.
Отговор в тема
Страница 83 от 134 ПървиПърви ... 337379808182838485868793133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 3345
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Поздравления BloodyDreamer, на мен национален кръг на олимпиада ми предстои и съм много развълнувана. Много ми се искаше да отида на националния кръг и по химия, но не ми достигнаха няколко точки.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Чакай бе, този Национален кръг по Химия кога е минал?!?! Да не би да искаш да кажеш областен, защото за национален малко ме съмнява да е, твърде рано е
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

:)

Не сиг. е Национален,аз на областния не се справих мн.добре имах 55 точки

Уф, само на мен ли тия дни ми е някакво никакво ..
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

E,oстана месец и нещо.Как върви с ученето ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Добре върви. Днес имахме тест от инспектората, защото миналата година нашето училище е дало най-добри резултати и сега проверяват и нас. Утре имаме тест по математика. В петък съм на рожден ден, в неделя на олимпиада и имен ден, в понеделник пак на олимпиада. Тогава заминавам и за София няколко дни. Предстоят ми и 3 екскурзии и още един рожден ден. Нека ми е зле... :д
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

И аз да се разпиша в темичката.Тази година аз също ще кандидатствам,смятам в някоя езикова - за предпочитане гимназия,в която се изучава испански,но като се замисля едва ли ще ме приемат,че оценките ми тази година рязко паднаха! Скорошни оценки,които имам - 4 по математика,4 по БЕЛ,5 по История и 6 по География (: ! Утре е правим тест по физика на плоски и сферични огледала и лещи.Ако някой вече е правил такъв тест може да сподели.

Ох, ох, ох! Аз вземам да се панирам, че не знам какво ми става по математика, нещо се разсейвам. Знам си задачите. И в час, и за домашна ги решавам без проблеми. Обаче като дойдат контролни и пробни изпити - просто не знам какво ми става. Иии много ме е страх, че няма да ми стигне времето. А точно по тоя предмет винаги съм взимала призови места на олимпиади и състезания. Ужас! Много съм се разпуснала! И в момента допълнително си втълпявам, че нищо няма да направя. И лошото е, че съм: 1. Перфекционистка 2. Много самокритична 3. Човече, което много лесно се предава Затова отивам да решавам примерен тест (колкото да направя 2 грешки, да не реша една задача и да се откажа от живота )
    Sayonara.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 04-03-2012 на 18:38

Здравейте и на мен тази година ми предстой кандидатстване. Мисля да влизам или в пмг с английски и информационни, или в търговската. От Бургас съм. С оценките засега съм добре като най-ниската ми е по физика - четворка. Бях се отпуснала много, но тъй като осъзнах, че остава месец и половина някъде, реших да се стегна и да не си развалям успеха. Утре имам контролна по английски и литература и ще ни изпитват по физика, а на мен този предмет ми е толкова труден :X

Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението
    ...Утре е правим тест по физика на плоски и сферични огледала и лещи.Ако някой вече е правил такъв тест може да сподели.
    Иха, къде сте, бе?! Ние миналия петък правихме контролна върху звук и трептения и противопоказно за осемте ми 6-тици от първия срок, съм се изложила като за световно Искрено се моля за 5.
    А, по история правихме едно отвратително контролно, за което обаче се справих доста по-добре, отколкото очаквах. А за да разберете колко точно беше гадно:
    По-предния час ни беше дала един план от 9 точки от раздела за Древна Елада и ни беше казала да се готвим за всичките. Като дойде време за контролното, ни каза да си извадим листчета, раздели ни на две групи и ни даде по една точка да пишем по нея. Толкоз. На всеки клас и на всяка група различно. Пък аз колкото обичам историята... Както и да е, падна ми се за Гръцката колонизация, измислих го някак си. Поне в часовете слушам, колкото и да не съм учила. Надявам се на 6, но може и 5 да е, защото имам някой леки пропуски.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Иха, къде сте, бе?! Ние миналия петък правихме контролна върху звук и трептения и противопоказно за осемте ми 6-тици от първия срок, съм се изложила като за световно Искрено се моля за 5.
    А, по история правихме едно отвратително контролно, за което обаче се справих доста по-добре, отколкото очаквах. А за да разберете колко точно беше гадно:
    По-предния час ни беше дала един план от 9 точки от раздела за Древна Елада и ни беше казала да се готвим за всичките. Като дойде време за контролното, ни каза да си извадим листчета, раздели ни на две групи и ни даде по една точка да пишем по нея. Толкоз. На всеки клас и на всяка група различно. Пък аз колкото обичам историята... Както и да е, падна ми се за Гръцката колонизация, измислих го някак си. Поне в часовете слушам, колкото и да не съм учила. Надявам се на 6, но може и 5 да е, защото имам някой леки пропуски.
    Манее вие сте доста назад по история. Ние сме вече на петия урок за Рим, а по физика учим за Космоса (или по-точно за Слънцето)

Цитирай Първоначално написано от cvetityyy98 Виж мнението
    Манее вие сте доста назад по история. Ние сме вече на петия урок за Рим, а по физика учим за Космоса (или по-точно за Слънцето)
    Иииха! По история скоро ще правим контролна за Тракия (по-следващия път, мисля), а по физика...
    Иначе по български вече ни свърши учебника. А по химия аз и още двама съученика сме освободени от всякакви контролни и такива работи. Ма аз по химия освен пълна шестица, друго засега не съм имала xD
    Между другото по история имам 4. И в момента се самоубеждавам, че госпожата ме мрази, за да не ми е гузно, че съм се разпуснала
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Уха и аз искам така по химия . Ние по български сме много назад защото имаме само един час в седмицата и понякога дори не го караме... По физика днес взехме последния урок от учебника. На нас утре ще ни връщат по история последните контролни. На мен госпожата ми писа двойка, защото не си знаех урока, но я писа само в нейния бележник. Утре мисля да вдигна ръка да ме изпитат и се моля да не ми смята тази двойка, че ще ми развали успеха

cvetityyy98, защо имате 1 час седмично?! Български и математика никога не са били изучавани така...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Успокойте се.
    Няма нищо страшно.
    Притеснението играе много лоша шега на самите изпити и точно заради това са ви тия пробни , за да свиквате , а не да се притеснявате. Имайте в предвид , че всеки минава по тоя път и няма нищо страшно.

А особено тия вълнения много ми липсват, ама какво да се прави
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

BloodyDreamer - ако ме питаш,се филмираш излишно.Спокойно,дори да не изкараш най-високия възможен бал,няма да свърши света.
    Аз последната седмица на май си взимам една бележка и ще си работя вкъщи.Няма смисъл да ходя и да се занимавам със смотаните разказвателни предмети.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    cvetityyy98, защо имате 1 час седмично?! Български и математика никога не са били изучавани така...
    Нямам представа защо е така. Имаме четири часа литература и един български

Голям фен Аватара на wenii
    Бооже, бях забравила темата :дд много отдавна не съм писала ... изпитите наближават .. остават 35 дена до изпита по български, просто се побърквам все повече с всеки изминал ден, много съм притеснена, не знам като остане 1 седмица как ще издържа :хх
    : ))

И аз да се присъединя.Тази година съм 7 клас и смятам да кандидатствам в гимназия с изучаване на испански език в Бургас.Ще пиша също "Гео Милев" - немски/английски език и може би Икономическия.Аз също съм бая притеснена.Не се стремя да получа най-високия БАЛ във випуска,а да ме приемат поне в едно от училищата което напиша - дай боже по първо желание.Малко съм се разспуснала,почти цяла година мързелувах и сега имам доста да наваксвам.

Добре дошла, Nutella

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Цитирай Първоначално написано от wenii Виж мнението
    Бооже, бях забравила темата :дд много отдавна не съм писала ... изпитите наближават .. остават 35 дена до изпита по български, просто се побърквам все повече с всеки изминал ден, много съм притеснена, не знам като остане 1 седмица как ще издържа :хх
    Не се притеснявай .И аз се притеснявах , но когато дойде време осъзнах ,че е било излишно . Просто дайте най-доброто от себе си и ще се справите .Успех
    Passion is Fashion ;]

Цитирай Първоначално написано от vilityyy979 Виж мнението
    Не се притеснявай .И аз се притеснявах , но когато дойде време осъзнах ,че е било излишно . Просто дайте най-доброто от себе си и ще се справите .Успех

Смятам, че всеки е минал през този път и през всичките тези притеснения и стрес, то си е неизбежно, аз съм наясно с това, но все пак .. :х Между другото благодаря за подкрепата и на теб, и на другите, които са минали през това и се опитаха да ни успокоят :P

и аз се вкл. 7ми клас съм и съм от София

Колкото повече сме, толкова по-интересно.. добре дошла

мерси Как е при васс как са оценките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си