View Full Version : На горещия стол е... Electra
paradosou
10-15-2014, 14:17
а не мислиш ли, че антиконформизмът също ограничава? от много креативност и оригиналничене не се ли влиза в т.нар. out-of-the-box box?
хаха 8-)
вметката ми харесва, без ирония
anonymous708973
10-15-2014, 17:50
И аз мисля, че ти липсва разликата между "нагаждач" и "социално интелигентен човек".
Поне на мен винаги ми е било безкрайно досадно да излезем някъде и да се появи някой, който умишлено цяла вечер да приеме ролята на аутсайдер само защото не е в обичайната си среда или с обичайните хора.
Дори ако е мой познат и съм направила грешката да го изкарам от comfort zone-ата му, откровено ме е срам от него.
Или аз не разбрах :)
Аз за себе си съм открила златната среда между "не се влияя от хората" и "вслушвам се в чуждо мнение и подлагам собственото под съмнение", защото дълбоко вярвам, че това прави интелигентният човек.
аз пък съм чувал че който мноо говори за интелигентност и подобни е далече от същото
гледайки писаниците на PinkPan7her съм склонен да вярвам на твърдението
Summer Fresh
10-15-2014, 20:21
Как се размножават русалките?
Търся си приятелка, пишете ми :D
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10154532_817399534948652_9049355856502901170_n.jpg ?oh=b538a5c459ae611b2d193d0d77d83158&oe=54BA8814 аз :Д
ахахахаххаха ;д евала брат
anonymous708973
10-15-2014, 21:04
аз пък съм чувал че който мноо говори за интелигентност и подобни е далече от същото
гледайки писаниците на PinkPan7her съм склонен да вярвам на твърдението
Хубу, не се хващай за думата.
Означава "човек, който се държи адекватно в социални ситуации" - с други думи, не да се появиш с минижуп и опушен грим в бар, в който се сервира основно бира; нито да отидеш на лъскаво кафене и през цялото време да мрънкаш как не е твоето място, щото предпочиташ да си бос в някоя чаена къща, примерно.
Коментирали сме го много пъти това. Просто е неадекватно да се разпсуваш пред родителите на половинката си, "щото ти така си правиш и няма да се правиш на какъвто не си" или да разказваш в офиса за бурната нощ с поредната мацка. Примери бол - всичките доказващи, че нагаждането далеч не е недостатък.
ахахахаххаха ;д евала брат
Ami taka e bratle :D
galaxy29
10-15-2014, 21:32
и нели е намерила хубавата 'златна среда' според мен и това ви отговаря на въпросите
Според твоите виждания, какво представлява една дипломатична личност ? Галантна, премерена личност, която знае как да се държи в различни ситуации така, че това да работи положително за нея. Примерно. :Д
четете и вниквайте малко, че ми писна от излишни въпроси
и не ме мразете, нервите ми са нагорещени ;/
anonymous708973
10-15-2014, 21:46
E, така написано, разбира се :)
SonataArctica
10-15-2014, 22:37
Търся си приятелка, пишете ми :D
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10154532_817399534948652_9049355856502901170_n.jpg ?oh=b538a5c459ae611b2d193d0d77d83158&oe=54BA8814 аз :Д
Мога да те уредя с американец, французин или китаец. Само кажи. :)
По темата:
Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент?
Какви са политическите ти виждания?
Доволна ли си от изборите за парламент?
20 лв. на куката или 100 лв. глоба?
Опиши любовта.
Какъв е смисъла за един човек да продължава да живее?
Нещо, което много ти липсва, защо?
Религиозната ти гледна точка?
Как ще реагираш, ако споделиш нещо важно за теб и той/тя те издаде?
galaxy29
10-15-2014, 22:42
знам какво ще отговори на половината въпроси
доста сме близки :oops:
SonataArctica
10-15-2014, 23:00
Отговаряй вместо нея тогава 8-)
galaxy29
10-15-2014, 23:02
ами изпитах нужда и бях напът, но все пак това си е нейният миг ;/
SonataArctica
10-15-2014, 23:03
Отгови на ЛС :oops: Пък после ще сверим.
// Много спам, та:
Патриотче ли си?
Обичаш ли да си поставяш предизвикателства?
Харесва ли ти да се съзстезаваш за да докажеш, че си номер едно.
Кои езици би научила?
Нещо, което ти напомня за детсвото.
Посягали ли са ти? Каква е е била/би била реакцията ти?
galaxy29
10-15-2014, 23:05
само пред голямата публика изпитвам нужда, на лс не ми се занимава
пък и не бъди толкова недоверчив...
SonataArctica
10-15-2014, 23:13
лошо...
// Първата ти мисъл, с която е събуди днес?
Има ли хора, които не заслужават да живеят?
Сталин/Хитлер?
Какво мислиш за намесата на Америка в отношенията м/у Русия и Украйна?
Как различаваш конформист от дипломатичната личност ?
Успяваш ли често да ги различиш ?
а не мислиш ли, че антиконформизмът също ограничава? от много креативност и оригиналничене не се ли влиза в т.нар. out-of-the-box box?
Не смяташ ли, че човек трябва да е гъвкав?
И аз мисля, че ти липсва разликата между "нагаждач" и "социално интелигентен човек".
Поне на мен винаги ми е било безкрайно досадно да излезем някъде и да се появи някой, който умишлено цяла вечер да приеме ролята на аутсайдер само защото не е в обичайната си среда или с обичайните хора.
Дори ако е мой познат и съм направила грешката да го изкарам от comfort zone-ата му, откровено ме е срам от него.
Така, на тези неща отговорът ще ми е общ.
Първо, дефинициите ми за дипломатична личност и за конформист са коренно различни, така че няма как да не ги различа. Твърде вероятно е вие да вкарвате друг смисъл в "нагаждач" от мен. Категорично не ми липсва разликата. Конформист е човекът, който в каквато и ситуация да попадне, приема чуждите възгледи/приоритети/интереси и т.н. за свои, въпреки че те не отговарят на досегашните му такива. И не защото е преосмислил позицията си, а за да се впише. Т.е. нагажда се спрямо това, което групата налага, защото в общия случай така е по-лесно да бъдеш приет. Това за мен е противно и неправилно.
За дипломатичната личност си казах дефиницията - галантна, премерена личност, която знае как да се държи в различни ситуации така, че това да работи положително за нея. Това не включва да приема чуждото за свое, а да направи така, че неговото да си бъде негово без това да има сътресения върху околните и върху самия него.
Когато човекът се е съгласил да излезе някъде и е бил наясно къде ще ходи, трябва да се държи на ниво и да не създава смут в компанията. Това не означава, обаче, че ако се съглася да отида на чалга дискотечка, примерно, защото са ме поканили на рожден ден там, ще въртя кючеци с другите и ще пея песните (защото това би изневерило на същността и принципите ми), а просто хората ще са наясно, че това не е моята музика и затова не го правя, което не пречи да си говоря с тях, да се смея с тях и да не се отцепвам. Това по скоро ще бъде дипломатичност. Ако пък изневеря на същността си и започна да обяснявам колко ме кефи тази музика (при положение, че действително не е така) и колко обичам да танцувам на нея с цел да се впиша и да бъда по-лесно приета в групата, ще си бъде чист конформизъм. От моята гледна точка.
Аз по принцип очаквам от приятелите ми да не ме канят на места (освен ако няма повод - някакво празненство тип рожден/имен ден/взет изпит), за които знаят, че не са моите, просто ей така, да излезем в петък вечер.
И разбира се, че смятам, че антиконфомизмът ограничава, но зависи до каква степен е развит. За себе си смятам, че антиконформизмът ми е в здравословни за мен граници и по никакъв начин не ограничава начинът, по който живея. Понеже захванах примера с дискотечката и чалгата - нито съм пропуснала рожден ден заради него, нито няма да отида на бала, тъй като 100%. Просто знам в кои моменти как да се държа и какъв избор да направя за себе си. Мисля, че тук отговорих и на това как разбирам, че не се рамкирам.
Едит: На другите въпроси ще отговоря довечера, че сега имам ангажименти.:Д
Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент?
Доста е лично, така че бих предпочела да го запазя за себе си. Но знам, че най-значими неща предстоят да ми се случват.
Какви са политическите ти виждания?
Не са ясно формулирани засега.
Доволна ли си от изборите за парламент?
Не. Главно не съм доволна от избирателната активност, следствие от която контролираният вот се превърна във фактор. Защото ролята ни като граждани на тази държава не се изчерпва в това само да стоим и да обясняваме как нищо не е наред, а да започнем да правим нещо по въпроса. То си е казано: "Every country has the government it deserves".
20 лв. на куката или 100 лв. глоба?
Ще бъда честна и ще кажа, че зависи от ситуацията. Ако знам, че мога да си позволя да дам 100лв без това да сътресе сериозно бюджета ми, ще предпочета да платя глоба. Ако нямам такава възможност, ще извадя 20лв (или просто ще внимавам да не правя нарушения, но се случва). Надявам се да постигна така желаната от мен финансова независимост и да мога да си позволя да си плащам съвестно глобите. :Д
Опиши любовта.
Това е. (https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/61763_4736995818877_612663053_n.jpg?oh=adb3ffc7e2e 1be704e0be495fdfdf767&oe=54F7F27A&__gda__=1421564773_8d6f8bf0f2d878893a96c51ce7b9028 5)
Какъв е смисъла за един човек да продължава да живее?
За мен смисълът се състои в целите ми и в бъдещото ми развитие.
Нещо, което много ти липсва, защо?
Уют и сплотеност у дома. :) Защото имам нужда от това просто и защото цял живот съм усещала липсата на точно тези две неща.
Религиозната ти гледна точка?
Атеист съм.
Как ще реагираш, ако споделиш нещо важно за теб и той/тя те издаде?
Ще се разочаровам. И толкоз. Сигурно ще попитам защо и ще се отдръпна (за известно време?). Не ми се е случвало.
Патриотче ли си?
Родолюбка съм. За мен България е най-прекрасното място на света, защото само тук чувствам принадлежност, а съм обикаляла доста. Обичам българския език и се гордея с кирилицата.
Обичаш ли да си поставяш предизвикателства?
Изпитвам нужда.
Харесва ли ти да се съзстезаваш за да докажеш, че си номер едно.
Харесва ми да се състезавам и ми харесва да бъда първа. Обаче гледам да преценявам кога каузата си струва и кога не. :)
Кои езици би научила?
В момента не бих започнала да уча нов език, имам да доусъвършенствам руски и френски. Но иначе испански и немски много държа да науча.
Нещо, което ти напомня за детсвото.
"Майчина сълза". Мама ми я разказваше по 100 пъти на ден и аз всеки път плаках.
Посягали ли са ти? Каква е е била/би била реакцията ти?
Да, посягали са ми, доста сериозно. Събрах се и се борех с всички сили да изхвърля този човек от живота ми. Не зависеше от мен, за съжаление. Не съм травмирана, бях достатъчно голяма, за да не ми повлияе по пагубен начин, напротив - доказа ми, че съм силна.
Първата ти мисъл, с която е събуди днес?
"Ама ти сериозно ли си толкова шлядък и аз сериозно ли пак се успах?" :д Приятелят ми ме събуди с целувка и обръщението "мързеланка" (поредна сутрин, в която не мога/не искам да стана навреме за училище:Д).
Има ли хора, които не заслужават да живеят?
Аз доста често заклеймявам по този начин някакви хора, така че явно за мен има.
Сталин/Хитлер?
Хитлер. Защото от малка проявявам изключителен интерес към личността му (и до днес не мога да си обясня защо).
Какво мислиш за намесата на Америка в отношенията м/у Русия и Украйна?
Не се чувствам достатъчно уверена да коментирам този въпрос, съжалявам.
кога трябва да казвам кой ще е следващия :Д
galaxy29
10-16-2014, 20:38
защо? аз мога да отговарям вместо теб
познавам те толкова добре
galaxy29
10-16-2014, 21:26
е нели, защо така скучно си отговорила за религияга
трябваше да кажеш, че вярваш в дядо коледа
нали така ми каза ;/
galaxy29
10-17-2014, 00:55
обичаш ли бровние?
Не, аз не обичам шоколад и шоколадови неща. Ако нямам друг избор, ще го ям, но няма да оргазмирам от вкуса му. :д
TheDevilInMe
10-17-2014, 10:15
Какво е за теб семейството?
Любимото ти цвете...?
Мисълта, която накратко описва живота ти?
Вярваш ли, че човешката душа не умира никога?
Любовта за теб е...?
Какъв е смисълът на човешкия живот?
Можеш ли да купиш всичко с пари?
Материалистка ли си?
За какво най-честo си мислиш преди да заспиш?
Как преодоляваш трудностите?
Обичаш ли биричка :cool:?
anonymous708973
10-17-2014, 10:38
Я да те поразпитам малко за руския:
Къде си го учила, на какво ниво си (заеби официалните рамки, кажи ми на прост език ти на какво ниво смяташ, че си), как го упражняваш?
И егоистичния ми въпрос - тъй като уча руски, все още съм съвсем в началото и ми липсват достатъчни граматични познания, че да мога да чета текст, какъв съвет би ми дала?
И егоистичния ми въпрос - тъй като уча руски, все още съм съвсем в началото и ми липсват достатъчни граматични познания, че да мога да чета текст, какъв съвет би ми дала?
Наистина ли те затруднява четенето на руски? Винаги съм го намирала много лесен за разбиране (интуитивно, ако щеш). Виж, ако трябва да говоря на руски, там вече ми трябва граматиката, за да вържа смислено изречение :cool: Но четенето, особено, е най-лесно за усвояване.
Какво е за теб семейството?
Приоритет, нужда, нещо много ценно.
Любимото ти цвете...?
Изобщо не харесвам цветя. Само маргаритките са ми симпатични.
Мисълта, която накратко описва живота ти?
Тук някакъв цитат ли трябва да е?
“I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people.”
Вярваш ли, че човешката душа не умира никога?
Разбира се, че не. :Д
Любовта за теб е...?
Отговорих.
Какъв е смисълът на човешкия живот?
И на това.
Можеш ли да купиш всичко с пари?
На теория - да. На практика не мисля, че е точно така.
Материалистка ли си?
Не се определям като такава.
За какво най-честo си мислиш преди да заспиш?
Не мога да ти кажа, честно казано. Аз по принцип overthink-вам и винаги мисля много и задълбавам в най-различни неща.
Как преодоляваш трудностите?
С рационалност.
Обичаш ли биричка ?
Най-много това обичам.
Къде си го учила, на какво ниво си (заеби официалните рамки, кажи ми на прост език ти на какво ниво смяташ, че си), как го упражняваш?
Уча го от 4 години в училище, втори език ми е.
Как да ти отговоря - граматиката, която иначе знам доста добре, мога да я прилагам само писмено обикновено. Като говоря, често го правя грешно, но пък не ми пука и не се притеснявам особено, даже изобщо. Упражнявам го с четене на книги/статии на руски. Честно казано, никога не съм срещала трудности в разбирането на руския, отдавам го на това, че от малка гледам руски филмчета. :Д И понякога си говоря с майка ми. :Д
Аз твърдя, че за руския не ти трябват особено задълбочени граматични познания, за да разбираш текст. Иначе не разбирам какъв съвет искаш - как да си подобриш граматиката или как да си упражняваш езика?
anonymous708973
10-17-2014, 13:00
Съжалявам, че измествам темата.
Да уточня - уча руски от няма и два месеца, влече ме много. Имам под ръка нейтив спийкър, който ми помага с четенето и произношението (от опит виждам как българите само си мислим, че говорим хубав руски, същото и като с английския - произношението ни е потрес). Граматиката сама ще дойде - тя ме спъва при четенето на текст, не думите, защото така не днам кой е подлог, кое е сопълнението и т.н. Питам за най-общи насоки, които ще ми помогнат да усвоя езика по-лесно.
Примерно усещам, че като знам много думи интуитивно, в един момент може да не ги уча, да си останат в пасивния речник и да стане масовото "ама аз разбирам, ама не мога да говоря", което не желая да става.
Примерно усещам, че като знам много думи интуитивно, в един момент може да не ги уча, да си останат в пасивния речник и да стане масовото "ама аз разбирам, ама не мога да говоря", което не желая да става.
тва няма как да не се случи, освен ако не използваш съответния език ежедневно (и то в сериозна комуникация, не "драсте, ко стаа" )
anonymous708973
10-17-2014, 13:40
Имам с кого да ползвам езика ежедневно :)
galaxy29
10-17-2014, 13:42
имаше ли друга регистрация освен сегашната и Snickers?
anonymous895156
10-17-2014, 14:38
Сталин/Хитлер?
Хитлер. Защото от малка проявявам изключителен интерес към личността му (и до днес не мога да си обясня защо).
питай звездите
имаше ли друга регистрация освен сегашната и Snickers?
Тайна.
galaxy29
10-17-2014, 17:00
мразя тайни ;/
имаше май
нали, нали
galaxy29
10-17-2014, 17:16
нели, копирах яката идея на приятеля ти и поканих едно момче на среща в стол, нали не се сърдиш :oops:
Сърбяха те ръцете да споделиш шшядкостта пред всички, нали смотло :д
galaxy29
10-17-2014, 17:27
:Д:Д толкова добре ме познаваш ;/
galaxy29
10-17-2014, 17:50
любима секс поза?
всеки ден ли правите секс с драго? по колко пъти на ден?
любима секс поза?
Задна в повечето й форми (на стената, легнала по корем и т.н.). И не знам как се казва - като краката ми са на раменете му.
всеки ден ли правите секс с драго? по колко пъти на ден?
Всеки ден, в който се виждаме, да. С изключение на днес, защото се видяхме само навън и за кратко. Иначе напоследък се виждаме вечер към 8-9 и го правим по веднъж, защото био часовника на работещия човек и на мързеланката започва да тик-така и става време за лягане. :Д
galaxy29
10-17-2014, 21:27
нело, тъй като вече със сигурност знам, че си имала и други регистрации, започнах проучване за разкриването им
до утре мисля, че ще ми ги докладват
Хайде, изберете си друг на стола.
anonymous908491
10-18-2014, 08:05
Хайде, изберете си друг на стола.
Друг профил или друг човек ?
SonataArctica
10-18-2014, 12:03
Ти си избираш кой да седне. :wink:
SHPAIdURmeN
10-18-2014, 16:46
Как разбираш, че не се поставяш в рамка ?
[/b]Тук нещо не мога да си формулирам добре отговора, така че ще го оставя за по-късно.:Д[/b]
Taa, преди да се измъкнеш...
Taa, преди да се измъкнеш...
Не съм се измъкнала. :) Прочети ми най-дългия пост, в който съм дала един отговор на няколко въпроса.
galaxy29
10-18-2014, 17:05
разкрих ти старите рег
fire_magic
10-18-2014, 17:13
любими ястия?
galaxy29
10-18-2014, 23:56
therichbitch на стола?
SHPAIdURmeN
10-19-2014, 09:56
Не съм се измъкнала. :) Прочети ми най-дългия пост, в който съм дала един отговор на няколко въпроса.
:lol:
Ами преди да ти напиша, да не се измъкваш, проверих най-дългия пост.
SpiritInBlack
10-19-2014, 17:17
Съжалявам, че измествам темата.
Да уточня - уча руски от няма и два месеца, влече ме много. Имам под ръка нейтив спийкър, който ми помага с четенето и произношението (от опит виждам как българите само си мислим, че говорим хубав руски, същото и като с английския - произношението ни е потрес). Граматиката сама ще дойде - тя ме спъва при четенето на текст, не думите, защото така не днам кой е подлог, кое е сопълнението и т.н. Питам за най-общи насоки, които ще ми помогнат да усвоя езика по-лесно.
Да се намеся, на следващия ще задавам въпроси.
Отговорът на въпроса ти адски много зависи от това на какво ниво искаш да овладаеш езика. Ясно е, че ако искаш да говориш на що-годе правилен руски, без граматика и учебници няма да стане. Граматиката на руския е в десетки пъти по-сложна от тази на английския и немския, събрани заедно. Убеден съм, че почти никой не славянин няма да може да овладее тънкостите на руския в дълбочина, естествено изключваме случая, ако заживее в рускоговоряща страна. Много е важно и дали ти се отдават езиците. Ако случаят е такъв, минимално погледни граматиката за научване на основните правила и после навлизаш в мелодиката на езика със слушане и последващо говорене. И запомни "болгарский и русский язык братские языки, но не братя близнацы" - Бранимир Филипов(ич).
galaxy29
10-19-2014, 21:59
:lol:
Ами преди да ти напиша, да не се измъкваш, проверих най-дългия пост.
хич не се хили така дебилно, ами го прочети пак, защото явно мозъкът ти не е функционирал, докато си чел предния път
и не ми се обиждай, просто забелязах, че много си се разлигавил
anonymous708973
10-20-2014, 08:22
Да се намеся, на следващия ще задавам въпроси.
Отговорът на въпроса ти адски много зависи от това на какво ниво искаш да овладаеш езика. Ясно е, че ако искаш да говориш на що-годе правилен руски, без граматика и учебници няма да стане. Граматиката на руския е в десетки пъти по-сложна от тази на английския и немския, събрани заедно. Убеден съм, че почти никой не славянин няма да може да овладее тънкостите на руския в дълбочина, естествено изключваме случая, ако заживее в рускоговоряща страна. Много е важно и дали ти се отдават езиците. Ако случаят е такъв, минимално погледни граматиката за научване на основните правила и после навлизаш в мелодиката на езика със слушане и последващо говорене. И запомни "болгарский и русский язык братские языки, но не братя близнацы" - Бранимир Филипов(ич).
Не съм се изразила правилно - от почти два месеца ходя на курс, а общуването с нейтив спийкър е бонус :)
Иначе точно тази мисъл визирах - всичко, дето поназнайва руски, се бие в гърдите, че знае, а всъщност е като с английския :)
Целта ми е далеч над "общувам с пияни руснаци на морето" :) Eвентуално ще карам и exchange семестър в Санкт Петербург, ама да не казвам голяма дума, че има бая време, докато разбера дали ще ми се получи.
Благодаря ти за отделеното време! :)
ква си ти бе нямаш никакви комплекси
SHPAIdURmeN
10-20-2014, 17:27
хич не се хили така дебилно, ами го прочети пак, защото явно мозъкът ти не е функционирал, докато си чел предния път
и не ми се обиждай, просто забелязах, че много си се разлигавил
Не, не ти се обиждам :D
Прави сте, не съм обърнал внимание(вероятно съм забравил) на последното изречение. Сега видях, че го е написала.
Благодарим за разбирането ! :D
anonymous708973
10-21-2014, 09:09
ква си ти бе нямаш никакви комплекси
Това много ми напомня на една чалга песен, не се сещам на коя... Май нещо на Ивана беше 8-)
Иначе, аз бих се радвала да видя Галакси на стола, ако не е била.
Галаксина не иска да е на стола. :(
Dagichka
10-21-2014, 15:57
и аз искам Галаксина на стола!!
или числото, т.е. 102
или Анджито
anonymous908491
10-21-2014, 16:26
Граматиката на руския е в десетки пъти по-сложна от тази на английския и немския, събрани заедно.
Хахахаха, трябва да ти забранят да се обаждаш, че нищо умно не излиза от устата ти.
Освен майчин език да ти е английски или немски, за да имаш оправдание за тая написана глупост.
Галаксина не иска да е на стола. :(
Пусни тема 'Легло' и първа ще поиска да я сложат
anonymous708973
10-21-2014, 16:31
А ти знаеш и немски, и английски, и руски ли?
Щото ако не, не си отваряй устата.
Немски не съм учила, обаче мога да твърдя същото за френски и английски - граматиката на руския ми беше (и все още ми е) много по-трудна отколкото граматиките и на двата езика накуп. Въпреки това всичко си е индивидуално. :)
anonymous908491
10-21-2014, 16:48
Щото ако не, не си отваряй устата.
Отвори твоята, нося ти подарък.
Немски не знам, защото е груб език, който се учи само от груби хора.
Английски и немски ги е дал като пример, но към тях без проблем могат да се добавят френски, испански, италиански и т.н. , учил съм във френска езикова.
Единствения труден език в Европа е унгарския, може гъза да си сцепиш, но пак няма да го научиш.
DisappointedDreamer
10-21-2014, 17:07
Унгарския и фински също.
хората които обобщават са ми много противни
galaxy29
10-21-2014, 17:45
не ми се сяда сега, защото не си харесвам живота в момента и предпочитам да седна, когато си върна положителната му страна и мога да разказвам за лошото като за отживелица :)
papugai, за теб ще я направим легло
да се чувстваш комфортно, както в старческия дом
хората които обобщават са ми много противни
protiven si si ) :
papugai, zashto ne sednesh? ( :
papugai, zashto ne sednesh? ( :
Ивче,ти сядала ли си?
SonataArctica
10-21-2014, 17:58
Една от първите. Искам да видя калпазанката или шматарока на стола. 8-)
Draid не съм сигурен дали е сядал (може да съм го изпуснал), та би бил интересен.
galaxy29
10-21-2014, 18:02
изпусна го, беше съвсем скоро
SonataArctica
10-21-2014, 18:11
мамка му, а Blab?
anonymous708973
10-21-2014, 18:12
Отвори твоята, нося ти подарък.
Немски не знам, защото е груб език, който се учи само от груби хора.
Английски и немски ги е дал като пример, но към тях без проблем могат да се добавят френски, испански, италиански и т.н. , учил съм във френска езикова.
Единствения труден език в Европа е унгарския, може гъза да си сцепиш, но пак няма да го научиш.
А, викаш, само изреждаш езици, на които в момента си спомняш как да си поръчаш пиене.
Чул там, че унгарският има 22 падежа, дай да обобщаваме.
Еми, познай. Нещата се познават в сравнение, а унгарският не ми е в списъка, следователно е напълно излишно сравнение.
galaxy29
10-21-2014, 18:15
никой от останалите изброени не е сядал скоро, някои от тях въобще не са
SonataArctica
10-21-2014, 18:17
Ем казвайте кой искате и да го питаме.
Пантерке, а ти ще спреш ли да се заяждаш? Писна ми да те гледам да оспамваш темите с малоумни спорове. Ще промениш ли мнението на някой - надали. Не си хаби времето.
anonymous908491
10-21-2014, 18:31
само изреждаш езици, на които в момента си спомняш как да си поръчаш пиене.
И курви също, аз от друго нямам нужда.
Нарочно написах, че съм учил в езикова гимназия, надявах се да ти светне, но явно ще си остана само с надеждата.
papugai, за теб ще я направим легло
да се чувстваш комфортно, както в старческия дом
Няма да говориш така на дядо си, ветераните от вт. световна трябва да се уважават.
А леглото нека да е двойно, да има място и за внучката ми.
galaxy29
10-21-2014, 18:32
хахах :Д
anonymous908491
10-21-2014, 18:34
Не я подвеждай, ще легне с мен, а като разбере, че нямам кинти, ще го изкара изнасилване.
anonymous708973
10-21-2014, 18:37
Ем казвайте кой искате и да го питаме.
Пантерке, а ти ще спреш ли да се заяждаш? Писна ми да те гледам да оспамваш темите с малоумни спорове. Ще промениш ли мнението на някой - надали. Не си хаби времето.
Вземи се прегледай, аз спамя изключително рядко. Зададох въпрос, Нели ми отговори. Spirit-а също. След това тръгнаха да спамят.
Папугай, и кво като си учил в езикова? Да не мислиш, че е гаранция за нищо, хаха. Упражняваш ли си езиците?
Седнал със средно да ми се фука. И аз съм от езикова, имам 2 сертификата и уча на 2 чужди езика всеки ден, докато изучавам трети - именно руски, ама не съм седнала да се обяснявам колко много знам.
Аз и на Калпазанката ще се радвам!
АХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХА ХАХ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
имам 2 сертификата и уча на 2 чужди езика всеки ден, докато изучавам трети - именно руски,
ама не съм седнала да се обяснявам колко много знам.
понякога се чудя истинска ли си ) :
мамка му, а Blab?
Като че ли не ми се вярва да се навие :Д Иначе ще бъде един от най-интересните хора на стола.
galaxy29
10-21-2014, 18:47
хубав подбор от цитати
тъкмо същото си мислех :д
galaxy29
10-21-2014, 18:58
да
и съм ти достатъчно изнервена
да си се хвали, ама да не твърди, че не се ;/
SonataArctica
10-21-2014, 19:03
Вземи се прегледай, аз спамя изключително рядко. Зададох въпрос, Нели ми отговори. Spirit-а също. След това тръгнаха да спамят.
Малко години ли те гледам? "Тръгнаха да спамят", а? Значи ти с нищо не си допринесла за това? Няма да се занимавам с теб, знех каква ще ти е реакцията, знам и как ще реагираш сега. Не си прави труда да ми отговаряш.
Диди, какво предлагаш тогава, щом е "same old, same old"?
Fisherman
10-21-2014, 19:05
и аз така
Диди, какво предлагаш тогава, щом е "same old, same old"?
За друго мрънках аз :cool:
Нищо не предлагам, избирайте си, който ви е интересен.
Fisherman
10-21-2014, 19:05
Не я подвеждай, ще легне с мен, а като разбере, че нямам кинти, ще го изкара изнасилване.
тя ше си легне с тебе дори и да си с амптутирани крака и ръце
anonymous708973
10-21-2014, 19:20
Изключително предсказуеми сте.
Но ви липсва логика. Аз изреждам факти, драги мои. НИКЪДЕ не съм казала колко много знам и никога не съм използвала израза "знам немски/английски", неслучайно използвам израза "уча". Ако за вас това е хвалба...окей. Честно, аз твърдя точно обратното, вие за какво ми говорите.
Беше в отговор на твърдението на Папугай, че езиковата значела явно нещо... докато преди това обясняваше как да си поръча пиене... и курви, пардон, било достатъчно. Простете, че подлагам мнението на човек с толкова високи критерии под съмнение.
Честно... понякога се чудя дали си използвате главите, като пишете.
Соната, не, не съм допринесла. Нели каза, че знае руски. Аз се възползвах от момента, задавайки въпрос. Спиритът отговори, аз благодарих. Това беше от моя страна.
pifiella
10-21-2014, 19:32
Хора,успокойте се. До Коледа остават само още 65 дни :)
anonymous708973
10-21-2014, 19:34
8-)
SHPAIdURmeN
10-21-2014, 19:40
Потребителите, които изброихте са сядали.
Draid, едва ли ще седне, а blab ще ви напише да погледнете назад и да си прочетете, когато тя е сядала (поне така отговори последния път, когато я попитахме дали иска да седне). PinkPan7er e сядала доста често, DisappointedDreamer също, 102 също, dimitur., също, Ivaaa също, Jaune, Ewok, pandabear и още.
SonataArctica не е сядал от доста отдавна, както LadyDi. Papugai , го предлагам също.
Пък може и някой друг да измислите. Това че има потребители, които са доста тихи(не пишат много), но пък са онлайн доста често, не означава, че няма да ви бъдат интересни. Това са (има и други 100%) : RiB, Kitty Bloom , per-dead , an7raks, skatew, fanton1, sl1nceetoo (е някои от тях пишат често :D)
anonymous708973
10-21-2014, 19:42
Антраксът също е сядал.
Галаксито да се стяга и да идва.
SHPAIdURmeN
10-21-2014, 19:47
Изброих ви, доста потребители(ако съм пропуснал добавяйте(отнася се за тези, които въобще не са сядали или но рядко)).
Naive , разполагаш с куп потребителски ник-ове, улеснена си ! :D
Аз държа на Галаксина, тя се дърпа. :/
galaxy29
10-21-2014, 19:53
тя ше си легне с тебе дори и да си с амптутирани крака и ръце
леке такова
100% ще те потроша от словесен бой на живо и няма и гък да ми кажеш
пък и хватки знам
така че не се прави на много голям, нищожество гнусно
а за стола вече се изказах :)
anonymous908491
10-21-2014, 20:14
Простете, че подлагам мнението на човек с толкова високи критерии под съмнение.
Обичаш ли ти да ти смучат зърната ?
леке такова
пък и хватки знам
Беше достатъчно да напишеш, че не те привличам.
galaxy29
10-21-2014, 21:43
с някой може би бих си легнала и да е с ампутирани крака и ръце
ама с тоз плужек и цял със сто члена да е, пак няма ахахах
/чак сега ми хрумна тази удивителна затапка ;///
лол
определено мое да изкараш некой лев ако се съгласиш да легнеш с некой със сто члена
лошо измъкване, пантер ) :
obosnovi se
fakti iskam
/ps pp
SHPAIdURmeN
10-22-2014, 17:47
забрави себе си, шмотлио
Нямам време.
Ке Й цъФне лещЪтЪ, тя затуй ве малака :)
Fisherman
10-22-2014, 18:44
леке такова
пък и хватки знам
а за стола вече се изказах :)
щом се засегна така,значи има причина
коя от истина те жегна,по-точно?
едва ли ще ме потрошиш в словестна схватка,тъй като репертоара ти е ограничен само до "искам без презерватив" и "майко готова ли е манджата"
anonymous908491
10-22-2014, 19:27
тъй като репертоара ти е ограничен само до "искам без презерватив"
Гарантираш ли го на 100% ?
Какво е плужек, опитваш се да ме обидиш ли ?
galaxy29
10-22-2014, 19:39
пише се словесна
anonymous708973
10-22-2014, 20:20
щом се засегна така,значи има причина
коя от истина те жегна,по-точно?
едва ли ще ме потрошиш в словестна схватка,тъй като репертоара ти е ограничен само до "искам без презерватив" и "майко готова ли е манджата"
Хубаво, че ще е словесна, така ще имаш някакъв шанс, щото на писмена някак ти отива авторитетът... малко пишеш като първокласник.
galaxy29
10-22-2014, 20:21
хихи :oops:
galaxy29
10-22-2014, 20:24
Какво е плужек, опитваш се да ме обидиш ли ?
е говорех за него, не схвана ли ;/
http://www.youtube.com/watch?v=EzyQ5VGBMUI
АЙЙдиЕ РЕ изтрещялки €–€–€ извън форуМУ откачате на ТеА
http://store.picbg.net/pubpic/5E/DA/c33afdcb14d65eda.gif
Здравейте,
Нов съм във форума и бих искал да знам повече за тази игра.
Може ли някой от Вас да ми обясни в какво се изразява тя?
Благодаря Ви предварително!
anonymous908491
10-23-2014, 19:54
е говорех за него, не схвана ли ;/
Това вече ме обижда, как можеш да обсъждаш друг, а не мен
Nonetheless
10-23-2014, 21:03
Здравейте,
Нов съм във форума и бих искал да знам повече за тази игра.
Може ли някой от Вас да ми обясни в какво се изразява тя?
Благодаря Ви предварително!
Избира се кой да седне на "стола" и след евентуално негово съгласие всеки започва да му задава въпроси до изчерпване на въпросите и/или до отказване на отговарящия. =>Rinse and repeat
Аи skatew да сяда вече, цели 2 пъти ми се налага до го номинирам тцтц
Summer Fresh
10-23-2014, 22:02
Тая тема е заприличала на обществена тоалетна, всеки влиза, ака и никой не пуска водата. :|
TheDevilInMe
10-24-2014, 07:34
Пък на на мен ми се седи :( :cool:
SonataArctica
10-25-2014, 13:15
Една стара потребителка е съгласна да седне - Matr3x_F . Какво ще кажете?
galaxy29
10-25-2014, 16:19
и двете желаещи искам, но играх на онче бонче и спечели мамито ;/
SHPAIdURmeN
10-25-2014, 19:32
Една стара потребителка е съгласна да седне - Matr3x_F . Какво ще кажете?
+
Мммм, предпочитам маминка. :Д
TheDevilInMe
10-26-2014, 14:16
Naive, то в крайна сметка ти си решаваш кого да сложиш :)
galaxy29
10-26-2014, 14:59
да, теб те сложи
започвайте да й задавате въпроси
На колко точно години си?
Разкажи повече за себе си - откъде си, къде учиш, какво, с какво обичаш да се занимаваш?
Бебето планирано ли беше? Ако не - как се случиха нещата? :Д
Каква беше реакцията ти като разбра, че си бременна? А на таткото? А на родителите ви?
Как се промени животът ти след раждането? Остава ли ти време за срещи с приятели/забавление/развитие? Убедена съм, че нещата могат да се съчетаят, така че как го постигаш ти?
Имате ли сключен граждански брак? И всъщност какво ти е мнението за брака? Ако сте правили сватба - опиши ми я, ако не сте - опиши ми как си я представяш.
Спокойно бебче ли ти се падна? :Д
Как избрахте името на детето?
Правихте ли вече прощъпулник?
Как успявате да запазите пламъчето на любовта с мъжа ти?
/той не е при теб,нали?/
Романтична натура ли си? А той? Разкажи някой мил спомен
Къде,кога,как му каза за пръв път,че го обичаш?
Къде,кога,как се запознахте?
Къде,кога,как го запозна с вашите?
Успяваш ли покрай детето,ученето и битовизмите да отделиш време само за него?
TheDevilInMe
10-27-2014, 17:00
На колко точно години си? 22
Разкажи повече за себе си - откъде си, къде учиш, какво, с какво обичаш да се занимаваш? От Пловдив съм, студентка в УНСС, специалността ми е счетоводство. Обичам да правя сладкиши, да се разхождам, да гледам сериали, да правя, неща, с които бих зарадвала любимите си хора.
Бебето планирано ли беше? Ако не - как се случиха нещата? :Д И да, и не... и двамата искахме да имаме дете, просто не предполагахме, че ще бъде точно сега.
Каква беше реакцията ти като разбра, че си бременна? А на таткото? А на родителите ви? Честно казано бях много уплашена и стресирана, за разлика от мъжа ми, който беше по-спокойния и хладнокръвния от двама ни. Нашите бяха доста изненадани в началото, но ми казаха, че решението за бебчето си е изцяло мое и аз си решавам какво ще правя. А в момента съм сигурна, че го обичам повече от мен дори! :cool:
Как се промени животът ти след раждането? Остава ли ти време за срещи с приятели/забавление/развитие? Убедена съм, че нещата могат да се съчетаят, така че как го постигаш ти? Промени се много и то за добро. Станах много по-търпелива, внимателна, грижовна и подредена, преди това бях ужасно разпиляна. Със сигурност можеш умело да балансираш. Уикенда често излизам с приятели, стига да имам тази възможност
Имате ли сключен граждански брак? И всъщност какво ти е мнението за брака? Ако сте правили сватба - опиши ми я, ако не сте - опиши ми как си я представяш. Имаме да.Сватбата ни беше скромна, в тесен семеен кръг, планираме някога вместо голяма сватба да си направим голямо околосветско пътешествие.и За мен бракът придава една особено приятна завършеност на семейството, много исках да бъда с неговата фамилия. Но и не съм против хората да живеят и на семейни начала, всеки сам решава за себе си.
Спокойно бебче ли ти се падна? :Д Като цяло да. Сънлив е, а това е добре, няма как да си кривя душата, тогава най-много успявам да си отпочина, не е злояд, винаги усмихнат, а бе истинско слънчице е.
А преди да разберете, че ще имате бебенце ли се оженихте или след това? :)
Работиш ли в момента?
Как си представяш живота след 5 години?
Каква искаше да станеш като малка?
Проявяваше ли някакви странности по време на бременността? :Д
TheDevilInMe
10-27-2014, 18:12
Как избрахте името на детето?Малкият е кръстен на дядо си, бащата на съпруга ми - Георги
Правихте ли вече прощъпулник? Не, но смятам скоро да поправя този пропуск, преди около 30 дена проходи.
Как успявате да запазите пламъчето на любовта с мъжа ти? С мили жестове един към друг, може би най-вече като не се приемаме за даденост, не в момента е в чужбина...
/той не е при теб,нали?/
Романтична натура ли си? А той? Разкажи някой мил спомен Аз много, той не толкова, но пък знае винаги киак да ме изненада приятно, познава ме прекалено добро. Адски мило беше в един дъждовен ден да ми донесе тортичката, която най-много обичам/бях бременна тогава/. <333
Къде,кога,как му каза за пръв път,че го обичаш? Бяхме се гушнали и стана някак спонтанно, по това време той вече ми беше казал, че ме обича. Обаче на мен ми е много трудно да произнеса тези думи, трябва да съм напълно убедена, че го чувствам наистина.
Къде,кога,как се запознахте? Запознахме се на рожден ден, имаме общи приятели.
Къде,кога,как го запозна с вашите? След около година заедно го запознах с нашите, беше в деня, в който се нанесохме в съвместната ни квартира в София.
Успяваш ли покрай детето,ученето и битовизмите да отделиш време само за него?Мисля, че да. Последно това лято бяхме заедно на рилските езера, ягодинската пещера и дяволкото гърло, той организира нещата. Сега зимата пак ще отидем някъде, но този път на мен се пада да избера мястото и такам.
:)
TheDevilInMe
10-27-2014, 18:21
А преди да разберете, че ще имате бебенце ли се оженихте или след това? :) След, но както бебето, така и това бяхме обсъждали много по-рано.
Работиш ли в момента? Не, в майчинство съм и уча също така :)
Как си представяш живота след 5 години? Иска ми се да имам работа, която да ме кара да се чувствам удовлетворан от себе си, както материално, така и духовна, да я харесвам наистина. Семейството ми да е здраво и щастливо и защо не с още един член на семейството.
Каква искаше да станеш като малка? Адвокат, говоря много :D
Проявяваше ли някакви странности по време на бременността? :Д Бях твърде жизнена сякаш, ходех ужасно бързо, сякаш най-странното беше влудяващия сърбеж, който се появи по цялото ми тяло някъде в осмия месец, стоях права през нощта и играех онлай игричка :cool:
: ))))))
TheDevilInMe
10-29-2014, 05:31
PinkPan7her, Кристина се казвам :cool:
galaxy29
10-29-2014, 11:44
хубаво име : )
Добра домакиня ли си? Идва ли ти отвътре?
Майка ти/майка му намесваха ли се много в отглеждането на бебето, даваха ли ти акъл? :Д
На колко е бебчо? Коя беше първата му дума?
Гласува ли на изборите?
Вярваща ли си?
На колко беше първият ти полов акт? Пазиш ли си бройката в тайна? :Д
Какво за теб е сериозна връзка?
А като беше бременна, правихте ли секс? :Д
galaxy29
10-29-2014, 19:57
кристи
Aeternal
10-29-2014, 20:08
Добра домакиня ли си? Идва ли ти отвътре?
А като беше бременна, правихте ли секс? :Д
И аз щях да питам същото, а колко време след раждането започнахте отново?
TheDevilInMe
10-30-2014, 05:30
ще ти викам Тина
Айде да не, на галаксито варианът е доста по-симпатичен: D
TheDevilInMe
10-30-2014, 07:13
Добра домакиня ли си? Идва ли ти отвътре? Като цяло мисля, че да или поне имам доброто желание.
Майка ти/майка му намесваха ли се много в отглеждането на бебето, даваха ли ти акъл? :Д Майка му нямаше тази възможност, защото не работи в България, но пък моята го прави на моменти и наистина ужасно дразнещо...
На колко е бебчо? Коя беше първата му дума? Гого е на 1 годинка вече. Кака, всъщност кака беше синоним на всичко, заобикалящо го.
Гласува ли на изборите? Да, гласувах и смятам, че хората изначално трябва да упражняват правото си на глас, а не само да се оплакват от обстоятелствата, хубаво е и да се прави нещо по въпроса.
Вярваща ли си? Вярвам, че има някаква висша сила, която ни напътства от високо.
На колко беше първият ти полов акт? Пазиш ли си бройката в тайна? :Д На 17. Не не я пазя, била съм интимна с 3 човека.
Какво за теб е сериозна връзка? Сериозната връзка е доверие, компромиси, всеотдайност, търпение.
А като беше бременна, правихте ли секс? :Д Правехме, но значително по-рядко :D
TheDevilInMe
10-30-2014, 07:15
И аз щях да питам същото, а колко време след раждането започнахте отново?
След около месец някъде
Естествено ли беше раждането?
След колко време се "стегна" отдолу :Д?
Имаш ли планове за магистратура и докторантура?
В България ли искаш да живееш и занапред?
TheDevilInMe
10-30-2014, 07:48
Естествено ли беше раждането? Не, беше секцио, наложи се, за да спасята животите ни.
След колко време се "стегна" отдолу :Д? Отдолуто не се повлия от раждането хаха как прозвуча :cool:
Имаш ли планове за магистратура и докторантура? Тази година завършвам бакалавър, ако всичко е наред. А магистратурата мисля да я отложа за 1-2 години. Предполагам задочно ще я карам.
В България ли искаш да живееш и занапред? Много ми се иска, въпреки всички неуредици, истински обичам милата ни държава, живях известно време в друга държава и нямах търпение да се прибера отново. И все пак, ако не успея да намеря стабилна работа, естествено ще се принудя да емигрирам...
:P
Пушиш ли?
Обичаш ли вино?
Кое е най-милото нещо, което мъжът ти е правил за теб?
От колко време сте дистанционни и кога се очертава да се съберете?
Колко кг качи като беше бременна? (ох, съжалявам, че ти задавам толкова въпроси относно бременност и бебета, но ми е супер интересно:Д) А свали ли ги всички? Как? Спортуваш ли регулярно всъщност? :)
Какво мислиш за изневярата - изневерявала ли си, изневерявали ли са ти? Прощавала ли си я, ако да, ако пък не - как си мислиш, би ли преглътнала, примерно в сегашната ти връзка?
Кое в мъжът ти те дразни най-много?
А кое е най-шлядкото нещо в него?
Пръцка ли в твое присъствие? :Д
Любима поза?
Анален?
Хм, какво за теб е стабилна работа?
Колко пари месечно мислиш, че те оправят? Да водиш един добър според стандартите ти живот.
galaxy29
10-30-2014, 17:35
Айде да не, на галаксито варианът е доста по-симпатичен: D
8)
TheDevilInMe
10-30-2014, 18:49
Пушиш ли? В гимназията палех по някоя друга цигара, но не редовно, главно по купони, дискотеки и разбира се когато бях нервна и депресирана, много съм била тъпа... Покрай мъжът ми ги отказах напълно, той е непушач.
Кое е най-милото нещо, което мъжът ти е правил за теб? Най-милото нещо винаги ще си остане реакцията му, когато разбра, че съм бременна.
От колко време сте дистанционни и кога се очертава да се съберете? От януари тази година, беше в България юли, ще си дойде декември и после ще решим след това какво да правим.
Колко кг качи като беше бременна? (ох, съжалявам, че ти задавам толкова въпроси относно бременност и бебета, но ми е супер интересно:Д) А свали ли ги всички? Как? Спортуваш ли регулярно всъщност? :) Не много - около 15, не съм ги свалила всичките, но работя по въпроса, нямам време да спортувам покрай малкия, но пък с него съм вечно в движение, преди ходех на фитнес, ако това се брои
Какво мислиш за изневярата - изневерявала ли си, изневерявали ли са ти? Прощавала ли си я, ако да, ако пък не - как си мислиш, би ли преглътнала, примерно в сегашната ти връзка? Тя е нещо човешко, изобщо не е хубаво нещо, но се случва. Изневерявала съм веднъж и са ми изневерявали, честно да ти кажа точно с мъжа ми нямам представа как бих реагирала... Прощавала съм да, обаче в крайна сметка и двете връзки се разпаднаха...
Кое в мъжът ти те дразни най-много? Инатлив е и твърдоглав
А кое е най-шлядкото нещо в него? Може би това, че ме познава по-добре от мен самата и че винаги с повод и без повод прави мили жестове към мен.
Пръцка ли в твое присъствие? :Д Случвало се е, ахахаха ти ме разби просто :D
Любима поза? Кучешката
Анален? Все още не
Хм, какво за теб е стабилна работа? Такава, която ми позволява да живея нормално и която хоресвам
Колко пари месечно мислиш, че те оправят? Да водиш един добър според стандартите ти живот. Oколо 600-700 лв : ))))) Благодаря ти за интересните въпроси
В чужбина работи, предполагам, или пък учи? :)
Малкият не го ли забравя? Разказват ми, че като съм била малка (на 1-2) и баща ми е ходил на мисии, като се е прибирал, не съм го познавала и съм питала кой е този. :Д Ама като се замисля, сега е по-различно, има скайп, блабла.
Индивидуалист ли си?
Ау, как забравих да питам - имаше ли предложение за брак? Какво? :Д
Какво е нещото, което много искаш да направиш, но винаги оставяш на заден план, поради липсата на време?
TheDevilInMe
10-31-2014, 06:45
В чужбина работи, предполагам, или пък учи? :)
Малкият не го ли забравя? Разказват ми, че като съм била малка (на 1-2) и баща ми е ходил на мисии, като се е прибирал, не съм го познавала и съм питала кой е този. :Д Ама като се замисля, сега е по-различно, има скайп, блабла. Работи, той още е такава възраст, не може да те запомни, та да те забрави... :cool: Редовно му го показвам на скайп, така научи думата "тате". Иван/мъжът ми/ си беше в България лятото, но бебо едва ли си спомня нещо от престоя му. Също така гледам и да му изпращам възможно най-много снимки на дребосъка.
Индивидуалист ли си? Определено, даже и аз се намирам за странна на моменти.
Ау, как забравих да питам - имаше ли предложение за брак? Какво? :Д Много преди изобщо да забременея, не е имало реч или нещо от сорта, просто мил и романтичен разговор докато се гушкахме в леглото.
Какво е нещото, което много искаш да направиш, но винаги оставяш на заден план, поради липсата на време? Много ми се иска да отидем на екскуризия из Европa, но това не опира само до време, а и до финанси.
за това ли си мечтала? удовлетворена ли си от живота си? ако имаше възможността, би ли променила нещо и ако да, какво?
любим филм/режисьор/книга/спорт/песен/група?
какво ще стане след като умрем?
вярваща ли си?
как искаш да умреш?
сори, ако се повтарят въпросите, не съм чела всичко ((( :
четеш ли книги за родителство?
по каква система ще възпитаваш детето си?
какви ще са качествата и ценностите, на които ще го научиш?
каква всъщност е ролята на родителството, според теб?
какви бяха/са твоите родители, когато ти порастваше?
на какво са те научили те? или - какво си научила от тях?
//с температура съм и едва си държа очите отворени, затова - по-късно ще продължа
TheDevilInMe
11-01-2014, 11:30
за това ли си мечтала? удовлетворена ли си от живота си? ако имаше възможността, би ли променила нещо и ако да, какво? Ако имаш впредвид малкия и мъжа ми да, винаги съм си мечтала за хубаво семейство като нашето. Не, напълно, имам още много да се развивам и усъвършенствам, много ми се иска да съм по-малко чувствителна и ранима, да съм щастлива от това, което съм постигнала някой ден.
любим филм/режисьор/книга/спорт/песен/група? Филм - Смело сърце, режисьор - нямам, книга - Двойната Лотхен/Ерих Кестнер/, спорт - волейбол, песен - Bryan Adams - Everything I Do, група - Nickelback;
какво ще стане след като умрем? Ще отидем на едно по-хубаво място, поне така се надявам...
вярваща ли си? Казах вече
как искаш да умреш? Удовлетворена, оставила нещо след себе си.
сори, ако се повтарят въпросите, не съм чела всичко ((( :
нп :)
TheDevilInMe
11-01-2014, 13:12
четеш ли книги за родителство? Само една съм чела досега, но определено много ми помогна най-вече за храненето на бебо.
по каква система ще възпитаваш детето си? Нямам определена система, по която се водя. Гледам просто да баланцирам. Нито да съм прекалено строга, нито прекалено либерална.
какви ще са качествата и ценностите, на които ще го научиш? Ще ми се да го науча да бъде добър и честен човек, който уважава останалите.
каква всъщност е ролята на родителството, според теб? Предаването на важни житейски уроци и отглеждането на личност и много други.
какви бяха/са твоите родители, когато ти порастваше? Любящи като цяло, даващи ми свобода.
на какво са те научили те? или - какво си научила от тях? Да не съм егоист, да съм възпитана и учтива, да се справям в живота и да разчитам на себе си, да виждам и силните, и слабите си страни.
//с температура съм и едва си държа очите отворени, затова - по-късно ще продължа
очаквам ги с нетърпение ^_^
DisappointedDreamer
11-01-2014, 13:17
Как се отглежда 'личност'?
Тя не се ли изгражда от други фактори и от човекът, който я 'носи'?
Какви житейски уроци би искала да предадеш?
SHPAIdURmeN
11-01-2014, 13:55
Умна ли си ?
Когато прочетеш тази дума, напиши това, което си помисли първоначално , думата е : изненада ?
SpiritInBlack
11-01-2014, 15:23
Позната си ми много. Майничка ли си ?
Как смяташ, че те промени детето ?
Излизаш ли с други мамета ? По-големи ли са от теб или на твоята възраст, а дано не са по-малки. Цениш ли съветите по отглеждането или се дразниш?
Количество сексуален апетит преди и след раждането ?
Обикаляш ли още баровете
TheDevilInMe
11-01-2014, 15:59
Умна ли си ?
Когато прочетеш тази дума, напиши това, което си помисли първоначално , думата е : изненада ?
Страшно тъп въпрос, точно тва си помислих... сори, ама... А ако трябва да отговоря конкретно- имам някакъв умствен багаж.
TheDevilInMe
11-01-2014, 16:05
Как се отглежда 'личност'?
Тя не се ли изгражда от други фактори и от човекът, който я 'носи'?
Какви житейски уроци би искала да предадеш?
Частично си права, разбира се, че извънсемейната среда влияе върху сформирането на личността на един човек, обаче родителското тяло също игра важна роля, без възпитание и личен пример как биха могли да станат неща.
Най-важните - себеуважение, самоконтрол и силна воля, с която да преодолява трудностите. Смятам да му ги предам като му показвам нагледно кое смятам за важно да научи от мен чрез самите ми действия.
TheDevilInMe
11-01-2014, 16:13
Позната си ми много. Майничка ли си ? Да!!! :cool:
Как смяташ, че те промени детето ? Направи ме по-добър и много по-отговорен човек, станах подредена, научих се да живея в режим, преди не можех колкото и да си го налагах.
Излизаш ли с други мамета ? По-големи ли са от теб или на твоята възраст, а дано не са по-малки. Цениш ли съветите по отглеждането или се дразниш? Виждам се с тях главно по детски площадки, познаваме се, общуваме, но предпочитам да излизам с моите си приятели. Има такива на моята възраст, но повечето са на 30+, а аз съм на 22 и нямаме особено общи неща извън темата за родителството.Приемам съветите, когато са градивна критика, а не налагане на мнение, тип моят вариант е безпогрешен.
Количество сексуален апетит преди и след раждането ? По време на бременността беше повишено, а след това си това стана отново нормално.
Обикаляш ли още баровете Попринцип не си падам прекалено много по нощния живот, но като всеки млад човек излизам на кафе, на разходка с приятели, по магазините, най-много обичам да пътувам.
:P
galaxy29
11-03-2014, 22:08
смяташ ли, че е задължително детето да се кръсти на някой близък или например на името на светеца, чийто празник е в деня на кръщенето?
мислиш ли, че ако се роди на някакъв празник като гергьовден, детето си е избрало съответстващото име?
не е ли въпрос на избор, който не опира само до тези традиции?
как стоят нещата с името на вашия мъник?
вие правихте ли му/ще му правите ли кръщане?
религиозна ли си? ако не си, вярваща ли си?
как си? :д
/уж те четох, но не отговаряй, ако някой въпрос се повтаря
anonymous708973
11-03-2014, 22:31
Аз бих искала Блаб да уточни какво разбира под "система за отглеждане на дете". Въпроси ще задавам после.
TheDevilInMe
11-04-2014, 05:28
смяташ ли, че е задължително детето да се кръсти на някой близък или например на името на светеца, чийто празник е в деня на кръщенето? Не, естествено, но когато обичаш и уважаваш някого защо пък да не кръстиш детето на него. :)
мислиш ли, че ако се роди на някакъв празник като гергьовден, детето си е избрало съответстващото име?Един вид да, някакво символично е и мило сякаш.
не е ли въпрос на избор, който не опира само до тези традиции? Попринцип опира до избора на даден човек, но понякога ставам свидетел поне според мен на доста грешни избори като Майкъл Петров и Ванеса Георгиева...
как стоят нещата с името на вашия мъник? Кръстен е на дядо си по бащина линия, мъжът ми много искаше да го уважи, а и бебо повтори точно и трите имена на дядо си, което намирам за някак сладко, не мога да ти опиша радостта в очите на дядото, беше на седмото небе, аз нямах някакви огромни претенции за името, стига да не е изчанчено и изкилифенчено според моите представи, следващото детенце пък аз ще му дам име и така./нямах и подходящо име за момче в главата си, през цялата бременност размишлявах върху женски имена :cool: /
вие правихте ли му/ще му правите ли кръщане? Предстои, мислим за януари 2015.
религиозна ли си? ако не си, вярваща ли си? Нито едното, нито другото ;д
как си? :д Малко разочарована... ;/
/уж те четох, но не отговаряй, ако някой въпрос се повтаря
споки :)
TheDevilInMe
11-04-2014, 05:32
Аз бих искала Блаб да уточни какво разбира под "система за отглеждане на дете". Въпроси ще задавам после.
И аз не можах да разбера точно какво имаше впредвид...
TheDevilInMe
11-04-2014, 18:24
Aко имате още въпроси към мен, питайте, утре ще сложа друг на стола ;д
Aeternal
11-04-2014, 18:29
Разкажи някоя по-идиотска(смешна) случка с бебето. Малките имат тенденцията да се вкарват в много комични ситуации. :)
Щом не си религиозна защо ще кръщавате детето?
galaxy29
11-04-2014, 19:04
Щом не си религиозна защо ще кръщавате детето?
да и щом не си вярваща, защо символичното те впечатлява? :д
TheDevilInMe
11-04-2014, 19:19
да и щом не си вярваща, защо символичното те впечатлява? :д
Ще отговоря и на двете ви наведнъж, харесва ми традицията, а и това, че аз не съм религиозна не значи, че детето ми не трябва да бъде кръстено. Уважавам християнството като религия, просто не вярвам в богове, а в по-висша сила.
TheDevilInMe
11-04-2014, 19:20
Разкажи някоя по-идиотска(смешна) случка с бебето. Малките имат тенденцията да се вкарват в много комични ситуации. :)
Може би най-забавното, което прави в момента е да си проси някое сладко изкушение с думите: "ам ам амамам мама"
Четеш ли блогове? :Д
Ако не - погледни Lamartinia, това може би ще ти е интересно. :Д (http://www.lamartinia.com/2014/11/blog-post_4.html)
TheDevilInMe
11-04-2014, 19:30
Четеш ли блогове? :Д
Ако не - погледни Lamartinia, това може би ще ти е интересно. :Д (http://www.lamartinia.com/2014/11/blog-post_4.html)
Редовно, ровичкам се много по форуми, блогове главно, за да черпя идеи за бебчо. Търся му рецепти и други нещица. Хвърлих му един бърз прегледа, допада ми. : )))
galaxy29
11-04-2014, 19:42
Ще отговоря и на двете ви наведнъж, харесва ми традицията, а и това, че аз не съм религиозна не значи, че детето ми не трябва да бъде кръстено. Уважавам християнството като религия, просто не вярвам в богове, а в по-висша сила.
значи все пак си вярваща :д
TheDevilInMe
11-04-2014, 19:43
значи все пак си вярваща :д
така казано излиза, че съм, може и да съм такава :cool:
вярваща си
не си религиозна
толко ли е трудно ;д
метод(ика) за възпитание на дете
вече мисля, че е ясно))
TheDevilInMe
11-05-2014, 19:25
Предлагам Аeternal да седне на стола :)
TheDevilInMe
11-05-2014, 19:30
Мисля, че беше споменала, че няма намериение да сяда ;д Иначе и аз я искам, ако има някакво значение
нека спайдърменчо да седне ( :
искам теб
SHPAIdURmeN
11-06-2014, 21:08
Благодаря за предложението, но съм твърде зает. Може би някой друг път. ;-)
pandabear
11-06-2014, 21:18
но съм твърде зает. Може би някой друг път. ;-)
здрасти, анар4и
galaxy29
11-06-2014, 21:28
:D
Aeternal
11-06-2014, 21:49
Предлагам Аeternal да седне на стола :)
Поласкан съм, но не мисля, че скучния ми живот ще е интересен на някой.
Пък и от цялото това внимание ще вземе да ми стане нещо :Д
SHPAIdURmeN
11-06-2014, 22:21
здрасти, анар4и
Искаш да съм твоя анар4и ли к*чко смотана :?
TheDevilInMe
11-07-2014, 06:10
май съм навита ( :
Айди де и аз искам Ивчето на стола, интересна личност е :)
TheDevilInMe
11-07-2014, 11:17
о, благодаря ((( :
Ммм за нищо, даже направо ще започна с няколко въпросчета...
От къде си?
Имаш ли връзка?
Връзката ограничава ли те?
Любовта за теб е...?
Книгата или филмът?
В какви отношения си с ваще?
Брат или сестра имаш ли си?
Ммм за нищо, даже направо ще започна с няколко въпросчета...
От къде си? - този въпрос винаги ми и е бил странен ;д смис, от много места може би съм. в момента живея в софия ( :
Имаш ли връзка? - в момента не
Връзката ограничава ли те? - зависи от човека. нямам богат опит във връзките /две/. последната беше доста трудна. налагаше се много и да, ограничаваше ме. именно това беше и причината да се разделим. компромисите бяха едностранни и в един момент ми писна. иначе като цяло съм доста търпелив човек и позволявам да ме командорят ;д
Любовта за теб е...? - някои хора казват, че любовта е действие, но аз не мисля така. любовта е чувство/усещане. може и да не показваш/казваш какво точно изпитваш към твоя човек, но това не значи че не си луд/а по него. аз съм такъв тип - трудно се разкривам, трябва ми повече време, за да се отпусна и 'осмисля' случващото се. така и не успях да кажа на някого /дори и някой от семейството/ 'Обичам те!'.
Книгата или филмът? - опитът ми показва, че в 100% от случаите книгата е по-добрият вариант
В какви отношения си с ваще? - нашите са разделени от известно време. аз съм копие на баща ми. той е доста по-толерантен, добродушен, дори наивен. над нещата ;д. винаги ме е подкрепял, никога не ме е ограничавал за каквото и да е. знам, че мога да разчитам за всичко на него. той работи много и понякога пътува насам-натам та не си спомням някога да съм му споделяла каквото и да е. въпреки това имаме много силна емоционална връзка, усещам го просто ;д. майка ми е пълната ни /на мен и татенцето/ противоположност. тя е властна, обсебваща. обича да се налага и трудно се разбирам с нея. нещо като фикс идея й е да ме 'пази'. прави го по отблъскващ за мен начин и колкото повече ме притиска, токова повече се отдръпвам. та така, баща ми е пич, майка ми е цербер ;д
Брат или сестра имаш ли си? - брат
( :
явно майка ти е мъжа в къщата
поправка, е била
Ивон? Ивет? Иванина? Ивелина? Ивана? Как се казваш?
Каква специалност записа? Защо? Харесва ли ти? Оправда ли очакванията? Колегите как са?
Имаш ли цели/желания/мечти?
Имаш ли по-специално отношение към някого от форума? Защо се регистрира тук? Защо продължаваш да влизаш?
Шпрехен зи дойч?
Обичаш ли да пътуваш?
Пушиш ли?/какво,по колко,защо/
Пиеш ли?/какво,по колко,защо/
Белот? Сантасе? Пастра?
хазартна личност ли си ?
Ще ли празнуваш 8-ми дек.?
Ивон? Ивет? Иванина? Ивелина? Ивана? Как се казваш? - за форона съм просто Ива, съншайн ( :
Каква специалност записа? - трябваше да кажа, че не на всички въпроси ще отговоря. ще пропусна само този.
Защо? - имах намерение да уча едно нещо, но поради разни обстоятелства /майка ми/ се отказах в последствие. кандидатствах в два университета и съответно се записах в този, който ми беше резерва.
Харесва ли ти? - засега ми харесва. малко ми прилича на училище, с разликата че тук преподавателите не ти повтарят ВИЕ НЯМАТЕ СРЕДНО, ПРОСТАЦИ!
Оправда ли очакванията? - не съм имала никакви очаквания, за да се оправдаят или да се разочаровам. не изпитвах вълнение в началото на учебната година, не ми беше интересно с какви хора ще се срещна и какво ще науча. общо взето като по задължение ми е. сигурно нещата, които казвам ти звучат като нещо лошо, но в действителност тази апатия ми харесва.
Колегите как са? - ми, някои са типичните студенти, има и свестни. общо взето нормални ;д
Имаш ли цели/желания/мечти? - целта ми е да съм щастлива, а за да съм щастлива, трябва да открия нещото, което да ме ощастливи. дали ще е работа, хоби, любов или квот ще да е, няма значение. в момента просто съществувам. конкретни цели/желания/мечти нямам. нося се по течението и чакам вдъхновението ;д
Имаш ли по-специално отношение към някого от форума? - ммм, какво имаш предвид под 'по-специално'? малко са хората, които харесвам изобщо из форона, тей че може би да
Защо се регистрира тук? - не помня ;д
Защо продължаваш да влизаш? - защото има интересни хора и теми, които се разискват тук. обогатявам се един вид ;д
Шпрехен зи дойч? - учих две години в гимназията и не помня нищо ;д
Обичаш ли да пътуваш? - обичам да посещавам разни нови места, но самото пътуване - не.
Пушиш ли?/какво,по колко,защо/ - пуша много, ама много рядко. понякога като изляза в примерно три сутринта на тераската и ми е едно такова...философско /ахахахха/ и ми се иска да запаля една пафка. просто тей..., за разкош
Пиеш ли?/какво,по колко,защо/ - случва се. не толкова често. пия водка <3, бира, бяло вино също харесвам. пия, щот' .. ми се пие ;д. харесва ми ефектът на алкохола. харесва ми замайването, мислите.. и тн
Белот? Сантасе? Пастра? - сантасе мога само
хазартна личност ли си ? - не, аз съм възможно най-предпазливият човек, който може да съществува. много се колебая, когато трябва да взема някакво решение, а ако пък то е важно, може и да не успея
Ще ли празнуваш 8-ми дек.? - не мисля. няма да се впиша. а и винаги мога да се алкохолизирам с моите приятели.
( :
Fisherman
11-07-2014, 15:18
просто ива съншайн
ще ти дам дъвка, ако познаеш ( :
TheDevilInMe
11-07-2014, 17:21
ще ти дам дъвка, ако познаеш ( :
скорпион? :D
ноп ( :
/как можа изобщо да си го помислиш ;д
аре, бе! горещ стол, загрейте ме!
Fisherman
11-07-2014, 18:19
зодия мръсница
sweet__potion
11-07-2014, 19:05
Везни?
SHPAIdURmeN
11-07-2014, 21:10
Зодия телец е !
браво! невероятни въпроси
/везни ( :/
Dagichka
11-08-2014, 14:12
защо си с този аватар, напомня ли ти на някоя конкретна нощ с някого? кога прави секс за пръв път, съжаляваш ли за него?
целувала ли си момиче по устата? а с език?
дотук ми се изчерпаха "горещите" въпроси :д
обичаш ли сладкото, по колко сладко ядеш на ден?
изгрева или залеза е по-красив и защо?
имаш ли си книга, която да ти е останала в съзнанието с нещо конктрено, някакъв момент, който да ти е преобърнал представите за нещо?
каква музика слушаш принципно? докато пътуваш/си в някой скучен час/лекция слушаш ли музика?
какво те успокоява в кризисни моменти?
често ли изпадаш в депресии?
открила ли си soul mate-a си, независимо дали е момче/момиче?
имаш ли си термосче? :cool:
имаш ли си термосче? :cool:
и аз искам да знам
ноп ( :
/как можа изобщо да си го помислиш ;д
аре, бе! горещ стол, загрейте ме!
казват че електрическия бивал
а от личен опит мога да ти кажа че електричеството сгрява добре, а като че ли забавя и времето
golemiq_korab_minava
11-10-2014, 17:17
ако Митко те повика за секс, ще го сексваш ли? :Д
Везни?
Ей, бе, изпревари ме. :д
защо си с този аватар - той е от песен на 30 seconds to mars - hurricane, възбуждащ е
напомня ли ти на някоя конкретна нощ с някого? - всъщност да, хах ;д
кога прави секс за пръв път, съжаляваш ли за него? - на 16. не, не съжалявам. бих го повторила пак, и пак, и пак.. :Д
целувала ли си момиче по устата? а с език? - ДА, ДА!
дотук ми се изчерпаха "горещите" въпроси :д - нп ( :
обичаш ли сладкото, по колко сладко ядеш на ден? - повече си падам по соленото. рядко ям сладко
изгрева или залеза е по-красив и защо? - залеза, определено. падам си по тъмнината, мрака, а залеза предвещава настъпващата нощ
имаш ли си книга, която да ти е останала в съзнанието с нещо конктрено, някакъв момент, който да ти е преобърнал представите за нещо? - чак преобърнал - не, но има един откъс от роман на достоевски, в който се описваше много точно душевното ми състояние 8-) смис, бях /може би все още съм/ в един депресивен период, който .. ами, харесваше ми ;д
каква музика слушаш принципно? - принципно психеделичен рок. иначе мога да слушам всичко. всичко.
докато пътуваш/си в някой скучен час/лекция слушаш ли музика? - слушалките са почти винаги в ушите ми ;д
какво те успокоява в кризисни моменти? - времето. не съм от хората, които ще почнат да изпадат в паники и дори разни агресивни състояния под афекта, но приемам нещата много навътре и трудно се отърсвам.
често ли изпадаш в депресии? - да
открила ли си soul mate-a си, независимо дали е момче/момиче? - хм, да ( :
имаш ли си термосче? :cool: - да ;д
( :
ако Митко те повика за секс, ще го сексваш ли? :Д
аха
anonymous908491
11-11-2014, 20:29
Термосът ръчен или електрически е ?
Nonetheless
11-11-2014, 21:35
Книги ли предпочиташ или филми?
Любима книга/филм?
Кое е любимото ти време от деня?
Море или планина?
Домошар ли си падаш?
Душ или вана?
sweet__potion
11-12-2014, 10:54
Ей, бе, изпревари ме. :д
Хах :D Понеже беше писала, че много се колебае за решенията и първото, което ми изникна е везни.
Към ivaaaaa Имаш ли брат/сестра?
Имате ли силна връзка като такива (ако имаш де)? Колко често се чувате?
Харесва ли ти живота ти в момента и има ли нещо, което искаш да промениш в него ?
Обичаш ли да прочетеш дадена книга или по-скоро би гледала филм, ако има по нея?
Имаш ли таен живот, за който другите не подозират?
Изневерявала си?
Вършила ли си целенасочено злина или отмъщение?
Имаш ли таен живот, за който другите не подозират? - зададен по такъв начин въпросът - не, но хората, които ме познават истински, ама истински са двама. през повечето време слагам маската. ако това може да се приеме като 'таен живот', то тогава да
Изневерявала си? - не
Вършила ли си целенасочено злина или отмъщение? - не. злопаметна съм, помня лошото, но с времето омеквам. не съм отмъстителен човек и няма злоба /мисля/ в мен
Имаш ли брат/сестра? - брат
Имате ли силна връзка като такива (ако имаш де)? Колко често се чувате? - не мисля, че сме толкова близки. като характери сме твърде различни. не живеем заедно и може би това е причината. отчуждихме се. чуваме се...не много често
Харесва ли ти живота ти в момента и има ли нещо, което искаш да промениш в него ? - на моменти съм. понякога се чувствам толкова комфортно и уютно в кожата си, но през повечето време съм разочарована от изборите си /или по-скоро липсата на такива/. напоследък си мисля дори, че съм пропиляла голяма част от времето /и потенциала/ си в безхарактерство, непукизъм и апатия. тъжно е.
Обичаш ли да прочетеш дадена книга или по-скоро би гледала филм, ако има по нея? - книгата! така ще мога да ги сравня
Книги ли предпочиташ или филми? - зависи от настроението. в повечето пъти филм, но много трудно си избирам. смея да кажа, че разбирам от хубаво кино и съм ценител ;д
Любима книга/филм? - хм, любима книга май нямам, но да кажем Толстой - Възкресение. иначе филмите са много: the fountain, orange with clock mechanism, pi, requiem for a dream, offret, oldboy, mr. nobody и много още
Кое е любимото ти време от деня? - нощта, разбира се. мрак, тъмнина, секс ;д
Море или планина? - планина
Домошар ли си падаш? - не
Душ или вана? - вана
( :
golemiq_korab_minava
11-12-2014, 16:46
Какво учиш?
SonataArctica
11-15-2014, 23:38
Стола умря, да сложим ново индивидче? Шматарока е навита. 8-)
anonymous708973
11-16-2014, 10:56
Давай!
Дадада, Шматарочката искам определено да видя.
SonataArctica
11-16-2014, 17:21
Еми ако Ива няма проблем, може да я подхващате. 8-)
golemiq_korab_minava
11-20-2014, 14:55
Къде учиш? :Д
Fisherman
11-20-2014, 14:59
в търговско-банковата
SonataArctica
11-20-2014, 19:20
Шматарока ще сяда 8-) Съгласна е.
да се разпише тогава де : )
SonataArctica
11-20-2014, 19:56
Ей сега ще и се скарам да пише.
Како Ди, нямаш ли ми доверие? 8-)
shmatarok
11-20-2014, 20:11
Дам сядам, добре. :)
SonataArctica
11-21-2014, 16:13
Такааа!
Как се казваш?
Любима игра?
Игра, която очакваш да излезе?
Игра, която искаш да разцъкаш, а нямаш време?
Като си била малка, с какво си искала да се занимаваш?
Какви сериали гледаш?
Имаш ли си приятел?
Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Любима книга?
Любимо цвете?
Любимо животинче?
Какво мислиш за пенгвините? <3
Типа музика, която слушаш?
Какви фетиши имаш? 8-)
Нещо, което искаш да направиш, но не си имала възможността?
Цел в живота?
Как си представяш живота след 5 години?
// После повече.
/// пЕнгвина е за заблуда на противника.
shmatarok
11-21-2014, 18:03
Как се казваш? Шматарок. 8-) Нямам желание да си казвам истинското име.
Любима игра? Assassin's creed II, Skyrim, The Last of Us, Silent Hill са ми големи фаворити, Beyond: Two Souls, Fahrenheit: Indigo Prophecy и поредицата Black Mirror са ми любими
Игра, която очакваш да излезе? Втората част на The Last of Us
Игра, която искаш да разцъкаш, а нямаш време? Пф, една ли е - определено искам да си разцъквам TLoU, имам да довърша Thief, искам да си доиграя и AC поредицата... Доста свободно време ми трябва. 8-)
Като си била малка, с какво си искала да се занимаваш?С какво ли не! Ветеринар исках да ставам, после адвокат, после исках да бъда лекар, имаше период, в който се гласях за археолог, след това се зарибих супер много по криминологията, после пак исках да бъда лекар и такам. :D
Какви сериали гледаш? Различни общо взето. Supernatural, The Vampire Diaries ( 8-) 8-) ), Game of Thrones, The Walking Dead, House M.D., Malcolm in The Middle, Dexter много ми харесваше и така и не можах да преживея финала :D ..
Имаш ли си приятел?
http://i.imgur.com/VrPqGOu.gif
8-)
Какво обичаш да правиш в свободното си време? Зависи. Различни неща обичам, при хубаво време обичам да се разхождам и да обикалям наляво-надясно, примерно, иначе обичам да гледам филми, да ходя по заведения, на кино, на пазар, да обикалям забележителности, да пътувам. Според времето и компанията ми обичам да си прекарвам свободното време по различни начини.
Любима книга?"Да убиеш присмехулник", "Вино от глухарчета", "То", поредицата "Хари Потър". Примерно.
Любимо цвете? Нямам. Но предпочитам цветя, които имат силен и запомнящ се аромат - рози (градински главно), кокичета, зюмбюли. Люляк и магнолия също, макар че не са цветя.
Любимо животинче?Зайци. :Д Кучета, котки (всичко от сем. Котки, ако трябва да бъда точна), обичам животните всъщност и ми е трудно да си избера едно. :Д
Какво мислиш за пенгвините? <3 :D пИнгвините са много сладки и симпатично тромави. Напомнят ми на някои личности, сега като се замисля.
Типа музика, която слушаш? Слушам всичко общо взето. Главно alternative и indie, ама също и доста комерс. :Д
Какви фетиши имаш? 8-) 8-) Имам фетиш към официално облечени мъже. Изобщо хубави костюми, добре скроени и седящи добре, aww. Ако трябва да избера част от тялото - областта около ключицата ми действа доста ... хм, така. 8-)
Нещо, което искаш да направиш, но не си имала възможността? Искам един ден да се събудя, да си взема чантичката и да си подаря поне един ден на непознато място. Без дразнители и вредители. Някой ден и това ще стане. 8-)
Цел в живота?За момента цел ми е да се науча да не гледам толкова цинично на живота и да спра да свързвам новите преживявания с такива от миналото си. Като по-дългосрочно ми се ще да имам семейството, което никога не съм познала. (драма мъч. :D)
Как си представяш живота след 5 години? Не мога да си го представя честно казано. Супер непостоянна съм и постоянно си променям намеренията, отделно вече съм забелязала, че ако си правя някакви планове или си мечтая за разни неща, после става нещо и всичко се прецаква напълно, та мисля, че ми е по-добре да се концентрирам върху настоящето.
Все пак за да не съм съвсем капо - да бъда удовлетворена от последните няколко години, да съм си избрала къде да живея и може би да се замислям за семейство.
// После повече. - :)) Данке.
Бре, бре Skyrim. Нещо друго на Bethesda ? Нещо легално имаш ли ?
shmatarok
11-21-2014, 20:10
Бре, бре Skyrim. Нещо друго на Bethesda ? Нещо легално имаш ли ?
8-) Играла съм и Dishonored, имам мераци за The Elder Scrolls Online, ама засега съм си само с желанията.
АС, TLoU, Far Cry, Silent Hill - тези съм си ги купувала, ако това се разбираше под легално.
Това се разбира да :) Аз играх бетата на Elder Scrolls Online ама нещо не ме грабна. Очаквах доста повече. То като цяло никога не съм и бил голям фен на ES ама все пак...
shmatarok
11-21-2014, 20:35
Трябва да изнамеря някой, който я играе, да я пробвам - от там или ще ми мине мерака, или ще се зарибя, но така или иначе в момента нямам нито времето, нито възможността, та ще видим кога ще стане. :)
То времето винаги е проблема, особено за MMO жанра. Аз за това спрях да играя WoW преди години. А за съжаление вече и за StarCraft нямам време, а толкова я обичам. Ама така е какво да се прави, хубави си бяха ученическите години. AC всички са добри, но особено добра е трилогията за Ezio Auditore da Firenze.
Я кажи учиш ли и ако да какво ?
shmatarok
11-21-2014, 21:01
Аз и през ученическите ми години не съм имала излишък от свободно време, горе-долу тогава спрях да играя WoW, даже имах пауза от 1-2 години, когато нищо не съм играла.
Иначе точно заради Ezio, втората част на АС ми е най-най-любима. Не че Brotherhood & Revelations са лоши, напротив, ама от трилогията първата е най-силна.
Уча, да, Computer Science with Management за момента. :)
SonataArctica
11-22-2014, 14:15
Какво те накара да избереш тази специалност?
Къде учиш? Защо този университет?
Как започна да играеш игри?
Защо продължаваш да играеш, няма ли по-приятни занимания за една дама?
Последното ти здраво напиване? Какво се случи?
Какво е политическото ти отношение? Какво мислиш за положението в България и положението в световен мащаб? Може ли да очакваме нещо "голямо" в близките няколко години?
Голям страх?
Как може един човек да покаже, че може да му се довериш?
Какъв ти е идеалът за мъж?
В каква посока мислиш, че си се развила за последните няколко години?
Какво би искала да промениш в себе си?
shmatarok
11-22-2014, 17:11
Какво те накара да избереш тази специалност? IT винаги е била най-интересната сфера за мен, с непрекъснатото си развитие и изменяне, постоянно се случва нещо ново, държи ми интереса, така да се каже, та ми е интригуващо да се занимавам с това. Реших да си избера joint degree с бизнес, за да мога допълнително да си разширя периметъра, когато дойде време за търсене на постоянна работа. Освен това бизнесът ми дава приятен баланс между техниката и хората, ако мога така да се изразя, ако трябваше да се занимавам само със задачи и програми, едва ли бих била щастлива, да не говорим, че сигурно ще се побъркам в един момент. 8-)
Къде учиш? Защо този университет? University of Edinburgh. Всъщност всичко стана на шега, честно казано. В друг университет целях да се преместя, но в крайна сметка ме приеха и в Еди и реших, че това ще е.
Как започна да играеш игри? Преди много години на една Коледа нашите по някакво невероятно стечение на обстоятелствата ми подариха Nintendo някакво май беше, дори нямам представа от къде им беше хрумнало, тогава изобщо не си бях представяла, че има такива неща. Със супер марио се започна всичко първоначално, после на братовчед ми започнаха да му купуват техните супер много игри, имаше и едно момченце, което ме харесваше и се събирахме в тях редовно да ми показва новите си дискети. :oops: Общо взето се зарибих покрай тях двамата.
Защо продължаваш да играеш, няма ли по-приятни занимания за една дама? Разтоварвам се по този начин, освен това така поддържам контакт и прекарвам допълнително време с някои хора.
Последното ти здраво напиване? Какво се случи? 6 септември 2013. 8-) Ходихме на механа компанията, беше много забавно до момента, в който не решихме да включим някакво вино (розе май беше) към останалия изпит алкохол. На следващия ден смяната ми на работа започваше в 7 сутринта и имах 80 стаи изпращане, беше прекрасно изживяване просто, особено като добавим, че се падах да работя с най-мързеливите си колеги. Първият и последен път, когато вдигнах ръце от всичко и се затворих в офиса на шефката на тъмно и самичка, много бях зле тогава. :/
Какво е политическото ти отношение? Какво мислиш за положението в България и положението в световен мащаб? Може ли да очакваме нещо "голямо" в близките няколко години? Ммм, гледам да се държа в течение на случващото се в България, интересувам се и от случващото се в UK, все пак живея тук, но не се смятам за толкова веща в материята, за да изкажа някакво конкретно мнение и да имам претенцията, че разбирам особено. Положението в България - ами, зле ми става като се прибирам, честно. Хората са толкова обезверени, озверели, къде от завист, къде от бедност, негативно настроени, мрънкащи, това в по-голямата си част. Страната ни е перфектна среда за развитието на паразити, като в това определение влизат ненаядени алчни политици и разни малцинства, общо взето не ми се коментира особено. Като прогноза бих казала, че и по-зле ще става, в един момент ще се удари напълно дъното, друг е въпросът дали тогава ще тръгнем нагоре или ще започнем да копаем още по-надолу. Хората трябва да започнат да изразяват единно мнение и то така, че то да се види. Не става само с мрънкане из форумите и оплакване из кръчмите. Общо взето темата е дъвкана милиони пъти, не мисля, че имам какво ново да кажа.
Голям страх? Страх ме е от кранове. 8-) Много неудобно се чувствам, ако трябва да мина под такова нещо или да вървя в близост до него. Също ме е страх от високо понякога, от провал, до някаква степен от отхвърляне, нормални неща общо взето. 8-)
Как може един човек да покаже, че може да му се довериш? Като не ме притиска и не настоява да знае всичко веднага. Аз имам нужда главно от време, за да свикна с присъствието на някого в живота си до степен, до която да започна да се доверявам повече.
Какъв ти е идеалът за мъж? Доста ми е трудно да си формулирам отговора. :Д Идеалният мъж би бил достатъчно уверен в себе си и възможностите си, би имал добър баланс между своите си, лични интереси, работата си и семейния си живот, да знае как да се грижи за себе си и близките си (много се възхищавам на мъже, които желаят и взимат дейно участие във възпитанието и отглеждането на децата си), да има свое собствено мнение относно всичко и да не се притеснява да го изразява, особено що се отнася до връзки и прочие, да може сам да си взима решенията, не да чака мама/жена му/приятелите му да му казват какво да прави (мех, и такива познавам :Д), да е достатъчно търпелив, че да ме понася... Да е далеч от идеята "Всяка вечер в 19:30 салатата с ракията и новините". Да не е ревнив и да може да готви. 8-) До някаква степен искам да е човек, който да ме кара да му се възхищавам и на когото да гледам като пример. И да ме приземява, когато се разфуча или по-скоро да ме опитоми донякъде. 8-)
В каква посока мислиш, че си се развила за последните няколко години? Станах по-независима от всякога, спрях да разчитам толкова много на хората в по-голямата част от времето си. Не знам дали е в положителна или негативна посока, има си и плюсове, и минуси.
Какво би искала да промениш в себе си? Доста неща общо взето - нетърпелива съм, прибързвам с решенията и мненията си, прекалено импулсивна съм на моменти, ядосвам се и се изнервям страшно лесно, голям инат съм и съм прекалено горда, за да приема, че греша - всичко това бих променила до някаква степен. Освен това съм безотговорна в някои случаи, имам навика да започвам да правя нови неща и да ги зарязвам веднага, би било хубаво да съм малко по-емоционална и да знам как да реагирам в дадени ситуации. Списъкът стана дълъг. :oops: 8-)
anonymous708973
11-22-2014, 17:32
До някаква степен искам да е човек, който да ме кара да му се възхищавам и на когото да гледам като пример. И да ме приземява, когато се разфуча или по-скоро да ме опитоми донякъде. 8-)
Какво би искала да промениш в себе си? Доста неща общо взето - нетърпелива съм, прибързвам с решенията и мненията си, прекалено импулсивна съм на моменти, ядосвам се и се изнервям страшно лесно, голям инат съм и съм прекалено горда, за да приема, че греша - всичко това бих променила до някаква степен. Освен това съм безотговорна в някои случаи, имам навика да започвам да правя нови неща и да ги зарязвам веднага, би било хубаво да съм малко по-емоционална и да знам как да реагирам в дадени ситуации. Списъкът стана дълъг. :oops: 8-)
8-)
Кога, викаш, ще пием кафе?
И гифчето с Обама е върхът!
Какви бизнес предмети имаш?
Изброй 10 любими песни.
Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква ви е разликата, как се развиха отношенията ви през годините? По-близки ли сте или напротив?
galaxy29
11-22-2014, 23:35
изглеждаш приятна и никът ти, като че ли добре те описва :д
салатата и ракията са за 19;00 брат
с такова отношение към такива важни детайли никога няма да се омъжиш
рисуваш ли
горе-долу колко филма си гледала
горе-долу колко от тех са ти харесали
имаш ли си термосче
shmatarok
11-23-2014, 13:20
8-)
И гифчето с Обама е върхът! 8-) Когато се намираме едновременно в границите на една държава, примерно? :D
Какви бизнес предмети имаш?Business Policy and Strategy, Operations Management, Economics и Human Resources Management този семестър, следващият ще имам Marketing, Management и финанси.
Изброй 10 любими песни.На прима виста:
Placebo - Running Up that Hill
One Republic - I Lived
Ed Sheeran - One
Summer Wine - И оригиналната версия, и кавъра на Ville Valo u Natalia Avelon
Amy Winehouse - You Know I'm no good
Depeche Mode - I Feel You, като обожавам и кавъра на Placebo
Kings of Leon - Closer
Moby - Wait For Me
John Lennon - Imagine
Guns N' Roses - Don't cry
Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква ви е разликата, как се развиха отношенията ви през годините? По-близки ли сте или напротив? Имам по-малка сестра, разликата ни е 6 години и половина. Отношенията ни се развиват в положителна посока, надявам се, когато бяхме малки не се разбирахме изобщо, сега вече имаме общо мнение по някои въпроси. 8-)
shmatarok
11-23-2014, 13:32
изглеждаш приятна и никът ти, като че ли добре те описва :д
Благодаря, никът ми ме описваше даже още по-добре, когато този профил беше създаден. 8-) Сега - не чааааак толкова много сякаш.
102,
салатата и ракията са за 19;00 брат
с такова отношение към такива важни детайли никога няма да се омъжиш - 8-) Ще го имам предвид.
рисуваш ли - Преди време рисувах, да. Исках да се занимавам с анимация все пак, та се мъчех като грешен дявол. :D
горе-долу колко филма си гледала Все си мислех, че много филми съм гледала, ама в крайна сметка се оказва, че не са чак толкова. Понеже си давам сметка колко тъпо ми звучи отговорът в момента - много малко. 8-) (...)
горе-долу колко от тех са ти харесали Стига да не гледам някакви пълни идиотщини, повечето филми ми харесват по един или друг начин. Ама като се замисля просто почти никога не гледам тъпотии.
имаш ли си термосче Имам си, розов. 8-)
anonymous708973
11-23-2014, 13:54
8-)
И гифчето с Обама е върхът! 8-) Когато се намираме едновременно в границите на една държава, примерно? :D
Какви бизнес предмети имаш?Business Policy and Strategy, Operations Management, Economics и Human Resources Management този семестър, следващият ще имам Marketing, Management и финанси.
Изброй 10 любими песни.На прима виста:
Placebo - Running Up that Hill
One Republic - I Lived
Ed Sheeran - One
Summer Wine - И оригиналната версия, и кавъра на Ville Valo u Natalia Avelon
Amy Winehouse - You Know I'm no good
Depeche Mode - I Feel You, като обожавам и кавъра на Placebo
Kings of Leon - Closer
Moby - Wait For Me
John Lennon - Imagine
Guns N' Roses - Don't cry
Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква ви е разликата, как се развиха отношенията ви през годините? По-близки ли сте или напротив? Имам по-малка сестра, разликата ни е 6 години и половина. Отношенията ни се развиват в положителна посока, надявам се, когато бяхме малки не се разбирахме изобщо, сега вече имаме общо мнение по някои въпроси. 8-)
Хааа, и аз имам Operations Management и финанси тоя семестър. Карала съм маркетинг, другият ще имам Human Resources.
Не знам и аз защо го споменавам 8-)
Окей за кафето. Кажи тогава дали ще си в България за Коледа? :))
shmatarok
11-23-2014, 14:04
Хааа, и аз имам Operations Management и финанси тоя семестър. Карала съм маркетинг, другият ще имам Human Resources.
Не знам и аз защо го споменавам 8-)
Окей за кафето. Кажи тогава дали ще си в България за Коледа? :))
Няма лошо, тъкмо ако имам нещо неясно мога да те питам. 8-)
За момента изглежда ще се прибирам, освен ако не размисля в последния момент, нещо ме гони параноя дали да си ходя тази година. 8-) Ако да, до 12ти януари ще съм си в България.
galaxy29
11-23-2014, 14:16
'що пък параноя :д
shmatarok
11-23-2014, 15:08
Не съм се прибирала от миналата Коледа и ми е развълнувано просто. 8-)
SonataArctica
11-25-2014, 23:09
Ooo и аз нека бъда като Пантерата "Кога ще пием кафенце, а?"
Какъв е най-ранния ти детски спомен?
Доволна ли си от Единбург? Харесва ли ти да си тук?
Какъв филми обичаш да гледаш?
Човекът, който най-много ти липсва?
Как мислиш да се подготвиш за изпитите си?
Какво искаш да правиш, когато завършиш?
10 лв. на куката или акт за 100 лв.?
Любим алкохол? (не говоря за сайдери и прочие)
Имала ли си някога дневниче?
Обичаш ли да си записваш цитати? Сподели някой, който ти е въздействал.