.
Отговор в тема
Страница 30 от 103 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ама ти ако искаш вечеряй и в 11, просто не трябва да си легнеш след това. Меко казано тъпо е и е мит онова за НЕяденето след 18:00- ако човек си ляга късно, какво, коремът му да стърже ли?! Аз също не се чувствам комфортно ако се наям и веднага след това трябва да си легна, но час-два преди сън не смятам, че са проблем.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ и аз това се интересувам.. Сериозно съм се заела вече от два дни малко по малко да отслабвам.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Твърде много списания четете и се вкарвате в излишни филми, дами. На ваше място бих се притеснявала повече за това какво ям, а не в колко го ям.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ама ти ако искаш вечеряй и в 11, просто не трябва да си легнеш след това. Меко казано тъпо е и е мит онова за НЕяденето след 18:00- ако човек си ляга късно, какво, коремът му да стърже ли?! Аз също не се чувствам комфортно ако се наям и веднага след това трябва да си легна, но час-два преди сън не смятам, че са проблем.
    Точно!
    Аз,например,си лягам към 02:00ч. (а понякога и по-късно) и ако вечерям в 19ч.,легна си към 2 и стана да речем в 9,това са 14 часа без храна.Да кажем,че ще закуся час след ставане,т.е. в 10 и к'во става то?!Имам някакви си 9 часа в които трябва да имам 3 основни хранения (евентуално няколко междинни) и нормална почивка между тях - ами няма как да стане
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Има как да стане, хората са го измислили, казва се циклично. За 14 часа без храна нищо няма да ти се случи, освен да ти се изпразни стомаха както трябва, даже не е нужно и глад да изпитваш.

Мега фен
    аз си гладувам всеки ден по 15 часа някой път съм стигал до 20-22 а и няколко пъти 24 часа ,като единственото ми ядене е в 2 часа на обяд следтренировъчно и нищо друго не ям до другия обяд пак в 2

Град
    Абе то и аз като подкарам уикендите ям само в петък на обяд и после чак в понеделник след като съм се наспала като хората ама това е друга тема ...
    Не става дума,колко време човек може да издържи без храна,а колко е глупава цялата тая работа с "Вечеря задължително преди 20ч.",а и съм на мнение,че цикличното не е за всеки.Например аз за тия 5 часа (които са според цикличното) не мога да приема повече от да кажем 1200ккал. Свикнала съм да ям през 3 часа и то не много калорични храни,така че при подобен режим ще си изтезавам организма.

Аз не мисля, че не можеш да приемеш. Като си сложиш зехтин в салатата, хапнеш яйца/свинско/кашкавал или сирене и после добавиш малко ядки, а защо не и няколко лъжици тахан и стой та гледай как няма да ги докараш 1200. Така де, никой не те кара насила да го правиш.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Яде ми се нещо вкусно. Примерно палачинки с течен шоколад. Вътре може и да има малиново сладко. Също така ми се яде топло хлебче с една полу-прегоряла вратна пържола на скара и пържени картофи. Още точа лиги на мариновани пилешки пържолки, вътре с бекон, гъби, шунка и горчица. Аре, приятна диета.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Тъкмо днес ще има пържолки

Пържолите звучат идеално. Но не и частта с течен шоколад и малиново сладко. Сериозно ли? Е*аси комбинацията. Звучи покъртително.

Град
    Никога повече няма да чета мнение на koshtramba в тая тема Тотално ми уби апетита о.О Месо,натъпкано с още месо е нещо,което винаги ми е звучало гадно и гнусно (да не говорим,че като чуя бекон и в съзнанието си виждам сланината по месото (puke)),а придружено с течен шоколад за десерт - ил
    Иначе странни комбинации - много и май няма една,която да се престраша да опитам Всякакви подобни изцепки ми звучат гадно,нооо аз съм такъв каприз на тема храна,че се чудя как все още не съм я подкарала на фотосинтеза

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Пържолите звучат идеално. Но не и частта с течен шоколад и малиново сладко. Сериозно ли? Е*аси комбинацията. Звучи покъртително.
    Ааа, не си ли яла примерно шоколад Milka с малинов пълнеж? Същата работа е.
    А иначе за месото, натъпкано с месо, също не съм го измислила аз. Ама, въпрос на вкус. Я не искам брано, я си сакам драно. :Р
    Последно редактирано от koshtramba : 11-17-2012 на 09:21
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Яла съм. Гаден е, а да не говорим за този с ягодата - това е бил най-омразния ми шоколад някога. Ама аз и по принцип не си падам по изкуствения вкус на плодове, който се опитват да вкарат разни производители - от такъв сладолед даже ми се гади.

Мега фен
    Пробвайте нещо мой патент обаче.. Значи следното представялва мусака от картофи яйца конско с ориз грах царевица шоколад с лешник на клевър и мед в една голяма купа .. САМО ЗА ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ЦЕЛИ ЗА КАЧВАНЕ на килограми

^ Ако изключиме конското, (което не знам какъв вкус има) ше си е шедьовър. Ха, хо, хе.
    Пази моториста !!!

Мега фен
    то като е в мусаката почти не се усеща,като добавиш и другите неща,то е много малко (само 500 грама на голяма тава)

Сериозно ли слагаш всички тия неща в една тава да се готвят или после по отделно си ги ядеш? Естествено, без шоколада и меда, де.
    Меда е най-хубавото нещо от цялата картинка. Бих яла, това ми беше едно от любимите неща на времето (заедно с всичко друго сладко де, ама той си заемаше специално място в сърцето ми :Д), но в момента вкъщи имаме само течен - другия май кристализиран се води, той е страхотен, а от течния ми става лошо за жалост.

Мега фен
    не не..Мусаката е как се прави мусака..Яйцата месото картофите и отделно в една купа като сложа парче от мусаката слагам и др-те неща Аз имам домашен мед от на дядо пчеличките на село

И не е "кристализиран", ами е захаросан.
    Пази моториста !!!

Ох. Не е лесно да си тъп.
    И моя мед е домашен иначе - от съседите, ама е течен и винаги го помня как от една супена лъжица ми става лошо - не знам на какво се дължи, не е алергия...

Мега фен
    истинският мед се захаросва,нормално е

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Има ли ефект според вас от разтоварващите дни , вечерята да се състои само от салата и от обръча? в моментасъм се спряла на това за отлсбаване + ест. си имам закуска , междинни , протеинова храна а-у и упражнения .. но мисля да приложа това след 10дневното ми прочистване на организма само на течности ,че вече 1 година страдам от запек , а и постоянно преяждам вечер,та 7 - 10 дни супи и течности + едни капки ми изписа лекаря и дано полсе всичко се оправи
    и да приложа тактиката за вечеря и прочие ?
    ла-ла-ла

И моя стомах е нередовен, откакто се помня. Откакто получава само чиста храна + въглехидрати (мда, факт) е редовен всеки ден. Мога да ти предложа круши, а по принцип и сини сливи и праскови стават за разхлабване, ама в момента не им е сезона.
    С капки няма да се оправиш. Аз съм пила и единственото, което се случва е че получавам стомашно разстройство + ужасни болки и то само за един ден. Не може цял живот да се кара на слабителни, защото организмът привиква и червата стават лениви.
    Това за вечерята е излишно според мен. Не знам от що си се задръстила, та да "прочистиш", още повече че и не това е начина. Е, виж, друго е ако хапнеш една шопска с повече сирене, или зелена салата с яйчица/пилешко, минава за вечеря.
    Но това си е моето мнение. Ако се чувстваш ОК на салати - карай така, лошо няма. Само после да не зациклиш с отслабването и да се чудиш що удряш на плато или пък после като почнеш да се храниш да се чудиш що кантарът ти играе. Схващаш какво искам да кажа, нали

Хм да ви кажа и аз съм на разтоварващо меню, също имам проблеми със запек и лениви черва... И това сигурно заради запека и многото употреба на разхлабителни. Менюто ми сега е много еднообрано, но поне се чувствам добре... Сутрин предимно овесени ядки + сирене, Обяд - нещо леко като яйчица или някаква манджа, която не е много мазна, че не понасям мазно, а вечерята тараторче или пилешко на тефлонов тиган (или рибка) + салатка... Има и междинни - ядки...
    Може ли мнение?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си