.
Затворена тема
Страница 111 от 288 ПървиПърви ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 751 до 2 775 от общо 7188
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нервните хора около мен нещо почват да ми идват в повече.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Първи изпит в университета.
    Досега все като пич съм ходила на изпити, знаейки, че просто ще имам страхотна оценка, ако не се разсейвам и си чета условията. В момента съм покер фейс, цялата седмица бях на тръни и учих като луда, обаче усещам как баш 1 час преди изпита ще се побъркам.
    Отивам да си наруша правилото и да си зазубря формулките още по-старателно иии НЯМАМ търпение да мине.
    Боже, ако устискам три години на това напрежение, ще съм толкова badass накрая, че няма да има какво да ми се опре.
    Отсега съм захванала да си калявам психиката, че всякакви простотии в личен план бледнеят пред заветната ми цел. Чувствам израстването, амбицирана съм, знам какво искам и през следващите години ще си проправям пътя към него със зъби и нокти.

Струва си всяка минутка мъчение. Сигурна съм.
    И си пожелавам успех!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Досега все като пич съм ходила на изпити, знаейки, че просто ще имам страхотна оценка, ако не се разсейвам и си чета условията. В момента съм покер фейс, цялата седмица бях на тръни и учих като луда, обаче усещам как баш 1 час преди изпита ще се побъркам.
    Отивам да си наруша правилото и да си зазубря формулките още по-старателно иии НЯМАМ търпение да мине.
    Боже, ако устискам три години на това напрежение, ще съм толкова badass накрая, че няма да има какво да ми се опре.
    Отсега съм захванала да си калявам психиката, че всякакви простотии в личен план бледнеят пред заветната ми цел. Чувствам израстването, амбицирана съм, знам какво искам и през следващите години ще си проправям пътя към него със зъби и нокти.

Струва си всяка минутка мъчение. Сигурна съм.
    И си пожелавам успех!
    Успек, Инке.. Ще го вземеш, споко.. Умница си ти..

Тия от СУ и на нас ни пляснаха изпит (не контролно.. ИЗПИТ!!!!) Вече, ма го взех с 5, а предната вечер с едни колеги пихме..
    "Полят изпит, взет изпит" They said.. Добре, че вече съм трезвеник..

Още веднъж Успех.. И нИ са притесняваЙ, после да се поФаалиш!

На мен ми е яко.. ;3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Успех!

Вече му се дразня. Един имейл се пише за 10 минути, какъв му е проблема да ми го прати най-накрая. Обеща ми още снощи, а още няма нищо. И за да съм сигурна, че ще го получа му дадох и двата имейла. Е, още чакам. Много мразя хората да ме разтакават. Иначе ми направи много добро впечатление снощи, ама с това мотаене доброто впечатление почва да изчезва.
    Егати отвратителния ден тука, цял ден вали, студено, трябваше да слизам към центъра, ама в тоя вятър и дъжд - не, мерси.
    Общо взето съм в много криво настроение, да, та не ми се занимава и с хора.

Viel Glück!

иначе ...

Moscowwwww<3<3<3

Голям фен Аватара на sneering
    В петък вечер на тези години,ако не се чувстваш страхотно,значи или имаш проблем или имаш много проблеми,и всичките те са супер несъществени,ако се замислиш

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мех. Хубаво ми е.

С новото телефонче.

И си имам най-прекрасното момче.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Петък! <3 Днес 2 часа литература, 2 часа история и дим да ме няма. Ама чакахме час и половина да изпеем 4 песни. Накрая разбрахме, че всъщност пеем пред международна конференция на химици... Денят беше страхотен, а вечерта още повече....

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Толкоз' ми е криво настроението, че думи нямам. Още съм силно афектирана. Маминка, милата, даже и подарък ми е приготвила, за да се почувствам поне мъничко по-добре.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Скука.

Поне реших с какво да си запълвам свободното време напоследък, утре ще отида да проуча как стоят нещата.

Иначе ми е едновременно малко кофти, но пък и добре заради вчера. Не мога да преценя кое повече.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    скучно.

пие ми се вино.

Днес ми е много анализиращ ден. Не ми се иска да приема че повечето хора са способни да ползват едни и същи оправдания за да приключат една връзка. Имам чуството че преди време жените говореха по заобиколния начин, а днес мъжете са тези които го правят по често. Естествено винаги ще ти е по добре да чуеш шибаната истина от колкото да те отбягват и да ти кажат типичното: "Не е заради теб, заради мен е." Човек колкото по малко очаквания има за нещата, толкова по добре. Жал ми е за хора които твърдят че са много честни, много отговорни, много зрели и знаещи това което искат, а накрая напълно противоположно на думите си ти показват съвсем обратното. Не се намирам за никак сляпо момиче, обаче тоя път наистина актьора си изигра ролята безупречно, а аз дори не забелязах че бях платила да гледам от първия ред. Фък дис шит мен!

Носталгия и самота.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Една лъжа повторена 100 пъти ставала истина...
    Е,аз 10 по 100 пъти изрецитирах "нещото,което има код,а не сърце..." и ефекта беше временен.
    (силно казано)

Както и да е,не си струва да губя вкус към живота,заради глупости.
    В крайна сметка,както и да свърши,всичко ще свърши добре.

*апх,аз имах и задачи ... и кафе *
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на tori
    И по-добре е било.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Няма по-хубаво начало на деня просто. Събудих се и му чух хубавото гласче...

Толкова ми е милинко и прекрасно.

Е, можеше да ме остави да си досънувам съня, който сега не помня, но нищо.

Обичам го.

Супер фен Аватара на tonssy
    Заради студентите, окупирали СУ, трябваше с професора и още 59 човека да се местим в Биологическия факултет. Гледката, предполагам, е била изумителна. Ебати размотаването стана, сутринта ми започна супер изнервящо.
    Поне довечера ще е нааааааай-якото, нямам търпение. Същевременно, пак съм в доста тъпо настроение, заради него...искам да се прибере вече и да стане ясно как ще продължат отношенията ни..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Успах се и най-тъжното е, че все още ми се спи. Денят е официално пропилян, а аз съм адски неорганизирана и все още не мога да отлепя от кафето, за да отида да се глася и да изчезвам да свърша поне част от предвидените задачи.
    И в здравословен план е едно мъчно и тегаво...
    Хубавото е, че поне довечера съм с него и след като ме нагушка, ще ми мине гадното настроение.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не мога да спя последните дни

трябва да се къпя, да се оправям, не ми се занимава
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Костенурчето ми умря.. 5 години го гледахме. Толкова ми е тъжно И майка ми на всичкото отгоре отказа да го погребе, понеже "й било тежко" и реши да го изхвърли. Никога повече няма да й проговоря. Отнесе се с него сякаш е боклук, а не домашния ни любимец..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Ти защо не го погреба?
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^Ти защо не го погреба?
    Ще ти отговоря на ЛС.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Костенурчето ми умря.. 5 години го гледахме. Толкова ми е тъжно И майка ми на всичкото отгоре отказа да го погребе, понеже "й било тежко" и реши да го изхвърли. Никога повече няма да й проговоря. Отнесе се с него сякаш е боклук, а не домашния ни любимец..
    Хахахах. В понеделник ще си на даскало и ще и искаш парички за банички с колбас. Тва ми напомня много на една случка в миналото - приятелка имаше котка , която много обичаше. Като се гътна я сложи в найлонова торба от 5 ст. и я хвърли на боклука хахаха

Спи ми се много. Ще оставам в София доста време тоя път да си пиша курсовите. Чувствам се особено , няма момиче , с което да ми се излиза, а единственият бастун , когото искам да видя , не си вдига скапания телефон , а от безполезното ни посолство не могат да ми дадат каквато и да е информация. Ако са го хванали , ще е кофти

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    приятелка имаше котка , която много обичаше. Като се гътна я сложи в найлонова торба от 5 ст. и я хвърли на боклука хахаха
    Тази е обичала котката си колкото еволюцията е обичала нея.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След препиването се чувствам по-добре. Relax ,манджа + хубав филм и готина компания.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си