- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
здравейте, сигурно има много такива въпроси, но страниците са прекалено многокосата ми се омазнява много бързо, за им-няма 1 ден и ме се налага да я мия през ден. знам, че това е много вредно, но просто няма как. някъде бях чела, че това може да се оправи с маска от хума ии мисля да пробвам, само да не стане по-зле :\ та, някой пробвал ли е тази маска, има ли ефект?
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
^ има ефект,няма как да стане по-зле защото хумата изсушава.. трябва да я направиш поне 3-4 пъти т.е. поне 2 седмици,за да видиш разлика.. вместо да я миеш пред ден просто когато е много мазна я вържи и да можеш да издържаш поне 3 дни.. сега сме във ваканция така че опитай !
мерси много за съвета![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
http://milva.eu/product6 някой ползвал ли го е ? какъв е ефекта
^ не,но мисля,че ще подхранва.. само да не е като хининовия![]()
Toва някой ползвал ли го е ?
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:7,s:0,i:75
или това... доколкото знам е за бременни, но съм чувала, че много хора го пият за косата си , и са доволни
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...:12,s:21,i:159
^ не,но 2рото и не бих го пробвала..
В момента съм с маска от тривитаминол,яйце,маска за коса и оцет.Ще стоя колкото мога,но при мен странното е,че яйцето ми се отмива дори и с топла вода.
Един въпрос-правя си домашна маска с тривитаминол два пъти седмично,тоест всеки път,преди да си измия косата.Много ли е?Планирам да правя така 1 месец и после 1 да почивам.
^ ами добре.. ако пробваш да изкажеш мнение,че съм се чудела относно техни продукти![]()
бтв. темата е да си оправяме косите,а не да ги разваляме.. с боядисването може и да спре да и' се омазнява косата,но ще има много други проблеми и като цяло ще си изтощи много косата.. изобщо да се боядисаш руса/червена си е направо секундно съсипване на косата..
аз съм със стимулант сега,но май няма да мога да стоя повече от 1:30-2 часа![]()
а да ви попитам.. спали ли сте с маска/масло/стимулант на косата вечер ? и как се оправяте,какви приготовления има преди да заспите и т.е. ?
питам,защото единственото нещо,което ме спира е това,че ще оклепам всичко ..
забравих да кажа. след баня мисля да си полея косата с вода + оцет
FuCKkK13 Аз съм се опитвала да заспя със стимулант ,но много ми запарваше главата от торбичката и по цяла вечер не можех да заспя 2-3 пъти така ставаше и се отказах да пробвам повече
Опитай![]()
Аз съм спала веднъж, неудобно е..нищо не оклепах ама си е много неудобно. А и няма смисъл, маската се държи максимум 2-3 часа, през това време скалпът и косъмът си поемат всичко, което може.
Да кажа, че и аз сега съм с маска - бадемово масло, стимулант, жълтък, ракия и оцет. Ще стоя 30 минутки, че ще излизам. Накрая както обикновено ще ги изплакна косата с вода и оцет.
п.п Забравих да кажа, че смятам да си направя пак това, правила съм си го преди 2 години някъде. За косопад е: В буркан се слагат пресни корени от коприва и се заливат с ракия. Престояват на светло и топло около 2 седмици. После пак като маска преди всяко миене се мажат предимно корените на косата.
Последно редактирано от lqlq89 : 04-12-2012 на 07:36
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ и помагаше ли ти ? какъв беше ефекта ? ..
отказахте ме да спя..
Исках да ви попитам дали лилавият спрей за обем на Елсев е ефикасен? Моята коса е тънка,без обем и постоянно се чудя какво да я правя
Аз съм спала със стимуланта. Нямам никакви проблеми. За приготовления преди лягане ..приготовления е доста силно казано - шапка за баня или найлонова торбичка, отгоре една кърпа, тънка не много дебела, завързвам я като забрадка, така да се каже, отзад на тила и това е.