- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
ЧРД Дриймче
Баси,преди поне на нея можех да се жалвам,щото си бяхме двамцата все прецакани и тъжни,а сега тя е толкова влюбена и щастлива...как да и развалям настроението,кефя и се,ама вече няма с кой да се жалвам от животецаИ на всичкото отгоре ходила на Отмъстителите...ся с кой ще ходя,малко са момичетата който ще изтърпят подобен филм
разбирам ги де,все едно аз да изтрая Сексът и градът или Здрач...по точно да тръгна да ги гледам
![]()
>>DjBelev<<
мега аиляй и ми еприповдигнато 6ампионисме както трява6е да сме отдавна а именния ен уй 6те6е да бъфе смееино после билярд и после бар ама смао с кр4ма се размианах ъаъ
Събудих се преди малко и след около 30 мин тръгвам за работа. И пак си мисля за нея, добре че поне довечера ще си я видя...
Малко така ми се срина света.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
сутрешно. все още в 15-те минути розово.)
Бон Ийвър вие в ушите ми. пожелавам ни прекрасен ден.
Спи ми се. Явно ще дремна във влака. Дано не по път за него.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мързи ме, жега е и се замислих как колкото и да обичам литературната критика, ме мързи да уча някои произведения, които са просто невъзможни. иде ми просто на матурата да напиша: "Каквото е имал да казва авторът, го е казал"(при все че съм от ония хора, които наистина не понасят това изречение и дълбоко уважават анализите и литературните изследвания)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ЧРД DisappointedDreamer)) Много щастие и любов ти желая
Иначе ми е мнооого смотано днес. Нещо ми е притеснено, усещам го, но не знам защо... Тъпа работа...
Повече от ужасно, объркано, стреснато....прекалено много неща се случиха, надявам се само да успея да избутам днес училище и да си се прибера в нас...
Ще бъде един дълъг и смотан ден.
Решено - отивам на плаж!
Бях бясна до преди малко, че съм станала рано напразно, дааа, свърших си бюрократичните простотии, ама можех преспокойно да поспя до 9. И все пак сега настроението ми е далеч по-добро.![]()
Една задача по-малко.![]()
Много си се радвам напоследък, може до последно да се влача и да отлагам, ама като се хвана и всичко се свършва за отрицателно време. Учудващо креативна съм също и творчески устремена, което ме радва също. Хороскопът и той е някакъв супер стабилен и въобще, и изобщо - щастливо ми е. :д
DisappointedDreamer, ЧРД на теб и на братчето ти. Да се слушкате взаимно.
Последни напъни по трите проекта. Трябва да сядам да чета, но нямам грам желание. Искам време за себе си, да се поглезя, да си почина от всичко и всички...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами общо взето ми е уморено.А и той ми липсва,макар и да съм го виждала днес.Ама т'ва си бяха само 10 минутии( ..уфф искам още..само с негооо <3 само ние двамата.Липсваш ми глупаче..многоооо....
(( не знам как ще издържа тая тъпа седмица.Нямам търпение да сме си само двамата на нашето любимо място .Дано само не се прецакат нещата отново.
ЧеРеДе от мен и много пари. Изби с прическата. Браво!
Добре съм, цървули! Малко е задух времето, ама.. има студени бири.
Току що разбрах, че една съфорумничка има рожден ден. За това : Честит рожден ден, DisappointedDreamer, пожелавам ти всичко най-най.
пт: Тотално се изложих на класната по литература, а утре имаме по математика, където ще е още по-голяма излагация. Натупах една в голямото междучасие и цял ден се смея като се сетяИ все пак съм в същото скапано настроение. След малко влизам в банята ^^.
Не забелязах признаци на елементарно уважение от страна на уж близките ми приятели по случай празника, че даже и от нашите. Всички са решили да си проявяват кривотията върху мен.
Имам нужда от гушкане с моето човече. Ама това няма да се осъществи скоро.![]()
You are broken, I can fix you...
Благодаря
Хубаво ми мине деня - тренирах, хапнах китайско, изпуших цигара, сега и тортичка с ягодки и сметана. Ном ном ном
Писна ми . Всеки понеделник си мисля , че ще е яка седмица , и като видя всичките изроди от даскало . Не мога да смогна на нищо , опитвам се , ама .. ще им разкажа играта на всички учители , кифли и идиоти .. Искам да го видя и най-накрая да го заговоря.Знаех си , че трябва да избягам от музиката , ама не , ангелчето в мен се обади , и сега на шибания тест сиг ще имам 2ка . Иначе съм щастлива![]()
Писна ми...писна ми от всичко! Писна ми от самата мен, писна ми за хората,които са ми близки да се правят на интересни и въпреки че говорят колко са пораснали...същност са си още дечица и не виждам това как че се промени скоро...
Искам промяна...не знам вероятно в себе си...отегчена съм от себе си...вероятно ще променя стила си на обличане малко...може и да си пусна косата и да престана да я третирам само и само да е нещо уоу .... трябва да си промена мисленето...трябва да порасна, крайно време е.Може да не съм от най-развитите и някои 12-годишни да изглеждат по-големи от мен на години, искам да израсна на акъл...забелязвам разликата си от миналата година и е доста голяма(за което се радвам) но това не е достатъчно....трябва още....да се държа зряло като за годините си независимо че другите ще си останат с акъла на дечица няма да позволя да ме дърпат надолу....
Писна ми...форевър алоун ли ще съм? Няма да го позволя...но как да стане като няма изобщо някой около мен който да ме кара да летя....писна ми да гледам разни влюбени двойки по парковете, в училище и изобщо където ходя ги виждам и сякаш само аз съм си сама....но с мойта романтична чувствителна душа няма как да стане...кой ще ме погледне? не съм от ония кифли на 15-сантовите токчета нито съм първа хубост....единствения плюс ми е че имам малко или повече акъл от другите...но кой ли гледа това? никой нали? иначе защо ще съм сама?
Не знам вече на кой свят съм....приятели имам да но...те вече знаят доста неща така че ...искам да се дръпна от тях и да размишлявам....ако не бяха те може би щях да лудна и да слагам разни малоумни и отчаяни сълзливи теми тук....сърцето ми е празно....душата също...единственото нещо сега в мен е разумът (колкото и зелен и пълен с глупави тийн проблеми и мисли все пак все още си е на мястото!)
Денят май не можеше по зле да мине. Или.. можеше?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тъпо ми е някакво. Очертава са не лека седмица, а в момента съм лекинко така демотивиранаНо,ще се оправя... ще се мотивирам, след това ще надхвърля очакванията си и тези на останалите и пак ще съм доволна.
maDamn