View Full Version : На горещия стол е... Electra
Дейба, верно е датското!
И Латето не е кафе, а джуркоч!
Предлагам ти да не ме мислиш толкова и да прекратим физзарядките!
Иначе боркани с мет са теп!
А 3 не щеш ли?
С колко си са ябила?-едноцифрено, четно число, няма да конкретизирам за всеки случай :Д
С'а обвързана ли си?- За щастие или не- не!
Като дойда по София, ще идем ли по курви?-разбира се :*
К'во учиш? - португалска филология
А какво работиш?-мърчандайзер
Яко ли ти е?-абе, тегаво е , остава ми по-малко време за мъже, ама се преживява :Д
От къде си родом?-Благоевград
Къде те кефи повече?- В София, развратът е повече и е по-яко хаха
/
SpiritInBlack
02-05-2014, 19:59
Защо искаше да седнеш на стола ?
Кво мислиш за съквартирантката си ? Пич, пиче или пичка е ? Пее ли под душа ?
Виждам си обвързана от много време , а често се оплакваш от проблемната връзка. Защо продължава толкова дълго ?
Смяташ ли се за лека ? А за умна ?
Ко стана на бала ти ?
Защо искаше да седнеш на стола ? -щото не ми се учи за изпит и няма какво да правя
Кво мислиш за съквартирантката си ? Пич, пиче или пичка е ? Пее ли под душа ?-обожавам я,пичка е , пее навсякъде ,но не и под душа
Виждам си обвързана от много време , а често се оплакваш от проблемната връзка. Защо продължава толкова дълго ?-приключих я преди известно време, просто не мога да си сменя подписа
Смяташ ли се за лека ? А за умна ?-не се смятам за лека, умна- абе, има потенциал у мен , ама е недоразвит хаах
/
shmatarok
02-05-2014, 20:02
Защо португалска филология?
Обичаш ли да пътуваш?
Кое е любимото ти място в България? А кое би искала да посетиш?
Какво мислиш за лъжата?
А за изневярата? Изневерявала ли си? Изневерявали ли са ти?
Би ли имала връзка с по-малък от теб? Каква разлика в години би приела за нормална?
Закъсняваш, пристигаш навреме или подраняваш? Какво мислиш за хората, които непрекъснато закъсняват? :Д
за щастие е!
к'во обичаш да пиеш?
А да пееш?
секс за една нощ?
чалга?
SpiritInBlack
02-05-2014, 20:05
Ходили ли сте на караоке ?
Защо избра СУ ?
Харесва ли ти Студенски ?
Каква е разликата между мърчандайзър и промоутър ?
Ако трябва да мислиш като 14 годишно момиче , как би отговорила на въпроса " каква е илайза душку " , фен на поредицата.
Ако отговориш правилно на последното , ще има финансов бонус
спиритинблек очевидно иска да те чОка, ще му дадеш ли? :D
anonymous708973
02-05-2014, 20:13
Каква е разликата между мърчандайзър и промоутър ?
Че каква е приликата?
Блъди, в какво точно се изразява работата ти?
Харесва ли ти това, което учиш? Перспективи виждаш ли?
Последната книга, която прочете?
psychopath
02-05-2014, 20:14
Какво е последното хубаво нещо, което ти се случи?
Какво ти прави впечатление в хората (по-подробно + разбивка по полове)?
6? Нагоре или надолу? :D
Кой ти е любимия футболист?
Какво би направила/пробвала, което не си до момента?
Кефи ли те бухала ? ;д
Кои са ти отрицателните страни?
А положителните?
С какво смяташ, че си интересна на хората?
Какво искаш да промениш в себе си?
Yes or not? : )
Защо португалска филология? -леля ми живее в Португалия, харесва ми страната, нещо нестандартно е и ми харесва специалността , често казано
Обичаш ли да пътуваш? - обожавам да пътувам...
Кое е любимото ти място в България? А кое би искала да посетиш?- Родопите, около Златоград, умирам за там. Искам да отида в двореца в Балчик .
Какво мислиш за лъжата? -не е готино да се лъже, но понякога се налага
А за изневярата? Изневерявала ли си? Изневерявали ли са ти? -същото като за лъжата, изневерявали са ми, изневерявала съм на бившия ми, защото не получавах секс прекалено дълго време, не бих го причинила на друг
Би ли имала връзка с по-малък от теб? Каква разлика в години би приела за нормална? - първото -не, второто до 12 години нагоре за мен е ок, повече ми идва малко в повече
Закъсняваш, пристигаш навреме или подраняваш? Какво мислиш за хората, които непрекъснато закъсняват? :Д-закъснявам, защото не мога да си преценявам времето, нито трафика и т.н., а за хората- разбирам ги , и аз съм така :д
/
за щастие е!-вероятно!
к'во обичаш да пиеш?-водка
А да пееш?-всичко.
секс за една нощ?-пробвано и одобрено!
чалга?-Алисия понякога, иначе по купони само
/
Ходили ли сте на караоке ?-в Благоевград съм ходила няколко пъти, в София-веднъж в Бедруум и беше яко
Защо избра СУ ?-щото ми харесва повече от УНСС
Харесва ли ти Студенски ?-странно, но да , има своя чар
Каква е разликата между мърчандайзър и промоутър ? - огромна?
Ако трябва да мислиш като 14 годишно момиче , как би отговорила на въпроса " каква е илайза душку " , фен на поредицата.-Фейт от Бъфи 8-)
Ако отговориш правилно на последното , ще има финансов бонус
бейб, шансовете клонят към минус безкрайност 8-)
/
Че каква е приликата?
Блъди, в какво точно се изразява работата ти? -подреждам дрехи, приемаме доставки и ги обработваме с етикети, закачалки , аларми, помагам в магазините и такива работи..
Харесва ли ти това, което учиш? Перспективи виждаш ли?-харесва ми и виждам ,да
Последната книга, която прочете?- ''Мъжете си падат по кучки'', но съм до половината, преди това не знам..
/
Какво е последното хубаво нещо, което ти се случи?-крадеш въпроси от мен, ама хайде ще ти отговоря 8-) купих си буркан течен шоколад и разбрах, че братовчедка ми и нейната група по пеене са одобрени за следващият кръг на Гласът на България
Какво ти прави впечатление в хората (по-подробно + разбивка по полове)? уф
за мъжете- първо впечатление-очи, усмивка, маниери, дали е кавалер поне дотам да задържи вратата или не, ръцете и телосложението, дали говори правилно или не /дали говори на диалект/, дали има по-плътен или по-груб глас.
за жените-нокти, коса , кожа, как е облечена , гласът, усмивката, обувките и чантата, цветовата комбинация
това за външният вид.
за характера е индивидуално, но като цяло дали е агресивен или спокоен, какви са хобитата му и как прекарва свободното си, а и не само, време.
6? Нагоре или надолу? :D - :Д
Кой ти е любимия футболист?- Нойер, Манджукич, Швайни
Какво би направила/пробвала, което не си до момента?-да скоча с бънджи, да си направя татус, такива неща
Кефи ли те бухала ? ;д-розичката повече, слабост ми стана направо :3
Кои са ти отрицателните страни?-мързелът, инатът, доверчивостта понякога, несигурността, импулсивността и това че понякога просто прекалявам с дразненето
А положителните?-това , че съм добричка /когато поискам/, отзивчива, търпелива и положителна :д
С какво смяташ, че си интересна на хората?-не мисля , че съм интересна на хората хаха
Какво искаш да промениш в себе си?-да съм по -уверена и по-самостоятелно да взимам решения...и да съм по-малко импулсивна, защото правя глупости по този начин
Yes or not? : )- yes! :-)
/
Ти си търпелива?!!?!?КОГА?
Ти си търпелива?!!?!?КОГА?
когато не съм с теб :*
hareswa li ti tozi set http://www.youtube.com/watch?v=Uu0Tgi_aWAA&feature=youtu.be
Частта, която чух, ми хареса, да.
Защо се регистрира тука?- вероятно от скука, беше преди 8 години, не си спомням..
:D
Иначе..
По какъв начин си представяш бъдещето си?
Ще си съгласна ли бъдещия ти приятел да е агресивен?
А спокоен?
Способна ли си да задушаваш момчето, защото го обичаш прекалено много?
Опиши границата, в която започва ревността ти, на какво искаш да се базира и всъщност на какво се базира?
А сдържала ли си се/би ли се сдържала да не му казваш, когато го ревнуваш?
Защо хората ревнуват?
Способна ли си да водиш връзка от разстояние?
Какви са твоите маниери?
Някога помисляла ли си за самоубийство?
Защо някои хора го правят и какви са те, като характер?
В България ли искаш да си останеш?
По какъв начин се обличаш?
Защо вселената е безкрайна?
Можеш ли да се обясняваш в любов?
Можеш ли да шиеш?
А да плетеш?
Родителите ти(или прародителите ти) от село ли са?
Глуповата ли си на моменти?
Най-голямата ти грешка?
Защо ни я каза/защо не ни я каза?
Съпричастна ли си към добрите дела?
Би ли помогнала на някого(по-малък от теб), рискувайки живота си?
А би ли се жертвала за някого, ако имаш гаранция, че той ще оживее?
Мислиш ли, че заради факта, че младото поколение е свикнало да има всичко, правителството няма да се справи с протестите, които младите ще наложат?
Пушиш ли?
Пиеш ли?
Любима марка дрехи?
:)
Иначе..
По какъв начин си представяш бъдещето си?-1 или 2 деца, кариера, съпруг, апартамент, пиано барове в съботните вечери и кафе с приятелки в неделя...нещо такова бих искала..
Ще си съгласна ли бъдещия ти приятел да е агресивен?-ако е само на моменти и не е спрямо мен-да
А спокоен?-не! по-луд и по-енергичен, спокойните са скучни.
Способна ли си да задушаваш момчето, защото го обичаш прекалено много?-способна-сигурно, но не бих го допуснала, защото няма нормален мъж, който да търпи да бъде задушаван
Опиши границата, в която започва ревността ти, на какво искаш да се базира и всъщност на какво се базира?-зависи от тръпката към човека, но ако си падам повече по него и разговор би ме подлудил понякога...искам да няма ревност, не обичам да ревнувам и да ме ревнуват. Базира се на това колко ми показва, че държи на мен и дали е спечелил доверието ми или не.
А сдържала ли си се/би ли се сдържала да не му казваш, когато го ревнуваш?-не
Защо хората ревнуват?-защото си нямат доверие?
Способна ли си да водиш връзка от разстояние?-връзката от разстояние е измислена от хора, на които не може да им върже на живо, така че-не
Какви са твоите маниери?-нормални предполагам, не знам какво да отговоря точно..
Някога помисляла ли си за самоубийство?-гълтала съм хапчета дори..но оживях хаахх, като цяло на тоя акъл в момента не бих го помислила/направила, но карах тежък пубертет и така
Защо някои хора го правят и какви са те, като характер?-слаби, мислещи че няма друг изход, че няма как да се справят с проблемите си и че е по-лесно да избягат от тях
В България ли искаш да си останеш?-да.
По какъв начин се обличаш?-зимата-пуловери , сака, ризки , дънки , ботуши, ако е за по-специално излизане,поли, блузки разни...като цяло по-елегантно отколкото спортно май..
Защо вселената е безкрайна?-защото и глупостта на хората е безкрайна!
Можеш ли да се обясняваш в любов?-повече от харесвам те или обичам те-не. Трудно ми е да си изразявам чувствата в думи.
Можеш ли да шиеш?-чорапи -да, друго-трудно, но да кажем-да
А да плетеш?-не..
Родителите ти(или прародителите ти) от село ли са?-майка ми е от малко градче в източна Бг , биологичният ми баща си е от Благоевград, бабите и дядовците са от села и са се преселили към градове, да.
Глуповата ли си на моменти?-често говоря без да мисля и така излиза, да
Най-голямата ти грешка?-отговорих нагоре
Защо ни я каза/защо не ни я каза?-защото не се срамувам от грешките си, приемам ги като опит
Съпричастна ли си към добрите дела?-винаги
Би ли помогнала на някого(по-малък от теб), рискувайки живота си?-да, и на по-малък, и на по-голям..
А би ли се жертвала за някого, ако имаш гаранция, че той ще оживее?-единственият човек за когото бих дала живота си е сестра ми, но да-бих.
Мислиш ли, че заради факта, че младото поколение е свикнало да има всичко, правителството няма да се справи с протестите, които младите ще наложат?- младото поколение не е свикнало да има всичко, а правителството-жалки подобия на управляващи, ламтящи за пари..няма да се махнат от там скоро
Пушиш ли?-да
Пиеш ли?-да
Любима марка дрехи?-нямам, важното е да ми е удобно, да ми отива, да е на достъпни цени, такива неща
мерси за въпросите
/
Способна ли си да водиш връзка от разстояние?-връзката от разстояние е измислена от хора, на които не може да им върже на живо, така че-не
Имах в предвид да си с някого, с когото си имала връзка наживо, но ти или той трябва да заминете за някъде.
Защо вселената е безкрайна?-защото и глупостта на хората е безкрайна!
В това нямаше смисъл.
Първо ще коментирам второто-един цитат на Алберт Айнщайн /гугъл хим нау/ гласи, че ''Две неща са безкрайни-Вселената и глупостта на хората, за първото не съм сигурен''
Та имаше смисъл, просто ти не го разбираш, но това е отделно.
За връзките, не бих могла да поддържам такава връзка, щото искам да имам физически контакт с човека до мен , не само емоционален.
Най-сетне некъв смислен на столчето. Алелуя.
Кво представлява тая твойта специалност ?
В главната сграда ли е ?
/няколко изречения, ако ти се занимава/
Най-сетне некъв смислен на столчето. Алелуя.- Звучи мило, казано от теб. Благодаря ;д
Кво представлява тая твойта специалност ? - ами учим португалски, много португалски хаха
учим и други неща ,де-задължително този семестър имах фонетика-изговаряне на различни думи предимно
и другото е избираеми, но от 3-те избираеми, които имах сега нито едно няма да ми трябва за в бъдеще, но поне е някакъв опит, понаучих малко глупости по латински, различни неща за езиковите групи и се ограмотих относно правопис и пунктуация..яка ми е специалността и е поносимо трудно, не като ония с йероглифите и т.н., с това никога не бих се оправила...
В главната сграда ли е ?-не ,в стопански факултет , 3-и блок, между 4-и км и Плиска хаах
/няколко изречения, ако ти се занимава/
/
glamorous_girl7
02-06-2014, 16:54
Здравейте и аз искам да се включа. Аз съм студентка 1 курс в ИУ-Варна, спец. ИТ като цяло ми харесва в Икономическия и студентския живот във Варна като изключим гадната висша математика, но и от нея се отървах взех си изпита колкото и невъзможно да звучи. Не, че искам да се хваля, но с пълно 6:00 си взех изпита по Информатика. :) Дано в летния семестър вече започнем да учим по яки предмети и вече да са за бизнеса и кариерата. Желая много успех на всички студенти! :)
valdesbg
02-06-2014, 16:56
Новачката... вземи първо чети, разбери за кво иде реч в темата, и после пиши... имаш много ентусиазъм без нещо в което да го вложиш. Тук се задават въпроси към конкретен потребител и после той или тя отговарят.
Ти май нещо се обърка,а?
Това не е дневника.
''Две неща са безкрайни-Вселената и глупостта на хората, за първото не съм сигурен''
Знам го. Но аз не съм те питал кое е второто безкрайно нещо освен вселената, а защо вселената е безкрайна. Както и да е. :)
Какво е за теб животът?
Вярваш ли в призраци/духове?
Мислиш ли, че Бог съществува?
Мислиш ли че Бог е едно от многото съществително, употребявани с еднакво значение?
От какво те е страх?
Какво би направила, ако човекът, който най-много мразиш ти поиска прошка?
Писала ли си някога писмо до момче?
Когато станеш родител ще подръжаваш ли на своите относно отношението им към децата?
Какво ти е липсвало, когато си била малка?
Защо жените не искат да се преборят с егото си?
Защо жените винаги искат да са прави?
Защо жените могат да вдигнат скандал, ако мъжа е по-информиран от тях и знае повече?
Защо жените могат да се подразнят за незначителни глупости?
Колко най-добри приятеля имаш?
Идеалист ли си?
Какъв трябва според теб да е идеалния ЧОВЕК?
Имаш ли голямо самочувствие?
Имаш ли търпението?
Имала ли си несподелени любови?
Би ли се борила за момче?
А другите жени?
Защо пушиш и пиеш?
Спортуваш ли?
Държиш ли винаги, какъвто и да е случая на думата си?
Нахална ли си?
Какво е за теб животът?-пътешествие, изпълнено с приключения
Вярваш ли в призраци/духове?-понякога
Мислиш ли, че Бог съществува?-да
Мислиш ли че Бог е едно от многото съществително, употребявани с еднакво значение?-ами не, Бог си е Бог с каквото и име да го наречеш
От какво те е страх?-от Господ, от тъмното, от това да остана сама, от клоуни, насекоми, имам фобия към тесни пространства, паяци, това да ми пипат лицето хаах
Какво би направила, ако човекът, който най-много мразиш ти поиска прошка?-бих простила. Да простиш на враговете си особено е много дълбоко, поне за мен
Писала ли си някога писмо до момче?-да, даже е от форума:) пишехме си по едно време ,после спряхме...имала съм и пенфренд-поляк.
Когато станеш родител ще подръжаваш ли на своите относно отношението им към децата?-в никакъв случаи. Искам да разрешавам на децата си всичко , защото на мен ми бяха забранявани прекалено много неща, които сякаш напук ходех и ги правех зад гърба им..
Какво ти е липсвало, когато си била малка?-истинското семейство и нормалното детство
Защо жените не искат да се преборят с егото си?-не ти разбирам въпроса изцяло
Защо жените винаги искат да са прави?-защото жените сме винаги прави, независимо от нищо. Всичко ,което се каже след нашите думи е грешно , не си ли го разбрал досега? хаах
Защо жените могат да вдигнат скандал, ако мъжа е по-информиран от тях и знае повече?-жените вдигаме скандали и затова защо небето е синьо , а Земята се върти, просто ни е в природата...или поне на част от нас хах
Защо жените могат да се подразнят за незначителни глупости?-не всички жени са така, но не може да сложиш масата и вилицата да отдясно на чинията, примерно 8-)
Колко най-добри приятеля имаш?-4-5
Идеалист ли си?-не
Какъв трябва според теб да е идеалния ЧОВЕК?-няма идеални хора, всеки си е уникален сам по себе си
Имаш ли голямо самочувствие?-в умерени дози, не съм затворена, не се имам и за кой знае какво
Имаш ли търпението?-самтаймс
Имала ли си несподелени любови?-доста, но една остави трайна следа
Би ли се борила за момче?-чак да се боря....случвало се е да заплашвам някоя с шамари заради момче ,но слава Богу ,девойката имаше благоразумието да се дръпне хах
А другите жени?-някои - да, някои -не
Защо пушиш и пиеш?-пуша, защото ми харесва мириса на тютюна, усещането и просто моите си 7 минути ''в рая'' хах
пия ,защото ..другите пият...честно казано, почти никакъв алкохол /освен бейлис и водка/ не пия ,защото ми е голям кеф. Единствените пъти когато пия ,защото ми става яко е в дискотека/бар
Спортуваш ли?-не, мързи ме и нямам време, но ми се иска да ходя на фитнес..може би скоро ще си направя ''гифт карта'' за фитнеса ;д
Държиш ли винаги, какъвто и да е случая на думата си?-не, понякога се отмятам
Нахална ли си?-никога, знам кога е момента да се дръпна и го правя винаги
/
Звучи мило, казано от теб. Благодаря ;д
няма за кво, ама кво имаш предвид
излиза, че не винаги съм мил
всяко знание е ценност, недей така
що в Благоевград е толко чисто ? (мамка ви)
защо не учиш в Благоевград ?
какво ще ми кажеш за образованието там ?
абе не могат ли да изправят малко магистралата София/Благоевград ?
няма за кво, ама кво имаш предвид
излиза, че не винаги съм мил-прекалено си скандален на моменти , затова може би хах
всяко знание е ценност, недей така
що в Благоевград е толко чисто ? (мамка ви) -щото сме граждани и хвърляме боклука в контейнерите, не през терасите :P
защо не учиш в Благоевград ?- исках да видя свят , както се казва и да съм без мама и тати до мен,..а и се роди сестра ми и у нас стана тясно..
какво ще ми кажеш за образованието там ?-абе има база някаква, ама просто масово са диви селяни с никаква обща култура , затова го избягвам въпросното ЮЗУ, а за АУБ-много добре, ама много пари да имат мама и тати, иначе трудно
абе не могат ли да изправят малко магистралата София/Благоевград ?-не , така е по -готина и нестандартна
За АУБ да допълня, албанците на сапун
/
SHPAIdURmeN
02-06-2014, 23:13
За кой път сядаш на стола :?
За кой път сядаш на стола :?
за втори, мисля, и не смятам, че е проблем.
Разкажи най-забавната ни случа на нас двете.
Защо пискаш като видиш дори най-малката бубичка?
Кои са ти любимите потребители тук,освен мен разбира се :lol:
Разкажи най-забавната ни случа на нас двете.-
Най-забавната не знам, но когато бяхме в Шотс и ни се изредиха всички да ни черпят, а ние си тръгнахме най-безцеремонно беше яко ;д
Защо пискаш като видиш дори най-малката бубичка?-шодто са гадни и ме е страх
Кои са ти любимите потребители тук,освен мен разбира се :lol:-тук ще има леко пристрастие на моменти, ама...disappointeddreamer,psychopath, chacho, darktemplar, wednesday666, XTREMEFREERIDE, Със сигурност има и още , ама на прима виста, толкоз
/
psychopath
02-07-2014, 14:29
С какво студентите в Благоевград са по-диви селяни от тези в Студентски град? :D
На едно ниво са, просто за мен София е по-добрия вариант с по-голяма възможност за развитие.
едит:и единственото място,където има специалността , която исках и която уча .
DisappointedDreamer
02-07-2014, 15:08
Ивеее!
Как е 280? 8-)
Да се е счупвал досега? Ако не се приготви за кофти истории :Д
Много странно е да ти задавам въпроси, защото на характер отговаряш досущ като мен, но!
Любима книга? Защо?
Любим герой от книга/филм?
Какво те мотивира в живота?
Къде намираш вдъхновение?
Занимаваш ли се с артистични дейности?
Португалския труден ли е? А, готини ли са португалците? :Д
В Х и М карат ли ви да учите шведски 8-) //т'ва в кръга на шегата, разбира се.
Шоколад или топка питка с масло, кашкавал, подправки и чесън?
Ивеее!- Маги :*
Как е 280? 8-) - чудно, всеки ден научавам по нещо ново там
Да се е счупвал досега? Ако не се приготви за кофти истории :Д - ами веднъж се развали и почна да тече бензин и имаше опасност да избухне, веднъж 294 се запали, докато гонех влака...забавно си е 8-)
Много странно е да ти задавам въпроси, защото на характер отговаряш досущ като мен, но! - сладурка :3
Любима книга? Защо? -може би 'Майстора и Маргарита', една чудна бърканица, подправена с чувства , любов и фантазия...просто ми харесва страшно; друго любимо е нещата на Буковски, който стана твърде комерсиален напоследък, но пак си ми харесва
Любим герой от книга/филм? - оф, доста мислих по този въпрос, ама конкретно любим герой май нямам..по-скоро се сещам за целия филм отколкото за конкретен персонаж.
Какво те мотивира в живота? - надеждата , че някой ден ще успея и усилията,които полагам сега, няма да са напразни
Къде намираш вдъхновение? - в спокойствието, когато съм спокойна се вдъхновявам и ми идва музата за всичко, а пък , за да съм спокойна- чистя ! :д
Занимаваш ли се с артистични дейности? - по-рано-да, сега-не, вече не съм толкова артистична , въпреки че понякога рисувам за удоволствие
Португалския труден ли е? А, готини ли са португалците? :Д - португалците са смотани като цяло, а португалският-е, труден е, но не колкото китайски или датски, шведски да речем :д
В Х и М карат ли ви да учите шведски 8-) //т'ва в кръга на шегата, разбира се. -хаха, в интерес на истината, повечето, които работят там /независимо дали са касиери или мениджъри/ нямат представа откъде произлиза марката или какво стои зад абревиатурата Х и М
Шоколад или топка питка с масло, кашкавал, подправки и чесън?-питка, която ми се дояде сега :/ много си лоша ! :*
/
DisappointedDreamer
02-07-2014, 15:34
Хах, знаех си, че ще избереш хлебеца. 8-) 'Щото и аз съм същата.
До автобусите - и аз честичко с 280 си пътувам, та затова питах. Доста често се случват произшествия. Ама не е като в 69, 'дето шофьорите са серийни убийци на жени през 90-те, а миналото лято шофьорът почина на волана, докато се спускал към Дървеница.
Много кеф със софийския градски транспорт :Д
Как е в Студентски град? Посетихте ли клуб 365?
Спрайт или кола?
Какво ти харесва в София?
А какво не ти харесва?
Най-големият урок, който си научила през последните години?
Имаш ли мото?
Как да се преборим с мързела? 8-)
Хах, знаех си, че ще избереш хлебеца. 8-) 'Щото и аз съм същата. -хаха знаех си, че има нещо подвеждащо във въпроса ти ;д
До автобусите - и аз честичко с 280 си пътувам, та затова питах. Доста често се случват произшествия. Ама не е като в 69, 'дето шофьорите са серийни убийци на жени през 90-те, а миналото лято шофьорът почина на волана, докато се спускал към Дървеница. -Разби ме...със сигурност няма да се качвам там хаха
Много кеф със софийския градски транспорт :Д - Абсолютно! А опашките за карти са такива прекрасни, човек с кеф да седи по 2-3 часа там.
Как е в Студентски град? Посетихте ли клуб 365? -Студентски не е лош, не излизаме много напоследък, ама ще го поправим това. 365 не е ли на центъра? 35 е в Студентски, ама не е нещо специално, та да ходим там. Интериора е готин, персонала-не.
Спрайт или кола?- Спрайт с бяло вино, кола-така си. 8-)
Какво ти харесва в София?- Многото хора, които НЕ ме познават, които не ме коментират и т.н., възможностите, това че всеки ден мога да хвана автобуса/метрото и да отида на непознато място и да научавам нови неща, социализирането, готините места , в които са вложени не само пари, но и идеи и креативност..В Благоевград всичко е ясно, новите кафета и ресторанти са същите като старите и всичко е ужасно скучно. Соца се връща в малко по-модернизиран вид общо взето.
А какво не ти харесва?-това , че пътувам до центъра, колкото до Благоевград, трафика, боклука , кучетата, високите цени.
Най-големият урок, който си научила през последните години?- Да внимавам на кого се доверявам, да не се отказвам и предавам пред нищо и да си довършвам започнатото
Имаш ли мото?- не, ама има едно нещо , за което се сещам по 152165 пъти на ден ''fall down seven times, stand up eight'', което си ми е личен малък мотивиращ девиз. Даже обмислям да го направя на татус в скоро време.. или поне някаква сходна версия
Как да се преборим с мързела? 8-) - е , за това животно лек няма....в момента се опитвам да се преборя и да седна да уча за изпит, но просто е по-силно от мен....ти май си му намерила цаката де, сподели тайната, моля те!
/
anonymous708973
02-07-2014, 22:40
А, айде сега подробно да ми кажеш кое му харесваш на Буковски. :)
Защото пише достъпно и директно. Пише за нещата в прав текст и не му пука като цяло. В това, което съм чела , има нещо забавно,смешно, лудо, тъжно, весело. Някакъв микс от настроения в различните книги/глави от книги/поеми.
Честно казано, никога не съм си задавала въпроса защо ми харесва даден автор. Примерно обожавам Стивън Кинг и Агата Кристи, ама поради каква причина...харесват ми историите, които са заплетени в книгите им, харесва ми стила на писане. Не е прекалено висок, нито на ниво чиклит роман.
Същото е и с Буковски, това,което написах малко си го изсмуках от пръстите, но по-конкретно не мога да ти отговоря, съжалявам
anonymous708973
02-07-2014, 23:24
Ах, Агата Кристи!! Много любима, много! Всъщност не съм чела криминални романи на други автори, за да направя съпоставка, но просто я обожавам. И не знам защо, което е странно, защото на останалите автори, които са ми останали в съзнанието (Халед Хосейни, например), веднага мога да ти кажа защо.
DisappointedDreamer
02-08-2014, 07:11
Проблемът на Буковски, според мен, идва от фактът, че не знам дали пише нещата, които пише, защото наистина трябва или просто защото това е, което читателите искат да чуят. Има огромна разлика. Ако е второто - губи се абсолютно цялата магия.
anonymous708973
02-08-2014, 08:29
Тоест, дали зад целия непукизъм и "правя, квот си искам" не се крие именно обратното?
Е, факт е, че това е причината книгите му да се продават. Нито имат основна идея, нито имат художествена стойност, така че предполагам, че вулгарният език е това, което ги прави...ъъ, стойностни. *запецна ми думата на устата* А, дано поне това не е поза. Ама доколкото знам, това, което описва, си е неговият живот - поне отчасти.
DisappointedDreamer
02-08-2014, 09:12
Ама доколкото знам, това, което описва, си е неговият живот - поне отчасти.
Няма значение.
Важното в случая е начинът, по който той описва неговия живот или иначе казано - начинът, по който поднася историята. Една и съща случка/човек/спомен, независимо колко брутален или мил, може да се опише поднесе по-много различни начини.
защо приятелките ти превърнаха твоя стол в чат стая ?
криминални.. майкъл конъли чела ли си ?
а нелсън демил ?
защо приятелките ти превърнаха твоя стол в чат стая ?-а,де..
криминални.. майкъл конъли чела ли си ? -не
а нелсън демил ?- ''Дъщерята на генерала''
/
даштрериата на генерала я има като.... книга ?!?!??! в БГ ?
http://chitanka.info/book/2304-dyshterjata-na-generala
....
edit:принципно погледнах, има я и в Хеликон, 4,90, но не е в наличност. Аз лично съм я взимала от библиотека.
тва издание ше да е от преди да си се родила
тва издание ше да е от преди да си се родила
е, хайде сега ,детайли :lol:
Кой мъж (спортист , актьор , whateva) би искала да .....
Кой мъж (спортист , актьор , whateva) би искала да .....
Ian Somerholder, Camille Lacourt, Joseph Morgan, Chace Crawford, Ed Westwick, Adam Levine!, Manuel Neuer, Alexander Skarsgård, спирам до тук, че се размечтах хах :lol:
май няма смисъл да питам дали си гледала втората част на тор
за тва и не му се кефиш
Защо си такова бебе на моменти?!
Хареса ли ти Шерлок?
Има ли човек, с който си била много близка, а вече дори не се поздравявате?!
Защо си такова бебе на моменти?!-щото така
Хареса ли ти Шерлок?-горе-долу
Има ли човек, с който си била много близка, а вече дори не се поздравявате?!-да, дори не е един
т.к. желаещи да ми задават въпроси няма явно, кандидатствайте за стола, а довечера ще сложа някой
Fisherman
02-10-2014, 14:27
Защо си такова бебе на моменти?!
Хареса ли ти Шерлок?
Има ли човек, с който си била много близка, а вече дори не се поздравявате?!
вие не живеете ли в едно общежитие,за кво и задаваш въпроси онлайн?забрави ли сте как се говори ли какво
номинирам Fisherman за горещия масур щото има нужда да изпусне парата. После може да ми седне на оная работа, а при добро представяне и на стола.
Въпрос към bloodyF - Какво правиш в свободното си време ?
Някъде по-назад беше споменала, че би те интересувало и как потенциалният ти партньор прекарва своето - какво по-конкретно би ти се сторило интересно и какво - отблъскващо ?
Какви мъже предпочиташ - сериозни или по-безгрижни такива ? (трудно бих могъл по-малоумно да го формулирам, дано се разбира)
Дразнят ли те тесногръдите хора ?
Дразнят ли те хора, които вечно търсят да захванат някакъв спор / 'интелектуална' дискусия ?
Опиши ми перфектното общество.
Fisherman
02-10-2014, 14:57
може да те номинирам в устата
Номинирала съм се още преди вас :D
Fisherman
02-10-2014, 15:28
ела ми бе бухал
какво ше напраиш,ше ме замериш с дипломата за средно ли?
DisappointedDreamer
02-10-2014, 15:33
а, к'во, дипломата за висше автоматично те прави човек?
смешник.
XTREMEFREERIDE
02-10-2014, 15:40
отговаря ми се някво.
скука, деъм.
Въпрос към bloodyF - Какво правиш в свободното си време ? -цъкам на ужасно бъгавия ми лаптоп, играя на белот/сантасе, чистя, лакирам се, чета книги и гледам филми и сериали, разпускам с приятели, говоря по телефона, ходя на разходка, обичам да се разхождам в София, особено в центъра вечер е много красиво..
Някъде по-назад беше споменала, че би те интересувало и как потенциалният ти партньор прекарва своето - какво по-конкретно би ти се сторило интересно и какво - отблъскващо ? -прекалено много игри, социалният му живот да го прекарва пред лаптопа, да не чете книги, да не гледа филми и да няма приятели-това го намирам за отблъскващо; човек,който се поддържа, спортува, образова се по един или друг начин би ме впечатлил, отделно ходенето на театър и четенето на книги в днешно време ме впечатлява доста, човек с висока обща култура също би ми направил добро впечатление;
Какви мъже предпочиташ - сериозни или по-безгрижни такива ? (трудно бих могъл по-малоумно да го формулирам, дано се разбира)- хаах, разбрах те, ами някъде по средата е златното място за мен, не обичам мъже, на които за нищо не им пука, но и такива ,които са твърде сериозни не ми задържат вниманието за дълго време
Дразнят ли те тесногръдите хора ? -да, кой не го дразнят такива хора?!
Дразнят ли те хора, които вечно търсят да захванат някакъв спор / 'интелектуална' дискусия ? -Да. Имам един познат, който постоянно се старае да изпъкне, говорейки за нещо на уж високо интелектуално ниво, но в един момент просто не мога да издържа. Затова и вече го избягвам 8-)
Опиши ми перфектното общество. -Само средна класа, без твърде богати и без твърде бедни. Добри хора, отзивчиви, помагащи си един на друг, без болести, без бездомни животни, без домове за деца с дечица в тях, без убийства, без замърсяване, без трафик. Повече дръвчета и цветя, по-загрижени за Планетата хора, без политици, които крадат, с чудесна образователна и здравна система. Да се отделят повече пари за култура, да има по-висока минимална заплата, по-високи пенсии. Тоест няма как да се случи
Фишъра да спре с простотиите, плийз
trabi_bs
02-10-2014, 15:51
:lol:
аурис и грейнджър да се разберат за стола.
Deadlock
02-11-2014, 14:19
за аурис доста по-малко се знае, хайде той.
или xtremefreeride да ни заразява с ентусиазъм :Р
аз не ща на тоя стол, пък и грейнджърката е пич :cool:
xtremefreeride също
psychopath
02-11-2014, 15:08
ела ми бе бухал
Никога повече не наричай тази гноясала вагина "бухал" !!!
Бухалите са прекрасни <3
супер мафиотска структура
очаквам след Хърмаяни да дойдат Хари Рон па после той да пусне семейството си
слагайте,който си искате
я да сядаш, че ще те погледна лошо
Нека другите решат, на мен ми е все тая. Ако искат EXTREMEFREERIDE няма лошо, и на мен ми е интересна.
shmatarok
02-11-2014, 19:39
за аурис доста по-малко се знае, хайде той.
или xtremefreeride да ни заразява с ентусиазъм :Р
+1 :)
Fisherman
02-12-2014, 16:15
Никога повече не наричай тази гноясала вагина "бухал" !!!
Бухалите са прекрасни <3
млъквай цирозен
млъквай цирозен
голяма обида , еййй 'начи :lol:
btw имала съм предвид анонис, не аурис , ама карай, разбирайте си се :)
Аре Анонис ,ако иска, и без това е непознат много за мен.
Аре Анонис ,ако иска, и без това е непознат много за мен.
Сядай, няма проблем. Аз ще съм след няколко дни.
ще се избирате ли демократично или тоталитарно да посоча някого?
1.Как се казваш?
2.На колко години си?
3.От къде си?
4.Защо реши да се регистрираш във форума?
5.Коя зодия си?
6.Какво е за теб любовта?
7.Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
8.Колко пъти си се влюбвала?
9.Ревнива ли си?
10.Романтична ли си?
11.Имаш ли хоби?
12.От какво се страхуваш?
13.Мислиш ли, че Бог съществува?
14.Срамежлива ли си?
15.Какви са твоите цели в живота?
1.Как се казваш?Пламена
2.На колко години си?на цееели 19
3.От къде си?Сопот
4.Защо реши да се регистрираш във форума?Защото ми се стори забавен...не знам с какъв акъл съм стигнала до този извод,но имаше и забавни моменти
5.Коя зодия си?цар ЛЪВ
6.Какво е за теб любовта? Ох,банален въпрос...буря, тва е любовта, идва и те отнася. Не пита, не чака просто се появява.
7.Вярваш ли в любовта от пръв поглед?Не, от привличане до любов има разлика , колкото от тук до Луната и обратно
8.Колко пъти си се влюбвала?Веднъж и за съжаление не беше розовата приказка,която очаквах да е.
9.Ревнива ли си?В здравословни количества,но не го показвам.
10.Романтична ли си?Имам си своите моменти, романтична мога да бъда спрямо своя човек. Може би не "онази" романтика като по филмите, но я има.
11.Имаш ли хоби? Обожавам да пътувам. Мило и драго давам,само някой да ми каже дестинация и отпрашвам.Обичам да чета,но това не го смятам за хоби, а за нещо ,което ме изпълва и ми е полезно,а не е просто "за кеф".
12.От какво се страхуваш? От провала, един от най-големите ми страхове, колкото и нарцистично да е. Страх ме е да не загубя хората,които обичам, въпреки че един ден и това ще стане. Страх ме е и от тъмни, тесни пространства.
13.Мислиш ли, че Бог съществува?Бог като свръхестествената сила - не. Може би някакво мое си изкривено разбиране за Бог, тогава-да.
14.Срамежлива ли си?Странно или не , но съм много срамежлива,особено около нови хора. Притеснителна съм,нещо което се опитвам да скрия.Опитвам се да не си давам толкова зор, да се отпусна,но има моменти, в които спичам.Особено,ако трябва да говоря пред много хора :lol: тва ми е ад
15.Какви са твоите цели в живота?Преди исках да съм пример за останалите :lol: нарцис съм малко аз,явно. Сега просто искам да стана добър човек.
SonataArctica
02-13-2014, 11:37
Охо, Сопот. Любимо място там?
Спортуваш ли? Какво?
Къде учиш и каква специалност?
Как реши да почнеш да пишеш във форума?
Любим алкохол?
Какъв стил музика слушаш?
Борбена личност ли си?
Охо, Сопот. Любимо място там? Младежкия хълм,Манастира
Спортуваш ли? Какво?Спортувах- 5 години Баскетбол
Къде учиш и каква специалност? Софийски Университет - Международни отношения
Как реши да почнеш да пишеш във форума? На майтап,просто ми се стори забавно, в началото почти не пишех,само сеир гледах.
Любим алкохол? Не съм особено компетентна в тази сфера,но да кажем - червено вино
Какъв стил музика слушаш? Музикално прасе съм. Рядко слушам чалга,но и това се е случвало, обичам класиките от 80-90-те,комериално слушам също.Хип-хоп, РнБ ,общо взето музика да има.
Борбена личност ли си?Като се налага,предпочитам така да си направя нещата, че да не се налага да ми е трудно в последствие, че да вкарам борбеност в ситуацията. Не съм имала големи предизвикателства в живота си, за да кажа,че е било борба.
колко си висок
кажи ми пет NBA отбора /ама пълните им заглавия/
кой кой е най-великия баскетболист
колко си висок
колко си висок що се правиш на тъп,бе? 172 см
кажи ми пет NBA отбора /ама пълните им заглавия/ Маями Хийт, Лос Анджелис Лейкърс, Далас Маверикс,Бостън Селтикс,Чикаго Булс
кой кой е най-великия баскетболист Аз и Майкъл Джордън
колко си висока172 см бе
.
granger, благодаря ти много за отговорите! Съжалявам, ако са ти били много скучни въпросите. Оказа се, че сме една зодия. :D
1.Вярваш ли в извънземни, духове, като цяло в свръхестественото?
2.Ако имаше вълшебна пръчица, какво би направила?
2.Коя ти е любимата книга?
3.Хубаво ли е в Сопот?
4.Позитивен човек ли си?
5.Най-голямото ти разочарование е....?
6.Кое е най-щурото нещо което някога си правила?
7.Кои за теб са най-скъпите хора на света?
8.На кого разчиташ в трудни моменти?
9.Какво би те разчувствало най-много?
10.Изпитваш ли носталгия към миналото?
11.Кое е нещото, което цениш най-много у един човек и съответно кое нещото, което би те отблъснало?
12.Как си се представяш след 5 години?
13.Какво ти е необходимо за да се почувстваш специална?
14.Как се виждаш като родител?
15.Какво е за теб приятелството? И лесно ли се сприятеляваш с някой?
почва се с чикаго булззззз
granger, благодаря ти много за отговорите! Съжалявам, ако са ти били много скучни въпросите. Оказа се, че сме една зодия. :D
1.Вярваш ли в извънземни, духове, като цяло в свръхестественото?В тая огромна вселена, би следвало да има и други форми на живот , затова в извънземни - да , но в духове и свръхестествено - не
2.Ако имаше вълшебна пръчица, какво би направила? Бих искала да научавам всичко адски лесно, да знам много :lol: Не за хората, а от научна гледна точка :D странно е малко за обяснение.
2.Коя ти е любимата книга?"Граф Монте Кристо", "Зеленият път","Птиците умират сами"
3.Хубаво ли е в Сопот?За мен да
4.Позитивен човек ли си? Старая се да съм, въпреки ,че си имам и моите моменти на негативизъм
5.Най-голямото ти разочарование е....? Досега сякаш не съм имала голямо разочарование.Хора са ме разочаровали,но това е защото съм имала очаквания, а те разочароват.
6.Кое е най-щурото нещо което някога си правила?Май не съм правила щури неща...дейба скучната дето съм.Пътувала съм в други населени места, като малка без да кажа на нашите :lol:
7.Кои за теб са най-скъпите хора на света?Родителите ми, приятелите ми
8.На кого разчиташ в трудни моменти?На същите тези хора
9.Какво би те разчувствало най-много?Много неща могат да ме разчувстват, мил жест от приятел, неочаквано обаждане, кученце...като цяло много неща.Чувствителна съм
10.Изпитваш ли носталгия към миналото?Не,определено не изпитвам.
11.Кое е нещото, което цениш най-много у един човек и съответно кое нещото, което би те отблъснало?Най-много ценя искреността и интелигентността , би ме отблъснала глупостта, простотията
12.Как си се представяш след 5 години?Със стабилна професия, с човек до себе си, градящи общо бъдеще, със завършено образование, обградена от приятели и скъпи хора
13.Какво ти е необходимо за да се почувстваш специална? Специален човек
14.Как се виждаш като родител? Печена, представям си се като либерален родител,но в същото врем изискваща изключително много от децата си
15.Какво е за теб приятелството? И лесно ли се сприятеляваш с някой?Лесно правя контакти,но не се сприятелявам лесно.За мен приятелството е най-ценното нещо,което можеш да получиш и да дадеш на един човек.
Мерси за въпросите :)
почва се с чикаго булззззз
Ни ма радват!
Лел Граф Монте Кристо :3
Кво става грейнжър?
Как ти хрумна тоя никнейм?
Какво учиш?
А с какво искаш да се занимаваш?
А ако нямаш възможността да се занимаваш с това, което искаш, какво ще правиш?
На колко си?
А от къде се?
А сега къде живееш?
Това е засега, не съм чел предните въпроси, бб.
Лел Граф Монте Кристо :3
Кво става грейнжър?Уча за изпит ппц,уж
Как ти хрумна тоя никнейм?Ми, уж първо ми хареса като звучене, беше от някакъв изпълнител или музикант,ама после се сетих и за Хърмаяни и реших ,че това е моя ник :D
Какво учиш?Международни отношения в СУ
А с какво искаш да се занимаваш?С това,което уча в момента. Като цяло с политика,управление, международни организации
А ако нямаш възможността да се занимаваш с това, което искаш, какво ще правиш?Ще се занимавам с него и ще съм щастлива. Ще се радвам да съм в организация,която ще допринесе за благото на възможно най-много хора
На колко си? на 19
А от къде се?Сопот
А сега къде живееш?София
Това е засега, не съм чел предните въпроси, бб.
Мерсим :)
Абревиатура на по принцип
Оф...съкращение :D
питай някакви нормални въпроси поне :D
На вие ли се предполага,че трябва да ти говоря. Психически съм уморена - да. Имам изпит и няма да спя явно.
винаги можеш да го оставиш за септември а цяла нощ да пишеш във форума
Fisherman
02-13-2014, 22:14
Пламена дай да измислиме нещо неангажиращо а у
HollyGolightly
02-13-2014, 22:35
Каза защо си се регистритала, а какво успя да те задържи тук толкова време?
С кои потребители поддържаш връзка извън форума?
Кое в себе си цениш най-много? А кое би променила?
Като дете каква искаше да станеш?
Мислиш ли, че последната една година, откакто завърши, си се променила?
Къде би искала да живееш?
Мечатана дестинация за екскурзия?
Ако можеше да промениш нещо от миналото си, кое би било то?
Ако можеш да пътуваш назад в миналото, за да си припомниш събития от живота си, или напред в бъдещето, за да видиш какво ще се случи с теб, кое би избрала?
С какво би желала да бъдеш запомнена от приятелите си? А от идните поколения?
За сега толкоЗ :)
Пламена дай да измислиме нещо неангажиращо а у
Мерси, ш пропусна :)
Каза защо си се регистритала, а какво успя да те задържи тук толкова време?Хората може би, открих много интересни личности, дори успях да завържа много силно приятелство :)
С кои потребители поддържаш връзка извън форума?Ох, адски много са : BloodyF (my bestie :lol: ) Chacho, Wednesday666,ValdesBg, Psychopath,PinkPan7her, Umri,Smallville,DarkTemplar,Lisi4ety - тези ги познавам лично, иначе с Disappointeddreamer,marilyn,socareless,Кольо, Extreemefreeride,с Azoria също се запознах наскоро, Анархи го познавам,сигурна съм,че забравям някого, за което се извинявам много
Кое в себе си цениш най-много? А кое би променила?Бих променила нетърпеливостта си и прибързаността на моменти.Толерантна съм, може би това харесвам доста в себе си.
Като дете каква искаше да станеш? исках да работя за ФБР или ЦРУ :D
Мислиш ли, че последната една година, откакто завърши, си се променила?Изключително много
Къде би искала да живееш?определено искам да остана тук.Това си е моето място. Ако трябва да избирам другаде - Швейцария!!!
Мечатана дестинация за екскурзия?Мечтана дестинация - Южна Африка. Но на първо време искам отново един тур из Италия. Сърчицето ми остана там <3
Ако можеше да промениш нещо от миналото си, кое би било то?Често си го задавам този въпрос,има неща, за които съжалявам,но не бих променила,защото съм си извадила някаква поука от тях ...
Ако можеш да пътуваш назад в миналото, за да си припомниш събития от живота си, или напред в бъдещето, за да видиш какво ще се случи с теб, кое би избрала?Назад в миналото, не искам да знам бъдещето.Искам да е изненада.Обичам да съм подготвена за ситуациите, но това е нещо,което не искам да знам,защото може и да не ми хареса
С какво би желала да бъдеш запомнена от приятелите си? А от идните поколения?От приятелите си, ох,ами с това колко добър приятел съм била. А идните поколения ...надявам се да направя нещо по въпроса,че да ме запомнят. Да ги науча поне на едно нещичко.
За сега толкоЗ :)
Благодаря за въпросите :)
Малик трябва да е AnarchyBoy ? /звучи терористко/
Малик трябва да е AnarchyBoy ? /звучи терористко/
Маликолю трябваше да е,ама е бъгнал поста
Смяташ ли себе си за красива?
Как ще пропуснеш fisherman-а? Та той е лекар! ... Опа, зъболекар :D
Понякога казват, че преди да обикнеш някого трябва да се убедиш, в че социалното отношение той ти подхожда. Какво мислиш за това?
Как използваш думата “обич” ?
Смяташ ли, че онанизмът е замяна на интимна близост или полезно физическо разтоварване или вреден навик?
Къде в организмът според теб се намира “центърът”, реагиращ на флирт?
Ако вълшебник можеше да те превърне за един ден в някакво животно, кое би избрала да е то?
Смяташ ли себе си за красива?
Важното е да съм жива и здрава :lol: Да,до някаква степен,харесвам се.
XTREMEFREERIDE
02-14-2014, 08:52
Какво ти е мнението за св. валентин и хелоуийн?
Понякога казват, че преди да обикнеш някого трябва да се убедиш, в че социалното отношение той ти подхожда. Какво мислиш за това?Убедила съм се,че това не винаги е така.Понякога тъкмо противоположностите се привличат.
Как използваш думата “обич” ?Използвам я рядко, но като я използвам знам,че я чувствам.Не мога да ти опишакак я ползвам,то си идва отвътре.
Смяташ ли, че онанизмът е замяна на интимна близост или полезно физическо разтоварване или вреден навик?Не го смятам за вредно,по-скоро за разтоварване.
Къде в организмът според теб се намира “центърът”, реагиращ на флирт?В гащите :lol: Никаква идея иначе
Ако вълшебник можеше да те превърне за един ден в някакво животно, кое би избрала да е то?Орел,искам да летя!
Благодаря за въпросите
Violenza
02-14-2014, 08:56
Какво може да те вбеси най-бързо?
Оптимист, песимист или реалист си?
Какво ти е мнението за св. валентин и хелоуийн?
Оооооох. Свети Валентин-не е празник за мен,хората като се обичат го показват не само в един ден от годината,но нямам против останалите влюбени двойки, да си го празнуват.Нека щом им се иска. До някаква степен го свързвам с християнските мъченици и не ми става едно любовно и романтично :D
Хелоуин-не е български празник,но пък е забавно да си някой друг за 1 ден,супергерой или вещица :lol: Веднъж съм "празнувала" досега и не беше зле.Пък исмятам,че за дребосъците също е забавно.
Какво може да те вбеси най-бързо? Някой упорито да се опитва да ме убеди ,че е прав,при положение,че не е :lol: Някой да се държи с мен некоректно,грубо или арогантно без да съм го заслужила,тогава минавам на storm mode и чак аз не мога да се понасям :D
Оптимист, песимист или реалист си?Повече оптимист ,отколкото реалист и изключително рядко песимист.Опитвам се да гледам позитивно на нещата, да търся хубавото във всичко.Невинаги ми се получава,имам си моментите на спадове,но се старая да ги преодолявам бързо!
Някой упорито да се опитва да ме убеди ,че е прав,при положение,че не е.
А обмисляла ли си някога в такава ситуация, че отсрещния може да е на същото мнение за теб?
Какво ще направиш, ако след дълго убеждаване на двете страни в правотата им, накрая се окаже, че не ти си правата, а твоят събеседник? Ще си признаеш ли, че си сгрешила или ще продължаваш да се инатиш? А ще се засрамиш ли от това?
Каква музика слушаш?
Кой е любимият ти изпълнител/група?
Ревността признак ли е на любов според теб?
Поддаваш ли се лесно на провокации?
Възможно ли е да има толкова самодостатъчни за себе си хора, които никога да нямат нужда от постоянно чуждо присъствие в образа на един единствен човек?
Коя според теб е най-добрата ти черта и коя най-лошата?
Мислиш ли, че съществува секс без чувства?
И накрая...Ако имаш мастило само за три думи, кои щяха да са те?
A обмисляла ли си някога в такава ситуация, че отсрещния може да е на същото мнение за теб?Не влизам в излишни спорове,ако не съм 100% сигурна в правотата си , затова - неа шанс
Какво ще направиш, ако след дълго убеждаване на двете страни в правотата им, накрая се окаже, че не ти си правата, а твоят събеседник? Ще си признаеш ли, че си сгрешила или ще продължаваш да се инатиш? А ще се засрамиш ли от това?Ще си призная,ако се случи, няма смисъл да се правя на велика и да отричам фактите. Няма да се засрамя,а ще си взема поука например. В повечето случаи,когато споря с някого не целя да го засрамя, въпреки че има редки случаи.
Каква музика слушаш?Писах по-горе
Кой е любимият ти изпълнител/група?Хмм, Стинг, Аеросмит,AD/DC,Emeli Sande,Pink много са разнообразни, но да кажем,че бих платила , за да ги гледам точно тези.
Ревността признак ли е на любов според теб?Признак на несигурност може би, но да...човек който обича ревнува. Малко или много.
Поддаваш ли се лесно на провокации?Опитвам се да не се поддавам, но има ситуации, в които просто не издържам и избухвам
Възможно ли е да има толкова самодостатъчни за себе си хора, които никога да нямат нужда от постоянно чуждо присъствие в образа на един единствен човек?Едва ли, в един момент ,колкото и да си мислиш,че си самодостатъчен,нещо започва да ти липсва
Коя според теб е най-добрата ти черта и коя най-лошата?На това също отговорих
Мислиш ли, че съществува секс без чувства?Секса е свързан с чувства, задълже,но не винаги романтични :D Може да е свързано с похотливи чувства.
И накрая...Ако имаш мастило само за три думи, кои щяха да са те?Любов,семейство,приятел тво
SpiritInBlack
02-14-2014, 15:12
Харесва ли ти София ?
Какви ти бяха очакванията за студентския живот ? Сбъдват ли се ?
Изискваш ли много от хората или си айляк ?
Когати си харесваш момче , правиш ли първата стъпка или ти харесва да си пасивната страна ?
С какво си по-напред от колежките си ?
Можеш ли да пееш добре ? А да танцуваш ?
С колко момчета си правила секс ?
Харесва ли ти София ?Да,много ми допада
Какви ти бяха очакванията за студентския живот ? Сбъдват ли се ?Всъщност не съм се настройвала по някакъв начин, харесва ми , забавно е,сега след сесия трябва да се социализирам,че съм като някоя пенсионерка :lol:
Изискваш ли много от хората или си айляк ? В повечето случаи изисквам много,поради причината ,че когато аз правя нещо се влагам напълно,затова и очаквам същото отсреща...което е и голямата ми грешка :D
Когати си харесваш момче , правиш ли първата стъпка или ти харесва да си пасивната страна ? Много зависи от ситуацята,но съм правила първата крачка.
С какво си по-напред от колежките си ?Не се съревновавам с колежките си, не мога да определя с какво съм по-напред :lol:
Можеш ли да пееш добре ? А да танцуваш ? Пея като развален грамофон,за сметка на това танцувам много добре и много обичам да го правя
С колко момчета си правила секс ? С по-малко,отколкото предполагаш ;)
.
joannalof
02-14-2014, 17:37
granger много ме радваш :D нищо,че не ме знаеш,но отговорите ти толкова съвпадат с моето мнение,че се учудвам! :D
Падаш ли си по планински туризъм?
granger много ме радваш :D нищо,че не ме знаеш,но отговорите ти толкова съвпадат с моето мнение,че се учудвам! :D Хаха,ами радвам се
Падаш ли си по планински туризъм?
Да, много ми харесва,но не ми е е удавала скоро възможност.
първокурсни4ка от несофия във форум на трифон зарезан ?
Fisherman
02-14-2014, 17:46
Пламена аре бе
granger, нямаш си на представа и мен колко ме радваш с тези отговори, тъй като някои супер много се припокриват с моите виждания. :) Изглеждаш ми доста интересна личност. :)
1.Какво най-много цениш в хората (като качества)?
2.Как протича един твой ден (като изключим дните по време на сесия)?
3.Какво обичаш да си похапваш най-много?
4.Какво винаги си искала да направиш , но не ти е стигнала смелостта?
5,Какво те отегчава?
6.Място ,където би искала да отидеш при първа възможност?
7.Имаш ли брат или сестра? А искала ли си да имаш друго (примерно сестра, ако в момента имаш брат)?
8.Обичаш ли изненадите?
9.Би ли променила нещо във външния си вид, какво?
10.Имаш ли някакъв комплекс?
11.Обичаш ли животните?
12.Би ли простила изневяра?
13.Какво би избрала семейство или кариера?
14.Какво те натъжава?
15.Какви дрехи обичаш да носиш?
granger ми е любимата мацка в този форум, крайно време беше да я сложите на трона ;)
На кого си се метнала повече , на мама или тате ? И защо ?
granger, нямаш си на представа и мен колко ме радваш с тези отговори, тъй като някои супер много се припокриват с моите виждания. :) Изглеждаш ми доста интересна личност. :) Радвам се :)
1.Какво най-много цениш в хората (като качества)?Честността, прямостта,решителността
2.Как протича един твой ден (като изключим дните по време на сесия)?Ставам да кажем около 6и30, 7, за най-ранните лекции,душ, зъби,кафе,цигара, след това се обличам, слагам някакъв кит, за да не плаша хората по улицата,слагам си партакешите за лекции и заминавам към спирката. Там естествено има народ като за малка държава. Чакам 94 или 280 и според това дали бързам - хващам метро, ако не си седя в х'автобуса до университета. Карам лекции, след това се прибирам по същия ред,ако имам време излизам с приятели. Минавам да си напазарувам, за да преживея денонощието.След това релаксирам, може да се съберем с приятелите от блока за малко частно,скромно парти :lol: Като цяло не е особено интересен един мой делничен ден.
3.Какво обичаш да си похапваш най-много?МУСАКАААААААА
4.Какво винаги си искала да направиш , но не ти е стигнала смелостта?Да скоча с бънджи, може би не е толкова до смелост,ами до възможност, никога не съм нацелвала подходящ момент...но и това ще стане
5,Какво те отегчава?Хората, с които няма какво да си кажа. На мнение съм,че скуката е за хора без въображение, но когато пред теб стои човек,който няма какво да ти предложи...просто ми идва да се гръмна
6.Място ,където би искала да отидеш при първа възможност?Дубровник,Флоре нция,Претория...и куп други
7.Имаш ли брат или сестра? А искала ли си да имаш друго (примерно сестра, ако в момента имаш брат)?Нямам, като малка исках по-голям брат,ама по обясними причини нямаше как :lol:
8.Обичаш ли изненадите?Обичам да съм подготвена за ситуациите,в които попадам, но ако е от подходящия човек - да бих се израдвала
9.Би ли променила нещо във външния си вид, какво?Батееее,една идея по-големи цици няма да откажа,ама съм се примирила и с тези :lol:
10.Имаш ли някакъв комплекс?Не мисля.Преодолях "тийн-пуберо-комплексите"
11.Обичаш ли животните? Обожавам, винаги съм искала куче, но ще имам като порасна :lol: Папагали съм имала,много ги обичах зверчетата
12.Би ли простила изневяра?Не.
13.Какво би избрала семейство или кариера?На първо време кариера.
14.Какво те натъжава?Самотните възрастни хора, глупостта подплатена с наглост и безочие.Натъжавам се ,когато видя близките ми тъжни.
15.Какви дрехи обичаш да носиш?Такива,които подчертават природните ми дадености :lol: Най-вече да са удобни и да ми седят добре, пък...не съм фьешън гуру, не мога да кажа,че се интересувам от мода.
Благодаря за въпросите :)
granger ми е любимата мацка в този форум, крайно време беше да я сложите на трона ;) Хехе,поласкана съм
На кого си се метнала повече , на мама или тате ? И защо ?
Като малка на баща ми, по поведение и всичко, сега сякаш приличам повече на майка ми, усещам се, а и по нейни думи съм развила упоритостта в себе си. На моменти дори се изненадва от характера ми.Иначе външно съм одрала кожата на баща ми :D Само очите на майка ми.
Не играя белот.Питай Ивета.
питам само по веднъж
не мога да си наруша системата
какво мислиш за предстоящите избори
ще гласуваш ли
какво мислиш за джойнването на росен петров към бареков
питам само по веднъж
не мога да си наруша системата
какво мислиш за предстоящите изборипоредният фарс
ще гласуваш ливинаги гласувам
какво мислиш за джойнването на росен петров към барековПоредния жаден за власт, с уж "добри намерения".Противен ,долен и гнусен тандем.
,
Искаш ли да имаш деца? (а, само да предупредя, да не си помислиш нещо, просто ми е интересно, защото напоследък имам чувството, че всички на възраст 20-25г., които все още нямат деца не искат и да имат 8-) ) Дано не е прекалено лично.
Искаш ли да имаш деца? (а, само да предупредя, да не си помислиш нещо, просто ми е интересно, защото напоследък имам чувството, че всички на възраст 20-25г., които все още нямат деца не искат и да имат 8-) ) Дано не е прекалено лично.
Да, в бъдеще обаче. Все още ми е рано за челяд. Иначе много искам - 3 примерно,ако може момчета. Винаги съм си се представяла като "мъжка майка" не знам защо.
За нищо :). И аз благодаря за отговорите! С голям интерес ги прочетох. Пишеш много увлекателно. :)
1.Умееш ли да преценяваш хората?
2.Какво може да те накара да се усмихнеш?
3..Как биха те описали близките ти хора с три думи?
4.Море или планина-къде почиваш по добре?
5.Кое е първото нещо, което ти прави впечатление при среща с някого?
6.Какво е нещото, за което би се хвърлила в огъня без да се замислиш?
7.Кой ти е любимият емотикон тук във форума?
8.В кое време (историческо, епоха) би искала да живееш, ако можеше да се върнеш назад?
9.За какво си мислиш вечер, преди да заспиш?
10.А сутрин, след като се събудиш?
11.Ядосваш ли се често на хората? Показваш ли им го?
12.Какво мислиш за лицемерието?
13.Мислиш ли, че едно цвете може да направи пролет?
14.Кои са трите предмета, без които не можеш?
15.Ако можеше да бъдеш приказен герой то кой би бил той?
Също така благодаря ти и за отделеното време.
Да, в бъдеще обаче. Все още ми е рано за челяд. Иначе много искам - 3 примерно,ако може момчета. Винаги съм си се представяла като "мъжка майка" не знам защо.
А искаш ли да се омъжиш? Обаче в бялата рокля, както си му е реда (т.е. не само брак да сключиш)?
За нищо :). И аз благодаря за отговорите! С голям интерес ги прочетох. :)
1.Умееш ли да преценяваш хората?С голяма точност при това, рядко си вадя грешни заключения
2.Какво може да те накара да се усмихнеш?Малко,сладко животинче,мил жест, смехът на приятелите ми,много неща всъщност.Усмивката на човека отсреща
3..Как биха те описали близките ти хора с три думи?Предполагам:Забавна,ш нтава,умна
4.Море или планина-къде почиваш по добре?Планина,определено
5.Кое е първото нещо, което ти прави впечатление при среща с някого?Усмивката,начина на изказ,маниерите
6.Какво е нещото, за което би се хвърлила в огъня без да се замислиш?По-скоро някого,близките ми, не съм вещоман и вече не отдавам такава сантиментална стойност на вещите.Ако трябва да избера,може би албум със детските ми спомени
7.Кой ти е любимият емотикон тук във форума? :lol: този
8.В кое време (историческо, епоха) би искала да живееш ако можеше да се върнеш назад? България при управлението на Асеневци :D
9.За какво си мислиш вечер, преди да заспиш?Фантазирам си някакви утопистични ситуации,мисля си за любим човек, за това къде искам да пътувам
10.А сутрин, след като се събудиш? O,GOD PLEASE,WHYYYYYYY..i wanna sleeeeeep
11.Ядосваш ли се често на хората? Показваш ли им го?Винаги ми личи,когато съм ядосана, така че...явно го показвам.Ядосвам се с причина,ама гледам бързо да ми мине, не за друго, а за да не натоварвам себе си.
12.Какво мислиш за лицемерието?Какво се очаква да мисля? Не е нещо,което толерирам и харесвам.
13.Мислиш ли, че едно цвете може да направи пролет?Не,но може да направи зимата по-поносима
14.Кои са трите предмета, без които не можеш?Пф,телефон,пари,ключо ве
15.Ако можеше да бъдеш приказен герой то кой би бил той?хм...труднично,май никой...или поне засега не мога да се сетя
Също така благодаря ти и за отделеното време.
1.Умееш ли да преценяваш хората?С голяма точност при това, рядко си вадя грешни заключения
а тия във форума ? я кажи нещо за трима, които не познаваш лично
А искаш ли да се омъжиш? Обаче в бялата рокля, както си му е реда (т.е. не само брак да сключиш)?
Като се замисля - да,искам.В тесен семеен кръг, само с най-близки.
а тия във форума ? я кажи нещо за трима, които не познаваш лично
Правила съм грешка точно от форума да си извадя грешни заключения, а като се запозная на живо с човека да се окаже ...не такъв,какъвто се изкарва,затова не смея повече да давам определения на този принцип.
Правила съм грешка точно от форума да си извадя грешни заключения, а като се запозная на живо с човека да се окаже ...не такъв,какъвто се изкарва,затова не смея повече да давам определения на този принцип.
тва трябва да го сложат редом до правилата на форума
първокурсни4ка от несофия във форум на трифон зарезан ?
Пенсионерка съм малко днес...а и не само :D
то мина вече прай се че си избухвала и отдавна си повърнала
кой ?
кой, питам, кой ?
КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ ?
Няма да назовавам никове,можете да направите дедукцията
ако трябва да си ги правим ше трябва да викаме и каунтар терористите
TheDevilInMe
02-15-2014, 08:29
И аз да ти задам няколко въпросчета, защото си ми много интересна и ти чета мненията отдавна. :)
Какво е приятелството за теб ?
Би ли простила изневяра в дългогодишна връзка и ако да защо ?
A какво никога не би простила ?
С какво никога не би направила компромис ?
Какви филми гледаш ?
Споделяш ли интимни неща с майка ти ?
Имаш ли брат или сестра?
За какво мечтаеш ?
Смяташ ли, че се превръщаш в човека, който искаш да бъдеш някой ден ?
И аз да ти задам няколко въпросчета, защото си ми много интересна и ти чета мненията отдавна. :) Благодаря :)
Какво е приятелството за теб ?Ох,как искате да ви обясня,нещо което се чувства...едно от най-ценните неща в този живот е,може и да нямаш кръвна връзка с някого, но да го чувстваш по-близък и от брат
Би ли простила изневяра в дългогодишна връзка и ако да защо ?Не бих.Не съм сигурна дали ще мога да си преглътна егото,каквото и да се е случило
A какво никога не би простила ?Предателство,дали ще е от партньора ми,приятел,близък...
С какво никога не би направила компромис ?Като цяло съм човек на компромисите, но да каем,че за здравето си и това на близките ми хора не бих.
Какви филми гледаш ?Хубави :lol: Трилъри,драми,криминалета ,мистерии ,много рядко някое романтично филмче,но неси падам по типичните захаросани бози.
Споделяш ли интимни неща с майка ти ?Разбира се, честно и откровено мога да си говоря с нея за всичко
Имаш ли брат или сестра?Отговорих и на това - но,не-нямам.
За какво мечтаеш ?За любов
Смяташ ли, че се превръщаш в човека, който искаш да бъдеш някой ден ?Мисля,че съм на правилния път
Та, ако имате въпроси- задавайте до утре, тогава ще сложа Анонис, или който жела на стола.
Кои са ти най-вредните навици?
Кои си успяла да преодолееш?
Какво детство си преживялa?
Твоите родители идеал ли са ти?
Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускалa?
Мислиш ли, че би могла да живееш с мъж в рамките на 5-10 години или повече?
Сподели най-тревожния си проблем пред нас.
1.Бързо ли свикваш с промените?
2.Казват, че всеки човек си има слабости...Кои са твоите?
3.Ако можеше да си героиня от някой филм или книга коя щеше да си?
4.Лесно ли се доверяваш?
5.Обичаш ли децата?
6.С какво се гордееш?
7.Какво е най-прекрасното нещо, което ти се е случвало в живота до момента?
8.Можеш ли да намразиш някого за цял живот?
9.Обичаш ли адреналина? Би ли пробвала "нещо по така"?
10.Обичаш ли дъжда? А снега? А слънцето?
11.Бягала ли си от училище?
12.Ако ти се даде един ден, който трябва да бъде прекаран с някоя известна личност, коя ще е тя?
13.Първо мислиш или първо действаш?
14.Кой е най-ценният за теб комплимент, който си получавала? От кого?
15.Кое е любимото ти стихотворение (българско)?
Кои са ти най-вредните навици?Пуша :D Прекалено много мисля,преди да действам...понякога е нужна импулсивност,която за сериозни решения да кажем, ми липсва. Не става въпрос за необмислени действия, а в един момент да кажа "точка, ще послушам инстинкта си"
Кои си успяла да преодолееш?Може би нетърпеливостта до някаква степен,въпреки че има какво още да се желае в тази насока
Какво детство си преживялa?Имах страхотно детство,изпълнено с много игри и забави, силно,сплотено и обичащо семейство, на което дължа всичко,което съм днес!
Твоите родители идеал ли са ти?В много отношения - да. Ако един ден съм дори наполовина добър родител, колкото са те ще съм много горда от себе си :)
Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускалa?Не бих ги ограничавала в желанията им да изследват света например, под изследват имам предвид да се занимават с нещата,които желаят...дори да е моментно увлечение винаги ще ги научи на нещо.
Мислиш ли, че би могла да живееш с мъж в рамките на 5-10 години или повече?Предполагам ,че бих могла-да, искам силна и здрава връзка. До голяма степен,каквато е тази на родителите ми.Виждам какво им дава на тях , а и какво е дала на мен.
Сподели най-тревожния си проблем пред нас.Най-тревожния ми проблем в момента е изпитът ми по Обща теория на правото,който е устен и ме спича адски много,ама ще се въобразя в непукист, ще си науча материала и ще го взема. Друго,което ме притеснява е неизяснените ми отношения с един човек,който харесвам доста,но не знам оттук нататък какви ще ги свършим. Но това зависи не само от мен,така че няма да изпадам в драми
Много благодаря :)
1.Бързо ли свикваш с промените?Да,адаптивна личност съм
2.Казват, че всеки човек си има слабости...Кои са твоите?Прекалено много правя за хора,които не го заслужават.Бях прекалено доверчива, сега също съм,но не в такава степен.
3.Ако можеше да си героиня от някой филм или книга коя щеше да си?Хърмаяни FTW :lol: Катнис също.
4.Лесно ли се доверяваш?Хехе,ами не колкото преди,но явно още трябва да поработя нас това
5.Обичаш ли децата?Обожавам :D
6.С какво се гордееш?Със семейството си, с приятелствата,които съм създала, с това ,че досега съм постигала целите си, дори и да не са нещо кой знае какво за останалите хора...
7.Какво е най-прекрасното нещо, което ти се е случвало в живота до момента?Надявам се този момент да предстои, но ще стана банална - приятелите и семейството са ми най-прекрасното нещо. За съжаление не мога да се похваля с прекрасен човек в лично отношение, но...се надявам и това да дойде
8.Можеш ли да намразиш някого за цял живот?Не мразя никого. Мога да отпиша някого от живота си,но омразата е прекалено силно чувство,почти като любовта. Мога да ненавиждам някого, но ако живота му зависи от мен, няма да го оставя да умре...
9.Обичаш ли адреналина? Би ли пробвала "нещо по така"?Разбира се :lol: Цвета на адреналина е кафяв и мирише, но определено си трябва щипка пипер в живота.
10.Обичаш ли дъжда? А снега? А слънцето?Дъжд- ако съм вкъщи с книга и го гледам само :D Снега го обичам, всичко става бяло и красиво , а слънцето обожавам...колкото по-слънчев е един ден,толкова по-хубаво ми е на мен.
11.Бягала ли си от училище?Май не, от отделни часове и то чак 11,12 клас...
12.Ако ти се даде един ден, който трябва да бъде прекаран с някоя известна личност, коя ще е тя?Нелсън Мандела, знам че вече не е между живите,но този човек е дал толкова на човечеството, че бих попила всичко,което мога, от срещата ни.
13.Първо мислиш или първо действаш?Първо мисля..което не винаги е оферта :D
14.Кой е най-ценният за теб комплимент, който си получавала? От кого?Беше от един ученик в училище, по-малък от мен, който ми каза,че като порасне иска да стане умен и добър като мен, да учи същото което и аз, и че съм го вдъхновила.
15.Кое е любимото ти стихотворение (българско)"На Лора" и " Новото гробище над Сливница"?
Въпросите ти винаги са интересни,мерсуа ;)
Пак заповядай и благодаря, радвам се, че ти харесват :). Супер много ми допадат отговорите (с риск да се повторя отново), тъй като имам чувството, че на повечето от тях все едно отговарям аз :D.
1.Кои качества искаш да притежава човека до теб?
2.Обичаш ли да бягаш от действителността?
3.Кое е нещото което никога няма да ти омръзне да правиш?
4.Кой е най-големият компромис, който си правила някога?
5.Сънуваш ли интересни сънища? И кой е най-странният ти сън?
6.Кой е любимият ти плод?
7.Кое е любимото ти цвете?
8.Коя е най-съкровената ти тайна?
9.Любима детска играчка?
10.Суеверна ли си?
11.Кажи нещо смешно! Любим твой виц?
12.Напиши кои са отрицателните ти качества и как околните се справят с тях?
13.Какво би направила, ако намериш бебе пред входната ти врата?
14.Кога за първи път целуна момче?
15.Наранявала ли си някого своите родители?
тоя шайнз ти е навит
деа оръфляка
мислиш ли че шайнз ти е навит ?
Пак заповядай и благодаря, радвам се, че ти харесват :). Супер много ми допадат отговорите (с риск да се повторя отново), тъй като имам чувството, че на повечето от тях все едно отговарям аз :D.
1.Кои качества искаш да притежава човека до теб?Да е с чувство за хумор, мнооого е важно това. Да е интелигентен, не мога да съм с човек,с който не мога да разговарям, да не е агресивен,не особено ревнив,защото това убива цялата връзка,да се интересува от много неща, да е мил и да помни важни за нас неща.Не искам тооолкова много
2.Обичаш ли да бягаш от действителността?Да, обичам да си фантазирам някакви ситуации, които да ме разсеят от ежедневието
3.Кое е нещото което никога няма да ти омръзне да правиш?Да обичам,да се раздавам за близките ми, да чета :D
4.Кой е най-големият компромис, който си правила някога?Да преглътна егото си, за да запазя една връзка, сега осъзнавам,че това не си е заслужавало и не се получи.
5.Сънуваш ли интересни сънища? И кой е най-странният ти сън?Как карам колата , а пред мен от нищото изниква тухлена стена, аз скачам в движение, като някой екшън герой :lol: Колата експлоадира, а аз съм невредима. Като се събудих се оказа,че една кола на съседния паркинг е гръмнала и бях леко стресната :D
6.Кой е любимият ти плод?Банан и зелена ябълка, червен портокал също
7.Кое е любимото ти цвете?Лилиум,Орхидея,Калии
8.Коя е най-съкровената ти тайна?Мислиш ли,че ще я споделя точно тук :lol:
9.Любима детска играчка?Нямам такава, от малка не отдавам значение на вещите и нямаше играчка , без която да не мога, или пък такава,която да съм избирала пред другите.
10.Суеверна ли си?По-скоро не, от навик от майка ми съм придобила това"да чукна на дърво", но не му отдавам значение.
11.Кажи нещо смешно! Любим твой виц?Падам си по черен хумор, много съжалявам за този, но ето :
Как излизали евреите от Аушвиц?
-През комина,през комина и дим да ги няма
Sorry
12.Напиши кои са отрицателните ти качества и как околните се справят с тях?Хмм...нетърпеливостта ми - като ми кажат да се кротна и да не бързам толкова,което ме ядосва допълнително :lol: Това че на моменти съм маааалко прибързана в изказа си, груба съм дори, та майка ми най-редовно ми казва да броя до 10 и тогава да говоря,особено ,когато съм бясна.
13.Какво би направила, ако намериш бебе пред входната ти врата?Ще го прибера, ще се погрижа за него,преди това ще звънна в полицията и после ще се опитам да направя всичко, за да не влезе в дом за сираци или поне да бъде осиновено по-бързо. Както и ако може да се установи,кои са родителите , да им се потърси отговорност.
14.Кога за първи път целуна момче?Бааа, на 16...почти 17 :lol:
15.Наранявала ли си някого своите родители?Не мисля, а и не искам никога да го правя,защото няма да си го простя до живот
тоя шайнз ти е навит я се стегни
деа оръфляка
мислиш ли че шайнз ти е навит ?Не,не мисля.
.
току що аках, стегнал ссъм се маХимално
току що аках, стегнал ссъм се маХимално
Прекалено много инфо
а ти тука кво си споделяш лиубимите децки игра4ки ааааааааа тва не е ли прекалено ли4ностно
Изпоти ли ти се дупето на горещия стол?
Каде е това beyond reality?
Харесваш ли дръм енд бейс? Въобще какво ти е отношението към електроната музика?
Знаеш ли какво е трансцеденталност? Имаш ли паранормални и метафизични интереси? Ако е така разкажи за тях?
Защо прекарваш толкова много време в този форум, имаш ли други интереси и хобита за свободното си време?
Можеш ли да готвиш ()?
smellz like nolifer
парфюми има, баня ползват някой хора, импровизирай някак не се дави в собствения си сос ;)
на мен ли лафираш безмоза4ен ?
еми не става ли ясно от това че те цитирам, мегафен?
ше цитираш
като си оръфляк без собствени мисли
да така е, но пък на майкати мокрите фантази много добре ги възприемам в точния момент, не се чуди от каде и идва усмивката и надутата джука напоследък ;)
да така е, но пък на майкати мокрите фантази много добре ги възприемам в точния момент, не се чуди от каде и идва усмивката и надутата джука напоследък ;)
ахаххааххахаха цитирам те да не го премахнеш клоун ;д;д;д ахаххахахааххах
Изпоти ли ти се дупето на горещия стол?Мне
Каде е това beyond reality? В мазата
Харесваш ли дръм енд бейс? Въобще какво ти е отношението към електроната музика?Не съм особен фен на дръм енд бейз, нито на електронната,но ако ми пуснат няма да си запуша ушите, ще го слушам и ще се забавлявам.
Знаеш ли какво е трансцеденталност? Имаш ли паранормални и метафизични интереси? Ако е така разкажи за тях?За трансцеденталността- свързвам го с Кант по някакъв начин,но не съм навътре в материала, иначе никакви паранорлани интересни...
Защо прекарваш толкова много време в този форум, имаш ли други интереси и хобита за свободното си време?Имам много интереси, хобита, но сега като съм в сесия това ми е разнообразийцето :D no life...just stuDYING
Можеш ли да готвиш ()?Мога,да..
пич по добре направо си го напиши в дневничето или лексикона ;)
да ве сори просто заслужаваше момчето кратък урок по преценка
иначе прякора ти от Хари Потър ли идва?
надрусвала ли си се някога с нещо?
Мислиш ли че имаш лек комплекс относно женствеността ти ?
да ве сори просто заслужаваше момчето кратък урок по преценка
иначе прякора ти от Хари Потър ли идва?да :lol:
надрусвала ли си се някога с нещо? не
Мислиш ли че имаш лек комплекс относно женствеността ти ?не мисля :D
.
102 да се счита за предупреден. При следваща обида към когото и да било, ще получи бан.
тцтц, а аз се зарадвах,че си ми задала въпрос :lol:
тоя шайнз ти е навит
деа оръфляка
мислиш ли че шайнз ти е навит ?
Хаха 102 хайде, ако обичаш без обиди. Избивай си комплексите някъде другаде. ;)
1.Домашен любимец? Ако да какъв?
2.Посочи ми дадена ситуация в която си сгрешила и си си признала?
3.Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?
4.Ако животът ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? А заглавието?
5.Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?
6.Кое харесваш повече - големите шумни компании или тихите и малки?
7.Какво предпочиташ - пикник на открито или събиране в заведение(бар и прочие..)?
8.Шофьор ли си?Какво ти е мнението за прословутото твърдение, че жените не са добри шофьори?
9.Кои свои качества смяташ, че ти помагат в общуването с хората?
10.Каква мислиш, че си била в предишния си живот?Или какво или кой?
11.Какво много искаш да се научиш да правиш?
12.За какво все не ти остава време?
13.Какво не би направила никога в името на любовта?
14.Кога за последно си се изненадвала от себе си?
15.Успяла ли си да останеш неразделна с приятел/приятелка от детството?
Хаха 102 хайде, ако обичаш без обиди. Избивай си комплексите някъде другаде. ;)
1.Домашен любимец? Ако да какъв?Имах папагали,ама умряха...сега искам куче!!!Ама голямо,не от лаещите мишки. Искам доберман, ротвайлер,немска овчарка, хъски ...нещо такова
2.Посочи ми дадена ситуация в която си сгрешила и си си признала?За точна ситуация не се сещам,но преди редовно с майка ми за някакви шуротии спорехме, най-накрая винаги аз излизах кривата и ща н ща - признавах си :D
3.Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?Може би не трябва да казвам,че един ден дипломат ще ставам...можеш да се досетиш предполагам :lol:
4.Ако животът ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? А заглавието?Комедия с нотки на драма и фентъзи :D "Трагикомичния живот на един особняк
5.Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?Ооооо, айде да се изложа и публично във форума.Така, историята е следната, зима е , майка ми ме води на детска градина, а аз се тръшкам ,че искам да м води с шейната,да ама то навън има киша, не сняг. Аз обаче си се тръшкам, стигаме ние до градината и аз и казвам,че искам да ме вземе с шейната...тя естествено нищо не ми казва. Става 5 часа и майка ми ме взима без драгоценната ми шейна, и аз надувам гайдата, а живеем на 5 минути от градината.През половината път рева и се тръшкам по улицата, като навън са някакви минусови температури.И от яд, решавам ,че трябва да се спра точно насредата на улицата, да се пусна от ръката на майка ми, да се разкрача като крава и без дори да си сваля панталоните ...се изпиках...на улицата...в студа...майка ми естествено ме хвана на мръсно коте и ме завлачи вкъщи, после бях с пневмония,щото гъза ми беше замръзнал...но това си го спомням като бял ден///била съм на не повече от 4
6.Кое харесваш повече - големите шумни компании или тихите и малки?Според зависи, големите шумни компании ме забавляват повече сякаш,но понякога в малките мога повече да се забавлявам. Не знам, до настроение ми е.
7.Какво предпочиташ - пикник на открито или събиране в заведение(бар и прочие..)?По-скоро в заведение,на открито понякога ми е некомфортно.Но зависи,ако сме за риба някъде например - мило и драго давам да си седна я на одеалцето, я на някой сгъваем стол и да си цъкам така.
8.Шофьор ли си?Какво ти е мнението за прословутото твърдение, че жените не са добри шофьори?Да,шофьор съм. Добре се справям,щом дори баща ми си дава драгоценната кола, без да се налага някой да ме придружава. Изрядна съм,не превишавам скорости, не се правя на Вин Дизел.Пък за жените шофьори не знам, аз познавам достатъчно отлични шофьорки.
9.Кои свои качества смяташ, че ти помагат в общуването с хората?Говоря много...все нещо интересно ще кажа :lol: Усмихната съм,което предполагам предразполага хората. Лесно завързвам разговор,дори и да ми е притеснено,не мога да стоя в "неловко мълчание"
10.Каква мислиш, че си била в предишния си живот?Или какво или кой?Някоя откачена знахарка от Англия :D поне в един хороскоп така бяха написали...иначе не вярвам в тези неща.
11.Какво много искаш да се научиш да правиш?Да си задържам нервите, да не се напрягам толкова и да се науча да сменям гума на кола сама!
12.За какво все не ти остава време? За себе си...малко да ми почине мозъчето
13.Какво не би направила никога в името на любовта?Какво не бих...хм,много неща сякаш бих направила,но не бих изтрила някой от семейството или приятелите ми, заради "любовта".
14.Кога за последно си се изненадвала от себе си?Продължавам да се изненадвам всеки ден
15.Успяла ли си да останеш неразделна с приятел/приятелка от детството?Неразделна...имам приятелка, с която се знаем,откакто сме били в количките, не се виждаме често,защото и двете вече не живеем в Сопот, но винаги ,когато се приберем и се засечем се виждаме,излизаме,събираме се у нас,у тях...та..може да с каже
anonymous708973
02-16-2014, 09:38
Плам, какво против лаещите мишки :д :д
Я сподели малко за отношението към кулинарията - готвиш, защото обичаш или защото се налага? Какво обичаш да хапваш? Ако ти идва приятел на гости с минимално предизвестие, какво ще му сготвиш? А на романтична вечеря? Твоята любов минава ли през стомаха 8-) Традиционалист ли си или обичаш да пробваш странни комбинации?
Сексуално задоволена ли си?
Колко често правиш секс?
А колко често искаш да правиш секс?
Любима поза?
Нещото в секса, което те отвращава?
Плам, какво против лаещите мишки :д :д Обичам големи кучета просто,онези дребните са ...сладки по някакъв си техен начин
Я сподели малко за отношението към кулинарията - готвиш, защото обичаш или защото се налага? Какво обичаш да хапваш? Ако ти идва приятел на гости с минимално предизвестие, какво ще му сготвиш? А на романтична вечеря? Твоята любов минава ли през стомаха 8-) Традиционалист ли си или обичаш да пробваш странни комбинации?Обичам да готвя, заради самото готвене.Обичам мусака да хапвам, традиционалист съм си не мога да отрека.Пълнени чушки също обичам да хапвам :D Ох, за приятел, без предизвестие, според продуктите ,с които разполагам, Нещо набързо на фурна, запечени картофи с подправки, сирена или нещо от тоя сорт, някой бърз кекс, нещо такова :D Моята любов не е минавала през стомаха,ама я търсим де :lol: Та,както казах съм традиционалист, но съм склонна и на експерименти, не мога да кажа,че не обичам нещо,докато не го опитам :lol:
Сексуално задоволена ли си? Има какво да се желае и в това отношения
Колко често правиш секс?Не толкова често,колкото ми се иска
А колко често искаш да правиш секс?ако може всеки ден :lol:
Любима поза? Ездачка, прави до стената...
Нещото в секса, което те отвращава?някакви извращения тип СКАТ, но тва е по порнофилми, не вярвам,че някой би си го причинил. В секса няма място за гнусливи хора :lol:
Асоциирам СКАТ само с телевизионния канал, не че той не е извращение, какво е това?
Асоциирам СКАТ само с телевизионния канал, не че той не е извращение, какво е това?
google it
granger, отново благодаря за отговорите! Както и за цялото отделено време! Беше ми изключително приятно докато ги четях :).
Това ще бъде последната "партида" въпроси от мен, тъй като вече наистина станах доста досаден (за което се извинявам), но и аз като теб обичам доста да говоря :D.
1.Обичаш ли да ти дават съвети?
2.Страхуваш ли се от самотата?
3.Коя е любимата ти част от деня?
4.Обичаш ли да си център на вниманието, когато си в компания?
5.Коя е последната книга, която си прочела?
6.Кога за последно беше на заведение, бар?
7.Колко деца би искала да имаш?
8.Как изглежда мечтаното жилище за теб (къща/апартамент)?
9.Би ли живяла в чужбина?
10.Коя от седемте книги за Хари Потър ти е любима? Също така и екранизация?
11.Кое е мястото, на което се чувстваш най-добре?
12.Ако трябва да опишеш с цветове живота си, кои ще бъдат те и кой какво символизира?
13.Оптимист или песимист си в трудни ситуации?
14.Овладяваш ли се в лоши ситуации или изпадаш в паника?
15.Харесаха ли ти въпросите, които ти задавах от самото начало на горещия стол до сега?
granger, отново благодаря за отговорите! Беше ми изключително приятно докато ги четях :).
Това ще бъде последната "партида" въпроси от мен, тъй като вече наистина станах доста досаден (за което се извинявам).
1.Обичаш ли да ти дават съвети? По-скоро не, обичам да разчитам на собствената си преценка, само майка ми ме "напътства", но отново аз взиам крайното решение, може би само на нея се доверявам напълно за съвети.
2.Страхуваш ли се от самотата? Разбира се, кой не се страхува от това?
3.Коя е любимата ти част от деня? Един слънчев следобяд би ме ощастливил
4.Обичаш ли да си център на вниманието, когато си в компания?Ами обичам да, смея да кажа,че ми се получава
5.Коя е последната книга, която си прочела? Хм...последните няколко са "Хобитът" , "Общо учение за държавата" , а сега "Обща теория на правото" :lol:
6.Кога за последно беше на заведение, бар?Вчера бях на кафе, а на бар...месец някъде...реве ми се - сесия,бате
7.Колко деца би искала да имаш?3, момчета :D
8.Как изглежда мечтаното жилище за теб (къща/апартамент)? Мезонет на последния етаж на сграда в центъра. С френски прозорци, за да виждам красивата гледка, ако може да гледа към Витоша.С 2 спални, голяма кухня и всекидневна.
9.Би ли живяла в чужбина?Бих, но не мисля,че бих могла за постоянно
10.Коя от седемте книги за Хари Потър ти е любима? Също така и екранизация?"Затворникът от Азкабан" и за двете се отнася. Тогава магията започва.Не знам, за мен това е най-приятна.Вплита самата лична история,но не е толкова тъжна все още...
11.Кое е мястото, на което се чувстваш най-добре?Вкъщи...или в ръцете на любимия,ако има такъв.
12.Ако трябва да опишеш с цветове живота си, кои ще бъдат те и кой какво символизира?Ох, труден въпрос, Има малко червено,щото съм малко рязка и импулсивна на моменти, розово,защото съм оптимист, малко сиво,защото не всичко ми се получава. Но като цяло може да са и цветовете на дъгата,защото има от всичко по много.
13.Оптимист или песимист си в трудни ситуации? От оптимист,преливам в реалист :lol:
14.Овладяваш ли се в лоши ситуации или изпадаш в паника?В лоши ситуации КПД-то ми се вдига на максимум.
15.Харесаха ли ти въпросите, които ти задавах от самото начало на горещия стол до сега? Да , бяха ми изключително интересни и приятни.
any last questions? Или направо някой мод да сложи Анонис на стола!
тцтц, а аз се зарадвах,че си ми задала въпрос :lol:
сори, душа, тия дни нямах много време да мисля въпроси
само съм чела :)
мерси :)
кой сега е на стола?
Давай, че след малко ще ми се доспи..
айде, благодарим на granger за приятното участие :)
http://www.keepcalmandposters.com/posters/2672772.png
Awwww,thank you!
Анонис, здрасти!
1.Как се казваш?
2.На колко си години?
3.Откъде си?
4.С какво си заминаваш?
5.Обвързан ли си?
6.Каква е първата ти асоциация като чуеш думата "секс"
7.Кафе или чай?
8.Какво е първото нещо,което си мислиш като се събудиш?
9.Без какво и кого не можеш?
10.Имаш ли любима храна?
11.А можеш ли да готвиш?
12.А какви книги харесваш, като цяло харесва ли ти да четеш?
Awwww,thank you!
Анонис, здрасти!
1.Как се казваш? Здравей! Станислав.
2.На колко си години? След месец на 17.
3.Откъде си? В момента живея в Сливен, иначе от Пловдив.
4.С какво си заминаваш? Занимавам? Обичам фитнеса, обичам тренировките по ръгби, въпреки че отбора ни е голяма мърда и не се събираме често. В свободното си време продавам разни глупости, за да изкарам някой лев.
5.Обвързан ли си? Щастливо да.
6.Каква е първата ти асоциация като чуеш думата "секс"? Може би нежност, страст.
7.Кафе или чай? Определено чай. Но никога не съм изживявал идеала си за перфектната сутрин с чай и книга, на просторна тераса сред природата.
8.Какво е първото нещо,което си мислиш като се събудиш? За това, че ми се спи все още. Понякога се опитвам да се сетя, какво съм сънувал, а понякога си мисля за Нея.
9.Без какво и кого не можеш? Мога без почти всичко, като изключим животоподдържащите физиологични нужди. Но не бих искал да губя любовта, семейството си, близките си, това, което ми дава спортът.
10.Имаш ли любима храна? Може би леща със сирене или акула, но в ресторант по плажната ивица на Бургас.
11.А можеш ли да готвиш? Да, основните боб, леща и огретен, като и някои други ястия, които ми харесват - зеленчуци с месо на тиган, пилешка супа, може би има и още. Мога и специалитети също - салати, деликатеси.
12.А какви книги харесваш, като цяло харесва ли ти да четеш? Харесват ми книгите на И.Сиромахов. И аз си падам малко критик. Иначе съм чел доста различни стилове, като не се ограничавам в един или два жанра. Да, харесва ми да чета.
Кк
DisappointedDreamer
02-17-2014, 05:04
НАБОР 97 СИ???
:О:О:О:О:О
:ОООООООООООООООООООООООО
Пожелавал съм си, да се родя по-рано, но такъв ми бил късмета... С малко връстници се разбирам така, както с 92-93. Въпроси моля.. :)))
Wednesday666
02-17-2014, 05:52
97? Are u kidding me?
Не, сериозно, това ми е трудно да го повярвам.
Добрем, време за въпроси.
Какво мислиш за правителството?
А за протестите?
Подкрепяш ли ги или не? Защо (с по две думи, не искам да предизвиквам дъълги дискусии и т.н.)?
Имаш ли желание да учиш/живееш в друга държава?
Коя? Защо?
Къде учиш сега? Какво учиш?
Имаш ли мечти? А амбиции?
Кое мислиш, че е по-важно - мечтите или амбициите?
Могат ли мечтите да бъдат амбиции?
После още 8-)..
тренираш ръгби? какво е отношението ти към спорта? кой е любимият ти спорт? на кой спортист се възхищаваш? трябва ли да се възхищаваме на спортистите?
любим филм?
какво е любовта?
за или против брака? защо?
какво мислиш за кръвосмешението?
в името на какво или по-скоро на кого би жертвал живота си? сиг ли си, че би го направил?
представи си, че попаднеш на необитаем о-в и ще трябва да останеш сам завинаги, би ли си теглил куршума?
как си представяш смъртта? как би искал да умреш? какво става след като умрем?
поздрави ме с някоя песен ^^
SonataArctica
02-17-2014, 06:27
Къде тренираш ръгби?
От колко време се занимаваш?
Най-тежка контузия по-време на игра?
Любим ръгби отбор?
Каква позиция играеш?
За хоби ли имаш този спорт или възнамеряваш да се занимаваш по-сериозно с него?
Обожавам този спорт и се занимавам любителски. Много приятно ме изненада като видях, че си написал, че тренираш. :)
97? Are u kidding me?
Не, сериозно, това ми е трудно да го повярвам.
Добрем, време за въпроси.
Какво мислиш за правителството? Дълга, изчерпана тема, в която спорът е безкраен. Моето мнение е, че който влезе в сегашната системата, няма друг избор, освен да започне да работи не за обществото, а за себе си, защото нова система със стари курви не се гради. Този, който иска да промени закони или нещо друго, което не му харесва, ще бъде погълнат от тези други 239 депутати. Мисля, че това, което искат и за което се борят българите, няма да се осъществи без сплашване на правителството от силни и властващи хора, а не от безгласни букви.
А за протестите? В другите страни правят многобройни протести, нарушават законите, търсят дупката, в която да влязат, за да бъдат удовлетворени от резултатите, а българите да ми налягат по земята, за да напишат стачка и прочие, за да ги снимат от някоя сграда ми звучи смешно. Сякаш българите се борят не за исканията и целите си, а за това да се видят по новините, докато ги е страх да влязат в ареста за едно денонощие.. А да не стигаме до темата, в която дори и репортерите са задавали към обществото: -Какви са исканията ви? Еми чакай малко, но ти ако кажеш "да се промени системата", министрите могат да си помислят, че искаш дори и пенсия да не ти дават.. Няма никакво единство.. Въобще народа си няма и на престава, какво трябва да се направи. Мислят си, че днес, утре и другата седмица ще излязат на протести и ще променят нещо. България я управляват 10 наркобоса.. Мисля, че някой сценарист от шоуто на Слави беше споменал, че протестът, който бъде извършен, като се затворят главните пътища, за да бъде ограничен транспорта на наркотиците ще бъде доста благополучен. Да видите тогава, как ще бъдат изпълнени исканията на малцинството хора, които знаят, какво желаят.
Подкрепяш ли ги или не? Защо (с по две думи, не искам да предизвиквам дъълги дискусии и т.н.)? Естествено, че ги подкрепям, въпреки че може много повече.
Имаш ли желание да учиш/живееш в друга държава? За ученето.. Може би имам, но не мисля, че ще науча много добре денталната медицина в друга държава. Нямам особено желание да живея, обичам България. Красива е.
Коя? Защо? Относно учението - Холандия, защото има университети с добро обучение и ниски цени, които изискват английски език. Но ще видим, може и дс се заформи нещо за Германия, но трябва да си седна на д-то и да науча немския, както трябва.
Къде учиш сега? Какво учиш? Уча в езикова гимназия в паралелка немски и английски.
Имаш ли мечти? А амбиции? Имам доста мечти.. Може ли да си човек, без мечти? Най-голямата ми е да стана фитнес модел, като в рамките на 4 години да надмина Лазар Ангелов. Искам да имам работа, която ми харесва, семейство, деца, респект от хората, собствена къща в близост до града. Искам да обичам и да бъда обичан през целия си живот. Да, имам доста амбиции. Твърдоглав съм в целите си, но понякога те се менят и променям решенията си. Целеустремен съм.
Кое мислиш, че е по-важно - мечтите или амбициите? Амбициите. Ако имаш мечти, но никаква амбиция ще си стоиш само с мечтите. Живота не подарява това, от което се нуждаеш и искаш най-много.
Могат ли мечтите да бъдат амбиции? Не. Мечтата може да бъде последвана от амбиция.
После още 8-)..
Мс :}
17 годишен .. ти се шегуваш! :lol:
тренираш ръгби? какво е отношението ти към спорта? кой е любимият ти спорт? на кой спортист се възхищаваш? трябва ли да се възхищаваме на спортистите? Да. Отношението ми е респект, ако не го познавам лично. Респектирам всеки един, избрал това, пред лоши за мен неща. Любимият ми спорт най-вероятно е ръгбито, футбола донякъде, бягането. Възхищавам се на Dwayne the rock Johnson. Освен спортния му дух ми харесва и характера му. Добър, дружелюбен и лъчезарен е. Харесвам и Йордан Йовчев. Sonny bill williams също ми е фаворит.
любим филм? Зеленият път; About time; hachiko, може би има и още.
какво е любовта? Сбор от хормони и внимание, насочено към някого. А ако трябва да се изкажа по обикновен начин - не може да се опише.
за или против брака? защо? Нито за, нито против. Всеки има право на избор. Обикновения(обичащ - егоистичен човек) би поискал брак, за да засили чувството за притежание и да мисли, че притежава любовта на другия и ще я задържи, ако не полага усилия за нея.
какво мислиш за кръвосмешението? Отврат. Въпреки че на времето се е смятало за нещо нормално.
в името на какво или по-скоро на кого би жертвал живота си? сиг ли си, че би го направил? В името на цел, която съм убеден, че би помогнал за бъдещето на един или много хора. Бих скочил и в ледена вода, за да опитам да спася човек, независимо дсли има риск. Уверен съм.
представи си, че попаднеш на необитаем о-в и ще трябва да останеш сам завинаги, би ли си теглил куршума? Не, все някога ще се появи кораб или ако няма кораби, ще дойде някоя жена, която ще попадне също на необитаемия остров и ще е любовта на живота ми.
как си представяш смъртта? как би искал да умреш? какво става след като умрем? Все ми е едно, как ще умра. Желанието ми е да съм помогнал достатъчно на другите и да ме запомнят не като утрепка. След смъртта отиваш 2 метра под земята. Духът се извисява или точно обратното. Ада и рая са на земята.
поздрави ме с някоя песен ^^
http://www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI / ms :)
Абе защо всички са толкова изненадани от годините на момчето?
Абе защо всички са толкова изненадани от годините на момчето?
Лично на мен ми изглеждаше като мой набор.
Къде тренираш ръгби? Ръгби Сливен Войводите
От колко време се занимаваш? 2 години мисля.
Най-тежка контузия по-време на игра? Сътресение на мозъка, изкълчен глезен. Чупене не съм имал, слава Богу..
Любим ръгби отбор? All blacks
Каква позиция играеш? Fly half или 8-ца.
За хоби ли имаш този спорт или възнамеряваш да се занимаваш по-сериозно с него? Шансовете ми за развитие са малки. А и ако искам, бих се записал в НСА. Нямам толкова големи амбиции, като гледам, че няма развитие в България. Дори няма и хубави тренировъчни уреди.
Обожавам този спорт и се занимавам любителски. Много приятно ме изненада като видях, че си написал, че тренираш. :)
Мерси :))
Лично на мен ми изглеждаше като мой набор.
Може и за твой набор да ме смяташ. Не виждам, какво променят няколко години.
// извинявам се за правописните грешки, пиша от телефон.:P
Може и за твой набор да ме смяташ. Не виждам, какво променят няколко години.
Подсъдимо е. :lol:
Хахаха :D По-лоши са морално подсъдимите неща.
Хахаха :D По-лоши са морално подсъдимите неща.
не съм съвсем съгласна... ама айде
кви са тия "морално подсъдими неща" ?
TheDevilInMe
02-17-2014, 08:40
За или против брака си ?
Кой е любимият ти сладкиш ?
Вярваш ли в свръхестественото ?
Смяташ ли анимациите само за деца ?
С майка ти или баща ти се разбираш повече ?
По някое време още ще те разпитам :)
За или против брака си ? По-горе отговорих
Кой е любимият ти сладкиш ? Чийзкейк с боровинки. :P
Вярваш ли в свръхестественото ? Да, въпреки че доста хора не вярват. Просто някои хора са родени с така наречената "дарба". А всъщност части или функции на мозъка им са по-добре разработени.
Смяташ ли анимациите само за деца ? Не, всеки гледа, каквото му харесва. Пък и повечето детски показват важни неща за приятелството, любовта. Като бях малък не можех да си извадя изводите, които си вадя в момента
С майка ти или баща ти се разбираш повече ? Майка ми. Не съм виждал баща си от доста години. Въпреки че с него имаме идентично мислене. Не мога да преценя.
По някое време още ще те разпитам :)
:)) :P
TheDevilInMe
02-17-2014, 11:28
Вярваш ли в Господ ?
Кое нещо придава смисъл на живота ти ?
Караш ли ски ? А имаш ли любим зимен курорт в България ?
Домашно парти или дискотека ?
Предпочиташ да пиеш ?
Има ли съдба или всичко, което се случва е изцяло в наши ръце ?
Смяташ ли се за късметлия ?
Харесват ли ти българските сериали ?
Вярваш ли в Господ ? Донякъде. Защото психиката на човек е много силна. Когато си в труден момент и се помолиш на тази сила, наречена Господ, психиката ти приема, че има нещо, което те пази. Както, когато се молиш и за други, обикновени житейски блага, ти донякъде си уверен, че това, за което се молиш ще се сбъдне, защото хората знаят, че Господ помага. Има някаква такава сила, но не мога да определя думата за нея.
Кое нещо придава смисъл на живота ти ? Близките ми.
Караш ли ски ? А имаш ли любим зимен курорт в България ? Карал съм сноуборд преди време. На ски не съм се учил. Харесва ми много на Пампорово.
Домашно парти или дискотека ? А защо не и двете? :D Тук, в града не мисля, че имам голям избор на дискотеки, като се има в предвид, че пускат само чалга. Предпочитам баровете. Въпреки, че когато сме компания приятели, се събираме на домашно. Все пак имаш за ядене, има много повече за пиене, домашен суджук и не пръскаш пари. :D
Предпочиташ да пиеш ? Или? Ако въпроса е какво - Paddy или маргарита. А иначе 1 път на месеца най-много да изляза някъде. Гледам да си спазвам режима, но не се и ограничавам на максимум.
Има ли съдба или всичко, което се случва е изцяло в наши ръце ? Има нещо, подобно на съдба, но може би opportunity, която възможност е предоставена от съдбата. Това, дали ще се възползваш или не, е изцяло на твой гръб.
Смяташ ли се за късметлия ? Да.. И то голям :))
Харесват ли ти българските сериали ? В момента гледам само "Под прикритие". Като цяло осъществяват добро развитие. Ще видим за по-нататък
Мерсим :))
shmatarok
02-17-2014, 12:45
Колко връзки си имал?
Какво мислиш за изневярата? Изневерявал ли си? Изневерявали ли са ти?
Обичаш ли да пътуваш?
Кое е любимото ти място в България? На кое място би желал да отидеш?
Посещавал ли си други държави? Впечатления, любимо място? Ако не - коя би искал да посетиш? Защо?
Кое е първо - яйцето или кокошката?
Вярваш ли в теорията за еволюцията или си привърженик на религиозното начало на света?
Религиозен ли си всъщност?
Кое е нещото, с което се гордееш?
Коя е най-голямата ти грешка? Защо смяташ така?
Кое е най-голямото ти постижение?
За честен човек ли се смяташ?
Ако хванеш златната рибка и имаш право на три желания, какви биха били те?
Душата на компанията ли си или не чак толкова?
Ако на тези години приятелката ти забременее, какво би направил?
Межудругото, всъщност съм приятно изненадана от възрастта ти. Рядко се случва някой на тези години да разсъждава по този начин.
Колко връзки си имал? Не знам, сигурно 10-15.. От които мога да нарека само 3 - "връзки".
Какво мислиш за изневярата? Изневерявал ли си? Изневерявали ли са ти? Мисля, че изневярата е неуважение не само към човека отсреща, а и към самия себе си, към избора да си с дадения човек. Защо просто хората не намират начини да разнообразят това, което търсят у другия или когато любовта за тях е свършила, просто да спрат контакта с тяхната стара любов? Не съм изневерявал и не мисля да го правя. Не мисля, че са ми изневерявали, поне така знам.
Обичаш ли да пътуваш? Да, че кой не обича.. Обичам да съм в непознати за мен градове, траектории.
Кое е любимото ти място в България? На кое място би желал да отидеш? Любимо място... Не знам, може би Карлово. И местността Орехите. Искам да отида там, искам да отида и на Седемте рилски езера(разкошно е, ако мога ще стоя там половин година), искам да отида и в Созопол на море, до Рилския манастир, Асеновград, Бачково, Батак, искам да се потопя в солниците на Бургас.. И всичко това с Нея. Нямам търпение да си купя кола и да пообиколя, пък и с влак става, стига да организирам всичко.
Посещавал ли си други държави? Впечатления, любимо място? Ако не - коя би искал да посетиш? Защо? Не. Искам да посетя Гърция, единствено заради морето, което ще стане следващото лято, ще отида и в Англия - Ливърпул това лято, искам да отида и до Хималаите. Доста неща там са ми загадъчно интересни. От хората по пещерите, които са в транс - самадхи, до извисените духовно китайци и корейци и техните храмове.
Кое е първо - яйцето или кокошката? Яйцето е кокошка. Черупката се чупи и излиза кокошка. Освен, ако не го свариш. Човека се е развил. Всяко едно същество се развива. Все едно да попиташ бебето в плацентата или човека. Мисля, че е яйцето. Докато за човека малко или много може да се оспорва повече.
Вярваш ли в теорията за еволюцията или си привърженик на религиозното начало на света? Еволюция. Пък и съм чел Ян Ван Хелзинг, който така ясно изяснява, че има подземни градове. Също вярвам и че има извънземни. Би било смешно, ако човек не вярва. Има толкова много доказателства, гледал съм два филма с доста кадри на УФО и извънземни. Книгата се казва "Не пипай тази книга", като в нея Хелзинг споменава: "Христос отива под земята, след като 3 дни по-късно възкръсва.". Ясно намеква, че има много по-развити цивилизации от нас, които могат да правят неописуеми неща.
Религиозен ли си всъщност? Преди бях повече. В момента съм на принципа, който описах по-горе(за психиката).
Кое е нещото, с което се гордееш? Гордея се с личността си. Гордея се, че имам близки до себе си, дом, храна и самочувствие. Гордея се и с физиката си.
Коя е най-голямата ти грешка? Защо смяташ така? Не знам. Може би това, че не дадох ценното време на дядо ми с мен, когато беше жив. А и не трябва да се съжалява за грешки. Това, че си сгрешил, винаги е повод да ти се случи нещо по-добро в бъдещето.
Кое е най-голямото ти постижение? Това, че станах сериозен(относно relationshits). Това, че се научих да обичам, да ценя и да не давам поводи за тъга на човека отстреща.
За честен човек ли се смяташ? В повечето случаи да. Искам да съм честен, но бих наранил много хората около мен, ако не си държа езика зад зъбите.
Ако хванеш златната рибка и имаш право на три желания, какви биха били те? Може би е само едно - като я пусна, никой друг на земята да не я хваща. Всичко искам да си го постигна сам.
Душата на компанията ли си или не чак толкова? Всъщност да. Но само, когато ми е кеф. В училище съм душата на класа, защото иронизирам някои хора и пускам лафове. Може би се държа, като селяк, но не ми пука особено, защото знам всъщност какъв човек съм и как разсъждавам.
Ако на тези години приятелката ти забременее, какво би направил? Аз нищо. Тя би поискала да направи аборт.
Межудругото, всъщност съм приятно изненадана от възрастта ти. Рядко се случва някой на тези години да разсъждава по този начин.
Мерси ,3 :))
qdesh li laina, pich
Всъщност всеки един яде. Ако можем да наречем оборския тор - лайна, то калия от "лайната" влиза в стомасите ни, чрез доста плодове и зеленчуци. :)
Способен ли си да повярваш, че религията е създадена от човека, за да има в какво да вярва и да "го пази"?
Мислиш ли, че вярата ти в Господ идва донякъде от това, че не си сигурен точно какво ни е създало и какво "управлява" живота ни?
Какво мислиш за теорията на Големия взрив?
Интересуваш ли се от астрономия като цяло?
На къде си се насочил засега?
Казваш, че вярваш в извънземни. А мислиш ли, че те са сред нас?
Ако да, възможно ли е те да са тези, които ни контролират и късмета и некъсмета в нашия живот да е поради тяхното въздействие?
Преди ми беше много симпатичен, а сега като разбрах и възрастта ти - още пó. Не мога да повярвам, че си само една година по-голям от мен. Възвърна ми надеждата в нашето поколение..Благодаря ти, за което..;д
Способен ли си да повярваш, че религията е създадена от човека, за да има в какво да вярва и да "го пази"? Мисля, че религията е създадена, за да обедини хората, за да има мир и единство.
Мислиш ли, че вярата ти в Господ идва донякъде от това, че не си сигурен точно какво ни е създало и какво "управлява" живота ни? Не. Вярата ми е напълно нормална, както и нормална за останалите християни на Земята.
Какво мислиш за теорията на Големия взрив? Прекалено глобален въпрос. Нищо не мисля, тъй като не съм се интересувал. Може и така да се е получила вселената. Но има далеч по-вълнуващи въпроси от това.
Интересуваш ли се от астрономия като цяло? Да, интересувам се. Харесва ми и ми е интересна.
На къде си се насочил засега? Към химия и биология - дентална медицина.
Казваш, че вярваш в извънземни. А мислиш ли, че те са сред нас? Да, естествено.
Ако да, възможно ли е те да са тези, които ни контролират и късмета и некъсмета в нашия живот да е поради тяхното въздействие? Мисля, че човечеството се развива само, докато те ни дават малко от помощта си. Но чак да ни контролират - едва ли. Въпреки че всичко е възможно. За късмета и "некъсмета" - не мисля. Това, че днес съм изкарал 6 по математика на късмет, не мисля, че е заради въздействието от тях.
Преди ми беше много симпатичен, а сега като разбрах и възрастта ти - още пó. Не мога да повярвам, че си само една година по-голям от мен. Възвърна ми надеждата в нашето поколение..Благодаря ти, за което..;д
Няма проблем. :)) :D А и всъщност аз много се радвам, че нашето поколение разсъждава по този начин. То е циклична нишка, въртяща се около лукса. Един ден това ще бъде + за България, тъй като малко от тези задоволени хлапета ще могат да си позволят нещата, които им купуват мама и тате и ще поискат нещо повече от самата държава.
Какво мислиш за бг полицаите ?
А за съучениците си ?
Кой е тоя пич 'Големият взрив', каква му е теорията и за какво иде реч ?
Знаеш ли кой е Джон Лок ?
Чел ли си "Републиката" ?
Какво мислиш за външната политика на САЩ ?
А за готвения в Русия закон, който ще позволи на държавата да отнема родителските права на хомосексуални родители?
Религията зло ли е ?
Какво знаеш за светата инквизиция ?
Чел ли си Библията ?
Каква работа според теб биха могли да имат представители на свръх-развита извънземна цивилизация на нашата планета ?
shmatarok
02-17-2014, 15:46
Според теб защо едни хора имат повече късмет от други?
Вярваш ли, че с положителна нагласа и най-гадната ситуация може да се окаже печеливша?
Ако да, защо има толкова тъжни хора по света?
Мислиш ли се за благороден?
Даваш ли/давал ли си пари на просяци?
Ако можеше да се срещнеш с една личност, без значение дали жива или мъртва, коя би била тя? Защо?
Романтичен ли си?
Как се виждаш след 5 години? А след 10?
Домашни любимци имаш ли? :Д
Не играя белот.Питай Ивета.
Кажи ми така още веднъж и ще те режа с тъп нож през нощта ,докато спиш :lol:
Към Анонис, не съм те чела, колко си висок, размер обувки и защо се регна?
Какво мислиш за бг полицаите ? Българските полицаи са печени и доста добре си вършат работата. Някои млади катаджии прекаляват.
А за съучениците си ? Амм.. Уважение имам към всички, въпреки че към някои, то е по-малко. Мисля, че са доста умни, поне някои, докато други зубрят и нямат собствено мнение. Имам много добри приятели от класа.
Кой е тоя пич 'Големият взрив', каква му е теорията и за какво иде реч ? Теорията му е, че някакъв малък обект се е взривил преди милярди години. Този малък обект се е разширявал много бързо, със светлинни години, като в него сме се съдържали ние и другите неща във вселената. Все пак сме направени от 70-75% вода. Така че, едва ли няма логика, но не ме интересува. След като се е сформирала вселената, тъканта, енергията, магнитните полета. Преди това не се е знаело, какво е имало, дали въобще е имало нещо.
Знаеш ли кой е Джон Лок ? "В лошо възпитания човек смелостта се превръща в грубост, учеността - в педантизъм, остроумието - в палячовщина, простотата - в недодяланост, добродушието - в ласкателство". Да. Знам, че е философ, защитава хората, над които се налага власт или управление. Според него, всеки има правото да ги отхвърли. Както и че абсолютната монархия не може да бъде гражданско управление. Ще прочета биографията му и възгледите му след малко, за да се информирам.
Чел ли си "Републиката" ? Не съм.
Какво мислиш за външната политика на САЩ ? Мисля, че си изкарват добри парички. След намесата им във втората световна война, хората си създават оръжия, за да ги продават на хората от воюващите страни, които за света са "терористи", а всъщност те са герои за обществото си, защото го защитават. Иначе на САЩ не им пречи, като са им взели парите, да им избият и децата. Като използването на дете за щит не е никаква пречка за тях. Отвращават ме. Но такива са времената.
А за готвения в Русия закон, който ще позволи на държавата да отнема родителските права на хомосексуални родители? Донякъде съм съгласен. Но донякъде не. Не дискриминирам хомосексуалистите, но и не ми харесва, в каква среда би израснало едно нормално дете, което те ще отгледат. Но от друга гледна точка, щастието на хората доста често се измерва в деца и родителски грижи.
Религията зло ли е ? И добро и зло е. Зло е(поне в миналото), заради целта на религията - да обедини всички. Да, тя ги обединява, ами тези, които не искат да вярват в Бог, но въпреки това са добри по един или по друг начин? Трябвало ли е на времето да ги бесят или да ги измъчват по такива начини, за да приемат религията? Религията е породила много войни. Като в днешно време, тя се приема от този, който иска. Не мисля, че един човек, който се роди е нормално да бъде покръстен, без той да може да разсъждава и да реши, дали иска или не. Как е възможно всички на времето да са били толкова обединени, мирни, РАВНИ, а в същото време да налагат мита и данъци на всички селяни? Как може да даваш ПАРИ, за да ти бъдат опростени греховете в неделите? Доста зло е, според мен. Но и не само религията е зло, а и валутата. Търговците са нямали никакво смирение над тези, които уж са равни с тях, а всъщност ги убиват и измъчват, ако им кажат нещо в лицето. Не е коректно, поне за мен.
Какво знаеш за светата инквизиция ? Разследване на ересите(обществата или малки християнски църкви, отклоняващите се от официално-наложената религия), мъчения, аутодафе, абе направо хитлеристи, тирани.. Пълен сатанизъм. Инквизицията е била средство за гонене на истинските Божии Светии. Описана от Йоан, като "Великата блудница".
Чел ли си Библията ? Чел съм части от нея, цялата да седна и да я прочета - не.
Каква работа според теб биха могли да имат представители на свръх-развита извънземна цивилизация на нашата планета ? Може би помощ за развитие на човешката раса. Кой знае, може и малко да са останалите живи, интелигентни същества във вселената и да са се заели с тези, които са останали, за да подпомогнат развитието им. По-нататък може и да има обединение, ако подготвят добре човечеството.
Мерси :))
Според теб защо едни хора имат повече късмет от други? Защото са по-уверени в себе си.
Вярваш ли, че с положителна нагласа и най-гадната ситуация може да се окаже печеливша? Да. Най-малко можеш да си повдигнеш настроението. А и положителните емоции се придават на хората покрай теб. В днешно време всеки е намръщен.
Ако да, защо има толкова тъжни хора по света? Защото виждат всичко черно. Песимисти са. Защото може би нямат амбиции, цели, не си мърдат пръста или са се отказали от нещо. Искат да получат наготово.[b/]
Мислиш ли се за благороден? [b] Донякъде. Но съм добър. Помагам на всеки, на когото мога.
Даваш ли/давал ли си пари на просяци? Да, постоянно. Не ми дреме, дали ще ги изхарчи за хляб или цигари. Едното ще му помогне, другото - точно обратното. Възхищавам се на дядо Добри. Въпреки че не знам, защо го казах. Неговото е милостиня. Чака да му дадат пари в името на някаква кауза.
Ако можеше да се срещнеш с една личност, без значение дали жива или мъртва, коя би била тя? Защо? Може би с д-р Мулдашев. Имам доста въпроси, на които няма да намеря отговор в скоро време.
Романтичен ли си? Да.. Доста.
Как се виждаш след 5 години? А след 10? След 5 години.. С доста развито тяло, развит, като личност, следващ дентална медицина. След 10.. С кола, жена, куче, самочувствие, като фитнес модел, като човек допринесъл много добро. Може би зъболекар?
Домашни любимци имаш ли? Не.. Въпреки че ми се иска страшно много American Pitbull Terrier. :((( :Д
:P :))) Мерсаж
Към Анонис, не съм те чела, колко си висок, размер обувки и защо се регна? Добрем, висок 181-2; защо пък размер обувки? 45-ти. Регнах се, за да задам въпрос, свързан с момичето, с което съм в момента. :)
бкялкя
Към Анонис, не съм те чела, колко си висок, размер обувки и защо се регна?
Можеше да е Минета.. та, Ивета.. ше цъкаме ли, брат
Ти само с момичета ли искаш да играеш.. :D
Ти само с момичета ли искаш да играеш.. :D
еми айде де, аз бех писал в темата-дневник.. да си се обадил.... ае
отвратителен си, дай фейс или нещо по-бързо за комуникация и ще цъкаме, брат ;d