- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Този път съм съгласна с DownloadVirus, няма никакъв смисъл от това соево мляко струващо 5 лв. А и вегетарианците могат да консумират млечни продукти)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Въпросното соево мляко е пълно със захар. По-добре домашно ядково мляко.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Има натурално, което не съдържа захар. И не вегетарианствам, а веганствам, иначе ясно за млечните.
А, ок. Мислех, че яйцата и млечните не са ти проблем. Извини ме.)
Няма проблем. : )
ПТ- Био магазинът Зоя ми е фаворит просто. :Д
^Ама някой неща са доста скъпи в сравнение с обикновените магазини, но някои никъде не могат да се намерят.. хах
Е, да. Аз бих си пазарувала само нещата, които не намирам другаде от там, иначе няма смисъл.
На мен пък не ми е вкусно мюсли с прясно мляко, пробвала съм и със сок и с чай и пак не ми харесва, така че който иска и може, да си купува.
В Зоя някои от продуктите са с тройна надценка, но и като цяло са по-скъпи, защото са био, със сертификати, а някои дори и феър трейд, всичко това допълнително оскъпява продукта. Има си и свестни продукти по диетичните, диабетичните и здравословни магазини, на доста по-ниски цени.
Там ми харесва, че имаше насипно - взех си какаови зърна (сурови), годжи бери и чиа. Можех да си взема малко количество, за да пробвам, а не да си купувам нещо на баснословна цена. :д Иначе ходих само до Биомаг още и си взех елда и амарант.
Ам, аз съм пред нещо като дилема.Иска ми се да смъкна някой и друг килограм точно от дупето, което ми е ясно, че няма как да стане.
От една страна, в момента не се харесвам надолу.
От друга не ми се иска да си загубя гърдите (един вид са една от любимите ми части), а и корема ми е плосък та не ми се ще да щръкват прекалено много ребра. Имам такава структура, че като отслабвам първо тръгва корема и се появяват кокали, което не е много красиво, после тръгват циците и предполагам след това, би следвало вече да стигнем и до проблемните зони. Май.
В момента съм нещо подобно на пясъчен часовник.
Вие като спецове, мислите ли, че ако наблягам главно на много упражнения за дупе без да пазя някаква специална диета, има начин да смъкна на дупе без да засягам горната част на тялото?
ПП. Естествено, храни от типа на дюнери, кроасани, баници и прочие няма да ми присъстват в храненето, което хич няма да е трудно, защото и сега ги няма.
ПП2. Ако на някого му трябвам в цифри, висока съм 1.62 и тежа 46кг.
Много ще съм ви благодарна на всяка идея.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Напоследък имам нужда от речник на български,за да разбера за какво говорите хаха.
Иначе сега съм на 90 дневната отново.Преди 2 години я пробвах и за месец и малко бях стигнала почти желаното тегло. Надявам се и сега да имам успех. Продължавам да тичам по около 40 минути всеки ден, да скачам на въже по 20-30 минути и да си правя упражненията, но за сега само се чувствам подута, мускулеста и широка.
SisiStrange, не, няма как да свалиш само от дупето. Но можеш да го стегнеш, което може би е търсеното от теб - защото ще имаш по-добре развити мускули и ще е по-повдигнато и тнт. Ще кажа само яко клекове.
Cloud9, защо тренираш само аеробно?
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Не е само аеробно,наблягам на аеробното, но винаги правя упражнения след тичането и скачането. Всеки ден тренирам различни области със силови упражнения, но имам чувството,че само се разширявам и съм стегната, но мазнинките си стоят.Вярно,че последните дни не ядах много правилно, но сега се стягам отново и се връщам към по- нормалното хранене
Според мен да тичаш по 40 минути всеки ден просто няма смисъл. Ако ти е приятно - прави го, но не мисля, че ще видиш кой знае какъв ефект.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Наистина ми е приятно и не очаквам да има повече резултати само защото тичам дълго. Обожавам да тичам. имам си за компания една приятелка, излизаме по квартала като захладнее малко и тичаме до колкото можем. Опитвам се да правя сега интервално тичане,но ми е по-трудно.Е,не съм се отказала все още. По-добре за сега върви интервалното скачане на въже. Голяма пот пада
С моите си познания по биохимия и с ограничението на калориите по СЗО съм 10 кг надолу!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Браво!![]()
И аз свалих 10 кг последните 3 месеца без никакви познания по биохимия..Вода и мазнини главно
Ставаме трима с минус 10 килограма. И аз нямам кой знае какви познания в областта на биохимията.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
40 минути клекове!?
то резултати ще има, ама няма да ти харесат :Д:Д
^^Нещата, свързани с диети само в медицинска ли се учат по биохимия? При нас разбирам, че ще се набляга на метаболитни карти. Много ми е интересно, а аз ще имам курс по биохимия чак втория семестър другата година. Ю-(
Jaune, много ли е? Аз успявам уж с малко насилване накрая. По колко е най-добре?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()