- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Става на въпрос да не е сутринта, а не да си ял много скоро и да ти се климбуца в корема.
@FuckingFreak, я кажи за колко време взимаш 7.5км? Малко по малко връщам формата, че спрях цигарите, та сега гледам да увеличавам темпото. Вчера и аз изтичах толкоз (без 100те метра) и в момента взимам разстоянието за час.
Колкото до бягането сит и без да си се хранил - напоследък издържам горе-долу еднакво. Преди като тичах имаше по-голяма разлика и издържах 500м-1км по-малко и умората ми беше много по-голяма.
Последно редактирано от Chacho : 07-30-2012 на 06:18
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е, те хората, дето тичат по 15-16 км как ги мислиш, на празен стомах ли бягат?
Чачо, за около 45 минути го минах. Не си давам много зор, следя си само да бягам равномерно и обиколките да са с еднаква продължителност.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен рекорда ми е 12 километра за час,като имам амо една почивка от 3 минути! Но ги пробягах вечер,в полунощ към 1 някъде когато нямаше никой в града..Но това беше преди да започна да използвам Nike+running за това нямам доказателства.
Всъщност ето доказателство от сайта на найк за една от най-големите ми тренировки почти колкото рекорднатаПрограмата е адски мотивираща защото заедно с теб тичат и други хора по света,други хора ти следят резултатите ии не ти се иска да се изложиш
Много е готина.
BTW внимавайте много с тия дълги разстояния,защото може и да издържиш психически,но физически почти винаги нещо ти се случва!При първия си рекорд получих схващане на крака там долу под задникаИ после едвам ходих... а при втората такава тренировка целия крак (ходилото) ми кървеше и беше в рани,без даже да усетя!
Боже,надъхах се!Отивам да тичаааааааааааам![]()
Последно редактирано от UNITED2 : 07-30-2012 на 08:00
Свали си я от Google Play.![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Аз я ползвам на айфонЯ и май е само за Андроид и iOS,но съм сигурен,че вече за всеки телефон има подобни програмки!Изтеглете си някоя,наистина дооооооста мотивират![]()
Следя темата с интерес. Сетих се да ви питам.. Няма къде да тичам, въпреки че много ми се иска, но в квартала просто няма къде.. Улиците са пълни с кучета, а имаме някакъв малък парк, но той пък е пълен с всякакви изроди и ме е страх да ходя там, другото е че няма с кой. Та така съм решила да си използвам велоергометъра вече всеки ден. Но се чудя по колко време. Предложете вие.
И като цяло съм си изградила някакъв режим на хранене. Само хляба не съм спряла напълно, защото понякога не ми стига сила. И все пак не ям повече от филия на два, три дни. За закуска ям мюсли или сварени яйца + сирене или кашкавал. На обяд каквото има сготвено и понякога със салата. Вечерята ми е салата и ако не ме засити добавям месо или супа. И така ограничавам до минимум. И кардио упражнения. Надявам се да свикна възможно най-скоро с режима и да не се изкушавам от боклуци.
Еми аз режима ти няма да коментирам. Само ще кажа по повод тичането - нямало с кой? Хората обикновено ходят в парковете да бягат, не за да си лафят и да си правят компания.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Последно редактирано от kalpazanka : 07-30-2012 на 13:00
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не знам какво се случва по вашите паркове и градинки, но аз не мога да се оплача от натрапници и изроди в 7 сутринта. Виж, ако е вечер (смятай по тъмно, тоест след 10), тогава бих се съгласила - дето се вика всякакви ги има, добре е да се внимава.
...но във тебе като рана
"Защо?"
И кат' има някой изрод к'во от това? Ще ти прави компания![]()
Абе, аз съм супер неориентирана. Докато бях на даскало си спомням, че си покривах нормативите на 300м за около 70 секунди, а сега обиколките, които уж ги смятам по 400м ги взимам за 2 минути и 30 секунди. Просто невъзможно. Нещо май бягам повече отколкото си мисля. Знаех си аз, много хубаво не е на хубаво.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Съвсем се отчайвам!Никаква промяна не виждам и да гладувам и да спортувам все същите дебели колена и прасци си седят какво да правя вече????? Че и кантар нямам, конфискуваха ми го сякаш съм някое 8 годишно дето не слушало и му взели играчката -.- нямам думи вече!
Мисля, че знам защо си седа тъй дебела - заради манджите(1 път в деня, нo пък точно на вечеря)!И преди съм го казвала това, не се e и променило. Искам да си сваря 2-3 яйца - не трябва да ядеш това иначе ще те вкарам в болницата!Малтретират ме като някакво дете дето не може да стане от масата ако не си изяде калоричната въглехидратна бомба!!Днеска-
Закуска - 26гр мюсли със 100мл 3.2 % мляко
Обяд - 74 гр пл месо със 2 картофчета на фурна 47-8гр общо(имам си малка теглилка)
Следобед - прясно мляко 200мл.
Дебелата вечеря - манджа грах с пилешко -.-
Пък днеска какъв скандал ми дръпнаха, че не съм искала да изям сладкото, което са ми купели!Та Забога тва дори не е основно хранене та ще ме принуждават да го ям wtf ??!И некакви си доводи,че организмът имал нужда от всичко та дори и от сладко пхахах я не на мене тия!
FuckingFreak това е едно твое мнение от предишната тема.Искам да те питам какви бяха тия изследвания общо взето?
"Днес ми пускаха изследвания - бетон съм, няма какво да ме бутне. Понеже майка ми беше решила, че съм свалила прекалено много за кратък период и може да ми има нещо, та като я беше обзела паника жената, то не бяха анорексии, булимии, анемии. Но щом излязоха резултатите й натрих носа и й показах, че не са ми нужни вафли и шоколади, за да се развивам нормално... "
И още един въпрос - мисля да почна тази програма http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 но се питам дали ще е пак загуба на време или ще ми препоръчате нещо вместо тях?Пък това правя всеки ден д/г
Mondays: Cardio(20-30-40min zavisi kolko energiq imam), Ab Ripper X, Yoga
Tuesdays: Jog(20-30min), Butt Workout, Yoga
Wednesdays: Cardio, Leg Workout
Thursdays: Jog, Ab Ripper X, Yoga
Fridays: Jog, Butt Workout
Saturdays: Cardio,Ab Ripper X, Leg Workout
Последно редактирано от LYLYY : 07-30-2012 на 19:35
Хеййй и аз се включвам към вас надявам се да ме приемете и да ми помогнете малко с храненето.
Значиии току-що закусих една препечена филийка с малко мед и след 10 мин. 2 сварени яйца, сирене и домат.
Мисля да си взема ядки за междинно, че много ще огладнея или някакъв плод. Ще видим. Отивам да си правя тренировката и тръгвам по задачи. :*
Последно редактирано от favS : 07-31-2012 на 04:56
Лулу, изследванията ми бяха пълна кръвна картина.
Не знам колко вманиачена трябва да си, че да мериш 26 грама мюсли (1 супена лъжица предполагам?), 47 грама картофчета и 74 грама месо. Та ти не се храниш, нормално е да удряш на плато и да не сваляш. За целия ден знаеш ли кое ти е читавото ядене? Общо месото от обяда и вечерята и картофите, въпреки че са адски малко!
Аз реших проблема си като започнах сама да си готвя. Е да, ама вече не карам всеки ден на пилешки филета. Затова сега готвя за цялото семейство. Да, както се подразбира, не мога да им готвя постоянно нещо с месо и яйца, затова има и постни неща, но аз въпреки това си набавям каквото ми е нужно. Поговори с тях, знам че е трудно, но когато ти кажат нещо против волята, не започвай да викаш, да плачеш или да се тръшкаш - с това не си помагаш! Аз съм в подобно положение, защото може би съм споменавала вече - от септември ще уча в друг град и при мен също ги е имало неща от рода на "Ако не правиш еди-какво-си, просто забрави да мръднеш от тук." и в този случай ми остава да се примиря. Нищо не ми е станало от 2 блокчета шоколад и после още 2, но добре че скоро не е имало подобни случаи.
Ако те карат да ядеш точно вечер - можеш да пробваш да фастваш, прочети повече в интернет. Доста нашумя напоследък.
Аз лично не бих ти препоръчвала да гледаш упражнения от интернет, особено от такива програми, които обещават да те изкарат lean&ripped за 30/60/90 дни. Повечето са само кардио, в които подскачаш като малоумен в продължение на един час и ти не знаеш защо. Това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.
...но във тебе като рана
"Защо?"
LYLYY - мисля, че проблема ти е в мизерното хранене и многото упражнения.
Грах с пилешко е ок, стига да не плува с мазнина. Предлагам ти да замениш прясното мляко с кисело. Вкарай и повече протеин, с такова хранене не знам как издържаш на тези тренировки. Не е нужно да тренираш повече от час, час и половина на ден. Също така първо прави силовете, после кардио упражненията.
Да, вече го казаха. И гледам бая го препоръчват на хора, които имат да свалят доста килограми, примерно 10 и повече. Смята се, че наднорменото им тегло е в следствие на лоша инсулинова чувствителност и храненето начесто само влошава положението.
...но във тебе като рана
"Защо?"
И аз съм на тва хранене в момента.. Ще се види резултатите.. Принципно е хубаво даже да си на нисък процент подкожни мазнини като за мъже е 8-10% за жени не знам.Тогава давало най-добри резултати,ама все ми е тая.
От колко време се храниш така?
То е ясно, че може би е добре и ако нямаш какво да сваляш, но тук повечето не са такива, та затова мисълта ми беше насочена към хората с повечко излишни килограми...
...но във тебе като рана
"Защо?"