PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36

ReguL
06-05-2015, 16:06
някакъв образ някъде си там

Blab
06-05-2015, 16:07
на колко си?
реално/практически с какво се занимаваш?
от какво семейство произлизаш?
какви са приятелите ти?
каква е функцията им в живота ти?
а твоята в техните?
кога си роден?
какво искаш от живота (си)?
какво целиш? за какво мечтаеш?
без какво не можеш?
а без какво не искаш?
кога започна да бягаш в света на фентъзито/фантастиката? какви други бягства използваш в ежедневието си? как бягаше като дете?
защо пишеш в този форум? прочетох по-назад, че уж си отговорил на този въпрос. отговори пак, този път искрено; какво търсиш/си търсил тук?
ясно ми е, че искаш да промениш света? какъв го искаш? как си представяш, че ще/може да стане?
спирам тук.

ReguL
06-05-2015, 16:11
та кой е в момента на стола че не ми се чете назад?

SHPAIdURmeN
06-05-2015, 16:16
За сега, никой. Кал, ще отговаря на въпроси до Неделя.

lunacy
06-05-2015, 19:53
тоя модел не ме интересува.

мен също
интересно как си останал с такива впечатления от Кинг/моите са съвсем различни/, но не съм учудена, не е като да е написал две-три книги че да си позволя да генерализирам за : развитието на : постановките му

но ще го направя донякъде-някои от нещата му са доста паралелни на ПОВЕЛИТЕЛЯТ, специално в ГНЯВ намерих същите мотиви;
всъщност ГНЯВ е малка по обем, би ми било много интересно какво мислиш

ако решиш да ѝ хвърлиш око:
http://chitanka.info/text/1565#textstart

надявам се да не я намразиш толкова, колкото я намразих аз
-а оттам и ПОВЕЛИТЕЛЯТ :д

lunacy
06-05-2015, 20:05
Хубаво, че другите няма да те питат ;д. Иначе на мен не ми пречи.

да, просто долових някакъв упрек че съм му задала въпроси

технически още е Rafa7a, lol

Rafa7a
06-05-2015, 20:07
технически още е Rafa7a, lol
Дам, никой не си прави труда да пише на Калпазанка, че да смени името. ;д

dreamwalker
06-06-2015, 04:30
и честно казано бих предпочела Кал да стои още не е един, а няколко месеца на стола

И аз.

Ivaaaaa
06-06-2015, 07:23
вие сте болни, бе. ако бяхте и наполовина толкова позитивни и интересни колкото Кал, форума щеше да е едно по-хубаво място.

Dagichka
06-06-2015, 07:26
на мен ми идва малко странен, хубаво отговаря, да, но е неадекватно на масата хора, които не го искаха/не бяха заинтересовани от него, еднолично вие да го сложите на стола, че и да се застоява сто дни, че и с претенции.

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 09:46
Кал,
понеже си решил да ставаш Неделята (е поне стой до края на деня).
Предлагам след това да седне lunacy

NomNomNom
06-06-2015, 10:06
Не се ли съгласи per-dead вече ..

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 10:17
Не се ли съгласи per-dead вече ..

Ами, не знаааам... явно съм пропуснал този ред от коментари.
Братът ти по зодия.

Кал
06-06-2015, 15:16
какво е мнението ти за веганството, струва ти се като твърде строг и ограничаващ вариант, или?

Харесвам го... но още повече харесвам прясното мляко и яйцата. (А както обяснява Вяра (http://s-viara.net/2014/02/nurse-mare-foals/), това може да е също толкова кофти към животните, колкото кланиците. :( Тоест трябва да внимавам повече, като избирам откъде си ги купувам. Признавам си, невинаги успявам...) На кашкавала обявих бойкот, откакто мина 10 лева килограма. :D Със сиренето и киселото мляко сме на периоди.

Да, добре. Но аз ти бях задал въпрос относно кратките изказвания, а ти така гордо го подмина, а смятам че върху него може да се напише доста

Моля дай ми пример за „доста писане“ по твоите два въпроса. Моите отговори към тях бяха „горе-долу“ и „не“. (Което е една от особеностите на loaded questions (http://en.wikipedia.org/wiki/Loaded_questions): те са по-скоро реторични, без да търсят опознаване на събеседниците или задълбаване. Моята молба за пример не е реторична: наистина не мога да си представя какво повече има да се каже при такива въпроси; и наистина ми е интересно да видя твоето мислене.)

реално/практически с какво се занимаваш?

Превеждам, редактирам, водя творчески работилници. (http://kal.zavinagi.org/?page_id=22)

любими поети?

Александър Бурмов (http://aleksburmov.blogspot.com/), Павлина Йосева – Пинче (http://www.hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=130235), сестри Бронте (http://genius.com/Emily-bronte-how-clear-she-shines-annotated), Валери Петров, Смирненски, Петя Дубарова. Ботев, като заседне в механата. ;) Съвсем отскоро и Robert Paul Weston (http://robertpaulweston.com/books/zorgamazoo/).

от какво семейство произлизаш?

От:

a) инженерно (Oт мама и тате съм научил, че мъжът инженер е или мъж, или инженер, а пък жената инженер – нито жена, нито инженер... Не ме бийте! Мама така каза! :D)

б) типично: родителите ми двайсет години се чудиха (на висок глас, за щастие без НЛО) да се развеждат ли, да не се ли... Накрая, след като аз и брат ми напуснахме семейното огнище (Ха! Сега направих връзката: „огнище – място, на което пламват войните“), решиха, че ще си останат заедно.

(Понякога си мисля лоши работи. За мен и брат ми. :lol: )

(следва)

П.П. За утре моля всеки с оставащи въпроси да си избере един от тях. Или ако се доверите на мен, аз ще избера този, който най ме вдъхновява. ;)

NomNomNom
06-06-2015, 16:09
Пропускаш не само preloaded въпроси, а всичко, що не ти е в зоната на комфорт.

Lilanda
06-06-2015, 16:32
Не смяташ ли, че си малко нагъл? Вече 8 страници /2 пъти повече от другите потребители/ и 12 дни /3-4 пъти повече/ си на стола и искаш да останеш още един ден, при все че си интересен на 1-2 потребители, а останалите съвсем ясно заявяват, че чакат да станеш, за да посещават темата /още от първия ден/. Не ти ли е неудобно?

pandabear
06-06-2015, 17:01
вдъхновете го ;д

lunacy
06-06-2015, 18:03
Кал,
понеже си решил да ставаш Неделята (е поне стой до края на деня).
Предлагам след това да седне lunacy

аз нямам толкова против, но предполагам че другите биха имали предвид евентуалните ми избираеми отговори

а пък и като цяло идеята на горещия стол се губи като се отговаря избирателно, поне според мен

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 19:30
Моля дай ми пример за „доста писане“ по твоите два въпроса. Моите отговори към тях бяха „горе-долу“ и „не“. (Което е една от особеностите на loaded questions (http://en.wikipedia.org/wiki/Loaded_questions): те са по-скоро реторични, без да търсят опознаване на събеседниците или задълбаване. Моята молба за пример не е реторична: наистина не мога да си представя какво повече има да се каже при такива въпроси; и наистина ми е интересно да видя твоето мислене.)

Твоите отговори са "горе-долу" и "не" и аз след това ти задавам въпроса : Защо са ти такива отговорите ? (мда наистина ти задавам този въпрос)
Сега, друг е въпроса, че си си създал представата, че аз съм враждебен и целя едва ли не да те затапя, чрез моите въпроси. Не, не целя това, истинската ми цел е да опозная събеседника си, който според моето наблюдение е дошъл тук с изградена представа за всеки или последством е изградил такава.
Ако си позволиш да ми отговориш на въпросите и си впрегнеш мозъка, отново не е враждебен тонът ми) ще се задълбаят нещата, както и осъзнаеш, че не са реторични въпросите, за което гарантирам.

Радвай !

П.П. Да стискам ли палци за отговор на въпросите ?

Lilanda
06-06-2015, 19:34
П.П. Да стискам ли палци за отговор на въпросите ?

Недей.

102thedream
06-06-2015, 19:48
а стиа бе
ти още ли си тука уе фекал

therichbitch
06-06-2015, 20:04
Не ти ли е неудобно?
:lol:
Явно не

Аз се отбих да питам кво е КОС и какво те накара да не отговориш директно на миналата страница, например да посочиш абревиатурата, а да реагираш като сектант на Айесек и да ни кажеш как от 500 човека избират 2ма. Никога не влизам в тази тема, тъй че очаквам да го оцениш подобаващи с отговор.
Това са моите 2 въпроса, ще ти отнемат кратко, тъй като очаквам изречение+3 думи само :)

Благодаря

Нали не е Cosinus, че много ще се разочаровам (

dreamwalker
06-06-2015, 20:08
кво е КОС

http://en.wikipedia.org/wiki/United_World_Colleges

Колежи на обединения свят.

Не знам в каква среда се мъкнеш, за да си мислиш, че КОС е нещо не толкова известно.

therichbitch
06-06-2015, 20:11
Омг, аз се чудех за английско съкращение :Д

Благодаря, след като знам и това, вече се чувствам на върха на интелигентността си...
Така де, това с 'обединения свят' ми звучи.. странно

dreamwalker
06-06-2015, 20:13
Омг, аз се чудех за английско съкращение :Д

Благодаря, след като знам и това, вече се чувствам на върха на интелигентността си...

Вече си от културната среда по стандарта на SHPAIdURmeN.

Трябва да се чувстваш на върха на интелигентността си.

therichbitch
06-06-2015, 20:21
След като в съседната тема бойно ме убедихте, че има нулево значение кое даскало си завършил, се оттеглям невпечатлена вместо засрамена. Такъв патос в последните страници, а то какво било. Нях

anonymous708973
06-06-2015, 20:21
Аз не мога да разбера защо недоволствате от Кал, с удоволствие ще му се зачета в блога... ама то желанието да четете отговори на изтъркани до безобразие въпроси си показва нещо.

102thedream
06-06-2015, 20:22
не ми пука кво ше четеш

anonymous708973
06-06-2015, 20:23
то и няма защо да ти пука,
има значение какво искаш ти да четеш.

dreamwalker
Аз не мога да разбера защо недоволствате от Кал, с удоволствие ще му се зачета в блога... ама то желанието да четете отговори на изтъркани до безобразие въпроси си показва нещо.

Тук си права.

102thedream
искам да чета аргументи

dreamwalker
06-06-2015, 20:24
След като в съседната тема бойно ме убедихте, че има нулево значение кое даскало си завършил, се оттеглям невпечатлена вместо засрамена. Такъв патос в последните страници, а то какво било. Нях

Кой те убеди?

dreamwalker
06-06-2015, 20:24
искам да чета аргументи

Ахахахаха.

therichbitch
06-06-2015, 20:28
Потребителите, които скачаха срещу елитните училища.
Такава съм си аз, леко послушна, лесно е да ме убедиш :( И вече съзнанието ми е друго, Бръшляновата лига не ме впечатлява.

Може да се ебавате, ама верно няма аргументи :Д Няма лошо, обича да си разтяга локуми, аз за друго дойдох.

П.П. Мисля, че повечето недоволстват не заради естеството на отговорите, а заради това, че стои прекалено дълго спрямо другите потребители, които искат да сядат.

anonymous708973
06-06-2015, 20:31
Ех, като ви чета постченцата за аргументите, ми става весело, сещам се, че в 6-7-ми клас ми скачаха със същите приказки... Същите лапенца, които се подиграваха, че си нося храна от вкъщи.
Носталгия.

anonymous908491
06-06-2015, 20:33
Само на мен ли ми хареса историята му с колата и момичето, аз с радост бих прочел цялата, иначе останалото от постовете му не съм го поглеждал.

102thedream
06-06-2015, 20:35
Ех, като ви чета постченцата за аргументите, ми става весело, сещам се, че в 6-7-ми клас ми скачаха със същите приказки... Същите лапенца, които се подиграваха, че си нося храна от вкъщи.
Носталгия.

мания че всички и завиждат

pandabear
06-06-2015, 20:36
аргументите ѝ са много по-добри от аргументите ви

therichbitch
06-06-2015, 20:38
Ех, като ви чета постченцата за аргументите, ми става весело, сещам се, че в 6-7-ми клас ми скачаха със същите приказки...
Казваха ти, че нямаш аргументи защо си осмърдяла класната стая на риба? (хората, които не обичат, много се впечатляват)
Нагли са били, но аз съм сигурна, че си се аргументирала подобаващо и са млъкнали, така че, ето, аргументите вярно са ценно оръжие.

102thedream
06-06-2015, 20:39
скумрия с марка аргумент

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 20:43
Вече си от културната среда по стандарта на SHPAIdURmeN.

Трябва да се чувстваш на върха на интелигентността си.
Ох, заядливото ми то, нека нека.

Не забравяй, и ти си част от културната среда по стандарта на SHPAIdURmeN.

fanton1
06-06-2015, 20:49
П.П. Мисля, че повечето недоволстват не заради естеството на отговорите, а заради това, че стои прекалено дълго спрямо другите потребители, които искат да сядат.
По скоро е заради това, че избираемо отговаря на въпросите.

anonymous908491
06-06-2015, 20:51
По скоро е заради това, че избираемо отговаря на въпросите.

Не е приятно да попиташ момиче кой номер сутиен носи, а тя да тръгне да ти говори за обувките си.

Corb1225
06-06-2015, 20:51
Казваха ти, че нямаш аргументи защо си осмърдяла класната стая на риба? (хората, които не обичат, много се впечатляват)
Пък и трябва да се аргументира от къде точно идва тази миризма и дали хигиената й е на ниво ;д.

dreamwalker
06-06-2015, 20:53
Ох, заядливото ми то, нека нека.

Не забравяй, и ти си част от културната среда по стандарта на SHPAIdURmeN.

Ахахахаха.

Аз съм ангелче, не се заяждам никога.

anonymous708973
06-06-2015, 20:53
Нагли са били, но аз съм сигурна, че си се аргументирала подобаващо и са млъкнали, така че, ето, аргументите вярно са ценно оръжие.

Това пак ли не беше заяждане, щото, с ръка на сърцето, на такова ми прилича.

Не съм носила нищо, което причинява на околните дискомфорт, даже варени яйца. Номер 1 правило ми е "аз не ти преча и не ти намилам какво ядеш, не ми пречи и ти".
Един път си носих салата с риба тон, тя не мирише... поне не миришеше до момента, в който не се изсипа в чантата ми, ама и тогава миришеше само на мен. След това се научих да си подбирам кутиите за обяд :D

102thedream
06-06-2015, 20:55
ето тва е коментар :)

fanton1
06-06-2015, 20:56
Не е приятно да попиташ момиче кой номер сутиен носи, а тя да тръгне да ти говори за обувките си.
Аз не питам такива неща не съм като теб.

anonymous908491
06-06-2015, 20:57
Мислех това за рибата за заяждане, а то било истина.
Пинкуу, това е риба, няма аромат на праскови, колкото и да ти се иска да си права.

Аз не питам такива неща не съм като теб.

Питай, да видиш защо не трябва като не ти отговорят.

paradosou
06-06-2015, 20:57
не знам, ама сте лоши с тия наредби към кал

102thedream
06-06-2015, 20:59
замал4и

anonymous708973
06-06-2015, 20:59
Не, сериозно, рибата тон, дори след като се изля в чантата, от цял клас никой не я усети. Е, аз я усещах, като чантата ми беше на 10 санта от лицето, няма как :д
След това миришеше 2 седмици убийствено на прах за пране :д
Варените яйца, например, миришат ужасно силно.

paradosou
06-06-2015, 21:00
замал4и
знам, че често искаш да съм няма, ама засега си остава в сферата на фантастиката ;d

102thedream
06-06-2015, 21:02
знам, че често искаш да съм няма, ама засега си остава в сферата на фантастиката ;d

искам да си има

Blab
06-06-2015, 21:07
@Кал, играх си да ти пиша въпроси от телефон.
Разбирам, че се имаш за повече от всички останали, но елементарното възпитание изисква да отговориш;
//поне кажи кога си роден, та да мога да използвам картата ти като пример за подобно поведение:Д

therichbitch
06-06-2015, 21:09

Аз за заяждане имам друга дефиниция, но да приемем разпространената. Отговорих в твой стил, тъй като множественото ти число предполага включването и на моя коментар. (аз 'ех' не го смятам за пренебрежително, но ти сподели, че за теб така звучи.)

Не съм чела, всичко, признавам, но не съм балък, който се плаши от дължината на текста и гледа на нея като единствен критерий за "разтягане на локуми". Т.е. казала съм го с умисъл, не случайно. И факт, не се аргументирах (хахаха, да), но не прави поста ми постченце.
Давам пример, за да не съм голословна с прелюдие към въпроса ми към Кал (то се е видяло, че ще питам)

Голдинг е решил да наблегне върху социалния дарвинизъм, да даде пълен превес на съревнованието спрямо сътрудничеството. Аз нито му вярвам, че задължително ще се получи така

Първото изречение е описание на сюжета с лек привкус на анализ. Второто е неаргументирано изказване.
Първо, аз не съм съгласна, че романът е апология на социалния ти дарвинизъм, тъй като напротив- има мн индикации за разрушителната сила на тези взаимоотношения, което не съвпада с концепцията на течението. Това остави.
Моят въпрос е: защо реши, че няма да се получи така? Вярваш само в човешкия прогрес ли, мислиш ли, че той е достатъчно устойчив и не може да се превърне в регрес в условия, които предразполагат към падение?

Докато сме на темата: Under the dome си е модерна версия на Lord of the flies, после се чудете защо Кинг има хиляда книги.

П.П. Papugai, заядлива ли ме нарече :О Потресена съм

anonymous908491
06-06-2015, 21:10
@Кал, играх си да ти пиша въпроси от телефон.
Разбирам, че се имаш за повече от всички останали, но елементарното възпитание изисква да отговориш;
//поне кажи кога си роден, та да мога да използвам картата ти като пример за подобно поведение:Д

Пиши му във фейса, той си го е давал на няколко персони.

anonymous708973
06-06-2015, 21:14
Деси,
грам не беше насочено към теб, ти не си ме адресирала в поста си със заяждане в стил "аргументирай се", визиращо характера на моите писания. "Постченца" беше пък насочено към характера на дребнави заяжданици в стил 6-7. клас, не към дължината.
Ако исках теб да адресирам, щях да си направя труда да ти изпиша името/никнейма. Когато не съм написала никого конкретно, считам, че не си заслужават няколкото екстра натискания на клавиатурата.

Добро, добро.

therichbitch
06-06-2015, 21:15
My bad : )
Нищо де, поне му зададох въпрос, да видим

LoadRunner
06-06-2015, 21:21
Аз пак да кажа за непросветените, Калника е на стола защото никой не е поискал много друг и някой не е поискал да седне, примерно пре-деда ако искаше щеше да каже "готова съм" или 100 човека ако я искаха щяха да скачат да я питат.... Та, мисля че калника е на стола само и единствено защото всички вие несъзнателно си искате почивка от тая тема и сте го оставили на самотек за да си починете.
Иначе калника че си прави някакви декларации си е негова работа, той и сам си знае че е нежелан смотаняк, просто е дебил човечеца.

galaxy29
06-06-2015, 21:24
П.П. За утре моля всеки с оставащи въпроси да си избере един от тях. Или ако се доверите на мен, аз ще избера този, който най ме вдъхновява. ;)
пфф, че и с претенции е тоя калноглав

jghgh
06-06-2015, 21:25
I like this forum. :lol:

jghgh
06-06-2015, 21:26
но момчето си тролва яко, и се радва на реакции.

102thedream
06-06-2015, 21:29
трябва да си го прочел за да те тролне

anonymous908491
06-06-2015, 21:29
I like this forum. :lol:

Мила ли се казваш ?

jghgh
06-06-2015, 21:31
трябва да си го прочел за да те тролне

не съм му чела мненията, по 38573498573945793 реда за 1 въпрос ми идва малко в повече.

папу, михаела:)

LoadRunner
06-06-2015, 21:33
михаела:)
ти ли си на стамбини михаелата

102thedream
06-06-2015, 21:34
тогава как те е тролнал

anonymous908491
06-06-2015, 21:35
папу, михаела:)

В lastfm не бях влизал от 4-5 години, а ти си събрала 2000 изпълнители, кога намираш време да слушаш всички

jghgh
06-06-2015, 21:36
имаме ли се в приятели?
да, слушам доста музика

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 21:38
Я, ето го Калинчоо

https://www.youtube.com/watch?v=rLZj80af7jc

anonymous908491
06-06-2015, 21:40
имаме ли се в приятели?
да, слушам доста музика

Твоите приятели са почти само момичета, иначе не сме. Нали ти казвам, че от години не съм влизал, предпочитам да си свалям музиката, в ластфм, тубата и останалите много често имат ограничения за България.

102thedream
06-06-2015, 21:43
Я, ето го Калинчоо

https://www.youtube.com/watch?v=rLZj80af7jc

хахахахха
извинявам се за всичките шегички към Кал
стана ми Жал

galaxy29
06-06-2015, 21:48
ахахахахах

LoadRunner
06-06-2015, 21:51
и аз се извинявам :D
ама ти не си ли към 40

LoadRunner
06-06-2015, 21:58
между другото това разкритие беше подмолно

102thedream
06-06-2015, 21:59
той за тва е шпалдърмен
истинският спайдърмен никога не би го направил !!

LoadRunner
06-06-2015, 22:00
дано поне ива се подмокри :Д

galaxy29
06-06-2015, 22:04
:Д:Д:Д
и как самодовлно се усмихва като го разпитват за личността му http://prikachi.com/images/622/8157622E.jpg хД

paradosou
06-06-2015, 22:05
аквариума, и ти не приличаш на тийн
отделно не е най-адекватното нещо на света да наливаш със стабилно настървение непознати онлайн... и даже говоря без да съм кой знае колко груба ;)

102thedream
06-06-2015, 22:06
говориш меко ;/

paradosou
06-06-2015, 22:08
не колкото теб
*сори за спама, скоро надали ще пиша пак в темата

therichbitch
06-06-2015, 22:09
Има си страничка във Wikipedia, бая неща е написал и ходи насам- натам
Не знам какво прави в тоя форум

102thedream
06-06-2015, 22:09
не колкото теб

как тогава ще отговаряш на въпросите

galaxy29
06-06-2015, 22:10
и по-добре ... тъкмо един спрял по-малко

102thedream
06-06-2015, 22:10
във Wikipedia

за кво във

dreamwalker
06-06-2015, 22:11
Прекалявате.

Corb1225
Не знам какво прави в тоя форум
Мисионерства сред тийновете ;д.

therichbitch
Защото тръгнах да го пиша с фонетична

Прекалявате.
да

LoadRunner
06-06-2015, 22:12
не помня да съм казвал че съм тийн, не помня да съм казвал че съм на 40, но помня че съм казвал че тук тийнове няма и все повече се доказва
иначе скучните хора се привличат то си личи
поне общите интереси може би ги сближават

dreamwalker
06-06-2015, 22:13
Оставете човека на мира.

102thedream
06-06-2015, 22:13
Защото тръгнах да го пиша с фонетична

няма ли да го поправиш

paradosou
06-06-2015, 22:14
и по-добре ... тъкмо един спрял по-малко
много си натрапваш мнението за хората - дали им се кефиш, или им слагаш диагноза 'спрял' е все тая, навсякъде чета кой какъв бил според галакси

102thedream
Оставете човека на мира.

белиа павър рейнджър

therichbitch
Не, кой би забелязал?
Те името си не могат да напишат повечето без 3 грешки.

anonymous708973
06-06-2015, 22:15
:Д:Д:Д
и как самодовлно се усмихва като го разпитват за личността му

Той поне има някаква, при това ярка такава. *намиг*

LoadRunner
06-06-2015, 22:15
аквариума, и ти не приличаш на тийн

btw никога не съм ти пращал снимки, по кое съдиш

dreamwalker
06-06-2015, 22:16

+

Тази вечер имаш добри попадения. :lol:

dreamwalker
06-06-2015, 22:16
btw никога не съм ти пращал снимки, по кое съдиш

Пускал си снимка в съседния раздел. После я махна.

LoadRunner
06-06-2015, 22:17
Има си страничка във Wikipedia

Ама ти нали каза изрично да не вярваме на уикипедия :lol:

102thedream
Не, кой би забелязал?
Те името си не могат да напишат повечето без 3 грешки.

бад г1рл

Corb1225
Сега научавам, че да имаш интереси и да си позволяваш да мислиш, и да се развиваш като личност, те прави скучен. А обратното те прави...оборотен и готин. Как му се викаше на това? Подменени ценности?

galaxy29
06-06-2015, 22:18
дам, недвижеща се като твоята

therichbitch
06-06-2015, 22:21
...
Няма смисъл..

Btw, прилича на не повече от 30 годишен, айде спрете се.
Казах на миналата страница, че не ми допада много как отговаря, но видях, че поне се е занимавал с нещо, дали струва- не знам, дали чета подобна литература- не, но поне в този случай се извинявам за остротата на коментара си.

tireheb
06-06-2015, 22:22
кои е на горещиа стол
имам вапрос

102thedream
06-06-2015, 22:23
значи да си пусна снимка да не ми се подиграват вече

therichbitch
кои е на горещиа стол

LoadRunner
само ФИКИ!
оле
и циганите на сапун

dreamwalker
Повърхностният поглед върху нещата е трагедията на тази цивилизация.

galaxy29
06-06-2015, 22:24
бе кво ще спирам ... самодоволните наглеци като тоя трябва да се тъпчат

LoadRunner
06-06-2015, 22:25
но видях, че поне се е занимавал с нещо

:smt037

anonymous708973
06-06-2015, 22:27
дам, недвижеща се като твоята

И понеже съм безлична, все се намира някой, който да се заяде? Издиша ти логиката брутално.
Ярките личности рядко са харесвани. Не ми е и цел, слава Богу.

galaxy29
усещате ли на дриймуокар сарказмите към калчо :д

dreamwalker
Sad story, bro.

galaxy29
06-06-2015, 22:28
бе не ми се обяснявай пинкси

LoadRunner
06-06-2015, 22:29
.
Ярките личности рядко са харесвани.
Ти видя ли се кво си написала?

therichbitch
06-06-2015, 22:30
"There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about"
Амин

Lilanda
06-06-2015, 22:31
бе не ми се обяснявай пинкси

н3 м! с1 убясняв1й

LoadRunner
06-06-2015, 22:32
"There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about"
Амин

ти си имаш тема за раците която е в кофата
днеска само спам навсякъде

LoadRunner
06-06-2015, 22:33
Пускал си снимка в съседния раздел. После я махна.

ти си тука форумния полицай, знае всичко за всеки
имам чувството че страдаш от някакво физическо обездвижване или трайна безработица

therichbitch
06-06-2015, 22:34
Натална карта ще ми направиш ли, виждам, че си голям почитател на звездите.
Ако може на гърба да има виц на Слави.

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 22:34
Йеееп, развоят на нещата не ме изненада. Всеки правилно си изигра ролята, което относно някои е доста тъжно.

jghgh
06-06-2015, 22:38
^е, шпайди, ти пусна линка в ютуб о.0
ся не се измъквай

dreamwalker
06-06-2015, 22:38
ти си тука форумния полицай, знае всичко за всеки
имам чувството че страдаш от някакво физическо обездвижване или трайна безработица

http://www.quickmeme.com/img/52/5272fe5ff7e3e7e05718a97db5daa1048e48d5f9aff6bd2844 c86e4a05be19c6.jpg

Търсят ме от ЦРУ, затова така.

therichbitch
06-06-2015, 22:39

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 22:45
^е, шпайди, ти пусна линка в ютуб о.0
ся не се измъквай
Виновен съм не отричам.

tireheb
06-06-2015, 22:50
консолидираш ли парадоксалности
е моят вапрос преателче

galaxy29
06-06-2015, 23:00

anonymous708973
06-06-2015, 23:06
Йеееп, развоят на нещата не ме изненада. Всеки правилно си изигра ролята, което относно някои е доста тъжно.

Айде поредния, който се прави на кукловод. Много станахте провокаторите със замисъл, ей.

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 23:07
Айде поредния, който се прави на кукловод. Много станахте провокаторите със замисъл, ей.

Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи. - Chacho

anonymous708973
06-06-2015, 23:09
Това как е свързано с твоята "провокация"?

Щото в тоя случай е моето имане на ниски очаквания, щото отсрещната страна не оправдава по-високи.

therichbitch
06-06-2015, 23:09
Тва момче отдавна се спаси, вече не влиза.

SHPAIdURmeN
06-06-2015, 23:12
Това как е свързано с твоята "провокация"?

Щото в тоя случай е моето имане на ниски очаквания, щото отсрещната страна не оправдава по-високи.

За да не създаваме излишен спам.

Виж ЛС.

tireheb
06-06-2015, 23:26
не му гледай лсто тъпо е

skate
06-07-2015, 19:27
аре е Кал! имаш само час и половина и става понеделник...прави,квот ще правиш и после ще избираме друг;д

LoadRunner
06-07-2015, 19:43
3

LoadRunner
06-07-2015, 19:44
2

LoadRunner
06-07-2015, 19:44
1 без косъм
кал имаш половин косъм време за отговор
JUST DO IT

Кал
06-07-2015, 20:35
някои от нещата му са доста паралелни на ПОВЕЛИТЕЛЯТ, специално в ГНЯВ намерих същите мотиви;
всъщност ГНЯВ е малка по обем, би ми било много интересно какво мислиш

Отбелязвам си я... обаче в списъка за четене (https://www.goodreads.com/review/list/741149?shelf=to-read) имам почти 100 неща, не знам кога ще се добера до нея. :/

Впрочем ми направи впечатление, че Кинг я е писал като много млад; и по-късно е поискал да не я допечатват повече (http://en.wikipedia.org/wiki/Rage_%28King_novel%29#End_of_publication). Което ме замисли дали Голдинг е изпитвал някакви угризения за „Повелителя“.

поне кажи кога си роден, та да мога да използвам картата ти като пример за подобно поведение:Д

Няма. :P Рожденият хороскоп е мощен инструмент, но и поредният калъп „ти си такъв, ти си онакава“. Нямам против хората да ме възприемат като кал или калник... но през калъп имам. Пречи на опознаването. ;)

За компенсация, че не ти отговарям на тоя въпрос, избирам друг твой. Който ми е сред най-любимите. :)

кога започна да бягаш в света на фентъзито/фантастиката? какви други бягства използваш в ежедневието си? как бягаше като дете?

За мен, още от дете, фантастиката е „бягство КЪМ реалността“ (фразата е на Николай Теллалов). Да се възползвам от находката на SHPAIdURmeN: ето част от отговора ми (https://www.youtube.com/watch?v=rLZj80af7jc&feature=youtu.be&t=2m49s).

И още една част (http://choveshkata.net/blog/?p=2135) (най-долу, с курсива).

Други бягства не съм практикувал. Колкото повече се вглеждам в света ни, толкова повече неща за обикване откривам. :)

Не смяташ ли, че си малко нагъл? Вече 8 страници /2 пъти повече от другите потребители/ и 12 дни /3-4 пъти повече/ си на стола и искаш да останеш още един ден, при все че си интересен на 1-2 потребители, а останалите съвсем ясно заявяват, че чакат да станеш, за да посещават темата /още от първия ден/. Не ти ли е неудобно?

Ще допусна, че това не е loaded question, и ще му отговоря. С въпроси. ;)

1. Какъв е лимитът за оставане на стола? Къде го пише?

2. Какъв процент от постовете на тия 8 – не, вече 13 О.о – страници са мои? Какъв процент са свързани с въпросите към мен?

3. Ако бях станал по-рано (както предложих в четвъртък), как щяха да се почувстват потребителите, чакащи отговори? Какво да отговоря на Blab, като ми пише: „Кал, играх си да ти пиша въпроси от телефон. Разбирам, че се имаш за повече от всички останали, но елементарното възпитание изисква да отговориш“?

Тъй като освобождавам стола, разчитам твоите отговори на тия въпроси да ти дадат работна хипотеза за моя отговор. ;)

Твоите отговори са "горе-долу" и "не" и аз след това ти задавам въпроса : Защо са ти такива отговорите ?

Явно не съм се изразил ясно. Мислъта ми беше: може ли ти да дадеш отговори на твоите два въпроса, които отговори включват „доста писане“?

(Ще ми е интересно да разбера и защо мислиш, че съм „дошъл тук с изградена представа за всеки или последством [съм] изградил такава“. Може и не в тази тема.)

защо реши, че няма да се получи така? Вярваш само в човешкия прогрес ли, мислиш ли, че той е достатъчно устойчив и не може да се превърне в регрес в условия, които предразполагат към падение?

Първо моля за извинение, че разсъждавам върху книга, която не съм чел директно и цялостно. Знам, че не е честно и че има риск да наговоря куп глупости. Същевременно досега не съм открил нито една причина да искам да я прочета директно и цялостно. В такава ситуация най-честно би било въобще да не я обсъждам. Ама... вече се хванах на хорото, ще си го сърбам сега. :/

Под „прогрес“ имаш предвид „желание да си сътрудничим, вместо да си съперничим“, да? Вярвам, че съ-действането е по-устойчивият вариант, заради различните групи и общности, в които съм бил или които съм наблюдавал. Не твърдя, че вариантът на Голдинг е невъзможен; а само че, поне според личния ми опит, е по-малко вероятен от този на Светлини сред сенките. И когато си избирам за кой от двата модела да допринасям аз (а нашите животи често ни изоставят на самотни острови, от един или друг вид), знам къде искам да застана.

Ако е нещо друго, не съм разбрал въпроса ти, съжалявам.

(Съжалявам и че не мога да задълбая повече, но съм уморен, а и комитетът по детронирането ми всеки миг ще нахлуе през барикадата! :D )

консолидираш ли парадоксалности
е моят вапрос преателче

„Противореча си, следователно съществувам“ е моят отговор. Когато не е някой друг. ;)

(Има и много по-дълъг – за начините, по които всички живи системи консолидират парадоксалности... но нека спрем. И път на per-dead да дадем. :) )

* * *

Накрая... благодаря ви за преживяването. Специално благодаря на:

- Ivaaaaa за смелостта да ме покани тук (дано сега не съжаляваш :D );

- всички, чиито въпроси размърдаха позадрямалия ми мозък, сръчкаха поспаружения ми дух, припомниха ми откъде идвам и накъде се нося;

- абсолютно всички, за купчините хилеж и усмивки. (Обожавам смеха, по всякакви поводи – стига да е със, а не на. :) )

Ако ви се доще да си поговорим повече, най-често витая из тия форуми: http://www.choveshkata.net/forum (които точно сега се отварят ужаааааасно бавно :( ).

И почвам да мисля въпроси за следващия „настолен“... :)

LoadRunner
06-08-2015, 21:02
кво стана
много ревящите що не задават въпроси на така очакваният нов престолонаследник

Кал
06-08-2015, 21:13
Изтощил съм ги... :D

per-dead, на разположение ли си да отговаряш?

dreamwalker
06-09-2015, 11:39
Изтощил съм ги... :D

И аз така мисля.

Ivaaaaa
06-09-2015, 15:54
Накрая... благодаря ви за преживяването. Специално благодаря на:

- Ivaaaaa за смелостта да ме покани тук (дано сега не съжаляваш :D );

шегуваш ли се?! съжалявам единствено, че видя какви олигофрени са тук :)

Vanchhh
06-09-2015, 15:56
Последно кой е на стола сега?

Кал
06-09-2015, 16:03
шегуваш ли се?! съжалявам единствено, че видя какви олигофрени са тук :)

Nah. :) Съвсен искрен бях, като благодарих за хилежа. Само в обителта на M**** съм се смял повече. :D

@ Vanchhh, би трябвало да е per-dead. Мисля.

dreamwalker
06-10-2015, 03:02
Само в обителта на M**** съм се смял повече. :D

Не се съмнявам.

Lilanda
06-10-2015, 21:03
Евалаааааааааааа.

Някой да пита per-dead дали ще може, ако не, да избираме друг.

fanton1
06-10-2015, 21:07
Нали и имаме номера .... Тя влиза през 3-4 дена....

Vanchhh
06-10-2015, 21:08
Много се закучи тая тема, наистина..

Lilanda
06-10-2015, 21:12
Ми тогава дайте да изберем друг като влиза през 3-4 дена.

Чудо голямо.

102thedream
06-11-2015, 09:26
Много се закучи тая тема, наистина..

като теб в отходна тръба

Vanchhh
06-11-2015, 09:32
Защо пак искаш да си правя монолог, ясно ти е, че ще се откажеш.
ей..
Но пък има и радостна новина при теб: не си спал цяла нощ, за да можеш да ми отговориш някак и накрая си го измислил! Браво! Поставяй си цел примерно да си по-бърз от миналия път, като challenge. Стискам палци!

102thedream
06-11-2015, 10:00
разбира се че ще е монолог
кой би ти обърнал внимание

dreamwalker
06-11-2015, 11:26
Защо пак искаш да си правя монолог, ясно ти е, че ще се откажеш.
ей..
Но пък има и радостна новина при теб: не си спал цяла нощ, за да можеш да ми отговориш някак и накрая си го измислил! Браво! Поставяй си цел примерно да си по-бърз от миналия път, като challenge. Стискам палци!

Ако искаш challenge, се обърни към Challenger: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/573071-%D0%9C%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F-%D1%87%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B9-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB

Ivaaaaa
06-11-2015, 11:29
Евалаааааааааааа.

къв толкова зор да отговаря веднага
мнооого сте дребнави, майна

fanton1
06-11-2015, 11:30
Ми тогава дайте да изберем друг като влиза през 3-4 дена.

Чудо голямо.
Нали е лесно да се избират хора ... Все пак и те трябва да са съгласни.

Vanchhh
06-11-2015, 12:08
разбира се че ще е монолог
кой би ти обърнал внимание

Чек малко, вниманието го търсиш ти приятелю, не се бъркай.

Corb1225
06-11-2015, 12:36
Ако искаш challenge, се обърни към Challenger
Замълчи!

pandabear
06-11-2015, 13:52
изгубих 25 минути от живота си, за да се ровя из страниците и да разбера, че този Кал не ми е отговорил на въпросите. знаех си, че трябваше с по-голямо вдъхновение да ги пиша...

кой е следващият, че не разбрах?

Andjyy
06-11-2015, 14:23
предложения
RosaCalvaria
102
bubaduc

dreamwalker
06-11-2015, 14:35
Предлагам fanton1.

Dagichka
06-11-2015, 14:39
Анджи, ти не искаш ли?
bubaduc също става

pandabear
06-11-2015, 14:42
предлагам
Vanchhh
tireheb
LoadRunner

dreamwalker
06-11-2015, 14:49
Замълчи!

Добре, предлагам Challenger да седне на стола.

Като предложението за fanton1 си остава.

anonymous908491
06-11-2015, 15:07
И аз искам babaduc, тъкмо да си обновя информацията за нея

Vanchhh
06-11-2015, 16:48
И аз искам babaduc, тъкмо да си обновя информацията за нея

Открийте грешката.

anonymous908491
06-11-2015, 17:17
Грешка няма, яд те е, че с нея си имаме специални отношения и галени имена.

Vanchhh
06-11-2015, 17:31
Брех, с всички пък да имаш специални отношения, значи си голям връзкар.

anonymous908491
06-11-2015, 17:37
Черпя ги с лукум, връзките нямат нищо общо, всичко се върти около готварските ми умения.

Vanchhh
06-11-2015, 17:38
Издаваш тайния си подход в момента.

anonymous908491
06-11-2015, 17:42
Това не е тайна, още при регистрирането си носех тава с лукум, половината тук са с диабет заради мен.

Vanchhh
06-11-2015, 17:44
Тава?! Това да не ти е баница...

anonymous908491
06-11-2015, 17:48
В тавата можеш да печеш, да вариш, да пържиш, даже и ракия да си сипеш.

И лукум, за малко да го забравя.

pandabear
06-11-2015, 17:49
предложих те за стола, защо не отговори...

Vanchhh
06-11-2015, 17:53
Беше от съжаление, никой друг не ме иска.

pandabear
06-11-2015, 17:56
то и Кал го искаха двама души, ама си се настани удобно.

Vanchhh
06-11-2015, 18:00
Не съм толкова интересен все още си мисля, затова си говоря с papugai да ме забележат.

Хахахаа, не бе, не знам дали съм готов за това "предизвикателство" все още.

fanton1
06-11-2015, 18:06
не знам дали съм готов за това "предизвикателство" все още.
Никои не е ,но все пак някои се настанява и толкова.

anonymous908491
06-11-2015, 18:07
Беше от съжаление, никой друг не ме иска.

А ти на кой се надяваше да те поиска ?
Беше и много грубо изказването ти.

Vanchhh
06-11-2015, 18:08
А ти на кой се надяваше да те поиска ?
Беше и много грубо изказването ти.

ти.
и не го приемай чак толкоз' навътре.
не знаех, че си толкова чувствителен.

anonymous908491
06-11-2015, 18:12
и не го приемай чак толкоз' навътре.

хехехе, да приема кое, ти не отговори на мен, но пък се лиши от порция лукум

Vanchhh
06-11-2015, 18:13
A на кого отговорих?
Дай подробности за лукума.

anonymous908491
06-11-2015, 18:29
Приличаш ми на герой от този филм
http://www.imdb.com/title/tt3877674/
само не знам на кой точно
Теб те черпиха с лукум, не искай подробности от мен.

Ivaaaaa
06-11-2015, 18:32
то и Кал го искаха двама души, ама си се настани удобно.

хихих
кал имаше желанието да го направи
бахти филмарите

Vanchhh
06-11-2015, 18:32
A защо тогава да съм се лишил от порция лукум?
бтв. защо ти се вързвам въобще, почвам да говоря глупости..

anonymous908491
06-11-2015, 18:35
изгледай филма, който дадох, ако откриеш себе си в него, ще съм ти благодарен да ми кажеш в кой актьор се припозна

hheh
06-11-2015, 18:39
кажете някой филм да гледам?

Ivaaaaa
06-11-2015, 18:42
какво ти се гледа?

hheh
06-11-2015, 18:46
Гледам всичко без ужаси/драми :д

Ivaaaaa
06-11-2015, 18:50
ужаси, драма + фантастика са ми любимите жанрове :<
за пореден път... последно ми хареса filth :)

golemiq_korab_minava
06-11-2015, 18:52
аз ако седна ще ме изядете ли?

anonymous908491
06-11-2015, 19:12

По-вероятно е да ти е самотно.

LoadRunner
06-11-2015, 19:14

спокойно
никой не би изял кошница с гнили ябълки :]

golemiq_korab_minava
06-11-2015, 19:31
По-вероятно е да ти е самотно.

mhm :D

Andjyy
06-11-2015, 20:08
Анджи, ти не искаш ли?

сега съм на ОСОБЕН етап :) не желая ;)

Папугай? защо не седнеш ти ?

anonymous908491
06-11-2015, 20:11
Обичам да седя прав, да си обикалям в кръг, сигурно си виждала как правят лудите.

Lilanda
06-11-2015, 20:16
Обичам да седя прав, да си обикалям в кръг, сигурно си виждала как правят лудите.

Знаех си, че рано или късно ще си признаеш.

anonymous908491
06-11-2015, 20:18
Знаех си, че рано или късно ще си признаеш.

Не му вярвай, много лъже, само дебне да тръгна да обикалям и почва да пише вместо мен.

Lilanda
06-11-2015, 20:23
Не му вярвай, много лъже, само дебне да тръгна да обикалям и почва да пише вместо мен.

Сега обикаляш ли или лъжеш?

anonymous908491
06-11-2015, 20:25
Сега обикаляш ли или лъжеш?

Кой от тях да ти извикам ?

Lilanda
06-11-2015, 20:31
Като ги знам и двамата, по-добре никой.

anonymous908491
06-11-2015, 20:36
Те са заети в момента, търсят порно в замунда и не могат да намерят.

LoadRunner
06-11-2015, 20:58
Кал ли е пак на стола?

Vanchhh
06-11-2015, 21:10
Добре, аз бих седнал, стига разбира се Кал да е привършил и ако корабът не реши да седне преди мен, и разбира се ако смятате, че бих бил интересен(защото дори и самият аз не съм сигурен ;д)

anonymous908491
06-11-2015, 21:12
Добре, аз бих седнал, стига разбира се Кал да е привършил и ако корабът не реши да седне преди мен, и разбира се ако смятате, че бих бил интересен(защото дори и самият аз не съм сигурен ;д)

Викни я и я накарай да те моли да седнеш.

Vanchhh
06-11-2015, 21:16
Доколкото знам Кал е мъжко.

LoadRunner
06-11-2015, 21:16
Добре, аз бих седнал, стига разбира се Кал да е привършил и ако корабът не реши да седне преди мен, и разбира се ако смятате, че бих бил интересен

Оставям на 102thedream да реши съдбата ти

Lilanda
06-11-2015, 21:19

Оооооо аз съм за!

pandabear
06-11-2015, 21:21

моля се само на кучето си, като не иска да си изяде пържолата.
продължаваш да си пасивно-агресивен към мен, защо така?

tireheb
06-11-2015, 21:23
кучето ти яде пръжоле докато милиони гладуват

pandabear
06-11-2015, 21:30
да дойдат до нас и ще ги нахраня. сърдита съм ти малко. не се сещаш за мен. тука само ми пишеш от време на време по някой мижав ред

tireheb
06-11-2015, 21:31
е и аз малко съм ти сърдит
не се сещаш за мен

pandabear
06-11-2015, 21:34
повече от теб се сещам :}

tireheb
06-11-2015, 21:35
НЕ СИ ЛИЧИ

pandabear
06-11-2015, 21:37
e поне не ми е нужен фейсбук, за да се сетя да ти честитя рождения ден -.-

Vanchhh
06-11-2015, 21:39

Между другото.
Трябва да имаш "усещане" кога трябва да спреш, нали ти е ясно? По-голям си от мен, знаеш много повече от мен, знаеш за какво ти говоря. Опитай се да бъдеш поне малко по-тактичен. И не карам никого да ми се моли, камо ли пък човек, когото не познавам лично. И между другото не се меси там, където нямаш работа, става ли?

tireheb
06-11-2015, 21:41
А НЗ
помна че пита къв подарък искам
ама не получих нищо :О
хД

pandabear
06-11-2015, 21:44
дори след такъв нахален намек пак не получих покана.
/не продължавай, рогато такова. ще спечеля.

tireheb
06-11-2015, 21:46
каква покана бе :С
кат имах аз рожден ден ти викам аре та черпа (кифе, не повече, ест)
каза ХУУ СА УГОВОРИМ - не са уговорихме
кат имаше ти рожден ден рекох АРЕ ЧЕРПИ МА
ти каза ХУУ СА УГОВОРИМ - не са уговорихме

pandabear
06-11-2015, 21:51
е то след дъжд качулка, кани се на самия рожден ден. ти ми предложи доста след него и нямах възможност тогава просто, знаеш причината. пък на моя рожден ден не ми беше до празнуване, поради същата причина.

/подаръкът ти още си кисне в нощното ми шкафче :)

tireheb
06-11-2015, 21:54
не беше така и ся го казваш само щот знаеш че ме мързи да търся от преди 3 месеца кво сме говорили
но щом е тъй давай да са видиме докат има парици, да си земем подаръка :Д

pandabear
06-11-2015, 21:56
мен не ме мързи, ще ти я пратя на лично, като я намеря (:

tireheb
06-11-2015, 21:57
но не това е приоритетът сега :О

pandabear
06-11-2015, 22:00
материалист гаден.

pac0line
06-11-2015, 22:01
предложения
RosaCalvaria
102
bubaduc

Сядай, защото положението много се закучи ... Хари Потър с книжките си спря времето на стола направо.
Но пък RosaCalvaria наистина е добро предложение

galaxy29
06-11-2015, 22:08
дам, роза сигурно е вкусна и анджи може би..

Vanchhh
06-11-2015, 22:09
Добрем, тя да сяда, на мен ми се уби желанието и без това..
btw. и на мен би ми била интересна.

galaxy29
06-11-2015, 22:12
вкусна ли си? ако не знаеш, ще споделиш ли след като се опиташ?

dreamwalker
06-12-2015, 03:17
Добрем, тя да сяда, на мен ми се уби желанието и без това..
btw. и на мен би ми била интересна.

Сядай ти, pac0line е в летаргия.

1. Как се казваш? Харесваш ли името си? Би ли се прекръстил?

2. На колко години си?

3. Къде ще учиш?

4. Четеш ли? Какви книги четеш?

5. Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало?

skatew
06-12-2015, 03:57
хахах дриймката как бързо ги слага

anonymous908491
06-12-2015, 05:21
Между другото.
Трябва да имаш "усещане" кога трябва да спреш, нали ти е ясно? По-голям си от мен, знаеш много повече от мен, знаеш за какво ти говоря. Опитай се да бъдеш поне малко по-тактичен. И не карам никого да ми се моли, камо ли пък човек, когото не познавам лично. И между другото не се меси там, където нямаш работа, става ли?

Доколкото знам Кал е мъжко.

А ако не бяха ти подсказали ?

Vanchhh
06-12-2015, 06:28
Брех, че си ранобуден.. Ошета ли на кокошките и колко яйца взе или те твоите не носят?

Кал
06-12-2015, 06:36
5. Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало?

Дрийм ми чете мислите... Аз исках да те питам същото + какво научи от него.

(Отсега казвам: на моите въпроси отговаряй само ако ти носят нещо. И още: нищо, което кажеш, няма да бъде използвано срещу теб. :D Поне от мен.)

Vanchhh
06-12-2015, 06:43
Не съм седнал, чакаме RosaCalvaria да видим дали ще се навие.

anonymous908491
06-12-2015, 07:23
Брех, че си ранобуден.. Ошета ли на кокошките и колко яйца взе или те твоите не носят?

https://www.facebook.com/fermer.tursi.jena
Как позна за кокошките

Но много им куца селекцията, фермер не би харесал някоя с толкова малки цици

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11351295_891012414305662_3846896167251515012_n.jpg ?oh=ade0ad3e3bba6ab473db8a07676b6638&oe=562AAE08
https://www.facebook.com/fermer.tursi.jena/photos/a.193969620676615.47359.152818441458400/891012414305662/?type=1&theater

Кал
06-12-2015, 08:43
Впрочем ако някой не ще да сяда на стола, щото се е наплашил, днес излезе образователен материал по темата:

http://www.teenproblem.net/a/66-polezno/46802-kak-da-se-spravish-s-heitarite/

:D

Vanchhh
06-12-2015, 09:09
Наплашил? Не съм уплашен, просто ми лазят по нервите.

gаlaxy29
06-12-2015, 10:21
Галаксина вече не ви убича марши ;/

anonymous908491
06-12-2015, 10:34
Не съм уплашен, просто ми лазят по нервите.

Хапни лукум и се успокой.

Vanchhh
06-12-2015, 10:46
Aз съм спокоен, мога да ти покажа дори колко е пулсът ми, само кажи.

anonymous908491
06-12-2015, 10:52
Значи си ял лукум.

Vanchhh
06-12-2015, 10:55
Толкова ли ти се яде, че само за лукум говориш?

anonymous908491
06-12-2015, 10:58
Има един лаф 'шамар да е, аванта да е' , иначе не обичам лукум.

Vanchhh
06-12-2015, 11:04
Тогава като не обичаш, стига си си просил.
бтв.
Има един лаф"който го е страх от мечки, не ходи в гората".

anonymous908491
06-12-2015, 11:06
бтв."който го е страх от мечки, не ходи в гората".

хехехе, някоя определена мечка ли имаш предвид ?

Vanchhh
06-12-2015, 11:08
Аз мечки не познавам, ти ако си като Доктор Дулитъл и си говориш с тях, говори зле за теб.

anonymous908491
06-12-2015, 11:15
ти ако си като Доктор Дулитъл и си говориш с тях, говори зле за теб.

Нещо против Еди Мърфи ли имаш, значи си расист, кофти е да говориш така за черните маймуни.

dreamwalker
06-12-2015, 11:18
Впрочем ако някой не ще да сяда на стола, щото се е наплашил, днес излезе образователен материал по темата:

http://www.teenproblem.net/a/66-polezno/46802-kak-da-se-spravish-s-heitarite/

:D

Ахахаха. Симпатяга.

Vanchhh
06-12-2015, 11:18
Нищо подобно, просто не можеш да ми отговориш на конкретното съобщение и си търсиш някакви други твои заигравки.

черните маймуни.

мислех си, че говориш, че аз съм расист, пък то к'во било..

dreamwalker
06-12-2015, 11:21
Нищо подобно, просто не можеш да ми отговориш на конкретното съобщение и си търсиш някакви други твои заигравки.

мислех си, че говориш, че аз съм расист, пък то к'во било..

Остави го papugai, той е в стагнация.

Отговори ми на въпросите.