- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Можете да бягате и на закрито.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами ходя на фитнес почти всеки ден..
Правя коремни и други упражнения вкъщи... Не съмм пира газирано от 6 месеца с което се гордея ^^ ; д Сладко гледам да не ям или поне да е колкото да остана с впечатлението че съм си угодила ; ддд Чакам и аз да се стопли че да бягам в морската че само във фитнеса не е забавно и така... иначе искам да сваля 10 кг но няма да стане бързо ; д Иначе съм висока 167 - 66 ; хх ..
П.С сори че не съм ти отговорила просто не съм го видяла , д
Авокадо с банан и сурово какао е нещо супер якооо <3 Хората без блендер/кухненски робот изпускат много...
Тези дни малко кривя с алкохол, ама е по 2-3 глътки, колкото да се каже наздраве.
След седмица почвам втора смяна и много се чудя как да организирам яденето. Май ще го сведа в по-ранните часове на деня, в училище ще ям банани или ядки, а след него май най-добре нищо. Чувствам се по-добре като не си лягам с пълен стомах, че и без това напоследък се случва доста често да преяждам и то съвсем умишлено, а като стане вечер и хич не е приятно.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Всъщност дъвките имат ли калории?А аз днес съм много гладна, хапнах си... Прегрешения нямам, но не знам какво ме мъчи още. А това с авокадото, банана и какаото звучи много вкусно!
^Да имат, ама много малко ..бях гледала на някаква опаковка дъвки и аз се изненадах,ама... май само водата няма калории
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Имат да, по 2-3-4 калорииКоето да не ви притеснява.
FuckingFreak, заинтригувах се сега от това с авокадото и банана, ама и аз съм от тези без блендери ;д Иначе по принцип аз първия срок съм втора смяна и даже ми е по- добре така (защото, когато съм вкъщи следобед сякаш ям повече). Закусвам, после ям някакъв плод, обядвам и отивам на училище (разбира се, ставам достатъчно рано, за да има интервали между храненията). За там си взимам още някакъв плод и малко ядки. Вечерям вкъщи- налага се, защото се опитвам да кача килограми всъщност, но това е друга тема ;д
Падаща коса, прее*ано здраве едно време, липсващ цикъл от повече от половин година, няма да изпадам в подробности, мисля че всичко това е един голям мотив. А да, и както споменах - не ме кефи да не влизам в най-малкия размер дрехи, хората да ме питат дали и от какво съм болна, да нямам сили за нищо, постоянно да ми излизат синини и да получавам крампи, да ме боли главата, да нямам желание за нищо, да съм ревлива като все едно съм постаянно в мц?!... Иии блаблабла, мисля че това е достатъчно.
едит: в събота се мерих, бях 44,2 на гладно. По спомени преди горе/долу толкова, макс 45 заспиваха на скромната ми физика. Не знам толкоз стигат ли, ама всеки случай няма да се охранвам като прасе за Коледа. Не бързам за никъде. Спирам се за малко с ядките и сметаните, че въпросните 2 (че и отгоре) кила съм ги качила за няма и месец, нека засега е така, пък след около половин месец предполагам борбата продължава отново. :д
Последно редактирано от FuckingFreak : 01-30-2013 на 14:57
Това.. Въобще не съм си в границите на здравословното тегло и е крайно време да кача. Ама при мен прекаленото отслабване беше причинено от лекари, които не знаят какво правят. След това аз се харесах повече слаба и от тогава поддържам едни килограми, които ме е срам да кажа. Няма значение, при мен е сложно, но сега наистина осъзнавам, че ТРЯБВА да кача. black pearl, не само по- пълните имат проблеми с теглото
Явно FuckingFreak не е видяла, че въпросът е към мен, но общо взето някои от мотивите ми са като нейните.
И аз свалих... Сега съм 46 (преди 2-3 седмици се мерих) и мисля да си купя кантар за да се следя. Притеснява ме корема, който е отпуснат, но работя върху това....
Ух, ами аз тръгнах да се обяснявам, явно не е било към мен, но нищо. Аз бях стигнала до 41, на моята височина никак не звучат толкова фрапиращо, но бях трагедия - кожата ми беше залепнала за мускулите буквално, имах приятелки, които на килограми са повече от мен, а го докарваха по-дребни (структура и ген донякъде)...![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
беше писала, че си свалила и сега си 46 ,а преди това ?
Аз сега отивам да си правя упражненията до към 22:00 ;р така ме боли главата, ама желанието за хубаво,релефно тяло е по-силно : ))
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..