- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Сега съм по-добреее. (с интонацията на пича от рекламата на Сникърс) Добре стана, че тази вечер не излезнах, добре си ми е една вечер хоум алоун. Което май приключи точно в момента, в който го написах. Преядено ми е, надуто такова, но май съм близо до душевния мир и вътрешната хармония.
![]()
Щом от купа за салата я яде мусаката, damn, I'm good!
Днес айляшки ден. Шефа се обади, поуспокоих се. Само дано не ме накарат да ходя в офиса всеки ден, че ще се побъркам.
изтъпявам нещо,мисля да се изкъпя и да си полегна после!
maDamn
много го обичаааааааам, ей
той май ще си остане завинаги , колкото и да е странно (:
иначее, толкова много искам всичко да стане така, както го планувам
и ще съм много щастлива
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
хубаво поговорихме
много стрес, много паника. ама ще се оправя.
просто търпение, ТЪРПЕНИЕ. ако продължа да си го повтарям...
Утре ще правим фотосесията и съм хепи (: най-сетне!
и ще се видя с мацката, а не сме се виждали от години...
много голям кеф ми е!
пък понеделник - офис, записване в уни-то, после chill out.
и ако наистина започнем да работим заедно ще се чувствам супер.
и много ще науча, освен това.
йес-бе mood.
Ох как ми се е надуло лявото око от два дни.Все едно някой ме е бушонирал само дето не е синьо. Коя е тая мацка дето ми намигна така?
Иначе засега поне както се правят планове следващият Петък 13ти (демек Септември) се очертава да е доста интересен.Ще има возене и разходки без каквато е да било работа. А след това...след това се надявам интересното тепърва да предстои...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
5 вида палачинки за закуска! Денят започва добре. Ако не се чувствахме като изцедени лимони, щеше да е още по-добре. Надявам се до довечера да сме живнали. Ще се гледаме филмчета и ще се тъпчем с палачинки цял ден... Жега е.
И спря да се върти за миг земята..
Работна събота, как да съм?
Ама утре имам перфектната среща.![]()
Последно редактирано от Chacho : 08-03-2013 на 09:02
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Объркаха ми се плановете и ме е яд.
Така исках да отида, ама нъц.
Чувствам се страхотно и изпълнен с позитивизъм...
Танцува ми се, крещи ми се...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ядох торта за закуска, добре ми беше
редактирам на сестра ми преводите, жега ми е вече и трябва да тренирам, а наще са вкъщи грр
мразя да са тук, макар и в друга стая, имам чувството, че ме гледат и се смеят :Д ще си заключа вратата пъГ, ако намеря ключа и почвам!
Вече всичко ми идва в повече...
искам да е утре и да съм си вкъщи.
maDamn
Понякога се питам как е възможно да съществуват такива идиоти като баща ми.. Чуди се този човек как да ме дразни. Всеки ден нова простотия казва. Омръзна ми. Искам да се затрие от света. Понякога искам да го пребия.. Много злоба се е насъбрала в мен от както започна да ме търси. Хем не се погрижи за мен толкова години и сега, когато се сети, че има дъщеря се чуди как да я изравни със земята.. Едва ли съществува втори такъв боклук като него.
Довечера как ш' се надобринча... <3
приготвям си багажа.
особено любимо занимание...
Вънка е баси жегата... Сега малко почивка и след малко се връщаме на работа... Тук поне е хладно![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Уморена чувствам се удолетворена за сега г/д са добре нещата.![]()
Писна ми да чакам. Все чакам. "Лин, изчакай ме, връщам се след 10 дни, тогава ще поговорим." "Лин, изчакай да отида до Трявна и ще се видим като се прибера." "Лин, дай му малко време. Изчакай го да му мине."...Еми няма да чакам повече..Т'ва е! Още утре отивам сама на плаж, щот' и т'ва влиза в "изчакай да се върна". Вече всичко ще си правя сама. По-добре така отколкото да чакам до безкрай. Писна ми бе!
Изморителен и ужасно топъл ден! Ама пък изкарването беше на 6! Със сигурност ще продължим да се виждаме. Толкова хубаво си прекарахме... <3 Много ми е кеф. А сега - снимките!!! Айлячец.
Още ме е яд, че реших да не ходя на море с нашите.. Надявах се да си остана сама вкъщи, а то к'во излезе... Провалиха ми се плановете тотално. Като цяло това лято не е и от части такова, каквото очаквах да бъде. :/
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
дота, дота, дота мноУ съм добра :Д
пийвам си студено чайче на климатиче и ми е екстра =)
също: http://www.youtube.com/watch?v=k47-7un9r3g
безгрижно ми е... ама т'ва сигурно, защото е събота :Д
майна от 6 часа няма вода в тая Виница, добре че започна да идва,защото ще се гръмна...
maDamn