- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ама много ми е объркано вече, не знам какво да правя, че да угодя на всеки... ): Като изключим това ми е някакво щастливкО и обичливкО. Наложи се да си правя и очила наскоро, но пък признавам, че съм доста секси с тях, хахахха.
ОФффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффффффффф тоя не спира да ми звъни и да ме занимава направо..толкова съм добра,че не мога да му кажа да ме остави намира-сама съм си виновна,басиии.. :Х Иначе трябва да стана в 5 и 30 ама хич не ми се спи..Още не съм се прибрала в Плд и вече ми казаха,че в Понеделник сме на бар..АхХх студентски живот-сладък животтт :Д
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ох. Една седмица без Фейсбук! Стискайте палци!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
^Стискаме ;д още на третия ден ще влезеш ;р
апф не се сеща за мен хич ;х
много съм разочарована и объркана и отегчена
и просто искам всичко да се подреди и да знам какво искам и да намеря това, което искам и да съм спокойна и така
утре трябва да сядам да уча по биология, и цял ден трябва да горя калории,че днес се олях ..
Хайде лека нощ : )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Чудя се кога всички ще спрат да ме притискат за нещо... Искам почивка... Много ми е сдухано тая вечер, изплаках си очите...
Клипа в комбинация с песента ме разплаква винагиhttp://www.youtube.com/watch?v=Li4-dyp8wHo Тц...
Момиче ^^
чувствам се.. странно хД реших да изляза на терасата за глътка свеж въздух и на отсрещния тротоар видях моята изгора да върви на зиг заг и да пуши. Зная, че виси до посред нощите по барове и дискотеки, но все се надявах да не го виждам в тази му светлина, развали ми твърде прекрасния облик, който си бях създала в главата. хД И все пак ми стана хубаво, че го видях, точно преди лягане :3
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
всичко ме боли, спи ми се ама фитнес!
брррр
Страшно слънчице навън. Усещам как ще се прави Eзеро с бири и белот.
Стабилно си се опитвам да се разболявам.
Трябва да се стегна обаче, че довечера имам уговорка, идеята за която хич не ми се струваше толкова лоша снощи, ала тази сутрин единственото, което изпитвах, бе неистово желание да се задуша с възглавницата час по-скоро.
Въобще не ми се излиза, нито ми се издокарва заради някого си, нямам желание да слушам все едни и същи клиширани комплименти, както и да се правя на забавна, интересна и готина. Щото не съм. На тоя етап от живота си съм скучна, досадна, отегчителна, меланхолична и зла, а никой не обича такива хора. Само дето на мен ми е все тая, щото съм си крайно самодостатъчна и раздавам любов от мен за мен.
Тичам(сииииилно преувеличено) след един, а след мен тичат трима други, за чието внимание женските се избиват, а на мен абсолютно нищичко не ми трепва отвътре. Егати иронията.
спи ми се, не спирам да мисля за снощната случка. Имам адски много за учене, но тоооооолкова ме мързи. Твърде силно подозирам, че ще лежа цял ден, колкото и да не ми се иска..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Чудесно. Снощи се направихме културно с колегите. Утре ще бъде забавен ден в офиса. Той ми е миличък.
Сега и ако ми дойде музата за глупавия литературен обзор за дипломната всичко ще е 6.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Научих си вече всичко, сега ще си почивам до вечерта ;д
Оф, дано да успея да си преговоря всичко. Трима автори, оставени за последния момент. Ама съм и гений.
Леле, не бяхме ходили на шопинг от... есента някъде.Много ми е хубаво. Да речем, че съм 85% готова за контролното по биохимия утре. Еднобуквените съкращения ще си ги науча тая вечер.
Ако някой случайно знае защо еволюцията върви към хетероспоровост, много ще го обичам.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ядосана съм и бих набила първият който ми се появи пред очите !
Топъл, слънчев ден, придружен с разговор по скайп, нищо не може да ми развали хубавото настроение днес, дори комшиите, които режат дърва от 6 тази сутрин![]()
НЕВЕРОЯТЕН ДЕН! Простооооо, толкова доволна не съм била от доста време. Щастлива съм <3333
Получих много неочаквано предложение и ще трябва доста да помисля над въпроса, преди да реша дали ще се съглася или не.
Иначе цял ден си губя времето с глупости, разговори по скайп и ядене на чипс, ама то в тоя дъжд нямам никакво желание да се занимавам с нещо, имащо смисъл.
Ее,най-после се видяхме по светло! Разходихме се, поговорихме си.
Трябва да видим какво ще правим с тая почивка, кога, дали изобщо ще се ходи и да се намери някакъв по-евтин вариант ,че 90 лева за нощувка...ноу уей.
В краен случай-палатки , пак ще е яко![]()
някой да ми предложи комедийно сериалче (от тези по 20-30 минути)?
трябва ми спешно. да си накъсвам работата с него, че така е непоносимо.
по темата: оформям си маникюр. това е достатъчно показателно, мисля. липсва ми и мисля да замина далеч.
хайде да я дописвам тази дипломна, да запиша италиански (примерно) и да се оттегля в писане. предусещам успеха! йей!))
чудничко се чувствам днес. Починах си, както подобава, оставих всичкото учене за вечерта. Почти приключих с десетте страници превод по английски, остава да науча и по Литература и съм готова за вечерна доза "Sex and the city".
Albus Dumbledore.
Ще си окача на врата табелка "Аз съм прасе!". Може ли да се отпусна да ям толкова?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!