.
Отговор в тема
Страница 90 от 103 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2553
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Мarrcandy,интересно ми е как изглеждаш ? :Д
    Представям си те някоя нацепена с яки мускули ?

А това момиче страшно много ми напомня на koshtramba. http://prikachi.com/images/825/6307825B.jpg
    Мале, в лице не съм толкова страшна, бе. И нямам такъв бюст. И не, не е моята структура, сякаш.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Супер са мерките, само че според мен нямаш нужда от повече отслабване, ами от оформяне.

Тези дни се отчитам с разходки по планината, въпреки лошото време, и доста диви ягоди. И повишен апетит, май хормоналните хапчета почват да си казват думата..
    И аз съм на това мнение и уш работя по въпроса макар , че много много не съм сигурна как да стане това което искам :Д
    И на менн ми се ходи адски много на планина, амаа чаак септември .

Супер фен Аватара на Deadlock
    black pearl, браво!!

^ Мерси

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    И аз съм на това мнение и уш работя по въпроса макар , че много много не съм сигурна как да стане това което искам :Д
    Еми, с тренировки става :Д

^ Е , то т'ва ясно :Д

Абе, мнооо сте скучни!
    Цел форум тука пише в тая тема и аз съм видяла снимки на прогрес на 3-4 човека. Тъжна история.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^я да видим твоя снимка

Прогрес не мога да покажа, защото нямам снимка от преди, но мога да покажа моментно състояние-
    http://prikachi.com/images/404/6334404Y.jpg
    корем след обяда, тоест кажи речи погълнато количество над половин килограм
    По-добре е в сравнение с преди, няма плочки, не е толкова слаб, горе-долу съм си доволна, но такъв си ми е - никога не съм имала ядове, създавани от корема, шкембета, паласки и тем подобни. Краката създават ядове.
    Гъза да си показвам ли? (с панталонките, естественоо)

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Прогрес не мога да покажа, защото нямам снимка от преди, но мога да покажа моментно състояние-
    http://prikachi.com/images/404/6334404Y.jpg
    корем след обяда, тоест кажи речи погълнато количество над половин килограм
    По-добре е в сравнение с преди, няма плочки, не е толкова слаб, горе-долу съм си доволна, но такъв си ми е - никога не съм имала ядове, създавани от корема, шкембета, паласки и тем подобни. Краката създават ядове.
    Гъза да си показвам ли? (с панталонките, естественоо)
    Показвай ;д Много яко коремче и бтв брутални нокти :33

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ^я да видим твоя снимка
    Аз съм си красива и преди и след, няма да намерите разлика.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Случайно попаднах на този блог за здравословно хранене.Има много рецепти.Прекрасен е! http://www.naturelita.com/

Наистина е чудесен. Смятам да си направя омлета на фурна във формите за мъфини.
    Пази моториста !!!

Мега фен
    Кльощава и преди и след.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Наистина е чудесен. Смятам да си направя омлета на фурна във формите за мъфини.
    И аз го видях на снимка и ми хвана окото, но го подминах и сега не мога да го намеря.Може ли линк?

То няма рецепта за него.
    Пази моториста !!!

Oo, така ли?Аз се чудя защо не го намирам. Ок.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Решила съм да си изчистя храненето, защото вече ми писна. Имай си проблеми със стомаха и гениалните лекари само ми казаха да си изчистя диетата без да казват какво точно имат предвид. А и ако мога да отслабна малко ще е супер.Проблемите ми обаче са следните:
    -работя по цял ден-смятайте от 6 сутринта,, когато ставам, се прибирам вкъщи в 18:30
    -живеем самостоятелно с моя мъж и въпреки че и двамата работим нямаме достатъчно средства и следователно не мога да я карам само на НВД, защото нямам пари за пилешко и яйца.
    -не мога да правя кардио, защото имам проблем с вътрешното ухо и всяко рязко движение е опасно.Та общо вцето ми взеха най-свидното
    -на работа ходя доста, с умерено темпо,но има и моменти, в които се заседявам зад бюрото с часове.
    -имам страшни киселини от почти всички видове въглехидрати и някои плодове и зеленчуци.
    Лелел сега като описах всичко осъзна колко отчайващо ми е положението....

Не че нещо, но аз живея в провинцията, но в по-големите градове junk food-a от сорта на бургери струва много повече от нормална порция месо или яйца. Едно яйце ти е 30 стотинки, едва ли ще изядеш повече от 3, което ти е 1лв. Малко салатка към тях - сезонните зеленчуци не са толкова скъпи, особено ако пазаруваш от квартални магазинчета, а не от големи вериги като Карфур, Пикадили и Била. Щом получаваш киселини от въглехидрати, досега как си живяла, та не можеш да караш НВД сега? Не знам от какво ги получаваш тия киселини и дали се оправя, защото нормалните хора нямат такива проблеми. И не е нужно да правиш кардио, за да отслабнеш. Общо взето щом нещо се налага, се намират амнайсе оправдания само и само да не се направи някаква промяна...

Ако ям зеленчуци то са само от на баба градината.Хамбургери,пици и т.н. неща не ям. Под въглехидрати разбирам картофи и ориз.Имам гастрит и доматите ми горят корема.Може и само при мен да е така,де.Хапвам доста плодове от на баба градината, но те само ми раздразват стомаха допълнително и се чувствам още по-гладна.1 лев на ден за яйца е много при 310 лева заплата и сметки за плащане.Съжалявам че попитах въобще

Мега фен
    Ебаси ,1 лев е много на ден при 310 заплата,ама при 310 заплата имаш пари да си пуснеш нет.

Не е правилното място да питаш, Cloud9. :/

DownloadVirus, да не си пуска нет, а да купува по три яйца на ден?
    Всъщност ти някога пазарувал ли си храна?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Не е правилното място да питаш, Cloud9. :/

DownloadVirus, да не си пуска нет, а да купува по три яйца на ден?
    Всъщност ти някога пазарувал ли си храна?
    Не,аз живея в пещера и жената ми носи гепарди и бизони,които ям сурови.

Ами в случая яйцата са й доста евтина алтернатива - какво предлагате в замяна, при положение, че хамбургери и пици не яде, а от въглехидрати изпитва дискомфорт? Със сигурност от всичко останало, което може да се яде, яйцата са една от най-добрите алтернативи. От бобови имаш ли проблеми - като цяло те са доста евтини, но дори при нормалните хора създават проблеми понякога.

Може би и аз не съм се изразила правилно. Нямам против яйцата. Обожавам препечена филия черен хляб с намазан пастет от варени белтъци и малко сирене плюс малко домат въпреки че малко ме дразни стомаха от това. Но ми е любима закуска определено. Просто се чудех за други идеи ако имате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си