.
Затворена тема
Страница 103 от 119 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 2972
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Разглобена се чувствам.
    Хубав уикенд беше, можеше и по-як да е, ама айде, следващия път.
    Липсваха ми.
    А сега пак съм си вкъщи и.. пф. Като се сетя за вчера вечерта и ми става криво.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Изпразних се.
    Хахахаха

он: Ето това чукане чаках.
    Супер ми е готино да заспивам и да се събуждам, гушната в него, да чувам как тупти сърчицето му и да усещам дишането му. Миличък е като малко детенце, докато спи и не усеща нищо, поне докато го мачкотех не се разсъни, нито се съпротивляваше, докато не се измъкнах от прегръдката му за няма и минута. Веднага опипа моята половинка, надигна се, тръгна да ме търси, направо пожарна тревога беше вдигнал, май си помисли, че съм си тръгнала.
    Толкова хубави неща ми наговори... И толкова хубави неща ми направии...
    Пък колко се боричкахме и дракахме, като ни хвана лиготията...
    Не вървя, ами летя! Като надрусана съм. Това ми бяха най-най-НАЙ-хубавите почивни дни от доста време насам. Най-хубавите НИ почивни дни, само за нас си отделени.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Супер ми е готино да заспивам и да се събуждам, гушната в него, да чувам как тупти сърчицето му и да усещам дишането му. Миличък е като малко детенце, докато спи и не усеща нищо
    Даммм <3

Странно ми е. Доволна съм заради изминалите почивни дни, но ми е напрегнато за тая седмица. До сряда ще е бахти ужасът, свободна минутка няма да имам.

Мега фен Аватара на Blab
    гледах Предай нататък за 486340863486546 път сигурно и си мисля: това е ролята ми в живота дотук, да помагам на другите, да ги мотивирам, насочвам, да се грижа за тях, когато няма кой да се погрижи, после да ги пусна да си идат и да се потопят в живота си.
    мисля си как накрая Тревър умира, просто защото няма какво повече да направи на тоя свят/в този си живот. чудя се кога ли ще си отида и аз, макар да не съм персонаж. колко души още трябва да излекувам, за да е достатъчно... някакво безсмислие ме застига последните дни, някакво безсилие изпълва съществото ми. уморена съм. много съм уморена. не разбирам.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Според мен смъртта на Тревор показва колко е болно обществото ни.

Спи ми се,бая пътувах и сега искам да се наспя.Малко се успокоих иначе,планинския въздух ми дойде добре дори и за 2 дена.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ах,как го мразя това време....
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Ахам.

Плановете ми за тази сутрин се сгромолясват главоломно. Не знам къде трябва да отида и кого трябва да търся. На тях още не съм звъннала, но и честно казано не очаквам кой-знае-каква помощ. За очния още се колебая. Абе... прецакана работа. Дано да не ме закачат днес в офиса, че ще се чудя какви да ги обяснявам.

Той си спи сладичко до мен... Снощи пак ме придърпваше. Повече от обикновено. Осъзнавам, че в последно време съм го оставила някъде встрани и не му обръщам нужното внимание. Ще се реванширам в най-скоро време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не биваше да се зобя така :/

Сега ще ходя да трепя демони в залата...
    Ако си изтърва влака-още по-добре(въпреки че тогава буквално ще си изпрося пердаха)

Това в петък си беше глупост... нищо,че уж имах "мотив" ...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Irti
    Обожавам това време. Това да сменяваш гуми на дъжд, гол до кръста, да те гледат некви от блока.. дам, екстра е! Обаче мразя да става светло толкова рано.. не мога на светлина. Искам мрак, тъмнина и студ, за да мога да работя на спокойствие.

Ох, КОТЬО, КОТЬО, вчера си изкарах супер. Главата ти да е върху женски, мек, гладък, пухкав корем.. и така да заспиш докато си се почерпил... е най-прекрасното.

А по улицата педераст до педераст..

Супер фен Аватара на TheDevilInMe

Ето така... и така
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 10-29-2012 на 07:12
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Обичам лошото време, само да не ми бяха скъсани маратонките. Явно съм ги прокъсала като кръстосвах с тях Витоша. Краката ми са подгизнали.

Имах непреодолимото желание да отида у тях и да се гушшшшшшна, въпреки че мястото ми не е там.

Любовта е физическа и психическа нужда. Да се прегръщаш е толкова яко... Да те галят, милват, целуват. Да спите заедно :о
    Едновременно хедонистично и спиритуално е всичко това :д Ако използвам правилните думи, де.

Мислех си и за самосъжалението и за съжаляването. За Бога? Какво толкова?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на xoxi

Искам пак и пак и пак и пак... непрекъснато. Да не спираме да сме си заедно.
    Не мога да повярвам, че цяла седмица ще е тук. Болен е горкия, но поне ще си боледуваме заедно и ще си прекараме времето 24/7 един с друг.
    Единственото ни задължение днес е да отидем до личния ми за бележка за училище и после се прибираме на топличко в нас да си почиваме и да гледаме филми цял ден.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ебати отношението - "Що питаш дали си имам приятелка? Щот спа с мене ли?" .. Защо ли се учудвам, мисли си, че като съм си легнала с него и вече ще ми е цар и господар .. Казах му къде да отиде набързо и толкова. Да не мисли, че ще му падам на колене? Идиота с идиот. После да не ми обяснява пак колко било хубаво, колко искал пак и дрън дрън ..

Научих си първите две теми, останаха още 6. Днеска определено съм на тема учене.
    Да минава утре и да релаксирам един ден поне, че ми писна. Претоварвам се.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Главата ти да е върху женски, мек, гладък, пухкав корем.. и така да заспиш докато си се почерпил... е най-прекрасното.

Трябва да карам синия вятър на ремонт...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението

Това в петък си беше глупост... нищо,че уж имах "мотив" ...
    Същото..прецаках всичко и ми е толкова празно. Мотив имах, ама аз вече прекалих, разбирам го.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Трябва да карам синия вятър на ремонт...
    Защо се смееш, Какче?

Оп.. събрах се с няколко приятели от обяд.

Прости са правилата, до 7 мога да броя
    Това са 7 листа завинаги с бандата!

anonymous708973
    Guest
    МРАЗЯ дъжда. Мразя го дори когато не съм си оправила косата. Просто е гадно, мокро и студено.

А аз искам да го хвана, да го съблека, да го замъкна в леглото на топло (и сухо!!) и просто да си го галя по гърдите и да си го гледам в захлас. Много ми е любвеобилно. Мухаха, ще ми падне той в сряда...
    Ох, и песчо какъв е чист и ухае на виолетки <33

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тоя дъжд винаги ми е действал малко приспивателно.
    Иначе празнота. Мислех че повече няма накъде,но явно има. Някаква временна ли е постоянна ли е? До какво ще доведе в крайна сметка не знам. Нещо започна да е за по-дълги периоди, трудно успявам да се усмихна истински и тази рачешка рязка промяна на настроенията ми някак започна да се позагубва.Дали,защото не започнах да осъзнавам още работи?Дали пък целта на занятието не е да се науча да съм по-голям непукист. Де да бях на 100% убеден че сънищата показват истински неща щях да съм напълно спокоен,но дали? Поне ме радва това че от малко повече от 6 години винаги има поне един човек,който чувствам много близък, с който мога да си говоря свободно и който ме приема такъв какъвто съм. И сега има.Тя едно съкровище като цяло въпреки че все не можем да се запознаем и на живо.И основно аз съм причината за това.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2012 на 09:29
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обожавам дъжда. И мрачното време. Толкова е уютно.

Спах с една приятелка, след като тя прекара 3 дни в нас. Невероятно се чувствам, какви ли не ги свършихме, пък и е страшно топличко и хубаво да спиш с някого. Ваканцията ми започва добре. Остава само да седна и да си науча и всичко ще е перфектно

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    за това си мечтая цял ден :3
    иначе....нещата не са добре, не знам какво да правя
    отново си тъпкам на старото място
    знам, че и това ще мине, но докога ще съм така и аз не знам
    все още чакам нещо ново
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Same. Навакса си за цялото сухо лято!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Осъзнавам, че в последно време съм го оставила някъде встрани и не му обръщам нужното внимание.
    ....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нема такова натоварване... не съм се чувствала така изморена от април месец миналата година
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Заспало. От вчера не съм спряла да спя цял ден. И пак ми се спи. Това време ми е толкова депресиращо, че направо ми скапва и без това смотаното настроение днес. Не знам колко кисела ми е физиономията, но дори хората, които едвам познавам, ми казват как ми личяло, че не съм на кеф. Еми, не съм. Искам да си лежа постоянно в леглото, да не чувам как вали, и да си говоря и ПРОСТО да се гушкам с някого.
    (а принципно се води, че обичам дъжд.Пф.)
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Супер ми е готино да заспивам и да се събуждам, гушната в него, да чувам как тупти сърчицето му и да усещам дишането му. Миличък е като малко детенце, докато спи и не усеща нищо, поне докато го мачкотех не се разсъни, нито се съпротивляваше, докато не се измъкнах от прегръдката му за няма и минута. Веднага опипа моята половинка, надигна се, тръгна да ме търси, направо пожарна тревога беше вдигнал, май си помисли, че съм си тръгнала.
    Толкова хубави неща ми наговори... И толкова хубави неща ми направии...
    Пък колко се боричкахме и дракахме, като ни хвана лиготията...
    Не вървя, ами летя! Като надрусана съм. Това ми бяха най-най-НАЙ-хубавите почивни дни от доста време насам. Най-хубавите НИ почивни дни, само за нас си отделени.
    ...Ах..колко мила и красива любов, пожелавам ти да я запазите :3...

Обичам го това време, дъждовно и уютно, някак нежно и мистериозно. Обичам дъжда! <3

аа, не мога да издържа! искам да си накълцам косата ><
    чудя се бритон страничен да си направя ли.. ама е вече малко демоде : /

the fuck!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си