- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Прогрес не мога да покажа, защото нямам снимка от преди, но мога да покажа моментно състояние-
http://prikachi.com/images/404/6334404Y.jpg
корем след обяда, тоест кажи речи погълнато количество над половин килограм
По-добре е в сравнение с преди, няма плочки, не е толкова слаб, горе-долу съм си доволна, но такъв си ми е - никога не съм имала ядове, създавани от корема, шкембета, паласки и тем подобни. Краката създават ядове.
Гъза да си показвам ли? (с панталонките, естественоо)![]()
![]()
Случайно попаднах на този блог за здравословно хранене.Има много рецепти.Прекрасен е!http://www.naturelita.com/
Кльощава и преди и след.
Решила съм да си изчистя храненето, защото вече ми писна. Имай си проблеми със стомаха и гениалните лекари само ми казаха да си изчистя диетата без да казват какво точно имат предвид. А и ако мога да отслабна малко ще е супер.Проблемите ми обаче са следните:
-работя по цял ден-смятайте от 6 сутринта,, когато ставам, се прибирам вкъщи в 18:30
-живеем самостоятелно с моя мъж и въпреки че и двамата работим нямаме достатъчно средства и следователно не мога да я карам само на НВД, защото нямам пари за пилешко и яйца.
-не мога да правя кардио, защото имам проблем с вътрешното ухо и всяко рязко движение е опасно.Та общо вцето ми взеха най-свидното
-на работа ходя доста, с умерено темпо,но има и моменти, в които се заседявам зад бюрото с часове.
-имам страшни киселини от почти всички видове въглехидрати и някои плодове и зеленчуци.
Лелел сега като описах всичко осъзна колко отчайващо ми е положението....
Не че нещо, но аз живея в провинцията, но в по-големите градове junk food-a от сорта на бургери струва много повече от нормална порция месо или яйца. Едно яйце ти е 30 стотинки, едва ли ще изядеш повече от 3, което ти е 1лв. Малко салатка към тях - сезонните зеленчуци не са толкова скъпи, особено ако пазаруваш от квартални магазинчета, а не от големи вериги като Карфур, Пикадили и Била. Щом получаваш киселини от въглехидрати, досега как си живяла, та не можеш да караш НВД сега? Не знам от какво ги получаваш тия киселини и дали се оправя, защото нормалните хора нямат такива проблеми. И не е нужно да правиш кардио, за да отслабнеш. Общо взето щом нещо се налага, се намират амнайсе оправдания само и само да не се направи някаква промяна...
Ако ям зеленчуци то са само от на баба градината.Хамбургери,пици и т.н. неща не ям. Под въглехидрати разбирам картофи и ориз.Имам гастрит и доматите ми горят корема.Може и само при мен да е така,де.Хапвам доста плодове от на баба градината, но те само ми раздразват стомаха допълнително и се чувствам още по-гладна.1 лев на ден за яйца е много при 310 лева заплата и сметки за плащане.Съжалявам че попитах въобще
Ебаси ,1 лев е много на ден при 310 заплата,ама при 310 заплата имаш пари да си пуснеш нет.
Не е правилното място да питаш, Cloud9. :/
DownloadVirus, да не си пуска нет, а да купува по три яйца на ден?
Всъщност ти някога пазарувал ли си храна?
Ами в случая яйцата са й доста евтина алтернатива - какво предлагате в замяна, при положение, че хамбургери и пици не яде, а от въглехидрати изпитва дискомфорт? Със сигурност от всичко останало, което може да се яде, яйцата са една от най-добрите алтернативи. От бобови имаш ли проблеми - като цяло те са доста евтини, но дори при нормалните хора създават проблеми понякога.
Може би и аз не съм се изразила правилно. Нямам против яйцата. Обожавам препечена филия черен хляб с намазан пастет от варени белтъци и малко сирене плюс малко домат въпреки че малко ме дразни стомаха от това. Но ми е любима закуска определено. Просто се чудех за други идеи ако имате.