.
Отговор в тема
Страница 71 от 103 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2553
    Много често след тренировка коремът ми се подува , абе не се подува точно , но и аз не мога да го опиша .. нещо подобно . Само при мен ли е така ?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    На мен не ми се е случвало,даже е обратното - най-стегнат е веднага след тренировка ;д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И на мен ми е най- "стегнат" след тренировка, даже плочките ми са най-видими точно тогава.

Супер фен Аватара на weheartiit
    FF - не знам дали си пускала снимка преди,но може ли да покажеш някоя,
    че ми е интересно (за плочките става въпрос)

Спирам да чета, че се чувствам дебела в сравнение с вас. Тежа 48-9 кг, а съм много ниска, около 1.54. Някакви съвети как да отслабна? Чувала съм, че по време на пубертета не трябва да се спазват диети, а аз тъкмо навлизам в него, така че трябва да правя някакви упражнения или и аз не знам... Проблемът е, че не мога да отделям абсолютно никакво време. 6-ти клас съм, а нямам никакви почивки. Някакви съвети за нещо, което не изисква особено много време, но да ми помогне да сваля 4-5 кг? Ако трябва, ще се опитам да отделям и повечко време, но не много повече от 20 мин...

Супер фен Аватара на Jaune
    ^6-ти клас си, едва ли имаш чак толкова много за учене. А и денонощието за всички ни е 24 часа. Ако не си готова да отделиш някакво време и внимание, не се захващай.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Barrborka Виж мнението
    Спирам да чета, че се чувствам дебела в сравнение с вас. Тежа 48-9 кг, а съм много ниска, около 1.54. Някакви съвети как да отслабна? Чувала съм, че по време на пубертета не трябва да се спазват диети, а аз тъкмо навлизам в него, така че трябва да правя някакви упражнения или и аз не знам... Проблемът е, че не мога да отделям абсолютно никакво време. 6-ти клас съм, а нямам никакви почивки. Някакви съвети за нещо, което не изисква особено много време, но да ми помогне да сваля 4-5 кг? Ако трябва, ще се опитам да отделям и повечко време, но не много повече от 20 мин...
    Здравословното хранене няма да ти навреди по абсолютно никакъв начин, дори напротив. Ако си стриктна и правиш упражнения, теглото ти постепенно ще се балансира, мускулите ти ще се развият, ще стопиш излишните мазнини и съответно ще изглеждаш по-добре.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Barrborka Виж мнението
    Ти ако в 6-ти клас нямаш време, никога няма да имаш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    ^6-ти клас си, едва ли имаш чак толкова много за учене. А и денонощието за всички ни е 24 часа. Ако не си готова да отделиш някакво време и внимание, не се захващай.
    ++++
    Денонощието на всички ни е 24 часа, абсолютно съгласна. От теб зависи как ще го разпределяш. Едва ли си заета през цялото време, пък ако имаш желание, и за 20 минути можеш да се разбиеш от тренировка...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://www.youtube.com/watch?v=3hitRUroOf0 потресаващи моменти има

Оф хора, днешната тренировка не мина добре. Всичко отначало беше окей - въже за загрявка, после горна част, но накрая... За 2ри път се пускам на интервално кардио, което да не е много като за мен - 1 мин 10 км/ч, последвано от 1 мин 14 км/ч. Във вторник, след leg day, всичко мина по мед и масло, но днес - на последните интервали нямах никакви силици, хващах се за пътеката, а накрая даже си намалих скоростите на 9 и нещо и 13,6, че да не се хващам толкова често... Нямах никакъв въздух. По принцип съм издръжливо копеле, ако трябва, дето се вика, ще плюя кръв, ама не ми се виждаше удачно сега да постъпвам така спрямо тялото си. Явно просто не ми беше ден. Виж, ако и утре е така (отново след leg day), ще предприема някакви мерки, най-вероятно откъм храна, защото всичко друго си ми е нормално...

Или си прекалено уморена,или пък ти е малко храната.Вода пиеш ли?
    И на мен ми причерня няколко пъти по време на тренировката вчера,но след малко вода и няколко минути почивка си я донаправих.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    И на мен ми е най- "стегнат" след тренировка, даже плочките ми са най-видими точно тогава.
    Да. И моите тогава.
    А повечето казват, че плочките им стават по-видими след няколко дни почивка..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Тъп въпрос сигурно, ама колко килограма са 205 ibs и 178 ibs?
    Във връзка с това http://beforeandafterfatlosspics.tum...ge/47663377479 питам

Аз днес започнах въглехидратната ротация...1-2-3-1-2-2-1
    За сега всичко е окей,малко се изнервих,защото трябваше да ходя на майна си райна за сурови бадеми,но си струваше...
    Сега си чакам рибата на скара да стане,дано всичко си остане както трябва до довечера....

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Тъп въпрос сигурно, ама колко килограма са 205 ibs и 178 ibs?
    Във връзка с това http://beforeandafterfatlosspics.tum...ge/47663377479 питам
    Имаш предвид lbs .
    Напиши в гугъл lbs into kg и ще разбереш.

И аз от скоро започнах малко по-сериозно да се занимавам с разни упражнения. Тичам сутрин + различни упражнения вкъщи и ходя на тенис. Отделно спрях сладко, пържено, макдоналдс и подобни.. Искам да попитам черен шоколад или мед позволено ли е да се ядат, защото съм с ниска кръвна захар и сутрин ако не хапна преди трен нещо сладко ми причернява (това отминаваше с 2-3 мин почивка), но тази сутрин тръгнах да припадам докато тичах (и друг път ми се е случвало ако не съм яла нещо сладко преди трен) и искам да ям нещо, за да не става така.

Черния шоколад не вдига кръвното, няма логика - той е в голямата си част мазнини и ефекта е само плацебо и го пишат само по списанията.
    Мед е окей, сигурно вдига кръвното, ама няма полза да го ядеш, ако целиш отслабване.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Оф хора, днешната тренировка не мина добре. Всичко отначало беше окей - въже за загрявка, после горна част, но накрая... За 2ри път се пускам на интервално кардио, което да не е много като за мен - 1 мин 10 км/ч, последвано от 1 мин 14 км/ч. Във вторник, след leg day, всичко мина по мед и масло, но днес - на последните интервали нямах никакви силици, хващах се за пътеката, а накрая даже си намалих скоростите на 9 и нещо и 13,6, че да не се хващам толкова често... Нямах никакъв въздух. По принцип съм издръжливо копеле, ако трябва, дето се вика, ще плюя кръв, ама не ми се виждаше удачно сега да постъпвам така спрямо тялото си. Явно просто не ми беше ден. Виж, ако и утре е така (отново след leg day), ще предприема някакви мерки, най-вероятно откъм храна, защото всичко друго си ми е нормално...
    Пътека ли?
    Аз това го правих с 6 км и 10 км, щото много мразя да бягам иии като за първи ходения и така.
    Ти с колко започна? Радвам се де, щото сама си го измислих и явно съм била права :д
    Не ти е било ден, аз днес не успях да правя скоковете на Джилиан, щото ме сви много горе вляво - там май ми е черният дроб?

Аз от лятото съм "почнала", тогава стигах и до 8 км тотал дистанция, (а вииинаги съм мразела тичането, както не веднъж съм казвала!) като накрая завършвах със спринт - не знам колко км/ч, но давах всичко ама всичко от себе си. Преди бягах с 10 и нещо и 11 и нещо, после започнах 400м с 11,6; 200м с 10,6 и 200м с 10,3 като направя към 2 км и нещо завършвах със спринт 16 км/ч. Пробвай, тренинг ти трябва, свиква се, никой не се е родил спринтьор, даже аз съм на мнение, че съм по-издръжлива (тоест крос ми приляга повече), отколкото експлозивна.
    Днеска си ги направих, пак беше мъчение, ама не се хващах!

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...47943686_n.jpg
    Как ви се струва тялото на Биляна?
    Не искам да провокирам обиди и спорове,просто ми е интересно как го виждате

Грозно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...47943686_n.jpg
    Как ви се струва тялото на Биляна?
    Не искам да провокирам обиди и спорове,просто ми е интересно как го виждате
    Аз съм момче плюс това и ще ти кажа,че ми изглежда супер грозно тялото.Тяло на анорексичка + силикон= противно.

Голям фен Аватара на .Wonder
    На мен пък ми харесва тялото на Биляна. Симпатично е.

Аз нещо не мога да преценя даже за себе си дали ми харесва ;д
    Само ще поправя момчето по-горе,че не е тяло на анорексичка,даже има доста мускули.
    Корема й много ми харесва например,и ръцете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си