- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
ахаха и цялата ми воля отива на кино.. и пак се чувствам като парцал, пак едвам търпя всички около мен - противни са ми! а уж ми се водят приятели.. не ме разбират, жалко. вкъщи не намирам разбиране, още по-жалко. дори сестра ми, на която имах най-много доверие и тя се държи като.. суперско, хайде да се успокоя с шоколад и желирани бонбони, а единия месец диета и свалени килограми ще го хвърля в кофата.. както всъщност постъпват и всички други с мен.. за кво да се бъхтя да изглеждам добре? с тяло само не искам да се доказвам. имам мозък и характер, но за момента не съм срещнала правилните хора, които да ме разберат.. не знам дали проблемът е в тях или в мен, най-вероятно в мен.. та да, отивам да ям шоколад. единственото хубаво днес е, че засякох Пафел на светофара и с него си поговорихме под дъжда ;д ебати шашавото ми е, а поста не ми се мисли колко несвързано звучи.. duh.
Как може да ме е налегнал толко мощЯн мързел.
Тъпча шоколад и боклуци, втори ден кисна вкъщи, направо не мога да се позная.
Хайде утре пак на изпит ....the last one (като не броим държавния)....дано не се издъня накрая, както имам навик да правя![]()
И този гаден ден замина...нищо не се случи както исках,нерви,глупости...писн ми вече...
>>DjBelev<<
Ей, нема ми кажете 1 филм .. бахти хората сте![]()
Пффф пак стана 12, поредния празен ден си отиде. Ник'во не ми е, мега скуката.
Успех мацка! И аз, като тебе, утре съм на изпит, но уви далеч не ми е последният. Надявам се поне 3ка да има, че с тоя семестриален контрол, тая суха материя и тея гадни задачи ... Пак отивам на милостинята на Бога. Че ако ме скъса тая овца, ще ми се усложни просенето на 50 лева от наще, а без тях плановете ми за екскурзия, за рожденият ми ден, отиват в канала.
http://www.youtube.com/watch?v=LbvMulNOHZU
Това е уникална реклама с чудесна музичка. Шведска по произход, Дриймърката да се чувства поздравена![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Типични шведи, типична рекламаХаресва ми страшно много. Благодаря!
Добре съм. Посплаши ме калпазанка малко по-рано днесама ще ми мине. Утре съм почивка, тъй като е национален ден по шведско, и ще си почивам. Другия вторник завършвам и само след 13 дни си идвам. Кеф кеф кеф!
Наду ми се коремчето, май прекалих с шоколадовото мляко.
Тази вечер си останах у нас, почивам си и майсторя нещо специално, че приятелят ми има рожден ден след няколко дни.
Липсва ми. Искаше ми се да е до мен точно сега.
Whatevar, след малко излизам за работа. Поне довечера ще си я прибера <3
Много ми се спии и не ми се ходи на работа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Учудващо бодра за този непривичен за мен час. Току виж това лято ме превърне в ранобудница (усещам как ако бях казала подобно нещо пред познати сега щеше да се излива вълна от истеричен смях).Nevermind.
И аз съм в предизпитно, ама съм и алчна - не се задоволявам с тройки. Ще видим обаче каква ще я наредя утре.
Обичам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
странно, но го отдавам на пълнолунието и неприятни транзити.
хубав ден на всички!)
Кофти след като знам, че трябва да стана и днес да чета за изпит, защото следващите 2 дена няма да мога, а това което пропускаш няма как да наваксаш.
Добре съм ,малко ми е мързеливо ама съм свикналаСупер съм доволна,че най-после гледах The Avengers
![]()
*отдъхва си* Туко що приключих с няколко кашона. Останаха още макс 5. Блях, кога ще ги оправя, въобще не знам. Очките ме болят, ама след малко сядам да преговарям за теста по математика утре. И само още 13 дена![]()
Поизморен, днес пак ми се събра повечко обикаляне. Като си помисля колко неща трябва да отхвърля по Право на ЕС (а още даже не съм се сдобил с целия конспект) и ми става зле.
Welcome to the Jungle...
Като агънце сред стадо вълци.Хич не ми е зле, обаче.
![]()
Някаква много луда седмица преживявам, направо не е за вярване. А пък толкова криво ми беше миналата, направо се задушавах от безпокойство и отчаяние. "Съмтаймс уин, съмтаймс люн", дет' се вика.
Единственото, което ми затормозява леката като перце душица е тъпия реферат, който трябва да пиша.
gooddddddddddddddddd
момиче
Ох, най-накрая се наканих да си свърша задачките, всичко ми е на шест, интересно ми е какъв ще е резултатът от интервюто днес, дали ще паднат като видя какви свободни съчинения съм им писала на "малките сладки преводи", както им каза кандидат-шефа. Чудно ми е обаче, как хора, които не знаят дори английски ми се пишат ръководители на фирми, специализирани точно с чуждестранните клиенти; или пък "компютърен оператор", който случайно се изцепва "абе, как да си сменя фонетиката...". Направо паднах.
Не ми пука дали ще ми се обадят, в смисъл, да, хубаво ще е, ама да отдавам сега нерви и притеснения... блаааа.Започвам си с релакса, каквото се е искало от мен съм го изпълнила. ^^
тоя идиот няма го чакам цял час да се сети д ами звънне
оправям се и ако трябва излизам без него