.
Затворена тема
Страница 86 от 100 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2493
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Българска ще викаш на българите, не ме бъркай плс, че не ме кефи
    А ти от къде знаеш към кого се обърнах..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Този път съм съгласна с DownloadVirus, няма никакъв смисъл от това соево мляко струващо 5 лв. А и вегетарианците могат да консумират млечни продукти )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Въпросното соево мляко е пълно със захар. По-добре домашно ядково мляко.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Jaune
    Има натурално, което не съдържа захар. И не вегетарианствам, а веганствам, иначе ясно за млечните.

Град
    У Цецови..
    А, ок. Мислех, че яйцата и млечните не са ти проблем. Извини ме. )

Няма проблем. : )
    ПТ- Био магазинът Зоя ми е фаворит просто. :Д

Град
    У Цецови..
    ^Ама някой неща са доста скъпи в сравнение с обикновените магазини, но някои никъде не могат да се намерят.. хах

Е, да. Аз бих си пазарувала само нещата, които не намирам другаде от там, иначе няма смисъл.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На мен пък не ми е вкусно мюсли с прясно мляко, пробвала съм и със сок и с чай и пак не ми харесва, така че който иска и може, да си купува.

В Зоя някои от продуктите са с тройна надценка, но и като цяло са по-скъпи, защото са био, със сертификати, а някои дори и феър трейд, всичко това допълнително оскъпява продукта. Има си и свестни продукти по диетичните, диабетичните и здравословни магазини, на доста по-ниски цени.

Там ми харесва, че имаше насипно - взех си какаови зърна (сурови), годжи бери и чиа. Можех да си взема малко количество, за да пробвам, а не да си купувам нещо на баснословна цена. :д Иначе ходих само до Биомаг още и си взех елда и амарант.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ам, аз съм пред нещо като дилема. Иска ми се да смъкна някой и друг килограм точно от дупето, което ми е ясно, че няма как да стане.
    От една страна, в момента не се харесвам надолу.
    От друга не ми се иска да си загубя гърдите (един вид са една от любимите ми части), а и корема ми е плосък та не ми се ще да щръкват прекалено много ребра. Имам такава структура, че като отслабвам първо тръгва корема и се появяват кокали, което не е много красиво, после тръгват циците и предполагам след това, би следвало вече да стигнем и до проблемните зони. Май.
    В момента съм нещо подобно на пясъчен часовник.
    Вие като спецове, мислите ли, че ако наблягам главно на много упражнения за дупе без да пазя някаква специална диета, има начин да смъкна на дупе без да засягам горната част на тялото?
    ПП. Естествено, храни от типа на дюнери, кроасани, баници и прочие няма да ми присъстват в храненето, което хич няма да е трудно, защото и сега ги няма.
    ПП2. Ако на някого му трябвам в цифри, висока съм 1.62 и тежа 46кг.
    Много ще съм ви благодарна на всяка идея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Cloud9
    Напоследък имам нужда от речник на български,за да разбера за какво говорите хаха.

Иначе сега съм на 90 дневната отново.Преди 2 години я пробвах и за месец и малко бях стигнала почти желаното тегло. Надявам се и сега да имам успех. Продължавам да тичам по около 40 минути всеки ден, да скачам на въже по 20-30 минути и да си правя упражненията, но за сега само се чувствам подута, мускулеста и широка.

SisiStrange, не, няма как да свалиш само от дупето. Но можеш да го стегнеш, което може би е търсеното от теб - защото ще имаш по-добре развити мускули и ще е по-повдигнато и тнт. Ще кажа само яко клекове.
    Cloud9, защо тренираш само аеробно?
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Не е само аеробно,наблягам на аеробното, но винаги правя упражнения след тичането и скачането. Всеки ден тренирам различни области със силови упражнения, но имам чувството,че само се разширявам и съм стегната, но мазнинките си стоят.Вярно,че последните дни не ядах много правилно, но сега се стягам отново и се връщам към по- нормалното хранене

Според мен да тичаш по 40 минути всеки ден просто няма смисъл. Ако ти е приятно - прави го, но не мисля, че ще видиш кой знае какъв ефект.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Наистина ми е приятно и не очаквам да има повече резултати само защото тичам дълго. Обожавам да тичам. имам си за компания една приятелка, излизаме по квартала като захладнее малко и тичаме до колкото можем. Опитвам се да правя сега интервално тичане,но ми е по-трудно.Е,не съм се отказала все още. По-добре за сега върви интервалното скачане на въже. Голяма пот пада

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С моите си познания по биохимия и с ограничението на калориите по СЗО съм 10 кг надолу!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    У Цецови..
    ^Браво!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    С моите си познания по биохимия и с ограничението на калориите по СЗО съм 10 кг надолу!
    Сподели, моля те, за тези познания по биохимия и как могат да помогнат(не съм на диета , но биохимията ми е интересна, а и все пак искам да си поддържам фигурата).

Мега фен
    И аз свалих 10 кг последните 3 месеца без никакви познания по биохимия..Вода и мазнини главно

Ставаме трима с минус 10 килограма. И аз нямам кой знае какви познания в областта на биохимията.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    SisiStrange, не, няма как да свалиш само от дупето. Но можеш да го стегнеш, което може би е търсеното от теб - защото ще имаш по-добре развити мускули и ще е по-повдигнато и тнт. Ще кажа само яко клекове.
    Благодаря за отговора. 40 минути на ден (грубо) клекове с леки тежести дали биха дали свестен резултат в рамките на 5-6 месеца?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    И аз свалих 10 кг последните 3 месеца без никакви познания по биохимия..Вода и мазнини главно
    За СЗО не каза нищо

Цитирай Първоначално написано от RaI4etO Виж мнението
    Сподели, моля те, за тези познания по биохимия и как могат да помогнат(не съм на диета , но биохимията ми е интересна, а и все пак искам да си поддържам фигурата).
    Б:М:ВХ=1:1:4

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

40 минути клекове!?
    то резултати ще има, ама няма да ти харесат :Д:Д

Град
    София
    ^^Нещата, свързани с диети само в медицинска ли се учат по биохимия? При нас разбирам, че ще се набляга на метаболитни карти. Много ми е интересно, а аз ще имам курс по биохимия чак втория семестър другата година. Ю-(

Jaune, много ли е? Аз успявам уж с малко насилване накрая. По колко е най-добре?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си