.
Затворена тема
Страница 17 от 120 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2977
    Мега фен Аватара на Dagichka
    ахаха и цялата ми воля отива на кино.. и пак се чувствам като парцал, пак едвам търпя всички около мен - противни са ми! а уж ми се водят приятели.. не ме разбират, жалко. вкъщи не намирам разбиране, още по-жалко. дори сестра ми, на която имах най-много доверие и тя се държи като.. суперско, хайде да се успокоя с шоколад и желирани бонбони, а единия месец диета и свалени килограми ще го хвърля в кофата.. както всъщност постъпват и всички други с мен.. за кво да се бъхтя да изглеждам добре? с тяло само не искам да се доказвам. имам мозък и характер, но за момента не съм срещнала правилните хора, които да ме разберат.. не знам дали проблемът е в тях или в мен, най-вероятно в мен.. та да, отивам да ям шоколад. единственото хубаво днес е, че засякох Пафел на светофара и с него си поговорихме под дъжда ;д ебати шашавото ми е, а поста не ми се мисли колко несвързано звучи.. duh.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Как може да ме е налегнал толко мощЯн мързел.
    Тъпча шоколад и боклуци, втори ден кисна вкъщи, направо не мога да се позная.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Хайде утре пак на изпит ....the last one (като не броим държавния)....дано не се издъня накрая, както имам навик да правя

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    И този гаден ден замина...нищо не се случи както исках,нерви,глупости...писн ми вече...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ей, нема ми кажете 1 филм .. бахти хората сте

Пффф пак стана 12, поредния празен ден си отиде. Ник'во не ми е, мега скуката.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Хайде утре пак на изпит ....the last one (като не броим държавния)....дано не се издъня накрая, както имам навик да правя
    Успех мацка! И аз, като тебе, утре съм на изпит, но уви далеч не ми е последният. Надявам се поне 3ка да има, че с тоя семестриален контрол, тая суха материя и тея гадни задачи ... Пак отивам на милостинята на Бога. Че ако ме скъса тая овца, ще ми се усложни просенето на 50 лева от наще, а без тях плановете ми за екскурзия, за рожденият ми ден, отиват в канала.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    http://www.youtube.com/watch?v=LbvMulNOHZU

Това е уникална реклама с чудесна музичка. Шведска по произход, Дриймърката да се чувства поздравена

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Типични шведи, типична реклама Харесва ми страшно много. Благодаря!

Добре съм. Посплаши ме калпазанка малко по-рано днес ама ще ми мине. Утре съм почивка, тъй като е национален ден по шведско, и ще си почивам. Другия вторник завършвам и само след 13 дни си идвам. Кеф кеф кеф!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Аз пък съм ви сърдит и си лягам !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Наду ми се коремчето, май прекалих с шоколадовото мляко.
    Тази вечер си останах у нас, почивам си и майсторя нещо специално, че приятелят ми има рожден ден след няколко дни.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Липсва ми. Искаше ми се да е до мен точно сега.

Whatevar, след малко излизам за работа. Поне довечера ще си я прибера <3

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много ми се спии и не ми се ходи на работа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Учудващо бодра за този непривичен за мен час. Току виж това лято ме превърне в ранобудница (усещам как ако бях казала подобно нещо пред познати сега щеше да се излива вълна от истеричен смях).Nevermind.

И аз съм в предизпитно, ама съм и алчна - не се задоволявам с тройки. Ще видим обаче каква ще я наредя утре.

Обичам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Blab
    странно, но го отдавам на пълнолунието и неприятни транзити.
    хубав ден на всички!)

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Кофти след като знам, че трябва да стана и днес да чета за изпит, защото следващите 2 дена няма да мога, а това което пропускаш няма как да наваксаш.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Добре съм ,малко ми е мързеливо ама съм свикнала Супер съм доволна,че най-после гледах The Avengers

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    *отдъхва си* Туко що приключих с няколко кашона. Останаха още макс 5. Блях, кога ще ги оправя, въобще не знам. Очките ме болят, ама след малко сядам да преговарям за теста по математика утре. И само още 13 дена

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поизморен, днес пак ми се събра повечко обикаляне. Като си помисля колко неща трябва да отхвърля по Право на ЕС (а още даже не съм се сдобил с целия конспект) и ми става зле.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Като агънце сред стадо вълци. Хич не ми е зле, обаче.
    Някаква много луда седмица преживявам, направо не е за вярване. А пък толкова криво ми беше миналата, направо се задушавах от безпокойство и отчаяние. "Съмтаймс уин, съмтаймс люн", дет' се вика.
    Единственото, което ми затормозява леката като перце душица е тъпия реферат, който трябва да пиша.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Поизморен, днес пак ми се събра повечко обикаляне. Като си помисля колко неща трябва да отхвърля по Право на ЕС (а още даже не съм се сдобил с целия конспект) и ми става зле.
    Това вече си е сериозно ... Това право се убеждавам, че колкото и да го четеш винаги е малко, а не ти ли е смотано право на ЕС.

Повече от фен
    gooddddddddddddddddd
    момиче

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee Виж мнението
    Това вече си е сериозно ... Това право се убеждавам, че колкото и да го четеш винаги е малко, а не ти ли е смотано право на ЕС.
    Да ти кажа никой не ме пита как го възприемам, а от години е известно, че на този изпит хвърчат глави.

Релаксирам си с чаша бЕло вино.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Зайче..
    йейейейей много ми е щастливо. ^_

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, най-накрая се наканих да си свърша задачките, всичко ми е на шест, интересно ми е какъв ще е резултатът от интервюто днес, дали ще паднат като видя какви свободни съчинения съм им писала на "малките сладки преводи", както им каза кандидат-шефа. Чудно ми е обаче, как хора, които не знаят дори английски ми се пишат ръководители на фирми, специализирани точно с чуждестранните клиенти; или пък "компютърен оператор", който случайно се изцепва "абе, как да си сменя фонетиката...". Направо паднах.
    Не ми пука дали ще ми се обадят, в смисъл, да, хубаво ще е, ама да отдавам сега нерви и притеснения... блаааа. Започвам си с релакса, каквото се е искало от мен съм го изпълнила. ^^

Голям фен
    тоя идиот няма го чакам цял час да се сети д ами звънне

оправям се и ако трябва излизам без него

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си