.
Отговор в тема
Страница 91 от 108 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 2699
    здравейте, сигурно има много такива въпроси, но страниците са прекалено много косата ми се омазнява много бързо, за им-няма 1 ден и ме се налага да я мия през ден. знам, че това е много вредно, но просто няма как. някъде бях чела, че това може да се оправи с маска от хума ии мисля да пробвам, само да не стане по-зле :\ та, някой пробвал ли е тази маска, има ли ефект?
    Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.

Женско съм

Banned Мега фен
    ^ има ефект,няма как да стане по-зле защото хумата изсушава.. трябва да я направиш поне 3-4 пъти т.е. поне 2 седмици,за да видиш разлика.. вместо да я миеш пред ден просто когато е много мазна я вържи и да можеш да издържаш поне 3 дни.. сега сме във ваканция така че опитай !

мерси много за съвета
    Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.

Женско съм

Супер фен Аватара на wiiwa
    http://milva.eu/product6 някой ползвал ли го е ? какъв е ефекта

Banned Мега фен
    ^ не,но мисля,че ще подхранва.. само да не е като хининовия

Супер фен Аватара на wiiwa
    Toва някой ползвал ли го е ?

http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:7,s:0,i:75

или това... доколкото знам е за бременни, но съм чувала, че много хора го пият за косата си , и са доволни
    http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...:12,s:21,i:159

Banned Мега фен
    ^ не,но 2рото и не бих го пробвала..

Голям фен Аватара на cheburashka
    някой ползвал ли е продукти на Evelon?

Супер фен Аватара на nymphadora
    В момента съм с маска от тривитаминол,яйце,маска за коса и оцет.Ще стоя колкото мога,но при мен странното е,че яйцето ми се отмива дори и с топла вода.
    Един въпрос-правя си домашна маска с тривитаминол два пъти седмично,тоест всеки път,преди да си измия косата.Много ли е?Планирам да правя така 1 месец и после 1 да почивам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    някой ползвал ли е продукти на Evelon?
    честно казано не съм,но съм ги виждала честичко и май един път щях да си взимам кристали техни... ако си ползвала и си доволна сподели...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    В момента съм с маска от тривитаминол,яйце,маска за коса и оцет.Ще стоя колкото мога,но при мен странното е,че яйцето ми се отмива дори и с топла вода.
    Един въпрос-правя си домашна маска с тривитаминол два пъти седмично,тоест всеки път,преди да си измия косата.Много ли е?Планирам да правя така 1 месец и после 1 да почивам.
    не,добре е,но аз лично правех като теб,но почивката ми беше повечко от един месец.. около два.. така че ако искаш и ти почивай повечко,а може да се мацаш със стимулант

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от crash19 Виж мнението
    здравейте, сигурно има много такива въпроси, но страниците са прекалено много косата ми се омазнява много бързо, за им-няма 1 ден и ме се налага да я мия през ден. знам, че това е много вредно, но просто няма как. някъде бях чела, че това може да се оправи с маска от хума ии мисля да пробвам, само да не стане по-зле :\ та, някой пробвал ли е тази маска, има ли ефект?
    Можеш и да се боядисаш руса.
    Една приятелка също така и се омазняваше много бързо косата, боядиса се руса и сега косата и е перфектна, що се отнася до миене.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Голям фен Аватара на cheburashka
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    честно казано не съм,но съм ги виждала честичко и май един път щях да си взимам кристали техни... ако си ползвала и си доволна сподели...
    не съм, чудя се дали да взема техни шампоан и балсам, вече не знам какви да си взема, писна ми от Eлсевчета и други боклуци

Banned Мега фен
    ^ ами добре.. ако пробваш да изкажеш мнение,че съм се чудела относно техни продукти

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa Виж мнението
    Можеш и да се боядисаш руса.
    Една приятелка също така и се омазняваше много бързо косата, боядиса се руса и сега косата и е перфектна, що се отнася до миене.
    бтв. темата е да си оправяме косите,а не да ги разваляме.. с боядисването може и да спре да и' се омазнява косата,но ще има много други проблеми и като цяло ще си изтощи много косата.. изобщо да се боядисаш руса/червена си е направо секундно съсипване на косата..

Banned Мега фен
    аз съм със стимулант сега,но май няма да мога да стоя повече от 1:30-2 часа

Banned Мега фен
    а да ви попитам.. спали ли сте с маска/масло/стимулант на косата вечер ? и как се оправяте,какви приготовления има преди да заспите и т.е. ?
    питам,защото единственото нещо,което ме спира е това,че ще оклепам всичко ..

Banned Мега фен
    забравих да кажа. след баня мисля да си полея косата с вода + оцет

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    FuCKkK13 Аз съм се опитвала да заспя със стимулант ,но много ми запарваше главата от торбичката и по цяла вечер не можех да заспя 2-3 пъти така ставаше и се отказах да пробвам повече
    Опитай

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а да ви попитам.. спали ли сте с маска/масло/стимулант на косата вечер ? и как се оправяте,какви приготовления има преди да заспите и т.е. ?
    питам,защото единственото нещо,което ме спира е това,че ще оклепам всичко ..
    Аз съм спала веднъж, неудобно е..нищо не оклепах ама си е много неудобно. А и няма смисъл, маската се държи максимум 2-3 часа, през това време скалпът и косъмът си поемат всичко, което може.
    Да кажа, че и аз сега съм с маска - бадемово масло, стимулант, жълтък, ракия и оцет. Ще стоя 30 минутки, че ще излизам. Накрая както обикновено ще ги изплакна косата с вода и оцет.

п.п Забравих да кажа, че смятам да си направя пак това, правила съм си го преди 2 години някъде. За косопад е: В буркан се слагат пресни корени от коприва и се заливат с ракия. Престояват на светло и топло около 2 седмици. После пак като маска преди всяко миене се мажат предимно корените на косата.
    Последно редактирано от lqlq89 : 04-12-2012 на 07:36
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ и помагаше ли ти ? какъв беше ефекта ? ..

отказахте ме да спя..

Исках да ви попитам дали лилавият спрей за обем на Елсев е ефикасен? Моята коса е тънка,без обем и постоянно се чудя какво да я правя

Голям фен Аватара на taamara
    Аз съм спала със стимуланта. Нямам никакви проблеми. За приготовления преди лягане ..приготовления е доста силно казано - шапка за баня или найлонова торбичка, отгоре една кърпа, тънка не много дебела, завързвам я като забрадка, така да се каже, отзад на тила и това е.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sonq02 Виж мнението
    Исках да ви попитам дали лилавият спрей за обем на Елсев е ефикасен? Моята коса е тънка,без обем и постоянно се чудя какво да я правя
    ами не знам.. в такива спрейове много не вярвам..сушиш ли си косата с наведена глава ? .. къдрила ли си я или начупвала,за да изглежда по-обемна ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Аз съм спала със стимуланта. Нямам никакви проблеми. За приготовления преди лягане ..приготовления е доста силно казано - шапка за баня или найлонова торбичка, отгоре една кърпа, тънка не много дебела, завързвам я като забрадка, така да се каже, отзад на тила и това е.
    е как не ти се разтича.. пу пу

иначе аз се отказах ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си