.
Отговор в тема
Страница 38 от 103 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2553
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз нямам търпение да се стопли и да ходя да бягам всяка сутрин на стадиона. :/
    И аааааааз.. Само това чакам,днес пак си мислих. Ама в тоя кучи студ навън и до магазина не мога да отида

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Можете да бягате и на закрито.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Ами хайде ! аз не ям сладко от 20 дена ,пържено по принцип не ям ,искам да сваля 4-5 кг. ,висока съм 169 и съм 55 кг. Наблягам на качествените храни ,правя упражнения всяка вечер по 30-40-50 мин. зависи... Мисля да ходя да бягам,като става времето малко от малко (да не е някой кучи студ) и така... За сега няма никакъв ефект, може би защото замествам сладкото с някви смучащи бонбони и боклуци,които имат супер много калории .. Но устата ми е свикнала постоянно да дъвчи нещо :д ама спирам и тях,иначе няма как да стане моята работа. А ти какво правиш,какво ядеш,колко искаш да свалиш ?
    Ами ходя на фитнес почти всеки ден..
    Правя коремни и други упражнения вкъщи... Не съмм пира газирано от 6 месеца с което се гордея ^^ ; д Сладко гледам да не ям или поне да е колкото да остана с впечатлението че съм си угодила ; ддд Чакам и аз да се стопли че да бягам в морската че само във фитнеса не е забавно и така... иначе искам да сваля 10 кг но няма да стане бързо ; д Иначе съм висока 167 - 66 ; хх ..
    П.С сори че не съм ти отговорила просто не съм го видяла , д

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Правя коремни и други упражнения вкъщи... Не съмм пира газирано от 6 месеца с което се гордея ^^ ; д Сладко гледам да не ям или поне да е колкото да остана с впечатлението че съм си угодила ; ддд Чакам и аз да се стопли че да бягам в морската че само във фитнеса не е забавно и така... иначе искам да сваля 10 кг но няма да стане бързо ; д Иначе съм висока 167 - 66 ; хх ..
    Леле колко кг си сега, че искаш да свалиш чак 10

Супер фен Аватара на tonssy
    За сега няма никакъв ефект, може би защото замествам сладкото с някви смучащи бонбони и боклуци,които имат супер много калории .. Но устата ми е свикнала постоянно да дъвчи нещо :д а
    Ами дъвчи дъвки.

Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Леле колко кг си сега, че искаш да свалиш чак 10
    66 ; x ; d

66 ; x ; d
    мхм ясно, имам приятелка със същия проблем...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Авокадо с банан и сурово какао е нещо супер якооо <3 Хората без блендер/кухненски робот изпускат много...
    Тези дни малко кривя с алкохол, ама е по 2-3 глътки, колкото да се каже наздраве.
    След седмица почвам втора смяна и много се чудя как да организирам яденето. Май ще го сведа в по-ранните часове на деня, в училище ще ям банани или ядки, а след него май най-добре нищо. Чувствам се по-добре като не си лягам с пълен стомах, че и без това напоследък се случва доста често да преяждам и то съвсем умишлено, а като стане вечер и хич не е приятно.

мхм ясно, имам приятелка със същия проблем...
    Кофти е ама се опитвам да го променя

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Авокадо с банан и сурово какао е нещо супер якооо <3 Хората без блендер/кухненски робот изпускат много...
    Тези дни малко кривя с алкохол, ама е по 2-3 глътки, колкото да се каже наздраве.
    След седмица почвам втора смяна и много се чудя как да организирам яденето. Май ще го сведа в по-ранните часове на деня, в училище ще ям банани или ядки, а след него май най-добре нищо. Чувствам се по-добре като не си лягам с пълен стомах, че и без това напоследък се случва доста често да преяждам и то съвсем умишлено, а като стане вечер и хич не е приятно.
    Ще го пробвам ; д
    П.С и аз се чудех как да стане това с 2рата смяна и ми даде идея ; д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не се притеснявай, аз днес го написах : ) Желая ти успех и дано и двете успеем да постигнем това, което желаем с взаимна подкрепа !!!!

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Ами дъвчи дъвки.
    да, така ще направя.Ще си взема някой сладки дъвки, поне имат по-малко калории от бонбоните :р
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Всъщност дъвките имат ли калории? А аз днес съм много гладна, хапнах си... Прегрешения нямам, но не знам какво ме мъчи още. А това с авокадото, банана и какаото звучи много вкусно!

Град
    В театъра
    ^Да имат, ама много малко ..бях гледала на някаква опаковка дъвки и аз се изненадах,ама... май само водата няма калории
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Имат да, по 2-3-4 калории Което да не ви притеснява.
    FuckingFreak, заинтригувах се сега от това с авокадото и банана, ама и аз съм от тези без блендери ;д Иначе по принцип аз първия срок съм втора смяна и даже ми е по- добре така (защото, когато съм вкъщи следобед сякаш ям повече). Закусвам, после ям някакъв плод, обядвам и отивам на училище (разбира се, ставам достатъчно рано, за да има интервали между храненията). За там си взимам още някакъв плод и малко ядки. Вечерям вкъщи- налага се, защото се опитвам да кача килограми всъщност, но това е друга тема ;д

Не се притеснявай, аз днес го написах : ) Желая ти успех и дано и двете успеем да постигнем това, което желаем с взаимна подкрепа !!!!

да, така ще направя.Ще си взема някой сладки дъвки, поне имат по-малко калории от бонбоните :р
    Дано, дано
    Аз за дъвките са ми любими ментовите на five ; д

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Имат да, по 2-3-4 калории Което да не ви притеснява.
    FuckingFreak, заинтригувах се сега от това с авокадото и банана, ама и аз съм от тези без блендери ;д Иначе по принцип аз първия срок съм втора смяна и даже ми е по- добре така (защото, когато съм вкъщи следобед сякаш ям повече). Закусвам, после ям някакъв плод, обядвам и отивам на училище (разбира се, ставам достатъчно рано, за да има интервали между храненията). За там си взимам още някакъв плод и малко ядки. Вечерям вкъщи- налага се, защото се опитвам да кача килограми всъщност, но това е друга тема ;д
    Защо искаш да качиш килограми ;? ; дд

Мега фен Аватара на strawberry88
    Защо искаш да качиш килограми ;? ; дд
    Ами може да не се харесва така и да е прекалено слаба например.

Ами може да не се харесва така и да е прекалено слаба например.
    Добре, не ми се карай ; ддд Просто ми стана любопитно ; д

Падаща коса, прее*ано здраве едно време, липсващ цикъл от повече от половин година, няма да изпадам в подробности, мисля че всичко това е един голям мотив. А да, и както споменах - не ме кефи да не влизам в най-малкия размер дрехи, хората да ме питат дали и от какво съм болна, да нямам сили за нищо, постоянно да ми излизат синини и да получавам крампи, да ме боли главата, да нямам желание за нищо, да съм ревлива като все едно съм постаянно в мц?!... Иии блаблабла, мисля че това е достатъчно.

едит: в събота се мерих, бях 44,2 на гладно. По спомени преди горе/долу толкова, макс 45 заспиваха на скромната ми физика. Не знам толкоз стигат ли, ама всеки случай няма да се охранвам като прасе за Коледа. Не бързам за никъде. Спирам се за малко с ядките и сметаните, че въпросните 2 (че и отгоре) кила съм ги качила за няма и месец, нека засега е така, пък след около половин месец предполагам борбата продължава отново. :д
    Последно редактирано от FuckingFreak : 01-30-2013 на 14:57

и да е прекалено слаба например.
    Това.. Въобще не съм си в границите на здравословното тегло и е крайно време да кача. Ама при мен прекаленото отслабване беше причинено от лекари, които не знаят какво правят. След това аз се харесах повече слаба и от тогава поддържам едни килограми, които ме е срам да кажа. Няма значение, при мен е сложно, но сега наистина осъзнавам, че ТРЯБВА да кача. black pearl, не само по- пълните имат проблеми с теглото
    Явно FuckingFreak не е видяла, че въпросът е към мен, но общо взето някои от мотивите ми са като нейните.

И аз свалих... Сега съм 46 (преди 2-3 седмици се мерих) и мисля да си купя кантар за да се следя. Притеснява ме корема, който е отпуснат, но работя върху това....

Ух, ами аз тръгнах да се обяснявам, явно не е било към мен, но нищо. Аз бях стигнала до 41, на моята височина никак не звучат толкова фрапиращо, но бях трагедия - кожата ми беше залепнала за мускулите буквално, имах приятелки, които на килограми са повече от мен, а го докарваха по-дребни (структура и ген донякъде)...

Град
    В театъра
    И аз свалих... Сега съм 46 (преди 2-3 седмици се мерих) и мисля да си купя кантар за да се следя. Притеснява ме корема, който е отпуснат, но работя върху това....
    Колко кг беше ? И колко си висока ..
    Дано, дано
    Аз за дъвките са ми любими ментовите на five ; д
    Днес си взех Орбит с манго и пъпеш...определено заместват бонбоните ! Но и five ще пробвам
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Колко кг беше ? И колко си висока ..

Днес си взех Орбит с манго и пъпеш...определено заместват бонбоните ! Но и five ще пробвам
    46/163

Град
    В театъра
    беше писала, че си свалила и сега си 46 ,а преди това ?

Аз сега отивам да си правя упражненията до към 22:00 ;р така ме боли главата, ама желанието за хубаво,релефно тяло е по-силно : ))
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си