.
Затворена тема
Страница 77 от 100 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2493
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ходенето аз не го броя за упражнение... Но наистина, няма нищо по-хубаво от активния начин на живот. Смята се, че точно той предотвратява много от болестите, които в нашето съвремие срещаме все по-често за съжаление...
    Днес направих една от най-натоварващите си тренировки за корем. Табата - 4 минути. Ползвах от бягащата пътека "ръкохватките", на които да повдигам коленете си и се размазах. Тъкмо бях спряла да "се потя като прасе" и това не ми харесваше, някак не ми носеше удовлетворение тренировката и отново започнах. Сега се чувствам завършена.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Аз също до преди тази практика. Преди нея мислех са спорт само тичането, скачането на въже и кардиото (за мен специално де). Сега си попромених мнението. Макар че, не знам доколко би имало резултат, ако не е по 6-7 часа на ден де.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Именно. За мен това е "колкото да пораздвижа". Но определено за мен тренировките не са само скачане,тичане и кардио.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Rebirthing, aз редовно имам главоболие, като имам съмнения, че е мигрена. Освен това съм алергична към аналгетици, което прави цялото положение кофти, защото просто трябва да го търпя. Ще ходя на лекар скоро де, че нещо зачести. Иначе, предполагам, желязо, витамин Ц, калций ми липсват, понеже не мисля, че си ги набавям с храната.
    Ако ядеш месо не виждам как ще ти липсва желязо, въпреки, че липса на желязо има и при месоядните. Ако те притеснява това пусни си ПКК и си виж нивата на хемоглобина. За калцият - много добър източник е сусамовият тахан.
    Иначе аз пия мултивитамини Eco Green Multi на Now Foods, защото са единствените с GMP сертификат, но не ги употребявам често. В тях няма желязо обаче, желязото трябва да се пие отделно от калция, защото калция пречи на усвояването му.

Супер фен Аватара на Jaune
    Благодаря. ППК ще си пускам скоро така или иначе, мисля да ходя и на ендокринолог, защото имам проблеми с цикъла, а ендокринната и нервната са свързани, та може и от там да е главоболието. Не го знаех това за желязото и калция, ще го имам предвид; а сусамов тахан отдавна искам да си купя за рецепти, ще търся.

Между другото, към всички на НВД, аз не мисля, че този е подходящият режим в дългосрочен план и че това е оптималното хранене. Крайно против всякакви боклуци тип вафли и зрънчо съм, просто малко повече плодове и въглехидрати като цяло са си в реда на нещата и абсолютно задължителни за едно дете. Ако не сте имали това предвид, извинявам се. Принципно съм анти всякакви крайности с храненето при децата - не съм и за веганството, не мисля, че всички т. нар. вегани са достатъчно образовани, че да си дават на децата необходимите витамини, които не си набавят от храната, примерно Б12. Освен това на детето трябва да се даде избор какво обича и какво не. Anyway, разприказвах се.

Мега фен
    НВД не,но ВМ-НВД е подходящ

Не искам да бързам, но май ще похваля ВМ-НВД. Ребрата май малко са се поскрили, за сметка на корема, който май върви към бавно и славно изчистване. Ама като се знам каква съм, най-вероятно си внушавам. Както и да е, поне ми е вкусно.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не искам да бързам, но май ще похваля ВМ-НВД. Ребрата май малко са се поскрили, за сметка на корема, който май върви към бавно и славно изчистване. Ама като се знам каква съм, най-вероятно си внушавам. Както и да е, поне ми е вкусно.
    Сега какво ядеш ? Какво добави?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Ама хора, все пак като ям мазнини според ОКБ-то изчислено, т.е. каквото остава без В и П, нали не е ВМ?

Е зависи ти от П и В. Няма как да е ВМ, ако В са ти примерно 40% от общото количество.
    FreshJuice, спрях орехите,заради прогестерона, дето уж съдържат. Увеличих спокойно яйцата и кашкавала (абе може и без него), бадеми. Дано жлъчката само не сдаде багажа.
    http://www.youtube.com/watch?v=BBdVm0t7smg
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-19-2012 на 19:40
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Че какво му е на прогестерона ?

Трябва да внимавам с него. За това и избягвам млечните, ама хич не ми се получава
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Така, днес бях на ПКК и хормони. Бтв тази сутрин имах крампа, беше много неприятно..

Здравейте на всички записвам се да следя темата . Одавна ви чета но ме беше срам да пиша тук понеже не съм много веща по диетите и хранителни съдържания и тем подобни . Каква е цел имам нямам за цел да отслабвам тип болна от анорексия но съща така не обичам и жени с напомпани тела ала културистка ужасно са ми неженственни . След повече от месец отивам на море да и това е причина да искам да отслабна малко но не е основната просто искам да се чувствам добре в тялото си защото в момента се чувствам страшно некомфортно . Не съм дебела но в последните години доста напълнях а преди бях много слабичка . Не мисля да започвам диети по скоро ще започна да се храня здравословно и ще махна сладкото мазното и пърженото . 3 пъти в седмицата ходя на йога и 2 път на тае бо . Редовно се движа . Но в последните дни забелязвам че въобще не кусвам месо незнам защо така от седмица някъде въобще не ми се яде месо.
    Ще следя темата ще ми е много по лесно като знам че не се пека само аз .

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Аз избягвам многото ядене на яйца, че не ми понасят и представа си нямам какво да ям... повече меса или ... млека ли?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Аз много обичам яйца обаче не ям всеки ден . Най ги обичам по панагюрски или бъркани но са си доста калорични така особено бъркани .

Мега фен
    По панагюрски с бях хляб нали

Не същност не обичам хляб от малка го мразя . Преди ме насилваха да ям но вече се отказаха .
    Последно редактирано от rihanna_shakira : 06-20-2012 на 09:49

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе в тия жеги не се ли притеснявате да ядете яйца?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Защо? Бактериите на салмонелата умират при висока температура, да не ги ядем сурови...

едит: тия дни хапвам повече и пак съм по-малко като кг. Снощи вечерта се качих на кантара - 98,7 либри, което е 44,3 килограма някъде. Какво по дяволите се случва с мен!?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-20-2012 на 10:40
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

ЗоритУ е не като да се тъпча всеки ден с яйца . Но веднъж в седмица си ям и не говоря за 3-4 яйца а за 1.

Бъркани са калорични, ако добавяш мазнина. Иначе яйцата като цяло са си калорични, да, билдърите ги хапват, защото са нищо като количество, а като калории доста, но не вярвам да изядеш повече от 5, така че не се притеснявай.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на lqlq89
    Кажете ми някакви упражнения за вътрешната и външната страна на бедрата..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Абе да ви питам черешите вредни ли са ?

Fuckinng Freak Едно яйце ми е достатъчно . Мога да си ги варя също са много вкусни

Иначе днеска съм само на череши нещо нямам апетит .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си