Влез

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Checksum
01-12-2014, 17:20
Седнах...

djipsito
01-12-2014, 17:20
ти не беше ли?

Не съм била.

AnarchyBoy
01-12-2014, 17:23
Седнах...

Топло ли ти е вече?

DisappointedDreamer
01-12-2014, 17:25
Не съм била.

Мда; обърках се, защото аз и една друга форумка искахме да те сложим, едно време :Д.

Checksum, въпроси към теб:

Какво означава ника ти?
На колко години си?
Като какъв човек се описваш?
Защо реши отново да пишеш във форума?
Какво те дразни най-много в човешкия характер/поведение?
Какво искаш да постигнеш?
Къде учиш?
Какво учиш?
Човек, който живее за днес или за бъдещето, си?
Сигурно четеш много. Какво четеш? Защо?
На какво са те научили книгите? На какво биха могли да ни научат?

Lilanda
01-12-2014, 17:28
Окееееей...

На колко си?
От къде си?
Как се казваш?
Защо се регистрира във форума?
Какво за теб е любовта?
А приятелството?
Има ли приятелство между момче и момиче?
Какво за теб е сериозна връзка?
Имал ли си такава?
Кафе или чай?
Планина или море?
Има ли нещо, което искаш да кажеш на някой, но не можеш да събереш сили/смелост да го направиш?
Какво мислиш за легализирането на марихуаната?
А на проституцията?
Кои потребители са ти направили добро впечатление?
Има ли хора от форума, с които си близък?

Това е за сега...

LadyDi
01-12-2014, 17:33
кой е на стола?

DisappointedDreamer
01-12-2014, 17:35
кой е на стола?

Checksum.

Checksum
01-12-2014, 17:39
Мда; обърках се, защото аз и една друга форумка искахме да те сложим, едно време :Д.

Checksum, въпроси към теб:

Какво означава ника ти? - Функция/алгоритъм/начин за проверка
На колко години си? - 24
Като какъв човек се описваш? - Сериозен, импулсивен, успял
Защо реши отново да пишеш във форума? - За убиване на време, т.к. стоя не малко време на компютър
Какво те дразни най-много в човешкия характер/поведение? - Най-много ме дразнят несериозни и тъпи хора. Относно поведението, най-много мразя някой да се опитва да ме лъже.
Какво искаш да постигнеш? - Финансова независимост и семейно щастие
Къде учиш? - Не уча, учил съм в ТУ-София
Какво учиш? - Учил съм електроника
Човек, който живее за днес или за бъдещето, си? - За бъдещето, определено.
Сигурно четеш много. Какво четеш? Защо? - В момента чета най-много закони, технически спецификации, инструкции за употреба на разни устройства. Чета ги, защото са ми необходимо в това, което правя. Преди четях най-вече учебници, ако имаш в предвид книги - не съм чел много
На какво са те научили книгите? На какво биха могли да ни научат? - Ако трябва да съм честен - нямам и никога не съм имал време да чета книги.
1

anonymous895156
01-12-2014, 17:41
На колко години си?
Какво те доведе в този форум?
Какво те задържа тук?
Кое те впечатлява в тийнпроблем най-много?
А кое не ти харесва?
Какво мислиш за аватара ми? Много е вървежен, нали?

Checksum
01-12-2014, 17:49
Окееееей...

На колко си? - 24
От къде си? - София
Как се казваш? - Не мисля, че има значение
Защо се регистрира във форума? - Защото има моменти, в които няма какво да правя, когато чакам нещо на PC, примерно.
Какво за теб е любовта? - Хубаво нещо
А приятелството? - Много е важни да имаш поне няколко приятеля, на които да можеш да разчиташ и на които да имаш доверие.
Има ли приятелство между момче и момиче? - Според мен - не. Освен да имат някаква взаимна полза един от друг.
Какво за теб е сериозна връзка? - Връзка, в която има доверие, разбирателство и яснота.
Имал ли си такава? - Да.
Кафе или чай? - Нито едното, нито другото, но ако трябва да отговоря - чай.
Планина или море? - И двете.
Има ли нещо, което искаш да кажеш на някой, но не можеш да събереш сили/смелост да го направиш? - Не.
Какво мислиш за легализирането на марихуаната? - Против съм, ако става въпрос за легализирането и в България. Достатъчно тарикати и боклуци има и в момента, ако се легализира нещо си ще се злоупотребява много.
А на проституцията? - По-скоро да, мисля че ще има полза и за държавата, и за ползвателите на тези услуги...
Кои потребители са ти направили добро впечатление? - Не мога да преценя все още.
Има ли хора от форума, с които си близък? - Не.

Това е за сега...

1

Checksum
01-12-2014, 17:52
На колко години си? - Вече отговорих
Какво те доведе в този форум? - Вече отговорих
Какво те задържа тук? - Има някои теми, в които бих искал да изразя мнение.
Кое те впечатлява в тийнпроблем най-много? - Нищо не ме впечатлява честно казано
А кое не ти харесва? - Има злонамерени хора
Какво мислиш за аватара ми? Много е вървежен, нали? - Избягвам да мисля за такива неща.

1

DisappointedDreamer
01-12-2014, 17:55
Любима част от висшата математика?
Описваш се като успял, но казваш, че искаш да си финансово независим. Едното не спада ли към другото?
Студен човек ли си?
Качества, които мразиш в себе си?
А такива, които харесваш?

Violenza
01-12-2014, 18:02
Самоуверен ли си?
Как трябва да се реши проблемът с безстопанствените животни?
Какво те прави щастлив?
Имаш ли предразсъдъци?
Променят ли се хората?
Оцени интелекта и външността си по десетобалната.
По-естествена или по-наконтена жена ще ти хване окото?
За/против гей браковете?

Checksum
01-12-2014, 18:05
Любима част от висшата математика? - Calculus и теория на вероятностите, трудно ми е да кажа любима част. С матиматика съм се занимавал активно като бях ученик, после първи и втори курс в университета.
Описваш се като успял, но казваш, че искаш да си финансово независим. Едното не спада ли към другото? - Спада. Това, че искам да съм финансово независим не значи, че не съм.
Студен човек ли си? - С някои хора - да, с някои хора - не
Качества, които мразиш в себе си? - Нямам много търпение, това по скоро не ми харесва, но не знам дали може да се определи като качество...
А такива, които харесваш? - Като обещая или кажа нещо го правя

1

LadyDi
01-12-2014, 18:07
Защо смяташ, че си успял?

Checksum
01-12-2014, 18:15
Самоуверен ли си? - Да. Но за да е така е трябвало да мина през някои неща.
Как трябва да се реши проблемът с безстопанствените животни? - Кастрация + да ги закарат някъде да си изживеят живота нормално.
Какво те прави щастлив? - Когато постигна нещо, за което съм положил труд.
Имаш ли предразсъдъци? - Не.
Променят ли се хората? - Някои израстват, както искаш го разбирай, но по моите наблюдения характерът и начинът на мислене не се променят.
Оцени интелекта и външността си по десетобалната. Външност - 7, интелект - 8.5.
По-естествена или по-наконтена жена ще ти хване окото? - Със сигурност по-естествената.
За/против гей браковете? - Честно казано ми е все едно, но не ги разбирам.

1

Checksum
01-12-2014, 18:17
Защо смяташ, че си успял? - Защото правя това, което искам да правя, правя го добре и има доста хора, които ми имат доверие, уважават ме и знаят, че могат да разчитат на мен.

1

Violenza
01-12-2014, 18:19
Какво е за теб религията и какво място има тя в съвременния свят?

DisappointedDreamer
01-12-2014, 18:20
Как може да израстнеш при положение, че характерът ти и начинът на мислене не са се променили?
Казваш, че си самоуверен, защото си минал през някои неща. Тоест, не си се родил такъв. Е, тогава, характерът ти не се ли е променил в следствие на това? Не си ли противоречиш?

Checksum
01-12-2014, 18:21
Какво е за теб религията и какво място има тя в съвременния свят? - Не съм религиозен, в моя свят няма място, но разбирам, че има хора, които се нуждаят да вярват в нещо.

1

Lilanda
01-12-2014, 18:26
но разбирам, че има хора, които се нуждаят да вярват в нещо.
Тоест за теб религията е нужда?
След като не си религиозен, какво мислиш, че ни е създало?
Смяташ ли, че има някаква "висша сила", която контролира действията ни?
Като заговорихме за висша сила, контролираща действията ни...Какви са политическите ти убеждения?
Според теб ние пешки ли сме на държавата?
А президента пешка ли е и ако да, на какво?
Вярваш ли в съдбата или по-скоро мислиш, че всеки сам си я избира?

Checksum
01-12-2014, 18:30
Как може да израстнеш при положение, че характерът ти и начинът на мислене не са се променили? - Може да осъзнаеш някои неща, например. Под характер и начин на мислене имам предвид, че ако си боклук, измамник, лицемер и т.н. винаги ще си останеш такъв. Под израстване имам предвид, че с времето могат да ти станат ясни много неща и да те направят друг човек.
Казваш, че си самоуверен, защото си минал през някои неща. Тоест, не си се родил такъв. Е, тогава, характерът ти не се ли е променил в следствие на това? Не си ли противоречиш? - За да си самоуверен, според моите разбирания, трябва да си доказал най-малкото на себе си, че си способен. Определено не съм се родил самоуверен, не знам как човек би могъл да се роди самоуверен. Тази самоувереност трябва да бъде базирана на нещо, в този ред на мисли не понасям хора, които са самоуверени, без да имат някакво покритие. Не мисля, че самоувереността има нещо общо с характера и не мисля, че си противореча.

1

Violenza
01-12-2014, 18:31
Как се забавляваш?
За/против смъртната присъда?
Подиграваш ли се на хората за определени неща?
Кои черти на българина осмиваш?
Колко е продължила най-дългата ти връзка?

Checksum
01-12-2014, 18:37
Тоест за теб религията е нужда? - Според мен религията е нужна на някои хора
След като не си религиозен, какво мислиш, че ни е създало? - Еволюцията?
Смяташ ли, че има някаква "висша сила", която контролира действията ни? - Не
Като заговорихме за висша сила, контролираща действията ни...Какви са политическите ти убеждения? - Не се занимавам с политика и не подкрепя никой, нямам политически убеждения, тъй като ми е пределно ясно за какво българите стават политици.
Според теб ние пешки ли сме на държавата? - Някои сме, някои не сме. Има хора, които могат да направят всеки пешка.
А президента пешка ли е и ако да, на какво? - Нямам идея...
Вярваш ли в съдбата или по-скоро мислиш, че всеки сам си я избира? - По-скоро всеки сам си я избира, но определено средата има значение.

1

Checksum
01-12-2014, 18:43
Как се забавляваш? - Излизания с приятели, разговори, заведения, разходки, пътувания...
За/против смъртната присъда? - За.
Подиграваш ли се на хората за определени неща? - Зависи от хората...на някои, които ме дразнят, се подигравам. За конкретни неща не се подигравам.
Кои черти на българина осмиваш? - Не бих казал, че има такива, не мога да се сетя нищо конкретно.
Колко е продължила най-дългата ти връзка? - 2 години

1

LadyDi
01-12-2014, 18:43
Трябва да направиш разлика между вяра и религия.

С какво се занимаваш?

anonymous895156
01-12-2014, 18:44
Смяташ ли, че си лицемер?

Checksum
01-12-2014, 18:45
Трябва да направиш разлика между вяра и религия.

С какво се занимаваш? - Работя като инженер и мениджър.

1

Checksum
01-12-2014, 18:46
Смяташ ли, че си лицемер? - Не, не смятам.

1

LadyDi
01-12-2014, 18:52
Инженер и мениджър на 24 години? Интересно...

Checksum
01-12-2014, 18:56
Инженер и мениджър на 24 години? Интересно... - Определено срещам хора, които не ме взимат на сериозно първоначално. А на тях дори не им казвам на колко години съм.

1

Violenza
01-12-2014, 18:56
Дефинирай лицемер.
Снимка ще ни покажеш ли?
Вярно ли е, че в другите най не понасяме пороците, които сами притежаваме?
Песимист, реалист или оптимист си?
Къде е границата между компромиса и саможертвата?
Спокоен човек ли си или по-скоро агресивен?
Склонен ли си да стигаш до саморазправа в дадени ситуации?
Какви езици владееш?

LadyDi
01-12-2014, 18:58
Определено срещам хора, които не ме взимат на сериозно първоначално. А на тях дори не им казвам на колко години съм.

Че ти си новоизплюпен, няма как да те взимат на сериозно. Кога завърши, лятото?

Checksum
01-12-2014, 19:05
Дефинирай лицемер. - Човек, който говори и действа зад гърба на другия.
Снимка ще ни покажеш ли? - Не виждам смисъл да показвам. Бих показал, на който преценя, на лично.
Вярно ли е, че в другите най не понасяме пороците, които сами притежаваме? - Не мога да генерализирам. Ако питаш за мен, не е впярно.
Песимист, реалист или оптимист си? - Нещо средно между реалист и песимист.
Къде е границата между компромиса и саможертвата? - На тоя въпрос, ако трябва да отговоря, трябва да пиша много. Най-малкото за мен може да има доста голяма разлика между компромиса и саможертвата в зависимост от това за какво става въпрос.
Спокоен човек ли си или по-скоро агресивен? - Зависи къде се намирам, ако искам мога да бъде много спокоен
Склонен ли си да стигаш до саморазправа в дадени ситуации? - За съжаление да. Това е характер и засега не мога да го променя.
Какви езици владееш? - Английски, разбирам малко руски

1

SonataArctica
01-12-2014, 19:06
Като какъв инженер работиш?

Checksum
01-12-2014, 19:06
Че ти си новоизплюпен, няма как да те взимат на сериозно. Кога завърши, лятото? - Има доста хора, които ме взимат на сериозно. Завърших не това, а миналото лято.

1

LadyDi
01-12-2014, 19:08
- Има доста хора, които ме взимат на сериозно. Завърших не това, а миналото лято.
Имах предвид, че е нормално да подхождат с недоверие. Твърде млад си, а в тази професия обикновено се цени повече опита.

Checksum
01-12-2014, 19:08
Като какъв инженер работиш?

Medcal equipment Service, Application engineer.

Checksum
01-12-2014, 19:11
Имах предвид, че е нормално да подхождат с недоверие. Твърде млад си, а в тази професия обикновено се цени повече опита.

Разбрах те, не съм отговорил с цел да се защитавам.

djipsito
01-12-2014, 19:13
Защо е толкова странно да си млад и успял ?
Защо хората подхождат все съмнително ?
Ако повечето млади хора, които завършват висшето си, почваха да работят по специалността си веднага, пак ли щяха хората да се учудват и да подхождат с недоверие ?

Защо тогава казват, че бъдещето е в младите ? Някой въобще вярва ли в тва или е поредното клише ?

Кво те възбужда ? Искам подробности. (хахаха)

Checksum
01-12-2014, 19:24
Защо е толкова странно да си млад и успял ? - Защото явно има много лош материал.
Защо хората подхождат все съмнително ? - На много хора им е трудно да повярват, че човек може да е различен.
Ако повечето млади хора, които завършват висшето си, почваха да работят по специалността си веднага, пак ли щяха хората да се учудват и да подхождат с недоверие ? - Мисля, че си права.

Защо тогава казват, че бъдещето е в младите ? Някой въобще вярва ли в тва или е поредното клише ? - Като се замислиш няма в кой друг да е бъдещето, друг е въпросът какво е то.

Кво те възбужда ? Искам подробности. (хахаха) - Секси тяло, по-специално хубави крака и определен тип държание, който ми е трудно да опиша.

1

mayaaa
01-12-2014, 23:05
Любими изпълнители, групи?
No music, no life. Вярно ли е според теб?
Каква беше причината да избереш тази професия?
Мислиш ли, че човек може да се реализира в България?
Какво мислиш за хората, които отиват да учат/живеят извън България?
Какво мислиш за нощния живот?
Определяш ли се като човек с добро чувство за хумор?
Как си се представяш след 5 години?
А преди 5 представял ли си се такъв какъвто си в момента?
Може ми на стола след теб? :D

Auriss
01-13-2014, 00:12
какво мислиш за тази песен? - http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

а защо според теб 3 млн. души са я харесали ?

DisappointedDreamer
01-13-2014, 04:54
^тез пък скандинавци 8-)
като я чуя по радиото настръхвам

girlwithblueeyes
01-13-2014, 07:44
Самокритичен ли си ?
Егоист ли си ?
Държиш ли на реда и дисплината ?
Спортуваш ли нещо ?

Violenza
01-13-2014, 08:36
Ценител ли си на изкуството? Ако да, разкажи по-конкретно на какъв вид.
От какви хора се впечатляваш най-силно?
Какво не би простил на близък човек?
Заслужава ли всеки човек втори шанс?
Какво е за теб моралът?

Checksum
01-13-2014, 13:53
Любими изпълнители, групи? - Няма нещо конкретно, харесват ми най-различни.
No music, no life. Вярно ли е според теб? - Според мен не е вярно, не съм чак такъв фен на музиката...
Каква беше причината да избереш тази професия? - Баща ми се занимава с това.
Мислиш ли, че човек може да се реализира в България? - Със сигурност може.
Какво мислиш за хората, които отиват да учат/живеят извън България? - Всеки има право да прави каквото си иска с живота, на мен лично не ми е приятно, че сумати народ се изнася от България, тъй като аз ще живея в България. За ученето го приемам повече от живеенето. Просто не ги разбирам тези, които искат окончателно да заживеят на друго място, не всичко е пари, а и много често доста хора, които отиват в чужбина, не стават богати.
Какво мислиш за нощния живот? - Не практикувам.
Определяш ли се като човек с добро чувство за хумор? - Сравнително добро.
Как си се представяш след 5 години? - С по-сериозен бизнес.
А преди 5 представял ли си се такъв какъвто си в момента? - Не съм си се представял никак, не съм мислил по този въпрос преди 5 години. Сега също нямаше да мисля, ако не ме беше попитала.
Може ми на стола след теб? :D - Обикновено, доколкото разбрах, другите решават кой ще им е интересен.

1

Checksum
01-13-2014, 13:57
какво мислиш за тази песен? - http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

а защо според теб 3 млн. души са я харесали ?

Според мен не е нищо особено. Явно на хората им харесва като се направи нещо по-различно, например Gangnam Style, това и т.н.

Checksum
01-13-2014, 14:00
Самокритичен ли си ? - Доста.
Егоист ли си ? - Не.
Държиш ли на реда и дисплината ? - Да, в границите на нормалното.
Спортуваш ли нещо ? - Не, въпреки че имам фитнес в нас.

1

valdesbg
01-13-2014, 14:05
Имаш съпруга/приятелка обаче се случва нещастие и трябва спешно да бъде оперирана, пред теб стои дилемата - млад доктор без опит но със съвременно обучение или по върастен доктор с доста опит но работи с по остарели методи? Кой би избрал и защо?

Checksum
01-13-2014, 14:11
Ценител ли си на изкуството? Ако да, разкажи по-конкретно на какъв вид. - Не съм.
От какви хора се впечатляваш най-силно? - Под "впечатляваш" ще разбирам и "харесваш". Най-общо казано от позитивни хора, които са готови да помогнат и помагат. Ама честно казано не се впечатлявам особено от нищо...
Какво не би простил на близък човек? - Всичко бих простил, зависи обаче дали искам да продължа да имам някакви взаимоотношения с този човек.
Заслужава ли всеки човек втори шанс? - Заслужава контролиран втори шанс.
Какво е за теб моралът? - Зависи за морал на какво ниво говорим. Морал е да помагаш, когато някой има нужда от това, независимо дали е на улицата, приятел, познат и т.н. От друга за някакви по-големи неща, свързани с пари, не се правя на най-честния и пренебрегвам морала.

1

Checksum
01-13-2014, 14:18
Имаш съпруга/приятелка обаче се случва нещастие и трябва спешно да бъде оперирана, пред теб стои дилемата - млад доктор без опит но със съвременно обучение или по върастен доктор с доста опит но работи с по остарели методи? Кой би избрал и защо?

Ще избера по-възрастния доктор с доста опит, който работи с по-остарели методи, защото това, че един метод е стар не означава, че е по-лош от някакъв си нов метод. Операциите не са телефон или телевизор, че да търсиш нещо ново.

1

DisappointedDreamer
01-13-2014, 15:05
Имаш някои наистина добри включвания в този форум, но тоталната ти демонстрация на абсолютно безразличие (тук, поне) е направо отблъскваща.

Мех.

//изразявам някакво (скапано и нетърсено) възмущение.

Checksum
01-13-2014, 15:06
Имаш някои наистина добри включвания в този форум, но тоталната ти демонстрация на абсолютно безразличие (тук, поне) е направо отблъскваща.

Мех.

//изразявам някакво (скапано и нетърсено) възмущение.

Безразличие към?

valdesbg
01-13-2014, 15:08
Отговаряш сухо, постно и с плоска аргументация.

Checksum
01-13-2014, 15:11

Добре.

SHPAIdURmeN
01-13-2014, 15:30

Мнооу си зле :razz:

anonymous708973
01-13-2014, 15:45
Че ти си новоизплюпен, няма как да те взимат на сериозно. Кога завърши, лятото?

Изненадана съм от това ти включване.
Че е рядкост човек да е впечатляващ на 24 - рядкост е. Че е нормално да те подценяват - нормално е.
Но това не значи, че няма изключения, на които да им се свали шапка.

ЦИТАТ:
А преди 5 представял ли си се такъв какъвто си в момента? - Не съм си се представял никак, не съм мислил по този въпрос преди 5 години. Сега също нямаше да мисля, ако не ме беше попитала.

Не си правиш планове, тоест, не мислиш в перспектива. Не мислиш ли, че мисленето в перспектива е основно и фундаментално умение на добрия мениджър? Как вървиш напред, ако нямаш зададена цел?
Как определяш дали вървиш по избрания път, по какъв начин измерваш малките си успехи по пътя към големия?

По няколко теми съм те засичала, добро впечатление ми направи с компетентни включвания, но определено съм разочарована от прочетенето до момента.

DisappointedDreamer
01-13-2014, 15:59
Че е рядкост човек да е впечатляващ на 24 - рядкост е. Че е нормално да те подценяват - нормално е.

Защо да си изненадена? Нейния пост, който ти цитира казва абсолютно същото, което и ти казваш - че е нормално да те подценяват на 24 години.

И аз съм разочарована.
Имам чувството, че само защото на толкова години си успял в една сфера автоматично те е накарало да спреш да се развиваш в други, каквито и да са те.

anonymous708973
01-13-2014, 16:02
Защото ми "прозвуча" все едно е казано с пренебрежение, а истината е, че забелязвам все повече млади хора със завидни успехи на около 20.

За другото съм абсолютно съгласна. Оставам с впечатлението за една много едностранно развита личност.

girlwithblueeyes
01-13-2014, 16:05
Очаквах повече точно от този стол ама ...

Checksum
01-13-2014, 16:07

ЦИТАТ:

Не си правиш планове, тоест, не мислиш в перспектива. Не мислиш ли, че мисленето в перспектива е основно и фундаментално умение на добрия мениджър? Как вървиш напред, ако нямаш зададена цел?
Как определяш дали вървиш по избрания път, по какъв начин измерваш малките си успехи по пътя към големия?

По няколко теми съм те засичала, добро впечатление ми направи с компетентни включвания, но определено съм разочарована от прочетенето до момента.

Това какъв ще съм след 5 години зависи от прекалено много неща. Много от тези неща не зависят изцяло от мен.
Това, че не си правя конкретни планове не означава, че не мисля в перспектива. Вървя напред, като правя правилните неща, имам малки планове, но съм далеч от мисълта, че всичко може да се планира. Ще разбереш някой ден, че освен да имаш планове, трябва да имаш и късмет и да разчиташ на неща, които не зависят от теб.
По твоята логика, ако си поставя някаква цел какъв ще съм след, да речем 5 години, вървя си аз по пътя и всичко е по план, това не би ли могло да означава, че ако съм си поставил по-слаба цел, мога да пропусна много неща докато съм спокоен, че постигам целта си?

anonymous708973
01-13-2014, 16:10
Разбрала съм го отдавна.
Това, че преследваш дадена цел, не би трябвало да значи, че пропускаш много неща покрай нея. В този случай би се говорило за тесни хоризонти.

Какво менажираш?

Auriss
01-13-2014, 16:17
гаднички сте макло вие с човека

DisappointedDreamer
01-13-2014, 16:25
гаднички сте макло вие с човека

http://2.bp.blogspot.com/-pT4j5F_Gyxk/UHvd_MVpDmI/AAAAAAAACFs/D9a1IF85yt4/s1600/puppy%2Bdog%2Beyes.gif

Checksum
01-13-2014, 16:29
Защо да си изненадена? Нейния пост, който ти цитира казва абсолютно същото, което и ти казваш - че е нормално да те подценяват на 24 години.

И аз съм разочарована.
Имам чувството, че само защото на толкова години си успял в една сфера автоматично те е накарало да спреш да се развиваш в други, каквито и да са те.

Понякога човек трябва да прави саможертви. Аз определено съм направил доста саможертви.
Не знам в какви сфери си мислиш, че съм спрял да се развивам. Предполагам ти, а и другите имате предвид това, че не се интересувам от спорт, религия, изкуство и т.н. Еми не се интересувам, sorry. Ти обаче нямаше да разбереш, ако не бях отговорил честно, защото по нищо няма да разбереш, че е така. Нито тук, нито на живо. Не ми е приоритет да разбирам от всичко, нито пък да претендирам, че съм кой знае какво.

Извинявай, че нямам време да спортувам, да ходя на театър, да чета книжки и т.н.

Аз пък съм неприятно изненадан, че според вас, ако човек се занимава тясно в една сфера и според вас тази сфера е суха или безинтересна (без да имате идея каква е тя точно), значи той е едностранно развита личност, която ви е скучна и безразлична. Ако обаче, съм футболист, артист, певец или каквото и да било подобно и се занимавам съответно само със спорт, музика и т.н., то аз съм №1. На олимпийците от спорта всички им се кланят, въпреки че те са най-яркият пример за едностранно развити личности.

Checksum
01-13-2014, 16:32
Разбрала съм го отдавна.
Това, че преследваш дадена цел, не би трябвало да значи, че пропускаш много неща покрай нея. В този случай би се говорило за тесни хоризонти.

Какво менажираш? - Немалко проекти във фирма, в която мога да правя каквото си поискам.

1

DisappointedDreamer
01-13-2014, 16:47
Аз пък съм неприятно изненадан, че според вас, ако човек се занимава тясно в една сфера и според вас тази сфера е суха или безинтересна (без да имате идея каква е тя точно), значи той е едностранно развита личност, която ви е скучна и безразлична. Ако обаче, съм футболист, артист, певец или каквото и да било подобно и се занимавам съответно само със спорт, музика и т.н., то аз съм №1. На олимпийците от спорта всички им се кланят, въпреки че те са най-яркият пример за едностранно развити личности.

Не.
Ако се занимаваше само със спорт/музика/етц, пак щеше да си еднострано развита личност.
Прекалено бързо съдиш. Нито смятам сферата ти на развитие за суха, нито пък за безинтересна. Напротив, аз съм точно човекът, който се интересува и от двете неща, с които се занимаваш.

Това обаче не променя разочарованието ми.

LadyDi
01-13-2014, 16:52
Aма аз да съм казала, че няма изключения? Просто обясних защо някои хора не го взимат на сериозно.
И какво се изненадваш - в работата си ежедневно се сблъсквам с всякакви инженери и архитекти, от новоизлюпени, до такива с много опит и знам как браншът гледа на тях. Включването ми беше напълно обективно и лишено от всякаква лична мотивация спрямо момчето.
Проблемът е, че дори да е изключение, хората в тази сфера пак масово ще подхождат с недоверие към него. Ще му трябва опит, за да наложи името си. Това е всичко. Пък той нека си е блестящ, аз нямам касателство по този въпрос.

SpiritInBlack
01-13-2014, 16:52
Момче или момиче си ?

На колко си ?

Кой трябва да спечели Златната топка след амлко ? А кой трябва да я спечели ?

Какво смяташ за хората , които искаха да седнеш , а после лаят , че си им безинтересен ?

Ти имаш ли се за "сух" ?

Checksum
01-13-2014, 16:54
Не.
Ако се занимаваше само със спорт/музика/етц, пак щеше да си еднострано развита личност.
Прекалено бързо съдиш. Нито смятам сферата ти на развитие за суха, нито пък за безинтересна. Напротив, аз съм точно човекът, който се интересува и от двете неща, с които се занимаваш.

Това обаче не променя разочарованието ми.

А бе не знам, ама не съм видял някой да каже за някой спортист, че е едностранно развита личност.

Така и не разбрах в какво се състои разочарованието ти.

Ivaaaaa
01-13-2014, 16:56
Ако обаче, съм футболист, артист, певец или каквото и да било подобно и се занимавам съответно само със спорт, музика и т.н., то аз съм №1. На олимпийците от спорта всички им се кланят, въпреки че те са най-яркият пример за едностранно развити личности.

ами логика баце
ако си специализиран в определено нещо, това те прави скучен и безинтересен
логика :lol:

спортистите ми били едностранно развити личности, смеЖка :lol:
и дори да е така, това не те прави скучен и безинтересен

Checksum
01-13-2014, 16:58
Момче или момиче си ? - Момче

На колко си ? - 24

Кой трябва да спечели Златната топка след амлко ? А кой трябва да я спечели ? - Не се интересувам от спорт.

Какво смяташ за хората , които искаха да седнеш , а после лаят , че си им безинтересен ? - Явно не са ме преценили добре. Не може всеки да е интересен и не може всеки да се прави на клоун, всезнайко и т.н.

Ти имаш ли се за "сух" ? - Не.

1

DisappointedDreamer
01-13-2014, 17:04
А бе не знам, ама не съм видял някой да каже за някой спортист, че е едностранно развита личност.

Така и не разбрах в какво се състои разочарованието ти.

Това, че не си видял някой да каже такова нещо за спортист, не означава, че не се е случвало преди.

Безразличен си към човешкия характер. И хората като личности, като цяло.

//приятелят ми е такъв, де. Страхотни постижения в академичната среда, но не забелязва и не се интересува от заобикалящите го хора. Не казвам да ги харесвате или намразите. Просто, малкия ми мозък смята, че бихте могли да научите нещо от желанието ви да опознаете и изслушате хората. Нещо, което не бихте могли да научите другаде.

Ivaaaaa
01-13-2014, 17:06
оправих си настроението та3и вечер :D

Checksum
01-13-2014, 17:07
ами логика баце
ако си специализиран в определено нещо, това те прави скучен и безинтересен
логика :lol:

спортистите ми били едностранно развити личности, смеЖка :lol:
и дори да е така, това не те прави скучен и безинтересен

Добре. Скарай ми се.
На теб спортистите може да не са ти скучни и безинтересни, но на мен са ми. И не само на мен.

Като не са едностранно развити личности, другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращение на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце. Нищо лично към теб или твоите близки, да не се засегнеш.

Ако целта ми беше да съм ти е интересен, повярвай ми, щях да съм ти интересен.

Ivaaaaa
01-13-2014, 17:12
Добре. Скарай ми се.
На теб спортистите може да не са ти скучни и безинтересни, но на мен са ми. И не само на мен.

Като не са едностранно развити личности, другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце. Нищо лично към теб или твоите близки, да не се засегнеш.

Ако целта ми беше да съм ти е интересен, повярвай ми, щях да съм ти интересен.

всъщност не визирах точно теб, не ме дразниш и ми харесва откровеността ти и това, че не се опитваш да се харесаш на другите
'смеЖка' не се отнасяше за теб
и плс, не подценявайте спортистите, защото вие не можете това, което те могат
исках само да кажа, че е тъпо да казват, че който се развива в една област основно, е ограничен едва ли не
'най-ме кефят' такива дет' си мислят, че разбират от всичко, а реално са една нула
предпочитам да имам задълбочени знания и умения в едно нещо, отколкото да 'разбирам' в много области... :lol:

Checksum
01-13-2014, 17:14
Безразличен си към човешкия характер. И хората като личности, като цяло. - Не съм. Не знам защо си решила така.

1

LadyDi
01-13-2014, 17:15
Моля ви да не се карате. Не е задължително да харесвате всеки или всеки да харесва вас.
Въздържайте се от язвителни забележки. Както и се въздържайте да тълкувате дадено нещо по удобен за вас начин. Понякога авторът не цели интонацията, която вие прилагате.

Ivaaaaa
01-13-2014, 17:17
Не е задължително да харесвате всеки или всеки да харесва вас.

мда...обаче етикети колкот' искаш

anonymous708973
01-13-2014, 17:17
Не само, че не се интересуваш от спорт, ами и не спортуваш. (Не мислиш ли, че е важно за поддържане на тонус? Дори не говоря за кой знае какво тяло.)
Не четеш книги. (Никакви? Фентъзи? Исторически? Self help като "изкуството на разговора", "Емоционална интелигентност"? Бизнес тематика? Специфични в твоята област дори?)
Не се интересуваш от изкуство, музика.

Окей. Покажи ни, че не си едностранно развита личност.
Какво друго те влече освен работата ти? Политика? Коли? Кулинария? Оръжия? Исторически филми?

Едит: "другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце."
Много неуместен пример! Никой от нас не говори за такова задълбочено развитие, а чисто и просто за интерес и някакви познания. Аз съм първата, която ще оплюе балканския манталитет на разбиране на всичко - пари, коли, жени, политика, енергетика, икономика, бизнес похвати, етц. Свалям шапка на хора, които са добри в дадена област, но... честно казано, ако това е всичко, което са постигнали... някак очарованието изчезва. Лично аз си падам по мултитаскването. Разбира се, никой не е длъжен да се съобразява с мен.

Checksum
01-13-2014, 17:34
Не само, че не се интересуваш от спорт, ами и не спортуваш. (Не мислиш ли, че е важно за поддържане на тонус? Дори не говоря за кой знае какво тяло.) - Тонус поддържам от това, което работя. Ходя не малко, върша и физически труд. Разхождам редовно кучетата. Никога няма да познаеш, че не спортувам, ако ме видиш.
Не четеш книги. - Не чета книги, но чета доста други неща.
Не се интересуваш от изкуство, музика. - Не се интересувам. Ти от какво точно изкуство се интересуваш? И в какво се състои интересуването ти?? Може пък да имаме различни разбирания за това какво значи да се интересуваш от нещо?

Окей. Покажи ни, че не си едностранно развита личност. - Писна ми да се оправдавам, честно казано.
Какво друго те влече освен работата ти? Политика? Коли? Кулинария? Оръжия? Исторически филми? - Нищо от изброените. Не знам защо за съденето на това каква личност си трябва да се взимат предвид някакви хобита. Най-малкото в това, което работя се занимавам като почнеш от електроника, механика, хидродинамика, информатика минеш през химия, физика, биология, след това минеш през необходимостта да си добър в разни социални умения и свързаните с тях усилия и завършиш с познаване на закони, стандарти, декларации и т.н.

Едит: "другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце."
Много неуместен пример! Никой от нас не говори за такова задълбочено развитие, а чисто и просто за интерес и някакви познания. Аз съм първата, която ще оплюе балканския манталитет на разбиране на всичко - пари, коли, жени, политика, енергетика, икономика, бизнес похвати, етц. Свалям шапка на хора, които са добри в дадена област, но... честно казано, ако това е всичко, което са постигнали... някак очарованието изчезва. Лично аз си падам по мултитаскването. Разбира се, никой не е длъжен да се съобразява с мен. - Пак казвам, може под "интерес" аз и ти да разбираме различни неща. Не мисля, че е мултитаскване да съчетаваш хоби с работа.

1

anonymous708973
01-13-2014, 17:36
"освен работата ти" беше основният момент в поста ми.

Ениуей.

Какви кучета имаш?
Какво правиш вкъщи след работа?

За развитието на социални компетенции има немалко книги, като една част от тях са добри. Тези "софт скилс" често се подценяват и всеки смята, че ги има по подразбиране.

Ivaaaaa
01-13-2014, 17:36
^Checksum, харесваш ми 8-)

Naive
01-13-2014, 17:39
Не четеш книги. - Не чета книги, но чета доста други неща.
Именно. :)
Това, че някой не чете книги(художествена литература), не означава, че не чете други неща, няма богата обща култура и т.н.

Имаш ли приятелка?
Би ли искал да имаш деца? Колко?
Къде си учил?

anonymous708973
01-13-2014, 17:44
Ако прочетеш поста ми, ще видиш, че далеч не говоря само за художествена литература.

Да, четенето на статии и открития в областта на работата му се брои, но изрично питах за ИНТЕРЕСИ извън работата.
Простете, не искам да се заяждам, просто се опитвам да разбера откъде ще е тази богата обща култура, когато липсва какъвто и да е интерес.

(Сам по себе си фактът, че един човек не чете книги, не означава, че няма обща култура... но сумата от изброените по-горе фактори вече предизвиква подобна мисъл.)

Naive
01-13-2014, 17:47
Е, да, не съм прочела едитнатия ти пост, нормално да не видя, че не става дума само за художествена литература. :Д

valdesbg
01-13-2014, 17:49
If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.
Съгласен/не съгласен и защо?

anonymous708973
01-13-2014, 17:50
Е, много на дребно ми се заяждаш. Едитнала съм го в .17, ти си писала в .39, достатъчно време е било.

Naive
01-13-2014, 17:52
Е, много на дребно ми се заяждаш. Едитнала съм го в .17, ти си писала в .39, достатъчно време е било.

Не, не се заяждам. Аз прочетох твоя пост, изчаках да видя какво той ще отговори (той не отговори веднага) и цитирах него без да съм гледала дали си едитвала или не. :)

Checksum
01-13-2014, 17:53
"освен работата ти" беше основният момент в поста ми. - Не знам защо трябва да гледаме дали тези интереси са в работата или не са.

Ениуей.

Какви кучета имаш? - Лабрадор и кавказка овчарка - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/884461_346554315485446_1288737921_o.jpg - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1489566_346554325485445_103778422_o.jpg
Какво правиш вкъщи след работа? - Причината да нямам хобита е точно това, че при мен не се знае какво означава "след работа". Нямам работно време, след което да забравям работата си, поне засега е така. Бих искал работния ден да ми свършва в 5 часа и да си тръгвам и да забравям, но за съжаление случаят не е такъв. Вечер обикновено пише e-mail-и на разни хора/фирми, проучвам разни неща.

За развитието на социални компетенции има немалко книги, като една част от тях са добри. Тези "софт скилс" често се подценяват и всеки смята, че ги има по подразбиране. - Чел съм такива книги. Под книги мислех, че ме питате книги от сорта на Стайнбек и т.н.

1

Checksum
01-13-2014, 17:57
Именно. :)
Това, че някой не чете книги(художествена литература), не означава, че не чете други неща, няма богата обща култура и т.н. - И аз си помислих, че става въпрос за подобни книги. Не знам дали хората определят като книга някаква инструкция за пускане на апарат от 600-700 страници, аз не я определям като книга.

Имаш ли приятелка? - В момента не
Би ли искал да имаш деца? Колко? - 2, 3, 4
Къде си учил? - ТУ-София

1

DisappointedDreamer
01-13-2014, 17:58
Да те поизбъзикам:

производната на 2cos^2(ln(x+3)) е? (^2 на втора степен)

а интреграла?

Checksum
01-13-2014, 18:04
Ако прочетеш поста ми, ще видиш, че далеч не говоря само за художествена литература.

Да, четенето на статии и открития в областта на работата му се брои, но изрично питах за ИНТЕРЕСИ извън работата.
Простете, не искам да се заяждам, просто се опитвам да разбера откъде ще е тази богата обща култура, когато липсва какъвто и да е интерес. - Чета разни неща. Бил съм поне в 20 различни държави в целия свят - Япония, Китай, САЩ, на много места в Европа. Ходил съм на поне 20-30 обучения, организирани от най-различни фирми, на които не малко пъти са ми плащали престоя в пет звездни хотели самите те. Участвал съм в реализирането на немалко европейски проекти, правил съм спецификации за конкурси за милиони, отстранявал съм фирми с обороти от над 20-30 милиона от редица конкурси, без да могат да кажат каквото и да е. Това ли искаш да чуеш?

(Сам по себе си фактът, че един човек не чете книги, не означава, че няма обща култура... но сумата от изброените по-горе фактори вече предизвиква подобна мисъл.)

1

Checksum
01-13-2014, 18:09
If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.
Съгласен/не съгласен и защо?

Частично съм съгласен, въпреки че не виждам, ако си сам как ще вървиш бързо. Определено разбирам, че човек трябва да има зад себе си гръб и съм напълно съгласен. Сам не можеш да стигнеш много далеч. Трябва да има все някой, който да ти помага, но също така трябва да държиш нещата под контрол и да не позволяваш на прекалено много хора да вървят заедно с теб.

Checksum
01-13-2014, 18:11
Да те поизбъзикам:

производната на 2cos^2(ln(x+3)) е? (^2 на втора степен)

а интреграла?

За да го сметна трябва да си вадя учебниците или да ползвам интернет. Вече ти казах, че с математика съм се занимавал 1ви и 2ри курс. Няма да седна да го смятам, за да се доказвам. Когато е трябвало да ги смятам съм ги смятал, ако пак ми потрябва, пак ще ги смятам, но не и за да се правя на такъв какъвто не съм.

DisappointedDreamer
01-13-2014, 18:19
http://i113.photobucket.com/albums/n223/TressaJayne/pika-cry.gif

Трябва да се успокоиш малко.
Никой не те кара да се доказваш. Дори не те познаваме.
А задачите бяха просто шега.

Защо трябва да приемате всичко толкова насериозно?
Да, слагаме хора на този стол и искаме да чуваме нещо по-интересно. Не го чухме (първоначално). Но това не означава, че трябва да подхождаш с лошо.
мех.

anonymous708973
01-13-2014, 18:22
Когато си бил в нови държави, опитвал ли си нова храна?
Експериментатор ли си като цяло?

0wn3d
01-13-2014, 18:23
Какво мислиш за хората които имат ясна цел в живота?
А за тези които не знаят защо ходят на училище?
Каква е твоята цел в живота?
Доволен ли си като цяло от постигнатото в живота си до момента?
Искаш ли по някакъв начин да го промениш ?
Би ли дал някакъв съвет към нас младите/подрастващите/ за живота ?
Какво е едно от най-големите ти постижения до момента?
Какво мислиш за хората които пушат?
Какво мислиш за положението на България в момента?
Ходиш ли на протести?
Гласувал ли си за някоя партия?
Били се включил към някоя организация за опазване на природата?
Какво мислиш за форума?
Кой е най-близкия ти човек от форума?
Чалгата вреди ли на обществото , или по - точно казано на подрастващите?
Фейсбук ще измести ли социалния живот?
Любим бг град?
Коя държава би искал да посетиш?
Интернационализма ли смазва България ?
Православен християнин ли си ?
Чел ли си Библията ?
Спортуваш ли нещо?
От какъв спорт се интересуваш?
Имаш ли мечта и каква е тя?

Checksum
01-13-2014, 18:26
http://i113.photobucket.com/albums/n223/TressaJayne/pika-cry.gif

Трябва да се успокоиш малко.
Никой не те кара да се доказваш. Дори не те познаваме.
А задачите бяха просто шега.

Защо трябва да приемате всичко толкова насериозно?
Да, слагаме хора на този стол и искаме да чуваме нещо по-интересно. Не го чухме (първоначално). Но това не означава, че трябва да подхождаш с лошо.
мех.

Не мога да разбера защо смяташ, че подхождам с лошо... честно.

anonymous708973
01-13-2014, 18:31
Аз пак да си попитам за кучетата, че ме вълнува? Възраст, порода и причини за избора на породата. Смяташ ли, че кучетата приличат на стопаните си?

girlwithblueeyes
01-13-2014, 18:37
До преди да прочета коментарите за спортистите не се ядосах обаче сега .

Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион?

Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност .

DisappointedDreamer
01-13-2014, 18:43

Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион?

Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност .

Няма значение, Мони.
Не това оспорвахме. Спорехме за това, че спортисти (може би) са едностранни личности, а не че не полагат огромни усилия за да постигнат еди какво си.

girlwithblueeyes
01-13-2014, 18:49
Маги
Категорично не съм съгласна с това което казва той .Основното нещо с което се занимавам е спорт . Да отделям 99 % от времето си за спорта . Съгласна че имам пропуски в образованието ако искаш и в общата култура въобще . Но във времето когато съм свободна се старая да чета и научавам нови неща извън сферат на спорта . Да се развивам като личност например харесвам правото и чета точно такава литература нищо че никога няма да се занимавам с това.

Повечето ми познати също са така това че спортуват не им пречи да се развиват като хора и да научават неща извън спортната сфера .

По тази логика за мен лекарити също са едностранно развити личности защото не правят нищо друго освен да се усървашенстват в професията си .

Checksum
01-13-2014, 19:02
Когато си бил в нови държави, опитвал ли си нова храна? - Опитвал съм традиционни за държавите храни, но е имало случаи, в които да остана гладен.
Експериментатор ли си като цяло? - Като цяло не обичам да експериментирам и рискувам прекалено много.

1

tori
01-13-2014, 19:11
Сложете антракс на стола,ще е интересен.

Checksum
01-13-2014, 19:18
Какво мислиш за хората които имат ясна цел в живота? - Някои са ми странни, някои не са - зависи от това каква им е целта. Не бих направил всичко, за да постигна някаква определена цел.
А за тези които не знаят защо ходят на училище? - Не контактувам с такива хора, което означава, че не ме кефят.
Каква е твоята цел в живота? - Нямам точно определена цел, целта ми е да си спазвам задълженията и уговорките, другото идва от само себе си.
Доволен ли си като цяло от постигнатото в живота си до момента? - Горе-долу съм доволен.
Искаш ли по някакъв начин да го промениш ? - Със сигурност ще го променя в даден момент. Искам да съм по-свободен.
Би ли дал някакъв съвет към нас младите/подрастващите/ за живота ? - Да давате всичко от себе си, за да постигате целите си.
Какво е едно от най-големите ти постижения до момента? - Свързано е с печеленето на сравнително голяма сума пари, като не искам да казвам колко. Налагането на българския пазар на някои продукти.
Какво мислиш за хората които пушат? - Съчувствам им, това е вреден навик. И аз имам вредни навици и знам, че не е лесно да се откажеш от тях. Като цяло не разбирам как човек може да дава пари, за да си трови здравето.
Какво мислиш за положението на България в момента? - Положението е зле, не виждам как ще се оправи скоро.
Ходиш ли на протести? - Не.
Гласувал ли си за някоя партия? - Не.
Били се включил към някоя организация за опазване на природата? - Не.
Какво мислиш за форума? - Има интересни неща.
Кой е най-близкия ти човек от форума? - Хората не ми стават близки толкова бързо.
Чалгата вреди ли на обществото , или по - точно казано на подрастващите? - Не мисля, че нещо като чалгата може да вреди. Не виждам как, нещата са строго индивидуални.
Фейсбук ще измести ли социалния живот? - Не.
Любим бг град? - София.
Коя държава би искал да посетиш? - Няма такава.
Интернационализма ли смазва България ? - Смазва слабите в България.
Православен християнин ли си ? - Не съм религиозен.
Чел ли си Библията ? - Не.
Спортуваш ли нещо? - Не.
От какъв спорт се интересуваш? - Не се интересувам от спорт.
Имаш ли мечта и каква е тя? - Да живея нормален живот.

1

Checksum
01-13-2014, 19:24
Аз пак да си попитам за кучетата, че ме вълнува? Възраст, порода и причини за избора на породата. Смяташ ли, че кучетата приличат на стопаните си?

Лабрадор - 3 години, няма причина за избора, натресоха ми го. Не е възпитан добре и ми къса нервите.
Кавказка Овчарка - на снимката е на 7 месеца, в момента е на 8, харесват ми големите кучета. Избрахме куче с много козина, за да не му е студено зимата на двора. Също така би могло да спре някакви пропаднали крадци. Ако не ни бяха дали този лабрадор щях да си взема още 1 кавказка овчарка. В момента мисля за алабай, но не знам дали ще мога /аз и моето семейство/ да се занимавам с 3 кучета и затова не предприемам нищо.

Мисля, че приличат - да.

Checksum
01-13-2014, 19:25

Моето момче ти знаеш ли колко много тренира един олимпийски шампион? - Моето момиче, мога да си представя колко тренира.

Спортистите се трудят точно колкото тебе за да си добър в твоята специалност . - Не съм съгласен. Мисля, че се трудят доста повече от мен.

1

girlwithblueeyes
01-13-2014, 19:40
С това се изяснихме . Остава темата затова кой е еднострана развита личност и кой е многостранна .

Всъщност това ме ядоса . Говориш без да знаеш а чул недочул от разните епитети за спортистите .

Checksum
01-13-2014, 19:44
С това се изяснихме . Остава темата затова кой е еднострана развита личност и кой е многостранна .

Всъщност това ме ядоса . Говориш без да знаеш а чул недочул от разните епитети за спортистите . - Sry, ама не говоря, без да знам. Не ми се спори на тая тема. Приемам, че ти си изключение. Това е моето мнение, очевидно не съвпада с това на почти цяла България.

1

Violenza
01-13-2014, 20:18
По тази логика за мен лекарити също са едностранно развити личности защото не правят нищо друго освен да се усървашенстват в професията си .
Само дето лекарите спасяват животи, а спортистите правят главно шоу. Дребна разлика де.

В кой град живееш?
Как се казва лабрадорът?

valdesbg
01-13-2014, 20:29
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,

то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?

Checksum
01-13-2014, 20:31
Само дето лекарите спасяват животи, а спортистите правят главно шоу. Дребна разлика де.

В кой град живееш? - София
Как се казва лабрадорът? - Бък

1

girlwithblueeyes
01-13-2014, 20:38
Как си представяш своята полвинка ?

Би ли имал връзка с напълно различно от твойте представи момиче ?

Checksum
01-13-2014, 20:40
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,

то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?

Бих рискувал.

Violenza
01-13-2014, 20:41
Кои са болните ти теми?
Обичаш ли да спориш?
Лесно ли общуваш с непознати хора?
С колко жени си спал?
Имаш ли намерение да сключваш брак?
Какво мислиш за предбрачните договори?

Checksum
01-13-2014, 20:53
Как си представяш своята полвинка ? - Нормално, добре изглеждащо и скромно момиче. Искам да ми помага и да ме слуша, поне за важните неща, ако не за всичко. Да има сериозна професия и да се допълваме. Ако питаш по-конкретно - искам юристка, ама добра, за да ми помага.

Би ли имал връзка с напълно различно от твойте представи момиче ? - По принцип да, но ако не е много настоятелна едва ли ще се получи нещо.

1

girlwithblueeyes
01-13-2014, 20:57
1 Какво имаш предвит под слуша?

2 Коя част от женското тяло е най.привлекателна за теб ?

Checksum
01-13-2014, 21:12
Кои са болните ти теми? - Не мога да се сетя за конкретна тема, но мога да кажа кога ми става болно - когато някой не може да оцени какво съм направил за него, когато някой ме използва без моето съгласие. Изключително се дразня, когато малоумни хора се опитват да изкарат, че аз греша за нещо, а реално не е така.
Обичаш ли да спориш? - Зависи за какво. Ако е за нещо, което има ясен отговор - не. Ако знам отговора в такъв случай обикновено си замълчавам, не се стремя на всяка цена аз да излезна прав в очите на някой друг в подобен спор. Ако не знам отговора не споря и си казвам, че не знам. Обичам да споря за по-неясни неща и когато отсрещната страна не се засяга. Понякога ми е приятно, когато загубя даден спор, т.к. винаги си изваждам поуки.
Лесно ли общуваш с непознати хора? - Да.
С колко жени си спал? - 11-12
Имаш ли намерение да сключваш брак? - Да.
Какво мислиш за предбрачните договори? - Има и други начини да ограничиш близък човек. Не държа особено на такъв договор. Ако усетя, че някой не е с чисти намерения, смятам че мога да се справя дори да нямам подписан договор. Ако даден човек си е заслужил своето и пътищата ни се разделят, нямам нищо против да му дам това, което е заслужил.

1

Violenza
01-13-2014, 21:20
Изневерявал ли си?
Би ли простил изневяра?
Коя е по-тежка - физическата или емоционалната?

Checksum
01-13-2014, 21:21
1 Какво имаш предвит под слуша? - Да не ми противоречи постоянно. Да не иска да направи нещо само защото аз съм го казал, без да преценява реално дали е нужно да го направи или не. Да ме подкрепя в нещата, които правя, стига да не са малоумни. Да не се води по чуждото мнение, а да слуша мъжа си.

2 Коя част от женското тяло е най.привлекателна за теб ? - Дупето, краката, корема, гърдите и лицето. Няма най. Искам всичко.

1

Checksum
01-13-2014, 21:28
Изневерявал ли си? - Не
Би ли простил изневяра? - Бих, но зависи на какъв етап от връзката и поради каква причина е направена.
Коя е по-тежка - физическата или емоционалната? - И двете са тежки. Пак зависи от конкретната ситуация. Бих казал физическата, емоционално най-вероятно доста повече хора са изневерявали и доста по-малко контролируема - имам предвид, че понякога човек не може да си контролира емоциите.

1

Violenza
01-13-2014, 21:33
Аз оставам с все по-добри впечатления.

Импулсивен ли си?
Какви са отношенията ти с родителите ти?
Нощна птица ли си?
Би ли живял другаде, ако да, къде?

Checksum
01-13-2014, 21:46
Аз оставам с все по-добри впечатления.

Импулсивен ли си? - Казах го още в началото, да.
Какви са отношенията ти с родителите ти? - Работим заедно, бих казал добри.
Нощна птица ли си? - Не.
Би ли живял другаде, ако да, къде? - Не. В България има прекалено много неща, които бих могъл да правя и има прекалено много неща, които един вид ще изоставя, ако отида да живея някъде другаде. А не искам. Но човек никога не знае. На някакъв етап може да реша нещо друго, но ако реша със сигурност ще е на някое спокойно място, а не в голям град.

1

anonymous708973
01-13-2014, 21:50
Виоленца, направо си го тестваш човека :д

AnarchyBoy
01-13-2014, 22:07
8-)

LadyDi
01-13-2014, 22:08
Какво мислиш за предбрачните договори? - Има и други начини да ограничиш близък човек. Не държа особено на такъв договор. Ако усетя, че някой не е с чисти намерения, смятам че мога да се справя дори да нямам подписан договор. Ако даден човек си е заслужил своето и пътищата ни се разделят, нямам нищо против да му дам това, което е заслужил.

Всъщност, целта на предбрачния договор не би трябвало да е ограничаване на другия, а защита на своето си. И ако някой е с нечисти намерения, ако нямаш предбрачен договор, пак може доста да те ошушка :)

Опиши ми мечтания си дом.

valdesbg
01-13-2014, 22:19
Живота е хубав, защото.....?
Каква е разликата между крокодила?
Какво ще се случи ако смесиш морско жълто с небесно кафяво?

Positive_SouL
01-13-2014, 22:26
Смяташ ли, че ако света не знаеше какво е любов хората щяха да са по щастливи, смяташ ли че тя щеше да съществува въпреки това?

Violenza
01-14-2014, 11:20
Истината или щастието?

Checksum
01-14-2014, 14:52
Всъщност, целта на предбрачния договор не би трябвало да е ограничаване на другия, а защита на своето си. И ако някой е с нечисти намерения, ако нямаш предбрачен договор, пак може доста да те ошушка :)

Опиши ми мечтания си дом. - Ако става въпрос за дом от материална гледна точка, живея в такъв - къща в Бояна, етаж 250 кв.м., който обаче не съм обзавел, стигам до центъра за ~10 мин., като в същото време там, където съм, е доста спокойно. За мен обаче е по-важно с кого живееш в този дом и мечтаният за мен дом е свързан с това с кого живея в него.

1

Checksum
01-14-2014, 14:59
Живота е хубав, защото.....? - е такъв какъвто сам си го направиш, т.е. справедлив.
Каква е разликата между крокодила? - Не съм фен на подобни въпроси.
Какво ще се случи ако смесиш морско жълто с небесно кафяво? - Огнено оранжево.

1

Checksum
01-14-2014, 15:03
Смяташ ли, че ако света не знаеше какво е любов хората щяха да са по щастливи, смяташ ли че тя щеше да съществува въпреки това?

Ако света не знаеше какво е любов хората едва ли щяха да са по-щастливи и не смятам, че би могла да съществува въпреки това.

valdesbg
01-14-2014, 15:06
Не знам, кой те е предложил ама е добре на този някой да не му се дава повече право на избор.

Checksum
01-14-2014, 15:08
Истината или щастието?

Определено истината. Много мразя, когато някой премълчава нещо с цел уш да не ме притеснява. Това, ако трябва да избирам между едното и другото. Иначе предпочитам истинското щастие.

Checksum
01-14-2014, 15:10
Не знам, кой те е предложил ама е добре на този някой да не му се дава повече право на избор.

Извинявай, че не ти отговарям на малоумните, леко казано, въпроси така, както искаш. Като слагаш запетайки, поне се научи къде да ги слагаш, няма да е зле.

valdesbg
01-14-2014, 15:13
Извинен си. Друго имам предвид. Ще си купя букварче.

girlwithblueeyes
01-14-2014, 15:32
Смяташ ли че мъжат трябва да е глава на семейството задължително ?

Checksum
01-14-2014, 15:47
Смяташ ли че мъжат трябва да е глава на семейството задължително ?

Да. Жената трябва да се чувства спокойна и защитена, да има на кого да се опре в трудни моменти. Мисля, че жената има доста други задължения.

DisappointedDreamer
01-14-2014, 15:52

Аз поисках да го сложат.
Може Checksum да не отговаря така, както на повечето ни би се искало, но пък и твоите въпроси не са някои, над които се заслужава да се напише нещо наистина 'привлекателно'.

//<3

DisappointedDreamer
01-14-2014, 15:52
Мисля, че жената има доста други задължения.

Като например?

//сега, ако кажеш 'да готви, чисти и ражда деца' собствено ръчно ще си забраня да предлагам хора за стола.

Checksum
01-14-2014, 16:08
Като например? - Да се грижи за себе си, да прави мъжа си щастлив, да се грижи за децата, да ражда деца. Да готви и чисти, не казвам, че е само нейно задължение, но е и нейно - има много жени, на които тези неща са им даже приятни. Да дава съвети на мъжа си, да мисли за разни почивки, развлечения и т.н.

//сега, ако кажеш 'да готви, чисти и ражда деца' собствено ръчно ще си забраня да предлагам хора за стола. - Що, тези неща срамни ли са?

1

girlwithblueeyes
01-14-2014, 16:10
Аз потресена . Никоя жена не е длъжна да готви и чисти пък камоли да ражда деца .

За съветите съм съгласна

За почвикте това трябва да се прави заедон и от двамата .

DisappointedDreamer
01-14-2014, 16:13
1

А мъжът не трябва да се грижи за децата, мхм?

Не са срамни. Просто не трябва да бъдат единствени.

Checksum
01-14-2014, 16:17
Аз потресена . Никоя жена не е длъжна да готви и чисти пък камоли да ражда деца . - И каква ти е логиката не мога да разбера? Не трябва да го прави само защото не е длъжна, така ли? Ако ти имаш мъж, който е работил до 8 вечерта, прибере се у вас, като ти си се прибрала примерно в 6 вечерта - ще го чакаш да се върне, за да ти сготви и почисти, така ли?

За съветите съм съгласна

За почвикте това трябва да се прави заедон и от двамата .

1

stupidtorrye
01-14-2014, 16:18
Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша.

И понеже съм тук, а предния път просто не ти зададох въпроси, ще те попитам същото, което и пантерката, надявайки се, че все пак ще отговориш. Разкажи ни за интересите си ИЗВЪН работата си. Извън електрониката и цялата там върволица изброени неща.
Смяташ ли се за работохолик?
Кога за последен път излиза на среща с жена/момиче и къде я заведе?
Запознаваш се с някого, какво точно гледаш и какво точно би те впечатлило?
Изброй страните, в които си бил. Какво точно те е впечатлило в тях?

DisappointedDreamer
01-14-2014, 16:21
Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша.

Не грешиш. Дори написах точно това в горния си пост.

girlwithblueeyes
01-14-2014, 16:21
Нямам нищо против готвенето и чистенето но далеч не вярвам че са задължения само на жената .

А ти би ли готвил чистил и гледал децата ако съпругата ти е до по-късно на работа ?

Checksum
01-14-2014, 16:22
А мъжът не трябва да се грижи за децата, мхм? - Несличайно думата майчинство е по-разпространена от думата бащинство. Неслучайно по всички детски градини, ясли, занимателни центрове и т.н. работят главно жени, неслучайно повечето медицински сестри са жени. Явно им се отдава повече да се грижат за някой друг, не мислиш ли? Не съм казал, че мъжът не трябва да се грижи.

Не са срамни. Просто не трябва да бъдат единствени. - Не съм казал, че са единствени.

1

Violenza
01-14-2014, 16:23
Аз потресена . Никоя жена не е длъжна да готви и чисти
Ми к'во да прави? Да си живее в мизерия?
Точно пък домакинските задължения е голяма дребнавост да се разпределят. Минах с прахосмукачка хола, мило, вземи изчисти спалнята. Смях. Никога не бих оставила мъжа да върши моята работа.

С коя историческа личност би искал да разговаряш лично?

DisappointedDreamer
01-14-2014, 16:33
Не мисля, че думата майчинство е по-разпространена от думата бащинство.

Може да им се отдава повече да се грижат за някой друг, но това далеч не се отнася за всички жени. Ами, ако жената ти не е от тези, които могат да се грижат за другиго?

//Под това нямам предвид тотално безразличие към каквито и да е задължения.

stupidtorrye
01-14-2014, 16:38
Не грешиш. Дори написах точно това в горния си пост.
Да, не съм те видяла. Съжалявам.

girlwithblueeyes
01-14-2014, 16:39
Ми Виоленца за мен пък домакинската работа трябва да се разпределя . Но това си е въпрос на различни ценности в което няма нищо лошо

Checksum
01-14-2014, 16:51
Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша. - Не мислиш ли, че малко прекалявате? Никой не спира нито теб, нито всички останали жени да живеете наравно с мъжете. Обаче нещата отиват малко в посоката, в която са отишли в Африка, примерно. В момента там белите по-трудно си намират работа от черните, примерно.

И понеже съм тук, а предния път просто не ти зададох въпроси, ще те попитам същото, което и пантерката, надявайки се, че все пак ще отговориш. Разкажи ни за интересите си ИЗВЪН работата си. Извън електрониката и цялата там върволица изброени неща. - Интересите са ми главно в работата. Не разбирам защо трябва да са ИЗВЪН работата. Поне на този етап от живота са ми такива. Това е. Не всеки мъж смята, че е нужно да се преструва на такъв, какъвто не е. Няма да хвана да се занимавам с неща, които не са ми интересни, заради хора, които реагират като повечето от Вас.
Смяташ ли се за работохолик? - Да.
Кога за последен път излиза на среща с жена/момиче и къде я заведе? - Декември - кафе, кино и т.н.
Запознаваш се с някого, какво точно гледаш и какво точно би те впечатлило? - Гледам - Поддържан външен вид, добри обноски. Не си спомням да съм се впечатлявам от нещо конкретно, когато съм се запознавал с някого. Не се впечатявам лесно, особено при запознанство.
Изброй страните, в които си бил. Какво точно те е впечатлило в тях? - Япония - впечатли ме как може да живеят толкова зле и да са толкова откъснати от света, Китай - впечатли ме, че са мега бавни, САЩ, Масачусетс - впечатли ме, че са много отворени към всеки, Германия - впечатли ме това, че не работят толкова много, колкото си представях, Англия - впечатли ме как може да има толкова надменни хора, Полша - Има доста гостоприемни хора, Чехия - Зловеща държава, Турция - впечатли ме това, че вскеи гледа как да те излъже, Гърция - Нищо не ме впечатли, Румъния - Впечатли ме това, че може да има и хора, по-зле от нас, Иран - впечатли ме, че там има много точни хора., Rwanda - Всички са много приятелски настроени и много благодарни, ЮАР - Мога да стоя 2-3 месеца и всеки ден да правя нещо различно. Има и други в Европа, които не са ме впечатлили с нищо.

1

Checksum
01-14-2014, 16:57
Ми к'во да прави? Да си живее в мизерия?
Точно пък домакинските задължения е голяма дребнавост да се разпределят. Минах с прахосмукачка хола, мило, вземи изчисти спалнята. Смях. Никога не бих оставила мъжа да върши моята работа.

С коя историческа личност би искал да разговаряш лично? - Никола Тесла.

1

SonataArctica
01-14-2014, 16:58
Не ти ли се стори, че в САЩ цялата тази отвореност е изкуствена? Хората там се усмихват и са дружелюбни, но всичко е насила. Така на мен ми се стори.

Anonys
01-14-2014, 17:00
Кои са ти най-вредните навици?
Кои си успял да преодолееш?
Какво детство си преживял?
Твоите родители идеал ли са ти?
Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускал(направили ти впечатление, че твоите са направили)?
Мислиш ли, че би могъл да живееш с жена в рамките на 5-10 години или повече?
Сподели най-тревожния си проблем пред публика.

LadyDi
01-14-2014, 17:12
И каква ти е логиката не мога да разбера? Не трябва да го прави само защото не е длъжна, така ли? Ако ти имаш мъж, който е работил до 8 вечерта, прибере се у вас, като ти си се прибрала примерно в 6 вечерта - ще го чакаш да се върне, за да ти сготви и почисти, така ли?

А ако ти имаш жена, която работи до 8 вечерта, ще я изчакаш ли да се прибере, за да разтреби, сготви, изпере и измие чиниите? Или ще очакваш да го свърши в почивния си ден?

Разочарована съм.

Checksum
01-14-2014, 17:14
Не ти ли се стори, че в САЩ цялата тази отвореност е изкуствена? Хората там се усмихват и са дружелюбни, но всичко е насила. Така на мен ми се стори. - Не е било насила, определено. Не говоря за това какво приказват, а за това какво правят. В Германия ми се стори, че правят всичко насила. Не говоря за неща от сорта на усмихвания и дружелюбие.

1

SonataArctica
01-14-2014, 17:15
Колко време си прекаал в САЩ? По работа или развлечение?

Checksum
01-14-2014, 17:17
А ако ти имаш жена, която работи до 8 вечерта, ще я изчакаш ли да се прибере, за да разтреби, сготви, изпере и измие чиниите? Или ще очакваш да го свърши в почивния си ден?

Разочарована съм.

Или не си прочела внимателно какво съм написал или не мога да разбера от какво си разочарована. Къде съм казал, че ако аз се прибра в 6, а тя в 8 няма да ги свърша аз тези неща?

102
01-14-2014, 17:21
Не знам за вас, ама аз съм момче и ми е кеф да ми е чистичко и подредено. И ако чакам некой да ми прай нещо за ядене ще ме е срам меко казано. Друг е въпроса, че има нещо ужасно секси в жена, която се суети в кухнята.. около печката.. афаф

По темата: Кога ще се разкараш, БоянаБой ?

Checksum
01-14-2014, 17:23
Кои са ти най-вредните навици? - Шофирам бързо, пия много алкохолни и безалкохолни, когато има наоколо.
Кои си успял да преодолееш? - Да стоя до прекалено късно.
Какво детство си преживял? - Средна работа, доста лишения.
Твоите родители идеал ли са ти? - Не.
Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускал(направили ти впечатление, че твоите са направили)? - Не бих ги карал да правят на сила каквото и да е, не бих ги тормозил за глупости.
Мислиш ли, че би могъл да живееш с жена в рамките на 5-10 години или повече? - Да
Сподели най-тревожния си проблем пред публика. - Трябва да ходя на зъболекар скоро.

1

Checksum
01-14-2014, 17:24
Колко време си прекаал в САЩ? По работа или развлечение?

По работа, 2 седмици.

LadyDi
01-14-2014, 17:25
Или не си прочела внимателно какво съм написал или не мога да разбера от какво си разочарована. Къде съм казал, че ако аз се прибра в 6, а тя в 8 няма да ги свърша аз тези неща?

Да се грижи за себе си, да прави мъжа си щастлив, да се грижи за децата, да ражда деца. Да готви и чисти, не казвам, че е само нейно задължение, но е и нейно - има много жени, на които тези неща са им даже приятни. Да дава съвети на мъжа си, да мисли за разни почивки, развлечения и т.н.

Не си го казал, не беше и нужно. Самият факт, че така подреждаш нещата ми стига.
А съм разочарована като цяло от начина ти на мислене. Не казвам, че за теб е грешен, просто на мен не ми е достатъчно, за да ми харесаш :) Нищо лошо, не се опитвам да те обидя, просто споделям :)

DisappointedDreamer
01-14-2014, 17:28
Самият факт, че така подреждаш нещата ми стига.

Мхм.

stupidtorrye
01-14-2014, 17:29
Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша. - Не мислиш ли, че малко прекалявате? Никой не спира нито теб, нито всички останали жени да живеете наравно с мъжете. Обаче нещата отиват малко в посоката, в която са отишли в Африка, примерно. В момента там белите по-трудно си намират работа от черните, примерно.

Окей, да приемем, че не съм се изразила достатъчно разбираемо. Нека се опитам да обясня думите си.
Обикновено когато някой каже, че от жените се очаква да въртят домакинството, да раждат и така нататък, повечето имат предвид САМО това, а не наравно с другите напълно нормални човешки дейности.
Може би не сме те разбрали правилно.

Checksum
01-14-2014, 17:30
Не знам за вас, ама аз съм момче и ми е кеф да ми е чистичко и подредено. И ако чакам некой да ми прай нещо за ядене ще ме е срам меко казано. Друг е въпроса, че има нещо ужасно секси в жена, която се суети в кухнята.. около печката.. афаф - Браво, ти си моят герой. Мъж - мечта.

По темата: Кога ще се разкараш, БоянаБой ? - Ще се разкарам, когато прецените. Не съм умрял за вниманието ти. А относно "БоянаБой", какъв ти е точно проблемът? Питали са ме въпрос - отговорил съм, не съм някакъв пропаднал потеан тип.

1

Checksum
01-14-2014, 17:37
Не си го казал, не беше и нужно. Самият факт, че така подреждаш нещата ми стига.
А съм разочарована като цяло от начина ти на мислене. Не казвам, че за теб е грешен, просто на мен не ми е достатъчно, за да ми харесаш :) Нищо лошо, не се опитвам да те обидя, просто споделям :)

Има много хора, които не ме харесват. Не се обиждам от подобни работи. Не съм човек, който се кланя на жените, мъжете или на когото и да било. Не знам защо се засягате толкова на тази тема. Искате мъжете да Ви приемат като равни и т.н., но в същото време се засягате типично по женски. Изобщо не съм имал предвид, че не ценя успелите жени и не искам да се развиват.

Тези неща не ги пиша, за ти се харесам.

LadyDi
01-14-2014, 17:38
Тези неща не ги пиша, за ти се харесам.
То няма и нужда.
Аз просто споделих, че не ми допадаш и толкова :) Не е нужно дори да продължаваш да ми се обясняваш.

Checksum
01-14-2014, 17:39
Окей, да приемем, че не съм се изразила достатъчно разбираемо. Нека се опитам да обясня думите си.
Обикновено когато някой каже, че от жените се очаква да въртят домакинството, да раждат и така нататък, повечето имат предвид САМО това, а не наравно с другите напълно нормални човешки дейности.
Може би не сме те разбрали правилно.

Бих ти казал да не слагаш всички под общ знаменател и да не съдиш за това какво мисли някой спроед това, което мислят всички.

stupidtorrye
01-14-2014, 17:42
Странно е да получа подобна забележка, понеже винаги аз съм била човекът, който не съди никого и е ужасно толерантен. Благодаря, ще пробвам да се възползвам.

D*Rose
01-14-2014, 17:53
Ако имаше право да избереш някаква свръхестествена супер сила каква щеше да е тя?
Каква кола караш?
Бензин или дизел (или газ)?
Какво мислиш за Перник и перничани?
Ако трябваше да избираш между умна и дебела / глупава и слаба - коя от двете щеше да избереш?
Блондинки, червенокоси или брюнетки?
Имал ли си проблеми с полицията?
Използвал ли си наркотични вещества някога? (Какви?)

girlwithblueeyes
01-14-2014, 17:59
На моят въпрос защо не отговори ?

На мен честно казано не ми допадаш като мислене . Не те съдя или нещо подобно просто за мен и моите представи е така .

Първото беше това със спортистите а сега и темата мъжат и жената . Очаквах малко по различно мислене ама както и да е .

Anonys
01-14-2014, 18:02
На моят въпрос защо не отговори ?

На мен честно казано не ми допадаш като мислене . Не те съдя или нещо подобно просто за мен и моите представи е така .

Първото беше това със спортистите а сега и темата мъжат и жената . Очаквах малко по различно мислене ама както и да е .

Темата не е за очаквания, а за приемане на другия и същността му, като даденост. И нямате право да изисквате нещо от някого, това е съвсем различна личност от вас. Както и в повечето случаи при контакт - за да харесате някой човек, вие подсъзнателно искате той да споделя разбиранията ви.

SonataArctica
01-14-2014, 18:04
По работа, 2 седмици.

Ооо и на мен ми се стори така в началото 8-) След първия месец почва да се усеща едно тягосно чувство.
Какво още ти направи впечатление в САЩ? Аз също съм бил в Масачузетс, по-точно в Бостън.

Violenza
01-14-2014, 18:05
Колко си висок?
Какъв цвят са ти очите?
Имаш ли се за широкоскроена личност?
Държиш ли на добрия стил на обличане на жената до теб?
Философски концепции за живота, които ти допадат?

fire_magic
01-14-2014, 18:13
Не мислиш ли, че вече се застоя доста на стола?
Кога мислиш да ставаш?

Checksum
01-14-2014, 18:14
Нямам нищо против готвенето и чистенето но далеч не вярвам че са задължения само на жената .

А ти би ли готвил чистил и гледал децата ако съпругата ти е до по-късно на работа ? - Не ти бях видял въпроса, отговорът ми е да - бих.

1

Checksum
01-14-2014, 18:17
Ако имаше право да избереш някаква свръхестествена супер сила каква щеше да е тя? - Да знам какво ще се случи утре.
Каква кола караш? - GLK
Бензин или дизел (или газ)? - Дизел
Какво мислиш за Перник и перничани? - Мисля, че всичко, което се говори за тях относно винкели, голфове, побоища и т.н., е пълна глупост.
Ако трябваше да избираш между умна и дебела / глупава и слаба - коя от двете щеше да избереш? - По-добре да си живея сам в такъв случай.
Блондинки, червенокоси или брюнетки? - Блондинки и брюнетки.
Имал ли си проблеми с полицията? - Не
Използвал ли си наркотични вещества някога? (Какви?) - Не съм използвал никакви.

1

Checksum
01-14-2014, 18:20
На моят въпрос защо не отговори ? - Не го бях видял.

На мен честно казано не ми допадаш като мислене . Не те съдя или нещо подобно просто за мен и моите представи е така . - Добре.

Първото беше това със спортистите а сега и темата мъжат и жената . Очаквах малко по различно мислене ама както и да е . - Разни хора, разни идеали. А в темата за мъжа и жената ме набъркахте вие и искате да ме изкарате някакъв женомразец.

1

Checksum
01-14-2014, 18:21
Ооо и на мен ми се стори така в началото 8-) След първия месец почва да се усеща едно тягосно чувство.
Какво още ти направи впечатление в САЩ? Аз също съм бил в Масачузетс, по-точно в Бостън.

И аз съм бил точно в Бостън. Има много азиатци, това.

Auriss
01-14-2014, 18:24
Спомена нещо за Япония - че живеели зле там. Ако ти се занимава би ли разяснил какво имаше предвид ?
Сториха ли ти се нещастни като цяло хората там ?
Посети ли някакви забележителности ? Виждал съм уникални снимки и ми е любопитно природата как е.

едит; всъщност сега се подсетих, а имах намерение още сутринта да си поискам - като си пътувал правил ли си някакви снимки ? Ако не е проблем можеш ли линкове да пуснеш ?

SonataArctica
01-14-2014, 18:27
И аз съм бил точно в Бостън. Има много азиатци, това.

Азиатци има навсякъде в САЩ 8-) А гадовете как миришат :x

Anonys
01-14-2014, 18:27
#Записвам се за стола между другото.

///

Страх ли те е от нещо?
Смелостта следствие на страха ли е?
Добър ли си?
Даваш ли стотинки на хората, които просят?

djipsito
01-14-2014, 18:37
Anonys, много си готин бе (ако тва на снимката си ти, де...) (не се опитвай да ме прередиш на стола! :д)

Колко често се чувстваш неразбран ?
С ниско или високо ниво на гъвкавост си ?
Сприятеляваш ли се често ?
Интровертен или екстровертен си ?
Има ли общо интровертността с малкото общуване ? Т.е на един интроверт личи ли му задължително, че е такъв или по-скоро не ?
С високо или ниско ниво на тревожност си ?
Кво мислиш за хората, които те питат неща с цел после да ти опровергаят отговора или да изтъкнат колко ти е сбъркано мисленето ?

Checksum
01-14-2014, 18:37
Колко си висок? - 180
Какъв цвят са ти очите? - Кафяви
Имаш ли се за широкоскроена личност? - Да
Държиш ли на добрия стил на обличане на жената до теб? - Естествено.
Философски концепции за живота, които ти допадат? - Казах малко по-горе, всеки човек сам създава своята реалност.

1

Checksum
01-14-2014, 18:38
Не мислиш ли, че вече се застоя доста на стола? - Мисля, да.
Кога мислиш да ставаш? - Ако зависи само от мен ставам веднага.

1

girlwithblueeyes
01-14-2014, 18:40
Anonys, много си готин бе (ако тва на снимката си ти, де...) (не се опитвай да ме прередиш на стола! :д)

Колко често се чувстваш неразбран ?
С ниско или високо ниво на гъвкавост си ?
Сприятеляваш ли се често ?
Интровертен или екстровертен си ?
Има ли общо интровертността с малкото общуване ? Т.е на един интроверт личи ли му задължително, че е такъв или по-скоро не ?
С високо или ниско ниво на тревожност си ?
Кво мислиш за хората, които те питат неща с цел после да ти опровергаят отговора или да изтъкнат колко ти е сбъркано мисленето ?

Нека седне той :д пък

djipsito
01-14-2014, 18:42
Нека седне той :д пък

и ти ли се влюби? :д

SonataArctica
01-14-2014, 18:42
Може да станеш като свършат въпросите към теб. [принципно така е най-добре] Стола запари ли ти?

anonymous895156
01-14-2014, 18:48
Не мисля, че заслужаваше чак такава груба реакция от повечето потребители.

102
01-14-2014, 18:50
и ти ли се влюби? :д

Тя обича само Билбо Бегинс.

girlwithblueeyes
01-14-2014, 18:51
Djipsi а ти ?:д

Он
Коя култура ти допада най-mnogo?

Checksum
01-14-2014, 18:52
Спомена нещо за Япония - че живеели зле там. Ако ти се занимава би ли разяснил какво имаше предвид ? - Като цяло японците не се интересуват какво става извън Япония, живеят си в някакъв техен свят, не се стремят да се развиват извън рамките на Япония, затова и отстъпиха на Китай. Живеят зле, защото живеят в кибритени кутийки, под живеят зле имам предвид, че са им наложени супер много ограничения поради прекалено гъстата населеност.
Сториха ли ти се нещастни като цяло хората там ? - Да, според мен има доста нещастни хора там. Има доста самотни хора.
Посети ли някакви забележителности ? Виждал съм уникални снимки и ми е любопитно природата как е. - Бил съм една седмица в Токио, единствената забележителност, която си спомням е Rainbow bridge. Само един ден имахме възможност да разглеждаме забележителности.

едит; всъщност сега се подсетих, а имах намерение още сутринта да си поискам - като си пътувал правил ли си някакви снимки ? Ако не е проблем можеш ли линкове да пуснеш ? - Може:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t31/470659_112428275564719_1519071562_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/456171_112428388898041_965397607_o.jpg
Япония
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/325422_150327035108176_1058354305_o.jpg
Истанбул
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1381196_319132641560947_737129874_n.jpg
Чехия
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/902582_255374194603459_120977079_o.jpg
Анталия

Не обичам да правя снимки. Нямам много снимки, на които да ме няма.

1

Checksum
01-14-2014, 18:55
#Записвам се за стола между другото.

///

Страх ли те е от нещо? - Не мога да се сетя за нещо конкретно.
Смелостта следствие на страха ли е? - Има логика в това. В следствие и на страха и на лудостта, бих казал.
Добър ли си? - За някои хора съм добър, за някои хора не много.
Даваш ли стотинки на хората, които просят? - Случвало се е, но трябва да съм в много добро настроение и да уцелят момента.

1

djipsito
01-14-2014, 18:56

Първо тря го пробвам в леглото и щи кажа ;) :D

girlwithblueeyes
01-14-2014, 18:58
Djipsi горкото момче като нищо ще се откаже от stola:d

102
01-14-2014, 19:02
които/коиато не е добар в леглото ниама миасто на столат

Checksum
01-14-2014, 19:03

Колко често се чувстваш неразбран ? - По принцип се случва, но в тази тема е прекалено често.
С ниско или високо ниво на гъвкавост си ? - Със средно.
Сприятеляваш ли се често ? - Завързвам познанства, но да се сприятелявам често не.
Интровертен или екстровертен си ? - Не съм нито интровертен, нито екстровертен. Съчетание съм и от двете. По скоро съм екстровертен.
Има ли общо интровертността с малкото общуване ? Т.е на един интроверт личи ли му задължително, че е такъв или по-скоро не ? - Не е задължително да му личи.
С високо или ниско ниво на тревожност си ? - Малко по-високо от нормалното. Зависи от ситуацията.
Кво мислиш за хората, които те питат неща с цел после да ти опровергаят отговора или да изтъкнат колко ти е сбъркано мисленето ? - Нарочно им отговарям така, както искат. Странно ми е защо го правят и какво ще постигнат по този начин. По принцип нищо не мисля за тях.

1

Checksum
01-14-2014, 19:05
Може да станеш като свършат въпросите към теб. [принципно така е най-добре] Стола запари ли ти? - Чак да ми запари - не, по скоро се учудих доста.

1

Checksum
01-14-2014, 19:06

Он
Коя култура ти допада най-mnogo? - Европейската.

1

djipsito
01-14-2014, 19:09
От какво се учуди и кой ще номинираш за стола ?
Разбра ли нещо ново за себе си след горещият стол ? Какво ?
Като цяло приятно ли ти беше да отговаряш на въпросите ?

girlwithblueeyes
01-14-2014, 19:10
Имах предвит за konkretna strana?

102
01-14-2014, 19:11
ПРЕДВИД

Anonys
01-14-2014, 19:16
Djipsi горкото момче като нищо ще се откаже от stola:d

Бих се прередил с кеф.

djipsito
01-14-2014, 19:17
Oh yeah. Аз ше седна в теб! ;д
С теб де.

Checksum
01-14-2014, 19:22
От какво се учуди и кой ще номинираш за стола ? - Учудих се, че има толкова мн хора тук, които си мислят, че ако не отговаряш на критериите и разбиранията им за най-различни неща, значи едва ли не е по-добре да се скриеш и да ги оставиш да си живеят живота. Едва ли не трябва като ми кажат нещо, което не смятат за правилно, аз да си взема поука и да им вървя по гайдата. Не съм решил кой да номинирам.
Разбра ли нещо ново за себе си след горещият стол ? Какво ? - Не.
Като цяло приятно ли ти беше да отговаряш на въпросите ? - На някои въпроси ми беше приятно да отговарям, на някои не ми беше приятно да отговарям. Ако трябва да кажа като цяло, по скоро не, тъй като трябваше да разяснявам някои неща прекалено дълго и по прекалено много различни начини. В реалния живот никога няма да седна да разяснявам подобни неща на някой толкова надълго и нашироко.

1

Checksum
01-14-2014, 19:26
Имах предвит за konkretna strana? - Извинявам се, но си мислех че "култирите" са характерни не за конкретни страни, а за култури и региони като цяло. Щом трябва да кажа конкретна култура - Германската култура, колкото и глупаво да звучи.

1

mayaaa
01-14-2014, 19:54
Амааа и аз си чакам място на стола, не ме забравяйте! :D

Checksum
01-14-2014, 20:00
Утре вечерта ставам. До тогава ще реша.

anonymous895156
01-14-2014, 20:02
Амааа и аз си чакам място на стола, не ме забравяйте! :D

минаха ли ти класните :D

SpiritInBlack
01-14-2014, 20:04
Никът ти има ли нещо общо с функцията в Ексел ?

Кво мислиш за girlwithblueeyes ? Много ли е проста ?

Checksum
01-14-2014, 20:10
Никът ти има ли нещо общо с функцията в Ексел ? - Да

Кво мислиш за girlwithblueeyes ? Много ли е проста ? - Не знам, но според мен би ми пуснала.

1

girlwithblueeyes
01-14-2014, 20:15
Сериозно ?

Точно на момче като теб нито бих обърнала внимание нито бих пуснала

Checksum
01-14-2014, 20:17
Сериозно ? - Напълно сериозно.

Точно на момче като теб нито бих обърнала внимание нито бих пуснала - Може да не ти дам възможност да разбереш какво момче съм.

1

girlwithblueeyes
01-14-2014, 20:19
Не държа особено

Checksum
01-14-2014, 20:20
Не държа особено - Нямах предвид, че съм готов да го направя.

1

girlwithblueeyes
01-14-2014, 20:25
Тогава можеш да не правиш такива обобщения като мисля че би ми пуснала .

mayaaa
01-14-2014, 20:32
минаха ли ти класните :D
Утре ми е последната.
Стискайте ми палци btw.. :D

fire_magic
01-14-2014, 22:26
Защо и как girlwithblueeyes е станала толкова глупава, и възможно ли е да затъпее още повече?

D*Rose
01-14-2014, 22:43
Браво, браво, знаеш какво да караш.

Обичаш ли майка си?
Някога крал ли си нещо?
Къде ходиш на почивка през лятото?
Официално облекло vs. спортно-елегантно?
Химия vs биология?
Гледал ли си Breaking Bad?
Имаш ли роднина/приятел с който си в лоши отношения?
Имал ли си ПТП по твоя вина?

Checksum
01-14-2014, 22:44
Защо и как girlwithblueeyes е станала толкова глупава, и възможно ли е да затъпее още повече? - Оставете момичето на мира. Не е ли малко грозно да обиждаш някого така?

1

fire_magic
01-14-2014, 22:48
ne iskah no sled kato i prochetoh samo 2-3 mneniq i ne se sdarjah
inache..
rusi ili cherni?
pravil li si seks s aziatka? a negarka?
prail li si seks s takava s koqto ne govorite edin i sy6ti ezik?
prail li li seks sled koito da ne si kajesh nito duma s mackata i da si trygnesh/ili pyk tq da si trygne? a i predi tova? /demek da ne ste si govorili nishto i predi akta/ ?

Checksum
01-14-2014, 22:52
Браво, браво, знаеш какво да караш.

Обичаш ли майка си? - Да.
Някога крал ли си нещо? - Със сигурност все нещо съм крал, ама не е било материално.
Къде ходиш на почивка през лятото? - Слънчев бряг обикновено
Официално облекло vs. спортно-елегантно? - Зависи от случая, аз лично по-често нося спортно-елегантно.
Химия vs биология? - Химия
Гледал ли си Breaking Bad? - Не, рядко гледам сериали.
Имаш ли роднина/приятел с който си в лоши отношения? - Роднина - не, приятел - не бих го нарекъл такъв, ако съм в лоши отношения с него.
Имал ли си ПТП по твоя вина? - Не. Като изключим някакви докосвания на спрели коли и т.н., но не бих ги нарекъл птп.

1

Checksum
01-14-2014, 22:57
ne iskah no sled kato i prochetoh samo 2-3 mneniq i ne se sdarjah
inache..
rusi ili cherni? - предпочитам черни.
pravil li si seks s aziatka? a negarka? - не
prail li si seks s takava s koqto ne govorite edin i sy6ti ezik? - С такава, с която не говорим един и същ майчин език, да.
prail li li seks sled koito da ne si kajesh nito duma s mackata i da si trygnesh/ili pyk tq da si trygne? a i predi tova? /demek da ne ste si govorili nishto i predi akta/ ? - не

1

fire_magic
01-14-2014, 23:08
a kak bi komentiral tova?
„Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма нормален секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия автори на порно филми се управляват от свръх богати лезбийки, изглежда! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, отвратително. Ама тия жени се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи едва ли не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи едва ли не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена!“

LadyDi
01-15-2014, 06:01
@fire_magic, пиши на кирилица.

Anonys
01-15-2014, 09:32
Мислиш ли, че камъкът си тежи на мястото?
Предпочиташ ли да живееш извън България и защо?

Hilary_
01-15-2014, 09:44
Напомняш ми на мисълта - "мъжете стават такива след 30 годишна възраст", само че си подранил малко.
А колкото до въпросите ми - за лично са. хаха

Checksum
01-15-2014, 10:35
a kak bi komentiral tova?
„Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма нормален секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия автори на порно филми се управляват от свръх богати лезбийки, изглежда! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, отвратително. Ама тия жени се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи едва ли не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи едва ли не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена!“

Въздържам се да правя коментари за всичко и да казвам, че мога всичко точно защото понякога е възможно да изпаднеш в нелепа ситуация дори пред 1 човек, камо ли пред цяла България, както е в случая. Тоя е мега зле след като не може да си намери дори едно свястно порно.

Checksum
01-15-2014, 10:38
Мислиш ли, че камъкът си тежи на мястото? - Да.
Предпочиташ ли да живееш извън България и защо? - Предпочитам да живея в България, тъй като смятам, че имам доста по-големи преспиктиви тук, отколкото в чужбина.

1

Deadlock
01-15-2014, 10:47
Checksum и неговият суров сексапил са на стола.

Checksum
01-15-2014, 17:28
Избирам djipsito да седне на стола. Питайте.

mayaaa
01-15-2014, 17:41
Fine.
1. На колко си години?
2. С какво се занимаваш (работа, училище)?
3. Колко време е била най-дългата ти връзка?
4. Любим стил музика, изпълнители и групи които харесваш (май стана ясно, че обичам да разпитвам на тая тема)?
5. Песен която слушаш често напоследък?
6. Изневерявала ли си?
7. А на теб изневерявали ли са ти?
8. Имаш ли цели в живота си и какви са?

Anonys
01-15-2014, 18:10
Какво е твоето хоби?
Какво четеш най-много?
Любим автор?
Колко книги си прочела през живота си?
Имала ли си връзка над 2 години?
Смяташ ли, че изневярата не се крие в действието, а в мисълта за него?
Добра ли си?
Опиши характера си.
Занимаваш ли се със спорт?
Какви оценки имаш/си имала?
Какви чужди езици владееш?
Била ли си в чужбина?
Имаш ли фетиши?
Описваш ли се, като хуманистична личност?
Расист ли си?
Имаш ли мнение над политиката?
Кой е най-големия ти идол и защо?
Била ли си се с момче/момиче?
Любим цитат?
Боядисвала ли си си косата?
Покажи твоя снимка.
За или против гримовете пред момчета?
Поддържана и хигиенична ли си?
Съдиш ли хората от първото им изречение, без да си ги опознала?
Обичала ли си?
Имала ли си несподелени любови?
Можеш ли да отговориш, кога любовта свършва? Обоснови се.

за сега това.

djipsito
01-15-2014, 22:40
Fine.
1. На колко си години? - На 22.

2. С какво се занимаваш (работа, училище)? - Студентка съм по Право и понякога се записвам на разни курсове.

3. Колко време е била най-дългата ти връзка? - Мойте връзки, едни връзки.. Ще имам в предвид само консумираните със секс - година. Ако броя и другите - 2 г. и половина.

4. Любим стил музика, изпълнители и групи които харесваш (май стана ясно, че обичам да разпитвам на тая тема)? - Честно казано съм много спъната с групите и изпълнителите. Нямам си любим любимец. Харесвам ритмична музика, определени песни от различни стилове. Много обичам да танцувам латино, въпреки че не им знам точно стъпките.

5. Песен която слушаш често напоследък? - Захир

6. Изневерявала ли си? - Физически, не.

7. А на теб изневерявали ли са ти? - До колкото знам, не. Не съм чувала. :д

8. Имаш ли цели в живота си и какви са? - Да изкарам книжка, да завърша правото, да стана добър юрист, да съм добър партньор, жена, майка...

Ехееей, мерси Чеки!

djipsito
01-15-2014, 23:08
Какво е твоето хоби? - Страшно ме кефи да играя белот. И четенето на книги мога да нарека хоби, въпреки че в последно време не съм много редовна.

Какво четеш най-много? - Напоследък шибани закони. Тук, там някоя книга. Сега чета една за личността, как да открием силните си страни.

Любим автор? - Нямам, по-скоро си избирам книгите според заглавията. От няколкото цитата, които съм чела от откъси на Буковски, бих се впуснала да го чета. Интересен ми се струва.

Колко книги си прочела през живота си? - Ох.. не знам, не съм ги брояла, ама от бебе съм по библиотеките (което не значи, че съм много начетена де), баба беше 30 години библиотекарка, та ме научи да чета още преди да тръгна на училище. Помня, че първата книга, която прочетох беше Анито.

Имала ли си връзка над 2 години? - Виртуална, 2 години и половина. Реално - не, за жалост.

Смяташ ли, че изневярата не се крие в действието, а в мисълта за него? - Ами не, важно е човек какъв избор прави, а не какво мисли. Ако мислиш за убийство, а не го извършиш, убиец ли си ?

Добра ли си? - Да и винаги се старая да съм. Което не изключва лошотията ми когато трябва.

Опиши характера си. - Анализирам, критикувам, перфекционист съм. Амбициозна, ама не прекалено. Правя нещата, които трябва, а не които искам (ако ме засягат емоционално), инат съм. Имам мнение и не ме е срам да го изразя. Супер чувствителна съм, ама въобще не ми личи. Мога да се контролирам.

Занимаваш ли се със спорт? - Занимавах се, но спрях. Сега пак ще започна, само трябва да си организирам времето за учене и всичко останало.

Какви оценки имаш/си имала? - Средни бих казала, не съм била лоша ученичка, но не съм била и отличничка. Сега в университета е същото, въпреки че полагам повече усилия и ми се иска да съм малко по-добра, но понякога не зависи само от мен.

Какви чужди езици владееш? - Английски, Испански, Каталунски, малко Руски

Била ли си в чужбина? - Живея в Испания. Била съм в Шотландия и Франция.

Имаш ли фетиши? - Мъжки врат, мъжки ръце. Кефи ме да доминирам и да командвам.

Описваш ли се, като хуманистична личност? - Много съм чувствителна, ама чак за хуманистична личност не се имам.

Расист ли си? - По-скоро не.

Имаш ли мнение над политиката? - Апф. Политиката в България или ? Честно казано след последните избори много се разочаровах и спрях да се интересувам толкова живо. Чуя, недочуя какво става и до там. Спрях да се пеня и да се паля, да се ядосвам за глупости. Не ми харесва положението.

Кой е най-големия ти идол и защо? - Никол Станкулува, защото е млада, красива, интелигентна, мила и добра.

Била ли си се с момче/момиче? - Брои ли се като бях малка с братовчедите ми ? Иначе не съм се била, ама съм се вихрила на бившия ми, получавал е някой друг бурен шамар.

Любим цитат? - Подписа ми.

Боядисвала ли си си косата? - Да, бях модел на марки бои за коса.

Покажи твоя снимка. - https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1173896_679031008792195_1584140637_n.jpg

За или против гримовете пред момчета? - Как пред момчетата ?

Поддържана и хигиенична ли си? - Да! Все пак съм жена...

Съдиш ли хората от първото им изречение, без да си ги опознала? - Случвало ми се е.

Обичала ли си? - Да.

Имала ли си несподелени любови? - Имала съм, кофти тръпка...

Можеш ли да отговориш, кога любовта свършва? Обоснови се. - Ако говорим за любовта към някой, според мен свършва когато спре желанието да го виждаш, чуваш, прегръщаш, целуваш и т.н. Общо взето когато вече нищо не те задържа при този човек, освен навика.
за сега това.

Усещам, че съм кандидат съпруга, уби ме :D

HollyGolightly
01-16-2014, 00:58
Защо право?
А защо Испания? От колко време си там?
Повечето ти познати и приятели там предимно Българи ли са или от друга националност?
Какво мислиш за хората там като цяло?
Ходила ли си с чужденец? Ако не, би ли? А какво мислиш за интернационалните връзки/бракове?
Би ли се върнала да живееш в България?
Мечтана от теб дестинация?
Казваш, че си била в Шотландия и Франция, коя страна ти хареса повече? А какво ти направи най-голямо впечатление.
Ако можеше да се върнеш назад във времето или да отидеш в бъдещето, кое би избрала (просто като наблюдател)
Кой е най-яркият ти спомен от детството?
Какъв съвет би дала на своето 10 годишно Аз?
Когато беше малка, каква искаше да станеш?
Ако можеше да промениш нещо в себе си, не във външният си вид, какво би било то?
Лесно ли се ядосваш?
Харесваш ли животни? А имаш ли някакъв домашен любимец?
Черта от характера си, която най-много цениш?

За сега толкоЗ :)

Anonys
01-16-2014, 08:27
Имаше ли надежда виртуалната ти връзка да се превърне във връзка наживо?
А не мислиш ли, че принципите ти биха могли да те спрат да изневериш, след като вече си го направила в съзнанието си?
Защо повечето жени обичат мъжките ръце?
Пред момчетата се има в предвид, дали ти пука, че си гримирана пред тях или не. Дали искаш да си или ти е все едно. Дали жадуваш да си в най-добрата си "външна" светлина пред тях.
Защо смяташ, че само жените са поддържани и хигиенични? Не смяташ ли, че както има занемарени мъже, така и жени?
За какво нематериално жадуваш?

102
01-16-2014, 08:29
Аффф БЕЛОТ ;3 <3 Няма смисъл да питам дали си готина.

fire_magic
01-16-2014, 12:40
на колко си години?
хетеро ли си?
имаш ли си тъпкач в момента?
как се чувстваш?
как с 4 думи би определила последната седмица в живота си?
какво мислиш за гейовете и кросдресърите?
кой е любимия ти цвят?
можелитвояснимкаве?

djipsito
01-16-2014, 14:02
Защо право? - За да мога по някакъв начин да се опитам да раздам правосъдие.

А защо Испания? От колко време си там? - Нашите бяха тук. От 10 години, почти 11.

Повечето ти познати и приятели там предимно Българи ли са или от друга националност? - Излизам предимно с българи, но познавам много хора от различни националности.

Какво мислиш за хората там като цяло? - Мисля, че са еднакви, еднотипни, скучни, инфантилни, мързеливи, имат странен хумор, обичат да плюскат, мисля, че са по-тъпи от нас, но в много отношения са много по-добри. Например ми прави впечатление, уважението с което подхождат един с друг, като цяло. Не само между възрастни, ами и децата между тях си.

Ходила ли си с чужденец? Ако не, би ли? А какво мислиш за интернационалните връзки/бракове? - Не съм ходила, само секс съм правила. Не бих имала връзка с чужденец, въпреки че нямам против смесените връзки. Просто за мен езика е много важна част. Колкото и добре да знам испанския примерно, няма да мога да изразя това, което искам, както искам и няма да прозвучи еднакво, както ако го кажа на български. Абе като му тегля майни, тря да ме разбира! :д

Би ли се върнала да живееш в България? - Бих. Чувствам се щастлива там.

Мечтана от теб дестинация? - Абу Даби.

Казваш, че си била в Шотландия и Франция, коя страна ти хареса повече? А какво ти направи най-голямо впечатление. - Франция! Париж е уникален град. Там ми направи впечатление, че са големи националисти (не искаха да говорят английски).

Ако можеше да се върнеш назад във времето или да отидеш в бъдещето, кое би избрала (просто като наблюдател) - Бъдещето, на там сме се запътили. Иначе и в миналото би ми било интересно, ще науча нещо ново я за себе си, я за някои хора, или нещо по-глобално, за което не знам.

Кой е най-яркият ти спомен от детството? - Цялото ми семейство, баби, дядовци, чичо, чинка, братовчеди, на една маса отрупана с всякакви вкусотии.

Какъв съвет би дала на своето 10 годишно Аз? - Да общува повече и да не е толкова затворенО.

Когато беше малка, каква искаше да станеш? - Криминолог.

Ако можеше да промениш нещо в себе си, не във външният си вид, какво би било то? - Да съм по-спокойна.

Лесно ли се ядосваш? - Да.

Харесваш ли животни? А имаш ли някакъв домашен любимец? - Харесвам някои. Имам куче, Спайки хихих

Черта от характера си, която най-много цениш? - Обективната ми преценка.

За сега толкоЗ :)

Мерсаж :*

djipsito
01-16-2014, 14:07
Имаше ли надежда виртуалната ти връзка да се превърне във връзка наживо? - Да, още първата година, т.е още първите месеци имах прибиране в България, но... не стана. Никога не стана всъщност. След като спряхме да си пишем, едно лято се видях с един човек, ама не знам дали наистина беше той.

А не мислиш ли, че принципите ти биха могли да те спрат да изневериш, след като вече си го направила в съзнанието си? - Ако си го наложа, ще се спра. На мен ми е такъв характера, че нямам "време" да изневеря. Аз ако нещо ме дразни/наранява, квото и да е, го казвам на момента. Ако ми дотегне, пак. Ако не ме чуват, късам, ако ще турско да е. Пък и като се замисля на кви задници съм била вярна, последното за което мисля като се впусна във връзка е да кръшкам.

Защо повечето жени обичат мъжките ръце? - Излъчват сила, а ние обичаме да се чувстваме защитени.

Пред момчетата се има в предвид, дали ти пука, че си гримирана пред тях или не. Дали искаш да си или ти е все едно. Дали жадуваш да си в най-добрата си "външна" светлина пред тях. - О не, виждали са ме във всякъв вид, не ме бърка да изляза без грим. Даже съм се появявала пред момче в трагичен вид и пак не ме е било срам.

Защо смяташ, че само жените са поддържани и хигиенични? Не смяташ ли, че както има занемарени мъже, така и жени? - Не смятам така, просто жените по принцип са по-суетни. Иначе има и мърли, естествено.

За какво нематериално жадуваш? - Споделена любов и семейство.

Чакам си пръстена :Р :д

djipsito
01-16-2014, 14:10
на колко си години? - 22

хетеро ли си? - Да.

имаш ли си тъпкач в момента? - Нямам, ма ми се иска един :д

как се чувстваш? - Сега съм уморена и главата ми пуши, имам да предавам курсови и да уча за сесията.

как с 4 думи би определила последната седмица в живота си? - Натоварваща, изнервяща, динамична, разнообразна.

какво мислиш за гейовете и кросдресърите? - Нямам специално мнение. Приемам хората, всеки си е една вселена. Не съм против.

кой е любимия ти цвят? - Зелен, Лилав
можелитвояснимкаве? - Даласъмве.

Наздраве!

AnarchyBoy
01-16-2014, 14:17
O, любимка..

Питч си.. пълен.. не съм чел цялата тема- сега ще я чета, за това се извинявам за повтарящите се въпроси..

Влюбвала ли си се?
Според теб истинската любов една, единствена ли е? Такава която е повече от всички други?
Всъщност според теб има ли истинска любов или всичко е общи интереси?
Любим спомен на проява нежност?
А кой е любимия ти спомен като цяло?
Колко са истинските ти приятели?
Любима поза?
Какво мислиш за положението в България?
Смяташ ли да се върнеш някога?
Би ли правила секс с жена?
А с негър? :D
Коя е любимата ти книга?
Любим цитат?
Любима храна?
Обичаш ли да спориш?
С какви хора контактуваш?
Смяташ ли се за интелигентна?
Що си толкоз добричка
Усмивката или Поглед предпочиташ у един мъж?
Колко деца искаш да имаш?
А смяташ ли да се жениш скоро?
Би ли изневерила?
А правила ли си го?
Изневерявали ли са ти?
Защо пишеш у форума?
Каква музика слушаш?
Какво мислиш за секс за една нощ?
За какво мечтаеш?
Да обичаш или да те обичат?
Какъв цвят са ти очите?

Мързи ме повече.. 8-)

djipsito
01-16-2014, 14:41
O, любимка..

Питч си.. пълен.. не съм чел цялата тема- сега ще я чета, за това се извинявам за повтарящите се въпроси.. - Хехе, мерси ;)

Влюбвала ли си се? - Два пъти.

Според теб истинската любов една, единствена ли е? Такава която е повече от всички други? - Не, всички любови са истински. Аз си ги измервам в щастие ;р

Всъщност според теб има ли истинска любов или всичко е общи интереси? - От двете по малко.

Любим спомен на проява нежност? - Ух. Не ми е любим спомен, ама .. за друг не се сещам. Гледахме филм с бившия ми, у тях, беше ме прегърнал и заспал. Много се разнежих тогава, а по принцип рядко се чувствам така.

А кой е любимия ти спомен като цяло? - Не мога да определя един, ама повечето ми хубави спомени са ваканциите ми в България.

Колко са истинските ти приятели? - Не знам. Отказала съм се да приемам, че хората могат да са ми истински приятели. Имам приятели, там са, ама нямам някви големи представи, очаквания и модел на приятелство, които трябва да се следват. Който иска да ми е приятел, няма да го върна ;д

Любима поза? - Лъжички, задна и ездачката.

Какво мислиш за положението в България? - Не ми харесва. Смея се, за да не плача. Всичко е абсурдно, жалко, хората се озлобяват, затварят... Мъчно ми е. Не искам да влизам дълбоко в темата, защото ще се ядосам.

Смяташ ли да се върнеш някога? - Бих се върнала. Някога...

Би ли правила секс с жена? - Да.

А с негър? :D - НЕ!!! :д

Коя е любимата ти книга? - Игрите на глада ме пали. И трите части. Вкарва ме в друга представа за света.

Любим цитат? - подписа ми

Любима храна? - Китайската, ... абе всичко ям, храна да има!!

Обичаш ли да спориш? - Да :D

С какви хора контактуваш? - Последно време се събирам с умни хора, със смислени интереси и цели в живота.

Смяташ ли се за интелигентна? - Да, донякъде. Ама не обичам да се определям така.

Що си толкоз добричка - Щот съм патка!

Усмивката или Поглед предпочиташ у един мъж? - Хммм, погледа, погледа! Трябва да ме мокри! ;д

Колко деца искаш да имаш? - 2 ми стигат

А смяташ ли да се жениш скоро? - А някой смята ли да ми предложи скоро ? :д

Би ли изневерила? - Не бих, ама знае ли се...

А правила ли си го? - Не.

Изневерявали ли са ти? - Не съм разбиралa ако са ми изневерявали.

Защо пишеш у форума? - Начин да разпускам, пък и като дотъпее фейсбука, тука има разнообразие.

Каква музика слушаш? - Латино, Хаус, бг рапа ме кефи, комерсиална, испанска... в чалгата ме кефят някои парчета, ама нещо не е от първия стил, за който се сещам като ми се слуша музика. Кючека съм го забравила малко как се играе :д

Какво мислиш за секс за една нощ? - Ами не съм против, ама не е за мен. На мен лично не ми дава това, което по принцип искам да получа от секса. За една нощ няма как да стане..

За какво мечтаеш? - Казах по-горе.
Да обичаш или да те обичат? - Еми... не са ме обичали досега. Искам да видя кво е тва аджеба, съществува ли :д Споделено искам да е.

Какъв цвят са ти очите? - Зелени.

Мързи ме повече.. 8-)

Добре че те е домързяло ;р :D

HollyGolightly
01-16-2014, 14:46
Често ли се чувстваш неразбрана, ако да защо?
С каво мислиш се различаваш от тълпата?
Колко е важно за теб мнението на хората?
Доволна ли си от начина, по който се развива живота ти?
Кое е най-ценното в този живот?
Има ли живот след смъртта? Кое те кара да мислиш така?
В какво вярваш?
Лесно ли се отпускаш сред непознати?
Последният филм който гледа, и те накара да се замислиш?
Би ли била отново в онлайн връзка?
Най-голямото ти постижение до сега?

:)

Anonys
01-16-2014, 15:00
Като цяло си ми интересна, като личност. Копнееш за доста неизживяни неща. Намирам малко тъга, не мога да кажа много(защото не съм сигурен), когато казваш, че си нямала човек до себе си, който да те обича. Секса мисля е щастието, с което залъгваш истинското щастие.
Как са се отнасяли родителите ти към теб, описваш ли детството си, като добро, има ли носталгия по моментите в детството ти?
Изживяла ли си го напълно пълноценно?
Кое ти е липсвало?
Наистина си дружелюбна към останалите, надявам се някой наистина мъж да го оцени и да жадува за теб ден и нощ.
Между другото и аз не знам как се играят латино-американските танци, но обичам да ходя в барове с такава музика и са ме питали откъде съм научил тези стъпки :D