Влез

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36

sl1nceetoo
07-15-2015, 17:05
в смисъл, реално описа баш обратното, пък ми е интересно
Да и аз това се зачудих. Мнението ти го разбирам като "не, няма съдба, всеки сам си определя/ насочва живота".
А казваш, че вярваш в нея. Тези, които по принцип вярват в съдбата, не се ли водят от мисълта, че всичко се случва с точно определена цел и така и трябва, т.е. някак да се оставят по течението?

И още:
Кое е последното малко нещо, което те усмихна?
Суеверен ли си?

Rakshy
07-15-2015, 21:12
дадох ви определението за съдба, в което вярвам. Това стана :D

Rakshy
07-15-2015, 21:22
Кое е последното малко нещо, което те усмихна?
Суеверен ли си?

Едно момиче (момичеТО) ми подари една гривна.
за някои неща, винаги след като някаква "черна мисъл" ми мине през главата чукам на дърво, не знам защо, просто от малък го видях от наш'те и не съм спирал оттогава :Д не хвърлям сол, нямам червен конец на ръката, не ме греят особено черните котки, нито стълби :Д огледала не съм чупил, че да мисля за тях :Д

galaxy29
07-15-2015, 21:32
каква гривна?
как ти беше първият път? ;/
наркотици?
как си?

Rakshy
07-15-2015, 22:02
каква гривна?
как ти беше първият път? ;/
наркотици?
как си?

няква жълта за хепатит, защото беше работила като промоутърка, най-обикновена гумена ли е, силиконова ли е жълта гривничка с някъв гаден надпис :Д по-малко от това здраве му кажи :D

не коментирам

трева 3 пъти до сега ма нещо май не ми се получи нито един от трите, не знам. Не се чувствах както хората ми го описваха :Д Обмислям в скоро време да направя 4ти опит, за да съм сигурен колко не ме кефи :Д

зле, мега немотивиран. Не знам кво правя с живота си.

galaxy29
07-15-2015, 23:50
(hug) случва се, само не се предавай и може да си пуснеш not afraid на еминемчо

Rakshy
07-16-2015, 12:11
(hug) случва се, само не се предавай и може да си пуснеш not afraid на еминемчо

хубаво :/

slicky
07-16-2015, 17:18
Може ли да седна някой ден и аз на стола...от малък ми е мечта..плс

Rakshy
07-16-2015, 21:16
еми аз май убих темата :Д ако никой не прояви интерес до утре си ти :Д

Ivaaaaa
07-16-2015, 21:39
хитрец, дотогава има още 23 часа :Д
беше споменал, че клековете не са полезни, а аз винаги правя. защо? ставите? :(

Rakshy
07-16-2015, 21:48
хитрец, до тогава има още 23 часа :Д
беше споменал, че клековете не са полезни, а аз винаги правя. защо? ставите? :(

нямам спомен да съм твърдял такова нещо.

а ако искате мога още да седя на тоз стол, не ми пречи особено, просто малко хора пишат въпроси :D

Ivaaaaa
07-16-2015, 21:52
мога да го сравня с клековете :D защото и те са едновременно най-якото и най-гадното нещо, което човек може да си причини

това визирах

galaxy29
07-16-2015, 22:22
искаше да се похвашлиш, че правиш клекове? ;/

Rakshy
07-16-2015, 22:40
това визирах

Най-якото защото допринасят за цялостното качване на маса и сила. Най-много допринасят за произвеждането на тестостерон и хормон на растежа (не знам защо, но е така :Д ). Може би най-трудното от трите движения, просто защото е мега таксуващо.

Просто е много трудно, но когато го направиш се чувстваш като най-големия милионер :D

А иначе всеки трябва да кляка и да прави упражнения за краката си защото при по-възрастни хора са доказали, че силата на краката е пряко свързана с диабет, няколко сърдечни болести и още няколко на нервната система. Т.е. извода е, че не си слаб защото си болен, а си болен защото си слаб. И в много от случаите болните от диабет са така, защото не се движат, а не защото ядат много сладко. Винаги сме мислели, че мозъка праща сигнал до мускула и той се съкращава, но всъщност мускула може да праща обратно сигнали и именно тези сигнали водят до "всичко лошо по Земята" (метафорки туй онуй)

Rakshy
07-16-2015, 22:40
искаше да се похвашлиш, че правиш клекове? ;/

сигурно ще каже и че има як задник,а? :/

pandabear
07-16-2015, 23:19
защо не спиш, момко?

galaxy29
07-16-2015, 23:23
сигурно ще каже и че има як задник,а? :/
може би го намеква деликатно...

Rakshy
07-16-2015, 23:30
защо не спиш, момко?

Защото съм фен на батман и като стоя буден по цяла нощ мисля, че мога да бъда поне малко батман. jk

Защото нощем ми е по-приятно и защото станах към 2. Нощна птица съм явно.

Rakshy
07-16-2015, 23:30
може би го намеква деликатно...

знае ли човек?! :/

kalpazanka
07-17-2015, 07:29
Калпазани такива, що не писахте да сменя ник-а?!

Rakshy
07-17-2015, 10:10
Калпазани такива, що не писахте да сменя ник-а?!

Има ме на последните 2 страници и си мислех, че се подразбира :Д

Ivaaaaa
07-17-2015, 11:07
Най-якото защото допринасят за цялостното качване на маса и сила. Най-много допринасят за произвеждането на тестостерон и хормон на растежа (не знам защо, но е така :Д ). Може би най-трудното от трите движения, просто защото е мега таксуващо.

Просто е много трудно, но когато го направиш се чувстваш като най-големия милионер :D

А иначе всеки трябва да кляка и да прави упражнения за краката си защото при по-възрастни хора са доказали, че силата на краката е пряко свързана с диабет, няколко сърдечни болести и още няколко на нервната система. Т.е. извода е, че не си слаб защото си болен, а си болен защото си слаб. И в много от случаите болните от диабет са така, защото не се движат, а не защото ядат много сладко. Винаги сме мислели, че мозъка праща сигнал до мускула и той се съкращава, но всъщност мускула може да праща обратно сигнали и именно тези сигнали водят до "всичко лошо по Земята" (метафорки туй онуй)

тестостерон? ваат? ;д. ето защо цикъла ми се прецака.
начи, викаш, с клекове може и да стигна заветните 1,70см? сърдечни заболявания? на нервната система? кои? къде си чел тва? ;д
аз си помислих, че минуса е заради колянната става. напоследък усещам дискомфорт и 'изпукване' :(

гледал ли си доктор хаус? ;д
кой образ ти допада най-много? /като изключим основния, разбира се/
ходил ли си на концерти? кои?

anonymous708973
07-17-2015, 11:11

Глупости.

А ако те боли нещо, си гледай техниката. Вероятно нещо не правиш като хората.
Или пък просто прави нещо друго - ся, клековете са хубаво нещо, ама тия стави ще ти трябват :)

Ivaaaaa
07-17-2015, 11:15
Глупости.

шегувах се. беше ирония :Д

anonymous708973
07-17-2015, 11:16
сори :д

dreamwalker
07-17-2015, 11:56
ДОТА на стола.

Vanchhh
07-17-2015, 11:57
^има време, сега четем ракши-то.

ДОТА
07-17-2015, 12:11
ДОТА на стола.

Върна се от отпуска/морето на съседите/ и почна да се държиш като шефка.

Rakshy
07-17-2015, 14:54
начи, викаш, с клекове може и да стигна заветните 1,70см? сърдечни заболявания? на нервната система? кои? къде си чел тва? ;д
аз си помислих, че минуса е заради колянната става. напоследък усещам дискомфорт и 'изпукване' :(

гледал ли си доктор хаус? ;д
кой образ ти допада най-много? /като изключим основния, разбира се/
ходил ли си на концерти? кои?

не ти е от тва :Д и да "анаболни" хормони (в кавички щото е малко табу дума, въпреки че са си баш такива :Д)
не, няма. не помня точни имена на болести, но всички които са свързани малко или много с движението ти.
не обичам да чета проучванията, защото използват много сложни думи, за да изглеждат по-умни. Гледам podcast-ове и семинари и оттам. Беше на някой от големите учени - Layne Norton или Brad Schoenfeld или имаше 1-2 други, чиито имена не помня. :Д Относително ново проучване е даже май го бяха правили в Швеция/Швейцария :Д

е да и ставите са проблем :Д аз в момента съм със скапани колене главно от това.

Много ясно, че съм гледал. Не всички сезони обаче. Бях му мнол фен като го въртяха по ТВ :Д Иначе ме кефи Номер 13 :Д

Ходил съм само на ансамбли и такива някакви в зали. Най-готин беше на Българе едно време. На такива на открито наш'те не ме пускаха, а пък и на мен не ми се ходеше. На есен ще ходя на Слави.

Rakshy
07-17-2015, 14:55
ДОТА на стола.

http://media.giphy.com/media/RX3vhj311HKLe/giphy.gif

pandabear
07-17-2015, 16:05
с кой от форума би се видял на живо?
тъмнокоси или светлокоси?
коя черта от характера на човек те отблъксва най-много?
кога се чувстваш щастлив?
с какво не би направил компромис?
би ли дал живота си за някого?
три неща, които би взел със себе си на самотен остров?

paradosou
07-17-2015, 19:36
Защо хората стават престъпници?
Имаш ли познат с нестабилно държание?
Разбираш ли околните, вникваш ли в мотивите им?
Какво ще направиш с един милион долара?
Как си избираш приятелите?
Често ли попадаш на описания тип момиче \визирам натисканията в бар, които те отблъскват\? Ако да, на какво според теб се дължи?
Какъв човек искаш да бъдеш един ден? За качества говоря, по възможност не ми описвай желаното семейство, ако искаш такова, нито как ще си материално и какво ще работиш.
Любим цвят?
Често ли се смееш? На какво обикновено?
Всеки ли е способен да изпитва любов? Защо да, защо не? Как изглежда една хармонична връзка в твоите очи?
Изброй някакви необичайни навици, които имаш.

102thedream
07-17-2015, 19:50
нестабилно държание

LoadRunner
07-17-2015, 19:58
Казеин, суроватъчен изолат или гейнър?

Rakshy
07-17-2015, 21:31
с кой от форума би се видял на живо?
тъмнокоси или светлокоси?
коя черта от характера на човек те отблъксва най-много?
кога се чувстваш щастлив?
с какво не би направил компромис?
би ли дал живота си за някого?
три неща, които би взел със себе си на самотен остров?

нямам претенции, но ми е интересно да видя пантерата, галакси, папугай, 102, ива и още 1-2, чиито никове в момента не мога да се сетя
мех, цвета на косата не ми прави впечатление.

простотията или просташкото говорене, доколкото може да се нарече черта на характера.

четох една теория за щастието как то всъщност не се усеща. Защото е важно build up-а към него и след това следствието където осъзнаваш, че тогава си бил щастлив. Това го има в композициите на Бах или Бетовен, ако не се лъжа. Експеримента е бил следния: наблюдавали са групи момичета, които се приготвят за купон и са забелязали, че не им пука за купона :Д Важно е приготвянето и след това как си говорят за случилото се. То като се замислиш наистина е така и не осъзнаваш кога наистина си щастлив.

вярвам във вторите шансове, но не и в третите. Така че, втора издънка.

не съм мислил по въпроса. Има твърде много неща, които искам да постигна, за да се жертвам, но бих го направил за някой от семейството ми. Нямам толкова скъп приятел, за когото бих умрял.

нож, дори като ходя до село го взимам :D кремък, въпреки че нямам :Д корда

102thedream
07-17-2015, 21:36
нямам претенции, но ми е интересно да видя пантерата, галакси, папугай, 102, ива

имаш вкус

galaxy29
07-17-2015, 21:39
заради нас двамата, нали

102thedream
07-17-2015, 21:40
и другите не са лоши

galaxy29
07-17-2015, 21:41
дам, но не са нашето ниво...

102thedream
07-17-2015, 21:42
стига де ;дд

galaxy29
07-17-2015, 21:44
шегувам се, всъщност се смятам за ужасна и отивам да се напия, дано ме изнасилят и убият

102thedream
07-17-2015, 21:46
тъпо

Corb1225
07-17-2015, 22:07
пантерата, галакси, папугай, 102
Много малко мозъчни клетки има в този ред, братко. И много Дънинг-Крюгер ;д.

Rakshy
07-17-2015, 22:12
Защо хората стават престъпници?
Имаш ли познат с нестабилно държание?
Разбираш ли околните, вникваш ли в мотивите им?
Какво ще направиш с един милион долара?
Как си избираш приятелите?
Често ли попадаш на описания тип момиче \визирам натисканията в бар, които те отблъскват\? Ако да, на какво според теб се дължи?
Какъв човек искаш да бъдеш един ден? За качества говоря, по възможност не ми описвай желаното семейство, ако искаш такова, нито как ще си материално и какво ще работиш.
Любим цвят?
Често ли се смееш? На какво обикновено?
Всеки ли е способен да изпитва любов? Защо да, защо не? Как изглежда една хармонична връзка в твоите очи?
Изброй някакви необичайни навици, които имаш.

хах, оня ден писах есе на подобна тема за CAE-то :Д Отговора, който мисля, че най-много приляга е "е така от скука, от тъпотия...". Но реално погледнато, защото 1.нямат перспектива за бъдещето; 2.нямат родителски контрол; 3.отчаяни са; 4. глупави са и го правят заради някого или защото би било готино.

освидетелствани не, но половината ми приятели са доста импулсивни. Единия много често се бие :Д Другия просто както си седи и нещо му щуква, трети пък както си ходим и решава, че иска да си удари главата в някъв знак и го прави :D (това беше 2-3 пъти на морето, може би щот беше пиян, не знам :Д) Аз самия понякога съм на 2 полюса, ама трябва да съм много изнервен. То и с останалите е почти същото

Почти винаги, освен ако причината не е няква супер малоумна, в която няма логика.

Ще си купя къща, куче, добавки :Д няква средностатистическа кола, ще отида до Австралия, Русия, Скандинавските страни и щатите/Канада. И ако мога да си го позволя бих живял в някое от посочените. Ако все пак имам още някакви средства половината отиват за бъдещето, останалите за някаква добра кауза, gotta give back to the community.

не си ги особено. С едни и същи хора съм приятел от години и то главно защото сме били в един клас. От 8ми насам същата работа. Приятели извън училище и квартала нямам.

И в други теми съм го казвал - малко са свестните момичета. Повечето са или искат да бъдат минети, защото получават внимание. По една или друга причина явно смятат, че не са достатъчно желани и като са на градус им идва от вътре да са боклуци, защото масовото мнение е, че това е ок. Не знам, може пък да съм старомоден...

здраво стъпил на земята емоционално и финансово или до там, че да ми е готино и да няма за какво да се притеснявам. А по-точни качества силен (физически и психически), любящ, помагащ на хората. Добре, че не искаш да знаеш останалото щото и аз не знам :Д

нямам най-любим - синьо, черно, сиво, червено, оранжево, жълто, зелено, даже имам розово поло :Д

твърде често май. Установих, че съм си го задал като защитна реакция или не знам как да го определя и се смея твърде често, дори когато ме обиждат :Д А иначе на кретенщини, чувството ми за хумор е доста счупено и през повечето време сам си се забавлявам (self amuzement is one of the most important things, if you don't find joy in what you are doing then why are you doing it in the first place? това е малко цитатче), и доста често хората не разбират на какво се смея или не им е забавно, но пък аз си се пръскам :Д

мисля, че всички могат да обичат. Дали ще бъде едно и също нещо, не знам. Дали всички заслужават да обичат - не. Щом ония педали могат да се обичат, къв трябва да си, че да не можеш... И да защото ни е закодирано в гените. Малко или много смисъла на живота е да имаш поколение. А поколение без любов е счупено поколение, което не води до нищо добро - само дегенерация.
перфектна връзка - госпожата ми по литература беше разказвала за една от някое произведение, но не си спомням дали беше от "Железния светилник"... Поправете ме, ако греша, но там бабата командваше постоянно дядото и той спокойно изпълняваше, но не като под чехъл, а защото това беше правилното нещо за правене и защото я обичаше. Нещо такова, но без толкова силно изразено командване. Мъжа трябва да може да защити своето и да дава сигурност. Жената трябва да бъде вярна спътница и да го подкрепя. Имаше един цитат: "няма смисъл да правиш нещо, ако жена ти не е там да ти каже "страшен си" " или нещо от тоя род, надявам се схващате идеята ;д . Изключително противни са ми връзките, в които жената е един вид слуга и прави нещо само за да не я бие мъжа ѝ. Това е може би едно от най-противните неща. Трябва да има взаимна сигурност и щастие, не страх и недоверие. На отиване към фитнеса оня ден минах през една градинка и някви жени обсъждаха как "нема жена, която да не изяжда по някой шамар от време на време" и като я погледнах бях сигурен, че това "от време на време" значи поне през ден. Което наистина ме отврати.
Като цяло май красавицата и звяра е най-доброто определение, което мога да дам :Д

хмм навици - не знам дали е необичайно, но мразя да оставям храна. Колкото ми е дадено толкова изяждам. Ако ми е много - тъпча. Чак ако ми се додрайфа го оставям. Не знам защо, просто мразя да оставям храна :Д
не смятам, че трябва да е необичаен навик, но задължително си мия ръцете, ако съм бил до тоалетната, дори ако не съм правил нищо, а само съм си мил зъбите примерно.
винаги дъвча дъвка.
не знам за други или поне не съм забелязал да имам :Д

Rakshy
07-17-2015, 22:17
Много малко мозъчни клетки има в този ред, братко. И много Дънинг-Крюгер ;д.

не за друго, но ми е интересно какви ли хора са real life. За галакси вече знаем, че е алкохоличка :/

кефи ме как махна ива от списъка :Д ахахах

и теб мога да те адна в него, колкото повече, толкова повече.

Rakshy
07-17-2015, 22:22
Казеин, суроватъчен изолат или гейнър?

казеина се счита, че е протеин с бавно усвояване, т.е. най-подходящ за преди сън, за да те храни докъ спиш.
изолата е по-скъп от обикновената суроватка, но има повече протеин, логично. проблема с него е, че някои фирми го блъскат с евтини аминокиселини, така че да попълнят профила, но да нямаш реална полза от него - на тях им е евтино и ти ниш не печелиш.
гейнъра е главно протеин и захар. По-добре е да си правиш сам гейнъра https://www.youtube.com/watch?v=fyrKq-KSIBo ето това е най-доброто мнение по въпроса.

най-добрата ти оферта е смес казеин + суроватка post workout щото така хем "бързия" влиза на момента, хем "бавния" те поддържа след това.

paradosou
07-17-2015, 22:27
Всички могат да обичат, дори при положение, че някои са супер "блокирани" от страхове, мании, желание за контрол, неискреност и пр.? Много психопатски звучи както го описах, ама наистина мисля, че при немалко хора го има само потенциала да обичат. Реално може да не бъде изпълнен именно заради липсата им на искреност към самите тях на първо място, после и към другите... тва най-общо казано. Как ти звучи? Ще има ли материал за спорче? ;d

За момичетата - струва ми се, че не си старомоден, ама има някакви неща, които все те водят към подобни мадами, не че са чак толкова скандално малко свежите и готините :).

Rakshy
07-17-2015, 22:27
и съм изключително обиден, че kalpazanka не промени името на темата. ДОРИ СЛЕД КАТО ПИСА :'(

Vanchhh
07-17-2015, 22:38
Ракшане, хахаах :]

Любим предмет в даскало?
А спорт, освен фитнес?
Какво е небето?
А какво е морето?
На кой футболен отбор симпатизираш?

Rakshy
07-18-2015, 00:25
Ракшане, хахаах :]

Любим предмет в даскало?
А спорт, освен фитнес?
Какво е небето?
А какво е морето?
На кой футболен отбор симпатизираш?

един шкаф ахахахаххаха : Д:Д :Д :Д а иначе си променям мнението - в 7ми клас ми беше физиката, все още ми е в топа, но не е най-любимо. В 8ми нямах любим предмет и много мразех математиката. В 9ти пак мразех математиката и ми беше интересна историята щото учихме за викинги и т.н. (само това помня :Д ), в 10ти тръгнах малко повече към химия и биология, историята я занемарих, математиката беше ок (предните години едвам не останах на поправка, толко ми беше противно). Тази година биологията и химията бяха на all time high, математиката се подобри и физиката малко. По български и английски винаги ми е било лесно, като изключим в 7ми клас граматиката, мнол я мразех. Абе основните са ми биология, химия, история, физика и философията ми е интересна tbh. :Д

вече бях отговарял на такъв въпрос, но айде пак :Д баскетбол, волейбол + почти всичко от олимпиадата :Д Ще кажа щангите, но тях можем да ги приемем към фитнеса, затова няма :Д Баскет, волей, плуване. И трябва да кажа, че много мразя тениса, деба безполезната игра

the night is dark and full of terrors :D трябваше да го вметна. Принципно ми синее, ама имам проблем с цветовете и не знам :D

морето - зависи къв боклук плува в него, ако е немски - белее, същото ако е полски или руски :Д, ако е африкански - тъмнее.

от Бг Левски, от англия Ман. Сити и арсенал ми харесват като игра, но главно сити :Д

докъ го писах тоя пост ми спря тока 2 пъти - 15тина и 4-5 минути :Д много изстрадала работа.

Rakshy
07-18-2015, 00:44
Всички могат да обичат, дори при положение, че някои са супер "блокирани" от страхове, мании, желание за контрол, неискреност и пр.? Много психопатски звучи както го описах, ама наистина мисля, че при немалко хора го има само потенциала да обичат. Реално може да не бъде изпълнен именно заради липсата им на искреност към самите тях на първо място, после и към другите... тва най-общо казано. Как ти звучи? Ще има ли материал за спорче? ;d

За момичетата - струва ми се, че не си старомоден, ама има някакви неща, които все те водят към подобни мадами, не че са чак толкова скандално малко свежите и готините :).

ко да ти каа, хем има, хем нема... :Д

Ако говорим любов към друг човек да. Но любов към други неща далеч не. Защото къвто и да си винаги ще се влюбиш в нещо било то място, предмет, животно. Бих предпочел да споря за нещо по-интересно :Д Дай тема и те почвам ахахах :Д

може и да не са, ама моя search engine не ги намира, не знам. Запознах се преди някво късо време с едно момиче, което беше просто прекрасно :Д Всичко ок, но имам проблем с помненето на имена :/ Момента, в който ми каза как се казва го забравих. Оттогава страдам тихичко :Д

galaxy29
07-18-2015, 01:35
тъпо
да : |

ракши, усещаш ли, че стана известен форумник хД

Rakshy
07-18-2015, 01:58
да : |

ракши, усещаш ли, че стана известен форумник хД

еми нинам чуек, тва май ми го спретнахте като PR кампания. Чакам някой да ми предложа да бъда админ, щото НЯКОЙ се прави на ударен

http://33.media.tumblr.com/420650a3607037a3f3fbcfdbe2f5f2eb/tumblr_mu9e4bKY6m1sjrexlo2_r1_500.gif

kalpazanka
07-18-2015, 17:25
Има ме на последните 2 страници и си мислех, че се подразбира :Д

Маамустара, що си мислите, че вися във форума 24/7 и чета всички теми подред?!

Rakshy
07-18-2015, 17:50
Маамустара, що си мислите, че вися във форума 24/7 и чета всички теми подред?!

извинявай ;/

dreamwalker
07-19-2015, 13:09
Интересуваш ли се от окултизъм?

Познаваш ли масони?

Corb1225
07-19-2015, 13:39
Oh no! Comrade Question is back. Горкият Ракши ;д.

dreamwalker
07-19-2015, 13:51
Какво мислиш за dreamwalker?

Дали е педофил с наднормено тегло или просто квартален джебчия?

Rakshy
07-19-2015, 14:25
Интересуваш ли се от окултизъм?

Познаваш ли масони?

по-скоро не

"какви масони момче, кажи един?!"

inewton
07-19-2015, 14:40
Мислиш ли да учиш висше? Ако да, какво?

Dagichka
07-19-2015, 14:49
кого ще сложиш на стола след теб?

dreamwalker
07-19-2015, 18:26
Книга - една поредица "хроники на древния мрак" ми е №1

Браво.

Чел ли си всички книги?

Кой ти е любимият герой, ако имаш такъв?

А с кой герой се идентифицира най-много?

Rakshy
07-19-2015, 19:44
Какво мислиш за dreamwalker?

Дали е педофил с наднормено тегло или просто квартален джебчия?

Неам точно мнение, но май педофилите с наднормено тегло нямат особен успех, защото всяко дете би избягало. Същото важи и за дебел джебчия. По-скоро си по-слаб. А къв си вече, не знам :D По-добре джебчия :/

Rakshy
07-19-2015, 19:46
Мислиш ли да учиш висше? Ако да, какво?

Трябва. Нещо свързано с медицина искам. Или ако нещо ми щукне догодина - социология или няква тъпотия от това естество. Може и психология, въпреки че е тегаво. Ама не знам, нямам някво твърдо решение, нито пък съм почнал да се подготвям по нещо, изобщо не знам кво ще правя :D

Rakshy
07-19-2015, 19:56

не съм сигурен как работи тва със следващия, но май който иска :Д

Rakshy
07-19-2015, 20:11
Браво.

Чел ли си всички книги?

Кой ти е любимият герой, ако имаш такъв?

А с кой герой се идентифицира най-много?

имам странния навик като някоя книга ми харесва да не я дочитам :Д На тази поредица не прочетох последната книга до края. Просто я зарязах, не знам защо :Д

а иначе, беше ми много тъпо като този "водния" умря. Смисл наистина ми беше тъпо :Д Не си ги спомням много, защото ги четох преди 3-4 години, даже ако ли не 5. Имаше един от северните племена, който ми беше направил впечатление и който ми допадна и онзи от "лошите" зеления, който правеше някви неща в гората, мамка му не си спомням ква му беше историята :/ надявам се да се сетиш

Трябва пак да ги прочета, хубави бяха.

Corb1225
07-19-2015, 23:27
Аз предлагам GuardianAngel за стола, като дойде време Ракши да го сдава ;д.

Rakshy
07-19-2015, 23:41
Кво ме гласите да си ходя :/

Corb1225
07-19-2015, 23:51
Нищо подобно. Просто по-добре да има някви готови кандидатури, за да не се получава пак вакуум.

Ivaaaaa
07-20-2015, 11:21
аама той е бил наскоро

slicky
07-20-2015, 11:26
може ли аз..мечта им от малък

Ivaaaaa
07-20-2015, 11:28
може, съншайн.

Rakshy
07-20-2015, 22:00
може, съншайн.

ебати тъпия въпрос

Rakshy
07-21-2015, 23:55
ъпвам си темата, за да ме питате някви неща, щото ми е скучно. Ако няма желаещи слики да се мята.

102thedream
07-22-2015, 04:18
слики има голем аватар

102thedream
07-22-2015, 04:19
само ника му да беше капитан тийн щеше да е уоу

slicky
07-22-2015, 22:10
само ника му да беше капитан тийн щеше да е уоу
Toгава бях малък и наивен, явно много съм бил във филма.

Rakshy
07-25-2015, 14:08
Slicky, сядай на стола. I'm out.

slicky
07-25-2015, 18:30
Айде, кам он

tireheb
07-25-2015, 19:30
не се бутайте

inewton
07-25-2015, 19:37
Айде, кам он

Как се казваш?
На колко си?
От къде си?
Какво учиш/си учил/а?
Вярваш ли в Бог?
Каква религия изповядваш?
Имаш ли брат/я / сестра/и?
Любим филм?
Любима песен/стил?
Любима книга?

Dagichka
07-25-2015, 19:50
имаш ли си термосче

slicky
07-25-2015, 20:00
Как се казваш?
На колко си?
От къде си?
Какво учиш/си учил/а?
Вярваш ли в Бог?
Каква религия изповядваш?
Имаш ли брат/я / сестра/и?
Любим филм?
Любима песен/стил?
Любима книга?
1,2,3 О. , 19, роден съм в Русе, живея в София
4.Уча за доктор в София, 1-ви курс
5,6. Вярвам в Бог, християнин съм
7. Брат
8. За филм не знам...може би Реквием за 1 мечта
9.Слушам всичко без мазна чалга, дъбстеп и онези метали, които само се дерат през цялата песен
10. Книга- Портретът на Дориан Грей

slicky
07-25-2015, 20:02
имаш ли си термосче
Имам 1, ама рядко го нося и само за чай, щото не пия кафе.

s0b1esk1
07-25-2015, 20:13
кое те впечатли в requem for a dream? кое си пробвал от филма?

slicky
07-25-2015, 20:34
кое те впечатли в requem for a dream? кое си пробвал от филма?
Нищо не съм опитвал и не напирам... Иначе филмът ме накара да се замисля и да прогледна за някои неща, а също много ми допадна и начинът, по който е направен.

Rakshy
07-25-2015, 20:41
Спортове, които практикуваш?
Любим спорт?
Обвързан?

slicky
07-25-2015, 20:47
Спортове, които практикуваш?
Любим спорт?
Обвързан?

1.2.,Занимавам се с кик-бокс, иначе си тренирал доста спортове. Любимият ми е футбол.
3.Сложно е... май и аз не знам :Д

dreamwalker
07-25-2015, 22:02
Имаш ли интерес към окултизма?

Политически възгледи?

Любими книги?

paradosou
07-25-2015, 22:09
Как и защо избра да учиш медицина? Имаш ли идея за специализация?
Какво мислиш за отговорите си до момента? За въпросите?

Genasis
07-25-2015, 22:10
На колко години загуби девствеността ти ? :D

Мнението ти за баскетбола?

Ам, какъв по-точно доктор искаш да си ?

slicky
07-26-2015, 08:02
Имаш ли интерес към окултизма? Не, въпреки че съм се интресувал

Политически възгледи? Следя от време на време, ама май всичките са един дол дренки :Д

Любими книги? Освен по-горната написана, друга любима ми е Човекът в търсене на смисъл.

slicky
07-26-2015, 08:04
Как и защо избра да учиш медицина? Имаш ли идея за специализация?
Ами като малък съм лежал доста по болници и по различни причини и като цяло не се виждах в друга сфера. За специализация не знам, наблюдвал съм 5-6 лекари от различни специалности и засега най ми допадна урологията.
Какво мислиш за отговорите си до момента? За въпросите? Въпроси като въпроси, отговори като въпросите.

slicky
07-26-2015, 08:05
На колко години загуби девствеността ти ? :D 17

Мнението ти за баскетбола? Много ме кефи, тренирал съм 2 години, понякога гледам

Ам, какъв по-точно доктор искаш да си ? Не знам все още . .

Rakshy
07-26-2015, 12:32
Мисля, че ти допада урологията, защото тайно искаш да си каменар и да разбиваш камъните в бъбреците на някой старец с ултра звук (май така беше) ти доставя някаква вътрешна наслада :D

Любим отбор (футболен и баскетболен) ?
Кви езици говориш?

slicky
07-26-2015, 12:49
Мисля, че ти допада урологията, защото тайно искаш да си каменар и да разбиваш камъните в бъбреците на някой старец с ултра звук (май така беше) ти доставя някаква вътрешна наслада :D xaxaa A също и да лекувам представители на циганския етнос с парафин в половите им органи

Любим отбор (футболен и баскетболен) ? Футболен- Левски(запален привърженик), за баскетбола- Дунав(Русе), а от НБА-Клипърс
Кви езици говориш? Английски и руски, сега се чудя дали да почвам френски или немски
.

galaxy29
07-26-2015, 12:53

Rakshy
07-31-2015, 12:13
ъп

s0b1esk1
07-31-2015, 14:56
нещо няя пациенти

Ivaaaaa
07-31-2015, 15:32
хелов.
кофти специалност. ще гледаш по цял ден пишки :<
сега ли ще бъдеш първи курс?
кой ти е любимият образ от д-р хаус, освен хаус и защо?
поздрави ме с песен
какво мислиш за мерилин менсън?
какво сънува последно?
искаш ли да ти задавам горещи въпроси?
и да не искаш, ще го направя
гледаш ли порно? какво?
имаш ли фетиш/и? к'ви?
имаш ли осъществени секс фантазии? пак кви?
любима поза..?
оф, мързи ме да мисля още
аре, бб

Rakshy
07-31-2015, 17:09
поздрави ме с песен

https://www.youtube.com/watch?v=HijUri6IQ5Q

Ivaaaaa
07-31-2015, 17:25
a
we
badka,
tiya na bege li rapirat?
ili na selo dialekta im e takyv?

Rakshy
07-31-2015, 18:02
a
we
badka,
tiya na bege li rapirat?
ili na selo dialekta im e takyv?

ако Бургас е село, то да.

skate
07-31-2015, 18:13
te purvite pesni si gi praiha samo za mahalata,taka 4e nikuv hui ne davat koi gi razbira i koi ne ;d
az kato 1 gord selqnin im razbiram vs ,makar i da ne ma kefqt pesnite im ;d

Ivaaaaa
08-03-2015, 18:22
ъп
ари, ве, слики

kalpazanka
08-03-2015, 20:16
Устройват ли те промените в Наредба 34?
Какво мислиш за това, бъдещите специалисти анестезиолози, педиатри, патолози да зачисляват без конкурсен изпит?
Идеи за здравната реформа да имаш?

Rakshy
08-03-2015, 20:39
калпазанке, за къв изпит става въпрос, плс открехни

kalpazanka
08-04-2015, 14:41
калпазанке, за къв изпит става въпрос, плс открехни

Изпит за зачисляване за специалност :)

102thedream
08-04-2015, 15:36
идеи за здравната реформа хахах оохоохо

Rakshy
08-04-2015, 17:50
слики ис дед :(

slicky
08-04-2015, 21:32
Устройват ли те промените в Наредба 34?
Какво мислиш за това, бъдещите специалисти анестезиолози, педиатри, патолози да зачисляват без конкурсен изпит?
Идеи за здравната реформа да имаш?

Не, просто имах много работа и нямаше как..
1,Иначе, промените са крачка напред, но за съжаление прекалено малка. 1000 лв, за Бога, вземат охраните по чалготеките в София, които имат максимум средно. А и сега самите конкурси са доста кофти, защото няма ясни критерии за оценяването на самите кандидати и всичко опира до връзки и за хубавите места се вместват основно връзкарите. Също и местата са много малко в хубавите болници, а, естествено, на никого не му се специализира в продънена болница с апаратура от 20 век.
2. Според мен е добре да има някакъв приоритет на специалности, въпреки че в много малко няма дефицит. Но в тези специалности дефицитът е наистина голям и го виждам в реалността ежедневно.
3. Като цяло не следя политика, но съм мислил. Според мен трябва да се почне от самите МУ-та, които в момента бълват много кадри, но голяма част от тях са некадърни и са завършили чрез пари. Може би ще е по-добре да се наложи по-строг контрол и да има по-големи изисквания към самите студенти. Друго, което според мен трябва да се промени, е спешната помощ. Сега съм в такова и просто сякаш то е отделено от самата болница. Масово идват пациенти, които въобще не са за там, а да не говорим колко арогантно и грубо се държат. И точно заради случаи, които изобщо не са спешни, си заминават хора. Имам и някои други идеи, но нямам преки наблюдения и затова сега не съм убеден в

Ivaaaaa
08-05-2015, 09:59
как ма пропусна -.-

golemiq_korab_minava
08-05-2015, 11:07
Не, просто имах много работа и нямаше как..
1,Иначе, промените са крачка напред, но за съжаление прекалено малка. 1000 лв, за Бога, вземат охраните по чалготеките в София, които имат максимум средно. А и сега самите конкурси са доста кофти, защото няма ясни критерии за оценяването на самите кандидати и всичко опира до връзки и за хубавите места се вместват основно връзкарите. Също и местата са много малко в хубавите болници, а, естествено, на никого не му се специализира в продънена болница с апаратура от 20 век.
2. Според мен е добре да има някакъв приоритет на специалности, въпреки че в много малко няма дефицит. Но в тези специалности дефицитът е наистина голям и го виждам в реалността ежедневно.
3. Като цяло не следя политика, но съм мислил. Според мен трябва да се почне от самите МУ-та, които в момента бълват много кадри, но голяма част от тях са некадърни и са завършили чрез пари. Може би ще е по-добре да се наложи по-строг контрол и да има по-големи изисквания към самите студенти. Друго, което според мен трябва да се промени, е спешната помощ. Сега съм в такова и просто сякаш то е отделено от самата болница. Масово идват пациенти, които въобще не са за там, а да не говорим колко арогантно и грубо се държат. И точно заради случаи, които изобщо не са спешни, си заминават хора. Имам и някои други идеи, но нямам преки наблюдения и затова сега не съм убеден в
оо надушвам политика

1000 лв взима охраната, но за под 1000 кой би се занимавал цяла нощ с пияни диваци?

Иначе си много прав, контрол трябва и по-строга дисциплина. Това важи за всички университети и училища - от там тръгва всичко. Много точно го каза. Няма как да се случат никакви реформи, ако на ПЪРВО място не се сформират специални например наблюдателни екипити и безкомпромистни наказания.
От друга страна обаче в момента държавата ни е разпродадена. Като гледам всички държавни институции на какво мижаво ниво са поддържани. Например онзи ден отивам в КАТ , влизам в сгради на МВР - не са правили ремонт от 30 години, служителите им с 600 лв заплати.
Замислтете се държавата ни в момента от какво печели, освен от данаци?!
И освен всичко това, отпишете всички наши основни партии - те не желаят промяна.

Обаче за спешното... налагало ми се да ходим... извинявай, но капацитета им стига колкото да приемат двама, трима наистина умиращи хора от кръвозагуба да кажем - всичко останало чака в опашките.

Dagichka
08-05-2015, 12:10
стана ми интересно, дай пример за спешното и "неспешните" случаи?

golemiq_korab_minava
08-05-2015, 13:29
стана ми интересно, дай пример за спешното и "неспешните" случаи?
аз ли?

Dagichka
08-05-2015, 13:38
нем, slicky-то :д
примерно преди няколко месеца ми се наложи да ходя до пирогов, защото се пребих по стълбите и имах съмнения за счупен крак, ем като отидох пред кабинета след сто часа плащане на таксата при мудната лелка и разправянето с охраната "ама ти наистина ли си над 18, я отивай в детското".. като попитах лекарката в кабинета едва ли не ме изгони и каза, че били почивка (?), да изчакам да стане 7 часа за сутрешната смяна.. според теб това адекватно ли е? разбирам, че не бях на умирачка за шокова зала или операционна, ама все пак..

golemiq_korab_minava
08-05-2015, 13:59
нем, slicky-то :д
примерно преди няколко месеца ми се наложи да ходя до пирогов, защото се пребих по стълбите и имах съмнения за счупен крак, ем като отидох пред кабинета след сто часа плащане на таксата при мудната лелка и разправянето с охраната "ама ти наистина ли си над 18, я отивай в детското".. като попитах лекарката в кабинета едва ли не ме изгони и каза, че били почивка (?), да изчакам да стане 7 часа за сутрешната смяна.. според теб това адекватно ли е? разбирам, че не бях на умирачка за шокова зала или операционна, ама все пак..
да, хора едвам стоят на двата си крака пред умиране. те чакат да припаднеш и тогава да те вземат!

И линейката същата работа.. направо на катафалката се обаждат.

slicky
08-05-2015, 15:18
да, хора едвам стоят на двата си крака пред умиране. те чакат да припаднеш и тогава да те вземат!

И линейката същата работа.. направо на катафалката се обаждат.

Всеки случай в спешното е индивидуален. Ето днес имах поне 5 неспешни случая- 1 паднал преди 3 дена, позаболяло го и решил тази сутрин до спешното; на друг му се запушва катетъра на около 20 дена и на всеки 20 дена(чиста случайност) го заболява пикочния мехур; и още много много други. И хората често се отнасят адски злобно, крещят ти, спорят с теб и заплашват(днеска някаква жена снимаше как й отказвали количка за пренасяне на болен, който изобщо не е пациент на спешното...). Другото което е, че в повечето болници(аз не знам дали има държавна,където се плаща) дежурствата не се заплащат. И в крайна сметка, как да му се работи на лекаря като се занимава 12 часа с простотията на хората за без пари...
то и затова е такъв и дефицитът. А проблемът с умирането на пейките пред спешното може да се реши, според мен, по 2 начина- европейски и типично български. Първият е, когато някой застане пред спешното, да излиза някой от лекарите на смяна, да го разпита набързо, да му види общото състояние и да му сложи лепенка с цвят, отговарящ на спешността му(това се прави на запад, не е революционна идея). Другият вариант е да се сложи такса за спешното, дори и 3 лв да бъде, и така ще спадне посещаемостта, тъй като някои хора(особено тези от риМСКИи произход) използват спешното като място за безплатен преглед и лечение.

kalpazanka
08-06-2015, 11:40
А какво би *пипнал* при здравното осигуряване? /подсети ме частта с малцинствата/

skate
08-06-2015, 18:06
nz kvo da ta pitam brat ;d

Rakshy
08-06-2015, 19:16
nz kvo da ta pitam brat ;d

с коя ръка си бърше гъза?
на коя страна дъвче повече?
с кое око намига

бъди по-креативен бе деба :Д :Д

skate
08-06-2015, 19:47
k ve K
po kolko kle4ki za u6i izpolzva6 sled kato se izkupi6?
mn li sa tvari6 kato iska6 da se izkiha6 i taman da se izkiha6 i ne6to staa i ne kiha6 ;d
kat reje6 domat na duskata li go reje6 ili go darji6 vuv vuzduha i reje6

skatew
08-09-2015, 18:21
и аз съм се чудил за тва с домата не съм добър в рязането на домати, ма щот нямам практика и се чудя как да почвам да се уча на дъска или във въздуха; кое е по-добрия вариант според теб

skatew
08-09-2015, 18:22
или пък машинизирано

skate
08-09-2015, 19:10
vuv vuzduha go reja az
ddz koito kakto mu e udobno ;d
hahahahwahdaskdajsldjasldkajsdad iztupqvam eeuyeeyeheyeheehyeeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye
ae 4 dami i gospoda lapeta pobarkanqci iztrupnali manqci i vsqkvi drugi tapaci otiam da sa razmazvam ;d

skatew
08-09-2015, 19:25
nalazvam

nezabelejimata
08-10-2015, 12:00
Това още ли съществува по дявлоите ?!? :D

Как спиш? По корем, по гръб ?
Къде ходиш на плаж?
Да преебаваш или да си преебан?
Инат ли си ?

Dagichka
08-10-2015, 12:04
ее тва с рязането на домати във въздуха си е за про-та :дд

slicky
08-12-2015, 14:04
k ve K
po kolko kle4ki za u6i izpolzva6 sled kato se izkupi6?
mn li sa tvari6 kato iska6 da se izkiha6 i taman da se izkiha6 i ne6to staa i ne kiha6 ;d
kat reje6 domat na duskata li go reje6 ili go darji6 vuv vuzduha i reje6

1. 2
2. да :Д
3. на дъска, иначе мога и във въздуха

slicky
08-12-2015, 14:05
Това още ли съществува по дявлоите ?!? :D

Как спиш? По корем, по гръб ?
Къде ходиш на плаж?
Да преебаваш или да си преебан?
Инат ли си ?

1.по гръб
2. рядко ходя, много мразя да почернявам
3. зависи от ситуацията, по-добре 2-рото, ама поне да си с чиста съвест
4. Изобщо, голям пич съм.

slicky
08-12-2015, 14:06
vuv vuzduha go reja az
ddz koito kakto mu e udobno ;d
hahahahwahdaskdajsldjasldkajsdad iztupqvam eeuyeeyeheyeheehyeeyyeyeyeyeyeyeyeyeyeyeye
ae 4 dami i gospoda lapeta pobarkanqci iztrupnali manqci i vsqkvi drugi tapaci otiam da sa razmazvam ;d

давай,сега ти е времето

slicky
08-12-2015, 14:06
ее тва с рязането на домати във въздуха си е за про-та :дд

Който има желание, все пак сме демокрация :Д

slicky
08-12-2015, 14:11
хелов.
кофти специалност. ще гледаш по цял ден пишки :<
сега ли ще бъдеш първи курс?
кой ти е любимият образ от д-р хаус, освен хаус и защо?
поздрави ме с песен
какво мислиш за мерилин менсън?
какво сънува последно?
искаш ли да ти задавам горещи въпроси?
и да не искаш, ще го направя
гледаш ли порно? какво?
имаш ли фетиш/и? к'ви?
имаш ли осъществени секс фантазии? пак кви?
любима поза..?
оф, мързи ме да мисля още
аре, бб

сега 2-ри
този хаус не съм го гледал много много, не харесвам филми/сериали, които идеализират всичко
песен, песен https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg тази пуснаха по радиото тъкмо(има връзка и със следващия въпрос)
тоя пич май си беше вадил ребра, за да си прави свирки сам...невероятен
сънувах,че ме гонят някакви от чужда раса и накрая ме хванаха и ме убиха...баси жалкото
гледам, предимно с момичета хахахха
фетиши май не
малко са скандални и няма много навити за тях
зависи от настроението

Поднасям официалното си извинение, че не Ви отговорих навреме.
бб

slicky
08-12-2015, 14:12
и аз съм се чудил за тва с домата не съм добър в рязането на домати, ма щот нямам практика и се чудя как да почвам да се уча на дъска или във въздуха; кое е по-добрия вариант според теб

Въздуха е за про-та, и е по впечатляващо, научи се така

Rakshy
08-12-2015, 18:42
и не отговори на моите въпроси, ебати нещастника

LoadRunner
08-12-2015, 21:21
ко стана с тоя стол бе има ли някой
ива много слаб мениджър
някой тр да я смени с изборите и да склонява(насилствено) известните

Rakshy
08-12-2015, 21:33
тя ме пита мен, аз не ви бях интересен, слики искаше, но май и той не ви е интересен :Д

хвърляйте някоя пантерата или ричбич и да почваме :Д :Д :Д

ае мое и евок или jd не знам си кво :Д

dreamhunter
08-18-2015, 08:55
ъп^

tuzaro
08-18-2015, 19:59
Искаме някоя разкрепостена 18 годишна ученичка, ако може и да прави маникюри майна, тва е новата мода

ina7
08-18-2015, 21:02
Искаме някоя разкрепостена 18 годишна ученичка, ако може и да прави маникюри майна, тва е новата мода

ама ко да учи?

tuzaro
08-18-2015, 21:10
По възможност финансов контрол

[7h3.0n3]
08-19-2015, 17:42
tuzaro аре ти седни. ще е дебилно :Д

tuzaro
08-20-2015, 18:15
Аз няма да съм интересен на съфорумците

dreamhunter
08-20-2015, 18:19
ще бъдеш, спокс

skatew
08-20-2015, 18:24
защо имаш плосък гъз за аватар

tuzaro
08-20-2015, 18:26
Не е плосък само така изглежда

LoadRunner
08-20-2015, 20:13
охоо бай Тузаро ли ще сяда на стола
тъкмо ще разправиш за новата изгора

tuzaro
08-20-2015, 20:21
Ако верно има желаещи може и да седна

LoadRunner
08-20-2015, 20:28
Ами чакаме Ива да ти пише на лично и сядаш

tuzaro
08-20-2015, 20:35
Ще чакаме

[7h3.0n3]
08-21-2015, 02:34
направо сядай.
аз съм първи: верен ли е мита, че пловдивските жени са най-големите курви?
познаваш ли свесни и колко?
за или против изневярата?
fred perry или stonebridge
футбол или тесни пички
Клуб Плазма или Галакси Пловдив
какво мислиш за българските жени

tuzaro
08-21-2015, 18:33
;11343514']направо сядай.
аз съм първи: верен ли е мита, че пловдивските жени са най-големите курви?
познаваш ли свесни и колко?
за или против изневярата?
fred perry или stonebridge
футбол или тесни пички
Клуб Плазма или Галакси Пловдив
какво мислиш за българските жени
по принцип има доста леки жени, ама в София има повече особено в студентски град
Невероятно но има и свестни, не са много естествено. Скоро се запознах с едно момиче на 18 години, изключително красива, печелила е доста конкурси в Пловдив, обаче не я вълнуват кой каква кола кара и колко пари има. Тя си работи, не позволява никой да и плаща сметките. Тва не ми се беше случвало от много време.
Абсолютно против изневярата съм и некога не съм го правил.
Фред пери имат много хубави и качествени неща, и по принцип съм им фен, почти всички обувки са ми техни, а другите не съм ги чувал даже.
Футбол естествено, тесни пички има по всяко време, мач има един път в седмицата.
Аз съм фен на Сикретс.
Българските жени са като всички други, има и свестни има и боклуци.

dreamwalker
08-22-2015, 15:25
Защо се регистрира във форума?

Каква работа имаш в Студентски град?

Религиозен/вярващ ли си?

Каква е целта на живота ти?

LoadRunner
08-22-2015, 19:18
ИМА ли най-накрая, понеже се похвали?
Какво се случва с момичето от склада за матеиали и кафе машината?
Кое ти е любимото място в пловдив и кой ти е любимия квартал?
Учил си в Сф- редовно или задочно?
Преписваше ли в строителния, един вид ползваше ли си редовно пищови?
Преписваше ли в унито?
Научи ли нещо през тея 5 тежки години?
Как си направи дипломната работа, как мина защитата и с колко?
Идеалът ти за момиче- точно описание на външност и другите качества?
Би ли се оставил да те сложат под чехъл някога?
Какво ти е мнението за днешните момичета, 18ките едва ли ги знаеш но тия дето са твой набор?
Кво толкова и харесваш на чалгата (изключваме слушането по дискотеките) кво ти дава и би ли си я слушал сам вкъщи?
Защо точно Водка- алкохола на малолетните?
Откога пушиш и по колко на ден?

tuzaro
08-22-2015, 19:41

Каква работа имаш в Студентски град?

Религиозен/вярващ ли си?

Каква е целта на живота ти?

Не помня защо съм се регистрирал точно, но тогава форона беше в своя пик. Имаше много интересни хора и ставаха много дискусии на различни теми. Общо взето тогава беше чук форона, а сега е....
В Студентски град, едно време имах работа, сега имам много приятели там и ходя да се напием от време на време.
Вярвам че има нещо което е по високо от нас, но не съм от хората които спазват всички празници и пости и редовно ходят на църква.
Абсолютно никакъв.
Целта на живота ми е да създам семейство и да мога да го издържам.

tuzaro
08-22-2015, 20:07
ИМА ли най-накрая, понеже се похвали?
Какво се случва с момичето от склада за матеиали и кафе машината?
Кое ти е любимото място в пловдив и кой ти е любимия квартал?
Учил си в Сф- редовно или задочно?
Преписваше ли в строителния, един вид ползваше ли си редовно пищови?
Преписваше ли в унито?
Научи ли нещо през тея 5 тежки години?
Как си направи дипломната работа, как мина защитата и с колко?
Идеалът ти за момиче- точно описание на външност и другите качества?
Би ли се оставил да те сложат под чехъл някога?
Какво ти е мнението за днешните момичета, 18ките едва ли ги знаеш но тия дето са твой набор?
Кво толкова и харесваш на чалгата (изключваме слушането по дискотеките) кво ти дава и би ли си я слушал сам вкъщи?
Защо точно Водка- алкохола на малолетните?
Откога пушиш и по колко на ден?

Има едно дете около което се върти нещо, но ще видим дали ще излезе нещо по сериозно.
Момичето от склада го пратих в другия склад, и го виждам доста рядко, иначе положението е същото.
Любимото ми място е едно кафе в Каменица, то е една барака ама много си го харесвам всеки ден минавам от там. Иначе любимия квартал ми е Каменица и мисля да скоро да се преместя там.
В София учих редовно във ВИАС, изкарах само една година. По принцип не ми се ходеше изобщо, но наще много искаха и отидох.
В строителния имах един приятел който ми помагаше много. Имаше неща които изобщо не ми бяха интересни и благодарение на него изкарвах оценки.
В университета не преписвах, защото исках по бързо да се махна и нямаше смисъл.
Нямаше тежки години в университета, всичко беше леко. Научих много глупости и нищо съществено. Радвам се, че не продължих там защото сега завършват класа с който бях в строителния, и всички мрънкат че няма работа или ако има им плащат по 500-600 лева, което за първа работа си е съвсем нормално, но те нали са инженери и архитекти си мислят че трябва да взимат милиони.
Няма да имам дипломна работа защото сега съм в колеж и ще мина с държавен изпит само.
Идеалът ми е около 165см., черна коса, сини очи, слабички, с добре оформени цици и дупе и дълга коса. Другите качества да ме обича и да не ми изневерява ;д
Най вероятно няма да се оставя, трябва да има разбирателство по принцип и от двете страни, но няма да търпя да ми забранява някакви неща.
Днешните момичета гледат колко ти е надут джоба, ква кола караш, какъв телефон имаш и тва им стига. Има и по големи такива но тях ги оправдавам по някакъв начин защото те примерно са изпитали любов няколко пъти и понеже не им се работи си търсят някой който да ги издържа, особено красивите. Ако бях и аз красиво момиче можеше и аз така да постъпвам кой знае. Естествено има и изключения. Детето с което сега се заиграваме е точна противоположност.Търсят я с мазератита с-класи, но тя много тактично ги отхвърля. Тва ми харесва най-много в нея.
Нищо не ми дава по принцип, само ми взима като вкарам 5-6. Харесва ми просто, както и сръбската и гръцката музика и си я слушам и в къщи и в колата и не ме е срам. Има хора които я заклеймяват и се правят на модерни, ама се раздават мощно по баровете. Аз по принцип слушам всякаква музика.
Тва ми е любимия алкохол, много рядко да пия уиски и то по 1-2 а друг алкохол почти не пия.
От 7-8 клас тогава пуших по 10 цигари сигурно на ден, сега по 2 кутии понякога и 3 зависи от деня.

dreamwalker
08-22-2015, 21:57
На колко си?

За коя партия гласуваш? Политически възгледи?

Любими книги?

paradosou
08-23-2015, 10:32
Дриймке, минавам само да кажа, че в тоя форум трудно ще изровиш хора, които са алхимици като теб и ги тегли към окултизъм 8).

SHPAIdURmeN
08-23-2015, 12:47
^
Ха... Бе, то има един-двама, но те не са сядали + другия почти не влиза у форона.

dreamwalker
08-23-2015, 14:49
Дриймке, минавам само да кажа, че в тоя форум трудно ще изровиш хора, които са алхимици като теб и ги тегли към окултизъм 8).

А, намират се...

babity
08-23-2015, 16:28
Аве, мейт, не се ли чувстваш стар в тоя Сикретс? :-D
Кво ще кажеш за w-то?
Кое е най-непопулярното/арт/субкултурно място, на което си ходил и с какви впечатления остана?
Аре да върнем темата от едно време, за хулиганите. Кво ще кажеш по този въпрос? Участваш ли в подобен род мероприятия и какво ти е мнението за агресията на база футболни предпочитания?
На колко години е най-младото ти завоевание?
Моногсмията реалистична ли е?
Жив ли е още Черния, деца направи ли? :-D

tuzaro
08-23-2015, 20:33
На колко си?

За коя партия гласуваш? Политически възгледи?

Любими книги?

На 24 съм.
Гласувам за ГЕРБ, защото колкото и да крадат поне се вижда че правят някакви неща.
Любимите ми книги са на Христо Калчев, вулгарни романи около 15 книги са.

tuzaro
08-23-2015, 20:51
Аве, мейт, не се ли чувстваш стар в тоя Сикретс? :-D
Кво ще кажеш за w-то?
Кое е най-непопулярното/арт/субкултурно място, на което си ходил и с какви впечатления остана?
Аре да върнем темата от едно време, за хулиганите. Кво ще кажеш по този въпрос? Участваш ли в подобен род мероприятия и какво ти е мнението за агресията на база футболни предпочитания?
На колко години е най-младото ти завоевание?
Моногсмията реалистична ли е?
Жив ли е още Черния, деца направи ли? :-D

То почти навсякъде се чувствам стар вече:д
Като всеки новооткрит бар е, и на него ще му мине времето. Аз честно казано не обичам да ходя по такива снобарски заведения ако не ми се налага.
Има един бар до Мармалад, ама не мога да се сетя как се казваше. Заведоха ме един път и имах чувството че всеки момент някой ще ми се изпикае е краката, много долно място.
Едно време имаше много повече такива неща и беше много по забавно. Преди участвах, сега по малко едно че нямам толкова време а и нещата са доста различни вече. Навсякъде по света има агресия в такива мероприятия, защото може би е най масовия спорт и много различни хора го гледат и се вълнуват. Трябва да има агресия, но не бива да се прескачат неписаните правила.
На 18, другите наистина стават много малки.
В годините в които бивеем е трудно, но не невъможно.
Черния е на 11 госини вече и не вижда, не можа да стане баща, стар ерген остана.

LoadRunner
08-23-2015, 20:56
Какво ще направиш ако попаднеш на безлюден остров с парадото, а тя не е много във възторг от ситуацията че ще прекара живота си с теб. Минава 1 година ти си направил къща, ходиш всеки ден за дивеч, научил си се да палиш огън понеже си гледал на Беър Грилс всички сезони, надежда за избавление нулева, в рамката сте само ти, парадото, големия девствен остров и необятния океан. Цяла година а тя още вехне по дългите прашни асфалтирани улици, кварталното магазинче за бира и цигари, задръстванията след 5 следобед, малкото апартаментче, битака, мола и др. и все още не е във възторг от ситуацията.

След цяла година в изгнание и толерантност би ли си взел твоето, насила?
Би ли взел тежкото решение да зародиш човешкия род на всяка цена?
В крайна сметка как би подходил в такава ситуация?

tuzaro
08-23-2015, 21:09
най вероятно ще изкарам една седмица без цигари и без хора около мен и ще се обеся на някое дърво. На сила никога няма да си взема, все пак имам някакво достойнство.

Vanchhh
09-20-2015, 13:01
Ъп.

inewton
09-25-2015, 15:08
Има ли някой на стола?

skate
09-25-2015, 15:14
nope

inewton
09-25-2015, 18:55
А желаещи има ли?

ibmap
09-25-2015, 19:42
Аз, съм желаещ :)

inewton
09-25-2015, 19:51
Някой по- познат?

ДОТА
09-25-2015, 19:52
Аз искам Анджи да седне.

inewton
09-25-2015, 19:58
Няма значение кой ще е. Въпреки че ще е интересно ако npp се навие.

ibmap
09-25-2015, 19:58
Е, какво от това, че съм относително нов :)

inewton
09-25-2015, 20:00
Относително??? Та ти имаш само 2 мнения.

haritov
09-25-2015, 20:02
нека седне какво като е нов

ibmap
09-25-2015, 20:03
Относително??? Та ти имаш само 2 мнения.

Да така е? Какви са допълнителните изисквания за участие, освен това да имаш натрупан известен брой мнения и да не си отскоро регистрирал се потребител?

inewton
09-25-2015, 20:04
Еми айде, ibmap, сядай.

inewton
09-25-2015, 20:05
Как се казваш?
На колко си?
От къде си?
Учиш ли? Какво? Къде?
Имаш ли друг (по- стар) профил тук?

ibmap
09-25-2015, 20:12
Как се казваш?
На колко си?
От къде си?
Учиш ли? Какво? Къде?
Имаш ли друг (по- стар) профил тук?

Николай, 21, София, Стопански факултет, чисто любопитство, не

Rakshy
09-25-2015, 22:55
ок, изчерпаха се въпросите за ибмап.

СЛЕДВАЩИЯ!

galaxy29
09-26-2015, 09:49
какъв е тоя кратък член, скаличке, матурите ти предстоят ...

haritov
09-29-2015, 07:10
май няма кандидати

Ewok
11-02-2015, 09:17
Ъп

Нека седне ракши :р

Kitty Bloom
11-02-2015, 10:15
И аз искам да седна. ;)

Ewok
11-04-2015, 09:39
Добре, ти ще си

Откъде си?
На колко години?
Имаш ли си гадженценце?
Занимаваш ли се с някакво изкуство?

Kitty Bloom
11-04-2015, 10:31
Добре, ти ще си

Откъде си?
На колко години?
Имаш ли си гадженценце?
Занимаваш ли се с някакво изкуство?

Пловдив.
18.
Имам... все още :D
Занимавах се три години с модерни танци, иначе с музика. :)

DisappointedDreamer
11-04-2015, 10:40
ти ли беше момичето, чието приятел е много по-голям?
колко години ви е разликата?
как се запознахте?
отколко време сте заедно?
зяпат ли ви странно на улицата?

dreamwalker
11-04-2015, 10:40
Какъв е успехът ти в училище?

Четеш ли книги?

Какво искаш да учиш? Къде?

Интерес към окултизъм/паганизъм/теология?

haritov
11-04-2015, 10:54
с каква песен ще ме поздравиш

срещала ли си хора от форума

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:07
ти ли беше момичето, чието приятел е много по-голям?
колко години ви е разликата?
как се запознахте?
отколко време сте заедно?
зяпат ли ви странно на улицата?

Аз съм, да
Почти 11
чрез общи познати
пет месеца и малко
wtf, не. годините не му личат, повечето ми приятели мислеха, че се шегувам като им казвах на колко е. :)

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:10
Какъв е успехът ти в училище?

Четеш ли книги?

Какво искаш да учиш? Къде?

Интерес към окултизъм/паганизъм/теология?

Миналата година по някакво невероятно чудо завърших с 6,00... Сега оценките ми варират между 5 и 6, и някоя 4ка на входните.

Чета когато имам свободно време. Кефят ме главно трилъри и антиутопии.

Знам, че искам да съм в Пловдив или Варна. А за специалността, знам, че няма време, но все още нямам идея. :D

Нямам такива интереси. :)

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:13
с каква песен ще ме поздравиш

срещала ли си хора от форума

Днес само тази ми е в главата ^_^
https://m.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc

не, за съжаление

dreamwalker
11-04-2015, 11:14
Аз съм, да
Почти 11
чрез общи познати
пет месеца и малко
wtf, не. годините не му личат, повечето ми приятели мислеха, че се шегувам като има казвах на колко е. :)

11 не е голяма разлика.

haritov
11-04-2015, 11:14
Днес само тази ми е в главата ^_^
https://m.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc

не, за съжаление

добър избор

искаш ли да останеш в Пловдив или имаш други планове?

как се виждаш след 7г?

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:21
11 не е голяма разлика.

ако по-малкия е на 14-15 може да е смущаваща, но при положение, че не съм детски гъз (поне по лична карта :D) и аз не смятам, че е голяма. Благодаря за разбирането, за повечето тук явно е фрапантна. :)

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:28
добър избор

искаш ли да останеш в Пловдив или имаш други планове?

как се виждаш след 7г?

благодаря, падам си малко почитателка на дърти рок парчета :D

градът ме кефи супер много за живеене, но не изключвам и Варна като вариант, поне за учене. Рано е да го мисля, но предпочитам да живея в Пловдив. Това отчасти отговаря и на следващия въпрос. :) Надявам се вече да съм намерила нещото, което ме влече и да съм завършила висшето си образование, да работя при добри условия и да имам човек до себе си, по възможност настоящия. В моите представи и виждания 25 ми се струва най-ранната възраст за деца, но ако съм добре с финансите и съм с подходящия партньор, не изключвам и тях. Времето ще покаже. :)

Klaudia11
11-04-2015, 11:29
Най-големия ти гаф?
Тъпчеш ли се с вредни храни?
Какво ще правиш след като завършиш гимназия?
Можеш ли да пееш?

haritov
11-04-2015, 11:31
как изглежда щастието в твоите очи и без кое можеш?

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:34
Най-големия ти гаф?
Тъпчеш ли се с вредни храни?
Какво ще правиш след като завършиш гимназия?
Можеш ли да пееш?

Май бях споменавала и преди, започнах да се хиля по средата на една от репликите си в училищната пиеса. :D
Определено. Знам, че са супер вредни, но са тооолкова вкуснии :D
Единственото, за което съм сигурна е университет, но нито кой, нито какво не съм измислила. :/
Така ми казват... :D

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:41
как изглежда щастието в твоите очи и без кое можеш?

за мен щастие на първо място е да бъда със семейството си и най-близките си приятели. На по-заден план, но също много важно за щастието ми е да слушам любимата си музика, да ям (много!) любимите си храни и общо взето да съм удовлетворена от това, което съм и което съм постигнала в живота си. :)

не съм се замисляла без кое мога... Без хората, на които държа никакъв начин, просто няма да имам амбиция да бъда стойностен човек ако ги няма до мен. Но да речем, че мога без цигари и алкохол, ще се опитам и да го постигна. :) Иска ми се да кажа и без пари, но живота на всеки зависи от тях... поне от гледна точка на изхранването... :/

Klaudia11
11-04-2015, 11:43
Какво означава за теб любовта? И съществува ли истинска такава?

Kitty Bloom
11-04-2015, 11:53
Какво означава за теб любовта? И съществува ли истинска такава?

Любовта е едно от задължителните неща за щастието на един човек, независимо дали идва от гадже/съпруг, семейство или приятел. Едно от най-прекрасните и чисти чувства. Понякога обаче може да бъде и много болезнена, защото ако не е двустранна, този, който обича се раздава напълно и след това страда, а в най-лошия случай губи вяра в любовта, което е грешка. Има и случаи, в които един човек бива тормозен психически или физически, но не иска да се откаже от взаимоотношенията си с насилника, защото го обича и вярва, че може да се промени. Може би затова казват, че любовта е сляпа. Не вярваш, че човекът, който обичаш е лош и не е за теб и продължаваш да търпиш. Разбира се, че съществува истинска любов. Това е, когато един родител дарява част от себе си на детето си, за да може то да продължи да живее. Това е когато се чувстваш в пълна хармония със себе си и човека отсреща и си готов да направиш и немислимото за него. :)

Beyo
11-04-2015, 15:34
https://docs.google.com/forms/d/1Rm2i3cMVsBbNP9DVTMDQUoYOYC-Rr0HR4aUKid1mYH4/viewform?usp=send_form Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! :)))

inewton
11-05-2015, 11:39
Кога/къде/как се запозна с приятеля ти?
В кой клас си?
Кой е любимият ти предмет?
С кого от форума би искала да се запознаеш?
Кой потребител от форума харесваш най- много? И кого- не?
Вярваш ли в Бог? (Защо?)
Какво е мнението ти за inewton?

Kitty Bloom
11-05-2015, 11:56
Кога/къде/как се запозна с приятеля ти?
В кой клас си?
Кой е любимият ти предмет?
С кого от форума би искала да се запознаеш?
Кой потребител от форума харесваш най- много? И кого- не?
Вярваш ли в Бог? (Защо?)
Какво е мнението ти за inewton?

През Април беше, в едно кафене, чрез познати, събрахме се двете компании, той нещо мълчеше и ми се стори доста интересен и загадъчен и така. :)
12ти :/
Литература, Английски, в доброто старо време и Музика. :D
Доста са, в момента се сещам за tori, Guardian Angel, haritov ми е интересен, защо не и inewton :D
Отговорът за симпатичните е същия. Лоши чувства няма как да тая към непознати, но много ме дразнят тролчетата и спамерите (да, същия с анкетата за телефоните :D)
100% има някаква сила, нещо, което е над нас. Не знам обаче какво е.
Доста хаплив с коментарите понякога, но предполагам в живота е пич. :D Иначе Нютон и той е готин. :D

haritov
11-05-2015, 12:05
защо съм ти интересен

кое привлича интереса

какъв предполагаш че съм

DisappointedDreamer
11-05-2015, 12:09
^загадъчен си и хах

inewton
11-05-2015, 12:21
Как се казваш?
Любим филм/сериал/книга/песен?
Вярваш ли в съществуването на извънземни?
Имаш ли брат/сестра?
Девствена ли си? (Ако не- кога беше първият ти път?). На този въпрос ако искаш не отговаряй.

Kitty Bloom
11-05-2015, 14:32
защо съм ти интересен

кое привлича интереса

какъв предполагаш че съм

казаха ти го вече :D загадъчен може би... в смисъл, аватара ти е някакъв мистичен, коментарите ти не разкриват характера ти както при повечето съфорумници и така :) ако имах предположения какъв си, нямаше да си интересен :D

Kitty Bloom
11-05-2015, 14:36
Как се казваш?
Любим филм/сериал/книга/песен?
Вярваш ли в съществуването на извънземни?
Имаш ли брат/сестра?
Девствена ли си? (Ако не- кога беше първият ти път?). На този въпрос ако искаш не отговаряй.

Никол

Много са, но първо ми идват на ума Дивергенти и Игрите на глада, най-вече втората част.
American Horror Story
Всички на Дан Браун и още много в други жанрове
За това вече няма да ми стигне цяла тема :D

Определено да. Няма логика в такава огромна вселена само Земята да се обитава.

По-малък брат

Понякога ;)

skate
11-05-2015, 14:49
любим режисьор?

inewton
11-05-2015, 15:14
А на колко е брат ти?
Каква зодия си?

ДОТА
11-05-2015, 15:21
Никол
Много са, но първо ми идват на ума Дивергенти и Игрите на глада, най-вече втората част.
American Horror Story
Всички на Дан Браун и още много в други жанрове

С име като твоето няма смисъл да се мъчиш да мислиш, личи си по филмите и книжките.

inewton
11-05-2015, 15:24
личи си по филмите и книжките.

Какво имаш против книгите на Дан Браун?

dreamwalker
11-05-2015, 17:11
Какво мислиш за dreamwalker? Отговори с повече от 3 изречения, защото в противен случай няма да се чувстваш добре.

Искаш ли да дойдеш на КНА с мен? Набирам стадо.

Ivaaaaa
11-05-2015, 18:50
Какво имаш против книгите на Дан Браун?

Mn zle, brat. Chela sym mu shestoto kleimo i shifyryt. Blqk.

inewton
11-05-2015, 18:56
Нямате вкус.

dreamwalker
11-05-2015, 19:01
Нямате вкус.

Стилът му е много еднообразен. И Лангдън ме дразни.

inewton
11-05-2015, 19:08
Стилът му е много еднообразен. И Лангдън ме дразни.

Те защото Коелю и Пратчет хич не са еднообразни, ама ги четат хората.

Теб всичко те дразни.

ДОТА
11-05-2015, 19:29
Те защото Коелю и Пратчет хич не са еднообразни, ама ги четат хората.

Tи наистина ли сложи Пратчет в една група с тоя некадърен крадец Браун ?
Знаеш ли, че няма една негова идея в книгите му, всичко е крал от други източници и резултата е пумия, която и прасе не би яло.

inewton
11-05-2015, 19:40
Tи наистина ли сложи Пратчет в една група с тоя некадърен крадец Браун ?
Знаеш ли, че няма една негова идея в книгите му, всичко е крал от други източници и резултата е пумия, която и прасе не би яло.

Всички "крадат" по нещо от други книги. И научните трудове не са съставени само от авторски идеи.

ДОТА
11-05-2015, 19:44
Но не всички имат само откраднати неща в книгите си.
То по неговия начин е достатъчно 1% от хората да пишат, за да станем 100% писателите

Kitty Bloom
11-05-2015, 19:47
любим режисьор?

нямам, избирам филмите, които да гледам по резюмето и актьорския състав, не обръщам особено внимание на режисьорите.

Kitty Bloom
11-05-2015, 19:49
А на колко е брат ти?
Каква зодия си?

13

Рак

Kitty Bloom
11-05-2015, 19:50
С име като твоето няма смисъл да се мъчиш да мислиш, личи си по филмите и книжките.

И какво му е на името ми?!

ДОТА
11-05-2015, 19:52
И какво му е на името ми?!

Нищо му няма.
Само ме подсеща за едно предаване, в което гениалната Никол Станкулова беше направена за смях от Ласкин.

Kitty Bloom
11-05-2015, 19:56
Какво мислиш за dreamwalker? Отговори с повече от 3 изречения, защото в противен случай няма да се чувстваш добре.

Искаш ли да дойдеш на КНА с мен? Набирам стадо.

Добре. Започвам. Мисля, че dreamwalker е готин човечец. Четвърто изречение. Точка.

Дамм, сега сериозно. Кефи ме, че не гледа да се държи мило във форума, само и само, за да се харесва и да не влиза в конфликти. Мненията винаги са адекватни и много справедливи. Дразни ме факта, че Лангдън го дразни. И ме притеснява заплахата за състоянието ми ако не изпълня условията му. :/ Също ме е страх, че ще ме набие като попитам какво е КНА, но понеже обичам риска, ще попитам какво е КНА. Иначе стадото ако е от крави, обичам крави.

Kitty Bloom
11-05-2015, 19:59
Нищо му няма.
Само ме подсеща за едно предаване, в което гениалната Никол Станкулова беше направена за смях от Ласкин.

Нямам общо с адашката, освен факта, че ми е адашка. И свърза името ми с мисленето и интересите ми. Не виждам връзка??

Blab
11-05-2015, 20:01
здрасти))

кой те кефи от българския х-фактор?
каква музика харесваш, пусни клипчета, ако ти се заминава;
изпей ни нещо във vocaroo, или където намериш за добре)

какво обичаш да си хапваш най-много?
какви са най-близките ти хора?

inewton
11-05-2015, 20:01
Но не всички имат само откраднати неща в книгите си.
То по неговия начин е достатъчно 1% от хората да пишат, за да станем 100% писателите

И все пак са интересни.

А откъде го видя това, че всичко в книгите му е откраднато?

Blab
11-05-2015, 20:03
^просто малко повече начетеност;

ДОТА
11-05-2015, 20:12
И свърза името ми с мисленето и интересите ми. Не виждам връзка??

Името ти плюс книги и филми, то повече не трябва.

А откъде го видя това, че всичко в книгите му е откраднато?

Даже не съм ги чел, но достатъчно хора водят дела срещу него за плагиатство, има доста информация в нета, а неговите оправдания са толкова изтъркани, че дори дете не би им повярвало.

Kitty Bloom
11-05-2015, 20:16
здрасти))

кой те кефи от българския х-фактор?
каква музика харесваш, пусни клипчета, ако ти се заминава;
изпей ни нещо във vocaroo, или където намериш за добре)

какво обичаш да си хапваш най-много?
какви са най-близките ти хора?

Здравеей. ^_^

Виктория, Християна и Дарина.
Слушам почти всичко, като почнеш от рок, през класическа музика, та дори и в редки случаи чалга. Рок музиката най-много ми допада, но от скоро ме запалиха по house, hip hop и chill out (оо да) Не ми се рови много, но ето едно миксче, което ми хареса последно.
https://m.youtube.com/watch?v=7plzi__v3TE

На форомната ще ви пея. :D Или евентуално ако някой слънчев ден в някоя пиянска вечер кача някое клипче в тубата, ще споделя и тук. ;)

Пицааа <3 И мусака, пилешко, също и всичко, в което има гъби! ^_^

Най-близките ми хора са откачени като мен, едни са огромни инати, други са супер отзивчиви и толерантни. :)

Kitty Bloom
11-05-2015, 20:22
А за Данчо да кажа, че след като в книгите си пише за архитектурни паметници и съществуващи общества и организации, няма как да си измисля информацията. За да е достоверна е необходимо да я получи от сигурен източник, било то исторически документи или разни сведения за работата и устройството на дадените институции. :) След като историята съществува, няма как да я пренапишеш, защото по този начин залъгваш читателите. Затова използваш готова информация, а не пишеш нова история. ;)

ДОТА
11-05-2015, 20:26
А за Данчо да кажа, че след като в книгите си пише за архитектурни паметници и съществуващи общества и организации, няма как да си измисля информацията. За да е достоверна е необходимо да я получи от сигурен източник, било то исторически документи или разни сведения за работата и устройството на дадените институции. :) След като историята съществува, няма как да я пренапишеш, защото по този начин залъгваш читателите. Затова използваш готова информация, а не пишеш нова история. ;)

Аз още в началото те нарекох глупава, а ти продължаваш да го потвърждаваш.
Той не е крал исторически сведения и факти, защото те няма как да бъдат откраднати.
Той е крал историите, леко променя нещо и се пише автор.

inewton
11-05-2015, 20:28

Така е. Това наистина проличава много при книгите на историческа тематика.

"Светата кръв и Свещеният Граал", "Ключът на Хирам", "Прозрението на тамплиерите" и "Тайната вечеря" са с почти еднакво съдържание, но никой не е съдил никого. Защо ли съдят Браун?

Kitty Bloom
11-05-2015, 20:35
Заеби дали плагиатства сюжетите, начинът, по който пише е толкова завладяващ, че не можеш да спреш да четеш. И ако не е тайна, сподели от кое произведение точно е копирал? И точно твоите коментари няма как да ме засегнат, много добре си знам капацитета и знанията и смятам, че съм далече от глупостта. Виж, за теб се замислям.

ПС: Че е крал, крал е. Крал на трилъра. Nothing more to say.

ДОТА
11-05-2015, 20:37
много добре си знам капацитета и знанията
ПС: Че е крал, крал е. Крал на трилъра. Nothing more to say.

Очевидно не знаеш, какво означава ПС, иначе щеше да го напишеш правилно.

Kitty Bloom
11-05-2015, 20:38
Защо ли съдят Браун?

Защото са злобари?

Здрач няма място за сравнение с книгите на Браун, но се сетих как след като пожънаха успех, някаква лелка се сети, че Стефани ѝ е откраднала историята...

Kitty Bloom
11-05-2015, 20:40
Очевидно не знаеш, какво означава ПС, иначе щеше да го напишеш правилно.

Очевидно не ти остана друго, за което да се хванеш. И очевидно не си слушал урока за пунктуация.

ДОТА
11-05-2015, 20:49
Очевидно не ти остана друго, за което да се хванеш. И очевидно не си слушал урока за пунктуация.

То след дивергенти, игрите на глада и браун въобще не бих те доближавал, кво остава да тръгна да те хващам.

Kitty Bloom
11-05-2015, 21:01
Не стига, че ми доставя удоволствие да ги гледам/чета, ами се явяват и един вид застраховка от индивиди като теб. Щастие.

Rakshy
11-05-2015, 21:32
как като си на 18 имаш много време да решиш къде ще кандидатстваш? да не си повтаряла?

Kitty Bloom
11-05-2015, 21:52
Чак да няма как... не предполагах, че е толкова интересно :D Не ми е писнало още, споко. ;)

Ами още от първите излизания казах на майка ми какво е, що е, на колко е и така. Аз самата нямах никакви намерения да започвам нещо повече от приятелство, тя нищо не каза за годините, но беше на мнение, че е непознат и трябва да внимавам къде ходя с него (още на първите излизания заговорихме за извънградски разходки и занимания и главно заради тези планове) Като разбраха, че момчето е свястно и супер отговорно нашите се успокоиха, нямам никакви проблеми с тях. Както той познава моите, така и аз познавам неговите родители, доста приветливо се държат с мен. Той все пак е голям човек и мнението на семейството му не е от такава важност както от моята страна, но въпреки това забелязвам, че е положително. :)

В началото имах чувството, че се чуди точно това - дали иска да започне връзка с мен или мисли, че съм дечко. Не съм го питала директно, защото ме интересува настоящатата ситуация, но предполагам не е бързал точно заради разликата.

След около месец някъде заминава да работи в чужбина за около година може би, не знаем още. Ще опитаме да поддържамв връзка от разстояние, много искам да се получи. Иначе преди тази оферта сме говорили за вариант той да дойде с мен в града, в който ще уча и да работи там.

На мен не ми е проблем и сега да заживея с него, но гадното разстояние прецаква нещата. Озовем ли се в един град обаче, при първа възможност заживяваме заедно. :)

Kitty Bloom
11-05-2015, 21:55
как като си на 18 имаш много време да решиш къде ще кандидатстваш? да не си повтаряла?

Последно казах, че нямам много време, ако съм писала някъде обратното е било иронично най-вероятно. Повтаряла съм само предучилищна. ;)

ДОТА
11-05-2015, 22:06
С какво се занимава той?

Носи подаръци, по света го знаят с различни имена и едно от тях е дядо Коледа.

Rakshy
11-06-2015, 00:48
Последно казах, че нямам много време, ако съм писала някъде обратното е било иронично най-вероятно. Повтаряла съм само предучилищна. ;)

т.е. в момента си 11 клас?

npp
11-06-2015, 03:37
Добре. Започвам. Мисля, че dreamwalker е готин човечец. Четвърто изречение. Точка.

Дамм, сега сериозно. Кефи ме, че не гледа да се държи мило във форума, само и само, за да се харесва и да не влиза в конфликти. Мненията винаги са адекватни и много справедливи. Дразни ме факта, че Лангдън го дразни. И ме притеснява заплахата за състоянието ми ако не изпълня условията му. :/ Също ме е страх, че ще ме набие като попитам какво е КНА, но понеже обичам риска, ще попитам какво е КНА. Иначе стадото ако е от крави, обичам крави.

просто още не я познаваш тази хитруша, но после ще разбереш...

dreamwalker
11-06-2015, 04:19
просто още не я познаваш тази хитруша, но после ще разбереш...

Защо с лошо, npp?