- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
искам да се махам вече, не е истина колко се напрегнах днес, утре по обяд няма да съм тук вече, следобяд ще съм щастлива отново, надявам се...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това да се напиеш до такава степен, че да забравиш да си вземеш детето и в крайна сметка да се появиш в 12 без 15 вместо в 9:30 е толкова тъжно, просто съм отвратена от тези хора. И като за капак да ме питат защо 4 годишното им спи.
По-добре да нямам деца, отколкото да ги третирам все едно, че ги няма .
Ох, чувствам се енергична.. Снощи бях в рок бар, ммм, беше божествено, по едно време изпитах душевен оргазъм.
И в същото време ми е тъжно, боли ме. Толкова искам да съм обичана и да обичам. Ама може и да си остана само с надеждата. Странно ми е как мога да изпитвам едновременно крайно противоположни емоции, ама ще свиквам с това. Добре ми е като цяло. :3 Абе в момента съм адски щастлива и се радвам на живота. :3
Обичам всички!![]()
Последно редактирано от ROFLWTF : 12-29-2013 на 08:03
Объркано ми е малко. Но ми харесва. Имах нужда от нещо такова.
Тази почивка уж край нямаше, а сега ми се струва, че много бързо свършва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Объркано ми е.
Опитвам се да съм щастлива, но има доста фактори, които се опитват да ми пречат. Сякаш няма на кого да си изплача душицата. "Suck it up" ще ми стане новата мантра в живота май.
Палачинки, сериал и нова рокля за НГ. Барем помогне.
Да седнеш и да си решиш задачите по математика вярно, разбирайки отлично логиката зад условията и решенията им - няма по-хубаво чувство.
Хубаво ми е![]()
Дните ми се сливат..Малко време отделихме, наистина малко.
Все пак се радвам и на малкото.
Вчера по това време бяхме заедно, трупахме спомени...А днес...
Трудно е да водиш връзка от разстояние. И все пак не е невъзможно.
I'm so confused.
Говори ми се на английски..С някой. Даже знам с кой. Или по-точно с кои. Даже и на чат бих била доволна. Влизам да се къпя, после ще им пиша. Мда...
Въздушно хай файв от мен за мен! Пак си играя с огъня. 'Ма ми е хубаво, особено като знам малко повече, отколкото той. Утре по т'ва време ще се унищожа. До 3ти януари просто няма да съществувам!![]()
поредният хубав и изпълнен с положителни емоции ден
баща ми е бил голям пич! аз си го знаех де
утре се прибираме, за да празнуваме с баба, може и на село да се ходи...
а пък аз не знам с кого да празнувам, притискат ме и двете страни
накрая ш' зае*а всички и ще си празнувам сама!
Болна съм, звуча като Darth Vader, даже дишам карто негоДнес съм си у нас, още не съм решила какво ще правя на Нова Година, но имам време както и достатъчно предоставени ми възможности.
Ами хубаво ми е. Ден, отделен само на женските. Не го бяхме правили отдавна. Много рамен, корейски филм и простотия. Понякога ми липсват моментите, в които сме без момчетата си, без останалата част от компанията и просто сме се свили някъде и правим каквото ни се прави. Все по-рядко се виждаме така, а това е кофти. Малко ми е тъпо, че си счупих едната чаша обаче.
Биохимия + кафе.Идеалната вечер. Почти.
Нямам търпение да дойде вторник и да заминем към Рила.![]()
Днес видях и снимките от Лакатник.Ето ви едно прилепче от свинската дупка: http://picbg.net/img.php?file=56c46709aa19ebc4.JPG
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
блях
искам го..днес, утре и нататък...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не мога вече. Той ме измъчва така, а най-лошото е, че аз позволявам това. Обещах си да не го правя повече, а направих това, което най-много мразя. Не знам какво да правя. По-лошо, знам, а не искам да проумея, че трябва. Колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че съм глупава и наивна. Не че на някой изобщо му пука, но трябваше да си го кажа.
Ох, божке, имам чувството, че тир е минал през мен, и то е давал на задна поне 2 пъти.
Уморих се бая.
Ама поне съм доволна.
Утре ще видим как ще го изкарам, направих си някакви първични планове за 31-ви, които ще видим как ще се развият.
Токчетата са мега удобни, но на уморени крака не действат много добре, утре рунд 2.
Забавно ще ми е, 100%, ако се отпусна де.
И на работа ми се ходи, абе добре ми е.
Окрилена съм. Няма да ме забрави лесно.
Време е и аз да се взема малко в ръце. Днес по-сериозно. Нали няма да има кой да ме разсейва. Уж.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много е тъпо да ми се обадят в 4 и да ме питат дали мога да им гледам детето от 8 до незнайно кога, а още по-тъпото е че ми е трудно да казвам не. Наработих се, а сега не ми се и спи, лекарствата нещо не действат а уж нощни взех
Един ден, в който исках да поспя повечко и взех, че станах преди 7:30
Косата ми е супер смачкана и най-вероятно дори след изправянето няма да прилича на нищо хубаво ... Багажа все още не ми е готов ... Времето е ужасно - мокро е и леко ръми
Като цяло деня започна малко тъпо, но след 4 часа ще се оправи :3 Нямам търпение да го видя и гушна вече!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Олеле, подаръци от Холандия, страхотни са просто </3..
Холандецът е толкова мил, просто нямам думи.
Аз си знаех още преди много време, че е мил и страхотен, но сега още повече.
Как се е сетил..
Това ми оправи сутринта, определено!
http://www.youtube.com/watch?v=iJ1VGcpIrBE
Чувствам се емоционално пребит и осакатен.
Нямам думи да описа колко ми е тъжно
Дано се оправи
Още вчера като научих щях да се разплача стискам палци да излизе от комата и всичко да е наред .