- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ми...нищо специално - хубаво ми е!
maDamn
Оооох, писна ми да кихам, цял ден през 10 минути само кихам, еби му мамата..
Чачез, имаш хубава усмивка..
ААА, ще се сетиш тиии!
Уморено ми е, не знам как ще го правя тоя номер всяка седмица по няколко пъти. 7 часа в тая библиотека в повече ми дойдоха. Нищо де, ще стана по-добре. Утре бащатко пристига, малко и с него да се видим.
Поставам си мислено ултиматум: Ако до сряда вечерта не съм получила смс или обаждане, просто заебавам цялата работа. Странни хора, бе, пфу.
Полицията ни се правеше на интересна преди малко ... Както и да е, прибрах се, че бях замръзнала ... Още ме боли корема![]()
Леле, какви ги върша. Очаквах вsичко от тая година, но не и това. 2 sедмици даsкало и вsичко е s краката нагоре в отношенията ми s приятелки и приятели.
Ужаs.
Поне sе движа добре в академичен план хаха.
Ндаааа. Пак ш' си подобрявам личните рекорди. То и т'ва не го искам, 'щото толкова го искам, ама просто винаги трябва да става на моето и те това е. Утре, утре...
Ох, малко е тъжно, че мога да си подредя цялата кочинка за половин час.
:д
Нямам търпение утре татко да дойде, да се видим и да ми направим местенцето по-уютно. Пък като маминка изпрати перденца - хем ще ми е хубавко, хем няма да се бори с гадни пеперуди и огромни скакалци.
Ще е добре да мога да стана утре, пхах.
След грандиозното нищоправене вчера ми е толкова гузно. Не е като да нямам 1001 неща на главата.
Започнах да сънувам чудовищните екселски таблици и CRM справки. Докато не го завърша този проект няма да ми е мирна главата.
Обичам си котката.
Добро утро.
П.П Е, не, няма такова отвратително кафе.
Последно редактирано от TheBeliever : 09-07-2013 на 04:39
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От половин час се опитвам да заспя отново и не се получава. Пф.
Добро утро.
Хубаво е утрото.
хубаво е да си у дома, а още по-хубаво е да си с любимия човек 24/7
Заспало ми е. Кучето ме събуди и трябваше да стана... имам надежди деня да е много хубав, очакват ме интересни срещи <3
как се случи това
единственото нещо, което със сигурност знам е, че искам пак
явно винаги е било заради него
лудо
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Болно.. как успях да се подредя така и аз незнам
Уравновесено засега
Добре.
Ама усещам как ПМС се задава и ме втриса.
maDamn
Поредната сутрин, в която ставам и си казвам 'и днес няма да го видиш' и цялото ми настроение се убива..
Вчера преброих дните от последния ден, в който се видяхме и точно днес става една седмица, а аз се чувствам все едно е един месец.. липсва ми ужасно много, както никой друг до сега.
Последно редактирано от Зайче.. : 09-07-2013 на 11:49
http://ask.fm/iwwkaa
добре горе-долу се чуствам...слънчевичко е, даже малко ми идва на любов, проблемите все някога ще свършат (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Строших се от зимнини. Отново. С'а една сюрия народ се е изсипала у нас "за по бира" и малко ме изнервят. Надявам се да се скапя до краен предел и да заспя рано. 'Щото иначе ще мисля и ш' се сдухам.
Две седмици без тренировка и днес имах чувството, че ще умра. Дори и на половината от предишното натоварване не издържах. УжасТ. 10 минута дишам като парен локомотив. До 3-4 дни предполагам, че ще съм влязла във форма. Неиздръжливостта е ужасна... и болезнена.![]()
Май най-sетне го реших. Ужаs, 4 години sи блъsкам главата s този проблем, дано най-накрая това да е решението и да не sгреша.
Иначе, sтрашнооооо топло е в Стокхолм, атм! Да не повярва човек! Това не sе е sлучвало от 5 години наsам. Готино ми е, върша sи задачките, излизам s компанията и тей.
Готин е животът.
Днес не ми е ден.
И не стигат всички битови катастрофи, през които преминах днес, ами и онзи няма да си погледне служебния мейл и ще изпуснем клиента.
Ама аз ли да мисля за всичко?
Гладна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote