.
Затворена тема
Страница 83 от 120 ПървиПърви ... 337379808182838485868793 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 2992
    Голям фен Аватара на explosion_
    Само една дума - Изпростявам !

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Доволна, че се прибрах. Боли ме корема, обаче. Нямам търпение вече да идва утре, да се видим. Не издържам у нас нещо... Трябва да си довърша нещата по немски тази вечер, за да ми е свободен денят утре.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Сладко ми е!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сънувах, че ме гушка и мачка и ми стана толкова тъпо, когато се събудих и проумях, че никога повече няма да се случи, че не е истина просто. Липсва ми, бе! Ного, ного. До такава степен ми липсва, че направо се чудя дали мога да срещна друг толкова интересен, интелигентен и привлекателен мъж в близко време, или появата му в живота ми беше подобно на счупено огледало и сега ме чака седем години сух период. Ама наистина ми липсва. Даже не ми е вкусно да си пуша цигарата без него. Ужас. Трябва, трябва, трябва в най-скоро време да намеря някого, който поне мъничко, ако ще и с 1/20 да прилича на него(с повече късмет, може да ме намеря и някой по-добър) преди да съм се побъркала напълно.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Освободен, спокоен и добре.

Мега фен Аватара на Blab
    the cure пеят в ушите ми friday i'm in love.
    не знам доколко ще ме излекуват.
    +you can never get enough

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    +you can never get enough
    Планирам да проверя това днес.
    Нетърпелива. Чакам майка ми да стане сама, защото иначе ще я събудя, ако вляза да се къпя. А искам да изляза след час - час и нещо...

Вече съм в новия ни дом в Пловдив.Ще си нареждам новата стая после ще ида до даскало да го видя къде е и как се стига и така.Засега ми изглежда всичко ок,но ми липсва Търговище

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ваканцията свърши, от днес съм на даскало. Очите ми са полу затворени, трябва ми време да свикна пак да съм будна през деня поне снега се е стопил наполовина!

Мега фен Аватара на babity
    Ооо, снощи ме разглоби направо. Дори не съм сигурна дали досега е имал по - добри попадения. Много ми се иска като се прибера в четвъртък още да не е заминал за да повторим снощното. Отново достигнах душевния си мир. Нищо не ме смущава, нищо не ми пречи. И понеже все нещо трябва да се случва, от днес започвам да тичам редовно, хранителен режим и сииииилно ограничаване/спиране на цигарите. Такъв ми е кефа с'а.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Със смесени чувства.
    Като се замисля какви харчове се задават, лошо ми става.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Спи ми се.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на shmatarok
    Всъщност мина добре. Почти много добре.
    Макар че постоянно стоях нащрек да не би случайно някой да се изцепи, усещах и трудност да говоря... Някакво напрежение се носеше между всички и не ми беше ясно как да се държа. За щастие, всеки се направи, че нищо не е станало през последната година и общо взето театърът беше успешен.
    Радвам се, че вчера се отдадохме на филмов маратон, много спокойно и лежерно беше, въпреки че отново трябваше да се притеснявам за нея и последствията от действията й. Аман. И усетих и някаква празнина между нас, но... това беше неизбежно.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    От всякъде съм се пречупил и филмирал, а трябва да се стегна.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    О б и ч а н а.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Влюбен до уши. Тя е невероятна.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ей, пак се намери кой да ми развали настроението бе.. пх, това че съм на 13 не означава, че не мога да взимам никакви решения.. тц..

Мега фен Аватара на xoxi
    Тази вечер мина по-добре от очакваното, въпреки че в началото пак се надигнаха буреносни облаци в настроението на всички, но бързо се нормализира работата.
    На мен пак ми се дадоха някакви надежди и отново съм развълнувана за нещо, което може и да стане, но по-вероятно е да не стане.

Преди малко пък пих една чаша студена вода и сега едвам си държа очите отворени. Трябва да си дооправя маникюра и на дясната ръка, преди да съм забила глава в клавиатурата. Въобще не искам да мисля за утре сутрин, когато в 6:30 трябва да съм на крак...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Доволно щастлива Той е най-невероятният мъж на тая земя!!! Дори и със всичките проекти и простотии покрай завършването му пак намира време за мен и време да ми направи най-хубавата изненада, която може да получи една жена!!!
    Лошо само, че утре съм от рано на университет ама нищо, поне ще си го виждам през почивките, но за жалост за последна седмица ще го правя това нещо ;(

Малко напрегната!Утре за сефте в новото училище в новия град с новите хора!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Успех.

Мързеливо. И скучно...
    Толкова ми е скучно, че не мога да повярвам на тъпите проблеми, върху които мисля. В момента най-сериозният ми проблем е коя пудра и кой слънцезащитен крем да си купя... Направо се чувствам празна от скука :Д
    Поне свърших нещо позлезно-научих си всичко по немски и по английски, само едно есе ми остава да си напиша. И домашната за курса... но той е чак в понеделник.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мерси ако беше за мен!

Град
    Plovdiv
    депресия..вторник и отново на даскало :х
    Айде всички на купонаа.. !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хубаво кафенце с приятна виртуална компания.

И палачинки за закуска. Голямо ми е съкровище.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пийм кафе. Времето - кофти. На даскало трябва да се завъртя, ама хич не съм очарована, ще си умра от тъпотия. Имам работа след това, трябват ми и пари, блах уби ми се настроението до голяма степен. И сега слушах някаква песен, разтресе ми хормоните брутално... и да, трябва някак си да се замъкна навън. Не искаааам. ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си