PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

heartshapedbox
12-14-2013, 16:29
Олеле, съжалявам, не съм ги отразила нещо. Веднага се реванширам:

Интересно ми е как изглеждаш на външен вид. Опиши най-характерните си черти от него. Ами сравнително нисичка съм, нито дебела, нито кой знае колко слаба, с кафяви очи и кафява коса малко под раменете, наплетена на дредове. Сравнително големи флешове, стилът ми на обличане варира спрямо настроетието: от безлично черно/сиво/бежаво, та до пълна шарения. Обичам висящи обици и доста често нося.

Хората стряскат ли се от пиърсингите ти? В момента единствения ми по-видим пиърсинг (освен тези на ушите) е на носа, който се счита за нещо сравнително приемливо. Ако се стряскат от нещо, това са флешовете. Друг път им се радват и искат да си пъхнат пръста в тях :Д Когато имах снейкбайтс отнасях доста по-недоволни погледи като цяло.
Къде е границата на нормалното? Кога "нормалното" променя своята дефиния - приемайки други черти, отхвърляйки трети?Ох, "нормалното" е много субективно понятие, нормалното за мен е едно, за теб е друго, а за трети - съвсем различно.

Какво е в състояние да те изкара извън релси? Лъжа и нагло поведение.
На кого можеш да се довериш напълно? На себе си, на родителите ми, приятеля ми и най-добрата ми приятелка.
Какви по-особени интереси имаш? Body modifications, както стана ясно вече, йога и източни философии, туризъм по диви места с палатки и природа.<3
А хобита? За хобита отговарях по-нагоре. :)
Как започва една твоя неделна сутрин? Зависи от неделята. Когато имам урок изфучавам по най-бързия начин от леглото в банята и след 10 минути вече съм излязла от нас, защото съм се успала и съм закъсняла както винаги. :Д Ако е спокойна сутрин, започва с излежаване в леглото, евентуално четене на книжка, кафе и цигара.

По-спортно ли ходиш облечена? :Д Да, и пак казвам, че зависи от настроението. Понякога ми е кеф да се наконтя малко, друг път да сложа широките джинси и размъкнат пуловер и да я карам клошарската :Д
бахти въпросите. Е, какво им е? :д

Каква е твоята философия в живота? За теб ли живееш или живееш, за да промениш другите? Нямам правото да променям никого, не виждам и смисъл да го правя. Живея за себе си, но "за себе си" да не се разбира като "егоист"
Всъщност, можем ли да променим другите? И ако отговорът е положителен, каква би била първата стъпка, която трябва да се предприеме? Ако се опитаме наистина, сигурно ще успеем да променим някои неща. Друг е въпроса, нужно ли е да променяме другите? Според мен промяната трябва да идва отвътре и да бъде самоинициирана, а не да е в резултат на външни фактори.
Какъв е проблемът на младото поколение днес? А на възрастното? По принцип не обичам да използвам такива групови понятия - има млади хора и млади хора, същото важи и за възрастните. По моите наблюдения обаче, голям процент от децата под 16-17 години са адски разлигавени и неспособни да оценят малките неща, защото са заслепени от айфони и кецове Супра, и с всяко следващо поколение процентът се увеличава...страхувам се за бъдещето, ако нещата продължават така. Проблема на възрастните не мога да го знам, не се чувствам изцяло "възрастна". Това което ми е направило впечатление, е че някои от тях имат прекалено остарели разбирания. В България поне и финансите са проблем за голяма част от възрастните, особено след кризата.

Песимист ли си?Непоправим оптимист.

Ivaaaaa
12-14-2013, 16:40
каза, че любовта е смисъл, защо?
какъв е смисълът на живота?
ако можеш да промениш нещо във външния си вид, какво би било то? а някоя 'вътрешна' черта?
вярваш ли, че всичко се връща? защо?
вярваш в прераждания? о.О
разкажи ми малко повече за твоите вярвания, философии, изводи..
мислиш ли се за суетна? защо си избрала такъв стил? (говоря за развлечените дрехи, растите, флешовете) какво послание мислиш, че дават?

Dagichka
12-14-2013, 19:01
оой, и ти си девичка, като видях и ragga one направоо ^^

имаш ли си някакви странни, свои си ритуали?
пътувала ли си на автостоп и какво ти е мнението за това? повечето хора все още са супер скептични или както примерно мислят мои връстници "ако не им пуснеш, надали ще те вземат" и някви такива.. -.-
солено или сладко?
отколко време имаш дредовете и защо реши да си ги направиш?
а откога си веган?
чувстваш ли, че си родена в греша епоха/време или ти е добре и тук?
границите са само в ума ни или реално има неща, които просто няма как да постигнем?
за какво най-често си мечтаеш в момента?
човек се ражда добър и с течение на времето става лош или просто на някои хора това им е отредената роля?
един приятел скоро ми каза "за жалост тук на запад старите хора с годините стават по-богати материално и по-бедни в духовен аспект, а тези на изток обратно.." съгласна ли си с това?

засега толкова от мен :д поздрав http://www.youtube.com/watch?v=dphqEG1SStE ^^

heartshapedbox
12-14-2013, 21:26
каза, че любовта е смисъл, защо? Защото се чувствам пълноценна, когато обичам.
какъв е смисълът на живота? Предполагам, че при всеки е различно. Аз искам да направя възможно най-много неща, които искам и да бъда щастлива.
ако можеш да промениш нещо във външния си вид, какво би било то? а някоя 'вътрешна' черта? Външно - бих си "отгледала" по-дълги крака, вътрешно - да съм способна да не преувеличавам малките неща. Както и да не ми е некомфортно да говоря пред хора.
вярваш ли, че всичко се връща? защо? Да, и това едновременно ме радва и ме плаши. Връща се, защото така е справедливо, всеки трябва да си получи заслуженото рано или късно.
вярваш в прераждания? о.О Да.
разкажи ми малко повече за твоите вярвания, философии, изводи.. Питай нещо по-конкретно, не знам какво да ти кажа така. Като цяло вярвам, че хората са добри по природа (колкото и наивно да звучи). Искам максимално да се наслаждавам на живота и хората, с които ме среща и да оказвам минимална вреда върху заобикалящия ми свят.
мислиш ли се за суетна? защо си избрала такъв стил? (говоря за развлечените дрехи, растите, флешовете) какво послание мислиш, че дават? Суетна - не, никак даже. Винаги съм намирала флешовете за красиви и беше неизбежно да си направя :Д Дредовете (не расти) свързвам с раста културата и това, че ги имам изразява тези мои разбирания, които съвпадат с нея. Не се нося само размъкната, имам както широки, така и тесни дрехи. Просто разнообразие в гардероба, без конкретна причина. :)

^^

heartshapedbox
12-14-2013, 21:51
оой, и ти си девичка, като видях и ragga one направоо ^^ И ти ли? :)

имаш ли си някакви странни, свои си ритуали? Имам си. Първата ми работа, когато се събудя, е да запаля ароматна пръчка и да се върна в леглото за още 5-10 минути. По пътя от вкъщи има една решетка, която всеки път прескачам, не знам и аз защо. Има още куп неща, но за тези се сетих първо.
пътувала ли си на автостоп и какво ти е мнението за това? повечето хора все още са супер скептични или както примерно мислят мои връстници "ако не им пуснеш, надали ще те вземат" и някви такива.. -.- Пътувала съм доста пъти и , да чукна на дърво, нищо лошо не ми се е случило. Даже напротив, попадала съм на супер готини хора и през цялото време сме си приказвали.
солено или сладко? По-скоро солено.
отколко време имаш дредовете и защо реши да си ги направиш? Още са съвсем новички, на 4 месеца. И са роошави и стърчащи, изобщо не са се стегнали още, а аз не искам да ги стягам..абе много им се радвам като цяло, въпреки, че косата ми се скъси адски. По-горе писах защо си ги направих. :)
а откога си веган? Не съм веган, но и това ще стане в бъдеще, надявам се. Просто ми се струва, че още не съм готова за толкова драстична промяна. Иначе вегетарианка съм от пълни 6 години, започвам седмата.
чувстваш ли, че си родена в греша епоха/време или ти е добре и тук? Щом съм се родила тук, значи тук ми е мястото. Може би ако се бях родила в друго време/място/семейство, сега нямаше да съм човека, който съм.
границите са само в ума ни или реално има неща, които просто няма как да постигнем? По принцип вярвам, че няма невъзможни неща. На практика обаче не можем да дишаме под вода или да връщаме времето. С напредването на годините много неща, които не сме считали за възможни, са се случили, така че в бъдеще още повече неща ще станат възможни.
за какво най-често си мечтаеш в момента? Всичко между мен и приятеля ми да е наред и най-накрая да заживеем заедно.
човек се ражда добър и с течение на времето става лош или просто на някои хора това им е отредената роля? Децата са чисти и невинни, всички се раждаме добри. Ние самите определяме дали имаме силата да останем добри и за в бъдеще, просто е много по-лесно да си лош.
един приятел скоро ми каза "за жалост тук на запад старите хора с годините стават по-богати материално и по-бедни в духовен аспект, а тези на изток обратно.." съгласна ли си с това? Съгласна. Думите на приятеля ти ми напомниха за един цитат, който четох наскоро, беше нещо от сорта, че хората жертват здравето си за пари, а после харчат парите си в опити да си купят здраве, бързат да пораснат, а после искат да бъдат деца отново и живеят, сякаш никога няма да умрат, а после умират, сякаш никога не са живели. Цитирам по памет, не дословно.

засега толкова от мен :д поздрав http://www.youtube.com/watch?v=dphqEG1SStE ^^ Оо, Мерудия <3 Благодаря за поздрава, наистина, напомни ми за Уейк Ъп фестивала..пак искам да ги слушам на живо! ^^

:)

sexyt0o
12-15-2013, 09:35
Имаш ли домашен любимец?
Три качества които притежаваш?
Три качества които искаш да притежаваш ?
Имаш ли девиз?
Определи се с 1 дума
Какво ти носи щастие ?
Любим български филм ?
Три неща които мразиш?

П.С. И аз искам да седна на стола :)

Violenza
12-15-2013, 10:47
Каква е твоята дефиниция за бездушност?
Какви хора не понасяш?
Прошката проява на сила или слабост е?
Съществуват ли неразрешими проблеми?
Променят ли се хората?
Лекува ли времето?

DisappointedDreamer
12-15-2013, 12:09
Харесва ми, че не отговаряш директно на кофти и плоско зададените ми въпроси, а ми ги "перефразираш" в правилната насока.

Радвам се, че те сложиха на стола. :)

Ако хората се раждат добри, кое или кой ги прави лоши? Или зависи единствено от нас да изберем едно от двете?
Откъде произлизат чувствата? По-силни ли са от разума?
Какво е моралът? Как го придобиваме?

heartshapedbox
12-15-2013, 12:10
Имаш ли домашен любимец? Не, но обмислям да си взема куче.
Три качества които притежаваш? Човечност, позитивизъм и тактичност.
Три качества които искаш да притежаваш ? Искам да бъда по-отговорна, амбициозна и комуникативна.
Имаш ли девиз? Не, не живея спрямо някоя определена сентенция.
Определи се с 1 дума Човек.
Какво ти носи щастие ? Хиляди неща. Най много ме радват близките ми.
Любим български филм ? Източни пиеси и Аве
Три неща които мразиш? Лъжи, нагло отношение и жестокост.

П.С. И аз искам да седна на стола :) Ок. Между другото кажете когато не съм ви интересна вече :Д

shades
12-15-2013, 13:58
марче отстъпи стола за мен , интересно ми е какви въпроси ще полетят към мен , усещам още отсега от какво естество ще са 8-)

anonymous895156
12-15-2013, 14:03
Миме, много си ми интересна. Аз също съм желаещ за стола от началото на темата.
Какво трябва да направи човек, за да ти стане омразен?
Желаеш да останеш в България или да я напуснеш?
Каква си по темперамент? (сангвиник, холерик, флегматик, меланхолик)
Има ли хора, които се държат зле с теб без причина?
А ти правиш ли го понякога?

djipsito
12-15-2013, 14:15
Би ли отишла за 6 месеца сама в Коста Рика и смяташ ли, че ще успееш да издържиш сред дивата природа там ?
Мислиш ли, че да се отделиш от съвременния свят на техники, движение, стрес, пари и чудеса ще те научи на нещо ново (ако си в Коста Рика примерно) ? Как си го представяш ?

Определяш ли се като хипи ?
Свириш ли на някакъв инструмент ?

(Кефиш ме и си от типа хора, които обичам да имам в обкръжението си)

heartshapedbox
12-15-2013, 17:03
Каква е твоята дефиниция за бездушност? Представям си един егоистичен и безсърдечен човек, който не само не изпитва съчувствие към другите, а напротив, изпитва удоволствие от страданието и неуспеха на околните.
Какви хора не понасяш? Не понасям хора, които тъпчат останалите, защото така самите те се чувстват по-стойностни. Противни са ми и тези, които считат прилагането на физическа сила за единствен и правилен изход от конфликт.
Прошката проява на сила или слабост е? На сила. Заслужава си да простиш обаче само ако отсрещния осъзнава грешката си и това, което ти е причинил чрез нея. Ако не, се получава един омагьосан кръг на "грешка-прошка" от който не само, че няма смисъл, но и излиза многократно наранен. Сила е да простиш, но сила е и да знаеш кога да не го направиш.
Съществуват ли неразрешими проблеми? По-скоро необратими неща, които ги пораждат. В нормалната ситуация ако и двете страни наистина искат и са достатъчно силни да разрешат проблема, ще го направят.
Променят ли се хората? Да, постоянно.
Лекува ли времето? Не толкова, колкото ти дава възможност да приемеш и осмислиш ситуацията и да оставиш болката на заден план, докато тя изчезне от само себе си.

shades
12-15-2013, 17:06
сложи стол до теб двамата ще отговаряме паралелно

heartshapedbox
12-15-2013, 17:19
Харесва ми, че не отговаряш директно на кофти и плоско зададените ми въпроси, а ми ги "перефразираш" в правилната насока.

Радвам се, че те сложиха на стола. :) Благодаря ти, оценявам го. :)

Ако хората се раждат добри, кое или кой ги прави лоши? Или зависи единствено от нас да изберем едно от двете? Първоначалният ми отговор щеше да бъде "обстоятелствата", но не е точно така. Вярно е, че не всички започваме с равен старт в живота - някои се раждат в семейства с добри родители, заобикалящата ги среда е приятна, получават всичко необходимо, даже плюс разни глезотийки, които ги правят щастливи. Други пък попадат в семейства, в които родителите ги малтретират, нямат покрив над главата, храна или топли дрехи, какво да говорим за възможност за образование. Определено на вторите им е изключително трудно и когато гледат как има хора, които с нищо не са по-добри от тях, но получават такива облаги, най-първичната им реакция е да се озлобят към тях. Според мен обаче всичко зависи от това дали самите ние имаме достатъчно вътрешна сила, за да запаазим доброто в себе си, въпреки заобикалящата ни "лошотия".
Откъде произлизат чувствата? По-силни ли са от разума? Нямам абсолютно никаква идея, просто се появяват от някъде. :Д Предполагам, че при всеки е индивидуално кое от двете надделява, но при мен са чувствата и, честно казано, до сега не съм съжалила, че съм послушала тях пред разума нито веднъж.
Какво е моралът? Как го придобиваме? Не го придобиваме, той си е вътре в нас. Обяснявам си го като нещо като шесто чувство, което ни подсказва кое е правилно и кое не, доста сходно с интуицията.

heartshapedbox
12-15-2013, 17:32
Миме, много си ми интересна. Благодаря ти. :)
Аз също съм желаещ за стола от началото на темата. I know, I know.
Какво трябва да направи човек, за да ти стане омразен? За момента мога открито да заявя, че не мразя никого. Има хора, които са ми приятни и такива, които не са, хора които ме правят щастлива и други, които са ме наранявали с нещо. За да намразя някого, трябва да нарани мен/близките ми по изключително жесток начин и колкото и да се опитвам, да не мога да видя мотивите му.
Желаеш да останеш в България или да я напуснеш? Плановете ми са да отида да уча в чужбина и после да се върна.
Каква си по темперамент? (сангвиник, холерик, флегматик, меланхолик) Според този тест ( http://psy.kalinova.org/test2.php ) съм меланхолик.
Има ли хора, които се държат зле с теб без причина? Не и като практика. На всеки му се случва да му кипне и да си го изкара на някого, който не го заслужава понякога.
А ти правиш ли го понякога? За жалост се случва, въпреки че е сравнително рядко.

heartshapedbox
12-15-2013, 17:41
Би ли отишла за 6 месеца сама в Коста Рика и смяташ ли, че ще успееш да издържиш сред дивата природа там ? С най-голямо удоволствие. Ако нещо би ме спряло, то не би било природата или самотата, а това, че трябва да обърна гръб на много неща тук, за да го направя.
Мислиш ли, че да се отделиш от съвременния свят на техники, движение, стрес, пари и чудеса ще те научи на нещо ново (ако си в Коста Рика примерно) ? Как си го представяш ? Да, ще се науча максимално на самостоятелност и ще се доближа максимално до Природата. Представям си го малко плашещо в началото, но изключително хармонично и полезно изживяване като цяло.

Определяш ли се като хипи ? Доста от познатите ми ме виждат така. Аз самата не се определям като каквото и да е. :)
Свириш ли на някакъв инструмент ? Не, но много искам да се науча на това.

http://www.youtube.com/watch?v=xk3BvNLeNgw

(Кефиш ме и си от типа хора, които обичам да имам в обкръжението си) Благодаря. :)

heartshapedbox
12-15-2013, 17:43
сложи стол до теб двамата ще отговаряме паралелно

марче отстъпи стола за мен , интересно ми е какви въпроси ще полетят към мен , усещам още отсега от какво естество ще са 8-)

Ако искаш да ме питаш нещо, питай. Тъпо е да пишеш само за да си "измолиш" място на стола.

ПП: Колебая се между двама човека, но май имам идея кой ще сложа после.

sexyt0o
12-15-2013, 18:21
Имаш ли в момента / пазиш ли поне 1 плюшена играчка ? ( много ми е интересно )
Имаш ли хоби?
Любим спорт?
Качества които гледаш в характера на 1 мъж?
Нещо което винаги си искала да направиш , но все още не си ?
Имаш ли любима марка ? ( кола , дрехи , бижута , гримове или парфюм )
Гримираш ли се ?
Имаш ли татуировки ?
Колко килограма ти тежи дамската чанта ( :D :D :D ) 1 кг , под 1 , над ?
Какво според теб показва , че една жена е интелигентна ?

shades
12-15-2013, 18:25
Ако искаш да ме питаш нещо, питай. Тъпо е да пишеш само за да си "измолиш" място на стола.

ПП: Колебая се между двама човека, но май имам идея кой ще сложа после.

никога не моля тъй че объркала си

още повече нямам изгода да споделям

така че забрави за мен по добре 8-)

shades
12-15-2013, 18:26
теб пък на лични те питах каквото исках

heartshapedbox
12-15-2013, 19:02
Имаш ли в момента / пазиш ли поне 1 плюшена играчка ? ( много ми е интересно ) Имам, да. Даже едната ми стои на леглото и я гушкам, като спя :д
Имаш ли хоби? Писах по-нагоре за хобитата.
Любим спорт? Сноуборд, но за практикуване. Никак не обичам да гледам спортове, става ми скучно на петата минута.
Качества които гледаш в характера на 1 мъж? Не търся определени качества/черти, а гледам цялостния образ.
Нещо което винаги си искала да направиш , но все още не си ? Да скоча с бънджи.
Имаш ли любима марка ? ( кола , дрехи , бижута , гримове или парфюм ) Не, нямам. Не ме интересува марката, стига нещо да е качествено, удобно и да ми хареса.
Гримираш ли се ? Не. Преди се гримирах, но спрях.
Имаш ли татуировки ? Да, 3 с тенденцията да станат доста повече.
Колко килограма ти тежи дамската чанта ( :D :D :D ) 1 кг , под 1 , над ? Малко, обикновено нося само портмоне, телефон, ключове, цигари и запалка. Зимата се намират и ръкавици или ушанки.
Какво според теб показва , че една жена е интелигентна ? Няма общоприет калъп, по който да отсяваме интелигентните хора. За мен интелигентният човек трябва да умее да разсъждава, да знае как би било най-правилно да постъпи в дадена ситуация и да е склонен да се вслушва в чуждото мнение и да извлича полезното от него.

Dagichka
12-15-2013, 19:08
дам, и аз съм дева и тази песен от година и нещо както я открих винаги ме радва :3
още една порция въпроси от мен:

кой ти е най-любимият аромат и защо? с какво го свързваш, какво усещане ти носи?
каква картина ти изниква в главата, ако някой каже думата "красиво", кое за теб е красиво?
какъв жанр книги принципно четеш?
имаш ли си любима книга и ако да, коя е тя?
ако един човек е добър, а му се случват наистина лоши и гадни неща кой е виновен? дали той е съгрешил в минал живот и това е просто карма или?
наистина ли е нужно да има зло, войни и тн. на света или просто човечеството сами си го правим тегаво?
може ли снимка на бебчетата дредчета? :3

heartshapedbox
12-16-2013, 03:18
дам, и аз съм дева и тази песен от година и нещо както я открих винаги ме радва :3
още една порция въпроси от мен:

кой ти е най-любимият аромат и защо? с какво го свързваш, какво усещане ти носи? Може би ароматът на канела. Свързвам го с домашен уют, бисквитки, зима и топло. :)
каква картина ти изниква в главата, ако някой каже думата "красиво", кое за теб е красиво? Първата ми асоциация е някаква горичка със свежа, зелена трева, птички, катерички, поточе и аромат на свежо. Иначе намирам красота в почти всичко - от гореописаната картина, та чак до прозорците, замъглени от студа навън.
какъв жанр книги принципно четеш? Чета всичко. Обожавам да чета и съм "доброто прасенце" на тема книги - започна ли някоя книга, задължително я дочитам, дори и да не ме е впечатлила. Не харесвам чиклит, прекалено елементарни са ми.
имаш ли си любима книга и ако да, коя е тя? Май писах по-горе - "Малкият принц". Обожавам я <3
ако един човек е добър, а му се случват наистина лоши и гадни неща кой е виновен? дали той е съгрешил в минал живот и това е просто карма или? Може би е карма, може би някакво изпитание дали ще остане добър въпреки пречките. Нямам представа, но вярвам, че всичко се случва с причина и всяко събитие, независимо хубаво или лошо, цели да ни даде урок и да ни усъвършенства.
наистина ли е нужно да има зло, войни и тн. на света или просто човечеството сами си го правим тегаво? Ние си го правим. Човешката алчност води до ужасни последствия..
може ли снимка на бебчетата дредчета? :3 Преинсталирах си компютъра скоро и все още не съм си прехвърлила снимките...мързел :Д Когато го направя, ще ти пратя :)

chushkopek
12-16-2013, 06:31
Как се чувстваш когато излъжеш? Защо го правиш? Има ли човек който не го прави? Ако няма, това не противоречи ли на всички твои вярвания? Защо? Успях ли да провокирам у теб съвсем лек гняв като пиша въпросите един след друг а не един под друг?

girlwithblueeyes
12-16-2013, 10:43
За или против смъртното наказание ?

Ако беше собственик на голям холдинг как би го управлявала ?

Обичаш ли да харчиш пари или си по пестелива ?

Вярваш ли че можеш да извлечеш полза от всеки човек за изграждането на собствеиният ти характер?

SpiritInBlack
12-16-2013, 17:44
По близко до красавица или грозница си ?
Изневерявала ли си ? А на теб ? Защо така се получи ?
Ако си затвориш очите и можеш да си пожелаеш къде да бъдеш щом ги отвориш, кое място би избрала >

heartshapedbox
12-17-2013, 09:36
Как се чувстваш когато излъжеш? Виновна, но понякога това е по-лесния избор и с оставям на него, за жалост. Защо го правиш? Защото и аз съм човек. Има ли човек който не го прави?Мисля, че не. Само малките деца, които не са проговорили още, но пък те започват да плачат, за да ги гушкат, без да са тъжни. :Д Ако няма, това не противоречи ли на всички твои вярвания? Защо? Не, това, че вярвам, че хората са добри не значи, че няма и лоши черти, заложени у тях. Лъжата е такава, въпреки, че сме способни поне да я ограничим до минимум. Успях ли да провокирам у теб съвсем лек гняв като пиша въпросите един след друг а не един под друг? Не, никак даже, просто и аз ти отговорих така. Харесвам начина ти на мислене иначе. :)

heartshapedbox
12-17-2013, 09:48
За или против смъртното наказание ?
Абсолютно против, ние не сме в правото си да отнемаме животи, каквато и да е причината. Да, убийците също, но така само се получава един порочен кръг. Напомням ви и за Вапцаров и неговата "Песен за човека". :)
Ако беше собственик на голям холдинг как би го управлявала ? Нямам представа, изобщо не си се представям на такава позиция. Не е за мен, защото ще се опитам да угодя на всички и в крайна сметка служителите ще ми се качат на главата, хах.

Обичаш ли да харчиш пари или си по пестелива ? Обичам. Мога да изкарам с по-малко от 2 лева на ден, но имам ли - харча. Голям минус ми е, че не мога да спестявам.

Вярваш ли че можеш да извлечеш полза от всеки човек за изграждането на собствеиният ти характер? Да, иначе въпросният нямаше да се появи в живота ми. За всяко нещо си има причина. :)

girlwithblueeyes
12-17-2013, 09:50
Даваш ли квалификаци на човек според професията му ?

Смяташ ли че и у най-големият злодей се крие добро ?

Вярваш ли в историята за плейбоя и грозното момиче или за красавицата и звяра ? Могат ли да бъдат реалност?

heartshapedbox
12-17-2013, 09:54
По близко до красавица или грозница си ? Спрямо чии критерии? Красивото е много субективно понатие.
Изневерявала ли си ? А на теб ? Защо така се получи ? Да и да. Защото бях малка и неориентирана и се уплаших. Той от своя страна искаше "да си го върне", а и беше период, в който от желание да помогна на всичко и всички, зае'бавах най-близките си, липсвало му е внимание. Глупаво дете съм и аз понякога.
Ако си затвориш очите и можеш да си пожелаеш къде да бъдеш щом ги отвориш, кое място би избрала > В момента точно на някой топъл плаж, толкова ми е студено. Преди това обаче бих наминала да грабна и приятеля си, за да е с мен.

Oldschool
12-17-2013, 15:11
Не съм чел темата, затова е много възможно и да повтарям въпроси, затова и предварително се извинявам.
От кратките ми гастроли тук съм запомнил ника и аватара, най-малкото заради това, че слушаш хубава музика и затова ще си насоча натам въпросите:

1. Защо слушаш точно тази музика? Какво ти дава тя?
2. Мисля, че беше и вегетарианка, та - Причина да спреш да ядеш месо? Беше ли ти трудно в началото?
3. Коя група най-много искаш да видиш live?

Засега това, а аз ще попрегледам темата...

Баща Ти
12-17-2013, 18:19
Имам 6 по Свят и личност, аз съм готин, а госпожата ми е грозна, явно иска да я чукам :(

AliceSw
12-17-2013, 18:32
хайде, като рисуваш да поговорим за изкуство

само с рисуване ли се занимаваш и какъв тип/стил
любима техника
предпочитана програма за обработване
любими класически произведения на изобразителното изкуство
а скулптура
смяташ ли, че графичният дизаин би могъл в даден момент да се постави по стойност до класическите шедьоври

heartshapedbox
12-17-2013, 21:06
Даваш ли квалификаци на човек според професията му ? По принцип не, но все пак зависи от професията. Ако е наемен убиец, политик, проститутка или нещо подобно, ще имам едно наум, въпреки да не знам мотивите им за "избор на професия".

Смяташ ли че и у най-големият злодей се крие добро ? Абсолютно.

Вярваш ли в историята за плейбоя и грозното момиче или за красавицата и звяра ? Могат ли да бъдат реалност? Каква е историята с плейбоя? За красавицата и звяра - да, възможно е. Не е нужно човек да е красив отвън, за да е такъв вътрешно.

chushkopek
12-17-2013, 21:11
Има ли лоши хора? Какво за теб е лошият човек? Добро и Зло субективни понятия ли са? Защо? Изневярата за теб е....? Би ли изневерила отново? Какво е прошката? Има ли смисъл тя? Защо? Има ли красиви мъже? Какво е мъжка красота? Какво ти е мнението за изкуствово? А за спорта? Опиши ми идеала ти за една връзка. Възможна ли е? А постижима ли е? Хората за теб са добри, но егоисти ли са? Как тези неща са възможни заедно? Как според теб се казвам? Защо реши така? Ако се казвам Цецо, това променя ли мнението ти за мен? А ако се казвам Асдкгик? А ако се казвам Пенис? Съдиш ли хората? Това правилно ли е? Защо? Всичко което приемаш за реалност е субективно, как те кара да се чувстваш това? Каниш ме на рождения си ден, какъв подарък би се надявала да получиш от мен без да те познавам? А какъв предполагаш, че ще получиш? Всичко ли има цена?

NeutralMilkHotel
12-17-2013, 21:18
Илюстрирай как се обличаш. :Д Интересно ми е просто...

heartshapedbox
12-17-2013, 21:22
Не съм чел темата, затова е много възможно и да повтарям въпроси, затова и предварително се извинявам.
От кратките ми гастроли тук съм запомнил ника и аватара, най-малкото заради това, че слушаш хубава музика /Благодаря :)/ и затова ще си насоча натам въпросите:

1. Защо слушаш точно тази музика? Какво ти дава тя? Аз не се ограничавам в един стил музика, но до колкото си спомням, с теб май говорехме за хардкор, така че ще си насоча отговора натам. Кореца ме разтоварва, когато съм набрала на някого/нещо, действа ми добре и да отида на концерт и да се поблъскаме сладко-сладко, въпреки, че съм нисичка и повечето хора ги е страх да не ме пречукат нещо. :Д За жалост сцената в Пловдив замря доста в последната година-две, особено от както "пъзела" затвори.
2. Мисля, че беше и вегетарианка, та - Причина да спреш да ядеш месо? Беше ли ти трудно в началото? Причината беше, че гледах "Earthlings" + новогодишно желание + нещо като експеримент със себе си. Хареса ми как се чувствам без месо и не съм хапнала вече 6 години, не ми и липсва. В началото не ми беше трудно заради липсата на самото месо, а заради опяването на цялата рода как 100% ще се разболея от нещо ужасно, ако не ям месо, как съм неосъзнато хлапе на 14 и не мога да се развия нормално без пържоли и как трябва да ям поне риба, защото тя била почти като зеленчуците".
3. Коя група най-много искаш да видиш live? Не знам, след "Стената" тази година, трудно бих се впечатлила т концерт. Много ме е яд, че изпуснах Madball (ти беше ли, ако да, разкажи?:Д). Май искам Hatebreed или Деймиън Марли (страшна комбинация :Д).

Засега това, а аз ще попрегледам темата...

heartshapedbox
12-17-2013, 21:40
хайде, като рисуваш да поговорим за изкуство Хайде :)

само с рисуване ли се занимаваш и какъв тип/стил Да, имам мераци (+ няколко неуспешни опита) и за скулптура. Главно рисувам графики, но не се ограничавам. Портретите са ми слабост.
любима техника Адски много ми харесва как изглежда "ебру"-то, удивително е какво може да се постигне във вода.
предпочитана програма за обработване Много съм зле с програмите, съвсем наскоро си свалих Фотошоп и Илюстратор, но тепърва ги уча, съвсем на basic ниво съм, така че не мога да кажа нищо.
любими класически произведения на изобразителното изкуство "Слоновете" на Дали, "Целувката" на Климт + почти всичко на Фрида Кало, обожавам я.
а скулптура Харесвам балерините на Дега. Странното е, че мъничките му, толкова не-перфектни балеринки ме грабват много повече от "Малката танцьорка". Вметка: преди може би месец бях до София и в един случаен магазин видях най-яката скулптура на уникален стиймпънк охлюв с очила, цилиндър и всичко останало. Влюбих се<3
смяташ ли, че графичният дизаин би могъл в даден момент да се постави по стойност до класическите шедьоври Ами да, защо не? Няма значение по какъв начин твориш, всичко е изкуство.

heartshapedbox
12-17-2013, 22:13
Има ли лоши хора? Има, но това не значи, че не могат да станат добри отново, всичко зависи от самите тях.
Какво за теб е лошият човек? Такъв, който причинява зло на другите, кара ги да се чувстват дискомфортно по какъвто и да е начин и всичко това прави за собствено удоволствие. Жесток.
Добро и Зло субективни понятия ли са? Защо? Донякъде. Бих казала, че има "добро" и "зло", валидни за всички (пр: добро е да помагаш на близките, зло е да убиваш), но има и субективни такива. Примерно е възможно да направя нещо, което считам за добро, без капка лошо намерение, но на теб да ти се отрази зле.
Изневярата за теб е....? Глупава грешка, по-лесният избор.
Би ли изневерила отново? Да кажа "не, никога" би прозвучало детинско. След като знам обаче колко зле се чувствах, след като го направих, знам и ужасното чувство, когато те предадат, бих казала, че не искам да го причинявам пак нито на себе си, нито на човека до мен.
Какво е прошката? Има ли смисъл тя? Защо? Прошката е да приемеш и недостатъците на човек. Има смисъл само ако въпросният е осъзнал грешката си, иначе става порочен кръг. Писах по-нагоре за прошката.
Има ли красиви мъже? Какво е мъжка красота? Въпреки, че съм чисто хетеро, смятам, че жените са по-красивия пол. Въпреки това има и много красиви мъже. Не знам какво е мъжката красота, какво е красотата изобщо? Знам само, че е субективно понятие и красивото за мен може да ти се стори неприятно и обратното.
Какво ти е мнението за изкуствово? Обичам.<3
А за спорта? Възхищавам се на спортистите и постиженията им, но не е за мен. По принцип не обичам да се състезавам с другите, не съм такъв тип човек. Карам си със собствената си скорост и гледам да не се сравнявам с другите много-много, а да правя това, което ме кара да се чувствам добре.
Опиши ми идеала ти за една връзка. Възможна ли е? Двама човека, които се обичат, уважават, подкрепят се, могат да се опрат един на друг в трудни моменти, учат се от другия, дърпат се взаимно нагоре и са вдъхновение един за друг. Да, възможна е според мен.
А постижима ли е? Всичко зависи от нас самите.
Хората за теб са добри, но егоисти ли са? Как тези неща са възможни заедно? Някои са егоисти, други не. Не обичам да слагам един куп неща под общ знаменател. Възможни са заедно, по простата причина, че във всеки един от нас има и поне по мъничко лошо (в случая егоизма). Това не заличава добротата автоматично, стига да не е в огро-о-омни количества.
Как според теб се казвам? Петър?Защо реши така? чушкоПЕК>пек>пет>Петьо>Петър. Не знам, така си помислих :Д Ако се казвам Цецо, това променя ли мнението ти за мен? Не.А ако се казвам Асдкгик? Не, но ще ми е трудно да го запомня/произнеса. А ако се казвам Пенис? Не, но автматично ми изгражда лошо мнение за родителите ти.
Съдиш ли хората? Това правилно ли е? Защо? Понякога да, макар че не го смятам за правилно. Това, че нещо е грешно/грозно/жалко през моята призма, не значи, че е такова и през тази на човека, който го прави, а коя съм аз, че да се бъркам в личния избор на хората?
Всичко което приемаш за реалност е субективно, как те кара да се чувстваш това? Разясни си въпроса. Субективно тип аз виждам зеленото зелено, а ти го виждаш червено или как?
Каниш ме на рождения си ден, какъв подарък би се надявала да получиш от мен без да те познавам? Напоследък много искам hang drum. :)
А какъв предполагаш, че ще получиш? От непознат - книга/сувенир/парфюм..обичайните неща, които се подаряват, когато не познаваш човека. Всичко ли има цена? Определено не.

heartshapedbox
12-17-2013, 22:13
Илюстрирай как се обличаш. :Д Интересно ми е просто...
Писах по-нагоре :)

heartshapedbox
12-17-2013, 22:17
Имам 6 по Свят и личност, аз съм готин, а госпожата ми е грозна, явно иска да я чукам :(

Ахахах :Д

Oldschool
12-18-2013, 06:10
Не бях на Медбол, защото имах работа, но пък в нас дойдоха на гости хора от Варна за концерта и бяха доста впечатлени. Аз в последната една година нямам много време за концерти, а като имам такова - предпочитам да ходя да чуя някакви нови ъндърграунд групи. NYHC ми е доста любим, но взе да ми писва, а и все пак успях да преживея едно от най-великите неща - бях в CBGB's през 2004-а на концерта на Agnostic front, който записаха и издадоха на DVD. След това нещо просто няма как да усетиш по-добре духа на тази сцена.

Сега обаче ще се заям - преди време във форума бяхме дискутирали много нашироко растафарианството и обяснявах защо за мен е грешно бели хора да се увличат по тази "идеология". Какво точно намираш в него? Как смяташ да отвърнеш на факта, че това е "секта", която проповядва расистки и хомофобски идеи и споделяш ли и ти тези възгледи? Как точно се асоциираш с растафарианската идея?

heartshapedbox
12-18-2013, 21:12
Не бях на Медбол, защото имах работа, но пък в нас дойдоха на гости хора от Варна за концерта и бяха доста впечатлени. Аз в последната една година нямам много време за концерти, а като имам такова - предпочитам да ходя да чуя някакви нови ъндърграунд групи. NYHC ми е доста любим, но взе да ми писва, а и все пак успях да преживея едно от най-великите неща - бях в CBGB's през 2004-а на концерта на Agnostic front, който записаха и издадоха на DVD. След това нещо просто няма как да усетиш по-добре духа на тази сцена. Завиждам благородно за агностик фронт. :)

Сега обаче ще се заям - преди време във форума бяхме дискутирали много нашироко растафарианството и обяснявах защо за мен е грешно бели хора да се увличат по тази "идеология". Пропуснала съм темата май.
Какво точно намираш в него? Как смяташ да отвърнеш на факта, че това е "секта", която проповядва расистки и хомофобски идеи и споделяш ли и ти тези възгледи? Който смята, че това е факт, явно не е достатъчно запознат с темата. Накратко, Растафари има 3 основни "клона" - Bobo Shanti, Niyabinghi и Twelve Tribes of Israel. Единствено тези от Бобо Шанти влагат идеята за превъзходство на "черната кожа", другите 2 групи са изключително против расизма, от там и идеята за ''One love", което е едно от нещата, които чувствам най-близки до себе си от цялата идеология/религия/секта/както избереш. Другото, което намирам за изключително близко до разбиранията ми, е идеята за собственото тяло като храм. Това, че висшето трябва да се търси вътре в самите нас, а не навън. Против хомофобията съм, честно казано не съм дотолкова запозната за тяхната позиция по въпроса.
Как точно се асоциираш с растафарианската идея? Не се определям като "раста", просто възгледите ми за живота и света имат допирни точки с Растафари.

chushkopek
12-18-2013, 21:40
Относно въпроса с реалността, май малко попрекалих там, но все пак ще опитам отново:
Зеленото за теб е зелено, но какво всъщност е зелено никой не знае, съществува ли зелено, също. Дали моето зелено е като твоето, никой не знае. Погледни на нещата така ако можеш: Всичко което знаеш, всъщност не го знаеш със сигурност.

heartshapedbox
12-18-2013, 21:50
Относно въпроса с реалността, май малко попрекалих там, но все пак ще опитам отново:
Зеленото за теб е зелено, но какво всъщност е зелено никой не знае, съществува ли зелено, също. Дали моето зелено е като твоето, никой не знае. Погледни на нещата така ако можеш: Всичко което знаеш, всъщност не го знаеш със сигурност.

Никога няма да узнаем дали нещата всъщност наистина не стоят така. За всеки случай моят начин на възприятие няма да се промени - аз си гледам от моята призма, виждам си същия цвят и продължавам да си го наричам зелено. В живота като цяло няма 100% сигурни неща, така че не би трябвало да се плашим толкова от една такава евентуална развръзка, а по-скоро да осъзнаем колко променливо е всичко и да се научим да не вярваме стопроцентово на казаното ни. И преди Земята уж е била плоска и всички са били убедени в това, а сега идеята за "плоска Земя" ни звучи абсурдно и не предизвиква нищо повече от смях...

chushkopek
12-19-2013, 08:52
Какво за теб е щастието? Какво те прави щастлива?
Харесват ми отговорите ти.....напомняш ми на някого.

heartshapedbox
12-19-2013, 21:54
Какво за теб е щастието? Нещо, което ме кара да се чувствам в хармония със себе си.
Какво те прави щастлива? Аз разделям щастието на 2 вида- "моментно щастие" и "щастие по принцип". Моментно щастлива ме карат да се чувствам безброй неща, от някой усмихнат непознат до яденето на шоколад, хубаво стихотворение или намирането на късметче на пътя. Щастлива по принцип ме правят близките ми, това, че имам покрив над главата си, храна и семейство, това, че не се чувствам безлична, доброто у хората по принцип, природата и още куп подобни. :)
Харесват ми отговорите ти.....напомняш ми на някого. Благодаря, на кого ти напомням, ако не е тайна? Любопитствам просто. :)

Мисля, че достатъчно дълго постоях на стола, вие не успяхте да ме "изпържите" и е време да отстъпя мястото си на някой друг. Колебаех се главно между Баща Ти и Димитър, но тъй като татето не ме пита нищо, си избирам Митко. А и харесвам поезията му, да отбележа за милионен път. :Д
Благодаря на всички за въпросите, ако някой иска да ме пита още нещо, да пише на лични.

Мите, сядай. :)

chushkopek
12-19-2013, 22:02
Мисля, че достатъчно дълго постоях на стола, вие не успяхте да ме "изпържите" и е време да отстъпя мястото си на някой друг. Колебаех се главно между Баща Ти и Димитър, но тъй като татето не ме пита нищо, си избирам Митко. А и харесвам поезията му, да отбележа за милионен път. :Д
Благодаря на всички за въпросите, ако някой иска да ме пита още нещо, да пише на лични.

На майка ми, като светоглед много си приличате.

anonymous895156
12-20-2013, 04:37

алелелелей
Тъкмо съм свободен, ще мога да ви отговарям на въпросите :)

Hayashi
12-20-2013, 08:42
Кой ти е любимия парк в Димитровград? :D

anonymous895156
12-20-2013, 09:18
Кой ти е любимия парк в Димитровград? :D

Не съм много по парковете, но няма такъв, който да не ми харесва. Най-приятно ми е в "Пеньо Пенев".

Lilawo_Dupe
12-20-2013, 13:16
Целувал ли си се с момче?

girlwithblueeyes
12-20-2013, 13:18
Какви са ти целите в живота ?

Баща Ти
12-20-2013, 13:19

лел к

girlwithblueeyes
12-20-2013, 13:20
Еее от Митето и Баща ти опредалено вторият ми е по интересен .
Следващият път :Д

anonymous895156
12-20-2013, 13:38
Целувал ли си се с момче?

Целувки - не, но наистина имам съмнения от онази вечер, че майка ти е мъж - мустакът й се влачеше по пода като на панайот хитов.

Какви са ти целите в живота ?

Целите на този ми живот са (освен, разбира се, да го завърша щастлив), да изпълня мисиите, които съм си заложил, и да получа съответните опит и знание от тях.
По-конкретно, бих желал да извървя по-голямата част от житейския си път по високите етажи на обществото. Голяма отговорност е, голямо напрежение, но смятам, че мога да се справя.

fire_magic
12-20-2013, 13:47
трол ли си?
смяташ ли се за умен?
девствен ли си, ако не кога го направи за пръв път, помниш ли колко часа беше?
на колко години за пръв път ти дойде спермата или все още нямаш?
ядеш ли агнешко?
какъв алкохол предпочиташ?
по колко пъти на ден си миеш зъбите?
акаш ли се всеки ден, защото тия дни ми казаха, че щастието зависи от редовното изхождане?

Deadlock
12-20-2013, 13:51
На колко години си?

Lilawo_Dupe
12-20-2013, 14:04
Колко кунилингуси си направил?

anonymous895156
12-20-2013, 14:47
трол ли си? Не съм трол, но ми е приятно да ме мислят за по-голям. Чак ма ласкаят.
смяташ ли се за умен? По човешките стандарти се смятам за вербално, математически, емоционално и всякакви други помии интелигентен, но на вселенско ниво вероятно съм нищо.
девствен ли си, ако не кога го направи за пръв път, помниш ли колко часа беше? скъсвам се да правя секс, кво говориш
на колко години за пръв път ти дойде спермата или все още нямаш? Въпросите ти стават доста лични, да не искаш по завоалиран начин да ми предложиш нещо?
а ве?
ядеш ли агнешко?
Не, аз съм вегетарианец.
какъв алкохол предпочиташ? Не пия алкохол, но веднъж изпих 2 чаши бяло вино. Тази тема е от следващия ден http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/554640-%D0%98%D0%BC%D0%B0%D0%BC-38-9-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83%D1%81%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D 1%83%D1%80%D0%B0 :D
по колко пъти на ден си миеш зъбите? Два, мисля, че е напълно достатъчно. Замислял съм се и за измиване след всяко хранене, но е твърде маниакално за мен.
акаш ли се всеки ден, защото тия дни ми казаха, че щастието зависи от редовното изхождане? И на мен един ми разправяше, че лекувал рак със сода бикарбонат.
вървежно

anonymous895156
12-20-2013, 14:50
На колко години си?

14

Колко кунилингуси си направил?

освободи ме от нежеланото си присъствие, ухаещо на венерически болести

DisappointedDreamer
12-20-2013, 15:08
Фейк ли си?
Защо ми приличаш на мини версия на Чачо?
С какъв епитет би обобщил дните си?
Какво те прави наистина щастлив?
Всъщност, какво означава да сме щастливи? Можем ли изцяло да бъдем такива?
Има ли моменти в живота ни, когато бихме могли да бъдем доволни от всичко?
Независим ли си?
Не е ли гадно, че прекарваме 8-9 часа от общо 24 в спане? Или хранене? Не би ли било хубаво да ги прекараме по друг начин? Ако това е възможно, как би избрал да ги прекараш ти?
Как се лекува тъгата?
Откъде идват чувствата?
А осъзнатото съществуване?

anonymous895156
12-20-2013, 16:48
Фейк ли си? Просто съм прекалено умен и талантлив за среден типаж на човек в осми клас.
Защо ми приличаш на мини версия на Чачо? мини :mad: ? С него имаме не малко сходства в мисленето
С какъв епитет би обобщил дните си? Земни
Какво те прави наистина щастлив? Винаги мога да бъда щастлив, стига да поискам. Разбира се, моментното ми настроение е подвластно на ситуацията, в която се намирам, и в повечето случаи е краткотрайно. Това ще рече, че често сменям настроения (понякога дори през десет минути) под влияние на променящата се обстановка около мен. От една страна, щастието ми остава мимолетно, но и не особено радостните ми моменти са кратки. Като в песен на Тони Стораро.
Истински щастлив - не знам, дали някога ще мога да бъда, но и не съм сигурен дали трябва и дали всъщност така няма да се обрека на ходене в безкраен кръг... бил той и от щастие. Както казва онзи: "Ако всичко е наред, нещата със сигурност не са по план."
Може би не съм интерпретирал правилно въпроса ти - за да бъда щастлив a.k.a задоволен (това е за мен щастието на моето ниво на развитие), ми е нужно малко. Нормално е нелепите ми влюбвания да се опитват да ми внушат, че само с въпросния човек бих могъл да живея розово, но тях не ги броя. Не мога да измисля нищо, което да ми трябва, за да бъда щастлив, съжалявам :S
Всъщност, какво означава да сме щастливи? Можем ли изцяло да бъдем такива? След като не мога да дам отговор на първия въпрос (написах някво свободно тълкование по-горе), не мога да говоря и по втория.
Има ли моменти в живота ни, когато бихме могли да бъдем доволни от всичко? От всичко видимо - да.
Независим ли си? Хаха, независим ще съм тогава, когато си основа своя собствена вселена... не, тогава ще трябва да плащам данък собственост върху нея :/
Не е ли гадно, че прекарваме 8-9 часа от общо 24 в спане? Или хранене? Не би ли било хубаво да ги прекараме по друг начин? Ако това е възможно, как би избрал да ги прекараш ти? Гадно е не това, а че часовете в денонощието са само 24. Сънят и храненето са вид удоволствия, така че не бих ги изпуснал.
Как се лекува тъгата? С време
Откъде идват чувствата? От мозъка
А осъзнатото съществуване? От мозъка
модерно

DisappointedDreamer
12-20-2013, 17:05
Откъде идва самочувствието ти?
Дефинирай "умен".

anonymous895156
12-20-2013, 17:26
Откъде идва самочувствието ти?

от немалобройните ми постижения в коренно различни области, да речем

Дефинирай "умен".

Начетен, вербално интелигентен.

DisappointedDreamer
12-20-2013, 17:33
Мда, мини версия на Чачо :Д

Как виждаш околните?
Каква е твоята роля сред тях?
Какво те впечатлява?
Какво търсиш да постигнеш?
Дразниш ли се, че си на 14?

fire_magic
12-20-2013, 17:48
какво търсиш да постигнеш?
дразниш ли се че си на 14? :O ;x

DisappointedDreamer
12-20-2013, 17:52
^Хахаха. Кофти въпроси, нда.

Auriss
12-20-2013, 18:02
безразлично ли ти е отношението на хората от форума към теб ?

fire_magic
12-20-2013, 18:55
защо пишеш в този форум?

sexyt0o
12-20-2013, 18:58
Антинацист ли си ?
Харесваш ли евреите,ромите , негрите и изобщо имаш ли мнение по въпроса ?
Знаеш ли при кого е 2рия златен век на България?
Знаеш ли на кого е прякора ,, Джингиби '' и какво означава ?
Смяташ ли се за средно интелигентен човек ?
Слушаш ли Рамщайн ?
Спортуваш ли ?
Какво те дразни най-много в срещуположния пол ?

heartshapedbox
12-21-2013, 00:10
"кристално дете" ли си? Защо?

кое те кара да пишеш?

Наука/религия?

А религиозен ли си?

Защо се усмихна последно?

heartshapedbox
12-21-2013, 00:15
"кристално дете" ли си? Защо?

кое те кара да пишеш?

Наука/религия?

А религиозен ли си?

Защо се усмихна последно?

chushkopek
12-21-2013, 08:01
Къде учиш? В кои области са въпросните ти постижения? Горд ли си от себе си? Какво е гордостта?

fire_magic
12-21-2013, 10:32
изневерявал ли си?
за твоите 13-14 години отде научи толкова много?
имаш ли много приятели?
обикновено колко време прекарваш през pc-то?

Fisherman
12-21-2013, 10:38

Не му е ,засяга се като го псуват като кучка

anonymous895156
12-21-2013, 11:11
Мда, мини версия на Чачо :Д
колко интересно
Как виждаш околните? учещи се (не в буквалния смисъл) смотаняци, които постоянно грешат (не, че и аз не го правя, но... :oops:)
Каква е твоята роля сред тях? забавният, интелигентният, красивият, учителят, ораторът
Какво те впечатлява? Хората без чувство за хумор
Какво търсиш да постигнеш? не съм особено сигурен. Предполагам, че признание от хората.
Дразниш ли се, че си на 14? Не. Все пак, по-добре неси в лох нес, отколкото косатка в тихия океан

твърде скромен, за да е истина

anonymous895156
12-21-2013, 11:14

Във връзка с това бих желал да споделя, че тийнпроблем ме научи на много. Само допреди няколко месеца моментното ми настроение можеше да бъде повлияно от някоя пачавра от форума, решила да се прави на интелигент. Сега не приемам нищо тук на сериозно.

anonymous895156
12-21-2013, 11:18
защо пишеш в този форум?

Защото всеки път, когато отворя гугъл хромето, го виждам на първо место в осемте най-посещавани сайта.
Досега не съм задавал въпроси тук, само отговарям, та се усещам в помощ на младежта.

anonymous895156
12-21-2013, 11:30
Антинацист ли си ? Против всяка възможна идеология съм. За дългия си живот съм научил, че единственият начин, да си доволен от политическата система, е да си стъпил отгоре й. Та, ако ми се занимава, след 30-на години може да стана диктатор (в случай, че има къде).
Харесваш ли евреите,ромите , негрите и изобщо имаш ли мнение по въпроса ? Харесвам хора, които живеят като европейци (т.е. които работят, които са умни и културни, за хигиената няма кво да говорим). Тъй като масовият образ на братята роми не се вписва в тази категория, даже е точно обратното й, цветнокожите ангели са ми доста неприятни. От там в селската ми глава се създава и усещането, че всеки циганин е такъв, но... какво да се прави, това мислене си върви с тялото.
Знаеш ли при кого е 2рия златен век на България? Са, говориш с историк. Много ясно, че при хан Тервел, разбил кръстоносците край Йерусалим и оставил траен белег в историята на Халифата.
Знаеш ли на кого е прякора ,, Джингиби '' и какво означава ? Не, сега проверих. Не знаех, че така са се обърнали към Васил Левски. Хау интръстинг.
Смяташ ли се за средно интелигентен човек ? В коя област по-точно? (бях сигурен, че, засегна ли темата с интелекта, ще привлека доста въпроси).
Слушаш ли Рамщайн ? иълллллллл, не, музика за холерици. Предпочитам поп-фолк.
Спортуваш ли ? По физическо - да :oops:
Какво те дразни най-много в срещуположния пол ? Няма такова нещо.

алелелелей

anonymous895156
12-21-2013, 11:37
"кристално дете" ли си? Защо? Това започна като самоирония, но е ясно, че няма как да не съм. Особено при толкова много... хм, знаци.

кое те кара да пишеш? Това, че ми се получават добре глупостите.

Наука/религия? не виждам разлика

А религиозен ли си? хаха https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1461608_545343685550900_2108359023_n.jpg

Защо се усмихна последно? Преди малко, когато победих на шах някакъв миндил :oops:
^^^^^^

anonymous895156
12-21-2013, 11:39
Къде учиш? Димитровград. В кои области са въпросните ти постижения? Опазване на мира.Горд ли си от себе си? Не, никога няма да бъда, защото съм алчен и имам склонност да се самообвинявам. Какво е гордостта? Да виждаш само това, което искаш, и да му се радваш.

модерно

anonymous895156
12-21-2013, 11:43
изневерявал ли си? на кого
за твоите 13-14 години отде научи толкова много? Въпросът не е колко знаеш, а колко от това, което си научил, казваш и как го поднасяш.
имаш ли много приятели? Може би. Поне аз си мисля, че имам, вероятно има хора, за които греша. Приятел за мен значи човек, с когото съм в добри отношения и си помагаме. Не искам да допускам до себе си най-добри приятели.
обикновено колко време прекарваш през pc-то? Тъй като си купих ново вървежно легло, само лежа на него, а до мен е лаптопът, така че доста. Не мога да живея рационално без компютър ;д

.

DisappointedDreamer
12-21-2013, 11:47
Съдиш ли хората прекалено прибързано?
На какво искаш да се научиш? //не само в академически смисъл.
Хуморът изкуство ли е? Заложен ли ни е или го придобиваме чрез опит?
А моралът откъде произлиза?
Скромен ли си? Скромните хора глупави ли са? Такива, които няма какво да покажат?
Защо търсиш признание от хората?

edit: защо не искаш да допуснеш най-добри приятели до себе си? Какво означава "най-добър" приятел?

fire_magic
12-21-2013, 12:11
преди колко време спря да ядеш месо?

Lilanda
12-21-2013, 18:41
Оооо Мите..;д Доживяхме и теб да разпитваме.

Какво учиш?
Какво за теб е семейството?
А приятелите?
Ако трябва да избираш кой да спасиш-майка си или баща си, кой би избрал? И двамата не се приема за отговор.
Защо?
Кой ти е любимия предмет в училище?
Защо?
А кой ти е най-омразния?
Защо?
Как виждаш себе си след 10 години?
Защо? :D Не, ебавам се. 8-)

За сега толкова...

Баща Ти
12-21-2013, 18:54
Защо не ядеш месо?

heartshapedbox
12-21-2013, 22:00
Подготвил ли си коледни подаръци и какви са те?
Кажи ми един безполезен, но интересен факт, който знаеш.
Кое време не е загубено? А как най-често си губиш времето?
Страх ли те е от смъртта?

fire_magic
12-21-2013, 22:16
Ако трябва да избираш кой да спасиш-майка си или баща си, кой би избрал? И двамата не се приема за отговор.
wtf

anonymous895156
12-22-2013, 10:50
Съдиш ли хората прекалено прибързано? В моите очи - не. Въпреки това, на моменти реагирам твърде първосигнално.
На какво искаш да се научиш? //не само в академически смисъл. Как да прощавам, как да обичам. Няма друго, което да ми е интересно.
Хуморът изкуство ли е? Заложен ли ни е или го придобиваме чрез опит? Хуморът ни е заложен. Също като поезията - можеш ли да станеш добър поет, ако нямаш дарбата? Да, вярно, с много труд, броене на срички и сайтове от типа на imarima.com ще скалъпиш някое стихотворение, което като нищо може да е и добро, обаче... Просто няма да има смисъл. Затова не трябва да се мъчим да придобиваме чувство за хумор - или го имаме, или не; хората около нас трябва да ни приемат такива, каквито сме по природа.
А моралът откъде произлиза? От желанието на хората да съградят мечтаното общество. Моралът е съвкупност от глупави норми, в които обаче няма нищо лошо, защото нито обслужват чужди интереси, нито ни пречат - точно обратното, помагат ни да сме по-чистосърдечни и другите да се отнасят с нас по-добре.
Скромен ли си? Казвам си го - правя се на скромен на живо. Създава добро впечатление у хората. Скромните хора глупави ли са?Такива, които няма какво да покажат? За мен скромността е пряко свързана със стеснителността. Хората, които са такива, не са глупави, или поне ниският им интелект не е обвързан с поведението им. Има и други, които наистина нямат какво да покажат, и затова гледат да не пречат на никого и да си живеят животеца. Нямам нищо против тях, разбира се.
Защо търсиш признание от хората? Може би като малък съм бил впечатлен от филми, в които се разказва за известни хора.

edit: защо не искаш да допуснеш най-добри приятели до себе си? Не особено сполучливи опити в миналото. Какво означава "най-добър" приятел? Нанси и Милица от тийнпроблем :D
толкова съм готин

Mary_Jane_69
12-22-2013, 10:54
mitko slushash li rege

Mary_Jane_69
12-22-2013, 10:55
Защо?

ruok?

anonymous895156
12-22-2013, 10:58
преди колко време спря да ядеш месо?

Последно ядох месо на 27 ноември. алелелелейлейлеей

anonymous895156
12-22-2013, 11:06
Оооо Мите..;д Доживяхме и теб да разпитваме. Представях си го по-модерно :(

Какво учиш? Доста английски. Профилът ми е "Математика и АЕ"
Какво за теб е семейството? омг. Семейството са хората, с които прекарвам по-голямата част от деня си, вследствие на това сме развили близост :)
А приятелите? Приятелите са хората, които ми помагат да не скучая.
Ако трябва да избираш кой да спасиш-майка си или баща си, кой би избрал? И двамата не се приема за отговор. Ще пропусна частта "омг, доста тъп въпрос", и ще кажа - майка ми, защото знам, че, избирайки баща ми, ще го обрека на вечно страдание и най-вероятно ще се самоубие. А и той самият би приел да се жертва за съпругата си. Разбира се, надявам се никога да не стигам до подобни ситуации.
Кой ти е любимия предмет в училище? Добър съм във всички, така че не мога да избера.
А кой ти е най-омразния? Нямам омразни предмети, а учители. Сега съм си оправил отношенията с няколко, с които се бяхме скарали.
Как виждаш себе си след 10 години? Оу... доста кофти въпрос. Голямо избиране ще падне, когато стана 10-11 клас. Не, че се хваля, де, но имам доста варианти за специалности, което ще ме затрудни още повече. Предполагам, че след 10-на години ще съм... не, не мога да си се представя.
Защо? :D Не, ебавам се. 8-)

За сега толкова... Чакам още....

алелелелелелей

anonymous895156
12-22-2013, 11:22
Защо не ядеш месо?

Реших го спонтанно, прецених, че е време да престана да подкрепям безразборното убиване на животни.

Подготвил ли си коледни подаръци и какви са те? Не съм, ние не си подаряваме.
Кажи ми един безполезен, но интересен факт, който знаеш. Май има дървеници в стария шкаф на село :S
Кое време не е загубено? Това, в което учиш. А как най-често си губиш времето? Гледам всичките ми занимания да са градивни по един или друг начин, така че почти не си го губя.
Страх ли те е от смъртта? Не и от моята.

Lilanda
12-22-2013, 14:07
Гледам всичките ми занимания да са градивни по един или друг начин, така че почти не си го губя.
Тогава с каква цел посещаваш този форум? Явно не е само губене на време.
Защо се регистрира в тийнпроблем?
Имаш ли профили в други форуми?
Ако да, в какви?
Какво за теб е абсолютно недопустимо?
Разкажи ми свой спомен от детството си.
Като заговорихме за детство, смяташ ли се още за дете?
Всички знаем, че си талантливо момче. 8-) Би ли споделил един свой талант, за който не си споменавал до сега?
3 твои черти, които харесваш?
А които не харесваш?
Какво беше първото ти впечатление за мен?
Променило ли се е?
Ако да, сега какво е?
Каква музика слушаш?
Постни някоя песен.
Какво за теб е красиво?
А грозно?
Нещо, което те вдъхновява?
А такова, което те кара да настръхнеш?
Изброй ми любимите си потребители.

Bye bye...8-)

Баща Ти
12-22-2013, 21:28
Ще ме сложиш ли на стола после?

Vladislav Hellsing
12-22-2013, 21:31
√26+3√2 - √31-4√3 = ?

anonymous895156
12-24-2013, 08:22
Тогава с каква цел посещаваш този форум? Явно не е само губене на време. В никакъв случай не е загуба на време. Може би не осъзнавате, но, спорейки тук, всички повишаваме уменията си за дискутиране на каквото и да е в реалния живот.
Защо се регистрира в тийнпроблем? Ами... Аз си правя регистрации навсякъде, просто тук ми се задържа интересът малко повече от обикновеното... после намерих Кофата 8-)
Имаш ли профили в други форуми? Ако да, в какви? Имам в калдата, където си пускам лиричните отклонения майна. Другаде нямам (или поне не помня)
Какво за теб е абсолютно недопустимо? Да си фен на бсп/атака/дпс/герб/ да жалееш по комунизма
Разкажи ми свой спомен от детството си. Понеже мн обичам да се катера, веднъж започнах да се изкачвам по секцията в хола. Хванах едни книги, за да се задържа, отпускайки се назад, само че ги повлякох с мен, стоварих се от секцията и те ми паднаха на главата.
Като заговорихме за детство, смяташ ли се още за дете? Мн ясно.
Всички знаем, че си талантливо момче. 8-) Би ли споделил един свой талант, за който не си споменавал до сега? Да, аз съм мн талантлив, присъща черта на хубавите деца. Талант, за който не съм споменавал... емиииииии, няма такъв :(.
3 твои черти, които харесваш? Кафявата коса, кафевите очи, колко прекрасно изглежда лицето ми, когато съм сериозен.
А които не харесваш? Айде са... Може би, че: имам много да уча, понякога правя досадни грешки, често изпускам добри възможности.
Какво беше първото ти впечатление за мен? Беше, че си приятен човек. Малко отиде към негативното, когато ти бех толкова антипатичен, че чак се допитваше до чачо за мен, но после се оправи 8-)
Променило ли се е? Ако да, сега какво е? Май не
Каква музика слушаш? Поп-фолк и поп.
Постни някоя песен. http://www.youtube.com/watch?v=2mQy5E6ugSs омг толкова са сладки
Какво за теб е красиво? Това, което е краткотрайно и модерно.
А грозно? Вечното
Нещо, което те вдъхновява? няма такова нещо, не съм от типа хора с тъмблъри, които си пускат снимки на нутела или песни на тейлър суифт
А такова, което те кара да настръхнеш? Един сън, който сънувам през 2-3 години. Става дума за мощен глас, който идва отвсякъде и пищи моето име. Последният път беше с лисица - сънувах, че съм на село, нещо ме извика и аз тръгнах към задния двор. Тогава изскочи лисица, която с възможно най-плътния и силен мъжки глас, който идваше отвсекъде и ме принуди да се стоваря на земята, закрещя "Миткоо, ще дойда у вас, ще ви избия всичките животни бе, знам къде живееш" като последва някъв адрес от англоговоряща страна :D случвало се е този глас да го "чувам" и от телефон, и от реален човек. Та от него ме е страх. много
Изброй ми любимите си потребители. димитър, чачо, мери джейн :oops: това са май

Bye bye...8-) чао майна

алелелей

anonymous895156
12-24-2013, 08:26
Ще ме сложиш ли на стола после?

Не съм видял кандидатите, но засега си фаворит

anonymous895156
12-24-2013, 08:28
√26+3√2 - √31-4√3 = ?

5,1 + 4,24 - 5,56 - 6,9 = -3,12 ;p

Ivaaaaa
12-24-2013, 08:41
ооо, лов оф май лайф :*

девствен ли си? какво за теб е сексът?
какъв ще станеш като пораснеш?
опиши ми жената на мечтите си (външно и вътрешно)
искаш ли да имаш деца? защо?
какъв е смисълът на живота ти?
егоист ли си?
кой е любимият ти филм?
ако хванеш златната рибка и имаш право на едно желание, какво ще е то?
(моля, отговаряй сериозно!)

Красивият
12-26-2013, 15:04
ооо, лов оф май лайф :* ;p

девствен ли си? как ще съм вече съм на 14 какво за теб е сексът? удоволствие :3
какъв ще станеш като пораснеш? нз бате енчо
опиши ми жената на мечтите си (външно и вътрешно) не знам майна... ти <3
искаш ли да имаш деца? защо? искам, защото така ще се чувствам вътрешно удовлетворен ;p
какъв е смисълът на живота ти? Да разкрия на глупавите земляни житейски истини и да преживея Прехода
егоист ли си? Да ти приличам на добродушен алтруист?
кой е любимият ти филм? не гледам филми, харесвам един "далече, далече" с том круз и никол кидман <3 <3
ако хванеш златната рибка и имаш право на едно желание, какво ще е то? да ми изчезне от очите. Не мога да си играя с неща, които не са ми по силите
(моля, отговаряй сериозно!)

С което се очертава да ставам. Да видя кандидатите за следващия стол (баща ти вече го имам предвид) и утре сменяме. През това време може да ме питате ;p :*****

heartshapedbox
12-26-2013, 16:12
Не мислиш ли, че "Красивият" звучи прекалено самонадяено и надуто?

Красивият
12-26-2013, 18:13
Не мислиш ли, че "Красивият" звучи прекалено самонадяено и надуто?

твърдиш че съм грозен ли омг

djipsito
12-26-2013, 18:16
По къв критерии ще избереш следващия на стола ?

Красивият
12-26-2013, 18:26
Искам да видя колко ме харесват ;p

babity
12-26-2013, 18:59
искам и аз

Баща Ти
12-26-2013, 19:15
По къв критерии ще избереш следващия на стола ?

следващият съм аз ;)

thenewgirl
12-26-2013, 19:54
защо пише че dimitar распитвате а някой друг отговаря?
митко защо толкова си искал да си на стола?
митко защо не искаха да те слагат да отговаряш?
страх ли ги е от тебе?
като си толкова умен какво правиш в този форум?
имаш ли приятели извън форума?
а те знаят ли че си звезда тук?

Красивият
12-27-2013, 09:35
защо пише че dimitar распитвате а някой друг отговаря? распитват димитър, аз съм димитър, бейби, просто с модераторката се скарахме малко ;p
митко защо толкова си искал да си на стола? и аз не знам, не е толкова забавно, колкото си мислех. Банда завиждачи непрекъснато ме съдят за високото ми самочувствие. Лозари.
митко защо не искаха да те слагат да отговаряш? Страх ги е от мен.
страх ли ги е от тебе? Именно!
като си толкова умен какво правиш в този форум? Вразумявам глупави хора и се забавлявам ;p
имаш ли приятели извън форума? Аз и тук нямам :(
а те знаят ли че си звезда тук? Знаят, искат ми автографи.

;p

Красивият
12-27-2013, 09:37
Да сяда babity. Баща Ти първо да преосмисли обичайно грубото си поведение към мен ;p

Баща Ти
12-27-2013, 11:06
Да сяда babity. Баща Ти първо да преосмисли обичайно грубото си поведение към мен ;p

Малък педал, това нищо не променя, тя ще ме сложи на стола, ако не си ти ;)

SonataArctica
12-27-2013, 11:09
babity ще ми е интересна! ^^

Как се захвана да драскаш из форона?
Какви домашни любимци имаш?
Какво учиш/работиш?
Кое предпочиташ за момента - сериозна връзка или нещо само за секс?
Любима книга?

DisappointedDreamer
12-27-2013, 11:34
искам и аз

Да! И аз теб те искам на стола 8-)

babity
12-27-2013, 11:43
Как се захвана да драскаш из форона? Един съфорумник от друг форум ми го препоръча и се зарибих. Майтапа настрани, ама бая неща съм научила едно време от тоя форум. Чисто като обща култура.
Какви домашни любимци имаш? Две кученца вкъщи - японски хин и френски булдог и едно коферманче на двора.
Какво учиш/работиш? Уча ветеринарна медицина, работата предстои да се реализира, живот и здраве, през новата година.
Кое предпочиташ за момента - сериозна връзка или нещо само за секс? Напоследък не съм толкова категорична по тоя въпрос както преди. По принцип ня'ам нужда от споделяне, опора и бла бла бла, но смяната на партньорите ме отегчава до краен предел. Нямам такава нужда от сантимент, колкото от рутина.
Любима книга? До скоро бях убедена, че е Малкият принц. Обаче след като последния път не успях да я завърша, се разочаровах... Виж, Малката принцеса е книжка, която няма нищо скрито и кой знае колко съдържателно, но просто винаги ме разчувства мега много.

girlwithblueeyes
12-27-2013, 11:45
1 Спортуваш ли нещо ?
2 Признаваш си грешките си
3 Спокоен и уравновесен човек ли си или точно обратното ?

babity
12-27-2013, 11:53
1 Спортуваш ли нещо ? Вече не. Сега само правя няк'ви упражнения из нас, колкото да не е съвсем изтървана работата.
2 Признаваш си грешките си Винаги когато ги осъзнавам. И винаги се реванширам, макар по мой си начин.
3 Спокоен и уравновесен човек ли си или точно обратното ? По принцип да. Но като присъствие съм много шантава и шумна.

DisappointedDreamer
12-27-2013, 12:10
Кафе или чай?
Най-стряскащата черта от характера ти?
А от външния ти вид?
Феминист ли си?
Имаш ли различно чувство за хумор отколкото хората около теб?
Радваш ли се, че си жена? Или би искала да си мъж? :Д
Би ли казала, че имаш брутални/различни/противоположни виждания по Х въпроси, отколкото лица У?

babity
12-27-2013, 13:07
Кафе или чай? Кафе.
Най-стряскащата черта от характера ти? Мръсната ми уста.
А от външния ти вид? Чак стряскаща не мисля, че имам. Едната ми ноздра е по - голяма от другата. :D
Феминист ли си? В никакъв случай.
Имаш ли различно чувство за хумор отколкото хората около теб? Мнооого различно. Зат'ва в началото след ново запознанство обикновено ме гледат тъпо известно време.
Радваш ли се, че си жена? Или би искала да си мъж? :Д Толкова ми е трудно да съм жена. Има толкова типично женски неща, които са ми напълно чужди. Но не, не искам да съм мъж, напротив - искам въпреки т'ва да успея да се реализирам като жена.
Би ли казала, че имаш брутални/различни/противоположни виждания по Х въпроси, отколкото лица У? Обикновено е така. Хората предпочитат да правят няк'ви дребни лицемерни актове и измекярщини анонимно. Аз предпочитам да върша големи неща, за които бих била осъдена публично.

0wn3d
12-27-2013, 16:18
Кое е най-хубавото момиче от форума?

mayaaa
12-27-2013, 16:40
Каква музика слушаш?
Любими изпълнители/групи?
Дай насам някой песен която слушаш повече напоследък. :D
А филми (жанр)?
Помниш ли как намери форума и защо се регистрира?
Обичала ли си истински?
А изневерявала ли си?
Каква роля играе любовта в щастието за теб?
А какво е да си щастлив?
Какво искаш да постигнеш в живота?
Представяш ли си се след 5 години?
А преди 5 години представяла ли си се такава каквато си сега?

Това е за сега.
Btw кандидат за стола съм, ако ме искате. :D

babity
12-27-2013, 18:26
Каква музика слушаш? К'вато ми пуснат. 8-)
Любими изпълнители/групи? Прекалено съм на периоди за да се спра на нещо конкретно.
Дай насам някой песен която слушаш повече напоследък. :D Захир на Айс крийм
А филми (жанр)? Обикновено гледам бозави американски комедии. Жанрът не е любим, но филмът да - p.s. I love you
Помниш ли как намери форума и защо се регистрира? Казах по-горе.
Обичала ли си истински? Дефинирай истински. Обичала съм и още обичам много хора/неща, макар да не мога да го показвам.
А изневерявала ли си? Да.
Каква роля играе любовта в щастието за теб? Просто бонус. Дори не я намирам за задължително условие.
А какво е да си щастлив? Усещането за пълноценност и полезност.
Какво искаш да постигнеш в живота? Да се реализирам в областта си, да имам семейство евентуално, да покача стандарта си на живот.
Представяш ли си се след 5 години? О, не знам. Имам няк'ва идея за това какво ще да е, но се надявам да греша. Вероятно тъкмо ще съм приключила със стажовете и неплатения труд, ошушкана до немай и къде, отегчена от много неща до краен предел... дори по-груба от сега.
А преди 5 години представяла ли си се такава каквато си сега? Никога! Преди 5 години бях твърде заета да преследвам жаби...

0wn3d, не знам, не съм ги виждала повечето.

tori
12-27-2013, 18:40
Преди 5 години бях твърде заета да преследвам жаби...
http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/288/3/c/nothing_to_do_here_by_rober_raik-d4cxltj.png

Тъй, на въпросите да минем.
Любима храна и напитка? Поотделно.
Любима комбинация от храна и напитка? Например баница с боза.
Любим десерт? Домашен и купешки.
Колко много харесваш жаби?
Как се справяш с моментите на отчаяние?
Някога книга карала ли те е да плачеш? Коя?

babity
12-27-2013, 18:48
Тъй, на въпросите да минем.
Любима храна и напитка? Поотделно. Храна - картофи под всяк'ва форма. Напитка - ракия <3
Любима комбинация от храна и напитка? Ракия със шопска салата?!
Любим десерт? Домашен и купешки. Не ям захар, подсладители нито брашно. Нито комбинации от тях, нито поотделно. Но да кажем, че който и да е плод става. Особено динята.
Колко много харесваш жаби? Чак да харесвам...
Как се справяш с моментите на отчаяние? Обикновено ги давя в любима напитка. Ебавам се! Имам си едни имагинерни кутии за обувки, в които си прибирам мислите, 'дето не ме кефят и не искам да си ги мисля.
Някога книга карала ли те е да плачеш? Коя? Дон Кихот. Адски ми беше мъчно, защото ми напомняше на скоро починалият ми дядо, който също си бръмчеше навсякъде сам и постоянно ревях. Зат'ва и не успях да я дочета тая книга.

Баща Ти
12-27-2013, 19:56
Аз съм следващия на стола, нали, любов :* ?

SHPAIdURmeN
12-27-2013, 21:30
Кооо стаа бИе Димитрее ?
:D

Красивият
12-27-2013, 21:34
Храна - картофи под всяк'ва форма.

<3 обичам те

Красивият
12-27-2013, 21:35
Аз съм следващия на стола, нали, любов :* ?

пък Баща Ти говореше лошо за тебе вчера
вика таа мазната коса

babity
12-27-2013, 21:52
пхахахахахахахахахах

heartshapedbox
12-27-2013, 23:20
твърдиш че съм грозен ли омг
Не съм те виждала сру

Към бабиту:
Определяш ли се като "лошо момиче"?
Какъв е главния ти стремеж в живота и какво правиш, за да го постигнеш?
Обвързана ли си?
Разкажи ни за твоите "топ 3" любими занимания?
Харесваш ли екстремните преживявания?
Море/планина?
Бройката..?
Първото впечатление лъже ли, или казва истината?
Коя е правописната грешка, която те дразни най-много?
Кои сайтове посещаваш най-често?
Мислиш ли, че "нормалното" е субективно понятие, или по-скоро константна величина?
А кое за теб е ненормално?
Религиозна ли си?

babity
12-28-2013, 08:43
Към бабиту:
Определяш ли се като "лошо момиче"? Не. Даже ми става смешно като го чуя. 'Щото в някои отношения съм твърде праволинейна и последователна и просто няма как да стане да съм лошо момиче.
Какъв е главния ти стремеж в живота и какво правиш, за да го постигнеш? Главният ми стремеж в живота е да се реализирам, да съм финансово стабилна до няк'ва степен, ако не напълно независима, да помагам на родителите си, 'щото все повече и повече ги виждам да грохват... Ми засега върша единственото, което мога - уча с надеждата т'ва да не е една колосална сума пари, запалени.
Обвързана ли си? Не.
Разкажи ни за твоите "топ 3" любими занимания? Много обичам да се разхождам. Дори и безцелно да е (даже по-добре, 'щото повечето ми приятелки ми превръщат разходката в обиколка по магазините, което ми е крайно омразно). Ей така да си вървя и или мохабетче, ако има някой с мен, или музика нещо.
Обожавам вечер да си сипя чаша вино, да загася лампите и само на свещта и няк'ва музичка да си пия виното. Тогава главата ми се изпразва и си почивам напълно.
Обожавам да пека. Отдавна не съм го правила, обаче преди много се запалих. Кексове, тутманици, соленки, торти... ня'ам равна. И обикновено се старая да направя от нищо нещо, така че ако се получи съм повече от доволна. Въобще готвенето много ми се отдава. Просто от край време взе да става рутинна процедура, та не съм се развихряла отдавна.
Харесваш ли екстремните преживявания? По принцип да, но не съм склонна да практикувам често. Даже една приятелка ми се смееше, че най-екстремното ми преживяване щяло да е качване на водно колело. ('щото не мога да плувам и докато посвикна с водата пищя по половин час :D) Обичам високите скорости, например, но си позволявам тоя адреналин само в точно подбрана компания. Другото ми се вижда безрасъдно и ме отблъсква.
Море/планина? Зависи от компанията. С най-добрата ми приятелка бих отишла на море. Заради лятото, флирта и всичките забавления... (не обичам самият плаж), но пък с най-добрия ми приятел и компания - директно на балкана, където стотици литри нас чакат... :D
Бройката..? ...си е бройка. Който има нужда - да си я брои. Случвало ми се е преди да питам, но то е било по-скоро с ориентировъчна информация, просто предварително да знам кое къде ще мине. По-важна е бройката на чашите, че ако не се следи, стават трагедии. :D :D :D
Първото впечатление лъже ли, или казва истината? Лъже понякога. Ако с'а се запозная с някого, ще оставя точно първо впечатление на темерут и нищо повече. Ако се постарая, може просто да го докарам до няк'ва много странна девойка таван и твай. А всеки, който ме познава, може да каже, че и двете са твърде бледи описания за мен. :D Иначе относно другите хора, имам няк'ва интуиция и т'ва е всичко. Нищо рационално. И зат'ва при всяко начало съм резервирана.
Коя е правописната грешка, която те дразни най-много? Една позната пишеше "пренАбрегвам" и т'ва ми вадеше очите! Но по принцип всички грешки ме дразнят. Недопустимо е на наш'те години да не можем да пишем.
Кои сайтове посещаваш най-често? Т'ва, фейсбук, ютюб, синоптик, замунда... (не са подредени по посещаемост)
Мислиш ли, че "нормалното" е субективно понятие, или по-скоро константна величина? Да, мисля че е субективно и то както от човек до човек, така и от човека в един период и след известно време. Но се е затвърдило убеждението в мен, че хората наричат безличността нормална. 'Щото в крайна сметка, ако вървиш в коловоза, значи че си нормален. Ако не мислиш така, ако направиш нещо различно, то значи не си.
А кое за теб е ненормално? По принцип не окачествявам нещата като нормални и ненормални. По-скоро като редни и нередни (според мен.)
Религиозна ли си?Не в традиционния смисъл на думата. Но има нещо, в което вярвам... без да съм сигурна как да го формулирам обаче.

Violenza
12-28-2013, 11:10
С какво най-силно може да те впечатли човек?
Има ли истинско приятелство между две жени?
Какви предразсъдъци имаш?
За/против гей браковете?
За/против смъртната присъда?
Удовлетворена ли си от живота си и развитието му?
За какво мечтаеш най-често?
Импулсивен човек ли си?
Може ли родител да бъде напълно обективен за нещо, свързвно с детето му?

babity
12-28-2013, 11:29
С какво най-силно може да те впечатли човек? Най-общо казано с волята си. Да видя, че някой е успял да постигне със собствени усилия и то без да е забравил к'во е извървял. Да, той успехът променя и т'ва няма как да не е налице, просто има много малко хора, които все пак успяват да не се главозамаят. Също така много се възхищавам и се опитвам да подражавам на хора, които успяват да са искрени по дипломатичен начин. 'Щото в днешно време хората си мислят, че да си откровен е равносилно на т'ва да си грубиянин и простак.
Има ли истинско приятелство между две жени? Когато нямат общи интереси, може по някакъв начин да се случи вероятно. Поне единствената ми приятелка, с която не съм имала сериозни пререкания е такава, с която нямаме много допирни точки. Не съм сигурна, че съм обективна, трудно намирам общ език с повечето ми връстнички.
Какви предразсъдъци имаш? Расистка съм. (Което предполагам, че се дължи главно на факта, че не познавам лично цветнокожи. Ако т'ва се промени, нищо чудно и расизмът ми да се изпари :D )
За/против гей браковете? За, примерно. Имам приятели гейове и докато не прекаляват с интимността на публични места, не ми пречат. Една средностатистическа брачна церемония не съдържа неприемливо много интимности, така че... нека се женят щом се обичат.
За/против смъртната присъда? Против. И то не 'щото не е хуманно, а защото хората, планирали убийство и извършили го с всички детайли, могат да бъдат изтезавани психически и т'ва би било много по-голямо наказание, отколкото смъртта.
Удовлетворена ли си от живота си и развитието му? На този етап да.
За какво мечтаеш най-често? Повече спокойствие. Или по-голям контрол над ситуациите, с който да си осигуря повече спокойствие. Обикновено си мечтая за деня, в който няма да съм заобиколена от дебили.
Импулсивен човек ли си? На моменти да.
Може ли родител да бъде напълно обективен за нещо, свързвно с детето му? Твърдо не. И го казвам натоварено с твърде много лични преживявания.

granger
12-28-2013, 11:35
Харесвам те! :D
Прошката според те сила или слабост е?
Какво разбираш под сериозна връзка?
Имаш ли типаж мъже?
Изброй 3 качества,които уважаваш и 3,които ненавиждаш в другите.

babity
12-28-2013, 13:05
Прошката според те сила или слабост е? При повечето хора е слабост и то не заради самата прошка, ами 'щото заедно с нея забравят и след т'ва се оставят уязвими. Да потушиш огъня вътре в теб и да запазиш "делови" отношения с някой, който те е засегнал... само в такъв аспект мога да я приема като сила.
Какво разбираш под сериозна връзка? Хм... Много ми е трудно да го дефинирам. Може би да съм с някой, който има желание за развитие, всеки си действа по неговите си неща и в края на деня (образно казано) просто си прекарваме времето айляк. Без няк'ви ограничения, без навлизане в личното пространство, отчети или подобни шитни. Не знам как да го обясня по-точно, но перфектната връзка за мен е такава, че не ми пречи на другите неща, а е просто средство да релаксирам. Тря'а да ми е приятно с тоя човек, но да не ме т'вари с присъствието си (или в отсъствието си с няк'ви презвънявания и ала-бала).
Имаш ли типаж мъже? Всичките боклици са мои! :D Не съм го дефинирала точно, но ако е ненормален, личностно недъгав, боклук, обременен с няк'ви срахове и проекции от предишни връзки... то той непременно ще ме намери и ще ме желае силно. :D Майтапа настрана. Харесвам високи, атлетични, дори леко мургави мъже с тъмни очи и коси, но реализацията е: среден ръст, светли коси и кожа, почти винаги синеоки. :D
В личностен план си падам по амбициозни, успяли (за възрастта си), дори леко арогантни мъже, които обаче имат подход. Много ме запалва кат' видя, че има няк'ва много, много силна страст, почти винаги т'ва ме тегли като магнит.
Изброй 3 качества,които уважаваш и 3,които ненавиждаш в другите. Амбициозност, дипломатичност, чувство за хумор. Много мразя тесногръди хора, които не те познават, но бързат да те съдят, също така прекаленото самочувствие и тоталната праволинейност.

djipsito
12-29-2013, 00:40
Интересно.
От колко време не си правила секс ?
Как ти влияе липсата на секс ?
Какъв е мъжът, зарязал жена си защото не може да има деца ?
С какви чувства си облечена ?
Чувстваш ли нещо, което искаш да изкорениш от себе си ?
Ти ли зарязваш гаджетата си или те теб ? (повече ти, или повече теб). Каква е причината за това ?
Оставаш ли приятелка с бившите си ?
Посягали ли са ти ?
Сдържаш ли си емоциите или ги разливаш, независимо къде си и с кой си ?
Сдържаш ли се, за да не се изложиш ? Въобще мислиш ли как се държиш или не ти пука ?
Прощаваш ли лесно ?
Какво ти тежи в личен план ? Какво е твоето решение ?

babity
12-29-2013, 10:07
От колко време не си правила секс ?Две-три седмици. 'Щото ми е малко акъла...
Как ти влияе липсата на секс ? Клише съм в т'ва отношение. Ставам раздразнителна и много отнесена. По едно време си правех "пости" за да свикна да не ми влияе толкова. :D
Какъв е мъжът, зарязал жена си защото не може да има деца ? Заради такива неща ми е трудно да си представя вечни любови и щастливи бракове. 'Щото тия хипотетични двама, най - вероятно също са се клели "добро или лошо", а накрая... Изобщо не е красиво...
С какви чувства си облечена ? Обикновено са само емоции и афект, в които съм облечена.
Чувстваш ли нещо, което искаш да изкорениш от себе си ? Добре е да спра да пуша. :D В момента не се сещам за нещо. Тя 2013 беше годината на изкореняването. С'а си обирам лаврите и си се радвам.
Ти ли зарязваш гаджетата си или те теб ? (повече ти, или повече теб). Каква е причината за това ? Статистически погледнато аз. Работата е там, че като цяло броят на гаджетата е пренебрежимо малък. Избягвам да създавам връзки, 'щото рано или късно се оказва, че не е за мен и пак го правя поради няк'ви външни причини. Така че няма как да забележа някакъв стереотиш във връзките ми. Двете по-дълги (пхахахха, по 4 месеца :D) са приключени културно след разговор.
Оставаш ли приятелка с бившите си ? Нямам много бивши, но не. Само с един поддържаме контакти, 'щото сме колеги няма как. А ме е яд, 'щото предишният преди него, беше прекрасен човек, а аз загубих контакт с него.
Посягали ли са ти ? Да, но не мъже, с които съм имала вземане-даване. Бившият постоянно ми обясняваше как ме било страх от него, 'щото съм си мислела, че ще ме удари... Буу хуу. С бой не може да ме уплаши.
Сдържаш ли си емоциите или ги разливаш, независимо къде си и с кой си ? Има цедка приятно/неприятно. Видимите неща директно ги "разливам" върху хората и понякога дори ги увличам в моите настроения. Другите щом не са забелязани, нямат място да се явяват на бял свят.
Сдържаш ли се, за да не се изложиш ? Въобще мислиш ли как се държиш или не ти пука ? Само в делова/академична среда. С няк'ви познати на приятели или нещо от сорта... понякога има няк'ъв момент на срамежливост или просто очупване, свикване с обстановката, но във формална среда грам не ме интересува кой к'во. Обикновено кат' се отпусна в нова компания първите 10 минути всички ченета допират пода, после с мъжете почваме да си говорим пълни дебилщини и вече съм се сляла с обстановката. :D
Прощаваш ли лесно ? Сериозните неща не. А ако простя, не забравям.
Какво ти тежи в личен план ? Какво е твоето решение ? Не, че има нещо общо с мен, ама ми ста'а тежко понякога като срещна нов човек и видя колко е плосък и празен. Не искам, освен че и не мога да променям или осъждам хората, 'ма понякога т'ва оставя едно много неприятно усещане за изхабеност. Решението най-вероятно е още по-сериозен подбор на контактите, но не е особено ефективно, 'щото май ще трябва да се затворя между 3-4 души.

DisappointedDreamer
12-29-2013, 10:50
Като независим човек ли се определяш?
Какво не ти харесва в образа на една връзка, че избягваш да имаш такава?
Със сигурност имаш своя дефиниция и идея за това как би искала да изглежда една връзка. Ако, хипотетично, намериш човек от противоположния пол, който споделя тези твои изградени идеи, би ли се впуснала във връзка с някого?
Как променят връзките хората като индивидуални личности?
Тази промяна може ли да се осъществи без да се впуска човек във любовна връзка?
Повече приятелки или приятели имаш? На какво мислиш се дължи това?

П.П. радвам се, че те сложиха на стола :Д В някои отношения намирам себе си в теб, и това донякъде ме прави любопитна да те срещна на живо като човек, ама същите отношения ме карат и да се страхувам от подобни идеи :Д

SonataArctica
12-29-2013, 12:07
Много интересни отговори. :)

Какво мислиш за радикалния ислямизъм?
Парите ли са всичко?
Привличат ли се според теб противоположностите [за хора] ? Ако да - защо, ако не - пак защо?
За или Против абортът?
50лв на куката или 100лв акт?
Коя според теб е най-подходящата политическа система за България?
Според теб България продължава ли да е в преход и изобщо имало ли е такъв в България?
Кое е последното нещо което те подразни?
Според теб сайтове като фейсбук,майспейс и т.н-социализират ли младеща или я десоциализират?
Какво търсиш в някой мъж?
Как реши да станеш вет?
Кое движи света?
Предпочиташ неизвестното или познатото?

babity
12-29-2013, 13:51
Като независим човек ли се определяш?Иска ми се и смятам, че е така. Т'ва е било едно от основните неща, на които нашите винаги са държали да се науча и смятам, че се справям добре. Т'ва е едно от нещата, които се радвам, че коренно са се променили. В пубертета бях толкова безлична и така лесно попивах.... Тюх, добре че свърши!
Какво не ти харесва в образа на една връзка, че избягваш да имаш такава? Мъжете, с които съм била са се опитвали да ми вменят, че трябва да съм слабата, да съм зависима от тях, да бъда в тяхната сянка и просто да пърхам с мигли и да се усмихвам когато се налага. Пък аз не ги умея тези неща.
Със сигурност имаш своя дефиниция и идея за това как би искала да изглежда една връзка. Ако, хипотетично, намериш човек от противоположния пол, който споделя тези твои изградени идеи, би ли се впуснала във връзка с някого? Късният ми пубертет приключи. Експериментирах, доказах си каквото исках, бях каквато исках... На този етап, ако горното е изпълнено, дори съм склонна да създам семейство.
Как променят връзките хората като индивидуални личности? Моите наблюдения са, че повечето хора се обезличават крайно много във връзките си. Нормално е до няк'ва степен при наличието на "ние" вместо "аз" нещата да се поизменят, но чак пък толкова... Може и аз да съм настроена негативно и т'ва да ми замъглява преценката, но т'ва ми е равносметката. Спират да предизвикват себе си в даден момент. В "розовия" период всичко е 6, напасват се, ужким тръгват нанякъде заедно и се стига до един момент, където нещата просто се застопоряват и край. Никой вече не се старае за другия, че даже и за себе си. Да не говорим как единия винаги (волно или неволно) изоставя нещо свое заради другия... загубената борба за надмощие...
Тази промяна може ли да се осъществи без да се впуска човек във любовна връзка? Ха, сигурно. По принцип съм от хората, които искат сами да си строшат главата навсякъде. Рядко се вслушвам в няк'ви съвети, но специално като става въпрос за връзки, много неща съм научила от чуждите връзки. Т'ва е единствената сфера, в която се осланям и на чуждия опит.
Повече приятелки или приятели имаш? На какво мислиш се дължи това? Единствените ми приятелки жени са една съученичка, една съседка и гаджето на най-добрия ми приятел. С мъжете ми е по-лесно, 'щото е много неангажиращо. Седни с една жена на кафе и само 20 мин по-късно ще знаеш всички драматични обрати в живота и, плюс наболелите в момента проблеми. Направи същото с мъж и 20 мин по-късно ще обсъждаме предимствата на гроздовата пред сливовата ракия, новата кола на комшията или разни такива неща. Пък с моите момчета ми е много, много интересно, 'щото като жена физиката и в частност механиката са ми с приблизителна трудност на корейския език и ми е супер айляк кат' почнат да ми обясняват няк'ви неща, направо вътрешно усещам как качвам левъли. :D

П.П. радвам се, че те сложиха на стола :Д В някои отношения намирам себе си в теб, и това донякъде ме прави любопитна да те срещна на живо като човек, ама същите отношения ме карат и да се страхувам от подобни идеи :Д
Благодаря, радвам се и съм поласкана от което. :)

Много интересни отговори. :)

Какво мислиш за радикалния ислямизъм? Пълна глупост. Аз съм много невежа по въпросите с религиите и ми е интересно по принцип, ако срещна мюсюлмани, които са склонни да говорят с мен за такива неща. Преди месец-два говорих с едно момиче и тя ми каза, че Корана и Библията се допълват. Едното било продължение на другото. С'а и на мен кат' малка ми е било насаждано от съученици и странични философи, че исляма е лошо нещо, че мюсюлманите са лоши хора по презумпция, просто защото са такива и т.н. простотии, но ми стана много готино когато същото момиче ми каза "Какво значение има, че аз вярвам в това, а ти в онова, след като смисълът е един и същ, независимо как ще го наричаме."
Парите ли са всичко? Не са всичко, но са от първостепенна важност.
Привличат ли се според теб противоположностите [за хора] ? Ако да - защо, ако не - пак защо? И така, и така. Зависи в какъв етап в живота си се намираш, а освен т'ва и багажа е важен. Ако си личност, която в момента се гради, ще те привличат, ще искаш да видиш, да усетиш, да консумираш, да усвоиш най-доброто. Друг е въпросът, че след като си понамериш мястото, като поулегнеш, запазваш контакта само с близките за теб хора и тогава самото време и всичко, което сте преживели лека полека отмива различията между вас или ако не, то поне се поражда търпимост и кусурите на другия вече са нещо рутинно понякога, а друг път могат дори да те очароват. Поне с мен е така.
За или Против абортът? Абсолютно за. Изобщо нямам никакви скрупули по въпроса дали плодът е човек или не.
50лв на куката или 100лв акт? Толкова съм далече от тия неща, че дори и да имам 50ката, ня'а да знам как да я дам. :D На практика досега само веднъж са ме спирали в нарушение, предупреди ме, че ще ми пише акт за 10лв, аз му казах да пише там и той се отказа. Само заради т'ва, винаги бих казала да пишат, 'щото знам колко ги мързи.
Коя според теб е най-подходящата политическа система за България? Т'ва е извън обсега на компетенцията ми. Със сигурност не сегашната.
Според теб България продължава ли да е в преход и изобщо имало ли е такъв в България? Както казах, политиката не ми е най-силната страна, така че ш' се въздържа.
Кое е последното нещо което те подразни? Една приятелка да я наречем. Толкова е пасивна, че т'ва ме побърква, а не мога да я подбутна наникъде, 'щото семействата ни са познати и ш' се стигне до родови проклятия, ако много я подкукуросвам :D Пък и на всичко отгоре е много по-градивно да възпитаваш уличен стълб, отколкото нея.
Много мразя нещо да не е както трябва, да не е подредено. Може да ми коства хиляди усилия повече, но предпочитам да си го направя, да е както трябва. Но човешкият фактор ми прецаква желанието за идилия. :D
Според теб сайтове като фейсбук,майспейс и т.н-социализират ли младеща или я десоциализират? Абсолютно десоциализират. Виж колко младежи се обясняват във форума, че ще пишат на избраницата си по фейсбук, 'щото ги е срам... Къде остана доброто старо скубане и ритане, питам аз?! :D
Какво търсиш в някой мъж? В момента търся само забавление в мъжете. Казват, че ако Го срещна, ще разбера...
Как реши да станеш вет? Майка ми ми предлагаше откакто бях съвсем малка, но аз винаги се гнусях и казвах, че т'ва е най-отвратителното нещо на света. Три години по-късно си взех две кучета в рамките на шест месеца, издадох си парите и здравето, и съня и к'во ли не по тях, почнах по неволя да се поинтересувам от т'ва-онова и хоп! "Абе аз 'що да не стана един ветеринарен лекар". Но никога, никога не съм си въобразявала, че ще работя само с дребни животни.
Кое движи света? Ако си говорим принципно, то т'ва са парите и властта. А иначе индивидуално светът на всеки се движи от нещо негово си. Един гони любов, друг пари/вещи... кой каквот' си няма.
Предпочиташ неизвестното или познатото? Обичам да съм най-добрата в нещата, които правя. Ако не мога да съм най-добрата, то поне да съм една от най-добрите, така че познатото е по-добро като вариант. Но животът е хармония, трябва да има от всичко...

SHPAIdURmeN
12-29-2013, 14:18
Ако съм на горещият стол, ще Ви поздравя с тази песен : :D http://www.youtube.com/watch?v=Th0MsewOoLI

mayaaa
12-29-2013, 17:16
Какво мислиш за хората, които отиват да учат и работят извън България? Съгласна ли си с тяхното решение?
Би ли искала да живееш до преклонна възраст?
Кажи 3 неща, които би искала да направиш преди да умреш.
Обичаш ли да четеш книги? Любима книга?
Важен ли е секса за запазването на една връзка?
На каква възраст си правила секс за първи пат?
Конфликтна личност ли си?
Кажи 3 качества, които е добре да притежава всеки човек.
Какво мислиш за секса за една нощ?

babity
12-29-2013, 20:28
Какво мислиш за хората, които отиват да учат и работят извън България? Съгласна ли си с тяхното решение? Много от приятелите ми заминаха. Обаче не всички излязоха на плюс след толкова пари, което е много, много жалко. Аз също обмислях идеята, нашите ме насърчаваха да се интересувам и да се измисли вариант. Мисля си, че това е много добра възможност, ако си достатъчно амбициран и пробивен. Обмислях доста варианти, разпитвах, но накрая сметката беше такава, че дори и със студентски кредити нашите трудно щяха да ме издържат, дори и да е само временно, дори и в минимален срок да си намеря работа... Вероятно ако бях натискала повече, щеше да стане, но ми е свидно да ги поставям в такова положение. В крайна сметка в моята област има достатъчно опции за следдипломна квалификация в чужбина. Ако имам вариант, бих заминала.
Би ли искала да живееш до преклонна възраст? Не бих искала да съм в тежест за някого. Гледала съм болен човек, който през последната година от живота си просто вегетираше и честно казано мисля, че би било по-добре да си отида по-рано, отколкото да измъчвам, не дай си Боже, близките си по тоя начин.
Кажи 3 неща, които би искала да направиш преди да умреш. Искам да пътувам до много и различни места и то с близките си, искам да се реализирам като личност (и да спра да съм бета версия :D ) и да помагам/радвам близките си.
Обичаш ли да четеш книги? Любима книга? Обичам да чета и се старая да чета колкото мога повече. За книгата съм писала по-горе.
Важен ли е секса за запазването на една връзка? За запазването и при възникнали търкания може да помогне за известно време, но ако проблемът не е в секса, колкото и да го правиш, рано или късно хормоналната еуфория ще те напусне и пак ще си тръгнеш.
На каква възраст си правила секс за първи пат? 20
Конфликтна личност ли си? Не.
Кажи 3 качества, които е добре да притежава всеки човек.Умение да подрежда приоритетите си, реална самооценка, чувство за хумор.
Какво мислиш за секса за една нощ? Ста'а. Ако можеш да го понесеш!

babity
12-30-2013, 10:26
Кой искате да е следващия?

102
12-30-2013, 10:51
Fisherman.

SonataArctica
12-30-2013, 10:54
Ааааа няма да ставаш още!
Така!

Мислиш ли, че връзките от разстояние могат да се получат? Обоснови се.
Имала ли си такава връзка?
Искаш ли да се омъжиш? Защо много от младите семейства не сключват брак днешно време?
Прям човек ли си? Казваш ли всичко, което ти е на ума?
Къде би искала да пътуваш?
Като малка каква беше? 8-)

Баща Ти
12-30-2013, 11:10
Кой искате да е следващия?

Аз, аз, аз ^^

babity
12-30-2013, 11:19
Ааааа няма да ставаш още!
Така! Тъй вярно!

Мислиш ли, че връзките от разстояние могат да се получат? Обоснови се. Ще ти преповторя твоето мнение, което мернах преди малко. Или разстоянието да не е драстично, или да има недалечна опция за промяна на ситуацията. С'а има и една опция за малко по - ... ъм, свободна да я наречем, връзка от разстояние, но т'ва май е неприемливо за повечето хора. Аз съм царицата на тия отношения. Независимо дали разделящия фактор е разстоянието или времето. 'Ма те тия моите отношения не се градят точно на любов... :D
Имала ли си такава връзка? Да. Да не кажа, че почти всичките ми пишман връзки са били такива. Но т'ва, което визирам продължи година или две (просто зат'ва време се видяхме абсурдно малко пъти) и тоя човек... Винаги... оф. Той е от онези хора, за които казват, че като го прегърнеш, се чувстваш вкъщи. Разбира се, т'ва няма как да се случи да му го кажа, но е така. Независимо колко много сме се променили. Нямам търпение да се върне в България и да го видя.
Трагичната ми голяма любов, която по-старите съфорумци вероятно помнят също е била от разстояние. Тя винаги си е била еднопосочна, но и тя имаше ОГРОМНО влияние върху мен. Последните ми недъгъви опити също са били малко или много от разстояние, 'щото независимо дали ще е от Стара Загора или от Пловдив, аз винаги съм в движение...
Искаш ли да се омъжиш? Защо много от младите семейства не сключват брак днешно време? Искам дотолкова, доколкото искам прекрасникът да си признае бъдещото отроче и да си се грижи за него. Нямам ник'ви романтични мисли относно сватбата, отвращават ме големите бели тортенски рокли. А младите, поради финансови съображения, пък и нали т'ва е модата, да си хитър, да обичаш на думи повече, отколкото на действия.
Прям човек ли си? Казваш ли всичко, което ти е на ума? Избягвам да съм груба, 'щото е тъпо. Не обичам сплетни и интриги. Което съм решила да си го запазя за мен, не го коментирам с никого точно по тая причина. Но да, старая се да казвам всичко.
Къде би искала да пътуваш? Искам да отида във Виена, да се върна във Флоренция, Египет, Рио. И има точно един определен човек, с когото искам да отида в Калифорния.
Като малка каква беше? 8-) Наивна до безобразие. Толкова се стараех да помагам на всички, да бъда добра, да съм харесвана. Странното е, че бях популярна в училище, а изглеждах потресаващо. :D На всеки 30 минути се влюбвах в някой нов и всеки беше по - по - най. :D Приятелите бяха над всичко, интереси нямаше. Бях безрасъдна в отдадеността си към хората. Мечтаех за принцове... Всичко, което минеше през ума ми, се правеше на момента. Само 'дето всяко следващо беше малко по-тъпо от предишното. Майка ми ми казваше, че съм като гейзер - непрестанно бълвам думи и често ме гонеше от стаята, защото получаваше твърде много детайли от ежедневието ми. :D Понякога ми става едно сладко като се сетя. Вярвам, че съм пораснала и промяната е за добро, но пък тогава вътре в мен беше много по-топло и приветливо.

SonataArctica
12-30-2013, 11:49
Защо точно този аватар? От години не си го сменяла.
Подреден човек ли си?
Кое смяташ за най-голямото ти постижение?
Влюбвала ли си се?
Би ли експериментирала в секса?
Колко ракия може да изпиеш? 8-)
Колко строго съдиш хората около теб?
Каква е най-честата причина за края на връзките ти?

babity
12-30-2013, 12:27
Защо точно този аватар? От години не си го сменяла. Ами... т'ва е някакъв стилизиран начин да покажа хапченце презкурин. Така го разбирам аз. Плюс, че ми харесва как е направен, плюс слабостта ми към черно-бели фотоси.
Подреден човек ли си? Старая се да съм такава във физически смисъл. В емоционален план също се поддържам към подреденост и обожавам дисциплината.
Кое смяташ за най-голямото ти постижение? В личностен план си доказах, че съм достатъчно пластична, както и че мога да имам контрол над чувствата си.
Влюбвала ли си се? Разбира се. Тооооолкова много пъти! :D Майтапа настрана, онзи ден се смеех с приятелката ми, че след като пеперудите в стомаха ми умряха отдавна, то единственото, което остана да ме радва, са бръмбарите в главата ми. :D
Би ли експериментирала в секса? И питаш! На много малко неща не бих могла да бъда склонена. Просто зависи от партньор. 'Щото аз искам да пробвам много неща, но не всеки партньор ме предразполага достатъчно.
Колко ракия може да изпиеш? 8-) Знаеш, че е много относително. Колко си ял, колко си спал предната вечер, какъв е алкохола... Интересното е, че ми се е случвало за 3-4 часа да си направя 700 домашняк и да стана да си ида. Лошото е, че се е случвало и след втората чаша да събера очите. :D
Колко строго съдиш хората около теб? Вярвам, че въпреки че съм строга, съм справедлива. Имам един стар кофти навик обаче да завъртам нещата така, че да им позатривам ръцете от време на време. 'Щото ако някой ми се изсере на метеното, си предприемам съответните мерки спрямо човека. Дали ще е дистанция или ще чакам той да си измете да му се изтропкам аз, е без значение. Просто след като т'ва приключи, се сритвам мислено затова, че съм се поставила в ситуация на зависимост.
Каква е най-честата причина за края на връзките ти? Просто не се привързвам и т'ва ескалира и се проявява по възможно най-различни начини. Дали е изневяра или просто да ми омръзне, или нещо друго... все тая.

SonataArctica
12-30-2013, 13:59
Караш ме да се усмихна 8-). Да продължаваме тогава!

За или против смъртното наказание? Защо?
Най-екстремното нещо, което си правила някога?
В коя епоха би желала да живееш?
Какво искаш от идната година?
А за кое най-много се радваш от 2013-та?
Кое е последното лекомислено нещо, което направи?
Най-дългия ти период без секс? 8-)
Ключът към добрия секс?
Ако напишеш книга, какво ще е заглавието й?
Писала ли си тролски теми?
Най-голямата грешка, която правят повечето млади?

DisappointedDreamer
12-30-2013, 14:10
Кои характеристики от характера ти би искала да промениш? /Кои би искала да добиеш?

Какъв е смисълът на живота, за теб?
Какъв съвет би дала на момиче туко що навлязло в пубертета?
А на момче, което също навлиза в него?
Какво за теб е най-добрия приятел?

DisappointedDreamer
12-30-2013, 14:14
Ох, сетих се добър въпрос - кой е най-добрият учител в живота?

babity
12-30-2013, 15:26
Караш ме да се усмихна 8-). Да продължаваме тогава!

За или против смъртното наказание? Защо? Против. Обясних по-назад.
Най-екстремното нещо, което си правила някога? О, не знам. На прима виста се сещам за няк'ви изпълнения на пътя, които направих няколко месеца след вземането на книжка. Добре, че след т'ва нещата се нормализираха.
В коя епоха би желала да живееш? И сега си ми харесва.
Какво искаш от идната година? Здраве за мен и близките ми. Другото ще се постигне с труд.
А за кое най-много се радваш от 2013-та? Улегнах, по-спокойна съм, по-търпелива. Преди като че ли повече се смущавах, ако нещо не ми е наред, просто не си разпределях енергията и усилията правилно. Например т'ва, че другите имат успешни връзки, а аз съм сама, ми пречеше да се концентрирам върху по-важни неща.
Кое е последното лекомислено нещо, което направи? Флиртувах със забранено момче. Такива неща са ми толкова сладки. Точно 'щото са безобидни. Обожавам да си разменям двусмислени реплики. :D
Най-дългия ти период без секс? 8-) 4 месеца
Ключът към добрия секс? На първо място падането на задръжките. То зат'ва е казано, че пиянският секс е най-хубав. 8-)
Ако напишеш книга, какво ще е заглавието й? О, не знам, т'ва наистина ме затруднява. Сигурно ще е нещо гръмко, като Оргазъм. :D :D :D
Писала ли си тролски теми? Веднъж-дваж, но мнооого отдавна.
Най-голямата грешка, която правят повечето млади? Прекалено бързо решават, че са разбрали живота. След няк'ва драматична любовна история или по-сериозен битов скандал, си наумяват нещо и решават че т'ва е и няма мърдане от мястото им. Изобщо не си дават сметка, че всичко е преходно. Понякога се случва да се похабят в нещо, което не си е заслужавало.

Кои характеристики от характера ти би искала да промениш? /Кои би искала да добиеш?Иска ми се да съм малко по-твърда и настоятелна когато става дума за професионална реализация и прочее. Още съм малко плаха в тая сфера. Също така искам да добия умението да контактувам с висшестоящи. Винаги ми е било неудобно да го правя, а в даден момент ще стане много сериозен минус, ако не се науча. Прекалено съм делова. Плюс да се науча да правя добро впечатление на шефчетата. :D

Какъв е смисълът на живота, за теб? Да се осъвършенствам. Да си поставям нови цели, да се боря да ги достигна и през т'ва време да ставам все по-добра.
Какъв съвет би дала на момиче туко що навлязло в пубертета? Забавлявай се, има мноооого време за принцове и любов.
А на момче, което също навлиза в него? Мисли. С горната глава!
Какво за теб е най-добрия приятел? Много ми се промениха възгледите относно приятелите. Сега най-близките ми хора са тези, на които мога да разчитам най-много. Във физическия смисъл на думата. Че ще звънна пияна в два часа за да питам къде седи крикът на колата на еди-кой-си или когато има два дни до изтичане на срока, а аз нямам откъде да събера парите за семестриалната такса и без да съм молила, ми се дава една немалка сума пари. И понеже много меркантилно взе да излиза... Т'ва са хората, които ме виждат в най-гадна светлина, които знаят всичко, което върша, съдят ме толкова строго, че ако можех да съжалявам за постъпките си, вероятно бих, и все пак са до мен и си намират начин да ми покажат че ме обичат. ('щото цялата компания сме алергични към комплименти и сме антихъгъри :D )
Ох, сетих се добър въпрос - кой е най-добрият учител в живота? Е, опитът, разбира се. Просто аз съм глупавичка и предпочитам да се уча от моя собствен, отколкото да вярвам на добрата дума на хората. :D

роарррррррр

anonymous708973
12-30-2013, 16:31
Бах, изненадана съм.

102
12-30-2013, 16:47
Бах, изненадана съм.

Че има и готини хора в тоя шибан форум...?

DarkTemplar
12-30-2013, 16:53
Какво те вдъхновява?
Ако можеше да си вземеш един по-екзотичен домашен любимец, какъв би бил?
Как приемаш масовата емиграцията на младите? Мислиш ли, че би могла да се преместиш в друга държава (или континент) и там да се почувстваш на мястото си?
Коя е най-хубавата домашнярка, която си пила?
Понякога чувстваш ли се като истински чертожник? 8-)

anonymous708973
12-30-2013, 16:57
Че има и готини хора в тоя шибан форум...?

Не, разбира се.
Конкретно от някои нейни отговори ми е положителна изненадата. Това води до още по-голяма изненада защо прикрива истинската си (според нея, разбира се) същност с плоския образ на мадама, която само се чука и налива.

102
12-30-2013, 17:02
с плоския образ на мадама, която само се чука и налива.

тва че ти не моеш да преценяваш хората е отделен въпрос, а

anonymous708973
12-30-2013, 17:05
Вземи си пий хапчетата за корем, че гледам бая те боли от тоя цикъл.

102
12-30-2013, 17:06
Недей, че ще си направя пинкпантерските заключения за теб.... :С

babity
12-30-2013, 17:35
Какво те вдъхновява? Няк'ви странни неща. Като бях на първата си операция миналия семестър и ми позволиха да асистирам. (тук е момента, в който хората при думата асистирам си представят как правя 8-часова трансплантация, а реализацията е, че просто опъвам една мръвка нанякъде и режа конци). Не можех да се събера в кожата си от вълнение! Когато върша нещо ново, нещо в което намирам смисъл, т'ва ме мотивира адски много. Аз не съм състрадателна, не ме е страх да причинявам болка, но когато е нещо значимо, се чувствам заредена и готова да реализирам свръхпотенциал.Също така ако видя някой, който върши нещо със същата страст, с която аз върша моите си неща, пак се чувствам вдъхновена.
Ако можеше да си вземеш един по-екзотичен домашен любимец, какъв би бил? Змия. Водила съм преговори за няк'ва дребна тропическа гад, но баща ми беше категоричен, че ако още едно животно пристъпи прага ни, той ще си купи слон, който да спи в леглото му. :D
Как приемаш масовата емиграцията на младите? Мислиш ли, че би могла да се преместиш в друга държава (или континент) и там да се почувстваш на мястото си? Вкъщи е вкъщи. Независимо каква е обстановката и колко често се задушавам зад тези стени. Просто моят дом е моята крепост. Но в среда, където имам поприще за изява, бих се чувствала добре смятам. При всичката любов, която изпитвам към Стара Загора, дори и там успявам понякога да изпитам положителни емоции, когато в процеса на обучение съм успяла да реализирам някакво развитие.
Коя е най-хубавата домашнярка, която си пила? СТАМЕНИЦАААААААААА!!!! :D :D :D Макар че имаше една от бебешки пюренца, 'дето и тя беше мноооого вкусна.
Понякога чувстваш ли се като истински чертожник? 8-) Е, как! И кодуП, и Чьорна Космая, и к'во ли не. :D :D :D Но най-обичам да бъда Разшит! :D :D :D

Не изпитвам нужда да се доказвам пред непознати, още по-малко тук. Не претендирам, че в реалния живот съм супергигатурбо по-различна или повече. Нямам какво да крия, просто не всеки заслужава усилията да му позволя да ме опознава. Има си хора за т'ва. А и никой не може да отрече колко е сладко да видиш физиономията на някой, който те е подценил и след т'ва в движение разбира грешката си.

DarkTemplar
12-30-2013, 17:40
Пропусна и Разпран. 8-) 8-)

Разшииииииииииииииииит (казано с оня култов тембър) :D :D

anonymous708973
12-30-2013, 17:41
Не се брои за подценяване, ако умишлено си подхранвала впечатленията за себе си. ;)
Едно време имаше няколко по-дълбокомислени поста в темата за чувствата, ама обикновено си пишеш само за секс и пиене.

Затова и споменах, че съм приятно изненадана от някои отговори.

babity
12-30-2013, 18:06
Пропусна и Разпран. 8-) 8-)

Разшииииииииииииииииит (казано с оня култов тембър) :D :D

Мамееееее, ставай, че тия не искат да пият, от 8:30 си давам наздраве сама! :D :D :D

Пантеро, ако имаш предвид нещо конкретно под споменаването на тези постове... не се сещам. Т'ва, са най-сериозните ми липси, които бих допуснала масата да види. Другите неща, ако ги пусна навън, то става с усмивка, когато съм ги преживяла или просто наблягам на майките в изречението и то пред няк'ви хора, които са в обичайното ми обкръжение, ако не близки. Макар че като цяло се старая да избягвам да т'варя хората с моите неща. А тук нито някой ще ми помогне, нито го интересува.

fenastz
12-30-2013, 19:19
Откъде идва това babity ? (може да се повтаря въпроса, не съм чел предните)

102
12-30-2013, 19:22
babytu :D

babity
12-31-2013, 10:22
Как знаеш, маймуно мръсна!

Къде е Мачо да ми смени никнейма и на Капитан Дроб Сърма?! :D :D :D

102
12-31-2013, 10:34
Капитанът винаги знае кое е най-доброто за теб.

Какво е ендшпил ?
Какво е да си две години на Горещия стол ?
Тва на аватара твоите пръсти ли са ? А главата ?
Коктейли и сънища или Дроб_Сарма с кошмари ?

babity
12-31-2013, 11:18
Какво е ендшпил ? Грам предста'а ня'ам. Требе ме открехнете и мен. :D
Какво е да си две години на Горещия стол ? Е, как да е. 2014 ще е няк'ва разкрачена явно. :D :D :D Плюс, че съм мно'о готЯна. :D
Тва на аватара твоите пръсти ли са ? А главата ? Ми не. 'Щото по принцип кат' ползвам камуфлаж, се въобразявам на две кофи пясък.
Коктейли и сънища или Дроб_Сарма с кошмари ? Е, то в 99.9% от случаите е коктейли със сладки сънища, но категорията е Дроб Сърма.

102
12-31-2013, 11:56
Пускала ли си снимка ?

Баща Ти
12-31-2013, 12:01
Ендшпил е финалната част от партия шах.

psychopath
12-31-2013, 12:07
Аз пиче ли съм? :Д

babity
12-31-2013, 15:14
Не си пиче, ти си мръвчЕ! :P

И да, пускала съм си снимки.

SpiritInBlack
12-31-2013, 15:34
Аз пиче ли съм? :Д

пичка си , село

babity
01-02-2014, 14:46
Ииии, с нетърпение предавам щафетата на darknesswillfall. Целият е ваш! :)

darknesswillfall
01-02-2014, 14:48
кажете после как работи цялата работа щото съм малко олд скулл

LadyDi
01-02-2014, 14:48
Ииии, с нетърпение предавам щафетата на darknesswillfall. Целият е ваш! :)

пхахахаххахаха

SHPAIdURmeN
01-02-2014, 15:14
кажете после как работи цялата работа щото съм малко олд скулл

ссс шшшш. Я се представи сега :D

babity
01-02-2014, 15:17
пхахахаххахаха

Какич, ма'ни ми името от горе, ако е удобно. 8-)

mimsssssss
01-02-2014, 15:23
Добре...
На колко си години?
С какво се занимаваш - професионално, през свободното си време и т.н.?
Какво за теб е важно в живота? А какво е важно да виждаш у другите хора?
Определение за приятелство, вярваш ли в него, имаш ли нужда, успяваш ли да създадеш отношения...

shmatarok
01-02-2014, 15:27
Три качества, които смяташ, че притежаваш?
А три недостатъка? Би ли ги променил?
За конфликтна личност ли се смяташ?
Склонен ли си да признаеш, че грешиш?
Като какъв човек се определяш?

heartshapedbox
01-02-2014, 15:30
Коя е най-ценната ти вещ?
С какво я свързваш?
Откъде тази любов към татусите?
Колко е била най-дългата ти връзка?
Какво би променил в себе си?
Искаш ли да промениш някой минал момент, ако ти се даде възможност? Кой?
Разбивали ли са ти сърцето?
А ти на някоя?

LadyDi
01-02-2014, 15:37
Какич, ма'ни ми името от горе, ако е удобно. 8-)

готово

Violenza
01-02-2014, 20:30
Сериозно?! :cool:

DisappointedDreamer
01-02-2014, 20:32
Сериозно?! :cool:

.

LadyDi
01-02-2014, 20:36
явно са сериозни
ще им мине...

darknesswillfall
01-02-2014, 20:40
Добре...
На колко си години?
С какво се занимаваш - професионално, през свободното си време и т.н.?
Какво за теб е важно в живота? А какво е важно да виждаш у другите хора?
Определение за приятелство, вярваш ли в него, имаш ли нужда, успяваш ли да създадеш отношения...

На 22 , професионално имам личен бизнес :smt023 а през свободното ми време се занимавам с оръжия , бойни изкуства , офроуд и бързи автомобили , все опасни работи :smt023

в живота са важни хората около мен , да са стойностни и да могат да разчитам на тях , а също така у хората гледам уважение , лоялност , честност , доверие , добрина , любезност и т.н :smt023 вярвам в приятелството и имам много хора около мен на които мога да разчитам и без които не мога

darknesswillfall
01-02-2014, 20:43
Три качества, които смяташ, че притежаваш?
А три недостатъка? Би ли ги променил?
За конфликтна личност ли се смяташ?
Склонен ли си да признаеш, че грешиш?
Като какъв човек се определяш?

храброст , амбиция (това да не се отказвам никога от целите си) и преданост
за негативните в момента се сещам че само обичам да троля :smt023
ставам конфликтен стига да бъде застрашена моята сигурност или живота на хората близо до мен :smt023
винаги признавам когато греша
и се определям като -различен :smt023

darknesswillfall
01-02-2014, 20:47
Коя е най-ценната ти вещ?
С какво я свързваш?
Откъде тази любов към татусите?
Колко е била най-дългата ти връзка?
Какво би променил в себе си?
Искаш ли да промениш някой минал момент, ако ти се даде възможност? Кой?
Разбивали ли са ти сърцето?
А ти на някоя?

имам много ценни вещи без които не мога тъй че тоя въпрос е ирелевантен
обичам изкуството и картините , още повече че искам на себе си да имам неща които ми напомнят принципите които да следвам :smt023
8 месеца
не бих променил нищо :smt023
не бих променил миналт момент
не са ми разбивали сърцето
и аз не съм го правил

heartshapedbox
01-02-2014, 20:50
и се определям като -различен :smt023
С какво си различен от другите?
Коя е най-голямата грешка, която си правил?

Ivaaaaa
01-02-2014, 20:53

ти пък какво питаш
виж колко са интересни и 'различни' отговорите :D

darknesswillfall
начинът по който мисля , начинът по който живея :smt023 не следвам ничии стереотипи , не се интересувам от ничие мнение :smt023

най голямата грешка да се доверя на неправилния човек и да ме предаде :smt023

anonymous708973
И как по-точно обичаш изкуството, а смяташ, че театърът е за "цървули"?

darknesswillfall
01-02-2014, 20:59
казах ти на теб да не се обръщаш към мен , нали тъй :?:

явно си пропуснала частта че обичам да троля :?:

не всичко което пиша е истина . за да разбереш какъв съм всъщност трябва да си прочела всичките ми постове , а ти четеш само помията , понеже привлича помия :smt023

darknesswillfall
01-02-2014, 21:00
исках да кажа че те привлича помия и затва те интересуват само тъпите ми постове

anonymous708973
01-02-2014, 21:02
Е, трудно да попадна на нещо друго, да ти кажа.
Попадала съм на няколко нормални поста, но масово си е баш помия.
Нищо никъде не съм видяла за изкуство.

SonataArctica
01-02-2014, 21:04
Благодаря на babity за отговорите, които даде.

Защо поставяш толкова емотикони във всеки твой пост?
Защо се мислиш за толкова велик?
Защо се регистрира във форума?
Любим художник?
Какъв тип музика слушаш?
Любимо оръжие.
Притежаваш ли Калашников?

darknesswillfall
01-02-2014, 21:05
аз имам 5 профила , съмнява ме да си изчела всичко понеже си повърхностно момиче :smt023 тебе те интересува опаковката , ти даже си призна неколкократно колко си непрактична :smt023 кво да говорим повече

ти гледаш дизаина как стоят ботушите ми , как изглежда колата на външен вид :smt023 неща които са без значение

ти сигурно до магазина отиваш с най яките си дрехи , а на фитнеса ходиш с токчета :smt023

Canis_Dirus
01-02-2014, 21:08
Какви бойни изкуства тренираш и при кого?
на какви състезания/събития си се пускал и с какъв успех?

darknesswillfall
01-02-2014, 21:10
Благодаря на babity за отговорите, които даде.

Защо поставяш толкова емотикони във всеки твой пост?
Защо се мислиш за толкова велик?
Защо се регистрира във форума?
Любим художник?
Какъв тип музика слушаш?
Любимо оръжие.
Притежаваш ли Калашников?

поставям емотикони защото във форума за разлика в реалността не можеш да видиш мимиката на отсрещния човек с който водиш диалог , и може да стане объркване , за да не стане объркане слагам иконка която набодобява моментната ми физиономия :smt023

мисля се за велик понеже имам знания , невероятна амбиция и мотивация за всичко , но пък третирам хората като равни :smt023

регистрирах се защото попаднах на форума случайно от гуугъл

художник- travis knight

музика - електро хаус , прогресив хаус и електро , също и саундтраци от игри

любим полуавтоматичен пистолет - ХКОХ ЮСП , карабина АР-15 , сабмашин МП-7

-----

darknesswillfall
01-02-2014, 21:12
Какви бойни изкуства тренираш и при кого?
на какви състезания/събития си се пускал и с какъв успех?

МСМАП , филипино кали и киокушин

anonymous708973
01-02-2014, 21:15
Избива те на женска злоба, когато не стане на твоето.
Много кофти качество за мъж. Особено за такъв, който претендира да е мъжкар.
Наливай, не ми пречиш. Аз попитах възпитано, на личното ти отговорих възпитано, ти обаче смяташ да наливаш във форума. Няма лошо. И двамата знаем, че нямаш топките да го направиш по телефона, камо ли лично.

И аз имам въпрос обаче, да не оспамвам темата все пак.
Щом театърът е кофти място, на какво по необичайно място би завел дадено момиче? По принцип и на първа среща?

SonataArctica
01-02-2014, 21:15
Какви оръжия притежаваш, хайде де, интересно ми е.

darknesswillfall
01-02-2014, 21:21
Избива те на женска злоба, когато не стане на твоето.
Много кофти качество за мъж. Особено за такъв, който претендира да е мъжкар.
Наливай, не ми пречиш. Аз попитах възпитано, на личното ти отговорих възпитано, ти обаче смяташ да наливаш във форума. Няма лошо. И двамата знаем, че нямаш топките да го направиш по телефона, камо ли лично.

И аз имам въпрос обаче, да не оспамвам темата все пак.
Щом театърът е кофти място, на какво по необичайно място би завел дадено момиче? По принцип и на първа среща?

никога не ме избива на женска злоба :smt023 и не искам да стане на моето , изобщо не ме интересува и ти го казах дори

мъжкар съм и то голям и затова не ти ходя по свирката което всъщност те ядосва :smt023 ти ми наливаше невъзпитано в продължениа на 2 месеца , откакъв зор аз да съм любезен към теб като си задничка :?: имам топки да го направя , и за да ти го кажа лично си хвани автобуса и ела до варна , ще ти платя автобусния билет ако нямаш пари толкова

бих я завел на място където никой друг не може да стъпи там поради невъзможност :smt023 някъде из природата на труднодостъпно място , по залез :smt023 И няма да е само това разбира се

darknesswillfall
01-02-2014, 21:22
Какви оръжия притежаваш, хайде де, интересно ми е.

сега не мога да отговарям на всичко в публичното пространство , имайте и някакъв усет все пак :smt023

SonataArctica
01-02-2014, 21:23
Ако все пак си склонен да отговориш, пиши ми за това на ЛС.

anonymous708973
01-02-2014, 21:36
Да, разбира се. Не стига, че не съм от Бургас, ами и да пътувам още 150 км до Варна. Нищо, че имахме съвсем друга уговорка. Нищо, че ти си човекът с личен транспорт. Ей сега тръгвам, да знаеш. Много бил зает, бе... Останалите краката си клатим сигурно. Да си беше казал, че не ти стиска по-рано, не в последния момент.

Беше учтив до момента, в който ти казах, че няма да стане. След това дори не отговори, а реши да изливаш помия във форума. Мъжкар бил. Мне. С емоционалността на 14-годишно момиченце в цикъл си. Тамън такова ми се дъхаше наскоро, удивително много си приличате по реакции.

102
01-02-2014, 21:40
нещу форомни срештички а у

anonymous708973
01-02-2014, 21:48
Щеше, докато не ми заяви "Абе... много ще съм зает, ама ако искаш, ти ела до Варна, ама сега да не вземеш да пишеш из форума, че не ми стиска".

darknesswillfall
01-02-2014, 21:50
Да, разбира се. Не стига, че не съм от Бургас, ами и да пътувам още 150 км до Варна. Нищо, че имахме съвсем друга уговорка. Нищо, че ти си човекът с личен транспорт. Ей сега тръгвам, да знаеш. Много бил зает, бе... Останалите краката си клатим сигурно. Да си беше казал, че не ти стиска по-рано, не в последния момент.

Беше учтив до момента, в който ти казах, че няма да стане. След това дори не отговори, а реши да изливаш помия във форума. Мъжкар бил. Мне. С емоционалността на 14-годишно момиченце в цикъл си. Тамън такова ми се дъхаше наскоро, удивително много си приличате по реакции.

да никак не си от бургас знаем :smt023 уговорката я промених покрай плановете си , аз имам важни задачи за разлика от твоите , които включват приготвяне на мъфини :smt023 и посещаване на бургаски козметичен салон понеже в германия било скъпо :smt023

на мен много ми стиска вярвай ми , и бъди честна , като ще пишеш в общите теми , признай че ти ми предложи варианта да ми дойдеш на гости , и после каза че приятелят ти забранил :?: явно те държат в окови , а иначе друг имидж държиш за форума че си много властна ааа ууу аа уу :smt023 а може и истинската причина е да се спичаш невероятно много от мен като мъж :smt023 тва си е твой проблем наистина

емоционален не съм , просто ме кефиш как изкарваш нещата през твоето изкривено въображение :smt023 не мисля че си струваш нито времето нито усилията , понеже си неучтива и агресивна а тва е много отблъскващо :smt023

fire_magic
01-02-2014, 21:54
omg

anonymous708973
01-02-2014, 21:55
Искаш личната карта да си снимам, за да видиш в кое МВР е правена, за да видиш откъде съм ли? :lol:

Много човешки, възпитано и неагресивно ти обясних защо няма да се случи. До този момент ти беше сравнително учтив. След това, като видя, че няма да ти се вържа на евтината провокация, изсипа една камара помия.

Това, че в твоя живот няма момиче, което да желае да се съобразява с твоите желания и да погледне нещата от твоя гледна точка, си е твой проблем. Останалите ще ме разберат идеално. Мухльо. Обясняваш на приятеля ми как ще съм му слагала рога, представям си какви щеше да ги дрънкаш, ако бях дошла във Варна.

trabi_bs
01-02-2014, 21:55
влубен ли си?
каква кола би си взел?
лубим ден от седмицата?

fire_magic
01-02-2014, 21:58
:roll:

darknesswillfall
01-02-2014, 21:58
Искаш личната карта да си снимам, за да видиш в кое МВР е правена, за да видиш откъде съм ли? :lol:

Много човешки, възпитано и неагресивно ти обясних защо няма да се случи. До този момент ти беше сравнително учтив. След това, като видя, че няма да ти се вържа на евтината провокация, изсипа една камара помия.

заснеми си снимката как си седнала на някоя стълба и да пусни да ти се смея отново :smt023

много човешки ми обясни как приятеля ти се притеснил да не му изневериш пък аз съм просто съфорумец с които ще си говориш , виж колко смешно изглежда :smt023 излях помия понеже искам да те затапя най накрая да си млъкнеш , говориш единствено наизуст и извърташ нещата да те мислят за силна и мощна пък всъщност не можеш да вземеш едно решение в живота си , все някой ти казва кво да праиш :smt023

darknesswillfall
01-02-2014, 22:00
влубен ли си?
каква кола би си взел?
лубим ден от седмицата?

не се влюбвам
бих си взел още един г-класс с по големия нов мотор и нещо спортно , старо американско или импреса СТИ :smt023
любим ден от седмицата понеделник защото обичам да действам и да вървя напред

babity
01-02-2014, 22:03
Оффф! Държа публично да се извиня на автора на темата. Наистина имах много различни очаквания за тоя стол... Съж'лявам, понякога и аз вземам кофти решения.

Даркнесуилфол, 'ми ако не можеш поради няк'ва причина да отговаряш на няк'ви въпроси, да беше казал, ня'аше да си ти. Ако на половината ще отговаряш с "Мно'о съм наблюдаван, всички ме следят, не мога да отговоря", а на останалите с "да, перфектен съм", то се обезсмисля цялата работа. Аз те помолих да седнеш, ама грам не ме интересува к'ви са ти взаимоотношенията с останалите съфорумници. Ако няма к'во повече да ни покажеш, освен виртуален женски бой, ориентирай се към приключване!

trabi_bs
01-02-2014, 22:05
скандал ли се заформя тука?
лубима храна?
на кой герой би искал да подръжаваш?
мнението ти за форума?

darknesswillfall
01-02-2014, 22:08
оправи си тона към мене първо :smt023

отговорих на всичко , аз ли съм виновен че си в цикъл :?:

fire_magic
01-02-2014, 22:10
що си толкова жаден за внимание в тоя онлайн форум?
кво целиш?
или смяташ че вече постигна целта си?
кво искаш да докажеш?

darknesswillfall
01-02-2014, 22:11
Това, че в твоя живот няма момиче, което да желае да се съобразява с твоите желания и да погледне нещата от твоя гледна точка, си е твой проблем. Останалите ще ме разберат идеално. Мухльо. Обясняваш на приятеля ми как ще съм му слагала рога, представям си какви щеше да ги дрънкаш, ако бях дошла във Варна.

спокойно , има много :smt023 и нито една от тях не е с оцапана уста като теб :smt023 виж се отстрани езика ти на кое отива повече с тва мухльо на мъж или на момиче :smt023 мноо каруцарски я подкара нещо :?: ако беше дошла във варна нямаше да ги дрънкам просто щях да те оставя в гората с джипката и да се прибираш пеш след тва 8-)

Auriss
01-02-2014, 22:11
Ахуаха честно изобщо не ми се нравиш братле, 'щото говориш неща, дето е по-добре неизказани да си стоят, а и доста просташки се изказваш, ама циркът, който правиш във форумът, просто ми пълни душата.
Талант, братле, талант. Евала :cool:

Нямам въпроси иначе :D

darknesswillfall
01-02-2014, 22:13
скандал ли се заформя тука?
лубима храна?
на кой герой би искал да подръжаваш?
мнението ти за форума?

да , заформа се скандал тъй като това е наи комплексираното момиче от форума търсещо внимание и сега се опитва да ме разколебае което няма да стане :smt023 уж ме мрази а иначе следи с интерес постовете ми , много интересна работи не мислите ли :?: на мен като не ми пука за някои просто го игнорирам което стана и с нея :smt023

любима храна->сьомга и скариди

на себе си :smt023

мнението ми за форума е че е забавно

SHPAIdURmeN
01-02-2014, 22:14
Любими цвят, цвете и кола ?
Били избрал аудито пред любовта ?
Колко добре познаваш себе си ?
А какво изискваш от себе си ?
Обясни, как преследваш и сбъдваш мечтите си ?
Колко често се проявява жестокост в теб ?
Каква музика слушаш ?

babity
01-02-2014, 22:14
Като си над нещата, защо реагираш като олио (винаги да си отгоре)?
Ако си сигурен в правотата си, щеше ли да имаш нужда винаги да е твоя последната дума?
Прочети си отговорите досега. Кой от тях на теб лично ти прави най-добро впечатление и те кара да мислиш, че аудиторията ще пощурее?
Ексцентричните хобита имат цена. Щеше ли да си толкова готЯн, ако беше в друга социална прослойка?
Какво смяташ, че можеш да предложиш на една жена в по-дългосрочен план?

darknesswillfall
01-02-2014, 22:15
що си толкова жаден за внимание в тоя онлайн форум?
кво целиш?
или смяташ че вече постигна целта си?
кво искаш да докажеш?

вниманието ме намира , мен не ми пука изобщо

целя да се запозная с нови хора , ама такива които са реални

да постигната е

и искам да докажа и успях че не винаги всеки е виртуален герой :smt023

babity
01-02-2014, 22:18
и искам да докажа и успях че не винаги всеки е виртуален герой :smt023

На кого? Защо?

heartshapedbox
01-02-2014, 22:19
Може ли да започнеш да използваш главни букви и точки? Болят ме очите вече.

trabi_bs
01-02-2014, 22:20
имащ ли приятели от форума?
ако можеше да накажеш някой от тук кой ще е това?
вярваш ли,че човек може да има това което иска?

tori
01-02-2014, 22:20
Някога бил ли си тормозен от децата в детската градина или училище?
В момента учиш ли в университет? Ако да кой и какво?
Толерантен ли си? Какво мислиш за различната сексуална ориентация?
Опиши ми перфектното за теб момиче.
Какъв цвят са очите ти?

fire_magic
01-02-2014, 22:23
Що имаш такава потребност някаква да искаш да се доказваш пред останалите или това е само във форума?
Виртуален герой спомена? Това ли си ти?

darknesswillfall
01-02-2014, 22:34
Ахуаха честно изобщо не ми се нравиш братле, 'щото говориш неща, дето е по-добре неизказани да си стоят, а и доста просташки се изказваш, ама циркът, който правиш във форумът, просто ми пълни душата.
Талант, братле, талант. Евала :cool:

Нямам въпроси иначе :D

мерси , това за таланта , казвали са ми го и преди :smt023 аз съм на принципа нападаш и ще бъдеш нападнат тройно от мен , който не знае си държи устата затворена ще падне , и останалите ще му се смеят. ся вие публиката поне се забавлявате :smt023

Любими цвят, цвете и кола ?
Били избрал аудито пред любовта ?
Колко добре познаваш себе си ?
А какво изискваш от себе си ?
Обясни, как преследваш и сбъдваш мечтите си ?
Колко често се проявява жестокост в теб ?
Каква музика слушаш ?

тъмно зелено , роза , мерцедес унимог
аудито пред любовта :?: тва не го схванах :smt023 първо не ме кефи ауди , после как да сравнявам кола с човешко същество , мноо тъпо сравнение
познавам се идеално
изисквам от себе си никога да не допускам слабост в характера си
предследвам мечтите си с постоянство и затова ги постигам
когато забележа агресия към мен или околните ми ставам много жесток и безкруполоен което е необходимост за да откажеш врага си от по нататъчни деиствия срещу теб било то и отмъщение
за музиката го казах дабстеп електро хаус и т.н

darknesswillfall
01-02-2014, 22:43
Като си над нещата, защо реагираш като олио (винаги да си отгоре)?
Ако си сигурен в правотата си, щеше ли да имаш нужда винаги да е твоя последната дума?
Прочети си отговорите досега. Кой от тях на теб лично ти прави най-добро впечатление и те кара да мислиш, че аудиторията ще пощурее?
Ексцентричните хобита имат цена. Щеше ли да си толкова готЯн, ако беше в друга социална прослойка?
Какво смяташ, че можеш да предложиш на една жена в по-дългосрочен план?

отстоявам си позицията винаги и не дърпам назад уплашен при най малкия проблем :smt023

моята дума е последна само когато съм прав

не си чета постовете не съм откачен :smt023

не нямаше да съм толкова готян ако бях в друга прослойка , от малък съм такъв и съм се изградил по този начин

много неща :smt023 стига да ми грабне вниманието и да заслужи уважението ми

и доказах на всички че във форума не пишат само сополанковци , не е хубаво тъй да се живее в илюзия

Може ли да започнеш да използваш главни букви и точки? Болят ме очите вече.

мога но не искам , просто ме мързи :smt023 купи си хубав монитор с хубава матрица

имащ ли приятели от форума?
ако можеше да накажеш някой от тук кой ще е това?
вярваш ли,че човек може да има това което иска?

времето ще покаже
бих наказал всеки който прояви агресия на живо към мен :smt023 в смисъл ако го видя наживо и ми каже приказка
да :smt023 стига да е упорит

Някога бил ли си тормозен от децата в детската градина или училище?
В момента учиш ли в университет? Ако да кой и какво?
Толерантен ли си? Какво мислиш за различната сексуална ориентация?
Опиши ми перфектното за теб момиче.
Какъв цвят са очите ти?

не , аз съм тормозил малко децата там
не уча и няма да уча в университет
толерантен съм към много неща и не ме засяга различната сексуална ориентация стига да няма досег до мен
нямам перфектният тип момиче , харесвам много момичета :smt023 които са много различни
пъстри

Що имаш такава потребност някаква да искаш да се доказваш пред останалите или това е само във форума?
Виртуален герой спомена? Това ли си ти?

в реалността не се налага тъй като хората ме виждат и ме преценят бързо , а тук не могат да ме видят и стои някакъв мит че този който пише във форум има нисък социален статус което не е винаги вярно

виртуалния герой е сина на баща ти 8-)

SHPAIdURmeN
01-02-2014, 22:45
Расист ли си ?
В колко часът обикновено си лягаш ?
Любимо число ?
К'ва зодия си ?
Обичаш ли да играеш игри (ако да, какви) ?

tori
01-02-2014, 22:46
Падна ми много след изказването, че си тормозил хлапетата. А какво точно си им правил? Побоища или обиди? Или и двете?

fire_magic
01-02-2014, 22:48
Как успя да станеш толкова умен?

darknesswillfall
01-02-2014, 22:52
Расист ли си ?
В колко часът обикновено си лягаш ?
Любимо число ?
К'ва зодия си ?
Обичаш ли да играеш игри (ако да, какви) ?

тайсън е един от хората които наи много уважавам :smt023

лягам си според това в колко трябва да стана , може да легна рано може късно :smt023

3

овен

играя много шутъри от типа на батълфилд , краисис , цс, колл оф дюти , и много шах

Падна ми много след изказването, че си тормозил хлапетата. А какво точно си им правил? Побоища или обиди? Или и двете?

карах ги да ми купуват закуски 8-)

Как успя да станеш толкова умен?

като не се съобразявам с това какво мислят останалите за мен , работя върху себе си винаги когато имам възможност и чета много книги и статии когато ми остава време

heartshapedbox
01-02-2014, 22:53
Защо не ми отговори в темата за татусите?

fire_magic
01-02-2014, 22:55
Какво образование имаш? С колко го завърши? Каква специалност беше?
Сега с какво се занимаваш? Изкарваш ли добри пари от това, което правиш?

darknesswillfall
01-02-2014, 22:58
защото се правиш на отворена за нещо което не разбираш , бих ти казал какво да използваш ако не беше толкова ''напред в нещата'' 8-)

darknesswillfall
01-02-2014, 23:00
Какво образование имаш? С колко го завърши? Каква специалност беше?
Сега с какво се занимаваш? Изкарваш ли добри пари от това, което правиш?

средно специално с четворка и беше просто фиктивно , не научих нищо

насочил съм се към няколко различни сфери , изкарвам достатъчно че да мога да си позволя всичко което искам

heartshapedbox
01-02-2014, 23:01
защото се правиш на отворена за нещо което не разбираш , бих ти казал какво да използваш ако не беше толкова ''напред в нещата'' 8-)

Аргументирай се.
За разлика от теб, аз не твърдя, че съм най-знаещата и можещата и съм готова да се вслушам в чуждото мнение., ако го сметна за нужно. Проблемът е там, че ми извърташ думите и ми заобикаляш въпросите, вместо да отговориш нормално с две-три изречения.

SHPAIdURmeN
01-02-2014, 23:09
тайсън е един от хората които наи много уважавам :smt023

Аха, ами малките жълти шушумиги с дръпнатите очи, какво за тях ?
Като ти кажат расист ли си за коя раса се сещаш само ?
Любимо животно ?
Мислиш ли, че задавам доста рандом въпроси ?

darknesswillfall
01-02-2014, 23:13
не намирам нужда да ти го доказвам това , понеже оттук никой не знае за тва мазило :smt023 закво да тряя да ти се доказвам че да ми приемеш информацията , не мислиш ли че си ултра нагла девойка 8-)

ти трябва да ми се молиш за да получиш тва инфо , което го няма и никой няма да ти го каже :smt023

мале ква си гадна манипулаторка , ти си досущ като госпожа пантеркова с неините евтини провокации 8-) няма да се разберем тъй госпожици :smt023

darknesswillfall
01-02-2014, 23:16
Аха, ами малките жълти шушумиги с дръпнатите очи, какво за тях ?
Като ти кажат расист ли си за коя раса се сещаш само ?
Любимо животно ?
Мислиш ли, че задавам доста рандом въпроси ?

дразнят ме азиатците , но не ги мразя , японците са странни но гениални , японките са яки ама не ме кефи как са космясали и колко са им малки цицките 8-)

любимо животно BALD EAGLE :smt023

не мисля

heartshapedbox
01-02-2014, 23:18
не намирам нужда да ти го доказвам това , понеже оттук никой не знае за тва мазило :smt023 закво да тряя да ти се доказвам че да ми приемеш информацията , не мислиш ли че си ултра нагла девойка 8-)

ти трябва да ми се молиш за да получиш тва инфо , което го няма и никой няма да ти го каже :smt023

мале ква си гадна манипулаторка , ти си досущ като госпожа пантеркова с неините евтини провокации 8-) няма да се разберем тъй госпожици :smt023

Абсолютно не ми дреме за мазилото ти, ти представяш ли си да тръгна да ти се моля, хахах.
Питах те единствено как вазелина влияе на наситеността на цветовете на татуировката.
Не искам да ми се доказваш по никакъв начин, а да ми обясниш човешки.

darknesswillfall
01-02-2014, 23:20
човешки ти пиша да пробваш лично как вазелина влияе на наситеността на цветовете 8-)

мажи се с него после ела си постни снимка 8-)

и да искаш няма да ти кажа за крема , с тва ти отношение :smt023