- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Абе тия софийските наркоманчета нямат ли си друга работа освен да чупят чужди ключалки и да крадът чужди автокасетофони,които даже и не са кой знае колко скъпи.Ега не видят добро от тия пари.
Иначе тя се позагуби някъде напоследък.То не че и аз съм редовен интернетаджия напоследък де.Започва да ми липсва. Не ми е и споменавала нищо,за временна раздяла с компютъра,но пък все пак и не е длъжна да ми се отчита.
Смъртта е най най най сигурното нещо,което знаем,че ще ни се случи в този живот.Просто въпрос на време е. За едни по-рано, а за други по-късно.На кой,когато му е писано.Другото си е вече до възприятия и до лично усещане на нещата от емоционално естество.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-17-2013 на 11:59
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
xoxi, душо, ела ми на лично![]()
имам нужда да се върна на морето.
вместо това подреждам библиотеката си. не му виждам края.
слушам Гренки, обаче, ето, порадвайте им се и вие: https://myspace.com/grenki/music/songs
а трябва да уча, ама нали:Д
Тези дни бяха ужасни.
Той идва.![]()
Днес свърших хубава работа.![]()
Мда, някак си ме разстройват. Но и ми е хубаво заради мама,щото за нея това е специален ден и тя ме радва. Иначе пожеланията на другите хора,освен близките ми, не могат да променят факта,че не обичам този ден.
maDamn
Аз затова си скрих рождената дата във фейсбук.сега ми звънят само хора, които се сещат, че съм се родила.Извинения имат едни шматки, които ми звънят на 16-ти хаха
Имам си общежитиеее, няма да съм бездомна <3!
В момента ми е добре иначе. Странни периоди ме гонят вчера и днес. Или си кипя от енергия и си говоря и т.н., или съм толкова неенергична, че буквално една хавлия не мога да закача на простора. Пък маминка ще ме води на шопинг днес, че имам стабилна нужда. Дано продължа да се държа на краката си, че хич не е на хубаво.
Ще взема да си диагностицирам един рак накрая :д
^ недей така, купи си мекабруталния чифт обувки. може да не е само един...ще ти мине!![]()
maDamn
Искам да си купя лаптоп. Нашите не одобряват особено това решение, ама.. аз съм си го наумила вече. Няма да ми е излишен.![]()
You are broken, I can fix you...
В странно настроение съм. Започнах да имам желание да върша нещо вкъщи, обаче да видим до кога ще продължи.
Знам какво ми се прави, знам какво искам да стане и каква да съм, но.. нямам обстоятелствата да го постигна..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Сума ти якия речник си напипах за windows8. Разпуквам се. И семиотиката като започна да уча ще ми е много кеф. Ух, търпение нямам! А имам цел месец и половина да запълвам с дейности. Дано станат нещата с работата.
Ходи ми се повече по планина :/
Сега почивка че от многоо времее не бях се наслаждавала на лаптопа мии после съм на хокей .
Не знам упорито ме сваля супер нагъл е но ми харесва само ми трябва малко смелост .
Днеска имам всички предпоставки за мегатъпо настроение, но пък съм си доста шен. Даже с'а ми стана едно сладко, такова... Готова съм за голяма промяна. Дано септември ми я донесе.
усещам,че не искат да ме видят ,само се бутам ;д
надявам се да бъде интересно ама надали
тъпо се чувствам. Може би защото направих куп простотии и сега не само аз си патя от тях, ами и близките ми. Някакво самотно ми е, въпреки че мога да звънна по всяко време на някого и да си поговоря. Да кажем просто, че приятелките, които ми се водеха едни от най-добрите, лекичко ме позабравиха, когато ми излезнаха проблеми.. Което е тъжно до известна степен.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Нещо, което научих тази вечер: да не правя панорами с повече от 5 снимки!!! Иначе ще си чакам цяла нощ...
Поне имам шоколад за компания.![]()
И по z-rock последния един час пускат само някакви мега яки песни и си играя по няколко минути да ги открия в youtube.
Като цяло съм си намерила занимавка за тая нощ...
И спря да се върти за миг земята..
значи така съм заспала след ваната, че дори супер-мега-гига силната ми мелодия не телефона не ме е събудила (5пъти). затова пък малкото ми пухче не му попречи да го направи, само с едно облизване..по нослето и една сръчкваща лапичка, в корема :Д как да не го обожавам? сега ще гледам някакъв филм за някакъв 'човек' с едни ножици, дано не се разчувствам много. иначе ми е умислено и искам утрото да идва по-бързо =)
Ох, а как ми се спи, ще отида и ще се тросна в леглото като една много мързелива мечка yawn..
Тя е толкова.. толковааа!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.