- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Аууу изоставам...сега чак разбрах, че гаджето на русата Златка е баш колкото менАз знаех, че е първоаприлец и знам, че е бил съученик на една колежка, ама тя щото е 94 и сметнах, че и той, а тя беше една година напред
Значи, изоставам, гледай го момчето какви забива, аз тука се мотам...Ще трябва да забиваме някоя плейметка сега...няма как...
хахаха
Весело ми е, щото колата ми е сервизна от понеделник, а както наще нямат кола сега, 3ма шофьори оставаме с 0 колипо-добре да се смея докато мога
![]()
>>DjBelev<<
Щастливо ми е че си е до мене вече
Хич не обичам така да заспива ама няма значение.Утре и двамата нямаме тренировки и денят си е наш.
Този смях...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Спии ми се. И не ми се занимава с нищо днеска, а имам да чета за понеделник.
Болна съм, кофти ми е, чувствам се зле, но пък има кой да ми оправя настроението.
Както и кой да ми го разваля естествено.![]()
В очудващо добро настроение съм днес, въпреки че следващите 6 дни от гости няма да се оттървем.
Вече една седмица се чудя какви подаръци да копувам, пък и не е само Коледа...
Ай, ай, е така много мразя, когато върша неща и сутрин като стана си казвам "Защо?" . Надявам се няма да са останали с погрешно впечатление.
Ще видя нашите, ще си почина малко , ще имам подаръци and me is happy!
maDamn
С'а като почна.... като изчистя света, като изям всичко до което се докопам после и кат' си направя чайче и си пусна филм и... направо ще ме залее вълна от множествени душевни оргазми. Ей зат'ва се обичам толкова. Напук на целия шит и деликатното ми физическо състояние в момента, ми е мега енергично и щастливо. Напра'о бих се разцелувала, ако можех.
нова пресаа и сериалчее ,добре ми е)))
всичко щеше да бъде и перфектно само да го имаше тук и
другия да не казва нищо на никой и да не ме мрази.
Дънкитуууууу..![]()
Обичам си го мъничето толкова ми е прекрасна и олигофренясала..![]()
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не мога да разбера как може да има такива хора.
Толкова ограничени в простотията си, че единственото, за което живеят е да карат собственото си семейство да страда, да го измъчва, да го кара да се самообвинява и да не му остави никакъв повод за радост. Ще мине ли един ден без да трябва да се притеснявам за някого...
Прибирам се след 18 дни и бога ми, ще си имаме доста дълъг и драматичен разговор. Щом тя не желае да постави границите на тоя тормоз, аз ще го направя. Нещата не могат да продължават така повече. Трябва да съставя бойната стратегия () дотогава.
Сега обаче трябва да се концентрирам върху курсовите, че са далеч по-належащ проблем.
Мъка, мъка...
Коледно ми е на меееенн.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Влюбвам се в момиче, а не и казвам нищо, пък тя е супер заинтересована, говорим с часове..... :/
Абе ко ме занимавате с глупости
Тя е толкова прекрасна и с всеки нейн поглед ми вдъхва все повече и повече живот и подкрепа..
Искам да грабя от живота с пълни шепи, да ям, да спя, да се веселя, да се наслаждавам на всеки един прекрасен момент с нея.. на музиката.. на всичко...
Влюбено.![]()
Dr. Gregory House
АААААААаааааааааа........защо съм такъв страхливец....сега имам синина от това да си блъскам главата...говорехме се за кино, как и двамата искаме да гледаме един и същ филм и аз не я поканих на кино....малее, защо когато си пиша с нея се държа като 10 годишен ми обяснете...даже 10 годишен би я поканил вече, а аз не мога...не не не не...обяснете ми, защо съм толкова зле..
Наказан в ъгъла....
>>DjBelev<<
Болна. И ми е мързеливо. Ще се отдам май на нищоправене днес.
Имам да уча, уча, уча.
Но първо мисля да ям, да си изгледам изтеглените филми, да помързелувам, да отделя малко време за четене, да изчистя... и чак след това да се заровя в учебниците.
Днес трябваше да уча за гаден изпит, но за сметка на това отивам да ям вредна храна и да разглеждам коледния базар. Като си помисля как точно най-прекрасните изпити са ми тези седмици, ми не, хич не ми е коледно. След коледно обаче става още по-прекрасно с неорганична химия, математика и после клетъчна биология и генетика, които са в един ден през един час, и биохимия с молекулярна биология на следващия ден пак през един час. Баси, а уж идеята им за тая тъпа нова програма била да не ни натоварват с много изпити само януари. За това цял семестър не само ходя на лекции постоянно, ами уча и за 2-3 изпита седмично. Чудно, чудно!
Спирам да се ядосвам и се изнасям.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Вие и нещо като колоквиуми ли имате?
Абсолютно празна ми е главата, а след 9 дни почвам поредица от 4 изпита. Поне ще свърша всичко преди Коледа, само глупавият мениджмънт остава за февруари и ще си го зубкам през ваканцията. И ако не ме сюрпризират, че съм скъсана по нещо, ще съм направо идеална.
Гр, имам чувството, че цял семестър блях и нищо не знам...
Обратно към висшата математика.
За сметка на това, той се справя изключително добре и съм много щастлива, че е толкова мотивиран и се чувства добре в средата си. Падна си на дупето, безкрайно се радвам и се гордея![]()
Сънувах толкова хубав съъъън...Като се събудих, баща ми беше в стаята и го попитах "Къде е Цветомир?".
Йеп...Отне време докато осъзная, че е било само сън. Нямам търпение вече...![]()