.
Затворена тема
Страница 22 от 100 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2493
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Виждам,че много момичета не знаят какъв хранителен режим и съответно здравословен да си направят,за да отслабнат.
    Искам да ви споделя нещо...Наскоро преди Коледните празници си навих на пръста,че така няма да я бъде с тези кг,и реших да ида на ендокринолог.Отидох аз в частна болница(най-добрите лекари) и разказах всичко на лекарката за какво идвам и какво искам(става въпрос,че искам да отслабна).И тя ми каза другата седмица ще влезнеш в болница.Напрово бях потресена,като ми го каза,но се съгласих,защото друг вариант нямах.Дойде седмицата и ме приеха в болницата.Още от същия ден започнаха да ми правят всички необходими изследвания-хормони,ехограф на житовидната жлеза,че дори и тест за диабет.Резултатите бяха отрицателни-всичко ми беше наред,и това означаваше,че нямам никакви проблеми,за да отслабна.Говорих с друга лекарка,към която ме насочиха(детски ендокринолог,защото съм още на 18г.) и лекарката ми даде хранителен режим,който заедно с други лекари специалисти са го разработили не само за деца с наднормено тегло,но и за всички останали възрасти.Лекарката ми обясни,че този режим го спазва цялото й семейство,дори детето й.Хранят се максимално здравословно.Лекарката ми спомена също и,че с този режим се отслабва бавно и постепенно,и по-този начин не вреди по никаквъв начин на организма.каза ми,че с този режим трябва да се храня от сега нататък,и да ми стане един вид ежедневие за живота ми напред.
    И сега аз го спазвам,свалила съм 2кг до тук.
    Ако някой се интерисува нека да ми пише и ще напиша режима тук.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Да, кажи режима. Много ми е интересно

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Значи този гел за мазане помага за корема, паласките и краката така ли? По колко пъти на ден е хубаво да се маже, колко време и можете ли да ми препоръчате такъв, от който сте доволни?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

fama, мила, здраей отново!
    Аз си правя масажи с един масажем крем на Нивеа. Не мисля, че е толкова от него, колкото от масажите обаче. Чудно действие оказват, но трябва да си постоянен. Всяка вечер си взимам топъл душ и след това масажирам "проблемните" зони, където си реша Аз си масажирам бедрата, коремчето и 'палазките'. В момента корема ми е супер плосък, палазки грам нямам, единствено имам още малко да стопя между краката, отвътре, но това го правя с хранителния режим, който помага.
    Злати, надявам се да ти е помогнала и на теб информацията.
    Като цяло има зони, които не могат да се натоварят с упражнения, аз тях ги натоварвам с масажи.
    Супер добре се чувствам в тялото си, а откакто се храня здравословно нямам проблеми със стомаха

Успех, дами! (гуШшш)

Фен
    Имаш изваяно тяло .Не сум по диетите но това с масажа ще го пробвам .Само че незная дали имаш такъв ефект от всичко колкото от това че имаш хубава структураа като цяло. Аз имам прекалено широк ханш и съм тип круша , което допълнително не ме мотивира. .... ..
    mom4e sam

Глупости, фигурата тип 'круша' е много привлекателна! Всеки тип фигура може да изглежда еднакво добре като 'пясъчен часовник'. Поддържаш ли се, обличаш ли се добре, ухаеш ли добре, най - малкият проблем е типажът фигура. Малко оспамих темата, оставям и другите да е изявят и да споделят завидни резултати и техники!

BikerGirl, не се сдържах и пиша, само за да те поздравя! Не само тялото ти е страхотно, но и очевидно си намерила удоволствие в здравословното хранене, което е чудесно! )) А дали би могла да качиш снимка преди/след за допълнителна мотивация на мацките из темата?
    Последно редактирано от Desir3 : 01-21-2012 на 15:59
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението
    Sintya, аз не гладувам, точно това бях написала в последните си постове. Храня се здравословно. Когато човек хапне обилно сутрин, по - малко на обяд, на вечеря не му е нужда много храна. А няколкото супени лъжици мюсли като поемат от водата набъбват и стават доста повече от 2 с.л., като в мюслито има достатъчен хранителен състав, който да отговори нан уждите на тялото. Естествено, и аз прегрешавам, да си призная, но това е човешко.

А за движенията - всеки ден по 6 -7 километра, и да не искам ми се налага.

Ето няколко мои примерни менюта

З: 2 препечени филийки с варено яйце
    ПЗ: Ябълка
    О: Варени картофи с малко сол
    В: Мюсли с топла вода

З: 2 препечени филийки с обезмаслено сирене и домат
    ПЗ: Портокал
    О: Варен ориз
    В: Мюсли

З: Ябълка
    ПЗ: Киви
    О: Печени гъби със обезмаслено сирене
    В: Моркови и зеле

Като се случва понякога да изям нещо сладко и т.н. Но веднъж на 2 - 3 седмици се случва това.
    Днес е този ден, защото тази вечер ще правя специална вечеря и няма как да не си хапна от вкусотията

Sintya, не зная какво точно се опитваш да постигнеш с корема си, но ако е това да е плосък - той вече е.
    Менютата са ти добри, можеш да включиш повече белтъци. Яйца, сирене, бяло месо. Полезно и нискокалорично
    Иначе секс най добре да се тренира, трябва да си намеря само с кой, хаха. Иначе искам малко релеф.

Голям фен Аватара на Ankh
    BikerGirl, беше писала, че ти сама си правиш хляб. Ако не е много нахално, ще споделиш ли рецептата?
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Виждам,че много момичета не знаят какъв хранителен режим и съответно здравословен да си направят,за да отслабнат.
    Искам да ви споделя нещо...Наскоро преди Коледните празници си навих на пръста,че така няма да я бъде с тези кг,и реших да ида на ендокринолог.Отидох аз в частна болница(най-добрите лекари) и разказах всичко на лекарката за какво идвам и какво искам(става въпрос,че искам да отслабна).И тя ми каза другата седмица ще влезнеш в болница.Напрово бях потресена,като ми го каза,но се съгласих,защото друг вариант нямах.Дойде седмицата и ме приеха в болницата.Още от същия ден започнаха да ми правят всички необходими изследвания-хормони,ехограф на житовидната жлеза,че дори и тест за диабет.Резултатите бяха отрицателни-всичко ми беше наред,и това означаваше,че нямам никакви проблеми,за да отслабна.Говорих с друга лекарка,към която ме насочиха(детски ендокринолог,защото съм още на 18г.) и лекарката ми даде хранителен режим,който заедно с други лекари специалисти са го разработили не само за деца с наднормено тегло,но и за всички останали възрасти.Лекарката ми обясни,че този режим го спазва цялото й семейство,дори детето й.Хранят се максимално здравословно.Лекарката ми спомена също и,че с този режим се отслабва бавно и постепенно,и по-този начин не вреди по никаквъв начин на организма.каза ми,че с този режим трябва да се храня от сега нататък,и да ми стане един вид ежедневие за живота ми напред.
    И сега аз го спазвам,свалила съм 2кг до тук.
    Ако някой се интерисува нека да ми пише и ще напиша режима тук.

И аз искам да го видя този режим :P

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Здравейте отново , през лятото редовно пишех тук и смъкнах 11 кг и тялото ми беше мноого слабичко, но и отпуснато, но от началото на учебната година нещата се промениха. В началото всичко бе нормално, не ми харесваше обаче че имах мускули по краката, но все пак отпусната кожа и още сланинки от вътрешната част на бедрата /тоест отвътре не ми е прав крака надолу по една черта ето така http://sndrs.blogg.se/images/2011/ba..._158719219.jpg , ами горе при триъгълника месото ми е по-навътре, нямам разстояние въздух като при това момиче и е много грозно/ . Започнах да си казвам че след като толко време съм се ограничавала, нищо няма да ми стане от едно парченце шоколад, после от малко студен чай, след това от малко KFC или 1 малък сандвич от McDonalds, сетне от цял бял шоколад, после от соленки и меденки и... си върнах част от килограмите, а с тях и тялото ми се позакръгли доста. Лятото тренирах 6 дни в седмицата минимум 40 минути на ден, а сега не намирам време и за 1-2 пъти на седмица. Но съм решена, започвам сериозно: до 24 февруари поне трябва да има ефект. Само че има проблем:
    Сутрин съм много мотивирана, докарвам деня в училище и като се върна напълно губя мотивация. Хем че за следващия ден имам много за учене, хем че съм уморена като парцал за каквито и да е упражнения, хем че съм гладна като вълк и нямам никаква енергия /връщам се в 15 часа/ , защото навсякъде се казва, че упражненията трябва да се правят на гладно. И така карам 2-3 дни и се отказвам..
    Ще ми се да имам слабо и фино тяло, като мадамите http://4.bp.blogspot.com/-AzzxlTsunN...25287%2529.jpg , но

-без да имам мускулести крака и прасци, а във всичките видео workout-и които имам / около 14 са, по 50 минути минимум/ има клекове, тичане на място, подскоци и тн. - не ми е проблем да ги правя, ами това че ще получа мускулести крака, а не фини..
    -без да гладувам, защото гърдите, колкото и малки, почти ги бях изгубила лятото и сега си ги върнах ;D и не искам да преча и на развитието ми, на растежа на височина и тн..
    И основния проблем е онова след училище.. някой може ли да ми препоръча нещо ?
    Последно редактирано от SladkaZagadka : 01-21-2012 на 17:11
    Love is everything!

Град
    Is 'ur choise
    Слабо и отпуснато, т. е " скини фет " , слаба си доста, но не си стегната.
    Бих ти препоръчала здравословно хранене + фитнес, някакъв вид спорт.
    Като се върнеш от училище, хапни бяло месо + салатка, черен хляб, зеленчуци, яйца, плодове - нещо, което ще те засити, но няма да ти се лепи. И тренирай.

Град
    София
    ^ Но тогава с тренировката след яденето ще черпя енергията от тези здравословни неща, а не от мазнините по мен? В някакъв фитнес сайт професионалисти пишеха, че най-добре да се тренира на гладно, защото така се горят мазнините от самото тяло, а когато е след някакво ядене горя това, което фактически съм изяла и няма такъв ефект..
    Love is everything!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Абе мисля и аз да се разпиша в темата

Не съм дебела, 53 кг 169 см, но имам тлъстинки и искам главно да се стегна. Вече съм спряла всичко тестено, пържено, сладко и всичко вредно (особено в шумящи опаковки като чипс, солетки и т.н.). Наблягам повече на плодовете, месото, рибата, зеленчуците. Така съм от седмица.

Решила съм да правя упражненията на Jillian Michaels - 30 day shred ( 4 седмици, като правиш упражненията 5-6 дена в седмицата, почиваш задължително 1-2 от тях, и всяка седмица са нови и по натоварващи упражнения ). Днес ми беше 3 ден откакто правя упраженията. А веднага щом се оправи времето и стане по-светло ще бягам по 30 минути на ден + упражненията.

Нямам кантар, за да се меря, но ще наблягам на снимки - Before and After - за да мога да видя резултата.

Ще пиша редовно тук и успех на всички!

Град
    Is 'ur choise
    Ти можеш да тренираш и преди това... пък и здравословните неща само ти дават сила, за да можеш да изгориш мазнините.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Значи режима е следния:

Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб,към него всеки ден може да хапвате...маслини,50гр.сирен ,25гр.кашкавал,или 40-50гр пушено пилешко или пуешко филе(от тези продукти си избирате закуската-примерно хляба със сиренето единия ден,или хляба с пуешкото месо и т.н.)+ 1/3 краставица към закуската.
    2-3 часа след закуската се яде плод-ябълка,защото е най-нискокалоричния плод от всички.
    Обяд:може да се яде едно от тези неща...супа,готвено или месо със зеленчуци,ориз,картофи(без хляб),а ако ядете супа или готвено може хляб,и пак 1/3 краставица.Ако ядете супа може да си позволите и един плод,като десерт.
    СЗ:плод
    Вечеря:пак нещо готвено с 1ф. хляб(готвеното само в студените сезони).През лятото и пролетта замествате готвеното за вечеря със салата.
    И вечер преди лягане 1ч.ч. 2% кисело мляко+1/2ф. хляб.Ядете го и лягате.
    Задължително в седмицата 1 път трябва да консумирате риба на скара(скумрия) или печено пиле.

Град
    в психиатриата ;))
    а обяд,вечеря?за какво най-много помага на тялото?

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    София
    Значи режима е следния:

Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб,към него всеки ден може да хапвате...маслини,50гр.сирен ,25гр.кашкавал,или 40-50гр пушено пилешко или пуешко филе(от тези продукти си избирате закуската-примерно хляба със сиренето единия ден,или хляба с пуешкото месо и т.н.)+ 1/3 краставица към закуската.
    2-3 часа след закуската се яде плод-ябълка,защото е най-нискокалоричния плод от всички.
    Обяд:може да се яде едно от тези неща...супа,готвено или месо със зеленчуци,ориз,картофи(без хляб),а ако ядете супа или готвено може хляб,и пак 1/3 краставица.Ако ядете супа може да си позволите и един плод,като десерт.
    Вечеря:пак нещо готвено с 1ф. хляб(готвеното само в студените сезони).През лятото и пролетта замествате готвеното за вечеря със салата.
    Задължително в седмицата 1 път трябва да консумирате риба на скара(скумрия) или печено пиле.

Това е, на мен не ми се появява мнението ако не го цитирам
    Love is everything!

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka Виж мнението
    Това е, на мен не ми се появява мнението ако не го цитирам
    значи само се закусва?

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Ох, не разбрахте ли че има бъг в сайта и не винаги излиза всичко, което е написано ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на sladkalady
    Значи режима е следния:

Ясно ........
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Тея се гаврят с нас :Д
    Последно редактирано от divacheee : 01-22-2012 на 13:34

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Абсолютно

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    ^ Ох, не разбрахте ли че има бъг в сайта и не винаги излиза всичко, което е написано ?

Ох,не не разбрах

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си