- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
О, аз пък не ходя на училище.
Миналата седмица имахме по 2-4 часа, в петък ваканция, другата седмица ще отида само за пробните матури.
Оценки нямаме достатъчно, но и никой не ни дава зор.
По математика е малко тегавина, но пък класната каза, че който няма да ходи на матура ще му пише плюс една -две единици отгоре, така че аз за там съм спокойна.
Трябва да вържа 5.50 поне годишен успех (т.е. за 2-ри срок), но мисля,че ще успея.
Едит:
а по свят и личност на проекта имам 6 и за годината също
so proud of me <3
Не само аз съм Grammar nazi
на мен ми писва само да ни юркат за глупости...ама си трая малко, че не остана и не искам проблеми
maDamn
My mother is proud of me.
She is proud of herself.
I am proud of myself.
Не е ли така?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох и нашите даскали са изперкали и почнаха да се правят на интересни с 10000 изисквания. Досега спаха 4г. и изведнъж в 12ти клас сериозни станаха..
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Защото не е вярно.
http://www.grammar-quizzes.com/agree5c.html
A reflexive pronoun (ending in -self or -selves) is used when the subject and the object are the same person.
I washed myself.
He dressed himself.
Не казваш : "I washed me."
нито пък "I am proud of me".
Ще държиш 2-ра матура по английски. Това са елементарни неща.
Това е и моето мнение.Можи би ги е яд,че ние си тръгваме,а те остават ...Но съм на мнение,че никой не ги е вързал там.Преди и за сертификат учих,нямах време за нищо,а що става дума за училище,винаги са готови да ти отхапят ръката.Самите те казват,че сме пренатоварени и ни разбират,но всъщност явно не е така...По история съм вече с твърда 6-ца,а тя ме натиска да чета,за да е пълна средноаритметично,не 5.50..просто думи нямам за какви неща се хващат.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Късмет! Аз също утре пак съм на ТОП в НБУ за Графичен дизайн.Само дето аз твърдо съм решила, че искам да уча там.
http://www.facebook.com/Stranichka.bijuta?fref=ts
Има много куул нещица.
Иветттаааа, казвай как така няма да ходиш на училище освен за пробните матури?! Искам да последвам мъдрия ти пример!!! Btw, класната ми каза, че няма да идва дълго време на училище. Ако и старата класна не идва, наистина можем да се договорим с другите даскали да не пишат отсъствия, или пък между нас си никой да не стъпи в училище.Дай да го измислим.
Хич не се притеснявам за изпита утре. По-скоро искам да мине, за да може с баща ми и приятеля ми да отидем да хапнем някъде разни вкусотии за обяд.![]()
ммм аз пък уча за матура по Бел и история, за изпити по математика, и за повишителни по физика за 9ти клас (2 изпита- ЗИП и ЗП) отделно ни юркат по свят и личност... така че yeah...ама по малко от всичко, на нищо не наблягам, г/д всичко по равноизобщо не съм се шашнал за простотии...
Тая седмица ще ми е натоварена.
В понеделник се започва с пробна матура по БЕЛ.Във вторник трябва да ме изпитват по статистика,право и финанси,и съответно да ме оформят. В сряда ще искам да изпитат по управление и маркетинг, и да ме оформят.В четвъртък оформяне по математика и по свят, а в петък сме почивка!
А до сега правих презентация по свят и личност за намаляване на безработицата.Направих и 3 матури по бел и без въпросите за резюме,създаване на текстове,имам по около 65-70 точки,което е добре.
Отделно тази седмица трябва да си прадам проекта за държавния изпит,а още не съм направила счетоводния баланс и презентацията.
И сега като прочетох всичко,което ме очаква,си мисля,че съм спала последните месеци,ама де да беше така.
Та като ми мине тая седмица,аз съм готова за завършване!!!
А И НЕЩО МИ "ЯДЕ" БУКВИТЕ,СОРИ ЗА ГРЕШКИТЕ.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз също много исках,защото определено има и странични неща които ме дърпат натам,като цяло ми се иска да съм в София.Но семестриалната такса е меко казано соленичка.Което също е проблем,а ми казаха ,че нивото и обучението не си струват парите,но може и просто така да си приказват...Успех и на теб ^^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Добре, Miss Perfect. (специално редактирано за ДД)
За моята матура не се тревожи-ще си я взема с отличен.
Тъкмо ме хвана яд, че съм забравила да ти кажа да дойдеш в ъндъра с нас, ама пък то ти си била на изпит.
Аз в понеделник-бележка от нашите или от госпожата ми по БЕЛ, за четв. и петък-от лекарката.
Надявам се да мине номера, а ще е добре, ако не учим.
Иначе ЕГ май също ще са 1-ва смяна (вчера един сладур от там ми каза така).
Измисли нещо и ми кажиС Нина няма да се разберем по тоя въпрос, особено тея ,които ЩЕ ходят на матура по математика...ама за другите нз.
bloodyF дано да се съсредоточиш на матурата и да си я вземеш като хората, ама в случая DisappointedDreamer е права.Убедена съм, че не си се замислила като го пишеш в някакъв форум и че би го написала правилно на матура/контролно, но е права и че това е нещо елементарно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не се засягай толкова.Казах ти, че съм сигурна, че по принцип го знаеш и тук просто не си се замислила.
Край на разговора - да пишем за нещо по-приятно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, Иве, аре недей ся и ти. Излишно е и прекалено.
maDamn
Аз изобщо не се засягам. Просто ми е безкрайно малоумно да ме апострофират някакви пикли на всяка дума. Била тя и грешна, не ми пука особено какво е мнението на някакви си там. Нищо лично към никого.
И както отдавна казах, темата е за абитуриенти или поне завършили, които могат да са полезни със съвети.
Останалите не виждам какво правят тука. Освен да ми намират елементарните грешки.
Ще се държа културно с теб до момента, в който внимаваш кого точно наричаш пикла.Това отношение няма да ти помогне в живота.
Иначе, Dreamer, безимен е с 1 "н"Като ще сме grammar nazis, да сме докрай
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Изобщо не твърдя, че съм английска кралица. Всъщност, доколкото си спомням ти беше тази, която твърдеше, че владееш английския 85%.
Нищо не апострофирам. Всъщност, посочвам грешките ти и ти помагам. Дори ти показах кое е правилно, кое не и причината. Ти не представи никакви аргументи, точно обратното. Започна да обиждаш на лична основа. Ядосваш се, и се държи като дете. Не знам коя е пиклата в момента.
После, тактично намекна да се разкарам от темата, тъй като тя била само за абитуриенти и завършили. Доколкото последно видях, форума е за всеки, темите в него също. Още повече, че и на мен ми предстои кандидатстване след половин година.
Но, както и да е.
Със здраве и успешно кандидатстване пожелавам.
"Иначе, Dreamer, безимен е с 1 "н"Като ще сме grammar nazis, да сме докрай
"
Благодаря. :Д На мен българския не ми е силен. Май го владея под 85%....
В случая не визирах теб.
Ами, много се радвам за теб, ДД. Има и тема за 11-и клас. Може да си споделяте вълненията и там.
И всъщност ''посочването и обясняването на грешки'' не беше точно така. Не ми се прави на света вода ненапита, защото от постовете си личи с какви нюанси на злоба си ги подчертала тия грешки.
И с тия 85 процента ставаш смешна. Казах ги супер ориентировъчно, защото видях, че и други хора си бяха написали владеенето в проценти. Не виждам нищо лошо в случая.
А българският ти е далеч под 85, ако съдим по повечето ти постове във форума.
Това винаги става специално с английския, защото всички си мислим, че го знаем и че е много прост, а то винаги има нещо, което не знаеш. Забелязала съм. Една приятелка щеше да ходи на бригада и аз постоянно я поправях като каже нещо на английски грешно, за да научи как е, а тя ми се ядосваше.
Дриймър, като не живееш тук ти е малко по-позволено да правиш грешки на български, но все пак бях длъжна да спомена. И българскияТ не ти е силен.![]()
Айде стига с тея простотии вече, сериозно!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз да питам дали беше до 23-и май записването за редовната кампания на СУ.
И също така, колко парички ви взимат за изпращането на документи до различните уни-та?
Някой за ЮЗУ ще кандидатства ли?
А някой със скандинавистика в СУ?
Нещо ми стана интересно дали има такива луди като мен тук.![]()