.
Затворена тема
Страница 149 от 288 ПървиПърви ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 701 до 3 725 от общо 7188
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аууу изоставам...сега чак разбрах, че гаджето на русата Златка е баш колкото мен Аз знаех, че е първоаприлец и знам, че е бил съученик на една колежка, ама тя щото е 94 и сметнах, че и той, а тя беше една година напред Значи, изоставам, гледай го момчето какви забива, аз тука се мотам...Ще трябва да забиваме някоя плейметка сега...няма как... хахаха

Весело ми е, щото колата ми е сервизна от понеделник, а както наще нямат кола сега, 3ма шофьори оставаме с 0 коли по-добре да се смея докато мога
    >>DjBelev<<

Щастливо ми е че си е до мене вече
    Хич не обичам така да заспива ама няма значение.Утре и двамата нямаме тренировки и денят си е наш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Този смях...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Спии ми се. И не ми се занимава с нищо днеска, а имам да чета за понеделник.
    Болна съм, кофти ми е, чувствам се зле, но пък има кой да ми оправя настроението .
    Както и кой да ми го разваля естествено.

В очудващо добро настроение съм днес, въпреки че следващите 6 дни от гости няма да се оттървем.
    Вече една седмица се чудя какви подаръци да копувам, пък и не е само Коледа...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ай, ай, е така много мразя, когато върша неща и сутрин като стана си казвам "Защо?" . Надявам се няма да са останали с погрешно впечатление.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ще видя нашите, ще си почина малко , ще имам подаръци and me is happy!
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    С'а като почна.... като изчистя света, като изям всичко до което се докопам после и кат' си направя чайче и си пусна филм и... направо ще ме залее вълна от множествени душевни оргазми. Ей зат'ва се обичам толкова. Напук на целия шит и деликатното ми физическо състояние в момента, ми е мега енергично и щастливо. Напра'о бих се разцелувала, ако можех.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прекрасен ден.

Супер фен Аватара на weheartiit
    нова пресаа и сериалчее ,добре ми е )))
    всичко щеше да бъде и перфектно само да го имаше тук и
    другия да не казва нищо на никой и да не ме мрази.

Дънкитуууууу..

Обичам си го мъничето толкова ми е прекрасна и олигофренясала..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не мога да разбера как може да има такива хора.
    Толкова ограничени в простотията си, че единственото, за което живеят е да карат собственото си семейство да страда, да го измъчва, да го кара да се самообвинява и да не му остави никакъв повод за радост. Ще мине ли един ден без да трябва да се притеснявам за някого...

Прибирам се след 18 дни и бога ми, ще си имаме доста дълъг и драматичен разговор. Щом тя не желае да постави границите на тоя тормоз, аз ще го направя. Нещата не могат да продължават така повече. Трябва да съставя бойната стратегия ( ) дотогава.

Сега обаче трябва да се концентрирам върху курсовите, че са далеч по-належащ проблем.
    Мъка, мъка...

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Коледно ми е на меееенн.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Град
    Шумен
    Влюбвам се в момиче, а не и казвам нищо, пък тя е супер заинтересована, говорим с часове..... :/
    Абе ко ме занимавате с глупости

Тя е толкова прекрасна и с всеки нейн поглед ми вдъхва все повече и повече живот и подкрепа..
    Искам да грабя от живота с пълни шепи, да ям, да спя, да се веселя, да се наслаждавам на всеки един прекрасен момент с нея.. на музиката.. на всичко...

Влюбено.
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    АААААААаааааааааа........защо съм такъв страхливец....сега имам синина от това да си блъскам главата...говорехме се за кино, как и двамата искаме да гледаме един и същ филм и аз не я поканих на кино....малее, защо когато си пиша с нея се държа като 10 годишен ми обяснете...даже 10 годишен би я поканил вече, а аз не мога...не не не не...обяснете ми, защо съм толкова зле..

Наказан в ъгъла....
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Болна. И ми е мързеливо. Ще се отдам май на нищоправене днес.

Мега фен Аватара на xoxi
    Имам да уча, уча, уча.
    Но първо мисля да ям, да си изгледам изтеглените филми, да помързелувам, да отделя малко време за четене, да изчистя... и чак след това да се заровя в учебниците.

Голям фен Аватара на shusha
    имам да уча .. мързи ме .. агейн

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от nIk1 Виж мнението
    Влюбвам се в момиче, а не и казвам нищо, пък тя е супер заинтересована, говорим с часове..... :/
    Какво чакаш? Действай!

А на мен и днес ми е Коледно. : )

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморена,но доволна.
    maDamn

Днес трябваше да уча за гаден изпит, но за сметка на това отивам да ям вредна храна и да разглеждам коледния базар. Като си помисля как точно най-прекрасните изпити са ми тези седмици, ми не, хич не ми е коледно. След коледно обаче става още по-прекрасно с неорганична химия, математика и после клетъчна биология и генетика, които са в един ден през един час, и биохимия с молекулярна биология на следващия ден пак през един час. Баси, а уж идеята им за тая тъпа нова програма била да не ни натоварват с много изпити само януари. За това цял семестър не само ходя на лекции постоянно, ами уча и за 2-3 изпита седмично. Чудно, чудно!

Спирам да се ядосвам и се изнасям.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Вие и нещо като колоквиуми ли имате?

Абсолютно празна ми е главата, а след 9 дни почвам поредица от 4 изпита. Поне ще свърша всичко преди Коледа, само глупавият мениджмънт остава за февруари и ще си го зубкам през ваканцията. И ако не ме сюрпризират, че съм скъсана по нещо, ще съм направо идеална.
    Гр, имам чувството, че цял семестър блях и нищо не знам...
    Обратно към висшата математика.

За сметка на това, той се справя изключително добре и съм много щастлива, че е толкова мотивиран и се чувства добре в средата си. Падна си на дупето, безкрайно се радвам и се гордея

Мега фен Аватара на Lilanda
    Сънувах толкова хубав съъъън...Като се събудих, баща ми беше в стаята и го попитах "Къде е Цветомир?".

Йеп...Отне време докато осъзная, че е било само сън. Нямам търпение вече...

Супер фен Аватара на tonssy
    Кофти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си