нямаш тяло
Ако пък попринцип си те наболява(предполагам,че си слабичка) трябва да засилиш мускулите на гърба и около гръбначният стълб за да може тежеста да пада на тях ,а не на само на гръбнака и да се получават такива болки постоянно.
Имаш 2 варианта.Фитнес и то умерен,а другият е упражнения у дома на земята.(ако имаш желание за второто бих ти направил комплекс,макар малко да се съмнявам да ги правиш :D )

Скорпионка
02-02-2015, 14:10
Какъв искаш да станеш?
Имаш ли приятелка, ако да някога разбивала ли ти е сърцето?
Любим спорт?
Тренираш ли нещо?
Как се представяш след 5 години?
Любимо занимание пред свободното време?
За какво мечтаеш?

GuardianAngel
02-02-2015, 14:28
Ясно точно и неконкретно :D
дислексия?
-хъмм,не бих казал макар да отговарям на някои от симптомите,може би ме е хванала около 10 процента
free love?
-терминът ми е познат,ако ти дам някакъв отговор незнам дали той ще изчерпва въпроса ти..питай по друг начин...
ангели?
-тук определено бъди по-конкретна

ще ти отговоря с удоволствие ;]

GuardianAngel
02-02-2015, 15:06
Защо рейпваш пълния член?
-начинът,по които ми тече мисълта несъвпада с начинът ми на писане...не е нарочно,пък и не съм на изпит за да внимавам
А защо игнорваш и кратко?
-хахах специално за това,ми е някъв бъг,учителката ми по български език ме побъркваше за тва ''и''-кратко :Д
Смяташ ли се за алфа?
-нямам толкова голямо его,което да храня
И, ако не, то къде в хранителната верига би се поставил?
-мога да съм където си поискам,но нямам нужда да съм най-отгоре...които е там е останал сам...така върха му се обезмисля...
Спортуваш ли?
-не ,но си правя тренировки да си поддържам тялото,все пак съм на принципа докато гърдите са пред коремчето всичко е наред :Д
Можеш ли да плуваш?
-не,мога само да се давя
А да караш колело?
-да
В какви отношения си с вашите?
-добри,но сме много отдалечени,не им споделям нищо от живота си освен най-необходимото за да знаят,че съм добре и да не се притесняват,обичам ги ,но по мой си начин
Сам ли живееш?
-ако питаш дали съм се изнесъл не,но бих го направил при ако имам добра възможност,която може би ще имам до след година-две
Защо?
-Обичам да съм сам със себе си,очакванията и желанията на хората ми идват в повече...то угаждане няма,все пак това си е моят живот.Разбира се бих живял с удоволствие,с човека когото обичам.
Имаш ли домашен любимец?
-нямам
Какво искаш да си постигнал след 5 години?
-искам уроците ,които научих страдайки...докато бях по-малък,да съм ги приложил така в живота си,че да нямам нужда да ги повтарям отново..и да съм оставил най-лошото зад гърба си...в материален план да имам собствено жилище ,в което да живея с любимата си същество и да имаме малко над-достатъчното(все пак никога не се знае,с какво може да те изкуши материалният свят :D )
А след 10?
-нямам толкова дългосрочни планове,защото и нямам желание да живея толкова дълго

GuardianAngel
02-02-2015, 15:22
Какъв искаш да станеш?
-искам да стана свободен и балансиран
-дам човека,които обичам донякаква степен ми разби сърцето преди няколко дни,но вината,че позволявам да ме боли си е изцяло моя..
Любим спорт?
-харесвам волейбол
Тренираш ли нещо?
-както казах и по горе не,не ми остава толкова време
-писал съм в предишнят си отговор
-гледам сериали/анимета, сл.музика, разходки ,разговори с приятели,да чета книги..обичам да се глезя :Д понеже ако не го правя аз рядко друг се сеща
За какво мечтаеш?
-мечтая за да денят, в които хората ще излезнат от извратената илюзия която наричат живот,и ще влезнат в реалноста наречена любов,това ще е мигът,в които цялата тази изватена безмислица добива някакъв смисъл.

Dagichka
02-02-2015, 15:50
нямам толкова дългосрочни планове,защото и нямам желание да живея толкова дълго - това за теб е дълго? защо си мислиш, че няма да стане? мислел ли си за самоубийство?
намерил ли си вътрешен мир?
имало ли е превратни моменти в живота ти и с какво са те променили?
някоя забавна/идиотска случка от тийн годините ти?

иначе за гърба ми - от партито си ме боли, иначе и по принцип малко ме боли, ама аз съм пухвавка и с големи цици и многи ми тежат ;д отскоро се зарибих по йога и каланетика и правя разни упражнения, надявам се, че имат хубав ефект и тъй

Blab
02-02-2015, 18:27
Ясно точно и неконкретно :D
дислексия?
-хъмм,не бих казал макар да отговарям на някои от симптомите,може би ме е хванала около 10 процента
free love?
-терминът ми е познат,ако ти дам някакъв отговор незнам дали той ще изчерпва въпроса ти..питай по друг начин...
ангели?
-тук определено бъди по-конкретна

ще ти отговоря с удоволствие ;]
какво е любовта за теб? в какво се изразява? вярваш ли в моногамията? - да/не/защо?
вярваш ли в ангели? а в други нематериални неща? всъщност, в какво вярваш?

//би ли си постнал natal chart-а, и аз бях убедена, че си риби:Д искам да видя къде са:Д

anonymous908491
02-02-2015, 19:08
Еротични масажи правиш ли, а искаш ли да правиш, а карали ли са те да правиш ?
Надървял ли си се по време на масаж, масаж на жена или на мъж е било ?

Fisherman
02-02-2015, 19:12
Какъв искаш да станеш?
Любим спорт?
Тренираш ли нещо?
За какво мечтаеш?

ти няма ли да седнеш на стола

anonymous895156
02-02-2015, 23:30
А след 10?
-нямам толкова дългосрочни планове,защото и нямам желание да живея толкова дълго

защо

hheh
02-02-2015, 23:30
Мнението ти за връзките от разстояние?
Естествено като кажем,че крайната идея е двойката да заживеят заедно.

pandabear
02-03-2015, 11:14
в Пловдив ли си живееш?
би ли се преместил? къде? защо?
правил ли си грешки на работното място? как си се чувствал след това?
до колко си се привързвал към пациент?
от 1 до 10 колко си емоционален?
пусни някаква картинка/снимка, която те кара да се усмихнеш:
какво те накара пак да пишеш във форума?
съществува ли такова нещо като 'сродна душа'?
всяка следваща любов по-силна ли е от предната?
какво е най-милото нещо, което са правили за теб?
а най-милото, което ти си правил за някого?
по-лесно си спомняш за добрите или за лошите моменти?
отмъстителен ли си?
разходка в парка с красиво момиче или бира с приятели?
*имам нужда от масаж, препоръчай ми добър масажист.

GuardianAngel
02-03-2015, 12:29
това за теб е дълго?
-да
защо си мислиш, че няма да стане?
-неказвам,че няма стане,просто е някакво вътрешно чувство
мислел ли си за самоубийство?
-не никога,това е глупаво и отново е бягство
намерил ли си вътрешен мир?
-до известна степен съм..но имам още малко работа,която за сметка на количеството си е по деликатна,колкото повече израстваш и егото ти намалява,но и в същият момент то също израства и може да те подхлъзне 1 от 10 пъти ..но падането е от високо и е доста болезнено.
имало ли е превратни моменти в живота ти и с какво са те променили?
-да урока за привързаноста и любовта,научи ме че истинската любов е непривързаност.Тя е свобода./не свободия !!!/
някоя забавна/идиотска случка от тийн годините ти?
-В начлото докато учех карах стаж в един спа хотел.И единият от колегите ми вика "Ей тука има една момиче за масаж в 1 часа ,ти ще го направиш''.И аз нали ''ок'' ,обаче го гледам,че се подхилква нещо.Ама си викам ''ко па толкова ми се хили за един масаж''.Става 1 часа и аз си отивам в масажнит кабинет отварям вратата....и няколко мига парализа...мацката чисто гола по прашки се излегнала настрани към мен ,руса,тялото стегнато :D и с настина големи очи :D и ме пита
-Ти ли си момченцето дето чакам ?
Няколко секунди по късно се съвзех и професилнално попитах,доколкото ми бе възможно де:D
-Ама вие нали сте за масаж в 1 ?
-Охх ами да,аз съм..имам масаж на гърдите,обаче реших после и цялото тяло да минете.
Вътрешно чейното ми увисна,а явно и тя се забавляваше да гледа реацкията ми.
В последствие се оказа,че момичето си сложило силиконец и наистина е имала масаж върху ръба на шевовете за да стане еластичен и да неостават белези...но като цяло си беше много епик момент :Д
А иначе все още се питам,защо на стъклените врати не слагат табели с надпис ''внимавай да не се блъснеш в мен !''

иначе за гърба ми - от партито си ме боли, иначе и по принцип малко ме боли, ама аз съм пухвавка и с големи цици и многи ми тежат ;д отскоро се зарибих по йога и каланетика и правя разни упражнения, надявам се, че имат хубав ефект и тъй
-тогава хвани някои момък да ти направи масажче, и гръбчето ще мине ,колкото до йогата е супер само да ти се занимава с нея

GuardianAngel
02-03-2015, 13:09
какво е любовта за теб?
-тя е всичко и нищо едновременно...тя е нещо за което си струва да се бориш да същестува в живота ти,любовта осмисля цялото съществуване
в какво се изразява?
-В свобода и необвързаност.Смятам,че когато човек се научи да бъде щастлив сам,той може да споделя щастието си с друг без да го обвързва..и това което ги държи заедно е именно любовта.Да обичаш означава да приемеш другият такъв каъвто е без да му пречиш да изразява себе си.
вярваш ли в моногамията? - да/не/защо?
-да вярвам,защото за мен другото няма стойносткак да кажа безвкусно ми е...но това е моята гледна точка просто съм почител на истинските неща,но всеки сам си избира
вярваш ли в ангели?
-не,но понеже за хората ангелите са се превърнали в нарицателно за нещо чисто и съвършено,вярвам,че дълбоко в същноста си,всеки един от нас има качествата на тези нарицателен образ ангела,но не всеки може да ги развие
а в други нематериални неща?
-определено вярвам,аз от малък имам сънища и други такива преживявания,в които съм виждал и преживявал чудни неща..както в последният ми сън в които едно непознато момиче ме гушна и точно след седмица се запознах с нея в реалният живот...
в какво вярваш?
- Хмм,това е доста дълга тема,но ще се опитам да я обобщя по следният начин : ''Ние не сме човешки същества с духовни преживявания. Ние сме духовни същества с човешки преживявания.''

//би ли си постнал natal chart-а, и аз бях убедена, че си риби:Д искам да видя къде са:Д

Еххх с тези риби значиииии :D http://www.bg-astrology.net/astro/index.php заповядай

GuardianAngel
02-03-2015, 13:17
Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
А след 10?

защо

-еми защото нямам нужда,живея свършвам си работата и си отивам,другото е разтакаване на локуми..пък и живота няма с какво толкова да ме изненада в същноста си,нямам нужда да остарявам за да се наситя на живота и да съм грохнал и натоварвам хората да се грижат за мен,и аз да немога до WC-то сам да ида...каквото ще става ,да става сега ;]

GuardianAngel
02-03-2015, 13:22
Мнението ти за връзките от разстояние?
-ако обичаш истински,разтоянието несъщестува,но това трябва да е само временно(няколко години макс и само ако другият е твоят човек),иначе връзката е непълноценна....то ясно,че връзката от разтояние трябва да има преспектива, в която да живеете заедно един ден.

GuardianAngel
02-03-2015, 14:09
в Пловдив ли си живееш?
-да
би ли се преместил?
-много си харесвам града,но бих се замислил ако ми се отвори възможност да съм самостоятелен
къде?
-мястото е без значение ,където знам,че ще бъда щастлив
защо?
-ако това заради което се местя си струва,бих го направил
правил ли си грешки на работното място?
-правил съм
как си се чувствал след това?
-поучен,и научен на нещо,но никога зле ,моите колеги са ми като семейство и не ми дават да се чувствам зле дори от грешки
до колко си се привързвал към пациент?
-ами с един станахме близки познати,работех с него извънредно дълго време(имам предвид повече от колкото с другите) и ме беше грижа дали ще се възтанови,но това рядко се случва,гледам да не се привързвам към пациенти
от 1 до 10 колко си емоционален?
-в нормалното ми състояние може би 3(непоказвам много емцоии),когато съм истински с някои 8 може и нагоре.
пусни някаква картинка/снимка, която те кара да се усмихнеш:
http://dox.bg/files/dw?a=3e2da3b659
http://dox.bg/files/dw?a=ed8374f19c
http://dox.bg/files/dw?a=6875788d63
какво те накара пак да пишеш във форума?
-имах,един мой кратък разказ запазен в едно от личните ми съобщения,влезнах да го потърся и междудругото реших да драсна по темите във форума и така започнах неусетно отново.
съществува ли такова нещо като 'сродна душа'?
-определено да,само че на много малко сродни души им се отдава възможноста да се срещнат в настоящият си живот,но когато се случи е нещо неуписуемо и толкова естествено,събираш се с твоето второ аз,чувстваш се завършен...
всяка следваща любов по-силна ли е от предната?
-за всяка следваща не бих казал,но за всяка истинска определено да
какво е най-милото нещо, което са правили за теб?
-няма такова ;[ ,милите неща все аз съм ги правил
а най-милото, което ти си правил за някого?
-бях направил 366 цветя от хартия(оригамита) във всякакви цветове,в една голяма кошница,за всеки ден от годината по едно...
по-лесно си спомняш за добрите или за лошите моменти?
-лошите са много натоварващи,в крайна сметка си спомням по-лесно добрите
отмъстителен ли си?
-определено не
разходка в парка с красиво момиче или бира с приятели?
-разходка в парка с красиво момиче
*имам нужда от масаж, препоръчай ми добър масажист.
-еми аз съм добър,ама живея далече от тебе ,иначе мога да направя така,че да ми се разтопиш в ръцете :)
Но ако трябва да съм честен непознавам такива в София.

skatew
02-03-2015, 14:36
http://www.bg-astrology.net/astro/index.php заповядай
не се вижда така, трябва да го постнеш под формата на снимка) искам и аз да го видя

GuardianAngel
02-03-2015, 15:14
Сори ,ето http://dox.bg/files/dw?a=f47822b91c ;]

Аз незнам,какво сте се зарибили по тези зодий,след като те дават представа единствено за това какви качества или негативни черти са ти заложени и имаш потенциала да развиеш.Всичко зависи в крайна сметка от собственото развитие на душата и същноста на човека.

pandabear
02-03-2015, 15:23
/е...ще си остана схваната тогава. освен ако не решиш някой ден да смениш местоработата си.

коя е последната книга, която прочете?
съдиш ли книгата по корицата?
а колко е важна корицата?
опиши се с една дума
кой е любимият ти актьор?
любима българска песен?
можеш ли да правиш животинчета от хартия?
какво мислиш за пандите?
флиртуването изкуство ли е?
ползваш ли заучени фрази?
колко време е била най-дългата ти връзка?
ако един ден имаш дете, кой ще е най-важният урок, който би искал да му дадеш?
имаш ли си любимо съзвездие? кое?
митологията интересна ли ти е?
на кое митологични същество би се оприличил?
срещал ли си се с хора от интернет?
колко е важно първото впечатление?
как се обличаш?
какво са парите?
сам ли живееш?
би ли участвал в порно филми? защо?
кой ти е любимият празник?

anonymous908491
02-03-2015, 15:56
Аз незнам,какво сте се зарибили по тези зодий,след като те дават представа единствено за това какви качества или негативни черти са ти заложени и имаш потенциала да развиеш.Всичко зависи в крайна сметка от собственото развитие на душата и същноста на човека.

Ако те мислят за глупав,по добре не си отваряй устата, за да не разсееш всякакви съмнения

Ivaaaaa
02-03-2015, 16:00
о, хелов ((:
изглеждаш много мило и добро човече.
винаги ли си бил песимист? можеш ли да разграничиш периодите си в живота?
братя, сестри?
любим филм?
коя песен усещаш като най-твоя?
какво мислиш за този цитат: http://prikachi.com/images/106/7898106W.jpg ?
чувстваш ли хармония в хауса? някога бил ли си щастлив в тъгата?
на кое животно се оприличаваш?
коя е най-точно описващата те дума?
какво мислиш за мен? ;д
защо квадратрицепсът ми напоследък толкова е набъбнал /и на двата крайника/ :Д ? доста е твърдо. искам слаби крака, не мускулести ) :

Auriss
02-03-2015, 16:14
Иве, черен лак ли бе моето момиче ?
На чумаво зомби ли искаш да причилаш ?

Ivaaaaa
02-03-2015, 16:19
ами, не знам как изглежда чумавото зомби, за да се стремя да приличам на него :Д
черното е моят цвят ((:

GuardianAngel
02-03-2015, 17:50
коя е последната книга, която прочете?
-Умението да обичаш/Дон Мигел Руис
съдиш ли книгата по корицата?
-не,но предпочитам и корицата да ми хареса
а колко е важна корицата?
-ако корицата е хубава колкото съдържанието,то тогава тя няма особено значение ,тя просто е бонус :Р
опиши се с една дума
-неопределим
кой е любимият ти актьор?
-Мел Гибсън
любима българска песен?
-Мариана Попова - Вървя (Сърце)
можеш ли да правиш животинчета от хартия?
-да
какво мислиш за пандите?
-че са сладки и красиви животинчета,ама зъбките с които трошат бамбука са изключително остри :D
флиртуването изкуство ли е?
-не,според мен е усет
ползваш ли заучени фрази?
-само на място,иначе не
колко време е била най-дългата ти връзка?
-година
ако един ден имаш дете, кой ще е най-важният урок, който би искал да му дадеш?
-неискам деца,НО ако приемем че един ден имам ,той ще е да е намери и опознае себе си,защото живота около теб е отражение на вътрешният ти свят,да бъде искрено и честно(най-малкото поне със себе си)
имаш ли си любимо съзвездие?
-да
кое?
-Лира...от там започва всичко
митологията интересна ли ти е?
-да,история,митология на древните
на кое митологични същество би се оприличил?
-охх незнам,може би Еа/Енки-змията от райската градина :D
срещал ли си се с хора от интернет?
-да,два-три пъти
колко е важно първото впечатление?
-колкото и последното
как се обличаш?
-спортно-елегатно/повече елегантно,но определно с мои уникален стил
какво са парите?
-това,с което си задоволявам най-основните материални нужди докато си живея живота,те са средство за забавление,не са ми самоцел
сам ли живееш?
-не ,но след година две,като си стъпя накраката при пъврва възможност ще съм го направил,нещата просто си върват натам
би ли участвал в порно филми?
-това е толкова далече от мен
защо?
-мисля,че този ти въпрос целеше да получи отговор на друг въпрос :)
кой ти е любимият празник?
-нямам такъв,необичам празниците

tuzaro
02-03-2015, 17:53
От Пловдив ли беше?

Yung Armani
02-03-2015, 18:13
От къде ти дойде идеята за ника ти тук?

GuardianAngel
02-03-2015, 18:37
о, хелов ((: - здравей Ива
изглеждаш много мило и добро човече. - ^^
винаги ли си бил песимист?
-не,просто винаги се подготвям за най-лошото,живота рядко дава нещо просто ей така...
можеш ли да разграничиш периодите си в живота?
-хъмм,до към 13 годишна възраст си бях нормално дете,после почна желанието от вътре да разбера защо в живота хората страдат,започнах да си задавам въпроси за смисъла на живота...и така 8 години в самота(имаше хора около мен,просто се чувствах сам с тях,дори с приятелката си,тя не ме разбираше,никои все още не го е направил)..опозвайки себе си учейки се..от малък желанието ми е било докато съм малък да уча ,като порасна да ми остане само да живея..така и става ;]
братя, сестри?
-да имам по-голям брат
любим филм?
-Смътоносно оръжие,Властелинът на пръстените
коя песен усещаш като най-твоя?
-Rue du Soleil-In My Heart ..ей тва си е мойта песничка...никога не ми омръзва,има нещо уникално в нея
какво мислиш за този цитат: http://prikachi.com/images/106/7898106W.jpg ?
-мисля,си същото като теб..понякога сърцето ни прекарва през пътища през които страдаме,това незначи че са грешни..това значи че ни правят истински..уроците,които си научил страдайки са по-ценни от най-прекрасната повърхностна страст.
чувстваш ли хармония в хауса?
-ако,нямаш хармония в себе си,няма да я почувстваш никъде
някога бил ли си щастлив в тъгата?
-да,много пъти
на кое животно се оприличаваш?
-ем..незнам..може би кон
коя е най-точно описващата те дума?
-неопределим
какво мислиш за мен? ;д
-мисля,че повечето хора са си изградили грешно мнение за теб...и ти съвсем охотно им помагаш в тази насока..неискаш никои да познава истинската Ива..даже и ти самата неискаш да се познаваш ...за да недостигне никои до теб.
''Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!” - още от първият ден ти казах..това те описва перфектно.Ти знаеш какво мисля за теб.. и без тва казах достатъчно..нямам намерение да върша работат на другите хора...които иска и има смелост да те опознае. :) пожелавам успех на тези бедни душици в това начинание :D
защо квадратрицепсът ми напоследък толкова е набъбнал /и на двата крайника/ :Д ? доста е твърдо. искам слаби крака, не мускулести ) :
-емм...тренирай по малко де,с по-малко килограми повече повторения,прави релеф не мускули.Ако пък ако не тренираш,значи ебати скитнята братче,щом чак са напомпваш :D

GuardianAngel
02-03-2015, 18:40
От Пловдив ли беше?
- ко викаш майна ?

GuardianAngel
02-03-2015, 18:43
От къде ти дойде идеята за ника ти тук?
-винаги съм го чувствал като мой си този ник,не само тук във форума

tuzaro
02-03-2015, 18:47
Евентуално да имаш колежки масажистки като за мене?

Ivaaaaa
02-03-2015, 18:48
ебати скитнята братче,щом чак са напомпваш :D

ахахах, сори, но не схващам какво трябва да значи тва ;д, не тренирам. но пък ходя по много. избягвам, когато мога градския, но не вярвам да се е получило от това. искам да се ма'ане.
благодаря иначе (:

GuardianAngel
02-03-2015, 18:51
Е те точно това значеше :Д ,че много хойкаш пеша.

Dagichka
02-03-2015, 19:00
какво става след като умрем?
слушаш ли силно музика?
имаш ли книжка, караш ли кола?
пробвал ли си наркотици, какво мислиш за тях?
защо има бездомни хора на улицата?
молив или химикалка? :д
какво мислиш за лбгт хората?

GuardianAngel
02-03-2015, 19:24
какво става след като умрем?
-ми нищо, то само тялото умира,после душата според развитието си ,се преражда на подходящо място и условия за да научи и преживее това,което иска и от което има нужда,живота е безкраен
слушаш ли силно музика?
-да
имаш ли книжка, караш ли кола?
-не нямам книжка,все го отлагам тоя момент...много съм разсеян..и да карам кола ми идва голяма отгворност,предпочитам да ходя пеша,ама най-вероятно до тая пролет ще изкарам курса
пробвал ли си наркотици, какво мислиш за тях?
-павкал съм трева 2-3 пъти, не ме кефи,чувствам се по добре без тях
защо има бездомни хора на улицата?
-мога да ти дам няколко отговора и всичките ще са логични...но смятам да мина пас
молив или химикалка? :д
-молив
какво мислиш за лбгт хората?
-приемам ги,всеки има право на свободен избор стига да не ми го навира в лицето,разбира се това,че приемаш нещо като част от живота неозначава задължително,че трябва и да го харесваш

pandabear
02-03-2015, 22:31
искам снимка.
*може и на лично*

d-r.Zob
02-03-2015, 22:47
Кой е най-големият срам, който си брал?
Изкарвал ли си тежка болест?
Мнението ти за ваксините?
Мнението ти за имигрантите?
Какво е чалга?

GuardianAngel
02-04-2015, 07:41
Кой е най-големият срам, който си брал?
-май беше в 7 клас,когато с роза в ръка влезнах в чуждата класна стая и казах на най-красивото момиче,че го харесвам...тя си глътна езика,а аз потъвах в земята от срам :Д ,понеже 35 човека ни гледаха,кои се хилеше ,кои коментираше,кои животински звуци издаваше,а и незнаех какво си мисли тя за мен...исках просто всичко да свърши,а краката ми почти се бяха вцепенили.Поне от тогава нямам проблеми да казвам нещата право в очите когато ги чувствам.
Изкарвал ли си тежка болест?
-да,когато съм бил на годинка и половина лепвам пневмония ,двете ми тъпанчета се възпаляват и се пукат,било е цяло чудо че съм оцелял и то без остатъчни последствия,нямам много спомени,освен този че двама ковачи ми блъскат в главата и целият свят несъществува за теб.Това е било най-тежкото мисля.
Мнението ти за ваксините?
-Негативно е,по добре си изградиш здрав имунитет с по-естествени средства(плодове,ядки,мед,в итамини,спорт),отколкото временен,за които плащаш и дето никои незнае дали в него има някви антитела или го карат на плацебо ефект.Всяка година те сами си пускат вирусите и после ''хоп ,ето ви ваксинка ,айде ся дайте някое левче да сте здравички ,приятен ден ще се видим догодина по същото време''
-Специално тук в България ,хората го правят от безизходица....но отивайки там те зарязват всичко ценно за тях тук...и там пак просто оцеляват,малцина са на точното място и в правилното време за да постигнат по-значителен успех.А тези,които се местят просто така,за да започнат нов живот..забравят,че където и да идат ''взимат себе си със себе си''
Всеки си има избор все пак.
Какво е чалга?
-това е лесният начин на мислене в България

Blab
02-04-2015, 09:21
Дефинирай "успех";
От философия интересуваш ли се? На кои схващания/течения/автори симпатизираш?
А от религии? (прочетох за митологиите, но да попитам) Как обосноваваш за себе си раждането и съществуването им до днес?
Харесах отговора ти за живот, докато си смислен/докато изпълниш "задачите" си, и моята нагласа е същата. Как човекк разбира за какво е тук на земята? Всеки ли е дошъл с "мисия", и ако не - има ли (не)нужни хора и други - по-специални?
Мнение за геноцида?

GuardianAngel
02-04-2015, 10:17
Дефинирай "успех";
-Успех не е постижение,той е тихо вътрешно усещане което те кара да се чувстваш добре
От философия интересуваш ли се? На кои схващания/течения/автори симпатизираш?
-едно време да и то главно от древните гръцки философи,бяха ми интересни,но после осъзнах че аз сам си учител и ще е най-добре да си създам собствена философия за живота
А от религии?(прочетох за митологиите, но да попитам)
-някои от тях са интересни и са интерпретация на истински събития,но не съм и фен и не съм религиозен
Да накараш някой да избере нещо и после да го оставиш да си мисли, че той сам е направил този избор, е най-великото управление и подчинение!!!
Как обосноваваш за себе си раждането и съществуването им до днес?
-религията е създадена за да задоволи ума хората и те да незадават повече въпроси за останалият свят...посветените и осъзнатите са създали религията за да живеят на гърба на другите...които вярват,че религията дава отговор на всичко..
Защо съществуват още..
-защото хората са доволни от лъжите които им се казват...и ако спрат да бъдат доволни алтернативата е да осъзнаят,че целият им живот е бил лъжа...човешкото его неможе да си позволи да е било лъгано цял живот и това самопризнание почти не се случва...пък и бройката е на страната на вярващите...затва че всико е наред..искаме да бъдем лъгани...хората сами си го правят.
Харесах отговора ти за живот, докато си смислен/докато изпълниш "задачите" си, и моята нагласа е същата.
Как човекк разбира за какво е тук на земята?
-еми то е вътрешно усещане,като срещнеш нещо за теб(било то човек,качество,професия,ня ва мисъл,налгаса и прочие)
ти просто го усещаш и разбираш на момента без да се замисляш,то е мигновенна реакция.Когато опознаеш себе си и разберш кои си ,тогава разбираш и мисията си.
Всеки ли е дошъл с "мисия", и ако не - има ли (не)нужни хора и други - по-специални?
-всеки има интереси да е тук,напредналите и по осъзнати души имат мисия,нетолкова напредналите и не толкова осъзнати имат много уроци.Да специални хора има,и когато те се докоснат един до друг(по какъвто и да е начин) те имат чувството за свързаност с другия,все едно го познат от другаде..не ги е страх от него и го приемат,отношенията между такива хора са си някак естествени и истински.
Мнение за геноцида?
-върха на човешката глупост и егоизъм,имаше една хубава мисъл
''Когато силата на любовта надвие любовта към силата, тогава светът ще познае мира.''

Очаквам въпроси до довечера,после смятам да ставам от стола.Да се търсят нови кандидати ;]

Dagichka
02-04-2015, 10:42
много хубави отговори даваш, изненадах се, че в тоя форум има и такива свестни/мислещи/чувстващи хора :д

с каква мисъл се събуди днес?
как ти влияе мрачното време навън?
кой континент/държава искаш да обиколиш и защо?

LadyDi
02-04-2015, 10:55
-Специално тук в България ,хората го правят от безизходица....но отивайки там те зарязват всичко ценно за тях тук...и там пак просто оцеляват,малцина са на точното място и в правилното време за да постигнат по-значителен успех.А тези,които се местят просто така,за да започнат нов живот..забравят,че където и да идат ''взимат себе си със себе си''
Всеки си има избор все пак.
Не знам авторът как точно е искал да си зададе въпроса, но Имигранти са хората, които идват в България от чужда страна, а не българите, които отиват в чужбина - те са Емигранти.
Та, в тоя ред на мисли, дай сега мнение за Имигрантите :) Какво, според теб, може да накара един чужденец да избере да се пресели тук?

GuardianAngel
02-04-2015, 10:59
с каква мисъл се събуди днес?
-че днес ще ми се случи нещо хубаво(освен това,че нямам 39 градуса температура днес :D)
как ти влияе мрачното време навън?
-роден съм през зимата,чувствам се като у дома си при такова време,а когато и настроението ми е такова ...просто се чувствам добре в кожата си навън като е мрачно
кой континент/държава искаш да обиколиш и защо?
-Атлантида :D ,добре де сега серионзо ,обичам планината и спокоиствието затова може би Австрия,Швейцария,Нова Зеландия(чувал съм красотата на природата е събрана там,на това малко местенце)

GuardianAngel
02-04-2015, 11:13
Не знам авторът как точно е искал да си зададе въпроса, но Имигранти са хората, които идват в България от чужда страна, а не българите, които отиват в чужбина - те са Емигранти.
-и аз тва се чудех :Д,защото има значение спрямо коя държава,но мисля че питаше за българите които напускат
Та, в тоя ред на мисли, дай сега мнение за Имигрантите Какво, според теб, може да накара един чужденец да избере да се пресели тук?
-ако намери човек,които да обича ми се струва добра причина,също ако има повече възможности може да търси спокойстиве в живота си,а България има прекрасни кътчета където можеш да го намериш и разбира се накрая остават политически причини като тези ,които идват от Сирия в момента

LadyDi
02-04-2015, 11:26
накрая остават политически причини като тези ,които идват от Сирия в момента
тези, които идват от Сирия в момента не са имигранти, а бежанци... :)
но тва е една друга тема, а пък за нея не ми се задават въпроси

//извинявам се, ако се повторя, но не съм прочела съвсем цялата тема... ако си отговарял на някой въпрос, просто кажи да си търся отговора нагоре :)
Какво считаш за най-голямото си постижение до момента?
За какво най-много си благодарен в живота?
Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искал да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитал?
Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то?
Какво цениш най-много у приятелите си? Какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел?

GuardianAngel
02-04-2015, 12:23
извинявам се, ако се повторя, но не съм прочела съвсем цялата тема... ако си отговарял на някой въпрос, просто кажи да си търся отговора нагоре
- не няма проблеми ще ти отговоря на всичките
Какво считаш за най-голямото си постижение до момента?
-работата ми върху себе си в продължение на дълги години,това ми помогна да разбера кой съм,от къде идвам и къде отивам,разбирайки себе си ,успях да разбера хората и света по-добре,материалните неща не ги смятам за постижения те са просто необходимото зло докато постигаш вътрешно щастие
За какво най-много си благодарен в живота?
-че живота някак си се грижи за мен..през повечето време,всичко просто ми се случва като на магия...благодарен съм на живота,че ми дава шанс,а именно, че от към материална страна,имам всичко необходимо(без да имам нищо в огромен излишък)което може да ме направим щастлив в материалният ми живот,и така имам спокойната възможност да работя и открия вътрешното си щастие и да го споделя,с който сметна за добре
-Нетрябва да си правим шеги с нивото на развиетие на другите хора.
Ако си по напреднал и си по-задълбочен нетрябва да забравяш,че си бил/или си можел да бъдеш на мястото на този които не е.
А ако си по-повърностен да разберш,че света все още е цял и го има благодарение на тези,които неможеш да разбереш и по скоро би отрекъл.
Всеки сам избира къде да бъде и какво да бъде,но трябва да уважаваш избора на другия и да не му пречиш да бъде себе си.
Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искал да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитал?
-с удоволствие ще ти отговоря на този въпрос.
Бих поискал да се срещна със сродната си душа и бих я попитал -Тук и сега ,би ли извървяла пътя с мен докрая ? ;]

Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то?
-да мога само с присъствието си,да карам хората отново да се докостнат до истнската си същност,която ще махне страховте,в които живеят и ще ги върне към любовта
Какво цениш най-много у приятелите си?
-тотална искреност и честност
Какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел?
-това да ме ЧУВСТВА като приятел,а не да се насилва да ми е такъв,да ЧУВСТВАМ, че това което аз бих направилза него,той също да е готов да направи за мен,да ме приема такъв, каквъто съм и поне донякъде да ме разбира

TheDevilInMe
02-04-2015, 12:27
http://youtu.be/RBumgq5yVrA
какво мислиш за песента :)

LadyDi
02-04-2015, 12:38
Бих поискал да се срещна със сродната си душа
:cool:

интересно...

GuardianAngel
02-04-2015, 12:39
http://youtu.be/RBumgq5yVrA
какво мислиш за песента :)

че е една голяма истина... ;]
чудна е песничката :Р

TheDevilInMe
02-04-2015, 12:52
имаш ли брат/сестра?
какво е любовта за теб?
вярваш ли в прераждането?
коя е най-добрата ти черта?

GuardianAngel
02-04-2015, 13:31
имаш ли брат/сестра?
-да имам по-голям брат
какво е любовта за теб?
-свобода,лекота...единствено то време в живота през което не си губя времето е докато обичам :Р,твоята песен я описва много добре,без излишни думи
вярваш ли в прераждането?
-да,вярвам ,че душата отива там където има нужда и за където е подготвена,дори може да не е на Земята
коя е най-добрата ти черта?
-искреност
да отразявам,най-съкровенните и хубави качества на хората,с които общувам и да им показвам колко всъщност прекрасни са сами те

d-r.Zob
02-04-2015, 14:02
Та, в тоя ред на мисли, дай сега мнение за Имигрантите :) Какво, според теб, може да накара един чужденец да избере да се пресели тук?
Правилно съм го задал. Но понеже Ангелът е от Пловдив майна, разбирам объркването му.

Говориш ли обикновено на майна, или само когато се лигавиш?
Кои са по-секси - медицинските сестри или началните учителки?

LadyDi
02-04-2015, 14:13
Правилно съм го задал. Но понеже Ангелът е от Пловдив майна, разбирам объркването му.
Аз не съм казала, че си сбъркал ти :)

GuardianAngel
02-04-2015, 14:22
Говориш ли обикновено на майна, или само когато се лигавиш?
-само когато се лигавя,и то с близки приятели
Кои са по-секси - медицинските сестри или началните учителки?
-мед.сестрите :Д

pandabear
02-04-2015, 18:13
какво мислиш за хомосексуалните?
имаш ли познати/приятели, които са с такава ориентация?
какво имаш под леглото?
кое е по-силно любовта или омразата?
опиши как би изглеждало точното момиче за теб и какви качества трябва да притежава
какво значи "да си различен"?
различен ли си?
колекционирал ли си някога нещо? какво?
състави списък от 5 точки, в които да присъстват неща, които задължително искаш да направиш до края на живота си
ще ми направиш ли оригами панда?
пушиш ли?

tireheb
02-04-2015, 18:17
воъбще същесвтуваш ли?

anonymous708973
02-04-2015, 18:27
Но понеже Ангелът е от Пловдив майна, разбирам объркването му.

:lol: :lol: :lol:
Ах, лъжа ли е??

Моят въпрос: Общувал ли си отблизко с различна националност, с какви впечатления си останал и препокрива ли се с общоприетите клишета за нея? (В категория "отблизо" не попада "имах колега от *** по еразъм, бяхме да пием 3 пъти и го питах пиян на мотика дали българките не са най-красивите жени.)

GuardianAngel
02-04-2015, 19:23
воъбще същесвтуваш ли?
-да,предполагам :Д

GuardianAngel
02-04-2015, 19:27
Общувал ли си отблизко с различна националност, с какви впечатления си останал и препокрива ли се с общоприетите клишета за нея?
-да с един от Италия ,беше ми пациент за около 2 седмици,говорехме на английски,ама си беше такъв нежничък и мрънкащ,постоянно повтаряше,че ние българите сме луди :Д ,вика ''Тука никои не се оплаква,всички си стойте и си траете,и приемате този абсурд в държавата ви за напълно нормален'',всяко второ изречение свързано за нас му беше ''Оу май год'' :D :D

pandabear
02-04-2015, 20:21
ама защо ми пропусна въпросите?

GuardianAngel
02-04-2015, 20:33
какво мислиш за хомосексуалните?
-приемам ги ,всеки има право на свободен избор,стига да не си завират пристрастията в лицето ми,дори бих общувал свободно с тях
имаш ли познати/приятели, които са с такава ориентация?
-ми не,не се сещам,но и те са си нормални хора ,защо не ?
какво имаш под леглото?
-дяволски тризъбец :Д,сега сеиозно ,ако трябва да съм честен специално погледнах за да ти отговоря,защото напълно съм изключил :Д имам кутии с обувки,палатка с постелки
кое е по-силно любовта или омразата?
-Любовта е нормалното състояние на човек,омразата е изкуствена - има я докато егото ти я храни.От омраза можеш да се излекуваш ,от любовта не :Д
опиши как би изглеждало точното момиче за теб и какви качества трябва да притежава
-охх ,еми нямам някакъв точно определен образ в главата,важното е като я видя наживо да я чувствам като за мен ,да има чар,които само мене да си ме разтапя.Относно качествата - искрена,честна,борбена,да ме Чувства и да ме приема.
Да ме обича,не само заради мен самият,а заради това, в което самата тя се превръща когато е с мен.
какво значи "да си различен"?
-да се лишиш от нещо,от което другите немогат и въпреки това да успяваш,там където те се провалят въпреки ,че имат това ,от което ти си се лишил
различен ли си?
-предполагам да,повечето хора винаги са ме гледали малко накриво и с неразбиране заради това,което съм :Д,но по скоро съм неразбран от тях,не съм различен
колекционирал ли си някога нещо?
-да
какво?
манга,билетчета от градския(имах около 500 ,но много ми хвърчаха от портмонето и един ден реших,че е дошъл сетният им час :Д)
състави списък от 5 точки, в които да присъстват неща, които задължително искаш да направиш до края на живота си
-да успея,някой слънчев ден с майка ми да си говорим на един език без някои задължително да вика :Д
-да успея,всичко което съм научил в живота си да го приложа на 100 процента
-да срещна сродната си душа и споделя живота си с нея
-да я направя най-щастливото същество
петото ,ще го измислим заедно с нея :Р
ще ми направиш ли оригами панда?
-да бих ти направил,защо не,тъкмо и аз ще науча нещо ново да правя :Д
пушиш ли?
-не,кинти за отрови нямам

GuardianAngel
02-04-2015, 20:54
ама защо ми пропусна въпросите?

Не съм, просто небяха толкова лесни и ми трябваше повече време ,затва си ги оставих за най-накрая :Р

pandabear
02-04-2015, 21:21
какво ти е мнението за фейсбук?
имаш ли? колко си активен там? в какво се изразява активността ти?
как ти е фамилията? ^__^
играеш ли candy crush? много е дразнеща, нали?
каза, че имаш палатка под леглото. кога за последно си ходил на къмпинг? кое ти е любимото място за къмпинг?
тренираш ли?
какво е първото нещо, което правиш като се събудиш сутрин?
харесваш ли смс-ите?
пазиш ли си стари смс-и?
/а четеш ли си ги понякога
/а хронологии в скайп?
какъв ти е почерка?
кой е най-важният физичен закон?
коя е най-хубавата част от женското тяло според теб?
без какво не може мъжът?
а жената?
размерът има ли значение?
за или против секса за една нощ?
умееш ли да танцуваш?

GuardianAngel
02-04-2015, 22:36
какво ти е мнението за фейсбук?
-замисълът му е хубав ,само че хората го използват за клюкарник и самореклама,вместо да си свършат работа
имаш ли?
-имам
колко си активен там?
-толкова,колкото да отговоря на съощенията на приятели ми
в какво се изразява активността ти?
-само да си пиша с приятели,като съм махнал опцията да следя профилите на всички
как ти е фамилията? ^__^
- ^^
играеш ли candy crush?
-неиграя игри във ФБ
много е дразнеща, нали?
-да
каза, че имаш палатка под леглото. кога за последно си ходил на къмпинг?кое ти е любимото място за къмпинг?
-беше преди няколко годин,бяхме на палатки с брат ми на морето,нямам любимо място все още
тренираш ли?
-малко ;]
какво е първото нещо, което правиш като се събудиш сутрин?
-поглеждам през прозореца навън,за да видя какво е положението :Д
харесваш ли смс-ите?
-да
пазиш ли си стари смс-и?
-да,но само от хора,за които съм значел/знача нещо,но ги трия през период от време
/а четеш ли си ги понякога
-да,случва се
/а хронологии в скайп?
-не съм обвързван с такива неща,всичко което искам да помня и да запазя е в мен
какъв ти е почерка?
-ужасен,лекциите на студентите ,които учат медицински специалности се диктуват със скороста на светлината :Д и ти правят почерка леш...мога да пиша и красиво ако се напъна,учил съм и технически щрифт,ама ми коства усилия :Д
кой е най-важният физичен закон?
-енергия нито се губи,нито се създава от нищо,а само се преобразува, превръща се от един вид в друг
коя е най-хубавата част от женското тяло според теб?
-очите,устните
без какво не може мъжът?
-без това да може и да вярва напълно
а жената?
-без неговата любов
размерът има ли значение?
-ми незнам,ако е достатъчен не ,ако е недостатъчен най-вероятно да :Р
за или против секса за една нощ?
-против,безмислен и безцелен ми е
умееш ли да танцуваш?
-не,но никога не ме е спирало,когато съм в настроение :Д

GuardianAngel
02-05-2015, 07:18
Последни въпроси,ако има пишете.Ако няма,давайте предложения за друг да сяда.

galaxy29
02-05-2015, 08:11
какво мислиш за този цитат: http://prikachi.com/images/106/7898106W.jpg
защо все развяваш тея снимчици с цитатчета и пръстите ти на тях, комплекси относно пръстоветте ли си имаш или си мислиш, че чрез развяването на цитати, ще промениш мнението на хората, мислещи те за тъпа -.-

galaxy29
02-05-2015, 08:16
за да те успокоя, хубаво ти изглеждат пръстите, само грозен лак, тоз червения беше доста приятенен, а относно другото.. ами май не мога да кажа хубава дума ;/

LadyDi
02-05-2015, 08:31
шшштттт...

heartshapedbox
02-05-2015, 08:31
Аз имам желание за стола, ако ме искате, че ми е мноого скучно ;д

galaxy29
02-05-2015, 08:33
аз те искам

Ivaaaaa
02-05-2015, 09:34
дрън-дрън, неграмотна съм, дрън-дрън

ахах, съншайн, обуздай девиантното ти хиперактивно поведение и фалангите, затвори си мандибулата, защото само неприятности би ти докарала, ако в реала си такова същество. не ми се иска да ти направя това удоволствие като си призная, но преди ме дразнеше, сега единственото, което пораждаш у мен е усмивка. лошо за теб. щом толкова държиш, ще ти обясня. книжката не иска да стои разгъната, тъй като е дебеличка и затова се налага да я придърпвам. следващият път обещавам да си изрежа пръстите, за да не ти докарам още някое психическо разтройство.

granger
02-05-2015, 09:39
пръстоветте ?! KO?

Иначе heartshapedbox и аз те искам :lol:

galaxy29
02-05-2015, 10:25
:Д:Д
да, пръстоветте, иронично беше -.-

бокси, как се казваш?
как обичаш да те наричат, бокси харесва ли ти?
как си, ко правиш, ко става?
каква зодия си? (ако отговориш 'да го духат зодиите', ще е плюс) ;/
на каква възраст си?
мже ли снимка?
харесва ми мнението ти за наркотичките, но не четох всичко, ако искаш разкажи ко още (за тревата четох) си употребявала, ко употребяваш, с каква цел, как ти се е отразило/отразява (алкохола и цигарите също влизат)
шантавали си?
артъ ли си? ;/ ('не' отново е +)
имаш ли книжка, искаш ли, ако нямаш?
с какво се занимаваш, освен правенето на джунджурийки?

Ivaaaaa
02-05-2015, 10:29
каква ирония само ОО:
впечатлена съм. жалко, нямам познати психолози/психиатри ):
кефи ме как определяш кое е негативна и позитивна черта.

galaxy29
02-05-2015, 10:51
сетих се за още
какви игри играеш?
била ли си зад решетките? :д
секс правиш ли? как ти харесва? правила ли си секс с любов? а просто секс?
пипаш ли се (принципно и в момента)?
гледаш ли порно, какъв жанр, какво мислиш за онази тема в секса "порното и момчетата", не е ли тъпо, че само за мъжете питат, все едно само те гледат, а и като цяло за самата питанка там?
имаш ли си приятел?
интроверт или екстроверт си?
партита обичаш ли?
х-бокс?
разкажи за хармонията към, която се стремиш, някакъв съвет за другите като теб?
спорт?
расти ли имаш? ;/////
веганка си май или веге? ;/

galaxy29
02-05-2015, 11:03
каква ирония само ОО:
впечатлена съм. жалко, нямам познати психолози/психиатри ):
кефи ме как определяш кое е негативна и позитивна черта.
оф, иваааааааааааааа -.- да те психолозна на по кафе като толкова те кефи? тъкмо ще ми покажеш някое ново цитатче, да поразсъждаваме над сложното му послание и да преценим, дали става за увековечаване и за разгласяване..

Ivaaaaa
02-05-2015, 11:13
ам, галакси, аз по кафета не ходя, сори ): , но съм се нахъсала за словесен шит. само си изпии хапчетата и започваме (((:

та, въпросите ми:
иронията и неграмотността синоними ли са, както твърди галакситу?
в какво вярваш? на какво се опираш в трудни моменти? кое е най-реалното нещо в живота ти?
смяташ ли, че любовта /романтичната, похотливата и тн/ може да продължи цял живот и само към едно човече?
има ли сродни души? открила ли си своята?
щастлива ли си? ако не, защо? ако да, какво те прави щастлива?
имаш ли домашен любимец? а искаш ли да имаш, ако нямаш? какво?
думата, която те описва...?
чувала ли си за оле ейнар бьорндален, мамка му? :Д

galaxy29
02-05-2015, 11:14
бокси, гласуваш ли? каква ти е позицията?
чалга културата, що е то?
искаш ли дечица?
държала ли си се некоректно с хора, които уважаваш? какво правиш, след като осъзнаеш, че си направила такава глупост?
ко слушаш?
караоке?
какъв е гласът ти?
кое те радва?

galaxy29
02-05-2015, 11:24
ива, не го твърдя, не ми слагай думи фостата :д
защо пък не на кафе, аз ще те заведа на такова мрачно, хелоуинско, в твой стил :oops:

Ivaaaaa
02-05-2015, 11:38
да, ти не го твърдиш, но се подразбира. не се прави, че не схвана. а ако наистина не си - тъжно.
по кафета не ходя, защото обикновено тези места се посещават от безмозъчни утайки. в момента, в който някой ми каже 'аре на кафе', ме губи за компания. бих се съгласила да отидем да гледаме нюансите. тъмна зала, бдсм сцени... само си вземи успокоителните, защото вероятно ще те дразня, пък и филмът допълнително ще те подстрекае към физическа саморазправа, а пък аз съм слаботелесничка и няма да издържа да ме биеш. ):

galaxy29
02-05-2015, 11:50
а гледащите нюансите, не са ли безмозъчни утайки ;/ предубедена съм, ама айде, бих го изгледала за да си потвърдя мнението ^^
иначе и аз съм слабичка, е не съм анорекси като теб де, ама нес е притеснявай и на бой не налитам

Ivaaaaa
02-05-2015, 11:54
не ме вълнува какви са гледащите нюансите. любопитно ми е дали ще заложат на любовната /бозава/ част или на секс сцените. освен това джейми дорнан е тера мно секси.
анорекси е най-милото обръщение, което можеше да измислиш. миси ^^

galaxy29
02-05-2015, 11:58
окей, кога ще ходим? и тип съфорумничката пердето ли ще си облечена и нагримирина, да знам да пия едно-две, за да преглъна срама, че съм с човек с черно червило и обличащ се така :д

heartshapedbox
02-05-2015, 12:09
:Д:Д
да, пръстоветте, иронично беше -.-

бокси, как се казваш?
-Мария.
как обичаш да те наричат, бокси харесва ли ти?
-Както ти е на душата, нямам претенции. Мими ми казват главно иначе. :)
как си, ко правиш, ко става?
-Бича айляк, хаха. На работа съм всъщност, но е спокойно.
каква зодия си? (ако отговориш 'да го духат зодиите', ще е плюс) ;/
-Дева. Чак да до духат не, обаче не съм кой знае колко информирана по зодиакалните истории и следователно не си вадя изводи за хората на база зодия.
на каква възраст си?
-21.
мже ли снимка?
-Не обичам да си поствам снимки насам-натам, ако искаш ще ти пратя на лични. :)
харесва ми мнението ти за наркотичките, но не четох всичко, ако искаш разкажи ко още (за тревата четох) си употребявала, ко употребяваш, с каква цел, как ти се е отразило/отразява (алкохола и цигарите също влизат)
-Алкохол и цигари не употребявам, наркотици също. Преди пиех, но никога не съм била кой знае какъв фен на алкохола, чувствам се лошо на другата сутрин, а и самото 'пиянство' не ми е приятно, не се забавлявам, не ми е вкусно. Губи ми се причината да го правя. Мноого рядко се случва да изпия чаша вино. Цигари пушех от 14-15 годишна (тъпо хлапе), от около 3 месеца ги спрях, защото усетих, че пуша по навик, а не от желание. Еднократно съм пробвала амфети и кока, не са за мен такива неща, нищо позитивно не видях и не мисля да повтарям. Имам интерес да пробвам гъби и салвия, но не му е дошло времето още. Иначе пуша коз, кога рядко, кога по-често, но взех решение и него да намаля драстично.
Наркотиците според мен, както и всичко останало, могат да имат и позитивен, и негативен ефект върху човек. Много по-лесно, следователно и по-често срещано е негативното влияние, защото хората нямат ясна цел защо, аджеба, ги гълтат/шмъркат/пушат/етц. тия неща, а просто им е интересно да се намажат като животнощи.
шантавали си?
-Всички сме шантави по свой си начин. :)
артъ ли си? ;/ ('не' отново е +)
-Артъ в смисъл на хипстърските 'моди' -не мисля. Обичам, ценя и се опитвам да създавам изкуство по един или друг начин иначе.
имаш ли книжка, искаш ли, ако нямаш?
-Нямам, май и не искам. Колата би ми била голям плюс като влюбен в пътуванията човек, но ме е страх да не смачкам някого ;д
с какво се занимаваш, освен правенето на джунджурийки?
-работя, гледам си домашния звяр, рисувам, готвя, медитирам, тренирам и правя йога, чета книжки..абе доста неща :д
^^

Ivaaaaa
02-05-2015, 12:10
окей, кога ще ходим? и тип съфорумничката пердето ли ще си облечена и нагримирина, да знам да пия едно-две, за да преглъна срама, че съм с човек с черно червило и обличащ се така :д

имаш лс

galaxy29
02-05-2015, 12:20
искам снимка, да :д
и какво работиш (джунджурийките или друго имаш предвид)?

heartshapedbox
02-05-2015, 12:56
сетих се за още
какви игри играеш?
-хаха, прозвуча ми като 'какви далавери въртиш'. :д Иначе компютърни игри не играя, с мъжО ни изпадна един плейстешън 1 преди някакво време и цъкаме на него чат-пат. Обичам настолни игри, но рядко играя. На карти и подобни не се кефя. Играе ми се на гоненица, криеница и подобни неща напоследък, би било забавно, нищо че съм остаряла за тях вече.
била ли си зад решетките? :д
-За щастие не. Нямам и повод да ходя там, де :д
секс правиш ли? как ти харесва? правила ли си секс с любов? а просто секс?
-Правя, да. Случвало се е да правя и просто секс, но съм го изключила от менюто, сега сексът е само с любов. Зависи от конкретната ситуация, но като цяло обичам да има разнообразие. Не ми се струва правилно човек да има една-две любими пози и цял живот само това да прави.
пипаш ли се (принципно и в момента)?
-Нямам нужда в момента, водя редовен и пълноценен сексуален живот. Когато нещата не стоят така, да.
гледаш ли порно, какъв жанр, какво мислиш за онази тема в секса "порното и момчетата", не е ли тъпо, че само за мъжете питат, все едно само те гледат, а и като цяло за самата питанка там?
-Рядко гледам, даже не си спомням кога за последно си пуснах. Не съм имала нужда просто.Иначе зависи от порното, има някои, които не само, че изглеждат прекалено инсценирани, а и са, хм, грозно заснети. Други пък са интересни откъм естетическа гледна точка и наистина изглеждат красиво, трети дори стават за взаимстване на идеи..има си порно и порно като цяло. Темата не съм я чела, но е нормално както мъжете, така и жените да гледат порно, нищо лошо няма.
имаш ли си приятел
-Имам си.
интроверт или екстроверт си?
-По-скоро клоня към интроверт, но като цяло смеска между двете.
партита обичаш ли?
-Напоследък не ми се ходи по партита, по-домошарската я карам. Обичам иначе, мисля в петък да се пусна на Марли дей.
х-бокс?
-Никога не съм цъкала, предполагам обаче, че е яко.
разкажи за хармонията към, която се стремиш, някакъв съвет за другите като теб?
- Стремя се към усъвършенстване във всеки аспект- искам чистота както в душата, така и в тялото и съзнанието си. Да съм щастлива, без това да е породено от материални придобивки, да изграждам силни връзки с хората, които считам за стойностни, да успявам не само да подобрявам себе си, а да давам каквото мога и на околните. Да съм добър човек.
спорт?
-Сноуборд карам, когато имам възможност. Тичам, правя упражнения вкъщи и ходя на йога/практикувам и у нас, макар че тези не спадат точно към спорта май :д
расти ли имаш? ;/////
-Да (дредове всъщност се казват) :)
веганка си май или веге? ;/
-Не мога да се нарека 100% веган, защото чат-пат хапвам нещо, съдържащо яйце/млечни. Рядко е, но се случва, а и не искам да си поставям някакви рамки. Иначе станаха доста години, от както не ям месо вече.
.

Deadlock
02-05-2015, 13:05
хей, разкажи за медитацията! ^^ какви техники използваш, колко често практикуваш, с каква цел го правиш, кога и защо започна, какви са ефектите, имаш ли някакви интересни преживявания по време на практика..? източници по темата, които харесваш?

galaxy29
02-05-2015, 13:09
и аз искам да знам за медитацията :д
и за осъзнатото сънуване, пробвала ли си, искаш ли да пробваш, техники някакви а-у?

galaxy29
02-05-2015, 13:11
детлок, ти медитираш ли, ще ми разкажеш ли на лично, моля

heartshapedbox
02-05-2015, 13:32
ам, галакси, аз по кафета не ходя, сори ): , но съм се нахъсала за словесен шит. само си изпии хапчетата и започваме (((:

-Моля само словесният шит да се излее някъде другаде, че губя въпросите между него и ще пропусна някой ;дд
та, въпросите ми:
иронията и неграмотността синоними ли са, както твърди галакситу?
-Не съм прочела, че да знам какво има предвид в конкретната ситуация, но така зададено просто като въпрос-не са.
в какво вярваш? на какво се опираш в трудни моменти? кое е най-реалното нещо в живота ти?
-Вярвам в себе си, в това, че хората са добри по природа. В някаква висша сила, било то Бог, енергия, майката-Природа или каквото си избереш, идеята е една и съща. Че любовта трябва да е движеща сила във всичко което правим.
В трудни моменти търся прегръдка и слушател в лицето на близък човек, някак когато си кажа каквото ме мъчи на глас,успявам да осмисля истински ситуацията.
Най-реалното в живота ми...интересен въпрос. Самата аз, предполагам, всичко останало е малко или много повлияно и дори изменено от това, което сме.

смяташ ли, че любовта /романтичната, похотливата и тн/ може да продължи цял живот и само към едно човече?

-Искрено се надявам.

има ли сродни души? открила ли си своята?
-Изразът 'сродни души' го разбирам по малко по-различен начин от 'половинка'. За мен това е някой, с когото вървите по един път и усещате някаква особена връзка по между си, обич дори, но не задължително в аспект на връзка и прочие. Не знам и аз как да го обясня по-разбораемо. В този смисъл да, намерила съм. Дали съм намерила подходящия спътник в живота само времето ще покаже.

щастлива ли си? ако не, защо? ако да, какво те прави щастлива?
-Като цяло съм щастлива, иначе и аз си имам щастливи и нещастни моменти, както всеки човек. Радват ме малките жестове и по-скоро емоциите, които те предизвикват в мен. Щастлива съм, когато и другите около мен са щастливи. Нещастна съм, когато виждам, че някой страда, когато виждам хора, които се саморазрушават по един или друг начин, когато положените от мен усилия не са били достатъчни, дори и да съм дала всичко от себе си. Нещастна съм, когато се поддам на негативни емоции и кажа/направя нещо, което всъщност не считам за правилно.

имаш ли домашен любимец? а искаш ли да имаш, ако нямаш? какво?
-Мноого, ама много наистина обичам животните. Имам си фретка и две рибки, надявам се в бъдеще да имам възможност да гледам куче и да си взема.

думата, която те описва...?
-Прекалено сложно е с една дума...'аз' и толкова. :д

чувала ли си за оле ейнар бьорндален, мамка му?
-Не, кой е той?

heartshapedbox
02-05-2015, 13:46
бокси, гласуваш ли? каква ти е позицията?
-Не гласувам, просто защото не мога да избера за кого. Не съм достатъчно информирана и стоя далече от политиката, не се бутам да вземам решения, в които не съм компетентна. Позицията ми обаче е, че трябва да се гласува, напук на това, което правя аз.

чалга културата, що е то?
-Неосъзнати хора, тръгнали по по-лесния път.

искаш ли дечица?
-О да. Не в момента де, не се чувствам готова за деца, но в бъдеще искам поне 2.

държала ли си се некоректно с хора, които уважаваш? какво правиш, след като осъзнаеш, че си направила такава глупост?
-Разбира се, всеки го е правил. Осмислям грешката си, вадя си изводи от ситуацията, преглъщам егото и се извинявам искрено.

ко слушаш?
- Почти всичко всъщност, не се ограничавам.

караоке?
-Не съм трагично зле, но и не пея като славейче чак. Иначе е забавно, обичам.

какъв е гласът ти?
-Не един човек ми е казвал, че гласът ми е като от детско филмче, хаха. Аз самата не мога да се чуя както трябва, че да определя.

кое те радва?
-Писах по-горе..

heartshapedbox
02-05-2015, 14:16
искам снимка, да :д
-Пратих ти.
и какво работиш (джунджурийките или друго имаш предвид)?
-В един магазин бачкам в момента, не е кой знае колко интересна или удоволетворяваща работа, но пък имам много свободно време, а и искам или не, трябват и парички..

skatew
02-05-2015, 15:09
Като по-малка чувствала ли си/мислела ли си си, че са ти 'сбъркали семейството'?
С ваще ли живееш?
Разбираш ли се с тях? Би ли определила връзката между вас като силна?
Смяташ ли, че ще се разбираш по-добре с тях ако не живеете на едно място?
По-горе спомена, че си по-скоро интровертен човек. Как си представяш един силно интровертен човек?
Ами един силно екстровертен?
Допускаш ли, че това, което каза за интровертността е породено от твои 'опити' в последните месеци да се попромениш като човек?
Логичен или интуитивен човек си?
Опиши се с 3 думи?
Как си представяш живота ти след 5 години? 10?
Мислиш ли, че си добра в това да забелязваш недостатъците на хората около теб? Казваш ли им ги? Добра или лоша черта е това?
Представям си те много жестикулираща докато си говориш с някой, ти как си се представяш :Д
Мислиш ли, че до някаква степен се самоопределяш като личност, чрез комуникацията ти с хората/било то и във форума/.
Интересно ми е как изживяваш ти медитацията? От моя опит досега и от това, което съм си говорел с приятели, които също медитират всеки усеща, изживява много различни неща.

Blab
02-05-2015, 16:01
рисуваш, нали така?
по-скоро експресии, твои собствени (невъобразени) усещания? или пък подхождащ по-концептуално - с план, идея и (едва ли не) стъпки за реализирането на проекта?
емоционалността/чувствата ти объркват/дразнят ли те на моменти?
какъв тип пространства предпочиташ да обитаваш - проявления на творческия хаос или подчинени на строг ред/правила/норми (твоите собствени)?
каква беше мотивацията ти да започнеш здравословно хранене?
а медитативна практика? йогата каква функция има в живота днес - в твоя и този на другите?
как мислиш, обсебваща (по друг начин - крайно посветена) ли си в любовта? играеш ли майнд геймс с партньорите си? или обратното?
какво искаш да направиш/ДОстигнеш (като точка и/ли себесъстояние) в този живот?
вярваш ли, всъщност, в прераждането?
интерес към психологията? психоанализата? юнг?:Д
тълкуваш ли си сънищата? всъщност - сънуваш ли?
кое е скритата ти или не толкова скритата ти сила? как боравиш с нея?
какви хора харесваш? а какви - не?
какви са приятелите ти? каква е функцията ти в животите им? а тяхната в твоя?
звучиш ми доста зряла, приятелят ти по-възрастен ли е от теб?
разкажи за пътя ти от ника до аватара?:Д

//харесваш ми. многопластова си))

GuardianAngel
02-05-2015, 18:14
и аз искам да знам за медитацията :д
и за осъзнатото сънуване, пробвала ли си, искаш ли да пробваш, техники някакви а-у?

Галакси,такива въпроси на лично,те не са за пред всички.
За жалост техника няма,това не се дава на всеки да го преживее ;[

Dagichka
02-05-2015, 19:50
има техники, аз 2-3 пъти бях пробвала, но в момента в който аха-да-стане се стресвах и будех

въпросчета утре ще задам, казвала съм неведнъж, че кутийката ми е една от любимките тук ;3

GuardianAngel
02-05-2015, 20:08
има техники, аз 2-3 пъти бях пробвала, но в момента в който аха-да-стане се стресвах и будех

въпросчета утре ще задам, казвала съм неведнъж, че кутийката ми е една от любимките тук ;3

Има техники ? За пъври път чувам подобно нещо,пиши ми на ЛС. А колкото до стресването,ако съм разбрал ,че само за секунда да те хване страх или подобно чувство и всичко приключва.

skatew
02-05-2015, 20:34
Има техники ? За пъври път чувам подобно нещо,пиши ми на ЛС. А колкото до стресването,ако съм разбрал ,че само за секунда да те хване страх или подобно чувство и всичко приключва.

това е преди да си стигнал до самото сънуване, да. Това е може би и най-трудното за преодоляване, поне на мен ми беше. има си 'техники' и не е трудно ако си постоянен :Д