- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Нервните хора около мен нещо почват да ми идват в повече.
Welcome to the Jungle...
Първи изпит в университета.
Досега все като пич съм ходила на изпити, знаейки, че просто ще имам страхотна оценка, ако не се разсейвам и си чета условията. В момента съм покер фейс, цялата седмица бях на тръни и учих като луда, обаче усещам как баш 1 час преди изпита ще се побъркам.
Отивам да си наруша правилото и да си зазубря формулките още по-старателно иии НЯМАМ търпение да мине.
Боже, ако устискам три години на това напрежение, ще съм толкова badass накрая, че няма да има какво да ми се опре.
Отсега съм захванала да си калявам психиката, че всякакви простотии в личен план бледнеят пред заветната ми цел. Чувствам израстването, амбицирана съм, знам какво искам и през следващите години ще си проправям пътя към него със зъби и нокти.
Струва си всяка минутка мъчение. Сигурна съм.
И си пожелавам успех!
Успек, Инке..Ще го вземеш, споко.. Умница си ти..
Тия от СУ и на нас ни пляснаха изпит (не контролно.. ИЗПИТ!!!!) Вече, ма го взех с 5, а предната вечер с едни колеги пихме..
"Полят изпит, взет изпит" They said.. Добре, че вече съм трезвеник..
Още веднъж Успех.. И нИ са притесняваЙ, после да се поФаалиш!
На мен ми е яко.. ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Успех!
Вече му се дразня. Един имейл се пише за 10 минути, какъв му е проблема да ми го прати най-накрая. Обеща ми още снощи, а още няма нищо. И за да съм сигурна, че ще го получа му дадох и двата имейла. Е, още чакам. Много мразя хората да ме разтакават. Иначе ми направи много добро впечатление снощи, ама с това мотаене доброто впечатление почва да изчезва.
Егати отвратителния ден тука, цял ден вали, студено, трябваше да слизам към центъра, ама в тоя вятър и дъжд - не, мерси.
Общо взето съм в много криво настроение, да, та не ми се занимава и с хора.
В петък вечер на тези години,ако не се чувстваш страхотно,значи или имаш проблем или имаш много проблеми,и всичките те са супер несъществени,ако се замислиш![]()
Мех. Хубаво ми е.
С новото телефонче.
И си имам най-прекрасното момче.![]()
Петък! <3 Днес 2 часа литература, 2 часа история и дим да ме няма. Ама чакахме час и половина да изпеем 4 песни. Накрая разбрахме, че всъщност пеем пред международна конференция на химици...Денят беше страхотен, а вечерта още повече....
Толкоз' ми е криво настроението, че думи нямам. Още съм силно афектирана. Маминка, милата, даже и подарък ми е приготвила, за да се почувствам поне мъничко по-добре.
You are broken, I can fix you...
Скука.
Поне реших с какво да си запълвам свободното време напоследък, утре ще отида да проуча как стоят нещата.
Иначе ми е едновременно малко кофти, но пък и добре заради вчера. Не мога да преценя кое повече.
Днес ми е много анализиращ ден. Не ми се иска да приема че повечето хора са способни да ползват едни и същи оправдания за да приключат една връзка. Имам чуството че преди време жените говореха по заобиколния начин, а днес мъжете са тези които го правят по често. Естествено винаги ще ти е по добре да чуеш шибаната истина от колкото да те отбягват и да ти кажат типичното: "Не е заради теб, заради мен е." Човек колкото по малко очаквания има за нещата, толкова по добре. Жал ми е за хора които твърдят че са много честни, много отговорни, много зрели и знаещи това което искат, а накрая напълно противоположно на думите си ти показват съвсем обратното. Не се намирам за никак сляпо момиче, обаче тоя път наистина актьора си изигра ролята безупречно, а аз дори не забелязах че бях платила да гледам от първия ред. Фък дис шит мен!
Носталгия и самота.
Една лъжа повторена 100 пъти ставала истина...
Е,аз 10 по 100 пъти изрецитирах "нещото,което има код,а не сърце..." и ефекта беше временен.
(силно казано)
Както и да е,не си струва да губя вкус към живота,заради глупости.
В крайна сметка,както и да свърши,всичко ще свърши добре.
*апх,аз имах и задачи... и кафе *
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Няма по-хубаво начало на деня просто. Събудих се и му чух хубавото гласче...
Толкова ми е милинко и прекрасно.
Е, можеше да ме остави да си досънувам съня, който сега не помня, но нищо.
Обичам го.![]()
Заради студентите, окупирали СУ, трябваше с професора и още 59 човека да се местим в Биологическия факултет. Гледката, предполагам, е била изумителна. Ебати размотаването стана, сутринта ми започна супер изнервящо.
Поне довечера ще е нааааааай-якото, нямам търпение. Същевременно, пак съм в доста тъпо настроение, заради него...искам да се прибере вече и да стане ясно как ще продължат отношенията ни..
Успах се и най-тъжното е, че все още ми се спи.Денят е официално пропилян, а аз съм адски неорганизирана и все още не мога да отлепя от кафето, за да отида да се глася и да изчезвам да свърша поне част от предвидените задачи.
И в здравословен план е едно мъчно и тегаво...
Хубавото е, че поне довечера съм с него и след като ме нагушка, ще ми мине гадното настроение.![]()
не мога да спя последните дни
трябва да се къпя, да се оправям, не ми се занимава
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Костенурчето ми умря.. 5 години го гледахме. Толкова ми е тъжноИ майка ми на всичкото отгоре отказа да го погребе, понеже "й било тежко" и реши да го изхвърли. Никога повече няма да й проговоря. Отнесе се с него сякаш е боклук, а не домашния ни любимец..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Хахахах. В понеделник ще си на даскало и ще и искаш парички за банички с колбас. Тва ми напомня много на една случка в миналото - приятелка имаше котка , която много обичаше. Като се гътна я сложи в найлонова торба от 5 ст. и я хвърли на боклука хахаха
Спи ми се много. Ще оставам в София доста време тоя път да си пиша курсовите. Чувствам се особено , няма момиче , с което да ми се излиза, а единственият бастун , когото искам да видя , не си вдига скапания телефон , а от безполезното ни посолство не могат да ми дадат каквато и да е информация. Ако са го хванали , ще е кофти
След препиването се чувствам по-добре. Relax ,манджа + хубав филм и готина компания.
maDamn