View Full Version : На горещия стол е... Electra
Следващия си ти.
И аз ще се радвам да те видя на стола, Аурисче. Помисли си над предложението. ;д
dreamwalker
05-10-2015, 10:38
Не, трябва ли?
...
И аз ще се радвам да те видя на стола, Аурисче. Помисли си над предложението. ;д
И аз съм за AuLissa.
Мисля да му отида на гости веднага след като му приключи столуването. (:
dreamwalker
05-10-2015, 10:43
И аз съм за AuLissa.
Мисля да му отида на гости веднага след като му приключи столуването. (:
Ще те подгонят с вили и факли.
с деветка ми почва ЕГН-то, едва ли ще ти допадна :>
dreamwalker
05-10-2015, 10:47
с деветка ми почва ЕГН-то, едва ли ще ти допадна :>
Не си на 17, не ставаш.
dreamwalker
05-10-2015, 10:49
Какво стана с Wednesday666, влезе ли в ДАНС.
Между другото прави впечатление как dreamwalker има избирателна памет...
9609276277
dreamwalker
05-10-2015, 10:53
Да търсим 17-годишни девойки.
dreamwalker
05-10-2015, 10:53
9609276277
Това твоето ЕГН ли е?
Зловещо.
9609276277
начи смятай вярно ако ми беше нацелил ЕГН-то колко щеше да е филмиращо
dreamwalker
05-10-2015, 10:55
Психо.
Да не би да е объркал само 1 цифра?
dreamwalker
05-10-2015, 10:56
Auriss не е на 18.
почти толкова странно - нито 1 не е нацелил с изключение на тази, която му дадох
филмиращо
Auriss не е на 18.
Никъде не съм казала за коя точно цифра говоря.
почти толкова странно - нито 1 не е нацелил с изключение на тази, която му дадох
филмиращо
Шансът е по-голям и ти го знаеш. ;д
dreamwalker
05-10-2015, 10:58
Никъде не съм казала за коя точно цифра говоря.
Логика.
dreamwalker
05-10-2015, 11:00
Не можеш да си представиш колко си прав.
Auriss не е на 18.
ти пък откъде ще знаеш на колко съм ? може на 15 да съм, а може и да съм на 50
универсална подправка :>
dreamwalker
05-10-2015, 11:01
ти пък откъде ще знаеш на колко съм ? може на 15 да съм, а може и да съм на 50
универсална подправка :>
Ясновидци, чадо.
anonymous895156
05-10-2015, 11:03
сложете М , искам да го питам момченца или момиченца предпочита :>
стига с този моноцентризъм :(
corb, много ли съм готин
колко % от постовете ми смяташ, че са ебавка
dreamwalker
05-10-2015, 11:04
много ли съм готин
МноУ.
dreamwalker
05-10-2015, 11:05
Димитър, внимавай М**** да не ти намери ЕГН-то.
anonymous908491
05-10-2015, 11:05
corb, много ли съм готин
хехехе, за първи път се радвам, че пишеш някъде, тия над теб могат да убият човек от скука
съгласен съм. и аз мисля, че не подбира
dreamwalker
05-10-2015, 11:07
съгласен съм. и аз мисля, че не подбира
Тихо. Сега ще ти извади ЕГН-то.
tova samo ti go mojesh ;d
mislq, che imash mnogo svobodno vreme
dreamwalker
05-10-2015, 11:18
tova samo ti go mojesh ;d
mislq, che imash mnogo svobodno vreme
Мисля, че много ще се изненадаш.
chakai, che sburkah temite ;D
Corb1225
05-10-2015, 12:06
Любим цвят?
Син
Кое е първото нещо, което ти прави впечатление у даден човек?
Жестовете, говора, имиджа(облекло, прически - такива неща), но нищо от това няма определяща роля.
Разбираш ли се със съседите си?
Да
Какво мислиш за Niakoitam?
Вулгарен, циничен, страда от логорея, неособено умен.
Какви сънища сънуваш?
Странни
Кой е най-необикновеният сън, който някога си сънувал?
Много са, но в последно време ми направи впечатление един конкретен. Някакъв кораб започна да се врязва в апартамента и бях изтласкан на терасата. Накрая нямах избор и трябваше да скоча, а на земята имаше мръсна вода, все едно скочих във водоем.
Някога пребивал ли си друг човек? Защо? Ако не си, би ли го направил?
Не съм, но наскоро споделих, че при дадени обстоятелства досега можех да съм убил човек и да го лежа ;Д. Голям съм нервак.
Какви езици знаеш? А искаш ли да научиш някой език?
Знам английски долу-горе. Преди време бях решил да уча персийки в нета, но се отказах след първия "урок" ;Д.
Какъв е смисълът на живота?
Иска ми се да знаех.
Кой ще сложиш на стола след теб?
Уговорката беше да е hheh.
Причина?
-
Как ще се почувстваш, ако утре ти дойда на гости изненадващо?
Ах, ами ще се стъписам първо, а после ще се зарадвам ;3.
А аз?
Не мога да коментирам, не знам нищо за истинския дримок.
corb, много ли съм готин
Нямам идея.
Надявам се да са повечето, особено в последно време имаше някои брутални.
IDWY
dreamwalker
05-10-2015, 12:15
Колко често ходиш до библиотеката?
Corb1225
05-10-2015, 12:17
^ Хич не ходя, книгите ги купувам от нета, сигурно затова чета и рядко ;Д.
dreamwalker
05-10-2015, 12:18
Как би реагирал, ако те нападнат сто котки?
Corb1225
05-10-2015, 12:21
Без абсурдни въпроси, моля.
dreamwalker
05-10-2015, 12:23
Дефинирай абсурдното.
dreamwalker
05-10-2015, 12:24
Какво те кара да се чувстваш щастлив?
Corb1225
05-10-2015, 12:32
Дефинирай абсурдното.
Аааа, ще ме ядосаш скоро ;Д. Абсурдното е нещо безсмислено, нереално и неправдоподобно.
Какво те кара да се чувстваш щастлив?
Че на някой му пука за мен.
IDWY
dreamwalker
05-10-2015, 12:32
Защо имаш ниска самооценка?
Любим спорт?
Отбор?
Защо?
Corb1225
05-10-2015, 12:38
Защо имаш ниска самооценка?
Защото съм реалист, но дори не бих казал, че имам толкова ниска самооценка.
Любим спорт?
Футбол
Отбор?
Арсенал
Защо?
Не помня как точно започнах да следя "артилеристите", но беше около ’99-2000-та. Интересът ми задържа красивия футбол и Тиери Анри <3 и станах фен. Тогава играеха бърз футбол със светкавични контри, нещо като Байерн на Хайнкес.
IDWY
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3060391/Football-fans-exam-girlfriend-beloved-Arsenal-goes-viral-reveals-wont-DUMPED.html
и ти ли така правиш?
Corb1225
05-10-2015, 12:51
^ Ахахахах, в никакъв случай.
^ Ахахахах, в никакъв случай.
Лъжечко!
Corb1225
05-10-2015, 12:59
^ Това пък от къде дойде :/?
dreamwalker
05-10-2015, 13:04
Кои хора са достойни за възхищение?
Клавиатурата на Юлиян, трябва да си истински герой и боец, че да търпиш такава неграмотност!
dreamwalker
05-10-2015, 13:21
Клавиатурата на Юлиян, трябва да си истински герой и боец, че да търпиш такава неграмотност!
Опълченците на клавиатурата.
Опълченците на клавиатурата.
DMS грамотност за Юлиян, само срещу цената на 6 смс-а с цена 1.20 можете да подарите грамотност на Юлиян!
http://www.book.store.bg/d-prdimages/org/23024.jpg
Corb1225
05-10-2015, 14:57
Тези които се справят с трудностите, не се предават пред нищо и никой. Каквото и да се случи, стават и продължават. Също умните, толерантните и широко скроените. Възхищавам се на хората, които допринасят за развитието на човечеството.
хазартен тип ли си
Не, винаги съм залагал на сигурното и безопасното.
IDWY
Dagichka
05-10-2015, 15:06
имаш ли си термосче? :д
обичаш ли сладко, любим десерт?
защо тревата е забранена, дали ще доживеем легализация и тук?
изгрев или залез?
колко често се вглеждаш в малките неща наоколо?
кое забелязваш първо в човека срещу теб?
не можеш да живееш без..?
какво мислиш за религиите?
кои места по света искаш да посетиш и защо?
Corb1225
05-10-2015, 15:26
Да, при това само от няколко месеца ;Д.
обичаш ли сладко, любим десерт?
Повече съм по соленото. Преди време реших да намаля сладкото драстично и оттогава не изпитвам нужда да ям много сладко. Любим десерт? Може би шоколадова торта. Предпочитам плодове по принцип.
защо тревата е забранена, дали ще доживеем легализация и тук?
Забранена е заради тесногръдието на обществото и политиците ни. А може и някакви интереси да играят, знам ли. Надявам се не само да я доживеем, ами да е съвсем скоро. Сякаш има наченки на диалог, наскоро имаше и анкета в сайта на БТВ.
изгрев или залез?
Изгрев
колко често се вглеждаш в малките неща наоколо?
По-често отколкото ми се иска. Вглеждам се в най-малките и незначителни детайли, но от друга страна това ми помага да видя по-добре цялостната картинка.
кое забелязваш първо в човека срещу теб?
Виж на предната страница.
не можеш да живееш без..?
Интернет
какво мислиш за религиите?
Не съм религиозен, не одобрявам религиите, но не съдя хората, които са религиозни. Правото на религиозно самоопределение е основен демократичен принцип.
кои места по света искаш да посетиш и защо?
Не съм се замислял много, но не искам да посещавам банални места. Примерно бих посетил Иран, симпатизирам на тази държава и на великата й цивилизация. Също Скандинавските държави, някои страни от ЮИ Азия и за други не се сещам в момента.
IDWY
Правото на религиозно самоопределение е основен демократичен принцип.
Защо това е така според теб ?
Ако хората бяха масово атеисти, щеше ли да имаш 'демократичното' право да се самоопределяш на религиозен принцип (което в повечето случаи май означава да определяш другите) ?
Убиването на жени с камъните или обесванията на хомосексуални предизвикват симпатиите ти към Иран ?
http://cdn.thedailybeast.com/content/dailybeast/articles/2014/08/12/iran-s-new-gay-executions/jcr:content/body/inlineimage.img.800.jpg/1407836743501.cached.jpg
велика цивилилилизация
монстър кил
Corb1225
05-10-2015, 17:32
Прав си за всичко.
Обмислям официално да поставя Ауриса в същата графа като дефенди, кораба и папагала, ама с обратен знак.
Мда
По-назад казах, че бих сложил Ауриса на стола, но си променям отговора, тоя аз на стола няма да го сложа. Който иска да го слага след мен ;Д
SHPAIdURmeN
05-10-2015, 17:38
Кои теми са ти болни ?
Кои от тези теми можеш да споделиш със нас/форума ?
Прав си за всичко.
Мда
По-често отколкото ми се иска. Вглеждам се в най-малките и незначителни детайли, но от друга страна това ми помага да видя по-добре цялостната картинка.
След като си показа цветовете, ще те помоля (този път учтиво, че да не ти жегна Егото, което незнайно защо твърдиш, че е на мястото си) да ми отговориш на въпросите.
Съвсем умишлена беше провокацията и ако беше и 1/100 човекът, за който се опитваш да се представиш, щеше да реагираш с нещо от рода на 'ситуацията в Иран действително е потресаваща и е тъжно, че безброй хора страдат заради някаква идеология'.
Последен въпрос от мен (и се надявам да ми отговориш на предишните) - колко време прекарваш в Реддит ? Надушвам хората, пишещи там от километри, а ти ми намирисваш, та ми е любопитно прав ли съм. Надявам се на честен отговор и ти обещавам, че по отношение на твоята особа оттук насетне няма да видиш и 1 мой пост.
Мерси
Ahahahahahaha. Haaahaha haaaaaaahahaha
Dreamwalker Rafa7a ебати лудите сте , кви опълченци каква кампаня. Смях се до сълзи с бебешките ви тъпотии а уж аз съм бил зле :D
Rafa7a буквара не е ли за 1 клас , защо.толкова го четеш?
per-dead
05-10-2015, 18:43
http://cdn.thedailybeast.com/content/dailybeast/articles/2014/08/12/iran-s-new-gay-executions/jcr:content/body/inlineimage.img.800.jpg/1407836743501.cached.jpg
Пого на suicidal depressive black metal концерт. xD
Rafa7a буквара не е ли за 1 клас , защо.толкова го четеш?
Май затапката от Гугъл не ти се получи? Като хората виждат, че ти си коментирал последен, никой не смее да влезе. Та да коментирам, че някой да влезе. Иначе въпроси към Corb
1. Кои форуми освен този посещаваш?
2. Какво мислиш за така модерния SWAG?
3. С кого споделяш най-много?
4. Затвори си очите, после ги отвори и напиши първото нещо, за което се сети, докато очите ти бяха затворени.
5. Коя ти е любимата напитка?
6. Храниш ли се здравословно?
7. Спортуваш ли? Ако да - какво?
Това е за сега! :)
Май затапката от Гугъл не ти се получи? Като хората виждат, че ти си коментирал последен, никой не смее да влезе. Та да коментирам, че някой да влезе. Иначе въпроси към Corb
4. Затвори си очите, после ги отвори и напиши първото нещо, за което се сети, докато очите ти бяха затворени.
Това е за сега! :)
Ами сдухват ;) така и трябва :D
Пък и ако ми обясниш как клавиатура ще бъде жив човек , ще съм ти благодарен
Освен буквар май трябва и вафла "Хумор" да си купиш, че да ти се развие чувството за хумор..
Corb1225
05-10-2015, 20:12
Кои от тези теми можеш да споделиш със нас/форума ?
Въпросите ти малко си противоречат, затова отговарям само на втория. Мисля, че вече споделих максималното, което мога. Има хора от форума, с които имам по-задълбочени контакти и те знаят повече.
След като си показа цветовете, ще те помоля (този път учтиво, че да не ти жегна Егото, което незнайно защо твърдиш, че е на мястото си) да ми отговориш на въпросите.
Съвсем умишлена беше провокацията и ако беше и 1/100 човекът, за който се опитваш да се представиш, щеше да реагираш с нещо от рода на 'ситуацията в Иран действително е потресаваща и е тъжно, че безброй хора страдат заради някаква идеология'.
Какви цветове съм показал, викаш? Усещам злонамерено отношение, не ме интересува дали е провокация. Ако ще 1/24618461814 да съм за човека, за който се представям, не си ти този, който ще го реши. Не си ми фактор, сещаш ли се?
Последен въпрос от мен (и се надявам да ми отговориш на предишните) - колко време прекарваш в Реддит ? Надушвам хората, пишещи там от километри, а ти ми намирисваш, та ми е любопитно прав ли съм. Надявам се на честен отговор и ти обещавам, че по отношение на твоята особа оттук насетне няма да видиш и 1 мой пост.
Прекарвам време в един доста специализиран събредит, не мога да се нарека редитър. Как стигна до този извод?
И ще преценя дали да отговоря на предишните ти въпроси.
data.bg, форума на фенклуба на Арсенал в България и май са това
Нямам против, даже ми е забавно това явление.
По принцип трудно споделям, не мога да определя някой конкретен.
Не ги умея тия работа, не мога да се отпусна. Напрегнах се и не родих нищо ;Д.
Вода, бира
Не
Не
IDWY
LoadRunner
05-10-2015, 21:26
хахахахаха
браво съживи ме днеска :д
продължаваме напред!
http://www.dailymotion.com/video/xtgewn_picnic_shortfilms
размисли?
зa UMSHINI WAM може и да съм те питала ::
по-интересно ми е какво мислиш за PICNIC
dreamwalker
05-11-2015, 11:10
Как минава един твой ден?
Какво мислиш за ситуацията в Близкия изток?
Освен буквар май трябва и вафла "Хумор" да си купиш, че да ти се развие чувството за хумор..
Хахаха то един хумор. Направо.....
Corb1225
05-11-2015, 13:14
Леко затрудняващи въпроси сте ми дали този път ;Д, заемам се. Ще нахвърля първо нещо набързо и очаквайте да допълня.
http://www.dailymotion.com/video/xtgewn_picnic_shortfilms
размисли?
зa UMSHINI WAM може и да съм те питала ::
по-интересно ми е какво мислиш за PICNIC
Picnic не го бях гледал, снощи го видях, но сега ще го пусна пак и ще напиша впечатления.
От Umshini Wam ми стана неприятно(разбираемо) и не съм се старал да вникна, но ще го направя, ако настояваш ;Д.
Преди да се впусна в разсъждения, ще кажа, че се почувствах като в училище ;Д.
Picnic
Очевидните послания са за семейните ценности, отношенията с близките ни хора, чувството за принадлежност към дадена общност, анти-модерния свят, природата. Самата обстановка е някак смущаваща, тягостна и носталгична. Лирическата героиня има видими психически отклонения, което според мен е заигравка с твърдението, че: "само лудите са наистина свободни". Те са извън рамките и обществените норми, виждат истинските неща в живота, докато другите хора са забързани и вглъбени в сивото ежедневие. Повечето от нас приемат за даденост малките неща, които най-често са и най-важните, и единствено, когато се случи нещо, можем да разберем истинската им стойност.
В Леон(брата) виждам общи неща със самия себе си. Доста хора подценяват изключително много ролята на семейството. Да, има семейства, които меко казано не са за пример и родственици, които не са ни съвсем приятни. Разбирам и уважавам позицията на хората, които са се дистанцирали от роднините си по горепосочените причини. Но когато "изпаднем в беда", имаме нужда точно от тях. Много е ценно в такива моменти да имаме някой, който да ни накара да се почувстваме обичани и важни, част от някаква общност, пък било то дори собственото ни семейство. Ето и едно проучване, което показва нагледно позитивните ефекти от това: http://www.spring.org.uk/2013/10/sense-of-belonging-increases-meaningfulness-of-life.php.
Ще си позволя тук да отправя критика. Радетелите за природосъобразен живот и противници на модерния свят си мислят, че техните разбирания за щастие и ценните неща в живота са универсални. Както съм казвал неведнъж - не уважавам хора, които се опитват да наложат техните разбирания над другите и не признават друга истина освен своята. Да, природата е нещо изключително, всички изпитваме страхотно положителни емоции, когато сме сред нея, но това не означава да загърбим всички останало. Технологиите на модерния свят тласкат развитието ни напред и са полезни в различни сфери от живота ни. Но разбирам идеята на посланието. Има хора на другата крайност, които са се подчинили изцяло на технологиите и действително са скъсали връзката си с природата.
Трябва да запазим баланс с нея, защото в противен случай тя ще ни го напомни. Знаеш мнението по този въпрос. Трябва да спрем съревнованието си с природата, защото това ще доведе до общата ни гибел.
Как минава един твой ден?
Естествено няма да получиш много конкретика ;Д. Ежедневието ми минава скучно и еднообразно, ставам късно и прекарвам голяма част от деня в слушане на музика(това ми е основния начин да поддържам настроението си).
/
WIP
Кой град ти харесва най много унас и защо
SHPAIdURmeN
05-11-2015, 17:08
Защо ти е скучен живота
Corb1225
05-11-2015, 19:04
Кой град ти харесва най много унас и защо
Стара Загора. Това си е моя град и за мен е най-красивия, чисто е, имаме един от най-хубавите и големи паркове(парк "Аязмото"), може би най-благоприятния климат в цялата страна и т.н.
Защо ти е скучен живота
Пак обстоятелствата, както и някои доброволни(първоначално) ограничения, които си наложих.
Искаш ли да промениш нещо в живота си ? Ако не - защо и ако да - каква ще е първата стъпка?
Със сигурност искам, но промяната, от която имам нужда е твърде мащабна, за да се ограничи до само едно нещо. Искаме ми се да може някой да ми посочи каква да е първата стъпка, но трябва да намеря начин и сила в себе си.
IDWY
NomNomNom
05-11-2015, 19:07
Искаш ли да промениш нещо в живота си ? Ако не - защо и ако да - каква ще е първата стъпка?
SHPAIdURmeN
05-11-2015, 20:43
Защо ти е скучен живота
Пак обстоятелствата, както и някои доброволни(първоначално) ограничения, които си наложих.
Защо се е стекло до това да си налагаш ограничения ?
Защо мислиш, че живота ти е скучен
Какви последици би породило това мислене
pac0line
05-11-2015, 21:54
После ми говори кой за кого бил на стола и защо въобще е трябвало аз да сядам :Д
Дори нямам сили да задавам въпроси, те всички се изпразниха
искаш ли да ти погледна наталната карта и тя да ти даде насока накъде да се загледаш?
//при козирозите често нещата са мнооооого бавни и тегави, но това е, защото сме достатъчно корави, за да можем да го понесем.;
Corb1225
05-12-2015, 14:54
Блаб, това е много мило. Ще се радвам да го направиш, ако не ти представлява проблем.
Нямах идея, че постовете не могат да се редактират след известно време...Затова тук отговарям на последния въпрос на дримока.
Това е изключително сложен и комплициран казус. Винаги са ми били смешни хората, които си мислят, че знаят нещо за ситуацията в Близкия Изток, демонстрирайки завидно невежество. Аз самият не твърдя, че съм съвсем запознат, нито че позицията ми е правилна, но си е моя. Постарал съм се да вникна в нещата, което се дължи на вглеждането ми в детайлите, за което споменах по-рано. Моята позиция е, че за случващото се, основна вина носят великите сили, като се започне от колониализма, премине се през пост-колониализма, Студената война, та до наши дни.
Основният момент при исляма е джихада, който се възприема грешно едва ли не като план за превземане на останалия немюсюлмански Свят. Буквалният превод е усилия, борба. И представлява точно това - борба, борба за свобода, за чест, дори борба със себе си. А както знаем, Близкия изток е обект на вмешателство през последните сто години, което неминуемо оказва своето влияние. Отделно геополитическите игри за влияние насъскват мюсюлманските държави една срещу друга, както и разпалват конфликта между двете основни течения в исляма - сунизъм и шиизъм, водейки до кръвопролитията между двете страни, които виждаме днес.
Всичко започва със споразумението Сайкс-Пико (http://www.bbc.com/news/world-middle-east-25299553), с което Великобритания и Франция не спазват обещанието си към арабите по тези земи да получат независимост, след разпадането на Османската империя. Вместо това британци и французи разделят региона помежду си на сфери на влияние и създават нови държави. След ВСВ пък се създава Израел, което за мен е едно от големите престъпления на 20-ти век. Стотици хиляди палестинци е трябвало да напуснат домовете си, за да направя място на новодошлите евреи, което води до Арабско-Израелската война започната през 1948-ма, както и всички останали войни и конфликти след нея, довели до сегашната ситуация. Понеже усещам, че започвам да досаждам с детайли, направо давам линкове за други важни според мен събития, които оказват влияние:
http://en.wikipedia.org/wiki/1953_Iranian_coup_d%27%C3%A9tat
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet%E2%80%93Afghan_War
http://en.wikipedia.org/wiki/Iran%E2%80%93Iraq_War
И сега ще премина към моето лично мнение. Както вече казах, аз симпатизирам на Иран и това е играча, който има най-правдива позиция според мен. Превратът, който организират Великобритания и САЩ и за който дадох линк по-нагоре, води на власт про-западния шах на Иран, чието деспотично управление насажда справедлива омраза към САЩ и Западния Свят, а оттам следва Иранската революция и качването на власт на аятоласите. Въпреки всички опити на американците, наследниците на славните перси остава непоколебими и остават верни на себе си. Трябва да преминат през войни, ембаргота и всичко това, за да не могат да надигнат глава и да вървят сами по пътя си. Това е сред последните страни в Близкия Изток, които са независими от САЩ, докато арабските държави почти до една, още преди десетилетия са се продали, както и честта и достойнството си. Иран и техните съюзници Сирия и Хизбула, единствени оказват някакъв отпор на човеконенавистния Ционистки режим(Израел), докато останалите им мюсюлмански "събратя" гледат безучастно.
Мога да пиша и още, но мисля, че доби представа.
Защо се е стекло до това да си налагаш ограничения ?
Имаше някои неща, които исках да скрия, но сега си давам сметка, че това е била една от най-големите ми грешки, ако не най-голямата.
Защо мислиш, че живота ти е скучен
Защото е еднообразен и не се случва нищо. Не съм удовлетворен също.
Какви последици би породило това мислене
Със сигурност недобри, но това е положението.
Защо това е така според теб ?
Питаш защо хората имат право да се самоопределят? Това е същината на демокрацията.
Ако хората бяха масово атеисти, щеше ли да имаш 'демократичното' право да се самоопределяш на религиозен принцип (което в повечето случаи май означава да определяш другите) ?
Естествено че да. Обратното би означавало репресии, а това няма нищо общо с принципите на демокрацията.
Убиването на жени с камъните или обесванията на хомосексуални предизвикват симпатиите ти към Иран ?
Със сигурност не. Това се случва на територията на Иран, със съгласието на народа на Иран. Ние не сме никои, за да ги съдим за традициите им.
В Иран има разнообразен климат, страхотни гледки, красива старинна архитектура. Самата идея да стъпваш на мястото, където е съществувала една от най-древните и славни цивилизации, е нещо, което си заслужава.
IDWY
dreamwalker
05-12-2015, 15:09
Ако някой от Израел прочете това, ще те обвини в антисемитизъм.
Познаваш ли евреи?
Какво е мнението ти за тях?
Corb1225
05-12-2015, 15:20
Не очаквах такава реакция точно от теб. По принцип е типична за ограничените и необективни хора и тези, които тотално нямат представа за случващото се.
https://desertpeace.files.wordpress.com/2010/04/denouncing.jpg
Познаваш ли евреи?
Не
Какво е мнението ти за тях?
Имам отрицателно мнение за ционистите и неутрално/положително за останалите.
IDWY
dreamwalker
05-12-2015, 15:24
Не очаквах такава реакция точно от теб. По принцип е типична за ограничените и необективни хора и тези, които тотално нямат представа за случващото се.
https://desertpeace.files.wordpress.com/2010/04/denouncing.jpg
Реакцията беше иронична.
Аз съм от отявлените критици на Израел. Познавам някои от хората, които бяха част от флотилията за Газа през 2010 г. и знам в какви условия са били държани.
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 15:24
та ти си бил прикрит русоФИЛ. :Д
Corb1225
05-12-2015, 15:29
Реакцията беше иронична.
Аз съм от отявлените критици на Израел. Познавам някои от хората, които бяха част от флотилията за Газа през 2010 г. и знам в какви условия са били държани.
Радвам се и извинявай за реакцията ми, беше малко остра. Но просто съм запален на тази тема.
Не позна. Позициите ми са добре обмислени и се опират на факти, а не разчитам на опорни точки.
dreamwalker
05-12-2015, 15:32
Какво мислиш за исляма като религия?
Познаваш ли мюсюлмани и какво е мнението ти за тях?
А сатанисти познаваш ли?
Мормони?
dreamwalker
05-12-2015, 15:36
Искаш ли да седнеш на стола след Corb1225?
Corb1225
05-12-2015, 15:39
Какво мислиш за исляма като религия?
Мнението ми е отрицателно, както за всички други религии. Но както казах и по-рано - не съдя хората, които ги изповядват.
Познаваш ли мюсюлмани и какво е мнението ти за тях?
Да. Хора като хора, а и не мисля, че въпроса ти е коректен. Има мюсюлмани от различни националности, етноси и култури, няма как да се даде такова общо мнение.
А сатанисти познаваш ли?
Не
Мормони?
Не
IDWY
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 15:40
Радвам се и извинявай за реакцията ми, беше малко остра. Но просто съм запален на тази тема.
Не позна. Позициите ми са добре обмислени и се опират на факти, а не разчитам на опорни точки.
Kaто цяло позиция не видях, ами изнесени факти. Не се разбрах защо постави Иран над другите? Каква държава е? В Йемен какво прави? Защо е в обятията на Русия? Най-съществения въпрос - Какво мислиш за сегашното противопоставяне между Китай Русия и Запада? А какво мислиш за бъдещето на България? Вярваш ли, че съществува демокрация и всичко ще продължи по старо му?
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 15:41
Искаш ли да седнеш на стола след Corb1225?
ко не
dreamwalker
05-12-2015, 15:43
ко не
Защо?
П.П. Да не те хакне dreamwalker...
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 15:53
Защо?
П.П. Да не те хакне dreamwalker...
не можеш да ме хванеш :Д
dreamwalker
05-12-2015, 16:00
не можеш да ме хванеш :Д
Мога, но нямам желание.
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 16:05
май само ти се искаше да можеш да ме хакнеш..
dreamwalker
05-12-2015, 16:07
Превод, моля.
Corb1225
05-12-2015, 16:30
Какво ме направихте вие с тия въпроси, пламна ми главата вече ;Д. Защо само на мен ми задавате такива сериозни и сложни въпроси ;/?
dreamwalker
05-12-2015, 16:31
Ако се беше родил момиче, какъв щеше да бъдеш според теб?
Кое щеше да е различно - изключваме физиологичните особености.
моля говорете си за ашкенази и сефарати!
dreamwalker
05-12-2015, 16:55
Според теб кой е npp?
Направи предположение. Кой стои зад този профил?
А зад dreamwalker?
Мили боже ........
а аз съм бил краен, че не харесвам арабюгите, задето им е част от културното наследство да избиват невинни хора.
Направо дриймуокъртата сложете да призове духа на Осама, че след този любител на камилите и поддръжник на тероризма по-голям клоун трудно ще се намери
dreamwalker
05-12-2015, 17:11
Мили боже ........
а аз съм бил краен, че не харесвам арабюгите, задето им е част от културното наследство да избиват невинни хора.
Направо дриймуокъртата сложете да призове духа на Осама, че след този любител на камилите и поддръжник на тероризма по-голям клоун трудно ще се намери
http://media.giphy.com/media/fzYWrd15z1NZK/giphy.gif
Как е възможно да си толкова късоглед.
dreamwalker
05-12-2015, 17:21
Мили боже ........
...?
Corb1225
05-12-2015, 17:25
Мили боже ........
Уникално невеж и ограничен сте, драги. Очаквам да изпълните обещанието си:
Надявам се на честен отговор и ти обещавам, че по отношение на твоята особа оттук насетне няма да видиш и 1 мой пост.
А аз е време да се оттегля, каквото съм отговорил, отговорил. Кой да слагам?
dreamwalker
05-12-2015, 17:28
Уникално невеж и ограничен сте, драги. Очаквам да изпълните обещанието си:
А аз е време да се оттегля, каквото съм отговорил, отговорил. Кой да слагам?
Аз имам още въпроси, на които чакам отговор.
dreamwalker
05-12-2015, 17:28
heh :)
Някой трезвен?
P.S. Npp. Defender. Lunaataa.
Corb1225
05-12-2015, 17:42
Аз имам още въпроси, на които чакам отговор.
Вече отговорих на достатъчно много въпроси на теб персонално, всичко си има граници.
Да заповяда hheh на престола ;Д.
dreamwalker
05-12-2015, 17:44
Вече отговорих на достатъчно много въпроси на теб персонално, всичко си има граници.
Дефинирай "достатъчно много".
dreamwalker
05-12-2015, 17:48
Auriss.
Основният момент при исляма е джихада, който се възприема грешно едва ли не като план за превземане на останалия немюсюлмански Свят. Буквалният превод е усилия, борба. И представлява точно това - борба, борба за свобода, за чест, дори борба със себе си.
Това е сред последните страни в Близкия Изток, които са независими от САЩ, докато арабските държави почти до една, още преди десетилетия са се продали, както и честта и достойнството си. Иран и техните съюзници Сирия и Хизбула, единствени оказват някакъв отпор на човеконенавистния Ционистки режим(Израел), докато останалите им мюсюлмански "събратя" гледат безучастно.
Ще си изпълня обещанието определено. Май направо ще се изнеса от този форум, тъй като взе да се препълва със социопати, откровени олигофрени, педофили и тролове.
След прочитането на изказванията ти обаче ченето ми е буквално до земята и се подразних до такава степен от глупостите ти, че не се сдържах. Потърси помощ, съвсем сериозно ти го казвам. Ако не друго, психично болни хора нямам проблем да разпозная, а ти си си чист социопат. Не те обиждам. Фалшива персона, отбягване на критиката, но нямаш проблем да критикуваш и финала - крайни убеждения - като по учебник си. Има 2 потребителки във форума в областта на психологията - нека те ти го потвърдят.
http://www.quantumfuture.net/store/sanity_1.PdF
Думичката 'джихад' като 'борба' означава и война. Един строго определен тип хора биха подкрепили войната и смъртта, която носи със себе си, в интерес на убеждения или от чувство за справедливост/т.е. ако не са пряко застрашени/. На същият тип хора им липсва и емпатията, необходима да ги възпре от изказвания като това :
Със сигурност не. Това се случва на територията на Иран, със съгласието на народа на Иран. Ние не сме никои, за да ги съдим за традициите им.
Само с размисли не става. И емоции трябват, че да си човек. И не забравяй, че сам седна на стола и е смехотворно да тропаш с краченце че виждаш ли - някой те недолюбва. Оф всъщ все тая, жив и здрав.
Стига толко от мен.
Corb1225
05-12-2015, 17:53
Дефинирай "достатъчно много".
Най-лесното сега ще е да ти тегля една майна, ама няма смисъл да се поддавам на евтини провокации. Каквото беше, беше, повече тук няма да ти отговарям на въпроси и да ти дефинирам нищо. Край. Точка. Финито.
edit: А господин Ауриса вече ми е в "игнорирани потребители". Да не се пъне повече.
dreamwalker
05-12-2015, 18:00
Това за теб е провокация?
paradosou
05-12-2015, 18:07
Има 2 потребителки във форума в областта на психологията.
Кои :)?
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 18:24
ива е първата със сигурност
лол, никога /почти/ не съм проявявала интерес към психологията. или това беше ирония/сарказъм?
мразя многосмислени изказвания >:
golemiq_korab_minava
05-12-2015, 18:32
лол, никога /почти/ не съм проявявала интерес към психологията. или това беше ирония/сарказъм?
мразя многосмислени изказвания >:
ХАХА
джихад означава свещена война
anonymous908491
05-12-2015, 19:13
Кои :)?
Ако имаш проблем и ти трябва специализирана помощ, ще опитам да ти помогна.
paradosou
05-12-2015, 19:36
:lol:
102thedream
05-12-2015, 19:38
ей пациенти
anonymous908491
05-12-2015, 19:41
Предлагат ти помощ, а ти се смееш, това е сериозен проблем.
102thedream
05-12-2015, 19:42
paradosou би трябвало да се отнасяш по-сериозно към заболяването си
anonymous908491
05-12-2015, 19:46
Кофти за семейството и, ако не са предполагали, че е болна.
paradosou
05-12-2015, 19:55
;d бива си ви
диагноза?
102thedream
05-12-2015, 19:57
жена
anonymous908491
05-12-2015, 19:58
Ако те боли като стъпваш, може и да си счупила крак.
Трябва ми повече информация, колко често те боли дупето без причина ?
ам като такова ще седна не ме бърка като цяло
//няма да отговарям на всичко предполагам де но да видим
NomNomNom
05-12-2015, 20:54
ам като такова ще седна не ме бърка като цяло
//няма да отговарям на всичко предполагам де но да видим
не те критикувам, просто използвам момента, че все си мислим, че като мълчим прикриваме това, което ни притеснява, но истината е, че с останалите отговори го издаваме така или иначе :д
иначе седни, понеже не сме си приказвали по темите и нямам някакви лични впечатления, ще ми е интересно най-накрая да събера :д
102thedream
05-12-2015, 20:56
харесва ли ти да си селянин ?
102thedream
05-12-2015, 20:58
един ден NomNomNom ще събере цялата информация и ще си излети обратно на Венера
не те критикувам, просто използвам момента, че все си мислим, че като мълчим прикриваме това, което ни притеснява, но истината е, че с останалите отговори го издаваме така или иначе :д
иначе седни, понеже не сме си приказвали по темите и нямам някакви лични впечатления, ще ми е интересно най-накрая да събера :д
Имам в предвид, че няма дa отговарям на въпроси като 'как се казваш' etc
NomNomNom
05-12-2015, 21:06
Имам в предвид, че няма дa отговарям на въпроси като 'как се казваш' etc
ок ! :Д
Как би искал да се казваш, ако не си харесваше името?
Сори, ама не мога да пропусна - г/д кой набор си, кажи range, ако не искаш конкретно число.
Учиш ли, работиш ли?
В къща или апартамент живееш?
Сам, с родители или със съквартиранти?
Какво си учил?
Това, което учиш/или работиш съвпада ли с бъдещите ти планове/желания?
Кое е било най-трудното предизвикателство, с което си се справял?
Кое те боли най-много - неуспех и проблеми на работа, караници в семейството или караници с половинката?
А кое най-малко?
Какъв тип жени харесваш?
Бил ли си извън България - къде + впечатления?
Къде искаш да отидеш?
Домошар или скитуваш?
Дискотеки/барове?
Чалготеки?
Какви партита харесваш?
Парти наркотици? мнение
Трева? мнение
Пушиш ли, пиеш ли?
Слабост ( любима храна ) в хранителен план?
NomNomNom
05-12-2015, 21:28
Какво мислиш за веганите и вегетарианците?
Мислиш ли, че се натрапват?
Какво мислиш за кърмачката в мола?
NomNomNom
05-12-2015, 21:34
hehh, стига писа лични съобщения и разглежда bb code, лягам си след малко, а ми се искаше нещо интересно да прочета преди сън и от форуна :д
ок ! :Д
Как би искал да се казваш, ако не си харесваше името? Ами не ми е често срещано името затова си го харесвам доста :д
Сори, ама не мога да пропусна - г/д кой набор си, кажи range, ако не искаш конкретно число. 93 набор съм
Учиш ли, работиш ли? Уча, студент съм във Варна
В къща или апартамент живееш? В апартамент :д
Сам, с родители или със съквартиранти? Със съквартиранти, но апартамента е доста голям и всеки си има собствена стая което е си е супер, все пак понякога всеки се нуждае от малко лично пространство :д
Какво си учил? Завърших Геодезия но не ме грабна никак, затова се отказах от нея
Това, което учиш/или работиш съвпада ли с бъдещите ти планове/желания? Информатика уча и да съвпада с бъдещите ми планове изцяло
Кое е било най-трудното предизвикателство, с което си се справял? Не съм много сигурен дали до момента съм се сблъсквал с някакви кой знае какви 'предизвикателства'.
Кое те боли най-много - неуспех и проблеми на работа, караници в семейството или караници с половинката? Неуспехите ме сриват много определено, а от там ставам раздразнителен и идват караници със семейство/приятели/половинка
А кое най-малко? Споровете :д
Какъв тип жени харесваш? Доста капризен съм относно момичета.Не е като да съм най големия красавец, атлет и тн, ноо държа много на това да не е някоя надута и да се превзема.Харесвам нормални момичета, който имат цели в живота(който са различни от това да си намерят богат чичко в бара) и да е адски красива(да, държа и на външната красота)
Бил ли си извън България - къде + впечатления? Живял съм 1година в Испания, даже съм учил там. Бях доста по малък но въпреки това съм останал с много хубави впечатления :)
Къде искаш да отидеш? Не знам, искам да обиколя света
Домошар или скитуваш? различен съм, според настроението ми.Но по скоро второто
Дискотеки/барове? Барове, ходя доста по дискотеки също но на бар си е някак по добре.Като цяло ако беше добавила 'домашно' нямаше да се колебая
Чалготеки? Ходя да
Какви партита харесваш? Всякакви като цяло без днешния бг рап(Килата, Криско, Димчоу и тн там каквито са) и house.Може да е някакво 'черно парти' но просто тези двете да ги няма
Парти наркотици? мнение - Твърдо против наркотиците съм.Имал съм 'възможността' да видя как мой приятели стават наркомани и към какво ги превърна това.Някой се оправиха да, други няма да се оправят
Трева? мнение много против,в граници може и да е окей(1-2пъти седмично) но рядко това е достатъчно
Пушиш ли, пиеш ли? и двете
Слабост ( любима храна ) в хранителен план? Бърза храна(бургери, садвичи, тостери etc) ако бях с разл метаболизъм сигурно щеше да съм 100кг :Д
:д
NomNomNom
05-12-2015, 22:04
Човеек, къде в Испания си бил?
Помниш ли езика, какво ти е нивото в момента?
//мерси, че отговори, утре ще те питам пак :д
Какво мислиш за веганите и вегетарианците? Нямам абсолютно нищо против тях
Мислиш ли, че се натрапват? Не, всеки си има право на избор да си живее както си иска
Какво мислиш за кърмачката в мола? Също нямам нищо против,малко ми става неудобно като забележа такива но не е нещо кой знае какво
готовооо, гледах как да си удебеля щрифта :D
Човеек, къде в Испания си бил? Близо до Malaga(Marbella)
Помниш ли езика, какво ти е нивото в момента? Много ми се иска да го помня, но за жалост много малки откаси от него са останали :д
//мерси, че отговори, утре ще те питам пак :д
;д
galaxy29
05-12-2015, 22:29
galaxy29 голяма ли злетачка е ;/
galaxy29 голяма ли злетачка е ;/ ни най малко, просто не се разбира с някой от хората във форума/нямам идея защо/
galaxy29
05-13-2015, 00:09
защото са спрели, как защо -.- не мислиш ли, че има много спрели, а ти човстваш ли се/човствал ли си се спрял :д
и хехсчо, не ми хареса номито по какъв начин те попита за наркотиците, нито ти как отг, аз бих те питала - кое за теб са наркотици и на какво мнение си за различните видове, при каква ситуация е ок да се използват и при каква не примерно ... ама отговори по-хубаво, че горе мн повърхностно го направи
политически възгледи?
ко смяташ за астрологията?
гледаш ли порно? какво? любими актриси?
правил ли си тройка, ако не, искаш ли (каква и как беше съответно..)?
същият въпрос, ама за повече от трима души..
просто секс..? а с любов..?
как ти беше първият път?
бил ли си с девствена? а би ли бил?
кои са ти любимците във форума? виждал ли си се някой от тях? а искаш ли? а с някой, който не харесваш виждал ли си се?
оправен ли си?
dreamwalker
05-13-2015, 02:47
Определяш ли се като повърхностен плебей от стадото?
dreamwalker
05-13-2015, 02:50
Вероизповедание?
Интересувал ли си се от окултни учения?
Какво не ти харесва в информатиката?
Разбираш ли се с родителите си?
Какъв беше успехът от дипломата ти за средно образование?
Кой е любимият ти град в България и защо?
Кои чужди страни си посещавал?
Колко често се напиваш?
dreamwalker
05-13-2015, 02:54
Какви книги четеш?
Коя е последната, която си чел?
Каква музика слушаш?
Любими изпълнители?
Защо се регистрира във форума?
Какво мислиш за dreamwalker? Според теб какъв човек стои зад него?
102thedream
05-13-2015, 06:34
въобразявам ли си или момчетата който веднага казват за желаното момиче 'да не е курва/там за чичковците' го казват защото само такива има около тях
защото са спрели, как защо -.- не мислиш ли, че има много спрели, а ти човстваш ли се/човствал ли си се спрял :д Ами определено има доста спрели хора който си живеят с някакви техни си разбирания, но това не означава, че разбиранията им са грешни :д Всеки си има различна гледна точка от която да погледне на нещата предполагам нз
и хехсчо, не ми хареса номито по какъв начин те попита за наркотиците, нито ти как отг, аз бих те питала - кое за теб са наркотици и на какво мнение си за различните видове, при каква ситуация е ок да се използват и при каква не примерно ... ама отговори по-хубаво, че горе мн повърхностно го направи Цигарите, кофеина и никотина ги нямам за кой знае какви наркотици дори да се прекалява малко повече с тях.Тревата в граници(1-2седмично, както споменах) също е окей.Пико, Амефети, гъби, лсд и разни други такива не одобрявам. Окей, разбирам, че може би на някое парти което се очертава да е доста голяма разбивация а у, предполагам може да вземеш нещо да те дигне(напълно нормално е това).Правили са го много мой приятели, карали сме се и тн но те си знаят. Пробвал съм и аз, не ми харесва.Просто не съм видял нищо добро да излиза от наркотиците, това е
политически възгледи? в нашата държава няма политика, нито политици
ко смяташ за астрологията? нищо, не вярвам в тия неща
гледаш ли порно? какво? любими актриси? Гледам естествено.Нямам любими актриси честно казано а тези който са ми харесали не и запомням имената :Д Иначе всякакво гледам(от нормалните) извращенията не ме кефат нито някви садо-мазо лудории
правил ли си тройка, ако не, искаш ли (каква и как беше съответно..)? Не съм, но естествено бих правил обаче само и единствено с 2момичета. За другото възможности са се срещали няколко пъти
същият въпрос, ама за повече от трима души.. А не, ставаме твърде много
просто секс..? а с любов..? и двете са супер вълнуващи.
как ти беше първият път? хммм, спонтанен
бил ли си с девствена? а би ли бил? не съм бил но определено бих бил да, обаче ще трябва да съм адски привързан към момичето преди да искам да съм и първия за да няма драми после
кои са ти любимците във форума? виждал ли си се някой от тях? а искаш ли? а с някой, който не харесваш виждал ли си се? Нямам любими хора във форума, нито хора който ме дразнят. Избягвам да влизам в спорове, пък камоли да се обиждам с някой тук.Виждал съм се с кити ако се брой, няколко пъти :Д . Иначе бих се видял с всеки, нямам причина да избягвам който и да е от форума
оправен ли си? не те разбрах галаксиииииииии :Д
;д
Определяш ли се като повърхностен плебей от стадото?
Твърдо не
Вероизповедание? Християнин съм
Интересувал ли си се от окултни учения? Не, даже никак
Какво не ти харесва в информатиката? не съм много сигурен, има някой езици който са ми адски трудни но предполагам с времето и практиката ще им свикна
Разбираш ли се с родителите си? Да, разбираме се.Когато трябва да се каже нещо се казва.Не се крие и не се отлага
Какъв беше успехът от дипломата ти за средно образование? 4 и нещо
Кой е любимият ти град в България и защо? Плевен. Тук е Панорамата, града се намира на прекрасно място, центъра е страхотен, Кайлъка е меко казано уникален и тн.
Кои чужди страни си посещавал? Само в Испания съм бил за най дълъг период от време но като цяло съм бил за малко и в Италия( за няколко часа във Венеция), през няколко други държави само съм минавал
Колко често се напиваш? Много зависи къде съм и колко свободно време имам. Но да кажем, че 5-6пъти месечно.
;d
Какви книги четеш?Рядко чета но като цяло предпочитам фантастиките
Коя е последната, която си чел? The maze runner
Каква музика слушаш? Като съм си у нас комерсиално/ rock
Любими изпълнители? Eminem, а групи Nickelback, Simple Plan, 3 Doors Down и тн
Защо се регистрира във форума? Нямам идея честно
Какво мислиш за dreamwalker? Според теб какъв човек стои зад него? Ами мисля, че никак не е лоша.Има си свой разбирания за доста от нещата и е доста доста начетена. Със сигурност е в интервал 28-33 :Д
въобразявам ли си или момчетата който веднага казват за желаното момиче 'да не е курва/там за чичковците' го казват защото само такива има около тях Не си въобразяваш, това е че избягвам да контактувам с такива(случва се естествено обаче), просто не ми трябват за нещо повече от взаимни интереси
;д
NomNomNom
05-13-2015, 12:03
Виждам инфроматика - с какво по-специфично ти се иска да се занимаваш там?
Това е по-скоро предложение - чуденка - имате ли някакви стажове или junior позиции, с които можеш да се хванеш за лятото?
Кои са най-важните мениджърски качества според теб ?
Каква е мечтаната от теб работа?
Виждам инфроматика - с какво по-специфично ти се иска да се занимаваш там? Web разработване. А ти си в сферата на?
Това е по-скоро предложение - чуденка - имате ли някакви стажове или junior позиции, с които можеш да се хванеш за лятото? Има доста да, аз съм си намерил но трябва да седна да положа малко усилия в ученето за да стане :д
Кои са най-важните мениджърски качества според теб ? Да може да контролира обстановката в която е
Каква е мечтаната от теб работа? Тази която не с работно време от-до
;д
Corb1225
05-13-2015, 13:48
Въпроси нямам засега, ама едно съветче ;Д - вместо да си играеш да изписваш BB кода, маркирай текста, който искаш да ти e болднат и натисни Ctrl+B.
galaxy29
05-13-2015, 13:49
шемет :д
ммм дали си сръчен имах предвид можеш ли да се оправяш сам
ко правиш
как си
Въпроси нямам засега, ама едно съветче ;Д - вместо да си играеш да изписваш BB кода, маркирай текста, който искаш да ти e болднат и натисни Ctrl+B. Ам шанс :Д
;д
шемет :д
ммм дали си сръчен имах предвид можеш ли да се оправяш сам - мисля че да, не е като да не мога да се оправям :д
ко правиш навън е мн топло днеска, аз свърших с университета иии сега си стоя :д
как си добреее :д
;д
anonymous908491
05-13-2015, 16:31
Ако видиш Пипи/галакси/ с празна чаша в ръка, ще и налееш ли ?
Ако видиш Пипи/галакси/ с празна чаша в ръка, ще и налееш ли ? Ако иска ще и сипя да, защо не ;д
anonymous908491
05-13-2015, 17:25
Как няма да иска, една година в АА не са нещо, което ще я спре да си поиска.
galaxy29
05-13-2015, 17:36
:Д
dreamwalker
05-13-2015, 17:40
Какво мислиш за npp?
Какво мислиш за npp? Адски запознат и религиозен, не го чета много обаче защото понякога ми идват в повече писаните от него неща
;д
dreamwalker
05-13-2015, 18:31
Обичаш ли химията?
LoadRunner
05-13-2015, 20:26
Обичаш ли химията?
Кви са тия тъпни за тия алхимии и простотии? Можеш ли да обясниш по- точно дримок?
Дриймке, желая те. Знам , че темата се казва "на горещия стол е...", ама дай да си сгреем канапето ние. Ти желаеш ли ме?
Обичаш ли химията? Не :д
d
желае ме, нали, hheh? Все пак съм желано и харесвано копеле... ти как мислиш, дали ме желае?
желае ме, нали, hheh? Все пак съм желано и харесвано копеле... ти как мислиш, дали ме желае?
питай си я нея
дали ще си отивате?
как мислиш :Д
ne znaq, ti kak misli6, dali 6te si otiwame?
Ти си бот, остави ме на мира, стига се заяжда :Д
ne се заяждах... :( ама ти ме разстрои и сега ще ти кажа, че си бот и ти!
Corb1225
05-13-2015, 21:29
Според мен ще си отивате, защото имате нещо общо - и двамата сте мъже.
^ти така ли ги разпределяш :Д
Според мен ще си отивате, защото имате нещо общо - и двамата сте мъже.
Защо мислиш, че е мъж дрийм?
Corb1225
05-13-2015, 21:49
^Защото ми е брат.
^Защото ми е брат.
:X Караш ме да се съмнявам в сексуалната ми ориентация!
galaxy29
05-13-2015, 21:52
поне да ви беше забавен спама ... ебати сульовците сте двамцата горе
поне да ви беше забавен спама ... ебати сульовците
ти пък ква си , като някаква недоволна пенсионерка си... все искаш и очакваш, ама нищо не показваш. ходи при тифозчо жабаря да разменяте електронни джангъри да си надувате болните глави взаимно
galaxy29
05-13-2015, 22:06
ше ти покажа едно метално дуло ...
prekalih... znae6, 4e te obi4am... kato moq baba
Dagichka
05-14-2015, 04:59
къде си завършил геодезия, как реши да запишеш това след 7ми клас?
кое от нея не ти хареса?
помниш ли какво е маркшайдерски полигон? :д
защо на добрите хора им се случват гадни неща?
вярваш ли в прераждането?
в какво семейство си израснал?
а в какво семейство би искал да отгледаш детето си?
защо си с този аватар?
а с този ник?
любим десерт?
книга, която ти остави силно впечатление?
гледаш ли постановки, кога беше на театър последно?
dreamwalker
05-14-2015, 09:48
Кви са тия тъпни за тия алхимии и простотии? Можеш ли да обясниш по- точно дримок?
Бъркаш алхимия с химия, лошо.
dreamwalker
05-14-2015, 09:51
Ще сложиш ли LoadRunner на стола след като приключим с твоята особа?
Опиши се с 5 думи.
Как те възприемат другите?
Кой е най-големият ти недостатък?
Завиждаш ли на някого? Защо?
Някой завижда ли на теб? Защо?
имаш ли си термосче? :д Не, нямам си :д
къде си завършил геодезия, как реши да запишеш това след 7ми клас? В Плевен я завърших, обясниха ми, че има голяма перспектива, че има голямо бъдеще в нея и тн
кое от нея не ти хареса? Всеки път като излизахме лятото в най голямата жега да мерим с теодолити/нивелири и тн.В повечето пъти ходих да пия кафе :д
помниш ли какво е маркшайдерски полигон? :д познато ми е да но нямам представа какво е :д
защо на добрите хора им се случват гадни неща? Наистина нямам идея, предполагам, че дори 'добрите хора' в даден момент от живота си са били 'лоши'
вярваш ли в прераждането? Не, някак си не мога да си го обясня ;д
в какво семейство си израснал? Баща ми доста време беше извън България и една част беше без него но като цяло всичко е окей вече
а в какво семейство би искал да отгледаш детето си? Без скандали, лишения и тн
защо си с този аватар? Видях го съвсем случайно и ми хареса доста
а с този ник? не помня, по принцип в интеренет се разнасям с др ник
любим десерт? Торта(шоколадова, задължително)
книга, която ти остави силно впечатление? не съм чел много но да кажем, че няма дори филм който да ме е оставил с кой знае какво впечатление, че да го спомена/дам за пример
гледаш ли постановки, кога беше на театър последно? Обожавам да.За жалост свободното ми време обаче не включва често ходене.Така че май преди 3-4месеца беше последно. Скоро ще ходя пак във Варна, има постановка с Асен Блатечки, ще е интересно
;д
Ще сложиш ли LoadRunner на стола след като приключим с твоята особа? Той няма да иска, доста пъти сте го питали, все е отказвал, иначе не ме бърка, ще седне който искате :Д
Опиши се с 5 думи. Не обичам да се самоопределям, ако искаш го направи вместо мен, не че ме познаваш де но може да се опиташ :д
Как те възприемат другите? Като много близък.Познаваме се от адски много време цялата компания иии се познаваме адски добре
Кой е най-големият ти недостатък? На моменти съм много нервен.Много :д
Завиждаш ли на някого? Защо? Предполагам неосъзнато завиждам на доста хора да.Но не бих си го признал.Искам да мисля,че всеки постига това което иска с много сили и труд
Някой завижда ли на теб? Защо? Предполагам има хора който ми завиждат да.Забелязвало се е на моменти, но защо не знам.
;д
Трите неща, които би взел със себе си на безлюден остров.
Каква марка предимно са дрехите ти?
А за теб важно ли е дрехите ти да са маркови?
Любима НЕбългарска песен? А любима българска?
golemiq_korab_minava
05-14-2015, 13:14
ако дриймъра седне на стола и аз ще седна и нпп ще седне
Трите неща, които би взел със себе си на безлюден остров.
запалка, нож, въже
Каква марка предимно са дрехите ти? нямам определена марка която да ми харесва най много
А за теб важно ли е дрехите ти да са маркови? само за дънки държа, тениски и тн не
Любима НЕбългарска песен? А любима българска? Simple Plan - Welcome to my life е една от любимите ми. Българска нямам
и тя няма да седне :д
dreamwalker
05-14-2015, 15:26
Обратното ме устройва.
Но npp никога няма да седне, затова предложението е невалидно.
dreamwalker
05-14-2015, 15:30
Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало някога?
Как те възприемат другите? Нямам предвид компанията.
NomNomNom
05-14-2015, 15:42
Обичаш ли пуканки ? ( ям в момента :д )
Какво мислиш за връзките, в които жената е водещата? Признак ли е това на болно его у нея?
Като цяло accetable ли е за теб един мъж да е по-пасивен, а жената по-активна?
Би ли бил с жена, която не ти позволява да си кавалер,например защото е "сексистко" ( да отваряш вратата, да й правиш комплименти за типично женски аспекти в нея, да я водиш на вечеря, и т.н. )
Каква разлика в годините на партньорите е приемлива и каква не?
За или против връзките с материални облаги?
Кое те впечатлява повече - чаровно и мило момиче, чудесна домакиня и майка, жена със завидна кариера или жена, която може да те побърка ( сексуално :д ) с 2 думи :д
От изброените 4, в какъв процент жена трябва да притежава всяко от тях ( или по-скоро каква комбинация по-скоро би ти харесала ) ?
Липсата на кое от 4те в една жена би те отказало да си с нея?
А преобладаването на кое от 4те би те отказало също?
едит - видях пита, и аз съм в IT, с друго се занимавам, но и уеб фул стак чаткам малко, мога да си направя нещо, колкото да ми върши работа на работа :д
dreamwalker
05-14-2015, 15:44
IOW: Какво мислиш за NomNomNom?
golemiq_korab_minava
05-14-2015, 16:21
Обратното ме устройва.
Но npp никога няма да седне, затова предложението е невалидно.
Няма сделка....
Защо нямаш доверие на НПП? Или дефендер...
dreamwalker
05-14-2015, 18:49
Няма сделка....
Сделките са за 13-тата буква в азбуката със звездички.
golemiq_korab_minava
05-14-2015, 19:11
превод
102thedream
05-14-2015, 20:54
Сделките са за 13-тата буква в азбуката със звездички.
ахаххаахха или с една дума педофил
Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало някога? да ме търсят из целия квартал за да ме 'наритат'
Как те възприемат другите? Нямам предвид компанията. Ами различно на всякъде, предполагам зависи от средата в която се намирам.Естествено, че има и хора който ме възприемат примерно за 'надут' или 'повърхностен' но със сигурност по голямата част от хората мислят по разл начин, нз
;д
Обичаш ли пуканки ? ( ям в момента :д ) дааа, кой не обича ? :Д
Какво мислиш за връзките, в които жената е водещата? Признак ли е това на болно его у нея? Ако наистина има мъж до себе си той не би позволил това да се случи.Нямам нищо против по принцип но жените не харесват ли точно това в мъжете - сила(вкл физическа) сериозност, активност? :д
Като цяло accetable ли е за теб един мъж да е по-пасивен, а жената по-активна? Не ми допада, никак даже
Би ли бил с жена, която не ти позволява да си кавалер,например защото е "сексистко" ( да отваряш вратата, да й правиш комплименти за типично женски аспекти в нея, да я водиш на вечеря, и т.н. ) Не, но не заради тези причини.Факта, че заради такива малки неща ще ми прави забележки и ще го повдига на спор(неща който всъщност доста биха се харесали на много голяма част от момичетата)означава, че е леко побъркана :д
Каква разлика в годините на партньорите е приемлива и каква не? Ами над 10год разлика ми идват в повечко.Не познавам хора който имат повече за да кажа как изглежда отстрани но предполагам е трудно(освен ако не е материална
За или против връзките с материални облаги? Ами 'за' съм.Въпрос на взаимни интереси и гледна точка :д
Кое те впечатлява повече - чаровно и мило момиче, чудесна домакиня и майка, жена със завидна кариера или жена, която може да те побърка ( сексуално :д ) с 2 думи :д - чаровно и мило момиче - побъркват ме
От изброените 4, в какъв процент жена трябва да притежава всяко от тях ( или по-скоро каква комбинация по-скоро би ти харесала ) ? 1-25% 2-30% 3-25% 4- 20%
Липсата на кое от 4те в една жена би те отказало да си с нея? всяко едно
А преобладаването на кое от 4те би те отказало също? кариерата.Все пак ако има толкова завидна кариера, няма да има никакво свободно време.
едит - видях пита, и аз съм в IT, с друго се занимавам, но и уеб фул стак чаткам малко, мога да си направя нещо, колкото да ми върши работа на работа :д Харесваш ли си работа?
;д
IOW: Какво мислиш за NomNomNom?
Нямам идея на колко години е, но е доста ума и начетена :д
Готина е
NomNomNom
05-15-2015, 10:19
Ееее, тенкю ! :д
Иначе, обичам си професията. Но обичам приятеля си повече :д
Защо не сменят заглавието на темата?
dreamwalker
05-15-2015, 21:08
Искам на стола да седне golemiq_korab_minava. Или LoadRunner.
LoadRunner
05-15-2015, 21:11
Аз нямам време кво щи отговоря за по 1 час на ден
dreamwalker
05-15-2015, 21:12
Аз нямам време кво щи отговоря за по 1 час на ден
Нищо. Цял ден ще задаваме въпроси, а ти ще отговаряш само вечер, когато имаш време.
Corb1225
05-15-2015, 21:12
Дримок, стига с тези мъжки столове, че вече ме съмняваш, четири поредни станаха. Дайте нещо женско да сложим. Аз предлагам Azoria, слънцето или per-dead, те не са били май.
dreamwalker
05-15-2015, 21:16
Дримок, стига с тези мъжки столове, че вече ме съмняваш, четири поредни станаха. Дайте нещо женско да сложим. Аз предлагам Azoria, слънцето или per-dead, те не са били май.
LoadRunner.
LoadRunner
05-15-2015, 21:18
Нищо. Цял ден ще задаваме въпроси, а ти ще отговаряш само вечер, когато имаш време.
Даа бее
и съвсем да не ми остава време да си прочета Какво ще напарвиш ако видиш предишния гол в стята ти или в асансьора :х
друг път
след npp :д
dreamwalker
05-15-2015, 21:19
Ако npp седне на стола, ще направя по една бяла магия на всички от форума.
102thedream
05-15-2015, 21:20
и аз мога да ти направя бяла магия
dreamwalker
и аз мога да ти направя бяла магия
Не мисля, че ще можеш.
102thedream
отвори уста
102thedream
05-15-2015, 21:21
ами ще трябва да се постараеш
dreamwalker
05-15-2015, 21:22
ами ще трябва да се постараеш
Защо?
Момчето още не се е настанило като хората, вие вече го гоните.
Към ххххххххххххххех:
Мислиш ли се за посредствен?
Какво можеш да предложиш на другите, което друг не може?
Самооценката важна ли е и доколко?
LoadRunner
05-15-2015, 21:24
Защо?
защото и аз ще ти направя
dreamwalker
05-15-2015, 21:24
защото и аз ще ти направя
Какво?
LoadRunner
05-15-2015, 21:26
Какво?
Не можете ли да четете.
бяла магия....
след като си я отвориш
Corb1225
05-15-2015, 21:27
А, никой не го гони hheh-чо, обсъждаме си варианти.
Пък другите, няма ли жени за вас, че искате мъж да ви духа ;Д?
dreamwalker
05-15-2015, 21:28
бяла магия....
след като си я отвориш
Защо?
dreamwalker
Пък другите, няма ли жени за вас, че искате мъж да ви духа ;Д?
Ти ли си въпросния?
pandabear
какво мислиш за пандите?
а за pandabear?
какво е най-милото, което са правили за теб?
разказвал ли си еротична фантазия на момиче?
винаги, като съм ти гледала аватра ми е идвало да те попитам "обичаш ли да пляскаш дупета"?
псуваш ли редовно?
кога се чувстваш добре?
кога се чувстваш зле?
любим химичен елемент имаш ли?
любим орган от тялото ти?
какво не би направил за пари?
какво би направил за много пари?
Corb1225
05-15-2015, 21:30
Ти ли си въпросния?
Не, брат ми, т.е. ти.
dreamwalker
05-15-2015, 21:30
Не, брат ми, т.е. ти.
Защо?
Corb1225
05-15-2015, 21:33
^ Питай тях. И си избери друга тема за спам, показваш неуважение ;/.
dreamwalker
05-15-2015, 21:33
^ Питай тях. И си избери друга тема за спам, показваш неуважение ;/.
Защо?
LoadRunner
05-15-2015, 21:40
Защо?
еее
ми бяла магия
магия за любов
102thedream
05-15-2015, 21:41
защото до сливиците
LoadRunner
05-15-2015, 21:44
какво мислиш за пандите?
Китайците са открили вече метод да ги развъждат така че няма да изчезнат
само за сведение
galaxy29
05-15-2015, 21:48
Ах, някои все едно са расли в гората, ама това е нищо пред тоталната липса на първите седем години. Мама и тате не са ли ви научили да си затваряте устите, че да не се излагате.
/марк твен, а-у, макар че съм сигурна, че не знаете за какво говоря.
ахх, простаци такива ...
pandabear
05-15-2015, 22:28
ако китайците не бяха.
аз щях.
golemiq_korab_minava
05-16-2015, 06:32
редлагам аз и дрийм да седнем наведнуж
anonymous908491
05-16-2015, 08:08
ако китайците не бяха.
аз щях.
Колко са ги били пандите, докато ги накарат да се размножават изкуствено, не е като да искат, но да не им дават, защото били малки.
pandabear
05-16-2015, 08:35
ако китаец посегне на панда вероятно ще реши да отиде до Япония и да си направи сепуку след това.
anonymous908491
05-16-2015, 08:45
В Китай не работят само китайци, те наемат чужденци, които да бият пандите, може дори робот за бой на панди да направят.
След малко ще отг само да си пусна едно кафе че беше дълга нощ :д
След малко ще отг само да си пусна едно кафе че беше дълга нощ :д
С целия тоя спам, едва ли ще ти е лесно. ;д
anonymous908491
05-16-2015, 11:37
Вече сме отговорили на въпросите за пандите, значи сме му спестили, а не е било спам.
dreamwalker
05-16-2015, 11:52
редлагам аз и дрийм да седнем наведнуж
Много ме забавляваш.
Момчето още не се е настанило като хората, вие вече го гоните. Ами то май наближи време да ставам така че още малко и айде :Д
Към ххххххххххххххех:
Мислиш ли се за посредствен? Не точно
Какво можеш да предложиш на другите, което друг не може? Едва ли има нещо което никой освен мен може да даде (освен на близките ми естествено)
Самооценката важна ли е и доколко? Много е важна даже, все пак ако самия ти не се харесваш, това ще влияе адски много на общуването ти с околните
;д
какво мислиш за пандите? Радват ме много и определено няма да изчезнат, спокойно :Д
а за pandabear? Интересно ми е как изглежда, иначе ако съдя по това което съм чел от нея ми допада, изглежда готина но и тя се е забърквала в някакви форумни драми :Д
какво е най-милото, което са правили за теб? Всяко едно нещо което е правено за мен без да съм очаквал ме е радвало адски много
разказвал ли си еротична фантазия на момиче? Естествено
винаги, като съм ти гледала аватра ми е идвало да те попитам "обичаш ли да пляскаш дупета"? хахахах, 'пляскам' не е точната дума но да кажем, че дупетата ми харесват
псуваш ли редовно? Случва се да
кога се чувстваш добре? Когато съм си подредил нещата, не съм забъркан в драми и съм спокоен
кога се чувстваш зле? Ами обратното на горното.Когато всичко ми е каша, има някакви драми около мен, скандали, спорове ииии нямам идея какво се случва
любим химичен елемент имаш ли? За първи път ме питат такова нещо :Д. Не нямам
любим орган от тялото ти? Всичките са си ми много важни :Д
какво не би направил за пари? Не бих наранил близък човек
какво би направил за много пари?Почти всичко което не е свързано с убийство или нараняване на близките ми
;д
dreamwalker
05-16-2015, 12:03
Отговаряш скучно. Не се задълбочаваш.
Избягвам да се задълбочавам дриймъркееее. Не мисля да се разкривам през цял форум
Кажи, че ще седнеш и изчезвам веднага
dreamwalker
05-16-2015, 12:13
Избягвам да се задълбочавам дриймъркееее. Не мисля да се разкривам през цял форум
Кажи, че ще седнеш и изчезвам веднага
Какъв цял форум, само аз те чета.
Аре сядай и ти стига се обяснява
dreamwalker
05-16-2015, 12:26
След npp.
dreamwalker
05-16-2015, 12:42
LoadRunner, хайде, чадо.