PDA

View Full Version : Православие

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

defender
01-06-2016, 23:34
"Истинската врата е винаги отворена, но хората се блъскат във врати, нарисувани на стените от тях самите."

ПП: а доктора на стените си рисува пътечки, което е същото.

Pitancho
01-07-2016, 04:14
Е, поне не си запушвам носа и не си представям, че мирише на розички, като теб.

1. Никога не съм си представял, че миришеш на розички, все пак става дума за обичайната ти среда, към чиято миризма си привикнал. Но като се веснеш пред хора, те усещат отдалеч мизантропията.
2. Ти май не си предствяш, че розичките съществуват реално. За теб те са плод на лигавото въображение на наркомани, употребили опиума на религията. Които според твоята скала на ценностите имат достойното за пълно презрение поведение - да допуснат, че Някой друг може да знае по-добре от тях нещата. И като проява на тотално обезличаване и изгубване на личността да Го следват.
4. За добро утро попаднах на един статус в мрежата: «Нещата са простички - или имаш собствено мнение, или нечие чуждо мнение има теб» Авторът не е указан, но на бас, че си солидарен с него, че щом Истината, е нещо хем релативно хем субективно, хем незадължаващо и пр, значи не е ценност, освен ако не си е твое изобретение.
. Хеле па и някой друг да ти я каже. Това си е дебелоглав чешитлък; повечето чешити са такива от простотия, но това при теб е противоположният случай. /То има и чешити, които уважавам, но това е друга тема.
5. Понеже което си прилича, то се привлича, ще напомня, че мухата не я вълнуват розиччките, и дори да се блъсне в тях, няма да ги забележи, защото тя търси къде има мърша и кенефни ухания.

DoctorSatan666
01-07-2016, 13:14
1. Никога не съм си представял, че миришеш на розички, все пак става дума за обичайната ти среда, към чиято миризма си привикнал. Но като се веснеш пред хора, те усещат отдалеч мизантропията.
Не ставаше дума за това как мирише моята амбулатория, а как мирише твоя църковен кенеф. А в моята "амбулатория" има всякакви миризми, от най-хубавите до най-лошите, според твоите стандарти разбира се. На мен не ми правят впечатление като добри и лоши, за мен са просто миризми.

2. Ти май не си предствяш, че розичките съществуват реално. За теб те са плод на лигавото въображение на наркомани, употребили опиума на религията.
Розичките съществуват, но света не е пълен само с розички, това исках да кажа. А вие всичко искате да мирише на розички. И когато някой ви покаже другата страна - О, У, мизантроп, ти обичаш лошите миризми, напръскай малко с парфюм от розички, бла бла бла.

Които според твоята скала на ценностите имат достойното за пълно презрение поведение - да допуснат, че Някой друг може да знае по-добре от тях нещата.
Първо - вие не допускате, а вярвате. Аз допускам че някой може да знае по-добре от мен нещата. Всъщност склонен съм да допусна същото дори и за християнството, поне там където нямам причина да допусна друго. И също така, вие не допускате че някой си, еди кой си, знае по добре нещата, а точно и конкретно някой, и никой друг не знае нищо освен него. Ето това вече е наглост, достойна за презрение.

4. За добро утро попаднах на един статус в мрежата: «Нещата са простички - или имаш собствено мнение, или нечие чуждо мнение има теб» Авторът не е указан, но на бас, че си солидарен с него, че щом Истината, е нещо хем релативно хем субективно, хем незадължаващо и пр, значи не е ценност, освен ако не си е твое изобретение.
Пълни глупости, не знам как стигаш до такива бисери, но моля те, продължавай да ме развеселяваш. Първо избягвам да имам собствено мнение - това че е собствено мое или на който и да е не определя нищо - но мнение има там където нещата опират до отношение, гледна точка и вътрешна потребност нещо да е така, а не иначе(въпреки че нещото може да бъде така или иначе и няма доказателства). И в това е посланието на цялата ми "философия" - самоосъзнай се, виж се по мненията, виж се по отношенията, виж си вътрешните причини за тия отношения и гледай всичко това без мнение, без отношение и без причина, защото иначе няма да видиш по-далеч от носа си. Не казвам че една истина може да е истина или е ценна само ако е достигната самостоятелно. Казвам че тия които не могат и не искат самостоятелно да достигат до истини, никога няма да узнаят дали това което някой им е поднесъл е истина и с това винаги ще се подпират на вяра, убеждения и мнения.

5. Понеже което си прилича, то се привлича, ще напомня, че мухата не я вълнуват розиччките, и дори да се блъсне в тях, няма да ги забележи, защото тя търси къде има мърша и кенефни ухания. Не мерси, цял живот хората ми бутат розичките си в носа, а си крият мършата.Не малко време и аз правех същото, в смисъл, все още го правя, но вече не се заблуждам че мириша само на розички. Нито пък искам. Мършата е скрита, ерго е далеч по-интересна от розичките, поне за мен. Ти щом нямаш нос да издържиш тая миризма, тоест щом не си достатъчно широкоскроен да приемеш че истината е релативна и субективна, или че изобщо няма истина, това си е твои проблем. И да, правилно е сравнението ти. В тая връзка ще постна един цитат от Ницше, мисля че се вписва добре: "Може би истината се появява на този свят като гарван, въодушевен и от най-лекия дъх на мърша".
Но и розичките са интересни, все пак най-хубавите от тях обикновенно растат върху лайна и мърша.

defender
01-07-2016, 14:13
Дайте лайна на ДокторСатан

defender
01-07-2016, 14:16
доктора каза, че е кенеф и то с гордост.

гордия кенеф.

човек, наред ли е всичко?

defender
01-07-2016, 14:21
докторе, след като мислих дълго над думите ти, изпълнени с неограничен, екзистенциален, философски смисъл, започна да ме измъчва един въпрос:

защо в кенефите не растат рози?

npp
01-07-2016, 15:08
Нали уж беше свидетел, бе, пъпеш!? Защо се държиш така с един смирен вярващ?

какво общо има свидетел на Господ Бог с лафещ си дрънкач на простотии?!

npp
01-07-2016, 15:14
ти какво правиш тука? А нпп? А тия с белите ризки по улиците? Не бяхте ли вие с претенцията, че знаете универсалната истина и богът ви има готово решение за всякакви лични и глобални проблеми, стига хората да вярват?

ако виждаш, че злото все още не е отмахнато напълно от човеците, това означава, че има нужда още да се работи за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, а и има една приказка, най-сигурно е сам да започнеш да вършиш работата ако искаш да си сигурен, че вървиш по пътя за по-скорошно(то) решение

izrot
01-07-2016, 15:16
az sym prawoslawen ewrein, towa grqh li e?

npp
01-07-2016, 15:21
Много си хортувате двамцата, пък не забелязвам да сте постигнали някакво взаимопонимание. За толкова време даже и нпп отбеляза напредък - не че се осефери кой е и къде се намира, но поне напредна с правописа. А вие като теглите чертата какъв напредък постигнахте?

ти като си се осеферил, къде си?!, но ето че отново си долу в помията наречена човешка(666) религия, или поне се представяш за неин защитник като дефендърчо, но с него ще сте достойни като пишещи в религиозни (раздели на) форуми когато започнете да свидетелствувате истината на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, а сега сте тъпи дрънкачи, защото и просто се доверявате на традиционно предаваното, а именно там бе най-голямата духовна/религиозна заблуда

inewton
01-07-2016, 16:33
какво общо има свидетел на Господ Бог с лафещ си дрънкач на простотии?!

Трябва да се отнасяш с уважение и смирение към мен щом претендираш, че си вярващ (дори и да не ме харесваш).

npp
01-07-2016, 16:54
Трябва да се отнасяш с уважение и смирение към мен щом претендираш, че си вярващ (дори и да не ме харесваш).

ако искаш от мен да се съглася с това постоянно да спамите/тролите в раздела, не, ако се съглася, това няма да е истинско уважение, ти знаеш, че и Исус не се е съгласил с юдеите, които продавали окултни услуги в храма, но дори ги изгонил оттам като им обърнал масите-каси

inewton
01-07-2016, 16:58
ако искаш от мен да се съглася с това постоянно да спамите/тролите в раздела, не, ако се съглася, това няма да е истинско уважение, ти знаеш, че и Исус не се е съгласил с юдеите, които продавали окултни услуги в храма, но дори ги изгонил оттам като им обърнал масите-каси

Не спамим. Изразяваме мнение.

defender
01-07-2016, 19:08

Ми не е грях, Иисус също е бил евреин.

Pitancho
01-07-2016, 19:39
Док', благодаря за коментарите. Сериозно. Може да продължим разговора с розово-кенефната терминология /не че няма по-адекватна де, ама нейсе\, Та прав си, че имаш не толкова мнение, колкото отношение. Което влияе на мненията ти до степен понякога на инверсия на понятията.

Фактът че светът не се свежда само до розички не ни шокира, както смяташ ти, напротив. Когато на човек му замиришат собствените грехове или го ударят в носа чуждите, тогава го засърбяват ръцете да почисти. Което, уви значи да почне със себе си. А не да приема мърсотията с философии за необходимост или поне неизбежност. Разбираш, че ти говоря за осъзнаване на повредеността от греха, като стимул за действие. И доколкото нуждата от спасение при наличие на Спасител бива осъзната, дотолкова тя може да стимулира човек към действена вяра, която е надраснала стадия на ленивото допускане, че ,,може пък ТАМ да има НЕЩО, с което за всеки случай е излишно да се конфронтираш изрично. И точно обратното на това, което си написал, в Църквата хората ходят не за да възклицават ,,Ах, къде да сложим розите!'', а защото са осъзнали, че трябва да се отърват от мършата си (ето още един сочен термин, ние му викаме грехове). Прав си в някакъв смисъл, че мършата е скрита и затова е интересна. Затова е актуален стремежа и молитвата а ла ,,дай ми да виждам, позная и намразя греховете си'' и нуждата да не я замитаме под черджето, а да я откриваме чрез изповедта, за да се освободим от нея...

И още една теза да маркирам - че има И абсолютни и релативни истини. Никой не оспорва истините в таблицата за умножение, но малко известно е, чу в духовната сфера също си има И абсолютни истини и съответните закони и логика, по които се развиват нещата. Както в материалния свят е смешен опита да отсвириш гравитацията, така и в духовния свят много неща са дадености, неподлежащи на релативизъм и (не)харесвания и фриволности.

Що се отнася до това, че не допускаме, а вярваме, Богооткровената и грамотно възприета вяра е доста по- сигурен и достоверен източник от мижавото ти допускане, че ,,засега не се сещам за причина нещо да не може да е и едикакси''

И накрая да уточня, че все пак кенефа и розите всъщност ги въведох за обозначаване на това, което избираме да забележим, на това върху което се фиксираме или игнорираме. Като пример ще дам, че и катедралата Св Ал. Невски има тоалетна, но ако ти не забележиш там нищо друго, то това е крайно жалко(за тебе) и както каза - наистина е въпрос на отношение. Няма да обяснявам кой и как ти го е формирал и през какви криви цайси виждаш света. И в случая едобре да допуснеш, че там може пък да има и още нещо, което да бъде забелязано. Ние, християните тези неща си ги знаем по други линии. Не на последно място от които е и личния опит.

npp
01-07-2016, 19:58
Не спамим. Изразяваме мнение.

не видях да има някакво сериозно мнение от ваша страна за последните десетки постове, а ако разгледам и онези от по-напред, кой знае какво ще констатирам

defender
01-07-2016, 21:04
нпп, ти си един супер сериозен небесен херувим, който ще се сражава и победи лошия антихрист и който си има още еидн брат свидетел, с който поддържате телепатична връзка.

сериозна работа.

npp
01-08-2016, 10:43
нпп, ти си един супер сериозен небесен херувим, който ще се сражава и победи лошия антихрист и който си има още еидн брат свидетел, с който поддържате телепатична връзка.

сериозна работа.

като какъв се изживяваш?!

defender
01-08-2016, 12:52
като какъв се изживяваш?!

ами за някакъв обикновен, задръстен, нефанфарен.
Защо и аз не съм като тебе и нямам такива шуробаджанашки превилегии, защо и на мен Иисус не се явява, защо не ми се явяват магьосници, с които да се сражавам вкъщи. Защо и аз не съм прероден, небесен херувим. Защо трябва да си скъсвам задника, а при тебе всичко идва наготово и като на магия.

Гадно е, обезкуражаващо, ти ни обезличи с твоя турбо ореол и небесни дарби, остави ни без грам самочувствие и вяра в себе си.

npp
01-08-2016, 13:57
ами за някакъв обикновен, задръстен, нефанфарен.
Защо и аз не съм като тебе и нямам такива шуробаджанашки превилегии, защо и на мен Иисус не се явява, защо не ми се явяват магьосници, с които да се сражавам вкъщи. Защо и аз не съм прероден, небесен херувим. Защо трябва да си скъсвам задника, а при тебе всичко идва наготово и като на магия.

Гадно е, обезкуражаващо, ти ни обезличи с твоя турбо ореол и небесни дарби, остави ни без грам самочувствие и вяра в себе си.

каквото работиш, това получаваш, а идеята е да има не само един, който работи за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, но колкото се може повече такива, но ти пак гледаш на нещата от гледна точка на твоята горделивост, алчност, завист, и пр., и това е и което показваш, докато верните последователи на истинския Бог са далече от такива неща, но предпочитат да допринасят с нещо добро за спасението на света в Него - само си представи колко много щеше да напреднеш за изминалите години ако и ти така се стараеше да правиш

defender
01-08-2016, 14:05
Какво да правим, изглежда твоя бог е бог на специалните потребители със супер способности, а обикновените за него сме алчни и завистливи.

Твоята религия е някаква специална, vip небесна.

Как и ние, бедните селяни да сме във вип ложата.

Ние, без специални възможности сме обречени.

ПП:Тва е като играта Мортал Комбат, където ако нямаш специални възможности или удари, то нямаш шанс.

npp
01-08-2016, 14:38
Какво да правим, изглежда твоя бог е бог на специалните потребители със супер способности, а обикновените за него сме алчни и завистливи.

Твоята религия е някаква специална, vip небесна.

Как и ние, бедните селяни да сме във вип ложата.

Ние, без специални възможности сме обречени.

ПП:Тва е като играта Мортал Комбат, където ако нямаш специални възможности или удари, то нямаш шанс.

ако си шеф на фирма, на кого ще платиш по-голяма заплата, на служителя, който ти докарва печалба, или на някой, който не ти докарва печалба?!, но как даже въобще не би платил на човека, с който си без никаква печалба, във вярата също е така, Бог плаща повече на онези, които спасяват повече хора и по-съвършено, но трябва да се работи, а не да се тъпее...

defender
01-08-2016, 14:44
ако си шеф на фирма, на кого ще платиш по-голяма заплата, на служителя, който ти докарва печалба, или на някой, който не ти докарва печалба?!, но как даже въобще не би платил на човека, с който си без никаква печалба, във вярата също е така, Бог плаща повече на онези, които спасяват повече хора и по-съвършено, но трябва да се работи, а не да се тъпее...
Значи ти си дошъл тука, за да ни се фукаш със специалните си способности и да ни отчайваш тези, които ги нямаме, че сме мързеливи глупаци.

И с какво това да си прероден небесен херувим си го заслужил със спасяване на хората?
А ако не си го заслужил, значи си го фантазираш, че си такъв.

npp
01-08-2016, 14:52
Значи ти си дошъл тука, за да ни се фукаш със специалните си способности и да ни отчайваш тези, които ги нямаме, че сме мързеливи глупаци.

И с какво това да си прероден небесен херувим си го заслужил със спасяване на хората?

защо си мислиш, че само трябва да простра ръка и да се почерпя и всичко ми е уредено?!, дори да съм херувим със специални способности, това не означава, че трябва да хулиш Св. Славни същества и Ангели на Бога, и ето и защо си посредствен, защото нищо не работиш от делата на Исус и Неговите истински ученици, а само хулиш онези, които работят

"Смели и упорити, те не се страхуват да хулят славните същества; докато ангелите, ако и да са по-големи в мощ и сила, не представят против тях хулителна присъда пред Господа. Тия, обаче, като животни без разум, естествено родени, за да бъдат ловени и изтребвани, хулят за неща, които не знаят, и ще погинат в своя разврат, наближаващи да получат заплатата на неправдата" 2 Петрово 2: 10-13,

"Възлюбени, като показвах всяко усърдие да ви пиша за нашето общо спасение, счетох за нужно да ви пиша и да ви увещая да се подвизавате за вярата, която веднъж за винаги бе предадена на светиите. Защото са се вмъкнали някои човеци, които отдавна са били посочени, че подлежат на това осъждане, нечестивци, които обръщат благодатта на нашия Бог в похотливост и се отричат от единствения Владетел и Господ наш Исус Христос. А искам да ви напомня, (тъй като сте узнали вече всичко това), че Господ, като избави веднъж Своя народ от египетската земя, после погуби ония, които не повярваха, и че ангели, които не опазиха своето достойнство, но напуснаха собственото си жилище, - Той ги държи под мрак във вечни връзки за съда на великия ден; както и Содом, Гомор и околните им градове, които, подобно на тях, се предадоха на блудство и изпадваха в противоестествени пороци, са поставени за пример като носят наказанието на вечния огън. При все това, по същия начин и тия с бълнуванията си оскверняват плътта, презират властта и хулят славните същества. Но архангел Михаил, когато в борба с дявола се препираше за Моисеевото тяло, не смея да произнесе против него хулителна присъда, но рече: Господ да те смъмри. Тия, обаче, хулят всичко, което не знаят; а което знаят естествено, както животните без разум, в това развращават себе си. Горко им! защото ходят по Каиновия път, заради печалба се впускат във Валаамовата заблуда, и погиват в Кореевото упорство. Тия са подводни скали, когато пируват с вас в дружелюбните ви гощавки, и без страх напасват себе си; безводни облаци, носени от ветровете; есенни дървета, безплодни, дваж умрели, изкоренени;" Юда 1: 3-12

defender
01-09-2016, 09:48
Нова православна книга доказва, че йога е религия
„Йога – път към мрака” развенчава мита за йога като полезни физически упражнения
http://www.cross.bg/iioga-mraka-iioga-1493681.html#ixzz3wk8HZRMQ

npp
01-09-2016, 12:00
Нова православна книга доказва, че йога е религия
„Йога – път към мрака” развенчава мита за йога като полезни физически упражнения
http://www.cross.bg/iioga-mraka-iioga-1493681.html#ixzz3wk8HZRMQ

и тази йога е опасна, но по-опасни са трансцеденталната йога медитация, ваишнавизмът, шиваизмът, индуизмът, и останалите индийски вероизповедания

defender
01-09-2016, 19:59
и тази йога е опасна, но по-опасни са трансцеденталната йога медитация, ваишнавизмът, шиваизмът, индуизмът, и останалите индийски вероизповедания

нпп, откъде разбираш толкова много от йога и други източни учения. Да не си се занимавал преди.

defender
01-10-2016, 12:10
от нета
"Аман от комплексирани уроди!!! Това са отрочетата на уродливото общество, което старателно си отгледахме за 26 години!:
16-годишен преби възрастен мъж в автобус!
Побоят дошъл след забележка от 64-годишния пасажер в рейса
Момичето си качило калните обувки на седалката срещу баща ми. Той най-учтиво я помолил да си свали краката. Приятелят й обаче веднага скочило и казал на баща ми, че той не е никакъв, за да й прави забележки. Само след няколко секунди му нанесъл поредица от тежки удари." http://www.trafficnews.bg/news.php?id=35585

ПП: Нарочно го постнах в православие, защото ето какво става с общество, което няма елементарни морални норми и те преднамерено не се изучават в училище.

npp
01-10-2016, 15:11
нпп, откъде разбираш толкова много от йога и други източни учения. Да не си се занимавал преди.

да, някога бях известен като гурка шри баба свами парамаханса лама махарадж садху ананда сингх :-D

inewton
01-10-2016, 17:30
да, някога бях известен като гурка шри баба свами парамаханса лама махарадж садху ананда сингх :-D

Кой сега говори/пише празни приказки!?

defender
01-10-2016, 19:55

леле, нпп, този псевдоним звучи зловещо, пред тебе, смешни псевдонимчета от типа "ДокторСатан666", звучат направо аматьорски, нещо като Дарт Вейдър срещу Мапечко-Палечко.

Pitancho
01-11-2016, 18:21
Келешчето от Бургас - видеопродължение. http://m.novini.bg/news.php?id=328474
Както обиковено се търси мнението на психолог. А то и свещеник има какво да каже, но то него кой ли иска да го слуша... Че я смей да кажеш, че училището трябва не само да пълни главите със знания, а трябва и да възпитава. От което следва въпросът «в какво?» и почват едни дрънканици за евроатлантически, демократиични ценности, толерантност... и пр. не следващи от нищо пожелания а ла дайте да градим гражданско общество. Кухо като всеки лозунг. То и затова училището абдикира от тази си мисия. Как да дадеш на децата ориентир, като такъв нямат нито учителите, още по малко пък бгевробюрократите в министерството.

Грозния
01-11-2016, 19:06
училището трябва не само да пълни главите със знания, а трябва и да възпитава. Това е дежурното извинение-обвинение на некадърните и безотговорни родители - "училището, държавата и ала-бала" :D !

Pitancho
01-11-2016, 20:10
Това е дежурното извинение-обвинение на некадърните и безотговорни родители - "училището, държавата и ала-бала" :D !

А имаш ли наблюдения за това - на какво са подложени в училище децата на кадърните и отговорни родители? Може на много неща да са учени у дома, вкл. с пример, но натискът върху тях е толкова по-агресивен, колкото по се различават от стадото формирани под калъп тийнейджъри. Ако не се сещаш какъв е калъпът - виж темите в тийнпроблем.

defender
01-11-2016, 20:22
Ако не се сещаш какъв е калъпът - виж темите в тийнпроблем.

Според мен, тука са се събрали все различните от калъпа.

ауриса, доктора, нпп, лиора, питанчо, грозния, търнала, метх и другите, но не по важност, за да не изброявам всички и да не обидя някой, ми се струват различни от масовия калъп, съмнявам се някой от тях да нападне възрастен човек в автобуса заради уместна забележка.

Pitancho
01-11-2016, 20:32
ПС А какъв горе-долу ли ще е % на кадърните и отговорни родители? А децата на другите - с тях к'во пра'им? Нищо, че по лесно... Отписване ги. И те ти го резултата - кифлата си качила калните обувки на седалката, пък кавалерът и...рицар та дрънка...на кухо. И на липсващи както първи, така и втори седем години.

defender
01-11-2016, 20:43
и dreamwalker.

за нея дори получих лично обаждане от висшите етажи да я спомена. хихи

defender
01-11-2016, 20:45
също кораба, якудзата, антракса, Mary Jane и другите

направих голяма грешка че почнах да изброявам, да се ева.

тва стана като поздрави по радио веселина. хихи

inewton
01-11-2016, 20:49
Мен не си ме споменал, ама аз сам ще се спомена.
Споменавам се.

defender
01-11-2016, 20:52
току що получих ЛС от dreamwalker, че тя била питанчо, което мисля е почти невъзможно.

ей, голяма интригантска работа, dreamwalker иска да ни уручаса.

inewton
01-11-2016, 20:54
току що получих ЛС от dreamwalker, че тя била питанчо, което мисля е почти невъзможно.

Сега ще получиш ЛС със заглавие "Станция" :D

defender
01-11-2016, 20:54
Мен не си ме споменал, ама аз сам ще се спомена.
Споменавам се.

голям пропуск, добре, че се спомена

иначе добра идея ми даде, моля, всеки сам да се спомене

хихи

defender
01-11-2016, 21:01
Сега ще получиш ЛС със заглавие "Станция" :D

тва сигурно е някакво кодове име на секретна операция. dreamwalker може да е дъщерята на местан, дето скоро се омъжи.

Pitancho
01-11-2016, 21:09

А, значи не съм единствената жертва на такива лични съобщения. Щото мен ме пита знам ли кой е нпп. Ама не ми каза. Няма да си разплета чорапите поради което :)

defender
01-11-2016, 21:13
dreamwalker пише на всички мъже, хм.......... абе едни мисли ми минават, ама нищо де, не е важно.

inewton
01-11-2016, 21:15
dreamwalker=npp.
Още ли не сте го разбрали?

defender
01-11-2016, 21:41
https://www.trunews.com/pope-francis-calls-for-one-world-religion/

ПП: линка се беше прецакал, май го оправих

npp
01-11-2016, 21:42
dreamwalker=npp.
Още ли не сте го разбрали?

има и още по-универсално уравнение, всеки=всеки друг, само че не паралелно, а последователно, но чак (пък) да се превъплъщавам в друга персоналност, не съм

Pitancho
01-11-2016, 22:16
има и още по-универсално уравнение, всеки=всеки друг, само че не паралелно, а последователно, но чак (пък) да се превъплъщавам в друга персоналност, не съм

Баш па ти ли не се превъплъщаваш? То нали си било херувим, па пророк, прероден в свидетел,..и прочее дрънканици. Аз като ме питаха кой е нпп, отговорих - форумният трол. И че според мен, не си толкова луд, на колкото се правиш, иначе досега да си изперкал тотално и да си в психото. Просто имаш задача да проваляш всеки опит за смислена дискусия, вероятно на хонорар. И сега не очаквам да се разревеш, че сме те разкрили и да кажеш: извинявайте мили другарчета, аз така повече няма да правя. :-/

Pitancho
01-11-2016, 22:20

Баш па ти ли не се превъплъщаваш? То нали си било херувим, па пророк, прероден в свидетел,..и прочее дрънканици. Аз като ме питаха кой е нпп, отговорих - форумният трол. И че според мен, не си толкова луд, на колкото се правиш, иначе досега да си изперкал тотално и да си в психото. Просто имаш задача да проваляш всеки опит за смислена дискусия, вероятно на хонорар. И сега не очаквам да се разревеш, че сме те разкрили и да кажеш: извинявайте мили другарчета, аз така повече няма да правя. ;-)

npp
01-11-2016, 23:00
Баш па ти ли не се превъплъщаваш? То нали си било херувим, па пророк, прероден в свидетел,..и прочее дрънканици. Аз като ме питаха кой е нпп, отговорих - форумният трол. И че според мен, не си толкова луд, на колкото се правиш, иначе досега да си изперкал тотално и да си в психото. Просто имаш задача да проваляш всеки опит за смислена дискусия, вероятно на хонорар. И сега не очаквам да се разревеш, че сме те разкрили и да кажеш: извинявайте мили другарчета, аз така повече няма да правя. ;-)

и кой го казва това?!, човек, който вече доста пъти се показа, че не е любител на истината, след като бързаше да я замени с някакви традиционно предавани телесни обучения, и едва ли не всеки, който каже истината му плащат за да го прави с цел да ти провали опитите за ужким смислена дискусия, пък даже и на хонорар, и кой въобще би дал и пукната стотинка за да бъдат саботирани форумни плъхове като теб?!, имай предвид, че съм в този форум преди всички ви (просто виж датата на регистрацията ми тук и датите на другите), което е доказателство, че няма как да съм пратен да ви саботирам, след като никой не е знаел предварително, че вие ще се регистрирате в този форум, още повече че досегашните ви постове бяха доста посредствени...

defender
01-12-2016, 20:18

Индиец живее без храна и вода 74 години
Търсейки духовното, на 11 години получил благословията на индийска богиня, която го надарила с редкия дар
http://www.razkritia.com/423129/%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-74/

ПП: нпп, какво ще кажеш за този индиец, от твоя досег с източните окултни учения, имало ли е и други подобни случаи?

npp
01-12-2016, 20:28
Индиец живее без храна и вода 74 години
Търсейки духовното, на 11 години получил благословията на индийска богиня, която го надарила с редкия дар
http://www.razkritia.com/423129/%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-74/

ПП: нпп, какво ще кажеш за този индиец, от твоя досег с източните окултни учения, имало ли е и други подобни случаи?

имало е и други подобни случаи, но това явление е от чудесата/знаменията на заблудата, дори и фактът че не Бог а богиня го е надарила така е достатъчно показателен за това, иначе дано да има спасение за всички...

defender
02-11-2016, 13:14
1. “Не е позволено на православен мъж да се съединява в брак с еретичка, нито на православна жена – с еретик мъж; а ако се окаже, че някой е извършил подобно нещо, бракът да се счита несъществуващ, понеже не трябва да се съединява вълк с овца и с Христовия дял – съдбата на грешниците. […]”.

2. “[…] Но ако някои, докато са били още в неверие и не са били причислени към обществото на православните, са се съединили в законен брак и после единият от тях е избрал доброто и е прибягнал към светлината на истината, а другият остане в оковите на заблуждението, не желаейки да погледне на Божествените лъчи – тогава да не се разлъчват според Божествения апостол: “защото неповярвал мъж бива осветен чрез вярващата жена, и неповярвала жена бива осветена от вярващия мъж” (1 Кор. 7:14).

ПП: мхм, никога няма се оженя за Метх и лиора

LoveInfect
02-11-2016, 17:02
Те без това си тръгнаха. А и освен това смятам брака за твърде комерсиален; това според мен не го прави чиста връзка.

inewton
02-11-2016, 20:28
Те без това си тръгнаха. А и освен това смятам брака за твърде комерсиален; това според мен не го прави чиста връзка.

Те са един и същ човек. :D

LoveInfect
02-12-2016, 11:26
Не, не са.

inewton
02-12-2016, 15:23
Не, не са.

Защо така мислиш?

Liora
02-13-2016, 08:11
Да.

Liora
02-13-2016, 08:13
Те са един и същ човек. :D
Не, не сме. Той няма цици.

defender
02-13-2016, 19:18
Да.

да, ама не!

LoveInfect
02-13-2016, 19:39
Да-не-да-не-да нищо не се разбира

inewton
02-13-2016, 19:54
Не, не сме. Той няма цици.

Ама ти имаш и са хубави.

defender
02-13-2016, 19:59
Ама ти имаш и са хубави.
Ти па, да не си ги видял бре, Танасе?

inewton
02-13-2016, 20:00
Ти па, да не си ги видял бре, Танасе?

Помня там едни снимки....

LoveInfect
02-13-2016, 20:01
Може да вижда през прстранство-времето, от къде знаеш ? ^^

inewton
02-13-2016, 20:06
Може да вижда през прстранство-времето, от къде знаеш ? ^^

Не е възможно. Ама вие не помните ли снимките!?

defender
02-13-2016, 20:09
Помня там едни снимки....

Ми да беше казал, че има хубава усмивка или коса, що па баш на гърдите се спря

секс машина си братче.

inewton
02-13-2016, 20:10
Ми да беше казал, че има хубава усмивка или коса, що па баш на гърдите се спря

секс машина си братче.

Тя първа заговори за цици.

LoveInfect
02-13-2016, 20:14
Това не е извинение :D
И Фики има цици.

golemiq_korab_minava
02-13-2016, 20:16

за това трябваше на задни части да обърнеш :Д

defender
02-13-2016, 20:18

когато тя говори за своите цици, това е констатация.
но когато ти говориш за нейните цици, това мяза на опит за безсрамен сИекс.

inewton
02-13-2016, 20:19
за това трябваше на задни части да обърнеш :Д

Тях не съм ги виждал. :D

inewton
02-13-2016, 20:20
когато тя говори за своите цици, това е констатация.
но когато ти говориш за нейните цици, това мяза на опит за сИекс.

Да, сиекс от разстояние, много възбуждащо. На път съм да свърша...

defender
02-13-2016, 20:24
може би сиекс в главата ти.

Какво точно си представяш, когато говориш за хубавите цици на лиора.

golemiq_korab_minava
02-13-2016, 20:25
Да, сиекс от разстояние, много възбуждащо. На път съм да свърша...

само от представата :Д Как си ги виждал на снимка? През дрехите ли надничаш? Ах, ти!!!

А аз ако заговоря за мойта пишка какво ще е? Дискриминация! :Д

inewton
02-13-2016, 20:26
само от представата :Д Как си ги виждал на снимка? През дрехите ли надничаш? Ах, ти!!!

А аз ако заговоря за мойта пишка какво ще е? Дискриминация! :Д

Е, през дрехите, ама са малки и стегнати. :D

Не дискриминация, девиация.

inewton
02-13-2016, 20:27
може би сиекс в главата ти.

Какво точно си представяш, когато говориш за хубавите цици на лиора.

Циците й, какво друго да си представям!?

defender
02-13-2016, 20:28
а някой виждал ли е циците на Метх?

defender
02-13-2016, 20:29
Циците й, какво друго да си представям!?
да кажеш, че са хубави, няма начин да не ги желаеш за консумация, човек. Не ли?

golemiq_korab_minava
02-13-2016, 20:29
Е, през дрехите, ама са малки и стегнати. :D

Не дискриминация, девиация.
малки и пак не може ги скрие от теб....... после да се пипаш!!

Феминизъм! ;Д

defender
02-13-2016, 20:32
малки и пак не може ги скрие от теб.......

тва е, щото като ги види и очите му се уголемяват, хихи

като на филма "Маската".

inewton
02-13-2016, 20:32
да кажеш, че са хубави, няма начин да не ги желаеш за консумация, човек. Не ли?

Да, искам да я издоя и да си мия очите с млякото. Чувал съм, че е полезно.

inewton
02-13-2016, 20:33
малки и пак не може ги скрие от теб....... после да се пипаш!!

Феминизъм! ;Д

Какво те интересува дали ще се пипам!?

golemiq_korab_minava
02-13-2016, 20:33
:D какво ли си мислят сега момичета като ни четат

defender
02-13-2016, 20:34
Да, искам да я издоя и да си мия очите с млякото. Чувал съм, че е полезно.

па може и да искаш да ги мляштиш или да ги олигавиш, па кво..

defender
02-13-2016, 20:35

ми кво, разговор по мъжки, естествено.

демек, отегчени сме от поредните простаци в тоя форум.

inewton
02-13-2016, 20:35

То всичко от разгонения defender тръгна. Аз направих комплимент на момичето, ама той веднага да се заяде...

inewton
02-13-2016, 20:36
па може и да искаш да ги мляштиш или да олигавиш, па кво..

Пф, аз да не съм някой разгонен пръч.

golemiq_korab_minava
02-13-2016, 20:36
Какво те интересува дали ще се пипам!?

хит стана, записваме си...... ти започна, било блудство..

Лиорчето трябва да е загрижена. :З :Д

golemiq_korab_minava
02-13-2016, 20:38
ми кво, разговор по мъжки, естествено.

демек, отегчени сме от поредните простаци в тоя форум.

аха, те са по-потайни. :Д

defender
02-13-2016, 20:40
Пф, аз да не съм някой разгонен пръч.

Па не си ли падаш по жени с хубави гърди? Сега още повече ме озадачаваш вече.

defender
02-13-2016, 20:43
ама лиора бие Метх по гърди, а? За гърдите на Метх никой не говори, явно тогава са двама различни човека?

inewton
02-13-2016, 20:47
Па не си ли падаш по жени с хубави гърди? Сега още повече ме озадачаваш вече.

Падам си. Стига с тия въпроси, че ще ми падне авторитетът.

inewton
02-13-2016, 20:48
ама лиора бие Метх по гърди, а? За гърдите на Метх никой не говори, явно тогава са двама различни човека?

Какво за гърдите му? Те не могат да произвеждат мляко.

inewton
02-13-2016, 20:49
хит стана, записваме си...... ти започна, било блудство..

Лиорчето трябва да е загрижена. :З :Д

Не е блудство! Щом всички го правят.

Liora
02-14-2016, 11:30
Интересна дискусия.
бтв търся си гадже

inewton
02-14-2016, 11:35
Интересна дискусия.
бтв търся си гадже

Кажи поне едно "благодаря".

Така ли? От кога?

solo_
02-14-2016, 11:37
бтв търся си гадже

https://www.youtube.com/watch?v=NPTBFDTau8U = https://www.youtube.com/watch?v=flf8JgqvJfE

defender
02-14-2016, 12:54
от нета, таман за днешния празник на Константин Кирил философ:

"Да си припомним последните думи, които св. Кирил казал на брат си св. Методий на смъртния си одър, на днешната дата през 869 г. в Рим:
„Брате, като два вола в един ярем ние орахме нивата Господня. Ти оставаш сам в браздата. Знам желанието ти да се завърнеш в манастир. Народът обаче те чака. Иди при него и му кажи да пази православната си вяра, на която го учихме, та като настане времето и на вашето отхождане при Господа Иисуса Христа да застанем всички заедно от дясната Му страна".
Нещо, което св. Методий изпълнил и в 885 г., преди да отиде при Бога, той оставил следния завет:
„Чеда, пазете православната вяра, за да ви пази и тя. Защото, ако не пазите православната си вяра, ще станете слуги и роби на чужди народи!"

LoveInfect
02-14-2016, 13:06
За мляко трябва някой да й направи дете, и да чакаш 6 месеца. По евтино е Верея.

Liora
02-14-2016, 16:38
Кажи поне едно "благодаря".

Така ли? От кога?

Опа, извинете ме. Благодаря, че обсъждахте гърдите ми и естествено намесихте Meth.
От скоро. Нямам големи изисквания.

golemiq_korab_minava
02-14-2016, 16:46
Опа, извинете ме. Благодаря, че обсъждахте гърдите ми и естествено намесихте Meth.

Пак заповядай. :Д

Понеже съм малко антисоциален и не разбирам от подобни връзки, но ще ми обясинте ли, ако може?

Как правите гаджета, без първоначално дори да се познавате? Без да се обичате? И изведнъж връзка?

Liora
02-14-2016, 16:51
Пак заповядай. :Д

Понеже съм малко антисоциален

You are not alone.

solo_
02-14-2016, 16:53

И все пак изброй малките изисквания...

Liora
02-14-2016, 17:01
И все пак изброй малките изисквания...
Да е добричък :)

solo_
02-14-2016, 17:03
Да е добричък :)

Отчаяна ли си от живота ? -Като мен... :( тук май всички сме така...
Тежко е , тежко е...
Живота е тежък.

inewton
02-14-2016, 17:09
Аз съм добричък, направо слънчице. Може да питаш, когото поискаш. Също владея доста добре два чужди езика. Разбирам от физика и математика т.н. Друго не мога да кажа, че някои хора ще ме открият.

solo_
02-14-2016, 17:11
inewton е мръсник, предател и ходи по проститутки ! Писал го е много пъти и то не в кръга на шегата!

Liora
02-14-2016, 17:14
Аз съм добричък, направо слънчице. Може да питаш, когото поискаш. Също владея доста добре два чужди езика. Разбирам от физика и математика т.н. Друго не мога да кажа, че някои хора ще ме открият.
На колко си.
бтв сериозно говоря

Liora
02-14-2016, 17:14
inewton е мръсник, предател и ходи по проститутки ! Писал го е много пъти и то не в кръга на шегата!
не вярвам

solo_
02-14-2016, 17:21
На колко си.
бтв сериозно говоря

На 19 години е

inewton
02-14-2016, 17:35
На колко си.
бтв сериозно говоря

19. Един път и Соло да излезе прав. :D

solo_
02-14-2016, 17:37
То де да е 1 път...

solo_
02-14-2016, 17:39
inewton признай си че и ти си самотник като мен :smt085

inewton
То де да е 1 път...

Добре, два.

inewton
inewton признай си че и ти си самотник като мен :smt086

Не чак като теб, поне приятели имам.

solo_
02-14-2016, 17:40
Добре, два.

Тъпчо...
Много повече от два са !

solo_
02-14-2016, 17:41
Не чак като теб, поне приятели имам.

http://prikachi.com/thumbs/490/8591490.gif (http://prikachi.com/images.php?images/490/8591490L.gif)

Liora
02-14-2016, 17:41
19. Един път и Соло да излезе прав. :D
Разкажи ми за себе си, моля.

inewton
02-14-2016, 17:42
Разкажи ми за себе си, моля.

Какво да разкажа?

solo_
02-14-2016, 17:43
Какво да разкажа?

Интереси, хобита, биография.... Кво харекваш кво не харесваш...
занимания...

Liora
02-14-2016, 17:44
занимания...
Аз го питах,бе. :D

solo_
02-14-2016, 17:45
Аз го питах,бе. :D

Понеже видях че той леко се притесни и реших да му помогна
Такъв съм си

inewton
02-14-2016, 17:45
занимания...

И всички тези работи да ги разбереш и ти!? Никогаш!

solo_
02-14-2016, 17:46

Ти си празен!!!
Също като мен !!!
Аз също съм сам и празен, също като теб!
Ние сме лишени от топла любов!
Сами сме !

-Да ти кажа ли мойте, бе, inewtone

Liora
02-14-2016, 17:46
Какво да разкажа?
Каквото искаш. Ако искаш на лично.

inewton
02-14-2016, 18:41
Ти си празен!!!
Също като мен !!!
Аз също съм сам и празен, също като теб!
Ние сме лишени от топла любов!
Сами сме !

-Да ти кажа ли мойте, бе, inewtone

Не, мерси.

solo_
02-14-2016, 18:47
Не, мерси.

Нали знаеш че ти си г*й ?

inewton
02-14-2016, 18:52
Нали знаеш че ти си г*й ?

Не, знам, че ти се иска да съм, ама не съм.

solo_
02-14-2016, 18:54
Не си ? :lol: нали и аз така си помислих...
Помислих си че си гей ама ти не си виж се колко си готин само ... :D
Как въобще можах да си помисля че си гей ?

defender
02-14-2016, 19:43
Отчаяна ли си от живота ? -Като мен... :( тук май всички сме така...
Тежко е , тежко е...
Живота е тежък.

Що, не се ли радвате на супер американската демокрация, на супер свободата? Питайте ауриса, той е супер щастлиФт?

defender
02-14-2016, 19:55
Какво да разкажа?

Ако лиора я нападне див сексуален мюсюлмански джихадис бежанец (както в Кьолн), би ли я защитил или пък ще отидеш да извикаш полиция и ще чакаш толерантно.

LoveInfect
02-14-2016, 19:58

++
Никогаш :D :D

LoveInfect
02-14-2016, 19:59
Ако лиора я нападне див сексуален мюсюлмански джихадис бежанец (както в Кьолн), би ли я защитил или пък ще отидеш да извикаш полиция и ще чакаш толерантно.

Добър въпрос. Лиора ти какво би искала той да направи ?

solo_
02-14-2016, 20:00

Просто не ми се живее...
Трудно и тежко е

inewton
02-14-2016, 20:00

Ако видя такъв мюсюлманин и да не е заради някого пак бих го нападнал. И я съм джихадист. :D

LoveInfect
02-14-2016, 20:05
Те имат калашников а ти нямаш.

inewton
02-14-2016, 20:07
Те имат калашников а ти нямаш.

Аз съм умен, те- не. Пък и с Божията помощ...

LoveInfect
02-14-2016, 20:08
Ще завалят жаби.

inewton
02-14-2016, 20:12
Ще завалят жаби.

Чак пък жалби...

LoveInfect
02-14-2016, 20:14
Жаби, като с Мойсей и Фараона; по едно време валяха жаби.
??

inewton
02-14-2016, 20:15
Жаби, като с Мойсей и Фараона; по едно време валяха жаби.
??

Ааа, жаби. Едва ли. Бог не защитава неправдата.

LoveInfect
02-14-2016, 20:26
Нищо не разбирам.

inewton
02-14-2016, 20:30
Нищо не разбирам.

Какво не разбра? Че джихадистите са грешници ли?

Liora
02-14-2016, 20:31
Това беше гадно. Никога не съм си мислила, че може да ми се случи подобно нещо.

defender
02-14-2016, 20:43
Това беше гадно. Никога не съм си мислила, че може да ми се случи подобно нещо.

При толкова много изнасилвания и домашно насилие в световен мащаб, наистина ли никога не си мислила, че може да ти се случи?

Аз дори снощи (или миналата нощ), като си ходих айляшки към Билата и видях една компания от около 5-6 човека и в нея как едно момче удари приятелката си, кофти гледка, добре, че се намесиха другите момичета в компанията, а момчетата подкрепяха разярения си приятел.

Liora
02-14-2016, 20:48
При толкова много изнасилвания и домашно насилие в световен мащаб, наистина ли никога не си мислила, че може да ти се случи?

Аз дори снощи (или миналата нощ), като си ходих айляшки към Билата и видях една компания от около 5-6 човека и в нея как едно момче удари приятелката си, кофти гледка, добре, че се намесиха другите момичета в компанията, а момчетата подкрепяха разярения си приятел.
Мхм. Ужасно е, наистина. Оставаш с травмирана психика за цял живот.

defender
02-14-2016, 20:55
Ако вашият приятел ви удари, бихте ли го напуснали?

inewton
02-14-2016, 20:58

Ко? Нье! Прекалено много го обичам за да го напусна.

LoveInfect
02-14-2016, 21:02
Какво не разбра? Че джихадистите са грешници ли?

Не разбрах за коя неправда говориш, но нищо, няма значение.

LoveInfect
02-14-2016, 21:05

Зависи от много неща: от причината, самата връзка, чувствата, характерът, ситуацията...
Може още доста да се изрежда, по принцип не е редно, но както вече казах, зависи от много неща.

defender
02-14-2016, 21:09
Дойде ми една мисъл:

Всеки, който масторбира е асоциален, да се знай.

Не масторбирайте ве.

inewton
02-14-2016, 21:16
Дойде ми една мисъл:

Всеки, който масторбира е асоциален, да се знай.

Не масторбирайте ве.

Да, значи всички са асоциални.

Все едно ти не се пипаш. Какъв лицемер...

defender
02-14-2016, 21:18
Масторбацията съдейства за засилване на асоциалността, ся има и други фактори.

inewton
02-14-2016, 21:20
Масторбацията съдейства за засилване на асоциалността, ся има и други фактори.

Хайде да се пипаме. Който свърши първи печели.

RagioL
02-15-2016, 09:03
цял любовен триъгълник сте заформили

inewton
02-15-2016, 14:49
цял любовен триъгълник сте заформили

Само с defender сме. Какъв триъгълник? И ти ли искаш да се включиш, мръсник!?

RagioL
02-15-2016, 15:17
имах във предвид
теб лиора и соло

inewton
02-15-2016, 15:22
имах във предвид
теб лиора и соло

Какви са тия девиации!?

Аз говорех за състезанието по пипане. Ще се включиш ли? :)

RagioL
02-15-2016, 15:29
не

LoveInfect
02-15-2016, 15:55
Пипате се в тема за православие, не ви е срам. И по твойта "теория", defender, както и по другите ти изказвания, се вижда че нахабер си нямаш от терма "асоцилност" :D

solo_
02-16-2016, 14:01
имах във предвид
теб лиора и соло

inewton, Liora и solo_ ? тииии, тииии... :smt065
Аз харесвам само едно момиче и много трудно бих се разлюбил от нея :smt086
Оттук от форума много хора пишат подобни неща обаче се баззикат и тролват, нали знаеш ?

solo_
02-16-2016, 14:06
Забравих само да кажа че не знам за какво говориш и за какъв любовен триъгалник става въпрос и че никога не бих делил момиче с човек като inewton дори и Indistinct не го заслужава!

Ето и песен за темата - https://www.youtube.com/watch?v=XoqKpeSkFjU
не знам какво се пее, но звучи яко

RagioL
02-16-2016, 14:51
добър трол си ти

solo_
02-16-2016, 14:53
Аз?
Защо ?
Как?
Как го прецени?

RagioL
02-16-2016, 15:02
зле е изпипано

solo_
02-16-2016, 15:03
Ти може би си болен :D Като ен си, болен си.
Защо да съм трол ми кажи ?

RagioL
02-16-2016, 15:32
наречи го интуиция

solo_
02-16-2016, 15:33
Ти да не би да мислиш че имам няколко фалшиви акаунта ???

RagioL
02-16-2016, 15:37
чак пък за няколко ли?

solo_
02-16-2016, 15:40
Не знам!
Може би си мислиш че имам 82 акаунта тук...
ама не са 82 бъди сигурен, само един е!
И не влизам от 40 различни акаунти между 14:00 и 15:00 тогава спя и не влизам тук от други акаунти!

RagioL
02-16-2016, 15:42
и един ти стига

solo_
02-16-2016, 15:44
Знам
че аз един си използвам, не гледаш ли че се шегувам

ПП: Кой е този изрод на аватара ти?

RagioL
02-16-2016, 15:47
щом не съзнаваш
не ти е дадено да видиш

RagioL
02-16-2016, 15:52
посланието зад образа

solo_
02-16-2016, 15:54
Хахахаха
Ти знаеш ли уеее ?
Аз знам всичко!

solo_
02-16-2016, 15:55
посланието зад образа

Ще видиш ти някой ден

RagioL
02-16-2016, 15:57
каква монета държа в ръката си?

RagioL
02-16-2016, 16:00
от коя година

solo_
02-16-2016, 16:00
левче

RagioL
02-16-2016, 16:01
сигурен ли си

solo_
02-16-2016, 16:03
Монетата ще е от 1 стотинта до 1 лев

няма да е друга 100% сигурен съм
вида ли ? познах ли ?

RagioL
02-16-2016, 16:04
два лева са
от коя година

solo_
02-16-2016, 16:07
2005

RagioL
02-16-2016, 16:08
монета е сигурен ли си

RagioL
02-16-2016, 16:11
кога е имало номинал от два лева

solo_
02-16-2016, 16:12
тоя път се обърках
помислих че говориш за банкнота

RagioL
02-16-2016, 16:12
имаш един последен отговор

solo_
02-16-2016, 16:17
?

RagioL
02-16-2016, 16:23
година

solo_
02-16-2016, 16:24
годината сега е 2016 !

RagioL
02-16-2016, 16:26
а коя година е монетата

solo_
02-16-2016, 16:32
единия лев ли ?

RagioL
02-16-2016, 16:33
вече загуби играта

solo_
02-16-2016, 16:34
бъди по-изразителен
не мога да разбера за коя година ми говориш

RagioL
02-16-2016, 16:36
2 лева трябваше само да намериш годината

solo_
02-16-2016, 16:39
е нали казах че са от 2005

RagioL
02-16-2016, 16:43
но не са

RagioL
02-16-2016, 16:53
какво ще ми дадеш за да ти кажа годината

solo_
02-16-2016, 16:54
дупето си

RagioL
02-16-2016, 17:00
а сега кажи не си ли трол

solo_
02-16-2016, 17:02
ако искаш и друго мога да дам..
-Пари
-Уважение
-...

RagioL
02-16-2016, 17:07
ок чадо
научи се да медитираш

solo_
02-16-2016, 17:12
това го мога

LoveInfect
02-16-2016, 17:14
Да бе ? Съмнявам се. Отиди на йога човек :D

solo_
02-16-2016, 17:16
Да бе ? Съмнявам се. Отиди на йога човек :D

:p

LoveInfect
02-16-2016, 17:16
Абе ти соло, на врачща ли се правиш ? Ако отгатнеш в колко часа съм се родила, ще ти изпълтя едно желание :D

solo_
02-16-2016, 17:18
Абе ти соло, на врачща ли се правиш ? Ако отгатнеш в колко часа съм се родила, ще ти изпълтя едно желание :D

Какво желание ?
-Фетиш
-Сексуално ?

кое ?

LoveInfect
02-16-2016, 17:27
Ако не бях сигурна че нямаше да познае, нямаше да предлагам :D

RagioL
02-16-2016, 17:29
Ако не бях сигурна че нямаше да познае, нямаше да предлагам :D

а ти ще познаеш ли годината

LoveInfect
02-16-2016, 17:40
Аз ? Коя година ?

solo_
02-16-2016, 17:43
и той не знае...

аз ако трябва да пускам способностите, най-малкото което трябва да е , да гледам човекав очите за да мога да го почувствам!
да усетя енергията му , аурата му...

inewton
02-16-2016, 17:45
1992.

solo_
02-16-2016, 17:46
1992.

Ахооо, аверце как си бе?

inewton
02-16-2016, 17:48
Ахооо, аверце как си бе?

Слава на Бога, добре съм. Ти?

LoveInfect
02-16-2016, 17:49
и той не знае...

аз ако трябва да пускам способностите, най-малкото което трябва да е , да гледам човекав очите за да мога да го почувствам!
да усетя енергията му , аурата му...

Съгласна съм, че тези неща имат значение.

solo_
02-16-2016, 17:55
Съгласна съм, че тези неща имат значение.

Тогава кажи на всички че на никой не бих гледал!

solo_
02-16-2016, 17:57

Ми и аз съм добре в общи линии...

solo_
02-16-2016, 17:58

Ми и аз съм добре в общи линии...

anonymous990763
02-16-2016, 18:11
Въпрос: Годината не е ли 2015?

inewton
02-16-2016, 18:14
Въпрос: Годината не е ли 2015?

Има и емисия '92.

anonymous990763
02-16-2016, 18:18
Има и емисия '92.

Значи е един от двата варианта.

solo_
Има и емисия '92.

inewtone, защо поддържаш тази злоба ?

inewton
Значи е един от двата варианта.

Bapиантите са повече от два.

inewton
02-16-2016, 18:19
inewtone, защо поддържаш тази злоба ?

Каква злоба, аmice?

solo_
02-16-2016, 18:22
Каква злоба, аmice?

нищо, нищо...

anonymous990763
02-16-2016, 18:22
Bapиантите са повече от два.

Но най-вероятно е да е един от тези два варианта.

inewton
02-16-2016, 18:23
Но най-вероятно е да е един от тези два варианта.

Това е друг въпрос.
Аз защо още не съм виждал монета от 2 лв. '15!?

solo_
02-16-2016, 18:25
Това е друг въпрос.

Сега защо спамиш с тоя триглав змей ?
направете си тема в кофата и стига сте говорили такива неща в такава тема
то вече има готов чат

anonymous990763
02-16-2016, 18:26
Това е друг въпрос.
Не мога да ти отговоря на този въпрос. От седмица една такава монета ми седи в портмонето, но не съм попадала на други.

solo_
02-16-2016, 18:27
Не мога да ти отговоря на този въпрос. От седмица една такава монета ми седи в портмонето, но не съм попадала на други.

Аз пък имам монета от 3 лева!

inewton
02-16-2016, 18:27

Изпрати ми я! Нека и аз да я видя.
Запозната ли си с Благовестието на свети Матея и по- точно с така наречения "казус Матей?"

anonymous990763
02-16-2016, 18:33
Изпрати ми я! Нека и аз да я видя.

Нямам батерия сега да снимам точно моята. :D http://sever.bg/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-2-%D0%BB%D0%B2-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9F%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85-%D0%95%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B9_l.a_i.4 88383.html

inewton
02-16-2016, 18:35
Нямам батерия сега да снимам точно моята. :D http://sever.bg/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-2-%D0%BB%D0%B2-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9F%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B0%D1%80%D1%85-%D0%95%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%B9_l.a_i.4 88383.html

Aма аз искам да ми пратиш самата монета. Не снимка.

anonymous990763
02-16-2016, 18:36

Таксата на пратката ще излезе повече от стойността на монетата. :D

LoveInfect
02-16-2016, 18:37
Не схващаш ли че той иска са посържи нещо което ти си държала !

anonymous990763
02-16-2016, 18:38

Каква логика. Само че точно монетата ще е държана от доста хора преди това, нищо, че е нова. :D

inewton
02-16-2016, 18:39

Не знаех, че си толкова извратена.

Грозния
02-16-2016, 18:42

Не схващаш ли че той иска са посържи нещо което ти си държала !Фетишизмът е грях чадо! Сребролюбието също!
:D

LoveInfect
02-16-2016, 18:47
Не знаех, че си толкова извратена.

Ако за теб това е извраеност... най - добре не ме опознавай. Като :D :D
Грозния, как можеш да броиш такова нещо за фетиш ? И от къде накъде е грях ? Защо ? И ако монетите ни бяха сребърни, щяхме да сме по-богати от всякога :D

inewton
02-16-2016, 18:50
Ако за теб това е извраеност... най - добре не ме опознавай. Като :D :D
Грозния, как можеш да броиш такова нещо за фетиш ? И от къде накъде е грях ? Защо ? И ако монетите ни бяха сребърни, щяхме да сме по-богати от всякога :D

Значи си мръсница!? Разочаровах се.
Ако исках нещо, което тя е държала щеше да искам прашки, превръзки, червило, грим... Защо да искам монета!? Няма логика.

LoveInfect
02-16-2016, 18:56
Значи си мръсница!? Разочаровах се.
Ако исках нещо, което тя е държала щеше да искам прашки, превръзки, червило, грим... Защо да искам монета!? Няма логика.

Глупости, аз съм примерно момиче ! И това с монетата беше просто шега. Защото ти каза, не искам снимка, искам ТВОЙТА, да ми я пратиш.
:D :D

inewton
02-16-2016, 19:00
Глупости, аз съм примерно момиче ! И това с монетата беше просто шега. Защото ти каза, не искам снимка, искам ТВОЙТА, да ми я пратиш.
:D :D
Да, много примерно момиче си...
Казах: "Искам самата монета да ми пратиш".

solo_
02-16-2016, 19:03
LoveInfecticus
коя зодия си ?

LoveInfect
02-16-2016, 19:08
Не ме наричай така ! Нали можеш да познаваш, познай де.
Btw, да се похваля, днес си разнищвах подробно астралната карта. Ако някой се интересува от нещо конкретно, мога да му го тълкувам. Всъщност ще ми е интересно да го тълкувам. Трябва ми само дата място и час на раждане. Професионалните астролози го правят за 100 лв, но ако видя нещо интересно, аз ще ви го кажа безплатно.

inewton
02-16-2016, 19:10
LoveInfecticus
коя зодия си ?

A, Соло, има равитие по твоя случай.
Ще ти пиша след малко.

solo_
вече ти казах ка ксе гледа..
сега кажи зодията си и ще ти покажа един трик!
ама истинската зодия не си измисляй

inewton
Не ме наричай така ! Нали можеш да познаваш, познай де.
Btw, да се похваля, днес си разнищвах подробно астралната карта. Ако някой се интересува от нещо конкретно, мога да му го тълкувам. Всъщност ще ми е интересно да го тълкувам. Трябва ми само дата място и час на раждане. Професионалните астролози го правят за 100 лв, но ако видя нещо интересно, аз ще ви го кажа безплатно.

От кога се занимаваш с астрология?

solo_
02-16-2016, 19:13
LoveInfect
зодията моля те!