- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Демек това е лоша комбинация ? Или имате друго предвид?
http://joonbug.com/media/q7Uc9GOzax5/retro.jpg
http://www.sickathanaverage.com/wp-c...s/2012/09/4187
http://www.eyeshadowlipstick.com/wp-...s-freckles.jpg
Ако си държиш на червеното червило, аз съм за очна линия - ретро стайл. Една моя позната беше на бала си с червена рокля от клипа на Малина и Азис, но червена + дълга руса коса на плитка + обица на устната като на Мерилин + опушени очи + червено червило да отива на роклята. Гримьорката си спомням как подчерта "червено червило пожела" тоест че тя е силно против, но не може да и каже няма да ти сложа като си плаща ;д
Ще ходите ли на грим или ще се правите сами?На мен гримът ми излезе общо 50 лв - 20 пробен и 30 грим , което ако пак имах бал по-скоро бих си взела някакви качествени продукти с тея пари, може и да дам повече, но ще ми останат после и ще бъде както аз съм свикнала да се виждам
p.s. Sunset, на мен това ми е малко прекалено. По-скоро това е човекът :![]()
или
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-29-2012 на 10:22
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам, че по всевъзможните списанийца пише да не се набляга едновременно на очи и устни, обаче доста пъти съм ходила на бар с черни сенки и червено червило и е стояло трепач.
О, аз за грима ще ходя при професионалист, но с триста изисквания :д
Мислех си при тоя на Николета Лозанова, ама ми се свидят толкова пари.
Забравих му името, взима 100 лв.
Вярвам,че има разлика между това
http://25.media.tumblr.com/tumblr_md...8yi0o1_500.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-h9uvp8umdj...welsmokey4.jpg
и това
http://cdn03.cdn.socialitelife.com/w...01-675x900.jpg
![]()
Но според мен,ако е направено както трябва ,стои супер.![]()
Аз ще си ходя на професионалист,даже мисля,че знам и къде,но ще проверя още няколко места.Най-вероятно няма да си правя пробен грим и прическа,не,че не искам,но на майка ми и идват повечко парите и каза,че няма да има възможност.Слава богу,че това,което искам като грим и прическа ще е хубаво,семпло и нежно,няма да се впрягам за определени неща.
Моята платих главно за уменията и, продуктите, които ми сложи изобщо не бяха качествени. Моите фон-дьо-тен и спирала (поне тези забелязах) са много много по-качествени. Хубаво ме нарисува иначе, ама супер бързо се изтри тоя грим. Така че бих си взела един качествен фон-дьо-тен , една хубава спирала .. повечето неща си ги имам хубави , де. Единствено бих взела някакъв спрей, който да запечатва грима. Харесах си на МУА някакъв такъв. И така, бих се направила сама ;д Или бих извикала приятелка, която умее. 50те лева бяха излишен разход сякаш.
Забавно ми беше с тея гримове някои как решаваха да минат по тънката лайснаЗапазват си час за грим и на пробен или не ходят, или го ползват за Нова Година
А то се ходи седмица - две преди събитието, да решите какво да е точно и т.н. , за да не го измисляте на 24ти от воле.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз рокля съм си избрала горе-долу какво искам,но след нова година ще се срещна с едно момиче,което ще я насоча към нещо и тя ще ми нарисува 2-3 модела да си избераПрическата искам да е нещо пуснато-по семпло,за грим си нямам идея ;д А колкото до бижутата мойте ще са изработени по поръчка спрямо роклята
![]()
Пробният грим не е с тая цел. Не се прави пълен, само мацвате някой фондьотен, някоя сенка, за да знае какъв цвят си и т.н. После се трие.
complicated_ супер яката идея за бижутата!Има уникални ръчни изработки. Разбира се има изглеждащи сякаш племенника ми ги е дялкал от коркова тапа, но има и страхотни.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе тя гримьорката ,ако е добра и в деня на бала да те гримира,няма да е проблем.Е,ще дадеш около 100лв за един път,ама е друго да дадеш още 100 за пробен,да се харесаш напълно и малко си е без файда,че си ги дала,щото нямаш забележки.Демек...могло е да се разминеш с едни 100 лв. Другото пък е да не е от най-добрите и да направиш пробен грим за 50-60 лв ,да видиш кое ти харесва,кое не и после на самия бал пак...Така погледнато парите са горе-долу едни и същи,обаче вече да се намери стабилна гримьорка и фризьорка в София,където цените не са никак ниски,нека си признаем,е...трудничко е. Поне аз така си мисля де.
Пък вече ако на някой не му е проблем да дава без значение нужната сума за пробни прическа и грим,още по-добре за него.
На мен ми излезе 50 общо - нормалният и пробният. Маникюрът и педикюрът бяха около 30-40 , бяха УНИКАЛНИ!Най-добрата маникюристка имам на целия свят! Прическата ми излезе 20тина с пробната. Бижутата около 200. Обувките за бала 50, за изпращането 60. Дрехите за изпращането към 50-60 - панталон, обикновен потник и загъвка
Нося си ги все още честичко
Роклята - 590. Хотела - 180 за една вечер, 220 или 240 беше за две. Фотографът ми излезе 66 защото исках и видео, 33 беше само за снимки.
Моят бонус за някои неща е, че съм от по-малък град, където си правих грима, прическата и маникюра. Във Варна щеше да ми излезе повече прическата и маникюра, гримът щеше да е пак толкова. И от трите съм доволна, но грима пак казвам бих си го направила сама. Маникюрът просто беше уникален! Адски доволна съм.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Салонът,в който принципно ходя и където може би ще ме гримират ,пробният грим е 80лв. За прическата не съм питала,но мисля,че пак е някъде толкова. Така,че общо майка ми да даде около 320 лв ... никъв шанс![]()
Иначе блазе ти , още повече щом си доволна и от маникюра ,значи всичко е било супер. Между другото в кой град си ?![]()
От Провадия съм по принцип, но си живея във Варна и всички приятели са ми там и т.н. За бала ми беше въпрос откъде да тръгна, къде да облека роклята, къде да си направя грим прическа и маникюр ... Накрая реших ,че това е повече за майка ми и че от вкъщи ще си я облека и преди да тръгна ще си направя прическата и грима (маникюрът беше на предния ден). И не съжалявамМаникюристката ми специално във Варна по-добра няма. Фризьорката ми си е моята и знае точно какво искам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абитуриентки ,какво правите през ваканцията ? Учите ли или мислите за рокли,обувки,бижута и грим ?? Аз нито едно от дветемисля тези дни да сядам вече сериозно да уча, че матурките наближават (не ми се мисли )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_md...8yi0o1_500.jpg Това много ми хареса.
Аз за грима сигурно ще кажа на приятелка да ме направи,но може и сама.Справям се много добре с грима,а маникюра сама си го правя със сигурност.Лакирам толкова много хора, а остава мене си да не направя.Това ще е абсурдно.Все пак това е едно от любимите ми занимания.А и се справям перфектно (не,че се хваля)....
Wwwooow
Абитуриентки ,какво правите през ваканцията ? Учите ли или мислите за рокли,обувки,бижута и грим ?? Аз нито едно от двете мисля тези дни да сядам вече сериозно да уча, че матурките наближават (не ми се мисли )
Аз и за двете мисля.От няколко дена уча,ама да видиш какво учене пада,чак се изумявам от себе си.Аз по-принцип съм много сериозен човек и каквото си наумя винаги го правя,но не съм и предполагала,че мога да бъдо толкова усърдна в това,което правя и много си се кефя.... :Д
Последно редактирано от pet1tety : 12-29-2012 на 11:28
Имам си режим на учене за всеки ден по БЕЛ и АЕ . Сметнала съм как да си оползотворя ваканцията . Даже съм измислила,какво да направя ,ако ми изникне нещо и не мога да си свърша работата![]()
Е,понякога не ми се учи и ми е скучно,но си знам,че е за мен и няма мърдане...aко искам да прокопсам![]()
Точно пък пробният грим е за да видиш как ще изглеждаш окончателно. Представям си ти при какви си ходила.
За девойките от Пловдив - мога да ви препоръчам на ЛС гримьора, при когото аз ходех. Изключително доволна останах. Направи ме точно както аз исках и гримът не мръдна. Но под 120-30лв няма как да излезе.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
pet1tety този грим ми харесва!Но не е според мен "опушен" както си го представям поне
![]()
Violenza то ти ако не спориш с мен, койТрябва да се видиш, да. Друго имах предвид. Че ходят на грим съвсем различен от балната рокля за Нова година отиващ на облеклото им за Нова година. Пробният се прави когато знаеш каква рокля имаш, не много време преди бала, за да запомни момичето точно какво да сложи. Как да запомни ако е било преди 5 месеца? Те решават да ползват малко по-евтиния "пробен" грим като бонус за новогодишен.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Само да издиря снимка
Не че са нещо велико. Но е много професионална. Тези аз си ги избрах, по-точно избрах друг модел цветенца, но на много дълги нокти бяха и тя ми ги измисли като за мен. Роклята ми е лилава и ноктите на ръцете бяха френски + декорация на черен фон, а на краката декорацията беше на лилав фон, за да изпъкват на черните ми обувки.Само като видиш как преливат цветята .... тя слага по 50 хиляди цвята, рисува си .. няма шаблони няма простотии .. Трябва да я гледаш как работи, изумителна е.
Освен това единият нокът ми се счупи и е ноктопластика. Не му личи грам!![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-29-2012 на 12:13
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
JoLLiE92 - Честно казано ако вуйна ми не ги правеше,можеби нямаше да се сетя за тази идея ;д и да има някои,които си оставят пръстите,но тези,които тя ги прави ми харесват,а и доста магазини работят с нея![]()