- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ама ти ако искаш вечеряй и в 11, просто не трябва да си легнеш след това. Меко казано тъпо е и е мит онова за НЕяденето след 18:00- ако човек си ляга късно, какво, коремът му да стърже ли?! Аз също не се чувствам комфортно ако се наям и веднага след това трябва да си легна, но час-два преди сън не смятам, че са проблем.
^ и аз това се интересувам.. Сериозно съм се заела вече от два дни малко по малко да отслабвам.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Твърде много списания четете и се вкарвате в излишни филми, дами. На ваше място бих се притеснявала повече за това какво ям, а не в колко го ям.
Точно!
Аз,например,си лягам към 02:00ч. (а понякога и по-късно) и ако вечерям в 19ч.,легна си към 2 и стана да речем в 9,това са 14 часа без храна.Да кажем,че ще закуся час след ставане,т.е. в 10 и к'во става то?!Имам някакви си 9 часа в които трябва да имам 3 основни хранения (евентуално няколко междинни) и нормална почивка между тях - ами няма как да стане![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има как да стане, хората са го измислили, казва се циклично. За 14 часа без храна нищо няма да ти се случи, освен да ти се изпразни стомаха както трябва, даже не е нужно и глад да изпитваш.
аз си гладувам всеки ден по 15 часа някой път съм стигал до 20-22 а и няколко пъти 24 часа ,като единственото ми ядене е в 2 часа на обяд следтренировъчно и нищо друго не ям до другия обяд пак в 2
Абе то и аз като подкарам уикендите ям само в петък на обяд и после чак в понеделник след като съм се наспала като хората ама това е друга тема ...
Не става дума,колко време човек може да издържи без храна,а колко е глупава цялата тая работа с "Вечеря задължително преди 20ч.",а и съм на мнение,че цикличното не е за всеки.Например аз за тия 5 часа (които са според цикличното) не мога да приема повече от да кажем 1200ккал.Свикнала съм да ям през 3 часа и то не много калорични храни,така че при подобен режим ще си изтезавам организма.
Аз не мисля, че не можеш да приемеш. Като си сложиш зехтин в салатата, хапнеш яйца/свинско/кашкавал или сирене и после добавиш малко ядки, а защо не и няколко лъжици тахан и стой та гледай как няма да ги докараш 1200. Така де, никой не те кара насила да го правиш.![]()
Яде ми се нещо вкусно. Примерно палачинки с течен шоколад. Вътре може и да има малиново сладко. Също така ми се яде топло хлебче с една полу-прегоряла вратна пържола на скара и пържени картофи. Още точа лиги на мариновани пилешки пържолки, вътре с бекон, гъби, шунка и горчица. Аре, приятна диета.
Пържолите звучат идеално. Но не и частта с течен шоколад и малиново сладко. Сериозно ли? Е*аси комбинацията. Звучи покъртително.![]()
Никога повече няма да чета мнение на koshtramba в тая темаТотално ми уби апетита о.О Месо,натъпкано с още месо е нещо,което винаги ми е звучало гадно и гнусно (да не говорим,че като чуя бекон и в съзнанието си виждам сланината по месото (puke)),а придружено с течен шоколад за десерт - ил
Иначе странни комбинации - много и май няма една,която да се престраша да опитамВсякакви подобни изцепки ми звучат гадно,нооо аз съм такъв каприз на тема храна,че се чудя как все още не съм я подкарала на фотосинтеза
![]()
Яла съм. Гаден е, а да не говорим за този с ягодата - това е бил най-омразния ми шоколад някога. Ама аз и по принцип не си падам по изкуствения вкус на плодове, който се опитват да вкарат разни производители - от такъв сладолед даже ми се гади.
Пробвайте нещо мой патент обаче.. Значи следното представялва мусака от картофи яйца конско с ориз грах царевица шоколад с лешник на клевър и мед в една голяма купа .. САМО ЗА ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ЦЕЛИ ЗА КАЧВАНЕ на килограми
то като е в мусаката почти не се усеща,като добавиш и другите неща,то е много малко (само 500 грама на голяма тава)
Сериозно ли слагаш всички тия неща в една тава да се готвят или после по отделно си ги ядеш? Естествено, без шоколада и меда, де.
Меда е най-хубавото нещо от цялата картинка. Бих яла, това ми беше едно от любимите неща на времето (заедно с всичко друго сладко де, ама той си заемаше специално място в сърцето ми :Д), но в момента вкъщи имаме само течен - другия май кристализиран се води, той е страхотен, а от течния ми става лошо за жалост.
не не..Мусаката е как се прави мусака..Яйцата месото картофите и отделно в една купа като сложа парче от мусаката слагам и др-те неща Аз имам домашен мед от на дядо пчеличките на село
Ох. Не е лесно да си тъп.![]()
И моя мед е домашен иначе - от съседите, ама е течен и винаги го помня как от една супена лъжица ми става лошо - не знам на какво се дължи, не е алергия...
истинският мед се захаросва,нормално е![]()
Има ли ефект според вас от разтоварващите дни , вечерята да се състои само от салата и от обръча? в моментасъм се спряла на това за отлсбаване + ест. си имам закуска , междинни , протеинова храна а-у и упражнения .. но мисля да приложа това след 10дневното ми прочистване на организма само на течности ,че вече 1 година страдам от запек , а и постоянно преяждам вечер,та 7 - 10 дни супи и течности + едни капки ми изписа лекаря и дано полсе всичко се оправи![]()
и да приложа тактиката за вечеря и прочие ?
ла-ла-ла
И моя стомах е нередовен, откакто се помня. Откакто получава само чиста храна + въглехидрати (мда, факт) е редовен всеки ден.Мога да ти предложа круши, а по принцип и сини сливи и праскови стават за разхлабване, ама в момента не им е сезона.
С капки няма да се оправиш. Аз съм пила и единственото, което се случва е че получавам стомашно разстройство + ужасни болки и то само за един ден. Не може цял живот да се кара на слабителни, защото организмът привиква и червата стават лениви.
Това за вечерята е излишно според мен. Не знам от що си се задръстила, та да "прочистиш", още повече че и не това е начина. Е, виж, друго е ако хапнеш една шопска с повече сирене, или зелена салата с яйчица/пилешко, минава за вечеря.
Но това си е моето мнение. Ако се чувстваш ОК на салати - карай така, лошо няма. Само после да не зациклиш с отслабването и да се чудиш що удряш на плато или пък после като почнеш да се храниш да се чудиш що кантарът ти играе. Схващаш какво искам да кажа, нали![]()
Хм да ви кажа и аз съм на разтоварващо меню, също имам проблеми със запек и лениви черва... И това сигурно заради запека и многото употреба на разхлабителни.Менюто ми сега е много еднообрано, но поне се чувствам добре... Сутрин предимно овесени ядки + сирене, Обяд - нещо леко като яйчица или някаква манджа, която не е много мазна, че не понасям мазно, а вечерята тараторче или пилешко на тефлонов тиган (или рибка) + салатка... Има и междинни - ядки...
Може ли мнение?